PDA

View Full Version : Vista Business i engleski jezik...


Torres78
27.05.2008., 14:34
ovako.imam vistu business na hrvatskom jeziku,a ja bi htio sad staviti na engleski ako je moguće ima li za tu verziju viste english language pack ili nešto...našao sam na na netu i skidam sad to!je li to može nešto zeznuti ili da mi pola bude a pola ne na engleskom?imam SP1 stavljen,legalna je vista...da li se to može promijeniti u regionalnim i jezičnim postavkama u control panelu?hvala...

Torres78
27.05.2008., 18:38
zar nitko ne zna???molim vas!

Cilim
27.05.2008., 20:16
Ako je Vista legalna mozes napraviti recovery sa DVD-a i ponovo sve podignuti ( formatirati hard ),ali na pocetku kad te pita za jezik instalacije postaviti Engleski, onda ce ti sve biti na Engleski, sad na instaliranoj Visti nemozes nista uciniti da bude Engleski, ne pomazu jezicne postave u control panelu.

Torres78
27.05.2008., 20:19
aha...ali je stvar što ja nemam DVD s vistokm nego sam je dobio s laptopom i imam jedn recovery particiju...bi li to pomoglo?a i čuo sam da će izaći na windows update language pack?

Cilim
27.05.2008., 20:22
Restartaj laptop i prilikom podizanja stisci tipku F11, uci ces u recovery mod a dalje kako pise na ekranu. :top:

Torres78
27.05.2008., 20:24
e hvala ti...to sam i mislio ali nisam bio siguran...znači tamo ću ponovno imati na izbor jezike za OS?

Cilim
27.05.2008., 20:31
Upravo sam to radio na jednom HP-ovom laptopu prije 2 dana, samo je bilo kontra sa Engleskog na Hrvatski, nadam se da tvoja Vista ima mogucnos biranja jezika instalacije. Probaj.

Torres78
27.05.2008., 21:04
valjda ima...ne može ništa biti ako dođem do toga da biram jezike?da ne formatiram bezveze i to?koja verzija viste je bila kad si to radio?

Cilim
27.05.2008., 21:16
Home edition

Torres78
27.05.2008., 21:24
onda valjda ima i moja verzija...ajd puno ti hvala...

Cilim
27.05.2008., 21:32
Ako i slucajno nema jezika za izbor, jedina steta biti ce utroseno vrijeme a jos jedanput ces dignuti Hrvatsku Vistu, bozek moj, bar bus nekaj naucil.