PDA

View Full Version : Moze par ostrih kritika moga weba

AVITECH
20.01.2004., 01:15
Uzmite samo u obzir da sam namijerno odabrao jednostavnost zbog brzeg ucitavanja tako da je dizajn vizualno slab ali kako se kaze nemozes ovce i novce. Ne stedite losih kritika one najvise pomazu. Zahvaljujem. www.avitech.hr

wyrm
20.01.2004., 17:32
Ne duplaj threadove! :D:W

AVITECH
20.01.2004., 18:27
wyrm kaže:
Ne duplaj threadove! :D:W

Nisam siguran sta je threadove ali stranice sam radio od nule. Nisam nista kopirao ako thread opće ima veze sa izradom stranice. :W

ante[dreez]
20.01.2004., 19:22
Thread => Tema!

Mislio je da ne otvaraš dvije teme na istom forumu o istoj stranici.

Što se tiče mog mišljenja, rekao sam ga u onoj drugoj temi.

pozdrav, Ante

vlaki
21.01.2004., 11:32
preprazno,nema se baš puno tog komentirat,vjerojatno je u izradi:D :B

Sanherib
22.01.2004., 13:02
- Uvodne stranice su "out". Treba odmah skočit u bit stvari, a ne da tražim neki bijedni linkić "proizvodi i usluge" da bih skužio o čemu se dovraga radi.
A glupo je i staviti link "kontaktirajte nas" na uvodnoj stranici (koje nebi trebalo ni biti) jerbo zašto bi te itko kontaktirao ako nema pojma o čemu ti to uopće?

- A kad ono, stignem na drugu str! I gledam i NE KUŽIM ODMAH O ČEMU SE RADI!!!
Treba dakle PAŽLJIVO ČITATI da bi se skužilo (vrlo loše!)

Kaže: "Poslovne internet stranice" su internet stranice koje su svojim sadržajem i cijenom izrade te održavanja posebno prilagođene malom i srednjem poduzetništvu te obrtima" .

Ma zaboli me dali su prilagođene, ti trebaš prvo reći dali nudiš da ti izrađuješ i odžavaš stranice, dali nudiš neki softverski paket koji će klijent sam lako stvarati svoje stranice, što?

Moraš IZ PRVE nedvosmisleno definirati ŠTO TOČNO nudiš, i to tako da posjetiocu tvoje stranice bude jasno čim je krajičkom oka pogleda.

Uglavnom, stranice ne slijede prirodnu logiku komunikacije koja zahtijeva hijerarhijski pristup prenošenja informacija - od općenitog prema konkretnom.
Čitatelj ne smije morati uopće razmišljati da bi EKSTRAHIRAO informaciju.

Ne trebaš pričati o tome što "sadrže" stranice kad tih stranica još nema (klijent ih još nije naručio) nego trebaš koristiti jezik koji se fokusira na ono što TI nudiš.

Uglavnom, ne znaš prodat ono što nudiš.

Romeo
22.01.2004., 22:11
Sanherib kaže:
[BUglavnom, ne znaš prodat ono što nudiš. [/B]
Mozda i bolje, s obzirom sto nudi. :D