View Full Version : Koje kozmetičke proizvode ne koristite
PrittPen
23.01.2004., 23:01
čitavo vrijeme nabrajamo naj-proizvode, preporuke, šta volimo itd... koji kozm. proizvod koji je inaće " standardan" ne koristite, nikada niste ili prije jeste a sada ste odustali, šta smatrate potpuno beskorisnim?
evo npr. : olovke
nemam niti jednu ni za usta ni za oči... stavila maminu crnu na oči možda 2 puta... i nikad nisam došla u napast da kupim ikoju, jedostavno su mi beskorisne...
sad vi
:)
Nemam rumenilo (samo imam bronzer) i onu spravicu za uvijanje trepavica.
hmmm :misli:....jos nesto?mislim da je to sve
Lali Puna
23.01.2004., 23:16
Ne koristim tonik za lice
Lakove za nokte u boji koristim samo ljeti za nokte na nogama, na rukama nikad (jednostavno mi ne paše uz mene)
Ne koristim tuš za oči
Olovku za usta samo jednu jedinu, boje mesa, ta ide uz sve boje ruževa i sjajila koja ja stavljam
Ne koristim masu proizvoda za koje ja smatram da su bespotrebne điđemiđe za izvuć nove ( a ja sma inače osoba koja bi dala novce za teglicu zraka da mi kažu da će mi koža biti besprijekorna od toga!) - to su proizvodi tipa peeling za vlasište, peeling za usta, fiksator sjenila, sjajilo za kosu, peeling za ruke
Ne koristim Labello ( ne kao balzam za usta već kao firmu Labello) iz svog principa jer jednako kvalitetne (ako ne i bolje) i jeftinije balzame za usta proizvodi Rosal, koji je hrvatski proizvod (općenito izbjegavam sve od Biersdorfa tj. Nivee za šta Rosal ima ekvivalentan proizvod - to je samo moj hir i mušica: ) )
PrittPen
23.01.2004., 23:23
goldberry kaže:
to su proizvodi tipa peeling za vlasište, peeling za usta, fiksator sjenila, sjajilo za kosu, peeling za ruke
dobro, rekla sam uobićajene proizvode, ovo su već perverzije :D:D
Ne koristim Labello ( ne kao balzam za usta već kao firmu Labello) iz svog principa jer jednako kvalitetne (ako ne i bolje) i jeftinije balzame za usta proizvodi Rosal, koji je hrvatski proizvod (općenito izbjegavam sve od Biersdorfa tj. Nivee za šta Rosal ima ekvivalentan proizvod - to je samo moj hir i mušica: ) )
da imam isti takav slučaj šoping-patriotizma. i think its a good thing.
Ne koristim olovke za usta a s tim se ne bi ni znala nasminkat. :D..a i nije mi lijepo na meni ..
..ne koristim gelove i lakove za kosu..nemam ni vosak
..ne koristim uvijac za trepavice ..to mi izgleda ko spravica za mucenje..a muskima sve valjda tak izlgleda :D
..nikad si ne lakiram nokte s lakovima u boji..nekad se sjetim stavit prozirni lak..al to rietko..
..nemam nista kaj sadrzi sljokice..onak da se bas sjaji..pootovo na tijelu..
..tus za oci
i to bi valjda bilo to
poludit cu ..stekaju mi slovo g i j :D prolila sam colu po tipkovnici
heureka
24.01.2004., 00:48
Hana_ kaže:
Ne koristim olovke za usta a s tim se ne bi ni znala nasminkat. :D..a i nije mi lijepo na meni ..
..ne koristim gelove i lakove za kosu..nemam ni vosak
..ne koristim uvijac za trepavice ..to mi izgleda ko spravica za mucenje..a muskima sve valjda tak izlgleda :D
..nikad si ne lakiram nokte s lakovima u boji..nekad se sjetim stavit prozirni lak..al to rietko..
..nemam nista kaj sadrzi sljokice..onak da se bas sjaji..pootovo na tijelu..
..tus za oci
i to bi valjda bilo to
poludit cu ..stekaju mi slovo g i j :D prolila sam colu po tipkovnici
sve to+
olovke za oci, farbe za kosu (samo kna, a to nije hemija), mlijeko za ciscenje lica (nikad nisam nasla ni jedno da mi odgovara)...
PrittPen
24.01.2004., 01:26
e, da, ja nikad nisam bojala kosu (ni kanom) ....
debelakrava
24.01.2004., 11:52
ne koristim sjenila...skoro uopce, ne koristim tekuci puder ni korektor...samo ysl illuminator:D , ne koristim dezodorane na spray, ne koristim olovku za usta, cak ni ruzeve ne koristim cesto vise sjajila...mislim da ostalo...ipak koristim...grozno zar ne
Crow Jane
24.01.2004., 13:08
Ne koristim:
- rumenila, to mi je koma :eek:
- tonik i mlijeko za lice
- tuš za oči
- olovke za usta
- tampone :D
Jezuš, a sve ostalo da! :eek: :rolleyes:
e da i ja ne koristim nikakve boje za kosu...svoju nikad nisam bojala..jer je dosta svijetla
..tampone ne bi niakd mogla koristit ...a mama od decka mi je dala prek njega 50 kutijica tih ob tampona :D
Jednom mjesecno ili rjedje koristim:
sve oblike pudera
korektor
tus i olovku za oci
rumenilo
olovku za usne
lak za nokte u boji
labello i sl. maziva
mlijeko i tonik za lice
peeling
bilo kakve gelove protiv pristica
(ovu grupu proizvoda ne koristim
jer mi izaziva velike probleme s kozom)
pjenu za kosu
gel za kosu
vosak za kosu
sprej za sjaj kose
fen
No, sve sto sam navela uredno skuplja prasinu u ormaricu :rolleyes:
donedavno nisam koristila niti nikakva mlijeka za tijelo i slicna maziva, ali sam se izgleda pocela navlaciti na to s ozbirom na da lice ne smijem stavljati nista, onda bar da se trackam po tijelu.
Nikad ne koristim:
anticelulitne kremice, protiv strija i ostale gluposti
boju za kosu
tampone
kreme za samotamnjenje
ono cudo za trepavice
PrittPen
24.01.2004., 15:52
Hana_ kaže:
..tampone ne bi niakd mogla koristit ...a mama od decka mi je dala prek njega 50 kutijica tih ob tampona :D
:jumping:
kako brižno od nje. hm...
ja koristim rumenilo.... nisam baš pristojna pa mi treba umjetni poticaj... tampone sam morala koristit dok sam trenirala... nije uopće neki bed... ali sad kad ne moram rađe koristim uloške. gelove i nikakve stvari za kosu ne koristim jer mi se od toga u roku od 2 sata tako namasti da je mogu samo gurnut u wc i potegnut vodu, bolje bi izgledala.
Tighelia
24.01.2004., 17:50
Ne koristim korektor, olovke za usta, labello, mlijeka i kreme za lice (od preparata za njegu lica koristim samo gel za pranje i tonik za čišćenje), boje za kosu, anticelulitne proizvode, maske, pjene i gelove za kosu.
Isuse....kad citam vas,sad vidim koliko zapravo stvari ne koristim,evo citirat cu neke:
pjenu za kosu
gel za kosu
vosak za kosu
sprej za sjaj kose
fen
anticelulitne kremice, protiv strija i ostale gluposti
nemam nista kaj sadrzi sljokice..onak da se bas sjaji..pootovo na tijelu..
peeling za vlasište, peeling za usta,
Cinnamon Girl
24.01.2004., 21:05
ne koristim nikad eyeliner. ne znam kako se koristi.
ne koristim ono za uvijanje trepavica.
niti gel za kosu.
niti pjenu za kosu.
ne koristim sjajilo za usne.
to je sto se tice glave. o ostalom nisam razmisljala.
Lali Puna
24.01.2004., 21:18
I još...
Ništa za stajling kose (lakovi, gelovi, pjene, voskovi...)
Nikakve šljokice za tijelo, lice, kosu
Uvijač za trepavice
Nego, vi koje kažete da ne koristite kreme ni gelove za lice... ..pa s čim mažete lice???
Nekak mi zo nije jasno...koliko god da koža lica bila masna ja mislim da treba barem nekakvu kremu...ili?
Tighelia
25.01.2004., 00:35
Nekako nemam potrebu, a ni naviku koristiti kremu za lice, a i čini mi se kao da mi kreme nepotrebno maste kožu. Iako, jedno vrijeme sam koristila onu Garnierovu voćnu i bila mi je OK.
Inače, operem lice gelom za umivanje i očistim tonikom, dvaput mjesečno stavim masku i to bi bilo to.
AFRODITA69
25.01.2004., 01:36
tonik za facu,flos,puder u prahu
ne koristim eyeliner, lak za kosu (ni bilo koju drugu vrstu ucvrscivaca za kosu), nista sa shimmerom (osim ponekog sjenila), tampone, dezice u spreju, puder u prahu i kamenu, crveni lak za nokte...
od sminke ne koristim vecinu stvar tj ne tus ne sjenila ( ili jako rijetko) ne olovka za usta ne pude ru kamenu ili prahu ne sprej za kosu ne uvijac za trepavice
to su proizvodi tipa peeling za vlasište, peeling za usta, fiksator sjenila,
ni to ne koristim, ruke izribam peelingom onako usput dok masiram stopala istim.
poludit cu ..stekaju mi slovo g i j prolila sam colu po tipkovnici
:D :grli: ti si meni hana za deset
e da ne koristim ni mlijeko za ciscenje lica.
Ne koristim nikakav puder ni podloge (dobijem divlje alergije :( ), onda nikakav peeling (isti razlog :( :( ), francusku manikuru (ne svidja mi se ama nikako) i bice jos more stvari kojima ni ne znam ime a kamoli cemu sluze.
sweet Irma
25.01.2004., 16:40
goldberry kaže:
Uvijač za trepavice
+ puder u prahu, sjenila u prahu, gel za kosu, tonik za lice, labella i slična mazala za usta, regeneratore za kosu.
Thanks Winci :grli:
..ja isto ne koristim puder u prahu ..
*cactus*
25.01.2004., 18:10
...ja bih lakše nabrojala ono kaj koristim....
;) :D
:cool:
diadora
26.01.2004., 05:33
regenerator za kosu - od njega mi kosa izgleda jos tanja
puderi
rumenila
nista na oci - dobijem grozno crvenilo
tonik za lice - cemu to zapravo sluzi?
nista sa AHA i retinolom
maske
lufe i cetke za struganje leda pri kupanju
ne koristim:
- korektor
- rumenilo
- labello
- pjene i gelove za kosu
- uvijač za trepavice
heureka
26.01.2004., 10:36
diadora kaže:
regenerator za kosu - od njega mi kosa izgleda jos tanja
puderi
rumenila
nista na oci - dobijem grozno crvenilo
tonik za lice - cemu to zapravo sluzi?
nista sa AHA i retinolom
maske
lufe i cetke za struganje leda pri kupanju
tonik je meni super.. lice mi je osjetno bolje ujutro ako ga navece prije kremene natrackam tonikom.. on dakle ima tu neku kiselost koze i mislim da smanjuje pore...
jos jedna stvar od ovih stvari bez koje ne mogu je rumenilo.. mrvica rumenila na obraze bradu i nos cini cudesa.. (inace sam blijeda)
heureka kaže:
tonik je meni super.. lice mi je osjetno bolje ujutro ako ga navece prije kremene natrackam tonikom.. on dakle ima tu neku kiselost koze i mislim da smanjuje pore...
jos jedna stvar od ovih stvari bez koje ne mogu je rumenilo.. mrvica rumenila na obraze bradu i nos cini cudesa.. (inace sam blijeda)
tonik - kako koji, onaj s alkoholom smanjuje pore i matira kozu. Oni drugi njeguju i osvjezavaju, uklanjaju zadnje tragove necistoce i sminke.Osim toga omeksa kozu pa nakon svakog tonika treba znatno manje kreme za lice.
Zato ja kupim jeftiniji tonik i onda mi skupa krema za lice traje duplo duze.
Onaj od Clinique je zapravo kemijski peeling i ne koristim bas svaki dan.
Osim toga preporucuje se u podrucjima s tvrdom vodom, bas zato jer omeksa lice, pa neki nakon toga ni ne trebaju kremu.
Inace i ja koristim rumenilo ( ono kao boje mesa ) tj. zene u parfumerijama mi nikad ne vjeruju da upravo tog trena imam rumenilo ( to su jako neupadljive nijanse) izgledam onako - prirodno svjeze i nenasminkano ;) :D
Nanesem velikim kistom ( prvo otpuhnem ne ) na vrh brade, na obraze onako ukoso, vise recimo osjencam lice.
Kad ga nemam svi me pitaju kaj sam tak blijeda :rolleyes:
Dobar trik kad bi zeljela dobiti slobodan dan, samo dodjem bez rumenila :D
heureka
26.01.2004., 13:13
Winona kaže:
Inace i ja koristim rumenilo ( ono kao boje mesa ) tj. zene u parfumerijama mi nikad ne vjeruju da upravo tog trena imam rumenilo ( to su jako neupadljive nijanse) izgledam onako - prirodno svjeze i nenasminkano ;) :D
Nanesem velikim kistom ( prvo otpuhnem ne ) na vrh brade, na obraze onako ukoso, vise recimo osjencam lice.
Kad ga nemam svi me pitaju kaj sam tak blijeda :rolleyes:
hehhe, upravo tako:)
lak za kosu
gel za kosu
vosak
olovke za oči i usta
tuš
rumenilo, sjenila i puder povremeno koristim
:misli:
Tesko je reci... jedino kaj pozdano znam da ne koristim su olovke za oci, ostalo sve da :D nekad vise, nekad manje ;)
Crow Jane
26.01.2004., 23:26
E zaboravila sam ključni detalj koji ne koristim: češalj, četku, ni bilokaj takvog. :D
*cactus* kaže:
...ja bih lakše nabrojala ono kaj koristim....
;) :D
:cool:
Hehe i ja isto..;)
Lak za kosu,gel za kosu
puder u prahu i kamenu,lakove za nokte u boji
rumenilo i tonic-:cool:
Usput ovo zadnje dvoje bi bas probala,Winona otkrij tajnu:w
pink_cat
25.02.2004., 17:18
ne koristim rumenilo, olovku za usta, tampone, viklere :afro: , puder u prahu, puder u kamenu, mirisne pudere za tijelo, ma većina toga je već nabrojana :D
ne koristim tonik, olovku za usta, olovku za oči, tuš, tekući puder, korektor, lakove za nokte, gel za kosu, vosak za kosu i pjenu za kosu, peelinge...
sta u kozmetici smatrate totalno nepotrebnim i sta uopce ne koristite?po meni ima hrpetina takvih preparata,ali trenutno mi padaju na pamet stvarcice poput ovih
-maske za lice-meni to nikad nije pomoglo u kontekstu niceg osim sto mi je malo osvjezilo lice,ali gotovo nikad ih ne koristim.jos su mi jasne one standardne mske,ali peel-off maske su totalna katastrofa koja se vise nikad nece naci blizu moje torbice...
-gel maskare-jer tko to uopce koristi i za sta-prozirno gelavo,bespotrebno...krema za kosu-ni dan dans mi nije jsno cemu sluzi-previse masti,a nema nekog efekta.cak podosta tih preparata je glupavo,ali posto imam prorodno kvalitetnu kosu i standardno mi treba samo sampon&balzam ne mogu biti kompetentna govoriti.ali probala sam skoro sve-od silikona do ulja,ali basosolovni rezultati su izostali...
-parfumirani gelovi/losioni za tijelo-kostaju ko sam vrag(to su oni sto idu uz neki parfem)a nista posebnije od nekog normalnog proizvoda...
-mlijeko za ciscenje lice-izbacila ga davno jer nakon umivanja s gelom/sapunom obicno direkt nanesem kremu,a ponekad tonikom osvijezim kozu,ali mlijko nikad nisam razumjela...
ima toga jos,ali tek toliko da zapocnem topic:zubo:
sta je po vama bespotrebno i sta ne koristite?
SmthSpecial
27.11.2006., 23:48
nisu mi jasni gelovi za tusiranje sa sljokicama.. sve se sljokice ionak isperu..
puderi i antiprespirant kreme za stopala-mislim da se noge jos gore znoje i usmrde od toga...:rolleyes:
a podosta te cudne kozmetike za noge-najmanje sam na tom odjeljku pa cak ni ne znam sta se sve tamo nudi.ali osim mozda neke hranjive kreme i pomagala za skidanje tvrdih peta-sve ostalo nepotrebno....
hranjiva krema bas za nokte(utrljava se u njih)-imam je doma-di mi bi pamet-mislim stvarno :rolleyes:
flasteri za nos-totalno nefunkcionalno,bezfunkcionalno i nepotrebno :flop:
chrissy
28.11.2006., 00:49
Meni je najčudniji kozmetički proizvod koji sam ikad vidla ona nova okoloočna krema od avona - sa dvije komponente - za gornji i za donji kapak! Aha!
Uopće ne kužim smisao toga...:confused:
Al dobro, nisam ju koristila, možda čuda radi... :zubo:
res publica
28.11.2006., 00:59
nisu mi jasni gelovi za tusiranje sa sljokicama.. sve se sljokice ionak isperu..
meni nisu jasni parfemi s šljokicama, npr. onaj od naomi campbell. što će mi šljokice na zapešću i vratu :rolleyes: ? ili bi se trebala cijela s njime nasprejati?
nije mi jasan ni peeling za nokte, kao ni krema za uklanjanje kožice (nikad nisam tu kožicu kužila).
ima toga još puno, ono, tih stvari koje ničemu ne služe ili ih možeš savršeno dobro obaviti i s nečim što već imaš.
alexia vespertine
28.11.2006., 02:03
ne volim nikakve styling proizvode, pa ih u skladu s timi ne razumijem jer ih ne koristim (imam takvu frizuru gdje to nije potrebno)
sjenila - opet - ne koristim i ne shvaćam zašto bi netko bojao kapak... koristite olovke kontrastne boji očiju (tik ispod donjih trepuša, tanko) i jaaaako će vam otvoriti pogled, dok IMHO sjenilo guši oko...
složila bih se sa lianne i spomenila kremu za nokte (pa mrtve stanice su to, daaaajte...). druga stvar je kosa, regenerator se zavuče između ljuskica, pa bude fina kosica hehe
losioni, kreme i sl. - ljudi su preživljavali i dok krema nije bilo, i ljepše su starili... u današnjim kremama ima toliko kemije da ono što bi trebala koža postići s tom kremom možda i ne uspije jer ju silna kemija uništi... p.s. i nemojte se tuširati po 600 puta dnevno... koža ima svoju kremu, nemojte joj dirati njen pH...
ma napišem ako se još čega sjetim :)
Shtefitza
28.11.2006., 08:28
Krema za oci... :kava:
emergence
28.11.2006., 11:12
krema za ruke za noć i krema za ruke dnevna od dovea LOL
apsolutno svi preparati za nokte i stopala kao piling i krema
maske za lice
hranjiva krema bas za nokte(utrljava se u njih)-imam je doma-di mi bi pamet-mislim stvarno :rolleyes:
flasteri za nos-totalno nefunkcionalno,bezfunkcionalno i nepotrebno :flop:
e ovo je totalna glupost!
chrissy
28.11.2006., 11:39
Sjetila sam se extra gluposti - krema za učvršćivanje grudi!!! :rofl:
Andjelcic
28.11.2006., 12:02
raznorazni serumi za povecanje volumena usana :rofl:
sunčeko55
28.11.2006., 12:11
sjenila su neka ok pastelnih boja, al plava i roza to mi je tak neprirodno za stavit na oko.
još postoji neki kakati gel za kožicu oko noktiju,čemu to?!?!
ne koristim korektore,iluminatore...
za kosu nikad nista osim sampona i balzama ali pocet cu...
okoloocne kreme takodjer ne koristim kao ni tonike ze lice
Andjelcic
28.11.2006., 13:59
Ruževi!
ja ne mogu bez njih. ne volim sjajila.
mrkvich
28.11.2006., 14:02
pjene i sprejevi za kosu koji su kakti za kovrce,za volumen,za ovakvu kosu, za onakvu kosu.
regeneratori za ispiranje,za ne ispiranje,kao pakung,kao ne pakung,sim tam.
gelovi, briljantini za kosu.
501 pasta za zube.
kreme za tijelo parfumirane, sa sljokicama.
kreme i razne gluposti za stopala.
maske za lice.
gelovi za tusiranje i sapuni s ovakvim,onakvim mirisima....sve se tak i tak ispere:rolleyes:
razni tonici i mlijeka za lice.
nocne i dnevne kreme za lice.
nocna i dnevna krema za ruke (mislim da je neko spomenul vec)
maskare (meni su sve one jednake,ona od 70 i ona od 170kn).
itd itd
Rock Star
28.11.2006., 14:04
krema za ruke za noć
Meni dosta pomažu.
Patagonija
28.11.2006., 14:28
-parfumirani gelovi/losioni za tijelo-kostaju ko sam vrag(to su oni sto idu uz neki parfem)a nista posebnije od nekog normalnog proizvoda...
Ik? Ik! Ik! :eek: :eek: :D
Ajme, ja te parfumirane losione naprosto obožavam! :cerek: :Slin: :cerek:
I pa kak nisu ništa posebniji od normalnih?! Nađi mi Dove koji miriši ko Gucci Rush ili Kingdom!! :zubo:
:eek: ideš! pa meni je ovo jedan od najosnovnijih kozmetičkih proizvoda, sve mi uzmite, ali ne dam okoloočnu kremu... :rospija:
dobro, ne dam ja ni svoju šminku niti kremice za lice, maske, peelinge, losione za tijelo, parfeme... bolje da zašutim... :zubo:
wannabe me
28.11.2006., 14:44
Uvijac za trepavice
Iako imam onaj glasovit Shu Uemura u koji se kunu svi vizazisti odavde do vjecnosti ne kuzim funkciju te stvari i ne koristim ga
Mrtva mrkva
28.11.2006., 14:49
Termalna voda u spreju. Cemu to?
chrissy
28.11.2006., 15:15
Uvijac za trepavice
Iako imam onaj glasovit Shu Uemura u koji se kunu svi vizazisti odavde do vjecnosti ne kuzim funkciju te stvari i ne koristim ga
Ja se toga bojim... :o :zubo:
Izgleda mi ko nekakvo ginekološko pomagalo...
Patagonija
28.11.2006., 15:25
Pošpricaš ju po licu kad dođeš doma pijana. Rastrijezni taman dovoljno da uspiješ zube oprat! :D :D
ja isto :D uvijek imam osjecaj kad god to vidim da time mogu prerezati trepavice :D :D
Ik? Ik! Ik! :eek: :eek: :D
Ajme, ja te parfumirane losione naprosto obožavam! :cerek: :Slin: :cerek:
I pa kak nisu ništa posebniji od normalnih?! Nađi mi Dove koji miriši ko Gucci Rush ili Kingdom!! :zubo: vecinom nisu ni krem gelovi neg obicni sa mirisom(sto meni isusi kozu),a svi i ama bas svi ti gleovi za tusiranje mirise na kozi sat-dva i gotovo.tako da za miris je najbitniji bas parfem koji se nanese,a za cijenu tog gela kupim pola novog parfema+dove:zubo: ;) :D
Sjetila sam se extra gluposti - krema za učvršćivanje grudi!!! :rofl:
:s pizdarija!
i gelovi/parfemi sa šljokicama
Patagonija
28.11.2006., 18:21
vecinom nisu ni krem gelovi neg obicni sa mirisom(sto meni isusi kozu),a svi i ama bas svi ti gleovi za tusiranje mirise na kozi sat-dva i gotovo.tako da za miris je najbitniji bas parfem koji se nanese,a za cijenu tog gela kupim pola novog parfema+dove:zubo: ;) :D
Aha, ti misliš na ove za tuširanje! Pa to se slažem da nije nešto potrebno :D
Ja sam mislila na losione/body milkove :o
Karmela
28.11.2006., 21:28
:eek:
svetogrdje!
to je jedna jedina krema (EA ampule) koje se nikada, ali nikada (vec od 16e) ne bih odrekla!:)
Karmela
28.11.2006., 21:29
:eek: ideš! pa meni je ovo jedan od najosnovnijih kozmetičkih proizvoda, sve mi uzmite, ali ne dam okoloočnu kremu... :rospija:
dobro, ne dam ja ni svoju šminku niti kremice za lice, maske, peelinge, losione za tijelo, parfeme... bolje da zašutim... :zubo:
:kiss: :top:
:eek:
svetogrdje!
to je jedna jedina krema (EA ampule) koje se nikada, ali nikada (vec od 16e) ne bih odrekla!:)
pa kak vam se to da koristiti?ja imala jednom okoloocnu i em mi se to neda posebno svaku vecer trackat em onda nema kao efekta,a kod maminih prijateljica(50+)ima zena koje vec preko 10 god.koriste svaki dan te kremice,pa ja bas ne vidim neke pomake.koza je tu pretanka da ista osim botoxa pomaze...
meni je to bzvz :zubo:
ooo, bome ima efekta... :s
ali prvo jedno pitanje za tebe lianne... koliko imaš godina? :)
naravno, kad sam i ja bila mladi djevojčurak :zubo: , nisam imala potrebe za okoloočnim kremicama... ali godine nose svoje, pa me zato i zanima koliko si ti stara... djevojčurci inače nemaju problema sa tim područjem... :mig:
ooo, bome ima efekta... :s
ali prvo jedno pitanje za tebe lianne... koliko imaš godina? :)
naravno, kad sam i ja bila mladi djevojčurak :zubo: , nisam imala potrebe za okoloočnim kremicama... ali godine nose svoje, pa me zato i zanima koliko si ti stara... djevojčurci inače nemaju problema sa tim područjem... :mig:
nemam problema,ali kada problem dode mislim da me osim glumicica ne bude nista spasilo.nema toga sto zagladi boru izvana....mozda nesto kratkorocno i premalo,ali sve je to li-la...
pa vidim mamino drustvo(50+) koje je ludo za tim okoloocnim kremicama-pa su bore iz godine u godinu sve prisutnije.nista efektivnije od standardnih kremica.a koristi se svasta od nekih tubica preko seruma do ampulica.
s tim da u mojim godinama trebam vec debelo poceti da bi kao imalo efekta(kazu proizvodaci) i mazati se iducih 30 god da bi sprijecila pojavljivanje 2 bore od njih sto.a koliko ce me kostat te 2 bore...to je sve marketing i promocija nepotrebnih kremica.ko krema za nokte-kune se proizvodac da ce nakon kure od 3 mj.nokti biti ovo i ono...aha :rolleyes: ...mrtvo tkivo.ali zene kupuju i vjeruju i uzdisu.snaga volje,moci i placebo efekta.
od starenja niko nikad i nije i nece pobjeci posebice ne nekom kremicom.koza ima svoj proces koji je nezaustavljiv.i to je to-istina.bitno je kako se godine nose i kako se iznutra osjecas-tako ces djelovati i na van.nema te okoloocne kremice....
res publica
28.11.2006., 23:51
spremaš se negdje i odjednom na vratu/licu primjetiš ogromnu crvenu fleku. uzmeš termalnu vodu, poprskaš i nakon 5 min nema ničega.
sta u kozmetici smatrate totalno nepotrebnim i sta uopce ne koristite?po meni ima hrpetina takvih preparata,ali trenutno mi padaju na pamet stvarcice poput ovih
-maske za lice-meni to nikad nije pomoglo u kontekstu niceg osim sto mi je malo osvjezilo lice,ali gotovo nikad ih ne koristim.jos su mi jasne one standardne mske,ali peel-off maske su totalna katastrofa koja se vise nikad nece naci blizu moje torbice...
-gel maskare-jer tko to uopce koristi i za sta-prozirno gelavo,bespotrebno...krema za kosu-ni dan dans mi nije jsno cemu sluzi-previse masti,a nema nekog efekta.cak podosta tih preparata je glupavo,ali posto imam prorodno kvalitetnu kosu i standardno mi treba samo sampon&balzam ne mogu biti kompetentna govoriti.ali probala sam skoro sve-od silikona do ulja,ali basosolovni rezultati su izostali...
-mlijeko za ciscenje lice-izbacila ga davno jer nakon umivanja s gelom/sapunom obicno direkt nanesem kremu,a ponekad tonikom osvijezim kozu,ali mlijko nikad nisam razumjela...
ima toga jos,ali tek toliko da zapocnem topic:zubo:
napisala si sve što i ja mislim!
a da još dodam, nepotreban mi je i tonik za lice (šta će mi ako stavljam kremu nakon?).
a što se tiče ovih okoočnih kremica, ne koristim ih pa su mi zasad nepotrebne.
ne znam ni oću li počet, nisam sigurna što bi o njima mislila.
nego meg, s kolko ju je godina zgodno počet koristit (ja mislila da si ti mladi djevojčurak! zar nisi?)?
Skattemus
29.11.2006., 01:30
ja sam jucer sto pobacala sto podijelila hrpe stvari pa krenimo
1.zlatni tus - khm nikad koristen
2.pink sjenilo - 2xkhm nikad koristeno
3.dove krema sa nekakvim holiday necim - kad decka imasiram ostanu mi ruke narancaste jer pusta neki umjetni ten - baj baj
4.hrpa spangica - nikad koristenih
5.6-7 ogrlica od perlica
6.neki parfem,nisam ni gledala koji,smrdi ko vrag,dobila ga za rodjendan,jednom koristila i nikad vise
7.plasticno prstenje - teenagerski dani
pjene i sprejevi za kosu koji su kakti za kovrce,za volumen,za ovakvu kosu, za onakvu kosu.
regeneratori za ispiranje,za ne ispiranje,kao pakung,kao ne pakung,sim tam.
gelovi, briljantini za kosu.
501 pasta za zube.
kreme za tijelo parfumirane, sa sljokicama.
kreme i razne gluposti za stopala.
maske za lice.
gelovi za tusiranje i sapuni s ovakvim,onakvim mirisima....sve se tak i tak ispere:rolleyes:
razni tonici i mlijeka za lice.
nocne i dnevne kreme za lice.
nocna i dnevna krema za ruke (mislim da je neko spomenul vec)
maskare (meni su sve one jednake,ona od 70 i ona od 170kn).
itd itd
:eek: Pa šta ti uopće koristiš od kozmetike????:rolleyes:
ja ne mogu bez njih. ne volim sjajila.
Ja ni jedno ni drugo! Samo balzami (alverde).:p
spremaš se negdje i odjednom na vratu/licu primjetiš ogromnu crvenu fleku. uzmeš termalnu vodu, poprskaš i nakon 5 min nema ničega.
Ma da! Ja kupila, pošpricala lice i dobila puuuno crvenih fleka!:flop:
2 lianne: naravno da ne možeš zaustaviti proces starenja, ali je bit u tome da žene koje koriste sve te preparate stare drugačije... svatko će imati bore oko očiju, ali će moje definitivno biti manje izraženije od tvojih koja nikad nisi niti nećeš pipnuti okoloočnu kremu... :)
2 vekki: paaaaaaa, ne spadam baš više u djevojčurke, godine lete... :zubo: kaj se mene tiče nikad nije kasno za početak korištenja okoloočnih krema, čisto da si kupiš neku laganu hidratantnu kremicu preventive radi... :kiss:
nemam problema,ali kada problem dode mislim da me osim glumicica ne bude nista spasilo.nema toga sto zagladi boru izvana....mozda nesto kratkorocno i premalo,ali sve je to li-la...
pa vidim mamino drustvo(50+) koje je ludo za tim okoloocnim kremicama-pa su bore iz godine u godinu sve prisutnije.nista efektivnije od standardnih kremica.a koristi se svasta od nekih tubica preko seruma do ampulica.
s tim da u mojim godinama trebam vec debelo poceti da bi kao imalo efekta(kazu proizvodaci) i mazati se iducih 30 god da bi sprijecila pojavljivanje 2 bore od njih sto.a koliko ce me kostat te 2 bore...to je sve marketing i promocija nepotrebnih kremica.ko krema za nokte-kune se proizvodac da ce nakon kure od 3 mj.nokti biti ovo i ono...aha :rolleyes: ...mrtvo tkivo.ali zene kupuju i vjeruju i uzdisu.snaga volje,moci i placebo efekta.
od starenja niko nikad i nije i nece pobjeci posebice ne nekom kremicom.koza ima svoj proces koji je nezaustavljiv.i to je to-istina.bitno je kako se godine nose i kako se iznutra osjecas-tako ces djelovati i na van.nema te okoloocne kremice....
Bez uvrede Lianne, ali ti uvijek daviš svojim obrazloženjima, na svakom topicu, na svakoj temi. Zar ne možeš jednostavno odgovoriti i družiti se s nama kozmetikoholičarkama, bez filozofskih naputaka i savjeta....Ono, jednostavno napišeš svoja iskustva, pozitivna ili negativna i to je to??:moli:
ja sam jucer sto pobacala sto podijelila hrpe stvari pa krenimo
1.zlatni tus - khm nikad koristen
2.pink sjenilo - 2xkhm nikad koristeno
3.dove krema sa nekakvim holiday necim - kad decka imasiram ostanu mi ruke narancaste jer pusta neki umjetni ten - baj baj
4.hrpa spangica - nikad koristenih
5.6-7 ogrlica od perlica
6.neki parfem,nisam ni gledala koji,smrdi ko vrag,dobila ga za rodjendan,jednom koristila i nikad vise
7.plasticno prstenje - teenagerski dani
:cheer: I ja bih se svega toga riješila ( da imam!). Pohvalno!
2 lianne: naravno da ne možeš zaustaviti proces starenja, ali je bit u tome da žene koje koriste sve te preparate stare drugačije... svatko će imati bore oko očiju, ali će moje definitivno biti manje izraženije od tvojih koja nikad nisi niti nećeš pipnuti okoloočnu kremu... :)
2 vekki: paaaaaaa, ne spadam baš više u djevojčurke, godine lete... :zubo: kaj se mene tiče nikad nije kasno za početak korištenja okoloočnih krema, čisto da si kupiš neku laganu hidratantnu kremicu preventive radi... :kiss:
:top:
Andjelcic
29.11.2006., 10:41
olovke za usne
Bez uvrede Lianne, ali ti uvijek daviš svojim obrazloženjima, na svakom topicu, na svakoj temi. Zar ne možeš jednostavno odgovoriti i družiti se s nama kozmetikoholičarkama, bez filozofskih naputaka i savjeta....Ono, jednostavno napišeš svoja iskustva, pozitivna ili negativna i to je to??:moli:
nekad da-nekad ne...vecinom sam u skracenom obliku,ali kad mi netko da inspiraciju....;) :zubo:
it's yust me.teake it or leave it :D
i da malo sam brutalno prerealna,pa me zato kritika ne voli.ljudi ne vole takve ljude,al stas-u zivotu romantike nema....
@meg ma ne zavaravaj se-svi su naborani sa 60 i drugacije zene stare jer im je Bog dao genetski zahvalniju kozu..
moja mama uopce ne koristi nikakve kreme(mislim da samo garnier fresh sto za zenu od 56 god bas i nije) i ima manje bora od svih tih svojih zena koje se trljaju nekim silikonima i uljima po ocima...jednostavno genetski kod.replikaciju stanica i mutaciju u tijeku starenja tog procesa nitko i nista nece zaustaviti,posebno ne neka krema koja tvrdi da ima neke kao aktivne sastojke,a kada dode na ispitivanje utvrdi se da je samo dobro osmisljena iluzija....no dok god zene zive u toj iluziji vlasnici koz.tvrtki imaju cruisere i jahte...pa...meni ni iz dzepa ni u dzep...
ono jedino sto dokazano pomaze je noz i botox-pa tko voli nek izvoli.
izbacila regeneratore, maske, leave-in i slicno, jos prije 6 ili vise mjeseci.
izbacila wash za lice (vjerojtano cu ga uvest opet na ljeto, ali trenutno mi ne pasu cak ni oni cold cream based najblazi...)
izbacila maske za lice, izbacila i sve standardne fizicke peelinge, zadrzala samo Roc s onim aparaticem i microfoliens od Dermalogice.
nasla kremu+serum koji trackam po cijelom licu, ukljucujuci ocima, pa izbacila zasebnu okoloocnu.
odavno prestala koristiti mlijeko za skidanje sminke.
nikad ne koristila i ne posjedovala raspicu (dapace, zlo mi je kad to vidim).
ignoriram mlijeka pa cak i buttere za tijelo, koristim samo bademovo ulje (butterima mazem ruke jer su krasni).
luca pa sta radis kad ti se nokat okrhne ili pukne...ja sam totalno ovisna o raspici.imam je i na privjesku za kljuceve jer mi je nesto najiritantnije na svijetu puknuti nokat.onda ga obicno previse sagulim zubima,pa da bi ostali ovako dugi bez raspice ne idem nigdje :zubo:
luca pa sta radis kad ti se nokat okrhne ili pukne...ja sam totalno ovisna o raspici.imam je i na privjesku za kljuceve jer mi je nesto najiritantnije na svijetu puknuti nokat.onda ga obicno previse sagulim zubima,pa da bi ostali ovako dugi bez raspice ne idem nigdje :zubo:
nije mi nikad puknuo, a ako su rubovi "istroseni" shishenm skaricama (nasla sam jedne dobre skarice u zivotu i njih branim zivotom :mirko: ). ne nosim nikad kandze, nego srednje duzine, pa malo krace ili malo duze...
grickalice me takodjer uzasavaju, kao i kasicni uvijac za trepavice :zubo:
mrkvich
29.11.2006., 12:24
:eek: Pa šta ti uopće koristiš od kozmetike????:rolleyes:
:zubo:
za kosu koristim samo sampon,jednostavno vise ne vidim smisla u raznim sprejevima,gelovima,pjenama.ak trebam regenerator uzmem pivu il nekaj iz frizidera.
paste za zube....ne kazem da ih ne koiristim al ono,fakat ih je previse,a i dalje hodamo zubaru zbog karjesa.deda je zube prao pepelom i u zivotu nije bio kod zubara,umro sa svim zubima.
kreme za tijelo ne koristim posto mi ne trebaju,tu i tam neko ulje malo namazem (jojoba,sezam,itd).
za lice ne koristim vise nikakve maske,ni mlijeka ni tonike jer otkako sam sve to ukinula lice mi se neopisivo oporavilo,isto tu i tam namazem neko ulje i cist sam zadovoljna.
kaj s egelova za tusiranje tice,kupujem najjeftiniji,bez obzira na miris posto ga ne osjetim nakon tusiranja pa me nit ne dira kakav je:zubo: .
a za maskare mi je svejedno koja je,dal ona iz dma il neke fensi shmensi parfumerije.
nekad da-nekad ne...vecinom sam u skracenom obliku,ali kad mi netko da inspiraciju....;) :zubo:
it's yust me.teake it or leave it :D
i da malo sam brutalno prerealna,pa me zato kritika ne voli.ljudi ne vole takve ljude,al stas-u zivotu romantike nema....
Šta ti uopće radiš na forumu? Nije da te kritika ne voli, ali pretjeruješ sa filozofiranjem!!! Skuliraj se!:s
za kosu koristim samo sampon,jednostavno vise ne vidim smisla u raznim sprejevima,gelovima,pjenama.ak trebam regenerator uzmem pivu il nekaj iz frizidera.
paste za zube....ne kazem da ih ne koiristim al ono,fakat ih je previse,a i dalje hodamo zubaru zbog karjesa.deda je zube prao pepelom i u zivotu nije bio kod zubara,umro sa svim zubima.
kreme za tijelo ne koristim posto mi ne trebaju,tu i tam neko ulje malo namazem (jojoba,sezam,itd).
za lice ne koristim vise nikakve maske,ni mlijeka ni tonike jer otkako sam sve to ukinula lice mi se neopisivo oporavilo,isto tu i tam namazem neko ulje i cist sam zadovoljna.
kaj s egelova za tusiranje tice,kupujem najjeftiniji,bez obzira na miris posto ga ne osjetim nakon tusiranja pa me nit ne dira kakav je:zubo: .
a za maskare mi je svejedno koja je,dal ona iz dma il neke fensi shmensi parfumerije.
A šminkaš li se uopće? Čime skidaš šminku? I ne mogu vjerovati da ti baš nikakva pomadica ne treba barem za lice, koje je izloženo suncu, vjetru, kiši, smogu, suhom zraku... Istina, svega toga ima 100 vrsta, sasvim nepotrebno je što ih je toliko, ali ti si jedina od koje sam čula da nema omiljeni šampon, kremicu, puder, maskaru, parfem i slično. Onda ove stranice i nisu za tebe!
Andjelcic
29.11.2006., 12:52
meni ne smeta lianneino lamentiranje. bilo bi monotono da je nema :D
Zvonchica
29.11.2006., 13:15
Jaoh Mouse daj se skuliraj malo.. Šta skačeš danas na sve?!
Loš dan? Odi u shopping malo;)
Meni je Dikla krema za nokte zakon !!!!!!
mrkvich
29.11.2006., 13:46
A šminkaš li se uopće? Čime skidaš šminku? I ne mogu vjerovati da ti baš nikakva pomadica ne treba barem za lice, koje je izloženo suncu, vjetru, kiši, smogu, suhom zraku... Istina, svega toga ima 100 vrsta, sasvim nepotrebno je što ih je toliko, ali ti si jedina od koje sam čula da nema omiljeni šampon, kremicu, puder, maskaru, parfem i slično. Onda ove stranice i nisu za tebe!
paaa,ne sminkam se tj ne koristim puder.kad me pukne stavim malo sjenila il olovku il samo maskaru neku i to je to.sminku skidam s vlaznim maramicama il uljem,a umjesto krema kao sto sam rekla koristim ulja.i da,nemam omiljenih sampona,ni pudera ni nis jer je toliko toga na trzistu da covjek izgubi volju isprobavat,a zao mi je kupit i ne koristit,ipak novac ne raste na drvu.a zas ne bi ove stranice bile za mene,uvijek se nadje neki dobar savjet,prijedlog,il ja mogu nekom reci nesto itd.
ne zamaram s ekozmetikom previse al volim citat o njoj,zas ne.ne kuzim sta sam tako cudno rekla;) .
Šta ti uopće radiš na forumu? Nije da te kritika ne voli, ali pretjeruješ sa filozofiranjem!!! Skuliraj se!:s pa forum sluzi upravo za razmijenu misljenja.da odgovaramo kratko i sturo bilo bi grozno.forum je bas idealan medij za mene jer jedino tu nemam kocnica i granica(ne davim&gnjavim u RL bas toliko)ne znam-volim ljude,volim misljenja i rasprave-a forum je za to idealan-zar ne?:zubo:
ako tu moram imati granice onda di cu ja biti ja...:zubo:
no i ja preskacem tude duge postove ako mi nisu intrigantni,pa sugeriram da se i moji"trenutci" preskoce...;) :)
meni ne smeta lianneino lamentiranje. bilo bi monotono da je nema :D
:kiss:
ah sad sam se raznjezila...
moram vratiti kompliment i rec da se ipak osjete dani kad tebe nema na kozmetici ;)
penelope pitstop
29.11.2006., 18:54
apsolutno se slažem. pardonček svima koji će se naći možda uvrijeđenima, ali kakva je to pizdarija?!pa ako se treba čovjek malo osvježiti, nek se umije! ne znam, nikad to nisam kužila...:confused:
također, u kategoriju poprilično besmislenih proizvoda bih stavila kremu protiv celulita.
Parfem za kosu i piling za nokte. Ne mogu im nać funkciju da ga ubiješ.
Andjelcic
29.11.2006., 20:26
:kiss:
ah sad sam se raznjezila...
moram vratiti kompliment i rec da se ipak osjete dani kad tebe nema na kozmetici ;)
:cerek: :kiss:
Spašava kad imaš osjetljivu kožu :tuzni:
OT: slažem se za kreme za nokte, uvijače za trepavice, onaj selotejp za nos, onda one slimming, sculpting kreme kako li se već zovu od kojih se otapa salo :rofl: , čarape u spreju, primer za trepavice, one neke puderaste kreme za matiranje koje se stavljaju ispod pudera da se ne sjajiš (imala jednu od Lancoma - čista katastrofa), anticelulitni gelovi za tuširanje, regeneratori u spreju koji se ne ispiru, sprejevi za sjaj kose, proizvodi ridikuloznih obećanja: uklanjaju bore, tamne podočnjake, mitasere, rade lifting, povećavaju usnice...
E da, i iz prošlosti: šampon za suho pranje kose (jao, jao), figaro :zubo:
res publica
29.11.2006., 23:22
apsolutno se slažem. pardonček svima koji će se naći možda uvrijeđenima, ali kakva je to pizdarija?!pa ako se treba čovjek malo osvježiti, nek se umije! ne znam, nikad to nisam kužila...:confused:
.
ma ne služi to za osvježenje (iako i za to može poslužiti), nego smiruje alergije (npr. te crvene fleke koje se meni pojave) i osjećaj zatezanja i peckanja kod osjetljive kože. onima koji nemaju osjetljivu kožu je nepotrebna. moja sestra ima teški oblik neurodermitisa, a termalna voda i tu pomaže, tako da to nikako nije obična bočica vode u spreju.
znatiželja
30.11.2006., 03:23
ne koristim nikada:
bronzere, pincetu, olovke za usta, tuš za oči, nikakva čuda za nokte, gelove/pjene/sprejeve za kosu, anticelulitne kreme, ništa ni u kojem obliku za mršavljenje, pudere u kamenu i prahu, umjetno ništa (nokti, trepavice, jastuci u grudnjacima), bezbojna sjajila, narančaste, ljubičaste, smećkaste ruževe... sad već idem u detalje.
a najveće stranje su mi ukrasi za nokte. wtf, kao da su slikarska platna.
Shtefitza
30.11.2006., 08:47
Ja ne mogu bez ovog zivjeti. Na poslu puno perem ruke i kad ne koristim (kvalitetnu!!!) kremu za nokte zavrsim sa groznim zanokticama, noktima koji listaju...
Shtefitza
30.11.2006., 08:49
:rofl:
Ja ih nabavim, pa trackam, pa ne vidim promjene, pa ih zaboravim, pa se usmrde, pa bacim... :hekla: :D
ne koristim nikada:
nikakva čuda za nokte (ukrasi za nokte), gelove/pjene/sprejeve za kosu, anticelulitne kreme, ništa ni u kojem obliku za mršavljenje, umjetno ništa (nokti, trepavice, kosa, jastuci u grudnjacima)
dodajem i ovo na svoj popis (malo editirano)
OT: onaj selotejp za nos, onda one slimming, sculpting kreme kako li se već zovu od kojih se otapa salo, čarape u spreju, primer za trepavice, one neke puderaste kreme za matiranje koje se stavljaju ispod pudera da se ne sjajiš, anticelulitni gelovi za tuširanje, regeneratori u spreju koji se ne ispiru, sprejevi za sjaj kose, šampon za suho pranje kose, figaro
i ovo (takodjer edit)...
Parfem za kosu i piling za nokte.
i ovo (stavim malo EDT na kosu i peeling za lice na ruke i/ili nokte ako trebam...)
sad ce ispast da nisam kozmeticki freak :mama:
anticelulitne kreme
Meni je za ove kreme presudnije to šta su neučinkovite nego to da su mi nepotrebne :D
sad ce ispast da nisam kozmeticki freak :mama:
nja-nja, nisi kozmetički freak, nja-nja... :p
Jaoh Mouse daj se skuliraj malo.. Šta skačeš danas na sve?!
Loš dan? Odi u shopping malo;)
Pa, jebote, kratka je samo kad je pohvališ! Pregledaj malo. Inače, nije mi bio loš dan i nisam od onih koje liječi shopping.:p
nja-nja, nisi kozmetički freak, nja-nja... :p
koja uvreda! :mama:
:D
Elektra
30.11.2006., 14:20
Ja znam za onu od Avene termalnu vodu i totalno je minijaturna. I da, uopće ne kužim čemu to. :confused:
Netko je spomenuo onaj uvijač za trepavice - to mi djeluje k'o hladno oružje :zubo: nikad ga ne bih koristila
Elektra
30.11.2006., 14:23
6-7 ogrlica od perlica
Jel' imaš još ovih ogrlica koje si voljna darovati? :D
Zvonchica
30.11.2006., 14:27
Pa, jebote, kratka je samo kad je pohvališ! Pregledaj malo. Inače, nije mi bio loš dan i nisam od onih koje liječi shopping.:p
Onda je treba ili samo hvaliti (pa da ne stigne ništa drugo pisati:rofl: ) ili pustiti neka piše..slobodno preskočiš, ako ti se ne da čitati!
Druga opcija je ipak bolja!!
Ajde nemoj se nervirat!:)
[QUOTE=Zvonchica]Onda je treba ili samo hvaliti (pa da ne stigne ništa drugo pisati:rofl: ) ili pustiti neka piše..slobodno preskočiš, ako ti se ne da čitati!
:klap:
Karmela
30.11.2006., 19:43
Ja znam za onu od Avene termalnu vodu i totalno je minijaturna. I da, uopće ne kužim čemu to. :confused:
Netko je spomenuo onaj uvijač za trepavice - to mi djeluje k'o hladno oružje :zubo: nikad ga ne bih koristila
a ja si nabavila sprey pumpicu, i skuham si bijelog caja, dodam malo mineralne vode, par kapi limuna i posprejam se lijepo po tijelu da se osvjezim. (ljeti). A zimi donesem bocicu na posao pa pospricam tepih i zrak kad osjetim da je previse suh zrak. :zubo: Ne moze biti jednostavnije, a i sastojke sama kontoliram.
znatiželja
01.12.2006., 02:09
čarape u spreju
ovo je nasmješnija izmišljotina! ali, bar ne bi imala onaj lijepi osjećaj kidanja živaca kada mi pri prvom navlačenju pukne čarape od cca 80 kuna.
ovo je nasmješnija izmišljotina! ali, bar ne bi imala onaj lijepi osjećaj kidanja živaca kada mi pri prvom navlačenju pukne čarape od cca 80 kuna.
a kak to uopce funkcionira :confused:
Karmela
01.12.2006., 15:28
zacudjujuce dobro. :zubo:
doduse ja to nisam koristila dnevno, nego sporadicno, obicno za izlaske kad hocu dodati malo boje svojim bijelim nogama. Dobro se drzi, fino se upije u kozu, nije ljepljivo...kao neki vodenasti losinon s malo boje. Prilicno dobra stvarcica. :cerek:
zacudjujuce dobro. :zubo:
doduse ja to nisam koristila dnevno, nego sporadicno, obicno za izlaske kad hocu dodati malo boje svojim bijelim nogama. Dobro se drzi, fino se upije u kozu, nije ljepljivo...kao neki vodenasti losinon s malo boje. Prilicno dobra stvarcica. :cerek:
a to je samo kao boja?noge su gole?jer ja najlonke koristim kada po zimi oblacim haljinice/minice-inace ne...dobro da znam jer bi ja to mozda i kupila pa bi se "smrzla":zubo:
to je ono sto spricaju manekenkama da im noge bolje izgledaju?kakav je efekt(jer sakrije malo celulit:o )...moze ici za ljeto(ne znojis se)?
sorry na bombardiranju,ali kako prvi put cujem za to moram udavit prvog "dobrovoljca"koji se javio da je koristio :)
Isabelle
02.12.2006., 20:01
da pridonesem nabrajanju svojih nepotrebnih stvari:
kreme/silikoni/vodice za kosu - davno sam ih izbacila iz upotrebe
serum za ucvrscivanje grudi - moje su male i samim time cvrste, a ovo je samo dodatno mazanje za koje sam ja prelijena
sjenila - ne koristim, jucer sam ih bacila, stoje vec godinama.
mislim da je to to.
Ponosna
20.12.2006., 09:39
Jeste li se ikad zapitali čemu služe određeni proizvodi koje ne koristite, pa čak i one koje koristite? Mene zanima koju funkciju točno ima tonik za lice? Toniziranje?:confused: Zanimalo me i koja je točna funkcija pudera u prahu(jer nikad nisam koristila pudere) pa su mi curke fino objasnile! Zanima li nešto i vas?
iva1608
20.12.2006., 09:42
što je to iluminator i kako se koristi,čemu služi? to je valjda jedina stvar od kozmetike za koju nisam čula i u koju nisam baš upućena :misli:
emergence
20.12.2006., 09:56
tonik sluzi za osvjezavanje lica i stvara lijepu podlogu za nanosenje kremice.
a iluminator za osvjetljivanje pojedinih dijelova lica. imas gugl pa proguglaj
Za tonik ni ja nisam znala čemu služi dok mi jedna ljekarnica nije rekla da je nakon čiščenja lica strašno bitan (i ne mora biti skup)jer ponovno aktivira kožu..U tu svrhu koristim termalnu vodu..Mislim da sam iluminatore koristila prije nego što sam znala da se tako zovu..:D To su sva ona sjajna sjenila koja vidite na curama a,stavljaju se tik uz rub obrva ili u kut očiju..Postoje i puderi i rumenila sa sjajnim česticama..Ima ih u tekućem i praškastom obliku..
tonik sluzi i tome da se krema lakse/bolje upije u kozu... doduse, ja nikad nisam na cisto da li treba kremu staviti na lice dok je lice jos vlazno od tonika ili sacekati koji trenutak da se tonik upije/osuši na licu :confused:
ako idemo po nekoj logici, onda se krema stavlja na vlazno tonirano lice, jer se krema onda bolje upije u kozu, a i ja cijeli zivot gledam svoju baku koja stavlja kremu na vlazno umiveno lice.... ima li netko od vas pouzdanu informaciju od pouzdane osobe (tipa dermatolog, apotekar,kozmeticar i sl.)?
emergence
20.12.2006., 12:52
pa na uputstvima za moj tonik piše da moram lice osušiti poslije nanosenja
SmthSpecial
20.12.2006., 13:03
Mislim da sam iluminatore koristila prije nego što sam znala da se tako zovu..:D To su sva ona sjajna sjenila koja vidite na curama a,stavljaju se tik uz rub obrva ili u kut očiju..Postoje i puderi i rumenila sa sjajnim česticama..Ima ih u tekućem i praškastom obliku..
iluminator je kremica koja se stavlja na određene dijelove lica da dobiju onaj zdravi sjaj ili na cijelo lice ak nije napadan. i moze biti bezbojan ili kao tonirana krema.
Ponosna
20.12.2006., 17:50
Ja imam YSL illuminator,koristim ga za podočnjake.Nisu to sjenila.
Kreme se stavljaju na vlažno lice, maske na potpuno osušeno.
Iluminator i Highlighter,jedna su te ista stvar..Tu spada i YSL iluminator,na kojem to ne piše,a ne mora se stavljati samo na podočnjake i on je u kremastom,odnosno tekučem obliku..U biti ovisi što želiš osvjetlati(hrvatska rječica:D ) i na koji način.YSL možeš staviti ispod obrva a,možeš to učiniti i sa svjetlucavim sjenilom..
Ponosna
20.12.2006., 20:14
Ma sve štima,sam velim da to nije sjenilo u pravom smislu riječi.
kaj su to shimeri?
emergence
20.12.2006., 20:31
Ma sve štima,sam velim da to nije sjenilo u pravom smislu riječi.
kaj su to shimeri?
svaki proizvod sa finim malim šljokicama.
Ponosna
20.12.2006., 20:42
A da? Ja sam mislila neka vrsta pudera.
emergence
20.12.2006., 20:46
A da? Ja sam mislila neka vrsta pudera.
ma kaki. to je dodatak
imas recimo puder sa shimmerom, sjenila sa shimmerom, ruževe itd
Ponosna
21.12.2006., 15:07
Bezveze stvar u tom slučaju,a i nije za zimček.
Odoh ja kupit danas svoj prvi tonik,pa se bum natonizirala:p
Uglavnom,čula hrpu pohvala na račun tonika sa ružmarinom.Zatvara proširene pore i održava mladenčaki sjaj. Uh,živi bili pa vidjeli!
Soleiol
01.03.2009., 18:43
Dižem iz prašine ovaj topic:p
Ne koristim tuševe za oči-ne znam ih staviti pa koristim olovke umjesto tuša.
Ne koristim ni maske za kosu,samo šampone i ponekad regenerator.
Ne koristim mlijeka za čišćenje lica,draži su mi gelovi za umivanje.
Sve drugo koristim.:cerek:
Ne koristim: korektor, olovke za usta, olovke za oči u bojama, iluminatore (ali želim probati:mig:), bronzere, sjajila, sjenila i rumenila u kremi
deelayla.
01.03.2009., 18:53
kosa; pegle,maske,gel,pjena,lak
lice; mlijeko za čišćnje,maramice raznorazne za skidanje makeupa,tonik
tijelo; anitecelultine mazalice, peeling
dekrativa; sjajila za usne u boji, sjajila na štapiću, vodootporne maskare, mineralnu kozmetiku
Andjelcic
01.03.2009., 19:29
od ovih uobicajenih stvari ne koristim: posebne peelinge i kreme za stopala, anticelulitne kreme, dezice u spreju i roll-onu, posebne mazalice, ucvrscivace i ine stvari za nokte osim laka, olovke za usne, tuseve za oci, pudere u kamenu i prahu, gel za kosu, mlijeko za ciscenje i tonik, maramice za ciscenje. u biti, nastojim kozmetiku svesti na razumnu mjeru.
Ne koristim: lakove i gelove za kosu, vlazne maramice za skidanje sminke, sjenila i ruzeve.:zubo:
Zvjezdica86
01.03.2009., 23:20
ne koristim:D
KOSA: ulja, gel, pjenu, silikoni
LICE:tonik, maramice za slidanje sminke,puder, iluminator, olovka za usne, tus , olovka za obrve
TIJELO: anticelulitne mazalice i ostale truc truc kramice za ucvrscivanje i ispiranje mozga sa kojim dolazi (jedino) smanjenje obujma novcanika
ak se sjetim jo, dopisem :zubo:
ne koristim tonik, olovku za usta, olovku za oči, tuš, tekući puder, korektor, lakove za nokte, gel za kosu, vosak za kosu i pjenu za kosu, peelinge...
moj odgovor prije 5 godina :D
sad koristim olovke za oči, korektor, lakove za nokte tu i tamo :D
osim navedenog ne koristim regeneratore, maske za kosu, mlijeko za čišćenje, peeling za lice, gel za umivanje, maske za lice, uvijač za trepavice i mislim da je to to
chmichak
02.03.2009., 08:27
kosa; pegle,maske,gel,pjena,lak
lice; mlijeko za čišćnje,maramice raznorazne za skidanje makeupa,tonik
lakove za nokte, vlažne maramice za skidanje šminke...
Ava Adore
02.03.2009., 08:39
Dosta toga, ali trenutno se mogu sjetiti samo ovog - lak za kosu, gel za kosu, tuš za oči, olovka za obrve, kremasta sjenila
..Lana..
02.03.2009., 08:42
...ovo mi prvo pada na pamet.....ne koristim gel za kosu i pjenu, ruževe, puder, piling, olovke za usta, korektore, kremasta sjenila......:ne zna:
ne koristim: gel, lak, pjenu, vosak za kosu, ruževe za usne, tuševe, olovke za usta, mljeko za čišćenje, maramice za skidanje šminke, anticelulitne proizvode, kreme za depilaciju
Jojo Ungh
02.03.2009., 14:01
Ne koristim: lak, gel, vosak za kosu, jako rijetko koristim maske za kosu, maramice za skidanje šminke, većinu prirodne kozmetike za lice...
Uopće ne koristim lak za kosu, gel, pjene, ulja i peglu za kosu.
Za lice rijetko kada koristim korektor i ne stavljam tonirane kreme.
Općenito, ne koristim sredstva za samotamnjenje, lakove za french manicure (nemam akril, gel ili što već), kreme za usporavanje rasta dlačica i ulja za tijelo.
Jojo Ungh
02.03.2009., 14:06
ne stavljam tonirane kreme.
ne koristim sredstva za samotamnjenje, kreme za usporavanje rasta dlačica
Ovo dodajem i na svoj popis.
Bubamaraaaa
02.03.2009., 16:25
Ne koristim: lak, vosak i gel za kosu, peglu za kosu, maske za kosu (masti se prebrzo), olovke za oci u bilo kojoj boji osim crne i smedje, dezodorans u spreju, tonirane kreme, olovke za usta, kremasta sjenila, kremasta i tekuća rumenila, podlogu za maskaru, olovku za obrve... Valjd je to to.
šminkerica
02.03.2009., 19:44
Ne koristim: lak, vosak i gel za kosu, peglu za kosu, maske za kosu (masti se prebrzo), olovke za oci u bilo kojoj boji osim crne i smedje, dezodorans u spreju, tonirane kreme, olovke za usta, kremasta sjenila, kremasta i tekuća rumenila, podlogu za maskaru, olovku za obrve... Valjd je to to.
evo, od ovog navedenog ja koristim maske za kosu i olovke za oči u bojama. ostao ne..
Ja ne koristim nikakve preparate za styling kose tipa lakove, gelove, pjene i slično (osim seruma raznih za vrhove). Ne koristim regeneratore, boju za kosu, olovke za usta, kremasta sjenila, ruževe (sjajila obožavam i sakupljam ih :D), tuševe za oči, sredstva za samotamnjenje, podlogu za sjenila, maskaru ili za šta već sve te podloge postoje :mig:, kreme za usporavanje rasta dlačica, ne volim previše ni mlijeka za čišćenje lica
Ne koristim:
lak za kosu, gel za kosu i slično za styling općenito...
tuš za oči- lakše mi sa olovkom
olovke za usne- jednostavno mi to ružno izgleda:kava:
puder- ne koristim nikakve pudere
shimmeri- nisam probala, nije da ne bi...:rofl:
sredstva za učvršćivanje, brži rast noktiju i slično:rolleyes:
kreme, mlijeka, losioni za tijelo- nije mi to potrebno:kava:
kreme za ruke i noge- ne volim to
sredstva za samotamnjenje...
lakove, gelove i pjene za kosu
olovke za usne
ruževe
tuš za oči
ne koristim, ali namjeravam počet koristit: sjenila, shimmere, bronzere, olovku za obrve, korektor :cerek:
tinna01
03.03.2009., 08:51
1-tuš za oči -jer ga ne znam staviti, a i čudno si izgledam kad ga stavim
2- olovke za usne-ne vidim potrebu,mažem se sa ruževima i sjajilima i sasvim ok mi je bez olovke
Proizvode za styling kose
Olovku za usne
Sredstva za samotamnjenje
Ruž za usne
Uvijač trepavica
Kreme za depilaciju
Luciferia
03.03.2009., 09:07
1. sredstva za samotamnjenje, to mi ne treba :rofl: :D
2. pudere u kamenu i u prahu, što ne znači da ne bi htjela početi koristit
3. tamno roza rumenila :rofl: ,a htjela bi počet koristit
4. olovke za usta. Nije da ih ne volim, već ne koristim ruževe često, pa mi onda olovke za usta i ne trebaju
5. tonik ne koristim. a mogla bi počet koristit :rofl: :D
6. highlitere
7. bronzere, to ne želim koristit :D
8. toniranu kremu.
hm, mislim da je to to, ak se još nečeg sjetim, nadopišem :mig:
-olovke za usne
-olovke za obrve
-rumenila
-shimmere, highlitere, bronzere...
-proizvode za samotamnjenje
:misli: dodat ću još ako se nečega sjetim
Ne koristim:
lak za kosu, gel za kosu i slično za styling općenito...
tuš za oči- lakše mi sa olovkom
olovke za usne- jednostavno mi to ružno izgleda:kava:
puder- ne koristim nikakve pudere
shimmeri- nisam probala, nije da ne bi...:rofl:
sredstva za učvršćivanje, brži rast noktiju i slično:rolleyes:
kreme, mlijeka, losioni za tijelo- nije mi to potrebno:kava:
kreme za ruke i noge- ne volim to
sredstva za samotamnjenje...
da nadopunim...korektor- ne treba mi...
uvijač za trepavice...nije da mi ne treba...jadne su, al ja se bojim tog čuda:eek:
jela_zd
03.03.2009., 10:14
Tonik - :ne zna: , mogla bi probati neki
Ruževi - nikako crvene i jarke nijanse
Proizvode za samotamnjenje - ne trebaju mi
Nikakve preparate za oblikovanje frizure
Od sjenila: ne volim zelene, crne, svjetlo plave, roze, narančaste, brončane, zlatne nijanse
Šimere - nisam još našla neki sa suptilnijim sjajom
doriana gray
03.03.2009., 11:24
- ništa za stajling kose osim jednom u par mjeseci kad radim amy winehouse friz da umirim frendice :rofl: ("uvijek imaš tak puštenu kosu... daj nešto napravi s njom, tako je duga... ja bi stalno frizure radila da je takva" :azdaja:)
- peglu
- nikakve ampulice, okoloočne kreme, općenito stvari protiv bora i borica
- ništa s mirisom čokolade, kolače, intenzivnog voća... općenito ne volim premirišljave kozmetičke preparate
- dezić u spreju (ali ne zbog straha da ću dobit rak, nego zato jer mi uđe u usta i nos pa umirem :zubo:)
- izbjeljivač dlaka
- sredstva za samotamnjenje i solarij
mislim da sve ostalo koristim :misli: dodala bi i omekšivač, ali to nije kozmetika... naprosto mrzim miris omekšivača, stavim pola čepa neke sensitive vrste i ajd bok! :lol:
slično kao i vi
-gelove, lakove i ostalo (čak niti fen)
-olovke za usne ili obrve
-kojekakve baze (sjenila, ruževa, pudera, trepavica, šta već...)
-za nokte ništa, osim kreme za ruke
-fiksatore
-kremu za stopala (rijetko kad prijeđem običnom, kad se sjetim)
-tonike (mada imam jedan ili dva, ali nikako da ih uzmem)
i tako.... :)
-e da: kreme za oko očiju!
Mourning
03.03.2009., 12:27
bilo što za kosu (od maski/pakunga, lakova, pjena, gelova) osim šampona i regeneratora; četke za kosu (:rofl:), proizvode za samotamnjenje :zubo:
dekorativa: ruževe, puder vrlo vrlo rijetko koristim, lakove za nokte (osim top-coata prozirnog); tuševe za oči (nemam ništa protiv njih, al draže su mi olovke :cerek:), olovke za usne;
preparativa: okoloočnu kremu; maramice za čišćenje lica;
- lakove i regeneratore za kosu
- ruževe, imam jedan i upotrijebila ga 3 puta :D
- kreme za noge, to namažem sa kremom za ruke
- bazu za puder i maskaru
- pudere u prahu i kemenu
- kreme za samotamnjenje
- okoloočne kremice i kreme protiv bora
- nikakve lakove koji pospješuju rast, smanjuju listanje itd.
- sjenila u ''bojama'' (plava, žuta, zelena...)
- uvijač za trepavice
- maramice za skidanje šminke
- fiksatore (al razmišljam da počnem)
Mirella
03.03.2009., 13:27
Ne koristim deziće u spreju, vosak za kosu, uvijač za trepavice, gelove i pjene za skidanje šminke, nikakve kreme ni maske za lice s AHA kiselinama, kozmetiku za samotamnjenje, podloge za puder, puder u prahu il kamenu, maramice za skidanje šminke, tuš za kapke, kremasta sjneila,plava sjenila.
Proizvode za styling kose
Olovku za usne
Sredstva za samotamnjenje
Ruž za usne
Uvijač trepavica
Kreme za depilaciju
sve ovo i još:
- tuš za oči
- sjenila
- tonike za lice
zasad je to...:D
Mislim, meni padnu na pamet ovdje neke stvari koje ne koristim ali nikad ih se ne bi sjetila. Tipa škarice isključivo za mali prst lijeve noge. Kad pada kiša. No dobro, idemo.
Gel za kosu nikad (lak da), lakove za nokte skoro nikad ili vrlo rijetko, umjetne trepavice niti uvijač za trepavice, ne koristim piling ali ne zato što ne bih htjela nego nisam ziher koji je dobar (trenutno imam neke testere doma pa isprobavam ali bojim se da niš od toga jer su svi originali tih testera preskupi), mlijeko za čišćenje lica nikad (tonik bi još i mogla ali ovo nikako), olovku za obrve (više iz ljenosti nego ičeg drugog), iluminatore, termalnu vodu za lice, kreme za stopala (opet lijenost), kreme za samotamnjenje, kreme za depilaciju ili izbjeljivanje dlaka, pjenu za brijanje (britvice da, ali samo za potpazušje i u trenutku panike za noge), rašpice i bilo šta za nokte ne koristim iiiiiiiiii... sjetit ću se toga još
Update: ništa što zahtjeva namakanje u kadi, tipa soli, kupki i sličnog, mrzim kupke, isključivo se tuširam. Osim kad sam u društvu :o, a onda me fakat boli briga jel imam sol ili neznamkaj
ne koristim:
sredstva za samotamnjenje
mlijeko za ciscenje lica
olovke za usne
olovke za obrve
kremasta sjenila
vodootporne maskare
mislim da je to sve... :misli:
ostalo sve koristim, manje vise. :D
Živkitis
03.03.2009., 15:10
Mislim, meni padnu na pamet ovdje neke stvari koje ne koristim ali nikad ih se ne bi sjetila. Tipa škarice isključivo za mali prst lijeve noge. Kad pada kiša. No dobro, idemo.
Gel za kosu nikad (lak da), lakove za nokte skoro nikad ili vrlo rijetko, umjetne trepavice niti uvijač za trepavice, ne koristim piling ali ne zato što ne bih htjela nego nisam ziher koji je dobar (trenutno imam neke testere doma pa isprobavam ali bojim se da niš od toga jer su svi originali tih testera preskupi), mlijeko za čišćenje lica nikad (tonik bi još i mogla ali ovo nikako), olovku za obrve (više iz ljenosti nego ičeg drugog), iluminatore, termalnu vodu za lice, kreme za stopala (opet lijenost), kreme za samotamnjenje, kreme za depilaciju ili izbjeljivanje dlaka, pjenu za brijanje (britvice da, ali samo za potpazušje i u trenutku panike za noge), rašpice i bilo šta za nokte ne koristim iiiiiiiiii... sjetit ću se toga još
Kako mozes bez njih??:eek: :rofl:
Ja ne koristiiim....
Gelove/pjene za umivanje rijetko koristim,uvece sminku micem uljem sa ociju i tonikom sa ostatka face,a ujutro se umijem.
olovku za obrve i usne
okoloocne kreme
bilo sto smedje na usnama
Ne koristim:
1. gelove i sl. za kosu (zato korisitm maske i silikone :cerek:)
2. sredstva za izbjeljivanje dlaka i za samotamnjenje i za depilaciju
3. uvijače za trepavice
4. bronzere (njih ne znam koristiti...)
5. više ne koristim ni maramice za skidanje šminke, niti mlijeka za skidanje šminke
6. ruževe za usne - samo sjajila... Iako bi voljela ih koristiti, ali mi užasno isušuju usta :(
7. Olovke za obrve i olovke za usta
8. Vodootporne maskare i sve vodootporno...
Mislim da je to to :misli:
E da, ne koristim ni ja kremasta sjenila niti kremasta rumenila, iako sam jednom imala jedno Guerlain rumenilo kremasto koje mi je bilo super, ali sad već dugo ništa od tog. Isto ne koristim vodootporne maskare.
Vodootporne maskare
kremasta sjenila
Olovke za obrve
uvijače za trepavice
Gel za kosu, lak za kosu
pudere u prahu
tuš za oči
Luciferia
04.03.2009., 08:56
E da, ne koristim ni ja kremasta sjenila niti kremasta rumenila, iako sam jednom imala jedno Guerlain rumenilo kremasto koje mi je bilo super, ali sad već dugo ništa od tog. Isto ne koristim vodootporne maskare.
I ja sam to zaboravila napisat :D
I ja sve to potpisujem! (Osim ovo za Guerlain :zubo:)
ivuschka
04.03.2009., 16:26
prepisujem od vas :D
bronzere, shimere, highlithere ( možda bi i koristila da mi se da to malo proučiti :bonk: ), vodootporne stvari, gel za kosu, uvijač za trepavice, solarij i sredtsva za samotamnjenje, okoloočne kreme, celulitare i strijare makar bi mogla početi :kava: ), soli i čuda za kupanje, jer se ne kupam, samo se tuširam a i tu moram paziti s čim, ..
nastavak slijedi kad se nečeg sjetim :w
Exclusive
04.03.2009., 17:04
ne koristim sredstva za samotamnjenje,bronzere,gel i vosak za kosu, vosak za depilaciju(alergična sam na tu vrstu boli:rolleyes:), tuš za oči,olovke za usne,tamne ruževe i kričavo crveni,puder u kamenu,maramice za čišćenje lica.
otprilike to:mig:
vichyevka
04.03.2009., 17:10
ne koristim:
nikakve stvari za kosu osim sampona
nikakve olovke za oci, tuseve...
sjenila
olovke za obrve i usne
nista sto mirise na vaniliju ili lavandu
pudere u kamenu ili prahu
nista za lice s AHA kiselinama
lakove za nokte
mislim da je to to:)
Dandy_080
08.03.2009., 18:36
-sredstva za samotamnjenje
-olovke za usne i obrve
-mlijeko za skidanje šminke i tonike (uvijek mi od njih izbijaju neke bubuljice,
nemam dobra iskustva)
-kreme za stopala
-gelove i lakove za kosu
-pilinge za tijelo
-ništa vezano za kupke, soli, pjene i tako to, jer više preferiram tuširanja
-okoloočne kremice (i to samo iz razloga što ne znam koja je dobra)
-ruževe za usne
-neposredno uz ovo je vezano i moram spomenuti, rajfove, to isto ne volim!
to bi valjda bilo to :D
Green-Eyed-Fairy
09.03.2009., 04:24
Cini mi se da ja sve koristim :lol: :ne zna: Tako je zabavnije :D
Školjka
09.03.2009., 10:57
Well, let's see...
Ne koristim:
- olovke za obrve i češljiće za obrve, ništa za obrve
- fiksator šminke
- baze za ruževe
- lakove za nokte i nikakve stvari za nokte
- uvijač trepavica
- razne preparate za kosu koji opuno obećavaju a ništa ne rade (pored šampona, regeneratora i maske, koristim samo pjenu ili nešto drugo za kovrče i serum za vrhove)
- kupke i soli za kupanje (jer se nikada ne kupam :D, što ne znači da se ne tuširam:o, ali čak i kad sam se kupala u kadi, nisam voljela soli)
- kreme za depilaciju
- sredstva za samotamnjenje
- tonirane kreme
- peglu za kosu
- kremasta rumenila
- ono za ispod sjenila, ali ne baza za sjenila (nju koristim), nego one stickove što utječu na boju sjenila koje staviš preko (ha ha, kako sam to objasnila, do nedavno nisam ni znala da to postoji)
- prevodenaste losione za tijelo
- kreme za učvršćivanje grudi (koristim kreme za vrat i dekolte)
Green-Eyed-Fairy
09.03.2009., 18:11
Well, let's see...
:eek: kako zivis?!
:rofl: :zubo:
everybody_lies
09.03.2009., 20:15
Cini mi se da ja sve koristim :lol: :ne zna: Tako je zabavnije :D
:s:s:s:s:s POTPISUJEM (više-manje)!
Ok, ne koristim:
kreme za izbjeljivanje dlačica (počupam ih!)
mlijeko niti maramice za skidanje šminke (ja to vodom i sapunom :p )
tuš za oči
vodootpornu maskaru (zbog onog gore sapuna)
..
hm, ma ima još, al se nemrem sjetit! (Zato i potpisujem G-E-F)
:w
vivien79
09.03.2009., 20:27
Well, let's see...
Ne koristim:
- fiksator šminke
- baze za ruževe
- uvijač trepavica
- razne preparate za kosu koji opuno obećavaju a ništa ne rade (pored šampona, regeneratora i maske, koristim samo pjenu ili nešto drugo za kovrče i serum za vrhove)
- kupke i soli za kupanje (jer se nikada ne kupam :D, što ne znači da se ne tuširam:o, ali čak i kad sam se kupala u kadi, nisam voljela soli)
- kreme za depilaciju
- tonirane kreme
- peglu za kosu
- kremasta rumenila
- ono za ispod sjenila, ali ne baza za sjenila (nju koristim), nego one stickove što utječu na boju sjenila koje staviš preko (ha ha, kako sam to objasnila, do nedavno nisam ni znala da to postoji)
I ja isto ovako :D, s tim da koristim i volim lakove za nokte. Ovo je točno popis stvari koje se ne bi nikad ni sjetila kupiti.
Well, let's see...
Ne koristim:
- fiksator šminke
- baze za ruževe
- uvijač trepavica
- kreme za depilaciju
- tonirane kreme
- peglu za kosu
- kremasta rumenila
:eek::eek::eek:
potpisujem od riječi do riječi...:D
Školjka
10.03.2009., 00:41
:eek: kako zivis?!
:rofl: :zubo:
Već ih dugo geliram i nekako su mi najljepši onako svijetli. Znam da je tebi to nezamislivo. :D Ali, imam ja lakova, samo ih skoro nikada ne koristim.
Zirek01
10.03.2009., 11:49
Well, let's see...
Ne koristim:
- fiksator šminke
- baze za ruževe
- uvijač trepavica
- kreme za depilaciju
- tonirane kreme
- peglu za kosu
- kremasta rumenila
Također potpisujem (osim boldanih djelova - to koristim :cerek:)
Kissing the Shadows
06.04.2009., 00:55
olovku za oči
olovku za obrve
rumenilo
sjajilo
to je to:ne zna:
Miss Dior Cherie
06.04.2009., 01:07
Trenutno ne koristim nikakvu šminku osim malo tekućeg pudera i rumenila za svaki dan, ali inače nema toga što ne koristim i što nemam u stanu od kozm. preparata... od pegle za kosu do raznoraznih kremica za različite dijelove tijela :rofl:
Zapravo da, boju za kosu. Ofarbala sam se par puta u životu možda.
Djevojče
06.04.2009., 01:56
trenutno se mogu sjetiti da ne koristim tuš, rumenila,puder, olovke za usne, jake ruževe za usne...nadopunit ću ak uleti još kaj
ne koristim baze - s tim da sam imala i ono famozno art-decoovo za oči, prefasadasto mi je to
šljokice i shimmere, općenito išta šljokičasto u dekorativi,
bronzere, kreme za samotamnjenje, smeđa rumenila i bilo kakvu sličnu "gipsy-look" invenciju
umjetne nokte
odnedavno (patientia me prosvjetlila-hvala! :mig:) ni tonike jer su većinom puni iritansa
Barbie.
07.04.2009., 11:05
- olovke za oči, obrve, usne i sl.
- četkice za obrve
- maske, pilinge za kosu i tijelo
- tonike
- tuš za oči
- ruž
- boje za kosu
- nekakve posebne kremice za stopala
- grickalicu
- maramice, gelove i sl. za skidanje šminke
- kreme za učvršćivanje grudi, guze..
- anticelulitne kreme
- uvijače trepavica
- kreme i pjene za brijanje
- sredstva za samotamljenje
- sjenila ( rijetko kad )
- figaro i peglu za kosu ( rijetko )
- tonirane kreme
- gelove, pjene i sl. za kosu
- kupke, soli i sl. za kupanje
- vodootporne maskare
- električne depilatore
- okoloočne kremice
uff, mislim da je to to :s
desideria
07.04.2009., 14:38
pokupujem svasta :D al u principu ne koristim:
- olovke za usne, obrve, nokte
- vodootporne maskare (iako ne znam tocno zasto)
- okoloocne kremice
- kremasta sjenila, a ni rumenila bas
- kupke i sl.( ne stignem si rezervirat kupaonicu na dovoljno vremena :rofl:)
- baze za ruzeve, ni ostale baze osim baze za sjenilo
- sredstva za izbjeljivanje dlacica i kreme za depilaciju, vosak
- uvijac za trepavice, niti ga posjedujem
- sos stickove za pristice- ne rade mi nista :ne zna:
- maske i pakunge za kosu
- vodice za ispiranje zubiju
- tonike, mlijeka za ciscenje
- tonirane kreme
vrlo rijetko kreme za ruke, tuseve, pilinge, pjene i lakove za kosu, figaro i peglu, sredstva za samotamnjenje, anticelulitna i sl. sredstva i tako :)
eyedetox
25.03.2011., 12:59
Ne koristim:
gelove , pjene i lakove za kosu
vodootpornu šminku
mlijeka za lice
sredstva za brzo sušenje lakova na noktima
tuševe za oči
uvijače trepavica ( a trebala bih)
mademoiselle...
25.03.2011., 13:11
Ne koristim:
- Pudere bilo koje vrste, ni tekući, u kamenu...
- Baze za make-up
eyedetox
25.03.2011., 13:13
Ne koristim:
- Pudere bilo koje vrste, ni tekući, u kamenu...
- Baze za make-up
Blago tebi :rolleyes:
Ne koristim:
-rumenilo
-olovke za usta
-kreme za samotamnjenje
-boje za kosu
-tonike za lice
-kremasta sjenila
-sjajila za usta
-bronzere
-gelove, lakove i vosak za kosu
-baze za ruževe i sjenila
-kreme za izbjeljivanje dlačica...
Odlučila sam uštediti i sljedeće proizvode raditi u kućnoj radinosti:
-pilinge za lice i tijelo
-maske za lice i kosu
-kreme za noge (namažem maslinovim uljem ili sl.)
I ja kažem!! Meni su puderi ii baze kozmetički fetiši :rofl:
bandera
25.03.2011., 13:41
Tonik ili bilo što za skidanje šminke sa očiju??? Mislim, wtf??? To je baš neophodno? Olovke za usne također ne koristim, ali zato što ne nosim ruževe. Ja to sve pojedem.
TheEmpress
25.03.2011., 13:50
Tonik ili bilo što za skidanje šminke sa očiju??? Mislim, wtf??? To je baš neophodno?
Pa ne možeš baš svakim gelom ili pjenom za umivanje skinut šminku s očiju, jer nisu namjenjeni za to. Uostalom, ima jako puno ljudi s osjetljivim očima koji ne mogu baš puno toga koristit na očima pa moraju pažljivo birat. Inače, tonik nije za skidanje šminke, nego se koristi nakon umivanja, a prije kreme za lice. Ja šminku obavezno skinem prvom mlijekom ili maramicama, a onda se umijem.
Nego, što ne koristim...
- tekući puder
- rumenilo
- bronzer ili bilo kaj takvoga
- highliter ili iluminator
- uvijač za trepavice (a trebala bih, povremeno ga sestri ukradem)
- ruževe i olovke za usne: zapravo, ruževe sve više počinjem nosit, olovku stavljam samo ako crveni ruž koristim ili neku tamnu boju, donedavno nijedno od toga nisam uopće koristila
- bazu za šminku (koristim samo za kapke)
- umjetne trepavice
- vodootpornu šminku
- kremu za stopala - koristim običnu masniju kremu za ruke
- piling za ruke - daj molim te :zubo:
- bilo kakve preparate za kosu osim šampona i regeneratora (povremeno neka maska koju sama smućkam doma)
- stvari za samotamnjenje
- epilatore i sl. stvari, previše me boli :o
- anticelulitne i bilo kakve "magične" kremice za mršavljanje preko noći i sl...
- soli i kupke za kupanje, rijetko se kupam
Mislim da je to to... :misli:
goddess22
25.03.2011., 13:51
znaciii ne koristim sljedece :)
-sjalila
-kreme za samotamnjenje
-oni dezodoransi u sticku (jedino roll on ili sprej)
-uvijac za trepavice (jer ne znam baratat s tim i bojim se da cu se ustipnut)
-crnu olovku za oci
-umjetne trepavice (rijetko jer ih ne znam stavit)
-gel/pjenu za kosu
-masku za lice, pilinge jako jako rijetko
-lakove za nokte (imam nozni/rucni gel cijelo vrijeme)
mademoiselle...
25.03.2011., 14:08
Genetika :frajer: Plus, Avene Cleanance losion, pa da vidiš!
Ne, ovaj, nisam ih nikad ni koristila i smatram ih suvišnim na svojoj koži. Solidan mi je ten, i stavim samo rumenilo :cerek:
bandera
25.03.2011., 14:17
Pa ne možeš baš svakim gelom ili pjenom za umivanje skinut šminku s očiju, jer nisu namjenjeni za to. Uostalom, ima jako puno ljudi s osjetljivim očima koji ne mogu baš puno toga koristit na očima pa moraju pažljivo birat. Inače, tonik nije za skidanje šminke, nego se koristi nakon umivanja, a prije kreme za lice. Ja šminku obavezno skinem prvom mlijekom ili maramicama, a onda se umijem.
Inače koristim samo neutrogenin 2u1 ili garnier 3u1 gel (krema, kako god) za umivanje, ujutro i navečer. I s tim skinem sve. :ne zna:
Splenda
25.03.2011., 14:26
ne koristim lakove za nokte, rumenilo, tuš (to možda budem isprobala kad budem imala živaca vježbati), tonik za lice, ruževe(skužila sam da mi usta najbolje izgledaju kada stavim bezbojno labelo), također ne koristim baze za sjenila/puder, highlighter, pilinge, ne koristim sredstva za oblikovanje fizure, pjene i te pizdarije, samo šampon i regenerator........ mislim da bi bilo lakše da nabrojim što koristim. :D
Dr. Ira
25.03.2011., 14:30
Dakle...
- bronzere i hajlajtere
- preparate za obrve
- ništa za kosu osim šampona i regeneratora
- kreme za samotamnjenje
- anticelulitne i kreme protiv strija > stravično im ne vjerujem
- vodootpornu šminku
- parfeme > jer ne osjećam mirise
- kreme i pjene za depilaciju
Vjerojatno postoji još hrpa stvari koju ne doživljavam...
Andjelcic
25.03.2011., 14:46
tuš za oči
bronzere
highlightere
kreme za samotamnjenje
tonik za lice
gelove, pjene, vosak za kosu,
maske za kosu
anticelulitne kreme
vodootporne maskare
mlijeko za ciscenje
i vjerojatno jos svakakva cudesa :zubo:
Evo i mene, dakle :raspa:
gelove, voskove, pjene i lakove za kosu
vodootpornu šminku
mlijeka za lice
uvijače trepavica
kreme za samotamnjenje
bronzere
kreme za izbjeljivanje dlačica...
TheEmpress
25.03.2011., 16:10
Inače koristim samo neutrogenin 2u1 ili garnier 3u1 gel (krema, kako god) za umivanje, ujutro i navečer. I s tim skinem sve. :ne zna:
Garnier 3u1 je odličan, ali nije namjenjen skidanju šminke. Nisu svi gelovi za umivanje pogodni za skidanje šminke i korištenje na očima, u tome je stvar. :mig: Ako tebi ne smeta za oči, super, al taj Garnier definitivno nije za korištenje na očima i skidanje šminke, za Neutrogenu ne znam jer nisam probala. Ja imam pjenu za umivanje koja je odlična i skine svu šminku, al nema šanse da oči operem s njom jer me peče. Zato skidam šminku prvo nečim drugim, a i čišće mi je lice tako.
*jezebel*
25.03.2011., 16:57
- sminku - znala sam koristiti sjenilo, maskaru i sjajilo/ruz, ali sada vise ni to. par puta godisnje, kad mi dodje, stavim neko lagano shimmer sjenilo, uglavnom ljeti kad pocrnim. puderi su mi ekstremno odbojni i ne trebaju mi, to nisam nikad kupila. kupila sam si ljetos nekoliko bourjois sjenila za jedne svatove (kao, necu ic' potpuno gola), malo se poigrala s njima i shvatila da zdravije izgledam bez njih. :facepalm:
- preparate za nokte
- kreme za ruke - vecina krema me razocarala, a skuplje mi se nisu pokazale nesto boljima od jeftinijih. kao, nemasne su, ovo-ono, al' zapravo mi nijedna nije posebno nahranila ruke i rijesila problem suhe koze, tako da mi je to nepotreban trosak. mazem ih kremama za lice i mlijekom za tijelo.
- okoloocne kreme - ovo mozda jednom i nabavim
- maglicu za kosu :D
- regenerator za kosu
- sredstva za oblikovanje kose
- flastere za ciscenje
- kremu za povecanje grudi, depilaciju, samotamnjenje, izbjeljivanje...
Daisy.L
25.03.2011., 22:00
Anticelulitne kreme - radi nepovjerenja prema takvim proizvodima, i uvijac za trepavice kojeg sam koristila par puta i ucinilo mi se da mi smanji trepavice umjesto da ih uvije i izdigne valjda, ni sama ne znam koja mu je funkcija. Dobra maskara moze i sama dati rezultate.
A vecinu ostalih proizvoda koristim, sada kad razmislim mozda bi i trebala smanjiti broj namaza koje talozim na svoje lice.
- tonik za lice (ne vidim svrhu, mislim da je jednostavno jedan korak previše, bar meni)
- uvijač za trepavice
- kreme za depilaciju
- vodootpornu šminku
- maske i pakunge za kosu
eyedetox
25.03.2011., 22:08
Dakle...
- bronzere i hajlajtere
- preparate za obrve
- ništa za kosu osim šampona i regeneratora
- kreme za samotamnjenje
- anticelulitne i kreme protiv strija > stravično im ne vjerujem
- vodootpornu šminku
- parfeme > jer ne osjećam mirise
- kreme i pjene za depilaciju
Vjerojatno postoji još hrpa stvari koju ne doživljavam...
Kak misliš, ne osjećaš mirise? :confused:
- Gelove za umivanje
- Pjene za kosu, jaaaako rijetko :D
- ruževi za usne
- tuševi za oči, vjernija sam olovkama
- pudere u kamenu...
Dosta toga koristim, valjda jer obozavam kozmetiku opcenito :cerek:
ne koristim ništa šta je za kosu osim šampona, regića i maske
bronzere
gelove za umivanje
piling za tijelo
maske za lice
tonik za lice
mlijeko za lice
roll on deziće
kreme za samotamnjenje
extreme
26.03.2011., 10:52
ne koristim-
-pudere u prahu
-tuševe za oči, nikad u životu
-umjetne trepavice
-uvijač za trepavice
-ruževe ni sjajila
-noćne kreme
-kreme za samotamnjenje
Sarajka_Mazza
26.03.2011., 13:46
- olovke za usne
- tonik za lice
- gel, vosak za kosu -(rijetko i maske i regeneratore- brzo mi se masti kosa)
- anticelulitne kremice, protiv strija, oblikovanje, podizanje- aha, kako da ne :rolleyes:
- kreme za samotamnjenje- imam strah od njih
- intimne gelove, kupke i tak- samo voda :o
- okoloocne kreme- razlog: jako osjetljive oci, sve mi to smeta...
- termalne vode- razlog: ukoliko mi se to svidi, morat cu kupovati svakih 15 dana, mislim da bi ja to jako brzo trosila :o skup hobi...
- podloge za puder- probala, nije to za mene, jedva i namazem kremu za lice :o
- vlazne maramice za lice
- kremasta sjenila
- tonirane kreme
- kreme za usporavanje rasta dlacica- toga me strah :confused:
- soli i kakva cuda za kupanje- samo se tusiram
- nista sa jacim mirisom, nedoBog vanilija, cokolada, kokos, kolaci, intenzivna voca.. :horor:
- jako rijetko koristim parfeme- ni u jedan nisam zaljubljena, teska sam na njima :(
Sigurna
26.03.2011., 14:56
Pretpostavljam da misli doslovno - bumo čule.
Znam dvije ženske osobe rođene bez osjetila mirisa - ne, nisu bez nosa :lol:, nego ne osjećaju mirise, nula bodova...ni ugodne ni neugodne, ništa, neeeeeeeeeeema....
Dr. Ira
26.03.2011., 15:54
Pretpostavljam da misli doslovno - bumo čule.
Znam dvije ženske osobe rođene bez osjetila mirisa - ne, nisu bez nosa :lol:, nego ne osjećaju mirise, nula bodova...ni ugodne ni neugodne, ništa, neeeeeeeeeeema....
Nemam osjet mirisa. Mislim, imala sam ga nekad davno (ali se ne sjećam tog razdoblja :zubo:), ali sam, zbog problema sa sinusima, isprobala cijelo brdo kojekakvih kapi i nekoliko sezona za redom provela na čoku i tako to, i putem uništila receptore mirisa u nosu. Tj. tako mi je to jednom prilikom objasnio barba doktor. Tako da sam pošteđena jednog veeeeelikog troška. :cheer: Čak je rekao da se možda s vremenom oporave. Baš me zanima kako bi to bilo. :)
Da, ne koristim ni kreme za depilaciju, ni termalne vode, ni okoloočne i noćne kreme isto.
mali miš
26.03.2011., 22:56
ja ne koristim:
-nista za kosu osim šampona i regeneratora (ali nikako ne one regeneratore koji se ne ispiru)
-kremasta sjenila za oci (imam masne kapke, cak ni s bazom ne izdrze dugo)
-mat sjenila za oci (sve sto se sjaji mi bolje izgleda)
-tamne ruzeve za usne (ne stoje mi)
-olovke za usne (ne vidim svrhu)
-pudere u kamenu (bolji su mi u prahu)
-tus za oci (nisam spretna s njima pa nemam volje ni isprobavati)
-sapun (samo tekuci koristim)
-aceton (koristim samo skidace bez acetona)
-umjetne nokte ili gel na noktima (ne svidja mi se nijedno, a gel unistava nokte)
-kreme za depilaciju (britvica je zakon :zubo:)
-labelo (samo melem dolazi u obzir kad su mi ispucale usne)
-dezice u stiku ili roll on
-uljne blazinice za skidanje sminke s ociju
-maslace za tijelo
-one sprejeva za brze susenje laka na noktima (cemu trositi novac kad hladna voda ima isti ucinak)
-spuzvaste aplikatore za sjenila
mislila sam da popis nece biti dugacak, a kad ono...skupilo se toga :D
Sarajka_Mazza
26.03.2011., 23:29
Nije da ne koristim ali rijetko koristim tj. nisam luda za lakovima za nokte a ovdje vidim, cure zadnju lipu daju za njih :D
Ja sam totalno ravnodusna prema njima :kava:
mali miš
26.03.2011., 23:42
ja ne mogu zamisliti da nemam lak na noktima :ne zna:
Sarajka_Mazza
26.03.2011., 23:45
Zasto?
Zar ti nisu lijepi prirodni nokti?
mali miš
26.03.2011., 23:47
Zasto?
Zar ti nisu lijepi prirodni nokti?
moji nisu. zuckasti su, a to mi je ruzno :(
goddess22
26.03.2011., 23:52
ja ne koristim:
-nista za kosu osim šampona i regeneratora (ali nikako ne one regeneratore koji se ne ispiru)
-kremasta sjenila za oci (imam masne kapke, cak ni s bazom ne izdrze dugo)
-mat sjenila za oci (sve sto se sjaji mi bolje izgleda)
-tamne ruzeve za usne (ne stoje mi)
-olovke za usne (ne vidim svrhu)
-pudere u kamenu (bolji su mi u prahu)
-tus za oci (nisam spretna s njima pa nemam volje ni isprobavati)
-sapun (samo tekuci koristim)
-aceton (koristim samo skidace bez acetona)
-umjetne nokte ili gel na noktima (ne svidja mi se nijedno, a gel unistava nokte)
-kreme za depilaciju (britvica je zakon :zubo:)
-labelo (samo melem dolazi u obzir kad su mi ispucale usne)
-dezice u stiku ili roll on
-uljne blazinice za skidanje sminke s ociju
-maslace za tijelo
-one sprejeva za brze susenje laka na noktima (cemu trositi novac kad hladna voda ima isti ucinak)
-spuzvaste aplikatore za sjenila
mislila sam da popis nece biti dugacak, a kad ono...skupilo se toga :D
ovo tu kaj si rekla je toliko netocno i ne mogu se suzdrzat da to ne kazem, postujem da ti se to jednostavno ne svida ali nije istina da gel ko gel unistava nokte, unistit ti ga moze teta u salonu koja ti ih preraspa jer ne radi dobro svoj posao ili ti osobno ako ides trganjem skidat gel s nokta!
ispricavam se na offtopicu i mali mis no offense ali morala sam prokomentirat jer ne podnosim ovakve dezinformacije :o
mali miš
26.03.2011., 23:54
ovo tu kaj si rekla je toliko netocno i ne mogu se suzdrzat da to ne kazem, postujem da ti se to jednostavno ne svida ali nije istina da gel ko gel unistava nokte, unistit ti ga moze teta u salonu koja ti ih preraspa jer ne radi dobro svoj posao ili ti osobno ako ides trganjem skidat gel s nokta!
No offense ali morala sam prokomentirat jer ne podnosim ovakve dezinformacije :o
nemam osobnog iskustva s geliranim noktima pa necu tvrditi. ali vidjela sam na sta lice nokti mojih kolegica koje su dugo isle na geliranje. nokti su im nikakvi, kao papir... e sad tko ili sto je krivo za to ne znam. samo znam da ja necu ni pokusavati. uopstalom, moji nokti su prirodno cvrsti pa nemam potrebu za time..
Sarajka_Mazza
26.03.2011., 23:55
moji nisu. zuckasti su, a to mi je ruzno :(
to ti je upravo zbog laka :(
odmori ih malo ;)
ali mislim da postoji nekakva baza koja sprijecava to zutilo, pa pokusaj sa tim :)
samotna šetačica
26.03.2011., 23:57
Ne koristim:
- pjenu/gel/lak za kosu (ali koristila sam vosak i sprej za kovrče, a to je ista kategorija proizvoda :))
- tekući puder (iako intenzivno razmišljam o toj investiciji), puder u prahu/kamenu, korektor, fiksator šminke
- podloge za make-up (iako bih voljela isprobati, ali svjesna sam da mi nije potrebno pa još uvijek odoljevam)
- iluminatore, highlightere
- uvijač za trepavice - nekako mi to djeluje prekompleksno za mene ovako smotanu :o
- kreme za samotamnjenje
- mlijeka za skidanje šminke - imam predrasudu da bi na mom licu bila komedogena :o, a i ne volim takve teksture
- umjetne trepavice - iako ne mogu garantirati da neću probati, jer mi to prekrasno izgleda na drugima :cerek:
- bronzere - jer su jako jako rijetke djevojke na kojima mi to stvarno lijepo izgleda (a ja, sa svojim žuto-blijedim tenom nikako nisam jedna od njih)
- olovke za obrve i olovke za usne
- peelinge za usne, jer im jednostavno ne vidim svrhu (istovremeno, ni peelingu za ruke ne vidim osobitu svrhu, no dobila sam ga na poklon u Ritualsu, pa ga povremeno koristim jer prelijepo miriše :))
- nikakve posebne namjenske proizvode za nokte - sprejeve za brzo sušenje, mat top coat... jako jako rijetko lakiram nokte, pa se držim osnovnog :o također ni ukrasne naljepnice za nokte, cirkončiće i slične sitnice
- sjenila u kremi ili sticku (općenito rijetko koristim sjenila :o )
- maramice za skidanje šminke, osim na putovanjima jer su praktične :)
Sigurno toga ima još puno, no trenutno mi ništa više ne pada na pamet...
goddess22
26.03.2011., 23:58
nemam osobnog iskustva s geliranim noktima pa necu tvrditi. ali vidjela sam na sta lice nokti mojih kolegica koje su dugo isle na geliranje. nokti su im nikakvi, kao papir... e sad tko ili sto je krivo za to ne znam. samo znam da ja necu ni pokusavati. uopstalom, moji nokti su prirodno cvrsti pa nemam potrebu za time..
da, ma to je najcesci problem kad vidis tak od nekog ili te netko uplasi a zapravo to uopce nije nista od ceg se treba ustrucavat :)
ma ne kazem ja nikaj protiv prirodnih noktica, svatko ima pravo na svoj izbor i na svoje misljenje al sretnica si kaj imas lijepe duge nokte, to je stvarno rijetkost :top:
mali miš
27.03.2011., 00:16
to ti je upravo zbog laka :(
odmori ih malo ;)
ali mislim da postoji nekakva baza koja sprijecava to zutilo, pa pokusaj sa tim :)
je, to je zbog laka, sve znam, ali ne mogu si pomoci. volim nalakirane nokte.
DNS_U2_fan
27.03.2011., 09:48
- nikakav make-up osim vrlo rijetko sjajila i lakova za nokte :brukica:
- kreme protiv celulita (nije da ga nemam, nego ne vjerujem da te kreme išta rade :D)
- lakove, gelove i pjene za kosu
- kreme za samotamnjenje i bronzere
- mlijeko i tonik za lice
poison_ivy_5
27.03.2011., 13:03
hmm,dakle:
- maske i pilinge za lice
- kreme za stopala
-dezodoransi u sticku i roll on-u
-kreme za samotamnjenje
-gel za kosu
-tonik za lice
- vodootpornu šminku
... vjerojatno i još neke stvari ali ko će se sititi :rofl:
mali miš
27.03.2011., 13:42
zaboravila sam na popis napisati kremu za samotamnjenje, tj. bilo kakve preparate za tu svrhu. nije da ih nikad nisam koristila, ali bas zato jer sam probala znam da ih vise nikad ne zelim niti blizu :rofl:
također, izbjegavam i solarij..
beppina
27.03.2011., 19:37
- uvijač za trepavice
- maske i sprejevi za stopala
- anticelulitne kreme
- sredstva za samotamljenje
- umjetne trepavice
- kremasta sjenila i rumenila
- ukrase za nokte (šljokice, cirkoni...)
- ništa šta miriše na vaniliju, čokoladu i ostale gurmanske ukuse
- vodootporni make up
miss-sunshine91
27.03.2011., 20:14
puder
toliko mi je gadno kad vidim onaj očigledni prijelaz kod vrata :horor:
a i nemam potrebu za njim, imam čistu kožu.
ni sjenila ne volim previše
u biti od kozmetike koristim samo kremu za lice, maskaru i tuš, sjajilo :D
ostalo mi je sve nepotrebno
Linda Hathor
27.03.2011., 20:14
- lakove, gelove i pjene za kosu
- kreme za samotamnjenje i bronzere
+
- kreme za stopala
- vodootpornu šminku
+
- uvijač za trepavice
- ukrase za nokte (šljokice, cirkoni...)
+ gelovi i tonici za lice, kreme za "podizanje grudi" :rolleyes:, kompaktne pudere.
MelodyNine
27.03.2011., 21:01
Čisto zbog preparative mi nije lakše napisati šta, zapravo, koristim, inače bi bilo :D
Ne koristim:
- kreme i sredstva za samotamnjenje (ko to želi i umije staviti na sebe, a da ne izgleda k'o ridikul?)
- bronzere, hajlajtere, shimmere, i sl. za lice (mirzim lice sjajno kao tepsija, seljački mi je to :D)
- bilo koju šminku sa šljokicama, glitterima i sl. (uključijući i lakove koje inače volim i koristim) (ne volim da šljašti)
- sjenila za oči u prahu (valjda sam jedina takva na topiku, imam jako malo sjenila, sva su u kremi. Praškasta su mi staromodna i neuredna, but hey, that's just me :D)
- gel i cream linere za oči (volim da su stvari jednostavne)
- sjajila za usne (ne volim "mastan burek" izgled i osjećaj ljepljivosti na usnama)
- tekuće pudere za lice (nije mi potreban, jednog dana možda bude)
- uvijače za trepavice (Brrrr....)
- olovku za usne (ne završi mi ruž na nosu niti bez nje :ne zna:)
- primere, osim za sjenilo (čemu?)
- olovke za obrve (imam dovoljno tamne i definirane obrve, meni je to dosta)
- fiksatore šminke (čemu?)
- kreme za stopala (čemu?)
- vodootpornu šminku (jedino ako ću oguliti lice nakon toga, može :D)
- gelove, kreme, mlijeka i sl. protiv celulita (doesn't work)
- tonik za lice (beskoristan proizvod za nekoga sa normalnom kožom)
- pilinge, bilo kakve (kad hoću piling, uzmem malo hrapaviju spužvicu pri tuširanju)
- kreme za depilaciju (smrdi k'o radioaktivni otpad)
- soli i kupke (tuširam se u glavnom). Izuzetak od pravila je, povremeno, Lush :D
Stiliana
27.03.2011., 21:11
- kreme za samotamnjenje - ovo treba ukinut zakonom
- ne geliram nokte niti bih to ikad uradila
- lakove za nokte s pearl finishom
- ruževe za usne s pearl finishom
- uvijač za trepavice - jer sam užasno lijena za to i jer me je malo strah te sprave
- umjetne trepavice - ne znam ih lijepo aplicirat, tako da sam odustala
- vosak, kremu, pjenu, sprej, lak i gel za kosu
- anticelulitne i push up kreme/losione
- mlijeko za lice - ne znam uopće što bi ovo trebalo radit licu :ne zna:
- mlijeko za lice - ne znam uopće što bi ovo trebalo radit licu :ne zna:
1. Zašto?
2. Šta je to? :confused:
Slažem se. A isto vrijedi i za solarij.
Ne koristim:
- gel/akril/umjetne nokte i kamečiće/šljokice i ine gluposti za nokte
- osim šampona i regeneratora u spreju ne stavljam ništa na kosu
- kremasta sjenila i rumenila
- anticelulitne tretmane
- termalnu vodu
- uvijač za trepavice
- olovku za usne
- bronzere
- olovku za obrve
- bazu za sjenilo
Ne koristim:
-kremasta rumenila
-glitter,shimmer u bilo kojem obliku
-pudere u prahu
-bronzere
-pegle i figara za koscu
Zapravo većinu toga koristim http://i272.photobucket.com/albums/jj184/befje/smileys/bf-HELP.gif
poison_ivy_5
28.03.2011., 11:37
-pegle i figara za koscu
ufff da bar ja ne koristim pegle i figara hahahah
MelodyNine
28.03.2011., 20:05
U, zaboravila sam jedan proizvod koji ne koristim, a jako je popularan: onaj šampon/sprej za suho pranje kose. Bilo koja marka. Osjećam se zamazano s njim i jedva čekam oprati kosu. Često perem, pa mi i ne treba.
aaatina
28.03.2011., 20:55
Kremasto rumenilo-ne znam ja to nanositi
ruž
šampon za suho pranje
naïveté
28.03.2011., 21:01
- rumenila
- sjajila za usne
- šampon za suho pranje
mali miš
28.03.2011., 21:57
ni ja ne koristim kremasta rumenila, a šampon za suho pranje nisam nikad probala. doduse probala sam sa beby puderom i nije ispalo bas najbolje - imam tamnu kosu i vidjeli su se bijeli tragovi iz aviona. to je bio moj prvi i zadnji put...radije operem kosu, pa cak i svaki drugi dan :ne zna:
Puder. Jednom sam ga čak i kupila ali mi ga je mama odmah bacila. Danas sam joj zahvalna na tome. :D
Stiliana
29.03.2011., 14:09
1. Zašto?
2. Šta je to? :confused:
Očajno mi izgleda. Nekoliko sam puta skužila na frendici kako nije svugdje jednako dobro razmazala kremu. Meni to izgleda za zrigat se.
Mislim da ona mlijeka kojima se čisti/hidratizira lice. Meni to nema smisla. Mislim da to niti očisti kako treba, niti hidratizira. Bar je u mom slučaju tako, ali opet, zadnje takvo mlijeko sam imala prije skoro 10 godina.
Ne koristim mazalice za tijelo, to mi je baš :ne zna: proizvod.
Ostalo više manje da.
poison_ivy_5
30.03.2011., 17:23
Ne koristim mazalice za tijelo, to mi je baš :ne zna: proizvod.
Ostalo više manje da.
đizsss ja ne mogu bez toga :eek: hahah
ja isto (više) ne koristim nikakve mazalice, tj. mlijeka i losione...
nit mi se da, nit vidim svrhu
barem uštedim
rumenila
a ni pudere baš.. eventualno toniranu
iako imam puder, al sva si umjetna s njim, ne osjećam se dobro tako.. tonirana je divna, ali ni nju ne stavim svaki dan
vBulletin® v3.8.4, Copyright ©2000-2013, Jelsoft Enterprises Ltd.