PDA

View Full Version : LJUBAV BEZ LICA

Smarter_child
07.06.2008., 20:18
htio bih znati sta vi radite ako ste zaljubljeni ali vas je ili strah ili sram ili neznam ni jas to"(u smislu reci to odredenoj osobi(da ju volite))?sto bi te vi uradili!

adrianna002
07.06.2008., 20:19
Pokaži joj na neki drugi način....

BornInApril
07.06.2008., 20:30
htio bih znati sta vi radite ako ste zaljubljeni ali vas je ili strah ili sram ili neznam ni jas to"(u smislu reci to odredenoj osobi(da ju volite))?sto bi te vi uradili!

Zasto bi te bilo sram reći nekome da ga/je voliš? Ne kužim.Daj nam još detalja.
Za strah već mogu razumjeti. Više bih to nazvala nervozom nego strahom. Nekako imam osjećaj da se ovdje radi o osobi s kojom nisi u vezi. Ja smatram da treba vremena da se nekog zavoli. Prvo se sviđate jedno drugom, pa prohodate, upoznate se i onda ili se zavolite ili se raziđete. Ne bih baš prišla nekome i rekla "Čuj, ja te volim".
Ako sam krivo shvatila, sorry.

Smarter_child
07.06.2008., 20:34
pa ovako ide ta stvar;ona mene voli kao prijatelja(obicno prijateljstvo) i ne sluti(ne zna ) da ju volim uistinu!a ne zelim joj rec da ju volim jer mislim da znam da mene ona nikad nece volit "

crna-pantera
07.06.2008., 20:36
htio bih znati sta vi radite ako ste zaljubljeni ali vas je ili strah ili sram ili neznam ni jas to"(u smislu reci to odredenoj osobi(da ju volite))?

Onda patiš...:ne zna:

benisio
07.06.2008., 20:37

pa jesi li u vezi s tom osobom , pa te sram reć da je voliš? Ili si zaljubljen u neku koja to nezna, kolegica, prijateljica, poznanica, teta iz trafike?

Smarter_child
07.06.2008., 20:38
ne ona je cisto prijateljica(s njene strane) i vidimo se skoro svaki dan!(ali ne sami nego u drustvu)

BornInApril
07.06.2008., 20:39
pa ovako ide ta stvar;ona mene voli kao prijatelja(obicno prijateljstvo) i ne sluti(ne zna ) da ju volim uistinu!a ne zelim joj rec da ju volim jer mislim da znam da mene ona nikad nece volit "

Aha, tako. Sad mi je jasnije. Nikad nisam bila u takvoj situaciji, tj. nikad nisam bila zaljubljena u prijatelja, pa ti ne mogu baš dat neki savjet.
Izjava ljubavi može uništit prijateljstvo, ali možeš otkriti da se i ona tako osjeća. To je rizik. Ja osobno biram rizik. Kad mi se netko svidja, potrudim se da to i sazna.

Smarter_child
07.06.2008., 20:41
e pa to "da ona sazna" je meni najtezi korak

benisio
07.06.2008., 20:45
ne ona je cisto prijateljica(s njene strane) i vidimo se skoro svaki dan!(ali ne sami nego u drustvu)

riskiraj, ali i nije to neko prijateljstvo s njene strane, vidite se samo u društvu , više neki poznanici. Riskiraj, nametni se , negledaj je kao prijateljicu . Riskiraj, vjerojatno ćeš ispušit, ali šta će ti takvo kvazi prijateljstvo. Da skratim pročitaj temu malo ispod "nesretan u ljubavi ili ja neznam s curama "

BornInApril
07.06.2008., 20:52
e pa to "da ona sazna" je meni najtezi korak

Imate zjedničkih prijatelja koliko vidim, nak se dokažu, znaš što mislim, ne?

Gilach
07.06.2008., 20:56

Gle, ljudi griješe kada misle da nemaju šanse u takvoj situaciji, ukoliko ste oboje single, vjerojatno imaš šanse bez obzira na prijateljstvo, ipak si ti muško i ona žensko, samo trebaš neizravno pokazati da ju vidiš ko žensku. Ali nemoj ici na takav nacin da joj govoriš da si zaljubljen u nju i sl. nego nametni u razgovoru neke teme o vezama, seksu, ljubavi i sl. pa ak vidiš da joj se prica o tome, na dobrom si putu i ne boj se nabacit neku poluzajebanciju koja ukljucuje tebe i nju :mig:

Dorina-kutija
07.06.2008., 21:16
joj, onda joj nikako ne smiješ reći što osjećaš.
pa ona ti je prijateljica.
zamisli kako bi se jadno osjećala da joj kažeš da je voliŠ?!
valjda bi bila smrtno uvrijeđena do kraja života.

zato ti lijepo pazi da ničim ne otkriješ svoje bezumne, neprimjerene i sramne osjećaje, s o bzirom da znaš da ona tebe nikada neć volit, što možda i ona misli glede tebe. ali to je sad ionako nevažno.
važno je da ti patiš, šutiš i pitaš forumaše koji pucaju od samoukosti što činiti da se ništa ne učini.

ovo niti ljubav nije niti lica ima.
totalna besmislica, lipi moj.

okreni ploču i zasviraj drugu stvar.
ovako se samo trapiš i gubiš vrijeme dok bi mogao uživati u društvu djevojke koja ti se sviđa kao i ti njoj bez trapavih pitanja i nepotrebnih sumnji.
što ti iskreno i želim.
ma mlad si...dogodit će se to samo po sebi :)

patak
08.06.2008., 01:52
Gle, ljudi griješe kada misle da nemaju šanse u takvoj situaciji, ukoliko ste oboje single, vjerojatno imaš šanse bez obzira na prijateljstvo, ipak si ti muško i ona žensko, samo trebaš neizravno pokazati da ju vidiš ko žensku. Ali nemoj ici na takav nacin da joj govoriš da si zaljubljen u nju i sl. nego nametni u razgovoru neke teme o vezama, seksu, ljubavi i sl. pa ak vidiš da joj se prica o tome, na dobrom si putu i ne boj se nabacit neku poluzajebanciju koja ukljucuje tebe i nju :mig:

točno to.

tifani-zg
08.06.2008., 02:31
riskiraj.nemaš šta izgubit.ak te neće,uvijek će ti ona ponudit prijateljstvo,a to već imaš...