View Full Version : Tenis - službeni topic
http://images.beijing-2008.org/96/31/Img212033196.jpg
Men's singles
U singlu će nastupiti ukupno 64 igrača. 56 igrača ušlo je direktno na OI na temelju rankinga iz lipnja ove godine, 6 ih je ušlo sa ITF-ovim pozivnicama koje su davane na temelju ranijih uspjeha (Mirnyi, Bjorkman, Massu) ili velikog potencijala (Nishikori, Anderson), a jedna pozivnica je dana kineskom tenisaču Sun Pengu. Zadnja 2 mjesta su popunili Komlavli Logo iz Toga i Rafael Arevalo iz Salvadora, 2 potpuna teniska anonimusa koji su izabrani od Tripartite commissiona iz samo njima znanih razloga. Svaka reprezentacija može imati najviše 4 tenisača u singlu, a nas će predstavljati Mario Ančić, Ivan Ljubičić, Marin Čilić i Ivo Karlović.
Neke velike neizvjesnosti ipak ne bi trebalo biti, a medalje se čine unaprijed rezervirane. Za zlato će se voditi borba između Rogera Federera i Rafaela Nadala, a jedini koji ih, osim čuda, može zaustaviti je Novak Đoković. Za ta 3 igrača vjerojatno su rezervirane sve 3 medalje, a eventualni kiks te trojke spremno će čekati barem dvadesetak tenisača koji imaju kvalitetu za iznenađenje, među kojima najviše šansi imaju Španjolac David Ferrer i Rus Nikolaj Davidenko koji već duže vrijeme drže 4. i 5. poziciju na ATP ljestvici. Kod većine ostalih je sve moguće, mogu ispasti u prvom kolu, a mogu i do borbe za medalje.
Što se naših tiče, šanse za medalju u singlu su minimalne. Ovisno o ždrijebu naši će vjerojatno poispadati do osmine finala, odnosno trećeg kola, a sve iznad toga je uspjeh. Čilić je za sad još uvijek prezelen, Karlović ovisi o servisu, a često ni servis nije dovoljan, Ljubičićevo vrijeme polako prolazi, a najviše šansi ima Ančić koji je ove godine najbolji hrvatski tenisač, a dobru je formu nedavno potvrdio plasmanom u četvrtfinale Wimbledona.
Koga neće biti u Pekingu? Neće biti 2 Top10 igrača, Andy Roddick i Richard Gasquet svojevoljno su odbili nastupiti. Nastupiti neće niti Tommy Haas i Mardy Fish, a zbog pravila o maksimumu od 4 igrača iz svake zemlje falit će i Fernando Verdasco, Carlos Moya, Juan Carlos Ferrero, Michael Llodra i Julien Benneteau.
Kompletan popis tenisača koji će nastupiti na OI pogledati ovdje (http://en.wikipedia.org/wiki/Tennis_at_the_2008_Summer_Olympics_-_Qualification#Men.27s_singles).
Women's singles
Način kvalifikacija tenisačica je identičan kao kod tenisača. Zanimljivo je da je pozivnicu dobila Cara Black iz Zimbabwea koja je jedna od najboljih tenisačica u parovima, ali će moći nastupiti samo u singlu jer je jedina tenisačica iz Zimbabwea koja će nastupiti na OI. Za nas je porazno da nemamo niti jednu predstavnicu na ženskom turniru u Pekingu, niti u singlu niti u parovima!
U ženskom turniru se ne može reći da su medalje unaprijed rezervirane iako ima nekoliko izraženih favorita. Glavne favoritkinje su naše istočne susjede Ana Ivanović i Jelena Janković koje igraju fantastično ove sezone. Glavne konkurentice dolaze im tradicionalno iz SAD-a i Rusije. Medalji se mogu nadati sestre Williams i kvartet odličnih ruskih tenisačica: Šarapova, Kuznjecova, Dementijeva i Safina, sve članice Top10. Od ostalihi iznenaditi mogu mnoge, a najviše šansi imaju Poljakinja Radwanska, Bjeloruskinja Azarenka i Kineskinja Zheng koja je odigrala odlično u Wimboledonu i koja će imati i glasnu podršku iz publike.
Važniji izostanci se ponajviše odnose na Ruskinje koje zbog velike konkurencije nisu mogle u Peking, a to su Petrova, Čekvatadze, Zvonareva i Kiriljenko, a zanimljivo je i da je francuska reprezentacija između Mary Pierce i Amelie Mauresmo izabrala Pierce koja će u Peking sa zaštićenim rankingom, a Mauresmo ostaje nastup u parovima.
Kompletan popis tenisačica koje će nastupiti na OI pogledati ovdje (http://en.wikipedia.org/wiki/Tennis_at_the_2008_Summer_Olympics_-_Qualification#Women.27s_singles).
Men's doubles
Ovo će biti jako zanimljiv turnir. Ima nekoliko vrlo jakih parova i našem paru Ljubičić - Ančić će biti jako teško obraniti broncu iz Atene. Oni će ujedno biti i jedini naš par u Pekingu.
Uigranost i dugogodišnji vrhunski rezultati američkih specijalista za parove blizance Mikea i Boba Bryana (2. na ATP ljestvici parova) čini ih prvim favoritima prvenstva. Od ostalih na takvu uigranost mogu računati još samo izraelski par Erlich - Ram (3. - pobjedinici Australian opena ove godine), južnoafrički par Coetzee - Moodie (6.), poljski par Fyrstenberg - Matkowski (7.), brazilski par Melo - Sa (8.), češki par Vizner - Damm (9.) i francuski par Clement - Llodra (12.) koji redovno nastupaju zajedno i nalaze se u vrhu ATP ljestvice parova.
Od ostalih tu su još kanadski par Nestor - Niemeyer. Nestor, inače srpskog podrijetla, je jedan od najboljih igrača u parovima uopće i iako mu partner nije ni blizu njegove razine do sad su ostvarivali odlične rezultate u Davis Cupu i vjerojatno se i u Pekingu nadaju dobrom rezultatu. Tu je i superjaki par Zimonjić - Đoković. Zimonjić je uz Nestora vjerojatno najbolji igrač u parovima trenutno (osvojili su Wimbledon ove godine), a Đoković je treći igrač u singlu i oni definitivno imaju snage za ići do kraja. Tu je i švicarski par Federer - Wawrinka. Oni ne igraju toliko često parove, ali budući da je Federer jedan od najboljih igrača svih vremena, a Wawrinka član Top10 u singlu i oni definitivno spadaju među favorite. Tu su i 2 španjolska para: Nadal - Robredo i Ferrer - Almagro. Nadal i Robredo su već igrali zajedno ove godine i ostvarivali solidne rezultate. Robredova forma na tvrdoj podlozi ove godine nije za pohvalu, ali zato Nadalova garantira da se ovaj par u Pekingu može nadati odličnom rezultatu.
Zlato iz Atene branit će čileanski par Gonzalez - Massu, a polufinale, odnosno četvrto mjesto, indijski par specijalista za parove Paes - Bhupathi. Uspjehu se još može nadati australska kombinacija specijalista za parove Hanley - Kerr, bahamska kombinacija Knowels - Mullings koja bi mogla ispaštati zbog ipak nešto slabije kvalitete Mullingsa i austrijska kombinacija Knowle - Melzer.
Od ostalih kombinacija igrača koji su jaki u singlu moćno zvuče i češki par Berdych - Stepanek, njemački par Kiefer - Kohlschreiber (Kiefer je igrao finale u Ateni sa Schüttlerom), argentinski par Nalbandian - Canas te ruski par Davidenko - Andreev.
Gotovo da nema slabog para tako da će ovo natjecanje biti superzanimljivo, sve je moguće, gotovo svi mogu do zlata!
Kompletan popis muških parova koji će nastupiti na OI pogledati ovdje (http://en.wikipedia.org/wiki/Tennis_at_the_2008_Summer_Olympics_-_Qualification#Men.27s_doubles).
Women's doubles
Ženski tenis inače slabije pratim, a ženske parove pak uopće tako da ćemo samo kratko. Odmah upada u oči da nema srpske kombinacije Janković - Ivanović koja bi bila vrlo zanimljiva. Prve favoritkinje bi mogle biti sestre Williams koje su osvojile ovogodišnji Wimbledon, a Amerikanci su se odlučili i za kombinaciju Huber - Davenport. Ruska kombinacija Safina - Kuznjecova zvuči neloše, a tu su i pobjednice Australian opena Ukrajinke Alona i Katerina Bondarenko, pobjednice Roland Garrosa Španjolke Medina Garrigues i Ruano Pascual, australski par Stubbs - Stosur te domaći parovi Zheng - Yan i Sun - Peng.
Kompletan popis ženskih parova koji će nastupiti na OI pogledati ovdje (http://en.wikipedia.org/wiki/Tennis_at_the_2008_Summer_Olympics_-_Qualification#Women.27s_doubles).
Igra se u Olympic Green Tennis Centre na tvrdoj podlozi:
http://cache.daylife.com/imageserve/085j4Na5ht8St/610x.jpg
prvi...:p
ma osvaja federer...ostalo me ni ne zanima
dr. van Nostrand
19.07.2008., 11:41
Sjećam se Atene i Federerovog poraza od anonimusa Berdycha...
...ne vjerujem da će finale bit Federer - Nadal.
sjecam se atene i meca ljubicic-ancic protiv bhupati i jos neko mec je trajao do ponoc valjda
Luyindula
19.07.2008., 13:45
sjecam se atene i meca ljubicic-ancic protiv bhupati i jos neko mec je trajao do ponoc valjda
To je definitivno najbolji meč parova koji sam ikad gledao, bolji i od pobjede nad braćom Bryan. Nas će u parovima ipak predstavljat Truba i Lepi, iako su Karlović i Čilić odigrali 2-3 meča ove sezone u paru. Koliko znam, Lepi i Mario niti jedan.
dr. van Nostrand
19.07.2008., 18:21
Neće Truba ni vidit Peking...
Luyindula
19.07.2008., 18:55
Ako Truba nebude igrao, Jurgen Melzer ide na OI. A parove će vjerojatno Šilić i Lepi.
dr. van Nostrand
19.07.2008., 19:11
Ako Truba nebude igrao, Jurgen Melzer ide na OI. A parove će vjerojatno Šilić i Lepi.
Melzer - Ljubin wimbledonski krvnik:rofl:
Evo, sutra igra finale Kitzbuhela protiv Del Potra.
Ako Truba nebude igrao, Jurgen Melzer ide na OI. A parove će vjerojatno Šilić i Lepi.Mislim da će u tom slučaju parove igrati Karlović-Zovko jer se za njih i ovako traži WC.
Baš me zanima da li će se Ljubo oporaviti na vrijeme.
Luyindula
19.07.2008., 20:23
Mislim da će u tom slučaju parove igrati Karlović-Zovko jer se za njih i ovako traži WC.
Kakav WC ? Zar to nije sve podjeljeno ?? (znam da u singlu jest)
Ako nije, Zovko je veliki kandidat za jednu.
Mislim da jesu i u dublu, ali je Mićo nešto pričao o tome. Mislim da je to izjavila ona ženska iz teniskog saveza. No, meni se čini da će Karlović-Zovko igrati dubl ako Ljubo ne bude mogao.
serena upitna za peking...
Serena Williams ozlijedila lijevo koljeno
Prva nositeljica teniskog WTA turnira u Stanfordu Amerikanka Serena Williams zbog ozljede lijevog koljena predala je polufinalni dvoboj protiv Kanađanke Aleksandre Wozniak. Serena Williams je predala meč nakon što je Wozniak dobila prvi set sa 6-2, te je imala vodstvo 3-1 u drugom.
'Još za vrijeme jutarnjeg treniga osjetila sam bol. Kod 5-2 u prvom setu zatražila sam medicinsku pomoć, ali to nije puno pomoglo. Vjerojatno je to posljedica toga što nisam uzela odmor nakon finala Wimbledona. Jako mi je žao jer sam htjela osvojiti turnir u Stanfordu, što bi mi vjerojatno uspjelo da nije bilo ozljede', kazala je u subotu Serena Williams, koja je prije pet godina operirala lijevo koljeno.
No, napomenula je kako bol nije bila prisutna na dijelu koljena kojeg je operirala.
Serena Williams nije odgovorila hoće li otkazati nastup na turniru u Los Angelesu, koji počinje sljedećeg tjedna. No, kazala je kako je njen najvažniji cilj da bude spremna za OI u Pekingu.
Hina
nedjelja, 20.7.2008.
Mislim da će u tom slučaju parove igrati Karlović-Zovko jer se za njih i ovako traži WC.
nema se sta trazit wc za njih, sudionici su vec odredjeni...
ako se ljubo ne oporavi vjerojatno ce igrat lepi i silic
Sudionici nisu određeni dok ne dođu na olimpijadu. Do tada mogu odustati kao što bi Ljubo mogao i onda je pitanje tko će uletjeti.
To je glupo. Mislim da bi Karlović i Zovko bolje odigrali. A zašto misliš da će igrati Mario i Marin? Samo zato jer je Ivan tako rekao?
ne, nego zato jer karlović i nije neka hrvatina, tako da dio hrvatske, ja također, ne želi vidjeti karlovića kako se veseli pobjedama na olimpijadi pod hrvatskom zastavom...:kava:
To je glupo. Mislim da bi Karlović i Zovko bolje odigrali.
uglavnom, lepi ima nekoliko finih skalpova ove sezone i on je siguran... a logicno je da mu se pridruzi cilic. vjerojatno lepi ionako ne zeli igrat s karlovicem, ne bi ni ja htio na njegovom mjestu...
zovko je sa cermakom dobio brazilsku kombinaciju melo/sa, cilic i karlovic su dobili americki par fish/querrey... al sve je to slabo... osim lepog i ljube ostali su slabi u parovima ove godine tako da se nadam da ce ipak igrat ljubo, a ako ne onda cile :top:
mogu i ja mislit da bi najbolje odigrali dodig i skugor, al to nema veze s realnoscu
Luyindula
20.07.2008., 18:36
Lepi je ove godine jedini od naših tenisača osvojio titulu u paru. Šilić je neiskusan za parove, a Bandera je retardiran po tom pitanju. Dao bi prednost Čiliću, kada bih odlučivao između njih dvojice, ali da se mene pita, s Ančićem bi igrao Zovko, naš jedini klasični igrač parova.
klasicni igrac parova koji ne moze ni prvo kolo proci na ozbiljnom turniru... lets face it, zovko ima ocajnu sezonu i u uzasnoj je formi
zovko od prosle godine da, al ovaj sadasnji zovko ni u ludilu...
Luyindula
20.07.2008., 18:58
klasicni igrac parova koji ne moze ni prvo kolo proci na ozbiljnom turniru... lets face it, zovko ima ocajnu sezonu i u uzasnoj je formi
zovko od prosle godine da, al ovaj sadasnji zovko ni u ludilu...
Evo sad je bio u 1/2 Umaga :D
Neznam, Čile mi je još prezelen za to. Protiv Italije u DC-u Ančić je praktički sam igrao.
pa je, nije cile pokazao nesto posebno zasad, al bome nije ni bandera pa mi nija jasno na koju foru je onaj lik gore slozio idealnu kombinaciju zovko - bandera.
mozemo se samo nadat da ce ljubo ozdravit. mozda igra ko tetkica u singlu, al u parovima je i dalje puno jaci od cileta i bandere
rekao je truba ako on ne uspije da ce cilic sa lepim igrat
Evo malo činjenica o parovima pa vi prosudite tko treba igrati.
Titule/finala u parovima:
Ančić 5/0 (2003--Indianapolis, Partner: Andy Ram; 2005--Munich, Partner: Julian Knowle ; 2006--Beijing, Mumbai, Partner: Mahesh Bhupathi ; 2008--s-Hertogenbosch, Partner: Jurgen Melzer)
Karlović 1/1 (2006--Memphis, Partner: Chris Haggard) (2007--Indianapolis, Partner: Teimuraz Gabashvili)
Ljubičić 0/4 (2000--Lyon, Partner: Jack Waite, Umag, Partner: Lovro Zovko; 2001--Umag, Partner: Lovro Zovko ; 2004--Metz, Partner: Uros Vico)
Zovko 0/4 (2000--Umag, Partner: Ivan Ljubičić; 2001--Umag, Partner: Ivan Ljubičić; 2007--Moscow, Partner: Tomas Cibulec , Lyon, Partner: Lukasz Kubot )
Čilić 0/0
Trenutni renking u parovima:
53. Lovro Zovko
167. Ivo Karlović
169. Ivan Ljubičić
179. Ivan Dodig
228. Mario Ančić
242. Marin Čilić
znači igraju ančič i čilić...
Evo malo činjenica o parovima pa vi prosudite tko treba igrati.
Titule/finala u parovima:
Ančić 5/0 (2003--Indianapolis, Partner: Andy Ram; 2005--Munich, Partner: Julian Knowle ; 2006--Beijing, Mumbai, Partner: Mahesh Bhupathi ; 2008--s-Hertogenbosch, Partner: Jurgen Melzer)
Karlović 1/1 (2006--Memphis, Partner: Chris Haggard) (2007--Indianapolis, Partner: Teimuraz Gabashvili)
Ljubičić 0/4 (2000--Lyon, Partner: Jack Waite, Umag, Partner: Lovro Zovko; 2001--Umag, Partner: Lovro Zovko ; 2004--Metz, Partner: Uros Vico)
Zovko 0/4 (2000--Umag, Partner: Ivan Ljubičić; 2001--Umag, Partner: Ivan Ljubičić; 2007--Moscow, Partner: Tomas Cibulec , Lyon, Partner: Lukasz Kubot )
Čilić 0/0
Trenutni renking u parovima:
53. Lovro Zovko
167. Ivo Karlović
169. Ivan Ljubičić
179. Ivan Dodig
228. Mario Ančić
242. Marin Čilić
eto, hrpa nevaznih cinjenica.... mogu ti ja izvesti statistiku od gorana prpica po kojoj ce on biti bolji izbor od sve cetvorice... izvedi radje cinjenice kako su nastupali u parovima zadnjih 6 mjeseci, a ne prije 8 godina. cilic koji je tek prestao biti tinedjzer nema niti jedno finalae u parovima u 2 godine profesionalnog tenisa i to dovodi do zakljucka da je zovko bolji izbor koji ih ima 4 u 10 godina od toga su 2 u umagu :rolleyes:... i niti jedno nije osvojio, daj molim te
znas kakvi zakljucci se mogu izvuci iz toga? nikakvi...
renking takodjer nebitan jer ovisi o kvantiteti, a ne kvaliteti igranja... iako je ancic nas najbolji igrac u parovima i to uvjerljivo, netko ko gleda ovaj renkin, a nije gledao tenis nikad moze pomisliti da su dodig i bandera bolji od njega :rolleyes:
Luyindula
21.07.2008., 14:05
Ančić i Ljubičić su uvjerljivo najbolji, a o 3. igraču se da raspravljat. Čilić po mom mišljenju to nije, gledao sam 2-3 njegova meča, i partneri su gotovo sami igrali. Zovko u kakvoj god da je formi zna igrat parove. Banderu i Dodiga nikada nisam gledao, ali koliko sam čuo ovaj prvi je loš.
Neznam, nemogu se otet dojmu s DC-a protiv Italije, kada je Mario sam igrao.
Popis sudionika Olimpijade, ali vjerovatno će biti još otkaza
Entry Deadline: June 9, 2008
Seeding: August 4, 2008
1 Federer Roger SUI 1
2 Nadal Rafael ESP 2
3 Djokovic Novak SRB 3
4 Davydenko Nikolay RUS 4
5 Ferrer David ESP 5
6 Blake James USA 7
7 Nalbandian David ARG 8
8 Wawrinka Stanislas SUI 9
9 Murray Andy GBR 11
10 Berdych Tomas CZE 12
11 Almagro Nicolas ESP 13
12 Tsonga Jo-Wilfried FRA 14
13 Gonzalez Fernando CHI 15
14 Stepanek Radek CZE 16
15 Mathieu Paul-Henri FRA 17
16 Youzhny Mikhail RUS 18
17 Robredo Tommy ESP 19
18 Monaco Juan ARG 21
19 Karlovic Ivo CRO 22
20 Baghdatis Marcos CYP 23
21 Nieminen Jarkko FIN 25
22 Ljubicic Ivan CRO 27
23 Simon Gilles FRA 28
24 Tursunov Dmitry RUS 29
25 Hewitt Lleyton AUS 30
26 Seppi Andreas ITA 31
27 Monfils Gael FRA 32
28 Andreev Igor RUS 34
29 Kiefer Nicolas GER 38
30 Tipsarevic Janko SRB 39
31 Kohlschreiber Philipp GER 40
32 Querrey Sam USA 41
33 Soderling Robin SWE 42
34 Ancic Mario CRO 44
35 Chela Juan Ignacio ARG 45
36 Bolelli Simone ITA 47
37 Canas Guillermo ARG 48
38 Gulbis Ernests LAT 51
39 *Darcis Steve BEL 53
40 Lee Hyung-Taik KOR 55
41 Cilic Marin CRO 56
42 Starace Potito ITA 58
43 Ginepri Robby USA 59
44 *Haase Robin NED 62
45 Lapentti Nicolas ECU 63
46 *Sela Dudi ISR 65
47 *Gremelmayr Denis GER 66
48 *Rochus Olivier BEL 67
49 Bellucci Thomaz BRA 68
50 Johansson Thomas SWE 69
51 Hrbaty Dominik SVK @70
52 Minar Ivo CZE 71
53 Hanescu Victor ROU 72
54 Lu Yen-Hsun TPE 73
OUT Koubek Stefan AUT 74
56 Daniel Marcos BRA 75
57 (ITF Place) Anderson Kevin RSA
58 (ITF Place) Bjorkman Jonas SWE
59 (ITF Place) Nishikori Kei JPN
60 (ITF Place) Massu Nicolas CHI
61 (ITF Place) Mirnyi Max BLR
62 (ITF Place) Sun Peng CHN
63 (Tripartite) Loglo Komlavi TOG
64 (Tripartite) Arevalo Rafael ESA
First Alternates
IN Guccione Chris AUS 79 (replaces Koubek)
2 Melzer Jurgen AUT 81
3 Vanek Jiri CZE 82
* Entry not yet confi
Parovi
Argentina:
CANAS, Guillermo, NALBANDIAN, David
CALLERI, Agustin, MONACO, Juan
Australia:
HANLEY, Paul, KERR, Jordan
GUCCIONE, Chris, HEWITT, Lleyton
Austria:
KNOWLE, Julian, MELZER, Jurgen
Bahamas:
KNOWLES, Mark, MULLINGS, Devon
Belgium:
* DARCIS, Steve, ROCHUS, Olivier
Brazil:
MELO, Marcelo, SA, Andre
Canada:
NESTOR, Daniel, NIEMEYER, Frederic
Chile:
GONZALEZ, Fernando, MASSU, Nicolas
China:
YU, Xin-Yuan, ZENG, Shao-Zuan
Croatia:
ANCIC, Mario, LJUBICIC, Ivan
Czech Republic:
DAMM, Martin, VIZNER, Pavel
BERDYCH, Tomas, STEPANEK, Radek
France:
CLEMENT, Arnaud, LLODRA, Michael
MONFILS, Gael, TSONGA, Jo-Wilfried
Germany:
KIEFER, Nicholas, KOHLSCHREIBER, Philipp
Great Britain:
MURRAY, Andy, MURRAY, Jamie
India:
BHUPATHI, Mahesh, PAES, Leander
Israel:
ERLICH, Jonathan, RAM, Andy
Italy:
BOLELLI, Simone, SEPPI, Andreas
Poland:
FYRSTENBERG, Mariusz, MATKOWSKI, Marcin
Russia:
ANDREEV, Igor, DAVYDENKO, Nikolay
Serbia:
DJOKOVIC, Novak, ZIMONJIC, Nenad
South Africa:
COETZEE, Jeff, MOODIE, Wesley
Spain:
ALMAGRO, Nicolas, FERRER, David
NADAL, Rafael, ROBREDO, Tommy
Sweden:
ASPELIN, Simon, JOHANSSON, Thomas
BJORKMAN, Jonas, SODERLING, Robin
Switzerland:
FEDERER, Roger, WAWRINKA, Stanislas
USA:
BRYAN, Bob, BRYAN, Mike
BLAKE, James, QUERREY, Sam
* Entry not yet confirmed by National Olympic Committee
imas stari popis, tsonga je odustao
Luyindula
22.07.2008., 11:01
Što se tiče Darcisa i Rochusa (oba iz Belgije), oni žele nastupiti ali teniski savez Belgije odugovlači s prijavom.
Odustao je i Robin Haase, u Peking ide Melzer.
tsonga je trebao s monfilsom igrati i parove, al buduci da je odustao parove ce igrati monfils i simon :)
bokte, verdasco nije uspia upast...i to mi je malo nepošteno, da igrač koji je tad bia 20. ne upadne, a upadne Loglo Komlavi ?!
bokte, verdasco nije uspia upast...i to mi je malo nepošteno, da igrač koji je tad bia 20. ne upadne, a upadne Loglo Komlavi ?!
Najviše može biti 4 igrača iz jedne zemlje. Za Španjolce igraju Nadal, Ferrer, Almagro i Robredo. Verdasco je višak, isto kao i Ferrero. Moya, Lopez...
Ona dvojica zadnjih su vjerovatno upali po onoj 'važno je sudjelovati'
je, sve to stoji, ali mi je onda nepošteno šta se za olimpijski turnir dobijaju bodovi...
33plavuša
23.07.2008., 01:31
a tko bira podlogu zašto se na igra na zemlji :(
da nadal nebi osvojia...:ne zna:
pa vjerovatno jer olimpijske upadaju usred dijela sezone koji se igra na tvrdoj podlozi...:mig:
eto, hrpa nevaznih cinjenica.... mogu ti ja izvesti statistiku od gorana prpica po kojoj ce on biti bolji izbor od sve cetvorice... izvedi radje cinjenice kako su nastupali u parovima zadnjih 6 mjeseci, a ne prije 8 godina. cilic koji je tek prestao biti tinedjzer nema niti jedno finalae u parovima u 2 godine profesionalnog tenisa i to dovodi do zakljucka da je zovko bolji izbor koji ih ima 4 u 10 godina od toga su 2 u umagu :rolleyes:... i niti jedno nije osvojio, daj molim te
znas kakvi zakljucci se mogu izvuci iz toga? nikakvi...
renking takodjer nebitan jer ovisi o kvantiteti, a ne kvaliteti igranja... iako je ancic nas najbolji igrac u parovima i to uvjerljivo, netko ko gleda ovaj renkin, a nije gledao tenis nikad moze pomisliti da su dodig i bandera bolji od njega :rolleyes: Po meni je najbitnije koliko je par uigran, a Ančić i Čilić osim u DC nisu uopće igrali zajedno i sigurno nisu uigrani i lete van u prvom kolu. Stoga mi se Zovko i Karlović čine kao bolja kombinacija jer su igrali zajedno svake godine (pa i ove). Usput, pogledaj malo ovotjedni turnir parova. Većina parova se priprema za Olimipjadu (uključujući i Fedexa i Nadala), osim našeg Lepog koji igra sa strancem. Ili možda zna da neće igrati s Čilićem. :D
Tvoje :rolleyes: neću komentirati.
Vicious
23.07.2008., 15:05
Igra se u Olympic Green Tennis Centre na tvrdoj podlozi:
http://cache.daylife.com/imageserve/085j4Na5ht8St/610x.jpg
Po ovoj fotografiji se čini da se igra na potpuno identičnoj podlozi kao i ovi turniri iz US Open serije.
pa to je i sasvim logično jer olimpijada upada usred us open serije...
pa to je i sasvim logično jer olimpijada upada usred us open serije...
To nema veze. Organizator bira podlogu
U Barceloni '92 se igralo na zemlji. U Londonu '12 će se igrat u Wimbledonu
Luyindula
31.07.2008., 17:59
MARIO ANČIĆ ipak nema mononukleozu kao što su se doktori pribojavali, ali od nastupa na Olimpijskim igrama neće biti ništa.
Kako javlja Slobodna Dalmacija, Ančić je otkazao nastup u Pekingu zbog opće malaksalosti organizma. Olimpijske igre bile su jedan od primarnih ciljeva u sezoni koja je trebala biti konačan povratak u sami svjetski vrh nakon što je prošle godine prebolio mononukleozu, a zatim i tešku ozljedu ramena.
Naznake novih problema javile su se u Torontu gdje je odmah u prvom kolu lako poražen od domaćeg tenisača hrvatskih korijena Franka Dancevica. Da se ne radi o nečemu bezazlenom vidjelo se po odluci da propusti Cincinnati, a kao razlog odustajanja naveo je bolest. Mediji su već sljedećeg dana objavili kako Ančićev liječnički tim strahuje da se opaka bolest vratila. Nasreću, pokazalo se da je uzbuna bila lažna, no Mario svejedno neće nastupiti na Olimpijskim igrama u Pekingu.
Još uvijek nije poznato koja je točna dijagnoza hrvatskog tenisača.
Šteta, velika šteta, ove sezone smo bili dobri na GS-ovima, Olimpijada je nešto slično, nadam se da Čile i Bandera nešto mogu napravit.
Šilić i Bandera će vjerojatno i parove, jer su ove godine već igrali zajedno. Bandera će biti i nositelj na OI, pa će valjda prva dva kola proć. Čilić može već u početku na Nadala ili Rođu.
Jbt, ak se još netko ozlijedi Roko će u parove. :D
Ja ću ti reći Ančićevu diagnozu: Strah od doping kontrole. To bi mu uništilo karijeru!
a ima li kraja ovim nesricama???
Da li to znači da Karlović i Zovko upadaju u parovima. Čitao sam da su prve rezerve.
nedo bog, to znaci da uopce necu pratit tenis na olimpijadi
Luyindula
01.08.2008., 10:19
Da li to znači da Karlović i Zovko upadaju u parovima. Čitao sam da su prve rezerve.
Gdje si to vidio?
Sad mi je svejedno, tko god da igra neće dalje od drugog kola. Karlović će igrat sigurno, tko će biti uz njega...
Piše u VL da je prijavljen par Ljubičić-Čilić (vjerujem da su to pisali prije Ljubine ozljede), a da su Karlović i Zovko prve rezerve turnira.
@Serse
Sve se bojim da nećeš pratiti. ;)
superKelly
01.08.2008., 20:46
prvi...:p
ma osvaja federer...ostalo me ni ne zanima
Federer nikad losiji
Bornich
02.08.2008., 00:02
Dečki falili bute nam :tuzni:
autor: Salatara.com
Federer neće boraviti u Olimpijskom Selu
U Olimpijskom Selu nije teško pronaći švicarski dio. Na prozoru objekta izvješen je poveći poster Rogera Federera, a usto je lako primijetiti i švicarske križeve koji se nalaze na velikom zmaju.
No nema šanse da u sobama pronađete Rogera!
Na žalost, još uvijek vodeći tenisač na ATP-ljestvici neće spavati zajedno s kolegama iz švicarskih reprezentacija.
Federer neće biti s nama jer on ima vlastite navike i uobičava biti sâm na svakom natjecanju. Stoga ni Olimpijske igre nisu iznimkom. No sigurno je da će nas Roger posjećivati i prošetati selom, kaže Werner Augsburger, šef švicarske delegacije u Pekingu.
ništa čudno...ako se dobro sjećam tako je bilo i 2004....jebiga tip ima svoje manđe :D
Ljubo stiže u Peking. Igre sad mogu početi
Usput, Schuettler sudskim putem izborio pravo nastupa. Neki su odkazali,a ITF nije pomicao entry listu pa ih je Rainer tužio. Njemački olimpijski odbor poslao specijalni avion po njega
superKelly
05.08.2008., 10:40
Usput, Schuettler sudskim putem izborio pravo nastupa. Neki su odkazali,a ITF nije pomicao entry listu pa ih je Rainer tužio. Njemački olimpijski odbor poslao specijalni avion po njega
Isto tako i Viktor Troicki [sada je prvi ipod crte] (http://www.skyway.asia) ocekuje rasplet ...
Luyindula
05.08.2008., 12:05
Polufinalist Wimbledona zaslužuje igrati, glupo je što se Entry lista davno formirala, trebaju je napravit tek nakon ova dva mastersa.
EDIT; Da se en.lista sada pravi, mislim da bi i Roko bio blizu olimpijade...
ma ove olimpijske igre su šta se tiče tenisa čisti kretenizam...
eo naprimjer verdasco je na race listi 11, 30 bodova od osmog mjesta koje ga vodi na masters cup, a nema pravo nastupa na olimpijskim...i sve bi to bilo u redu da se ne dobijaju bodovi, a ne ovako...sad se lipo ovi oko njega nakupe bodova...
harakiri2
05.08.2008., 12:29
ma ove olimpijske igre su šta se tiče tenisa čisti kretenizam...
eo naprimjer verdasco je na race listi 11, 30 bodova od osmog mjesta koje ga vodi na masters cup, a nema pravo nastupa na olimpijskim...i sve bi to bilo u redu da se ne dobijaju bodovi, a ne ovako...sad se lipo ovi oko njega nakupe bodova...
jel to zato što su isprid njega dva španjolca Nadal i Ferrer?
ontopic: ja mislim da zlato neće osvojit netko od prva tri (Federer, Nadal, Đoković) tako je bilo i u Ateni: medalje su uzeli Massu, Fish, Gonzales
jel to zato što su isprid njega dva španjolca Nadal i Ferrer?
ma nevažno...
za igre koju su simbol sportskog duha i poštenja ovo je prilično nepravedno prema dobrom dijelu tenisača...
Ako ćemo o korijenima olimpijade, nije li ona zamišljena kao natjecanje amatera koji su tu zbog olimpijskog duha, a ne profesionalaca koji su tu zbog bodova :D
tako je zamišljena...to se zadržalo samo u nogometu koji je uvik sramotno slab na olimpijadi...:D
uglavnom, meni se ne sviđa šta se dobijaju bodovi...
Polufinalist Wimbledona zaslužuje igrati, glupo je što se Entry lista davno formirala, trebaju je napravit tek nakon ova dva mastersa.
Entry lista se uvijek pravi 6 tjedana prije svakog turnira, tako je i za Olimpijski turnir
Pravedno ili nepravedno limit je postavljen na broj igrača po svakoj zemlji. Isto pravilo vrijedi i u atletici, jedino što je tamo limit na 3 natjecatelja, a ne na 4. Sigurno je da Amerikanci imaju više od 3 dobra sprintera na 100m ili Kenijci dugoprugaša na 3000m zapreke, ali takva su pravila. U plivanju je limit na 2 natjecatelja iz jedne zemlje
Španjolci su nominirali Nadala, Ferrera, Almagra i Robreda. Pretpostavlja se da ako nemožeš ući među 4 najbolja u svojoj zemlji kako ćeš onda među 3 na Olimpijadi?
Sličan je primjer s Ruskinjama u ženskoj konkurenciji, ali oni nisu poštovali ranking. Nominirali su Šarapovu, Kuznetzovu, Dementijevu i Safinu, iako je prije 6 tjedana Čakvetadze imala bolji ranking od Safine. Ali u Rusiji su očito (s pravom) procijenili da je Safina u boljoj formi. Šarapova se u međuvremenu povrijedila i nju će zamijenit Zvonareva, tako da Čakvetadze, trenutno 10. igračica svijeta neće igrat.
A što se tiče ATP bodova, tu Verdasco neće biti oštećen jer se za vrijeme Olimpijade igraju turniri u Americi (Losa Angeles, Washington). Ustvari, zbog slabije konkurencije može skupit i više bodova :)
Luyindula
05.08.2008., 23:37
Entry lista se uvijek pravi 6 tjedana prije svakog turnira, tako je i za Olimpijski turnir
A što se tiče ATP bodova, tu Verdasco neće biti oštećen jer se za vrijeme Olimpijade igraju turniri u Americi (Losa Angeles, Washington). Ustvari, zbog slabije konkurencije može skupit i više bodova :)
OI su nešto drugo, tako da bi ipak bilo poštenije da se EI napravi nakon zadnjeg TMS-a (ili GS-a, ako ovog prvog nema poslije)
A što se tiče bodova, više ih se dobije na Olimpijadi, doduše i konkurencija je veća, ali 10. igrač svijeta bi sigurno dobro kotirao.
OI
ATP Ranking Points/ATP Race Points
Gold: 400/80
Silver: 280/56
Bronze: 205/41
SF: 155/31
QF: 100/20
R16: 50/10
R32: 25/5
R64: 5/1
Los Angeles
ATP Ranking Points/ATP Race Points
W: 175/35
F: 120/24
SF: 75/15
QF: 40/8
R16: 15/3 (Seeds 1-4: 0/0)
R32: 0/0
Q: +5/+1
FEDERER Roger (1) SUI v TURSUNOV Dmitry RUS
LEE Hyung-Taik KOR v AREVALO Rafael (INV) ESA
ROBREDO Tommy ESP v SEPPI Andreas ITA
BERDYCH Tomas CZE v KARLOVIC Ivo (14) CRO
SIMON Gilles (10) FRA v SODERLING Robin SWE
NIEMEYER Frederic (A) CAN v CANAS Guillermo ARG
BELLUCCI Thomaz BRA v HRBATY Dominik SVK
GUCCIONE Chris AUS v BLAKE James (8) USA
DAVYDENKO Nikolay (4) RUS v GULBIS Ernests LAT
MATHIEU Paul-Henri FRA v LAPENTTI Nicolas ECU
LOGLO Komlavi (INV) TOG v ANDERSON Kevin (IP) RSA
MIRNYI Max (IP) BLR v KIEFER Nicolas (15) GER
GONZALEZ Fernando (12) CHI v SUN Peng (IP) CHN
CILIC Marin CRO v MONACO Juan ARG
ROCHUS Olivier BEL v MINAR Ivo CZE
TIPSAREVIC Janko SRB v FERRER David (5) ESP
NALBANDIAN David (7) ARG v ZENG Shaoxuan (A) CHN
MASSU Nicolas (IP) CHI v DARCIS Steve BEL
BOLELLI Simone ITA v HANESCU Victor ROU
MONFILS Gael FRA v ALMAGRO Nicolas (11) ESP
YOUZHNY Mikhail (13) RUS v VANEK Jiri CZE
NIEMINEN Jarkko FIN v JOHANSSON Thomas SWE
SCHUETTLER Rainer GER v NISHIKORI Kei (IP) JPN
GINEPRI Robby USA v DJOKOVIC Novak (3) SRB
MURRAY Andy (6) GBR v LU Yen-Hsun TPE
CALLERI Agustin ARG v LJUBICIC Ivan CRO
DANIEL Marcos BRA v MELZER Jurgen AUT
DANCEVIC Frank CAN v WAWRINKA Stanislas (9) SUI
STEPANEK Radek (16) CZE v LLODRA Michael FRA
QUERREY Sam USA v ANDREEV Igor RUS
HEWITT Lleyton AUS v BJORKMAN Jonas (IP) SWE
STARACE Potito ITA v NADAL Rafael (2) ESP
Evo i parovi:
BRYAN Bob/BRYAN Mike (1) USA v KNOWLES Mark/MULLINGS Devin BAH
KIEFER Nicolas/SCHUETTLER Rainer (IP) GER v KNOWLE Julian/MELZER Jurgen AUT
GUCCIONE Chris/HEWITT Lleyton (IP) AUS v CALLERI Agustin/MONACO Juan (IP) ARG
BJORKMAN Jonas/SODERLING Robin SWE v NADAL Rafael (6) ESP/ROBREDO Tommy
FEDERER Roger (4) SUI/WAWRINKA Stanislas v BOLELLI Simone/SEPPI Andreas ITA
CILIC Marin/LJUBICIC Ivan (IP) CRO v GONZALEZ Fernando/MASSU Nicolas (IP) CHI
BERDYCH Tomas/STEPANEK Radek CZE v MELO Marcelo/SA Andre BRA
MONFILS Gael/SIMON Gilles FRA v BHUPATHI Mahesh (7) IND/PAES Leander
ANDREEV Igor (8) RUS/DAVYDENKO Nikolay v BLAKE James/QUERREY Sam USA
CANAS Guillermo/NALBANDIAN David ARG v DARCIS Steve/ROCHUS Olivier (IP) BEL
MURRAY Andy/MURRAY Jamie GBR v NESTOR Daniel/NIEMEYER Frederic CAN
CLEMENT Arnaud/LLODRA Michael FRA v ERLICH Jonathan (3) ISR/RAM Andy
ALMAGRO Nicolas (5) ESP/FERRER David v ANDERSON Kevin/COETZEE Jeff RSA
ASPELIN Simon/JOHANSSON Thomas SWE v HANLEY Paul/KERR Jordan AUS
FYRSTENBERG Mariusz/MATKOWSKI Marcin POL v YU Xinyuan/ZENG Shaoxuan (IP) CHN
DAMM Martin/VIZNER Pavel CZE v DJOKOVIC Novak (2) SRB ZIMONJIC Nenad
gadan zdrijeb za Hrvatski par...pffff nema srece za nas...ovaj put....
Luyindula
07.08.2008., 12:09
Ako prođe prva tri kola, Bandera osvaja zlato. Čilić ako odigra kako zna, trebao bi prođ prva dva. Parovi su vjerojatno vani već u prvom, najteži ždrijeb.
e da su lepi i ljubo jos bi se nadao necemu, ovako ce to ic tesko ili nikako.
nis, jedina nam je nada da ce cile eksplodirati :)
i toliko o kombinacijama karlovic - zovko :top:
Žrijeb ženskog turnira:
http://www.itftennis.com/shared/medialibrary/pdf/original/IO_35059_original.PDF
parovi: http://www.itftennis.com/shared/medialibrary/pdf/original/IO_35060_original.PDF
:)
Miss Piggy stigla u Peking.:kiss:
http://bbs.tennis.com.cn/uploadFiles/2008-08/5_8399419_1.jpg
http://i33.tinypic.com/wt5zkn.jpg
http://i298.photobucket.com/albums/mm269/vvorcl/tennis1-1306.jpg
Nema zavoja na palcu!:lux:
FEDERER Roger (1) SUI v TURSUNOV Dmitry RUS
LEE Hyung-Taik KOR v AREVALO Rafael (INV) ESA
ROBREDO Tommy ESP v SEPPI Andreas ITA
BERDYCH Tomas CZE v KARLOVIC Ivo (14) CRO
SIMON Gilles (10) FRA v SODERLING Robin SWE
NIEMEYER Frederic (A) CAN v CANAS Guillermo ARG
BELLUCCI Thomaz BRA v HRBATY Dominik SVK
GUCCIONE Chris AUS v BLAKE James (8) USA
DAVYDENKO Nikolay (4) RUS v GULBIS Ernests LAT
MATHIEU Paul-Henri FRA v LAPENTTI Nicolas ECU
LOGLO Komlavi (INV) TOG v ANDERSON Kevin (IP) RSA
MIRNYI Max (IP) BLR v KIEFER Nicolas (15) GER
GONZALEZ Fernando (12) CHI v SUN Peng (IP) CHN
CILIC Marin CRO v MONACO Juan ARG
ROCHUS Olivier BEL v MINAR Ivo CZE
TIPSAREVIC Janko SRB v FERRER David (5) ESP
NALBANDIAN David (7) ARG v ZENG Shaoxuan (A) CHN
MASSU Nicolas (IP) CHI v DARCIS Steve BEL
BOLELLI Simone ITA v HANESCU Victor ROU
MONFILS Gael FRA v ALMAGRO Nicolas (11) ESP
YOUZHNY Mikhail (13) RUS v VANEK Jiri CZE
NIEMINEN Jarkko FIN v JOHANSSON Thomas SWE
SCHUETTLER Rainer GER v NISHIKORI Kei (IP) JPN
GINEPRI Robby USA v DJOKOVIC Novak (3) SRB
MURRAY Andy (6) GBR v LU Yen-Hsun TPE
CALLERI Agustin ARG v LJUBICIC Ivan CRO
DANIEL Marcos BRA v MELZER Jurgen AUT
DANCEVIC Frank CAN v WAWRINKA Stanislas (9) SUI
STEPANEK Radek (16) CZE v LLODRA Michael FRA
QUERREY Sam USA v ANDREEV Igor RUS
HEWITT Lleyton AUS v BJORKMAN Jonas (IP) SWE
STARACE Potito ITA v NADAL Rafael (2) ESP
Odličan turnir. Svi su tu. :top:
Odličan turnir. Svi su tu. :top:
Osim Roddicka i Gasqueta :mig:
Federer u istom dijelu ždrijeba s Karlovićem i Simonom
Nadal, Murrey i DJoković svi u donjem dijelu
i toliko o kombinacijama karlovic - zovko :top: jbg kad niti jedan par nije otkazao....
Baš me zanima što se događa s našim parom ako Ljubo ipak odluči da ne bi igrao.
Žrijeb ženskog turnira:
http://www.itftennis.com/shared/medialibrary/pdf/original/IO_35059_original.PDF
parovi: http://www.itftennis.com/shared/medialibrary/pdf/original/IO_35060_original.PDF
:)Mislim da tu (pod uvjetom da je Serenino koljeno OK) sestre Williams sigurno osvajaju zlato u paru, a i u singlu će jedna od njih sigurno osovojiti medalju.
Usput, zar se Srpkinje toliko mrze da ne žele igrati ni parove na Olimpijadi?
Karlović odustao od nastupa zbog visoke temperature. :(
Karlović odustao od nastupa zbog visoke temperature. :(
zbrisao kad je vidio ždrijeb :lol:
izgleda da je izbornik progutao govno bez veze.
Impresija
07.08.2008., 16:40
zbrisao kad je vidio ždrijeb :lol:
izgleda da je izbornik progutao govno bez veze.
ne bi se čudila :rolleyes:
kakav kralj taj karlo, cekao zdrijeb, skuzio da mu ne pase i odustao :rofl: da temperatura :lol:
meni je drago da ga nema na oi jer mu tamo nije mjesto. makar meni svejedno, ja ga ionako ne bi gledao.
Karlovic je odustao zbog teskog zdrijeba, a igra s igracima koje je pobjedjivao... netko je u sukobu s logikom i zdravim razumom. A koji je to laki zdrijeb ako je ovo turnir u razini super 9? Kako lako do medalje (koja se samo broji i pise) bez da pobjedis federera, nadala ili djokovica? Ovdje je trebalo pobjedit samo jednog, i to onog uzdrmanog i ranjenog.
messi_15
07.08.2008., 17:35
finale nadal:đokovic federer je definitivno u padu forme nece on ni medalju osvojit
Ljudi, fakat ste grozni na desetu potenciju. Kad je Ančić odustao zbog bolesti, svi su vikali kako im ga je žao i kako je on jadan bolestan i slično. Kad je Karlović odustao zbog bolesti, onda folira. Zbilja ste grozni. :bljak:
Whatever
07.08.2008., 18:25
Buahahahahahahaha :rofl: Bandera je car :s
Jebeš Olimpijadu i nastupe za Hrvatsku... nema tu para... jel ima još netko da mu nije jasno o kakvom je igračini i nadasve ljudini riječ? :rofl:
Ovdje ima ozbiljno bolesnih ljudi.
Whatever
07.08.2008., 18:33
Ima, ali Karlović sigurno nije jedan od njih :rofl:
Luyindula
07.08.2008., 18:35
Sad ste malo pretjerali. :mig:
Yebo sreću, imali smo 4 potencijalna kandidata za najmanje 1/8, sad imamo samo jednog...
Ljubo je došao ukočen igrat, a ovaj pošalje sms da je bolestan i da neće doć. Ne služi mu baš na čast.
Ljudi, fakat ste grozni na desetu potenciju. Kad je Ančić odustao zbog bolesti, svi su vikali kako im ga je žao i kako je on jadan bolestan i slično. Kad je Karlović odustao zbog bolesti, onda folira. Zbilja ste grozni. :bljak:
:top:
Whatever
07.08.2008., 18:51
a ovaj pošalje sms da je bolestan i da neće doć. Ne služi mu baš na čast.
Sva sreća da mu je to prvi put pa mu možemo oprostit :mig:
Podolski
07.08.2008., 18:57
finale nadal:đokovic federer je definitivno u padu forme nece on ni medalju osvojitNadal-Đoković igraju u polufinalu,naravno ako dođu do istog
Sva sreća da mu je to prvi put pa mu možemo oprostit :mig:
a sta mu imas oprastat? koga briga dal ce igrat ili nece, taj igrac za mene ne postoji, ali moram priznat da me svaki put iznova iznenadi :rofl:
ocekujem ga na us openu u parovima sa pasanskim :rofl:
Luyindula
07.08.2008., 19:04
U Umagu su Karanušić i Pašanski igrali parove...izgubili su prvu 6-0 6-1 :rofl::rofl:
Da je to bilo pogledat :s
to je bio vjerojatno najjaci par ikada :rofl:
Whatever
07.08.2008., 20:18
a sta mu imas oprastat? koga briga dal ce igrat ili nece, taj igrac za mene ne postoji, ali moram priznat da me svaki put iznova iznenadi :rofl:
Kao, "nada se" da će igrat US Open... ako ne bude igra ja ga stavljam u avatar na dva dana :D
Impresija
07.08.2008., 20:29
Ljubo je došao ukočen igrat, a ovaj pošalje sms da je bolestan i da neće doć. Ne služi mu baš na čast.
ma bolje da ga nema... interesira me oce li nastavit igrat za reprezentaciju kad nema olimpijskih....
ma bolje da ga nema... interesira me oce li nastavit igrat za reprezentaciju kad nema olimpijskih....
Tad će već prepisat neku bolest od Ančića :bicedobro: :rofl:
Šteta što otkaza, jedna medalja za Hrvatsku prekrižena :mama:
Kao, "nada se" da će igrat US Open... ako ne bude igra ja ga stavljam u avatar na dva dana :D
i u cut banderas je Bog :s
ma pijandura delikvent na n-tu potenciju taj drvosjeca dr Ivo!!
zar vam nije samo cudno da se on javlja uvijek SMS-om...
tu nesto ne stima 100 posto, naravno s drvosjecom dr. ivom
da, to sam zaboravio komentirat... uvijek sve otkazuje smsom :rofl:
"e bok, doktor mi je rekao da ne mogu na oi, sorry" :rofl: nakon sta se 2 dana nije uopce javljao, valjda nije imao snage napisat sms :rofl:
isprika netocnog navoda, nije rekao sorry :rofl:
Ajmo napravit peticiju da skupimo za bon za Karlovića da može nazvat savez kad zatreba...
aj svi stavite u potpis: Div sa Šalate, koji degenerik.
:rofl::s
mozemo mi i bolje od obicnog bona! dobit ce tele2 paket koji ukljucuje mobilni uredjaj sa savezom na mukte broju :rofl:
peggy bundy
07.08.2008., 22:22
koji lik:eek:
il je gad, il je nepristojan
Ante Balboa II.
07.08.2008., 22:47
SMS...pa ovaj stvarno nije normalan...
Impresija
07.08.2008., 23:13
koji lik:eek:
il je gad, il je nepristojan
i jedno i drugo...debil :rolleyes:
šta je najgore prpić će ga zvat za DC :rofl:
HutaGalung
08.08.2008., 00:06
SMS...pa ovaj stvarno nije normalan...
a mogao je samo da cimne... :D
kakav lik taj Karlovic...
Evo citat: 'Prvi hrvatski reket prije nekoliko dana zamolio je HTS da mu put u Kinu odgode za jedan dan jer je dobio visoku temperaturu. Ta molba mu je uslisana, no danas je Karlovic iz Miamija poslao SMS poruku da su mu nakon pregleda ljecnici zabranili nastup.'
Ako je tu nekome nesto sporno, neka se sam ode pregledati. Mislim da najvise pece prvi dio citata, ali to ce ostati jos mjesecima, pa se ovi pljuvaci bez argumenata mogu naviknuti na to.
zasto je onda danas na tv marina mihelic rekla da se 2 dana uopce nije javljao, a onda na kraju poslao taj SMS (SMS!!)
jos jedna urota protiv naseg bandere? gle, drš, prihvati da je karlo nula :mig:
Ne znam tko je drš.... http://teletekst.hrt.hr/?str=503-01 polemiziraj s hinom. Vjerujem da se sljedecu vijest prilagodit 'pravoj istini', sto je HINA za ovu ekipu.
svi znamo kakav je karlović tako da nema smisla ga uopće branit...:rigo:
bart_85
08.08.2008., 06:57
Evo morao sam se ulogirat samo da kažem da je Karlović govno i za mene više ne postoji! :mig:
prilika
08.08.2008., 08:27
Karlović je sada shvatio da mu se ne i ide u Pekong, vjerojatno zato što neće dobiti velike novce za to, a i žena mu je Amerikanka pa će radije ostati s njom neko vrijeme u SAD kada je već zadnji turnir bio u Cincinatiju. On nije htio igrati za reprezentaciju odnosno Davis Cup zato što je pre malo plaćen i da nije dobra raspodjela novca u teniskom savezu. Molio je da ipak igra za reprezentaciju i da želi ići na ovu Olimpijadu. Na zadnjem turniru je pobjedio Federera i Kohlschreibera, a izgubio je od Murreya. Nije bilo govora o nekoj bolesti, tako mislim da je sve izmislio. Trebao je otići na Olimpijadu kada je prije izjavljivao da želi ići. On je baš psihopat i stalno mu nešto ne odgovara. Kako je Ljubičić mogao otići U Peking iako je ozlijeđen, ali ipak želi nastupiti. Karloviću bi bio kao i Ljubičiću ovo zadnji nastup na Olimpijadi jer će obojica za vrijeme slijedeće olimpijade u Londonu imati već 33 godine i vjerojatno neće više biti u formi, ako će uopće tada više igrati.
Zna netko šta je točno sa Ančićem? Nije mononukleoza, ali jučer su rekli na Pekinškom dnevniku da je otkazao i US OPEN.
Ljudi, fakat mi uspijevate zgaditi tenis, ali time i pokazujete sami sebe i svoju kulturu. :rigo:
zlatna ribica
08.08.2008., 08:58
Totalno mi je svejedno. Ionako kad čujem na vijestima "Karlović pobijedio Federera" "osvojio turnir" "pobijedio ovog ili onog"... uopće me ne dira. Nimalo. Ne osjećam nikakvo veselje ni ponos kao za druge sportaše... npr. kad Blanka skače na 210 u stanju sam si pojesti sve nokte...
Karlović za mene nije hrvatski sportaš već jako dugo (ako je ikad i bio), pa je stoga i sasvim primjereno da ne nastupa za Hrvatsku na Olimpijadi.
messi_15
08.08.2008., 09:26
obični seljak usro se ždrijeba pičkica
bart_85
08.08.2008., 10:01
Ljudi, fakat mi uspijevate zgaditi tenis, ali time i pokazujete sami sebe i svoju kulturu. :rigo:
pošto si ti kulturan a svi su divljaci objasni nam onda slučaj Karlović i u čemu mi to griješimo?
kukuriku
08.08.2008., 10:06
deca, ja tu ne vidim niš upitno, osim što je poslao sms. to je onak, malo nepristojno.
al opet, možda je čovjek šparan. sms je ipak najjeftiniji.:mig:
mislim, ako možemo vjerovati lepom da je bolestan non-stop zadnjih x godina, i da je 2 put uspijo dobit mononukleozu ili tak nešto (što je slučaj 1 na milijun) što ne vjerovat i banderasu da ga je spičijo virus kaki.
dr. van Nostrand
08.08.2008., 10:07
Prognozirajte teniski olimpijski turnir: http://www.forum.hr/showthread.php?t=364695
Limačica.
08.08.2008., 10:40
deca, ja tu ne vidim niš upitno, osim što je poslao sms. to je onak, malo nepristojno.
al opet, možda je čovjek šparan. sms je ipak najjeftiniji.:mig:
mislim, ako možemo vjerovati lepom da je bolestan non-stop zadnjih x godina, i da je 2 put uspijo dobit mononukleozu ili tak nešto (što je slučaj 1 na milijun) što ne vjerovat i banderasu da ga je spičijo virus kaki.
haha da a tenisači imaju para ko čistačice pa je mogo samp poslat sms :lol: od kud ti da je dobio po 2. put mononukleozu? jel izjavio ili su to samo nagađanja ? :ne zna:
Navodno izjavljuju americki mediji da je mononukleoza, a nasi da je viroza... Al nekak mi je to sumnjivo jer je vec otkazao turnir koji je krajem 8. :ne zna:
Limačica.
08.08.2008., 11:52
ma medijima niš ne vjerujem, dok on sam ne izjevi ili dok ne dođe službena potvrda.. ja sam toma nevjernik :zubo:
Luyindula
08.08.2008., 11:53
Jbt da je Ljubo odustao, tko bi igro parove, Zovko/Čilić, Karanušić/Čilić ????? :s
dr. van Nostrand
08.08.2008., 11:57
Jbt da je Ljubo odustao, tko bi igro parove, Zovko/Čilić, Karanušić/Čilić ????? :s
vs. Gonzalez/Massu :rofl:
Kaže Ljubo nema veze, ne brine se za parove: ja i Marin možemo dobit svakoga:s
Pa kolko bi naših bilo tam da su svi zdravi? :misli:
Whatever
08.08.2008., 12:27
ma daj, kaj bi bilo nepristojno? radi se samo o najvećem sportskom događaju na svijetu i sasvim je normalno da ga otkažeš sms-om :D
sad na stranu sva prepucavanja Lepi fan club vs. ostatak svijeta s topika ATP, to je ionako većinom zajebancija, ali ovo je fakat previše i od Bandere...
pa majku mu, Truba i Lepi su igrali parove do tri ujutro s onim Indijcima i borili se za medalju do zadnje kapi znoja, da i ne govorim o Davis Cupu... sve je to u redu dok otkazuješ turnire zbog temperature da bi popodne zaigrao parove, ali Olimpijada je većini sportaša san snova, pogotovo osvojiti medalju na njoj, akone za svoju zemlju, barem za sebe... a ovaj prvo cvili da bi išao, a onda dan prije otkaže sms-om... šta je preslano, ni s kruhom ne valja :D
osim toga, mogao se kao i Truba barem pojaviti u Pekingu, pa ako mu je loše, ne igrati... ali ne, očito je ostao u Americi jer je tako komodnije kad se zbroji nedostatak para i težak ždrijeb... a ako on ne zaigra US Open, rekoh da ga nosim dva dana u avataru...
zanima me i Mićin komentar :D
bart_85
08.08.2008., 12:59
Navodno izjavljuju americki mediji da je mononukleoza, a nasi da je viroza... Al nekak mi je to sumnjivo jer je vec otkazao turnir koji je krajem 8. :ne zna:
Čemu ovo? očito je viroza. A zna se da nakon mononukleoze imunitet oslabi pa se Mario lakše zarazi i pokupi razna sranja..
A Karloviću još jednom: smrade!
ako ti neko moze zgadit tenis onda je to karlovic :mig:
mario_t
08.08.2008., 14:03
Čemu ovo? očito je viroza. A zna se da nakon mononukleoze imunitet oslabi pa se Mario lakše zarazi i pokupi razna sranja..
Mario je jedan veliki čovjek i Hrvat, i igrao bi da može - SIGURAN SAM.
A stoka zvana D-IV-O ne zaslužuje igrati za našu zemlju. Prodajmo ga, on se sigurno neće bunit (ako novčana raspodjela bude dobra) :).
Nek igra za... :hmmm: Bahrein?
mario_t
08.08.2008., 14:04
ako ti neko moze zgadit tenis onda je to karlovic :mig:
Ou jeaaa...
No mislim da on samo želi pokazati naciji kako je bitan :rolleyes:
peggy bundy
08.08.2008., 14:52
Lepi koliko ja znam nikad nije iznevjerio Hrvatsku, za razliku od Žirafčića
objasnio mi je prijatelj s medicine da se mononukleoza može vratiti ako nije dovoljno zalječena i ak ti opet padne imunitet... rijetko je al se nažalost događa
Impresija
08.08.2008., 17:01
IVO POSL'O SMS :D
Zlatko Mateša:
"Nagađa se da je možda odustao kad je vidio ždrijeb: Berdych, Seppi ili Robredo pa Federer. Čim je iz Cincinnatija otišao na Floridu, bilo je jasno da nešto ne štima. Neopisivo. Ako su Federer i Nadal mogli doći u Peking izravno iz Cincinnatija, pa mogao je i gospodin Karlović. Ne, on je otišao u Miami. Mogli su naši liječnici utvrditi što mu je i pokušati ga osposobiti za nastup. Što znači temperatura kojom se opravdava? Kolika? Temperatura je i 37,2", prenose 24 sata ljutnju predsjednika HOO-a kojeg je Ivin potez posebno pogodio.
"Uložio sam mnogo svojega kredibiliteta da bi Karlović došao u Peking i ovo je pljuska meni osobno. Iskazao je potpuno odsustvo bilo kakvog osjećaja odgovornosti. Pa nisu Olimpijske igre hakl s dečkima da ih tek tako otkazujete".
Slažemo se, teško je razumjeti Karlovićevu ljubav prema sms porukama, a u čudu su i brojni hrvatski sportaši u Pekingu. No, činjenica je da je Ivo i prije izvodio slične SMS vratolomije, ponajviše kada je trebalo igrati za Davis Cup reprezentaciju.
Na kraju je pristao igrati za repku i zato da bi mogao nastupiti u Pekingu. Jednostavno neobjašnjivo, no tko će ga znati... možda mu je samo nestalo bona...
Net.hr
taj lik stvarno nema obraza,ne bi ga ja više zvala u reprezentaciju...
Bash je debil. Nego, shta vas briga i ne treba vam. Kajace se on jednoga dana shto nije iskoristio svoju shansu da zaigra na olimpijadi.
sms vratolomije, kako dobro :rofl:
Whatever
08.08.2008., 17:32
sms vratolomije, kako dobro :rofl:
stavija san ih i ja u sig :D
popust za otkazivanje oi :rofl:
nazalost telefoniranje s tom tarifom je ekstra skupo, pogotovo iz amerike :rofl:
IVO POSL'O SMS :D
...
Na kraju je pristao igrati za repku i zato da bi mogao nastupiti u Pekingu. Jednostavno neobjašnjivo, no tko će ga znati... možda mu je samo nestalo bona...
Net.hr
taj lik stvarno nema obraza,ne bi ga ja više zvala u reprezentaciju...
Prvo sam mislila da netko ironizira, kad ono stvarni Mateša ovo rekao :rofl:
A ovo za bon je od mene prepisao :tuctuc::ceka:
Tome da se bojim da opet ne dobije mononukleozu:ne zna:
SMS vratolomije :s Car:rofl:
SMS, ma nije normalan :rofl::rofl::rofl:
liedshow
08.08.2008., 21:47
ma nek si zabije u šupak miami, onu svoju ženu i ono smeće 6"9, konjina jedna, ne treba više kročit u hrvatsku.... pa koji lik????? debil debil:kava:
Mario je jedan veliki čovjek i Hrvat, i igrao bi da može - SIGURAN SAM.
tako je, zato i plaća porez u monte carlu :rofl:
ne placa porez monte carlu, odnosno placa smijesne cifre, zato je i prijavljen tamo. dosadni ste s tim porezima :) ne kuzim samo kako se to kod ljube i ancica stalno spominje, a kod ivanisevica ili janice nikad :ne zna:
no dobro, nekome je vaznije gdje igrac placa porez, a nekome cinjenica da je igracu cast igrat za reprezentaciju, a ne da uporno izvodi sms vratolomije, al svako ima svoje vrijednosti :)
što ste se uzjebali oko bandere? pa on ionako za vas nije hrvatski tenisač i nema veze hoće li nastupiti ili ne :confused:
ne placa porez monte carlu, odnosno placa smijesne cifre, zato je i prijavljen tamo. dosadni ste s tim porezima :) ne kuzim samo kako se to kod ljube i ancica stalno spominje, a kod ivanisevica ili janice nikad :ne zna:
no dobro, nekome je vaznije gdje igrac placa porez, a nekome cinjenica da je igracu cast igrat za reprezentaciju, a ne da uporno izvodi sms vratolomije, al svako ima svoje vrijednosti :)
ma boli mene k gdje tko plaća porez, samo kažem da mi to nekako ne ide uz epitet "velikog Hrvata" :)
ma kome puca k za velike i male hrvate, zanimaju nas prvenstveno hrvatski sportasi, a karlovic je dokazao vise puta da to nije :)
lik je siguran da bi ancic igrao da nije bolestan, sta je tu upitno.. i ja sam siguran da bi igrao :) vecini sportasa oi su san :)
jebote...nije upitno to što je on siguran da bi ančić igrao kad bi bio spreman, siguran sam i ja u to, samo ne znam kako netko spaja tu "titulu" velikog hrvata (samo da napomenem kako tu sintagmu smatram izrazito debilnom) s činjenicom da taj ne plaća porez svojoj državi...nije mi jasan taj način razmišljanja samo, daleko od toga da ću po nekom pljuvat zato što plaća porez u monte carlu ili gvineji bisao, nek radi s parama što hoće...
fulao sam na sta si ciljao onda :zubo:
mah, prekasno je za opterecivati se malim i velikim hrvatima. da mi je znat ko se uopce sjetio dijelit hrvate na velike i male i dal postoje srednji :confused:
a ne znam, to moramo pitati one koji koji su skloni takvim kategorizacijama...
ček ček, sad je meni palo na pamet što bi to moglo značiti gledano iz dva različita kuta kroz odgovarajuću prizmu :confused:, no pošto nije to tema ovdje, nema smisla da pišem išta više :D
stoga nastavimo u revijalnom tonu i nadajmo se maestralnom trubinom (možda bi se on mogao prijaviti i za paraolimpijadu :zubo: ) i siličevom nastupu :s
Whatever
09.08.2008., 02:51
ma koga boli Q za male i velike Hrvate i za porez... to su priče za ubit dosadu na forumu i dizat tlak Rooseu :D
činjenica je samo da se Bandera po n-ti put ponio đubretarski i nakon što su mu ljudi izlazili u susret, on njima otkazuje SMS-om... i to ne neki šugavi turnirčić, nego OI, što je san i ponos svakog sportaša... ne moramo čak ni nacionalni element spominjat... ali ako je jedan Federer mogao doći tamo i nosit zastavu svoje države, jedan Nadal je mogao hodat u povorci i biti sretan što je dio toga, onda se sigurno jedan disproporcionalni i limitirani debilček sa Šalate mogao barem pojavit tamo... ovako ispada da su Ivano Balić, Blanka Vlašić, Duje Draganja i svi ostali budale, a Lurch je vrhunski sportaš koji otkazuje OI ko da se radi o challengeru u Češkoj...
sad bar znamo ko nosi gaće u tom njegovom braku... a škovaca od čovika uvik ostaje škovaca od čovika, pa da osvoji još 5 Grand Slamova (šta neće, naravno)... :rigo:
Jebote, odjebat olimpijske igre na ovakav način, strašno. :s
Preko MMS-a bi još i mogao proć, ali ovako je pretjerao. :D
Jel ima taj čovjek kakvog obraza. Mislim, boli me džon, ne gubimo mi ništa, on gubi. Ali ono, neke osnove ponašanja i kulture ne bih škodilo.
Ljuba Truba otkazao takodjer...
eh koja tuga po nase...
Impresija
09.08.2008., 10:03
otkaza je pojedinacno još ima nade za parove :moli:
Luyindula
09.08.2008., 10:13
Oćemo Roka :lux:
Gdje se može vidjeti raspored mečeva?
otkazao singl, al ne i parove... sve cudniji su mi nasi tenisaci :D
enivej, umjesto karlovica i ljubicica u prvo kolo usli su mullings s bahama i xinyuan yu iz kine :)
umjesto davenport spanjolka maria jose martinez sanchez
otkazao singl, al ne i parove... sve cudniji su mi nasi tenisaci :D
Kao misli da će parove moći igrati, jer će onaj drugi raditi sve za njega :D.
Otkazao je nastup na Olimpijskim igrama. Nakon sto peripetija i navlačenja u stilu “sad hoću, sad neću” ispunio je normu i dobio zeleno svjetlo za nastup na najprestižnijem sportskom natjecanju. Dan prije puta “zbog povišene temperature i preporuke liječnika” u ruke je uzeo mobitel i ušao u povijest. Naime, SMS-om je obavijestio da neće predstavljati svoju zemlju.
U doba kada je i za jednostavnu radnju poput naručivanja pizze ipak potrebno stisnuti zelenu slušalicu, on je pomaknuo granice komunikacije. I dok je ludio prvi čovjek hrvatskih olimpijaca, koji je za njega u vatru htio staviti svoj Panerai i letačku dozvolu, mnogi su se priči slatko smijali. Oni optimističniji čekaju verziju “Gole istine” u kojoj će sve pojasniti (s naglaskom na dnevne sate), u nedostatku opširnijeg objašnjenja od 160 znakova, o tome što se zaista događalo možemo samo nagađati. Možda je sve izgledalo ovako…
- Ej frende, imaš za poruku?
- Pa šta nemaš mobitel?
- Ma, imam. Al, ostao sam bez kredita. Nemam više dolara, treba kupit bon.
- Ajde, evo ti, al samo jedna!
- Tenks… A gdje su velka slova?
- Dva puta stisni ljestve.
E, fakat sori, nemrem nikak doc. Sora me temperaturica, fakat jako. Tak da nis od mene. Mi mozete nekak na moj racun sam poslat lovu za neiskoristenu kartu? Ivo
SEND?
YES
- Kom si slao?
- Ma, ovima svojim Hrvatima.
- Eh, samo da se troši tuđe, jel bar važno bilo?
- Ma, niš specijalno, sam da otkažem dolazak. Trebao sam ić na put sutra, al temperaturu sam dobio.
- Kolko?
- Dost, 37,2.
- Uf, grdo.
- Nego, lijepo je tu u Miamiju u ovo doba. Uživam svake godine.
- Je, al baš od 8. do 24. kolovoza je najljepše.
- Točno tak kak kažeš. Ja to ne bi propustio ni za što. Ležiš pod suncobranom, lagano se njišeš i čekaš tko će nekaj platit.
- A šta si trebo u Peking ić? Po novu robu za onaj tvoj butik?
- Ne, nego igrat tenis…
- Igraš tenis?
- Da!
- Ti si, kao, neki tenisač?
- Jesam, dobio sam i Fedexa!
- Ko ti je taj, neki dostavljač?
- Neznaš?! Federer, najjači od doba Samprasa. Sad sam ga baš nekidan skinuo s prve pozicije di je bil četri leta.
- Ma muljaš..
- Nije, sto posto, bilo ti je u svim novinama.
- Eh, kad ja to ne čitam. Meni ti je ljepše tu na plaži fino pivice pit i gledat cure kako daskaju. POLONAAA, DAJ JOŠ DVE PRINESI! VELKE!
- Može, baš mi paše. Treba puno tekućine pit da se temperatura skine, tak mi je i doktor rekao.
- Hrvatska, to mi je nekak poznato. Da nije to tam di je Šuker igro?
- Je, je. Al ja sam ti sad veća faca od njega.
- Zbilja?
- Naravno, ja sam ti tam u Hrvatskoj glavni. Nemogu niš bez mene.
- Kak to?
- Ma uvijek uletim kad treba nekaj pomoć, ja izvučem. Stalno me zovu, a ja svaki put pristanem, sve na mojim plećima. Svaki put ista priča. Zazvoni mobitel, ja se javim i čujem “Ej, Ivo, daj dođi, trebaš nam!”. I ja odma na avion, doma ni plin ne zagasim. Sve pustim i krećem…
- Eh, tak ti je to stalno. Sam zovu kad nekaj trebaju. I onda kad jednom nemreš, onda si najgori neprijatelj.
- Pričaj mi…
- A šta tam u Pekingu Hrvati igraju tenis? Pa šta nije tam pingić in?
- Olimpijske su, svake četri godine. Dođu iz cijelog svijeta, svi spavaju u istom selu i druže se.
- Ima i Ganaca?
- Ne znam, vjerojatno. To ti je ko Schladming, svi su gore.
- Uh, bolje da nisi išao, čuo sam da ti Ganci imaju rakiju od koje glava sedam dana boli!
- Znam ti ja jednog takvog, al nije iz Gane, neg tam prek Dunava. Jedan mali Đoko. Taj kad šljivu na turnir donese, nemre niko na nogama stajat. Jedino taj Švicarac niš ne pije, vidi bistro lopticu pa se onda hvali kak je najbolji.
- Dobra ti je rakija za prehladu. Očemo po jednu?
- Ti plačaš? Znaš, izašao sam bez novčanika…
- Nema frke, tak i tak mi nije prvi put.
- A daj, onda naruči…
- POLONAAA, DAJ JOŠ DVIJE VELKE I PO RAKIJICU SVAKOM!!
:s:s
taman tu sliku imam u glavi
pocinje teniski turnir, cile igra u 4:30 ujutro protiv monaca :(
ko ce danas spavat :(
ima gdje na netu prijenosa tenisa ili to uopće kamere ne snimaju? :confused:
Ovo SMS otkazivanje uopce nije cudno,jedini koji se mogao zacuditi,a vjerujem da se itekako zacudio,je gospodin Matesa koji je olako presao preko svih sranja koje je ta kreatura napravila u Davis kup reprezentaciji i sam se zalozio da ga se dovede na Olimpijske igre.
Matesa dobio si ono sto si trazio.
Nije mi jasno kako uopce ima ljudi koji ga jos uvijek mogu braniti:
Momak,na kojoj planeti ti zivis?????
Cilic - Monaco trenutno 3-3
ajmo Cilic!!
Impresija
10.08.2008., 09:21
Ljubo otkaza i parove :(
čilić 6-4 3-3 :lux:
ko sad igra parove? jel uopće igramo parove?
HutaGalung
10.08.2008., 09:49
Fedex - Srbenda :lol:
http://d.yimg.com/a/p/sp/getty/19/fullj.66a04cac93177cde1e9438ac77cdd9dd/66a04cac93177cde1e9438ac77cdd9dd-getty-81972990wj137_olympics_open.jpg
HutaGalung
10.08.2008., 09:51
Djokovic bi mogao da ispadne u prvom kolu...:D
"I've never, ever, played in worse humidity than this, these are extreme conditions," Serbian third seed Novak Djokovic told reporters.
:lol::lol::lol:
Roose Bolton
10.08.2008., 09:59
btw. kakva je brzina podloge?
Valjda su je pokušali ubrzati da povećaju kompetitivnost.
ma predat će on...
usput, vidite baletanke kod švicaraca :rofl:
fortaleza
10.08.2008., 10:14
6-7 Monaco. Treći set.
e moj Cilicu, kad ces vec sazrijeti????
znaci na kraju smo ostali na cilicu samo, nema ni para vise :rigo:
Whatever
10.08.2008., 11:07
šta je bilo s Marinovim mečom? odgođen? ima li di live-score da ne kopam? :D
white rabbit
10.08.2008., 11:10
Izgleda da pada kiša..
Na telextu je već pola sata 0:1 Monaco u trećem .
http://d.yimg.com/a/p/sp/getty/19/fullj.66a04cac93177cde1e9438ac77cdd9dd/66a04cac93177cde1e9438ac77cdd9dd-getty-81972990wj137_olympics_open.jpg
sad kad se konačno izjasnio, može igrat na ATP Umag 2009., neće mu više zabranjivat :D
ko zna dal je to brejk ili nije.. di ima livescore?
Izgleda da pada kiša..
Na telextu je već pola sata 0:1 Monaco u trećem .
padala je kiša na gađanju glinenih golubova, pa je najvjerojatnije opet počela ili nastavila padat :(
ko zna dal je to brejk ili nije.. di ima livescore?
nije brejk
kiša pada (http://www.index.hr/sport/clanak/cilica-i-monaca-prekinula-kisa-pri-rezultatu-64-67-01/397841.aspx)
Luyindula
10.08.2008., 12:01
Bolji je Šilić, dobit će on ovo. Pobjednik s Gonzalesom.
Šteta za Ljubana, ali ako su šanse bile veće da neće igrat, trebali smo Zovka zvat, sad se možemo lijepo...
Bolji je Šilić, dobit će on ovo. Pobjednik s Gonzalesom.
Šteta za Ljubana, ali ako su šanse bile veće da neće igrat, trebali smo Zovka zvat, sad se možemo lijepo...
ne mozemo bas zvat koga ocemo i kad ocemo.. postoje pravila, uvjeti, rokovi..
Luyindula
10.08.2008., 12:14
ne mozemo bas zvat koga ocemo i kad ocemo.. postoje pravila, uvjeti, rokovi..
Rok bi trebao biti prije izlaska ždrijeba, možda bi nešto i sredili s organizatorima kao i one pice na odbojci na pijesku.
:s:s
Federer je car pustimo priče :D
malo istocnih otkaza. ana ivanovic otkazala peking (http://www.sportnet.hr/Vijest.aspx?ID=363670) :)
Luyindula
10.08.2008., 19:31
Raško bre, nemoj se s balkona bacat. :D
EDIT: zajeb
M. Čilić 6 6 6
J. Monaco 4 7 3
Cilic u 2. kolu ide na Gonzaleza
Rogerer
11.08.2008., 08:00
koji glupi live score ovaj od beijinga :rolleyes:
HutaGalung
11.08.2008., 08:26
Nadal dobio 2:1 u setovima,
Tipsarevic i Ferer igraju jedan gem pola sata...vise nego sve ostale zajedno... :D
rezultat 4:4 za 50 minuta na ovoj podlozi...
Centre Court
mms://msolympics-enc25-high.wm.llnwd...ics_ENC25_high
Show Court 1
mms://msolympics-enc26-high.wm.llnwd...ics_ENC26_high
Show Court 2
mms://msolympics-enc29-high.wm.llnwd...ics_ENC29_high
ne mozemo bas zvat koga ocemo i kad ocemo.. postoje pravila, uvjeti, rokovi..Mislim da su umjesto da su par Ančić-Ljubičić mijenjali u Čilić-Ljubičić, trebali odmah promijeniti u Čilić-Zovko i makar da imamo predstavnika u parovima, a ne ostaviti u paru igrača koji je i sam rekao da su velike šanse da neće nastupiti.
Momak,na kojoj planeti ti zivis?????Ne želim dobiti kartončić pa ti neću ovako javno reći što mislim o tebi i ljudima poput tebe.
federer :lux:
da, i čilić :top:
Kažu na tvu da je podloga jako spora. nadal malo kenja, ma to je vjerojatno trema malo...
teško da je trema, nie on čilić...
al ovi starace mu nikako ne paše, igrali su već par puta ove godine i svaki put ga je namučia
dr. van Nostrand
11.08.2008., 12:25
Kažu na tvu da je podloga jako spora. nadal malo kenja, ma to je vjerojatno trema malo...
da, trema:rofl:
Tipsa dobio Ferrera 7-6 6-2
Murray izgubio 1. set :ne zna: od Tajpejca Lua
Luyindula
11.08.2008., 12:54
Ev Šubara i Ginepri na TV-u...mogao bi ga Roby stisnut.
cile rutinski. jes da je monaco u padu forme, ali clie bi to do prije par mjeseci glatko izgubio
a sad gonzalez, a nakon toga tipsarevic/rochus. otvoren zdrijeb :)
Mislim da je ta četvrtina ždrijeba (Čilićeva) najotvorenija za polufinalista.
dr. van Nostrand
11.08.2008., 13:27
Murray:rofl::lol:
Rogerer
11.08.2008., 13:28
6:7 4:6
ode endi u k***c :rofl:
gonzalez66
11.08.2008., 13:29
jel mi netko moze napisat rez izmedu Nadala i Staracea.....mislim bas po setovima...
thx
Luyindula
11.08.2008., 13:32
I onaj lik iz El Salvadora dobio koreanca Lee-a.
kukuriku
11.08.2008., 13:33
neću plakat.:D
još pamtim kako je pobidio nekog našeg u nekom finalu nečega.
ae, pamtim, moš mislit.:confused:
koga ono, jel lepog bješe?:rolleyes:
ah, da.
dr. van Nostrand
11.08.2008., 13:45
jel mi netko moze napisat rez izmedu Nadala i Staracea.....mislim bas po setovima...
thx
6-2 3-6 6-2 :kava:
Rogerer
11.08.2008., 13:49
malo istocnih otkaza. ana ivanovic otkazala peking (http://www.sportnet.hr/Vijest.aspx?ID=363670) :)
:(:cry:
Raško bre, nemoj se s balkona bacat. :D
EDIT: zajeb
:tuzni:
Preživljet ću. Srećom USO nije daleko. :)
Rogerer
11.08.2008., 14:36
šta se ovo dešava sa šutlerom? :ne zna:
protiv nišikorija imao set i 5:0 u drugom, a sada igraju taj brejk :confused:
mario_t
11.08.2008., 14:47
Kako je Nole završio?
dr. van Nostrand
11.08.2008., 14:47
šta se ovo dešava sa šutlerom? :ne zna:
protiv nišikorija imao set i 5:0 u drugom, a sada igraju taj brejk :confused:
igra se 3. set:s
Kei sad moraš pobjedit:ne zna:
Rogerer
11.08.2008., 15:03
igra se 3. set:s
Kei sad moraš pobjedit:ne zna:
pa nevjerojatno, sad 2:0 za šutlera u trećem :ne zna:
drži se kei, sad ili nikad! :D
summer123
11.08.2008., 15:06
Kako je Nole završio?
Dobil 6-4 6-4
. : Tinchi : .
11.08.2008., 15:24
na kojem programu se mogu pratit prijenosi?
HutaGalung
11.08.2008., 16:47
ode endi u k***c :rofl:kad je video da nema sanse za medalju jer je u Nadalov zrebu, protiv koga svojim stilom igre nema ali ni 1% sansi za prolaz, verovatno je dosao u Peking samo radi ceremonije otvaranja i resio da ranije pocne pripreme za US Open... :rofl:
murray kad bi igra ka na zadnja dva turnira protiv nadala bi ima 50-50 šanse...
Smajliii
11.08.2008., 17:02
dobro nole danas igrao...
HutaGalung
11.08.2008., 17:14
murray kad bi igra ka na zadnja dva turnira protiv nadala bi ima 50-50 šanse...
ma kakvi, Nadalu ti najvise odgovaraju igraci tipa Murray ili Simon...dodju mu kao laksi trening... :rofl:
dobro nole danas igrao...
Ma nije bas najbolje, al to je sve tempiranje za kasnije, serva je zapravo bila dobra . Samo ovaj je pao u drugom setu pa ga je zbrijo Nole.
ma kakvi, Nadalu ti najvise odgovaraju igraci tipa Murray ili Simon...dodju mu kao laksi trening... :rofl:
ovo ću shvatit kao ironiju :kava:
nina 55555
11.08.2008., 18:37
kakve šanse dajete čiliću protiv gonzaleza?
kakve šanse dajete čiliću protiv gonzaleza?
dajemo mu ulogu favorita
Roose Bolton
11.08.2008., 19:00
ovo ću shvatit kao ironiju :kava:
Nema tu ironije. Nadala ne možeš ispimplati i ne možeš ga nadtrčati. Zato Murray gubi svaku.
Prolazi samo 100% rizika u igri. Naravno, to ne prođe svaki puta ali tu i tamo će proći.
dajemo mu ulogu favorita
rekao bi da su sanse 50:50
cile ima veliku sansu: gonzalez - tipsarevic/rochus - davidenko/mathieu/kiefer i polufinale olimpijskih igara protiv rogera federera!
Whatever
11.08.2008., 20:32
ako prođe garant će na mathieua :D
Forza_Fiume
11.08.2008., 20:40
Teniskim turnir me nije impresionirao mada se govori da je po jacini peti grand slam sezone... daleko je od toga po imenima ali i po prikazanoj igri...
Najvece iznenadjenje do sad je poraz Kuznjecove od Kineskinje Na Li, mada i nije to neko veliko iznenadjenje... Kineskinja je odlicno igrala Wimbledon i mogla bi za domacine biti ugodno iznenadjenje...
Po meni favoriti u zenskoj konkurenciji seke Williams i Safina, u muskoj...hmmm....reci cu Nadal i Federer... :D
Inace JAKO puno otkaza je bilo na turniru kod zena..Sharapova, Ivanovic, Davenport i Golovin... na
Podolski
11.08.2008., 21:14
Ev Šubara i Ginepri na TV-u...mogao bi ga Roby stisnut...stisnut pa lagano pofamfat:lol:
sportgirl
11.08.2008., 21:47
Teniskim turnir me nije impresionirao mada se govori da je po jacini peti grand slam sezone... daleko je od toga po imenima ali i po prikazanoj igri...
Najvece iznenadjenje do sad je poraz Kuznjecove od Kineskinje Na Li, mada i nije to neko veliko iznenadjenje... Kineskinja je odlicno igrala Wimbledon i mogla bi za domacine biti ugodno iznenadjenje...
Po meni favoriti u zenskoj konkurenciji seke Williams i Safina, u muskoj...hmmm....reci cu Nadal i Federer... :D
Inace JAKO puno otkaza je bilo na turniru kod zena..Sharapova, Ivanovic, Davenport i Golovin... na
U biti da. Kod žena sve puno otkaza, kod muškaraca se nikad ne zna. Federer može u svakom trenutku proradit i ponovno postat nepobjediv za sve ostale, Rafa igra sve bolje i već je skinio Rogera s trona.. Đoković je dokazao da može protiv svih (doslovno), naći će se tu i još pokoji kandidat...Sve u svemu, ne bih se složila da je ovo peti Grand Slam sezone za NAS, ali za njih jest. Jer, olimpijsko zlato je vrh vrhova u karijeri svakog sportaša i nakon toga "može u mirovinu". Znamo onu priču o Aggasiju i njegovom ocu...
Dakle, na ovogodišnji se tenski turnir ne bih kladila, ali sigurna sam kako će odmicat ako u muškom dijelu turnira ne bude iznenađenja da ćemo gledati zanimljivu završnicu, (pod uvjetom da nitko iz velike trojke ne ispadne prerano). Sigurno je da će izgarati na terenu, potvrdio je to i Ljubičić koji je pokušao sve da nastupi i obrani hrvatsku čast barem u paru, sa potpunom rupturom mišića što je za svaku pohvalu.
Ne želim potezati priču da je iskoristi povjerenje i dobrotu HOO-a i da se u Peking došao odmoriti i vidjeti grad jer su takve priče nerezonske i blate karakternog momka kao što je Ljubo koji je u naše domove nerijetko donosio radost (Davis cup, niz tunira i Grand slamova na kojima je jedini branio boje Hrvatske).
Naprijed tenis!
Luyindula
11.08.2008., 21:47
..stisnut pa lagano pofamfat:lol:
E da se Roby vratio na 5-5 u zadnjem, gledali bi mi 3. set. Al svaka čast Đokoviću, zaslužena pobjeda.
rekao bi da su sanse 50:50
cile ima veliku sansu: gonzalez - tipsarevic/rochus - davidenko/mathieu/kiefer i polufinale olimpijskih igara protiv rogera federera!
ma znaš mene, uvijek navijački nerealan kad su naši u pitanju :D
ali ajmo vidit:
na tvrdim podlogama pred olimpijadu:
gonzo: cincinnati r64 (strašni berdich), toronto r32 (acasuso)
silič: cincinnati r64 (lapentti), toronto čf (simon :mad:)
li-la, čile je čak i bolje igrao :zubo:
međusobno su se sreli samo jednom, ove godine u melbourneu, čile je tako išamarao gonzu da se i dan danas sjećam ciginog lomljenja reketa jer je potpuno nemoćan bio :s:D
Mislim da je u ženskoj konkurenciji Safina najveći favorit, a seke nikada ne treba otpisati..Poraz Kuznetsove nije iznenađenje, ali nije Na Li ta koja je daleko dogurala na Wimbledonu, nego Zheng koja je danas okrenula meč protiv Szavay i mislim da bi i ona mogla štogod učiniti.
U muških, zlato za Nadala ili Đokovića, a to ćemo znati već nakon 1/2 finala.
Limačica.
12.08.2008., 07:33
Nadal bu pokupio zlato, to je moje mišljenje :) Đoković je dobar, al zna izgubit od neke nepoznanice, ono misliš si đoković prolazi ziher i onda spuši, mislim nije da se žalim :zubo:
monfils prvi u 3. kolu... doma ide hanescu
Forza_Fiume
12.08.2008., 07:43
ma znaš mene, uvijek navijački nerealan kad su naši u pitanju :D
ali ajmo vidit:
na tvrdim podlogama pred olimpijadu:
gonzo: cincinnati r64 (strašni berdich), toronto r32 (acasuso)
silič: cincinnati r64 (lapentti), toronto čf (simon :mad:)
li-la, čile je čak i bolje igrao :zubo:
međusobno su se sreli samo jednom, ove godine u melbourneu, čile je tako išamarao gonzu da se i dan danas sjećam ciginog lomljenja reketa jer je potpuno nemoćan bio :s:D
al imaj na umu dvije cinjenice...
prvo...Gonzales je UZASNO nabrijan kad igra za davis cup i na Olimpijadi...
drugo... podloga u Pekingu je UZASNO spora mada je rijec o tvrdoj podlozi...
Vidjet cemo...sve u svemu nimalo lagan posao za Cilica... Marin ce morat biti uzasno nabrijan, morat ce pruzit odlicnu igru s malo unforced errors i imat odlican servis...Ukoliko te elemente postigne za ocekivat je da pobjedi :D
dobili i berdych, simon i rochus protiv seppija, canasa i tipsarevica
janko je naravno predao :lol:
e, zna netko kad igra čilić? tenkju :)
Forza_Fiume
12.08.2008., 10:41
e, zna netko kad igra čilić? tenkju :)
4 match iza 17 sati po kineskom vremenu na terenu broj 3 gdje nema kamera ....:mig:
Inace po info koju ja imam samo 2 terena su pokrivena kamerama...centralni teren i teren br.1
Forza_Fiume
12.08.2008., 11:00
dobili i berdych, simon i rochus protiv seppija, canasa i tipsarevica
janko je naravno predao :lol:
Tipsarevic je dosao na presicu u invalidskim kolicima nakon poraza tj predaje...:eek:
Ciletu ce biti poprilicno zajebano s Gonzom,reko bi da je Gonzo i lagani favorit,nadam se da ce ispast da sam bio u krivu.
Ne želim dobiti kartončić pa ti neću ovako javno reći što mislim o tebi i ljudima poput tebe.
Posto mi se tvoje nebuloze i suhoparni postovi ne daju vise citati...i to odavno,a sad si poceo i sa izljevima frustracija, pozelit cu ti ugodno druzenje sa drsom na mojoj ignore listi:w
4 match iza 17 sati po kineskom vremenu na terenu broj 3 gdje nema kamera ....:mig:
Inace po info koju ja imam samo 2 terena su pokrivena kamerama...centralni teren i teren br.1
Ima još jedan show court 2, baš šteta što ih nisu ugurali na jedan od prva tri :(
dr. van Nostrand
12.08.2008., 14:37
Kiefer - Anderson 6-4 6-7 6-4
Mathieu - Davydenko 7-5 6-3 ---> Nikolay je 100% odigrao na kladuši rez. 2-0 za P.H.M., to bude velik koef.:cerek:
Nalbandian - Massu 7-6 6-1 ---> ode branitelj zlata:D
Đoković - Schuettler 6-4 6-2
Melzer - Wawrinka 6-4 6-0 ---> Stanislas:ne zna:
Lu - Calleri 6-4 6-4 ----> odsad navijam za Lua:D
Nadal - Hewitt 6-1 6-2 --->:kava:
Andreev - Llodra 6-4 3-6 6-1
opet cile bez tv-a jebemu misica :mad:
nina 55555
12.08.2008., 15:25
jel počeo igrat uopće?
jel počeo igrat uopće?
Meč je trebao početi u 14:00. Postavljen je terenu 3. Nece bit na tv-u jer taj teren ne pokrivaju kamere
rigoleto
12.08.2008., 16:00
jel počeo igrat uopće?
http://results.beijing2008.cn/WRM/ENG/RTDS/TE/TEM001507.shtml#TEM001507
nikad lošiji lovescore nisam vidia :rigo:
ma nikad lošiju stranicu nisam vidia od te za olimpijadu :rigo:
nina 55555
12.08.2008., 16:04
mogo si napisat koji je rezultat...
Posto mi se tvoje nebuloze i suhoparni postovi ne daju vise citati...i to odavno,a sad si poceo i sa izljevima frustracija, pozelit cu ti ugodno druzenje sa drsom na mojoj ignore listi:w Vidiš dao si mi izvrsnu ideju. Eto, ti ćeš biti prvi na mojoj ignore listi. :p
Malo prije je bilo 5:3 za Gonza, a sada je 5:4 pa nemam blagog pojma da li je Marin vratio brejk ili nije. (s obzirom da nema oznake tko servira).
EDIT: Gonzo dobio prvi set 6:4 pa nije ni bitno :(
gonzalez66
12.08.2008., 16:34
:(gotov je čilić :eek:
6:4 2:1 (serva Gonzaleza)
mislim da je ovo preduboko da bi se izvukao.......ode nas jedini tenisač :kava:
Whatever
12.08.2008., 16:35
6-4 3-1 bojim se da je gotov tenis... :ne zna:
kukuriku
12.08.2008., 16:37
6-4 3-1 bojim se da je gotov tenis... :ne zna:
Još postoji nada.
Da je lepi u igri, rekla bih, i velika nada.
Ovak, malo sam ipak...sumnjičava.:(
gonzalez66
12.08.2008., 16:46
6:4 6:2
kukuriku
12.08.2008., 16:47
6:4 6:2
:cry: :cry:
a je nam tenis dugo potrajao.:rolleyes:
vBulletin® v3.8.4, Copyright ©2000-2013, Jelsoft Enterprises Ltd.