PDA

View Full Version : Moze par kritika moga Weba

AVITECH
20.01.2004., 16:06
Uzmite samo u obzir da sam namijerno odabrao jednostavnost zbog brzeg ucitavanja tako da je dizajn vizualno slab ali kako se kaze nemozes ovce i novce. Ne stedite losih kritika one najvise pomazu. Zahvaljujem. www.avitech.hr

:top: :flop:

Romeo
20.01.2004., 17:18
AVITECH kaže:
Uzmite samo u obzir da sam namijerno odabrao jednostavnost zbog brzeg ucitavanja tako da je dizajn vizualno slab ali kako se kaze nemozes ovce i novce. Ne stedite losih kritika one najvise pomazu. Zahvaljujem. www.avitech.hr

:top: :flop:
Kao prvo, ja jako volim jednostavne, minimalisticke stranice.
Ali ovo je jako lose, neprofesionalno, pogotovo za tvrtku koja se bavi "vizualnim dizajnom" i izradom web stranica.

Prvo, ona flash animacija, jest mala i brzo se ucitava, ali to je zato sto na njoj ima jedna recenica koja ide od gore prema dolje i jedan crveni krug. Ako vec imas flash na stranici (sto sam ja jako protiv) i ako je to reklama za tvoj posao koji izrada web stranica, onda nek bude velik i nek se ucitava kolko treba, al nek lici na nesto. A da nekazem da se moze napravit flash koji je i lijep za vidit i mali.
Onda oni dolje mouse-over gumbi. To meni izgleda kao da se neko zafrkavao. Ako vec hoces da tako izgleda, onda si barem mogao napravit da je okvir koji se pojavljuje oko slova jednako razmaknut na sve strane, a ne da gore slova dotice, a dolje ima lufta jedno 5 pixela. I gumbi su preveliki.
Onda stranice. Bijela podloga, i nekoliko linija texta. Font = Times New Roman, plus razlicit od fonta na prvoj stranici. Banner izgleda ko da je raden u Wordartu.
Stranica je vjerojatno radena za rezoluciju 800*600. To je ok (iako mislim da standard sve vise pocinje bit 1024*768), ali ako ja imam rezoluciju 1152*864, onda hocu da mi stranica bude na sredini, a ne u lijevom gornjem kutu.

Vizualno sve skupa jaaaako prazno. I po mom ukusu jako neprofesionalno.

wyrm
20.01.2004., 17:20
Onako iskreno: :bljak: :bljak:
Jedino mi je flash relativno OK.
Promijeni font, stavi iframe i bit ce malo bolje...:top:

ante[dreez]
20.01.2004., 19:15
Mislim da bi jedna stranica ovakve tematike trebala imati bolji dizajn! Baš sam napravio jedan dizajn nekidan (kad nemam posla radim dizajnove :w) pa ako hoćeš javi mi se na mail (ante@vision-coders.net)...

pozdrav, Ante :)

AVITECH
20.01.2004., 21:24
Hvala na komentarima i kritikama.:D

Pjesnik
28.01.2004., 14:02
Koji je to font "Ariel" koji spominješ kod kartica teksta? Mislim, i malo dijete zna za "Arial", ali za "Ariel" su čuli samo u reklami za prašak za veš :)
I užasno me iritira kad nemaš "Č" i "Ć" na stranici. Pa kaj je to tak teško stavit ili je to kao neka programerska spika? :rolleyes:

Al dobro, svaki početak je težak, mislim da ćeš ti to brzo sve pohvatat, samo naprijed! :top:

Sivoskuti
28.01.2004., 23:44
Slazem se sa ljudima... Definitivno promijeni font. Ja bih da sam na tvom mjestu stavio recimo Verdana...aj font je onako dosta tehnicki i uglat....taman za tvoju stranicu. Mislim da bas nisi uspio pri brzini ucitavanje....bar sto se tice one pocetne slike....prilicno se dugo loada za onako recimo malu sliku....da stavis neki loader???....ako hoces mislim.... Nemoj stavljati frame-ove jer on postaje sve nepopularniji (isto kao i hebeni java apleti). toliko od mene.........

:top: :D ;) ;) :top:

wyrm
29.01.2004., 01:11
Sivoskuti kaže:
Slazem se sa ljudima... Definitivno promijeni font. Ja bih da sam na tvom mjestu stavio recimo Verdana...aj font je onako dosta tehnicki i uglat....taman za tvoju stranicu. Mislim da bas nisi uspio pri brzini ucitavanje....bar sto se tice one pocetne slike....prilicno se dugo loada za onako recimo malu sliku....da stavis neki loader???....ako hoces mislim.... Nemoj stavljati frame-ove jer on postaje sve nepopularniji (isto kao i hebeni java apleti). toliko od mene.........

:top: :D ;) ;) :top:

Ehem, ehem... Slazem se gotova sa svime sto si rekao osi ovog dijela sa frameovima. Yeah, frameovi su u banani ali zato imamo iframe... Iframe je jako popularan i jako koristan. Ne? :W :D

Sivoskuti
29.01.2004., 20:04
Hmmm.... Mozda imas pravo....Nisam se sjetio to.....Da:rolleyes: :D :top: