View Full Version : Košarka - opći topic
salonitanicus
05.03.2009., 22:40
Calloway je tragedija... smiješno na šta ta igra liči dok je on unutra... kad ga nije bilo od polovice treće četvrtine je to počelo ličit na košarku... a još su oni počeli radit sranja, nije ih više kenja šut ko u prvom poluvrimenu i doslovno su se nudili da ih se stigne, al za to triba imat i muda...
a suci isto nemaju veze sa košarkon, koliko pizdarija su sudili... ne mislin konkretno protiv Cibone nego općenito... ne znan za koji kua ih je trojica, valjda da sude više idiotarija...
rossonero
05.03.2009., 23:02
Ne zamjeram Ciboni, dosta puta su me razveselili ove sezone, znao sam ić doma s utakmica veseo ko malo dijete.
22,567 fans cheers Partizan win against Panathinaikos!
Lijepo lijepo.
bushido
05.03.2009., 23:06
naživcirala me utakmica, ali još više me naživciarao onaj debil od komentatora sa svojim stručnim komentarima. pa bolje bi taj prenos odradio pervan nego on....
što se igre tiče, nema se tu šta previše reći. s ovom momčadi koju imaju daleko su i dogurali, moraju biti zadovoljni time rezultatom.
Odmah se vidjelo da Calloway nemože ništa onome McIntyre-u , Kus povremeno zabljesnuo,ali imao je i on svojih bisera, Rozić postao glavni šuter, Andrić... bolje da nije ni išao tamo..,kad se samo sjetim onog zicera,Princ, u strahu od protivničkog igrača,sudaca i sebe samoga...
Točno tak, da je bilo malo više muda onda bi ih stigli. Kod 7 razlike su imali par napada i ništa. Anderson je odigral jadno, neshvatljivo je da je on glumil skretničara na ovoj tekmi. Jbt on dodaje, a Rozić šutira trice preko ruke. :s:s
Bez pravog Callowaya i Kusa Cibona ne može dobiti Fenerbahce, a kamoli ekipe ranga Siene. Šteta zbog ove tekme, totalno sam razočaran. Mislil sam da će pružiti bolji otpor, a oni već na početku skinuli gaće. :(
Kad je trebalo zaustaviti McIntyrea faulima oni su ga samo gledali i dopustili mu da se razigra. Princ je jedini odigral preko svojih mogućnosti, a Prka je bil standardno dobar. :top:
Bez obzira na tekmu Cibona se digla nekih 20% ove godine i vjerujem da će slijedeće godine biti još bolji u Euroligi. Perasović je odličan trener i ako opet ne promjene cijelu ekipu mogli bi slijedeće godine na Final four. :top:
Ne zamjeram Ciboni, dosta puta su me razveselili ove sezone, znao sam ić doma s utakmica veseo ko malo dijete.
Lijepo lijepo.
Kaj bi im zamjeril, konačno su imalu dobru sezonu. Nek samo tako nastave. :top:
naživcirala me utakmica, ali još više me naživciarao onaj debil od komentatora sa svojim stručnim komentarima. pa bolje bi taj prenos odradio pervan nego on....
što se igre tiče, nema se tu šta previše reći. s ovom momčadi koju imaju daleko su i dogurali, moraju biti zadovoljni time rezultatom.
Odmah se vidjelo da Calloway nemože ništa onome McIntyre-u , Kus povremeno zabljesnuo,ali imao je i on svojih bisera, Rozić postao glavni šuter, Andrić... bolje da nije ni išao tamo..,kad se samo sjetim onog zicera,Princ, u strahu od protivničkog igrača,sudaca i sebe samoga...
McIntyre je ubil Callowaya :s:s
Tak ga još nitko nije izvozao ove sezone. Mislim da mu se još uvijek vrti u glavi. :zvrko:
bushido
05.03.2009., 23:11
. Perasović je odličan trener i ako opet ne promjene cijelu ekipu mogli bi slijedeće godine na Final four. :top:
znaš i sam da je nemoguće zadržati ovu ekipu za sljedeću sezonu. Anderson sigurno odlazi (preskup igrač za Cibonu), Calloway-u ističe ugovor,pitanje je hoće li potpisat novi, neznam šta će sa onim "talentom" Andrićem....
Tak ga još nitko nije izvozao ove sezone. Mislim da mu se još uvijek vrti u glavi. :zvrko:
da razvalio ga je, ali dosta mu je problema napravio i onaj mali crni iz fenerbache-a (neznam kako se zove lik)!
Vidljivo je da ima problema sa ljudima nižima od njega i približno brzima kao on.
znaš i sam da je nemoguće zadržati ovu ekipu za sljedeću sezonu. Anderson sigurno odlazi (preskup igrač za Cibonu), Calloway-u ističe ugovor,pitanje je hoće li potpisat novi, neznam šta će sa onim "talentom" Andrićem....
Teško da će Calloway naći bolju ekipu od Cibone. Jedino ak bu išel za parama u Tursku ili tak negdje. Mislim da bu ostal. Anderson bi mogel otići, al bude Cibona iskopala nekog dobrog šutera već tak da nema straha.
da razvalio ga je, ali dosta mu je problema napravio i onaj mali crni iz fenerbache-a (neznam kako se zove lik)!
Vidljivo je da ima problema sa ljudima nižima od njega i približno brzima kao on.
Istina, niži ga ubijaju. Jedva je prevodil loptu od onoga iz Ulkera, a ovaj ga je danas ubil. Ne znam ni ja kak se zove onaj iz Ulkera.
Calloway je daleko najveći biser u Euroligi ove godine...:rofl:
Onu budala majka jednom rađa...:flop:
bushido
05.03.2009., 23:36
. Ne znam ni ja kak se zove onaj iz Ulkera.
evo iskopao ime, zove se MARQUES GREEN.
Ma Anderson ide ziher iz Cibone, bas me zanima sta ce biti sa novopridošlim Wrightom na kraju sezone?
evo iskopao ime, zove se MARQUES GREEN.
Ma Anderson ide ziher iz Cibone, bas me zanima sta ce biti sa novopridošlim Wrightom na kraju sezone?
E da, Green. :s:s
Nek Anderson ide, bumo preživeli bez njega hehe.
cave troll
06.03.2009., 00:48
Calloway - overrated.
Previše oscilacija da bi se tu radilo o ozbiljnom igraču.
Tara'88
06.03.2009., 01:50
Partizan sets crowd record at Belgrade Arena!
The world basketball capital of Belgrade, Serbia became the proud owner on Thursday of the single-game record for attendance at an indoor basketball game in European club history! Officially, 22,567 fans packed Belgrade Arena for the Last 16, Week 5 game between hosts Partizan and Panathinaikos of Greece. Both teams had already qualified to the next round, the Quarterfinal Playoffs, but were still fighting to finish first in their Last 16 group. A change of venue was granted for the game from Partizan's usual home court, the 7,000-seat Pionir Hall. "We know well that it is not easy to sell 20,000 tickets. That is a heavy task even for pop stars," Partizan head coach Dusko Vujosevic said prior to the game. "If we needed proof for our success, this is the proof...We have an obligation to our fans. I believe they could show that their support can move the team even in a huge arena like this."
The record crowd was considerably bigger than the previous two highest-attended European indoor club games on record: 18,518 fans for Telekom Baskets Bonn vs. Alba Berlin in Cologne Arena for a German League game on April 7, 2000 and 18,500 for Panathinaikos vs. Tau Ceramica at OAKA in Athens for their third Quarterfinal Playoffs game on April 12, 2006. The world record attendance for any basketball game, indoor or outdoor, is believed to be the Cup Winners' Cup final between AEK Athens and Slavia Prague on April 4, 1968 at the ancient marble Kallimarmaro Stadium in Athens, Greece, where 80,000 were seated for the game as an estimated 40,000 more followed from outside.
Thursday, March 05, 2009
Eurole
http://i41.tinypic.com/vo1oxg.jpg
ludilo nevidjeno je bilo :eek: :cerek: :s :cheer:
cestitke igracima partizana i naravno duletu, prevazisli su sva ocekivanja, hwala do neba :kiss:
Benzema86
06.03.2009., 04:53
Bas sam u bedaku danas bio,ali oni su mi popravili raspolozenje.
Partizan le,ale Grobari s tobom sve do pobede...
tominator
06.03.2009., 07:35
To još nekako mogu prihvatiti, ali ne mogu prihvatiti kada McIntyre sa svojih 1,75 zabija ulaze preko naših centara, a da nije popio niti jednu bananu. Dok Andrića sa 2,10 suparnički igrači blokiraju ko idiota. :eek:
Smotani2
06.03.2009., 07:40
kako je ova cibona loša pa to nije za gledat :flop:
Papci.
Nikakva obrana, sterilan napad.Kao da su došli namjerno izgubiti.:flop:
Kus je živo zlo.Da se mene pita, dobio bi otkaz.
Kako ga je onaj McIntyre vozio!
I to obavezno po Kusovoj desnoj strani.Prestrašno.
Mislim da ni mene, koji imam 43 kvrge i samo sam rekreativno igrao košarku ( Ali IMAM KONDICIJE!) ne bi baš svaki puta izvozio.
I nisu za najboljih 8 ekipa.
Partizan, svaka čast!
papirlova
06.03.2009., 08:44
Točno tak, da je bilo malo više muda onda bi ih stigli. Kod 7 razlike su imali par napada i ništa.
cini mi se da su imali dva napada na -7, jednom je Prka pao, a drugi put :ne zna:
i malo su suci na pocetku tekme odsudili 3,4 lopte u korist MS a nisu trebali,ali nema veze, ja sam zadovoljan.
Vidi se da MS kad se dođe do neke manje razlike gubi konce igre, nazalost to cibona sinoc n ije uspila naplatiti.
Cvitković mi je najači kako plače.
Kad god Cibona izgubi krivi suci.
Nije ti to moj Cvitkoviću NlB pa da če svaku utakmicu suci Ciboni dat pola pobjede.
Zemljanin
06.03.2009., 13:25
McIntyre je ubil Callowaya
Tak ga još nitko nije izvozao ove sezone. Mislim da mu se još uvijek vrti u glavi.
To još nekako mogu prihvatiti, ali ne mogu prihvatiti kada McIntyre sa svojih 1,75 zabija ulaze preko naših centara, a da nije popio niti jednu bananu. Dok Andrića sa 2,10 suparnički igrači blokiraju ko idiota.
... i ja kazem. Calloway mi se i zadnjih par tekmi da je u (laganom) padu forme, a s druge stane mu je stajao jedan od najboljih playeva u Europi. Ali ne mogu shvatiti da ako vec probije Kusa, Princa, Callowaya nitko ne uspije preuzeti McIntyre-a koji je hodao Ciboninim reketom k'o na solo trenigu.
Sa 20-tak prodanih lopti, svi Vukovi su morali dati ono sto je jucer dao Rozic - 110% da uzmu Sienu na njenom parketu. Ovako je Cibona pukla u onim refulama kada nije islo.
Objektivno, nije bas bilo puno nade uzeti Talijane u gostima kada ne mozes dobiti ni HF u Vrscu u ili Zadar na Visnjiku.
Ovo je za ovakvu Cibonu plafon. Odigrali su solidno, a jedini euro kiks je poraz od Turaka doma - i to je to.
E da, pohvale Roziću. Stalno omalovažavaju njegove sposobnosti, ali nakon ove tekme nitko mu ne smije reći ni riječ. Jedini igrač koji se nije prepal nikoga. :s:s:s
Kaj se tiče šetanja McIntyrea, sjetil sam se jedne akcije. Cibona igra zonu i prednji su Kus i Princ. McIntyre krene na Kusa s driblingom, a Princ u isto to vrijeme dlanovima čisti džonove patika. :s:s:s Normalno Kus ispadne i McIntyre zabije koš. :zvrko:
To još nekako mogu prihvatiti, ali ne mogu prihvatiti kada McIntyre sa svojih 1,75 zabija ulaze preko naših centara, a da nije popio niti jednu bananu. Dok Andrića sa 2,10 suparnički igrači blokiraju ko idiota. :eek:
Jbg, sve je u glavi. Možeš ti imati i 3m, al ti ništa ne koristi ako se bojiš vlastite sjene.
Luyindula
07.03.2009., 09:25
Zadar mora dobit s +10 Zvezdu ako misli imati teoretske šanse da ih stigne. (CZ mora izgubit od Zagreba i Budućnosti, a Zadar sve dobit).
Jedina prava nada im je Hemofarm, oni imaju pobjedu više, ali Zadar je bolji međusobno. Hemofarm danas dočekuje Olimpiju, a još gostuju kod Vojvodine i dočekuju Split.
Danas od naših još Partizan - ST, i Zagreb - FMP. Cibona sutra gostuje kod Bosne.
Zadar mora dobit s +10 Zvezdu ako misli imati teoretske šanse da ih stigne. (CZ mora izgubit od Zagreba i Budućnosti, a Zadar sve dobit).
Jedina prava nada im je Hemofarm, oni imaju pobjedu više, ali Zadar je bolji međusobno. Hemofarm danas dočekuje Olimpiju, a još gostuju kod Vojvodine i dočekuju Split.
Danas od naših još Partizan - ST, i Zagreb - FMP. Cibona sutra gostuje kod Bosne.
Cibona sutra gubi od Bosne a iduči tjedan od Partizana.
Hemofarm gubi ili danas od olimpije ili iduči tjedan kod vojvodine.
Jedino se bojim da Zadar ne izgubi u Ljubljani.
Sandokhan
07.03.2009., 13:41
Nazalost thomo kao navijac Zadra moram reci da su Zadru sanse minimalne, nema sanse da Hemofarm izgubi od Vojvodine a mislim da ce bez prevelikih problema pobijediti i Olimpiju, nadam se da sam u krivu..
Zadar je losim igrama na gostovanju sam sebe doveo u ovu situaciju i zbilja bi bi poklon da udjemo na f4..
Danas bi ipak trebali pobijediti Zvezdu, solidna ekipa ali Zadar je kod kuce i jace tukao..
Cibona ima sad lijepu situaciju, sigurno su u f4 a otvara im se mogucnost napredovanja do drugog mjesta..
A Zadar, pravac Torino:D
Sandokhan
07.03.2009., 13:47
Evo jos jedan zakasnjeli osvrt na utakmicu Cibone protiv Siene. Siena jest ekipa koja s pravom cilja na F4 Eurolige ali Cibona je ekipa koja se s njom moze nositi. Medjutim kad igra spadne na Rozica i Vukusica Cibona nece dobro proci. Svaka cast obojici, korisni su i borbeni igraci kakve svaka momcad treba ali bez pravog ucinka osovine Calloway-Anderson-Prkacin Cibona nije ista momcad. Posebno me razocarao Prka, mislim da je samo jednom u cijeloj utakmici uspio ledjnom tehnikom doci do kosa. Ali jebiga covik ipak igra pod injekcijama i uz bolove tako da ima opravdanje..
cave troll
07.03.2009., 21:03
:lol:
Sa rezultatima na poluvremenu Zadar je na F4.
cave troll
07.03.2009., 21:59
Janezi popušili. Zadar definitivno otpao.
Kako otpao kad ima 2 kola prije kraja, a razlika je jedna pobjeda. Naravno da zadar ima tezi raspored, zmaga bas ne vole u ljubljani, tamo ce biti svega samo ne pustanja. Sutra cibona mora kapitalizirat ovu zadrovu pobjedu, drugo mjesto znaci vise bodova.
cave troll
07.03.2009., 22:51
a kao hemorfarm će popušiti od splita ili vojvodine. možeš mislit.
Tarquato
08.03.2009., 00:15
Pusti ti to, sve je moguće:kava:
Luyindula
08.03.2009., 11:37
Ako Vojvodina danas pukne Domžale u gostima, dat' će sve od sebe protiv Hemofarma, kako bi izbjegli zadnje mjesto. Ako danas izgube, onda Hemofarm 99% to dobija.
Cibona gubi 22-17.
Izgube li odlučivat če cibona- partizan iduči tjedan
Kus 5/5 za trice u 13. minuti utakmice.
Poluvrijeme 41-45.
Kus 21 poen, Ivanović 18, koji od njih dva prije stane taj gubi utakmicu.
Problem Bosne je šta igraju sa 8 igrača, očito ih je pun ozljeđano
Inače ide prijenos Bosna-Cibona na Tv Hyatt ... ali ja gledam fta feedu na 4w (http://www.satelliweb.com/index.php?section=archivesfres&type=Sport%20-%20Basketball)
Bosna 48-47, Cibona zabila 2 poena u 5 minuta 3/4 i to Kus iz slobodnih :rolleyes:
fortaleza
08.03.2009., 18:05
86-83 za Cibonu.
Hemofarm 17/7 - Vojvodina V, Split D
Zadar 16/8 - Olimpija V, Vojvodina D
Zadru treba pobjeda više od Hemofarma.
Na hyattu su neobjektivni komentator (+ sejo bukva), sudjenje je bilo posteno, a oni npr. ne vide u ciju je nogu udarila lopta i ne vide kad anderson dobije po glavi... Cibona je sada druga, a sljedece kolo docekuje partizan. Ako su pametni odigrat ce pametno :) , u svacijem interesu.
Komentatori na Hayatu:s
No,nevažno,tko gubi-ima se pravo ljutiti.
Igrač utakmice Ivanović,31 poen,al je zato 2 odlučujuća napada sjeb'o za Bosnu.
Najbolji kod Cibone Calloway i Anderson.
Anderson se izgleda više zajebavo sa Bosninim igračima:D
Helios-vojvodina je na slo2, utakmica zanimljiva za zadar.
Na hyattu su neobjektivni komentator (+ sejo bukva), sudjenje je bilo posteno, a oni npr. ne vide u ciju je nogu udarila lopta i ne vide kad anderson dobije po glavi...
Ove dvije stvari sam i ja primjetio , još 2 puta usporeno ponavljaju onu scenu s Andersonom i vele "nije bilo nikakvog kontakta" :rofl:
A svašta je bilo za vidjeti pod kraj tekme, trica Đorđevića od table s istekom napada šutom "kamena s ramena", pa u slijedećem napadu Bosne promašaj najvećeg zicera na svijetu Ivanovića :lol: (a čovjek prije toga zabije 3 trice zaredom).
Zadru sad ostaje puka teorija. Vojvodina je definitivno ispala.
Izborit će Zadar Euroligu kroz Uleb. :top:
fortaleza
09.03.2009., 00:18
Kako stvari sada stoje (http://www.adriaticbasket.com/standings_national.php), Slovenija će imati najslabiji koeficijent u ligi što bi moglo imati posljedice i na naš broj klubova nagodinu.
Srbi su si već osigurali 5 klubova, mi 3, Slovenci 2, BiH se diže na 2, Budućnost dobiva automatski wild card.
Znači ostaje još jedan WC i teško da će ga dati našem četvrtom klubu a ne trećem slovenskom.
HutaGalung
09.03.2009., 12:04
Znači ostaje još jedan WC i teško da će ga dati našem četvrtom klubu a ne trećem slovenskom.
Ovaj put wc ide Slovencima, skoro pa sigurno.
Veli Tomas da mu je dosta Reala...ak Cibona hoće pravog igrača nek već sada oslobodi lovu.
Smješno, tomas je puno skuplji od npr. andersona, a može pružiti samo manje od njega.
SmIješno...Tomas je igrač za Cibonu ako se hoće napravit korak više u EL...osim ako se opet hoće da Andersoni i Callowayi napune gaće čim im se suprotstavi netko jači od Bosne i Le Mansa.
Plus dovesti Tomića.
cave troll
09.03.2009., 19:39
Ovaj put wc ide Slovencima, skoro pa sigurno.
Morati će nešto nakon iduće sezone jer Srbija više nema kapaciteta za kompetitivni peti klub.
Ovo što je Vojvodina odigrala je ispod nivoa lige, a teško da će iduće sezona doći bolji klub od Voše. Vjerojatno će doći netko kojeg će Vojvodina derati 20 razlike bez problema.
Najbolje bi bilo da se ukinu koeficijanti i da se odradi turnir za popunjavanje zadnja dva mjesta. Čisti zato da ne dođu zamjene za zadnjega koje bi bile veće rupetine od onoga koji ispada.
Koliko sam skužio, umjesto Vojvodine bi trebala igrati nekakva druga ekipa Hemofarma koja nema ni publiku.
cave troll
09.03.2009., 19:47
Smješno, tomas je puno skuplji od npr. andersona, a može pružiti samo manje od njega.
:rofl:
Što to pruža Anderson,a da ne može pružiti Tomas?
Ah znam.
Može se skrivati po terenu u najbitnijoj utakmici sezone. Ovaj drugi će hladno pogoditi tricu u zadnjoj sekundi. :kava:
SmIješno...Tomas je igrač za Cibonu ako se hoće napravit korak više u EL...osim ako se opet hoće da Andersoni i Callowayi napune gaće čim im se suprotstavi netko jači od Bosne i Le Mansa.
Plus dovesti Tomića.
U globalu to je 2+1 milijuna eura samo za odštetu. Ako ti imaš te pare posudi ciboni. Ne znam gdje se to tomas dokazao da se može reći da neće napunit gaće i slično... kome je to on donio neki trofej? Ja ne kažem da je loš ali je PRESKUP za cibonu, amen.
cave troll
09.03.2009., 19:55
Nisi rekao da je loš. Rekao si da je lošiji od Andersona. Zato je valjda i višestruko skuplji.
Da je skup za Cibonu, skup je. Umjesto njega Cibona može kupit barem 3 Andersona, a 3 Andersona su ipak jača od jednog Tomasa.
Morati će nešto nakon iduće sezone jer Srbija više nema kapaciteta za kompetitivni peti klub.
Ovo što je Vojvodina odigrala je ispod nivoa lige, a teško da će iduće sezona doći bolji klub od Voše. Vjerojatno će doći netko kojeg će Vojvodina derati 20 razlike bez problema.
Najbolje bi bilo da se ukinu koeficijanti i da se odradi turnir za popunjavanje zadnja dva mjesta. Čisti zato da ne dođu zamjene za zadnjega koje bi bile veće rupetine od onoga koji ispada.
Koliko sam skužio, umjesto Vojvodine bi trebala igrati nekakva druga ekipa Hemofarma koja nema ni publiku.
Najbolje bi bilo da se oformi 2. NLB liga pa da prvi ide u rang više. Ko god da uđe od Srba teško će izbjeći zadnje mjesto.
Nisi rekao da je loš. Rekao si da je lošiji od Andersona. Zato je valjda i višestruko skuplji.
Da je skup za Cibonu, skup je. Umjesto njega Cibona može kupit barem 3 Andersona, a 3 Andersona su ipak jača od jednog Tomasa.
Radije bi gledal Tomasa nego 3 Andersona u ekipi Cibone. Nadam se da će Cibona vratiti bar jednog dobrog Hrvata iz neke strane lige, recimo Nicevića ili Giričeka.
U globalu to je 2+1 milijuna eura samo za odštetu. Ako ti imaš te pare posudi ciboni. Ne znam gdje se to tomas dokazao da se može reći da neće napunit gaće i slično... kome je to on donio neki trofej? Ja ne kažem da je loš ali je PRESKUP za cibonu, amen.
Ti veliš da je lošiji od Andersona.
Zabit tricu Španjolcima na domaćem terenu u zadnjoj sekundi, zabit Partizanu isto to...A je li preskup...to je sasvim drugo pitanje...zato kažem da bi bilo bolje da otpuste polovnjake i kupe pravog igrača. Osim toga kad bi se iskreno sjelo za stol s domaćim vrhunskim igračima i reklo im se evo igrajte ovdje za manje para, ali igrajte, a ne da vas šikaniraju u Realu, možda bi im proradio domoljubni kliker pa bi pomogli da se nešto konačno pokrene ispod Tornja. Vjerojatno sam naivan, ali eto, znam dečke koji su igrali za manju paru ili im se obećao stan u ZG, pa su ostajali doma..Vidi Alanović i slični primjeri iz devedesetih. A i Peras je sad rado došao iako bi mu vjerojatno platili duplo u Španjolskoj.
Nitko me ne može uvjeriti da netko tko igra za domaću momčad ne bi dao više od Amera koji je kalibar najviše za ruski Triumph.
cave troll
09.03.2009., 21:17
wig, ako kupe igrača u cjenovnom rangu tomasa to znači da će ostatak ekipe biti troha, andrić i princ kvalitete
Ne znam...onda ja griješim...ali evo Prka je igrao u Efesu itd, pa je ipak došao u Cibonu...velim, kad bi se sjelo i odigrali na kartu purgerstva (iako je ovaj iz Križevaca:D) možda i ne bi bio tako skup.
cave troll
09.03.2009., 23:17
Prka je došao u Cibonu jer je na kraju karijere i jer to valjda jedini EL klub u kojemu bi imao mjesto na terenu. Nije baš vidio puno parketa u Rusiji i Grčkoj.
Peras ima dovoljno para da ne trči za svakom boljom ponudom i obitelj mu sigurno ne želi selidbe po europi. Dok tomasi, tomići imaju gladna usta i menadjere... neusporediva situacija.
cave troll
10.03.2009., 00:57
A i Peras je sad rado došao iako bi mu vjerojatno platili duplo u Španjolskoj.
.
To je upitno.
Nije se baš iskazao u Estudiantesu, a nisu baš plakali u Vitoriji za njim niti su se pretrgli da ga vrate u klub.
Cibona je i njemu nova odskočna daska. Vidjeti ćeš da će otići nazad u ACB čim dobije veću lovu.
Luyindula
10.03.2009., 15:05
U 20:00h Benetton dočekuje Zadar u zadnjoj rundi Eurokupa. Ako Zadar dobije s više od 7 razlike, proći će dalje kao prvi u skupini. Svaka druga opcija znači da prolaze kao drugi.
Zna li neko ima li koji live stream Beneton- Zadar
srce krajine
10.03.2009., 20:30
Beneton -Zadar 36-16:eek: strasno:kava:
No, dobro, ali za primjer bih samo istaknuo Zagreb u rukometu...vratili Balića, Vorija, Džombu...izgleda da su ovi u košarci onda lakomi ko Boško Balaban i Maminho pred Aston Villu.
Košarka je malo ozbiljniji i rašireniji sport od rukometa. Jedan Balić sa svojom najvećom plaćom izgleda smjesno prema vrhunskim EUROPSKIM košarkašima.
Luyindula
10.03.2009., 22:42
Bilbao Basket - Zadar
Benetton - Lietuvos Rytas
Dinamo Moskva - Hemofarm
Pamesa - Himki
Košarka je malo ozbiljniji i rašireniji sport od rukometa. Jedan Balić sa svojom najvećom plaćom izgleda smjesno prema vrhunskim EUROPSKIM košarkašima.
Ozbiljniji sport, zvuči malo arbitrarno. Vraćali su ljude iz najplaćenijih liga u tom sportu, kakav je da je, ozbiljan ili neozbiljan.
No, ajd, ipak je Tomas vrhunski košarkaš.
OT: frende, smIješno, hebo ga ti, da vas ja moram učit. :o
Over and out kaj se ove podteme tiče.
cave troll
10.03.2009., 23:09
Zvezda :s :s
kakva kršina od ekipe. :rofl:
Zvezda :s :s
kakva kršina od ekipe. :rofl:
Nije istina. Zvezda je ovog momenta najjača ekipa u Europi, osvajaju NLB sigurno. Zapamtite Kešelja koji je najbolji mladi igrač u Europi i još jednog koji je najbolje krilo u Europi. Dolje grobari ćemo da vas bijemo :lol::lol::lol:
Tarquato
11.03.2009., 20:18
Nije istina. Zvezda je ovog momenta najjača ekipa u Europi, osvajaju NLB sigurno. Zapamtite Kešelja koji je najbolji mladi igrač u Europi i još jednog koji je najbolje krilo u Europi. Dolje grobari ćemo da vas bijemo :lol::lol::lol:
Da Zvezda će sigurno osvojit NLB:rofl:
Luyindula
11.03.2009., 22:02
73:63 za CSKA. Sve je bilo super do 4/4. Siena dobila Fener.
Najefikasniji u Ciboninim redovima bio je Alan Anderson odigravši odličnu "all around" partiju sa 17 koševa i čak 8 skokova. Kus je dodao 12, a Rozić 9. Kod Rusa, najviše je ubacio Lorbek (15), Smodiš je dodao 14, a Keyru i Langdon po 12.
Tibetanac80
11.03.2009., 23:27
Šteta za Cibonu. U subotu u 18:15 svi u dvoranu. Dolazi Partizan sa debelim Vujoševićem. Pogledajte priču. (http://www.muskisvet.net/index.php?option=com_content&task=view&id=221&Itemid=32)
rossonero
12.03.2009., 00:24
Utakmica je zbilja ružno počela (rezultatski), srećom krenulo je kasnije na bolje. :top:
Khryapa zaradio dvije tehničke zaredom jer je nasrnuo na suca, u par minuta su im svirali troje korake i čovjek je popiz***.
Anderson najefikasniji no sve je očitije da je on u Ciboni samo da se pokaže, al dok mu ide donekle nek se pokazuje :D, zabušavao se u njihovu obranu popivši i koju blokadu usput. No za akciju na početku utakmice :s, solo prodor, trebalo bi to vidjeti na snimci.
Danas je i Princ dosta odigrao, Calloway oscilira previše.
Uglavnom daleko su oni od nas, čim bi se mi približili uništili bi nas. Planinića su lijepo dočekali, dobio neke nagrade, i tako.
edit: Naravno, u subotu se vidimo.
Neloša atmosfera večeras pod Tornjem, na momente vatreno. Khryapa "odlepio" i vratio Cibonu u igru, ali na kraju "Rusi" rutinski odrađuju posao.
Posebni pozdrav pijanim Slovencima iz crvenog teleskopa koji su došli bodriti Smodiša i Lorbeka, ali ih je ponijelo i "heja, heja cibosi". :D
Pošten završetak jedne dobre euro-sezone.
rossonero
12.03.2009., 00:31
Posebni pozdrav pijanim Slovencima iz crvenog teleskopa koji su došli bodriti Smodiša i Lorbeka, ali ih je ponijelo i "heja, heja cibosi". :D
He he, bili su dobri. :D :top:
Svega se danas dalo vidit, neki lik se skidao, to baš i nisam viđao do sada u dvorani. I nešto rusa je došlo, ima se love. :D
E taj kaj se skidao je sjedio iza mene. :D
rossonero
13.03.2009., 13:42
Playoff Eurolige:
Olympiacos vs. Real Madrid
Regal FCB vs. Tau Ceramica
Panathinaikos vs. Montepaschi
CSKA Moscow vs. Partizan
Igra se na 3 dobivene.
Utakmice četvrtfinala se igraju na 3 dobivene, a polufinale i finale samo jedna utakmica kaj mi je totalno bezveze. Prije možda nisam bio u toku, jel ima kakvih odluka za sljedeće sezone da se ukine final four?
Utakmice četvrtfinala se igraju na 3 dobivene, a polufinale i finale samo jedna utakmica kaj mi je totalno bezveze. Prije možda nisam bio u toku, jel ima kakvih odluka za sljedeće sezone da se ukine final four?
je, to je stvarno glupost, kao i final 8 uleb kupa.
takve stvari me totalno odbijaju od praćenja euro košarke.
nažalost, nema naznaka promjena.
ZiggyStardust
14.03.2009., 20:55
Pa nitko ni riječi o Ciboni, nije lijepo.
Uglavnom, nema brige sa slabim napadom dok je obrana čvrsta i visokokvalitetna. A bila je takva upravo u trećoj i četvrtoj četvrtini, kad je napad zakazao.
Anderson opet odličan, a i Calloway se napokon malo razigrao.
Čini se, još jedna pobjeda i Cibona na drugom mjestu. Nadamo se najboljem.
Čestitke Ciboni!! :top: :top:
rossonero
15.03.2009., 00:36
Iako i drugi imaju zasluge, spomenuo bih Prkačina i Andersona. Nadam se da sad svi vide kakav je igrač u Ciboni. :top:
Čim je Anderson izašao van iz igre na duži period krajem treće četvrtine, razlika od 10 poena se istopila.
Bilo je čak iza nas na utakmici par dečki i cura koji su potiho drukali za Partizan, ludili su na Andersona. Srećom kaj je moje društvo donekle tolerantno, pa je sve ok prošlo. :D
I još jedan :top: za kapetana.
heh, rossonero, da sam znala da si u dvorani potražila bih te :)
luda tekma :cerek: Anderson je strašan igrač, na početku je malo igrao za sebe ali kasnije se vidjelo da mu je fakat stalo, a i onu zadnju loptu mu je calloway trebao dat. prka, kao i uvijek, :top:
malo mi fali pravi kus ove sezone :tuzni: kaj je s njim? jel ga treba možda tješiti zbog nečeg :nesebično se nudi: :D :D
cave troll
15.03.2009., 10:42
Kako stvari sada stoje (http://www.adriaticbasket.com/standings_national.php), Slovenija će imati najslabiji koeficijent u ligi što bi moglo imati posljedice i na naš broj klubova nagodinu.
Srbi su si već osigurali 5 klubova, mi 3, Slovenci 2, BiH se diže na 2, Budućnost dobiva automatski wild card.
Ovidi o tome tko bi bio taj četvrti. Cedevita ili Zagreb sigurno neće dobiti WC.
Bude li Split četvrti, sumnjam da će ostati bez WC-a na uštrb Janeza.
Luyindula
15.03.2009., 11:22
Zadar poražen od Olimpije.
Jel se iz naše lige još uvijek ulazi u NLB po plasmanu prije F4. ?? Npr. Zadar bude 4., ali osvoji prvenstvo. Tko je u prednosti, oni ili trećeplasirani nakon regularnog dijela ?
Mislim da se gleda samo poredak u nacionalnom prvenstvu, a WC se kupuje, ne dijeli se!
rossonero
15.03.2009., 14:14
heh, rossonero, da sam znala da si u dvorani potražila bih te :)
luda tekma :cerek: Anderson je strašan igrač, na početku je malo igrao za sebe ali kasnije se vidjelo da mu je fakat stalo, a i onu zadnju loptu mu je calloway trebao dat. prka, kao i uvijek, :top:
malo mi fali pravi kus ove sezone :tuzni: kaj je s njim? jel ga treba možda tješiti zbog nečeg :nesebično se nudi: :D :D
Potražio bih i ja tebe da sam znao. Da si češće ovdje vjerojatno bih i znao da ideš u dvoranu. :D
Drago mi je kaj me se sjećaš. :)
Da, zadnju loptu je trebao dobit Anderson, napravio bi sigurno nešto spektakularno. :D
I još je kod njega ok jer dođe suigraču pa ga tješi i ohrabri kad taj isti suigrač nešto pogriješi. :)
Ima on "talenta" kojeg nam još nije pokazao u potpunosti, npr. ovakve asistencije (http://www.youtube.com/watch?v=rWRMPADTLaY).
Mana mu je da ponekad sili kad netreba i kad mu neide.
Chiro23
15.03.2009., 14:45
Bilbao tukao Tau Ceramicu,sjajna partija Markote s klupe,14 koševa i 7 skokova,preokrenuo tok utakmice u 2. četvrtini,odigrao jako zrelo i pametno,stvarno me ugodno iznenadio.:top:
Banić 14 koševa i 8 skokova,dobro je uštopao Splittera.
Zadru će biti jako teško s njima.Gotovo nemoguće.
08 IBRA
18.03.2009., 19:52
Partizan će revanš meč sa CSKA 31.03. igrati ponovo u Areni pred 23000 ljudi.
zirafica17
18.03.2009., 22:17
Partizan će revanš meč sa CSKA 31.03. igrati ponovo u Areni pred 23000 ljudi.
Eh,bilo bi lepo igrati samo taj mec.:D
Ali ipak, igrace se i 02.04. u Areni.
Zemljanin
19.03.2009., 10:35
Ako se ne varam - i F4 NLB-a ce se igrati u Areni.
srce krajine
19.03.2009., 10:49
Izgleda da hoce:kava:
Beograd domaćin završnog turnira NLB lige
Organizovanje Final fuora NLB u Beogradu trebalo bi da bude ozvaničeno u toku sutrašnjeg dana...
18.03.2009. 22:19
U Beogradu je danas postignut načelan dogovor da prijestonica Srbije bude organizator završnog turnira regionalne košarkaške NLB lige, prenio je RTS.
Predviđeno je da turnir četiri najbolja tima regionalnog takmičenja - Partizana, zagrebačke Cibone, Hemofarma i Crvene zvezde, bude održan u dvorani "Beogradska arena".
Navodi se da bi organizovanje Final fuora NLB u Beogradu trebalo da bude ozvaničeno u toku sutrašnjeg dana.
Završni turnir NLB lige na programu je od 17. do 19. aprila.
Cibona uzvraća udarac. Kako je FMP uzel u Zagrebu tako će i Cibona u Beogradu. :D
Smotani2
19.03.2009., 12:36
Potvrđeno - F4 odigrat će se u Beogradu.
Potvrđeno - F4 odigrat će se u Beogradu.
Šokiran sam, ovo je veliko iznenađenje. :D
Gdje god se igrao F4 neće u prosjeku biti više od 3000 gledalaca po utakmici. Zamuislite kako će to sablasno djelovati u areni koja prima vise 20000.
Gdje god se igrao F4 neće u prosjeku biti više od 3000 gledalaca po utakmici. Zamuislite kako će to sablasno djelovati u areni koja prima vise 20000.
Bit će turbo-jezivo. :trk: :D
Valjda kk sledeća sezona i kk partizan mogu privući po 4-5 tisuća svojih navijača? Znači više od 10 tisuća ukupno nije loše. Uatkmice se igraju jedna za drugom.
zirafica17
19.03.2009., 15:06
Valjda kk sledeća sezona i kk partizan mogu privući po 4-5 tisuća svojih navijača? Znači više od 10 tisuća ukupno nije loše. Uatkmice se igraju jedna za drugom.
Tesko da ce doci toliko navijaca kk sledeca sezona.Bojkotuju ih.
Grobara ce otpilike biti toliko.
A hala deluje poluprazno i kada ima 15000 ljudi.
Mnogo bi bilo bolje da se igralo u Pioniru.
Ali sta je tu je,moraju jos neki da se hvale da su igrali u Areni.
I da,Cibona moze da uzvrati udarac,samo ako mi dovedemo trubace.:rofl:
Zemljanin
19.03.2009., 16:40
Stradi kaže:
Gdje god se igrao F4 neće u prosjeku biti više od 3000 gledalaca po utakmici. Zamuislite kako će to sablasno djelovati u areni koja prima vise 20000.Bit će turbo-jezivo. :trk: :D
Idealno za Cibonu... k'o da igra doma...:zubo:
08 IBRA
19.03.2009., 17:44
Eh,bilo bi lepo igrati samo taj mec.:D
Ali ipak, igrace se i 02.04. u Areni.
Inače,ja već imam spremne karte za 31. :D
Partizan je napravio ogroman uspjeh plasiravši se u TOP 8 s obzirom da su po igračkom kadru slabiji nego prošle sezone(otišli Peković,Kecman i Palacio),ali Dule Vujošević je pokazao da je vrhunski trener i strateg.
Inače Partizan i CSKA su se već sastali dva puta u grupnoj fazi.U prvom meču u BG je CSKA pobjedio sa pola koša nakon što je Tripković promašio šut za pobjedu(i to je Partizanu jedini poraz kod kuće),a u revanšu u Moskvi uzvratio je Partizan pobjedom(i to je jedini poraz CSKA kod kuće).
Za ovaj duel CSKA je favorit,ali sigurno padaju u Areni pred 23000 navijača.
A evo i ludila iz Arene (http://www.youtube.com/watch?v=MCH_Re-aNv0&feature=related ) :kava:
A evo i ludila iz Arene (http://www.youtube.com/watch?v=MCH_Re-aNv0&feature=related ) :kava:
Jak si mi ti navijač kad ne raspoznaješ Pionir od Arene. :D
08 IBRA
19.03.2009., 18:24
Jak si mi ti navijač kad ne raspoznaješ Pionir od Arene. :D
Da Pionir,pogriješio sam video :bonk:
Luyindula
19.03.2009., 20:07
Split je danas završio sezonu porazom u gostima kod Hemofarma. (-11) Splićani su prošle godine završili 10., a ove će biti 8., 9. ili 10. Trenutno su 8. ali sve ovisi kako će FMP i Olimpija odigrati svoje tekme.
Sutra Zadar igra revijalno protiv Vojvodine, jer kako god da završi, Zadrani će biti 5., a Vojvodina se oprašta od NLB lige, barem za jednu godinu.
Cibona i Zagreb zadnje kolo igraju u subotu.
Da Pionir,pogriješio sam video :bonk:
Pretpostavljal sam to, malo podbadam he he. :D
Inače,ja već imam spremne karte za 31. :D
Partizan je napravio ogroman uspjeh plasiravši se u TOP 8 s obzirom da su po igračkom kadru slabiji nego prošle sezone(otišli Peković,Kecman i Palacio),ali Dule Vujošević je pokazao da je vrhunski trener i strateg.
Inače Partizan i CSKA su se već sastali dva puta u grupnoj fazi.U prvom meču u BG je CSKA pobjedio sa pola koša nakon što je Tripković promašio šut za pobjedu(i to je Partizanu jedini poraz kod kuće),a u revanšu u Moskvi uzvratio je Partizan pobjedom(i to je jedini poraz CSKA kod kuće).
Za ovaj duel CSKA je favorit,ali sigurno padaju u Areni pred 23000 navijača.
http://www.euroleague.net/main/results/showgame?gamecode=94&clubcode=csk :mig:
Smotani2
20.03.2009., 07:55
Šokiran sam, ovo je veliko iznenađenje. :D
Zašto?:p:D
zirafica17
20.03.2009., 11:34
http://www.euroleague.net/main/results/showgame?gamecode=94&clubcode=csk :mig:
he he,preduhitrio si me.:)
Ibra,jel si ti siguran da imas kartu za partizan-cska?:misli:
Nesto slabo baratas informacijama?:rofl:
Možda ima kartu za pionir...
08 IBRA
20.03.2009., 14:56
he he,preduhitrio si me.:)
Ibra,jel si ti siguran da imas kartu za partizan-cska?:misli:
Nesto slabo baratas informacijama?:rofl:
Imam druga u BG koji je u Alcatrazu pa mi on uvjek zbavi karte ili uđemo sa njima.
Prošle godine sam gledao Bamberg,PAO i Tauceramicu.Ove godine idem prvi put jer nisam imao vremena otići do BG.
Luyindula
20.03.2009., 23:26
Zadar pobijedio Vojvodinu 80:71, završio 5. na ljestvici i osvojio 4 boda na osnovu tog plasmana. Cibona će osvojiti 6 ili 7 bodova u regularnom dijelu, + 3 boda koja će dobiti samim nastupom u polufinalu.
rossonero
21.03.2009., 11:12
Danas bitna utakmica za Cibonu, treba pobijedit i uzet to drugo mjesto koje nosi 7 bodova i izbjeći Partizan u polufinalu. Nije da ih se Cibosi boje, no lakše je s Hemofarmom ili Zvezdom, a samo finale donosi već 5 bodova više nego polufinale.
Šta se tiče borbe za euroligu ova sezona je gotova Cibona je dobila.
Treba gledat borbu za iduču sezonu. Ovako stoje stvari:
Prošlu sezonu Zadar je dobio sa 11 bodova,
ove sezone cibona je dobila 7 bodova u euroligi, ako danas dobiju iz nlb-a če za sada dobit 10 bodova.
Zadar zasad ima 2 u Eurocupu, te je dobio 4 u nlb.
Tako da sada imaju potpuno isti broj bodova.
Dwarf980
21.03.2009., 13:52
:lol::lol:
Kak su nadobudni ovi Zadrani non stop se busaju kak bu euroligu igrali...a zapravo je i neće.....ni dogodine....:kava:
Ako osvoje ujeb kup sljedeće sezone igraju u EL, to je poštena opcija.
zirafica17
21.03.2009., 14:16
Imam druga u BG koji je u Alcatrazu pa mi on uvjek zbavi karte ili uđemo sa njima.
Prošle godine sam gledao Bamberg,PAO i Tauceramicu.Ove godine idem prvi put jer nisam imao vremena otići do BG.
Onda cemo biti blizu u Areni.:)
Inace danas je opet bio haos na blagajnama.
7000 karata je otislo za sat vremena.
Bice opet rusenja rekorda u posecenosti.
08 IBRA
21.03.2009., 14:36
Onda cemo biti blizu u Areni.:)
Inace danas je opet bio haos na blagajnama.
7000 karata je otislo za sat vremena.
Bice opet rusenja rekorda u posecenosti.
Upravo mi prije 5 min javio da karata nema pa ćemo morati ući sa njima na prvi prsten.
Znači vidimo se tamo :D
Tara'88
21.03.2009., 19:11
pogledajte video na ovoj stranici http://www.rts.rs/page/sport/ci/story/32/Кошарка/51241 :rofl:
:s
Cibona izgubila od heliosa, to znači da če biti 4 te da idu na partizan, a to znači da iz nlb-a dobivaju 8 bodova i teško više i jedan, a to znači da je trenutni rezultat u borbi za euroligu 2010/2011 +2 za Zadar
Budućnost dobila Zvezdu (tricom u zadnjim sekundama), znači Cibona ipak i s porazom u Domžalama ostala druga za FF
Hemofarm.
Valjda njih mogu dobiti,jer ipak,Partizan je preveliki zalogaj.
Luyindula
22.03.2009., 09:12
Punooo sreće sinoć. :lux:
Znači F4:
Partizan - CZ
Cibona - Hemofarm
Biti će zanimljivo u svakom slučaju, protiv Hemofarma bi trebala biti dobra tekma. Igra se 16./18. 4.
08 IBRA
22.03.2009., 11:13
Punooo sreće sinoć. :lux:
Znači F4:
Partizan - CZ
Cibona - Hemofarm
Biti će zanimljivo u svakom slučaju, protiv Hemofarma bi trebala biti dobra tekma. Igra se 16./18. 4.
Gledao sam Cibonu ove godine par puta i ima jako dobar sastav.Prolaz u TOP 16 Evrolige,plasman na FF Jadranske lige je i više nego odličan uspjeh.
Hemofarm i nije toliko jaka i moćna ekipa.Primjerice radi,u finalu Kupa Partizan ga na njegovom terenu razvali 20 razlike.Tako da Cibona nije bez šanse.
A što se tiče duela Partizan-CZ,tu je svašta moguće.Partizan jeste favorit ali to ništa nemora da znači jer i CZ poslije par godina ima dobar sastav.
I ono što je sigurno je,da će na tom meču biti ogroman broj gledalaca u Areni.
Cibona osvaja NLB ove godine. :top:
Tara'88
22.03.2009., 15:23
lol.. :top:
btw cestitke ciboni za plasman, nisam gledala tekmu al verujem da je bilo napeto :p
Jako teško posebno šta se igra u Beogradu, teško če i Hemofarma dobit, a kamoli Partizana.
Chiro23
23.03.2009., 14:25
Hemofarm nije bauk,daleko od toga,ali Partizan je definitivno prejak.Osobito zato što će biti na "domaćem" terenu.No,ako se sve dobro posloži,može Cibona i njih zaustaviti.
Sutra počinje hrvatsko prvenstvo tj. liga za prvaka:
Dubrovnik - Šibenik
Cibona - Split CO
Cedevita - Zagreb Crobenz
Zadar - Svjetlost
rossonero
23.03.2009., 21:48
Gledao sam Cibonu (bez Marshalla) protiv Hemofarma prije 3 mjeseca, namučili su nas dosta, dobra su ekipa. No sada je Cibona jača za Andersona i Wrighta, neznam kak oni stoje s pojačanjima.
Jel ima prijenos koje tekme danas?
zirafica17
24.03.2009., 12:19
Jel ima prijenos koje tekme danas?
Imas na Sportklubu CSKA-Partizan(18.15),i ako imate BHT1,oni daju Barca-Tau(20.45)
Mislil sam na prvenstvo Hrvatske, ali hvala. :D
Nemam Sportklub ni BHT1. :flop:
EL ima prijenos na nekoliko kanala, a hrvatska liga tek u subotu.
Mogli su bar na plusu stavit neku tekmu, Cedevitu i Zagreb ili Cibonu i Split. Koji je to ološ na HRT-u pa to je strašno.
zeljko_ri
24.03.2009., 19:37
Ova košarkaška euroliga na koliko dobivenih utakmica se igra?
tominator
24.03.2009., 20:00
CSKA-Partizan 56:47:eek:
Cijela 103 koša:lol::lol::lol:
Jebeš takvu košarku
srce krajine
24.03.2009., 20:03
Ova košarkaška euroliga na koliko dobivenih utakmica se igra?
tri dobivene:D
Inace prvi mec zavrsen
CSKA Moscow---- 56
Partizan----------47
Cista i sigurna pobjeda rusa...zanimljivo da je partizan u prvoj cetvrtini ubacio svega 3 poena:eek:
zeljko_ri
24.03.2009., 20:10
Kvaliteta europske košarke pokazuje da će vjerojatno i ovakav CSKA igrati finale.Najbolja europska momčad po meni je TAU CERAMICA
Benzema86
24.03.2009., 20:13
Zasluzena pobeda CSKA.Nasi igraci su usli u mec sa previse respekta.Bice bolje.
Sudjenje:rigo:Nasi u napadu igraju konstantno pod faulom.Ali zato njih stite kao bele medvede.CSKA je kvalitetniji tim i verovatno ce proci dalje i nije im potreban vetar u ledja.
Ovakav rezultat me podsjeća na jedno finale Eurolige krajem '90-ih. Igrali su Kinder i još netko i rezultat je bil 55:53 ili tak nekaj.
Sjećam se da je Manu Ginobili igral za jednu od ekipa. Koje je to bilo mučenje. :zvrko: Ajme meni, najgora tekma koju sam gledal u životu. :flop:
Vjerojatno je ovo bilo nekaj slično.
Jesu li ova 3 koša rekord Eurolige u jednoj četvrtini? Sumnjam da je netko ubacil manje koševa u četvrtini.
Dwarf980
25.03.2009., 00:28
Ovakav rezultat me podsjeća na jedno finale Eurolige krajem '90-ih. Igrali su Kinder i još netko i rezultat je bil 55:53 ili tak nekaj.
Sjećam se da je Manu Ginobili igral za jednu od ekipa. Koje je to bilo mučenje. :zvrko: Ajme meni, najgora tekma koju sam gledal u životu. :flop:
Jesu li ova 3 koša rekord Eurolige u jednoj četvrtini? Sumnjam da je netko ubacil manje koševa u četvrtini.
1992-93 CSP Limoges-Benetton Treviso 59-55(Kukoc igrao i ispusio loptu u predzadnjem ili zadnjem napadu)
1993-94 Joventut Badalona- Olympiacos 59-57
1997-98 Kinder Bologna- AEK Athens 58-44
Chiro23
25.03.2009., 01:38
Kao što je dwarf našao,to je bilo Kinder-AEK 58-44.I da,to je bila najgora utakmica Eurolige IKADA.Točka.Zvijezde Kindera su bili Ginobili,Nesterović i Hugo Sconochini:s
Ali sjećam se jedne gore.PAO protiv Olympiacosa,mislim da je bilo,finale grčkog prvenstva `95 ili `96.Zadnjih 5 minuta je bilo bez koša s obje strane.Bilo je 45-44:s:s:s
EDIT:našao na wikipediji
In 1994 - 1995 they played in their second Euroleague Final Four in Zaragoza, again facing their eternal enemies of Panathinaikos in the semi-final, defeating them one more time 58-52 and reaching the final for a second consecutive year. There they played against another Spanish team, Real Madrid, which were playing on home soil and Olympiacos lost again 61-73. In the Greek League they managed to win the championship in the best of five finals, with a thrilling 45-44 home win over Panathinaikos in the fifth and last match on their home ground.
http://en.wikipedia.org/wiki/Olympiacos_B.C.
zirafica17
25.03.2009., 09:37
Jeste,oboren je rekord u istoriji eurolige sa 3 data poena u jednoj cetvrtini.
To nas je i unistilo.
srce krajine
25.03.2009., 11:20
Fenomenalna prestava Tau protiv Barcelone:s stvarno igraju najljepsu kosarku trenutno u euroligi...:)
Kao što je dwarf našao,to je bilo Kinder-AEK 58-44.I da,to je bila najgora utakmica Eurolige IKADA.Točka.Zvijezde Kindera su bili Ginobili,Nesterović i Hugo Sconochini:s
Ali sjećam se jedne gore.PAO protiv Olympiacosa,mislim da je bilo,finale grčkog prvenstva `95 ili `96.Zadnjih 5 minuta je bilo bez koša s obje strane.Bilo je 45-44:s:s:s
EDIT:našao na wikipediji
In 1994 - 1995 they played in their second Euroleague Final Four in Zaragoza, again facing their eternal enemies of Panathinaikos in the semi-final, defeating them one more time 58-52 and reaching the final for a second consecutive year. There they played against another Spanish team, Real Madrid, which were playing on home soil and Olympiacos lost again 61-73. In the Greek League they managed to win the championship in the best of five finals, with a thrilling 45-44 home win over Panathinaikos in the fifth and last match on their home ground.
http://en.wikipedia.org/wiki/Olympiacos_B.C.
45-44 :rofl::rofl:
Antipropaganda košarke.
1992-93 CSP Limoges-Benetton Treviso 59-55(Kukoc igrao i ispusio loptu u predzadnjem ili zadnjem napadu)
E ta treća je carska. :s:s
Najgora tekma svih vremena. :D
A-1 Liga za prvaka, 1. kolo
Dubrovnik - Šibenik 88:87
Cibona - Split 90:71
Cedevita - Zagreb 75:81
Zadar - Svjetlost 116:71
rigoleto
25.03.2009., 18:03
što je,je cska-partizan nije bila utakmica za gledanje, ali vidim da nitko ne spominje da je cska puco trice 2-20(tako nešto),a nije ni partizan nešto šuterski raspoložen bio:rolleyes:
do jučer uopće nisam vjerovo da onaj langdon može nešto promašit:D
e sad, procjenjivat kvalitetu europske košarke na osnovu te jedne utakmice nema smisla komentirat...:kava:
jbg,i dobra obrana je tu učinila svoje, posebno cska u prvoj četvrtini,te partizan s odličnom zonom...ipak mi je draže to pogledat nego amaterske obrane nekih dojučerašnjih srednjoškolaca u nba ligi...
veoma dobra utakmica barca-tau:top:
iako mi nije jasno kako je ta barcelona uopće stigla do ove faze sa samo 2 poraza:eek:
Chiro23
25.03.2009., 22:49
45-44 :rofl::rofl:
Antipropaganda košarke.
Takvo je vrijeme bilo.:rofl:
http://www.youtube.com/watch?v=hc0Z-8vtg8g
:rozi:
Dwarf980
25.03.2009., 22:53
Tad mi se euro kosarka zgadila do daske....:kava:
Sad je ajde kolko tolko bolje.....:)
Bio je to zadnji napad kada je Benetton gubio dva razlike, a Kukoč se je dizao na tricu, da bi mu Jure Zdovc izbio loptu iz ruku i položio za konačan rezultat....
Takvo je vrijeme bilo.:rofl:
http://www.youtube.com/watch?v=hc0Z-8vtg8g
:rozi:
Savić :s:s Rigadeau :s:s Danilović :s:s
Već sam zaboravil na neke stare legende.
Tad mi se euro kosarka zgadila do daske....:kava:
Sad je ajde kolko tolko bolje.....:)
Svima se. :D
Mislim da su nakon te tekme počeli s promjenom pravila da bi ubrzali igru i povećali broj koševa. Znam da se raspravljalo da ovo više nema smisla. :D
Nakon toga su uveli četvrtine pa 24 sekunde dug napad itd. :top:
bluntman
26.03.2009., 16:57
[/URL]
A vidiš te dvije tekme (mislim tu i ovu CSKA PArtizan) veže isti čovjek Ettore Messina. Njemu je puno važnije ne primiti koš, a hoće li ga netko dati to je najmanji problem. Zato i imamo rukometne rezultate u Euroligi
bluntman
26.03.2009., 17:03
Onaj link na Kinder AEK vodi na još jednu tekmu, a skužite kako se zove sudac koji je napravio tako smiješnu odluku :D
Priznat koš tri sekunde nakon sirene (http://www.youtube.com/watch?v=bwDrHHYDJCA&feature=related)
srce krajine
26.03.2009., 17:25
Veceras drugi mecevi cetvrtfinala eurolige,domacini isti kao i u prvim mecevima:
CSKA docekuje Partizan i nebi trebali imati problema da dodju i do druge pobjede....
Olimpiakos protiv Reala trazi takodjer svoju drugu pobjedu cime bi bili na korak od prolaza u zavrsnicu...
Drugi Grcki klub Panathinaikos ce imati puno tezi posao ,,,iako su domacini veliki favoriti sigurno da nikog nebi trebalo iznenaditi ako spanjolci poravnaju rezultat...
I poslastica u Barceloni,domacini moraju do pobjede da bi osigurali bilo kakve sanse za prolaz,,,,sudeci prema prvoj utakmici sanse za to i nisu prevelike...
bluntman
26.03.2009., 17:28
Drugi Grcki klub Panathinaikos ce imati puno tezi posao ,,,iako su domacini veliki favoriti sigurno da nikog nebi trebalo iznenaditi ako spanjolci poravnaju rezultat...
Siena pa Španjolci?
Zemljanin
26.03.2009., 17:57
srce krajine kaže:
Drugi Grcki klub Panathinaikos ce imati puno tezi posao ,,,iako su domacini veliki favoriti sigurno da nikog nebi trebalo iznenaditi ako spanjolci poravnaju rezultat...Siena pa Španjolci?
Moram priznati da ni ja ne pratim...? Siena je spanjolska autonomna oblast u Italiji?
Onaj link na Kinder AEK vodi na još jednu tekmu, a skužite kako se zove sudac koji je napravio tako smiješnu odluku :D
Priznat koš tri sekunde nakon sirene (http://www.youtube.com/watch?v=bwDrHHYDJCA&feature=related)
Danko Radić :s:s Spasitelj hrvatske košarke. :rofl::rofl::rofl:
Pa Siena se podrazumjeva,,,tko god prati euroligu zna koji spanjolski klub igra protiv Panathinaikosa:ne zna:
Kaj si ti pil danas? :D
Siena je iz Italije.
Evo dobro je počelo za Partizan, već su zabili 5 koševa u prvoj četvrtini. :s
15 razlike za CSKA, razbijaju ih.
Kraj prve četvrtine.
S 3 koša na 6 to je svemirski napredak.
Pa je, al su ovi zabili 8 više tak da im puno ne znači.
Spustil je Partizan na 13, ima nade
Sandokhan
26.03.2009., 19:04
danko radic:lol:
prije nego li sam otvorio link odmah sam pomislio da se radi o Luigiu Lamonici
rigoleto
26.03.2009., 19:07
Spustil je Partizan na 13, ima nade
i opet se vratili na -21...moram priznat,bilo je par sumljvih sudačkih odluka:rolleyes:
Henry_Kinasky
26.03.2009., 19:10
Uz ovakvo sudjenje CSKA bi dobio Chicago Bullse iz sredine 90tih.
A da neko pogleda statistiku, rekao bi da su bili poprilicno objektivni. :zvrko:
danko radic:lol:
prije nego li sam otvorio link odmah sam pomislio da se radi o Luigiu Lamonici
I ja sam isto mislil da je Luigi u igri kad ono još smiješniji lik. :lol:
srce krajine
26.03.2009., 19:16
Kaj si ti pil danas? :D
Siena je iz Italije.
A jebiga:brukica: nisam spavao sinoc nikako,rezultat se vidi:ne zna:
Ispricavam se :s naravno da je Siena talijanki klub:rofl:
Usput,Partizan i ne stoji bas najbolje nakon prvog dijela CSKA-Partizan 43-22:kava:
Uz ovakvo sudjenje CSKA bi dobio Chicago Bullse iz sredine 90tih.
A da neko pogleda statistiku, rekao bi da su bili poprilicno objektivni. :zvrko:
Gledal sam jedno 5min i primjetil sam samo da su gadno pogriješili kod faula Planinića. Domaćinsko suđenje moraš očekivati, pogotovo CSKA-u.
A jebiga:brukica: nisam spavao sinoc nikako,rezultat se vidi:ne zna:
Ispricavam se :s naravno da je Siena talijanki klub:rofl:
Usput,Partizan i ne stoji bas najbolje nakon prvog dijela CSKA-Partizan 43-22:kava:
Nije bed, glavno da si se ispričao inače bi bilo svega. :zmaj: :D
Lorbek je zabil 14 koševa već. :s
Henry_Kinasky
26.03.2009., 19:50
Gledal sam jedno 5min i primjetil sam samo da su gadno pogriješili kod faula Planinića. Domaćinsko suđenje moraš očekivati, pogotovo CSKA-u.
Ma ovo sad i nije bitno...gotovo je.
Ne sumnjam ja da bi CSKA dobio i ovako, ali prvih 15 minuta je bilo kriminalno sudjenje.
A tad je vec bilo 20 razlike, i onda moze da sudi sta hoces, sve je jedno posle toga.
Odbrana kakvu igra taj tim bih zakonom zabranio. A plus kad na to dodas tolerisanje od strane sudija, a jos i kradju u napadu...to ti je to.
Ma ovo sad i nije bitno...gotovo je.
Ne sumnjam ja da bi CSKA dobio i ovako, ali prvih 15 minuta je bilo kriminalno sudjenje.
A tad je vec bilo 20 razlike, i onda moze da sudi sta hoces, sve je jedno posle toga.
Odbrana kakvu igra taj tim bih zakonom zabranio. A plus kad na to dodas tolerisanje od strane sudija, a jos i kradju u napadu...to ti je to.
Gledal sam prek neta di je slaba slika i još je neki španjolski komentator pa teško mogu reći dal je bila krađa ili ne. Videl sam samo da se bune nekaj.
Benzema86
26.03.2009., 20:34
Ekipi CSKA jos samo jedno nedostaje,pa da opusteno mogu da dobijaju i NBA timove.Nozevi i toljage.Pa uz one p.... sudijske udri do zore.Nije sporno da su mnogo kvalitetniji od nas,ali zasto onakvo sakacenje kosarke od tri sudijska pedera.Rusi igraju odbranu kao da je u pitanju ragbi,a ne basket.A odnos slobodnih bacanja 39:15 za njih:eek:Verujem da bi i bez ikakve pomoci prosli dalje,ali ono je sramota.
I kad dodju nevolje i kad dodje tuga,uvek ce te voleti Grobari sa juga...
08 IBRA
26.03.2009., 21:07
CSKA zasluženo pobjedio u obadve utakmice.
U utorak dolaze u pakao Arene a tamo je nešto sasvim drugo u odnosu na njihovu pozorišnu atmosferu u dvorani.
srce krajine
26.03.2009., 21:55
Olimpiakos cisto i sigurno protiv Reala,,,ovdje bi mogla biti i metla:kava:
zirafica17
26.03.2009., 22:09
Ni u jednom trenutku ne zelim da osporim kvalitet CSKA.Zasluzeno su nas oduvali.
Ali onakvo sudjenje je kriminalno,i stvarno bespotrebno.
U Areni ce stvari doci na svoje mesto.
Trenutno Barsa razbija Tau.
Odlicna utakmica.
Olimpiakos cisto i sigurno protiv Reala,,,ovdje bi mogla biti i metla:kava:
To mi je čudno, nisu mi oni nekaj posebno.
zirafica17
26.03.2009., 22:32
Ma nije cudno.Ni Real nije bas toliko dobar.A Olimpijakos je dobio snagu nakon one pobede nad Tau u gostima.Plus navijaci,i eto ti dve pobede.
srce krajine
26.03.2009., 22:41
Kako da Ne:eek: to je najskuplja ekipa lige,,,u posljednje vrijeme igraju jako dobro,,,,Real nije na toj razini:(
srce krajine
26.03.2009., 23:02
Iako nisam uspio pogoditi iz koje su drzave:rofl: ipak sam pogodio da ce se desiti iznenadjenje i da ce TALIJANI poravnati rezultat :
Panathinaikos-Siena 79-84:tulum:
fortaleza
26.03.2009., 23:14
Sad si me zahebo, gledam PAO u snimci. Ali dobro, navijao sam za Talijane :D
Isto suđenje očajno u korist domaćina.
srce krajine
26.03.2009., 23:22
Pa u onakvoj atmosferi jako je tesko naci sudce koji ce biti objektivni:ne zna: al najbitnije je da Siena kao i Tau imaju priliku da pobjede dvije tekme kuci i to je to:D
Chiro23
27.03.2009., 00:39
Olympiacos i Real bi komotno mogli otići u 5.Nisu baš Grci toliko bolji.Domaći teren,jel,Pirej,ovo,ono.:)
Što se tiče Tau-Barca,to ide u 5. utakmicu,ne vidim nijednu drugu opciju.Ilyasova me oduševio,dečko podsjeća na Kukoča i Rađu istovremeno::D
CSKA metla,Pao u 4,najvjerovatnije.:kava:
Kako da Ne:eek: to je najskuplja ekipa lige,,,u posljednje vrijeme igraju jako dobro,,,,Real nije na toj razini:(
Pa znam, ali nisu mi baš nekaj.
Na final fouru će biti: CSKA, Siena, Tau i Olympiakos (da se pouzdam u procjenu SK-a :D)
Par puta čisti faulovi u napadu nisu suđeni :eek:
Stvarno loše suđenje. Poslije ove priče iz rukometa, čovjek se zapita :confused:
McIntyre i Kaukenas su bili ludi jučer :s
Ma nije cudno.Ni Real nije bas toliko dobar.A Olimpijakos je dobio snagu nakon one pobede nad Tau u gostima.Plus navijaci,i eto ti dve pobede.
Ma da, imaju Bullocka i Reyesa sam.
Par puta čisti faulovi u napadu nisu suđeni :eek:
Stvarno loše suđenje. Poslije ove priče iz rukometa, čovjek se zapita :confused:
McIntyre i Kaukenas su bili ludi jučer :s
McIntyre je životinja. :s:s
luka_fc
27.03.2009., 13:50
Na final fouru će biti: CSKA, Siena, Tau i Olympiakos (da se pouzdam u procjenu SK-a :D)
nadan se umjesto Tau da će ipak bit Barca:cerek: iako mi je to odličan par u svakom pogledu, al šteta što pobjednik tog para u 1/2 finalu ide na CSKA.
Neg, baš mi palo (nakon rasprava na nogometu o golu u gostima), kakvi bi ode bili omjeri i prolazi da se opet igra na ukupni omjer u 2 utakmice.
Neko je bio istaknuo kako bi se možda i 1/2 finala te finale trebali igrat na 2-3 pobjede. To bi bilo svakako zanimljivo, a i financijski itekako isplativo za klubove, a ne ko sad, samo za dmaćina final foura
Ni u jednom trenutku ne zelim da osporim kvalitet CSKA.Zasluzeno su nas oduvali.
Ali onakvo sudjenje je kriminalno,i stvarno bespotrebno.
U Areni ce stvari doci na svoje mesto.
Trenutno Barsa razbija Tau.
Odlicna utakmica.
Bit če opet dvadeset razlike za CSKA, toliko su bola ekipa da partizanu neče pomoči ni da dođe 50000 ljudi.
Chiro23
27.03.2009., 14:29
Ne bi bilo loše da primjene sistem iz američkih profesionalnih sportova,best of 5(ili 7).Jedina kvaka u tome je što se igraju i domaća prvenstva,pa klubovi ne bi pristali na to zbog prekrcanosti rasporeda.Ali malo je debilno da igraš konstantno dobro cijele sezone u Euroleague,dođeš u polufinale Final foura,i praktički se kockaš,u jednoj utakmici je sve moguće.
Naravno,klubovi koji dođu na Final four sigurno nisu nekakvi indijanci.Ipak...Ne znam,polufinale i finale bih ja rado gledao best of 5.
Sutra se nastavlja PH, igra se važna utakmica Zagreb- Zadar.
Također igraju Split- Cedevita, izgube li igrači Cedevite če se več nakon 2 kola oprastit od nlb za iduču godinu.
Ne bi bilo loše da primjene sistem iz američkih profesionalnih sportova,best of 5(ili 7).Jedina kvaka u tome je što se igraju i domaća prvenstva,pa klubovi ne bi pristali na to zbog prekrcanosti rasporeda.Ali malo je debilno da igraš konstantno dobro cijele sezone u Euroleague,dođeš u polufinale Final foura,i praktički se kockaš,u jednoj utakmici je sve moguće.
Naravno,klubovi koji dođu na Final four sigurno nisu nekakvi indijanci.Ipak...Ne znam,polufinale i finale bih ja rado gledao best of 5.
Da, na tri dobijene nek se igra do finala a finale na 4 dobijene tekme. To bi bil pun pogodak.
Sutra se nastavlja PH, igra se važna utakmica Zagreb- Zadar.
Također igraju Split- Cedevita, izgube li igrači Cedevite če se več nakon 2 kola oprastit od nlb za iduču godinu.
Hoće bit Zagreb i Zadar na telki ili bumo gledali opet Uzmi ili ostavi. :D
Hoće bit Zagreb i Zadar na telki ili bumo gledali opet Uzmi ili ostavi
Začudo ima prijenos u subotu u 17h, čak ima prijenos Zadar-Cibona iako se igra u četvtak.
Sve sam nervozniji kako se bliži f8 eurocupa još samo tjedan dana.
U petak ima prijenos Zadar-Bilbao, ali ako zadar prođe ide samo snimka, tako da čemo se morat snalazit putem interneta, ili iči u Torino.
Začudo ima prijenos u subotu u 17h, čak ima prijenos Zadar-Cibona iako se igra u četvtak.
Sve sam nervozniji kako se bliži f8 eurocupa još samo tjedan dana.
U petak ima prijenos Zadar-Bilbao, ali ako zadar prođe ide samo snimka, tako da čemo se morat snalazit putem interneta, ili iči u Torino.
Opa, Slavko je urgiral. :s:s
Bit će to tjedan za košarkaške sladoku.ce. :D
zirafica17
27.03.2009., 15:42
Thomo,
jeste cska kvalitetniji tim od partizana.Apsolutno se slazem.
Ali moras imati u vidu da su igraci partizana bili jako preplaseni,i imali su uzasan procenat suta.To se ne moze desiti tri puta za redom.I nepodcenjuj 20000 grobara zeljnih dostojnog revansa.
Ipak ce se igrati dve tekme u bg.
I steta sto Tau(koliko god dobar tim barse bio,ovi su jaci) opet ide na cska u polufinalu.:(Misljenja sam da je to finale pre finala.
Zadar - cibona se igra u utorak 7.4., da ne bi netko došao u zabludu.
Ne bi bilo loše da primjene sistem iz američkih profesionalnih sportova,best of 5(ili 7).Jedina kvaka u tome je što se igraju i domaća prvenstva,pa klubovi ne bi pristali na to zbog prekrcanosti rasporeda..
izbaci drugu grupnu fazu, od osmine finala kreni na ispadanje do 3 pobjede i rješen problem rasporeda.
četvrtfinalne serije su najbolji dio europske sezone, a final four totalni antiklimaks.
jebo ih final 4 i final 8.
amo igrat final 32, za tjedan dana dobiješ prvaka europe.
Ili final 64, za dva tjedna je sve gotovo. :D
Benzema86
27.03.2009., 22:39
Francuskoj tri predstavnika
27.03.09. 21:45
Prvi čovek ULEB-a, Đordi Bertomeu, potvrdio je da će sledeće godine Francuska imati tri predstavnika u košarkaškoj Evroligi iako njeni klubovi već duže vreme nemaju zapaženu ulogu u međunarodnim takmičenjima.
sportska centrala
Ne znam da li da se smejem ili da placem.Ej,tri kluba...
Ahahahahaha, otišla je košarka k vragu. Pa jel postoje neki kriteriji ili će svim većim gradovima dati po klub. Nek se jebu oni i NBA. :2up:
Chiro23
28.03.2009., 00:36
izbaci drugu grupnu fazu, od osmine finala kreni na ispadanje do 3 pobjede i rješen problem rasporeda.
četvrtfinalne serije su najbolji dio europske sezone, a final four totalni antiklimaks.
jebo ih final 4 i final 8.
amo igrat final 32, za tjedan dana dobiješ prvaka europe.
Apsolutno se slažem,drugu grupnu fazu je smislio totalni lobotomac.
Francuskoj tri predstavnika
27.03.09. 21:45
Prvi čovek ULEB-a, Đordi Bertomeu, potvrdio je da će sledeće godine Francuska imati tri predstavnika u košarkaškoj Evroligi iako njeni klubovi već duže vreme nemaju zapaženu ulogu u međunarodnim takmičenjima.
sportska centrala
Ne znam da li da se smejem ili da placem.Ej,tri kluba...
U tom slučaju,može i kompletna NLB liga.Kvalitetnija je,kako god okreneš.Da Francuska...:rigo:
Sandokhan
28.03.2009., 01:51
totalna katastrofa:rolleyes:
Le Mans, Cholet, Pau Orthez, pa tko ce to igrati iz Francuske, nek ubace jos tri njemacka kluba pa da se Spanjolci i Grci imaju s kime napucavati, po mom misljenju pametnije bi bilo dati jos jedno mjesto NLB ligi i Litvi ili Rusiji
Benzema86
28.03.2009., 01:55
Ako se vest ispostavi kao tacna,onda im se poserem na njihovo takmicenje.Francuzi tri,a Rusi jednog predstavnika:eek:Pa milion puta bi logicnije bilo da recimo mesto dobiju srpski ili hrvatski klub(Hemofarm,Zadar).Mislim da Canal+ daje velike pare za TV prava i sponzorstvo EL.Para vrti gde burgija nece.
Chiro23
28.03.2009., 02:32
Ali,opet,ne znači da se klupska košarka u Francuskoj neće razviti nakon toga.Imaju veliko tržište,visoku razinu sportske kulture,svakako su bolji izbor od...:misli:...nas,recimo.:D
Rusi bi definitivno trebali imati barem 2 predstavnika.
Zadar - cibona se igra u utorak 7.4., da ne bi netko došao u zabludu.
U pravu si, moj lapsus.
Luyindula
28.03.2009., 09:50
Sad gledam tu njihovu tablicu, Pau-Orthez je zadnji nakon 22 utakmice, sa samo 5 pobjeda, a zadnje dvije ekipe ispadaju.
Prvih osam ide u razigravanje. Trenutno je prvi Lyon, a slijede ga Strasbourg, Orleans, Roanne, Le Mans...
EL se pretvara polako u NBA, ne gleda se rezultati, nego prihodi.
Vanjushka
28.03.2009., 11:02
Pa naravno da gazde gledaju samo novcanu dobit. Oni sad idu niz dlaku francuskim klubovima, zabari ce sad stupiti u akciju i bar od jednog kluba napraviti jaku ekipu (opet je novac presudan) a uopce ne sumnjam da su sljedeci kojima ce se ici niz dlaku Rusi. Jer i oni imaju novac.
Koga u Europi boli q za potencijal klubova i opcenito kosarkaske baze na tamo nekom balkanu. Zapravo ih boli, kad francuzi budu punili ekipe za EL, prvo ce baciti oko na nase trziste. Jeftino a dobro.
Ko nas jebe kad ne znamo.
Zar rusija nije bar potencijalno veće tržište od francuskog.
Ako se vest ispostavi kao tacna,onda im se poserem na njihovo takmicenje.Francuzi tri,a Rusi jednog predstavnika:eek:Pa milion puta bi logicnije bilo da recimo mesto dobiju srpski ili hrvatski klub(Hemofarm,Zadar).Mislim da Canal+ daje velike pare za TV prava i sponzorstvo EL.Para vrti gde burgija nece.
to mi nije sasvim jasno. zašto bi canal + davao veliku lovu za tv prava?
koliko to ljudi u francuskoj prati euroligu? košarka jednostavno nije posebno popularan sport u njih. da je, imali bi barem par klubova s nešto publike i love i ne bi imali ovakve rezultate u euroligi.
Chiro23
28.03.2009., 13:50
to mi nije sasvim jasno. zašto bi canal + davao veliku lovu za tv prava?
koliko to ljudi u francuskoj prati euroligu? košarka jednostavno nije posebno popularan sport u njih. da je, imali bi barem par klubova s nešto publike i love i ne bi imali ovakve rezultate u euroligi.
Ja ti mogu reći,po sjećanju,kada sam imao Canal+ otvoren na satelitu,EL je bila fino praćena,po dvije-tri utakmice su bile prenošene.
A sad,nije ni rukomet nešto posebno popularan kod njih pa su svjetski prvaci i olimpijski pobjednici.Košarka je marginaliziran sport,pa opet imaju više igrača od nas u NBA-u.
Malo smiješno zvuči,ali imaju potencijala.
Nije ta Francuska ni tako loš izbor,kad bolje promislim.
Ma upropastiti će europsku košarku, nek stave prema koeficijentima da zemlje gube ili dobivaju predstavnike jer je ovo živa komedija. Samo me zanima temeljem čega su dali Francuskoj tog novog predstavnika? Kaj da Cibona ima još jednog zicera u prvom krugu? :rofl:
Sandokhan
28.03.2009., 15:32
francuska ce se kosarka razviti malo sutra:rofl:
pa njima su sve ekipe godinama na isti kalup, pet amerikanaca, pet domacih tj. africkih crnaca i dva bijelca. Znaci atletska, skakacka i brza momcad koja se pogubi cim s druge strane ima iole ozbiljnu momcad sposobnu igrati obranu..
ma eto im na, ja garantiram da te tri ekipe zajedno nece imati pobjeda ko Cibona dogodine
cave troll
28.03.2009., 18:49
Zar rusija nije bar potencijalno veće tržište od francuskog.
Je.
Problem je u tome što pola klubova drže ruski naftaši koji su u debeloj krizi pa se preko pola klubova iz rukske lige može već sutra ugasiti.
A ovo oko francuskih klubova je totalna nebuloza.
Ako oni daju tri, onda npr NLB liga treba davati osam klubova jer je toliko i razlika u kvaliteti.
Odlična tekma je bila, Zagreb je zasluženo dobil Zadra. Farmer je, da prostite, neviđeni idiot. Žorić me oduševljava sa svojom igrom. :s:s:s NBA igrač u našoj ligi. Tomić je dominiral i nebre ga nitko zaustaviti, igra s lakoćom. Ta dva igrača je stvarno užitak gledati. :s:s Kako je Žorić zakucaval, fantastično za gledati. :s:s
Sandokhan
28.03.2009., 19:39
Tomic je sustavno unistava Zadar i onda su tocku na i stavili Zoric i Simon, svaka cast Zagrebu:top:
ali onakvo navijacko komentiranje zbilja je prevrsilo svaku mjeru:rolleyes:
Tomic definitivno materijal za nositelja reprezentacije:s
Pa nebreš ni očekivati da donedavni trener Zagreba navija za Zadar. :D Slavko je bil objektivan, bar mi se čini.
Žorić ima dobre fizikalije i uvijek da 110%. On je tek sada izrastao u dobrog igrača za NLB ligu, ništa više ni manje od toga. Njega gledam zadnje 4 sezone, pa znam što govorim. Zadrovi centri ne mogu ni ovce čuvat i oni nisu neko mjerilo. Tomića treba vidjet s ciboninim centrima za izjave o 'nositelju u reprezentaciji'. Ima sve osim mase, a to je u modernoj košarci vrlo bitno. Prije 30 godina je bilo drugačije.
cave troll
28.03.2009., 22:23
A i ova Cedevita je fakat k**** od ovce.
Napale se na ligu i onda odmah dobiju lekcije od Zagreba i Splita.
Žorić ima dobre fizikalije i uvijek da 110%. On je tek sada izrastao u dobrog igrača za NLB ligu, ništa više ni manje od toga. Njega gledam zadnje 4 sezone, pa znam što govorim. Zadrovi centri ne mogu ni ovce čuvat i oni nisu neko mjerilo. Tomića treba vidjet s ciboninim centrima za izjave o 'nositelju u reprezentaciji'. Ima sve osim mase, a to je u modernoj košarci vrlo bitno. Prije 30 godina je bilo drugačije.
Sudeći po tekmama koje sam gledal, Žorića nebre nitko zaustaviti. Svaki napad zakuca prek nekoga i dobi faul koš. Dominira :s:s
Tomić ima par kila manjka i unatoč tome zabija 25 koševa po tekmi. Da Tomić ima fizikalije ko Žorić onda bi već sad išel u NBA. Oba dvojica su totalni carevi. :s:s
A i ova Cedevita je fakat k**** od ovce.
Napale se na ligu i onda odmah dobiju lekcije od Zagreba i Splita.
Istina, al meni je drago da ima jedan tak dobar klub s velikim ambicijama i koji je iz godine u godinu sve bolji. Ak tak nastave sigurno će za par godina ući u NLB. Ove godine nemaju šanse. Mislim da bi ove godine Split mogel ispasti iz kruga ekipa koje će ići u NLB.
Stvarno neznam šta ovaj sudac Herceg ima protiv Zadra, još nisam vidija da je ijednu utakmicu pošteno odsudia.
Suci i belosvetska urota protiv zadra, to je valjda uzrok poraza.
Suci i belosvetska urota protiv zadra, to je valjda uzrok poraza.
Ne. Zadar nije zaslužio pobjedu, samo me smeta što svaki put kad Herceg sudi Zadru, iživcira me za pet dana.
Sandokhan
29.03.2009., 17:00
Ma nasi centri su ocajno obranu odigrali, pa tomic je sutirao 13-16, a zoric tri puta zakucao uz faul, zadar ce se pomuciti za drugo mjesto u ligi za prvaka
Mislim da zadar puca financijski, igrački sigurno vrijedi za drugo mjesto. Igrači se teško mogu motivirat ako nisu plaćeni.
tominator
29.03.2009., 19:35
Mislim da zadar puca financijski, igrački sigurno vrijedi za drugo mjesto. Igrači se teško mogu motivirat ako nisu plaćeni.
Gdje im je onaj poznati dalmatinski dišpet i moto "nije u šoldima sve...":rolleyes:
Sandokhan
29.03.2009., 19:42
evo Cibona odradila laksi trening u Dubrovniku, jeli Wright igrao:D
vidim da je Zubcic odigrao 20 minuta i upisao 16 poena i 8 skokova,solidno
Bibao izgubio od Juventuta više od 20 razlike, evo i oni nisu nepobjedivi, jedva čekam f8.
Gdje im je onaj poznati dalmatinski dišpet i moto "nije u šoldima sve...":rolleyes:
ima u ciboni više dalmatinaca nego u zadru. zadrani su ogledni primjer kako se ne vodi klub.
evo Cibona odradila laksi trening u Dubrovniku, jeli Wright igrao:D
vidim da je Zubcic odigrao 20 minuta i upisao 16 poena i 8 skokova,solidno
nije igro wright, evo izvještaja (http://www.dance.hr/gostujuce-kolumne/311-dubrovnik-cibona-76110.html) s utakmice s osvrtom na trenera kuncu
Tara'88
31.03.2009., 00:00
lol.. http://www.rts.rs/page/sport/ci/story/32/Кошарка/52987
o'nealovic :rofl:
Sandokhan
31.03.2009., 12:26
najs, shaq je uvik bija zajebant:D
danas se nastavlja euroliga,prilika za olympiacos i cska da okoncaju seriju iako im nece biti lagano, tau mi je najsigurniji par a siena bi trebala srediti grke
iprskal9
31.03.2009., 12:26
Ode Wright iz Cibone (http://sportal.vecernji.hr/vld/sportal/kosarka/vijesti/3268471/index.do)
Sandokhan
31.03.2009., 12:29
dugo je trajao:zubo:
08 IBRA
31.03.2009., 12:36
Za nekih sat vremena krećem put Beograda.Večeras pakao u Areni :kava:
Crni_Bombarder
31.03.2009., 14:14
Izgleda ce Hrvatska dobiti novog centra, ovog Sutona, zvijezde ovogodisnjeg March madnessa.
Momak je sjajan igrac.
Ostaje da se vidi koju ce reprezentaciju izabrati, jer i BiH ga zeli.
Chiro23
31.03.2009., 14:52
Izgleda ce Hrvatska dobiti novog centra, ovog Sutona, zvijezde ovogodisnjeg March madnessa.
Momak je sjajan igrac.
Imaš evidence,ili je riječ o rekla-kazala?
Sandokhan
31.03.2009., 15:10
s kosarka.hr
http://www.kosarka.hr/main.asp?dir=news&newsid=26876
Crni_Bombarder
31.03.2009., 15:19
Imaš evidence,ili je riječ o rekla-kazala?
Znam mu tatu, rodjak mi je :D
Ma igrat ce za Hrvatsku, budete vidjeli :mig:
tominator
31.03.2009., 18:22
Momak je sjajan igrac.
Slažem se da je odličan igrač i da bi odlično došao hrvatskoj reprezentaciji, no jedan detalj mi je posebno zapeo za oči: rođeni Sarajlija, iz miješanog braka (otac Hrvat, majka Srpkinja), za vrijeme rata, iz Sarajeva pobjegao ni manje ni više nego u Beograd!:eek::eek::eek:
http://nba-croatia.com/nba/index.php?option=com_content&task=view&id=2377&Itemid=65
srce krajine
31.03.2009., 20:53
Poceli mecevi eurolige.
Tau-Barcelona 16-11 nakon prve cetvrtine:eek:strasno malo koseva:kava:
Ostale tekme tek u pocetnoj fazi...
BHT prenosi Partizan-CSKA ,,,,pa oni koji mogu da prate ovaj program preporucujem da pogledaju ovaj mec............
srce krajine
31.03.2009., 21:32
Poluvremena:
Tau-Barcelona 29:20:eek: nevjerovatno mali broj koseva u prvom poluvremenu,,ali sve dok domacini vode to je ok!!!!:top:
Real-Olimpiakos37-20:eek: katastrofa grka,Real ce poprilicno lako izboriti i cetvrtu utakmicu:p
Siena-Panathinaikos 26-39 :(nazalost domacini lose stoje,trebace cudo da ovo okrenu:rolleyes:
Partizan-CSKA28-33 strasno dosadna utakmica,,zasad je sve otvoreno:kava:
rigoleto
31.03.2009., 21:46
Poluvremena:
Tau-Barcelona 29:20:eek: nevjerovatno mali broj koseva u prvom poluvremenu,,ali sve dok domacini vode to je ok!!!!:top:
Real-Olimpiakos37-20:eek: katastrofa grka,Real ce poprilicno lako izboriti i cetvrtu utakmicu:p
Siena-Panathinaikos 26-39 :(nazalost domacini lose stoje,trebace cudo da ovo okrenu:rolleyes:
Partizan-CSKA28-33 strasno dosadna utakmica,,zasad je sve otvoreno:kava:
ma nije -13 neka prevelika razlika...okrenit će to siena:top:
planinić ne igra protiv partizana,valjda su leđa u pitanju,nadam se da nije ozbiljno:confused:
evo stream za partizan-cska:
http://atdhe.net/live-tv-5794.html
cave troll
31.03.2009., 22:14
CSKA rutinski na +14 prije 4/4.
Dvorana kracata da krcatija ne može biti ali CSKA ih je umirio.
Koje svršavanje Panathinaikosa u Sieni, ovo je brutala živa. Prestao sam gledat kad su sredinom treće pokazali šut Siene iz igre: 27%.
Sjajno za ekipu koja u Italiji ima 22-1.
srce krajine
31.03.2009., 22:29
Pobjeda Tau------u cetvrtak prva mec lopta:top:
Real smanjio na 1-2 :p
Siena dozivjela debakl:( nazalost nista od prolaza.....
CSKA metla Partizanu,,,,crno bijeli nisu imali sanse......
Benzema86
31.03.2009., 22:48
CSKA metla Partizanu,,,,crno bijeli nisu imali sanse......
56-67
Bukvalno nismo imali sansi.Dosudjeno nam je 20 faulova vise:eek:
Ipak CSKA potpuno zasluzeno ide dalje.Kvalitetniji su.
Dulu i momcima samo :s:s:sNajmanji budzet u EL,plate kasne,a oni opet medju 8 najboljih.
E,sad sto se tice onih majmuna koji vode EL:
Evroliga pokrenuce disciplinski postupak protiv Partizana zbog izjava Dula Vujosevica na racun sudjenja
Pa mamu vam jebem onu nenormalnu.Koga bre vi zajebavate?!Pocrkali svi dabogda.A mi cemo se vratiti jos jaci.
P.S.Hocemo TRI mesta Francuzima u EL,TRI mesta...
rossonero
31.03.2009., 23:04
Nakon sto godina se kladim, pogotovo jer su super koeficijenti na broj poena igrača. (Lorbek manje od 13.5, Vujčić manje od 14.5, McIntyre manje od 19.5), promašim Sienu, taman bi zaradio za kartu U2-a. :zubo:
Kaj se tiče Wrighta, dobro su postupili, mislim da mu je žao kaj mora ić, malo više discipline drugi puta.
vBulletin® v3.8.4, Copyright ©2000-2013, Jelsoft Enterprises Ltd.