View Full Version : što bi bilo kad bi bilo, što će biti ako nebude bilo.. :zvrko:
hoćete li ocijeniti nastup hrvatke na euru uspješnim ako kojim slučajem ne prođemo četvrtfinale? znate one klišeje, lopta je okrugla, igra se 90 minuta, niko nije s neba pao na završnicu turnira, mi pogodimo 3 stative a česi/turci zabiju guzicom iz nekog odbijanca i sva ta sranja...
hoće li mediji i zlobni jezici ovdje doći na svoje ako se nedaj bože takav scenarij odigra? hoće li tražit bilićevu glavu na panj? imam osjećaj da je on puno više cijenjen van granica hrvatske nego u domovini.
ja sam sa dosad ostvarenim presretan, sve ostalo je bonus. :)
juanpablom
15.06.2008., 18:51
hoćete li ocijeniti nastup hrvatke na euru uspješnim ako kojim slučajem ne prođemo četvrtfinale? znate one klišeje, lopta je okrugla, igra se 90 minuta, niko nije s neba pao na završnicu turnira, mi pogodimo 3 stative a česi/turci zabiju guzicom iz nekog odbijanca i sva ta sranja...
hoće li mediji i zlobni jezici ovdje doći na svoje ako se nedaj bože takav scenarij odigra? hoće li tražit bilićevu glavu na panj? imam osjećaj da je on puno više cijenjen van granica hrvatske nego u domovini.
ja sam sa dosad ostvarenim presretan, sve ostalo je bonus. :)
Ako se naši budu borili i izgubili ništa strašno treba čestita pobjednicima i nastaviti sa životom. Neće se za Hrvatsku ni manje ni više navijati nego do sada.
Vanjushka
15.06.2008., 18:53
Pa ne moramo mi pogoditi tri stative, mogu nas Cesi ili Turci jednostavno nadigrati.
Nismo mi neka velesila, pa da smo nenadjebivi.
Meni osobno je 1/4 finale ispunjenje cilja, toliko su ocekivali, to su i ostvarili. Ako ne prodju dalje, nikom nista.
I ovo je bilo ok.
gibrankh
15.06.2008., 18:55
Odličan uspjeh, s prvog mjesta u četvrtfinale. Igramo protiv slabije ekipe od Portugala (bila to Češka ili Turska).
Ovo je uspjeh i to je jasno svakome, pa i zlim jezicima. Sve dalje je i više nego dobrodošlo a kao što si rekao, lopta je okrugla, sve je moguće i ne treba biti previše razočaran i kritičan ako ne prođemo (naravno pod uvijetom da dečki ostave srce na terenu, u što ne sumnjam).
Vanjushka
15.06.2008., 18:59
A opet, prilika se pruzila, kakva dugo nece.
Samo da decki odigraju onako kako znaju, medjutim do sada smo se u 100% slucajeva uvjerili da nasi velike utakmice igraju samo sa najvecima... sa ovim ajmo rec uvjetno slabijim ekipama, uvijek neka muka.
gibrankh
15.06.2008., 19:05
Samo da decki odigraju onako kako znaju, medjutim do sada smo se u 100% slucajeva uvjerili da nasi velike utakmice igraju samo sa najvecima... sa ovim ajmo rec uvjetno slabijim ekipama, uvijek neka muka.
Od svih šbbkbb, najviše strepim od ovoga (http://www.forum.hr/showpost.php?p=14518055&postcount=2151).
... sa ovim ajmo rec uvjetno slabijim ekipama, uvijek neka muka.
e ovo me isto zanima, što ako nas turci/česi koji su oboje objektivno manje od nas dosad pokazali rasture. poznato je da mi najbolje igramo protiv jačih i uglednijih država a protiv ravnopravnih i slabiji preko kurca. to nam je u krvi, balkanci smo :D
kako da od tog sindroma pobjegnemo?
Upravo tako.Nema dvojbe da je četvrtfinale uspjeh,ali sve nam se otvorilo i mislim da je polufinale realno ocekivati.porazom u cetvrtfinalu bi bio jako razocaran.
Normala00
15.06.2008., 19:14
Mene živo interesira šta bi bilo da Ibrahimović igra za Hrvatsku. :tuzni:
Eduardo i Ibrahimović.:tuzni:
‘Zlatan je silno želio igrati za nas’
• Nikad si nećete oprostiti Ibrahimovića?
http://jutarnji.hr/EPHResources/Images/2008/06/14/zlatan1_w.jpg
- Zakasnili smo samo sat vremena! A čekao nas je. Jedan moj prijatelj iz Sarajeva javio nam je da Švedska U-21 igra u šest, a igralo se u četiri. Bili smo kod njegova oca, koji je iz Posavine, a majka je iz Zadra, i oni su bili očajni. A Zlatan je silno želio igrati za Hrvatsku. ‘Želim igrati sa Šukerom’, rekao je, ali mu se želja nije ispunila. Ali, valjda će se još roditi neki Zlatan. A bili smo samo u kavani gdje Zlatanov otac svira harmoniku i ima svoj sastav i pjevalo se: ‘Tebi majko misli lete...’ Ali, na žalost, Zlatan je ‘odletio’...
Majku mu jeben šugavu. Da nije onakav nesposobnjaković danas bi imali jači napad od Španjolaca.:mad:
1/4 finale je bio cilj i to je uspjeh, sve preko toga je fenomenalno.
Beetlejuice
15.06.2008., 20:01
e ovo me isto zanima, što ako nas turci/česi koji su oboje objektivno manje od nas dosad pokazali rasture. poznato je da mi najbolje igramo protiv jačih i uglednijih država a protiv ravnopravnih i slabiji preko kurca. to nam je u krvi, balkanci smo :D
kako da od tog sindroma pobjegnemo?
Tomo, balkanski mentalitet je odavno napustio našu reprezentaciju :D. Bliže istini bi bilo to da su te "slabije momčadi" nas počele respektirati i igrati puno zatvorenije protiv nas, a takav način igre nama nikada nije odgovarao.
A što se tiče kritičara, njih će uvijek biti. Dovoljno se da se zaredaju dvije loše utakmice i sve će se vratiti na staro.
Ja sam ovim dosadašnjim rezultatom i više nego zadovoljan. Nadam se da to zadovoljstvo neće stagnirati, nego da će rasti sve do finala :s
1/4 finale je bio cilj i to je uspjeh, sve preko toga je fenomenalno.
Slažem se. Ne bi samo tija da nas pokradu ili da skroz podbacimo.
Odigrajmo kako znamo, pa šta bude:)
SAMSON_VK
15.06.2008., 20:17
Mislim da imamo velike šanse da ostvarimo zapažen rezultat na EP ali ako ga i ne ostvarimo neću biti previše žalostan jer smo pokazali da se naši znaju boriti i da je pitanje dana kad ćemo nešto osvojiti što će se pamtiti ( do sada srebro na SP 98. ) .
Uh što bih volio da nas sada iznenade i da osvoje EP !
Kraljica Torcide
15.06.2008., 20:49
1/4 finale je uspjeh. Točka-
Luyindula
15.06.2008., 20:59
1. mjesto u grupi je veliki uspjeh. Biti ću nezadovoljan samo ako potpuno podbacimo...
Sedmica
15.06.2008., 21:05
Ma nemre nas nitko rasturiti na ovom EP, eventualno nam Nizozemci mogu uvaliti dva-tri komada ali će i oni morati odigrati krvavih koljena za tu pobjedu... Utakmica u četvrtfinalu je velika utakmica, to je glavni motiv, ulazak među četri, nevažno je kako se protivnik zove. Jednostavno ne mogu vjerovati da možemo zakazati u četvrtfinalu, što ne znači nužno da ćemo i pobijediti... Da je Dudu ovdje bili bi u finalu, ovako ćemo biti polufinalisti. :rolleyes: :D
Četvrtfinale je već veliki uspjeh.
Podojena Licnost
15.06.2008., 21:12
hmm... MI HRVATII
mi hrvati nismo uopce svijesni sto mi imamo i kakav smo mi narod, jbte da ste bar neki jadan europski narod poput finaca (nista protiv Finaca)
pa mi smo se u nogometu na sve plasirali osim 2000 od kad postojimo, pa sto ces vise... Imali smo Janicu, rukometase, vaterpoliste, Ivanisevica, Pešalova, prvaci svijeta u toliko sportova da ne znam jel iti jedna druga nacija u roku od 20ak godina ima toliko toga :rigo:
Sasvim sam zadovoljan sto smo na ZAVRSNICI EUROPSKOG PRVENSTVA to sto smo prosli skupinu je jos bolje, ako prodemo u polufinale odlicno... Ja zelim da osvojimo naslov prvaka, ali ako ispadnemo nece mi biti krivo :D (iako znam da necemo ispasti)
kako god završili po meni bilić mora otić :kava:
sr-bistabil
15.06.2008., 22:06
Potpis...
***Frozen***
15.06.2008., 22:31
Ma šta se tiće Eura, baš me briga di završimo, jer je očito da "velike" repke uopće ne uvažavaju to natjecanje. Meni je nevjerovatno da je jedna Grčka sa svojim šugavim nogometom uspjela biti prva u Europi, ali kad čovik pogleda Italiju ili Francusku kako kretenski igraju, ništa više nije nemoguće, pa čak ni da mi budemo prvaci! Moj favorit su Nizozemci, jedini su do sada neš pokazali.
arianne11
15.06.2008., 22:53
Zasto?
SAMSON_VK
15.06.2008., 23:03
Ti stvarno nisi normalan i sva sreća što neće biti po tebi :flop:
Nadam se da smo sad konačno u onoj fazi "ispunili smo cilj, što god sad napravimo, super!", jer bi tako trebalo bit. Dakle nastup je sigurno uspješan. Samo se bojim dežurnih dušebrižnika ako slučajno ispadnemo od Turske, koji će onda šakom i kapom srat po tome je li Bilić trebao odmarat igrače ili ne (iako je jasno da su i Portugalci to napravili), tko je trebao igrati, tko nije, itd...
Nastup je uspješan, napravili smo puno, odigrali smo kako treba, izašli iz ljušture zvane 'skupina' u kojoj smo bili 10 godina i to je veliki korak naprijed.
Mislim da možemo proć ove Turke makar tko ih podcijeni nije normalan. Ovi ne odustaju nikad, pa ni tad.
Ti stvarno nisi normalan i sva sreća što neće biti po tebi :flop:
nećemo se vrijeđat........budalo
valjda imam pravo na svoje mišljenje :kava:
a iskreno ako neko misli da može radit šta oće s ovom reprezentacijom, boli mene kurac za rezultate koje postiže, neka ide ća
Heineken
15.06.2008., 23:11
Četvrtfinale je uspjeh, to je činjenica!
Ali, neću bit zadovoljan ako izgubimo u četvrtfinalu. Isto tako nebi bija zadovoljan da izgubimo u polufinalu ili finalu! Jbg ali takav sam, uvik oču više!
sr-bistabil
15.06.2008., 23:11
nećemo se vrijeđat........budalo
valjda imam pravo na svoje mišljenje :kava:
a iskreno ako neko misli da može radit šta oće s ovom reprezentacijom, boli mene kurac za rezultate koje postiže, neka ide ća
A ti to ozbiljno misliš... :rofl::rofl::rofl:
A ti to ozbiljno misliš... :rofl::rofl::rofl:
a ti si mislia da se ja.............
:rofl::lol:
e pa ja sam ozbiljan :kava:
Beetlejuice
15.06.2008., 23:43
Samo se bojim dežurnih dušebrižnika ako slučajno ispadnemo od Turske, koji će onda šakom i kapom srat po tome je li Bilić trebao odmarat igrače ili ne (iako je jasno da su i Portugalci to napravili), tko je trebao igrati, tko nije, itd...
A zamisli situaciju da odigramo protiv Poljaka s udarnim sastavom, a onda izgubimo od Turaka. Zamisli kako bi tek onda srali. Kako god da okreneš, kritičari će uvijek pronaći neki razlog za pljuvanje :s.
Jedino rješenje je pobijediti Turke i tako im začepiti gubicu. :kava:
Jedino rješenje je pobijediti Turke i tako im začepiti gubicu. :kava:
Nemoš začepit gubicu, osim zlatom...a nekima ne bi moga ni s tim jer bi im recimo zasmetala finalna pobjeda od 2:1 umisto 5:0:rolleyes:
nerazzurri
15.06.2008., 23:51
Pa, da 2:1 bi bila potpuna katastrofa. Još da Pletikosi slučajno ispadne lopta pri rezultatu 2:0 to bi bio masakr živi :kava:
Nemoš začepit gubicu, osim zlatom...a nekima ne bi moga ni s tim jer bi im recimo zasmetala finalna pobjeda od 2:1 umisto 5:0:rolleyes:
dovoljno ti je vidjet Inkvizitora. Nakon tekme je bio pun hvale, ali kasnije se vratio kritiziranju, te Niko kuratz, te Plete kurac :rofl: :rofl: :rofl:
ako će odigrat najbolje što mogu, ako će se trudit, ako će ostavit srce na terenu (rezerve sutra u što ne sumnjam, a prva momčad protiv turaka), ovo će biti uspjeh.
ako polete nakon pobjede, pa podcijene protivnike i odigraju kao da će turci pobijediti sami sebe jer će im zaklecat koljena pred našim zvijezdama, e onda ću bit ljuta na njih i iako je četvrtfinale objektivan uspjeh, neću ih pretjerano hvalit.
ako ih turci nadigraju, odigra cijela repka tekmu života i naprosto budu bolji, jebiga, stisneš ruku i priznaš da si izgubio od nekoga tko je odigrao boljih 90 minuta.
(mislim da je ovo jedno milijunti put da pišem <> isti post na ovom sportskom podforumu :zubo: )
i sve što sad mogu reći je: DA! :klap:
Joe Tortura
17.06.2008., 01:17
za mene je sam plasman uspjeh. nevjerojatno je da smo sve ove godine uspjeli propustiti samo jedno veliko natjecanje- 2000. godine. mnogi se time ne mogu podičiti.
ako ispadnemo, jebiga! bit će mi žao, no glavno da smo prisutni, pa će jednom nešto biti. koliko je samo odličnih momčadi ispadalo na penale a igrali su savršeno. odlučuju uvijek detalji, sitnice, sudački propusti, male greškice. nizozemci desetljećima ispadaju u završnicama. tek su jednom zasjeli na tron.
a toliko nogometnih veličina imaju.
zbog afere šarbini
mwuahahahahahaha :tulum:
Ma šta se tiće Eura, baš me briga di završimo, jer je očito da "velike" repke uopće ne uvažavaju to natjecanje. Meni je nevjerovatno da je jedna Grčka sa svojim šugavim nogometom uspjela biti prva u Europi, ali kad čovik pogleda Italiju ili Francusku kako kretenski igraju, ništa više nije nemoguće, pa čak ni da mi budemo prvaci! Moj favorit su Nizozemci, jedini su do sada neš pokazali.
:eek::rofl:
Vanjushka
17.06.2008., 12:06
Eto ti ga odlican argument za pljuvace, ako osvojimo ovaj EURO to ce biti zato sto su velike reprezentacije odlucile ne uvazavati EURO, ne sto imamo jaku ekipu :D :D
Hocemo jos.
zvonkotelefonko
17.06.2008., 12:20
Ja ću biti zadovoljan; prije ovog EP odmah bi potpisao četvrtfinale.
Iako, kad gledam ovu Tursku, a što da ne i dalje gledati :)
Pozdrav
Podojena Licnost
17.06.2008., 13:10
finale : Hrvatska I - Hrvatska II :lol:
ovi koji pljuju - ignorirajte nogomet
His Airness
17.06.2008., 22:09
Po svemu prikazanome kroz kvalifikacije pa sve dosad na euru, po tome kako priprema ekipu, po tome kako pronalazi sustav koji najbolje odgovara za igrače koje imamo, po tome kakvu atmosferu osigurava u momčadi....gledajući sve to i ono najvažnije mjerilo - a to je uspjeh - sve osim zadržavanje bilića kao izbornika je velika pogreška :kava:
Zamislite kako bi nam bilo da nam je Domenech izbornik :rofl:
...čovjek je koristio Anelku na sve tri utakmice, igrača-muktera.
za mene je sam plasman uspjeh. nevjerojatno je da smo sve ove godine uspjeli propustiti samo jedno veliko natjecanje- 2000. godine. mnogi se time ne mogu podičiti.
ako ispadnemo, jebiga! bit će mi žao, no glavno da smo prisutni, pa će jednom nešto biti. koliko je samo odličnih momčadi ispadalo na penale a igrali su savršeno. odlučuju uvijek detalji, sitnice, sudački propusti, male greškice. nizozemci desetljećima ispadaju u završnicama. tek su jednom zasjeli na tron.
a toliko nogometnih veličina imaju.
ne valja ovakvo razmišljanje.....
ne vidim zašto se zadovoljit mrvicama, kad ova momčad sigurno može više pa čak bit prvak
ja razmišljam korak po korak.........prije prve utakmice bi bia zadovoljan prolazom skupine al sad poslije ove tri utakmice nebi bia zadovoljan ispadanjem u 1/4finalu jer smo sigurno bolji od turaka.............
Joe Tortura
18.06.2008., 01:18
ne vidim zašto se zadovoljit mrvicama, kad ova momčad sigurno može više pa čak bit prvak
ja razmišljam korak po korak.........prije prve utakmice bi bia zadovoljan prolazom skupine al sad poslije ove tri utakmice nebi bia zadovoljan ispadanjem u 1/4finalu jer smo sigurno bolji od turaka.............
nisam rekao da bilić kaže: dobro je, ostvarili smo cilj, možemo doma, nema smisla da igramo, mi smo zadovoljni i sa ovim. uvijek treba izvuči maksimum, pa šta bude. ali realno, uspjeh je kontinuirani plasman.
Majku mu jeben šugavu. Da nije onakav nesposobnjaković danas bi imali jači napad od Španjolaca.:mad:
ma to su priče. da je htio igrati za hrvatsku, igrao bi. o tome ne odlučuju dva sata.
:top: Ni meni se ne sviđa to razmišljanje. Da smo sve tri utakmice u skupini odigrali kao protiv Austrije i prošli nekako na guzove u četvrtfinale, složio bih se. Onda je i četvrtfinale uspjeh. Ali kad superiorno igramo, čak nismo ni u lošoj fizičkoj spremi kao na dosadašnjim prvenstvima, i kad nam se konačno nasmješila sreća kod ždrijebanja a i sjajnog izbornika imamo. Jednom rječju sve se složilo (osim što nema Dudu-a), onda moramo nešto napraviti. Ne može sad četvrtfinale biti dovoljno.
IDEMO DO KRAJA , MA GDJE ON BIO
http://www.ep-2008.com/preview/clanak/nihat-nema-problema-bolji-smo-od-hrvatske
SAMSON_VK
18.06.2008., 11:47
Lijepo se tješiti kao što to radi Nihat ali mislim da baš nikakve šanse nemaju protiv nas jer smo kompletniji od njih i ne vidim po čemu bi bili bolji od nas . Jednom smo ih pobjedili na velikom natjecanju ( 96. g. ) i sad slijedi repriza ali sa većom razlikom .
Ne može sad četvrtfinale biti dovoljno.
tako je! osvajanje turnira je neki razuman minimum. sve iznad toga je solidno.
tako je! osvajanje turnira je neki razuman minimum. sve iznad toga je solidno.
Eno ga sad. Kad sam rekao da je osvajanje turnira minimum? Nemoj trollati, pročitaj cijeli moj prethodni post. Kraj u četvrtfinalu bi sa ovakvom ekipom i uvjetima bilo zaista šteta.
ma hajde, sad da prođemo u PF, opet bi se ljestvica digla. i tako unedogled, do ne znam čega.
a da smo na guz prošli, onda bi to bio uspjeh, ali bi se Bilića raščetvorilo zbog loše igre.
nemoš zadovoljit da se ubiješ.
papirlova
18.06.2008., 15:23
znate sta ja mislim...ova repka je uz nizozemsku najbolja repka u europi u ovom trenutku i ja to kazem...zasto se vise skrivati i govoriti da su njemci bolji...da su talijani bolji...da su portugalci bolji...pa mi smo dobili engleze u dvi tekme...pa da kazem s lakocom ih dobili...mene nitko nece uvjeriti da je Gerrard ili Lampard bolji od Modrica...nitko niti je Ballack bolji...i to kazem otvoreno...dosta je vise da prave budale od nas...kao mi smo mala drzava...pa sta sto smo mala...koji kurac...mi imamo repku za naslov europrvaka...
al da budemo jasni...ja ne kazem da oni moraju osvojiti...mozemo ispasti od Turske i ja cu im zapljeskati jer los dan je moguc svim...ali das mi netko kaze da u ovom trenutku ima bolje repke od Hrvatske u europi- e NEMA!!!
nisam rekao da bilić kaže: dobro je, ostvarili smo cilj, možemo doma, nema smisla da igramo, mi smo zadovoljni i sa ovim. uvijek treba izvuči maksimum, pa šta bude. ali realno, uspjeh je kontinuirani plasman.
realno ako ćemo gledat kakve smo momčadi imali od osamostaljenja kontinuirani plasman ne može bit uspjeh..........
on je minimum
da nemamo kontinuirani plasman po meni bi to bila sramota
elninjo7
18.06.2008., 19:13
Gledajući općenito ovo je uspjeh.
Ali pošto smo ipak imali najlakšu skupinu i imamo tursku kao protivnika u četvrtfinalu uzmajući u obzir kvalitetu naše reprezentacije ne prolazak u polufinale bio bi neuspjeh.
ali i da kojim slučajme prođu turci ne treba pravit dramu, treba pustiti bilića da nastavi svoj rad ...
Ako ispadnemo u polufinalu zaista nitko ne može reći da je to neuspjeh.
Ja mislim da smo mi kvaltetniji od ove italije(bez tottia,cannavara i neste) ili ber ujednačeni.
Šte se tiče odnosa kvalitete hrvatske reprezentacije i njemačke stvarno ne znam ...
Od španjolaca definitivno nismo jači jedino je naš zadnji red bolji od njihovog.
Nizozemci i Portugalci su također kvalitetniji od nas...
U svakom slučaju naša reprezentacija ima kvalitete da ode do kraja ali da smo najbolji ...
Joe Tortura
18.06.2008., 19:15
realno ako ćemo gledat kakve smo momčadi imali od osamostaljenja kontinuirani plasman ne može bit uspjeh..........
on je minimum
nisi realan. ako pogledaš koje reprezentacije nisu nastupile na SP- i EP-u u zadnjih 12 godina vidjet ćeš da su po igračkom kadru bile i jače od nas. koje je to igračke veličine hrvatska imala 2002. kad nizozemci nisu nastupili? ili na ep 2004 kad nema rumunja, ili ukrajinaca sa jednim ševčenkom?
ne govorim ja o drugim reprezentacijama..........
kakve veze ima šta tamo nije bilo ukrajine ili vamo engleske
koga uopće briga za druge reprezentacije........nepojmljivo mi je da netko tko navija za neku reprezentaciju može uletit s nečim tipa "...ali nema ni engleza..."
peggy bundy
19.06.2008., 00:03
rastužilo bi me da ne prođemo
pogotovo zato što smo bili izvrsni u skupini i još igramo protiv objektivno slabije Turske
sumnjam da će nam se ovako sve potrefit još koji put
Ma nemre nas nitko rasturiti na ovom EP, eventualno nam Nizozemci mogu uvaliti dva-tri komada ali će i oni morati odigrati krvavih koljena za tu pobjedu... Utakmica u četvrtfinalu je velika utakmica, to je glavni motiv, ulazak među četri, nevažno je kako se protivnik zove. Jednostavno ne mogu vjerovati da možemo zakazati u četvrtfinalu, što ne znači nužno da ćemo i pobijediti... Da je Dudu ovdje bili bi u finalu, ovako ćemo biti polufinalisti. :rolleyes: :D
Četvrtfinale je već veliki uspjeh.
A ti misliš da Turci nemaju motiv?
Kad već spominješ krv, najkrvavije je kada se javljaju ovakvi trolovi koji veze nemaju s nogometom, i još govore u prvom licu množine.
on je minimum
sve momčadi od osamostaljenja su bile osporavane.
za ćirinu ekipu se govorilo da igra totalno demodiran nogomet , da smo najsporija ekipa u europi. nakon što se neki uspjeh ostvari, uvijek izgleda očekivan.
to ti je kao oni kladioničari koji čim im padne listić kažu "znao sam da će to pasti".
i koja god promjena rezultata na teletekstu bude reakcija je ista : " jesam ti reko".
nijedna kvalifikacija nije se podrazumijevala. svaka je bila uspjeh.
tudum78
19.06.2008., 12:56
Kaj kukate :)
Malo optimizma : pet komada , pet komada to je naša nada
Ajmo sad svi :D
Joe Tortura
21.06.2008., 01:49
eto, ispali! žao mi ko psu, ali nije dovoljno samo dobro igrati, treba te i sreća pomazati. jednom hoće, glavno da budemo na prvenstvu.
ta sportska sreća zbilja ne ljetuje u hrvatskoj...'96 i sudac koji nam ne da prolaz, '98 i balvan stavi jedina 2 gola u svojoj karijeri, sad ovo što se ne može nazvat ni srećom (na osnovu ovog mogu pisat nastavak kurana)...ali eto nadam se da će nam se vratit s kamatama. Ivaniševiću je negdje bilo zapisano da će osvojit wimbledon...vjerujem i da negdje piše da će Hrvatska bit na krovu svijeta, bez premca. Dotad, uvijek s njima na svakoj utakmici, jer ako ništa, znamo da će ostavit dušu na terenu.
El nina
29.06.2008., 16:34
slažem se sa Davorom:headbang:
vBulletin® v3.8.4, Copyright ©2000-2013, Jelsoft Enterprises Ltd.