PDA

View Full Version : Single 30+, drugi pokušaj

stranice : 1 2 3 [4]

nicole76
01.08.2008., 10:54
kaje ovo? mrtvilo? svi ošli na GO?

Baš se to i ja pitam.
Dođem na posao i nemam kaj čitat :(

Spiderman
01.08.2008., 10:55
Baš se to i ja pitam.

a tak je to, kaj misliš kak je meni? ja doma, sam, na go :rofl::rofl:

miv
01.08.2008., 10:59
teme bile ozbiljne, smisao života i sl. ili opuštena atmosfera?

nicole76
01.08.2008., 11:05
a tak je to, kaj misliš kak je meni? ja doma, sam, na go :rofl::rofl:

A joooj!!
Jel ideš kamo ili si skroz u Zg?

Spiderman
01.08.2008., 11:07
A joooj!!
Jel ideš kamo ili si skroz u Zg?

skroz u zg, imat ću radove doma pa nemam love za nekam dalje :mig:

nicole76
01.08.2008., 11:10
skroz u zg, imat ću radove doma pa nemam love za nekam dalje :mig:

A nije ni naše zagrebačko more za bacit :mig:

Spiderman
01.08.2008., 11:10
A nije ni naše zagrebačko more za bacit :mig:

ne, to me nezanima da bi se bućnuo unutra :rofl:

AttitudeAdjuster
01.08.2008., 12:37
Baš se to i ja pitam.

a tak je, malo nas je ostalo doma

Svevremenska
01.08.2008., 13:49
Evo da se i ja učmrljim...
Druženje ok.
Je svi smo na pm ili pvt, kak hoćete. :)
Spider, mrš na more! He-he!!!

Spiderman
01.08.2008., 13:50
Evo da se i ja učmrljim...
Druženje ok.
Je svi smo na pm ili pvt, kak hoćete. :)
Spider, mrš na more! He-he!!!

nismo svi na pvt

neću na more :mig:

Svevremenska
01.08.2008., 13:52
Da, neki smo na MSN :)

Spiderman
01.08.2008., 13:52
Da, neki smo na MSN :)

:cerek::cerek:

Fox_one
01.08.2008., 15:17
ja ujutro idem na godisnji, tri tjedna Pasmana, ja i klinke, uzivanjcija... nosim laptop i vmcc sa sobom tako da cu vas kontrolirati da ne radite gluposti :zubo::zubo:

vidimo se kad se vratim...

.

Svevremenska
01.08.2008., 22:23
ja ujutro idem na godisnji, tri tjedna Pasmana, ja i klinke, uzivanjcija... nosim laptop i vmcc sa sobom tako da cu vas kontrolirati da ne radite gluposti :zubo::zubo:

vidimo se kad se vratim...

.

Fox, uživajte! :top:

NewsJJ
01.08.2008., 23:09
svima :w :)

Taroth
02.08.2008., 19:17
jel bila kakva kava, ha?

Spiderman
04.08.2008., 01:24
jel bila kakva kava, ha?

neznam kakva je kava bila ali ledeni čaj je bil dobar :rofl::rofl::rofl:

Saraswati
04.08.2008., 10:24
Kako me zanima mišljenje 30+godišnjaka, postavila bih pitanje ovdje, a ne u zasebnoj temi. Nadam se da je to ok.

Zanima me da li sporije ulazite u veze? Tj. da li se ipak neko vrijeme družite s nekom osobom da biste vidjeli odgovara li vam i započeli nešto više od prijateljstva? Naravno pitam zbog osobnog interesa. Imam 28, a tip koji mi se sviđa 35. Poznajemo se već par mjeseci, i sve se jako sporo odvija, ako se uopće nešto odvija osim u mojoj glavi.

Pretpostavljam da su odgovori individualni, i da mnogo toga ovisi o tome kakva je neka osoba i koja su joj prethodna ljubavna iskustva ili su možda ipak 30+godišnjaci oprezniji, tj. ne započinju nešto dok ne upoznaju osobu i nisu sigurniji da bi moglo uspjeti?

neiskusna domina
04.08.2008., 14:02
Kako me zanima mišljenje 30+godišnjaka, postavila bih pitanje ovdje, a ne u zasebnoj temi. Nadam se da je to ok.

Zanima me da li sporije ulazite u veze? Tj. da li se ipak neko vrijeme družite s nekom osobom da biste vidjeli odgovara li vam i započeli nešto više od prijateljstva? Naravno pitam zbog osobnog interesa. Imam 28, a tip koji mi se sviđa 35. Poznajemo se već par mjeseci, i sve se jako sporo odvija, ako se uopće nešto odvija osim u mojoj glavi.

Pretpostavljam da su odgovori individualni, i da mnogo toga ovisi o tome kakva je neka osoba i koja su joj prethodna ljubavna iskustva ili su možda ipak 30+godišnjaci oprezniji, tj. ne započinju nešto dok ne upoznaju osobu i nisu sigurniji da bi moglo uspjeti?

Imas ovakav topic na LJESu..

ljetopisac
04.08.2008., 15:09

ljudi koji su s 30+ jos uvijek 'sami' obicno za to imaju neki dobar razlog. pa se onda ili radi o ljudima koji opcenito teze ulaze u vezu ili o ljudima koji pusu na hladno zbog raznih losih iskustava. za zakljuciti je da ljudi iznad 30 nesto sporije ulaze u veze od onih mladjih.

naravno, govorim o prosjeku, a stvar na kraju opet ostaje na pojedincu, odnosno na pojedinoj vezi... :misli:

neiskusna domina
05.08.2008., 08:22
sto si stariji neke stvari postaju bitnije..stalno vagas kako bi to izgledalo za 10 godina..mozes li se pouzdati u takvu osobu..kako bi izgledalo ostarjeti s njim..
a da znas,i tebe tako isto procjenjuju i ocjenjuju..
valjda trazmo,a molimo boga da ne nadjemo:rolleyes:
ali sta ja znam,ja sam emocionalni invalid...

Agy
05.08.2008., 13:33
:rolleyes:

ja sam onda čudakinja, he he ! Ja zapravo jako brzo odlučim dal mi se netko sviđa da započnem nešto ... jedna-dve kave su mi dovoljne da vidim želim li nešto s tim likom ili ne. Problem je kako doći do te dve-tri kave samnom jer ja uglavnom zbog posla i ostalih obaveza imam malo vremena, pa mi se neda gubiti vrijeme na isprazne kavice (tj. čovjeka unaprijed otpišem a da mu ni nedam šansu)... ono, neda mi se nekako navlačit... drž-nedaj-kaj misliš...
Al zato kad nađem nekog tko bi mogao biti taj, još ako vidim da je i on zainteresiran, bacim se prilično brzo na njega :D

Btw. jedino kaj sam uuuuuužasno izbirljiva.... + imam neku karijeru iza sebe i za dosta toga sam se sama izborila tako da ne podnosim baš najbolje macho spike (i ono - žena je za rađanje i peglanje :mad:) i to bude katastrofalna kombinacija s mojim godinama i upoznavanjem nekoga :ne zna:

Spiderman
05.08.2008., 13:37
(i ono - žena je za rađanje i peglanje :mad:)

katastrofa

Davero
05.08.2008., 15:09
Prvi put se javljam. I imam općenito pitanje. Budući da je cilj ovog podforuma među ostalim i upoznavanje novih ljudi, vjerujete li vi zaista da će te kao 30+ ovdje ili negdje drugdje upoznati nove ljude? Ako ih upoznate, mislite da će vam se isplatiti?
Pitam to stoga što sam sebe stavljam u kontekst vaših komentara na ovom podforumu. Naime, ja sam vjerovao da bih mogao nekoga upoznati. Ali, kad to vjerovanje traje 5-6 godina, dođe godina kad vjera pređe u nevjeru.
Možda je tako i bolje. Lakše mogu sam sebi odgovoriti na pitanja kao što su; Zašto bih ja uopće trebao nekoga upoznavati? Sam sam. Nemam nikakvih problema, a ako ih imam oni su samo moji i rješavam ih po kratkom postupku. A opet, što ako nekoga upoznam? Budući da nemam "kuću, auto, bicikl, ni romobil", što bih s njom ili ona sa mnom. Možda bi kao i netko od vas, otvorio novi podforum "Single 40+" u kojem bi pisao kako nam je nakon nekoliko godina međusobne superljubavi dojadilo biti zajedno, ostavivši iza sebe probleme kao što su podstanarstvo, muke i jadi s odgojem djece, hodanja pješice po parkovima i tome slično. Pa smo se razišli svaki na svoju stranu.
S druge strane, postoji uzrećica, "tko ne riskira, taj ne profitira". (Matematika nikad ne laže)

neiskusna domina
08.08.2008., 09:20
valjda su svi US 30+ otisli na godisnji ili vise nisu tako usamljeni? :rolleyes:

Spiderman
08.08.2008., 09:22
valjda su svi US 30+ otisli na godisnji ili vise nisu tako usamljeni? :rolleyes:

a čuj, možda neki jesu a neki nisu više, možda trenutno nema(m) potrebe piskarat nekaj :mig:

neiskusna domina
08.08.2008., 09:24
sumnjam:kava:
pisu oni,ali mozda nekom na pvt :p

Spiderman
08.08.2008., 09:35
sumnjam:kava:
pisu oni,ali mozda nekom na pvt :p

a zašto sumnjaš?

pa i ako si pišu na pvt kaj je nekaj tu lošeg? :mig:

neiskusna domina
08.08.2008., 09:39
jer nemam ovdje sta citati :D
a nijedna tema me ne privlaci.. ma toplo je,to je valjda problem:rolleyes:

Spiderman
08.08.2008., 09:40
jer nemam ovdje sta citati :D
a nijedna tema me ne privlaci.. ma toplo je,to je valjda problem:rolleyes:

a potpuno te razumijem, ni mene ne privlači ni jedna tema, tak da smo isti onda

pa što ti ne pišeš nekome na pvt? :mig:

sometime
08.08.2008., 09:44
Evo da se i ja pridružim ovoj temi (ako me primate :))..imam 30+..živim sa svojim klincem i super nam je..u stvari, mislim da mi nikada nije bilo ljepše :mig:

Spiderman
08.08.2008., 09:47
Evo da se i ja pridružim ovoj temi (ako me primate :))..imam 30+..živim sa svojim klincem i super nam je..u stvari, mislim da mi nikada nije bilo ljepše :mig:

što se mene tiče može, a vjerujem i ostalih :mig:

solara
08.08.2008., 09:51
Hey, Agy , koliko ti imaš godina...slične smo s tim da sam ja s djetetom. Brzo mi se neko svidi i ja bi kavicu dvije, samo nikako da do te kavice dođe. Svi su prekomplicirani ili pitaju broj pa ne zovu jer su zauzeti...bla,bla, a ja vjerojatno ispadnem napadna, a zapravo samo znam što želim i ne želim gubiti vrijeme s bezličnim i pogrešnim osobama niti čekati dva mjeseca da upoznam nekog.... Fakat, imam rukovodeće radno mjesto, ˝pedigre˝ obiteljski, ak se to tako može reći(ne želim zvučati pretenciozno, tako drugi govore), vozačku za auto, motr, gliser....samo fali i šleper, obrazovanje, vlastitu gajbu u centru od oko 100 m2 uređenu friško....fakat, biće se frajeri prepadnu ili kaj već.....i di ćemo mi nać nekog? Mislim bar istog ili boljeg od sebe....ne znam, tražim javim vam...a tipovi se uvaljuju naravno samo za sex, , još kad čuju da sam friško rastavljena WTF???

sometime
08.08.2008., 09:52
Hvala :mig:

sometime
08.08.2008., 09:57
Hey, Agy , koliko ti imaš godina...slične smo s tim da sam ja s djetetom. Brzo mi se neko svidi i ja bi kavicu dvije, samo nikako da do te kavice dođe. Svi su prekomplicirani ili pitaju broj pa ne zovu jer su zauzeti...bla,bla, a ja vjerojatno ispadnem napadna, a zapravo samo znam što želim i ne želim gubiti vrijeme s bezličnim i pogrešnim osobama niti čekati dva mjeseca da upoznam nekog.... Fakat, imam rukovodeće radno mjesto, ˝pedigre˝ obiteljski, ak se to tako može reći(ne želim zvučati pretenciozno, tako drugi govore), vozačku za auto, motr, gliser....samo fali i šleper, obrazovanje, vlastitu gajbu u centru od oko 100 m2 uređenu friško....fakat, biće se frajeri prepadnu ili kaj već.....i di ćemo mi nać nekog? Mislim bar istog ili boljeg od sebe....ne znam, tražim javim vam...a tipovi se uvaljuju naravno samo za sex, , još kad čuju da sam friško rastavljena WTF???

Nije mi to jasno, a možda sam ispala iz štosa, pa je to normalno..nekako imam osjećaj da me svi gledaju kao komad mesa

neiskusna domina
08.08.2008., 09:59
ja sam apsoluno single :rolleyes:
i ne znam bas ni da trazim nesto/nekoga
nije lose ni sam biti.. kao sto sam vec nekad napisala- bolje i sam biti nego s nekim a usamljen..

Spiderman
08.08.2008., 10:04
uvaljuju naravno samo za sex, , još kad čuju da sam friško rastavljena WTF???

ajoj pa nisu svi takvi :mig::mig:

sometime
08.08.2008., 10:10
ja sam apsoluno single :rolleyes:
i ne znam bas ni da trazim nesto/nekoga
nije lose ni sam biti.. kao sto sam vec nekad napisala- bolje i sam biti nego s nekim a usamljen..

U potpunosti se slažem s tobom..ne pristajem na nikakve polovične odnose..ne tražim nikoga, a ako naiđe, mislim da mu baš neće biti jednostavno sa mnom :rolleyes:

sometime
08.08.2008., 10:13
Naravno da nisu svi takvi, ali ja stvarno imam osjećaj da se sve vrti oko sexa

Spiderman
08.08.2008., 10:14

a nisu, recimo meni je važnije kakva je osoba, da mi se svidi i sve ostalo, a sex kao takav će sa vremenom doći.

sometime
08.08.2008., 10:19
a nisu, recimo meni je važnije kakva je osoba, da mi se svidi i sve ostalo, a sex kao takav će sa vremenom doći.

To je po mom, normalno razmišljanje, sex bi trebao biti začin lijepoj vezi, a ne sport koji treba prakticirati da ostaneš u formi.

Spiderman
08.08.2008., 10:20
To je po mom, normalno razmišljanje, sex bi trebao biti začin lijepoj vezi, a ne sport koji treba prakticirati da ostaneš u formi.

a čuj, tu se slažem sa tobom :mig:

tko želi samo seks to može dobit za jeger colu na jarunu :rofl::rofl::rofl:

sometime
08.08.2008., 10:24
a čuj, tu se slažem sa tobom :mig:

tko želi samo seks to može dobit za jeger colu na jarunu :rofl::rofl::rofl:

:lol::rofl:

beznicka
08.08.2008., 10:46

Ono sto vi zene ne shvacate je to da je sex nama muskima gotovo bioloska potreba koja se mora zadovoljiti. A kad se nesto mora , onda je visoko na listi prioriteta. No,kad se ta potreba makne s popisa onda slijedi :love: .
Tako da u muskom mozgu vrijedi

no :Sex: = no :love:

Spiderman
08.08.2008., 10:49
Ono sto vi zene ne shvacate je to da je sex nama muskima gotovo bioloska potreba koja se mora zadovoljiti. A kad se nesto mora , onda je visoko na listi prioriteta. No,kad se ta potreba makne s popisa onda slijedi :love: .

a daj ne kenjaj golube :rofl::rofl::rofl:

NewsJJ
08.08.2008., 10:50
sa dj acitam p akaj stvarno ovdj enitko ne ce se dogavarat za neku coffee?

NewsJJ
08.08.2008., 10:51

e beznic
vidis kod cur ai nekih muskih je

no :love: = no :Sex:

mozda da se nadjete na sredini? (to jest na onom jednako? :mig: )

NewsJJ
08.08.2008., 10:52
a daj ne kenjaj golube :rofl::rofl::rofl:

ovo vise spada pod grlice :zubo: :rofl:

sometime
08.08.2008., 10:55

Priznajem da to ne razumijem i priznajem da mi to stvara problem :rolleyes:, razumijem kad kažeš da imate potrebu za sexom, pa imamo je i mi, odnosno da ne generaliziram, imam je i ja, ali moram prvo uspostaviti neku vezu s nekim, a to sigurno ne mogu na jednoj cugi (ili pod cugom), da bi se upuštala u sexualne odnose :mig:

beznicka
08.08.2008., 11:00
Priznajem da to ne razumijem i priznajem da mi to stvara problem :rolleyes:, razumijem kad kažeš da imate potrebu za sexom, pa imamo je i mi, odnosno da ne generaliziram, imam je i ja, ali moram prvo uspostaviti neku vezu s nekim, a to sigurno ne mogu na jednoj cugi (ili pod cugom), da bi se upuštala u sexualne odnose :mig:

Slazem se da treba upoznati nekoga da bi se posexao. Ne kuzim ljude koji uzivaju u one night standovima, treba se posexat vise nego jednom s nekim da bi uopce poceo uzivati (u davanju i primanju).

neiskusna domina
08.08.2008., 11:57
U potpunosti se slažem s tobom..ne pristajem na nikakve polovične odnose..ne tražim nikoga, a ako naiđe, mislim da mu baš neće biti jednostavno sa mnom :rolleyes:

bas tako..imam dosta da ponudim,ali sam teska kao crna zemlja:kava:
tako da je lakse odustati od potrage..
navikla sam se vec,organizovala zivot..jedino postoje dani kad je malo teze..kao danas..danas mi rodjendan :cerek:
ali vec sutra je novi dan

NewsJJ
08.08.2008., 12:02
navikla sam se vec,organizovala zivot..jedino postoje dani kad je malo teze..kao danas..danas mi rodjendan :cerek:

aj sretan ti rodjendan :Pivo::rock::tulum::cheer:

neiskusna domina
08.08.2008., 12:06
aj sretan ti rodjendan :Pivo::rock::tulum::cheer:

kako vesela cestitka :)
hvala:kiss:

NewsJJ
08.08.2008., 12:08
kako vesela cestitka :)
hvala:kiss:

da citiram Kirka iz "Dear John" serije :zubo:
That's who I am
ili ocete najbolji prijevod na svijetu? :mig:

neiskusna domina
08.08.2008., 12:09
cekamo.. ili da molimo? :D

NewsJJ
08.08.2008., 12:12
"Takav sam po cijelom tijelu" :rofl: :rofl: :rofl:

neiskusna domina
08.08.2008., 12:14
:rofl:
ovdje su sve cure iskusne.. znaju da ne treba vjerovati nikome na rijec
sto ne opipam-ne postoji :lol:

NewsJJ
08.08.2008., 12:24
ovdje su sve cure iskusne.. znaju da ne treba vjerovati nikome na rijec
sto ne opipam-ne postoji :lol:

to se kosi s tvojim nickom :rofl: :rofl:

neiskusna domina
08.08.2008., 12:28
pa kad sam odabrala taj nick bila sam neiskusna i nisam bila 30+ :p

Spiderman
08.08.2008., 12:37
pa kad sam odabrala taj nick bila sam neiskusna i nisam bila 30+ :p

a u čemu si bila neiskusna? :mig:

neiskusna domina
08.08.2008., 12:41
hmm.. jos malo pa u svemu :D
ali,eto , prodjose godine i ja iskusih i okusih :rolleyes:
steta sto nisam i pametnija:kava:

Spiderman
08.08.2008., 12:46
ali,eto , prodjose godine i ja iskusih i okusih :rolleyes:

a idu godine, ne samo tebi svima idu, ali kaj sad bumo sjedili i kukali? ja ne :mig:

neiskusna domina
08.08.2008., 12:48
a idu godine, ne samo tebi svima idu, ali kaj sad bumo sjedili i kukali? ja ne :mig:

ne,neces kukati..
ti ces veselo tipkati na forumu :lol:

Spiderman
08.08.2008., 12:50
ne,neces kukati..
ti ces veselo tipkati na forumu :lol:

a-ha, to sigurno :rofl:

a gle, ovdje malo pročitam šta kažu drugi, ja svoje rekao i više nemam kaj dodati.

možemo se i virtualno družiti ako ne već u stvarnosti, a opet tko zna koga ćeš i gdje upoznati a da si odgovaramo :mig:

nicole76
08.08.2008., 12:50
Ne znam kako vama, al meni su 30-e godine najbolje do sada! :mig: Ni u ludilu ne bih natrag u 20-e.

beznicka
08.08.2008., 12:57
Ne znam kako vama, al meni su 30-e godine najbolje do sada! :mig: Ni u ludilu ne bih natrag u 20-e.

ja bi, al s ovom pamecu

miv
08.08.2008., 13:15
ja bi, al s ovom pamecu

a meni nekad rekao stric - da su mi tvoje godine, bio bih zadovoljan i tvojom pameti:confused::lol::lol::lol:

miv
08.08.2008., 13:17
da citiram Kirka iz "Dear John" serije :zubo:
That's who I am
ili ocete najbolji prijevod na svijetu? :mig:

a nije bilo "that's the guy I am..." :ne zna:

miv
08.08.2008., 13:20

sretan rođendan:grli::kiss:

daj ti bog još triput toliko:Pivo::tulum::cheer:

hoće li bit večeras:gitara::rock::headbang:

NewsJJ
08.08.2008., 13:21
a nije bilo "that's the guy I am..." :ne zna:

ubij me nemam pojma... :D
meni je ostalo u sjecanju onako :)
ali svejedno najblistaviji trenutak hrvatskog prijevodnickog opusa :zubo:

NewsJJ
08.08.2008., 13:21
ja bi, al s ovom pamecu

sto stat na 20-ima recimo tamo negdje
imat ovu pamet i 17... eeee :rofl:

miv
08.08.2008., 13:23
ubij me nemam pojma... :D
meni je ostalo u sjecanju onako :)
ali svejedno najblistaviji trenutak hrvatskog prijevodnickog opusa :zubo:

nisi me smio podsjetit, cure će večeras popizdit od te rečenice...:cool::rofl:

NewsJJ
08.08.2008., 13:25
nisi me smio podsjetit, cure će večeras popizdit od te rečenice...:cool::rofl:

nisi smio ovo rec..
koje cure? :mig: :rofl: :rofl:

Edit:
zato smo tu, da pomognemo :top: :zubo:

helena1
08.08.2008., 13:28
vratija se šime di je bija- lovi ribu, ali nije ništa uvatija.

tu sam samo da se javim. skoro pa mrtva.:hrk:

nekima sretan roćkas nekima samo ugodan dan.

NewsJJ
08.08.2008., 13:29

a tebi ugodan san :)
(kad me udarilo stihoklepstvo :rofl: )

miv
08.08.2008., 13:30
iz mog lokala... ma bezazleno flertovanje, tek toliko da ne bude dosadno...uspiješ joj izmamit osmijeh na lice, mene ništ ne košta, a njima se lepo vidi...:zubo:

ja sam ionako izgleda zauzet i nedostupan dragim damama, čini se da sam ulovljen i nemam želju se koprcat i otimat....:cerek:

helena1
08.08.2008., 13:32
a tebi ugodan san :)
(kad me udarilo stihoklepstvo :rofl: )

neko te klepio:ne zna:?

helena1
08.08.2008., 13:34
iz mog lokala... ma bezazleno flertovanje, tek toliko da ne bude dosadno...uspiješ joj izmamit osmijeh na lice, mene ništ ne košta, a njima se lepo vidi...:zubo:

ja sam ionako izgleda zauzet i nedostupan dragim damama, čini se da sam ulovljen i nemam želju se koprcat i otimat....:cerek:

bok mici tko te to ugrabio?
i kak ne košta ništa , kaj je cuga džaba?:Pivo:

miv
08.08.2008., 13:35

:w welcome back, miledi... moj naklon...:mig:

neiskusna domina
08.08.2008., 13:38
a-ha, to sigurno :rofl:

a gle, ovdje malo pročitam šta kažu drugi, ja svoje rekao i više nemam kaj dodati.

možemo se i virtualno družiti ako ne već u stvarnosti, a opet tko zna koga ćeš i gdje upoznati a da si odgovaramo :mig:

pa virtualno druzenje mi bas odgovara..
a i dovoljno sam daleko od vecine vas,ionako:mig:

miv
08.08.2008., 13:39
1.bok mici tko te to ugrabio?
2.i kak ne košta ništa , kaj je cuga džaba?:Pivo:

1. sve ću obznanit u utorak, čeka me čini se zanimljiv vikend...:cerek::cerek:

2. you wish...:rofl: mada meni je cuga skoro džabe...:misli::ne zna:

mislio sam da me komplimenti i šale ne koštaju...

NewsJJ
08.08.2008., 13:45

ovo moram cut... :)
ogledavam pm :D :top:

helena1
08.08.2008., 13:45
1. sve ću obznanit u utorak, čeka me čini se zanimljiv vikend...:cerek::cerek:

2. you wish...:rofl: mada meni je cuga skoro džabe...:misli::ne zna:

mislio sam da me komplimenti i šale ne koštaju...

ah ako su samo šale onda ekskuze mua.

pa umrijet ću do utorka od znatiželje.
to ti nije bilo baš u redu-ju noti noti boj
:asshole: ako ću čekat do utorka

NewsJJ
08.08.2008., 13:46
pa virtualno druzenje mi bas odgovara..
a i dovoljno sam daleko od vecine vas,ionako:mig:

a sad svi pjesmu
"tiii samo budiii dovoljnooo dalekoooo" :rofl: :rofl:

NewsJJ
08.08.2008., 13:48

ju noti noti boj? :D
helena zar i ti? :D
vec imamo jednu dominu sad i ti to svoje lice otkrivas :zubo:

neiskusna domina
08.08.2008., 13:53
a sad svi pjesmu
"tiii samo budiii dovoljnooo dalekoooo" :rofl: :rofl:

ej kako volim tu pjesmu..
ali,danas samo veselo :mig:

miv
08.08.2008., 13:53

nećeš umrijet, baš će te znatiželja držat na životu do utorka...:rofl:

jesam,:asshole: sam ...:B

i to čini se sretni son of a bič....:cerek::cerek:

NewsJJ
08.08.2008., 13:55
ej kako volim tu pjesmu..
ali,danas samo veselo :mig:

ma nemoj to pricat...
ne smijes ovdje rec da si veselo :rofl: :rofl:

NewsJJ
08.08.2008., 13:57
nećeš umrijet, baš će te znatiželja držat na životu do utorka...:rofl:

jesam,:asshole: sam ...:B

i to čini se sretni son of a bič....:cerek::cerek:

ili ces to tek bit laki ;) ;)
(ovdje mislim kao pridjev a ne ime :rofl: )

helena1
08.08.2008., 13:57
ja sam ljubomorna:rospija:

NewsJJ
08.08.2008., 13:59
mivuuuu otkrivaj tajnuuuu
ili moras biti poduzetnikk ? :mig: :rofl:

neiskusna domina
08.08.2008., 14:00
ma nemoj to pricat...
ne smijes ovdje rec da si veselo :rofl: :rofl:

hmmm..a zasto?
i vec sam par postova prije rekla da danas nisam bas vesela..ali cu se truditi da budem:rolleyes:
a da kazem da mozda nisam ni sposobna biti sretna(porast ce mi rejting odmah?) :rofl:

miv
08.08.2008., 14:03
:no::no::no:

i moram bit poduzetnik da se ne osramotim ako dama napravi:eek::trk:

:rofl::rofl:

NewsJJ
08.08.2008., 14:04
hmmm..a zasto?
i vec sam par postova prije rekla da danas nisam bas vesela..ali cu se truditi da budem:rolleyes:
a da kazem da mozda nisam ni sposobna biti sretna(porast ce mi rejting odmah?) :rofl:

ne znam...
ali se nemoj hvalit kako si sretna.. :rofl:

miv
08.08.2008., 14:05
hmmm..a zasto?

ma pusti JJ-a, on ti voli biti najveseliji na ovim prostorima pa se boji da mu ne preuzmeš tron...

samo ti stavi smajl na lice i onda će ti porasti rejting....:mig:

neiskusna domina
08.08.2008., 14:06
jel to znaci da mivucini u utorak napusta US i prelazi na LJES?:D
sad cemo moci citati o njegovim seksualnim problemima:rofl:

miv
08.08.2008., 14:07
jel to znaci da mivucini u utorak napusta US i prelazi na LJES?:D
sad cemo moci citati o njegovim seksualnim problemima:rofl:

ili njezinim:lol::lol::lol:

NewsJJ
08.08.2008., 14:07
:no::no::no:

i moram bit poduzetnik da se ne osramotim ako dama napravi:eek::trk:

:rofl::rofl:

ma dajjj
pa ti si laki luk ovdje :mig: :rofl:

helena1
08.08.2008., 14:08
bit će on ne na nego u ljesu kad ga dohvatim.:zmaj:

neiskusna domina
08.08.2008., 14:08
ne znam...
ali se nemoj hvalit kako si sretna.. :rofl:

:lol: :rofl:
dosad i nisam bila,ali bas se nasmijah.. :rofl:
kako lijep radni dan i jos petak ..
i obecavam da necu biti previse sretna,a osjetim li taj uzasni osjecaj sakrit cu se
dok me ne prodje:D

NewsJJ
08.08.2008., 14:09
ma pusti JJ-a, on ti voli biti najveseliji na ovim prostorima pa se boji da mu ne preuzmeš tron...

samo ti stavi smajl na lice i onda će ti porasti rejting....:mig:

sad jos ispadoh najveseliji???
KUDA IDE OVAJ SVIJET??? :rofl: :rofl:

NewsJJ
08.08.2008., 14:11

mivu? :ceka:
kaj si ti obecaval ovdje damama? :ceka: :rofl: :rofl: :zubo:

neiskusna domina
08.08.2008., 14:12

nemoj tako jako:D
bolje pomalo,ovako :tuctuc:

miv
08.08.2008., 14:12
ma dajjj
pa ti si laki luk ovdje :mig: :rofl:

sad si me... ja već nabacio hepifejs, a nit luk jeo nit luk miris':eek::confused:o..

možda nisam laki luk, al vam kažem da nada postoji.... samo se treba okrenuti na sve strane i ne tjerati ljude od sebe negavitizmom i samosažaljenjem...

i meni se pokazalo gdje se najmanje nadao:mig:

NewsJJ
08.08.2008., 14:13
nemoj tako jako:D
bolje pomalo,ovako :tuctuc:

sad jos vas dvije razmjenjujte iskustva....
:misli:
a da se mi svi nadjemo na kavi?
neki da razmijene iskustva, a neki samo da piju kavu (ja sam ovaj potonji :rofl: )

NewsJJ
08.08.2008., 14:14
sad si me... ja već nabacio hepifejs, a nit luk jeo nit luk miris':eek::confused:o..

možda nisam laki luk, al vam kažem da nada postoji.... samo se treba okrenuti na sve strane i ne tjerati ljude od sebe negavitizmom i samosažaljenjem...

i meni se pokazalo gdje se najmanje nadao:mig:

sad definitvno cekam pm :)

miv
08.08.2008., 14:14
mivu? :ceka:
kaj si ti obecaval ovdje damama? :ceka: :rofl: :rofl: :zubo:

čokoladu?:ne zna:

došo bi na kavu, al ove prijetnje:crta:

neiskusna domina
08.08.2008., 14:16
izgleda da je na ovom topicu reci nekome da je sretan i veseo uvreda:D
a mozemo nas dvije razmjenjivati iskustva,ali nam trebaju objekti ..nije to lako objasniti rijecima.. :rofl:
nudis se? :D

NewsJJ
08.08.2008., 14:16
čokoladu?:ne zna:

došo bi na kavu, al ove prijetnje

mivu plan je sljedeci...
nadjemo se na javnom mjestu.. odmah na stolu otvorimo jednu milku...
kad cure dodju prvo vide milku...
onda krenu razmjenjivat iskustva
ami u miru pijemo kavu :top: :rofl:

miv
08.08.2008., 14:18
a mozemo nas dvije razmjenjivati iskustva,ali nam trebaju objekti ..nije to lako objasniti rijecima.. :rofl:

JJ štaš sad....:lol::lol::lol:

da ti ostavim otvorena vrata i upaljen motor...:rofl:

miv
08.08.2008., 14:20
mivu plan je sljedeci...
nadjemo se na javnom mjestu.. odmah na stolu otvorimo jednu milku...
kad cure dodju prvo vide milku...
onda krenu razmjenjivat iskustva
ami u miru pijemo kavu :top: :rofl:

na spomen ljesa mi je sinulo...

sjećaš se priče prije 3 tjedna o hele i njezinom velikom prekopanom vrtu:eek::eek::rofl:

neiskusna domina
08.08.2008., 14:21
izgleda bi vas dvojicu najvis usrecila cokolada :rofl:
sve ostalo je ..previse :D

helena1
08.08.2008., 14:24
zloćke jedne, a ni me bilo sveega dvajst dana.
kad ono dobro da već djecu nemate. a svi kao us, ma kakva us uš.

eto i nebo plače:šmrc::cry:

NewsJJ

ja sam vise naturist u dusi :rofl: :rofl:

NewsJJ
na spomen ljesa mi je sinulo...

sjećaš se priče prije 3 tjedna o hele i njezinom velikom prekopanom vrtu:eek::eek::rofl:

a blizina rijeke te ne muci :rofl:

NewsJJ
08.08.2008., 14:26

da tebe nema 20 dana i vec odmah mivija bi tukla...
a stoo :mig:

miv
a blizina rijeke te ne muci :rofl:

a ti još uvijek razmišljaš o kavi...:rofl:

neiskusna domina
ma samo uprazno pricaju,ne brini
prepoznajem (svoje) simptome :D

NewsJJ
08.08.2008., 14:27
a ti još uvijek razmišljaš o kavi...:rofl:

da ti znas koji sam ja ovisnik o kavi to pitanje uopce nebi ni postavljao :rofl: :rofl:

NewsJJ
08.08.2008., 14:28
ma samo uprazno pricaju,ne brini
prepoznajem (svoje) simptome :D

kome ovo porucuejs meni, mivu, hele ? :misli:
btw ti si sama rekla da si daleko :rofl:

helena1
08.08.2008., 14:29
čuj domi kaj je 24/7 mislim ja sam jako znatiželjna

a ovo mi vuče kao 7 od 9
. naj se ljutit samo pitam

neiskusna domina
08.08.2008., 14:30
kome ovo porucuejs meni, mivu, hele ? :misli:
btw ti si sama rekla da si daleko :rofl:

heleni je bilo upuceno
da,ja sam rekla da sam (dovoljno) daleko,a vi ste se ipak uplasili za svoje guze :D
sta bi tek bilo da sam u blizini?? :rofl:

helena1
08.08.2008., 14:30
da ti znas koji sam ja ovisnik o kavi to pitanje uopce nebi ni postavljao :rofl: :rofl:

da da do desetke su bar već 3-4.:cerek:

miv
08.08.2008., 14:31

za svijet je dobro što djece nemam..:lol:

ajde,ajde :bicedobro:

ajmo se uozbiljit, hoćemo li na mrežnicu, ja trebao ovaj vikend pa sad odgodio zbog novonastale situacije...

neiskusna domina
čuj domi kaj je 24/7 mislim ja sam jako znatiželjna

a ovo mi vuče kao 7 od 9
. naj se ljutit samo pitam

:lol: moje ljubavno radno vrijeme :rofl:

helena1
heleni je bilo upuceno
da,ja sam rekla da sam (dovoljno) daleko,a vi ste se ipak uplasili za svoje guze :D

mislim da bi bile samo ti i ja na us-u:rofl:

helena1
08.08.2008., 14:33
wtf????? samo 7 sati.
ja sam mislila puno više ovaj dulje:cerek:

miv
08.08.2008., 14:34
heleni je bilo upuceno

jok za guzu, možda bi mi i pasalo:mig:

ja se uplašio za glavu i stalno čekam da hele kaže da se šali....:moli:

NewsJJ
08.08.2008., 14:35
heleni je bilo upuceno

tko se plasi...
btw...
dovoljno daleko = relativno blizu :rofl:

NewsJJ
08.08.2008., 14:37
da da do desetke su bar već 3-4.:cerek:

vidis kako neki znaju :cerek: :D

NewsJJ
08.08.2008., 14:39
wtf????? samo 7 sati.

amozda su to potrebite mjere :rofl:

miv
08.08.2008., 14:41
tko se plasi...
btw...
dovoljno daleko = relativno blizu :rofl:

žao mi je kolega, al ja moram otići... možda budu nježnije kad im ostaneš samo ti...:mig:

dragim curicama ugodan dan i veselu noć...

i još jednom domini - SRETAN ROĐENDAN:kiss:

NewsJJ
08.08.2008., 14:43
žao mi je kolega, al ja moram otići... možda budu nježnije kad im ostaneš samo ti...:mig:

ajde mivu :w
uzivaj z avikend :)

miv
08.08.2008., 18:34
ajde mivu :w
uzivaj z avikend :)

ma ovaj vikend mi je čudan, počinje tek u nedjelju...

a dotad sam US..:tuzni:

ljetopisac
08.08.2008., 19:21
hellow!

eto, i ova sezona je zavrsila, te je doslo vrijeme za jos jedan godisnji! jej! :lux:

sad sam jos dva dana u zagrebu, onda bjezim u krajeve gdje ima vise mora ali manje interneta. kaj se moze. :D

NewsJJ
08.08.2008., 19:34
hellow!

eto, i ova sezona je zavrsila, te je doslo vrijeme za jos jedan godisnji! jej! :lux:

sad sam jos dva dana u zagrebu, onda bjezim u krajeve gdje ima vise mora ali manje interneta. kaj se moze. :D

:lux:
kad se vracas da se organizira kava neka :D

Fox_one
08.08.2008., 21:59
:lux:
kad se vracas da se organizira kava neka :D

na zadnjem meetu smo dogovorili novi susret uz kavu kad se svi vrate sa godisnjeg pa prati situaciju ;)

i di si tamo na chatu vecere za pet... nema te nesto :zubo:

.

NewsJJ
08.08.2008., 22:09
na zadnjem meetu smo dogovorili novi susret uz kavu kad se svi vrate sa godisnjeg pa prati situaciju ;)

i di si tamo na chatu vecere za pet... nema te nesto :zubo:

.

nisam dovoljno brz.. :zubo: auto mi steka :rofl: :mig:

neiskusna domina
09.08.2008., 00:28
wtf????? samo 7 sati.

24 sata/svih 7 dana :cerek:

neiskusna domina
09.08.2008., 00:31

hvala za cestitku :kiss:
a nekako imam osjecaj da ipak ostajes na US, jos cemo pocekati da te vidimo na LJESu..nije da baksuziram :rolleyes:

Taroth
09.08.2008., 00:54
domina...:tuctuc:
ajd u krevet

neiskusna domina
09.08.2008., 02:02
domina...:tuctuc:
ajd u krevet

sta cu kad je prazan:rolleyes:

miv
09.08.2008., 10:00
hvala za cestitku :kiss:
a nekako imam osjecaj da ipak ostajes na US, jos cemo pocekati da te vidimo na LJESu..nije da baksuziram :rolleyes:

bez obzira na sve, ostajem na US kao moj domicilni podforum...kao što je bilo i dosad....

dosad sam vedrio i oblačio ovim prostorima, al vjerujem da ću od utorka samo vedriti....:cerek:

beznicka
09.08.2008., 10:11
dosad sam vedrio i oblačio ovim prostorima, al vjerujem da ću od utorka samo vedriti....:cerek:

O bravo miv, bravo... Nema vise :mama: , odsad samo :Sex:

Dodji nam ponovo hehe

Fox_one
09.08.2008., 13:04

opaaa... plavusha ili crnka? :top:

.

miv
09.08.2008., 13:20
O bravo miv, bravo... Nema vise :mama: , odsad samo :Sex:

Dodji nam ponovo hehe

ma :Sex: je moglo bit i sad, al meni je trebalo :grli::K:five::love:

@ fox - nevjerojatno, al plavo... i to mi uopće nije bitno, valjda nešto nije u redu sa mnom...:ne zna::rofl:

miv
09.08.2008., 13:21
sta cu kad je prazan:rolleyes:

trebo sam ti kupit medeka za rođendan...:mig:

NewsJJ
09.08.2008., 13:51
ajde mivu p akaj...
ne gleda se po boji kose.. :top:
a z amedeka... da udruzimo lovu pa kupimo onu ogromnuuu pandu? :mig: :D

miv
09.08.2008., 13:57
ajde mivu p akaj...
ne gleda se po boji kose.. :top:
a z amedeka... da udruzimo lovu pa kupimo onu ogromnuuu pandu? :mig: :D

ma inače sam slab na crnke - crna kosa i crna u duši, zato kažem da nije bitna boja kose:top:

treba vidjet koliki joj je krevet, da ne ispadne da dobije medeka pa onda ona ne stane pored njega...:eek:

NewsJJ
09.08.2008., 14:00
ma inače sam slab na crnke - crna kosa i crna u duši, zato kažem da nije bitna boja kose:top:

treba vidjet koliki joj je krevet, da ne ispadne da dobije medeka pa onda ona ne stane pored njega...:eek:

i ja ...
i zajebu uvjek ... nema greske :zubo:

jel to predlazes da naprvimo izvidjacki posjet spavacj sobi? :mig: :zubo:

miv
09.08.2008., 14:03
i ja ...
i zajebu uvjek ... nema greske :zubo:

jel to predlazes da naprvimo izvidjacki posjet spavacj sobi? :mig: :zubo:

nekak moramo saznat...:ne zna::zubo:

direktno upoznavanje terena mi se čini najsigurnije....:mig:

NewsJJ
09.08.2008., 14:05
nekak moramo saznat...:ne zna::zubo:

direktno upoznavanje terena mi se čini najsigurnije....:mig:

mivu ovo je imalo toliko razlicitih smislova da mi se odmah svidjelo :mig: :rofl:

miv
09.08.2008., 14:11
mivu ovo je imalo toliko razlicitih smislova da mi se odmah svidjelo :mig: :rofl:

he,he al bi lako mogli dobit po prstima ili jezičini kad se domina vrati...

ili bar :tuctuc::cerek:

NewsJJ
09.08.2008., 14:13
he,he al bi lako mogli dobit po prstima ili jezičini kad se domina vrati...

ili bar :tuctuc::cerek:

daa :cerek:
dok ona dodje da se psihicki pripremimo..
a sa d kidam..
deficit kofeina se osjeca.. :D

miv
09.08.2008., 14:34
daa :cerek:
dok ona dodje da se psihicki pripremimo..
a sa d kidam..
deficit kofeina se osjeca.. :D

ja baš ruč'o, a odbio kavu, danas sam već pretjerao, valjda zato i imam ideja...:rofl:

neiskusna domina
10.08.2008., 00:15
Meni krevet prazan ,a oni dolaze da vide mjere da bi mi kupili medu:lol:
pa nije ni cudo da su tolike cure single:rolleyes:

miv
10.08.2008., 01:53

imaš pravo, nismo ni q....:top:

neiskusna domina
10.08.2008., 01:57
imaš pravo, nismo ni q....:top:

ne bih ja to bas tako grubo rekla,ipak sam ja domina_jos_uvijek_bez_mede :D
ima jedna poslovica:ne kudi konja kojeg nisi jah´o
nije da ste vi konji,nego.. :rofl:
znas vec poentu:mig:

miv
10.08.2008., 02:12
ne bih ja to bas tako grubo rekla,ipak sam ja domina_jos_uvijek_bez_mede :D
ima jedna poslovica:ne kudi konja kojeg nisi jah´o
nije da ste vi konji,nego.. :rofl:
znas vec poentu:mig:

nisu ti ni svi konji za jahanje...:rofl:

Fox_one
10.08.2008., 02:14
vidim ima jos budnih tridesetplusgodisnjaka koji ne mogu spavati :zubo::zubo:

mivucini: budan si? a sto je sa crnkom? :D

.

miv
10.08.2008., 02:18
sad stig'o iz grada.

plavuša, kolega, plavuša....:azdaja:

tek danas navečer kreću pregovori, valjda....:rofl:

neiskusna domina
10.08.2008., 02:25
a sta cu s konja koji nije za jahanje? :D
a i ne spava od treme..

Fox_one
10.08.2008., 02:27
mea culpa, mea ultima culpa... :D

i jedan savjet nakon pregovora... plavuse su zahebane i prije nego potpises, procitaj ona sitna slova na dnu stranice... da nebi bilo nismo znali :zubo::zubo:

.

miv
10.08.2008., 02:31
a sta cu s konja koji nije za jahanje? :D
a i ne spava od treme..

možda je dobar za teglenje...:rofl:

miv
10.08.2008., 02:33
mea culpa, mea ultima culpa... :D

i jedan savjet nakon pregovora... plavuse su zahebane i prije nego potpises, procitaj ona sitna slova na dnu stranice... da nebi bilo nismo znali :zubo::zubo:

.

ispravak netočnog navoda - daleko smo od potpisa, al smo jebeno blizu nečeg lijepog...:cerek::jumping:

a iz osobnog iskustva, opet ispravak netočnog navoda - crnke su zahebane:eek:

neiskusna domina
10.08.2008., 02:36
to mi ne treba..
bolje da ga odmah upucam:D

miv
10.08.2008., 02:41
to mi ne treba..
bolje da ga odmah upucam:D

ubojstvo iz samilosti, jel?:mig:

neiskusna domina
10.08.2008., 02:46
da,iz samilosti prema sebi i cijelom zenskom rodu..da sej os neka ne spotakne:D

miv
10.08.2008., 02:52
da,iz samilosti prema sebi i cijelom zenskom rodu..da sej os neka ne spotakne:D

lijepo od tebe što misliš i na druge...

malo je tako plemenit5ih ljudi...:zubo:

vidim da tipkam svašta, odoh ajat...:w:hrk:

Spiderman
10.08.2008., 09:41

eh medu, trebali su se oni ponudit da glume medu :mig::mig:

neiskusna domina
10.08.2008., 10:05
da su tako poduzetni ne bi single bili :D
a i nije lako medo biti :cerek:

Spiderman
10.08.2008., 10:06

a da? a kaj ti radis medi? se mogu ponudit kao medo? :mig::mig:

neiskusna domina
10.08.2008., 10:13
pa..radim mu sve sto mi padne na pamet:rolleyes:
a on samo smije da..podnosi i da se zahvali:cerek:
detaljnom opisu je vise mjesto na LJESu :D

Spiderman
10.08.2008., 10:21
pa..radim mu sve sto mi padne na pamet:rolleyes:
a on samo smije da..podnosi i da se zahvali:cerek:
detaljnom opisu je vise mjesto na LJESu :D

:rofl::rofl::rofl: možeš ti detaljni opis i na pvt :rofl::rofl:

neiskusna domina
10.08.2008., 10:24
nista od toga
ako nikad vise ne dodjes na net(uplasis se) mene ce okriviti
a ionako manjak muskaraca:D

Spiderman
10.08.2008., 10:26
nista od toga
ako nikad vise ne dodjes na net(uplasis se) mene ce okriviti
a ionako manjak muskaraca:D

eh da je mene tako lako uplašiti :rofl::rofl:

neiskusna domina
10.08.2008., 10:29
ma da,ti si neustrasiva,hrabra muskarcina :rolleyes:
i bez problema bi se nekome predao da radi s tebe sta god hoce :D
i pritom bi uzivao..

Spiderman
10.08.2008., 10:45
ma da,ti si neustrasiva,hrabra muskarcina :rolleyes:
i bez problema bi se nekome predao da radi s tebe sta god hoce :D
i pritom bi uzivao..

a čuj sada, dogovorili bi se :mig::mig:

neiskusna domina
10.08.2008., 10:49
tu je kvaka
nema dogovora:kava:
sve po mom:rolleyes:

Spiderman
10.08.2008., 10:53
tu je kvaka
nema dogovora:kava:
sve po mom:rolleyes:

hm:confused:

adri1902
10.08.2008., 11:01
Pozdrav svima, vec neko vrijeme skicam ove stranice pa evo, odlucih i da se javim. Necu duljiti i necu puno pricati, za prvi cu vas put samo pozdraviti (jos jedna 30+). :rolleyes:

neiskusna domina
10.08.2008., 11:12
dobrodosla
ipak se nadam da neces dugo ostati US
i da cemo te uskoro citati na LJES-u :D

miv
10.08.2008., 11:14

JJ, vidiš ovo...:eek:

s obzirom da ja gibam, preuzmi i osvetlaj nam obraz....:rofl:

domina, vrlo rado, al kasno si stigla, već sam obećo bit medo nekom....:p

neiskusna domina
10.08.2008., 11:21
JJ, vidiš ovo...:eek:

s obzirom da ja gibam, preuzmi i osvetlaj nam obraz....:rofl:

domina, vrlo rado, al kasno si stigla, već sam obećo bit medo nekom....:p

nisi prvi koji mi kaze da sam kasno stigla :rolleyes:
a jj.. on se uplasio..ne zna da sam dobrica:cerek:

adri1902
10.08.2008., 11:22
dobrodosla
ipak se nadam da neces dugo ostati US
i da cemo te uskoro citati na LJES-u :D

Ne zuri mi se, nije lose biti US, ovisi kako sam sebi slozis kockice. Spadam u tu kategoriju ali se ne osjecam U. Jos je dobro, vlada zadovoljstvo i osmijeh je na licu....

neiskusna domina
10.08.2008., 11:27
Ne zuri mi se, nije lose biti US, ovisi kako sam sebi slozis kockice. Spadam u tu kategoriju ali se ne osjecam U. Jos je dobro, vlada zadovoljstvo i osmijeh je na licu....

znaci da nisi usamljena..nego sama :mig:

adri1902
10.08.2008., 11:39
znaci da nisi usamljena..nego sama :mig:

:top::top::top:

miv
10.08.2008., 11:46

možda mu je zbog nicka teško povjerovat...:ne zna:

adri, rekao bih ti dobrodošla, al nije u stilu pdf-a...:rofl:

ovo s kockicama ti je vrlo bitno, ako ti je to posloženo, nećeš dugo biti US, tj SS kako si se već predstavila

i..... keep that smile on your face...:top::top:

NewsJJ
10.08.2008., 11:56
olaa :D
ja to parapsiholoski vidim da me se proziva :D
pozdrav novima donedavno skicacicama :)
neiskusna ti si dobrica? :misli:
i ja sam :zubo:
mivu... uzivaj :) :top: :drzim_fige: :)

NewsJJ
10.08.2008., 12:00
nisi prvi koji mi kaze da sam kasno stigla :rolleyes:

koja je relativno daleko = dosta blizu :rofl:

neiskusna domina
10.08.2008., 12:09
koja je relativno daleko = dosta blizu :rofl:

ma dovoljno daleko da ti guza ne strada:cerek:
a za srce ne znam:mig:

adri1902
10.08.2008., 12:25
možda mu je zbog nicka teško povjerovat...:ne zna:

adri, rekao bih ti dobrodošla, al nije u stilu pdf-a...:rofl:

ovo s kockicama ti je vrlo bitno, ako ti je to posloženo, nećeš dugo biti US, tj SS kako si se već predstavila

i..... keep that smile on your face...:top::top:

Ma nije bed biti SS :) . Procitala sam negdje, da ako ti je osmijeh cijelo vrijeme na licu, da si u potpunosti zadovoljan zivotom. A meni, hvala Bogu, osmijeh tesko silazi :mig:.

Fox_one
10.08.2008., 12:47
ispravak netočnog navoda - daleko smo od potpisa, al smo jebeno blizu nečeg lijepog...:cerek::jumping:

a iz osobnog iskustva, opet ispravak netočnog navoda - crnke su zahebane:eek:

samo ti pazi sta radis... crno ili plavo, smedje ili crveno, zensko je to kolega, vrag, azdaja :azdaja:

@ adri1902: dobro nam dosla u podforum...

.

NewsJJ
10.08.2008., 13:44
ma dovoljno daleko da ti guza ne strada:cerek:
a za srce ne znam:mig:

likewize :zubo: :mig:

NewsJJ
10.08.2008., 13:45
Ma nije bed biti SS :) . Procitala sam negdje, da ako ti je osmijeh cijelo vrijeme na licu, da si u potpunosti zadovoljan zivotom. A meni, hvala Bogu, osmijeh tesko silazi :mig:.

nadam se da je to onaj iskren posmjeh :top: :)

nemogu gledat nase :rolleyes: ovo je komaaaaa

Spiderman
10.08.2008., 15:37
Pozdrav svima, vec neko vrijeme skicam ove stranice pa evo, odlucih i da se javim. Necu duljiti i necu puno pricati, za prvi cu vas put samo pozdraviti (jos jedna 30+). :rolleyes:

kako bi ja rekao, dobrodošla a još brže ošla ali ne sama :mig:

NewsJJ
10.08.2008., 16:14
kako bi ja rekao, dobrodošla a još brže ošla ali ne sama :mig:

a kako bi ja reka' ... ne upucavaj se odmah :mig: :mig: :rofl:

Spiderman
10.08.2008., 16:30
a kako bi ja reka' ... ne upucavaj se odmah :mig: :mig: :rofl:

a kaj sam ja nekaj loše rekao? kak je to upucavanje? eee jj :D

neiskusna domina
10.08.2008., 16:43
a kaj sam ja nekaj loše rekao? kak je to upucavanje? eee jj :D

ma JJ je samo ljubomoran sto se nije prvi sjetio da se malo upucava:rofl:

NewsJJ
10.08.2008., 16:46

kako me procita mala :rofl:
ko da si zensko :rofl:

neiskusna domina
10.08.2008., 16:51
kako me procita mala :rofl:
ko da si zensko :rofl:

da,kao da sam..i to iskusno zeMsko :rofl: :lol:

Spiderman
10.08.2008., 17:09

:rofl::rofl::rofl::rofl:

jj kak ono kažu, tko prvi njemu dvije? :rofl::rofl:

NewsJJ
10.08.2008., 17:27
:rofl::rofl::rofl::rofl:

jj kak ono kažu, tko prvi njemu dvije? :rofl::rofl:

al pazi iskusna je :mig: :rofl:

neiskusna domina
11.08.2008., 00:09
al pazi iskusna je :mig: :rofl:

ma ne plasi ljude..ja sam kao zeMsko,i kao iskusna
a JJ je kao musko :rofl: :rofl:

Spiderman
11.08.2008., 00:11
ma ne plasi ljude..ja sam kao zeMsko,i kao iskusna
a JJ je kao musko :rofl: :rofl:

a si sigurna da je muško? :rofl::rofl::rofl:

neiskusna domina
11.08.2008., 00:21
nisam ni rekla da je musko
nego da je kao musko:D

fantazy
11.08.2008., 09:34
al je ovdje prometno bilo otkako nisam bila tu

eh obećala sam da ću reći pa evo:

frajer došao sa samo dva prezervativa :s:s

ne smijem ništa više :lol:

Spiderman
11.08.2008., 09:38

ne smijem ništa više :lol:

samo dva? ajde detalji detalji :rofl::rofl:

fantazy
11.08.2008., 09:41
da samo dva
al sreća pa mu jedan može duže potrajati :cerek:

nema detalja
zadovoljna i zadovoljena :lol:

beznicka
11.08.2008., 09:41

Ako je Forumas , onda se debelo podcijenio

fantazy
11.08.2008., 09:42
nemam pojma koga je podcijenio mene ili sebe

NewsJJ
11.08.2008., 09:43
citam i nevjerujem

prvo dva prezervativa...
a onda jedan mu moze duze potrajata :misli:
:misi: zivjela reciklazaaa
fan to si nasla nekog fana greepeace-a? :rofl:

fantazy
11.08.2008., 09:43
skoro sam ga poslala na benzinsku jutros
upropastio mi zornjak:lol:

fantazy
11.08.2008., 09:44
citam i nevjerujem

prvo dva prezervativa...
a onda jedan mu moze duze potrajata :misli:
:misi: zivjela reciklazaaa
fan to si nasla nekog fana greepeace-a? :rofl:

ti čitaš i ne vjeruješ

ja gledam i ne vjerujem:lol:

NewsJJ
11.08.2008., 09:44
i da fan.. :dobrodosla ;)

NewsJJ
11.08.2008., 09:45
ti čitaš i ne vjeruješ

ja gledam i ne vjerujem:lol:

pa nije valjda daje *enis bio u igri
(hint iz onog vica :mig: ) :D :D

fantazy
11.08.2008., 09:46
daj vic
ne znam

fantazy
11.08.2008., 09:46
još bolje vas našla
kakao sam pocrnila
sad sam skroz umišljena
jesam vam nedostajala
jeste me ogovarali

NewsJJ
11.08.2008., 09:52
daj vic
ne znam

Fata I njezina prija piju kafu
i sad fata
znas prijo izasla sam jucer sa intelektualcem..
i bona, kako bilo?
pa lijepo,isli mi na veceru, pa na koncert..
pa sta bilo dalje..
pa dosli kod njega kuci , vino pijuckali , mi se ljubimo..
ajde bona dalje
onda on izvadi svoj p*enis..
sta ti je to bona?
ma ko k*rac samo manje
(ostatak nije vazan :zubo: :rofl: ovo punch line ;) )

NewsJJ
11.08.2008., 09:52
još bolje vas našla
kakao sam pocrnila
sad sam skroz umišljena
jesam vam nedostajala
jeste me ogovarali

i sad kao ne ocekuejs da ti inbox bude zatrpan zahtjevima za slikom :rofl:
ili odi na razno>off tamo imas topic o dekolteima ;)

fantazy
11.08.2008., 09:54
haha
nema penis, nego ku....

fantazy
11.08.2008., 09:54
ništa slike samo u živo hahah

NewsJJ
11.08.2008., 09:58
haha
nema penis, nego ku....

ma to se ti samo zavaravas :mig: :rofl:

NewsJJ
11.08.2008., 09:59
ništa slike samo u živo hahah

i tokazes sad posto si opet odleprsala u svoj kraj
pored svih nas ovdje...
ajd bar slazi ad si nas se sjetila dok si prolazila (mislim ne mene per'se vec foruma :zubo: )

fantazy
11.08.2008., 10:00
ma to se ti samo zavaravas :mig: :rofl:

Čuj, imam ja dovoljno godina da znam kako šta izgleda
ali sve je moguće možda sam ga samo ja tako doživjela :lol::lol:

fantazy
11.08.2008., 10:01
i tokazes sad posto si opet odleprsala u svoj kraj
pored svih nas ovdje...
ajd bar slazi ad si nas se sjetila dok si prolazila (mislim ne mene per'se vec foruma :zubo: )

ma ja sam stalno mislila na vas
osim toga vidiš da sam ranom zorom već s vama :)

NewsJJ
11.08.2008., 10:02
Čuj, imam ja dovoljno godina da znam kako šta izgleda
ali sve je moguće možda sam ga samo ja tako doživjela :lol::lol:

ovdje se ne prica o obliku :mig: :rofl:
ali mi drago da ga dozivjela :) (i sad s ene zajebavam :) )

NewsJJ
11.08.2008., 10:03
ma ja sam stalno mislila na vas
osim toga vidiš da sam ranom zorom već s vama :)

:cerek: supejjj :D
nego da mi otvorimo 30+ chateraj temu? :misli:

fantazy
11.08.2008., 10:04
pa i meni je drago
ovako nekako izgledam jutros :D:cerek::D:cerek::D:cerek:

fantazy
11.08.2008., 10:06
:cerek: supejjj :D
nego da mi otvorimo 30+ chateraj temu? :misli:

stvarno bi mogli bilo bi fer prema drugima
sad kad se ljudi vrate s mora moramo se negdje sakriti i izglupirati
jel bilo kakvih pijanki pričanje o crtićima i forum-sexa dok me nije bilo
ne da mi se sve čitati, jer koliko vas znam mogli ste na bilo koju temu napraviti zajeb....

adri1902
11.08.2008., 12:56
:wNa dobrodoslici zahvaljujem svima (da pojedinacno ne krenem sa zahvalama).:grli:

fantazy
12.08.2008., 16:25
ova tema će opet u zaborav ako niko ništa ne napiše

Fox_one
12.08.2008., 20:21
pa otvorite Single 30+, treci pokusaj...

:D :D

.

Spiderman
12.08.2008., 20:32
ova tema će opet u zaborav ako niko ništa ne napiše

ma neće pasti u zaborav, netko će je podići, sada ti, drugi puta možda ja :rofl::rofl:

fantazy
12.08.2008., 20:37
svako malo ga moram održavati ko stari auto

Spiderman
13.08.2008., 09:32
svako malo ga moram održavati ko stari auto

a hebiga, netko mora, ja imam novi auto pa svejedno mora na servis :rofl:

Irenna
13.08.2008., 09:58
Helooooouuuuuuu!
Evo i mene natrag! Tak mi je lijepo bilo...ah...:cerek:

Fantazy :horor: :horor: :horor: kakvi se to prezići spominju???!
I pen***???
Daj detalje, pa jesmo frendice il nismo? :grli:

fantazy
13.08.2008., 10:05
Helooooouuuuuuu!

Fantazy :horor: :horor: :horor: kakvi se to prezići spominju???!
I pen***???
Daj detalje, pa jesmo frendice il nismo? :grli:

irenna
bogić
otvorili smo chet za to pa nam se pridruži, tamo su otprilike i svi prljavi detalji
upozoreni smo da na drugom mjestu ne smijemo chetati
osim toga moraš se i ti nahvaliti nama kako je bilo

Fox_one
13.08.2008., 12:25
Helooooouuuuuuu!

pozdraf... nek si se ti nama vratila... jesi bar pocrnila... ;)

a nekima je jos uvijek lijepo :zubo::zubo:

.

Cika Strile
13.08.2008., 12:35
S obzirom da ste otvorili chateraj za 30+, zatvaram ovu temu...No, vasi moderatori bi vas htjeli nešto zamoliti. Prije otvaranje neke chat teme i slično, prvo kontaktirajte nas jer u protivnom vam možemo zatvoriti temu bez upozorenja.

Hvala najljepša.

:)