PDA

View Full Version : EURO 08 za ex-yu zemlje

odbojkašcro
25.06.2008., 18:27
Sad kad je je za nas gotovo ovo EP bio bi red da vidimo gdje smo u usporedbi sa državama bivše zemlje. Te da vidimo kakva nam je budućnost nogometa.

Dakle da vidimo kako je tko prošao:

Hrvatska je bila prva u skupini ispred Rusije i Engleske i jedina se plasirala na Euro 08. Dva puta je dobila Engleze. Doživjela je samo jedan poraz u vaterpolo utakmici u Skoplju kad to više nije bitno. Na Euru su opet bili prvi u skupini ispred Njemačke, domaćina Austrije i slabašne Poljske sa tri pobjede. U četvrtfinalu je odigrala 1:1 sa Turskom i ispala na penale.

Srbija nije prošla skupinu pored Portugala i Poljske. Da, upravo tako. Poljske. Pokopali su ih porazi kod Kazahstana i Belgije. To su im bili jedini porazi, ali još 6 nerješnih bilo je previše.

BIH je osvojila 4. mjesto u grupi iza Grčke, Turske i Norveške. Izgubili su čak 7 od 12 utakmica i vrlo rano ispali iz konkurencije.

Makedonija je osvojila 5. mjesto u spomenutoj skupini sa Hrvatskom. Za utjehu uzeli su bod Englezima u gostima i nanijeli jedini poraz Hrvatskoj računavši i Euro.

Slovenija je osvojila tek 6. mjesto u grupi čak iza Albanije i Bjelorusije. Svaki komentar suvišan.

Crna gora nije još imala pravo nastupa.

hose
25.06.2008., 18:35
Mislim da je sve jasno i da se možemo nadati da će nas ova generacija vatrenih još mnogo puta obradovati bez obzira na ovo ispadanje od turaka.

odbojkašcro
25.06.2008., 19:07
U kvalifikacijama za SP čekaju nas:
- Engleska: sve o njima znamo, opasni jesu i nisam ih htio u grupi obzirom da smo bili nosioci, pa smo mogli proći i bez njih. Opet, dobili smo ih dva puta, možemo opet. Vidjet ćemo 10. rujna.
- Ukrajina: bili su tek 4. u zadnjim kvalifikacijama debelo iza Talijana, Francuza i Škota. Treba ih se paziti, ali smo mnogo bolji
- Bjelorusija: dobili u zadnjoj utakmici Nizozemsku, ali tek 4. u svojoj grupi. Ako igraš ozbiljno nema problema. Kad je bilo bitno sve solidne repke su ih dobijale
- Kazahstan: tek 6. u grupi, ali dobili su Srbiju, a gubili od najslabijih ekipa. Prvi protivnik 6. rujna u Zagrebu
- Andora: stara mušterija
Sigurno prolazi samo prvi (i 1 drugoplasirani), ostali u dodatne kvalifikacije.

Ostale repke:
Srbija - imaju Francusku, Rumunjsku i Austriju. Nije nemoguće barem 2.mjesto kraj takve Francuske i ne prejake Rumunjske.
BIH - Španjolska, Turska, Belgija - teško
Crna gora - Italija, Bugarska, Irska - teško
Slovenija - Češka, Poljska, Slovačka, Sj.Irska - teško
Makedonija - Nizozemska, Škotska, Norveška - teško

Ono
25.06.2008., 19:13
velike stvari bit najbolji među ex-yu zemljama :lol:

slovenija - nemaju dovoljno igrača za sastavit momčad

bih - igrači bojkotiraju reprezentaciju.....svaki komentar suvišan

srbija - stanje u klupskom nogometu je tragikomično, momčad isto.....

crna gora, kao i kosovo(:D), nema pravo nastupa

makedonija - samo se treba sjetit afera krotz kvale, a i momčad im je...

djuroganovic
25.06.2008., 19:20
Ma lako se usporedjivat sa losijim od sebe.

odbojkašcro
25.06.2008., 19:29
Kad ih je malo onih koji su bolji. U Europi samo njih 4. Ustvari 3, jer jedni su iz Azije.

Super Suljo
25.06.2008., 19:30
Svako usporedjivanje nase reprezentacije sa tom sakom jada, je uvreda za instituciju reprezentacije, navijace i sve one u i oko reprezentacije.

edge79
25.06.2008., 19:33
U kvalifikacijama za SP čekaju nas:
- Engleska: sve o njima znamo, opasni jesu i nisam ih htio u grupi obzirom da smo bili nosioci, pa smo mogli proći i bez njih. Opet, dobili smo ih dva puta, možemo opet. Vidjet ćemo 10. rujna.
- Ukrajina: bili su tek 4. u zadnjim kvalifikacijama debelo iza Talijana, Francuza i Škota. Treba ih se paziti, ali smo mnogo bolji
- Bjelorusija: dobili u zadnjoj utakmici Nizozemsku, ali tek 4. u svojoj grupi. Ako igraš ozbiljno nema problema. Kad je bilo bitno sve solidne repke su ih dobijale
- Kazahstan: tek 6. u grupi, ali dobili su Srbiju, a gubili od najslabijih ekipa. Prvi protivnik 6. rujna u Zagrebu
- Andora: stara mušterija
Sigurno prolazi samo prvi (i 1 drugoplasirani), ostali u dodatne kvalifikacije.

Ostale repke:
Srbija - imaju Francusku, Rumunjsku i Austriju. Nije nemoguće barem 2.mjesto kraj takve Francuske i ne prejake Rumunjske.
BIH - Španjolska, Turska, Belgija - teško
Crna gora - Italija, Bugarska, Irska - teško
Slovenija - Češka, Poljska, Slovačka, Sj.Irska - teško
Makedonija - Nizozemska, Škotska, Norveška - teško
A najžalosnije je kaj smo mi ko nositelji prošli gore od svih njih.

Odmah bi se mijenjao za bilo koju grupu koju su dobile ex-yu reprezentacije.

odbojkašcro
25.06.2008., 19:33
Ispričavam se.

odbojkašcro
25.06.2008., 19:35

Ma nisam niti ja baš sretan.
Ali sam zadovoljan da ne igramo sa nikim od ex-yu zemalja. Jer su nizašta, ali protiv nas se uvijek napaljuju, pa igraju ragbi, a navijači im se zapjene i vrijeđaju nas naveliko.

Super Suljo
25.06.2008., 19:49
Nema frke za kvalifikacije. Imacemo najmanje 8 pobjeda :mig:

Ferdibrand Boffin
25.06.2008., 19:51
crna gora, kao i kosovo(:D), nema pravo nastupa

Crnogorci igraju kvale..
u skupini su s Italijom, Bugarskom, Irskom, Ciprom te Gruzijom..

barhan
25.06.2008., 20:02
ne bi me šokiralo da se pofajtaju s bugarima za drugo mjesto.

Vanjushka
25.06.2008., 20:05

Zasto? pa nasi ne znaju igrati protiv papirnatih autsajdera. To su nam po obicaju najslabije predstave i najveca muka (evo samo zadnje kvalifikacije, koliko samo muke sa Estonijom, Makedonijom)

Vise se plasim Kazahstana nego Engleske.

taktichar_avram
25.06.2008., 20:07
Kad ih je malo onih koji su bolji. U Europi samo njih 4. Ustvari 3, jer jedni su iz Azije.

:ne zna:

Vanjushka
25.06.2008., 20:09
:ne zna:

Turci su iz Azije, Hrvatska je po broju osvojenih poena 5 reprezentacija EURA, ako racunamo da su polufinalisti po defoltu (plasmanu) bolji.

Nije tesko zakljuciti sto je odbojkasica mislila.

edge79
25.06.2008., 20:13
Zasto? pa nasi ne znaju igrati protiv papirnatih autsajdera. To su nam po obicaju najslabije predstave i najveca muka (evo samo zadnje kvalifikacije, koliko samo muke sa Estonijom, Makedonijom)

Vise se plasim Kazahstana nego Engleske.

Slažem se, dodaj Kazacima Bjeloruse i Ukrajince i imaš grupu tešku u vražju mater, a i Englezići se bruse.

Ono
25.06.2008., 20:26
Crnogorci igraju kvale..
u skupini su s Italijom, Bugarskom, Irskom, Ciprom te Gruzijom..

ma daaaj, ne seri :cerek:

ja sam govoria o ovim za 2008, kao i lik u uvodnom postu...:mig:

odbojkašcro
25.06.2008., 20:36
Ponavljam, 6. rujna dolazi Kazahstan, četiri dana kasnije Englezi. Jedva čekam. Doista imamo sjajnu ekipu.
A vrijeme do tad će brzo proći. Ljetovanje, pa Olimpijada i već smo tu.

MEP
25.06.2008., 20:49
EURO 08 za ex-yu zemlje:ne zna:
A samo se mi kvalificirali na boldano natjecanje:D

Luyindula
25.06.2008., 21:40
Osim nas, ja bih najviše šanse dao Crnoj Gori, a i Bosni, ako se srede do početka kvalsa. Srbija je teškom kurcu, gube na malim tekmama, Makedonija nema kvalitetu da bude među prva dva, a za Sloveniju igra Amer Jukan :rofl:

Dok je Crna Gora okupila solidnu ekipu na čelu s Vučinićem, zvali su i našeg Dumančića iz Rusije da igra za njih, a u ekipi ima još solidnih igrača poput Đalovića. Dobili su i laganu grupu.

Bosna ima najviše potencijala, ali samo ako budu svi igrali. Svaki put im malo fali do velikog natjecanja, em useru odmah na početku, em ih sudci pokradu (Mađarska, Grčka...) Svoju snagu pokazali su dobivši Turke doma i Norvežane u Oslu.

Ono
25.06.2008., 21:48
još se sjećam onog gola norvežanima......:s

Hrvoje xyz
25.06.2008., 23:16
nitko osim nas nece bit medu prva tri u svojim skupinama . Objektivno i realno :kava:
C.g. nema jso nikakvog iskustva , srbi ko srbi odigrat ce 10 neodlucenih dviej pobjede i poraza 2 , bosna klasika predpredzadni u svojoj .

Ferdibrand Boffin
26.06.2008., 00:32
ma daaaj, ne seri :cerek:

ja sam govoria o ovim za 2008, kao i lik u uvodnom postu...:mig:

aha, sori :mig:

ne bi me šokiralo da se pofajtaju s bugarima za drugo mjesto.

slažem se, grupa im je preočajna :rolleyes: zamisli nas ko nositelje u toj grupi, kakav bi dar-mar izveli :s jebeni Karembeu :mad:

barhan
26.06.2008., 01:27
gruzija bi mogla napravit dosta belaja tamo. uf. al opet offtopic :brukica:

Michael Collins
26.06.2008., 01:32
Što je na kraju s Kosovom,bilo je čak priče da će im Ćiro biti izbornik?

Ferdibrand Boffin
26.06.2008., 01:39
Što je na kraju s Kosovom,bilo je čak priče da će im Ćiro biti izbornik?

izbornik je Edmond Rugova..
Kosovo još nije član ni FIFA-e ni UEFA-e, čeka se prvo da postane punopravna članica UN-a..

Delvecchio
26.06.2008., 02:08
Šteta što je Vučinić CrnoGorac a ne Hrvat. Strašan napadač.

tuk'bah
26.06.2008., 08:23
Šteta što je Vučinić CrnoGorac a ne Hrvat. Strašan napadač.

Je.
Također je šteta što je Ronaldo Portugalac, a ne Hrvat. Strašan igrač. :D

spalato78
26.06.2008., 08:55
a tek steta so nije Nemanja Vidic on i Krizanac bi bili vrh vrhova

Crni_Bombarder
26.06.2008., 10:40
A i Maradona da je "malo" mladji... i da je Hrvat... strasan igrac

Delvecchio
26.06.2008., 12:21
dobro ste me sjebali :D

soulcrew
26.06.2008., 12:38
srbija - stanje u klupskom nogometu je tragikomično, momčad isto.....

a naše je sjajno :rolleyes: