PDA

View Full Version : Košarka - opći topic

stranice : 1 2 [3] 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29

Grunf
09.01.2009., 19:06
Trebal bi, ali sa Zadrom se nikad ne zna.

dr. van Nostrand
09.01.2009., 22:58
http://24sata.hr/sport/clanak/rawle-marshall-kod-trenera-jusupa-i-suigraca-tomasa/96763/?context=naslovnica&web_page_id=main_page_sport

sretno mu bilo:w

Shawty
09.01.2009., 23:33
my baby's off to russia:(
falit če mi njegova afro zurkica u akvarijusu.nek mu je sa srečom,al ak je fkt dobio ponudu od maccabija,trebo je ič tamo,bar mu nebi bilo hladno:lol:

Grunf
10.01.2009., 00:57
Zadrani dobili 67:62 Bosnu, na poluvremenu je bilo 45:25 za Zadar. Perić je zabil 21 koš, imal 6 skokova, 3 asistencije, 4 ukradene lopte i 1 blokadu. Todor Gečevski je imal double-double: 16 koševa i 12 skokova.

Luyindula
10.01.2009., 12:02
Danas se igraju 4 utakmice u NLB ligi, a tri su veoma bitne za Zadrane i Cibonu.

U 16:00 sati počinju Partizan - Hemofarm. Našima treba pobjeda Partizana koji ima samo jedan poraz ove sezone. Koliko sam čuo, Hemofarm će igrat s nekim mlađim igračima, tako da pobjeda domaćina nebi trebala biti upitna.

Split - Budućnost je zjbana tekma. Gosti još imaju teoretske šanse da uđu u F4 tako da će ići s punim gasom. Našima bi odgovarala pobjeda Splita, jer bi se na taj način sigurno riješili Budućnosti u borbi za F4. Koef. na Budućnost je 1.85, pa ko' voli nek izvoli. :D

Union Olimpija dočekuje Zvezdu. Slovenci su 8. na tablici, a doma su gubili i od Partizana, i od Cibone i od Hemofarma. Uvijek su ti porazi bili tijesni, valjda će danas prevagnuti na njihovu stranu.

Zadnja utakmica je između Vojvodine i FMP-a za prestiž.
BTW. sutra će HTV prenositi Cibona - Zagreb.

Tara'88
10.01.2009., 18:12
U 16:00 sati počinju Partizan - Hemofarm. Našima treba pobjeda Partizana koji ima samo jedan poraz ove sezone.

dobili ste je.. 78:61
p.s. utakmica je bila malo smor

nar.kO
10.01.2009., 18:30
Partizan rutinski vs. Hemofarma.

papirlova
10.01.2009., 20:26
sta vi mislite mogu li i zadar i cibona otici na final four?

Serse
10.01.2009., 20:32
hemofarm bi morao uc u losu seriju :ne zna:

papirlova
10.01.2009., 20:57
sad im ak se ne varam hemofarm bjezi jednu pobjedu...
samo ne znam kakav je omjer cibone i zadra sa njima, mislim kako su im zavrsile prve tekme...
i ne znam raspored niti jednih...

Grunf
11.01.2009., 02:06

Cibona ima dva teška gostovanja kod Budućnosti i Zvezde, a Zadar kod Olimpije. Sve ostalo igraju doma i vjerojatno će dobit. Hemofarm ima gostovanja kod Zadra i Zvezde kaj bu zgubil sigurno i još gostovanje kod Budućnosti di će vrlo vjerojatno izgubit.
Hemofarm će bit na 7 poraza najvjerojatnije, Zadar na 5 ili 6, a Cibona na 6 ili 7. Bit će do zadnjeg kola neizvjesno.

Luyindula
11.01.2009., 12:21
sad im ak se ne varam hemofarm bjezi jednu pobjedu...
samo ne znam kakav je omjer cibone i zadra sa njima, mislim kako su im zavrsile prve tekme...
i ne znam raspored niti jednih...

KK HEMOFARM KK CIBONA 86-76
KK CIBONA KK HEMOFARM 79-75
Hemofarm +6

KK HEMOFARM KK ZADAR 87-81
24.1. KK ZADAR - KK HEMOFARM ?? - ??

Zadar mora dobit doma s +6 ako misli imati bolji međusobni omjer.

nina 55555
11.01.2009., 12:31
zagreb danas gazi cibonu :top:

kiwiman
11.01.2009., 14:13
zagreb danas gazi cibonu :top:

+30 za cibonu :kava:

nar.kO
11.01.2009., 14:31
Prvo skočite pa recite HOP!

Shawty
11.01.2009., 15:30
prekasno sam se digla i sad ništa od draženovog doma:(

ma nebu cibona izgubila danas, +6 za cibonu:)

calloway,anderson,šundov:s

Shawty
11.01.2009., 16:36
anderson zasad ko da ni nije na parketu:s

strašno zagreb +14 :flop:

Shawty
11.01.2009., 17:38
anderson zasad ko da ni nije na parketu:s

strašno zagreb +14 :flop:

edit: pobjedaaaaaaaaaa:zivili:

zagreb je strašno igrao danas,uništavali su nas,svaka im čast:horor:

once again,calloway :s:s

nar.kO
11.01.2009., 17:55
Jedva :s

papirlova
11.01.2009., 20:01
a Cibona, Cibona....jebote protiv zagreba se mora boriti do zadnje sekunde...
znaci Hemofarm ima bolji omjer od Cibone...
raspored

Cibona:

Buducnost
FMP
Crvena Zvezda
Union Olimpija
Vojvodina
Split
Krka
Bosna
Partizan
Helios

Zadar:

Partizan
Helios
Hemofarm
Krka
Zagreb
Budućnost
FMP
Crvena Zvezda
Union Olimpija
Vojvodina

Hemofarm:

Helios
Krka
Zadar
Zagreb
Budućnost
FMP
Crvena Zvezda
Union Olimpija
Vojvodina
Split

boldano igraju doma

rossonero
11.01.2009., 20:05
Calloway je danas spašavao pred kraj. A i Andrić je danas odigrao :top:

Čitao sam da je Anderson tri tjedna mirovao prije nego je došao u Cibonu, nadam se da zato ima tak slabu realizaciju, jer to se da ispravit.

Luyindula
12.01.2009., 20:38
Sutra je dan D za naša dva predstavnika u Eurokupovima.

Zadar - Riga igraju u 18:30. Zadar mora pobijediti s bilo kakvom razlikom da prođe dalje. Dobro bi bilo da Roanne pobjedi Marousi, jer bi tada Zadar osvojio prvo mjesto ukoliko pobjedi Rigu.

U 20:00h igraju Dexia - Zagreb. Zagreb je u NLB ligi ostvario samo dvije pobjede, ali je isto toliko pobjeda ostvario u Europi. Zagrebašima treba čudo, tj. pobjeda u Belgiji s 18 razlike (u nekim kombinacijama s 13, no 18 će trebati 99%). Ako se to desi osvojit će drugo mjesto i proći dalje.

Cibona u četvrtak gostuje kod Avellina, nema se šta izgubit, ali ni dobit.

fortaleza
13.01.2009., 09:23
Ništa od plasmana na EP za naše košarkašice.

Izgubile su u Italiji sa čak 83-50. Za plasman bi tako trebale dobiti u Belgiji te na kraju Italiju sa 34 razlike.

Imale su samo -5 sredinom treće četvrtine nakon čega slijedi serija 40-12 domaćina...

nina 55555
13.01.2009., 14:03
kolko treba Dexia koševa zabit za prolaz dalje?

Luyindula
13.01.2009., 14:45
kolko treba Dexia koševa zabit za prolaz dalje?

Dexia ide dalje s prvog mjesta s bilokakvom pobjedom.

A Zagreb ih mora dobiti s plus 18. Prvu su izgubili 66-84. U toj prvoj Zagreb je na poluvremenu gubio samo 2 razlike. Pukli su u trećoj.

papirlova
13.01.2009., 19:53
35'
Zadar - Riga 75:57

papirlova
13.01.2009., 20:03
Zadar - Riga 83:68
1.(22:6) 2.(21:24) 3.(19:15) 4.(21:23)

fortaleza
13.01.2009., 21:36
Prvi dio natjecanja je gotov, već se znaju nove grupe. Nakon njih slijedi Final8, znači opet po dvije najbolje ekipe idu dalje.

Zadar će igrati sa ruskim Unicsom, turskim Turk Telekomom i talijanskim Benettonom. Ništa posebno, niti jedna ekipa nije pri samom vrhu u svojim prvenstvima iako 6-0 Unicsa u prvom krugu upozorava. Jedino oni nisu nakrcati Amerikancima kao što je slučaj sa Turcima i Benettonom koji je već nekoliko sezona u banani.

GRUPA I

A1 Maroussi Costa Coffee
C1 Khimki Moscow
B2 Dynamo Moskva
D2 Panellinios BC

GRUPA J

B1 Unics Kazan
D1 Türk Telekom
A2 Zadar
C2 Benetton

GRUPA K

E1 Azovmash
G1 Pamesa Valencia
F2 Crvena Zvezda
H2 Hemofarm

GRUPA L

F1 Spirou Basket
H1 Iurbentia Bilbao
E2 Lietuvos Rytas
G2 Artland Dragons

FINAL 8 (što se tiče Zadra)

četvrtfinale:
J1 vs L2
J2 vs L1

UNICS KAZAN (skor u prvenstvu 6-4)

1 W, at Lukoil Academic 79 - 80
2 W, vs Barons/LMT Riga 76 - 55
3 W, vs Dynamo Moscow 80 - 71
4 W, at Dynamo Moscow 77 - 87
5 W, vs Lukoil Academic 79 - 72
6 W, at Barons/LMT Riga 86 - 81

Najbolji strijelci u Eurokupu:
KIRKSAY, TARIQ (Fra) 13,4 ppg forward
VEREMEENKO, VLADIMIR (Blr) 14,3 ppg forward
LYDAY, TERRELL (SAD) 16,3 ppg guard
POPOVIC, MARKO (Hrv) 11,8 ppg guard
SOKOLOV, DMITRY (Rus) 9,6 ppg center
ostali:
LONCAR, KRESIMIR (Hrv) center
CHIKALKIN, SERGEI (Rus) guard

TURK TELEKOM (skor u prvenstvu 9-5)

1 W, at Bnei Hasharon 54 - 76
2 W, vs Panellinios BC 70 - 64
3 L, at Aris BSA 2003 79 - 75
4 W, vs Aris BSA 2003 78 - 65
5 W, vs Bnei Hasharon 20 - 0
6 L, at Panellinios BC 82 - 74

DUDLEY, ERWIN (V.B.) 14,5 ppg center
WINSTON, KENNEDY (SAD) 10,6 ppg forward
WRIGHT, MICHAEL (SAD) 12,8 ppg forward
BLAKNEY, RODERICK (SAD) 8,8 ppg guard
ERDOGAN, SERKAN (Tur) 8,4 ppg guard
ostali:
LANG, KRIS (SAD) center

BENETTON TREVISO (skor u prvenstvu 8-6)

1 W, at Besiktas Cola Turka 72 - 77
2 W, vs BC Khimki 77 - 59
3 W, vs STB Le Havre 91 - 67
4 W, at STB Le Havre 76 - 82
5 L, vs Besiktas Cola Turka 80 - 89
6 L, at BC Khimki 80 - 71

NEAL, GARY (SAD) 14,5 ppg guard
NICEVIĆ, SANDRO (Hrv) 14,2 ppg center
LORBEK, DOMEN (Slo) 11 ppg guard
RANCIK, RADOSLAV (Slk) 10,8 ppg center
DIXON, BOBBY (SAD) 7 ppg play
ostali:
SORAGNA, MATTEO (Ita) guard
WALLACE, JUDSON (SAD) center
WOOD, DASHAUN (SAD) play

Grunf
14.01.2009., 01:05
Ovaj Turk telekom je legendaran, sve Ameri u ekipi. :rofl::rofl:
Zadar će ih sve dobit doma, a u gostima će dobit Turk Telekom i idu na final 8.

nar.kO
14.01.2009., 12:40
Grunf,opravdavaš status najvećeg optimista ovog podforuma :s

Grunf
14.01.2009., 16:40
Ovo je bila realistična prognoza, a optimistična je da će Zadar dobit sve i kao prvi iz skupine ići na final 8. :D

Adam Bus
14.01.2009., 20:09
Za Cibonu,klasična priča,dobro j krenula,al će se sve to raspast i prošle godine.

Grunf
14.01.2009., 20:38
Nema šanse da se raspadnu s Perasovićem.

Benzema86
14.01.2009., 21:20
CSKA-Partizan 63:66:s:s:s
Idemo dalje.A u drugom krugu ponovo pakao Pionira:jumping:

Grunf
14.01.2009., 21:48
Ljudi moji jel to moguće? :D
Daj mi reci koja je šema? Jesu ovi igrali zaozbač? :zubo:
Kaj je Partizan tolko jak? :ne zna:

Benzema86
14.01.2009., 22:14
CSKA verovatno nije odigrao sa 100%mogucnosti,ali ne izgleda mi da su pustili.Partizan je odigrao ekstra odbranu.U Turskoj smo izgubili 1 razlike.Isto i u Madridu i protiv CSKA u BG-u.Znaci da mozemo da se nosimo sa timovima koji imaju 10x vece budzete.A sad pravac Final4:D

Luyindula
14.01.2009., 22:47
Pobjeda Partizana nije loša vijest, oni su nam mogući protivnici u TOP 16. U ovom ludom raspletu je Milano prošao dalje, a Efes ispao. Evo kako bi trebali izgledat šeširi:

1. Unicaja, Barcelona, Tau Ceramica, CSKA
2. Olyimpiacos, Lottomatica, Mon. Siena, Real Madrid
3. Maccabi, Fenerbahce, Partizan, Panathinaikos
4. Cibona, Nancy, Milano, Alba Berlin

Možda bi ovo bilo idealno;

1. Tau
2. Lotto.
3. Partizan
4. Cibona

Ali jake su sve momčadi, teško je naći neku idealnu kombinaciju.

Tara'88
14.01.2009., 23:13
CSKA verovatno nije odigrao sa 100%mogucnosti,ali ne izgleda mi da su pustili.Partizan je odigrao ekstra odbranu.

cska je igrao solidno, ono lezerno.. kao i svaki tim na njegovom mestu da ima prolaz i zagarantovano prvo mesto u grupi :ne zna: ugl mi sada imamo bolji skor (u pioniru 62:63, u moskvi 66:63) takodje imamo bolji skor sa svima osim sa milanom :top:
ovo jeste bila teska zaista teska grupa ali na kraju je ispalo dobro, jer ako smo se mogli nositi sa njima (jos plus nismo imali bas neku srecu) trebalo bi da nam bude lakse ostatak takmicenja :mig:
ugl.. bravo partizan, sedam godina za redom prvak drzave i tri godine za redom plasirao za top 16 :s

:cheer:.... i samo ti i ja i crno belo oko nas i samo ti i ja mozemo sve zajedno.. :cheer:
:kiss:

Benzema86
15.01.2009., 00:06
Pobjeda Partizana nije loša vijest, oni su nam mogući protivnici u TOP 16. U ovom ludom raspletu je Milano prošao dalje, a Efes ispao. Evo kako bi trebali izgledat šeširi:

1. Unicaja, Barcelona, Tau Ceramica, CSKA
2. Olyimpiacos, Lottomatica, Mon. Siena, Real Madrid
3. Maccabi, Fenerbahce, Partizan, Panathinaikos
4. Cibona, Nancy, Milano, Alba Berlin

Možda bi ovo bilo idealno;

1. Tau
2. Lotto.
3. Partizan
4. Cibona

Ali jake su sve momčadi, teško je naći neku idealnu kombinaciju.
Bas bih voleo Cibonu u drugom krugu.Bila bi ludnica i u BG-u i u Zagrebu(vise kod nas:D)Ne bi bilo lose ni Ciganikos da izvucemo.

Benzema86
15.01.2009., 00:10
ugl.. bravo partizan, sedam godina za redom prvak drzave i tri godine za redom plasirao za top 16 :s

A sve pod komandom jednog jedinog Dula Vujosevica:s

Dule naš, koji kročis Pionirom,
da dođe tajm-aut tvoj,
da se čuju psovke tvoje,
da bude volja tvoja,
na parketu kao i na nebu.

Pobedu našu junačku daj nam danas,
i ne plati dugove marfin banci,
kao i što mi nećemo platiti svoje dugove,
i uvedi nas u Final 16,
i izbavi nas od zla

Jer tvoji su Grobari, i hala Pionir, i slavni Partizan.
Amin

Grunf
15.01.2009., 00:20
Dvije momčadi iz NLB-a u top 16, jako dobro. :cheer:
Španjolska ima 4, Italija 3, Grčka 2, a sve ostale zemlje 1 momčad. Trebalo bi uvest 2. i 3. ligu u NLB-u i pridružit ekipe iz nacionalnih prvenstava u NLB ligu, a prije toga se dogovorit s FIBA-om da nam daju 3 mjesta u Euroligi i 3 mjesta u Ulebu. Mislim da bi to dobili odmah jer sad imamo 3 ekipe u Euroligi i 4 u Ulebu. Kad bi se igralo s takvim ulogom onda bi NLB liga ubrzo opet postala najjača liga u Europi, dvorane bi bile pune a košarka bi se vratila na stare staze slave. Ne bi se više moglo dogoditi da klubovi koji su par godina zadnji još uvijek igraju ligu nego bi se ispadalo u 2. NLB ligu, a prva tri bi išla u Euroligu. U ovom trenutku to bi bili Partizan, Crvena Zvezda i Hemofarm a Cibona, Zadar i Budućnost bi išli u Uleb kup. Mislim da će se to dogoditi prije ili kasnije jer je ovak liga dosta nedorečena iako je puna jakih klubova. Zamislite dvoboj Cibona-Partizan u ZG-u pred 16.500 ljudi ili u Bg-u pred 19.000, ili Split-Zadar pred 12.000 ljudi. To bi bil mali NBA, a svakako najbolja liga u Europi. Samo stavite ulog i vidjet ćete košarke. :s:s

Tara'88
15.01.2009., 00:42
A sve pod komandom jednog jedinog Dula Vujosevica:s

"Po meni posebnu draž je imao i trenutak kada su navijači CSKA i naši navijači počeli zajedno da pevaju himnu, jer to su čak i dve ekipe koje su zadržale obeležja antifašističke borbe u svojim imenima, CSKA i Partizan. I još jednom ponavljam, jako sam zadovoljan i srećan. Uradili smo veliku stvar, i za klub i za srpsku košarku. “, nakon utakmice izjavio je trener crno-belih Duško Vujošević.

Di.Vujoshn (himna evrolige divoshn (Devotion) je u stvari prepev pesme Di.Vujoshn :D) je kralj :s a i 'decki' su nam super :cerek: (jedan je slavko vranes :zubo:)

Smotani2
15.01.2009., 10:05
Nema šanse da se raspadnu s Perasovićem.

Ima, ima.
Na žalost, mislim da su gotovi za ovu sezonu.
Utakmica sa Partizanom je to nagovjestila, a ona sa Zagrebom potvrdila.
Bez obzira koga kupili.

Još će ostati i bez Eurolige.

srce krajine
15.01.2009., 10:21
...efes pilsen ispao...:visi:
...ocekivano pustanje utakmice partizanu sa strane rusa,no moje je misljenje da su oni i zasluzili prolaz,iako mi nisu nesto simpaticni dobra su ekipa...:kava:
...zao mi je sto je dalje prosla ekipa tipa milano,jednostavno ekipa je koma...:ne zna:

papirlova
15.01.2009., 12:56
jel se slicno nesto dogosilo s Partizanom prije godinu, dvije, u zadnjem kolu pobjedili (mislim Olympiacos) i tako prosli, a nitko nije ocekivao njihovu pobjedu..
nisam sigur, jel netko zna?

Zemljanin
15.01.2009., 13:46
jel se slicno nesto dogosilo s Partizanom prije godinu, dvije, u zadnjem kolu pobjedili (mislim Olympiacos) i tako prosli, a nitko nije ocekivao njihovu pobjedu..
nisam sigur, jel netko zna?

Dobili su PAO kojeg je vodio Obradovic... navodno je dosta ljudi diglo finu pinku na taj par jer se pricalo o mogucem iznenadjenju u Ateni (koeficijent na pobjedu Partizana je bio oko 5,00).

Inace, sve cestitke Partizanu. Mlada ekipa, odlicno poslozena, atmosfera u Pioniru kakvu bi svaka domaca momcad mogla samo pozeljeti. Sjajan posao.

Grunf
15.01.2009., 14:15
Ima, ima.
Na žalost, mislim da su gotovi za ovu sezonu.
Utakmica sa Partizanom je to nagovjestila, a ona sa Zagrebom potvrdila.
Bez obzira koga kupili.

Još će ostati i bez Eurolige.

Bez Eurolige će ostati sigurno, vrijeme je za Zadar. :D

Benzema86
15.01.2009., 14:50
Dobili su PAO kojeg je vodio Obradovic... navodno je dosta ljudi diglo finu pinku na taj par jer se pricalo o mogucem iznenadjenju u Ateni (koeficijent na pobjedu Partizana je bio oko 5,00).

Inace, sve cestitke Partizanu. Mlada ekipa, odlicno poslozena, atmosfera u Pioniru kakvu bi svaka domaca momcad mogla samo pozeljeti. Sjajan posao.
PAO je tada odigrao sa rezervnom postavom(hvala Zeljko:D),ali nije bilo poslednje kolo.Ovo sinoc CSKA nije pustio:kava:
S obzirom u kakvom je finansijskom stanju Partizan poslednjih godina,ovo sto pruzaju je cudo.Igraci vec 2-3god.ne primaju redovno plate,koje nekad kasne i po 3 meseca.I kada ih vidim protiv Bamberga da se na +40 bacaju i ginu za svaku loptu,oni su za mene prvaci sveta(jebes Boston:D)

Luyindula
15.01.2009., 22:31
Amjeee...samo sam na Feneru pao.

Cibona izgubila -4, ali to ništa ne mijenja. Ključni dio tekme je bila 2/4 gdje su izgubili 28-18. Snimka je na HTV2 oko pola 1.

Ljubav u zaledju
15.01.2009., 22:48
Nemojte se brukati CSKA nije pustio nema shanse i u beogradu su zamalo izgubili,partizan je tada imao 3 shuta za pobedu ja sam iskreno ochekivao da na izuju medjutim na kraju sve se svodi who wants it more.Cibona je posle odlichnog starta malo aterirala na zemlju i ima 5-5 ko i Partizan.Ciboni je svakako utakmica u podgorici sledeceg vikenda mnogo vaznija i tu verujem da ce igrati na noz i dobiti.

dallas1974
16.01.2009., 00:10
Cibona izgubila -4, ............ Snimka je na HTV2 oko pola 1.

Pozdrav svima. Zašto pišem ovaj post, zato što me ljuti kako HRT tretira košarku. Ove sezone, kad je Cibona napokon uspjela ući u top 16, HRT opet miče baš Cibonu s programa. Večeras su imali prijenos na HRT+ na kojem nemajunacionalnu koncesiju. Sjetite se prošle nedjelje kad su prekinuli prijenos utakmice Cibona-Zagreb da bi gledali kako se debili gađaju bakljama u dvorani (dvoransko prvenstvo Hrvatske u malom nogometu). Što mi (ljubitelji) košarke moramo učiniti da bi dobili prijenos košarke na HRT-u? Valjda bi trebali podivljati kao nogometni navijači pa se valjda Cibona nebi "skidala" s programa svaki put kad nekog od urednika na HRT-u zasvrbi *??*?*?*.

Jesam li jedini ja žalostan na ovo stanje?

rossonero
16.01.2009., 01:54

Nisi, i mene zna poprilično to živcirat, pogotovo ono sa dvoranskim prvenstvom u nedjelju. A i ovo sa HRT+ je isto malo veća glupost.

Smotani2
16.01.2009., 07:41
Pozdrav svima. Zašto pišem ovaj post, zato što me ljuti kako HRT tretira košarku. Ove sezone, kad je Cibona napokon uspjela ući u top 16, HRT opet miče baš Cibonu s programa. Večeras su imali prijenos na HRT+ na kojem nemajunacionalnu koncesiju. Sjetite se prošle nedjelje kad su prekinuli prijenos utakmice Cibona-Zagreb da bi gledali kako se debili gađaju bakljama u dvorani (dvoransko prvenstvo Hrvatske u malom nogometu). Što mi (ljubitelji) košarke moramo učiniti da bi dobili prijenos košarke na HRT-u? Valjda bi trebali podivljati kao nogometni navijači pa se valjda Cibona nebi "skidala" s programa svaki put kad nekog od urednika na HRT-u zasvrbi *??*?*?*.

Nisi jedini kojem takav odnos prema košarci na našoj tv ne odgovara.No, na žalost, bojim se da si tu ne možemo baš pomoći.
Našem življu oduvijek će biti zanimljiviji debili koji se gađaju bakljama...

Do nekakve promjene odnosa, maxtv rules...

Što se jučerašnje utakmice tiče, nema se puno što za napisati.
Vrlo slična mnogim utakmicama koje je Cibona odigrala ove sezone, bez obzira što nije imala nikakvog utjecaja na ulazak u drugi krug.

Kad se promaši toliko otvorenih šuteva ( mislim prvenstveno na Kusa ), ne može se dobiti utakmica.
Također, čini mi se da nisu baš profitirali s Andersonom, a ni Šundov nije baš neki igrač...

papirlova
16.01.2009., 14:35
nisam gledao, popilo se:cerek:
kao je cibona izgledala...?

reg. ovisnik
16.01.2009., 16:26
Amjeee...samo sam na Feneru pao.

Cibona izgubila -4, ali to ništa ne mijenja. Ključni dio tekme je bila 2/4 gdje su izgubili 28-18. Snimka je na HTV2 oko pola 1.
kad se vec spominje Fener....
onaj tko sinoc nije gledao produzetke ne zna sto je propustio...
Damir Mrsic nekadasnji igrac Slobode, a kasnije i Splita u 39. godini zivota stavlja 15 koseva u produzetku....:s:s:s sto reci nego RAPSODIJA

Tara'88
16.01.2009., 17:46
Žreb za narednu fazu Evrolige, Top 16, biće održan ponedeljak 19. januara od 13 časova u Muzeju Olimpizma i sporta u Barseloni.
U novoj grupi Top 16 faze ne mogu se naći timovi koji su bili u istoj grupi u regularnom delu sezone, kao ni više od dva tima iz iste zemlje.

Prvi šešir: Unikaha (Španija), TAU Keramika (Španija), CSKA (Rusija), Barselona (Španija)
Drugi šešir: Olimpijakos (Grčka), Lotomatika Rim (Italija), Real Madrid (Španija), Montepaski Sijena (Italija)
Treći šešir: Makabi (Izrael), Fenerbahče (Turska), Armani Džins (Italija), Panatinaikos (Grčka)
Četvrti šešir: Cibona (Hrvatska), Alba (Nemačka), Partizan (Srbija), Prokom (Poljska).

Mečevi Top 16 runde igraće se sredom i četvrtkom, počevši od 28. januara, pa sve do 12. marta.

btw.. nadam se da cemo ovaj put imati malo vise srece sa grupama, mada su sada skoro sve ekipe extra jake tako da ce biti tesko u svakom slucaju :ne zna:
ali posle odlaska odjednom i pekovića i kecmana i palasija u ovoj sezoni niko nije ni ocekivao ovakav uspeh sa ovako mladom ekipom (da ne spominjem budzet i uslove koje su imali :rolleyes:), tako da sam ja vise nego zadovoljna sta god uradili u ostatku takmicenja :s

Smotani2
16.01.2009., 19:56
nisam gledao, popilo se:cerek:
kao je cibona izgledala...?

Dosta loše...

Luyindula
17.01.2009., 11:52
Ovog vikenda NLB liga ulazi u 'ubrzani ritam' zbog pauze u europskim kupovima, već u utorak i srijedu igra se 18. kolo, a sljedećeg vikenda i 19. runda regionalnog takmičenja.

Parovi 17. kola:

subota
FMP Železnik - Split CO (18.00)
Zagreb CO - Bosna ASA BHT (18.00)
Crvena zvezda - Vojvodina Srbijagas (19.00)
Hemofarm ŠTADA - Helios (20.15)

nedelja
Union Olimpija - Krka (12.00)
Budućnost m:tel - Cibona (18.15)
Zadar - Partizan (18.30)

Danas nema nekih bitnijih utakmica, ali danas je prilika za Zagreb da se odljepi s dna. Helios će 99% izgubiti od Hemofarma, a Zagreb bi s pobjedom izjednačio skor s njima.

Sutra je puno bitniji dan za naše. Ako Cibona izgubi teško će u F4 do kraja, pogotovo ako Zadar dobije Partizan. No ako Cibona pobjedi a Zadrani izgube, Cibona će zauzeti 4. mjesto. Teoretski sutra i Budućnost može do 4. mjesta.

ivanng2403
17.01.2009., 12:35
kad se vec spominje Fener....
onaj tko sinoc nije gledao produzetke ne zna sto je propustio...
Damir Mrsic nekadasnji igrac Slobode, a kasnije i Splita u 39. godini zivota stavlja 15 koseva u produzetku....:s:s:s sto reci nego RAPSODIJA

A kad si vec spomenio Mrsica, a gde je onaj Veljko Mrsic igrao za Cibonu '98?

Ono
17.01.2009., 13:36

Potražnja prile, potražnja.
Puno više ljudi želi gledat Dvoransko nego Cibonu :mig:

papirlova
17.01.2009., 15:40
ajde valda Cibona moze dobiti u Podgorici...iako ce biti tesko...

Ljubav u zaledju
17.01.2009., 17:07
Cibona ce najverovatnije dobiti u Podgorici.Sutra derbi u Zadru:) Partizanovac sam ali sumnjam da mozemo u Vishnjiku dobiti bilo kako bilo voleo bih da se Zadar plasira na final 4 i da se igra u Zadru imaju stvarno fanatichne navijache.

nar.kO
18.01.2009., 18:55
Cibona odlično igrala prvu četvrtinu.
U jednom trenutku imala 14 razlike prednosti,a sad naravno pad,samo 2 razlike :(

Roose Bolton
18.01.2009., 20:00
Cibona totalna pušiona. +10 za Budućnost u zadnjoj minuti. Zbogom final four.

Roose Bolton
18.01.2009., 20:13
Zadar + 9. Minuta do kraja.

Roose Bolton
18.01.2009., 20:16
Kakva je ovo kurac od igre kod Partizana?

kiwiman
18.01.2009., 20:18
cibona se ja mislim oprostila od eurolige

Roose Bolton
18.01.2009., 20:21
Kraj u Zadru. 74-65.
Zadar sve bliži Final Fouru.
Realno, Zadar može igrati i Euroligu jer tamo ima barem 6-7 slabijih ekipa ako ne i više.

Luyindula
18.01.2009., 21:15
Cibona teško do F4.

BTW. kakvo je sada stanje u slučaju s bodovima (ajmo reć da će Zadar uć u finale, a Cibona neće u F4). ??? Što mora Cibona napravit u takvom slučaju da nastupi i iduće sezone ??

rossonero
18.01.2009., 21:17
Anderson danas odličan, 30 poena i 12 skokova, čak je i Homan danas imao 12 poena, Kus 13 poena.

Drugi nitko nit više od 5 poena, nit više od 5 skokova. :flop:

rossonero
18.01.2009., 21:27
Cibona teško do F4.

BTW. kakvo je sada stanje u slučaju s bodovima (ajmo reć da će Zadar uć u finale, a Cibona neće u F4). ??? Što mora Cibona napravit u takvom slučaju da nastupi i iduće sezone ??

Cibona je na plus 8 bodova, vidi ovdje (http://www.sportnet.hr/Vijest.aspx?ID=370871). Ovdje ima članak kolko što nosi bodova, da ne kopiram sve ovdje, link (http://www.ezadar.hr/clanak/kk-zadar-200809-kako-do-eurolige).

Ma ima svakakvih kombinacija još, no za Zadar je najvažnije da uđu među zadnja 4, i onda se tamo u svojoj dvorani naberu bodova.

Tara'88
18.01.2009., 21:32
Kakva je ovo kurac od igre kod Partizana?

i ja bih zelela taj odg :ne zna:
nisam puno gledala tekumu, jer i slabo pratim uopste jadransku ligu, ali ono pri kraju jbt lopta nece pa nece da udje :ne zna: koliko su samo zicera promasili.. slobodna bacanja katastrofa o trojkama da ne govorim :bonk:, a i meni je bila ocekviana takva igra partizana posle svega sto su prosli..
jedino mom tripkovicu :cerek: svaka cast (21 kos), decko je odrzavao rezultat nasih..

p.s. nisam znala da su ovi zadrani toliko nalozeni na partizan jbt hala full puna, jos su poceli da se gadjaju sa tribina :D, duletu i ovima na klupi uopste pogled nije bio na terenu vec gore ne bi li ih nesto pogodilo :D

travelaround
18.01.2009., 23:38
Jadan dule i ekipa, sigurno to nisu očekivali u Zadru a vjerovatno nisu na to ni navikli. Pogotovo kad igraju sa Zvezdom u Pioniru :D
Drago mi je zbog Zadra i košarke. Tamo ljudi barem vole taj sport i dvorana je redovito puna.

Da dodam i ovo...poslje na konferenciji Dule priča o umoru i virozi pa skoro i temperaturi kod nekih igrača na što mu Pino Gierggia ubaci opasku da on izgleda uvijek ima problema sa temperaturom kad igra u Zadru što je izazvalo popriličan smijeh.
Naravno ni Dule nije ostao dužan pa je odmah u govoru nastavio da bi trebalo malu pomoćnu dvoranu sa 300 mjesta nazvati po Pinu :) Stvarno kralj

Tara'88
19.01.2009., 00:36
Jadan dule i ekipa, sigurno to nisu očekivali u Zadru a vjerovatno nisu na to ni navikli. Pogotovo kad igraju sa Zvezdom u Pioniru :D
Drago mi je zbog Zadra i košarke. Tamo ljudi barem vole taj sport i dvorana je redovito puna.

:rolleyes: pa nisam ja rekla da su jadni, vec mi je bilo smesno.. naravno da je dule navikao na svakakve.. sve je to sastavni deo navijanja (mada mi je kulturnije navijanje bilo cak i u pioniru :D), ja za to nisam rekla nis'
meni nije drago :zubo: (mada me i nije zanimala ova tekma) ali dobro je za zadar sto su dobili ovu utakmicu koliko znam valjda im je ova tekma bila potrebna za fajnl for..

dr. van Nostrand
19.01.2009., 00:58
fajnl for..

opet ti ''pišeš kako govoriš'':lol:

Tara'88
19.01.2009., 01:38
opet ti ''pišeš kako govoriš'':lol:

jel to tebi 'simpaticno' smesno ili me ismejavas, da znam kako da te tretiram :D :ceka:
jbt. dobicu kompleks od tebe, iako sam srpkinja (u sr se pise kako se izgovara)

Iader
19.01.2009., 01:54
Zadar pobijedia bez neke pretjerane muke iako utakmica nije bila pretjerana lipotica. Nama prevažna utakmica, Partizan umoran od Moskve, iako su nas tili skinit u Zadru, em je to uvik svima posebna draž, em ne vole nas baš pa bi nas tili van F4 :D Jer bi u protivnom mogli doći u ZD na F4, a tad nekako teško da bi ga osvojili hehe.

Atmosfera užarena, ljudi oko 10 000 (dvorana prima službeno 9200, s tim da na tribini Tornada ekipa stoji i na prolazima i gori pod kupolom tako da je bilo makar 500-1000 više od kapaciteta, što je mali nastavak prakse iz Jazina :mig:)
Dule odvodi ekipu ća s utakmice, svi igrači i struka lagano na terenu, nitko sankcioniran, to je valjda normalna stvar, igrači Partizana i Dule se bune na svaku drugu odluku sudaca, opet nikom ništa, naš Stipčević se malo pobuni jednom i - paf - odma tehnička. Živili suci!

Zadar gura prema F4, a sad ćemo vidit. Ako budemo domaćini što je lani usmeno "obećano" mislim da bi bez problema mogli osvojit ponovo ligu jer nam doma prid punom Krešinom dvoranom teško da itko išta može.

HutaGalung
19.01.2009., 03:08
Zadar gura prema F4, a sad ćemo vidit. Ako budemo domaćini što je lani usmeno "obećano" mislim da bi bez problema mogli osvojit ponovo ligu jer nam doma prid punom Krešinom dvoranom teško da itko išta može.
Pa ti si lud. Cibona ce da lobira da F4 bude u Beogradu ako se ona ne plasira. Ipak je Euroliga je u pitanju.

Bas ce u Zadru da bude ako budu 3 srpska kluba u F4. Hajde da je Zadar prvi ili drugi, pa bi mozda bilo moguce. Prvi ce Vujosevic da digne buku.:rofl:

Iader
19.01.2009., 03:12
Pa ti si lud. Cibona ce da lobira da F4 bude u Beogradu ako se ona ne plasira. Ipak je Euroliga je u pitanju.

Bas ce u Zadru da bude ako budu 3 srpska kluba u F4. Hajde da je Zadar prvi ili drugi, pa bi mozda bilo moguce. Prvi ce Vujosevic da digne buku.:rofl:

Toga se i ja bojim i mislim da imaš donekle pravo. Samo ja se još uvik naivno nadan da pošto je 2 puta već bilo u Begešu, a u Zadru nijednom, em je Zadar jedan od najuspješnijih klubova lige i red je da ugosti završnicu napokon, da ima Boga i da će F4 ipak u Dvoranu Krešimira Ćosića.
Ako ne u nju, ima i Split sad Spaladium Arenu, a nas 12 000 je autocestom doli za uru i po vrimena :D

dr. van Nostrand
19.01.2009., 14:42
jel to tebi 'simpaticno' smesno ili me ismejavas, da znam kako da te tretiram :D :ceka:
jbt. dobicu kompleks od tebe, iako sam srpkinja (u sr se pise kako se izgovara)

simpatično:s
samo nastavi tako pisat:D

Tara'88
19.01.2009., 14:43
Nove grupe TOP 16 faze:

Grupa E: TAU Ceramica, Olympiacos, AJ Milano i Asseco Prokom.

Grupa F: Regal Barcelona, Real Madrid, Maccabi Electra i Alba Berlin.

Grupa G: Unicaja, Lottomatica Roma, Panathinaikos i PARTIZAN.

Grupa H: CSKA, Montepaschi Siena, Fenerbahce Ulker i Cibona.

„Kada se dođe među prvih šesnaest onda je to stvarno sitno sito majstorsko rešeto. Rekao bih da nisam presrećan što je u grupu ušao Panathinaikos, jer objektivno njemu nije bilo mesto u trećem šeširu. Ali sve u svemu, ne može čovek da kaže da je zadovoljan u smislu da u bilo kojoj drugoj grupi ima puno lakši posao. Mi idemo iz četvrtog šešira i ne treba zaboraviti da smo cilj već uveliko ostvarili, ali naravno sa istim entuzijazmom i posvećenošću nastavljamo dalje. Grupe su ujednačene, tako da svi treba da budu niti previše srećni niti previše nezadovoljni. Nadam se da ćemo nastaviti da igramo dobro i u ovoj grupi i da ćemo Beogradu i našim navijačima pružiti još mnogo dobre košarke.“

slazem se sa Duletovom izjavom

dr. van Nostrand
19.01.2009., 14:47
barcelona-real:s
tau-olympiakos:s
cska-m.siena:s
cibona:rofl:

Tara'88
19.01.2009., 14:55
simpatično:s
samo nastavi tako pisat:D

ok, vidim da me zayebavas :tuctuc: samo ne znam zasto kada pisem po mom i ispravno :confused:
naravno da cu nastaviti tako da pisem :p.. ali zavisi, nekada pisem 'fajnl for' nekada 'final four' kako mi se da, ugl ni u jednom slucaju nisam gramaticki pogresila :kava:

papirlova
19.01.2009., 16:13
jebeno teska grupa, al bar Giriček dolazi u Zagreb da mu mamicu jebemo...:cerek:

jpm
19.01.2009., 16:26
Cibona izlobirala da F4 bude u beogradu :confused: Glupost na kubik. Kako je cibona mocna lijepo se vidi po sramotno dugoj suspenziji marshalla, a zadnji primjer je jucerasnja utakmica gdje je cibona igrala 5 na 8.

Iader
19.01.2009., 21:41
Cibona izlobirala da F4 bude u beogradu :confused: Glupost na kubik. Kako je cibona mocna lijepo se vidi po sramotno dugoj suspenziji marshalla, a zadnji primjer je jucerasnja utakmica gdje je cibona igrala 5 na 8.

Cibona sama u regionalnim okvirima baš i nije jaka. Ali Cibona u kombinaciji s Partizanom, Zvezdom i Hemofarmom i nije baš bezazlena. A njima se, pogađaš, baš i ne igra u Zadru. Lani je Cibona stala na stranu Partizana kod lobiranja za F4 pa što ne bi i ove godine!

Luyindula
19.01.2009., 21:47
Grupa H: CSKA, Montepaschi Siena, Fenerbahce Ulker i Cibona.

28.1. Siena (doma)
04.2. CSKA (vani)
11.2. Fener (doma)
25.2. Fener (vani)
04.3. Siena (vani)
11.3. CSKA (doma)

Neloš raspored. Prva je najbitnija. Fener bi trebali dobit doma, a CSKA će valjda osigurati drugi krug prije zadnje.

Benzema86
19.01.2009., 22:00
Grupa G: Unicaja, Lottomatica Roma, Panathinaikos i PARTIZAN
Imamo solidan raspored.Kuci moramo dobiti Unicaju i Romu,sto je realno.Mislim da ce PAO ako podigne formu biti sigurno prvi,a za drugo mesto ce se voditi teska borba.Malu prednost dajem Spancima.

Grupa H: CSKA, Montepaschi Siena, Fenerbahce Ulker i Cibona
Tezak zreb za Cibonu.Mislim da nemate sansi protiv CSKA i Siene,ali cuda su moguca.

Tara'88
19.01.2009., 22:53
Imamo solidan raspored.Kuci moramo dobiti Unicaju i Romu,sto je realno.Mislim da ce PAO ako podigne formu biti sigurno prvi,a za drugo mesto ce se voditi teska borba.Malu prednost dajem Spancima.

cuj od mozda barcelone, cska, siene i tih, unicaja i roma deluju jednostavnije ali nece biti ni malo lako (pogotovo unicaja), samo naravno njih bi morali dobiti kuci ako mislimo dalje :ne zna:

PAO nam je domaci vec :D igrali smo sa njima prosle godine:
"Partizan je u nekoliko navrata prethodnih sezona imao priliku da igra protiv Panatinaikosa, koga je prošle godine "skinuo" sa evropskog trona i sada grčki navijači smatraju da su Beograđani njihovi dužnici" :p

a tu su i nasi:
"Beograd i navijači Partizana će u svom Pioniru moći da vide svoje nekadašnje ljubimce Dušana Kecmana i Nikolu Pekovića sada članove Panatinaikosa, koje sa klupe predvodi Željko Obradović" :D

a evo i sta misle o nama:
"Tim menadžer Panatinaikosa Manos Papadopulos: "Sve grupe su jake, ali ako budemo igrali kako znamo, proći ćemo dalje. Igraćemo sa dobrim timova, a tu je ponovo i Partizan, kao i pre godinu dana. Dobra stvar je da ćemo se ponovo videti sa dobrim prijateljima iz Lotomatike i Partizana"
tako da se tu mora nesto iskombinovati da se proguramo :zubo:

salim se, naravno da je PAO najaci u ovoj grupi teorijski a i favorit
p.s. grupa H jeste teska, mada su sve manje vise ujednacene kako bi to rekao dule :kava:

Sandokhan
19.01.2009., 23:28
objektivno vece su sanse za prolaz partizana nego cibone

ali ako nista bar dva spektakla u drazenovom domu, cska i siena, jedva cekam:D

_maja_
20.01.2009., 10:39
neznam gdje bi drugo ovo pitala pa cu tu... jel zna netko gdje se moze kupiti zensah rukav za kosarku, a da nije prek neta, u nekoj trgovini?

Serse
20.01.2009., 18:37
cska i siena tu prolaze, sve osim toga je senzacija

cibona moze ocekivati skor oko 2-4 :) da su dobili lottomaticu umjesto siene bila bi druga prica :)

Serse
20.01.2009., 18:39
neznam gdje bi drugo ovo pitala pa cu tu... jel zna netko gdje se moze kupiti zensah rukav za kosarku, a da nije prek neta, u nekoj trgovini?
imas cijeli podforum o sportskoj opremi

Sandokhan
21.01.2009., 01:44
split se skoro vratio protiv zvezde nakon sto je gubio preko 20,steta sto ih nisu roknuli

mate mišo
21.01.2009., 02:47
Pripadnici "Torcide" napali su košarkaše Crvene zvezde na splitskom aerodromu prilikom povratka sa utakmice NLB lige.

U utorak uveče, oko 22.40, tokom čekiranja Zvezdine ekspedicije, u aerodromsku zgradu upalo je između 15 i 20 huligana, naoružanih motkama, flašama i kamenjem. Nakon što su sav kontigent uputili u pravcu Zvezdinih košarkaša, ali i ostalih putnika za Beograd, među kojima je bilo i dece, pobegli su na susedni izlaz. Na sreću, samo je Amerikanac Ovens zadobio rasekotinu ispod kolena.

Crveno-bele su na aerodromu obezbeđivala tri policajca, da bi njihov broj nakon ovog incidenta bio gotovo udvostručen.
:rofl::rofl:
copy/paste sa b92

papirlova
21.01.2009., 10:25
cska i siena tu prolaze, sve osim toga je senzacija

cibona moze ocekivati skor oko 2-4 :) da su dobili lottomaticu umjesto siene bila bi druga prica :)

ja se nadam ovde da bi CSKA ili Siena u tom dvoboju jedna ili druga ekipa izvuci obe pobjede iako jako tesko al ne i nerealno...
a mislim da cibona moze imati 3:3, uz malo srece...a onda se nadati i cekati druge rezultate...

Sandokhan
21.01.2009., 11:45
Pripadnici "Torcide" napali su košarkaše Crvene zvezde na splitskom aerodromu prilikom povratka sa utakmice NLB lige.

Crveno-bele su na aerodromu obezbeđivala tri policajca, da bi njihov broj nakon ovog incidenta bio gotovo udvostručen.
:rofl::rofl:
copy/paste sa b92

neprocjenjivo:lol:

pretpostavljam da ih je onda pet bilo

Tara'88
21.01.2009., 15:52
Opačić izjavio da veruje da je ono juče u Splitu "izolovan incident". Svidja mi se što su naši počeli da pokazuju drugima kako treba da se ponašaju. I Dule prošle nedelje, i Opačić sad, su pohvalili organizaciju, i pored ovih incidenata. :top: ne treba generalizovati nesto prema tome sto je jedna skupina uradila pa je sada kao cela hr organizacija bila losa

p.s. nadam se da se ovo nece ponoviti u bg kao revolt, ali kako bas svima objasniti da to nije lepo :D uvek se nadje kriticna masa :D
p.s.s. danas igra valjda partizan - zagreb u pioniru u 19 casova, jbg ne mogu gledati, ali nije mi bitno, tj i nisam nesto pratila jadransku ligu

travelaround
21.01.2009., 17:21
Da voliš košarku vjerovatno bi pratila

Tara'88
21.01.2009., 17:38
Da voliš košarku vjerovatno bi pratila

volim kosarku ali nemam vremena (faks, ispiti - januarski rok i sve ostalo sto treba uklopiti) pa gledam koliko stignem i ugl ono sto je bitnije

travelaround
21.01.2009., 17:49
Ma to je bila dobronamjerna provokacija na Vaše komentare na ne zainteresiranost za NLB ligom.
Ništa zlonamjerno, uostalmo bolje ti je da učiš:)
Inače Zadar igra protiv Hemofarma 24.-og u Jazinama zbog rukometa. Karata nema u slobodnoj prodaji jer su mjesta pokrivena pretplatnicima i Tornadom. Mogu misliti kakav će to spektakl biti.

Roose Bolton
21.01.2009., 19:55
Zadar popušio od Heliosa. :lol:
Kakve luzerčine.

Luyindula
21.01.2009., 20:33
I Zadar i Budućnost izgubili :lux:

Ajmo sad sve ponovo.

edit: jaoooo...Krka-Hemofarm 74-75

jpm
21.01.2009., 21:08
Volio bi nekog navijaca zadra da objasni kako kk zadar misli igrat EL uz ovaj luzerski i provincijski mentalitet ???

Ljubav u zaledju
21.01.2009., 21:38
Ma to je bila dobronamjerna provokacija na Vaše komentare na ne zainteresiranost za NLB ligom.
Ništa zlonamjerno, uostalmo bolje ti je da učiš:)
Inače Zadar igra protiv Hemofarma 24.-og u Jazinama zbog rukometa. Karata nema u slobodnoj prodaji jer su mjesta pokrivena pretplatnicima i Tornadom. Mogu misliti kakav će to spektakl biti.
To ja ne razumem :ne zna: ja dok sam bio u Beogradu i kad nije bila jadranska liga isho sam na sve tekme moguce basketa da sad ne nabrajam timove isho sam i na "gostovanja" u shumice i na halu sportova, a sve zato shto sam bio zagrizeni ljubitelj basketa i josh veci partizanovac takodje ne postoje bitne i manje bitne tekme , da skratim da nedavim mene itekako zanima ta liga nemogu je gledati uzivo iz opravdanih razloga,a ovi shto tvrde da nas(partizanovce) nezanima liga su kvazinavijachi pozeri i fenseri.

Lucas PG
21.01.2009., 23:09
Evo vam snimke pa pogledajte koja strava se dešavala u tih 15 sekundi :mljacko:

http://www.jutarnji.hr/crna_kronika/clanak/art-2009,1,21,,149254.jl

Tara'88
21.01.2009., 23:26
To ja ne razumem :ne zna: ja dok sam bio u Beogradu i kad nije bila jadranska liga isho sam na sve tekme moguce basketa da sad ne nabrajam timove isho sam i na "gostovanja" u shumice i na halu sportova, a sve zato shto sam bio zagrizeni ljubitelj basketa i josh veci partizanovac takodje ne postoje bitne i manje bitne tekme , da skratim da nedavim mene itekako zanima ta liga nemogu je gledati uzivo iz opravdanih razloga,a ovi shto tvrde da nas(partizanovce) nezanima liga su kvazinavijachi pozeri i fenseri.

e ofsajderu, rekla sam da volim kosarku (znaci nisam zagrizena ili zaludjena) samo volim pogledati tekmu i nis' vise, sto znaci kada imam bitne obaveze necu je gledati
eto meni postoje bitnije i manje bitnije tekme, kao sto sve na svetu postoji bitnije i manje bitnije :kava: sto ne znaci da ne navijam i ne podrzavam partizan i na rezultatski nebitnim i cak onim humanitarnim tekmama (cak vise sam puta bila u pioniru kada su manje tekme gde nije bilo puno guzve, kada sam htela na miru pogledati dobru kosarku)
sto se tice jadranske lige rekla sam da mene licno puno ne zanima (a i mislim da ona dosta umara igrace i ne mogu da budu u full formi za njihove prioritetne tekme, bar sto se tice partizana jer sam milion puta cula izjave kosarkasa na tu temu i cini mi se da ih vise klub forisra na to nego sto oni to stvarno zele) nisam generalizovala partizanovce.. a liga mi uopste ne smeta, samo malo smara jer znam unapred odmah ko je u final four.. :kava: znaci ti tvoji razlozi za kvazi navijace su smesni bar u mom slucaju

volim pogledati kosarku, navijam za partizan oduvek (priznajem nisam vatreni navijac u smislu da mi je to ispred skoro svega i zivotni prioritet jedan).. imam dosta obaveza i kada mi one to dozvole mogu da izorganizujem slobodno vreme uz partizan.. the end of story

Iader
22.01.2009., 06:36
Volio bi nekog navijaca zadra da objasni kako kk zadar misli igrat EL uz ovaj luzerski i provincijski mentalitet ???

Isto ka i Cibona. Jadno i kukavno. Ali bar prid 9000 ljudi. A ne prid 2-3 puta manje.
Al ne moraš se brinit, neće ju Zadar dugo još igrat.

Luyindula
22.01.2009., 10:50
Evo rasporeda do kraja:

Zadar:

Hemofarm (doma)
Krka
Zagreb
Budućnost (doma)
FMP
Zvezda (doma)
Olimpija
Vojvodina (doma)

Cibona:

Zvezda
Olimpija (doma)
Vojvodina
Split (doma)
Krka (doma)
Bosna
Partizan (doma)
Domžale

No, Hemofarm ima najteži raspored, ali Cibona ih samo teoretski može stići. Do kraja će biti neizvjesno, ali ove tekme u subotu mogu odrediti daljnji tok.

nar.kO
24.01.2009., 18:50
Cibona dobila Zvezdu u Pioniru :s

Gled'o tekmu.
Prvo poluvrijeme Zvezda vodila 12+ razlike.
Ipak ova momcad Perasovica pokazala da ima "sebe" vrativši se i na kraju pobijedivši.

:s

Wicked Messenger
24.01.2009., 19:18
Gled'o tekmu.
Prvo poluvrijeme Zvezda vodila 12+ razlike.

na poluvremenu je bilo +17 za zvezdu ako se ne varam...

Luyindula
24.01.2009., 19:26

Točno. Bravo Cibosi :s

Pobjeda u Pioniru nakon 10 godina. :s

nar.kO
24.01.2009., 19:26

ma dobro.

Imao sam posla na WoW-u:zubo:,pa nisam baš gledao cijelu tekmu.Bacao sam poglede na utakmicu,gled'o sam zadnjih 5 minuta baš temeljito.

Važno je da je Cibona pobijedila :lux:

wigald
24.01.2009., 19:37
Rekao sam ja da oni imaju muda.:top:

Tara'88
24.01.2009., 21:34
evo da ne ispadne da ne pratim i ne bodrim partizan u jadranskoj ligi, gledala sam utakmicu buducnost - partizan i to preko neta na wwiTV.com :mig: posto je bio prenos jedino na rtcg a ja ga nemam na tv..
i naravno partizan i pored ne bas tako dobre igre dominirao i vodio tokom cele tekme, na kraju pobedio 71:64
najbolji su bili lazme i velickovic :cerek:.. a i vranes je bio izvan ocekivanja :zubo:.. moj tripkovic blaga katastrofa (dobice po :tuctuc: kada dodje kuci :D) a dobro protiv zadra i zagreba je bio odlican :s ne moze svaku.. tepic je mislim imao 11 koseva, nije bio los, s tim sto je imao par poslatih lopti u prazno, kako samo on moze

p.s. moraca je bila isto full puna, izgleda da je partizan bas popularan na ovim prostorima :kava:

p.s.s tau - unicaja 100:90 :s, rakocevic TRIDESETSEDAM poena :s.. iako sam mislila da ce unicaja pobediti u gostima kako je bilo krenulo.. al' dobro je nisu toliko jaki, mislim posto su u grupi sa partizanom za eu ligu..

Luyindula
25.01.2009., 11:14
Zadar dobio Hemofarm, a Zagreb Domžale. Čini se ipak da će Zagreb izbjeći zadnje mjesto.

Budućnost je izgubila :lux:, tako da sada definitivno odpadaju iz borbe za F4. Hemofarm ide u goste Budućnosti i Zvezdi. Valjda će to izgubit pa bi mogli imati dva kluba u F4.

EDIT: Zadar igra s Turk Telekomom onaj košarkaški "Kup Uefa" u utorak, igraju vani bez prisutnosti gledatelja. Dobra prilika za dobar početak u novoj skupini.

His Airness
25.01.2009., 12:20
Točno. Bravo Cibosi :s

Pobjeda u Pioniru nakon 10 godina. :s

a cvitković zvuči ko da je na sprovodu :confused:

Roose Bolton
25.01.2009., 13:29
Cibona je još uvijek u najlošijoj situaciji. U slučaju kruga, Hemofarm i Zadar su ispred.
Dakle, Ciboni treba jedna pobjeda više u odnosu na obje ekipe.

Roose Bolton
25.01.2009., 15:06
Zadar otjerao Dixona. Totalno neozbiljan klub i uprava. Najprije im je kriv trener. Pa kad opet ne ide onda su im krivi igrači.

Luyindula
25.01.2009., 15:16
Cibona je još uvijek u najlošijoj situaciji. U slučaju kruga, Hemofarm i Zadar su ispred.
Dakle, Ciboni treba jedna pobjeda više u odnosu na obje ekipe.

Točno, ali da su spušili od CZ onda bi ostali na teoriji.

Iznad su rasporedi od Zadra i Cibone. Zadrani stvarno imaju lak raspored do kraja sezone i teško da mogu kiksat, eventualno protiv CZ doma ili Olimpije vani, ali teško. Cibona definitivno mora dobit svih 7 utakmica ako misli u završnicu. Ako se to desi, Hemofarm mora izgubiti dvije, a njihov raspored je: Zagreb (doma), Budućnost (vani), FMP (doma), Zvezda (vani), Olimpija (doma), Vojvodina (vani) i Split (doma).

Od Zvezde bi trebali izgubit, jer Zvezda puca na prvo mjesto i nevjerujem da će puštat. Vjerojatno će ona s Budućnosti biti ključna.

jpm
25.01.2009., 18:01
Zadar ce izgubit dvije vani. To je realno po dosadasnjim igrama.

papirlova
25.01.2009., 18:19
Cibona :s:s:s:s

Zadar:s:s

papirlova
25.01.2009., 18:22
Helios do kraja

Zagreb
Budućnost
FMP
Crvena Zvezda
Union Olimpija
Vojvodina
Split

boldano igraju doma

Sandokhan
25.01.2009., 19:01
jep,zadar gubi bar dvije do kraja,zvezdu doma tucemo ali porazi od olimpije i fmp-a nam se sigurno smjese ako nastavimo s beskrvnom igrom kakvu smo dosad prikazivali na gostovanjima

inace zadar izgleda trazi novog playa,bas me zanima sto koga ce pino izvuci

travelaround
26.01.2009., 13:42
Prošle godine sa Partizanom a sada ove igre sa Zvezdom. Bravo Cibona.

http://24sata.hr/index.php?cmd=show_clanak&tekst_id=99208&web_page_id=main_page_sport

rossonero
26.01.2009., 19:00
Bravo Cibona za pobjedu u Beogradu, al sve se bojim kako će u srijedu proći. Nadam se da će Cibosi Sieni priuštiti 3. ovosezonski poraz. :D

Naš Rawle u Rusiji trpa po 35 poena.

Iader
26.01.2009., 20:06
Zadar otjerao Dixona. Totalno neozbiljan klub i uprava. Najprije im je kriv trener. Pa kad opet ne ide onda su im krivi igrači.

Kompleksašiću, u pravu si, Zadar je neozbiljan klub.
A Cibona je jako ozbiljan. Zato ih i gleda u prosjeku 500 ljudi u gradu od 850 iljada stanovnika. Ljudi pripoznaju ozbiljnost, što je je.

fortaleza
26.01.2009., 23:02
Ovo je Ciboni odmah ključna utakmica. Ako ovo dobe mogu se čak nadati omjeru 3-1 nakon četiri susreta (Cska vani L, Fener doma vani W W) nakon čega bi se dalo nadati...iđe se iđe...ponesite trube!

Grunf
26.01.2009., 23:13
Bravo Cibosi, Anderson je životinja. Kako je cimnul onog lika iz Zvezde na trici. :s:rofl:

Roose Bolton
26.01.2009., 23:48
Kompleksašiću, u pravu si, Zadar je neozbiljan klub.
A Cibona je jako ozbiljan. Zato ih i gleda u prosjeku 500 ljudi u gradu od 850 iljada stanovnika. Ljudi pripoznaju ozbiljnost, što je je.

Kompleksašić te napravio. :rigo:
Spomenuo sam neozbiljnost kluba koji pretendira doći na Cibonino mjesto. Pitanje tko je idući na listi za odstrijel? Vjerojatno to ide po visini ugovora.
Puca mi k**** oko toga koliko ljudi gleda Cibonu. Niti sam iz Zagreba, niti navijam za Cibonu tako da mi je sasvim svjedno gleda li je 100 ili 500 ljudi i da li će u EL biti prvi ili zadnji.

Sandokhan
27.01.2009., 00:25
nisam sigran da je garnett trebao biti otpisan

a odlazak dixona pozdravljam,covik zaraduje priko 300 000 eura a nista nije pokaza

nitko nije toliko zivcira publiku jos od vremena richarda mandevillea

zadar dobio domacionstvo kupa,aj kad nece biti nista od f4 nlb-a

samo sto je kup beznacajan po pitanju bodova za euroligu

Iader
27.01.2009., 11:29
Kompleksašić te napravio. :rigo:
Spomenuo sam neozbiljnost kluba koji pretendira doći na Cibonino mjesto. Pitanje tko je idući na listi za odstrijel? Vjerojatno to ide po visini ugovora.
Puca mi k**** oko toga koliko ljudi gleda Cibonu. Niti sam iz Zagreba, niti navijam za Cibonu tako da mi je sasvim svjedno gleda li je 100 ili 500 ljudi i da li će u EL biti prvi ili zadnji.

Po čemu je to Zadar lošiji od Cibone pa da nema pravo pretendirat na njeno misto? Možda ima manju dvoranu? Manje navijača? Možda nema cili grad iza sebe? Možda Zadar nije prvak Hrvatske? Možda nije tuka Cibonu dvaput ove sezone? Dalje ne mislin nabrajat... Ali iz tvog posta se da zaključit da nisi baš realan... Jer Zadar je, nakon Zvezde koja je odnila prvih 10 naslova po političkoj liniji nakon WW2, najviše puta bija prvak Jugoslavije. Zadar je najviše puta osvajač Kupa Kreše Ćosića. Zadar je jedini hrvatski klub sa međunarodnim trofejom od osamostaljenja Hrvatske.

Drugi je par opanaka idiotna uprava! Ne ide odstrel po visini ugovora, nego je Dixon zatajia svoju jako ozbiljnu ozljedu na početku sezone, čovik ima šipke i šarafe u nozi. Tad su ga već mogli potirat, al su smatrali da je glupo tirat prvog playa usrid sezone, dali su mu drugu šansu, a on se još bahati. I neka su ga potirali!
Garnett je bija Acin igrač, imaju istog menadžera, zato je Aco i potira Becka, a dovea Garnetta. A ovaj nije bija loš, al nije pokaziva koliko se od njega očekivalo i za lovu koja mu je bila plaćena. Zašto je Cibona potirala Marshalla? Jer je dobija zabranu igranja i za ono za koliko je plaćen ne bi pružija dovoljno... čista računica.

papirlova
27.01.2009., 12:07
Ovo je Ciboni odmah ključna utakmica. Ako ovo dobe mogu se čak nadati omjeru 3-1 nakon četiri susreta (Cska vani L, Fener doma vani W W) nakon čega bi se dalo nadati...iđe se iđe...ponesite trube!

slazem se, dobiju li ovo ...mislim da bi se moglo cak i proći...jer mislim da ce Siena dobiti u gostima Fenera...a nadam se i CSKA...
Ak odigraju kao drugo poluvrijeme u Bg-u , moglo bi se i pobjediti...

Grunf
27.01.2009., 12:58
Jel igraju doma i dal ima prijenosa na tv-u?

Smotani2
27.01.2009., 13:11
Jel igraju doma i dal ima prijenosa na tv-u?

Da i da.

HRT2, 18:30

Grunf
27.01.2009., 13:27
E super, taj termin ću si rezervirati. Očekujem pobjedu.

Smotani2
27.01.2009., 13:29
I ja.

Grunf
27.01.2009., 13:56
Malo sam pogledal ekipu Siene, imaju odlične igrače. Ove znam: Domercant, McIntyre, Mcdonald, Kaukenas, Lavrinovič :s:s

nina 55555
27.01.2009., 14:04
jel ima Zadar šanse protiv Telekomspora, zadnju tekmu su dost loše odigrali

Grunf
27.01.2009., 14:06
Kad igra Zadar? Imaju šanse, budu dobili. :D

Luyindula
27.01.2009., 14:26
Kad igra Zadar? Imaju šanse, budu dobili. :D

Danas u 18:30. Teško da će dobit, olakotna okolnost je što će tribine biti prazne.

A ako Cibona sutra dobije, odradili su pola posla. Ova je tekme ključna, najvažnije ove sezone.

Grunf
27.01.2009., 14:39
Oće bit prijenosa, htel bi jednom i Zadar pogledati.

fortaleza
27.01.2009., 14:49
Ima nešto ovdje http://www.myp2p.eu/broadcast.php?matchid=29315&part=sports

Sandokhan
27.01.2009., 14:58
zadaru je jos otegotna okolnost sto nema gledatelja,onda pogotovo bezvoljno igraju

Grunf
27.01.2009., 15:50
Fortaleza hvala. :s:s:s

Sandokhan
27.01.2009., 18:52
kraj prve cetvrtine,zadar gubi 28-15

ocito se nisu sjetili obranu povesti u tursku:(

Sandokhan
27.01.2009., 19:10
poluvrijeme 43-33

aj bar se koliko toliko drze,bilo je i 20 razlike:rolleyes:

Roose Bolton
27.01.2009., 20:01
Zadar gubi 3 razlike 3 minute do kraja.

Roose Bolton
27.01.2009., 20:07
Drugi je par opanaka idiotna uprava! Ne ide odstrel po visini ugovora, nego je Dixon zatajia svoju jako ozbiljnu ozljedu na početku sezone, čovik ima šipke i šarafe u nozi. Tad su ga već mogli potirat, al su smatrali da je glupo tirat prvog playa usrid sezone, dali su mu drugu šansu, a on se još bahati. I neka su ga potirali!
Garnett je bija Acin igrač, imaju istog menadžera, zato je Aco i potira Becka, a dovea Garnetta. A ovaj nije bija loš, al nije pokaziva koliko se od njega očekivalo i za lovu koja mu je bila plaćena. Zašto je Cibona potirala Marshalla? Jer je dobija zabranu igranja i za ono za koliko je plaćen ne bi pružija dovoljno... čista računica.

Di si se potrudio čitati postove možda bi pročitao da sam ja ukazivao na nesposobnu upravu.
Nije kriv Dixon za šarafe nego je kriva uprava što ne pregledava igrače. Opet, i sa šarafima je odgirao odličnu sezonu u Izraelu i uzeo naslov Maccabiju.
Tjeranje Garnetta je idiotizan na kvadrat.
Na kraju se pokazalo da je uprava precijenila svoju platežnu moć pa su počeli kresati ekipu.
I da su Dixon i Garnett podbacili - a nisu, ne može ih se tjerati bez adekvatne zamjene.
Sve se to dešava u sezoni u kojoj bi navodno Zadar trebao definitvno doći ispred Cibone, a ne mogu ni Helios dobit.

Roose Bolton
27.01.2009., 20:13
Zadar izgubio 89-82

Luyindula
27.01.2009., 20:22
Zadar izgubio 89-82

Nije toliko loše. Odigrali su loše 1/4 (28-13), a tri ostale su dobili. Nisu izgubili s nekom velikom razlikom pa se ovo može doma nadoknadit. Drugu utakmicu u Zadrovoj grupi igraju Benneton i Unics, u 20:45h.

Grunf
27.01.2009., 20:29
Šteta, trebat će im jedna pobjeda u gostima za prolaz.

Sandokhan
27.01.2009., 23:26
benneton pobjedio uniks 68-66

benneton bi tribalo roknut u gostima, iako sumnjam da su sposobni za to

jpm
27.01.2009., 23:34
Kad misle dovest drugog playa? Ili ce ih stipcevic i prosran dovest negdje?

Sandokhan
27.01.2009., 23:41
nema se para, ali pino mora mazat malo oci gradu

sto mislis zasto se zadar prijavia za domacinstvo kupa?

jer ako to zadar osvoji,a vjerovatno oce, imaju spiku aj bar nesto smo uzeli

Grunf
28.01.2009., 00:41
Kak nemaju para? Kaj nije bilo da su povećali proračun na 2 milijuna eura? :ne zna:

Sandokhan
28.01.2009., 01:38
a ko zna di su te pare

zadar placa becka koji je u meksiku, mora isplatiti aci ugovor do kraja

no usprkos tome,otpustanjem dixona i garnetta neke pare su trebale ostati

e sad,mozda je zadar od starta prenapuha budzet i sad to dolazi na naplatu

Zemljanin
28.01.2009., 08:39
Mulaomerovic se vratio u Hrvatsku i prikljucio se Mravima. S obzirom na nedavno angaziranje Krstica - cini se da bi Babic mogao biti visak i/ili da je Vladovic otpisan na duze vrijeme?

A i Split se pojacao... opet s Amerom:

Splitu i Gordon
Nakon što su prije nekoliko dana doveli krilnog centra Michaela Leeja, Splićani su momčad dodatno ojačali 191 cm visokim Jamon Lucas Gordonom, koji može igrati na vanjskim pozicijama. „Gordon bi se u utorak trebao priključiti ostatku momčadi, a kad će konkurirati za nastup odlučiti će trener Teo Čizmića,“ rekao je direktor kluba Petar Škovrlj.

Gordon je završio sveučilište Virginia Tech, nakon čega je karijeru nastavio u Turskoj Antalyji (11.0 koševa, 4.5 skoka, 2.8 asistencija). Na početku sezone dogovorio je suradnju sa Grčkom Trikala 2000, no na koncu je ipak završio u Kolnu (14.0 koševa, 4.3 skoka i 4.1 asistencija). Gordon je sjajan obrambeni igrač, ne tako dobar šuter, koji bi u postavi trebao zamijeniti Antonia Granta

stoneisland
28.01.2009., 09:16
bravo za zagreb. nasli su jos veci propuh na pleju od morovica.
mula vise ne moze branit kadete...

direktore, siena? dolazis?

Zemljanin
28.01.2009., 12:19
bravo za zagreb. nasli su jos veci propuh na pleju od morovica.
mula vise ne moze branit kadete...

Ma bit ce Mula okej za pripomoci, samo da ga ne preplate ko Dzenu...

direktore, siena? dolazis?

Ima l' karata, direktore? Ne viska, vec uopce?

Sandokhan
28.01.2009., 12:42
ja pitao prije pola sata, bilo za sve tribine jos, toliko o interesu zagrebcana

Zemljanin
28.01.2009., 13:02

Prijatelj mi je bio prije nekih sat vremena i kaze da su jos ostale ulaznice samo za zeleni sektor...:ne zna:

Sandokhan
28.01.2009., 13:06
neznam, ja ju pitam ima li jos karata, ona kaze da

pitam koji sektor, kaze svi

uzeo dvije za plavu tribinu

oko 11 i 40

stoneisland
28.01.2009., 14:21
Ima l' karata, direktore? Ne viska, vec uopce?

za tebe uvijek

rossonero
28.01.2009., 14:41

Pa interes je ok, bit će dvorana puna isto kao i do sada.

Piše u SN da naši rukometaši danas dolaze na Cibonu, kao imaju slobodan dan, pa su ih ovi zvali. :D

Grunf
28.01.2009., 16:33
Dvorana će bit puna, Cibona pobjeđuje s 20 razlike. :D

Luyindula
28.01.2009., 19:02
Samo da se poserem na suđenje već na početku. :rigo:

EDIT: Ovo je jebena namještaljka, ovi iz igrališta izvode loptu. :rigo: :rigo: :rigo: :rigo:

:rigo: :rigo: :rigo: x10

Ferdibrand Boffin
28.01.2009., 19:08
jebem ti ovakvo suđenje i protekciju velikih :rigo:

Grunf
28.01.2009., 19:16
Ovo nema ni u C-1 ligi, sramota. :rigo::rigo:
Razbit ćemo ove jazavce drugo poluvrijeme. :top:

Grunf
28.01.2009., 19:29
Ak naprave još jednu takvu glupost trebalo bi ugasit svjetla u dvorani i nalupat suce pa da vidiš kak će drugi put sudit. :D
Prokušani recept. :D

Ferdibrand Boffin
28.01.2009., 20:05
jebo činovnike na EFZG-u koji su mi sjebali popodne i odvratili me od odlaska na tekmu :(

heja, heja Cibosi :lux: kako je lijepo gledati momčad s mudima :)

6ar
28.01.2009., 20:08
Ajmo izdržat :lux:

6ar
28.01.2009., 20:12
Kus je zabio trojku :s i to bitnu :s

A inače taj čovjek voli izbjeć otvoren šut više nego pičku polizat :s

nar.kO
28.01.2009., 20:13
A inače taj čovjek voli izbjeć otvoren šut više nego pičku polizat :s

:nono:

Nije svak jebač ko' ti :ne zna:

OT:

Ajde još 2 i pol minute.
Nemogu valjda zajebat:s

nar.kO
28.01.2009., 20:19
To je to :kava::lux:

Wicked Messenger
28.01.2009., 20:20
:lux: :lux: :lux:

Grunf
28.01.2009., 20:22
Toooooooo, šampioni :s:s:s:s
Calloway, Anderson, Kus i Prkačin :s:s:s:s:s:s
Bravo dečki, ove godine osvajaju Euroligu

wigald
28.01.2009., 20:24
Muda! :D

Fe-no-me-nal-no! :s

marq.fcb
28.01.2009., 20:24
danas je pun k... ljudi stavljalo protiv Cibone:D

dao bog da nikad više ne dobili na kladi :lol:

Ferdibrand Boffin
28.01.2009., 20:26
danas je pun k... ljudi stavljalo protiv Cibone:D

lola ispred mene odigrao 2/2 i stavio 600kn, neka mu :rofl:

idemo u Berlin :)

marq.fcb
28.01.2009., 20:27
lola ispred mene odigrao 2/2 i stavio 600kn, neka mu :rofl:

idemo u Berlin :)

lik ispred mene stavio na 3 listića 1100kn i na sva tri je bila cibona tj. protiv cibone :lol:

papirlova
28.01.2009., 20:30
ja sam 100 kn na cibonu jebo ga pas...doma se ne gubi...
inace mislim da je kljucni igrac kod preokreta bio Kus sa svoje dvije trice...

danas jebeno dobro odigrali napad, ,uvijek je bilo ideje u napadu...

Sandokhan
28.01.2009., 20:33
cestitke ciboni, jebena partija

prvo ime calloway, tog malog triba potpisat na duze od godine

6ar
28.01.2009., 20:34
Bravo Cigosi :lux:

Calloway je zvjer, Kus (iako je moj) može uvijek bolje.:D
Ali Prka je ubojica sa svoje 2 finte koje zna :s
I uvijek prolaze :s

papirlova
28.01.2009., 20:45
Bravo Cigosi :lux:

Calloway je zvjer, Kus (iako je moj) može uvijek bolje.:D
Ali Prka je ubojica sa svoje 2 finte koje zna :s
I uvijek prolaze :s

sto je najgore u 70% slucajeva pravi faul prilikom rolinga, ali to suci izgleda ne jebu...

6ar
28.01.2009., 20:48
sto je najgore u 70% slucajeva pravi faul prilikom rolinga, ali to suci izgleda ne jebu...
Jel misliš na onaj njegov lakat :s:s

Grupa Queen
28.01.2009., 20:58
Iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii haaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa! To je ono o čemu sam govorio na početku sezone. Treba nam trener koji će formu tempirati za najbitnije utakmice u drugom dijelu sezone. :s

papirlova
28.01.2009., 21:10
Jel misliš na onaj njegov lakat :s:s

da....jebote skoro svaki put faul i svi igraci se sucima bune na taj lakat, al kako ga oni ne sude u vecini sluvcajeva to mi nije poznato...

e da ono izvođenje lopte metar od crte Siene , ne znam tko je izvodio, ali ono ne vidit :lol:

Serse
28.01.2009., 22:09
svaka cast ciboni, nisam mislio da mogu dobit montepaschi

Luyindula
28.01.2009., 22:11
Bravo Cibosi :s

Počeli su slično kao i Zadar protiv Turk Telekoma. Prva četvrtina blagi užaš, a onda dobiju sve četvrtine do kraja. I to sa solidnom razlikom, a međusobni omjer bi vrlo lako mogao odlučivati.

To nije ništa naspram koraka koje radi Lavrinovič. Nije mi jasno da može toliko griješit. Valjda loš dan.

papirlova
28.01.2009., 22:21
Bravo Cibosi :s

Počeli su slično kao i Zadar protiv Turk Telekoma. Prva četvrtina blagi užaš, a onda dobiju sve četvrtine do kraja. I to sa solidnom razlikom, a međusobni omjer bi vrlo lako mogao odlučivati.

e da i ona trica na kraju bi usla da se calloway nije uhvatio za obruc, a bila je bitna razlika...

To nije ništa naspram koraka koje radi Lavrinovič. Nije mi jasno da može toliko griješit. Valjda loš dan.

e da, samo su mu jednom svirali korake....strasno....

inace, jesi bio na tekmi?

rossonero
28.01.2009., 22:30
Na početku utakmice, i na parketu i na tribinama nije baš mirisalo na najbolje. Srećom, sve se promjenilo. :top:

Najboljih Ciboninih 5 igrača inače je danas i odigralo najbolje. :top:

Atmosfera, čista petica. :)

Luyindula
28.01.2009., 22:31
inace, jesi bio na tekmi?

Ne, samo pozorno pratio :D

Mog'o bi doć pogledat CSKA u zadnjem kolu ako pobjeda bude donosila prolaz.

Grunf
28.01.2009., 22:34
Jel dvije ekipe idu dalje ili jedna?

Ferdibrand Boffin
28.01.2009., 22:46
Jel dvije ekipe idu dalje ili jedna?

dvije..

Grunf
28.01.2009., 22:51
Znači s 4 pobjede se prolazi. :lux:
Ove godine Cibona osvaja Euroligu. :s

rossonero
28.01.2009., 23:00
Nemojte baš bi preoptimistični, kad tad će doć hladan tuš. :D

Ja uživam u ovim utakmicama, to mi je dosta, ne gledam do kuda ćemo i kako ćemo.

stoneisland
28.01.2009., 23:11
da su ovo spuhali, ostala bi samo teorija, ovako su sanse jos uvijek tu. dobit dvaput turke, spusit u moskvi i sieni i onda zadnje kolo protiv cska odlucuje, jos da recimo cska do tada osigura prolaz, pa da ih boli k.... bilo bi savrseno.

steta kaj se anderson vjesao na kos, ona andriceva trica bi usla u zadnjem napadu cibone. +12 je puno bolje od +7, ali kak je krenulo mislio sam da ce i -10 biti super. 3 poraz montepaschija u sezoni. ljudi su izgubili samo u ateni, barceloni i zagrebu. u talijanskom prvenstvu samaraju sve s 20 razlike.

maccabi, olympiacos, siena...još samo fali cska :p

inace, lavrinovic je igracina samo takva. srecom crni eze je dobio 5 penala, pa nije mogao igrati ko na pocetku...da nam je takav u repki...

i da, na sljedecim tekmama nlb-a cibosi su zasluzili fino popunjenu dvoranu.

Grunf
28.01.2009., 23:41
Drago mi je da Cibona nije više kanta za napucavanje kao prošle sezone. Pravi potez im je dovođenje Perasovića, treba ga zadržati na bar 5 godina. :top:
Ne znam kak stoje s omladinskim pogonom trenutno, ali znam da je prije bilo loše. Trebaju malo više para i truda uložiti u klince i to će im se vratiti brzo. Najveći problem Cibone je kaj joj u upravi stoje ljudi koji nemaju veze s košarkom i kad se to promjeni Cibona bu opet osvajala trofeje u Europi. Para imaju dovoljno jer svake godine dovedu bar tri skupa stranca. Ove godine su odlični i nadam se da će doć na final four, a tamo bi moglo biti svašta. Išlo bi ih puno ljudi bodriti, a vjerojatno bi došli i boysi.

rossonero
29.01.2009., 00:09
Svidjelo mi se danas "razigravanje" Andersona u par akcija, daju mu loptu a Calloway i Kus odu u kutove na tricu i čekaju loptu. Anderson navuče na sebe barem dvojicu i otvori suigraču čisti šut za tricu, srećom Callowayu je i ulazilo. :top:

travelaround
29.01.2009., 00:12
Svaka čast iako sam navijač Zadra. Kad sam ekipi govorio da stavljaju na Cibonu jučer smijali su mi se :) Iskreno, mislim da bi i Partizan mogao napraviti ljep rezulata u svojoj grupi.
Izgleda da je sinoć potpisao ili je sve sredio sa Zadrom, bivši igrač Juventuda Bracey Wright. Najbolji igrač Juventuda ove godine u euroligi. Nema predaje :)

Sandokhan
29.01.2009., 00:27
Mislim da to sa Wrightom nije zgotovljeno, imam dojam da cemo ponovno ostati posrani. Cibona je danas lijep posao napravila. Htio bih se osvrnuti i na Slavkovu uznapredovalu demenciju, naime taj covjek zvuci sve nesuvislije i nesuvislije. Danas je za Sata rekao da je napravio glup faul, tipican africki. Mislim da je malo falilo da nekaze crnacki ili majmunski... :rofl:

His Airness
29.01.2009., 01:27
Znači s 4 pobjede se prolazi. :lux:
Ove godine Cibona osvaja Euroligu. :s

moguće je i sa 3 proći :D

Ja uživam u ovim utakmicama, to mi je dosta, ne gledam do kuda ćemo i kako ćemo.

i ja baš tako.

nego...da marshall nije dobio onu kaznu mi nikad ne bi ni vidjeli andersona :s svaka čast marshallu ali ovako je puno bolje ispalo. Možemo biti zahvalni i calloway-u, da nema njega anderson ne bi tu došao :D

6ar
29.01.2009., 03:21
Mislim da to sa Wrightom nije zgotovljeno, imam dojam da cemo ponovno ostati posrani. Cibona je danas lijep posao napravila. Htio bih se osvrnuti i na Slavkovu uznapredovalu demenciju, naime taj covjek zvuci sve nesuvislije i nesuvislije. Danas je za Sata rekao da je napravio glup faul, tipican africki. Mislim da je malo falilo da nekaze crnacki ili majmunski... :rofl:
Umro sam skoro kad je to rekao :rofl::rofl:

papirlova
29.01.2009., 11:03
sinoc je cibona gađala tricu u drugom poluvremenu 6 od 8...sto je jeben prosjek, i ako ukljucimo ona tri bacanja na Kusu kad je bio fauliran to je 7 od 9...

inace u prvom poluvremenu je Siena imala puno bolji postotak i za 1, i za 2, i za 3...ali je cibona zavrsila skoro pa u egalu prvo poluvrijeme...a cim ih je krenuo sut dosli su i do vodstva, na kraju je mogla biti i veca razlika...

i cini mi se da Siena nije navikla igrati tekme u egalu, oni su se na kraju sasrali da nitko nije smio sutirati...

i nikad mi nece biti jasno, bez obzira tko igra u ciboni oni su i dalje domacinska ekipa, zasto :ne zna:

jpm
29.01.2009., 11:30
Cibona nije domacinska ekipa, cibona ne gubi od realno losijih ekipa vani, samo od kvalitetnijih.

papirlova
29.01.2009., 11:31
Cibona nije domacinska ekipa, cibona ne gubi od realno losijih ekipa vani, samo od kvalitetnijih.

ali isto tako te ekipe uredno dobivaju doma...a vanka nista...
Evo Siena, pa dobit ce svaku ekipu cibonine razine u gostima, al cibonu nemoze...

Grunf
29.01.2009., 14:03

Slavko legenda :lol:
Rekel je da je to tipično za "takve" igrače koji su visoki i skočni, ali baš nisu..... :rofl:

Grunf
29.01.2009., 14:10

Daj molim te, Cibona je još od vremena Giričeka, Mule i Sesara bila domaćinska ekipa. Doma ih nije mogel dobiti Real Madrid, a vani nisu mogli dobiti Prokom Trefl. :rofl:
U zadnjih 10 godina doma su dobijali sve tekme ili samo jednu izgubili, a vani su sve gubili ili tu i tam jednu dobili. Tak je i ove godine isto bilo.

jpm
29.01.2009., 15:03
Prosle godine i prije je cibona imala nekoliko poraza koji nisu dopustivi. Ove godine toga nema i govorim o ovogodisnjoj ciboni. Npr. da je trebalo cibona bi dobila avellino u gostima. Domaci teren svakoj ekipi daje desetak koseva prednosti i to je dovoljno da se uz povecanu agresivnost i ukomponiranost momvcadi dobije. Jucerasnja pobjeda je podvig i malo cudo. Mislim da je glupo i nerealno ocekivati, pa cak i nadati se, da cibona ima neke sanse u moskvi, pireju, sieni i tel avivu!? Vec sam rekao da jedan igrac top ekipa vrijedi vise od cijele momcadi cibone. Sto sad ocekivati u moskvi? Je li unaprijed upisani poraz od najbolje ekipe europe dokaz da je cibona 'domacinska momcad'? Primjer za takvu momcad i seljacki mentalitet ne treba daleko traziti, to je ono kad primjerice gubis od heliosa i vojvodine, a nijedan njihov igrac ne bi mogao igrat kod tebe.

Luyindula
29.01.2009., 15:12
Danas u 19:15 još jedna bitna tekme, Fener - CSKA. Idealno bi bilo da CSKA dobije ovo, tj. da osigura prolaz do zadnjeg kola koje igra s Cibonom. Fener bi se s porazom stavio u tešku situaciju, i ako bi mi njih dobili u barem jednoj tekmi, oni bi samo teoretski mogli proć.

Grunf
29.01.2009., 15:25
Cibona nije ništ slabija od ekipa iz svoje grupe, to si moraju utuvit u glavu pa će daleko dogurat. Jučer su počeli tekmu kao da igraju protiv vanzemaljaca i zato su ovi napravili toliku razliku. Posle kad su skužili da je Siena normalna ekipa onda su ih satrali.

papirlova
29.01.2009., 17:28
Mislim da je glupo i nerealno ocekivati, pa cak i nadati se, da cibona ima neke sanse u moskvi, pireju, sieni i tel avivu!? .
ak se sjecas, ove godine je cibona bila na korak od pobjede u Tel Avivu, zar ne?

Danas u 19:15 još jedna bitna tekme, Fener - CSKA. Idealno bi bilo da CSKA dobije ovo, tj. da osigura prolaz do zadnjeg kola koje igra s Cibonom. Fener bi se s porazom stavio u tešku situaciju, i ako bi mi njih dobili u barem jednoj tekmi, oni bi samo teoretski mogli proć.

igra li giricek?

CSKA :lux:

Sandokhan
29.01.2009., 18:59
giricek je ozljedjen cilu sezonu, neznam jeli poceo igrati

zadar pred potpisivanjem ugovora sa braceyem wrightom, bivsim igracem joventuda

kao moguce pojacanje spominje se i srdjan subotic, bivsi play splita

Roose Bolton
29.01.2009., 19:24
Subotić može biti samo prinova, nikako pojačanje.

Sandokhan
29.01.2009., 19:30
neznam bas, zadru fali jos jedan play za pokrit 10-15 min da se rok odmori

a subotic takav kakav je spremniji je za to od prostrana

i izgleda da se konacno privodi kraju dobivanje drzavljanstva za jubyja

Grunf
29.01.2009., 19:40
Nek radije Zadar dopela Denisa Mujagića. :D

nar.kO
29.01.2009., 20:37
Partizan strašno igra:s

His Airness
29.01.2009., 21:01
giricek je ozljedjen cilu sezonu, neznam jeli poceo igrati

evo, ovu je igrao i bio najbolji strijelac sa 13 koševa :D

fener potopljen :s

jpm
29.01.2009., 21:04
Sad samo treba dobit fener u trecem kolu :) .

Sandokhan
29.01.2009., 22:09
PAO sredio Partizan 81-63, cini mi se malo previse s obzirom da ih je zadnje dvije godine Partizan redovno tuka

Maccabi- Alba 96-65, ne treba ni komentirati

Unicaja tuce Romu 20 u gostima a Milano vodi 10 doma protiv Olimpiacosa

Luyindula
29.01.2009., 22:15
PAO sredio Partizan 81-63, cini mi se malo previse s obzirom da ih je zadnje dvije godine Partizan redovno tuka

Srbi su odigrali katastrofalno drugo poluvrijeme, samo 22 koša.

CSKA je uvjerljivo dobio Fener, valjda i mi možemo odigrat tijesnu tekmu vani.

Grunf
29.01.2009., 22:36
Ko je Albu pustil u drugi krug? Bolje da su dali Vojvodini da igra. :rofl:
Čudno da je Partizan tak jako zgubil. :confused:

Sandokhan
29.01.2009., 23:25
Ubio ih Pekovic, 28 poena

Olympiacos popusio od Milana, zaliboze para utucenih u tu ekipu

rossonero
29.01.2009., 23:31
Cibona nije ništ slabija od ekipa iz svoje grupe, to si moraju utuvit u glavu pa će daleko dogurat. Jučer su počeli tekmu kao da igraju protiv vanzemaljaca i zato su ovi napravili toliku razliku. Posle kad su skužili da je Siena normalna ekipa onda su ih satrali.
Cibona je nažalost lošija momčad od ostalih. Pod lošija mislim na dužinu klupe, neka samo igrač, dva (od važnijih igrača) nemaju svoj dan Cibona gubi. A kod drugih (jakih) momčadi ako netko nema svoj dan, zamjeni ga skoro pa jednako dobar igrač. Jučer je ispalo super, svi su imali dobar dan. :)

steta kaj se anderson vjesao na kos, ona andriceva trica bi usla u zadnjem napadu cibone.
Mislim da je to bio Calloway, ak se ne varam.

papirlova
29.01.2009., 23:48
CSKA uvjerljiv...malo me iznenadilo poraz Olympiacosa u Milanu, a i pobjeda Unicaje u Rimu...

His Airness
30.01.2009., 00:08
Ko je Albu pustil u drugi krug? Bolje da su dali Vojvodini da igra. :rofl:
Čudno da je Partizan tak jako zgubil. :confused:

mene čudi kako se u njemačkoj ne može naći ekipa konkurentna za vrh eurolige :confused:
još je ove godine u berlinu final four pa si alba kao složila malo jaču momčad ali je i dalje sve to kuratz :ne zna:

Mislim da je to bio Calloway, ak se ne varam.

je.

Kaj mislite jel CSKA može dobit u sienu? to bilo super-važno za nas :cerek:

rossonero
30.01.2009., 00:09
Na Sportnetu ima friški članak o tome koliko zarađuju košarkaši u Europi. Link. (http://www.sportnet.hr/Vijest.aspx?ID=371784)

Velike su to cifre i sad se vidi koliko je Cibona sitna riba. Možemo biti jako sretni kaj i ovakva čuda naprave, očekivati nešto više je totalno nerealno, možemo se samo potajno nadati.

Ak se ne varam Cibonin godišnji budžet je oko 4 milijuna eura, ispravite me.
Giriček u godinu dana u Fenerbahčeu dobije 2.5 milijuna eura, dalje neću ni pisat za ove neke jače igrače, pogledajte na ovom linku.

papirlova
30.01.2009., 00:21
rossonero...hvala na linku..odlican je...
a to bih usporedo kao kad istroseni igraci u nogometu se vrate u svoju zemlju...samo sto u ovom slucaju bjeze iz svoje zemlje...

Roose Bolton
30.01.2009., 01:27
neznam bas, zadru fali jos jedan play za pokrit 10-15 min da se rok odmori

Zadru više fali play kojega će Rok mijenjati 10-15 minuta.
Svaka čast dečku ali neće Zadar biti euroligaš sa Rokom 30 minuta na terenu.

6ar
30.01.2009., 01:54
Kalamiza :kava:

Sandokhan
30.01.2009., 02:11

zadar jos nije u euroligi a u nlb-u i eurocupu pruza dobre partije,ali slazem se da ako zadar izbori euroligu trebaju boljeg prvog playa

ali evo bas zadnje kolo protiv hemofarma imao je 11 asistencija

ali opet, kao sto kaze jedan moj frend, ako moze kus igrati euroligu, moze svatko:D

abedi
30.01.2009., 13:28
ovo kako su suci pomogli ciboni protiv siene nisam odavno vidio.

Grunf
30.01.2009., 13:50
Na Sportnetu ima friški članak o tome koliko zarađuju košarkaši u Europi. Link. (http://www.sportnet.hr/Vijest.aspx?ID=371784)

Velike su to cifre i sad se vidi koliko je Cibona sitna riba. Možemo biti jako sretni kaj i ovakva čuda naprave, očekivati nešto više je totalno nerealno, možemo se samo potajno nadati.

Ak se ne varam Cibonin godišnji budžet je oko 4 milijuna eura, ispravite me.
Giriček u godinu dana u Fenerbahčeu dobije 2.5 milijuna eura, dalje neću ni pisat za ove neke jače igrače, pogledajte na ovom linku.

Nisi u pravu, to je luzerski mentalitet. Dovoljno se natjecati i te spike. :D
Cibona je uvijek imala dva ili tri puta manji proračun od Reala, Maccabia, Panathinaikosa i ostalih europskih velikana pa je unatoč tome u 80-ima harala Europom. Vjerojatno će uvijek postojati razlika u proračunu, ali to nije izgovor. Ako se moglo u 80-ima, može se i sad. Partizan ima još manje para od Cibone pa je prošle godine ubijal, da ih suci nisu pokrali išli bi na Final four.
Sve se može kad se hoće. :D

Grunf
30.01.2009., 13:53
ovo kako su suci pomogli ciboni protiv siene nisam odavno vidio.

Pomogli su im tak da su omogućili igračima Siene izvođenje lopte iz igrališta. Stvarno neviđena pomoć. :rofl:

Shurik
30.01.2009., 14:18
Cibona je uvijek imala dva ili tri puta manji proračun od Reala, Maccabia, Panathinaikosa i ostalih europskih velikana pa je unatoč tome u 80-ima harala Europom. Vjerojatno će uvijek postojati razlika u proračunu, ali to nije izgovor. Ako se moglo u 80-ima, može se i sad. Partizan ima još manje para od Cibone pa je prošle godine ubijal, da ih suci nisu pokrali išli bi na Final four.

neusporedivo. razlika u proračunu ti tada nije značila puno jer je bio ograničen broj stranaca i postajale su blokade odlaska iz komunističkih zemalja.

nema šanse da bi petrović danas ostao u ciboni više od 1-2 sezone.

samo ne znam zašto bi cibona morala imati 2-3 puta manji proračun od klubova iz malage ili siene. pa zagreb ima jače gospodarstvo od tih gradova. osim ako u zagrebu nema dovoljno ljudi koje zanima košarka.

Grunf
30.01.2009., 14:46
neusporedivo. razlika u proračunu ti tada nije značila puno jer je bio ograničen broj stranaca i postajale su blokade odlaska iz komunističkih zemalja.

nema šanse da bi petrović danas ostao u ciboni više od 1-2 sezone.

samo ne znam zašto bi cibona morala imati 2-3 puta manji proračun od klubova iz malage ili siene. pa zagreb ima jače gospodarstvo od tih gradova. osim ako u zagrebu nema dovoljno ljudi koje zanima košarka.

Svejedno se s tom lovom koju Cibona ima može osvojiti Euroliga, treba samo imati dobar omladinski pogon i dobar skauting igrača. Pogle Partizan npr., da su imali love ko Cibona mogli bi zadržat Pekovića ove godine i bili bi sigurno na Final Fouru. U Zagrebu više ljudi zanima košarka nego nogomet sudeći po posjeti. :D

Luyindula
30.01.2009., 15:03
Netko je pitao za Giričeka;

U turskim redovima jedini igrač s dvoznamenkastim brojem koševa bio je Gordan Giriček, koji je za 25 minuta ubacio 13 poena, te dodao dva skoka.

Hrvatski reprezentativac Zoran Planinić je za 15 minuta ubacio devet koševa, uz dvije asistencije.

papirlova
30.01.2009., 22:43

mislim da su to dvije razlicite stvari...jebiga tada se manje love trosilo, i nije bila ovako ogromna razlika u financijskim vrijednostima momcadi...al isto tako je istina da su tada i srbi "mogli" igrali i u jugoplastici i u ciboni...i bila je jaca liga...
a da je istina da su tada nasi igraci bili talentiraniji- jesu...i nisu tako jako zudili za inozemstvom...

Sandokhan
30.01.2009., 22:46
bosna pobjedila zvezdu, dobra vijest za cibonu i zadar

papirlova
30.01.2009., 22:54
bosna pobjedila zvezdu, dobra vijest za cibonu i zadar

znaci ZvezdA sad ima 16:4 , a zadar i cibona 13:6 i utakmicu manje...

jpm
30.01.2009., 23:28
Zvezda je prilicno sigurna, cibona ne bi smjela izgubit do kraja da dodje u poziciji da je ugrozi. A to znaci da treba dobit u sarajevu. Zadar isto samo je problem ljubljana i FMP.

Ljubav u zaledju
30.01.2009., 23:44
:kava:Proshli put mi je izbrisan post nadam se da ovaj put nece Zvezda je trenutno najbolji tim u evropi.Shto se tiche Cibone zashto ste toliko sigurni da ce te dobiti Partizana u Zagrebu?

papirlova
30.01.2009., 23:51
i ovaj put ti ga treba izbrisati

Grunf
31.01.2009., 00:05
Zadar i Cibona bi mogli na Final Four ako ne izgube niti jednu tekmu do kraja. Prije mi je Hemofarm bil upitan, ali sad je Zvezda najizgledniji kandidat za ispadanje s Final Four-a.

Sandokhan
31.01.2009., 00:17
Zvezda ima do kraja Zadar,Partizan i mislim Hemofarm tako da ako nasi zaredaju s pobjedama mogli bi se ugurati na f4

a za Zadar je prvi problem vec sutra protiv Krke

Grunf
31.01.2009., 00:17
mislim da su to dvije razlicite stvari...jebiga tada se manje love trosilo, i nije bila ovako ogromna razlika u financijskim vrijednostima momcadi...al isto tako je istina da su tada i srbi "mogli" igrali i u jugoplastici i u ciboni...i bila je jaca liga...
a da je istina da su tada nasi igraci bili talentiraniji- jesu...i nisu tako jako zudili za inozemstvom...

Dobro druga su vremena, ali ja sam vječiti optimist. :D
NLB se diže iz godine u godinu, naša košarka se isto počela dizati. Bude Cibona opet prvak. :top:

papirlova
31.01.2009., 00:18
ma ne znam ..nisam gledo Zvezdina raspored...cibona ima pozitivan omjer s njima...i u tom slucaju treba pobjediti od sada do kraja dvije vise tekme...a ne znam jel to cibona moze...dobili su sienu i sad su u poletu...al ne znam...ja se nadam da ce uci i zadar i cibona...al nesto sumnjam...al nadam se da cu na kraju quotati ovaj post i staviti ovo :brukica:

Grunf
31.01.2009., 00:20
Zvezda ima do kraja Zadar,Partizan i mislim Hemofarm tako da ako nasi zaredaju s pobjedama mogli bi se ugurati na f4

Zadru je frka na svim gostovanjima. :D
Zvezda bi mogla izgubit još četiri tekme kak je krenulo, od Zadra i Partizana sigurno.

papirlova
31.01.2009., 00:23

kojeg je hemofarm dobio ak se ne varam 75:74 u gostima...e da su to izgubili...

Dobro druga su vremena, ali ja sam vječiti optimist. :D
NLB se diže iz godine u godinu, naša košarka se isto počela dizati. Bude Cibona opet prvak. :top:

iskreno...nije mi bitno tko igra euroleague...jel to cibona ,zadar ili split...
trenirao sam kosarku 10 godina i neko vrijeme je nisam pratio al vratila se ljubav :D

i ja sam optimst..al bojim se da necemo skoro imati nekoga u vrhu europe ak ne dođe neka super talentirana generacija...ja mislim da se moglo dok su Popović i Žižić igrali nesto napravit u europi, a sad..i dalje se nadam samo sto ce teze ici...

i moze li mi netko objasniti...zato mi imamo jednog predstavnika a itlija koliko 4? kako se taj koef racuna :confused:
jer znam da je jedne godine igrao i zadar a i cibona ...
unaprijed hvala