PDA

View Full Version : Samsung Soul ili LG Shine

lady_poison
27.06.2008., 18:29
Evo i sam naslov vam kaže gotovo sve... Po vama koji je bolji Samsung Soul ili LG Shine...?
Odlucila sam malo zamjenit svoj Sonny Ericsson K750i pa ono, dvoumim se izmedu ta dva... I jedan i drugi imaju cijene u plafonu ali su kolko sam cula kvalitetni i sve to...

Evo po meni... Soul mi je super radi onog ekranica umisto tipki, znate onaj mali display... =) I fora dizajn, veliki ekran... Dobra kamera... I još mogu zakljucat poruke i slike da niko ne može citat...
Dok je LG isto super, baš mi je fora to ogledalo... Dizajn je mrak... Kamera je kolko sam cula brza od Samsunga... I jeftiniji je...

Sad ne znam... Ajde ljudi ko ima kakvih iskustva s tim mobovima... Znam da je Ovaj Samsung novi na trzistu, al valjda znate bar nešto... Ne da mi se davat 3000 kn za mob pa da ispadne teski s..t!!! =)

Dominik3333
28.06.2008., 09:15
Slušaj jedino po ćemu se mogu uspoređivati je izgled, Soul je duplo bolji uređaj(i troduplo skuplji), ali ako je tebi važan samo izgled onda bi na tvom mjestu uzeo Shine

10inch_d
28.06.2008., 19:40
Slažem se s gornjim odgovorom.Čim si postavila takvo pitanje očito je da ti funkcije nisu prioritet več je to izgled,prema tome ukoliko su i jedan i drugi u ajmo rec istoj klasi što se izgleda onda ti je puno isplatljivije uzeti LG pogotovo ako imaš neku pretplatu,+bodove,ili u tele2 paketu za 1 kn.Ja sam ga imao i mob je prva liga.Neće ti biti žao ako ga uzmeš pogotovo ako to napraviš na jedan od prije navedenih načina.

lady_poison
30.06.2008., 11:52
ma nije stvar samo u izgledu... dizajn mi je naravno isto vazan...
vjerujem da je Soul puuuuno bolji jer Samsung je ipak za mene najbolji proizvodac, s njihovim mobima sam uvik zadovoljna...
al jbg, kad imas 18 god ka ja i nemaš svoje prihode cijena ti je uvelike vazna... hmm... ponekad i vise nego kvaliteta...

imala sam jucer u rukama Shine i predobar je mobitel... samo nisam uspila dokucit jednu stvar: jel se mogu na njemu zakljucat poruke i slike ili ne? jedna mi je zenska rekla Da, druga Ne! pa mi nije jasno... heh...

i btw jel iko zna za kolko para bi se otprilike moga nabaviti Soul (jer ja još uvijek ne odustajem od njega!) i kad bi mu se cijena mogla spustiti na neku razumniju cifru...?

Blonde bitch
30.06.2008., 12:00
ja imam lg shine srebrni i baš sam zadovoljna , nravno s obzirom na cijenu,,,
kupila ga u tele2 u paketu za 9oo i nešto kuna sa 900 kuna na računu, odnosno svaKI MJESEC DOLAZI Neki iznos, mislim 40 kn...
kamera je super, slike su ok. Mislim koliko god kamera bila super i sve to ipak je to mobitel i ja ipak više volim slikat s aparataom... za zaključavanje poruka i slika neznam ,nemam potrebu ta tim pa nisam ni prčkala... jedino što mu je za zamjerit što je malo tiho zvono, no isto mi se nikad nije desilo da nisam čula kad je zvonio...ogledalo je fora... i lako se održava, pošto je cijelo kučište metalno ogrebotine se UOPĆE ne kuže....

e da i još jedna zamjerka: na otvorenom, ako ej jako sunčano nevidiš baš ekran, ali navikneš se..

Dominik3333
30.06.2008., 12:39
i btw jel iko zna za kolko para bi se otprilike moga nabaviti Soul (jer ja još uvijek ne odustajem od njega!) i kad bi mu se cijena mogla spustiti na neku razumniju cifru...?

U slobodnoj legalnoj prodaji 3500kn, na crno mozes cak nac i za 2000 ali uglavnom su cijene 2500. Ili mozes polovni (sigurno nije puno koristen, novi je mobitel) za 1000-1500

Pimpinell@
01.07.2008., 01:21
Ne bih više uzela LG niti da mi netko pokloni...ni pod kojim uvjetima...
Imala LG KE 800 u mjesec dana dva puta na servisu i na koncu ga povlače iz ponude, previše se kvare.

Sretnici su oni kojima se potrefio ispravan i dobar uređaj.

mojkarma
01.07.2008., 21:27
Ja sam upravo jučer izvadio simkarticu iz svog lg shine-a i stavio je natrag u svoju dobru "staru" nokiu 6233 i kao da sam se preporodio.
Shine je unatrag 4-5 danao počeo da se sam od sebe gasi. Ako ga sad odnesem u servis i velim da malo radi malo ne radi, onda si mogu mislit kako će ga popraviti.
No postrani to.
Kad je shine u pitanju, mišljenja sam da je to mobitel s naglaskom na dizajnu, dok je sve ostalo u drugom planu.
Ono najbitnije: displej je vani na dnevnom svjetlu i ako je sunčan dan jednostavno NEVIDLJIV. To što se nekome sviđa da je displej kao zrcalo, to mi je drago. Ali ja želim pročitati poruku ili vidjeti brojke koje pišem po displaju i neugodno mi je kada moram pokrivati rukom displaj da napravim malo sjene kako bi išta vidio.
Neprecizan je i onaj kotačić i nikad ne znam kada će se izbornik zaustaviti na željenoj stavci.
Ma mobitel je koma. Mislim, ako ja ne mogu vidjeti ništa na ekranu po vani po danu, što će mi takav mobitel ma da je i sve ostalo savršeno, a nije. Eto bluetooth npr. je tri puta sporiji od spomenute nokije. Kad se namješta budilica, mobitel ne pamti vrijeme od prošlog buđenja (pa da se samo ponovo aktivira), nego napiše aktualno vrijeme u kojem se budilica programira i koje onda uvijek treba mijenjati.

Dominik3333
02.07.2008., 07:29
Koliko para, toliko muzike. Čast iznimkama

Pimpinell@
02.07.2008., 15:24
Sa mojim LG KE samo razočaranje jedno za drugim..od budilice i neponavljanja alarma, pa do riješavanja utora za punjač, pa do dugmeta za gašenje, pa do očajnog ekrana na dnevnom svijetlu, pa do nevjerovatno sitnih slova i kod pisanja poruke i kod dolaznih poziva..i do jačine tonova zvona.
Pitam se kome je palo na pamet staviti zvučnik s donje strane glatkog uređaja pa kad ga nasloniš na bilo koju plohu ništa se se ne čuje niti na najvećem maximumu.Lođe lovljenje signala, pa s time i izuzetno kratak vijek baterije...

Oduvijek sam imala NOkie do prije 3 godine onda sam malo mijenjala i mijenjala..i sad sam se sa zahvalnošću vratila na Nokiu E65, jest da je to Symbian telefon, ali brate mili, vidim ekran u svim mogućim okolnostima, surfam na plaži prepunoj sunca i ništa mi ne smeta..slova iako manja nego inače fenomenalno se ističu na podlozi...
U svakom slučaju...nikad više LG...

mrcina 22222
04.07.2008., 10:13
soul bolji mob

AACcoo
06.07.2008., 23:25
Ja bih uzeo Samsung, LG Shine mi je nekako bezveze (nemojte me krivo shvatit)

lady_poison
09.07.2008., 12:17
odlucila sam se na kraju za soul... još sam malo proucila karakteristike i sve vaše komentare i po meni je soul svakako bolji mob... a u ostalom, dobila sam ponudu da ga kupim za 1400 kuna... i to sa svime (USB kabel, punjac i slusalice), osim kartice... like I nead it! :top:

tnx... =)

antraxgama
30.07.2008., 00:48
Kuzi ovo natrpam gigu i pol muzike na mob sve normalno pol sata i onda kad promjenim pjesmu vise mi ne propozna memorijsku. Mobitel je smece nemojte ga nikad uzimat ja sam ga uzo prije 4 dana i ne VALJA!

zviko
06.08.2008., 23:38
a samsung je kvalitetniji i ja bi ga vjerovatno uzeo ali ako još nisi kupila možeš pogledat npr. se s500i

tinkiwinki
13.08.2008., 11:01
Kuzi ovo natrpam gigu i pol muzike na mob sve normalno pol sata i onda kad promjenim pjesmu vise mi ne propozna memorijsku. Mobitel je smece nemojte ga nikad uzimat ja sam ga uzo prije 4 dana i ne VALJA!

na kojeg mislis?soul il lg? :)

strijelčic@
13.08.2008., 17:47
Soul je prejeben, a baterija me jako ugodno iznenadila, uz malo čeprkanja trajala mi je 6 dana, uz malo više 4 :top:

°°monika°°
14.04.2009., 18:51
ja imam shine..mobitel je cisto sranje..blue eye mi se pokvario odmah,baterija izdrzi najvise dan i pol..kad pustim glazbu nista se ne cuje na otvorenom..bluetooth je spor..
ali izgled je fenomenalan..pogotovo ono ogledalce..aww..ali je zato sve ostalo jedno veliko sranje..