PDA

View Full Version : Rijeka,nekad i sad!

cruise
25.01.2004., 14:27
Sad je ono pravo,birtije,klubovi i pubovi su otvoreni cijelu noc pa se moze:Pivo: na sve strane ili u u neki striptiz bar svratiti vidjeti neku dobru koku :cice:ako ste se zasitili one svoje :cerek: !
U Rijeci vam je sve blizu tako da se nemorate :driver: uokolo i riskirati dozvolu.
Ali to nije sve...:top:
Jos malo pa ce Karnevalska povorka :tulum: i Carnival party:jumping:
ali to nije sve...
Dani smijeha u Hkd-u jos uvijek traju:lol:
Mislite li da je to dovoljno?

sumski duh
01.02.2004., 21:33
ma super, samo u krugu od 30 km oko rijeke nema postene birtije i ljudi koji stanuju 30 km dalje ako oce ic van itekeko moraju riskirat dozvolu ili su prepusteni na milost i nemilost autotroleju koji ce slijedeci trend skidanja linija za dve godine vozit dve na dan - jednu za ri i jednu za doma. grrrr... ma pusti me, isfrustrirana sam....

Alyssa
10.02.2004., 19:02
Ma autotrolej je "super" od ovog ljeta od kad se vise ne mozes svercat jer sole vise ne otvara nijedna vrata u busu osim prvih gdje moras ili pokazat kartu ili cvikat kartu. I hate autotrolej:mad:

sumski duh
10.02.2004., 23:16
me too me too! bakule se jos da sarmirat, i ako prodjes kusnju na ulazu, tj. ako izmaknes soletu na vratima onda mozes bit (gotovo) miran - vozit ces se djabe. al ti soleti su sve strasniji i strasniji. paranoicni su i deru se vazda - i kad imam kartu i kad nemam.

btw da odgovorim na pitanje iz uvodnog posta jesu li sve te birtije dovoljne - ne, ja bi da se pusti da palach radi jer mi se u sve te hemingveje (zasto se to mjesto zove hemingvej? :confused: ) i kapitanote bas i ne ide.

IdemPišat
11.02.2004., 23:05
Ja sam si nabavio teleporterski uređaj preko veze(Tuvok mi hoda sa sestrom!)pa se furam po cijeloj Rijec bez problema.Strava!:W

Felidae
26.02.2004., 19:15
Ma katastrofa... evo upravo sam se dovezla autotrolejom... nije me htio pustit u bus jer nije vjerovo da je to moja pokazna?!? Trebali bi zbilja malo oladit, sta njega briga sto sam promijenila boju kose???
Sto se tice izlazaka, Gal je i dalje zakon:top:

*Girlie*
26.02.2004., 21:04
hihi a ste vidjeli one nove bakule, ful mladi decki. kad je zensku iza mene pitao kartu, ja gledam i mislim se "koji je ovaj?" a onda se okrene i vidim mu onu ceduljicu da je iz autotroleja :D smijeh...

a inace sta se izlazaka tice meni je to i dalje sve isto. najbolje je sminkerima i partijanerima koliko vidim. bzvz.

Alyssa
03.03.2004., 21:32
*Girlie* kaže:

a inace sta se izlazaka tice meni je to i dalje sve isto. najbolje je sminkerima i partijanerima koliko vidim. bzvz.

Ma nije ajde ima Big rock, Tranzistor i Tocka za one mlade ;)
Ali sad se nadam da ce ponovno otvorit Hobbiton ili ga makar premjestit u Rijeku :D

big_lebowski
03.03.2004., 21:45
Alyssa kaže:
Ali sad se nadam da ce ponovno otvorit Hobbiton ili ga makar premjestit u Rijeku :D

neće.... :(

Alyssa
03.03.2004., 21:59
Ti si iz Rijeke? :)
Ja sam cula na iskonu da ce se otvorit opet navodno i da samo traze Dja a sad likica je rekla da je iz povjerljivih usta to cula... :confused:

big_lebowski
03.03.2004., 22:03
Alyssa kaže:
Ti si iz Rijeke? :)

aha.. :)

Alyssa kaže:
Ja sam cula na iskonu da ce se otvorit opet navodno i da samo traze Dja a sad likica je rekla da je iz povjerljivih usta to cula... :confused:

kol'ko ja znam... a znam... :o u Opatiji nema šanse da se ponovno otvori (100% ne na istom mjestu), a u Ri, možda al' ne bash u dogledno vrijeme.... :w
a ja nemam kamo van..... :( :( :(

*Girlie*
03.03.2004., 22:04
Alyssa kaže:
Ma nije ajde ima Big rock, Tranzistor i Tocka za one mlade ;)

pa to je za rockere sta ne :) ne treba mi to :) ja kad ima nesto po mom ukusa onda odem a inace skoro nigdje ne idem jer mi je sve to blago receno dosadno. a sta se hobbitona tice ja sam isto cula da ce se otvorit vjeorvatno i cula sam da je jedna zenska pitala jednog decka ako ce bit dj tamo al on nije htio :) i tako, ko zna... meni je dobro i bez hobbitona :zubo:

Alyssa
03.03.2004., 22:34
big_lebowski kaže:
aha.. :)

kol'ko ja znam... a znam... :o u Opatiji nema šanse da se ponovno otvori (100% ne na istom mjestu), a u Ri, možda al' ne bash u dogledno vrijeme.... :w
a ja nemam kamo van..... :( :( :(

Nisam znala i ne bi nikad rekla :)
Ma dobro za sad imamo ovo sta imamo ;)

IdemPišat
08.03.2004., 20:40
JA SAM DA SE HOBBITON DEFINITIVNO OTVORI U RIJECI.DOSTA JE BILO PRELAŽENJA CIJELOG FUCKIN ZALJEVA DA BI ČUO DOORSE.DOBRO,SAD SU SE OTVORILA NEKA MJESTA PA OVAKO I ONAKO NE IDEM U OPATIJU,ALI HOBBITON JE MENI BIO I OSTAO KULTNO MJESTO(CUGANJE NA SLATINI,PA ČEKANJE 32,PA SPAVANJE U NJOJ DO RI,PA OPET ČEKANJE NA DELTI...TO SU BILI DANI.

Alyssa
09.03.2004., 22:44
I ja potspiujem "peticiju" da se opet otvori Hobic ili na starom mjestu u Opatiji ili u Rijeci kad se je vec sve preselilo u Rijeku :top: Definitivno su to bili dani :top:

Prolaznica
10.03.2004., 09:08
A se vi sjecate Bulldog kluba na Pobrima? ajme sta je meni tamo znalo biti dobro. Hobbiton mi je isto bio super mjesto, pogotovo sto se tamo mogla sresti i ekipica koja je nekad davno u Palachu visila. Inace, super mi je sada kako je sve preseljeno u Ri, ne ponovila se vise nikad vremena kada si zbog najobicnije cuge morao ici u Opatiju.

*Girlie*
10.03.2004., 19:19
Prolaznica kaže:
A se vi sjecate Bulldog kluba na Pobrima?

da, ja se sjecam... NAZALOST!

Bulldog je bio zlo. to je bilo na Kosovu, ne na Pobrima. tamo nisam izlazila, mislim da sam imala oko 12-13 godina i isla sam na druga mjesta, i ne do tako kasno :zubo: ako se ne varam... NO DOBRO: pamtim taj klub po neprospavanim nocima i pijandurama i uzasnoj muzici koja je trestala u tom "klubu", kucu do moje. i da, par puta kad bi dolazila doma oko ponoci ili slicno, iz grmlja bi cula kako se neko sevi... :rigo: musterije su aute SVUKUDA parkiravali, cak i u dvorista kuca, gdje im NIKAKO ne moze bit mjesto... ma uzas! koje su to budale bile kad se samo sjetim... to je bila sramota... vlasnici su bili nemarni da je to bilo za poludit. kako se netko usudio usred NASELJA PO NOCI imat otvorenu terasu?! naravno, policija je kao i uvijek bila vise nego "od pomoci"... mo's mislit... dodje rija, vidis im auto, i izadju nakon sat i pol, nakon par pivica... :flop: sramota, da jos jednom kazem. inace, tamo je prije Bulldoga bio restoran Rivijera, i NIKAD nikakvih problema nije bilo. no, sad je obiteljska kuca, ali i da nije bilo bi mi svejedno, jer vise tamo ne zivim :zubo: :W

Prolaznica
11.03.2004., 08:35
*Girlie* kaže:
da, ja se sjecam... NAZALOST!

Bulldog je bio zlo. to je bilo na Kosovu, ne na Pobrima. tamo nisam izlazila, mislim da sam imala oko 12-13 godina i isla sam na druga mjesta, i ne do tako kasno

EEEEEEEEEE ali kad u to doba imas 18 onda ti je to mrak :zubo:

*Girlie*
11.03.2004., 21:43
Prolaznica kaže:
EEEEEEEEEE ali kad u to doba imas 18 onda ti je to mrak :zubo:

ne, ipak mi ne bi bilo mrak ni da sam imala 18, jer ipak mi je draze da mogu spavat normalnod oma, bez da cjelu noc moram slusat muziku iz nekog kvazi diska :D al ono, brdo je nemarnih, bezobraznih i glupih vlasnika, Bulldog je samo jedan primjer toga...

LadyInRed
14.03.2004., 15:58
najbolje mjesto svih vremena u rijecu je bio Phyton:amen: sve ostalo je loša kopija....e i njega više neće vratiti:(

big_lebowski
17.03.2004., 20:36
LadyInRed kaže:
najbolje mjesto svih vremena u rijecu je bio Phyton:amen: sve ostalo je loša kopija....e i njega više neće vratiti:(

Potpisujem...... :cool: :top: ;)

Alyssa
17.03.2004., 22:29
Weee topic je jos ziv :) :D

Benzanski@781
06.04.2004., 19:19
Dajte ljudi nemojte sad odustat ovo je jedini topic o rijeci.
Moramo i mi ponosno predstavljat svoj grad.

Benzanski@781 pjeva:

Najdraža Rijeko otvori njedra
vraćam se tebi primi mi jedra......

Ali ne stvarno. Moramo oživiti ovaj topic u najezdi svih topica iz zagreba(ste vidjeli kolko ih je!).

Nadam se da moj post neće umrijeti u tišini foruma.:(

morsk!
06.04.2004., 19:45
E gdje su ona vremena kad je sve bilo u Opatiji? :D
Sad da izadjem se moram vozit 4 zone, a prije ''samo'' dvije u onom zakon Autotroleju... :D
Ja bi opet ljeto 01', 02'...

morski_pljas :Slin:

Benzanski@781
06.04.2004., 21:34
Hvala bogu.

Što se tiče teme i meni fale dani hobitona. Nitko se nije bunio na autotrolej kad smo bili hodajući zombij u 5 ujutro. U hobitonu(zapravo malo ispred) sam dobio bocom po glavi. Ali i to ostaje u dobrom sjećanju. Zbilja se nadam da će ga otvoriti, ali nekako nevijerujem. Sad su u opatiji proširili neke hotele i sagradili nove. Mislim da neće biti baš oduševljeni(gradska uprava) da im neka bagra dolazi kad su Die deuchen turisten tamo.
Poslali su nas nazad u Ri. U točku punu skinsa, u pretrpani tranzistor, u luisu koja radi samo toliko i u big mama rock(tu nemam baš većih primjedbi).

Zbogom Opatijo.:( :w

morsk!
06.04.2004., 21:37
Benzanski@781 kaže:
Zbogom Opatijo.:( :w

Ne zbogom nego laku noc :zzz:
Jedino sta sad u Opatiji mozes napravit je spavat... :mad:

big_lebowski
07.04.2004., 00:46
ma jebeš Opatiju.... :zubo:

Ri je zakon.... još samo par stvari i sve za 5! :D

rebekah
07.04.2004., 15:40
A nikakvi komentari za 2 lava, capitano, hemingway, river pub, el rio, phanas....
da čujem....
meni osobno je najbolje u 2 lava i river pubu.... u hemingwayu nema ni žive duše...a prostor kao prostor je sasvim ok, muzika je dobra...pa ne kužim, u opt je uvijek bila totalna gužva, a otkad je u rijeci nigdje nikog....
phanas i el rio mi nikako ne idu....
u capitanu je prevelika gužva

big_lebowski
07.04.2004., 17:11
rebekah kaže:
A nikakvi komentari za 2 lava, capitano, hemingway, river pub, el rio, phanas....

možda eventualno river....
ovo ostalo: :bljak: :bljak: :bljak:

Prolaznica
07.04.2004., 17:16
nazalost od kad sam se preselila iz Ri vise nisam u toku sa dobrim mjestima, ali kad sam zadnji put bila u Phanasu ucinilo mi se da tamo zalaze sami saneri i sponzoruse :rolleyes:

IdemPišat
08.04.2004., 15:43
Rijeeeeeeka,Fiume jednu pjesmu zajedno svi.................tek toliko da dam doprinos topicu!:W

cincilator
09.04.2004., 09:23
Nekad:
1. phyton
2. mali qourum

Sad:
1. lujza
:s

cincilator
09.04.2004., 09:32
E i još jedno pitanje: jel neko bio u Marsu (ex mali qorum)??
Pa, ako je bio nek napiše šta ima tamo.

morsk!
09.04.2004., 11:07
cincilator kaže:
E i još jedno pitanje: jel neko bio u Marsu (ex mali qorum)??
Pa, ako je bio nek napiše šta ima tamo.

Restoran; bio sam uglavnom danju.
Jako dobra hrana, od pizza, tortilla, pašta, njoki, ma sve je dobro.
Ugodan ambijent, malo modernije ureden ali fora.
Svakako otidi. :w

cincilator
09.04.2004., 12:13
A šta se događa noću?
Kako čujem to je opet kao mali quorum ili nešto sl.

big_lebowski
09.04.2004., 12:20
morski_pljas kaže:
Restoran; bio sam uglavnom danju.
Jako dobra hrana, od pizza, tortilla, pašta, njoki, ma sve je dobro.
Ugodan ambijent, malo modernije ureden ali fora.
Svakako otidi. :w

a ti si iz RI isto?
:frajer:

morsk!
09.04.2004., 16:51
cincilator kaže:
A šta se događa noću?
Kako čujem to je opet kao mali quorum ili nešto sl.

Ne znam ne izlazim tamo...

big_lebowski:
a ti si iz RI isto?

Da da jesam ali mladja 87' generacija... :D

Benzanski@781
09.04.2004., 19:02
Šta sam ja to čuo o nekoj DISTORZIJI koja se otvara kod teatra fenice? Je zna netko nešto o tome?

IdemPišat
12.04.2004., 20:49
O tome se priča već nekoliko mjeseci pa nikako da se otvori!

super*girl
17.09.2004., 02:17
da podignem ovo:)

Sta kazete o River pubu? a moze i o Phanasu.... novom programu Tocke?!;)

*Girlie*
17.09.2004., 23:57
super*girl kaže:
(...) novom programu Tocke?!;)

za nas neupucene, kakav je to novi program tocke?

macorrrr
29.04.2009., 10:36
meni je rijeka danas nekako sumorna za izlaske...

kako se vama čini?