View Full Version : vanbracni izleti
Princeza
21.01.2003., 00:51
Evo, ja sam jako kratko u braku, a vec i ja i moj muz imamo redovite vanbracne izlete za koje oboje uredno znamo. Nije da nam je drago sto postoje, ali... ;) :D
Naravno, ne radi se o ljubavnicima. Radi se o izletima u vrijeme i na mjesta gdje se malo odmaknemo jedan od drugoga. Radi se o banalnim stvarima u svakodnevici.
Na primjer. Moje omiljeno mjesto vanbracnih izleta je glavinjanje po trgovinama, pogotovo onima kozmetickim proizvodima, moze i obicni dm.
Moj muz, s druge strane, svoje vanbracne izlete obavlja u Bauhausu, Gramatu i slicnim mjestima gdje se divi sarafima i slicnim ljepotama za koje ja nemam ni najmanje smisla. Bas me je u subotu njezno obavijestio da ce u nedjelju ranije ustati kako bi otisao u Bauhaus po dijelove za namjestaj koji mu hitno trebaju, a kad je vec tamo, kupit ce i neki alat koji vec dugo vremena gleda. :D
Ja sam, da ga kaznim za nevjeru, otisla u Benetton i kupila dva pulovera na rasprodaji. :D
Pitanje: svi vi koji ste u braku ili (duzim) vezama ~ koji su vasi nacini da se malo 'odmaknete' od svog muza/decka, da provedete malo vremena sami sa sobom i da se brzo, nakon sto ga se zazelite, vratite kuci u njegov zagrljaj?...
Samantha
21.01.2003., 01:05
Evo, ja sam jako kratko u braku, a vec i ja i moj muz imamo redovite vanbracne izlete za koje oboje uredno znamo. Nije da nam je drago sto postoje, ali...
sad se smijem sama sebi kakav mi je bio izraz lica dok sam ovo prvo procitala...kakav zayeb:top:
mom muzu poslovni izlet traje po pola godine...tako da se nemam sta odmicat:cool:
a kad je kuci redovni su mu odlasci na nogomet,a ja na aerobik,po buticima,parfumerijama...:) a kupovinom ga kaznjavam kad se posvadjamo:top:
Princeza
21.01.2003., 02:36
Samantha Jones kaže:
sad se smijem sama sebi kakav mi je bio izraz lica dok sam ovo prvo procitala...kakav zayeb :top:
He, he... ;) Zato sam stavila siroki osmijeh kraj naslova. ;)
Shtefitza
21.01.2003., 02:39
Bome si i mene preveslala! :eek: :D
A izleti su nam jako slicni vasima, Princeza. :cool:
mala_slatka
21.01.2003., 04:24
a ja se lijepo smjestila u fotelju ,pripremila kavicu,reko necu poceti dok sve ne stima i tako sva happy sjela da vidim ,,ko koga,,:D a onoooo.......ma joj i kod mene ista fora on alat a ja garderobu ,a jojjjjj a bas sam se spremila na trach:B :B
penelopa
21.01.2003., 08:51
Princezo ubit cu te:D
A koji su nam odmaci...
Standardni, svatko ima svoje drustvo za trac. Ponekad odvojeno odemo negdje na izlet sa djetetom i ostavimo ovom drugom prostora za disanje bez mama/tata. Zna se kad ja citam da me ne smije ni pogledati, isto tako kad on surfa. Klasika.
U shoping idemo zajedno:D
Princeza kaže:
Pitanje: svi vi koji ste u braku ili (duzim) vezama ~ koji su vasi nacini da se malo 'odmaknete' od svog muza/decka, da provedete malo vremena sami sa sobom i da se brzo, nakon sto ga se zazelite, vratite kuci u njegov zagrljaj?...
obicno imam prijatelje s kojima se nadjem, ili ponekad odem u shopping. ali prava odvajanja postoje, kad odem poslom, najkrace tri dana, najduze pet tjedana...
Sanjar61
21.01.2003., 10:50
Čuj...s naših troje patuljaka mi smo u fazi smišljanja ne izleta, več unutarbračnih uleta :D
I ja sam nasjela. U soku procitam ime osobe , pa to je zena koja je OK, pa kakvi sad to izleti vanbracni?
Kada ono vazno sto mnoge brakove i spasava osim naravno sexa, izleti te vrste su vazni, ako je zdrava veza oni su cak i neophodni. U mom braku muz cesce vanbracno krstari, ali nadam se da cu i ja za koju godinicu kada malci budu jos stariji lakse krenuti na svoje izlete, najdrazi su mi trgovacki centri, setaj , razgledaj, uzivaj, kupi nesto , divota. :) ;) Mada poznavajuci mene opet ce klinci biti uz mene...;)
ankada kaže:
I ja sam nasjela. U soku procitam ime osobe , pa to je zena koja je OK, pa kakvi sad to izleti vanbracni?
jel ti to hoces reci da OK zena ne moze imati prave vanbrace izlete? ;) :D ili da samo lose zene imaju vanbracne izlete? :)
margarita
21.01.2003., 14:17
e Princezo..vec pomisih e tu brutus...kad ono nista :D
ja sam cesto na sluzbenom putu, obicno po pet do sedam dana, pa onda odem posjetiti svoje svaka 2-3 mejseca (u USA), a kad sam doma, teretana, kavica s pijateljicama, biblioteka...kad malo bolje razmislim...ma mene nikako doma ni nema skoro :(
Evo, ja nisam u braku i svi su moji izleti - vanbrachni.
A bome i uleti :D
PinkyBubble
21.01.2003., 15:33
Ja trenutno, vanbračno, izlazim samo na wc. Možda se situacija vremenom promijeni.:D
penelopa
21.01.2003., 15:44
Je li ima netko tko stvarno radi ono sto smo svi pomislili kad smo procitali naslov?:D
Amo malo pikanterija:D ;)
to se pica na LJESu, a ne tu. tu se moramo samo pravit fine, mirisljave i depilirane :D
Sandra October
21.01.2003., 15:56
luca kaže:
to se pica na LJESu, a ne tu. tu se moramo samo pravit fine, mirisljave i depilirane :D
:D :D :top:
dabome. i utegnute i zategnute i de-epitelizirane, prirodno osunčane 365 dana u godini i trepavičaste. a ako baš stisne, ajd onda moš' malo, al samo malo ispichkarat na 'ispušite se..' al narafski, samo kad pere PMS:D
penelopa
21.01.2003., 16:00
A morat cu onda na LJES:D
Doduse to me podsijeca na ljes pa mi se nekako ne da, ima jos trunka zivota u meni:D
Ajde, jos cu jednom zamoliti pliiiiiiiiiiiiiiiiiz nemojte bit vise dobre i ispricajte barem jednu pikanteriju. Ja bih ali ih nemam:( , mogu samo ispricat pikanterije sto ih sama sebi izmisljam da mi ne bude dosadno:D
trpimir
21.01.2003., 16:06
Ajme, i mene ste presle! :D Vec sam pomislio, ajme, moderatorica mog omiljenog foruma, pa za nju ne bi nikad rekao :eek: a kad ono... :D
Svaka cast, Princeza, dobar retoricki stos, nadam se da se bavis pisanjem.
Sta se tice vanbracnih izleta, kod mene je to ovako: cijela obitelj ide u viksu s jos nekim frendovima (parovima s djecom), muski se izdvoje i "strucno" ;) naprave rostilj, dok zene tracaju i sjeckaju salatice. Kad se najedemo, zene sjednu popit kavu i opet tracaju, a muski se opet odvoje i "strucno" odhaklaju nogomet. :D
penelopa kaže:
A morat cu onda na LJES:D
Doduse to me podsijeca na ljes pa mi se nekako ne da, ima jos trunka zivota u meni:D
Ajde, jos cu jednom zamoliti pliiiiiiiiiiiiiiiiiz nemojte bit vise dobre i ispricajte barem jednu pikanteriju. Ja bih ali ih nemam:( , mogu samo ispricat pikanterije sto ih sama sebi izmisljam da mi ne bude dosadno:D
:no:
(muz je reka da trebam naplatit: jedna moja prica 100 ojra, njegova 200; njegove su rjedje pa su zato skuplje
:D :D :D )
Princeza
21.01.2003., 17:09
He, he, jesam vas malo... ;) Digla... :D
Ma, pisala bih ja, Penelopa, i raznorazne gadosti, da ih imam. ;) Zato, u nedostatku socnijeg materijala mogu pisati samo ovakve svakodnevne stvari pod :eek: naslovom i s dobrom uvodnom recenicom. :D
Sandra October
21.01.2003., 17:19
FAKAT SE NASANJKAH..........:D
gledam na popisu tema autor Princeza.....tema vanbračne veze.....pa opet u nevjerici autora.....pa opet temu, otvorih.čitam, opet provjeravam jel ja dobro vidim ......
:D
Nema ti toga u nas. Shoping mrzim iz dna duše. On umre od dosade u Bauhausu. Tako ako ni jedno od nas nije na putu i kad se ne radi - nemamo jadni alibija pa smo ko dva priljepka. :D
Penepola: eventualno umoli onog našeg pjetla da se uskokodače oko neke pikanterije.......teško' išta inače iscijedit :D
Princeza
21.01.2003., 17:35
Sandra October kazˇe:
FAKAT SE NASANJKAH..........:D
gledam na popisu tema autor Princeza.....tema vanbracˇne veze.....pa opet u nevjerici autora.....pa opet temu, otvorih.cˇitam, opet provjeravam jel ja dobro vidim ......
Izgleda da su moj lik i djelo sasvim nepovezivi s vanbracnim izletima. ;) :D Je l' to dobro ili lose? ;) :) :o
Princeza kaže:
Izgleda da su moj lik i djelo sasvim nepovezivi s vanbracnim izletima. ;) :D Je l' to dobro ili lose? ;) :) :o
ja bih se zabrinula da sam na tvom mjestu ;) svaka prava dama ima barem jednog ljubavnika :o barem povremeno, kao stalni postav je ipak zamorno ;)
Princeza
21.01.2003., 18:01
To me podsjetilo. Jedan moj poznanik je prije puno godina pricao kako ima aferu s udatom zenom. Na moje naivno pitanje :D da li ta dama ima jos nekoga sa strane, on je odgovorio "pa ja se nadam da ima" ;) :eek: :D
I mene si presla :D Smrzla sam se kad sam procitala prva dva reda :)
Ja nisam u braku, ali 3 godine zajednickog zivljenja mi valjda daju pravo glasa :)
Dakle, DM, trach partije na terasama s frendicama (jedva cekam proljece, omiljena destinacija Salata), trgovine odjecom bas i ne, ali tu i tamo pravim drustvo frendicama, Algoritam, trgovine "zdravom" hranom....Uglavnom, tumaranje gradom...
Njegovi izleti: sve trgovine koje imaju veze sa uredjenjem interijera i umjetnoscu, posebno slikanjem.
Po*izdim dok stojim u kutu trgovine i cekam ga da on sve to prouci i izabere sto ce kupiti...A i obrnuto je tako, moj decko stvarno vec ima shizove od zajednickih odlazaka u DM pa se trudim obaviti to bez njega. A i veci mi je gust jer mi nitko ne "mjeri" vrijeme :D
Winona2
21.01.2003., 21:22
moji bijegovi ( a bijeg samo zato da mi se poslije jos draze vratiti ):)
izlasci s frendicama ( iako su trebali mjeseci navikavanja na to da iazdjem s curama u club do jutra a on ne umre od tuge kaj nije s nama ), moji sveti trenuci kad citam, dragi su mi i izleti od 2- 3 dana u neku spa...naravno opet u zenskom drustvu...
kozmetiku radije kupujem sama...bez bilo kojih frendica :p
On: Lego Land ( cim ponude tam si bu iznajmio stan :rolleyes: ima i ulaznicu za cijelu godinu ) soba sa modelima zeljeznice u podrumu , radna soba i programiranje....
aristocathr
21.01.2003., 22:19
on ribicija, ribicija, pa opet malo ribicije, pa sluzbeni put, pa ribicija...
ja zborske probe, pa probe,pa turneje, pa probe, pa koncerti, pa probe...
lebowski
21.01.2003., 23:09
Vidim da se ovo pretvara u temu zasto smo na LJESu :cool:
Nipple Twister
21.01.2003., 23:59
otisao u Bauhaus po dijelove za namjestaj
:D
Kaj se "to" sad tako zove ? :D
Ja i moja žena se poput Stelle "odmičemo" samo kad idemo na posao ili na WC ali ni tam nemam puno mira... žena me još i pusti al juniorima nemrem pobjeći.
Htjedoh reci da samo nesretne osobe bilo kojeg spola traze srecu u izletima izvan braka.
Princeza mi je do sada (nadam se i dalje) djelovala iz pisanja kao sretna bracna druzica.
Zato sok. Cudni su putevi Bozji , tko zna zasto netko nesto cini.
Nista nije kao sto se cini, evo frendica nakon naoko sretnog 12 god. bracnog staza rastaje se, a ja bih
da me netko pitao na sudu rekla oni se nikada nece rastati.
Zato se ,imas pravo, Luce, ne treba nicemu cuditi, pa ovim postom pozivam one izvanbracne izletnice neka se ne srde na me.:D
Princeza kaže:
To me podsjetilo. Jedan moj poznanik je prije puno godina pricao kako ima aferu s udatom zenom. Na moje naivno pitanje :D da li ta dama ima jos nekoga sa strane, on je odgovorio "pa ja se nadam da ima" ;) :eek: :D
mudar covjek :top: :D
penelopa
22.01.2003., 08:46
luca kaže:
ja bih se zabrinula da sam na tvom mjestu ;) svaka prava dama ima barem jednog ljubavnika :o barem povremeno, kao stalni postav je ipak zamorno ;)
I gdje su sad te? Nije valjda da na zenskom kutku nema ni jedne dame :D
J... vas pas dosadne ( i mene skupa sa vama):D ;)
Vjeveric
22.01.2003., 17:03
penelopa kaže:
J... vas pas dosadne ( i mene skupa sa vama):D ;)
LoL! :D
Elem, ja sam toliko vjerna da sam sama sebi dosadna! Kad imam partnera ja drugu muškadiju uoće ne primjećujem, sve dok nisu goli. A i tada me zanima jedino koliki alat imaju :D
Vjerujem da su žene kao ja dosadne i svom partneru kad ne zagledajući muški svijet oko sebe - takve onda slabo i na seks misle. Dok ne pođu u postelju, jel... :p
Narafski, onda im smeta kad ih dragi hvata za guzicu dok nešto rade, ne vole kad on u društvu pođe iznositi neke njihove interne pikanterije, ne kuže susjede koji se fukaju kao uspaljeni zečevi u sred bijelog dana. I to svaki dan!
Tako da sam muškarac, ja se zbilja ne bih mogla odlučiti između te dvije varijante: vrtirepka ili normalna, pomalo dosadna žena :)
Marakana
22.01.2003., 20:10
luca kaže:
:D :D
A "vulkan" iznutra , raste i raste, neda mira....;)
Svi su malo skrenuli s teme, idem i ja. Cujte ovo pa prosudite sto je zez. Kolega mi je svojevremeno, odselio od zene , ali ne da bi se rastao, nego da ju malo trgne jer je bila jako komotna, imali su taman frisko rodjenog bebaca, plus kikica od 4 godine, on je htio da zive sami jer mu je dojadilo to sto nije slobodan pred njezinima.
Naravno curici se nije islo jer su roditelji velika pomoc, pa daklem ode on sam u podstanare kod svoje rodjake.
Dodje mu rodjaka u posjet s svojim ljubavnikom, pa se povede tema o nevjeri. On im iskreno prizna da je zenu prevario negdje par mjeseci iza braka s debelom zenskom, jako je mastao o tome kako je to s debelima.:D
Nekako mu nije sve bilo bas kak si je zamisljao pa je rekao da vise s njom ne bi, ali da mu dodje neki pravi zgodni komad, duge noge...pa sto ne bi , nije operiran ako se ozenio.
Kuc-kuc netko kuca, ode on otvoriti, pa primjeti da su vrata malo odskrinuta, nije ih dobro zatvorio, a na vratima zena s pitanjem :"Hoces da j...s ?"
Ostali su skupa, ali je bio manji od makovog zrna , naravno pred njom. Znao mi se koji puta udvarati prije zenidbe, pa kako smo si bili dobri nastavio je i iza zenidbe, s onim recenicama tipa :"Pa sto se mi nismo ozenili. Bas mi se svidjas...", zezali smo se s tim stvarno prijateljski, ali kada bi se zena pojavila , mrak, samo finoca.
S obzirom na njegovu narav (sarmer, zavodnik) bilo mi je gust gledati ga kako se "boji" zenice.
Neki puta kada cujem kako je neka ena preveslala svoga muskica, pravi ga mulcem kraj zdravih ociju, sjetim se one Goge Bjondine, sto veli da ne treba zena sebe mijenjat, ako slijepac progleda vec traziti drugoga slijepca.
Tako mnoge zene znaju dobro iskoristiti ono cim ih je priroda obdarila, tako i prodavacica.
Neka zenska uziva, mulci neka plate.
Princeza
23.01.2003., 16:08
He, he... Moram vam nesto priznati... ;) :D
Rekla sam neki dan svom muzicu da sam otvorila topic o vanbracnim izletima i sav se jadan pokunjio... :D Trebalo mi je neko vrijeme da ga uvjerim o kakvim se izletima radi ;) , onda je otisao na topic i rekao da ga je, iako je znao o cemu se radi, svejedno nekaj strecnulo. :D
Kaj velite na to? ;) Treba muskarce s vremena na vrijeme malo sokirat, da se ne bi previse opustili. :cool:
Ma treba, treba, takvi su oni. Kad se uljujkaju u sigurnost doma postaju bahati, pa im svako malo treba stolac zatresti.
illegale
24.01.2003., 01:42
heh...vi se svi nasanjakli, a ja se samo ponado.
lebowski
24.01.2003., 01:46
Treba muskarce s vremena na vrijeme malo sokirat, da se ne bi previse opustili.
Ma treba, treba, takvi su oni. Kad se uljujkaju u sigurnost doma postaju bahati, pa im svako malo treba stolac zatresti.
Kako ono ide? Kad nema macke, misevi kolo vode... Aj navratite malo do LJES-a s tom temom...
Prijedjite Rubikon... :cool:
Princeza
24.01.2003., 01:58
Kae, leb, namamljujes koke na svoj forum, ha? ;) :D :D
penelopa
24.01.2003., 08:52
Ma na lijesu bi odmah poceli ovi savrseni ljubavnici:rolleyes:
Mos´mislit, sve se lijepe za njih a oni 24/7 za tastaturom:rolleyes:
Tu je na ZK pravi zivot:D
Ima nejebice, celulita, sala, anoreksije, PMS-a...:D
Princeza
25.01.2003., 20:44
penelopa kaže:
Tu je na ZK pravi zivot:D
Ima nejebice, celulita, sala, anoreksije, PMS-a...:D
:top:
Upravo tako. :D
Nego, kaze mi jedna frendica da je njezin komad totalno neupotrebljiv nedjeljom. To mu je dan za sport! :eek: :D Ako to nije vanbracni izlet, ne znam kaj je! ;)
tek sam sada skuzila ovu mrakic temu:top:
mom dragom su van-vezni (jer jos nismo u braku) izleti prekapanje po kompu. to se, na moj uzas, moze obavljati satima, i duboko vjerujem da bi, kada bi samo mogao, i pišao s rukama na tastaturi:D
gramat i bauhaus su fantasticni ducani po kojima se satima moze bauljati:o, a cjenika prodavaonica kompjuterske opreme nam je puna kuca:rolleyes:
moji vanvezni izleti su haracenje po knjizarama, cd shopovima i, avaj, dm-u:rolleyes::D
LORDLORD
22.03.2012., 15:52
Prestrasno no comment :)
vBulletin® v3.8.4, Copyright ©2000-2013, Jelsoft Enterprises Ltd.