PDA

View Full Version : Kakav vam je EURO do sada?

Hernan Cattaneo
14.06.2008., 11:21
Meni je jako dobar.
Nakon pomalo razočaravajućeg prvog kola gdje su neke repke ( uključujući i našu) debelo podbacile, zadnjih par dana igra se predobar nogomet.
Po meni, puno bolji nogomet nego na zadnja dva prvenstva.

19_____86
14.06.2008., 11:21
a kakv bi trebo bit euro ko euro
ima i dobrih i losih tekmi....

nar.kO
14.06.2008., 11:22
Euro ko Euro,krađa ko krađa....:rolleyes:

Hernan Cattaneo
14.06.2008., 11:24
a kakv bi trebo bit euro ko euro
ima i dobrih i losih tekmi....

Pa ne znam. Zato pitam.
Meni je ovo puno bolje nego u Portugalu kad mi zgadio nogomet zbog Grčke i Otteka.

captain_love
14.06.2008., 11:35
meni se jos gadi zbog grcke i otteka... al drago mi je da je ibrakadabra uvalia in di skaklje ;)

zadnjih 3 dana utakmica, ja san odusevljen. po stilu i rezultatima :lux: da je mutu zabia penal, bilo bi za 5+. ovako samo za 5

Kraljica Torcide
14.06.2008., 11:39
Možda premalo drame. Portugal, Hrvatska i Nizuozemska su već nakon dva kola osigurali prva mjesta u skupini, a to će večeras napraviti i Španjolska. Dobra strana je što su to učinili napadačkim nogometom.

bollocks
14.06.2008., 11:46
slazem se... prvo kolo lose (osim niskozemaca), al ovo je sad super... jedino mi je zao sto nisam uspio pogledat nizozemsku sinoc. inace sve pet.

taktichar_avram
14.06.2008., 11:47
ma bit će drame...pogledaj borbu za 2. mjesto u skupinama...češka - turska će možda na penale, njemačka protiv domaćina mora tražiti prolaz dalje, a njihovi mediji tamošnji su se usrali, francuska i italija moraju sada ginuti za 3 boda, a u zadnjoj tekmi skupine D će vjerojatno ludi rusi protiv šveđana odlučivati o prolasku...

B52
14.06.2008., 11:49
Mene je ugodno iznenadio... igra se napadački nogomet (sa izuzecima naravno), ugodno oku... ma onaj euro od pred 4 godine mu nije ni sjena.

Da mi je netko prije prvenstva rekao da ću s uzbuđenjem gledati Švicarska - Turska, rekao bi mu da je lud.

Kraljica Torcide
14.06.2008., 12:02
ma bit će drame...pogledaj borbu za 2. mjesto u skupinama...češka - turska će možda na penale, njemačka protiv domaćina mora tražiti prolaz dalje, a njihovi mediji tamošnji su se usrali, francuska i italija moraju sada ginuti za 3 boda, a u zadnjoj tekmi skupine D će vjerojatno ludi rusi protiv šveđana odlučivati o prolasku...
Da, ali nekako su se ovi na vrhu toliko istaknuli da mi je zapravo svejedno tko će biti drugi u skupinama. To je moje viđenje...:)

Osječko
14.06.2008., 12:07
sve ukupno 3 dobre utakmice i to je to....barem za sada:kava:

SAMSON_VK
14.06.2008., 13:49
Meni najdosadnija utakmica koju sam gledao je bila francuska : rumunjska a i švedska : grčka mi nije bila nešto posebno dok su ostale bile dobre i zanimljive .

Shurik
14.06.2008., 14:02
fantastičan.

činilo se da nogomet ide samo u jednom smjeru- dva zadnja vezna , 4-5-1 , tko više trči, pametnije faulira, bolje glumi prekršaje, preuzima manje rizika i bolje izvodi prekide pobjeđuje.

ovaj euro je donio totalni obrat. nizozemci, španjolci i portugalci su pokazali da budućnost nogometa ne mora biti takva.

posebnno je pozitivno što je francuska igra sa 4 u obrani i onda još 2 za bilo kakve napadačke akcije netalentirana veznjaka razbijena .

nizozemci su razbili dva finalsta prošlog svjetskog prvenstva na način za koji se mislilo da više nije moguć. pokazali su da pošten i otveren pristup, čisto nogometno nadigravanje može biti uspješno.

i on još kod vodstva prelazi sa 4-2-3-1 u 4-3-3 !

e, da i hrvatska je odigrala odličnu utakmicu :D

elninjo7
14.06.2008., 14:14
Baš je falila ova tema :mig:

Meni je Euro fantastičan. kad usporedimo dosadašnje utakmice sa onima u portugalu i njemačkoj dobijemo jedno sjajno prvenstvo.
je mislim da je glavni razlog ovakvih igra povoljnije vrijeme ...

nerazzurri
14.06.2008., 14:20
Vrlo dobro dosad, a imam osjećaj da će biti još i bolje. Onaj 2004. je bio :rigo: :bang: u usporedbi s ovim.

Dosta postignutih golova. dosad 35 ako se ne varam. Pokazuje se da pobjeđuju one ekipe koje znaju igrati, a ne one koje se samo znaju braniti i to me najviše oduševilo. :top:

papirlova
14.06.2008., 14:21
sve ok, samo previse kazalisne publike dajte malo svicarci i austrijanci zivnite...

Vanjushka
14.06.2008., 14:22
A kakav ce biti, Hrvatska prosla u cetvrtfinale vec nakon dva kola, tekmu sa Poljskom gledat cu opusten, Hrvatska ima velike sanse uci u polufinale... meni odlican EURO.

Za druge ekipe me bas i nije briga, osim za Nizozemce za koje uvijek navijam (zbog nacina na koji igraju), oni kako znamo, melju.

Nimoy
14.06.2008., 14:56
Fenomenalan, čak i ako stavimo sa strane činjenicu da smo već prošli dalje. Namjeravao sam se koncentrirat na učenje ali kako :rofl: kad je svaka utakmica predobra. Ima iznimaka naravno, recimo Grčka - Švedska, ali čak i tamo smo vidjeli uber golčinu. Kad Poljska i Austrija odigraju solidnu tekmu kako onda neće Nizozemska i Francuska, Rumunjska i Italija?

Jučer obje tekme VRH. Suđenje za sada dosta bolje nego na SP 2006, na kojem smo imali slučaj nakon svake tekme ali svake, žalopojke na suce. Istina jučer je Talijanima poništen čisti gol (Toni nije bio u ofsajdu), i to je šteta jer bi ih to moglo koštat prolaza, ali općenito gledajući suđenje dosta bolje nego 2006. i 2004.

neka se samo ovako nastavi. :top:

nar.kO
14.06.2008., 14:57
..ne znam za suđenje...onaj "Šaptač" opet danas sudi,jel tako?
Bit ce onda sumnjivih odluka...

Nimoy
14.06.2008., 14:57
je mislim da je glavni razlog ovakvih igra povoljnije vrijeme ...

Točno! To sam baš jučer razmišljao. Vrijeme za ovo doba godine je potpuno drukčije nego proteklih godina...

niti blizu onim vrućinama kakve znaju biti, da ti se mozak sprži. I onda još ti kasnopopodnevni i večernji termini gdje temperatura ode još koji stupanj dole, i momčadi imaju gotovo IDEALNE uvjete, naravno ako ne pada kiša. Ali ono što je bilo 2006, em su se igrale ranije tekme ako se ne varam, em je bilo toplo za popizdit.

Mislim da je ovo nešto svježije vrijeme pogodovalo boljim igrama.

Ono
14.06.2008., 15:12
nizozemci za sada dvi klase iznad svih

gennariello
14.06.2008., 20:35
zasad super,ali mislim da nas još čeka dosta dobrih utakmica...samo je suđenje dosta podbacilo

tomo
14.06.2008., 20:45
zadovoljan sam sa igrama, iako ih nisam baš sve gledao, ali recimo da 85% jesam. praznik za oči u usporedbi s portugalom, no nekako mi se čini da je nizozemska/belgija davala bolji nogomet od ovogodišnjeg. barem do sada :ne zna:

Basta
14.06.2008., 21:31
odličan, pogotovo jer smo mi još unutra, zakurac mi je gledat turnire kad mi nismo unutra ili smo ispali... :s :zubo:

portugal, španjolska, nizozemska, njih vrijedi gledat... francuska, švecka i grčka razočaranje, doduše guštam kad se tamburaju "prvaci"...

italija nije razočaranje, lijep je dan kad se nabiju ti guzičari... :top: :D

sly21
14.06.2008., 21:50
osim hrvatske, dosadno! nema nekog naboja, možda zato što više nema starih majstora. zidana, figa, raula...

Shmulex
14.06.2008., 22:55
Jako je dobro, uživam gledati Hrvatsku i Portugal kako igraju i pobjeđuju i super je što je Grčka ispala. Sve bi bilo za 5 da se nije pokralo Talijane.

Il Bestione
14.06.2008., 23:08
nizozemci odlični :s hrvati odlični protiv švaba :s
španjolci i portugalci zanimljivi ostalo ispod prosijeka, vjerovatno će ovih 4 u polufinale, eventualno švabe umjesto portugalaca :D

bluntman
15.06.2008., 00:25
Jako je dobro, uživam gledati Hrvatsku i Portugal kako igraju i pobjeđuju i super je što je Grčka ispala. Sve bi bilo za 5 da se nije pokralo Talijane.
stvarno su ih orobili. ne volim talijane, ali isto tako ne bih volio rumunje vidjet dalje

marsovacc
15.06.2008., 00:28
odlični portugal i pogotovo nizozemci.žao mi je talijana al se nadam da će proć.
i mi smo odigrali dvije različite utakmice al se nadam da je protiv njemaca bilo naše pravo lice

lakota
15.06.2008., 00:30
Meni je Euro odličan s obzirom da su žabarske pičke pred ispadanjem.
Bilo je dobrih utakmica, čak par fenomenalnih i još nama super ide. A i na kladari se skinulo 60 iljadarki. Sve u svemu super.:top:

Pilatus
15.06.2008., 00:30
Ma i da za ostale reprezentacije igraju paraplegične babe,i onda bih proglasio ovaj EURO odličnim,jer smo sa dvije odigrane utakmice ušli u četvrtfinale:lux:

MEP
15.06.2008., 01:22
Euro ka Euro...
Neke utakmice pogledam, neke preskočim, neku su dobre, neke nisu:D
Recimo jučerašnji dan je bija vrh, odgleda san 3 poluvremena i baš san uživa:)

Šta se tiče hrvatske isto vrh, ovoliko nismo napravili u zadnje 3 predstave skupa i osjećam se kao da gledam rukomet:D Ono, zadnja utakmica skupine je za opuštanje i test rezervama:D

A suđenje...a šta da kažem, subjektivan dojam je da je bolje nego '04 i '06, al opet ima previše gluposti u malo utakmica

The Godfather
15.06.2008., 11:58
zasad mi je odličan zbog dobrih utakmica+ što smo u četvrtfinalu! :D

Resurrected
16.06.2008., 13:13
Kriminalno dosadno prvo kolo (izuzev Nizozemske i Italije, a i tu je bilo odluceno brzo), a u drugom gotovo da nije bilo nezanimljive utakmice. Trece je pocelo jos bolje od toga :)

Da barem danas Austrijanci malo zapapre juhu Svabima....

bluntman
16.06.2008., 13:27
U globalu odlično. pratim ga više nego zadnjih nekoliko turnira. možda par utakmica dosadno (fra-rum, špa-šve donekle), a neke tekme za koje sam mislio da će biti očajne (švi-tur) su me oduševile

čista petica do sada

Vincent V
16.06.2008., 13:49
Nemože se ne primjetit kronična iscrpljenost kod većine igrača. Sezone i natjecanja su već par godina sve duža i duža. Prije je CL bila svaku drugu srijedu po sistemu eliminacije dok nisu uveli grupe koja sad podebljavaju iz godine u godinu. Dokud tako? Mislim da će s vremenom stanje biti još gore i da će velike zvijezde u repkama zamjeniti neki drugi što opet nemora biti tako loše, dapače...

juanpablom
16.06.2008., 14:28
Nemože se ne primjetit kronična iscrpljenost kod većine igrača. Sezone i natjecanja su već par godina sve duža i duža. Prije je CL bila svaku drugu srijedu po sistemu eliminacije dok nisu uveli grupe koja sad podebljavaju iz godine u godinu. Dokud tako? Mislim da će s vremenom stanje biti još gore i da će velike zvijezde u repkama zamjeniti neki drugi što opet nemora biti tako loše, dapače...

Prije su finalisti champions lige morali odigrati 16 utakmica da bi došli do finala. U zadnjih jedno 3 godine potrebno im je odigrati 12 utakmica da bi došli do finala. Nema više formiranja novih skupina nakon što se prođu prve skupine već se ide odmah u nokaut natjecanje.

E sad što se tiče EURA neke velike reprezentacije su podbacile (prije svih Francuska i Italija no zahvaljujući prije svega Nizozemcima koji su odlični). Moram priznati da mi je neizmjerno drago što je Grčka ispala jer takve krumpiraše svijet davno nije vidio. Nadam se prolazu Francuske jer mi se nekako čini najkvalitetnijom ekipom u trokutu Fra, Ita, Rum. Sinoćnje ispadanje Češke ne smatram nikakvim iznenađenjem Turci su jednostavno u ovom trenutku bolja momčad. Suđenje je na slaboj razini. Skoro na svakoj utakmici pogrešaka koje izravno utječu na rezultat. Nisam zadovoljan niti stadionima. Samo dva stadiona imaju kapacitet veći od 32000.

Kraljica Torcide
16.06.2008., 16:18
Ne znam tko je od vas ostalih zamijetio ono sto sam ja: jos niti jedan gol iz slobodnog udarca. Slabo, nema vise majstora te plemenite vjestine. Cristianu Ronaldu je nekoliko prilika oduzeo onaj smrdljivi cigo Simao Sabrosa i sve je pokusaje poslao Bogu iza nogu.

Decadent Sympozium
16.06.2008., 16:59
Ja sam jako zadovoljan; prošlo europsko bilo mi je li-la dosadno, a zadnja svjetska prvenstva nevjerojatno jadna, već sam pomislio da je to neka nova finta, a kad ono, mlate se repke, mlate; Ovim "slabijima" samo fali malo realizacije pa da maksimalno zapapre, a, kao što sam i očekivao, od svih reprezentacija jedino su mudra Francuska i još mudrija Italija (Grke ne računam, svašta) odlučili igrati nogomet star 10 godina. Dečki niš vam ne znači kaj crnci mogu trčati (F), lolol. Sve tekme su bile barem "dobre", cak mi je i ova Svedska - Grcka bila interesantna jer me zanimalo da li će im ta glupa backflip fora proći. I totalni je gušt gledati kako će Nizozemci do finala razbijačinom.

6ar
16.06.2008., 17:02
ma jebeno mi je ovo europsko.....jebeni su mi termini....
ono europsko u japanu i koreji mi je odvratno....tekme u 11 :rolleyes:...

Veko32
16.06.2008., 20:36
ma jebeno mi je ovo europsko.....jebeni su mi termini....
ono europsko u japanu i koreji mi je odvratno....tekme u 11 :rolleyes:...

Ili u 7, jebote ne stigneš se napit, a Mexico već poveo :s

Nimoy
16.06.2008., 22:26
Ili u 7, jebote ne stigneš se napit, a Mexico već poveo :s

:rofl::rofl:

Kraljica Torcide
17.06.2008., 00:05
OK, prvi gol iz slobodnjaka, ali sirova snaga, bez vještine.

Resurrected
17.06.2008., 00:36
OK, prvi gol iz slobodnjaka, ali sirova snaga, bez vještine.

Ja i dalje tvrdim da je lopta.
Buduci da su Nijemci jedini dali gol iz slobodnjaka, a Plete jedva obranio udarac,
mislim da je Adidas skrojio loptu tako da samo Svabe mogu zabit slobodnjak.
</teorija zavjere>

Podojena Licnost
17.06.2008., 01:08
ne stignes se napiti :confused: hehe, trebao si poceti par tjedana prije sa uskladivanjem organizma na drugu vremensku zonu :lol:

Ajde sad barem znas pa za WC 2010 mozes poceti ranije :p

Ferdibrand Boffin
17.06.2008., 10:09
Ajde sad barem znas pa za WC 2010 mozes poceti ranije :p

nema potrebe, JAR je tek +1 od našeg vremena..

Kraljica Torcide
17.06.2008., 10:10
Buduci da su Nijemci jedini dali gol iz slobodnjaka, a Plete jedva obranio udarac,
</teorija zavjere>
Istina, na lopti pise "Engineered in Germany". Jebeni nacisti. Prvo su ukrali svjetsko prvenstvo Madjarima s magicnim kopackama, sada ce nama europsko s nastimanim loptama.

Cesc
17.06.2008., 12:36
meni je odličan euro..pregršt jebenih utakmica. dosadne su mi bile samo francuska-rumunjska i grčka-švedska.
rusi mi igraju super i nadam se da će nabit one dosadne šveđane.
a mi imamo 9 bodova..jebote:D..sa turcima za polufinale..da smo birali nebi bolje odabrali:D

zed_alive
17.06.2008., 12:53
nije loš. puno kombinatorne igre i opasnih napada. golovi uglavnom padaju ne kao plod pogrešaka u obrani već kao posljedica izrađenih akcija. malo golova na nekim tekmama je posljedica ne bunkeriranja već cjelovite igre odlične i u obrani. sve u svemu, ja sam zadovoljan

zed_alive
17.06.2008., 13:05
da smo birali nebi bolje odabrali:D

ja bi radije da su bili česi iz dva razloga, ili čak tri. slabi su na ovom turniru, slabo su fizički pripremljeni pa padaju na kraju tekme, i predvidljiviji su puno

turci su nepredvidiviji, bolje fizički pripremljeni i fanatični

Podojena Licnost
17.06.2008., 14:21
nema potrebe, JAR je tek +1 od našeg vremena..

ma znam, ali pripreme nikad dosta:zivili:

Vanjushka
17.06.2008., 14:32
</teorija zavjere>

To je zapravo zanimljiva prica, lopta je radjena u jednom podzemnom hangaru-tvornici, smjestenom na tajnoj lokaciji u okolici Hofheima, ispod brda Astheim na gori Taunus, tamo lijevo iza Fritzove farme ide se petsto metara prema Taunusu i odmah tu, ima jedan bor sa potkresanim granama.

I to je radjena po otisku noge Ballacka (Balakova, sto kaze bh voditelj sinoc :D) i specijalno dizajnirana da samo on moze tuci sa 40 metara.

Morali su mu zenu uspavat i izbrisat joj pamcenje da nebi postavljala pitanje gdje je bio nekoliko dana. Pedantni nijemci, na sve misle.

Roose Bolton
17.06.2008., 18:53
ja bi radije da su bili česi iz dva razloga, ili čak tri. slabi su na ovom turniru, slabo su fizički pripremljeni pa padaju na kraju tekme, i predvidljiviji su puno

turci su nepredvidiviji, bolje fizički pripremljeni i fanatični

Da druge strane, turski vezni red gotovo da ne funkcionira. Preko 90% akcija su im centrašutevi. Konstantno im je rupetina od 30m u sredini igrališta i u niti jednom od 3 meča nisu dominirali protiv protivnika. Jednostavno, ne uspiju nametnuti igru. Ovo sa češkom je posljedica katastrofalne igre Čeha nakon prvog primljenog gola. Mi smo Švabama sakrili loptu kad smo dobili gol, a Česi su se pogubili k'o zadnji amateri.
Obrana im je katastrofalna i svaki protivnik je stvorio 5-6 čistih šansi bez ikakvih problema.
Zadnji vezni im je out i još četvorica su vrlo upitni za petak.

Ako ovo ne prođemo propustiti ćemo najveću šansu za uspjeh ikada.

orange_girl
21.06.2008., 23:35
za mene službeno završeno

bluntman
21.06.2008., 23:43
Kakav vam je EURO do sada?

:s:s:s:s:s:s

female
22.06.2008., 00:23
odličan euro.. šteta što ova luda tekma nije isla nama u korist euro bi bio jos luđi! :( bez nas je dosadno ....
mada me zivo zanima koliko bbudu švabe razmontirali te turke.... jel tak? :D