PDA

View Full Version : Kako naći voljenu osobu koja.....

stranice : [1] 2

unico_cuore
09.06.2008., 09:09
... koja ne voli ''SVE sto vole mladi''?

da ne duljim, da li je uopce moguce u ovom nacinu zivota pronaci neku osobu koja te nece odbiti odmah, vec na prvom spoju, ako si npr. decko koji ne voli izlaske, koji ne pije okolo, ne pusi, ne drogira se, koji je zgodan, ali nije ''cool'', koji zeli miran nacin zivota kojeg ne zeli provoditi po zadimljenim i bucnim bircevima, klubovima, diskotekama i sl...

... decko kojeg vise privlace setnje prirodom, odlazak u kino, opustanje uz cvrkut ptica, kojeg vise privlaci manji krug prijatelja (pravih, a ne laznih prijatelja), uglavnom.... kojemu je miran nacin zivota puno zanimljiviji i privlacniji od nekakvog ludog provoda, tulumarenja, opijanja i avanturizma....

ja sam jedan od tih, imao sam jednu curu sa kojom sam bio neko vrijeme, ali ona se samo htjela provodit, a ja nisam volio ici sa njom po ''orgijama i plesu do jutra'', a naravno, njoj su setnje prirodom i odlasci u kino dosadili...

obrazovan sam, kazu mi da sam simpa i da sam zgodan, ali eto, jednostavno me ne privlace, tj. bolje receno.. odbijaju izlasci, opijanja, ludiranja i ''sve sto vole mladi'', a privlaci me sve suprotno tome...

da li stvarno postoje cure koje jednako razmisljaju, koje zadovoljstvo i zabavu pronalaze u mirnom zivotu, u potpunom posvecenju osobi sa kojom dijele puno toga i kojima nije samo do ludog provoda i cijelonocnih izlazaka? :ne zna: :confused:

najveci problem nije u tome da ne bih ja mogao napraviti iznimke i sa curom otici ''u zivot'', ali jednostavno me to odbija i na takvim se mjestima ne osjecam ugodno...

znam da ce sad pojedinci navaliti kao sto lesinari navale na les, ali eto, stvarno se osjecam usamljeno i gubim nadu da cura kakve ja trazim niti nema... :(:(

lijep pozdrav svima

bliss
09.06.2008., 09:13
:Slin: :cerek:

tadukepa
09.06.2008., 09:16
...ma ima ih....kako ne ali sada priznajem sve ih je manje....naići ćeš ne brini....ja te kužim, to je normalno što ti tražiš...mirnu luku, oazu...to je ok, ali to je teško naći pogotovo danas..ali budeš već..ne gubi nadu....ovisi gdje tražiš curu...u disku nećeš naći takvu .....puno sreće ti želim...znam kako ti je jer sam i ja to prolazila u mlađim danima i nisu mi pasali dečki kojima je jedino provod bitan.....već sam tražila upravo ono što ti sada tražiš..na kraju sam to i našla...pa i kada to nađeš opet nikad čovjek zadovoljan..ali to nije tema sad.

Frish
09.06.2008., 09:31
Imaš internet i hrpu stranica za upoznavanje. Negdje, prije ili kasnije ćeš morat upoznati neku kojoj će pasati sve ono što paše i tebi. Jest da su takve osobe tvojih godina u manjini, ali ima ih itekako. Evo, ja sam jedan od njih, ali sam krivog spola, a i već sam zauzet. :D

seven_of_nine
09.06.2008., 09:41
Iskreno, ja tako funkcioniram. Volim društvo, ali ne volim se družit na način koji je kakti IN. Ali moje društvo je isto tako da će se radije podružit uz roštilj, šetnju, vožnju biciklom ili sl, nego otići u birc na kavu. Tak da ti je meni sad malo neshvatljivo da ti ne možeš nači nikog takvog, jer svi moji su takvi:)...dakle, ima nas.:trio:

CURICA5
09.06.2008., 09:43
Iskreno, ja tako funkcioniram. Volim društvo, ali ne volim se družit na način koji je kakti IN. Ali moje društvo je isto tako da će se radije podružit uz roštilj, šetnju, vožnju biciklom ili sl, nego otići u birc na kavu. Tak da ti je meni sad malo neshvatljivo da ti ne možeš nači nikog takvog, jer svi moji su takvi:)...dakle, ima nas.:trio:

I meni ovo paše....dosta mi je izlazaka po bircevima i klubovima...neda mi se...:ne zna::)

tadukepa
09.06.2008., 11:03
Imaš internet i hrpu stranica za upoznavanje. Negdje, prije ili kasnije ćeš morat upoznati neku kojoj će pasati sve ono što paše i tebi. Jest da su takve osobe tvojih godina u manjini, ali ima ih itekako. Evo, ja sam jedan od njih, ali sam krivog spola, a i već sam zauzet. :D

evo dobrog prijedloga...:top:

flora_sk
09.06.2008., 11:13
i ja sam takva i zeskog spola tako da sigurno postoje takve cure... Ja sam se pitala da li postoje takvi muskarci :ne zna:

helena1
09.06.2008., 11:18
i ja sam takva i zeskog spola tako da sigurno postoje takve cure... Ja sam se pitala da li postoje takvi muskarci :ne zna:
potpisujem!
bome sa 31- om na krkači , već sam mislila da su takvi primjerci zaostali samo u muzejima. šmrc još uvijek sam sama.

rh4ps0dy
09.06.2008., 11:22
Ima nas još. :) Dobra je vijest da ćeš se vjerojatno, kad nađeš takvu, više truditi da ju zadržiš jer ćeš znati da nije baš tako zamjenjiva kao ona vojska kloniranih žena koje pijane bauljaju uokolo svaki vikend i traže one night standove. :)

CURICA5
09.06.2008., 11:36
potpisujem!
bome sa 31- om na krkači , već sam mislila da su takvi primjerci zaostali samo u muzejima. šmrc još uvijek sam sama.

pa vidi nas fakat ima...mislila sam da nekaj ne štima sa mnom a kad ono ima nas....i ja sam solo,:mig:

helena1
09.06.2008., 11:39
pa vidi nas fakat ima...mislila sam da nekaj ne štima sa mnom a kad ono ima nas....i ja sam solo,:mig:

mislim da sam sad ipak malo mirnija kad znam da nisam sama. ali sam još uvijek sama, a imam i kuću i auto i pesa i volim nogomet i belu i znam roštilj napravit. i znam frzenkat rupe. i da i kaj je elver.

dt2007
09.06.2008., 11:42
i ja isto sam tako:-D Samo naprijed,Nismo sami

nicole76
09.06.2008., 11:47

da ne duljim, da li je uopce moguce u ovom nacinu zivota pronaci neku osobu koja te nece odbiti odmah, vec na prvom spoju, ako si npr. decko koji ne voli izlaske, koji ne pije okolo, ne pusi, ne drogira se, koji je zgodan, ali nije ''cool'', koji zeli miran nacin zivota kojeg ne zeli provoditi po zadimljenim i bucnim bircevima, klubovima, diskotekama i sl...

... decko kojeg vise privlace setnje prirodom, odlazak u kino, opustanje uz cvrkut ptica, kojeg vise privlaci manji krug prijatelja (pravih, a ne laznih prijatelja), uglavnom.... kojemu je miran nacin zivota puno zanimljiviji i privlacniji od nekakvog ludog provoda, tulumarenja, opijanja i avanturizma....

ja sam jedan od tih, imao sam jednu curu sa kojom sam bio neko vrijeme, ali ona se samo htjela provodit, a ja nisam volio ici sa njom po ''orgijama i plesu do jutra'', a naravno, njoj su setnje prirodom i odlasci u kino dosadili...

obrazovan sam, kazu mi da sam simpa i da sam zgodan, ali eto, jednostavno me ne privlace, tj. bolje receno.. odbijaju izlasci, opijanja, ludiranja i ''sve sto vole mladi'', a privlaci me sve suprotno tome...

da li stvarno postoje cure koje jednako razmisljaju, koje zadovoljstvo i zabavu pronalaze u mirnom zivotu, u potpunom posvecenju osobi sa kojom dijele puno toga i kojima nije samo do ludog provoda i cijelonocnih izlazaka? :ne zna: :confused:

najveci problem nije u tome da ne bih ja mogao napraviti iznimke i sa curom otici ''u zivot'', ali jednostavno me to odbija i na takvim se mjestima ne osjecam ugodno...

znam da ce sad pojedinci navaliti kao sto lesinari navale na les, ali eto, stvarno se osjecam usamljeno i gubim nadu da cura kakve ja trazim niti nema... :(:(

lijep pozdrav svima

Sve si mislim dal da navalim ko lešinar ili ne, uglavnom ne sviđa mi se "prizvuk" tvog posta. Zabava i izlasci = loše; miran način života (što god to da značilo) = dobro! Dal sam dobro shvatila? :ne zna:
Zašto ne može biti od svega pomalo? Zašto ići u ekstreme??? Kao da se mora birati, ovo ili ono!
Evo, ja sam osoba koja izrazito voli prirodu, planinarenje, šetnje... obožavam biti vani! S druge strane, volim i dobar izlazak u neki klub!
Dal ja dolazim u obzir? :D

mya_7920
09.06.2008., 11:52
Što je loše u tome ako se cura želi provoditi? Ako to nije tvoj stil života, neka izlazi s prijateljicama, a s tobom neka ide u kino, šetnje, Sljeme, Jarun, svagdje. Ne vidim problem. :ne zna:

petra-pan
09.06.2008., 11:55

lijep pozdrav svima

stvar je cisto u time sto je s takvim osobama tesko doci u doticaj.

ali ne mozes reci da na svim ovim mjestima koje si ti naveo nema cura.
iduci put kad odes na projekciju nekog umjetnickog filma, u galeriju na izlozbu, predavanje nekog filozofa, planinarenje po sljemenu, dobro otvori oci.

palo mi je na pamet jedno osobno iskustvo: na projekciji filma o bobu dylanu (btw. koja teska glupost od filma!) je bila hrpa zgodnih, na izgled mirnih cura.

CURICA5
09.06.2008., 12:03
mislim da sam sad ipak malo mirnija kad znam da nisam sama. ali sam još uvijek sama, a imam i kuću i auto i pesa i volim nogomet i belu i znam roštilj napravit. i znam frzenkat rupe. i da i kaj je elver.

imam i ja auto,i volim nogomet,belu obožavam,pikado,i roštilj i sve....i volim pivu čak..:mig:ima nas ima!!!!

helena1
09.06.2008., 12:06
imam i ja auto,i volim nogomet,belu obožavam,pikado,i roštilj i sve....i volim pivu čak..:mig:ima nas ima!!!!

ajde dobro.:cerek:
još nam dva fale za belu

unico_cuore
09.06.2008., 12:12
@nicole76:

ma naravno da ne dijelim društvo na loše i dobro i da ne mislim da su oni koji se ludiraju do 4, 5, ujutro loši, ili manje dobri, a oni drugi više dobri... apsolutno NE

nego ima nešto što te u životu privlači, pa isto tako i ono što te odbija i gdje se ne osjećaš ugodno... :mig:

unico_cuore
09.06.2008., 12:21
i ja obožavam belu :) ok, i roštilj :mig:

anna_maria
09.06.2008., 12:31
ja znam puno takvih cura koje odgovaraju onome sto ti trazis:D
al njihov(i moj)problem je puno cesce naci decka kao sto si ti!
zato,nemoj ocajavati,mozda je sad samo takav period da na nikog ne nailazis,mozda se samo trebas malo bolje osvrnuti oko sebe:)sretno!

dr.bitch
09.06.2008., 12:34
čuj ovako, ja sam uvijek bila drugačija, nisam voljela lude provode i sl., smetao mi je uvijek dim, oči bi mi suzile, ako bih i izašla s ekipom van, nisam pušila, nisam pila, nisam se droksala, i znali su me uvijek zajebavati zbog toga što sam drugačija....Ali, jednostavno sam imala neke svoje kriterije i stavove od kojih nisam odustajala. I tada, a i danas najviše volim otići u prirodu, vježbati i sl. Kada sam imala dvadestak bilo mi je fakat teško naći nekoga sličnog meni, no što si stariji, po tom pitanju je znatno lakše....Stoga, kao što ti i predlažu, čačkaj malo po netu, naći će se već netko sličan tebi...ne odustaj....:mig:

ZgGost
09.06.2008., 13:02

lijep pozdrav svima

ovo kao da sam ja pisao..totalno isto sve..

ruby20
09.06.2008., 13:02
ima nas ima...bez brige:mig:

The_LELA
09.06.2008., 13:16
Pa, više nas je takvih. Puno više nego što misliš:mig:

orange_girl
09.06.2008., 13:16
dođite meni.. ima cura takvih koje bi tebe htjele, budi siguran i ti i svi koji tako misle.. prva ja.. doduše, u mene može sve

silanecista
09.06.2008., 13:52
ima nas jako puno takvih. pogotovo što smo stariji, sve se više širi takav krug ljudi

CURICA5
09.06.2008., 13:55
ajde dobro.:cerek:
još nam dva fale za belu
ajmo još 2..

kak mi se čini,napravit ćemo mi turnir u beli....:-)))

helena1
09.06.2008., 14:10
ajmo još 2..

kak mi se čini,napravit ćemo mi turnir u beli....:-)))

nitko neće?

Juno Anakin
09.06.2008., 14:40
Yeeee, odličan topic ... možemo osnovati stranku :)

unico_cuore
09.06.2008., 14:40
evo curke, ja sam administrator na jednom forumu koji je koncipiran isključivo za ljude koji vole beloT ;)) ne smijem ga reklamirat, ali bilo bi dobro ''hitih'' koju partiju bilo na playtoy-u ili drugim stranicama..................... ili uživo :mig:

Juno Anakin
09.06.2008., 14:45
Ja sam za hodanje po prirodi ... ak netko hoće na Sljeme ili Okić?
Može i pesa povest.
Kartanje me ne ide.

unico_cuore
09.06.2008., 14:48
Ja sam za hodanje po prirodi ... ak netko hoće na Sljeme ili Okić?
Može i pesa povest.
Kartanje me ne ide.

ti možeš biti zapisničar i kontrolor regularnosti odigravanja partija :mig:

Juno Anakin
09.06.2008., 14:55
:rofl:

CURICA5
09.06.2008., 14:57
nitko neće?

Ajmo ovak,.možemo mi i na sljeme sa pesekom i tak,pa oni koji hoće nek kartaju belu,a ostali će već nać zaminaciju ne???

kaj velite na to??

Juno Anakin
09.06.2008., 15:04
Ja sam za kak se dogovorite, ali izlet bi trebao biti vikendom budući da radim, a pretpostavljam da i vi radite. Na žalost ovaj vikend sam s PD Matica na Rabu i Pagu. Sada bih rađe da sam ovdje *šmrc*. No dobro, slažem se s Curica5, a ako treba za društvo Unico coure-u budem i kartao, s time da oni koji kartaju samnom se ne ljute previše :)

CURICA5
09.06.2008., 15:08
Ja sam za kak se dogovorite, ali izlet bi trebao biti vikendom budući da radim, a pretpostavljam da i vi radite. Na žalost ovaj vikend sam s PD Matica na Rabu i Pagu. Sada bih rađe da sam ovdje *šmrc*. No dobro, slažem se s Curica5, a ako treba za društvo Unico coure-u budem i kartao, s time da oni koji kartaju samnom se ne ljute previše :)

nemrem ni ja ovaj vikend....onaj slijedeći ako treba????ja isto radim,i unico radi---a i helena pretpostavljam---ma svi mi radimo garant
tko je za???

ajmo ljudi malo akcije..
Helena....i pesek je dobrodošao :mig:

Juno Anakin
09.06.2008., 15:11
Slijedeći vikend je OK.
Pišem:
Curica5
Unico coure
Helena1
Juno Anakin

unico_cuore
09.06.2008., 15:29
opa, vidim tu je već neki popis pao? :mig:

ak bu curica mogla, onda ssam ja s njom u paru :mig:

CURICA5
09.06.2008., 15:42
opa, vidim tu je već neki popis pao? :mig:

ak bu curica mogla, onda ssam ja s njom u paru :mig:

ja mogu,,helena???????javi se.....

idemo??? ma može još tko god hoće--što više to bolje....

CURICA5
09.06.2008., 16:04

Juno,unico i ja garant!!!

Juno Anakin
09.06.2008., 18:45
Ovak, sada kada imamo 3/4 ekipe ... možemo se dogovarati ...
Ja predlažem ako je još izlet aktualan, jednu kavu svi skupa u gradu recimo tokom slijedećeg tjedna <nema me za vikend :(>.
Moramo se dogovoriti tko što voli. Postoje alternative - hodanje po ravnom (to je recimo Samoborsko gorje), uspon (Medvednica, Horvatove stube), dolazak gore s autom (i to je ok), zatim izbor planinarskog doma, moglo bi se nekaj i pojesti ... tu su dom na Okiću, Oštrcu, ima ih na Medvednici par ... Puntijarka, Hunjka ...
Ili možemo naprosto ostati u gradu Sofijin put, Cmrok ....
Ja volim i sport, posebno plivanje ... možemo u Tuhelj ako bude toplo ...
ima puno toga čime bi mogli upotpuniti dan ...
Čujemo se

legend
09.06.2008., 20:57

lijep pozdrav svima

citam ovo i nemogu vjerovati,kao da su moje rijeci.
i drago mi je da ima ovakvih ljudi,i uvijek sam mislio da sam ja u nekom cudnom filmu,kad me ne privlace izlasci u kojim je jedini cilj napiti se,a nikad nisam okusio alkohol ni droge i slicne stvari,a vjerojatno je to uzrok da mi ludiranja nisu napeta i da se neuklapam u "ekipu"
jako rijetko izlazim na kave,a kad izadjem onda to bude sa jedinim prijateljom koji se moze nazvati prijetelj,ali iskreno kad sjednem popiti tu kavu nakon 5-10 minuta jednostavno mi je glupo vise sjediti tu i jedva cekam da odem....
radim,imam auto,i veci mi je gust se dobro provozati, nego visiti po kaficima.

ali drago mi je da ima jos normalnih tipova,samo sto je ovako malo teze naci curu koja je istih osobina(mirnih)kao mi.
valjda takve postoje...:ne zna::ne zna:

ruby20
09.06.2008., 21:52
ja sam već lagano i zahrđala u beli..hm...:zzz:

Herp
09.06.2008., 22:00
Upiši se u planinarsko društvo. :kava:

A stranger
09.06.2008., 22:31
@nicole76:

znam da ce sad pojedinci navaliti kao sto lesinari navale na les, ali eto, stvarno se osjecam usamljeno i gubim nadu da cura kakve ja trazim niti nema...

U slicnoj sam situaciji kao ti, s tom razlikom da je meni dobro biti sam.

I da, postoje takve cure, samo sto ces se morati potruditi ih naci i ostaviti dovoljan utisak na njih.

ma naravno da ne dijelim društvo na loše i dobro i da ne mislim da su oni koji se ludiraju do 4, 5, ujutro loši, ili manje dobri, a oni drugi više dobri... apsolutno NE

Zasto ne?

Zabava i izlasci = loše; miran način života (što god to da značilo) = dobro! Dal sam dobro shvatila?
Zašto ne može biti od svega pomalo? Zašto ići u ekstreme??? Kao da se mora birati, ovo ili ono!

Zato jer ti esktremi nekima najvise odgovaraju. Nekom su zabava i izlasci naporni i odbojni, i totalno bezveze. Onaj kome je to zanimljivo (makar to miksao sa drugima stvarima) ima osobnost koja je s time spojiva bar u nekoj mjeri. E sad, nekako ne vjerujem da ako preferiram mirnu setnju da bi mi odgovarala osoba kojoj su zanimljivi izlasci i zabave, naprosto je razlika u karakteru prevelika.

Što je loše u tome ako se cura želi provoditi? Ako to nije tvoj stil života, neka izlazi s prijateljicama, a s tobom neka ide u kino, šetnje, Sljeme, Jarun, svagdje. Ne vidim problem.

Problem je u osobnosti. Ako se cura zeli provoditi, makar to radila s drugima i ne gnjavila me da idem s njom, to po svoj prilici znaci da joj se osobnost jaaako razlikuje od primjerice moje, i da jos puno puno drugih stvari ostaje nekompatibilno.

Herp
09.06.2008., 22:46
Onaj kome je to zanimljivo (makar to miksao sa drugima stvarima) ima osobnost koja je s time spojiva bar u nekoj mjeri. E sad, nekako ne vjerujem da ako preferiram mirnu setnju da bi mi odgovarala osoba kojoj su zanimljivi izlasci i zabave, naprosto je razlika u karakteru prevelika.

S ovim se ne bih složila; ja sam doslovce jedan vikend u brdima/na terenu, šetnje, planinarenje itd., a drugi vikend ostanem u ZG, odem na neko kewl mjesto koje vole mladi (slušam pank, pa mo'š mislit kak to izgleda :D), popijem falabogu :Pivo:...Onda idući vikend opet priroda i tišina... I tako stalno :)

Fox_one
09.06.2008., 23:12

da li stvarno postoje cure koje jednako razmisljaju, koje zadovoljstvo i zabavu pronalaze u mirnom zivotu, u potpunom posvecenju osobi sa kojom dijele puno toga i kojima nije samo do ludog provoda i cijelonocnih izlazaka?

znam da ce sad pojedinci navaliti kao sto lesinari navale na les, ali eto, stvarno se osjecam usamljeno i gubim nadu da cura kakve ja trazim niti nema...

lijep pozdrav svima

LOL, naslov topica me nije bas privukao rekoh, opet neki topic o imali kakva cura slobodna smrc plac a na kraju vrlo dobar topic.

nekako prepoznah sebe u ovome. sto je najgore, do 22.-23. godine bio sam susta suprotnost sadasnjeg sebe. cijelodnevno-noci izlasci, lumpovanje, doma samo prespavat, ludiranje, diskoteke, party-i, zadimljeni prostori, nezdrav zivot, bas sto kazes avanturizam, u pola sata bi se dogovorili, sjeli u auto i zapalili bi u njemacku pet dana :zubo::zubo: ono, nisam se nikad drogirao pa mi fakat kad danas gledam, pojma nemam kako sam sve to izdrzavao :zubo:

onda jedan dan, tras, sve se promjenilo preko noci, samo se probudio i rekao sad je dosta, necu vise. i postao normalan. volim i danas sve sto vole mladi ali ne idem u extrem vec u svemu imam mjeru. nasao sam drustvo preko posla i par foruma, izadjemo, druzimo se, odemo negdje van, odemo navecer na veceru ili neki normalan kafic ili vikendom uzmem svoje dvije kceri i odemo na jarun, setnja, bicikla, kavica, shopping. znali smo sa autima otic na neku stazu u HR ili SLO pa djiravati cijeli dan na stazi i danas mi je gust otic ili sjednem na motor i sa motoristima djirajem po gradu pa na kavu, druzenje... co'ece, ima soma nacina da se dobro zabavis i ima super cura kojima se svidja taj way of life...

postoje i momci i cure kave ti trazis, a moram da napomenem ne ustogljeni momci/cure ono, opatice/fratri koji mrze sve oko sebe i nista im nije zabavno, mrgudi :zubo: vec normalne osobe koje se znaju vrhunski zabaviti a da zabava ne mora biti cjelonocno opijanje u zadimljenom prostoru.

mene osobno ne privlaci partijanje negdje da se naroljam, bude mi dobro a ujutro nemam pojma ni di sam ni skim sam bio a trust me, stalno sam u muvingu i svaki dan se bolje zabavim od onih koji se bez 10 piva nemogu ni poceti zabavljati :zubo:

malo si ipak predramatizirao i prerano poceo zaliti :zubo:

budes si nasao kompatibilni osobu, dount vori ali ona ipak mora voljet sve sto vole mladi - ne u extrem of kors - jer ako ne voli, onda je dosadna i takvu jedino mozes traziti medju opaticama.

salim se naravno...

bitno je stalno rotirati nacine na koje se zabavljas jer inace zivot postane monoton do bola...

.

unico_cuore
09.06.2008., 23:27
hvala, lijepo si to sročio :top:

A stranger
09.06.2008., 23:42
S ovim se ne bih složila; ja sam doslovce jedan vikend u brdima/na terenu, šetnje, planinarenje itd., a drugi vikend ostanem u ZG, odem na neko kewl mjesto koje vole mladi (slušam pank, pa mo'š mislit kak to izgleda ), popijem falabogu

Nisi me shvatila. Kad sam mislio na nespojivost osobnosti nisam mislio na to da netko nikad ne voli otic u prirodu, nego na druge karakterne osobine do najdetaljnijih.

helena1
10.06.2008., 07:11

javljam se i meni više paše onaj drugi vikend. inače sam do tri svaki dan tu sa vama, jer do tad radim, a onda opet od 7 drugi dan.

helena1
10.06.2008., 07:17
LOL, naslov topica me nije bas privukao rekoh, opet neki topic o imali kakva cura slobodna smrc plac a na kraju vrlo dobar topic.

nekako prepoznah sebe u ovome. sto je najgore, do 22.-23. godine bio sam susta suprotnost sadasnjeg sebe. cijelodnevno-noci izlasci, lumpovanje, doma samo prespavat, ludiranje, diskoteke, party-i, zadimljeni prostori, nezdrav zivot, bas sto kazes avanturizam, u pola sata bi se dogovorili, sjeli u auto i zapalili bi u njemacku pet dana :zubo::zubo: ono, nisam se nikad drogirao pa mi fakat kad danas gledam, pojma nemam kako sam sve to izdrzavao :zubo:

onda jedan dan, tras, sve se promjenilo preko noci, samo se probudio i rekao sad je dosta, necu vise. i postao normalan. volim i danas sve sto vole mladi ali ne idem u extrem vec u svemu imam mjeru. nasao sam drustvo preko posla i par foruma, izadjemo, druzimo se, odemo negdje van, odemo navecer na veceru ili neki normalan kafic ili vikendom uzmem svoje dvije kceri i odemo na jarun, setnja, bicikla, kavica, shopping. znali smo sa autima otic na neku stazu u HR ili SLO pa djiravati cijeli dan na stazi i danas mi je gust otic ili sjednem na motor i sa motoristima djirajem po gradu pa na kavu, druzenje... co'ece, ima soma nacina da se dobro zabavis i ima super cura kojima se svidja taj way of life...

postoje i momci i cure kave ti trazis, a moram da napomenem ne ustogljeni momci/cure ono, opatice/fratri koji mrze sve oko sebe i nista im nije zabavno, mrgudi :zubo: vec normalne osobe koje se znaju vrhunski zabaviti a da zabava ne mora biti cjelonocno opijanje u zadimljenom prostoru.

mene osobno ne privlaci partijanje negdje da se naroljam, bude mi dobro a ujutro nemam pojma ni di sam ni skim sam bio a trust me, stalno sam u muvingu i svaki dan se bolje zabavim od onih koji se bez 10 piva nemogu ni poceti zabavljati :zubo:

malo si ipak predramatizirao i prerano poceo zaliti :zubo:

budes si nasao kompatibilni osobu, dount vori ali ona ipak mora voljet sve sto vole mladi - ne u extrem of kors - jer ako ne voli, onda je dosadna i takvu jedino mozes traziti medju opaticama.

salim se naravno...

bitno je stalno rotirati nacine na koje se zabavljas jer inace zivot postane monoton do bola...

.

i da vjerojatno si već oženjen

unico_cuore
10.06.2008., 07:59
dobro jutro svima, vidim Helena je prva budna :mig:

helena1
10.06.2008., 08:10
jutro. ja sam ranoranioc. pusa svima.

Juno Anakin
10.06.2008., 09:20
Znači ima nas 4/4 :)!
Ovak, malo sam razmišljao doma jučer navečer...
Predlažem ipak manje ambicioznu varijantu, budući se ne poznajemo.
Možda sam najskloniji sada da odemo negdje s autima, recimo Snježna kraljica na Sljemenu ili u gradu kao naprimjer restoran Dubravkin put ili Šestinski Lagvić ili Jarun ili ako netko ima drugu ideju...?
Tamo peseki mogu trčati, mi se odmarati ili s Unicom kartati!
Prije toga kava recimo na Cvjetnjaku da se dogovorimo, recimo ... slijedeći ponedjeljak/srijeda u 19 h? Možda kava nije neophodna, možemo se dogovoriti i direktno da se nađemo negdje - recite ...

onomat
10.06.2008., 09:28
...ma ima ih....kako ne ali sada priznajem sve ih je manje....naići ćeš ne brini....ja te kužim, to je normalno što ti tražiš...mirnu luku, oazu...to je ok, ali to je teško naći pogotovo danas..ali budeš već..ne gubi nadu....ovisi gdje tražiš curu...u disku nećeš naći takvu .....puno sreće ti želim...znam kako ti je jer sam i ja to prolazila u mlađim danima i nisu mi pasali dečki kojima je jedino provod bitan.....već sam tražila upravo ono što ti sada tražiš..na kraju sam to i našla...pa i kada to nađeš opet nikad čovjek zadovoljan..ali to nije tema sad.

Ajde ti sad nama reci gdje si pronašla ono što si tražila? Slučajan susret?

onomat
10.06.2008., 09:32
stvar je cisto u time sto je s takvim osobama tesko doci u doticaj.

ali ne mozes reci da na svim ovim mjestima koje si ti naveo nema cura.
iduci put kad odes na projekciju nekog umjetnickog filma, u galeriju na izlozbu, predavanje nekog filozofa, planinarenje po sljemenu, dobro otvori oci.

palo mi je na pamet jedno osobno iskustvo: na projekciji filma o bobu dylanu (btw. koja teska glupost od filma!) je bila hrpa zgodnih, na izgled mirnih cura.

Pokloni se velikom Bob-u!

onomat
10.06.2008., 09:33
A ovo cjelina 4/4 od ekipe je iz zagreba i okolice?

Aj da sad skupimo ekipu za briškulu, ja belu ne znama igrati :(

(Dalmatinac sam, tu sam rođen ja, ...)

Ja volim malo i cugnuti (iako volim i rekreaciju i planine) ali tražim curu koja ne pije, ne tulumari do jutra, ...

isto sam Vss, cura ima ali normalnih( neka za koju želim da bude majka moje dice), to ne postoji više po mom skromnom mišljenju. Cura za provod i bančenje, koliko ti srce oće...

jebi ga

CURICA5
10.06.2008., 09:51

Ja volim malo i cugnuti ali tražim curu koja ne pije, ne tulumari do jutra, ...

isto sam Vss, cura ima ali normalnih( neka za koju želim da bude majka moje dice), to ne postoji više po mom skromnom mišljenju. Cura za provod i bančenje, koliko ti srce oće...

jebi ga

Da mi smo iz Zagreba ali možeš s nama zašto ne..:mig:
Ako hoćeš naravno..
Može nas ić koliko god...

Helena good morning...znači slijedeći vikend ha???

može...:mig:

Jel ideš i ti onda s nama onomat ili?

onomat
10.06.2008., 10:06
Da mi smo iz Zagreba ali možeš s nama zašto ne..:mig:
Ako hoćeš naravno..
Može nas ić koliko god...

Helena good morning...znači slijedeći vikend ha???

može...:mig:

Jel ideš i ti onda s nama onomat ili?

Da se malo bolje poznajemo pa da ja i zalomim do zg-a poslovno i onda vam se javim a udruživanje na facebooku?

CURICA5
10.06.2008., 10:12
Da se malo bolje poznajemo pa da ja i zalomim do zg-a poslovno i onda vam se javim a udruživanje na facebooku?

pa daj odi s nama kaj----kao da se mi svi znamo...:mig:

unico_cuore
10.06.2008., 10:14
da, s njim bi baš bilo fora, on voli i ''malo cugnut'' :mig:

onomat
10.06.2008., 10:14
pa daj odi s nama kaj----kao da se mi svi znamo...:mig:

A dođete ovo lito u dalmaciju i ja vas ugostim? :mig:

onomat
10.06.2008., 10:15
da, s njim bi baš bilo fora, on voli i ''malo cugnut'' :mig:

ništa strašno, pazim ja .... pa stresan posao iziskuje koje pivo subotom :)

unico_cuore
10.06.2008., 10:17
sad se ova teme svela na nekakva dogovaranja tko ce se i skim naci... :confused:

onomat
10.06.2008., 10:19
sad se ova teme svela na nekakva dogovaranja tko ce se i skim naci... :confused:

A baš nikad ne piješ?

CURICA5
10.06.2008., 10:19
A dođete ovo lito u dalmaciju i ja vas ugostim? :mig:

baš i neznam di ću na more...:p pa tko zna

flora_sk
10.06.2008., 10:21

Ja volim malo i cugnuti (iako volim i rekreaciju i planine) ali tražim curu koja ne pije, ne tulumari do jutra, ...

jebi ga

Definiraj normalnu curu.

CURICA5
10.06.2008., 10:22
ništa strašno, pazim ja .... pa stresan posao iziskuje koje pivo subotom :)

uvijek...možda i dva :mig:

CURICA5
10.06.2008., 10:28

unico nas je ostavio...:(

onomat
10.06.2008., 10:30
Definiraj normalnu curu.

Lakše bi definirao šta tražim, pa evo:

bar viša škola
izlazi jednom tjedno do 3 u jutro maksimalno (subota) a npr. petkom kraći izlazak
nema krcato veza iza sebe
ne reklamira se s tonom slika i poza na facebooku (!)
naravno ,jedan izgleda s ocjenom -4 (nikako više od toga) (ili+3)
da nije pretjerano liberalna ali nebi volio ni da je previše konzervativna
ima u vidu šta je čeka u idućih npr. 5 godina
DA NE PIJE
ako puši onda jako umjereno

...bla bla... :)

onomat
10.06.2008., 10:32
baš i neznam di ću na more...:p pa tko zna

slučajnosti preusmjeravaju sudbinu :)

onomat
10.06.2008., 10:33
uvijek...možda i dva :mig:

3-4-5 :)

onomat
10.06.2008., 10:35
Ljudi odoh na sastanak, čujemo se

CURICA5
10.06.2008., 10:38
Ljudi odoh na sastanak, čujemo se

ajd

flora_sk
10.06.2008., 10:44

bar viša škola
izlazi jednom tjedno do 3 u jutro maksimalno (subota) a npr. petkom kraći izlazak
DA NE PIJE

Morat cu te razocarati jer ako ti je to definicija normalne cure onda one zaista postoje. Ja sebe smatram normalnu a ako ja postojim onda postoje jos normalnih. Dosta citam ovaj forum iako jako rjetko pisem i tu sam takoder skuzila da ima dosta normalnih cura, da sam muskarac neke bih odmah i zenila t.d. nije da nema samo ih mozda trazis na krivim mjestima.
Evo ja imam VSS, ne pijem (nikad se u zivotu nisam napila), ne pusim. Znam sto zelim jos sa 18-te godine i nisam previse liberalna niti konzervativna. Za izgled ne znam sto da ti kazem neki smatraju da sam preljepa, neki da sam prosjek a neki da sam ruzna, jednostavno razliciti ljudi imaju razliciti smisao za ljepotu. Volim izlaziti povremeno kad se zelim naplesati jer volim plesati, naravno bez trunke alkohola u krvi.

cae
10.06.2008., 10:56
Bok,
citam vec duze i pasivno promatram kako se stvari odvijaju na ovom pod-forumu!!!
Nemogu vjerovati da se tu stvari takvom brzinom odvijaju i razvijaju. No dobro da ne trkeljam vise!!!

onomat

evo jedne koja se ne reklamira po "fejsbuku" nego direktno ovdje!!!
Ah, steta sto se mora reklamirati, sama!!!

No, flora_sk, nevjerujem da nikad nisi se napila!!! Godine mozes skrivati, ali to teeeesko!!!
A pogotovo da nisi u vrijeme studentskih dana!!??!!

flora_sk
10.06.2008., 11:17
Bok,
citam vec duze i pasivno promatram kako se stvari odvijaju na ovom pod-forumu!!!
Nemogu vjerovati da se tu stvari takvom brzinom odvijaju i razvijaju. No dobro da ne trkeljam vise!!!

onomat

No, flora_sk, nevjerujem da nikad nisi se napila!!! Godine mozes skrivati, ali to teeeesko!!!

Nije mi bio cilj se reklamirati jer ni na kraj pameti mi nije nalaziti muskarce prek neta, samo sam htjela dokazati da ima normalnih cura i da ne treba generalizirati i ja mogu rec da nema normalnih muskaraca jer se nade neko kao ti i popljuva ovo sto sam malo prije rekla.
To sto ti ne vjerujes da se nisam nikad napila to je tvoj problem jer me ti niti ne poznajes tako da nemoj mene analizirati molim te. Godine ne skrivam ali kao sto sam rekla nije mi cilj reklamirati se pa zato nisam navela nikakve osobne stvari ovdje...

cae
10.06.2008., 11:31
Nije mi bio cilj se reklamirati jer ni na kraj pameti mi nije nalaziti muskarce prek neta, samo sam htjela dokazati da ima normalnih cura i da ne treba generalizirati i ja mogu rec da nema normalnih muskaraca jer se nade neko kao ti i popljuva ovo sto sam malo prije rekla.
To sto ti ne vjerujes da se nisam nikad napila to je tvoj problem jer me ti niti ne poznajes tako da nemoj mene analizirati molim te. Godine ne skrivam ali kao sto sam rekla nije mi cilj reklamirati se pa zato nisam navela nikakve osobne stvari ovdje...

Joj, sorry ak sam te nekak povrijedio, ali nisam te popljuvao, sorry! :(
samo sam prokomentirao taj tvoj post!!! :rolleyes::rolleyes:
Mozda nisi direktno tako mislila, ali si sebe istaknula:rolleyes::rolleyes:
Sorry!!!
A za analiziranje trebalo bi da se poznajemo ili da bar ja tebe poznajem, tako da te nisam niti analizirao!!! :rolleyes::rolleyes:
Sorry!!

P.S.
flora_sk, znam da je zlocesto to od mene ali moram postaviti pitanje!!!!
da li imas otvoren account na Facebooku?

P.SS:
ispricavam se svima sto sam tako uletio, ali bio sam znatizeljan!!!
eto iskreno!!!

flora_sk
10.06.2008., 12:06
Krivo si prokomentirao post, da si bolje procitao skuzio bi da govorim da zaista ima normalnih cura a da sam kao primjer dala sebe jer ostale ne poznajem bas. Nisi me povrijedio nego sam pukla jer stalno citam kako nema normalnih cura a ovdje kad citam onda se mislim da nisam ja jedina normalna nego da ih ima puno puno vise.
Reko si da ne vjerujes da se nisam nikad napila da me vidis kakve face pravim kad popim malo vina uz rucak onda bi skuzio da li bi se mogla ikako napiti kad ja ne volim okus alkohola. Trudim se popiti malo vina ili pive uz rucak ali jaako rijetko.
Imam account na Facebooku ali nemam reklamnih slicica i slicno, uglavnom ga koristim da mogu pregledati fotke svojih prijatelja/prijateljica koji svoje slike stavljaju tamo, da budem iskrena ja se niti ne volim slikati tako da niti nemam slicica na kompu. I nije zlocesto to pitanje jer da budem iskrena do prije kojih mjesec dana nisam znala da to postoji i onda sam nasla brdo prijatelja tamo koji koriste facebook najvise zbog fotki.

cae
10.06.2008., 14:14
OK!
Znatizelja ispunjena! :) :) ;)

CAE is going offffffffffffffffff fffffffffff ffffffff fffffff ffff ff ff ff ff f f f f f f

onomat
10.06.2008., 14:21
Morat cu te razocarati jer ako ti je to definicija normalne cure onda one zaista postoje. Ja sebe smatram normalnu a ako ja postojim onda postoje jos normalnih. Dosta citam ovaj forum iako jako rjetko pisem i tu sam takoder skuzila da ima dosta normalnih cura, da sam muskarac neke bih odmah i zenila t.d. nije da nema samo ih mozda trazis na krivim mjestima.
Evo ja imam VSS, ne pijem (nikad se u zivotu nisam napila), ne pusim. Znam sto zelim jos sa 18-te godine i nisam previse liberalna niti konzervativna. Za izgled ne znam sto da ti kazem neki smatraju da sam preljepa, neki da sam prosjek a neki da sam ruzna, jednostavno razliciti ljudi imaju razliciti smisao za ljepotu. Volim izlaziti povremeno kad se zelim naplesati jer volim plesati, naravno bez trunke alkohola u krvi.

Ja pijem kad sam zaljubljen, to me tako fino nosi ali ne pretjerujem :)

Kad ćemo se malo družiti?:)

onomat
10.06.2008., 14:24
Bok,

onomat

Ja poznam jednu curu koja se nikad nije napila, nikad nije zapalila cigaretu ali ipak ne spada u kontekst "cure za ženidbu".

Nije strašno ako cura tu i tamo zafešat i malo popije, npr. jednom u 5 vikenda ali kad curu susretnete u Getrou kako u subotu popodne kupuje alkohol za večer.... strašno

onomat
10.06.2008., 14:26

Nomojte se komešati, mene nikad niej smetalo ako se netko indirektno ili nesvjesno reklamira ali pod jednim uvjetom: MORA IMATI POKRIĆE ZA TU REKLAMU, TJ. MORA POSJEDOVATI VRIJEDNOST.

onomat
10.06.2008., 14:28
ajd

vratio se :)

flora_sk
10.06.2008., 14:44
Ja poznam jednu curu koja se nikad nije napila, nikad nije zapalila cigaretu ali ipak ne spada u kontekst "cure za ženidbu".

Nije strašno ako cura tu i tamo zafešat i malo popije, npr. jednom u 5 vikenda ali kad curu susretnete u Getrou kako u subotu popodne kupuje alkohol za večer.... strašno

Joj pa moraju piti jer moraju izaci polugole vani a bez alkohola bi se jadne smrzle...:zivili:

unico_cuore
10.06.2008., 14:59
Joj pa moraju piti jer moraju izaci polugole vani a bez alkohola bi se jadne smrzle...:zivili:

je, to je istina, smrzle bi se ako nemaju alkohola u krvi, jel one minice koje se danas nose vise nisu ''do iznad koljena'' nego skoro pa do.... neke stvari :mig:

rh4ps0dy
10.06.2008., 20:45

A zašto ti je to toliko čudno? Evo, ja imam 22 (ajde, i pol :D) i nikad nisam popila više od par gutljaja, a i to dok sam bila radoznalo dijete. Smrdi, nema dobar okus, a kolko vidim okolinu, i nema baš neke dobre posljedice. :D Može se i bez cuge potpuno dobro živjeti.

Fox_one
10.06.2008., 21:14
Godine mozes skrivati, ali to teeeesko!!!

kad smo vec kod godina, vidim da vecina u profilima skriva svoje godine k'o zmija noge

:zubo::zubo:

.

Mona*
10.06.2008., 22:18

bar viša škola
DA NE PIJE

Hm..ovo može bit i opis serijskog ubojice :ne zna:

dr.bitch
10.06.2008., 22:26
je, to je istina, smrzle bi se ako nemaju alkohola u krvi, jel one minice koje se danas nose vise nisu ''do iznad koljena'' nego skoro pa do.... neke stvari :mig:

to ti se narodski zove "dopičnjak" :cerek:

unico_cuore
11.06.2008., 07:34
to ti se narodski zove "dopičnjak" :cerek:

eeeee, upravo to :mig: :lol:

helena1
11.06.2008., 07:42
nikad neću proć onomatov kriterij.

CURICA5
11.06.2008., 10:41
allllllllllllllllllllloooooooooooooooooooooooooo!! !

a jeste svašta natrkeljali...:p

pozz svima!!!

unico_cuore
11.06.2008., 12:36
na temu koju sam pokrenuo par komada se javilo, čisto iz zafrkancije, iliti u našem prijevodu to je očito mission impossible :ne zna:

Mona*
11.06.2008., 16:51
na temu koju sam pokrenuo par komada se javilo, čisto iz zafrkancije, iliti u našem prijevodu to je očito mission impossible :ne zna:

Pa ljudi tu dolaze pričat i komentirat uglavnom pa ako se nešto dogodi onda neka bude spontano,nije ovo oglas za udaju i ženidbu :(

hejyude
11.06.2008., 18:54
baš divna tema..:cerek:

helena1
12.06.2008., 08:44
mislim da bi ovo trebalo zaključati.:cerek:

unico_cuore
12.06.2008., 08:48
mislim da bi ovo trebalo zaključati.:cerek:

onda zaključaj ak imaš ključeve :rolleyes:

CURICA5
12.06.2008., 08:58
mi tu raspravljamo i zezamo se a u svakoj šali ima istine i u čemu je problem...
pa nismo baš tako ugroženi ili u krizi da ću plakat od muke...dajte malo veselja.Situacija je takva kakva je i nikad neznaš--

ja sam za ono naše okupjanje slijedeći vikend :ne zna:

unico_cuore
12.06.2008., 09:02
mi tu raspravljamo i zezamo se a u svakoj šali ima istine i u čemu je problem...
pa nismo baš tako ugroženi ili u krizi da ću plakat od muke...dajte malo veselja.Situacija je takva kakva je i nikad neznaš--

ja sam za ono naše okupjanje slijedeći vikend :ne zna:

ma niš' ja ne kažem, ali bzvz je, početna tema krene apsolutno u drugačijem smjeru... i kakve veze to više ima sa temom, nikakve :flop:

a kaj se kartanja tiče, kaj to nije bilo prvo spominjano za ovaj week-end? :kava:

CURICA5
12.06.2008., 09:32
ma niš' ja ne kažem, ali bzvz je, početna tema krene apsolutno u drugačijem smjeru... i kakve veze to više ima sa temom, nikakve :flop:

a kaj se kartanja tiče, kaj to nije bilo prvo spominjano za ovaj week-end? :kava:

NE,,SLIJEDEĆI.--:p

onomat
12.06.2008., 13:30
Ja kupio karte ali Naplitanke a ne one za belu. Sad me zanima, jeli se dolazi na briškulu u dalmaciju?

onomat
12.06.2008., 13:35
Naći voljenu osobu=jebeno zajebana misja ravna osvajanju mjeseca ali ne i neizvediva!

A možda ni Mjsec nije osvojen?? http://www.youtube.com/watch?v=4w9EksAo5hY ??

LudaMala
12.06.2008., 14:03
Naći voljenu osobu=jebeno zajebana misja ravna osvajanju mjeseca ali ne i neizvediva!

A možda ni Mjsec nije osvojen?? http://www.youtube.com/watch?v=4w9EksAo5hY ??

Bravo bravo....

Borna de Franco
13.06.2008., 10:31
Sve si mislim dal da navalim ko lešinar ili ne, uglavnom ne sviđa mi se "prizvuk" tvog posta. Zabava i izlasci = loše; miran način života (što god to da značilo) = dobro! Dal sam dobro shvatila? :ne zna:
Evo, ja sam osoba koja izrazito voli prirodu, planinarenje, šetnje... obožavam biti vani! S druge strane, volim i dobar izlazak u neki klub!
Dal ja dolazim u obzir? :D
Dolaziš u obzir kod mene:top:, jer i ja volim tu kombinaciju, šetnja u prirodi, roštilj s frendovima, vikendom u grad u neki normalan lokal gdje nema cajkeeeeee:mad::mad::mad:

Šala mala, ali dosta ljudi traži normalnu curu s kojom možeš normalno razgovarati o ne obaveznim temama. S kojom možeš sjediti ispred kamina, zagrljen i uživati u njenoj blizini u toplini njenog tijela i uživati u njenoj blizini. Ali ovo je na žalost utopija :(:

CURICA5
13.06.2008., 12:19
Dolaziš u obzir kod mene:top:, jer i ja volim tu kombinaciju, šetnja u prirodi, roštilj s frendovima, vikendom u grad u neki normalan lokal gdje nema cajkeeeeee:mad::mad::mad:

Šala mala, ali dosta ljudi traži normalnu curu s kojom možeš normalno razgovarati o ne obaveznim temama. S kojom možeš sjediti ispred kamina, zagrljen i uživati u njenoj blizini u toplini njenog tijela i uživati u njenoj blizini. Ali ovo je na žalost utopija :(:

JA TRAŽIM TAKVOG DEČKA..:ne zna:-----

unico_cuore
13.06.2008., 12:21

slažem se.. :rolleyes:

flora_sk
13.06.2008., 12:50

i ja trazim takvog decka ali je i to na zalost utopija :(

unico_cuore
13.06.2008., 13:01
i ja trazim takvog decka ali je i to na zalost utopija :(

možda nije :mig:

flora_sk
14.06.2008., 10:39
možda nije :mig:

zasto mislis da nije?

fulcrum
14.06.2008., 10:52
Ako netko doista traži nešto, uvijek nađe na kraju...

Roly
15.06.2008., 17:02

lijep pozdrav svima

ti ustvari ne postojiš i sve si izmislio jel da?:)
ja još uvijek imam osjećaj da su ovakvi dečki poput vanzemaljaca ili duhova,svi pričaju o njima,ali rijetki su ih vidjeli.
ako znaš mjesto gdje se netko ovakav može naći,javi!!!

unico_cuore
15.06.2008., 21:51
ja još uvijek imam osjećaj da su ovakvi dečki poput vanzemaljaca ili duhova,svi pričaju o njima,ali rijetki su ih vidjeli.

evo javljam ti se i nisam ništa izmislio od onoga šta je napisano u ovoj temi, a ti sad vidi... :)

girly-girl
15.06.2008., 21:58
mislim da tražite na krivim mjestima očito, ako tu već niste našli. ja sam u takvoj vezi već skoro 4 godine, oboje ne volimo izlaske, a super nam je. mislim kakve su to gluposti da ne postoje takvi ljudi.. uopstalom kako je netko rekao, sve i da cura/dečko voli izlaske neka izlazi sa svojim društvom i di je tu problem..

Juno Anakin
16.06.2008., 12:34
Unico zavidim ti ...
Kako si samo uspio brzo oko sebe okupiti toliko dobrih cura :top:
:)

Borna de Franco
16.06.2008., 14:54
JA TRAŽIM TAKVOG DEČKA..:ne zna:-----

E curice, curice. Nadam se da ćeš imati više sreće u potrazi od mene, jer ovaj moj grad je čista katastrofa. Mi koji ne volimo cajke jednostavno nemamo gdje izaći grad. Ne tulumariti, opijati se nago upoznati nekog normalnog. Znam da nisam Brad Pitt ali nisam ni Alien nadam se da ću ipak pronaći nekog da mi vrati volju za život, jer ovako, fuck it.

unico_cuore
16.06.2008., 15:09
Unico zavidim ti ...
Kako si samo uspio brzo oko sebe okupiti toliko dobrih cura :top:

E moj Juno, ni O od okupio... javile se pa nestale, i to je tak... :rolleyes:

CURICA5
16.06.2008., 15:18
E curice, curice. Nadam se da ćeš imati više sreće u potrazi od mene, jer ovaj moj grad je čista katastrofa. Mi koji ne volimo cajke jednostavno nemamo gdje izaći grad. Ne tulumariti, opijati se nago upoznati nekog normalnog. Znam da nisam Brad Pitt ali nisam ni Alien nadam se da ću ipak pronaći nekog da mi vrati volju za život, jer ovako, fuck it.

joj.ajd ja u velikom gradu pa mi loše...nema normalnog.ili je prekinuo pa mu treba vremena da dodje k sebi.ili nešto bi a nebi sada jer eto,trenutno ima obaveza ali nalzit ćemo se mi pa ćemo vidjet ili bi ali nije to to...a najbolji su oni koji će ženu ostavit..:)
a ja mogu poslušat cajke ali gle.prošlo me to sve,a da hoću izać drugdje sama deca,,,ma svugdje su deca kad pogledaš..i onda kad se ponadaš nečemu onda te tak nekaj opali ko da si sa krušpke opal.--:ne zna:

kaj je unico???ja sam ti se javila ali ti si prekinuo komu7nikaciju i vjeruj mi nismo sve iste...ne zabrijavaj to:ne zna:

unico_cuore
16.06.2008., 15:26
joj.ajd ja u velikom gradu pa mi loše...nema normalnog.ili je prekinuo pa mu treba vremena da dodje k sebi.ili nešto bi a nebi sada jer eto,trenutno ima obaveza ali nalzit ćemo se mi pa ćemo vidjet ili bi ali nije to to...a najbolji su oni koji će ženu ostavit..:)
a ja mogu poslušat cajke ali gle.prošlo me to sve,a da hoću izać drugdje sama deca,,,ma svugdje su deca kad pogledaš..i onda kad se ponadaš nečemu onda te tak nekaj opali ko da si sa krušpke opal.--:ne zna:

kaj je unico???ja sam ti se javila ali ti si prekinuo komu7nikaciju i vjeruj mi nismo sve iste...ne zabrijavaj to:ne zna:

nisam ni rekao ni mislio da ste sve iste, ti si mi se javila, istina, ali mislim da si malo prebrza za mene, ne stignem pratiti tvoj tempo :mig:

Archangel
16.06.2008., 15:57

Ja imam takvu :D

I nedam je vama (čekao sam je predugo :mad:) :D

Ali nemam kamin :(

unico_cuore
16.06.2008., 16:00

ugrijat će te ona, kamin nije ni potreban.....

flora_sk
16.06.2008., 16:22
nisam ni rekao ni mislio da ste sve iste, ti si mi se javila, istina, ali mislim da si malo prebrza za mene, ne stignem pratiti tvoj tempo :mig:

I onda je kao veca utopija nac normalnu curu nego normalnog decka. Kolko sam ja uspjela shvatiti decki su oni koji svakoj curi traze nedostatke...

unico_cuore
16.06.2008., 16:34
I onda je kao veca utopija nac normalnu curu nego normalnog decka. Kolko sam ja uspjela shvatiti decki su oni koji svakoj curi traze nedostatke...

to apsolutno nije bilo traženje nedostataka ženskoj osobi. krivo si shvatila

bbsan
16.06.2008., 16:42
Hm... kako svaki topic na ovim forumima s vremenom ode u krivom smjeru...

A što se početnog pitanja tiče... Mislim da svima koji žive u većim sredinama doista nije problem pronaći ljude koji ne vole boravak u zadimljenim prostorijama i opijanja, a dosta takvih se odlično zna zabaviti na razne druge načine.

I sam sam takav, a poznajem i veliki broj takvih ljudi, među kojima ima podjednako puno i muških i ženskih, iz čega slijedi i zaključak da nije problem ni u tome što su takvi samo muški ili samo cure. Početni postovi u ovom threadu to i dokazuju, jer ne samo da autora nisu napali 'lešinari' koje je najavio, nego ga brojni momci i cure podržavaju.

Ako problem nije baš u započinjanju veza nego u vjerovanju da takvih nema, onda bih autoru početnog posta preporučio da malo prošire krug ljudi s kojima se druže. Već je netko rekao da curu koja ne voli izlazit u zadimljene prostore nećeš nać u disku. Isto tako neka zanimanja/fakulteti/grupacije privlače više alkohol i duhan friendly ljudi nego neka druga. Stoga proširi krug unutar kojeg se krećeš, budi strpljiv i neće bit problema.

unico_cuore
16.06.2008., 16:48
ne kažem prijatelju da doslovno ne postoje takve cure, ali nadam se da možeš shvatit kad dođeš u određene godine života da ti više jednostavno nije do običnih veza/vezica koje puknu nakon mjesec, dva, tri i sl...

kada napokon želiš nešto kvalitetno, kada želiš dati 100% sebe u toj vezi i kada zauzvrat ne dobiješ ni 50% od druge strane, i kada se osoba ne može vezati u smilsu neček konkretnog, nečeg kvalitetnog od obične vezice, onda možda nećeš tak razmišljat... :( al hvala na postu, svejedno, dosta toga stoji što si napisao...

JackDaniels
16.06.2008., 16:52
Heh.Zanimljiva tema. Takvih je nažalost sve manje, ja volim izaći van ponekad u provod, al i puno više me privlači onakav način života kakvog autor teme preferira. I želio bih imati curu koja ima sličan stav. :)

Borna de Franco
16.06.2008., 17:41

Sretniče! Čak ti malo zavidim, ali mi je drago da si ti našao takvu osobu jer sada znam da se i ja mogu nadati da ću pronaći normalnu curu. :s:s:top::top:

ana_014
16.06.2008., 17:57

Tebi treba cura koja je mirna i romantična...vjeruj mi takve postoje samo ih moraš malo bolje potražit...one se većinom zbog društva kakvo je u današnje vrijeme skrivaju i ne pokazuju svoje prvo lice...

Fox_one
16.06.2008., 17:59
jako puno vas se deklarira osobama kakve inace pokretac topica, unico_cuore, trazi... to je super, znaci da ima normalnih ljudi... nazalost, svi su tuzni jer ne mogu sebi naci takvog partnera koji bi bio istih ili slicnih zivotnih navika ili nacela... jednostavno tesko ih je naci...

mislim da sam otkrio tajnu gdje su te osobe...

tu su na forumu, ne izlaze vani i ne upoznavaju se sa sebi slicnik dusama...

dakle, malo se salim, salu na stranu, fakat, ostavite se malo kompjutera i izadjite...

:top::top:

.

unico_cuore
16.06.2008., 18:18
slažem se, ali fakat gubim nadu. niti želim da me netko sažaljeva niti želim sam sebe žalit. svaka čast curama koje vole izlaske, zbilja ne vidim ništa loše u tome i ne radim nikakvu podjelu na tzv. ''dobre i manje dobre'' osobe. sli kad te nešto odbija i kad se na takvim mjestima ne osjećaš ugodno onda te nitko na to ne može nagovoriti..

ok, tema je možda ispala presmješna, ali eto, ima nas i ''takvih'', ne vidim zašto bi se ljudi trebali radi toga ismijavati, zašto bi nas nazivali manje vrijednima... možda zato što se ne znamo zabavljati po klubovima, diskačima i otkvačenim ludorijama, možda zato što smo im dosadni u ovom svijetu što zadovoljstvo i zabavu pronalazimo na mjestima koja njih ne interesiraju, ili nešto sasvim treće...

a na kraju krajeva, možda stvarno ima cura koje razmišljaju jednako kao i ja, čija se mišljenja mojim mišljenjima 100% podudaraju, ali nisu spremne vezati se za osobu, možda nisu spremne dati osobi svojih 100%, a očekivati 100%, možda nisu za ništa ozbiljno nego više za neku vezicu i sl... :ne zna:

nisam ni očajan ni jadan, više sam žalostan što je svijet kakav je, što i nama ''manje normalnima'' ne pruža ni približno jednake šanse kao ''normalnima'' :(

lijep pozdrav svima od unica

Dulcinea_
16.06.2008., 18:51
moji prijatelji ponekad isto ne shvaćaju kako mi se ne da bančit po cijele noći po diskačima subotom, al eto... ne paše mi to i gotovo :ne zna:. bila, vidjela - nije mi se svidjelo i ne žalim se :) volim otić radije s frendicama u šetnju, na kavu ili gdje već ćemo se dogovoriti, a često i na bike itd... želim reći, užiwaj u onome što te čini sretnim i zadovoljnim bez obzira što drugi o tome misle i ne optrećuj se bespotrebno mislima o tome što jest ili nije "kul" :ne zna: :mig:
p.s. a kao i što vidish dosta ljudi na forumu dijeli s tobom isto ili slično mišljenje, pa sam sigurna da ima dosta njih i izvan foruma :mig:

wtfuck
16.06.2008., 19:16
ostavite se malo kompjutera i izadjite...:top::top:

.[/QUOTE]ljudi ovo je fakat istina,treba izac iz te jebene sobe gdje ti radijacija od tog kompa zdere mozak i gdje padas u depresiju kad citas cega sve ima tu po forumu.......
setnje i kamin i miran zivot svi vole,ako ne zavoljet ce kad tad,ali đabe ti je sve to ako ti ne uspijes osvojit svoju curu kad ju upoznas no to je za jednu drugu temu.....
ova tema je predobra i ja sam jos jedan decko koji je u istoj situaciji,ali sve vise pocinjem vjerovat da je "igra bez granica" moja sudbina:
"...al toga nema i ne postoji...":(

Daj Bože da nije

flora_sk
17.06.2008., 10:38
to apsolutno nije bilo traženje nedostataka ženskoj osobi. krivo si shvatila

Nego?

unico_cuore
17.06.2008., 10:45
nije bitno, ne pricam o osobi dok nije prisutna tu... kad bude onda cemo :mig:

flora_sk
17.06.2008., 11:09
Evo ja imam jos nesto nadodati na svemu tome. Ja volim setati, zapravo obozavam setati i cesto secem sama jer rjetko danas to ljudi prakticiraju. I zenska sam osoba i normalna i nije me strah vezati se i dok secem naletim na hrpu kretena koji samo nesto dobacuju, zvizde i slicno ali do sad niti jednom mi nije prisao neki normalni decko na nekakav kulturan nacin. I vjerjute jaaako puno secem dakle muskarci imaju sanse upoznati mene...

flora_sk
17.06.2008., 11:11
nije bitno, ne pricam o osobi dok nije prisutna tu... kad bude onda cemo :mig:

Posteno...

unico_cuore
17.06.2008., 11:43
Evo ja imam jos nesto nadodati na svemu tome. Ja volim setati, zapravo obozavam setati i cesto secem sama jer rjetko danas to ljudi prakticiraju. I zenska sam osoba i normalna i nije me strah vezati se i dok secem naletim na hrpu kretena koji samo nesto dobacuju, zvizde i slicno ali do sad niti jednom mi nije prisao neki normalni decko na nekakav kulturan nacin. I vjerjute jaaako puno secem dakle muskarci imaju sanse upoznati mene...

i ja volem šetati :mig: :five:

Fox_one
17.06.2008., 12:13
ajd da ne odem previse od teme ali nekako mi je cudno zasto velika vecina krije svoje godine u profilu... dosta ljudi komentira, savjetuje, diskutira ali jedno je nacin na koji pomoci savjetom nekome tko ima neznam, 20 godina ili 30 ili 40... lakse bi bilo kad bi bili iskreniji i prikazali u profilu koliko ste mladi/stari da se ljudi znaju postaviti...

da me se ne shvati krivom ali meni je to malo nelogicno... nema nista losega u tome da se zna kome se obraca...

.

CURICA5
17.06.2008., 12:17
prisutna...
slušam..ja sam samo rekla da tražim normalnog dečka i da ima dana kad mi se ide van,ali u zadnje vrijeme mi je sve to već postalo dosadno,,volim kombinacije,i šetat i roštiljat i feštat kad treba,i otić na rijeku ili nekam u planinu,to nije nikaj loše---:ne zna:

mogu bit solo sa dečkom a mogu i sa frendicama otić s vremena na vrijeme negdje se izludirat...nemora to biti svaki petak ili subota ali kad ispadne tak i kad osjetim želju odem...:confused:

to je ja mislim zlatna sredina! i paše mi tak...
evo ja prava,imam 26 godina

unico_cuore
17.06.2008., 12:36
eto ja drugi, 27 na leđima :mig:

Juno Anakin
17.06.2008., 14:41
Vjerojatno mi koji pređemo 30-tu, ne pišemo godine, jer vi mlađi od 30-ete ne razumijete što to znači dok ne pređete tu za vas "groznu" granicu :)

Borna de Franco
17.06.2008., 14:57

Daj mi reci gdje šećeš? Pitam zato da dođem i ja pa da zajedno šećemo:lol::lol::lol:. Sorry. no hard feelings, samo se malo zezam:s:s:top:

Juno Anakin
17.06.2008., 15:10
Flora_sk ... Sad kad kažeš gdje šećeš, svi ćemo znati ... :D

unico_cuore
17.06.2008., 15:13
nemoj im reć' florice :mig:

flora_sk
17.06.2008., 15:37
Flora_sk ... Sad kad kažeš gdje šećeš, svi ćemo znati ... :D

Po cijelom Zagrebu :p.

Fox_one
17.06.2008., 15:59
Vjerojatno mi koji pređemo 30-tu, ne pišemo godine, jer vi mlađi od 30-ete ne razumijete što to znači dok ne pređete tu za vas "groznu" granicu :)

moje misljenje je da nema koga biti sram godina... ne treba ih tajiti... meni je najbitnije da se ja osjecam kao da mi je 27 i zivim u skladu stime :zubo::zubo:

.

Roly
17.06.2008., 19:06

onda ja imam još samo malo vremena dok mi ne istekne rok trajanja.:D
unico_cuore,a da si rasčistiš pretinac sa porukama?:confused:

flora_sk
17.06.2008., 20:43

unico_cuore vidim da si trazen:D

unico_cuore
17.06.2008., 23:35

sorry, nisam primjetio da je pun inbox, evo počistio sam pretinac :)

jelena89
17.06.2008., 23:40
ima nas, ima

Fox_one
17.06.2008., 23:44
ovaj unico cuore iz 20+ uspio je uskomesati sve nase usamljene gerijatricarke iz 30+

:zubo::zubo:

svaka cast majstore ;)

na iducem meetingu se valjda budu potukle i pocupale :zubo::zubo:

.

Soul 5
18.06.2008., 00:17
Evo imam ja jednu kolegicu koja je ko stvorena za tebe,unico cuore. Sviđa joj se tvoje razmišljanje.
Ima 25. Taman. A i vizualno je komad. I ona bi se smirila.

unico_cuore
18.06.2008., 07:40
ovaj unico cuore iz 20+ uspio je uskomesati sve nase usamljene gerijatricarke iz 30+

.

je, možeš misliti ... :rolleyes:

unico_cuore
18.06.2008., 07:41
Evo imam ja jednu kolegicu koja je ko stvorena za tebe,unico cuore. Sviđa joj se tvoje razmišljanje.
Ima 25. Taman. A i vizualno je komad. I ona bi se smirila.

jel? a kaj je do sad bila nemirna? :mig:

nadam se da je ona korisnica, član foruma :D

kilkenny
18.06.2008., 08:50

To su sve one koje jos nisu nasle decka, a imaju 30+ :)

A i vecina onih koje se nisu udale, ali su se u mladosti ispucale.... a pogotovo ces takvih naci koje su razvedene pa bi sada nesto "normalno"....

CURICA5
18.06.2008., 11:40
da,da..neka ti je unico sa srećom,,vidim da te krenulo!!:p

unico_cuore
18.06.2008., 13:16
da,da..neka ti je unico sa srećom,,vidim da te krenulo!!:p

ne razumijem kaj je pjesnik htio reći... :rolleyes:

Musashi Miyamoto
18.06.2008., 20:49
Unico majstore i ja sam takvi i bio sam u podužoj vezi sa recimo "hiperaktivnom" curom, trudio se prilagoditi njoj pokušavao da ona zavoli moj način veze ali šta ćeš, pukla veza:flop:.

Ali naučio sam da takve treba ili izbjegavati ili ne htjeti ništa od takvih cura osim dobre zajebancije.
To sam si i rekao na početku veze sa njom ali kad ne slušam sebe....

Soul 5
18.06.2008., 20:49
jel? a kaj je do sad bila nemirna? :mig:

nadam se da je ona korisnica, član foruma :D

Malo je bila nemirna ali sad bi se smirila!! A članica nije al bi mogla postat.
Ima :cice: da ti se zavrti u glavi... :D

unico_cuore
18.06.2008., 21:18
Malo je bila nemirna ali sad bi se smirila!! A članica nije al bi mogla postat.
Ima :cice: da ti se zavrti u glavi... :D

pa kaj onda imam ih i ja :cice:, doduše malo manje :mig:

Fox_one
18.06.2008., 23:23

hoce reci da ces prvi zbariti neku tridesetplusgodisnjakinju iz usamljenih srca...

:zubo::zubo::zubo:

.

unico_cuore
18.06.2008., 23:36
hoce reci da ces prvi zbariti neku tridesetplusgodisnjakinju iz usamljenih srca...

:zubo::zubo::zubo:

.

ha-ha, duhovito...

Borna de Franco
19.06.2008., 13:04
Evo ja tražim curu. Jedini je uvjet da je normalnaaaaaaaaaaaaaaaa. Ako ima koji kg viška, od viška glava ne boli, tj. bolje da ljulja nego da žulja. Ne volim sve što vole mladi. Želim osobu s kojom mogu šetati uz obalu rijeke, s kojom mogu u kazalište, s kojom mogu po zimi sjediti na kauču i gledati vatru u kaminu i uživati u tišini i njenom društvu i mirisu njenom. Ja sam Vallis aurea man. Eto, recite mi da li tražim previše? Da li tražim nemoguće? Da li sam budala što takvu osobu uopče i tražim? Zanima me vaše mišljenje, HIT IT!

CURICA5
19.06.2008., 13:12

samo velim da vidiš da ima normalnih :mig:

CURICA5
19.06.2008., 13:15
Evo ja tražim curu. Jedini je uvjet da je normalnaaaaaaaaaaaaaaaa. Ako ima koji kg viška, od viška glava ne boli, tj. bolje da ljulja nego da žulja. Ne volim sve što vole mladi. Želim osobu s kojom mogu šetati uz obalu rijeke, s kojom mogu u kazalište, s kojom mogu po zimi sjediti na kauču i gledati vatru u kaminu i uživati u tišini i njenom društvu i mirisu njenom. Ja sam Vallis aurea man. Eto, recite mi da li tražim previše? Da li tražim nemoguće? Da li sam budala što takvu osobu uopče i tražim? Zanima me vaše mišljenje, HIT IT!

Nisi budala...ne...jako puno cura traži takvog dečka---:)

flora_sk
19.06.2008., 13:40
Nisi budala...ne...jako puno cura traži takvog dečka---:)

Joj drago mi je da netko razumje, pa ljudi postoje normalne cure jednako kao sto postoje normalni muskarci.

MoW
19.06.2008., 13:59
Evo, i ja potpisujem tvoju izjavu, jer sam i ja takav.
Znači, ima nas...

Jednostavno mi ne idu u glavu cure koje samo lete okolo po nekim takvim zabavama, piju ili puše, dokasno se zabavljaju.
Pa recite mi ako sam lud, ali otkud im energije i za to i za normalni posao ili studij?
Ja jednostavno nemam energije za takvo što, a da sam dobar i u poslu, pogotovo zato što mi posao iziskuje puno mentalnog rada (radim na faksu).
No problem mi je uvijek taj da kad naletim na djevojke koje su mi slične po pitanju omiljene zabave, da mi se ne svide. Jednostavno nisu tako zgodne kao ove koje bi se zabavljale. I znam, ima iznimaka, ali te su većinom zauzete i u mojoj dobi (25). I onda mogu s ovima koje mi se ne svide biti samo prijatelj, što je ok, ali nije veza u kojoj bi uživali.
S obzirom na to da sam iznadprosječan po izgledu, takve me i djevojke privlače. Samo velim, malo je onih koji imaju i brains&looks i dobre su i ne traže lude zabave.
Znam, puno tražim, ali i puno dajem.

unico_cuore
19.06.2008., 14:32
Joj drago mi je da netko razumje, pa ljudi postoje normalne cure

pa gdje su onda???? :confused::confused::confused:

ili se opet sve sve svodi na to da nuzno moras izac na mjesta koja me (te) odbijaju, jel ocito ju neces nac u setnji livadom punoj mirisnog cvijeca i sarenih leptira :flop:

flora_sk
19.06.2008., 14:35
Evo za sve one muskarce koji traze savrsene (normalne) zene :http://www.net.hr/webcafe/page/2008/06/11/0437006.html

Fox_one
19.06.2008., 16:39

vani su covjece, vani... :D

ili se opet sve sve svodi na to da nuzno moras izac na mjesta koja me (te) odbijaju, jel ocito ju neces nac u setnji livadom punoj mirisnog cvijeca i sarenih leptira :flop:

ne nuzno... zasto nebi bio malo tolerantniji pa makar i 10% da popustis u svojim stavovima... ima cura, kakve ti trazis, i na nekim takvim mjestima jer su iz istog razloga kao i ti, pocele odlaziti tamo... ne moraju piti, pusiti, ludirati se, la vida loca, prepoznat ces ih...

ovdje na forumu ljubav svog zivota sigurno neces naci...

a bogme ne maknes li se od kompjutera, same ti nece pokucati na vrata...

promjeni malo sebe i prilagodi, ne trazi da se svi/sve prilagode tebi...

NHF...

.

unico_cuore
19.06.2008., 16:48
Fox prijetelju, de nemoj pretjerivat

naravno da nisam 100% ''takav'' kakvim se opisujem, uvijek ostane onih par postotaka, tzv. prilagodbe :top: i apsolutno se ne slažem sa tvojom izjavom da se meni netko treba prilagođavat... to nije istina :flop: nadam se da se dvoje ljudi uvijek mogu nać na nekoj ''sredini'', jer inaće bi svijet bio preidalan i totalno nezanimljiv

ali akd si se već upustio u raspravu, onda mi ajde obrazloži nešto... ako kažem da ne idem van onda ne idem, naravno to ne znači da ne idem nikud, ali tamo gdje idem mislim da nema onih cura koje ja tražim... ziher će dok trčim naletit neka na mene, moš mislit, ili dok šećem negdje i te spike.. .joj daj, pa ne živimo u prahistorijskom dobu... prošetaj subotom naveče jarunskom obalom pokraj piranje i sl. mjestima paš' vidjet gdje su cure... al naravno sve sa minicama podignutim do neke stvari... :mig:

ja samo želim naći srodnu dušu, i ne , ne mislim da ću ju tu naći, nije da se ne nadam, nego nemam neki dobar filling za to, kao ni da ću ju nać tamo gdje ja idem van... :ne zna:

toliko...

živio :s

Dorian Moriarty
19.06.2008., 17:03
smijem se nadovezati?
iz ovog sto si napisao osoba koja te ne poznaje, dakle user s foruma mogao bi zakljuciti da se ti zelis ozeniti i smiriti i sve tako lijepo, po crti...
e sad ja imam nekoliko nerazumiljivih dijelova tu...
jel ti trazis miram brak, stabilnu sigurnu vezu ili samo zelis malo drugaciji tip veze, dakle da nije dar ma po cajkama i diskacima i slicno?

jer iskreno ne vidim problem.... i ako cura ne voli biti samo s tobom, ako joj to nije dovoljno, kog demona je uopce s tobom ako joj je pod obavezno da ju vodis na plesove pijanke i slicno?

i ne, ne mogu vjerovat da ne mozes naci takvu curu. necu reci normalnu jer ja sebe smatram vrlo normalno a drugi kad me vide i cuju love se za glavu tako da nisam kompetentna definirati normalnost ali... znas, ima cura koje ne hodaju po diskacima, cajkama, koje ne piju ne tulumare na nacin zrća na pagu i slicno ali opet kad bi im iznio ovakav svoj pogled na svijet i stvari u njemu pobjegle bi glavom bez obzira jer ovo zvuci ko da zelis brak i zenu za kuhinju, ovaj glagol "smiriti" bode u oci...

na primjer... ne pijem, ne pusim, ne idem po diskotekama a jos manje cajkama, ne posjecujem tulume i smatram da je takav oblik zabave za nekog drugog ali nikako za mene i takvim se stvarima nikada nisam prilagodila. volim putovati i ne mogu smiriti po tom pitanju, nazovi to avanturizmom ako zelis. uzivam u stvarima koje vecina ljudi smatra dosadnima i nije im jasno zasto tako lijepa cura poput mene ne izlazi i uziva dok je mlada a kako da ja njima objasnim da ja bas i uzivam na ovaj njima dosadan nacin.
okej volim i ja ponekad otici na koncert benda koji volim ali PONEKAD i to je sve.
mene samo zanima da mi definiraš svoje viđenje tog glagola "smiriti".
jel to odmah znaci brak, djeca, kuca i kuhinja ili nesto tipa ovog sto sam ja opisala?

unico_cuore
19.06.2008., 17:41
mene samo zanima da mi definiraš svoje viđenje tog glagola "smiriti".
jel to odmah znaci brak, djeca, kuca i kuhinja ili nesto tipa ovog sto sam ja opisala?

ne, kakav brak sad, tko je uopće spominjao brak...

napisao sam već kakav sam i kakvu osobu tražim, mislim da je besmisleno ponavljati deset puta jednoteistu stvar. želim stabilnu vezu, vezu bez sumnji, vezu u kojoj ćemo jedno drugo voljeti, ali u doslovnom smislu te riječi: VOLJETI, u kojoj ćemo biti dovoljni jedno drugom, kada nam bude teško da jedno drugom pomažemo, kada smo sretni da se zajedno veselimo, da budemo JEDNO, ..., da mogu biti ponosan na osobu koju volim svim srcem i da osoba može biti ponosna na mene... i sl... ak su ove osobine osobe koje tražim ''nemoguće pronalažljive'' ili ako je ovo sve neki ''drugačiji svijet'' onda stvarno ne znam, ili sam ja čudan ili su drugi čudni...

ja se smatram normalnim, ok, jesam malo povučen, ali znam cijeniti ono što drugi ne znaju, znam voljeti svim srcem, davati 100% i očekivati isto, i eto... ostao sam bez riječi...

želim da i ''mi'' dobimo šansu upoznati nekoga, upoznati neku srodnu dušu, s obzirom da ne izlazimo van! eto... :(

Lao-chan
19.06.2008., 17:42
Hahaha...opisao si mog savrsenog decka! Ali naravno da mora biti cool (pod to mislim da ima svoj stav i da nije sad neki smokljan)...definitvno ima djevojaka kojima bi se ti svidio...^^

Dorian Moriarty
19.06.2008., 17:49
ne, kakav brak sad, tko je uopće spominjao brak...

imas potpuno pravo zeljeti to sto zelis i nis zbog toga nimalo cudan.
morala sam ovo pitat jer mi je trebalo poblize objasnjenje tog glagola, ispricavam se ako sis e nasao uvrijedjenim. nista osobno dakako.

kao sto rece Lao-chan opisao si mog savrsenog decka. ne smatram da ti nedostaje osobnosti ako si malo povucenija I suptilnija osoba. ne znaci da su oni glasni i nadobudni bas oni vrijedni.

kako ne bi nasao nekog, dakako da hoces samo ih nemoj trazit u onim jarunskim klubovima-barovima. iz iskustva ti mogu reci da tamo vecinom obitavaju samo i jedino sponzorusice i cure koje ce jednog dana skuzit da su provele mladost jebavajuci se s likovima koji vrte kljucevima tatinog auta.

unico_cuore
19.06.2008., 17:55
imas potpuno pravo zeljeti to sto zelis i nis zbog toga nimalo cudan.
morala sam ovo pitat jer mi je trebalo poblize objasnjenje tog glagola, ispricavam se ako sis e nasao uvrijedjenim. nista osobno dakako.

kao sto rece Lao-chan opisao si mog savrsenog decka. ne smatram da ti nedostaje osobnosti ako si malo povucenija I suptilnija osoba. ne znaci da su oni glasni i nadobudni bas oni vrijedni.

kako ne bi nasao nekog, dakako da hoces samo ih nemoj trazit u onim jarunskim klubovima-barovima. iz iskustva ti mogu reci da tamo vecinom obitavaju samo i jedino sponzorusice i cure koje ce jednog dana skuzit da su provele mladost jebavajuci se s likovima koji vrte kljucevima tatinog auta.

ne ražim cure definitivno po jarunskim klubovima, to sam samo kao primjer naveo onakvih cura sa kojima ne bih mogao biti...

nisi me uvrijedila ničim, nadam se da sam ti pojasnio pobliže što želim, a to je: VOLJETI :)

Dorian Moriarty
19.06.2008., 18:00
kuzim ja u potpunosti sto ti zelis samo... zagreb nije bas tako velik, kako to da nisam ja negdje nabasala na tebe? :)

unico_cuore
19.06.2008., 18:02
i još sam htio nadodati da ja sebe (s obzirom na svoje osobine) ne smatram nikakvim čudakom i nenormalnim čovjekom, ali osjećam se pritisnuto, nezamjećeno, usamljeno i pomalo ''jadno'' u ovome svijetu i s obzirom na to kakvih sve ljudi ima... :(

naravno, niti ne mislim da oni koji vole onakav način života koji ja ne volim, - su nekakvi čudaci, nikad to nisam rekao niti to mislim...

žao mi je samo što u ovom životu svi nemamo barem približno podjednake šanse i iskreno, žalosno mi je reći da s obzirom na situaciju, osjećam se kao čovjek s manom... mislim da sam normalan, ali to je danas očito za većinu ljudi/poznanika/frendova i sl... samo MANA :confused:

unico_cuore
19.06.2008., 18:02
kuzim ja u potpunosti sto ti zelis samo... zagreb nije bas tako velik, kako to da nisam ja negdje nabasala na tebe? :)

možda nabasaš... :mig:

Roly
19.06.2008., 18:04

mene se može naći na jednoj lijepoj livadici punoj cvijeća,obično u društvu mog psa.
ali neću reći na kojoj...:D
hm...kao svi traže normalnu curu.pa evo ja se smatram normalnom i imam dosta toga što se tu nabraja da bi jedna normalna cura trebala imati.ali ima jedan problem a to je da sam još uvijek solo i svaki pokušaj da nađem nekog normalnog dečka padne uvijek u vodu i već gubim nadu da postoji netko za mene.
pa sam onda ja lijepo zaključila da dobre cure ostaju same,ako ne vjerujete ja sam dokaz,a imam i mnogo takvih prijateljica.
zato za sve koji pitaju gdje su normalne cure odgovor:evo jedna sjedi tu za stolom i gleda u ekran.:D:D

Dorian Moriarty
19.06.2008., 18:07
pa buduci da sam stalno sama, al stvarno SAMA KO DUH i setam se okolo sa slusalicama na usima ili knjigom...i ne sjesim po kavama i slicno, kad bolje razmislim, ja ko da izbjegavam upoznati nekog.

ali ovo sto si rekao, da bismo svi trebali imati jednake sanse, je vrlo tocno. ali nazalost neki su jednakiji od drugih.

Fox_one
19.06.2008., 18:07
@ unico: da ti samo kazem gdje sam upoznao svoju zenu... ni lijevo ni desno, ni dok sam trcao jarunom, niti na nekom "nerd" partiju :zubo::zubo:, salim se ali upoznao sam je u kaficu... i bili smo srodne duse, i bilo nam je super, i imali djecu i happy life. i ako negdje nismo isli zajedno ili i ako se meni nije negdje islo nije bio smak svijeta, izasla bi sa curama i obratno, ja sa svojim drustvom ako se njoj stalo doma, i islu svugdje, i na ljetovanja i u prirodu i... i... i bili smo bas onakvi kav ti zelis da budes u svojoj vezi...

samo nemoj zamjeriti, nemozes ocekivati da cura bude stalno uz tebe, da seta u prirodi kad se tebi seta, da ide na mjesta di se tebi ide jer ti nece biti kompaktibilna u svakom pogledu... moras disati i dati disati...

nemoj ici na jarun kod akvarijusa jer su tamo cure "opake" ali odi na drugi kraj di su rolerice i setacice i bajkerice... odi na sljeme di su planinarke :zubo::zubo: i takve cure su uglavnom dobre cure i nisu sve zauzete kao sto obicno svi misle, valjda imas kakav ulet u repertoaru ;) :top:

i ja sebe smatram i vise nego normalnim ali povucem nisam u niti kojem smislu...

.

Borna de Franco
19.06.2008., 18:44
ok, svi smo se složili da postoje "normalne" cure, ali ja koji sam u klubu 30+ nemam baš neki izbor, jer te nove cure ne idu u grad. U mom gradu jedino mjesto gdje možeš nekog upoznati su 2 kafića u kojima ne svira cajka, a te normalne cure ne idu u kafiće ne izlaze van uopče. Znači da ja nisam normalan kad idem na ta mjesta. Lako je vama u gradu kao što je zg, kod mene je situacija a joj:flop::flop::flop: mali grad i jegiba. Malo sam puko jer sam dobio pedalinu, a ovo mi je dobra prilika da se ispušem i ujedno čujem neki dobar savjet.

MoW
19.06.2008., 18:47
pa buduci da sam stalno sama, al stvarno SAMA KO DUH i setam se okolo sa slusalicama na usima ili knjigom...i ne sjesim po kavama i slicno, kad bolje razmislim, ja ko da izbjegavam upoznati nekog.

ali ovo sto si rekao, da bismo svi trebali imati jednake sanse, je vrlo tocno. ali nazalost neki su jednakiji od drugih.

Vidiš, meni dosta smeta kad vidim curu sa slušalicama, to neka sluša doma. U svijetu je. Pa neka promatra svijet oko sebe i sluša zvukove. Ovako se samo izolira, a to nikako nije dobro...

Borna de Franco
19.06.2008., 18:48
mene se može naći na jednoj lijepoj livadici punoj cvijeća,obično u društvu mog psa.
hm...kao svi traže normalnu curu.pa evo ja se smatram normalnom i imam dosta toga što se tu nabraja da bi jedna normalna cura trebala imati.ali ima jedan problem a to je da sam još uvijek solo i svaki pokušaj da nađem nekog normalnog dečka padne uvijek u vodu i već gubim nadu da postoji netko za mene.
pa sam onda ja lijepo zaključila da dobre cure ostaju same,ako ne vjerujete ja sam dokaz,a imam i mnogo takvih prijateljica.
zato za sve koji pitaju gdje su normalne cure odgovor:evo jedna sjedi tu za stolom i gleda u ekran.:D:D

Ej, daj mi broj mobitela te normalne cure:):). Ja sebe smatram normalnim, otvorenim, komunikativnim i nisam mrtvo puhalo.Da odem na kavu s jednom takvom curom, jer dugo nisam sreo takvu curu, čak sam pomislio da je ta vrsta cura izumrla ili je na rubu izumiranja, šala mala samo se zezam, ali nokada se ne zna:cerek::cerek::cerek::cerek::cerek:

Fox_one
19.06.2008., 18:57
onda je jedino rjesenje da se svi "normalni" skupite na neki meeting kao sto je Irenna organizirala ali samo "normalni" i onda svi skupa idite na normalna mjesta i kao grupa ce te lakse nego solo, upoznati jos normalnih ljudi i prosiriti drustvo i u tom prosirenom drustvu vremenom netko ce upoznati nekoga poblize...

drugog rjesenja ne vidim jer sjedeci za kompjuterom, nemozete upoznati nikoga :top:

.

Borna de Franco
19.06.2008., 19:03
onda je jedino rjesenje da se svi "normalni" skupite na neki meeting kao sto je Irenna organizirala ali samo "normalni" i onda svi skupa idite na normalna mjesta i kao grupa ce te lakse nego solo, upoznati jos normalnih ljudi i prosiriti drustvo i u tom prosirenom drustvu vremenom netko ce upoznati nekoga poblize...

drugog rjesenja ne vidim jer sjedeci za kompjuterom, nemozete upoznati nikoga :top:

.

Svjet je ok, ali ja sam Vallis aurea man, iz Požeške ravni, zg je ipak predaleko, but thanks

perica sine
19.06.2008., 19:31
vezu u kojoj ćemo jedno drugo voljeti, ali u doslovnom smislu te riječi: VOLJETI, u kojoj ćemo biti dovoljni jedno drugom, kada nam bude teško da jedno drugom pomažemo, kada smo sretni da se zajedno veselimo, da budemo JEDNO, :(

Stari moj mislim da si malo zabrijao... Ako ti se desi ljubav i ako nekoga fakat voliš, onda ti je potpuno svejedno gdje se nalaziš. Ako si sa voljenom osobom na cajkama (iako ih mrziš) svejedno ti je, ako si u zadimljenom kafiću (iako ga mrziš) svejedno ti je, isto tako i njoj, iako mrzi šetnje po Sljemenu, ako te voli, neće joj smetati...
Samo je važno da ste zajedno i da se volite...

Drakon
19.06.2008., 22:13
Pročitao sa prvi post od unico_cuore i, da ne znam bolje, rekao bih da opisuje mene:mig:

Meni je, zbog sličnih razloga kao i unico_cuore, teže upoznati curu ali ne predajem se:D

Arturijus
19.06.2008., 23:59
Već par mjeseci čitam po ovom forumu. I čitam tako i čitam i do sada nisam ništa pisao. DO SADA. :) Kad sam počeo čitati ovu temu kao da vidim sam sebe. I bilo mi je JAKO drago kaj ima još više ljudi kao i ja. :D Također sam tip u dvadesetima (imam 22) i ova tema mi se činila ko stvorena za mene.

Već sam mislio da sam kao Stepski Vuk koji će izgleda sam lutati stepama, da sam ko zadnji kavalir u ovome društvu koje izgleda ide u skroz krivom smjeru. Ali fala Bogu ima nas! :s
Ova tema me bogme razveselila!

Borna de Franco
20.06.2008., 07:57
Ekipa, meni nije jasna jedna stvar. Vi koji imate 20 i koju ne možete naći normalnu curu, a mi sa 30+ - 40- šta da mi kažemo? Svi trebamo buzdovan u ruke i oti9či u lov, hghh, hghh:lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Arturijus
20.06.2008., 08:16
Unico_cuore fala ti na temi! Pun pogodak!:top:

I fala ovoj curi na zaista zanimljivoj izjavi:

Draga Roly, nismo izvanzemaljci, već smo ustvari jedna podvrsta homo sapinsa imenom homo sapiens kavaliricus. :rofl: A možeš nas vidjeti samo dok su određene vremenske prilike. :lol:

A budući da si i ti napisala nešt u vezi ove teme, onda si i ti isto zasigurno dragulj. :cerek: :cerek: :cerek:

A takvi muški, teško nalaze žene kao ti, jer ste i vi rijetke i kao da živimo na 2 različita planeta, a još nemamo dovoljno dobra prijevozna sredstva, da taj "problemčić" riješimo. :)

Ovdje se je nešt pričalo o sastanku. Bude li išta s toga? Ja sam za!

unico_cuore
20.06.2008., 08:27
Unico_cuore fala ti na temi! Pun pogodak!:top:

nema na čemu Arturijus... temu nisam pokretao kako bi se nekima svidjela/ne svidjela nego iz razloga što sam htio podijeliti nekoliko iskrenih rečenica sa ljudima koji se nalaze u sličnoj situaciji i koji su usamljeni kao i ja :kava:

lijep pozdrav svima i dobro jutro spavalicama :)

Dorian Moriarty
20.06.2008., 08:54
Vidiš, meni dosta smeta kad vidim curu sa slušalicama, to neka sluša doma. U svijetu je. Pa neka promatra svijet oko sebe i sluša zvukove. Ovako se samo izolira, a to nikako nije dobro...

oprosti ali meni glazba nije samo "onp sta cu slusat doma" jer je puno veci dio mog zivota ali necu sad ici u pojedinosti.
tko kaze da ne promatram svijet oko sebe? mozda mi je dozivljaj puno bolji s glazbenom podlogom a ne da slusam tuđe uvrede po cesti, nepristojne razgovore na mobitele u tramvaju i slicno. koje zvukove ja to propustam u gradu? kocnice automobila, neukusne komentare koje mi dobacuju bauštelci, skripu tramvaja?
doista suludo....:rolleyes:

unico_cuore
20.06.2008., 09:13
oprosti ali meni glazba nije samo "onp sta cu slusat doma" jer je puno veci dio mog zivota ali necu sad ici u pojedinosti.
tko kaze da ne promatram svijet oko sebe? mozda mi je dozivljaj puno bolji s glazbenom podlogom a ne da slusam tuđe uvrede po cesti, nepristojne razgovore na mobitele u tramvaju i slicno. koje zvukove ja to propustam u gradu? kocnice automobila, neukusne komentare koje mi dobacuju bauštelci, skripu tramvaja?

:top:

sisyphus
20.06.2008., 09:14
...

...da li stvarno postoje cure koje jednako razmisljaju, koje zadovoljstvo i zabavu pronalaze u mirnom zivotu, u potpunom posvecenju osobi sa kojom dijele puno toga i kojima nije samo do ludog provoda i cijelonocnih izlazaka?

-hehe, prije godinu dana zbrisala sam iz takve jedne veze koja je trajala 2,5g. takav život mi je odgovarao prvih 6mj., ovo ostalo bilo je mučenje. sada sam u vezi s dečkom koji uživa u istim stvarima kao i ja. dakle, ima nas takvih "u oba tabora" :)
da, postoje takve cure. sva sreća, za svaki lonac postoji i odgovarajući poklopac :)

Alice6
20.06.2008., 09:31
ah.evo i mene u vašem klubu.
povremeno je ok s društvom van,ali stalno...no tnx.
inače ja sam ovaj tip sa slušalicama-nemrem bez njih.

MoW
20.06.2008., 10:10

Priznajem jedino ako je iz poslovnih razloga, odnosno ako se baviš s glazbom.
Inače, sve ostalo je dio šarma grada i svijeta koji nas okružuje. Izolirati se na taj način i dizati nepotrebno shieldove nije pametno, a sigurno nije mudro.
To me podsjeća na jedno vrijeme kad sam živio praktički cijelo vrijeme u virtualnom svijetu igrica, nije me ni za što drugo bilo briga. Dobro, nisam ih igrao po cesti, ali sam doma cijelo vrijeme buljio u njih. Hvala bogu da me je to prošlo.
Tako sam siguran da kad i ti sazriješ i uvidiš da je svijet oko nas puno ljepši ako ga shvaćaš u punini, porazgovaraš s tim bauštelcima na pristojan način, razmišljaš o osjećajima ljudi koji pričaju na mobitel u tramvaju, analiziraš loše harmonike koje ispuštaju tramvaji u zavojima, da ćeš tek onda zaista biti sretna.

flora_sk
20.06.2008., 10:34

Uf kako te razumjem :top:

Dorian Moriarty
20.06.2008., 12:05
Priznajem jedino ako je iz poslovnih razloga, odnosno ako se baviš s glazbom.
Inače, sve ostalo je dio šarma grada i svijeta koji nas okružuje. Izolirati se na taj način i dizati nepotrebno shieldove nije pametno, a sigurno nije mudro.
To me podsjeća na jedno vrijeme kad sam živio praktički cijelo vrijeme u virtualnom svijetu igrica, nije me ni za što drugo bilo briga. Dobro, nisam ih igrao po cesti, ali sam doma cijelo vrijeme buljio u njih. Hvala bogu da me je to prošlo.
Tako sam siguran da kad i ti sazriješ i uvidiš da je svijet oko nas puno ljepši ako ga shvaćaš u punini, porazgovaraš s tim bauštelcima na pristojan način, razmišljaš o osjećajima ljudi koji pričaju na mobitel u tramvaju, analiziraš loše harmonike koje ispuštaju tramvaji u zavojima, da ćeš tek onda zaista biti sretna.

potpuo si u krivu. to nema veze sa ikakvim sazrijevanjem. zar ne mozes prihvatiti da jednostavno ljudi uzivaju u drugacijim stvarima jer smo svi razliciti.
ja uzivam u zvukovima prirode, noći i svega onog sto nije povezano s velegradom i njegovom neuroticnoscu.
oprosti ali nisam neka balavica koja treba sazrijeti pa treba biti sretna onako kako to drugi smatraju da cu biti. zelim da drugi prestanu misliti sto bi moglo biti dobro za mene jer definitivno nisam poput vas niti ste vi poput mene niti smo jedni nalik drugima i zato drop it, ljudi su razliciti. imam svoj zivot, ne zanimaju me tudji mali zivoti i ne zelim zabat nos u njih. nije mi majka priroda dala takve interese da me zanimaju emocije drugih nepznatih ljudi.
postujem to da ovo mozda vrijedi za tebe i tebi slicne alli za mene nikako. nikad nije i nikad nece.

MoW
20.06.2008., 12:59
potpuo si u krivu. to nema veze sa ikakvim sazrijevanjem. zar ne mozes prihvatiti da jednostavno ljudi uzivaju u drugacijim stvarima jer smo svi razliciti.
ja uzivam u zvukovima prirode, noći i svega onog sto nije povezano s velegradom i njegovom neuroticnoscu.
oprosti ali nisam neka balavica koja treba sazrijeti pa treba biti sretna onako kako to drugi smatraju da cu biti. zelim da drugi prestanu misliti sto bi moglo biti dobro za mene jer definitivno nisam poput vas niti ste vi poput mene niti smo jedni nalik drugima i zato drop it, ljudi su razliciti. imam svoj zivot, ne zanimaju me tudji mali zivoti i ne zelim zabat nos u njih. nije mi majka priroda dala takve interese da me zanimaju emocije drugih nepznatih ljudi.
postujem to da ovo mozda vrijedi za tebe i tebi slicne alli za mene nikako. nikad nije i nikad nece.

Ja obožavam sve zvukove, i prirode jer sam puno u njoj, i noći i kiše i velegrada. Naravno da mi nije drago slušati kad tramvaj škripi, ali i to je dio života, kao i ljudi koji nas okružuju. Svaki nepoznati čovjek je potencijalni prijatelj.
Prihvaćam to da si različita, naravno. To je tvoja stvar...

flora_sk
23.06.2008., 09:33
Prosecite se u subotu i nedelju ujutro gradom. Ja vidjela puno cura koje secu same, secu pse, sjede i citaju knjige ili samo sjede, voze biciklu, suncaju se i slicno neka od njih je vjerovatno nekome srodna dusa a ako se uspjela dignut tako rano onda nije partijala. Ima ih, za razliku od muskih koje nema subotom i nedeljom ujutro.

mentalny
23.06.2008., 15:47
moram izrazit zadovoljstvo s ovom temom drago mi ej da je netko postavio.
ovaj Forum ima puno tema i podtema pa se nadam da cu se opet uspit vratit ovde da i dalje pišem, malo me zbunjuje.
uglavnom, sta se tiče ovog sve šta vole mladi ja isto san jedan od onih šta ne vole sve šta vole maldi, apsolutno ne, pogotovo se to odnosi na pušenje koje danas prakticira valjda 90% cura i muski. totalni san negiraoc pušenja i di god stignen to na sva zvona govorim da sam nepušač, iz inata. volim popit, i dobro pojist ( sta je netko spomenio roštilj bio!) i to u PRIRODI, Bogu iz nogu, a kod mene toga ima hvala Bogu.. to je zivot! onda se dobro rastrcat, igrat nogomet i košarku... slušat muziku bez koje ne bi moga živit.. i ponosim se na to kakav san.
druga je stvar šta je teško nać istomišljenike ( u mom slučaju istomišljenice), jer ja ne bi moga bit s curon koja puši ni da je 10 puta bolje od angeline jolie.. a trenutno san single, nazalost, ali necu odustat od svojih principa. takvih ljudi " sta ne vole sve sta vole mladi" su rijetkost.
to sta je neko spomenio internet kao sredstvo upoznavanja, ja bi se slozio ali opet nije to toliko učinkovito. ja osobno ne bi ima nista protiv da upoznam nekoga ovako i da se družimo, čak i za nešto više, jer takvo je vrime došlo. nemoš prić ženskoj jer će mislti da si redikul. danas cure ne zanima romantično šetanje plažom il hranjenje labudova, danas su to BMW-i i lova do krova. u globalu govoreći.
eto to je moje mišljenje zasad!
tema je dobra i svaka čast ko je otvorio!

unico_cuore
23.06.2008., 20:23
ja sam ju otvorio,

samo bih se htio nadovezati na tvoje zadnje rečenice kad si spomenuo BMW-e, i lovu do krova!

jel bi više htio bit s curom koja dođe napušena i nacugana pred neki poznati klub, naravno sa ključevima od tatinog bmw-a i minicom do neke stvari, ili bi htio lovit leptire po nekoj dosadnoj livadi i ić gledat dosadni film u kino sa curom?

ajd da vidim kaj ćeš odgovorit :mig:

Nex
23.06.2008., 23:08
Odlicna tema, citam uvodni post i nisam siguran jel citam tudji post ili svoje misli :)

A što se početnog pitanja tiče... Mislim da svima koji žive u većim sredinama doista nije problem pronaći ljude koji ne vole boravak u zadimljenim prostorijama i opijanja, a dosta takvih se odlično zna zabaviti na razne druge načine.

Eh, ravno u sridu. A sto s nama u selendrama? Mali grad, nekoliko lokala s narodnjacima gdje se loce do 5 ujutro i nista vise. Imas za izbor slijediti gomilu (opcija privlacna kao i lupanje glavom o zid), naci najblizi veci grad za izlaske (voznja od 2 sata u oba smjera, nije bas zabavno nakon posla), odseliti se ili sjediti doma i zaliti se na internetu kako je zivot sranje. Sto ja upravo i radim :rolleyes:

onda je jedino rjesenje da se svi "normalni" skupite na neki meeting kao sto je Irenna organizirala ali samo "normalni" i onda svi skupa idite na normalna mjesta

Odlicna ideja, ali nazalost neupotrebljiva u praksi. Ovima u vecim gradovima ne treba, nama iz bogu-iza-nogu ne pomaze jer gdje bi se svi nasli?

Ekipa, meni nije jasna jedna stvar. Vi koji imate 20 i koju ne možete naći normalnu curu, a mi sa 30+ - 40- šta da mi kažemo?

Oh, sranje. Vidim svoju buducnost u tvom postu :(

A sad idem naruciti printanje unico_cuore-eovog posta na majicu pa cu tako hodati okolo. Jebga, ocajna vremena traze ocajne mjere.

naiva
23.06.2008., 23:38
svi smo se pronasli u ovoj temi..

zasto svi govorite da je lakse u velikom gradu?
mozda po principu- vise parkova, vise sansi :)

legend
23.06.2008., 23:40

puno vise ljudi za upoznati:top:

fandango
24.06.2008., 00:46

Naprotiv ja smatram da što je veći grad to su manje šanse da se nekoga upozna.:kava:

Sibencan
24.06.2008., 01:01
činjenica je da baš gledat leptire i nije neka muška stvar..žene će uvik reć da žele i traže osjećajne muškarce al u praksi isto žele muškarca,da je zaposlen,da ima autu i te baze..iznimke uvik postoje..a ti bi isto moga biti malo više naklonjeniji muškim stvarimaa ne toliko u leptire i prirodu.sve je to dobro al opet ka šta ne valja se gazit i uništavat nije dobro ni bit stalno samo po prirodi i sa leptirima...ni ja ne pušin,ne pijen,ne drogiran se.nisan u životu piće alkoholno popija u ovih 20 i nešto godina..mene ne dira šta će mi ko reć,iman svoj stav i principe.nekad ih tribaš malo oblikovat al važno da ih zadržiš...a cura će doć..viruj da oće..još ako uvatiš dalmatinku..passport to heaven..i onda češ titi i piće još...

Nex
24.06.2008., 08:19
Naprotiv ja smatram da što je veći grad to su manje šanse da se nekoga upozna.:kava:

Ovo je nazalost suprotno i logici i iskustvu svih nas u malim mjestima/gradovima.

legend
24.06.2008., 12:12
Ovo je nazalost suprotno i logici i iskustvu svih nas u malim mjestima/gradovima.

tako je,nek dodje samo par dana u neko manje mjesto,tj provinciju i nek izadje par puta vani vikendom ili obicnim danom pa ce skuzit o cemu pricamo.
mislim da ce reci.zagrebe nisam znao da te toliko volim,ali sad znam.:rofl::lol:

fandango
24.06.2008., 17:42
tako je,nek dodje samo par dana u neko manje mjesto,tj provinciju i nek izadje par puta vani vikendom ili obicnim danom pa ce skuzit o cemu pricamo.
mislim da ce reci.zagrebe nisam znao da te toliko volim,ali sad znam.:rofl::lol:

Pa ja i jesam iz provincije, no zadnjih nekoliko godina sam u Zagrebu i jednostavno se čovjek izgubi u toj masi ljudi....

Nex
24.06.2008., 17:51
Pa ja i jesam iz provincije, no zadnjih nekoliko godina sam u Zagrebu i jednostavno se čovjek izgubi u toj masi ljudi....

Eto, a u masi ljudi mozes cak i slucajno naci nekog zanimljivog.

mentalny
24.06.2008., 23:32
ja sam ju otvorio,

samo bih se htio nadovezati na tvoje zadnje rečenice kad si spomenuo BMW-e, i lovu do krova!

jel bi više htio bit s curom koja dođe napušena i nacugana pred neki poznati klub, naravno sa ključevima od tatinog bmw-a i minicom do neke stvari, ili bi htio lovit leptire po nekoj dosadnoj livadi i ić gledat dosadni film u kino sa curom?

ajd da vidim kaj ćeš odgovorit :mig:

iskreno rečeno i jedno i drugo su ekstremne situacije.bit moje poruke nije očito razjašnjena. i ovisi o čemu se radi. ako bi se htio zabavit neobavezno ( što ne kažem da je u praksi slučaj) onda bi ovo prvo prihvatio, a u 99% situacija ovo drugo. pošto neman BMW ni lovu do krova niakd nećemo doznat.
ima li u ovdje uopće cura uključene u temu?

mentalny
24.06.2008., 23:34
ja san tek ove godine se preselio u grad, i mogu reć da u provinciji, selu i šta već je teško i upoznat i sve ostalo .. društvo ako imate škvadru od 4-5 ljudi OK, ali za cure ne znan baš. kod mene nije bio slučaj ni jedno ni drugo da sam imao pa mi je sad bolje barem po pitanju društva, iako nemogu reć da sam potpuno sretan. teško se priključivat nekome i štekat , stvarat nova poznanstva i upadat u već postojeća.

naiva
25.06.2008., 01:04
ista je stvar- manji grad, veci grad..
druzis se sa svojim krugom prijatelja u prvom slucaju na manjem prostoru, a u drugm na vecem...

i dajte ljudi, uozbiljite se, jos sam na jednom topiku procitala kako uporno iznosite neutemeljene zakljucke o korelaciji auta i novcanika sa sexom na jednu noc..(pare igraju ulogu samo na duge staze.. :) )

i mislim da tema ide u krivom smjeru.. ispada da se intelektualci vole setat a ''seljci'' zadimljene prostore

Roly
25.06.2008., 14:53
bez obzira na to što je do sada napisano,ja samo znam da cijeli život želim osobu koja "ne voli sve što vole mladi",dečka koji je miran,drag,nenametljiv,pažljiv,koji se ne boji voljeti i uz kojeg mogu biti ono što zaista jesam,bez srahova i bez glume.
kada bi imala nekog takvog kraj sebe mislila bi da sanjam najljepši san...:love:
ali moram priznati da se sve više bojim da će ostati baš na tome,da će sve ostati samo snovi...:(

Nex
25.06.2008., 15:06
a samo znam da cijeli život želim osobu koja "ne voli sve što vole mladi",dečka koji je miran,drag,nenametljiv,pažljiv,koji se ne boji voljeti i uz kojeg mogu biti ono što zaista jesam,bez srahova i bez glume.

:cerek:

ali moram priznati da se sve više bojim da će ostati baš na tome,da će sve ostati samo snovi...:(

S takvim stavom ces se pretvoriti u Tuznog djecaka XXL, malo optimizma ne bi skodilo :mig:

Roly
25.06.2008., 17:52
[QUOTE
S takvim stavom ces se pretvoriti u Tuznog djecaka XXL, malo optimizma ne bi skodilo :mig:[/QUOTE]

ne daj Bože,ma nisam ja pesimistična,samo sam skeptična.:D

Fox_one
25.06.2008., 20:19
cijeli život želim osobu koja "ne voli sve što vole mladi", dečka koji je miran, drag, nenametljiv, pažljiv, koji se ne boji voljeti i uz kojeg mogu biti ono što zaista jesam,bez srahova i bez glume

da se ne uvrijedis, opisala si izrazito dosadnu osobu koja ce s tobom zagrljen provoditi veceri uz televiziju i cijeli zivot ce ti se pretvoriti u dosadu gledanja televizije... jos samo fali poplun i kamin da dosada bude potpuna... ne postoje mrs. i mr. perfect i ne postoji nitko sa deset od deset idealnih "stvari"... ako nadjes momka koji je sedam od deset idealnih, vjeruj, biti ces i vise nego sretna... nitko nije i ne smije biti osudjen da mu zivot prodje u "dosadi" i svatko zasluzuje osjetiti djelic zivota i bilo bi sebicno traziti od tog tvog savrsenog da se potpuno podredi tvojim zeljama i zamislima...

.

Nex
25.06.2008., 20:28
da se ne uvrijedis, opisala si izrazito dosadnu osobu

Nemaju svi isto shvacanje zabavnog i dosadnog :kava:

bimba
25.06.2008., 20:29
činjenica je da baš gledat leptire i nije neka muška stvar..žene će uvik reć da žele i traže osjećajne muškarce al u praksi isto žele muškarca,da je zaposlen,da ima autu i te baze..iznimke uvik postoje..a ti bi isto moga biti malo više naklonjeniji muškim stvarimaa ne toliko u leptire i prirodu.sve je to dobro al opet ka šta ne valja se gazit i uništavat nije dobro ni bit stalno samo po prirodi i sa leptirima...ni ja ne pušin,ne pijen,ne drogiran se.nisan u životu piće alkoholno popija u ovih 20 i nešto godina..mene ne dira šta će mi ko reć,iman svoj stav i principe.nekad ih tribaš malo oblikovat al važno da ih zadržiš...a cura će doć..viruj da oće..još ako uvatiš dalmatinku..passport to heaven..i onda češ titi i piće još...

nisan znala da ovakvi primjerci zive u sibeniku bar ne ono sta sam ja vidila i upoznala:top::s

Roly
25.06.2008., 20:30
da se ne uvrijedis, opisala si izrazito dosadnu osobu koja ce s tobom zagrljen provoditi veceri uz televiziju i cijeli zivot ce ti se pretvoriti u dosadu gledanja televizije... jos samo fali poplun i kamin da dosada bude potpuna... ne postoje mrs. i mr. perfect i ne postoji nitko sa deset od deset idealnih "stvari"... ako nadjes momka koji je sedam od deset idealnih, vjeruj, biti ces i vise nego sretna... nitko nije i ne smije biti osudjen da mu zivot prodje u "dosadi" i svatko zasluzuje osjetiti djelic zivota i bilo bi sebicno traziti od tog tvog savrsenog da se potpuno podredi tvojim zeljama i zamislima...

.

ha gledaj to je tvoje mišljenje,ali ne vole svi iste stvari,ako je takva osoba tebi dosadna meni je ono što ja trebam.
i ne tražim gospodina savršenog jer niti ja nisam savršena,a i savršena osoba ne postoji.
a i nisam više neka klinka da ću ić po diskačima i tulumarit do zore.ono što želim je baš netko ovakav,tebi dosadan,meni upravo ono što trebam.
očito da ja i ti imamo različitu interpretaciju ovog posta,ali kako se kaže o ukusima se ne raspravlja.:)

Dr.Gonzo69
26.06.2008., 17:34

...naravno da postoje... čak danas ima više takvih muškaraca nego takvih žena...

minotaurus
26.06.2008., 22:05

.

je istina ziva.ja sam u takvoj vezi s takvom curom bio 7 god,pa je njoj to koja je i poticala takvu mirnu vezu i dosadilo pa je odlucila da mora malo prozivit i digla sidro.ajd skuzi to.a ja se bas naviko na vikende uz kokice i filmove...
i sad mijenjam cure,ludujem izlazim...a zapravo je sve to isprazno,ma najbolje je kad si doma pod poplunom s voljenom,jedes pringlese i prespavas pola filma...al takvu je tesko nac

flora_sk
27.06.2008., 10:16
...naravno da postoje... čak danas ima više takvih muškaraca nego takvih žena...

a po cemu si to zakljucio?

rekla-kazala
27.06.2008., 10:54
valjda vrijedi ona narodna poslovica "Strpljen spašen"????
samo je pitanje: Gdje ćeš je pronaći? Kako ćeš je prepoznati?

unico_cuore
27.06.2008., 11:12
ja bih volio da se ova tema vrati na početak, a ne da odluta u drugom nekakvom smjeru :flop:

bilo bi i super organizirat nekakav skup ljudi koji sebe prema svojim osobinama pronalaze u ovoj temi

ne bi bilo loše na bundeku okrenut kakav roštiljčić :mig:

little_devil
27.06.2008., 11:27
ja nisam u zivotu dala broj nekome vani i izasla sam na bezboj date-ova s ljudima s neta..
ne kuzim to kukanje... na internetu ima pregrst servisa za upoznavanje a vi tu cendrate da nemate gdje upoznati partnera...

unico_cuore
27.06.2008., 11:39
a koje imaš servise??? ak je iskrica servis onda fakat...

Juno Anakin
27.06.2008., 12:26

Slažem se!

flora_sk
27.06.2008., 13:54
Pa obrazlozite zasto evo i ja mogu reci da ima vise takvih zena nego takvih muskaraca...

little_devil
27.06.2008., 14:10
a koje imaš servise??? ak je iskrica servis onda fakat...

al smo izbirljivi, a sto bit ti - da ti netko teleportira curu u krevet?

poanta je u tome da ne mozes pasivno sjediti doma i kukati, pokreni se..
da, ja sam na iskrici nasla decka i to ne jednog....

imas facebook, iskricu i jos par slicnih portala, chatove, forume, imas playtoy.. ima toliko opcija da upoznas nekoga da stvarno nema opravdanja za ikakvo kukanje

little_devil
27.06.2008., 14:24
sad sam procitala zadnje 2 strane, ajme koji ste vi cmizdravci... :eek:

ne sjecam se kad sam zadnji put isla u disko, imala sam i taj problem da bi izasla van i nitko mi se u cijelom klubu ne bi svidio, osim toga nepojmljivo mi je bilo upoznati nekoga uz tu buku i ambijent..
prijatelji od prijatelja mi se nisu svidjali, bila sam sama i drugacija.....

imala sam samo 16 godina kad sam krenula na chatove koji su tada bili potpuna novost, bila sam klinka, bila sam sramezljiva al nije mi padalo napamet sjedit doma i kukat..

pricala sam nekoliko tisacu ljudi valjda u ovih 9 godina, upoznavala ih polako, trazila nekog tko bi mi odgovarao... i naravno da sam nasla decka.... i to ne jednog..

vi imate toliko godina, sjedite doma i zalite nad svojom sudbinom, tako vam je kako ste si sami napravili, nema se sto drugo za reci..

flora_sk
27.06.2008., 14:49
Apsolutno se slazem s tobom, meni je islo na zivce to sto svaki put
kad citam tu na forumu muski se zale kako nema normalnih cura
a kad nade normalnu onda ona ili presportski tip je
ili ne zna kuhati ili pije i pusi ili su hrvatice jednostavno prezeznute
i da ne nabrajam dalje jer bih mogla tako cijelu
vjecnost. Zelim reci da normalnih cura ima samo pitanje je tko se koliko potrudio
da ju nade, svi ocekuju da im ona padne sa neba. Cak i ako im padne
onda ce previse biti zeznuti zbog bivse jer nijedna nije kao bivsa. I ne kazem da
su svi muski takvi, da se ne bi neki uvrijedili... Inace imam prijatelja koji je svoju sadasnju djevojku upoznao preko iskrice...

mentalny
27.06.2008., 14:51
pa ne znam ja mislim da je ovo malo krenilo stavrno u krivom smjeru jer niej stvar upoznat nekoga stvar je KAKAV je taj netko! barem ja tako mislim da ovdje je riječ.
a o chatu neman komentara..

ima li netko ovdje da je s juga , Dalmacije?? vidin da su samo "purgeri", pa sta cu ja ovdje sam medju kontinentalcima? :):)

little_devil
27.06.2008., 15:17
vjecnost. Zelim reci da normalnih cura ima samo pitanje je tko se koliko potrudio
onda ce previse biti zeznuti zbog bivse jer nijedna nije kao bivsa. I ne kazem da
su svi muski takvi, da se ne bi neki uvrijedili... Inace imam prijatelja koji je svoju sadasnju djevojku upoznao preko iskrice...

pa i ja sam upoznala svog, on je takodjer mrzitelj tog upoznavanja preko neta, fruma i sl. al mu se frend bas bio ozenio s curom s Iskrice... bio je gore 2 dana, razgovarali smo o poslu, ja sam ga smotala, jos neko vrijeme smo se dopisivali i prohodali, on je obrisao profil ni nikad vise se nije vratio....

da, ima kretena na pretek al isti ti kreteni hodaju oko nas... tako da... koncentracija kretena je jednaka.. :ne zna:

glupo je odbacivati bilo koju mogucnost za upoznati nove ljude...ne samo decka, curu nego prijatelje, poznanike, nekakve kontakte vezane za posao...

izgradis sebe, steknes iskustvo... samo pozitivan rezultat svega

unico_cuore
27.06.2008., 17:00
pa i ja sam upoznala svog, on je takodjer mrzitelj tog upoznavanja preko neta, fruma i sl.

sorry, al nisam mogao izdržat :lol::lol::lol:

little_devil
27.06.2008., 17:44
sorry, al nisam mogao izdržat :lol::lol::lol:

ima to neko znacenje?:confused:

Juno Anakin
27.06.2008., 23:28
bez obzira na to što je do sada napisano,ja samo znam da cijeli život želim osobu koja "ne voli sve što vole mladi",dečka koji je miran,drag,nenametljiv,pažljiv,koji se ne boji voljeti i uz kojeg mogu biti ono što zaista jesam,bez srahova i bez glume.
kada bi imala nekog takvog kraj sebe mislila bi da sanjam najljepši san...:love:

Je, samo znaš koji je problem?
Kako ćeš upoznati takvu osobu, kada ima sve karakteristike (miran,drag,nenametljiv,pažljiv...), takve da ti se neće nametnuti!!!
Nametnuti će ti se glasni, zafrkant, glumac i naravno vi cure,kada možete birati, izabrati ćete ovog drugog jer volite da vam dobacuju, spikaju i da vas pomete trenutak.
Za upoznati dečka o kome govoriš, treba strpljenja, svega i svačega ...

Juno Anakin
27.06.2008., 23:37
Pa obrazlozite zasto evo i ja mogu reci da ima vise takvih zena nego takvih muskaraca...

Ne vjerujem, a tko onda čita one silne časopise u kojima se promovira stereotip "normalnog" ponašanja?
S druge strane ako si u pravu, to je dobra vijest!

Juno Anakin
27.06.2008., 23:45

To je stvar očekivanja! Tko ti u stvari paše? Ja mislim da nije dovoljno da je jedno muško, a drugo žensko, ili možda je :).
Uglavnom su ljudi na Netu zeznuti, inače nebi bili na Netu. To mislim i za sebe, da ne ispadne ... To da su se našli preko Iskrice, to mi je tak čudno! Moje iskustvo je da sve ide lakše ide kada se novo upoznavanje desi preko prijatelja, nego preko Iskrice. Ne znam zakaj, ali imam osjećaj da tam pak nitko nije normalan. Ja glasam za strane jezike i to ću upisati na jesen!

little_devil
28.06.2008., 01:18
To je stvar očekivanja! Tko ti u stvari paše? Ja mislim da nije dovoljno da je jedno muško, a drugo žensko, ili možda je :).
Uglavnom su ljudi na Netu zeznuti, inače nebi bili na Netu. To mislim i za sebe, da ne ispadne ... To da su se našli preko Iskrice, to mi je tak čudno! Moje iskustvo je da sve ide lakše ide kada se novo upoznavanje desi preko prijatelja, nego preko Iskrice. Ne znam zakaj, ali imam osjećaj da tam pak nitko nije normalan. Ja glasam za strane jezike i to ću upisati na jesen!

u krivu si.............

al dobro, whatever, ja imam decka :zubo:

da malo pojasnim, veza koja se zapocela preko neta neusporedivo je bolja od one zapocete uzivo.... ljudi kliknu, brzo se otvore i povezu na onoj predivnoj emocionalnoj razini i jednostavno, nema govora o tome da je normalno zapoceta veza "normalnija"...
i to nije samo moje iskustvo......
potpuno je drugacije.......

a sto se tice nenormalnosti ljudi.... ja ne znam nit jednog covjeka oko sebe koji nije proveo barem 2 dana na Iskrici...pa ono.... i ne razumijem tu zatvorenost prema novom iskustvu, to je weird...

mentalny
28.06.2008., 12:17
slozio bih se gore s kolegom..
danas bolje prolaze budale koje se deru, galame i na prvi pogled zabavni su.
ja cu opet ponovit ima li ovde ko iz dalmacije ili sam sam medju vama?=:)

romantic_ass
28.06.2008., 19:39

.

...zar takvi decki postoje?

ja sam uspjela naletit samo na totalne suprotnosti, i dosta mi je vise tog izzivljavanja.... ja sam svoje prosla do 20-e likovi koje ja znam ne prodju ni do 30-e

uzas jedan.:ne zna:

unico_cuore
29.06.2008., 12:26
:mig:

unico_cuore
29.06.2008., 14:03
...zar takvi decki postoje?

ja sam uspjela naletit samo na totalne suprotnosti, i dosta mi je vise tog izzivljavanja.... ja sam svoje prosla do 20-e likovi koje ja znam ne prodju ni do 30-e

uzas jedan.:ne zna:

je... slažem se s ovim :top:

LudaMala
29.06.2008., 16:06
pa ne znam ja mislim da je ovo malo krenilo stavrno u krivom smjeru jer niej stvar upoznat nekoga stvar je KAKAV je taj netko! barem ja tako mislim da ovdje je riječ.
a o chatu neman komentara..

ima li netko ovdje da je s juga , Dalmacije?? vidin da su samo "purgeri", pa sta cu ja ovdje sam medju kontinentalcima? :):)

Ja sam često dolje, jel to prolazi... :cerek:

legend
29.06.2008., 16:48
ja cu opet ponovit ima li ovde ko iz dalmacije ili sam sam medju vama?=:)

koliko mogu skuzit malo je ovdi dalmatinki,a i nas dalmatinaca nema bas puno,tj nikako.