PDA

View Full Version : Solo izlasci - mišljenja, iskustva, savjeti...

no_future_21
12.07.2008., 03:09
evo zanima me izlazi li tko od vas sam? Ako da, što vas je nagnalo na taj način provoda? loša ekipa? vlastiti razlozi? Smatrate li se asocijalnim?

eto ako netko može podijeliti malo iskustva bio bih zahvalan. :)

Altius
12.07.2008., 03:41
ako mi od ekipe niko nejde van onda sam odem nekam ....

odem sam zato kaj mi nije neko drugi potreban da bih se dobro zabavio ...

a i imam frendove koji vec i po godinu i pol dana izlaze sami van i nikakav bed im nije ...

probaj neki curama uletit s spikom " kaj mislite o frajerima kaj sami odu van " ... budes dobio zanimljive odgovore ...

no_future_21
12.07.2008., 11:10
ako mi od ekipe niko nejde van onda sam odem nekam ....

odem sam zato kaj mi nije neko drugi potreban da bih se dobro zabavio ...

a i imam frendove koji vec i po godinu i pol dana izlaze sami van i nikakav bed im nije ...

probaj neki curama uletit s spikom " kaj mislite o frajerima kaj sami odu van " ... budes dobio zanimljive odgovore ...

ja baš razmišljam da počnem ići sam. imam dobru ekipu, ali nikako za izlaske i slično. jedino me brine šta da idem sam van, vjerojatno bi došao u birc, stajao u kutu s pivom, prtljao po mobitelu i otišao za 20 min. :ne zna:

h0pl1t
12.07.2008., 11:12
nemam iskustva s time, ali znam neke ljude koji biju po cjelu noc vani i kada mi ispricaju price kakve su bile, ispadne da im je bolje kada su sami nego u drustvu.
osim ako lazu ali vjerojatnosti su male

akcija1
12.07.2008., 14:05
ja baš razmišljam da počnem ići sam. imam dobru ekipu, ali nikako za izlaske i slično. jedino me brine šta da idem sam van, vjerojatno bi došao u birc, stajao u kutu s pivom, prtljao po mobitelu i otišao za 20 min. :ne zna:

Slican sam i ja tebi imam i ja super ekipu,najbolje frendove frendice sve ce uciniti za mene al navecer izaci nema ih nigdje. Sa njima se uvijek mogu dogovoriti za izlazak od nedjelje do cetvrtka al petak i subota vece nema govora. Tako da sam i ja sam. Dok sam bio u srednjoj mislio sam da ce se promjeniti dok dodjem na fax, kad sam dosao na fax opet ista prica,mislim da je probem sto frendovi(moji ne znam za tvoje) imaju jako drustvo od prije sto ih vuce i stalno su s njima.

Sam nisam ni pomislio da izadjem a i mislim da bi se takvi izasci pretovre u ovo sto si opisao. A iskreno i stid me sam da izadjem ,kad ne izlazim radije sjedim doma iako sam sam i izlazi mi se al ne mogu sam van.
Sad imam problem s kim cu na more i tu sam sam ostao pa necu nigdje a zalosno je imam 23 god...

Delilah_
12.07.2008., 14:42
evo zanima me izlazi li tko od vas sam? Ako da, što vas je nagnalo na taj način provoda? loša ekipa? vlastiti razlozi? Smatrate li se asocijalnim?

eto ako netko može podijeliti malo iskustva bio bih zahvalan. :)

Nekad izlazim sama, ali uglavnom s ekipom.

Kad odem van sama, sjednem negdje, i promatram ljude, to mi je zabavno.
Obićno mi se pridruži neka nova osoba, i nastane novo prijateljstvo.
Sama idem van jer to želim, upoznam više novih ljudi...

Saraswati
12.07.2008., 14:45
Znalo mi se dogoditi da mi se ide na neki odličan koncert, a nitko od frendica i frendova ne ide iz raznih razloga (nemaju para, ne znaju taj bend, ne vole takvu muziku i sl.). I to me nije sprječilo da odem. I nikad nisam ostala sama na koncertu. Ili sam srela nekog poznatog, ili sam upoznala nekoga... U svakom slučaju uvijek sam se dobro provela.

Ali to su koncerti... Ako voliš bend koji svira, čak ti društvo i nije nužno za super provod. Drugo mi je doći sama u neki birc ili klub... To nisam nikad probala i mislim da ni ne bih, osim ako bih znala da ću tamo sresti svoje društvo.

Allana
12.07.2008., 14:48
ja sam bila nekoliko puta sama vani- radilo se o koncertima koje nikako nisam željela propustiti (slušam glazbu koja baš nema puno poklonika, tj. ja ne poznajem takve).
bilo je fenomenalno! :mig:
ponajprije zbog muzike, ali došlo je i do upoznavanja ljudi tak da ustvari nisam cijelo vrijeme bila sama:D
no future-u bircu bi se dosađivao, radije idi sam na neki koncert/manifestaciju gdje će biti puno ljudi. bit će ti super :top:
žao mi je što nisam ranije počela ići vani sama (puno vremena i energije sam ptrošila na neuspješna nagovaranja ljudi da idu sa mnom), propustila sam super stvari

Allana
12.07.2008., 14:51
evo već nas je 3 ženske kojima samostalni izlazak nije nepoznato iskustvo :D
a vi muški se baš ne usudite, jel?

Cernunnos
12.07.2008., 15:07
mislim da bi se osjecao glupo, da ne kazem luzerski, kad bi sam izasao van...sad ne znam bi li i ja sjedio u kutu s pivom 20-ak min i otisao, ili bi se okacio za sank, popio dvije ljute, i tulumario sa svima oko sebe pa di pukne :D

Delilah_
12.07.2008., 15:15
mislim da bi se osjecao glupo, da ne kazem luzerski, kad bi sam izasao van...sad ne znam bi li i ja sjedio u kutu s pivom 20-ak min i otisao, ili bi se okacio za sank, popio dvije ljute, i tulumario sa svima oko sebe pa di pukne :D

Vjerujem da nebi dugo sjedio sam, brzo bi ti došao netko radit društvo.... Tak ja upoznam puno novih ljudi, samo sjednem sama nekud.. :)

Nex
12.07.2008., 15:16
Vjerujem da nebi dugo sjedio sam, brzo bi ti došao netko radit društvo....

Eh, ima tu jedna velika razlika... ajd probaj pogoditi koja :mig:

Delilah_
12.07.2008., 15:19
Eh, ima tu jedna velika razlika... ajd probaj pogoditi koja :mig:

Hm, nebi znala... Ja ne vidim nikakvu važnu razliku...

NewsJJ
12.07.2008., 15:20
Vjerujem da nebi dugo sjedio sam, brzo bi ti došao netko radit društvo.... Tak ja upoznam puno novih ljudi, samo sjednem sama nekud.. :)

u kojem lokalu ? "cheers" where everybody knows your name.. :misli:
kad decki vide samu curu odmah se pokrenu da cura ne bude sama
ali kad vi cure vidi decka samog.. jel se pokrenete?
gdje altruizam nestane? :D
ustvari sto ti pomislis kad vidis nekog lika da sma sjedi u prepunom kaficu i ispija pice? ne dobijes neobuzdanu zelju da mu pravis drustvo? ;) :D

NewsJJ
12.07.2008., 15:21
Hm, nebi znala... Ja ne vidim nikakvu važnu razliku...

zasto ti smao muski odgovaraju na ovo? :zubo:

dirt
12.07.2008., 15:23
evo već nas je 3 ženske kojima samostalni izlazak nije nepoznato iskustvo
a vi muški se baš ne usudite, jel?

postoji bitna razlika - curi će netko prić, pogotovo ako je solo... dok dečku teško - pošto vi cure i ne prilazite baš (ako uopće)...

znao sam otić solo van ali... nije mi to nešto - il sam u kutu zbuksan ili "moram" tražit nekog kome ću uletit (kažem moram jer mi i nije neki gušt bit solo u bircu/klubu). a pošto prilazim curama e... ako nije solo ili s frendicom... tad baš ulet i ne funkcionira - jer ako je sa ekipom onda me cijelo to društvo malo čudno gleda jer sam solo...

a koncerti... ako baš želim ić na njega obićno idem sam (pa makar poznavo nekog ko bi isto išo) jer idem zbog zike, a ne napit se i zafrkavat sa nekom ekipom

nije loše izać solo van - ali ako si muško... malo je to teže izvest (kao što se iz gore navedenog može isčitat)

Nex
12.07.2008., 15:24
ustvari sto ti pomislis kad vidis nekog lika da sma sjedi u prepunom kaficu i ispija pice?

Vjerojatno nesto u ovom stilu: "hm, bas se pitam jel lik a)pijandura, b)manijak ili c)obican luzer".

:p

NewsJJ
12.07.2008., 15:25
Vjerojatno nesto u ovom stilu: "hm, bas se pitam jel lik a)pijandura, b)manijak ili c)obican luzer".

:p

pa ajd enemoj tak, ako je jos u drustvu.. mozda zbog oklade da li je decko a b ili c tip mozda mu i pridje :zubo:

Delilah_
12.07.2008., 15:27
ustvari sto ti pomislis kad vidis nekog lika da sma sjedi u prepunom kaficu i ispija pice? ne dobijes neobuzdanu zelju da mu pravis drustvo? ;) :D

Par puta sam pravila društvo takvim ljudima, i uglavnom, nisu imali s kim van. To pokazuje da mu nije problem izać sam, i da ga to što nema s kim, ne sprijećava da izađe van...:mig:

dirt
12.07.2008., 15:27

bravo nex... obično se to pomisli za muške...

lako je curama kad ćemo im mi dečki uvijek prić... aj neko one nama!!! aj nek se koji put cure potrude oko upoznavanja i onih prvih izlazaka!

Delilah_
12.07.2008., 15:29
bravo nex... obično se to pomisli za muške...

lako je curama kad ćemo im mi dečki uvijek prić... aj neko one nama!!! aj nek se koji put cure potrude oko upoznavanja i onih prvih izlazaka!

Nemoj tak , ja prilazim dečkima... :D Blago njima kad im ja priđem... :D

NewsJJ
12.07.2008., 15:31
Par puta sam pravila društvo takvim ljudima, i uglavnom, nisu imali s kim van. To pokazuje da mu nije problem izać sam, i da ga to što nema s kim, ne sprijećava da izađe van...:mig:

ajde krenimo od mene :zubo:
nije mi problem izac sam van.. i izadjem ali dosad mi nijedna cura nije sama prisla da mi pravi drustvo :mig:
sto ce reci da si ti prije veeliki izuzetak nego pravilo :)
koncerte ne racunam to je posebni slucaj, jer tu ljudi uglavnom dodju radi mjuze.. ili se varam :))

dirt
12.07.2008., 15:31
mogu ti samo vjerovat na riječ Delilah... ako to zbilja radiš onda si ti jedna od sto

Delilah_
12.07.2008., 15:34
mogu ti samo vjerovat na riječ Delilah... ako to zbilja radiš onda si ti jedna od sto

Moraš mi vjerovat na riječ... Pa kužiš, znam kak je meni kad izađem sama, i onda si pomislim kak je i liku koji sjedi sam, i onda odem do njega, i tak, pravim mu društvo, pričamo, i tak... Uglavnom skužim da su to normalni ljudi, i da nisu ni čudaci, ni manijaci, ni pijanci, barem ja nisam naišla na nikog takvog...

dirt
12.07.2008., 15:36
ali... kao što rekoh ti si jedna od stotine žena... ti si iznimka koja potvrđuje pravilo Žišku?!

Delilah_
12.07.2008., 15:38
ali... kao što rekoh ti si jedna od stotine žena... ti si iznimka koja potvrđuje pravilo Žišku?!

Da :)

dirt
12.07.2008., 15:38
i nije sad tu riječ samo o solo izlascima... uzmi bilo koji izlazak, one prve spojeve, veze, sex... bla, bla, bla...

vama ženama je lakše u svim tim pizdarijam spram nas muških - i to zbog nas

dirt
12.07.2008., 15:41
uvijek ćemo vam prić (napravit onaj prvi korak), mi ćemo morat smislit prvi soj i potrudit se da uspije, mi ćemo morat dat sve od sebe u sexu da svršite (a da ne govorim o svim pizdarijama oko veličine)... ako ništa drugo mi uvijek moramo prvi nešto napravit :( :(

Delilah_
12.07.2008., 15:41
i nije sad tu riječ samo o solo izlascima... uzmi bilo koji izlazak, one prve spojeve, veze, sex... bla, bla, bla...

vama ženama je lakše u svim tim pizdarijam spram nas muških - i to zbog nas

pa kad ste vi dobri, i uvijek nam priđete, i nama olakšate posao... :cerek:

dirt
12.07.2008., 15:43
nema tu veze dobrota... moramo ili ćemo bit svi solo i u klincu... :(

dirt
12.07.2008., 15:45
msilim... kad čovijek pogleda ne samo ovaj forum već sve ovog stila gdje žen i muškarci razglabaju o svačem... vidiš kako nerjetko žene se žale da nismo romantični, da smo ih razočarali, da smo pasivni... a nikad se ne pitate "zašto?"

dirt
12.07.2008., 15:46
evo delilah, ne znam koliko pratiš US i LJES ali što misliš zašto?

zašto sve te priče?

zašto su danas muški pasivniji? zašto varaju?

Nanidia
Meni bi bilo jako neugodno izaći samoj u klub. Osjećala bi se, s oproštenjem onim curama koje idu same, ko prostitutka. Na koncert bi otišla solo jer nekako slušaš bend/izvođača a u klubu ne znam što bi sa sobom. Sama plesala? A i bed bi m bilo upast nekom društvu. Jadno bi se osjećala. Meni je ponekad i u birc bed otići solo. To napravim ako imam neku rupu u rasporedu ali nerado.

Delilah_
nema tu veze dobrota... moramo ili ćemo bit svi solo i u klincu... :(

Pa da vi niste takvi, onda bi i večina cura koje su navike da im dečki prilaze bile solo..
A ovakve kao ja, koje prilaze dečkima, bile bi u sretnoj vezi... :D

nedodirljiva
12.07.2008., 15:53
Nemam nista protiv solo izlazaka,cak u nekim slucajevima mi bude dosta frendica i frendova i najradije bih izasla sama i pustila mozak na pasu, ali problem je sto zivim u ovoj vukojebini od grada gdje se svi medjusobno poznaju i odmah cim te vide samu proglase te luzerom ili budalom!:rolleyes:

Nex
12.07.2008., 15:55
Meni bi bilo jako neugodno izaći samoj u klub. Osjećala bi se, s oproštenjem onim curama koje idu same, ko prostitutka.

Uf, ovo je vec pretjerivanje.

problem je sto zivim u ovoj vukojebini od grada gdje se svi medjusobno poznaju

Zasto mi ovo zvuci poznato?

AttitudeAdjuster
12.07.2008., 16:29

ovo prvo prije :tuzni:

nedodirljiva
12.07.2008., 17:03
Znate sta mi nije jasno?
Zasto je normalno vidjeti muskarca kako je sam vani,sjedi za sankom ili za stolom,dok kad tako vide curu odmah dobije negativne komentare!
To mi je malo cudno!

Nex
12.07.2008., 17:07
Zasto je normalno vidjeti muskarca kako je sam vani,sjedi za sankom ili za stolom,dok kad tako vide curu odmah dobije negativne komentare!

Kakve negativne komentare? Mislis na dobacivanje pijanog drustva iz ugla koje u nedostatku pametnije aktivnosti dobacuje curama idiotske komentare? Ignoriraj ih :kava:

nedodirljiva
12.07.2008., 17:29
Kakve negativne komentare? Mislis na dobacivanje pijanog drustva iz ugla koje u nedostatku pametnije aktivnosti dobacuje curama idiotske komentare? Ignoriraj ih :kava:

Cula sam milion puta od drugih kako komentarisu djevojku koja sjedi sama, u stilu #vidi ludace,nema s kim izaci". A kad je musko samo to je ok,sasvim normalno,cak nekima i sexy!

Gilach
12.07.2008., 17:36
Prvi put cujem takvu glupost :ne zna:
Tako valjda razmišljaju oni koji ocekuju da im ekipa priskbi curu i obavi upoznavanje umjesto njih samih :rolleyes:
Pa 10x više sexy djeluje takva cura koja pomalo zagonetno sjedi sama nego neka sa 30 frendica oko sebe od kojih ne možeš doci do riječi, ta sama je puno spremnija usmjeriti pažnju na nekog pojedinca nego ove u vecim grupama i nije mi jasno sto je tu loše :)
Da izlazim, uvijek bi prvo popričao s nekom takvom koja je sama ili sa jednom frendicom kada sam i sam neki individualac i ne uklapam se u neki grupni mentalitet :D

Allana
12.07.2008., 17:52
Znate sta mi nije jasno?
To mi je malo cudno!

a čuj, šank baš i nije najbolje mjesto za samovanje :zubo:
u disku/na koncertu je drugačije, kod mene je bilo samo pozitivnih komentara.
nisam svima koje sam upoznala rekla da sam sama, nego u stilu "frendice su otišle negdje drugdje, a ja odlučila ostati ovdje".
ne znam tko je tu rekao da cure ne prilaze ak je dečko sam- ugl. ja u onim gužvama ne uspijevam skužiti da je neki dečko sam- kako prepoznati takve? :ne zna::D

no_future_21
12.07.2008., 18:06
vidim da se rasprava rasbuktala...evo ovako kao muško također sam imao dosta dilema oko toga kako to izgleda, jer kao i većina naviknuo sam uvijek sa društvom negdje ići. No, nedavno sam se susreo sa situacijom da to isto društvo koje čine prijatelji od malih nogu, ne dijeli više interese poput mojih. ja se volim družiti, oni ne. Ja gledam pozitivno, oni negativno-rezignirano, općenito ja nemogu zabavljati ljude oko sebe. stoga, došao sam do zaključka da je bolje sam, nego u "lošem" društvu.

E sad, mogu izaći ali kuda? većinu ljudi koju sretnem kad sam vani, uglavnom ostajemo na par rečenica, nikad ili rijetko se ikad nekom "prikrpam". A ovo oko prilaženja....jedva čekam da se tužni uključi u raspravu :D

Gilach
12.07.2008., 18:14
Pa ajd za početak definiraj što tebe ustvari zanima ? :D
Želiš si nac neku curu, žensku ili tek tako izac zbog neke muzike, atmosfere, whatever ? :ne zna:

Što se ekipe tice, u svakom slucaju je kontraproduktivno izlazit sa nekim totalno negativistički nastrojenim ljudima, no ako već ideš sam, moraš imati barem neku osnovnu ideju što želiš, na što si spreman i biti u nekom "mode-u" za zajebanciju kako bi izbacio dovoljno pozitivne energije za neku spontanost.

AttitudeAdjuster
12.07.2008., 18:23
ne znam tko je tu rekao da cure ne prilaze ak je dečko sam- ugl. ja u onim gužvama ne uspijevam skužiti da je neki dečko sam- kako prepoznati takve? :ne zna::D

erm... nema nikog s kim stalno pričaju, nit je itko blizu njih duže vrijeme?

Gilach
12.07.2008., 18:36
hmm, pa tada trebaš "adjuste-ati" attitude :D
Cuj, ako ideš solo van sa željom da vani ne budeš solo nego se infiltriraš u društvo jedne ili više osoba, moraš si malo u glavi razvit neke ideje međuljudskih odnosa na toj razini bez pritisaka i previše analize, ne gledaj druge nego nametni drugima nekaj svoje što ti padne na pamet, nekakav "bok kak si" pristup ne valja ako želiš da se netko zadrži uz tebe vise od 3min, najlakše i najzabavnije je zapričati se sa nekim alternativkama (ako pokazuju dozu inteligencije za pocetak) ako imaš dozu cinizma za neko zajebantsko podbadanje i provokativnije nadmudrivanje :D

jesicca
12.07.2008., 19:06
Meni bi bilo jako neugodno izaći samoj u klub. Na koncert bi otišla solo jer nekako slušaš bend/izvođača a u klubu ne znam što bi sa sobom. Sama plesala? A i bed bi m bilo upast nekom društvu. Jadno bi se osjećala. Meni je ponekad i u birc bed otići solo. To napravim ako imam neku rupu u rasporedu ali nerado.

da i meni je tako, ja znam nekad sjesti u birc sama dok cekam nekog, pa ono neznam sta bi sama sa sobom, ak imam novine-onda super, al ak nema novina..., ajme bas mi je onako nekako cudno se osjecam...( u tim trenucima nekad zalim sta ne pusim...da bar imam neku zanimaciju) :D
na koncert bi otisla solo..., al van ne..

sekasmith
12.07.2008., 19:14
imam i ja super ekipu,najbolje frendove frendice sve ce uciniti za mene al navecer izaci nema ih nigdje.

Sad imam problem s kim cu na more i tu sam sam ostao pa necu nigdje a zalosno je imam 23 god...

Ovo drugo: Na more i trebaš ići sam, tam buš odlučil kaj i di, nikog ne poznaš da si misliš kaj bu - taj neko eventualno poznati - mislil kaj si sam, a na moru buš upoznal nekoga, nema šanse, jedino ak buš bežal od ljudi, kaj ti je, baš zato kaj imaš 23 godine, i još si to sve opisal, give a life a chance!!!

Ta tvoja super ekipa je za one iznad 40, s bračnim problemima i vezano uz to.
I ja sam za vikend sama - jer tam di idu oni koji su super frendovi, nisu mjesta po mom ukusu.
A s 23 godine (moja kćer je 21 i opće ne abadira, sve kaj ti predlažem ona radi solo): odeš na koncert, odeš u kino, odeš na furu s bicom, odeš pehaka na sljeme (nisam vidla, si iz Zagreba, ma nema veze, svud ima neko brdo). Odlučiš se recimo otići u piceriju sam. Sedneš i pojedeš pizzu, prošećeš i pojedeš slatkač. Misliš da lupam bez veze? Moje se društvo najedamput poženilo i svi postali mameki i tateki i ja ostala sama ko Pale sam na svijetu. Samo se trebaš prvi put odvažiti, dapače prvi izlazak mi je bil koma, ali posle stekneš i neku sigurnost u sebe, nešto novo, nemoj se bojati. Pogotovo si zamisli kak je to meni bilo pa ne baš nedavno, a još žensko. Velim ti, pljuga, pomakni se, začudil se budeš. Sretno ti bilo, nemoj sam sebe iznevjeriti!:top:

no_future_21
12.07.2008., 19:15
Pa ajd za početak definiraj što tebe ustvari zanima ? :D
Želiš si nac neku curu, žensku ili tek tako izac zbog neke muzike, atmosfere, whatever ? :ne zna:

Što se ekipe tice, u svakom slucaju je kontraproduktivno izlazit sa nekim totalno negativistički nastrojenim ljudima, no ako već ideš sam, moraš imati barem neku osnovnu ideju što želiš, na što si spreman i biti u nekom "mode-u" za zajebanciju kako bi izbacio dovoljno pozitivne energije za neku spontanost.

ovako, zanima me: 1. dobra zabava 2. dobra atmosfrea 3. naći žensku, zašto ne? :D

hm, mislim da mi je to malo i problem, neznam točno kako zamišljam zabavu, ali volim upoznavati nove ljude. miran sam tip, ali štajaznam, evo meni bi nekako idealna solo večer vani izgledala recimo izađem van, niššta ne očekujem pa se ne deprimiram, sretnem poznate ljude ili upoznajem nepoznate, idem na neku drugu lokaciju s njima, zabavljamo se u pizzeriji nekoj, onda odem u neki mannji birc, sjedim za šankom, dođe crvenokosa sisata konobarica kojoj se upucavam, jebiga ima dečka, ali PAF niotkuda dvije sestre blizanke koje su živjele u mojoj ulici dok se nisam preselio i obje me pozivaju na neku cugu kod njih doma (ostatak je porno film c kategorije :D :D :D )

e sad realno....moj mood uglavnom ovisi o ljudima s kojima sam. kad sam dobre volje i društvo nije sjebano stvarno mi nije problem upoznavati ljude, naročito jer malo odskačem od mase pa sam većini ljudi zanimljiv. jedino zajebancija....nisam duhovit nešto i nemogu zamisliti sad da čak i uletim u neko društvo, počnem priččati i da nakon 5 min budem zanimljiv. jednostavno fali mi sadržaja....

npr. evo jučer mi je jedno društvo za obližnjeg stola dok sam bio vani, nešto doviknulo u vezi moje frizure, a ja sam recimo duhovito odgovorio pa su se svi nasmijali. e sad, ja sad ja mogu biti zajebantski raspoložen ali neznam kako bi se uključio kod njih da sam bio sam jučer vani? Evo forumaši koliko bi vam smetalo recimo da imate mješano muško-žensko društvo i da vam vani sjedne zza stol neki nepoznati lik? :D

cjepidlaka
12.07.2008., 19:44
Evo forumaši koliko bi vam smetalo recimo da imate mješano muško-žensko društvo i da vam vani sjedne zza stol neki nepoznati lik? :D

meni bi, iskreno rečeno, bilo čudno :ne zna: a stvarno ne znam zašto...

bila sam sa svojih 24, 25 godina sama na moru i bilo mi je oooodlično :) Bilo je neplanski, frendica me zaj.. dan prije nego smo trebale ići skupa, ja se spakirala (pa neće mi valjda godišnji propast) i put pod noge.

Upoznala sam par onih društvanaca navečer uz more, išla od jednih do drugih, imala društvo i na plaži po danu, odbojka na pijesku, picigin i to, imala posebni tretman od osoblja kampa, upoznala zanimljive konobare, instruktora tenisa... svašta nešta :cerek:

Kod susjeda kojima sam se uvalila na parcelu sam poslije išla i doma (3 generacije bile), a druga susjeda mi ostavila 100 kuna kad su odlazili doma :rofl:
Sve to u tjedan dana...
(Godinu dana poslije u istom tom kampu me zaustavi jedan postariji gospodin u prolazu i pita jesam ja "ona")
Ma prekrasna sjećanja :cerek:

Ponovila bih opet, iako sam sad nešto starija, ali bemu, kad dragi uvijek uzme godišnji kad i ja :D

I još napominjem da nisam nešto posebno druželjubiva :kava:

Nex
12.07.2008., 19:49
Evo forumaši koliko bi vam smetalo recimo da imate mješano muško-žensko društvo i da vam vani sjedne zza stol neki nepoznati lik? :D

Bilo bi mi stvarno cudno :ne zna: Zato je i meni bed tako uletavati kao muha bez glave, mislim si kako bih ja reagirao. A osim toga u mjesanom drustvu nije uvijek ocito tko je s kim, mozda jos nekoga cekaju, etc, etc...

Iskljucivo muskom drustvu je lako uletjeti, ako vidis da im fali jedan za pikado/biljar/whatever, ali to ionako nije bitno u ovom slucaju, jelda? :)

AttitudeAdjuster
12.07.2008., 21:01
nisam duhovit nešto i nemogu zamisliti sad da čak i uletim u neko društvo, počnem priččati i da nakon 5 min budem zanimljiv. jednostavno fali mi sadržaja....D

lako za sadržaj, al kak se ubacit u društvo?

akcija1
12.07.2008., 22:16
lako za sadržaj, al kak se ubacit u društvo?

1.Sekasmith hvala za savjete nesto budem skontao za more, a i moje drustvo ima moje godine 23-25 god. Nisam iz ZG

Kako se ubaciti u drustvo? Hm,meni teze ide npr.prije mjesec dva izisao sam s frendom navecer subota je bila on je poceo brijati s nekom curom i ja sam sam ostao i ispred mene se stvorila neka gomila musko-zenskog drustva i ja sam se tu ubacio i poceo plesati i cugati s njima.

Al mislim da kada osoba trazi drustvo da segmentira sto ce s kim raditi. Npr.mene su svi segmentirali za dnevnih kavica i nocnih izlazaka odd nedjelje do cetvrtka, petak i subota vecer ja nemam nikoga da izadjem. Ka d ja kazem npr.dosao je petak po danu sjedimo na kavi kazem hocemo vani veceras ili sute nitko nista ne progovara ili kazu aj nesto budemo smislili pa ti javimo i nista ne bude od toga. Ne znam kako je kod vas ova segmentacija tko je za koga za dnevnih izlazaka,nocnih partijanja...
Komentar Sekasmith je super i trebali bi slijediti njen savjet.

Treci kamencic
12.07.2008., 22:42
nisam za solo izlaske.. nije mi bed sjest u birc i pricekat dok frendica dode, nije mi bed čak na moru otić sama na cugu i pročitat novine.. ali da ću izlaziti van solo, no way.... uvijek nađem nekog tko je za.. ako nema nikog rađe ostanem doma čitam knjigu, gledam tv.. ili bar odem na kavu ako već nitko ne želi van

Nanidia
12.07.2008., 23:35
da i meni je tako, ja znam nekad sjesti u birc sama dok cekam nekog, pa ono neznam sta bi sama sa sobom, ak imam novine-onda super, al ak nema novina..., ajme bas mi je onako nekako cudno se osjecam...( u tim trenucima nekad zalim sta ne pusim...da bar imam neku zanimaciju) :D
na koncert bi otisla solo..., al van ne..

Lol i ja to nekad pomislim, ajde nisam jedina. Malo mi je bizarna ta želja :)

Allana
13.07.2008., 20:04
meni je najbitnije:
1. dobra glazba
2. piće uz to :cerek:

okanite se međuovisnosti o nekakvim društvima/ekipama, evo ja nisam očekivala da ću ikoga upoznati kad sam otišla sama, pa ipak je spontano došlo do upoznavanja dok sam ja tam plesala :D
otprilike su mi ovako uletili:
br.1: imaš pljugu? (nemam.jesi sama? da. bla bla)
br.2: otkud ti ovdje sama? :zubo: (frendice otišle drugdje itd.)
opustite se i bit će ok :mig:

Tuzni djecak XXL
13.07.2008., 20:35
E sad, mogu izaći ali kuda? većinu ljudi koju sretnem kad sam vani, uglavnom ostajemo na par rečenica, nikad ili rijetko se ikad nekom "prikrpam". A ovo oko prilaženja....jedva čekam da se tužni uključi u raspravu :D

Mogu li prvo nešto reći bez da me se odmah napada i osuđuje ( to što mislim reći je vrlo ekstremno)?

Ali ako ne bude negativnih komentara nego pitanja za objašnjenjem onda ću se aktivno uključiti u temu, i neću o sebi, već o tvojoj temi

user_name
13.07.2008., 21:21
:confused: pa forum je otvoren za svakoga, zašt ne bi mogao nešto reći? :misli:

:kokice:

Duke Of Prunes
13.07.2008., 21:24
mogo bi do kina izać sam ili na neki ultra napeti koncert, al ovako vikendom, nema šanse, pa to je dosadno sam izaći

Makena
13.07.2008., 21:46
neam ja cojones za solo izlaske.

al neam ni potrebe. da mi nema druge, nabavila bi i cojones..:top:

Spiderman
13.07.2008., 21:51
ma kakav bi bio bed solo izaći? pa ja sam tak godina i upoznal društvo. dobro znal jesam neke ali se onda to proširilo

ma samo treba izaći, sve ostalo bu došlo samo

tockicha
13.07.2008., 22:11
ajd, mogu otici u svoj omiljeni birc sama na kavu, procitat novine u miru, nije bed.... cak mi koji put bas pase otici sama, na miru... al otici sama van, ne, nema sanse... nisam taj tip osobe da bi to mogla...

Spiderman
13.07.2008., 22:12
ajd, mogu otici u svoj omiljeni birc sama na kavu, procitat novine u miru, nije bed.... cak mi koji put bas pase otici sama, na miru... al otici sama van, ne, nema sanse... nisam taj tip osobe da bi to mogla...

ajde ajde može se, nije takav bed, to sam i ja mislio

Cernunnos
13.07.2008., 22:16
Pa 10x više sexy djeluje takva cura koja pomalo zagonetno sjedi sama nego neka sa 30 frendica oko sebe od kojih ne možeš doci do riječi, ta sama je puno spremnija usmjeriti pažnju na nekog pojedinca nego ove u vecim grupama i nije mi jasno sto je tu loše :)

slazem se...uvijek je nekako lakse 1 na 1 ubacit se u kakvu pricu nego pred publikom i paznjom cijelog drustva...bar je meni tako! tako i kad vidim zanimljivu curu u kakvom drustvu uvijek gledam da ju izvucem iz mase, izoliram (nesto tipa animal planet "lov kojota"...) :zubo:

iskreno...ovo bi mi vec bilo pomalo glupo! dogodilo se jednom...mjesano drustvo je bilo vani i odjednom nam se ubacio neki lik...svi smo ga pomalo cudno gledali...na trenutke sumnjali da nije mozda gay...uglavnom, mislim da se teze ubacit u vec neko definirano drustvo osim ako nisi turbo zanimljiv i pravi entertainer :D ako bi vec isao solo van, uvijek bi trazio solo drustvo...:mig:

nedodirljiva
13.07.2008., 23:12
Ja mogu otici sama van ili na kavu kad sam u nekom drugom gradu ili na odmoru,ali kad sam ovoj vukojebini od grada nema sanse!

fantazy
13.07.2008., 23:33
mogu otići sama jedino u caffe u kojem visimo stalno jer znam da će neko naići, inače nisam nikad izašla sama, ali ja inače ne znam funkcionirai sama tako da za mene to nije ništa novo

no_future_21
14.07.2008., 18:57
Mogu li prvo nešto reći bez da me se odmah napada i osuđuje ( to što mislim reći je vrlo ekstremno)?

Ali ako ne bude negativnih komentara nego pitanja za objašnjenjem onda ću se aktivno uključiti u temu, i neću o sebi, već o tvojoj temi

tužni, nitko te ne osuđuje :D

slobodno reci što misliš, spomenuo sam tebe jer ionako imaš sličan problem. jedino se ne slažem s tobom da ovisimo toliko o grupama što se tiće vani upoznavanja ili bar to nastojim dokazati. :D

koliko sam ja primjetio, slažem se s ostalima da je vrlo teško se prikrpati već etabliranom društvu. Znam iz iskustva kad u moje društvo uleti netko novi ili manje poznat postoji nekakvo latentno šikaniranje, pa makar to bio "poznanik". Mogu zamisliti scenu da uleti netko nepoznat iz vedra neba. :eek: :crta:

No, opet evo, nekakvoj ženskoj grupici bi mogao uletiti sam (žene mi se čine tolerantnije), samo morao bi se silno truditi ne ispasti psiho :D

Muškoj grupici pak mi se čini da je lako se upoznati kad fali netko za billjar i sl. Samo većina birceva nema biljar, a niti su tamo muški nešto raspoloženi za upoznavanje novih prijatelja.

komentari?

no_future_21
14.07.2008., 19:08
u tim trenucima nekad zalim sta ne pusim...da bar imam neku zanimaciju) :D

ej to je ista moja pomisao. vidim ljude da uvijek se upoznaju i pričaju kad žicaju cigarete. kvragu sportski život i zdrave navike! :D