View Full Version : Ponavlja se Kranj!!
Procitajte
http://www.hrsport.net/Stranica_v2.asp?S=vijest&ID=214380
I onda ce u polufinalu i finalu doci 5000 hr. navijaca, a ovi misevi sto napadaju u coporima ce mami pod suknju.
Na kraju ce opet Hrvati biti za sve krivi!
I nitko od naših važnijih medija to nije ni spomenuo.. Naravno..
Da je bilo obrnuto već odavno bi to bilo na naslovnicama.
Vanjushka
27.01.2004., 01:22
Mene zanima ko sad napada te ljude, Slovenci ili Srbi koje je ta Ljubljana puna.
Neki dan zovem fonom jednu staru poznanicu iz Ljubljane i ona meni u po frke kaze "joj pizdi brat na mene jer pricam sa tobom, znas da je on srpski orjentiran" a pedercini sam udarao samare redovno gore.
Ma picke su to. Vidi se iz prilozenog.
Joj,ne bu tam nikad bolje.Ni za sto godina:rolleyes: strasno.:flop:
NakurnjakOdStridera
27.01.2004., 09:49
Opet ce bit pune novine kad nasi navijaci iz osvete prebiju par tih jadnika koji napadaju malu djecu (a znamo da nasi "navijaci" trebaju samo povod, a ponekad im niti povod nije potreban), a poslije ce se cuditi kako su Hrvati takve balkancine.
albundy
27.01.2004., 10:37
Pa da se i ja javim na ovu temu.
Na našem forumu svi osuđuju ovakvo nasilje nad nedužnom familijom i posebno djevojčicom. Ako se to stvarno desilo , kako prenose novine onda je stvarno IDIOTSKO i BEZOBRAZNO.
Baš bi htio vidjet tko bu bili ti balavci. Ili Slovenci ili neslovenci, kojih ima puno previše. Ne bi bio iznenađen, da je takvo nešto bilo namješteno, da padne sve na nas Slovence.
Ali ako su na kraju bili SLovenci onda sa njima na Goli otok, pa da udaraju po kamnu a ne po ljudima.
Evo u moje ime i ime svih poštenih Slovenaca i svih poštenih ljudi se ispričavam svima.
OK brišem PS.
NakurnjakOdStridera
27.01.2004., 10:44
Mislim da to nisu bili samo Slovenci, jer se u jednom slucaju napadaci pricali "sprsko-hrvatski", pa je moguce da su to slovenski Srbi.
http://www.delo.si/index.php?lev_0=0&lev_1=5&a_id=27330
Vanjushka
27.01.2004., 12:25
Ma Srbadija je to, oni "legendarni" Orthodox boysi sto su hrabri samo kad ih je deset na jednog. Na svim srpskim sportskim i navijackim forumima koje sam citao su se hvalili slikama koje su slikali negdje u nekakvim podzemnim garazama sa transparentima koje su oteli od dvojice! navijaca Hajduka u Kranju. Pazi, dvojicu su napali i oteli im zastavu.
Svoje pravo lice su pokazali u Kranju na finalu kad ih nije bilo ni za lijeka. Pa su se pravdali da oni samo za Srbiju navijaju, da im reprezentacije SiCG ne predstavlja nista dok god svira himna Hej Sloveni, i slicne vadione. Od tada su predmet sprdnje i njihovih zemljaka. Sad ih vecina srpskih navijaca ismijava kako su hrabri samo u napadima na malobrojnije i na djecu, kako se vidilo i ovih dana. Ta bagra koja navodno navija za Zvezdu je sad i od svojih sunarodnjaka ismijana.
Ljubljana je puna takvih, po danu pricaju slovenacki i stide se svog prezimena pa umjesto mekog c stavljaju ono ch na kraju, a navece se pretvaraju u najvece Srbe na planeti. To dovoljno govori o takvim osobama, ja ih znam jako puno iz Ljubljane. Puni komplexa pa me i ne iznenadjuje ovo sto se desava. Treba reci da je ta populacija najvecim dijelom porijeklom iz Bosne i to ogromnom vecinom teske zabiti poput Zmijanja iznad Banjaluke, Kozare iznad Prijedora i slicno.
Nakurnjak, ne kenjaj, hrvatski navijaci su prva tri dana u Ljubljani bili i vise nego mirni. Poslije ovih dogadjaja ne znam hoce li bas biti takvi.
Ja se samo bojim Srba u polufinalu, nadam se da ce izgubiti od Slovenaca danas. Bilo bi mrtvih na toj utakmici sa Srbima, bolje to izbjeci. Bolje da i mi ne prodjemo u polufinale nego da sa njima igramo.
Urpanus
27.01.2004., 12:38
Ma ovo Srbi rade , to je svima jasno. Meni samo od strane Slovenaca ide na racku što Srbima tamo sve dopuštaju. Tako je bilo i u Kranju i u Ljubljani na 1/2 finalu Zadar - Zvezda ... tako je izgleda i na ovom EP.
Naši navijači prolaze 100000 kontrola samo da bi ušli u Sloveniju , a Srbi u Ljubljani ko u sred Beograda. I kao što Vanja reče , uvijek napadaju 10 na 1. A kad naši vrate onda Slovenci seru kako su Hrvati ovakvi - onakvi.
albundy
27.01.2004., 12:49
a Srbi u Ljubljani ko u sred Beograda...
Na žalost je to tako. Baš me zanima kako je prošao njihov (uskrts) u Hrvatskoj. U Ljubljani su bile rakete, petarde, njihove zastave, mladiči sa šajkačama i kokardama, plesalo se kolo, trubili su avtomobilima, imali štantove sa kasetama i CD-jima narodnjaka.
A mi trebao biti tolerantni do toga, i kada nama dodžu navijači iz recimo Hrvatske , su oni glavni koji traže gužvu i pizdar.je.
Nemaju hrabrosti, da idu u Hrvatsku, pa da tamu pravijo nerede, nego čekaju tu, pošto ih se očiti naša policija plaši. (crnogorska mafija....).
Zašto su se naši navijači (koji mogu tvrditi su u glavnom bili SLovenci) na utakmici SLO-HR mogli ljepo ponašati u Zagrebu? Ne samo zato, jer jih je imala policija pod kontrolom, nego i zato što su u glavnom bili navijači a ne provokatori.
Urpanus
27.01.2004., 13:17
E vidiš , kad su se igrale one dodatne kvalifikacije za EP manje-više sve je prošlo bez problema. Isto tako i kada su igrali Dinamo i Maribor.
Ne kažem da su navijači živjeli u nekoj velikoj ljubavi , ali gužve nije bilo.
Ali svaki put kad vi Slovenci nešto organizirate dopustite Srbima da rade šta ih je volja. I onda se skoro svaki put dogodi da su vam Hrvati krivi za sve , a uvijek naši navijači budu isprovocirani od strane tih Srba.
Mada treba priznati da je bilo i slučajeva kad su naši napravili totalno sranje za svaku osudu. Kao npr. ono gađanje skijašica.
Ipak , ostaje činjenica da su skoro svi neredi kod vas ,u kojima su sudjelovali Hrvati, bili zbog Srba i da su nakon tih nereda svi vaši mediji osudili isključivo hrvatske "huligane".
Vanjushka
27.01.2004., 13:25
Urpanus, veliki broj ljubljanskih policajaca su Srbi.
Posebno recimo policijska postaja na Bezigradu, to znam vrlo dobro :D
Mozda je i u tome dio odgovora zasto dopustaju Srbima da rade sto zele a za sve krive hrvatske navijace.
albundy
27.01.2004., 13:30
Recimo za Kranj su osudili (ne samo Slovenci) vas zbog toga, pošto ste bili u velikoj velikov večini. Srba je bilo na tribunama veoma malo. A svi koji su pratili TV su vidjeli samo Hrvate kako bacaju stolice, kako se tuku ( a tukli ste se i izmedžu sebe), kako navale na tribune sa novinarima. Mislim, da jih tada nisu isprovocirali srbi, nego poraz vaše reprezentacije i pošto se niste mogli radovati, ste napravili ono što ste napravili.
A ako je bilo napada lokalnih Srba na vas to se na TV nije videlo a sigurno je toga bilo. A tu je trebala policija nastupiti oštrije.
Jednom bi trebali navijači iz Hrvatske zapamtiti, da če jih verovatno Srbi kod nas uvijek napadati i da trebaju dolaziti na utakmice organizirano, jer samo tako jih može naša policija zaštititi od divljaka.
Urpanus
27.01.2004., 14:02
al , tebi neke stvari očito nisu jasne.
Slovenska policija bi trebala puno više razmišljati o tome kako da zaštiti samu sebe od naših navijača kad popizde. Ja još nisam vidio da su slovenski policajci uspjeli smiriti neku navijačku skupinu. Svaki put se povlače podvijenog repa.
A za Kranj. Pa kako nije bilo provokacija? Vanja ti je već naveo primjer sa otimanjem zastava. Bilo je prije tog finala još par slučajeva da su Srbi napali Hrvate. I meta su svaki put bili "civili". Obitelji sa klincima koje su jednostavno došle pogledati utakmicu.
Za Kranje su najveći krivci organizatori. Kao i za 1/2 finale GY lige.
albundy
27.01.2004., 14:06
Nisam rekao, da nije bilo napada sa strane Srba na vas, ali toga nije bilo na TV.
A da su naši policajci naivni i da neznaju predvidjeti situacije je istina.
Nadam se, da jim je bila Kranj poslednja škola i da se ne ponovi više. A ako treba osigurati red i mir neka pozovu toliko policije kao za susret predsednika na Brdu pri Kranju.
Možda se sretnu CRO i SCG pa da vidimo ako su nešto naučili.
Mislim da cu nosit neku palicu sa sobom kad budem isao na polufinale i finale...ali koristit cu je samo ako me tako neke zemljacine taknu...
Mislim da su blesavi srbi samo u stanju radit sranja...
Slovenci mi se cine prepitomi i mirni nekako...
albundy
27.01.2004., 14:16
Koliko sam prati vaš forum, si ti Boklec bio na utakmicama, pa možeš iz prve ruke reči kako je bilo.
Tu mislim na organizaciju policije, žaštitu vas navijača, nekiha napada na vas i tako.
Normalno je, da ako čete vikati ubij, ubij Janeza usred Ljubljane, da če poletjeti koji predmet ka vama, zato ne treba biti provokacija ni sa vaše strane.
Ali ti predmeti neče biti od mene pošto ne obilazim nijedne utakmice nego mirno sedim u fotelji.
Pa sretno i što manje gužve.
joooj da mi je vidjeti tog koji je palicom udario djevojcicu od 13 godina. neki dvadesetpetogodisnji srb, ruzan do groba, bez polovice zuba.. da ga uhvatim 1 na 1 polomio bi mu svaku kost u tijelu. jebem ti ja takve budale.
al da se razumijemo... ima takvih i kod nas. nadje se 6 budala pa idu udarat neke male egipcane, sta ti ja znam....
pa di je tim ljudima mozak? to nije covjek, to nije ni majmun... to je neka primitivna prapovijesna zivotinja.
:Snajper: :Snajper:
bluntman
27.01.2004., 16:26
Serse_Cosmi kaže:
joooj da mi je vidjeti tog koji je palicom udario djevojcicu od 13 godina. neki dvadesetpetogodisnji srb, ruzan do groba, bez polovice zuba.. da ga uhvatim 1 na 1 polomio bi mu svaku kost u tijelu. jebem ti ja takve budale.
al da se razumijemo... ima takvih i kod nas. nadje se 6 budala pa idu udarat neke male egipcane, sta ti ja znam....
pa di je tim ljudima mozak? to nije covjek, to nije ni majmun... to je neka primitivna prapovijesna zivotinja.
:Snajper: :Snajper:
Stvarno. Danas čitam tu vjest u novinama i tresem se od bjesa dok ramišljam šta bih uradio tom imbecilu koji je udario djevojčicu!:mad: Pa imam sestru sa 13 godina.
ubio bih ga majke mi.
Solaris
27.01.2004., 18:22
Koliko se ja sjećam, takvi incidenti nisu se događali kad je EP bilo kod nas u Hrvatskoj.
Kog vraga rade ti slovenci?! :mad: pa znali su kakvi su neki srpski navijači, i do čega može doći! :mad:
bluntman kaže:
Stvarno. Danas čitam tu vjest u novinama i tresem se od bjesa dok ramišljam šta bih uradio tom imbecilu koji je udario djevojčicu!:mad: Pa imam sestru sa 13 godina.
ubio bih ga majke mi.
zamisli ti hrabrosti! s palicom, ne sa sakom.. sa palicom, sa desetoricomi iza sebe. e jebo mater takvoj psihopatskoj budali. kukavica jedna prokleta. iscupao bi mu obje noge i mlatio ga dok mu ne bi polomio sve sta je moguce polomiti.
nove informacije iz Slovenije
http://www.hrsport.net/Stranica_v2.asp?S=vijest&ID=220734
govnari nam daju samo 200 ulaznica za polufinale!!!!!
Škrti gadovi ni to im neće pomoći
Ašto se tiče ovog članka o napadu na obitelji s djecom-to je općepoznata srpska hrabrost...a kad dodju nasi najvatreniji navijaci zatvaraju se po kućama i kukuriču slovenski....koji su to jadnici, patetično
Urpanus
30.01.2004., 12:18
I eto , novi incident.
Još jedan hrabri čin. Bušenje guma na autima junački je čin. Treba imat muda pa se zaletit na auto.:mad:
albundy
30.01.2004., 13:45
I vi ste razbili nekoliko avtomobila u Zagrebu, tako da se sve samo vrača. Osobno toga ne odobravam ali neznam ako ste tada osudili takve činove.
Isto neznam kako če se takve stvari završti jer sada če biti nekde u Hrvatskoj prebušene gume na SLO avtu a možda i prebijen neki SLovenac.
Samo loše vjesti a kad več jednom, da se svi ponašamo malo više ljudski. I razne nacionalističke i podcenjujoče izjave na raznim forumima samo ukazuju na to, da smo si sve dalje nego da budemo dobri kao susjedi jer oduvjek smo bili saveznici.
PS. Zašto je višak navijanja, da se žviždi na himne, da se navija ubij ubij....? Zašto nije bilo takvog navijanja na ostalim utakmicama , gdje su navijači bili super?
Ne sekiraj se, bundy, grozne stvari se samo njima desavaju, jadni oni...
Urpanus
30.01.2004., 20:11
albundy kaže:
I vi ste razbili nekoliko avtomobila u Zagrebu, tako da se sve samo vrača. Osobno toga ne odobravam ali neznam ako ste tada osudili takve činove.
Isto neznam kako če se takve stvari završti jer sada če biti nekde u Hrvatskoj prebušene gume na SLO avtu a možda i prebijen neki SLovenac.
Samo loše vjesti a kad več jednom, da se svi ponašamo malo više ljudski. I razne nacionalističke i podcenjujoče izjave na raznim forumima samo ukazuju na to, da smo si sve dalje nego da budemo dobri kao susjedi jer oduvjek smo bili saveznici.
PS. Zašto je višak navijanja, da se žviždi na himne, da se navija ubij ubij....? Zašto nije bilo takvog navijanja na ostalim utakmicama , gdje su navijači bili super?
Je , razbijeno je par automobila na onoj prijateljskoj u Maksimiru. Istina. Naša sramota. I nema opravdanja za to.
Ali isto tako je istina i da su tada slovenski navijači došli prilično neprijateljski raspoloženi i da su pravili nered ispod zapadne tribine. Istina je i da je broj incidenata koji su se tada dogodili bio daleko manji od ovog što se događa Hrvatima od početka EP u Sloveniji.
Reci albundy , onako iskreno , jesu li Hrvati napravili bilo kakav problem od početka EP?
Naši navijači nisu pravili nikakav nered , a za uzvrat je napadnut čovjek sa 13 godina starom kćerkom , napadnuto je nekoliko navijača (uvijek samo ako su 1 ili 2) , navijače se maksimalno maltretira na granici , "sređen" je popriličan broj automobila , danas je naša reprezentacija dobila termin za trening u 11h , a tada je bila na putu do Ljubljane , u dvorani koja prima 7000 ljudi Hrvati su dobili 400 karata , mada po svim pravilima EHF-a imaju pravo na daleko više.
Reci mi sad , je li se bilo što slično događalo Slovencima kada se igralo EP u Hrvatskoj?
Vi ste tada dobili baš Hrvatsku i izbacili nas sa OI , ali niti je vašim navijačima tada bio branjen dolazak u ZG niti je vašoj reprezentaciji bilo onemogućeno normalno treniranje.
I ti kažeš - sad će neki Slovenac dobiti batine u Hrvatskoj. Pa dolazi masu Slovenaca svako ljeto u Hrvatsku pa se nikome ništa ne dogodi.:rolleyes:
A ti wind , koji je tebi *****? Provociraš cijeli dan na IMF-u.
Ima li neki razlog zašto bih ja to tolerirao?
Mada , ne znam što se tebe tiče utakmica Slovenije i Hrvatske ... pa ne igra Srbija čoveče.:W
albundy
30.01.2004., 21:02
Evo iskreno. Na utakmicama nisam bio a i u novinama nije bilo nikdje, da bi vaši navijači pravili neke nerede. Zato sam napisao, zašto se vaši a i naši navijači mogu na drugim utakmicama ponašati korektno a u međusobnim ne.
Ove godine je bilo u našim novinama nekoliko priča o napadima na naše turiste na vašim otocima. Takve napade i napade na vaše navijače i na vaše avtomobile osudžujem ali ja i ti to težko možemo zaustaviti, jer kada takve stvari krenu i kada se o njima na veliko piše u novinama.
Za sva ta zbivanja je najviše kriva "kurva" koje se zove i politika.
O vezi oštečenih avtomobila je bilo na našoj televiziji rečeno, da su svima osigurali vulkanizere a za jednog prevoz avtomobila do Zagreba. Neznam, jeli to platio organizator ali bilo bi korektno, da bi oni platili pošto izpred dvorane nisu organizirali čuvanje avtomobila. Osigurano parkiralište je bilo na drugoj lokaciji ali toga vaši navijači nisu koristili. Možda nisu znali za njega.
Evo nažalost izgleda, da se može iči na utakmice u boduče samo organizirano. Još malo pa čemo i na more organizirano u pratnji policajaca a tako i vi na skijanje u SLoveniju ili Avstriju.
Nadam se , da se do ovakavog crnog scenarija neče nikada doči.
Pa lep pozdrav i nadam se sutra što manje incidenata.
Urpanus
30.01.2004., 21:31
Prvi put čujem da je bilo tko od slovenskih turista imao problema na Jadranu.
A isto tako mogu reći i da ja nikad nisam imao ni najmanjih problema na slovenskim skijalištima. Koliko znam ni drugi.
Zaključak - kad je u pitanju lova onda sve funcionira. Živjelo bratsto i jedinstvo.:D
P.S
Al , slažem se s tobom , neka sutra ne bude incidenata i neka u finale ide bolji.;)
H3MAT0M
30.01.2004., 22:29
Urpanus kaže:
P.S
Al , slažem se s tobom , neka sutra ne bude incidenata i neka u finale ide bolji.;)
I ja se slažem da sutra ne bude incidenata i da pobijedmo Slovence nekih 10 razlike...:D
Mashenka
02.02.2004., 01:02
Urpanus kaže:
Ma ovo Srbi rade , to je svima jasno. Meni samo od strane Slovenaca ide na racku što Srbima tamo sve dopuštaju. Tako je bilo i u Kranju i u Ljubljani na 1/2 finalu Zadar - Zvezda ... tako je izgleda i na ovom EP.
Naši navijači prolaze 100000 kontrola samo da bi ušli u Sloveniju , a Srbi u Ljubljani ko u sred Beograda. I kao što Vanja reče , uvijek napadaju 10 na 1. A kad naši vrate onda Slovenci seru kako su Hrvati ovakvi - onakvi.
Pa zato kaj je tamo pun kufer Srba i Bosanaca i cega sve vec ne, samo Slovenaca nema. Trebali ste vidjet kakvu mi je fotku frend iz Ljubljane poslao. Kvart do njega ima puno srba i fotkao je njihov balkon za Bozic, a kad ono tamo sve puno kobasa na striku i jedno prase za noge objeseno, a u subject je napisao: evo kako su Srbi okitili balkon za Bozic:D :D :D
Kockarosh
02.02.2004., 08:54
Urpanus kaže:
al , tebi neke stvari očito nisu jasne.
Slovenska policija bi trebala puno više razmišljati o tome kako da zaštiti samu sebe od naših navijača kad popizde. Ja još nisam vidio da su slovenski policajci uspjeli smiriti neku navijačku skupinu. Svaki put se povlače podvijenog repa.
A za Kranj. Pa kako nije bilo provokacija? Vanja ti je već naveo primjer sa otimanjem zastava. Bilo je prije tog finala još par slučajeva da su Srbi napali Hrvate. I meta su svaki put bili "civili". Obitelji sa klincima koje su jednostavno došle pogledati utakmicu.
Za Kranje su najveći krivci organizatori. Kao i za 1/2 finale GY lige.
Hm. A da se igralo finale izmedju Srbije i Madarske (Italije)? Da li bi bilo sranja? I da je umjesto Zadra na GY igrao Slovan? Uvijek su pizdarije kad su hrvatski navijaci u Sloveniji. Pohorje, pa Kranjska gora, Maribor, Kranj, GY, rukomet... Zašto se to ne dogadja sa Česima i Madjarima?
Kockarosh
02.02.2004., 09:05
Urpanus kaže:
Prvi put čujem da je bilo tko od slovenskih turista imao problema na Jadranu.
A isto tako mogu reći i da ja nikad nisam imao ni najmanjih problema na slovenskim skijalištima. Koliko znam ni drugi.
Zaključak - kad je u pitanju lova onda sve funcionira. Živjelo bratsto i jedinstvo.:D
P.S
Svake godine prebiju na Jadranu nekoliko 10 Slovenaca. Skoro svaki dan je nesto u flashing news. Kad pijemo i pricamo slovenski na moru odmah vidim one mrke purgerske poglede koji kaze "sta radis tu na nasem moru, razbit cu te picko slovenska, svi su Slovenci pickice". Ima skoro svaki Slovenac takvo iskustvo. Jednom prije par godina u Porecu sjedi nas trojica uz obalu ponoci i pricamo sa nekim djevojkama (Hrvatice, rodjene u Njemackoj, koje su bile kod vas na odmoru). Dodje iz diskaca 10 Hrvata i odma do nas: "Ko je provocirao?" Mi samo gledamo i cudimo se: "Sta provocirao?" Nije prosla sekunda kad oni navale na nas i isprebijaju mog prijatelja i dvije curice. Pobjegli smo do Plave lagune a oni autima za nama i zamalo su zgazili i mene.
Kockarosh kaže:
Svake godine prebiju na Jadranu nekoliko 10 Slovenaca. Skoro svaki dan je nesto u flashing news. Kad pijemo i pricamo slovenski na moru odmah vidim one mrke purgerske poglede koji kaze "sta radis tu na nasem moru, razbit cu te picko slovenska, svi su Slovenci pickice". .
To nisu bili purgerski pogledi nego pogledi domorodaca koji zive tamo po okolnim selima...
Kockarosh
04.02.2004., 09:07
Tacno, zaboravio sam da se purgeri samo sale sa nama jer nas toliko vole. :D
Urpanus kaže:
Je , razbijeno je par automobila na onoj prijateljskoj u Maksimiru. Istina. Naša sramota. I nema opravdanja za to.
Ali isto tako je istina i da su tada slovenski navijači došli prilično neprijateljski raspoloženi i da su pravili nered ispod zapadne tribine. Istina je i da je broj incidenata koji su se tada dogodili bio daleko manji od ovog što se događa Hrvatima od početka EP u Sloveniji.
Reci albundy , onako iskreno , jesu li Hrvati napravili bilo kakav problem od početka EP?
Naši navijači nisu pravili nikakav nered , a za uzvrat je napadnut čovjek sa 13 godina starom kćerkom , napadnuto je nekoliko navijača (uvijek samo ako su 1 ili 2) , navijače se maksimalno maltretira na granici , "sređen" je popriličan broj automobila , danas je naša reprezentacija dobila termin za trening u 11h , a tada je bila na putu do Ljubljane , u dvorani koja prima 7000 ljudi Hrvati su dobili 400 karata , mada po svim pravilima EHF-a imaju pravo na daleko više.
Reci mi sad , je li se bilo što slično događalo Slovencima kada se igralo EP u Hrvatskoj?
Vi ste tada dobili baš Hrvatsku i izbacili nas sa OI , ali niti je vašim navijačima tada bio branjen dolazak u ZG niti je vašoj reprezentaciji bilo onemogućeno normalno treniranje.
I ti kažeš - sad će neki Slovenac dobiti batine u Hrvatskoj. Pa dolazi masu Slovenaca svako ljeto u Hrvatsku pa se nikome ništa ne dogodi.:rolleyes:
A ti wind , koji je tebi *****? Provociraš cijeli dan na IMF-u.
Ima li neki razlog zašto bih ja to tolerirao?
Mada , ne znam što se tebe tiče utakmica Slovenije i Hrvatske ... pa ne igra Srbija čoveče.:W
Uf, tek sam sad video...
Evo redom:
1. To sto su prebili onu familiju nema opravdanja... Te ljude bi trebalo pohapsit i zatvorit! Bez daljne diskusije!
2. Prebusene gume na kolima isto nemaju opravdanja! Ali bar se organizator potrudio i platio odstetu svima(!) kojima se to desilo!
3. Svake, ponavljam, svake godine prebiju nekolicinu slovenaca na moru samo i iskljucivo zato jer su slovenci. Desilo se mom prijatelju, tako da znam o cemu pricam!
4. Koji je meni *****? Odgovaram na provokacije, ali ocito ti ne toleriras samo provokacije sa ove strane, a dok dolaze sa vase strane, sve je ok!
Cao!
albundy
04.02.2004., 09:13
To nisu bili purgerski pogledi nego pogledi domorodaca koji zive tamo po okolnim selima...
Vi krivdu valide na seljace mi na Srbe i tako to. Samo da nisu bili Hrvati ili Slovenci. Propagadna po TV, novinama, radio je dobro rasplamtala vatru, pa mislim da je trenutno došlo do toga, da ssmo sada krivi svi i Slovenci i Srbi i Hrvati.
Svugde ima budala a nadam se, da više ima normalnih.
Ovih dana je kod vas bilo puno oštečenih avtomobila Slovenaca kod vas. Ko če, da plati štetu? Onima koji su bili oštečeni kod nas je platila SLovenija.
Ako če biti puno napada na moru, kao što se sada govori, onda če se u veliko smanjiti broj naših turista. Sad čete reči hvala bogu.
Pa dobro , vama koji živite po gradovima i imate posla i para je svejedno ali ljudima koji na jAdranu žive od turizma mislim da nije.
Nadam se, da če se pregrijane glave do tada ohladit. Osobno sada ne mislim to zbog toga , da mogu slobodno na more nego, da se smiri napon između naših naroda.
vBulletin® v3.8.4, Copyright ©2000-2013, Jelsoft Enterprises Ltd.