View Full Version : Revolucija
kukuriku
24.08.2010., 14:25
zato šta smo mi samo mala prčijica i odavna nismo svoj na svome, kako se doimlje. otplaćujemo kojekakve kredite amerima&ostalima, a svi su izgledi da će tako da bidne dok nas ima. a nema nas baš nešto puno pa kad nas više uopće ne bude samo će gazde (il vanzemaljci, kako oš) lipo podilit šta imaju i to je to.
eventualno moremo pivat revolucijonarne pisme dok ne odapnemo, to more imat ka neki psihoolakšavajući efekat...
biž, biž :tuzni:
a daaaaaaaj.
zar i ti u kurcu, i ti izdaješ svete nam ideale ne-predaje, ćerce provka?:(
proVINCI'jalka
24.08.2010., 14:28
a daaaaaaaj.
zar i ti u kurcu, i ti izdaješ svete nam ideale ne-predaje, ćerce provka?:(
sveti ideali nepredaje davno su pali. mislim, već smo se predali/prodali, nismo li? :ne zna: :tuzni:
Ajmo malo ozbiljno. Iz perspektive političke kulture građana Hrvatske, stoji ona da svaki narod ima vlast kakvu zaslužuje. A mi svoju vlast slabo oblikujemo, prije svega kroz defektnu političku participaciju, odnosno nesudjelovanjem na izborima ili križanjem glasačkog listića te kroz potpunu odbojnost prema osobnom (i tuđem) uključenju u politiku. Političari lopovi i korupcija slijedom toga postanu proizvod procesa kojeg bi Američani nazvali - samoostvarujuće proročanstvo.
proVINCI'jalka
24.08.2010., 14:33
Ajmo malo ozbiljno. Iz perspektive političke kulture građana Hrvatske, stoji ona da svaki narod ima vlast kakvu zaslužuje. A mi svoju vlast slabo oblikujemo, prije svega kroz defektnu političku participaciju, odnosno nesudjelovanje na izborima ili križanje glasačkog listića te kroz potpunu odbojnost prema osobnom (i tuđem) uključenju u politiku. Političari lopovi i korupcija slijedom toga postanu proizvod procesa kojeg bi Američani nazvali - samoostvarujuće proročanstvo.
i šta ćemo sad? :ne zna:
Izađi na izbore, uključi se u političku stranku, mijenjaj sustav iznutra pa ćemo vidjet za 5-10 godina na čemu smo. Alternativno, učlani se u neki NGO poput GONG-a i visi za vratom izvršnoj, zakonodavnoj i sudskoj vlasti sa svim mogućim prigovorima koje im treba uputit, mobiliziraj političku i javnu podršku za svoje ideje.
kukuriku
24.08.2010., 14:37
Ajmo malo ozbiljno. Iz perspektive političke kulture građana Hrvatske, stoji ona da svaki narod ima vlast kakvu zaslužuje. A mi svoju vlast slabo oblikujemo, prije svega kroz defektnu političku participaciju, odnosno nesudjelovanjem na izborima ili križanjem glasačkog listića te kroz potpunu odbojnost prema osobnom (i tuđem) uključenju u politiku. Političari lopovi i korupcija slijedom toga postanu proizvod procesa kojeg bi Američani nazvali - samoostvarujuće proročanstvo.
Eto, baš tako. Kako pretvoriti forumaše u političare, to je pitanje?:rofl:
Ili ozbiljno, kako bilo koga tko ekčuali zaslužuje biti na vlasti motivirati da se za istu bori, kad je sasvim evidentno da vlast privlači samo one koji ju nisu sposobni obnašati? (Ili su je sposobni obnašati na način koji u normalnih ljudi dovodi do gađenja i apstinencije, kako od glasovanja tako i od seksa)
kukuriku
24.08.2010., 14:40
sveti ideali nepredaje davno su pali. mislim, već smo se predali/prodali, nismo li? :ne zna: :tuzni:
i oni koji su se prvo predali, znali su bježat iz logora i vilama napadat carske dvore.
nikad nije kasno za probuditi se.:ne zna:
ljudi se boje... pa šute
ljudi su toliko lijeni da im je teško i bojati se
računaju da će ista životna inercija, po kojoj žive, odraditi i revoluciju za njih
lijeni su izići na ulicu, lijeni su proučiti legalne metode borbe za sebe, .... bleje i čekaju pušku da opali
tako da predviđam anarhiju umjesto revolucije
Izađi na izbore, uključi se u političku stranku, mijenjaj sustav iznutra pa ćemo vidjet za 5-10 godina na čemu smo. Alternativno, učlani se u neki NGO poput GONG-a i visi za vratom izvršnoj, zakonodavnoj i sudskoj vlasti sa svim mogućim prigovorima koje im treba uputit, mobiliziraj političku i javnu podršku za svoje ideje.
A jel se to može iz naslonjača ili iz birtije? Nemre... e pa propade vam onda revolucija u samom startu :zubo:
proVINCI'jalka
24.08.2010., 14:50
na izbore izlazim redovno, a za ove druge aktivnosti nemam nekog afiniteta. mislim, ne možemo se svi baš učlanit u stranke i sl. (doduše, neš ti izbora), gongat itd?!
ja, kao obična građanka, redovno plaćam porez, par puta sam i prijavila neke pizdarije koje sam procijenila nedopustivima, odgajam djecu pošteno i recikliram otpad. :D
ali, sve i da napravimo ovo o čemu ti pričaš, bojim se da je sudbina lijepe naše već u tuđim rukama. :(
i da će bit onako kako ONI kažu, dizali mi revolucije ili ne.
upravo čeznem za tim da sam u krivu.
vrrrlet
24.08.2010., 14:50
Samo me se i dalje ne ćini da iko ima ikaku ideju kako masovno razvit želju u hrvata za duhovnim vrednotama, a potisnut onu za materijalnim.
U tome je kljućni problem.:tuzni:
Imam ja ideju kako probuditi duhovni zov u Hrvata: uliti ćemo tripove u vodu.
Tripovi svima, a ne samo njima.
ja mislin da je za sve bitnije revolucije već kasno :tuzni:
Ajde, ajde, pa tko je 80-tih slutio rat ili techno? Dobro, moj dida, ali on je bija dementan i ni'ko ga nije ozbiljno s'vaća. Negdje dobiješ, negdje izgubiš. :ne zna:
Nema smisla sad se dijelit: vaka il naka revolucija.
Revolucjonari svih pdf-a, ujedinite se.
Ja neću s ćetnicima. :nono: Niti s Kozmetikom.
Još se možemo podat', nije sve propalo. :nevina:
Alternativno, učlani se u neki NGO poput GONG-a i visi za vratom izvršnoj, zakonodavnoj i sudskoj vlasti sa svim mogućim prigovorima koje im treba uputit, mobiliziraj političku i javnu podršku za svoje ideje.
To sam učinio. Rezultat toga je da sada imam par vrlo lijepih majci crvenih i jednu narančastu koju sam izgubio, kao i upalu živaca.
Ili ozbiljno, kako bilo koga tko ekčuali zaslužuje biti na vlasti motivirati da se za istu bori, kad je sasvim evidentno da vlast privlači samo one koji ju nisu sposobni obnašati? (Ili su je sposobni obnašati na način koji u normalnih ljudi dovodi do gađenja i apstinencije, kako od glasovanja tako i od seksa)Nikak, kad se obnašanju vlasti pristupa palcem i kažiprstom stisnutih nosnica. Zamisli da sjediš na kavi u gradu, dođe ti frend(ica) i kaže: "Želim se učlaniti u HDZ/SDP/HNS...". Tvoja reakcija bila bi:
1. Dobro, koji je tebi kurac danas?
2. Odlično, barem jedan dobar čovjek unutra, da je takvih barem više.
Pojam političara postao je toliko omražen da bi ih trebalo kao zasebnu kategoriju dodati u upitnike za mjerenje socijalne distance. Srbi, Romi, Albanci i Političari, za pripadnika koje skupine ne bi htjeli da vam se kćer uda?
A bez političke participacije nema političkog kruha, kao što onog običnog za narod nema bez motike.
Svake izbore se izbezumim na izjave o križanju listića te dodatno proplačem kad se dotični zgražavaju na izborne rezultate.
proVINCI'jalka
24.08.2010., 14:52
i oni koji su se prvo predali, znali su bježat iz logora i vilama napadat carske dvore.
nikad nije kasno za probuditi se.:ne zna:
dobro. aj, izloži konkretan plan djelovanja. :cerek:
kukuriku
24.08.2010., 14:52
ljudi su toliko lijeni da im je teško i bojati se
računaju da će ista životna inercija, po kojoj žive, odraditi i revoluciju za njih
lijeni su izići na ulicu, lijeni su proučiti legalne metode borbe za sebe, .... bleje i čekaju pušku da opali
jeste. al i kukaju/amo.
ovako: kuku kuku kuku lele lele lele. ajmo sad nešto popit.
kukuriku
24.08.2010., 14:56
Nikak, kad se obnašanju vlasti pristupa palcem i kažiprstom stisnutih nosnica. Zamisli da sjediš na kavi u gradu, dođe ti frend(ica) i kaže: "Želim se učlaniti u HDZ/SDP/HNS...". Tvoja reakcija bila bi:
1. Dobro, koji je tebi kurac danas?
2. Odlično, barem jedan dobar čovjek unutra, da je takvih barem više.
Pojam političara postao je toliko omražen da bi ih trebalo kao zasebnu kategoriju dodati u upitnike za mjerenje socijalne distance. Srbi, Romi, Albanci i Političari, za pripadnika koje skupine ne bi htjeli da vam se kćer uda?
A bez političke participacije nema političkog kruha, kao što onog običnog za narod nema bez motike.
Svake izbore se izbezumim na izjave o križanju listića te dodatno proplačem kad se dotični zgražavaju na izborne rezultate.
Dijelim tvoje mišljenje.
I, u koju ćemo? Stranku mislim. Eto, na, tu sam već u govnima. Trenutno mi se jedinim prihvatljivim izborom čini HL. Al s njima nikad nećemo na vlast.:rolleyes:
proVINCI'jalka
24.08.2010., 14:58
Još se možemo podat', nije sve propalo. :nevina:
eto prostora za revoluciju. možemo je dignit ako nam uskrate lubrikant. stvarno je neljudski trpit tolko nepodmazanosti dok nas guze.
kukuriku
24.08.2010., 15:08
na izbore izlazim redovno, a za ove druge aktivnosti nemam nekog afiniteta. mislim, ne možemo se svi baš učlanit u stranke i sl. (doduše, neš ti izbora), gongat itd?!
ja, kao obična građanka, redovno plaćam porez, par puta sam i prijavila neke pizdarije koje sam procijenila nedopustivima, odgajam djecu pošteno i recikliram otpad. :D
ali, sve i da napravimo ovo o čemu ti pričaš, bojim se da je sudbina lijepe naše već u tuđim rukama. :(
i da će bit onako kako ONI kažu, dizali mi revolucije ili ne.
upravo čeznem za tim da sam u krivu.
ti bi, kao obična građanka, da netko drugi riješi tvoje probleme.
e vidiš, neće.
i štaš sad? mislim, osim čeznut?:ne zna:
Dijelim tvoje mišljenje.
I, u koju ćemo? Stranku mislim. Eto, na, tu sam već u govnima. Trenutno mi se jedinim prihvatljivim izborom čini HL. Al s njima nikad nećemo na vlast.:rolleyes:Sad smo stigli do izvora smrada, gdje popuštaju i oni solidnog želuca. Odgovor je vrlo jednostavan: u HDZ ili SDP.
Veći dio hrvatskog biračkog tijela uglavnom se cijepa na ove dvije stranke, koje posljedično drže ključeve formiranja i obnašanja vlasti, barem u ključnim resorima. Uz to, naravno, ide prerogativ osmišljavanja i implementacije raznih politika, od obrazovne do gospodarske. No, kako bi se došlo do te razine, treba proći lokalnu političku razinu, koja zna bit epicentar političke septičke jame, ali i ne mora ako je konkurencija od kurca. Uglavnom, "radom" na svim stranačkim razinama i stvaranjem stručne pozicije vezane za područje od tvog konkretnog interesa, imaš određene šanse više ili manje izravnog političkog utjecaja na pozitivnu promjenu.
U slučaju odabira neke manje stranke, na duže vrijeme si potpuni rob liderskih ambicija njihovog stranačkog vodstva. Npr. ti si ušla u HNS zbog toga što te žulja sektor zdravstva, ali HNS politički zanima participacija u sektoru gospodarstva, vanjskih poslova i kulture (govorim napamet). Dakle, ti i tvoje zdravstvo se možete jebat, jer ga drži HDZ ili SDP, a tvoja stranka ga ne dira jer je istrgovala neke druge sfere utjecaja.
I konačno, postoji treći odabir, za entuzijaste proletere poput one stranke mladih koja se reklamirala po forumu, ne znam kak se zove. Gdje ekipa snimi da bi možda mogli na valu "revolucije" i nezadovoljstva određene kategorije ljudi ući u Sabor, i to samo njih jedan do najviše tri, čime posao završava. Saborska plaća, sinekura, kasnije asimiliranje s nekom normalnom političkom opcijom (kad ovoj zatreba ruku u parlamentu), a glasače ko jebe. Prema tome trenutno idu sindikati.
proVINCI'jalka
24.08.2010., 15:16
e vidiš, neće.
ja bi, kao obična građanka, nastavila bit obična građanka te sukladno toj činjenici rješavat SVOJE probleme kao i dosad. međutim, OPĆE probleme nisam kvalifikovana rješavat, mogu nastavit ispravno djelovat u svom mikrokozmosu, što i radim :cerek:, ali se bojim da će mi i taj mikrokozmos dodatno omikrit, a ja volim imat prostora.
ništa. nastavit se vozat u tramvaju. :ne zna:
koji je ono tvoj plan i program?
vrrrlet
24.08.2010., 15:19
eto prostora za revoluciju. možemo je dignit ako nam uskrate lubrikant. stvarno je neljudski trpit tolko nepodmazanosti dok nas guze.
Na ljutu ranu ljutu travu. :ne zna: Dobro gospodo, evo vam guza. Ono što ćete doznati malo kasnije je da imam sidu. Tako se to radi.
e vidiš, neće.
E vidiš, ti bi dizala revolucije, a teško ti je dignit' reket. Nema tako, ako se o'š udat', moraš rašir't noge.
kukuriku
24.08.2010., 15:21
Sad smo stigli do izvora smrada, gdje popuštaju i oni solidnog želuca. Odgovor je vrlo jednostavan: u HDZ ili SDP.
Eto vidiš. Eto vidiš. Eto vidiš! :cry::cry::cry:
Al to nema nikakve veze s revolucijom. Osim kad bi pošten i sposoban svijet masovno pohrlio politički se angažirat u hadezeju ili esdepeju, to bi onda fakat bila revolucija.:rofl:
Kad i provku dobijemo u hadeze, more bit onda i bude neke nade.:D
proVINCI'jalka
24.08.2010., 15:24
Kad i provku dobijemo u hadeze, more bit onda i bude neke nade.:D
kako rekoh, nažalost, situacija je beznadna :rofl:
I, u koju ćemo? Stranku mislim.
forum.hr :D
bilo bi poželjno, za početak, natjerati ove tzv. lijeve i desne da sastave opsežnu i transparentnu nacionalnu strategiju preporoda kako bismo, napokon, uvidjeli po čemu se oni to razlikuju
kukuriku
24.08.2010., 15:28
E vidiš, ti bi dizala revolucije, a teško ti je dignit' reket. Nema tako, ako se o'š udat', moraš rašir't noge.
Jebise.:(
ja bi, kao obična građanka, nastavila bit obična građanka te sukladno toj činjenici rješavat SVOJE probleme kao i dosad. međutim, OPĆE probleme nisam kvalifikovana rješavat, mogu nastavit ispravno djelovat u svom mikrokozmosu, što i radim :cerek:, ali se bojim da će mi i taj mikrokozmos dodatno omikrit, a ja volim imat prostora.
ništa. nastavit se vozat u tramvaju. :ne zna:
koji je ono tvoj plan i program?
Pitanje je imamo li mi (jer kako je vrlet dobro uoćijo, i ja sam tu di si ti, samo volim galamit i bit prosta) uopće pravo kukumavčit, kritizirati, bit ko nezadovoljni, buhuuu, ako s jedne strane spremno dajemo guze da nas jebu na nepodmazano i bez zaštite, a s druge strane smo ko prefini učlanit se u esdepe.
Mislim, treba bit pošten i reć, dobro mi je, jebe mi se.
Ili pak, nije mi dobro, al ne da mi se dić reket.:ne zna:
Eto vidiš. Eto vidiš. Eto vidiš! :cry::cry::cry:
Al to nema nikakve veze s revolucijom. Osim kad bi pošten i sposoban svijet masovno pohrlio politički se angažirat u hadezeju ili esdepeju, to bi onda fakat bila revolucija.:rofl:
Kad i provku dobijemo u hadeze, more bit onda i bude neke nade.:DTeorijski najbolji način sređivanja političkog sustava Hrvatske bila bi odgojna diktatura. Zatočit nekog pametnog na Vis, da toča noge, surfa i smišlja kako sve poštelat. Pa svaki dan pošalje novi email, s kratkim uputama Vladi tipa "zastupnicima smanjiti plaće za 50%, jednako toliko smanjiti mirovine bivšim zastupnicima".
Xena2000
24.08.2010., 15:31
da bi napravila bilo kakva strategija treba imati istinske m,otive za poboljšanje
generalno, a ne samo na osobnom nivou
kako očekivati od ovih bilmeza da naprave kvalitetan program kad, em ne znaju i nisu sposobni, em moraju zadovokjit rođe, em gledaju kako sebi uzet najmanje...:ne zna:
ja sam već u takvoj fazi da mislim da nema drugog riješenja do bombe
lijepo sve razvalit
i stvarat nove generacije
jebo mladež sdp-a i hdz-a kad su učili od ovih istih debila koje gledamo na telki
pojavio se mesija milanović, a razočarao odmah u startu
zapitajte se tko bi se od vas uopće upustio u politiku?
onaj tko ima zdrave pameti i morala, teško bi u to ulazio
dok će takav prijedlog objeručke prihvatiti svi oni pohlepni koju su spremni savjest ostaviti doma
kukuriku
Teorijski najbolji način sređivanja političkog sustava Hrvatske bila bi odgojna diktatura. Zatočit nekog pametnog na Vis, da toča noge, surfa i smišlja kako sve poštelat. Pa svaki dan pošalje novi email, s kratkim uputama Vladi tipa "zastupnicima smanjiti plaće za 50%, jednako toliko smanjiti mirovine bivšim zastupnicima".
Priznaj da si se već zamislijo u toj ulozi!:D
Xena2000
da bi se napravila bilo kakva strategija treba imati istinske motive za poboljšanje
generalno, a ne samo na osobnom nivou
kako očekivati od ovih bilmeza da naprave kvalitetan program kad, em ne znaju i nisu sposobni, em moraju zadovoljit rođe i sve one s kojima su u kompi oko kojekakvih poslova, em gledaju kako sebi uzet najmanje, a narodu najviše...:ne zna:
pa nije tajna da ovakvim mjerama(uzmajte od naroda... harač i te spike) pribjegavaju oni najnesposobniji
ja sam već u takvoj fazi da mislim da nema drugog riješenja do bombe
lijepo sve razvalit
i stvarat nove generacije
jebo mladež sdp-a i hdz-a kad su učili od ovih istih debila koje gledamo na telki
pojavio se mesija milanović, a razočarao odmah u startu
dok će takav prijedlog objeručke prihvatiti svi oni pohlepni koju su spremni savjest ostaviti doma
džaba i ovom hateveovskom revolucijonaru njegov trud, ali za isti mu dajem :top:
http://www.youtube.com/watch?v=aL7RYC2d8LU
proVINCI'jalka
24.08.2010., 15:32
Teorijski najbolji način sređivanja političkog sustava Hrvatske bila bi odgojna diktatura. Zatočit nekog pametnog na Vis, da toča noge, surfa i smišlja kako sve poštelat. Pa svaki dan pošalje novi email, s kratkim uputama Vladi tipa "zastupnicima smanjiti plaće za 50%, jednako toliko smanjiti mirovine bivšim zastupnicima".
prosvjećena diktatura :cerek:
samo, di ćemo nać nekog pametnog? :ne zna:
kukuriku
24.08.2010., 15:34
forum.hr :D
bilo bi poželjno, za početak, natjerati ove tzv. lijeve i desne da sastave opsežnu i transparentnu nacionalnu strategiju preporoda kako bismo, napokon, uvidjeli po čemu se oni to razlikuju
Ma koji lijevi, koji desni. Sve je to lijeva ruka desni džep.
proVINCI'jalka
24.08.2010., 15:36
Pitanje je imamo li mi (jer kako je vrlet dobro uoćijo, i ja sam tu di si ti, samo volim galamit i bit prosta) uopće pravo kukumavčit, kritizirati, bit ko nezadovoljni, buhuuu, ako s jedne strane spremno dajemo guze da nas jebu na nepodmazano i bez zaštite, a s druge strane smo ko prefini učlanit se u esdepe.
stvar je u tome da sam ja rekla kako se bojim da ćemo mi tek dat guze. da prava naguznjačina tek sljeduje. i da revolucija tute neće baš moć puno pomoć eventualno samo pri ovlaživanju :ne zna:
kukuriku
24.08.2010., 15:37
Kakva je to zdrava pamet koja ti govori da je sasvim okej ostavit budaletinama i lopovima da ti upravljaju državom, sudbinom i egzistencijom.
Dođe čovjeku da se zapita, ne?
kukuriku
24.08.2010., 15:38
prosvjećena diktatura :cerek:
Khm. :ceka:
Xena2000
24.08.2010., 15:39
Kakva je to zdrava pamet koja ti govori da je sasvim okej ostavit budaletinama i lopovima da ti upravljaju državom, sudbinom i egzistencijom.
Dođe čovjeku da se zapita, ne?
pojedinac ne može ništa
borba s vjetrenjačama je uzaludna
ima još floskula.. :D
očito nam svima fali zdrave pameti
a istinita je ona stara da narod zaslužuje vlast koju ima
Khm. :ceka:
Ti to već skupljaš glasove? :D
Idem ja u stranku, samo se dogovorite koju, obećajte glasove i pokažite koju sisu da lakše sve podnesem.
kukuriku
24.08.2010., 15:41
pojedinac ne može ništa
borbra s vjetrenjačama je uzaludna
ima još floskula.. :D
a istinita je ona stara da narod zaslužuje vlast koju ima
Jebo me svako:cerek:, al ja sam dosad bila uvjerena da je Milinović pojedinac.
Duduše, s onim alijenom, da, dvojica.:D
Ja sam se učlanio u mladež stranke umirovljenika.
Xena2000
24.08.2010., 15:42
pojedinac koji ima vlast u rukama
vrlo bitan Detalj..:cerek:
uz jednog Šukera, Bajsa, Polančeca(donedavno) čine ipak kolektiv..:D
to su ovi kaj su otišli u prijevremene mirovine? :rofl:
proVINCI'jalka
24.08.2010., 15:43
ta stranka u hrvackoj sasma sigurno ima najviše perspektive :cerek:
kukuriku
24.08.2010., 15:44
pojedinac koji ima vlast u rukama
vrlo bitan Detalj..:cerek:
Jest, a do prekjučer je bijo picolog u Gospiću.
Ako može on, što ne bi mogla i ti, dušo moja ratnička?
kukuriku
24.08.2010., 15:45
Idem ja u stranku, samo se dogovorite koju, obećajte glasove i pokažite koju sisu da lakše sve podnesem.
Đaba samo ti. Trebamo izvršit invaziju na stranke, one dvi kojima neću imena ni spominjat.
vrrrlet
24.08.2010., 15:45
Ovaj, da neb ne'ko krivo shvatio, ja zaista jesam prefin za učlanit se u SDP. Iako priznajem da SDP koristi više lubrikanta od Adezea.
:misli: Možemo promatrati mladež na natjecanju iz matematike. :ne zna: Individua koja iza natjecanja ode pit' je najpametnija.
proVINCI'jalka
24.08.2010., 15:47
Jest, a do prekjučer je bijo picolog u Gospiću.
Ako može on, što ne bi mogla i ti, dušo moja ratnička?
možda ima želučanih tegoba? :ne zna:
Đaba samo ti. Trebamo izvršit invaziju na stranke, one dvi kojima neću imena ni spominjat.
Ovo ti je jako dobra ideja. Prikriveni tajni agenti forum.hr-a sa ciljem da djeluju na politiku iznutra. :top:
kukuriku
24.08.2010., 15:54
možda ima želučanih tegoba? :ne zna:
imaće još i više, predviđam.:(
kukuriku
24.08.2010., 15:55
Ovo ti je jako dobra ideja. Prikriveni tajni agenti forum.hr-a sa ciljem da djeluju na politiku iznutra. :top:
puna sam dobrih ideja.
al đaba.:(
ah, nemoj tako Xena
'rvati su očajno pametan narod
samo smo malo nedisciplinirani :o
eto, mogli bismo raditi na tome da postanemo tvrdoglavo pošteni :cerek:
da otkucavamo sve i svakoga tko krade, uključujući i sebe i onaj krasan blokić...
da prijavljuemo sve neradnike i dokoličare, arogantne i bahate...
započela sam tu praksu nedavno s jednom uobraženom liječnicom
it fiils guud :D
kukuriku
24.08.2010., 15:58
Ovaj, da neb ne'ko krivo shvatio, ja zaista jesam prefin za učlanit se u SDP. Iako priznajem da SDP koristi više lubrikanta od Adezea.
znači, i tebi je dobro.
neka je. nisam ja ljubomorna.
:misli: Možemo promatrati mladež na natjecanju iz matematike. :ne zna: Individua koja iza natjecanja ode pit' je najpametnija.
Ne možemo se prepustit u ruke mladeži koja pije. Treba nam neko s iskustvom u pijenju. Dobro, i matematici.
da otkucavamo sve i svakoga tko krade, uključujući i sebe i onaj krasan blokić...
Pa tko će nam ostati ako svih prijavimo? :confused:
kukuriku
24.08.2010., 16:05
Ne znam, al men se sve ćini da mirišem mogućnost revolucijonarnog profitiranja.
Izgradimo zatvore. Puno zatvora.
djeca*
a njima treba dovesti njemačke guvernante
*oni što ih još nije vrbovalo u adeze :D
vrrrlet
24.08.2010., 16:10
Evo, ja bih prijavio sebe, to mi se čini pošteno.
znači, i tebi je dobro.
neka je. nisam ja ljubomorna.
:rofl:
Ne možemo se prepustit u ruke mladeži koja pije. Treba nam neko s iskustvom u pijenju. Dobro, i matematici.
Di ću ja jebote, pa sve bih narodu iskreno rekao, pa bi me zatukli. Narod hoće rješenja bez motike i znoja, a toga nema. Mislim, bilo je dok smo imali što prodat', i narod je tu mudru politiku sustavno nagrađivao.
djeca*
A koja su to, gdje god se okrenem klincima se iz mobitela čuje TomPson? :ne zna:
I mojima također. :no:
glora's bastard
24.08.2010., 16:11
altruisti i humanisti, znate da vama revolucija neće donijeti ništa dobroga, tek možda vašoj djeci. zato sam se ja okrenula ublažavanju i prevenciji dječjih trauma i šamaranju njihovih roditelja.
u slobodno vrijeme bavim se starcima, stradalima, nemoćnima.
zar nisam super? :zubo:
p.s. da, i samu sebe šamaram usput :alpejadran:
A koja su to, gdje god se okrenem klincima se iz mobitela čuje TomPson? :ne zna:
I mojima također. :no:
:ne zna: moja kaže da će uzeti mač i reći onim misterima (ministrima) da će im odsijeći glavu ako ne kažu di su sakrili pare koje su nakrali :o
kukuriku
24.08.2010., 16:17
djeca*
ove nje opet.
pa jesmo se dogovorli da moramo u stranke, pola u adeze, pola u esdepe.
kad smo već kod guvernanti, ja sam svojevremeno predlagala da se ponudimo finskoj ko protektorat. il kolonija, tako neš.
nek oni upravljaju, a nama daju jest i pit i nokije i tu i tamo neki koncerat da nam organiziraju.
mi rvati ijonak il neznamo, il nećemo.
možda bi finci znali.
... ja sam svojevremeno predlagala da se ponudimo finskoj ko protektorat. il kolonija, tako neš.ako ćemo na sjever, ja bi da nas danci guze :D
kukuriku
24.08.2010., 16:20
Di ću ja jebote, pa sve bih narodu iskreno rekao, pa bi me zatukli. Narod hoće rješenja bez motike i znoja, a toga nema. Mislim, bilo je dok smo imali što prodat', i narod je tu mudru politiku sustavno nagrađivao.
Je, imaš pravo.
I meni se malo mrsko žrtvovat (učlanit u adeze) za tako glup narod.
Ah.Kako da naučim ljubit bližnje svoje? Kako? Kako?
glora's bastard
24.08.2010., 16:21
ma daj kukuriku, tko ne zna? :D sve se zna. svako nek radi svoj dio posla za koji je kompetentan i eto rješenja :D
što bi se jedan bagerist li kamiondžija pačao u politiku, na primjer :D
ma daj kukuriku, tko ne zna? :D sve se zna. svako nek radi svoj dio posla za koji je kompetentan i eto rješenja :D
što bi se jedan bagerist li kamiondžija pačao u politiku, na primjer :DJe, bolji su nam bivši pjesnici i intendanti :D
glora's bastard
24.08.2010., 16:24
Je, bolji su nam bivši pjesnici i intendanti :D
ma vidi, meni nije jasno što slabo ima diplomiranih politologa u politici? :D
ma vidi, meni nije jasno što slabo ima diplomiranih politologa u politici? :DValjda zato što su jedni od rijetkih koji je razumiju.
glora's bastard
24.08.2010., 16:27
Valjda zato što su jedni od rijetkih koji je razumiju.
jeste, a usto su i visokomoralni :D
ma to su sve vonabi spindokturi...
kukuriku
24.08.2010., 16:27
Pijanisti, ginekolozi, voditeljice opskurnih radijskih emisija.
Jedini, da rečem, PRAVI, politićar sa školom je naš nestali milan.
A vidimo kak je to završilo.
kukuriku
24.08.2010., 16:29
ako ćemo na sjever, ja bi da nas danci guze :D
to zbog lego kockica il sladoleda?:D
Pijanisti, ginekolozi, voditeljice opskurnih radijskih emisija.
Jedini, da rečem, PRAVI, politićar sa školom je naš nestali milan.
A vidimo kak je to završilo.Meni se čini da je naš Milan završio studij ONO i DSZ a ne politologiju. Za takve je karakteristično da u životopisima navode kako su upisali/završili Fakultet političkih znanosti, a izostavljaju smjer.
kukuriku
24.08.2010., 16:37
Meni se čini da je naš Milan završio studij ONO i DSZ a ne politologiju. Za takve je karakteristično da u životopisima navode kako su upisali/završili Fakultet političkih znanosti, a izostavljaju smjer.
Ih, pa to je još bolje. Čovik zna kako opće narodno branit i društveno se samozaštitit.Napose ovo potonje.
to zbog lego kockica il sladoleda?:Dljega i kruha :D
Xena2000
24.08.2010., 16:55
ja tu praksu već godinama njegujem :rofl:
i šta sam dobila? osudu društva s komentarima 'joj, tebi sve smeta', 'joj, kak ti se da prijavljivat'... evo i mum me maltretira time na temi o turizmu..:D
kukuriku
24.08.2010., 16:57
i šta sam dobila? osudu društva s komentarima 'joj, tebi sve smeta', 'joj, kak ti se da prijavljivat'... evo i mum me maltretira time na temi o turizmu..:D
ne pitaj što rvacka može učinit za tebe, već šta ti možeš za rvacku!:D
... evo i mum me maltretira time na temi o turizmu..:Dae, kad samo dalmatince prijavljivaš :rolleyes: :D
kuki, tako je - revolucijonar mora biti altruista :amen:
Xena2000
24.08.2010., 17:01
dajem pola svoje plate :D
plaćam sve što se od mene traži :D
pušim sranja koja ni pijani amer ne bi popušio :D
i djelujem tamo gdje mogu... i koliko mogu..:ne zna:
i uz sve to i dalje ju volim, svoju Rvacku..:cerek:
žao mi je samo što su je se ovi lopovi dočepali
Xena2000
24.08.2010., 17:02
ae, kad samo dalmatince prijavljivaš :rolleyes: :D
it's a tip of the iceberg :rofl:
nego, jesam ja vama rekla da je bandinjo trebo bit precjednik
kad već propadamo, propadnimo u stilu
ova pametna i superintelektualna amebica ionak samo muči o svemu... :ne zna:
: kandidirat ću se, reference imam :
ae, kad samo dalmatince prijavljivaš :rolleyes: :D
Ljubomora bajo, ljubomora. : broji eure :
kukuriku
24.08.2010., 17:07
: kandidirat ću se, reference imam :
ooooooooooo, prvo u adezej, onda se kandidirat, jeben te nedokazatu.
Xena2000
24.08.2010., 17:08
jebo hadeze, osnovat ću svoj stranku!
HDI?
: broji eure :kol'ko ćeš dati državi? :D
kol'ko ćeš dati državi? :D
Država to sam ja. :cool:
Princess Leia
24.08.2010., 17:16
Di ću ja jebote, pa sve bih narodu iskreno rekao, pa bi me zatukli.
Taman za Revoluciju. :mig:
kukuriku
24.08.2010., 17:16
niš od toga, sve je blu ljepo objasnijo.
nema se šta mislit: zdp ili adz.
Xena2000
24.08.2010., 17:18
onda ipak sdp :D
nema se šta mislit: zdp ili adz.nije li nas dosadašnja praksa trebala razuvjeriti :misli:
ja ću glasat za muma, kaže da je on država, dobro je zaradijo, a i vrijeme je za diktatora dalmatinca :jumping:
nije li nas dosadašnja praksa trebala razuvjeriti :misli:
ja ću glasat za muma, kaže da je on država, dobro je zaradijo, a i vrijeme je za diktatora dalmatinca :jumping:
Misliš da bi vam loše bilo? :rolleyes:
Bar vam kurca ne bi falilo. :D
kukuriku
24.08.2010., 17:31
nije li nas dosadašnja praksa trebala razuvjeriti :misli:
tupso. u dosadašnjoj praksi predsjednica stranke je jadranka, a ne ja.:rolleyes:
ja ću u adeze, ako ko nije sfatijo.
zdepe nije dovoljno velik za mene i ksenu.
Bar vam kurca ne bi falilo. :Dto je, uglavnom, sve što smo i dosad imali
doduše, od ovce :D
zdepe nije dovoljno velik za mene i ksenu. eto ga na, već su počela stranačka prepucavanja
iš kokoši :D
ja pakiram
kukuriku
24.08.2010., 17:39
to je, uglavnom, sve što smo i dosad imali
doduše, od ovce :D
eto ga na, već su počela stranačka prepucavanja
iš kokoši :D
ja pakiram
evo i ja.
pjegava i prgava
24.08.2010., 21:32
ugh..jebo me svak ak nisam skoro zaboravila da sam pokrenula revolucione..feminizam umire na barikudama..ko bi doli sad bi glori..sad kad smo se vratili s godisneg mozemo nastaviti s revolucione..ali nijedna revolucione ne ide bez himne.. ova u spotu je glora zaklucila sam to jer doji: http://www.youtube.com/watch?v=PEj7jnR--Dg
glora's bastard
24.08.2010., 21:35
uh, baš na tebe naleti pjegava :D
ajde, smisli naziv pokreta i neka u imenu sadrži gloru ili nešto slavno :Serek:
pjegava i prgava
24.08.2010., 21:44
nemas vrat nemas trup samo noge i glavu..los materijal za revoluione skart kako bi rekli
asto imas ispod sukne? slavoluk sergokevaca..pokret nek se zove rozopolucija nekse dijete zove kao jaa
marit za
24.08.2010., 21:57
it's a tip of the iceberg :rofl:
Misliš top?
Ti si Xeno stvarno opterećena konobarima:rofl::rofl:
I bet you don't tip :reservoir dogs: :zubo:
vrrrlet
25.08.2010., 00:04
što bi se jedan bagerist li kamiondžija pačao u politiku, na primjer
Pa da nam da stručno mišljenje čemu služe žene. :ne zna:
ja tu praksu već godinama njegujem
i šta sam dobila? osudu društva s komentarima 'joj, tebi sve smeta', 'joj, kak ti se da prijavljivat'... evo i mum me maltretira time na temi o turizmu..
Krepaću... iako je to možda i od gladi.
pušim sranja koja ni pijani amer ne bi popušio
Ne znam na što točno misliš, ali ako misliš na ovo prvo što mi je palo na pamet, mogu ti reći da prosječan Amer nije homoseksualac, i da se statistički peru po genitalijama više od Hrvata. :ne zna:
Ako je pak ovo drugo na što sam pomislio, krajnje je vrijeme da promijeniš dilera.
i djelujem tamo gdje mogu... i koliko mogu..
volim Hrvatsku bla bla
žao mi je samo što su je se ovi lopovi dočepali
:confused: Pa lopovi su tu otkad je Hrvatske. Ako i nismo bili pod lopovima, stranim ili domaćim, sami smo bili lopovi i gusarili i tako, krađa je najbolja protuprovalna zaštita i tako.
Taman za Revoluciju.
Neka zatuku tebe, meni se ne biva zatučavan. Ja imam terasu i drveće pod njom, jebe se meni za revoluciju. Jedino ako mi ta revolucija dovrši fasadu.
ja ću u adeze, ako ko nije sfatijo.
zdepe nije dovoljno velik za mene i ksenu.
Pičku strininu, obje ne stanete u neboder na Iblerovom. :eek: Zbog sisa, jel'te?
ajde, smisli naziv pokreta i neka u imenu sadrži gloru ili nešto slavno
Hrvatska stranka slavlja :cerek::cheer::tulum::zivili::lux::lux:
pjegava i prgava
25.08.2010., 02:25
a daaaj glora, di si?:cerek: opet jedes slag :tuctuc:
Xena2000
25.08.2010., 09:22
Misliš top?
Ti si Xeno stvarno opterećena konobarima:rofl::rofl:
I bet you don't tip :reservoir dogs: :zubo:
Konobarima? Pa nijednog nisam prijavila. :rofl: :ne zna: Nisam mislila uopće na njih. :p
Prijavljujuem nepravilnosti različitih kategorija, uglavnom onih koji svoj posao ne rade i očekuju za isti biti plaćen. :mig:
I nemoj se na ništa kladit, nije ti to nikakva garancija, potpuno pogrešno briješ... :D
pakleni_patuljak
25.08.2010., 09:36
hm... ne znam jesam li na forumu već iznio svoju ideju od 200 streljanih obitelji na trgu bana jelačića, ali mislim da bi se baš dobro uklopila u ovaj topic.
a ako se ovako nastavi, hrvackoj niš drugo ni neće moć pomoć...
druže staljine vrati se!
(moš slobodno, tita više nema.)
glora's bastard
25.08.2010., 11:35
Hrvatska stranka slavlja :cerek::cheer::tulum::zivili::lux::lux:
viva gloria kao - slava životu :zubo:
a daaaj glora, di si?:cerek: opet jedes slag :tuctuc:
prala sam noge :o
kukuriku
25.08.2010., 11:38
viva gloria kao - slava životu :zubo:
prala sam noge :o
nema pranja nogu dok traje revolucija.:rolleyes:
ot: podržavam patuljkov prijedlog, ali poštedjela bih maloljetnike.
dakako, ne i njiovu imovinu. imovina ide revolucjonarima.
glora's bastard
25.08.2010., 11:46
ali nisam svoje prala :ne zna:
vrrrlet
25.08.2010., 12:24
A smijemo li prati barem čizme? :ne zna: Moje moraju blještati, tako ću privući Zeca.
ot: podržavam patuljkov prijedlog, ali poštedjela bih maloljetnike.
dakako, ne i njiovu imovinu. imovina ide revolucjonarima.
Ne zaboravimo da su u revolucionarno-ratnim vremenima i genitalije imovina. Zapravo, svi organi koji se daju prodat'.
glora's bastard
25.08.2010., 12:51
A smijemo li prati barem čizme? :ne zna: Moje moraju blještati, tako ću privući Zeca.
samo ako hračneš na njih. da se štedi voda, naravno. na primjer, ja sam noge suzama prala.
vrrrlet
25.08.2010., 12:56
samo ako hračneš na njih. da se štedi voda, naravno. na primjer, ja sam noge suzama prala.
Ali ja sam muško, ja ne plačem. :ne zna: A niš, prati ću ih krvlju, šta ću sad.
glora's bastard
25.08.2010., 12:57
Ali ja sam muško, ja ne plačem. :ne zna: A niš, prati ću ih krvlju, šta ću sad.
pa pljuneš :ne zna::D
vrrrlet
25.08.2010., 13:06
pa pljuneš :ne zna::D
Gospoda ne pljuje. :o
glora's bastard
25.08.2010., 13:11
Gospoda ne pljuje. :o
aha, pardon, nisam primjetila da se radi o gospodi. :o
Revolucija (lat. revolutio, "preobrat") opisuje bilo koju brzu i dramatičnu promjenu.
Jebo vas Kafka. U guzicu.
glora's bastard
25.08.2010., 13:23
Revolucija (lat. revolutio, "preobrat") opisuje bilo koju brzu i dramatičnu promjenu.
:eek: nemoj zezat?!
hvala, takođe :cerek::D
vrrrlet
25.08.2010., 13:26
aha, pardon, nisam primjetila da se radi o gospodi. :o
Jasno mi je, it tejks van tu nou van. :o
Tja, nekog Kafka, nekog Gregor. :ne zna:
kukuriku
25.08.2010., 14:01
Tja, nekog Kafka, nekog Gregor. :ne zna:
Ljuta sam na vas sve jer uopće niste ozbiljni revolucjonari.
Samo bi se jebali, a neki i sa bubama.
Triba digod proljevat znoj, krv i suze i mimo toga sekasa.
Jebo vas seksas.
Seksaćemo se nakon revolucije.
vrrrlet
25.08.2010., 14:10
Ljuta sam na vas sve jer uopće niste ozbiljni revolucjonari.
Samo bi se jebali, a neki i sa bubama.
Triba digod proljevat znoj, krv i suze i mimo toga sekasa.
Jebo vas seksas.
Seksaćemo se nakon revolucije.
Ajmo rađe prije. Grehota je da neki umiru nevini. :ne zna:
Ajmo rađe prije. moremo i za vrijeme
lijepo upriličimo SM orgije; mi se seksujemo, a murija nas spenkuje :cerek:
kukuriku
25.08.2010., 14:13
Đe ima takih?
Vidila sam doduše na ljesu da su neke dvi tri djevice se javile, al eto, one ni ne moraju u revoluciju. Ih, kako sam velikodušna.:D
kukuriku
25.08.2010., 14:15
moremo i za vrijeme
Evo, na.
Sve sam ti jućer ljepo objasnila, a ti onda dođeš i miniraš mi revoluciju.
Drolijo. :cry:
glora's bastard
25.08.2010., 14:19
je, hvala :D
moremo i za vrijeme
:eek: nisam se tome od tebe nadala
Drolijo. :cry:
nisam, ja to sve za revoluciju :o
vi'š da fali zanosa...
vrrrlet
25.08.2010., 14:22
moremo i za vrijeme
Ja nećem da me murja spenkuje, ja oću oni bager žuti veliki. :o Jebi ga, meni nije dosta samo tijelo, mene pali i inteligencija.
Đe ima takih?
Vidila sam doduše na ljesu da su neke dvi tri djevice se javile, al eto, one ni ne moraju u revoluciju. Ih, kako sam velikodušna.:D
Tri divice nam nije dosta za revoluciju. Jedino ako misliš da nemamo bombonaše samoubojice.
kukuriku
25.08.2010., 14:28
Tri divice nam nije dosta za revoluciju. Jedino ako misliš da nemamo bombonaše samoubojice.
ja mislim da bombmonaši ijonako vole sve žene a ne samo djevice a i šire.
bombmonaši nisu isključivi.
bombonaši su demokrate.
tak da svakako moramo u revoluciji imat i bombonaše, a i one druge, pušače samoubojice. ne moraju se čak ni samoubit, to nako više zbog imiđa.
vrrrlet
25.08.2010., 14:36
tak da svakako moramo u revoluciji imat i bombonaše, a i one druge, pušače samoubojice. ne moraju se čak ni samoubit, to nako više zbog imiđa.
Mogu ja vazda imati smotuljak u gubici, da naglasimo da je to borba za slobode i tako to, meni se nije teško žrtvovati za opću stvar. Tako me učila mati. :ne zna:
Ako i dođe do najgoreg, otići ću umrijeti u Srbiju, tako da im propadne zdravstvo i da moja smrt ne bude uzaludna.
pakleni_patuljak
25.08.2010., 14:52
ja mislim da bombmonaši ijonako vole sve žene a ne samo djevice a i šire.
bombmonaši nisu isključivi.
bombonaši su demokrate.
je... :rolleyes:
ajde natjeraj mladog poletarca revolucionara da ode u samoubilačku akciju obećavajući mu, u slučaju da preživi, ruku dolores lambaše. ili one ave.
pa jebote, tip bi se u roku odma samoubijo od užasa pri pomisli na budućnost!
ovako mu obećaš djevicu.
to je igra na sigurno. :D
kukuriku
25.08.2010., 14:56
Ako i dođe do najgoreg, otići ću umrijeti u Srbiju, tako da im propadne zdravstvo i da moja smrt ne bude uzaludna.
nijedna smrt u revoluciji nije uzaludna
čak i ako odeš u venecuelu.
tamo možeš nastavit duvat za našu stvar dok te ne napusti i zadnji dah, a onda če nam ćavez, uvijdjev da je vrag odnija i šalu i vrleta, poslat pomoć.
ćula sam da su ti tamo revolucjonari drčniji od naših.
ali, ah, i nije da je to teško bit. :(
kukuriku
25.08.2010., 15:00
je... :rolleyes:
ajde natjeraj mladog poletarca revolucionara da ode u samoubilačku akciju obećavajući mu, u slučaju da preživi, ruku dolores lambaše. ili one ave.
pa jebote, tip bi se u roku odma samoubijo od užasa pri pomisli na budućnost!
ovako mu obećaš djevicu.
to je igra na sigurno. :D
ma jes ti popizdija? nejde to tako. dobro si ti to smislijo, ali nisi dobro zaključiojo.
vako ide:
ako umru, dobiju djevice.
ako preživu, dobiju mene.
toj naćin da ljudi ne žale zginut za dobru stvar, razumiš.
nebo ijonako, čujem, ne oskudijeva djevicama. il se bar tako priča, štot dođe na isto.
jes sad sfatijo?
pakleni_patuljak
25.08.2010., 15:25
jes sad sfatijo?
pa jebate, jel ikome palo na pamet da smo mi lokalni revolucijonari malo sekularnije odgojeni i da nam živo puca kurac za ono šta ćemo jebat poslije smrti. takve bolje prije bitke ohrabrit nečim opipljivim. pa makar to bila i djevica. :D
proVINCI'jalka
25.08.2010., 15:28
vidim, revolucija piči sve u šesnaest :usama:
pakleni_patuljak
25.08.2010., 15:29
uostalom, samo treba pridobit za stvar recimo glumičića.
on ti od svake žene napravi djevicu.
od nekih i po nekoliko puta. :D
kad malo zbrojiš 2 i 2 ispadne da imamo još veće prirodne potencijale u djevicma nego što to imamo u, recimo, izvorima pitke vode. :mig:
od nekih i po nekoliko puta. Takvima bolje da ciferšlus ugradi.
kukuriku
25.08.2010., 15:32
pa jebate, jel ikome palo na pamet da smo mi lokalni revolucijonari malo sekularnije odgojeni i da nam živo puca kurac za ono šta ćemo jebat poslije smrti. takve bolje prije bitke ohrabrit nečim opipljivim. pa makar to bila i djevica. :D
Khm.
Zbunjuje me odnošaj ove sekularnosti i djevica.
I antikristi vole djevice, tos tija kazat?:rolleyes:
od nekih i po nekoliko puta. :D
kad malo zbrojiš 2 i 2 ispadne da imamo još veće prirodne potencijale u djevicma nego što to imamo u, recimo, izvorima pitke vode. :mig:
Jebo Glumičića, revolucijonari moraju koristiti prirodne materijale.
Uzmeš kil telećeg šnicela i režeš na tanko, ima dovoljno za cca 50 djevica.
kukuriku
25.08.2010., 15:34
vidim, revolucija piči sve u šesnaest :usama:
Slabo je to, lipa moja, unatoć mom trudu između drkanja po izvještajnoj bazi.
Nego, danas ?:mig:
pakleni_patuljak
25.08.2010., 15:34
Khm.
Zbunjuje me odnošaj ove sekularnosti i djevica.
I antikristi vole djevice, tos tija kazat?:rolleyes:
bogu mile, a ni vragu nisu mrske. :rofl:
kukuriku
25.08.2010., 15:38
bogu mile, a ni vragu nisu mrske. :rofl:
a je, velu da su pravi revolucjonari oni koji kroču još neutabanim stazama.
i tako.počinjem pomalo uviđat tu svetu vezu između revolucije i djevica, da.
kukuriku
25.08.2010., 15:39
Takvima bolje da ciferšlus ugradi.
neznam čemu kompliciranje.
koda je problem zadržat hulahopke.
Slabo je to, lipa moja, unatoć mom trudu između drkanja po izvještajnoj bazi.jes ti samoizabrani vođa ove vrle revolucije? :D
proVINCI'jalka
25.08.2010., 15:45
Slabo je to, lipa moja, unatoć mom trudu između drkanja po izvještajnoj bazi.
Nego, danas ?:mig:
to ja onako serkastićno. :D
nema revolucjonara, al jebaća bi se morebit moglo nać, makar samo onih u glavu. :D
bidnemo drugi put, nemoren danas.
kukuriku
25.08.2010., 15:46
jes ti samoizabrani vođa ove vrle revolucije? :D
dakako.:raspa:
ijako sam žena pa bi trebala bit vodilica.:rolleyes:
vođica.:o
vođilica.:mad:
tak nešto.
hrvatski jezik je zao prema ženskim vođama.:(
proVINCI'jalka
25.08.2010., 15:46
neznam čemu kompliciranje.
koda je problem zadržat hulahopke.
ae. za one s većim nježnicima 40 dena, a za vorumaše su dobre i one od 15. :cerek:
hrvatski jezik je zao prema ženskim vođama.:(vođaljka?
kukuriku
25.08.2010., 15:52
ae. za one s većim nježnicima 40 dena, a za vorumaše su dobre i one od 15. :cerek:
ajooooooooj. :rolleyes:
kako ću pridobit ovo malo muškadije na revolucjonarne navade, akoš bit taka.:(
kukuriku
25.08.2010., 15:54
Međica.
Međica ti u gaćama.:o
kukuriku
25.08.2010., 15:55
vođaljka?
vidiš.
kažem ti, nejde.
možda bi ipak neko od muškijeh trebo povest revoluciju, a ju ću stajat iza njega. s puškom.:rofl:
pakleni_patuljak
25.08.2010., 15:56
a je, velu da su pravi revolucjonari oni koji kroču još neutabanim stazama.
jel to znači da ćeš si nabavit novu 'izvještajnu bazu'?
kukuriku
25.08.2010., 15:57
jel to znači da ćeš si nabavit novu 'izvještajnu bazu'?
neću. izvještajna je dobra, na produkciji su problemi.:D
vrrrlet
25.08.2010., 15:58
Ja se neću boriti za nikakve djevice. Cijeli život se borim protiv tog zla.
nema revolucjonara, al jebaća bi se morebit moglo nać, makar samo onih u glavu. :D
Nema do u glavu. :klopa: Tamo je najuže.
kukuriku
25.08.2010., 16:01
Ja se neću boriti za nikakve djevice. Cijeli život se borim protiv tog zla.
Nu pravih hrvata. Pa da, ajmo se posvađat. Neš ti razloga; oni bi djevice, ovom su djevice zlo.
Oni će dobit djevice, a tiš ih dobit posli.
Di je problem?
vrrrlet
25.08.2010., 16:07
Oni će dobit djevice, a tiš ih dobit posli.
Di je problem?
Onda dobro. Ali bi svejedno moga koju kurbetinu i pri dobit'; ako poginem u bitci, da mi neprijatelj ne ukrade sjeme.
kukuriku
25.08.2010., 16:12
Onda dobro. Ali bi svejedno moga koju kurbetinu i pri dobit'; ako poginem u bitci, da mi neprijatelj ne ukrade sjeme.
Tob onda tribala bit opaka kurbetina da na nju potrošiš sve sjemenke što ih imaš. Neznam imamo l takvih u revoluciji.Bojim se da predobro zarađuju dab im se isplatlo ginut na barikadama.
vrrrlet
25.08.2010., 16:18
Tob onda tribala bit opaka kurbetina da na nju potrošiš sve sjemenke što ih imaš. Neznam imamo l takvih u revoluciji.Bojim se da predobro zarađuju dab im se isplatlo ginut na barikadama.
Jašta nego opaka, a kakva druga me zanima? Mora bit koja, čuja san da su neke vamo zgodne, a da su kurbetine je očito.
Nije sve u novcu, sigurno i među njima ima neka koja ne želi ostaviti ni zrno žita... ni kap neprijatelju.
Princess Leia
25.08.2010., 20:47
Neka zatuku tebe, meni se ne biva zatučavan. Ja imam terasu i drveće pod njom, jebe se meni za revoluciju. Jedino ako mi ta revolucija dovrši fasadu.
Mogu li ti ja dovršit fasadu? :ne zna:
vrrrlet
26.08.2010., 10:09
Mogu li ti ja dovršit fasadu? :ne zna:
Ne znam. Koliko si vješta? :ne zna:
glora's bastard
26.08.2010., 10:14
fasada u vrijeme revolucije? :confused:
vrrrlet
26.08.2010., 10:21
fasada u vrijeme revolucije? :confused:
Pa moramo imati nekakvu palaču. :ne zna: Ne budi neozbiljna, gdje ćemo iznuđivati priznanja djevicama da su općile s đavlom, piti konjak i planirati bitke i slično?
glora's bastard
26.08.2010., 10:22
Pa moramo imati nekakvu palaču. :ne zna: Ne budi neozbiljna, gdje ćemo iznuđivati priznanja djevicama da su općile s đavlom, piti konjak i planirati bitke i slično?
pa neki podrum bi bio prikladniji...
vrrrlet
26.08.2010., 10:28
pa neki podrum bi bio prikladniji...
:rolleyes: U podrumu su djevice s đavlom, na terasama smo mi s konjakom.
glora's bastard
26.08.2010., 10:32
:rolleyes: U podrumu su djevice s đavlom, na terasama smo mi s konjakom.
:eek: dobro da si mi rekao, nisam to znala.
nego, mogu li ja na terasu? pila bih kupinovo vino:o:D
svestrana sam i snašla bi se na svim funkcijama, od vođe do čistača čizama :ne zna:
:eek: dobro da si mi rekao, nisam to znala.
nego, mogu li ja na terasu? pila bih kupinovo vino:o:D
svestrana sam i snašla bi se na svim funkcijama, od vođe do čistača čizama :ne zna:
Gutaš li?
glora's bastard
26.08.2010., 10:43
Gutaš li?
ne, čuvam u obraznim vrećicama za crne dane :D
pakleni_patuljak
26.08.2010., 10:55
monika!?
glora's bastard
26.08.2010., 11:06
monika!?
reci
Ne bi ti toliko derščadi imala da čuvaš. :rolleyes:
ja-koja-jesam
26.08.2010., 11:44
Evo ja sam za revoluciju dusom i tijelom :o
Samo, hm... :gleda oko sebe: cini mi se da su djeca pojela svoju revoluciju :eek:
Nista od orgija :ratniprofiter mode OFF: :(
Princess Leia
26.08.2010., 16:21
Ne znam. Koliko si vješta? :ne zna:
Probaj me.:mig:
Probaj me.:mig:
Uleti su malo dalje. :o :D
Xena2000
27.08.2010., 10:35
jel slušao netko jučer Stazića u saboru?
negdje oko 8.... čovjek kao da je čitao ovu temu...
'pojavili su se prvi pijetlovi. kukuriču i sve ih je više.' :rofl:
koji govor je održao..:top:
http://www.24sata.hr/news/stazic-pijetlovi-kukuricu-vasem-cirkusiranju-ide-kraj/188205/
koji govor je održao..:top:
:eek:
Naša forumašica postaje medijska ličnost. Sada, kada je barem posredno dio saborskih zbivanja, vrijeme je da poduzme nešto konkretno. :o
vidjela sam jučer jednog revolucijonara; oblijepio čovjek auto (obje bočne strane i gepek) ogromnim naljepnicama - opljačkali ste i rasprodali moju domovinu, bando lopovska
Xena2000
27.08.2010., 15:18
ima transparent i na križanju kod vjesnika
uvijek uspijem pročitati samo BOJKOT! :D
Xena2000
30.08.2010., 09:57
Možda je vrijeme za novog ministra?
http://dalje.com/hr-hrvatska/u-11-godina-jedino-je-mate-crkvenac-dobro-procijenio-prihode/319793
oćel' nam se vratit drivo (http://www.tportal.hr/vijesti/hrvatska/83879/Sanadera-je-stah-ne-dolazi-u-Austriju.html)?
chilimama
30.08.2010., 15:57
oćel' nam se vratit drivo (http://www.tportal.hr/vijesti/hrvatska/83879/Sanadera-je-stah-ne-dolazi-u-Austriju.html)?
što se ovo inhalira???
Ja sam mislila da je ovo jedna jako ozbiljna tema, prgava...što su ti od nje uradili?
Aj, dijeli zadatke, oružje, transparente i kreći...
Više nije vruće, a nije još hladno...sad je idealan trenutak...
pjegava i prgava
01.09.2010., 23:41
chico pravi revolucionari na godisni idu u devetom mjesecu kad se stoka sitnog zuba razmakne.. tctc nikad od tebe proleretijata
chilimama
05.09.2010., 15:33
chico pravi revolucionari na godisni idu u devetom mjesecu kad se stoka sitnog zuba razmakne.. tctc nikad od tebe proleretijata
Ja na godišnji mogu kad oću ..daj zadatke i poludi....:s
razmišljam o konspirativnom imenu...:misli:
vBulletin® v3.8.4, Copyright ©2000-2013, Jelsoft Enterprises Ltd.