PDA

View Full Version : Zašto su žene takve gadure?

Mario0024
21.07.2008., 12:59
Da ne povjeruješ...

Ostavila me cura radi kretena. Još bi razumio da sam i ja bio nekakav probisvijet ili nešto slično pa da joj je svejedno jer nema šta izgubiti. Bili smo 2 i pol godine skupa i svo to vrijeme ništa joj nije falilo. Imam super posao i odličnu plaću, svoj stan u Zg i Bmw kabriolet za kojim je kuja slinila od prvog dana našeg poznanstva. Mislim da mi niti po pitanju izgleda ništa ne fali. Upoznao sam joj starce, pola familije i skoro sve njene frendice. Mislim da ne moram spominjati da su me svi super prihvatili. Veza nam je bila super uz par laganih trzavica kojih ima u svakoj vezi. Također i sex nam je bio prva liga. Nikad nije pokazivala da joj išta fali u vezi sve do zadnjih par tjedana kad se počela čudno ponašati. Počeli smo se viđati na kapaljku, skoro uopće nismo razgovarali a niti smo izlazili više. Počela je češće izlaziti van (kakti ide s frendicama na kavu) da bi nakon par dana od jedne njene frendice saznao da ju je vidla kako se bari s nekim likom. Pomislio sam da se napila dok je bila vani pa je malo izgubila kontrolu. Priliku da razgovaramo o tome uopće nisam dobio ali sam dobio poruku da moramo prekinuti a od one iste njene frendice sam saznao da je par dana nakon prekida sa mnom prohodala s njim. Ne znam puno o njemu osim da voli cugati, puši ko turčin, da ništa ne radi već samo živi starcima na grbači, promiskuitetan je do bola i poj..e sve što mu dođe pod ruku a navodno da je i poznat policiji zbog nereda na utakmicama.
Očito sam bio predobar prema njoj i previše sam joj pružao. Nisam je nijednom prevario a imao sam prilika na pretek a niti sam ikada digao ruku pa čak niti glas na nju. Valjda zato sam i dobio nogu u guzicu. Sasvim očito sam trebao biti pokvareno đubre, varati je sa svakom curom koja naleti i ne dati joj ništa. Onda bi kuja vjerojatno bila zadovoljna. :confused:
Ja vas cure fakat ne kužim. Toliko cmizdrite i pričate kako su dečki svinje, kako su pokvareni, da vam ne pružaju nimalo pažnje, i slično a kad sve to dobijete to vam nije dovoljno nego idete okolo šarati. Očito je vrijeme da i ja postanem đubre jer će me možda takvog cure više cjeniti. E pa neka vam onda i bude kad ste takve. Nimalo vas ne žalim.....

b'elana
21.07.2008., 13:02
...Bmw kabriolet za kojim je kuja slinila od prvog dana našeg poznanstva....

Kako si birao, tako ti i ispalo......
Cura koja je slinila za kabriom umjesto za tobom, a tebi pasalo......

kuroishijin
21.07.2008., 13:02
Previše generaliziraš...

Bit će bolje...

midie
21.07.2008., 13:06
ak je onda takva na znaći da su i sve ostale, iako ima takvih puno... iako sam žensko mogu reči da su neke ženske totale gadure i sponzoruše... ahh... ima svašta..

Vrag_u_snjegu
21.07.2008., 13:07
veza u kojoj ide sve po spagi je losa

u vezi se stalno mora nesto desavati, nadogradivati, stalno mora bit nesto sto se mora brusit......itd wtf

Sviba
21.07.2008., 13:08
Džaba bilo konja vranih....

-lavica-
21.07.2008., 13:09

potpis:top:

ono što odgovorno tvrdim, svi mi jako dobro znamo s kime imamo posla u vezi.

to što neke stvari ne želimo vidjeti jer smo slabi nam ne daje za pravo da osuđujemo i blatimo naše partnere kada nam se to obije o glavu.

možemo isključivo i samo kriviti sebe jer smo svjesno krivo izabrali.

i da, nemoj generalizirati, žena kao i muškaraca ima "ovakvih" i "onakvih".

kreni naprijed, daj si vremena da ju zaboraviš i drugi puta pametnije biraj.

Butch Coolidge
21.07.2008., 13:09
drugi put kad budeš tražija curu ajde sa yugon 45, i nemoj slučajno sa 55-icon jer je to već mamac za sponzoruše...

Violently happy
21.07.2008., 13:11
Zašto su žene takve gadure??????????
Da ne povjeruješ...

baš..užas.

Šta reče,kakav auto imaš?:kava:

:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Licnemtiga
21.07.2008., 13:12
dišiiii dišiiiii... ah gle, nije te bila vrijedna, pusti... bolje sad nego u braku ako se mene pita. A sad možda kažem nešto bezveze, al vjerojatno si joj dosadio mislim ne ti osobno, već veza... imala je sve sta je htjela, a ona je očito ona vrsta koja želi akciju od dana i žestoko postupanje prema njoj - stvar odgoja.

Ne daj se maleni, ajd... znaš i sam da možeš bolje od neke koja ide za "turčinima" ;)

BTW ne generalizirat, that isss baaddd :/

phunkie
21.07.2008., 13:15
Zato.

Mario0024
21.07.2008., 13:15

Ali ako je bila sponzoruša zašto me upoznala sa cijelom svojom familijom?
Zašto se cijelo vrijeme ponašala kao da želi sa mnom ozbiljnu vezu?
Zašto me mali milion puta odvela doma, čak i da prespavam?
Zašto je 2 i pol godine odhebavala dečke koji su joj uletavali i to dečka koji su bili zgodniji od mene da bi me na kraju ostavila radi propaliteta?

Gutaperka
21.07.2008., 13:16
ja za takvom ženskom ne bi žalio.Jedino boli kad se tako nešto dogodi ali kažu da je najbolja osveta kad se tako nešto dogodi - da se prepusti ženska tom tipu.I još kad bi se oženili onda bi osveta bila potpuna

Violently happy
21.07.2008., 13:17
Zašto je 2 i pol godine odhebavala dečke koji su joj uletavali i to dečka koji su bili zgodniji od mene da bi me na kraju ostavila radi propaliteta?

o issa ti..cura se o'ladila,nisi joj više bio napet ..nisi nikad čuo za to?:ne zna:

phunkie
Dosadio si joj, treba joj drugog kurca.

navigator1
Molim, to je sve?

Vidi, pola grada slini za bmw kabriom. Nac ces komada ko u prici. Al' ako zelis ljubav, kad nadjes novu curu idi s njom tramvajem da budes siguran da li voli tebe ili bmw? :mig:

Basta
Da ne povjeruješ...

Ostavila me cura radi kretena. Još bi razumio da sam i ja bio nekakav probisvijet ili nešto slično pa da joj je svejedno jer nema šta izgubiti. Bili smo 2 i pol godine skupa i svo to vrijeme ništa joj nije falilo.

...

znaš šta je, riba kad se najede ješke (mamca) ode dalje, ako se ne zakači na udicu... :mig:

flore982
21.07.2008., 13:18
ne generalizirati...
nisu sve takve
naići ćeš već na neku kojoj nije luda i bijes u glavi

Simmby
21.07.2008., 13:19
ja bi na tvojem mjestu bila sretna.. riješil si se kak se ono zovu takve 'pleh-picke'... valjda znaš da joj bude ovaj sadašnji zagorčal život.. obično tak bude, nakon dobrog dečka, pogotovo ako ga ne cijeniš, nađeš ološa i onda ispaštaš...
bude se ona tukla po glavi nakon nekog vremena kad malo odraste i shvati koju priliku je imala..
glavu gore!!! bude sve ok :bicedobro: ima nas i dobrih :angel:

Sviba
21.07.2008., 13:22
Da ne povjeruješ...

Ostavila me cura radi kretena. Još bi razumio da sam i ja bio nekakav probisvijet ili nešto slično pa da joj je svejedno jer nema šta izgubiti. Bili smo 2 i pol godine skupa i svo to vrijeme ništa joj nije falilo. Imam super posao i odličnu plaću, svoj stan u Zg i Bmw kabriolet za kojim je kuja slinila od prvog dana našeg poznanstva. Mislim da mi niti po pitanju izgleda ništa ne fali. Upoznao sam joj starce, pola familije i skoro sve njene frendice. Mislim da ne moram spominjati da su me svi super prihvatili. Veza nam je bila super uz par laganih trzavica kojih ima u svakoj vezi. Također i sex nam je bio prva liga. Nikad nije pokazivala da joj išta fali u vezi sve do zadnjih par tjedana kad se počela čudno ponašati. Počeli smo se viđati na kapaljku, skoro uopće nismo razgovarali a niti smo izlazili više. Počela je češće izlaziti van (kakti ide s frendicama na kavu) da bi nakon par dana od jedne njene frendice saznao da ju je vidla kako se bari s nekim likom. Pomislio sam da se napila dok je bila vani pa je malo izgubila kontrolu. Priliku da razgovaramo o tome uopće nisam dobio ali sam dobio poruku da moramo prekinuti a od one iste njene frendice sam saznao da je par dana nakon prekida sa mnom prohodala s njim. Ne znam puno o njemu osim da voli cugati, puši ko turčin, da ništa ne radi već samo živi starcima na grbači, promiskuitetan je do bola i poj..e sve što mu dođe pod ruku a navodno da je i poznat policiji zbog nereda na utakmicama.
Očito sam bio predobar prema njoj i previše sam joj pružao. Nisam je nijednom prevario a imao sam prilika na pretek a niti sam ikada digao ruku pa čak niti glas na nju. Valjda zato sam i dobio nogu u guzicu. Sasvim očito sam trebao biti pokvareno đubre, varati je sa svakom curom koja naleti i ne dati joj ništa. Onda bi kuja vjerojatno bila zadovoljna. :confused:
Ja vas cure fakat ne kužim. Toliko cmizdrite i pričate kako su dečki svinje, kako su pokvareni, da vam ne pružaju nimalo pažnje, i slično a kad sve to dobijete to vam nije dovoljno nego idete okolo šarati. Očito je vrijeme da i ja postanem đubre jer će me možda takvog cure više cjeniti. E pa neka vam onda i bude kad ste takve. Nimalo vas ne žalim.....

Ispričavam se na površnom čitanju, ali...

Nemoj tvrdit da vam je seks bio prva liga ako je tebi bilo dobro.

I da dodam sol na ranu, kažeš da je "prohodala" s likom nakon par dana...
Stari moj, ne da te sjebala već ti je neko i rogove u dupe nabijao.:ne zna:

Vrag_u_snjegu
21.07.2008., 13:22
tuc, tuc, kles, kles, skrip, skrip.....zena kad vidi da nema dalje ode dalje tako ti je to

ona oce od nekog covika tamo stvorit nesto, a kad stvori onda ce opet uc sve u kolotecinu, pa ce zena opet otic dalje i tako u krug......

INVEIN
21.07.2008., 13:23
iskreno se nadam da se šališ kad svoju tužnu priču raspredaš nasred javnog foruma...no hajde,zašto svi frajeri misle da se žene odvaljuju na aute i lovu?prave žene zasigurno ne,a očito na takve ne ciljaš ako se hvališ toliko materijalnim,ali i ostalim.još je jedan stereotip,a ovdje čini se o drugom i ne govorimo,da žene vole "problematične" ili "otkačene" tipove,a tvoja je čini se na takvog pala pa eto,vrlo jednostavno.moguće da je sve bilo "presigurno".i btw,jedine žene koje su zaista kuje su one koje ne trebaju frajere,niti im je biti u vezi životni motiv,jer su jake i to si mogu priuštiti.po meni,hvale vrijedno.

_Golubica_
21.07.2008., 13:24

Odličan odgovor. Slažem se. :kava:

Ako oćeš ljubav,ne uzimaš si curu koja pada na materijalno :mig:

phunkie
21.07.2008., 13:30

Upravo tako. Mora da taj huligan ima ogromnu kurčinu i seksa kao životinja.

-lavica-
21.07.2008., 13:31
Upravo tako. Mora da taj huligan ima ogromnu kurčinu i seksa kao životinja.

da, to je presudan faktor...:rolleyes:

phunkie
21.07.2008., 13:32
da, to je presudan faktor...:rolleyes:

ne nego to je ono što je falilo, vidiš da dečko ima sve ostalo.

jelena-85
21.07.2008., 13:33
znači sad si single and on a rebound??? šta ono reče bmw??? :grli:

ady-
a chuj s razlogom kazu da su (odredjene) zene kurve i (odredjeni) muškarci svinje :kava:

Basta
ne nego to je ono što je falilo, vidiš da dečko ima sve ostalo.

znači da mala uopće nije sponzoruša... :D

phunkie
21.07.2008., 13:34
znači da mala uopće nije sponzoruša... :D

na kraju krajeva, još je ona i pozitivka

Basta
21.07.2008., 13:36
na kraju krajeva, još je ona i pozitivka

ljubav pobjeđuje, otišla je za siromaha... :)

Ensi
21.07.2008., 13:37
JA NISAM GADURA :nono: :closed:

... i želim mir u svijetu ... :kava:

:bicedobro:

Mario0024
21.07.2008., 13:38

Nisam rekao da je meni bilo dobro, nego da je nama bilo dobro. Nikad se nije žalila da joj nešto fali u krevetu i uvijek je bila zadovoljna.
A da joj je nešto falilo, vjerujem da bi me i prije odj...

Očito joj je falilo malo bahatosti, bezobrazluka i varanja u vezi što nikad nije dobila od mene pa me zato ostavila radi ološa. Razumio bi da me ostavila radi boljeg ali radi propaliteta?!?!?

flore982
21.07.2008., 13:42
Nisam rekao da je meni bilo dobro, nego da je nama bilo dobro. Nikad se nije žalila da joj nešto fali u krevetu i uvijek je bila zadovoljna.

Očito joj je falilo malo bahatosti, bezobrazluka i varanja u vezi što nikad nije dobila od mene pa me zato ostavila radi ološa. Razumio bi da me ostavila radi boljeg ali radi propaliteta?!?!?

ako se nije žalila ne znači da je bila zadovoljna

ni prva ni zadnja koja to kaže a ne misli....

phunkie

bila ti je nedavno tema, "zašto žene vole bad boys", potraži..
u ovom slučaju može se reći bad blue boys...:zubo:

Cika Strile

Iskreno, jer mora vidjeti i tvoju suprotnost...a to je netko tko je društveni parazit, odjebavatelj, sirovi Balkanac koji smatra žene samo "božjim darom nama muškarcima"...

Uzmimo na stranu tja tvoj BMW, stan i ostalo...hipotetski recimo kako si ti ok dečko. ON to nije i baš zato što nije je dobar jer ona mora vidjeti i to. Vjerojatno će joj doći iz dupeta u glavu, ali, čisto sumnjam kako će to biti uskoro.

Ako hoćeš eksperiment, ne javljaj joj se...ne raspituj se o njoj, neka te ona jednostavno prestane zanimati...kao da niste bili zajedno. I neka to dođe to njenih ušiju kako ti je do nje stalo koliko i do crnog ispod nokta...pa ćeš vidjeti...:top:

Cika Strile

Yossarian
21.07.2008., 13:45
Zato što im je to "default" stanje. Možda ih treba "customizirati"?

Basta
21.07.2008., 13:46
Iskreno, jer mora vidjeti i tvoju suprotnost...a to je netko tko je društveni parazit, odjebavatelj, sirovi Balkanac koji smatra žene samo "božjim darom nama muškarcima"...

Uzmimo na stranu tja tvoj BMW, stan i ostalo...hipotetski recimo kako si ti ok dečko. ON to nije i baš zato što nije je dobar jer ona mora vidjeti i to. Vjerojatno će joj doći iz dupeta u glavu, ali, čisto sumnjam kako će to biti uskoro.

Ako hoćeš eksperiment, ne javljaj joj se...ne raspituj se o njoj, neka te ona jednostavno prestane zanimati...kao da niste bili zajedno. I neka to dođe to njenih ušiju kako ti je do nje stalo koliko i do crnog ispod nokta...pa ćeš vidjeti...:top:

Cika Strile

život nije "ljubav u doba kolere" pa da se čeka... :)

kad bolje promislim, x. bardem je na konstruktivan način dočekao svoju ljubav... :rofl: :D

white panties
21.07.2008., 13:49
Dosadio si joj, treba joj drugog kurca.

podpisujem

playback
21.07.2008., 13:49

:top:Potpisujem,naglasak na boldano!
Možda si bio previše dobar prema njoj i morala je provati i nekog lošijeg!Neke žene ne cijene dobrotu,već ih čak i umara ta sva dobrota...ponekad moraš biti i malo "oštar" da bi skrenuo pažnju na sebe!:kava:

Basta
21.07.2008., 13:51
:top:Potpisujem,naglasak na boldano!
Možda si bio previše dobar prema njoj i morala je provati i nekog lošijeg!Neke žene ne cijene dobrotu,već ih čak i umara ta sva dobrota...ponekad moraš biti i malo "oštar" da bi skrenuo pažnju na sebe!:kava:

pitanje je je li vodio ljubav ili jebavao?

b'elana
21.07.2008., 13:53

Vodio ljubav, pa zar se ne vidi......

phunkie
21.07.2008., 13:54

misliš da se zasitila vođenja ljubavi?
to i ja kažem, vrijeme je za malo divlje jebačine sa BBB...

playback
21.07.2008., 13:56

:confused:

XandarVeliki
21.07.2008., 14:01
žene dok od udaje nema ni j, žele barem dobru j a udaja kada dođe dođe

one vole zločeste momke zbog kojih će pizditi, patiti, plakati i biti LUDE

prvo dobra jebačina s kopitarom, a onda idemo u potragu za papkarom

il me ženi il me se okani -
...
tamburu si kupi...u nešto se udarati mora :bonk:

ady-
21.07.2008., 14:01
:confused:

kaj ti tu nije jasno???

:confused::ne zna:

phunkie
21.07.2008., 14:03
Imaš bembaru, stan, dobru plaću, lijep život, i htio si imat i pičić koji ide uz to sve, trofejčić (pretpostavljam da se radi o komadu) da život bude super, ali na kraju evo ti kurac u guzicu. Stari nije sve tako jednostavno.
Ljubav, ma to je jebiga...:kava:

Mariamagdalena
21.07.2008., 14:06
znaš šta je, riba kad se najede ješke (mamca) ode dalje, ako se ne zakači na udicu... :mig:

E, a što ti je uopće trebalo da spominješ taj svoj prokleti BMW?

Vidiš šta si napravio; svi te sprdaju zbog tog!:kava:

Sam daješ prioritet materijalnom nad ostalim i inputiraš nama da je to i tvojoj b i v š o j bilo najbitnije...a očito da nije:ne zna:

Da je otišla sa nekim sličnijim tebi sve bi bilo ok ili da je barem bolje materijalno situiran - to bi mogao razumit...

Al kud s frajerom, "propalicom, nikogovićem, majku mu...?:mad:

Ja opet ponavljam najbolje stvari u životu su besplatne!

Očito si bio presiguran (potcijenio si curu:flop:) u sebe i kako si ti "super partija" po svim današnjim mjerilima...savršen.

A cura se zaželila crne pogače pored sveg tiramisua i škampi koje je s tobom papala...
Jebi ga - Evina kćer:cerek:

~StarPrincess~
21.07.2008., 14:11
da inace je normala i prihvatljivo da tipovi varaju, tuku, zlostavljaju i sta sve ne cure...pa si ti bash najbolji sto ti to nisi radio

de đizz....mosh ti bit najbolji (po tvom) eto jbga dogodi se

playback
21.07.2008., 14:18
kaj ti tu nije jasno???

:confused::ne zna:

Nema veze sa mojim postom!To mi nije jasno!:rofl:

coff
21.07.2008., 14:25
...idealan bi bio neki hibrid tebe i njega....da zna i bubnut sakom od sto ali i pjevati pod prozorom...da ga hapse zbog nereda(moram priznat bas muski a i nije neki kriminal..haha...) i da se rasplace nad gladnom djecom afrike....ovako,ti si mi vise za po kuci,eventualno oko kuce...kao slape.....a on za izlaske i provod,adrenalin,na rubu zakona...hahaha.....e da mi vas je nekako spojit u jednog pa klonirati i pokloniti zenama za valentinovo......

Taroth
21.07.2008., 14:26

budi sretan ak te takva ostavila...
:kava:

XandarVeliki
21.07.2008., 14:27
ma ženska je shvatila da ju frajer posjeduje i spizdila ga prije tehničkog pregleda i pređenih 10 000 kilometara

hi hi hi

i zamisli, nije ga prevarila nego mu je nabila nogu:eek:
hi hi hi
a on kaže da je seks od dvije minute supersex hi hi hi

a možda bi on više volio da ga je varala s BBB? :misli:

dobro došli u plavi pakao :D

Barca
21.07.2008., 14:40

:top:

Volim kad tipovi pocnu govoriti kako su bili predobri :cerek:

A i ovo: zamijenila me losijim. :rolleyes: Njoj je ocito ovaj bolji - bez obzira na placu, auto i sve. Kako uopce mozemo procijeniti koji je tip "bolja partija", a koji "losija". :rolleyes:

ela
21.07.2008., 14:41
nekako ne vjerujem u to da cura može baš toliko promijeniti ukus pa da si poslije normalnog dečka nađe baš takav užas. možda ti je frendica nešto krivo rekla.

Basta
21.07.2008., 14:42

Volim kad tipovi pocnu govoriti kako su bili predobri :cerek:

A i ovo: zamijenila me losijim. :rolleyes: Njoj je ocito ovaj bolji - bez obzira na placu, auto i sve. Kako uopce mozemo procijeniti koji je tip "bolja partija", a koji "losija". :rolleyes:

pa-pa-pammm... uuu-huuuu...

zamijenit ću te gorim...
namjerno

:natali dizdar:

:D

vrrrlet
21.07.2008., 14:42
Da ne povjeruješ...

Jebo ja tebe. Bed ti je napisati "odjebala" bez tri točke, ali ti nije bed nazivati bivšu curu kujom, a lika kojeg niti ne znaš ološem i propalitetom. Možda taj "ološ" za razliku od tebe zna gubiti (zapravo, ako je navijač, to mu je uža specijalnost), pa i kad gubi pobjeđuje, što je strašno seksi.

Još si strpao sve vlasnice sisa u isti koš (jer si odjeban), imaš porive za osvetom (jer si odjeban) i smatraš da ti treba dignuti spomenik jer si bio "dobar" (jer si zajeban). Dobar si jer si takav, a ne zbog plaće.

Serem ti se na svjetonazor ako ga može sjebati jedno odjebavanje.
Daj se saberi i daj taj bemvej nekome kome je potrebniji. Darfurska djeca bi se sigurno rado vozala u kabriju i mahala mahali. Ako imaju čime mahat, naravno.

Mariamagdalena
21.07.2008., 14:45
nekako ne vjerujem u to da cura može baš toliko promijeniti ukus pa da si poslije normalnog dečka nađe baš takav užas. možda ti je frendica nešto krivo rekla.

Da , to sam zaboravila , skoro; možda "frendica" ima nekih pretenzija na titulu koja je upražnjena...?:kava:

Vrag_u_snjegu
21.07.2008., 14:47
meni se cinis ko neki polovni usisavac, ono ok je imat usisavac al i nije neki bajni poklon........mozda je do mene

XandarVeliki
21.07.2008., 14:47
Da , to sam zaboravila , skoro; možda "frendica" ima nekih pretenzija na titulu koja je upražnjena...?:kava:

ne, nema...ja imam :lol::lol::lol:

Mariamagdalena
21.07.2008., 14:54
ne, nema...ja imam :lol::lol::lol:

Zavadi, pa vladaj!:rolleyes:

Stara taktika i, zamisli, još uvijek učinkovita!:mig:

Ajd uzmi mene..vidi kak sam ja super...ja ti to nikad ne bi napravila...gadura jedna, fuj...:rofl::rofl:

JustinC
21.07.2008., 14:55
Žao mi je dečko, al nemoj generalizirat, tako to katkad završi...

Imam super posao i odličnu plaću, svoj stan u Zg i Bmw kabriolet za kojim je kuja slinila od prvog dana našeg poznanstva. ..

Ovaj dio ti je malo bezvezan, a i to šta je slinila za tvojim kabrioletom ti je moglo otvorit oči.. :kava:

A daj jbt, uostalom pa šta je bmw cabrio neki adut? Imam neku sliku u glavi za cure koje se pale na takve aute, i nekako mi liči na takvu koja će te tako otpisat..

Cika Strile
21.07.2008., 14:57
Ah, c mon...:rolleyes:..baš ste neki...cura ga je odjebala i on ju naziva kujom? Šta je tu čudno? Lik je pod stresom, sad mu je svaka cura kuja...jer je odjeban. Ili mi se čini kako svi koji su odjebani ovdje nikad nisu dobili poriv nazvati bivšu, a onda i sve pripadnice nježnijeg spola, kujama? :rolleyes:

Ok, to nije lijepo, ali ne zaboravite duševno stanje unesrećenog...:mig:

Cika Strile

XandarVeliki
21.07.2008., 15:03
Ah, c mon...:rolleyes:..baš ste neki...cura ga je odjebala i on ju naziva kujom? Šta je tu čudno? Lik je pod stresom, sad mu je svaka cura kuja...jer je odjeban. Ili mi se čini kako svi koji su odjebani ovdje nikad nisu dobili poriv nazvati bivšu, a onda i sve pripadnice nježnijeg spola, kujama? :rolleyes:

Cika Strile

ja sam uvijek na ženskoj strani postelje :cerek:

Mariamagdalena
21.07.2008., 15:06

Cika Strile

Problem je uatorov upravo taj što potcjenivši svoju "bolju polovicu" on ispa nježniji spol - ona je njega spucala.

On plače, psuje i tome sl., dakle ON je najslabija karika.:kava:

Moš ti to umotavat u razne celofane, al ružno je osobno svodit pod jedan nazivnik...
S takvim bahatim stavom sljedeća "kuja " je zagarantirana.
Tko je tu kuja, zapravo:kava:

miss baxuz
21.07.2008., 15:11
Da ne povjeruješ...

Nisu sve ko ta tvoj sponzoruša koja trči za tvojim glupim autom i spuca te kad izađe novi. :kava:

XandarVeliki
21.07.2008., 15:17
Nisu sve ko ta tvoj sponzoruša koja trči za tvojim glupim autom i spuca te kad izađe novi. :kava:

a možda je ženskoj samo proradila intuicija...a?....

ili joj je osobno to face rekao kujo-gaduro, ali tu nježnost neće podijeliti s nama...a?...

sexy girl
21.07.2008., 15:19
jebi ga stari moj, to ti je život.. a što je u životu pravedno!?
nemoj tugovat nego glavu gore, jer koliko vidim ta tvoj bivša nije gubila ni sekunde vremena, pa zašto bi i ti?

naravno da nije laku 2,5 god zaboraviti ali što ćeš, život ide dalje...
klin se klinom izbija - uvijek bilo ;)

instant madness
21.07.2008., 15:23
dragi moj, prvo nemoj nas, tj. mene trpati u isti koš s tom sponzorušom. pretpostavljam i da je lijepa plavušica. drugi put si traži ženu koja radi i koju boli kua kakav auto voziš, a dok god ideš van s tim autom, možeš očekivat isti rezultat.
moj velepoštovani ima 37 god. i nema ni vozačku, a kamoli auto. ja izdržavam i nas i djecu. sex nam je fenomenalan. i on je, kao i ti imao love i oženio prekrasnu glupaču. 16 godina kasnije, nema ništa, a ona ga je varala gdje je stigla, on joj je sve opraštao do jednog dana....
ja nisam extra lijepa, ali vodim računa o svom suprugu, kako bivšem (ultra bogataš, ali me njegovo imovinsko stanje nije zadržalo, ljubav je ono čemu težim, a od njega je nisam dobila) tako i sadašnjem. to je stvar osnovnog odgoja, kojeg ta tvoja očito nema.
dakle, NISU sve žene kuje, nego samo neke. tvoje je da procijeniš koje su kakve. kad izlazim, vozim razvaljenog peugeot skutera 50ccm. kad se nekome svidim, onda ga izvodim na suzukiju 650ccm. mislim da ti je sistem rada ovime razjašnjen. tko me voli, voli me zbog mene, ne zbog moje imovinske kartice. postupi jednako. uzmi fićeka, kad te cura u njemu poljubi, sjedi je u tu ružnu bemburaču. btw, smatram da tipovi koji voze bmw sami traže nevolje koji si opisao.
sretno!

ps odbila sam alimentaciju i bilo kakav novac od bivšeg, ako misliš da ga gulim u ime djeteta ili njegove imovine. iz veze sam izašla čista kao suza i boli me kurac za njegov novac. kako prije tako i sada.

nathalie13
21.07.2008., 15:25
Kao da slušam priču o svom bivšem... Ja ga pitam idemo li van, on kaže kako god ti želiš, pitam ga kud idemo, on kaže kuda god ti želiš, kažem mu da je dosadan i naporan, on kaže da će se promjeniti zbog mene, ja kažem da želim upoznati svijet, ne želim da mi bude jedini u životu, on kaže pa dobro, budi s drugim, ali se vrati meni, ja ču te čekati.:Snajper:
Pa jebote, imaš li ti svoje ja... Mi cure volimo dobrice, ali moraš biti karakter, trebaju postojati kompromisi s OBJE STRANE!!
A sad dosta filozofiranja, idemo na kavu? Nije mi bitno što imaš BMW, al please dođi po mene da se preseravam pred frendicama:cerek:

Cika Strile
21.07.2008., 15:26
Problem je uatorov upravo taj što potcjenivši svoju "bolju polovicu" on ispa nježniji spol - ona je njega spucala.

On plače, psuje i tome sl., dakle ON je najslabija karika.:kava:

Moš ti to umotavat u razne celofane, al ružno je osobno svodit pod jedan nazivnik...
S takvim bahatim stavom sljedeća "kuja " je zagarantirana.
Tko je tu kuja, zapravo:kava:

Eh, sad...on je najslabija karika jer je dopustio da ga spuca cura...:rolleyes:..

Drugo, šta dečki nemaju pravo plakat, psovat kad nenadano dobiju nogu plus što je taj odjeb uslijedio nenadano? Ok, naizgled divna veza i nije divna, I agree, ali to kaj on trenutno pizdi na kuju ne znači da ima inače takav stav. Pogledaj recimo US, prepun je postova gdje su muški svinje, žene đubrad od strane ostavljenih i nikom ništa...

Elem, mala je garant našla neku suprotnost njemu, kakva god ona bila i ne bih se iznenadio da je taj drugi ženskaroš samo takav...Ne mora biti, možda i griješim. I vjerojatno ne vodi ljubav nego se jebe...Još jedan od razloga zašto je moguće da je mala pomahnitala.

Nego, ako njegovoj maloj nešto nije štimalo u vezi, što nije lijepo rekla? A ne ovako, sve divno i krasno i hop...nema je više. Jel to spada u kujasto ponašanje ili nezrelo ponašanje? :confused:

Cika Strile

djuro3515
21.07.2008., 15:28
Jebo ja tebe. Bed ti je napisati "odjebala" bez tri točke, ali ti nije bed nazivati bivšu curu kujom, a lika kojeg niti ne znaš ološem i propalitetom. Možda taj "ološ" za razliku od tebe zna gubiti (zapravo, ako je navijač, to mu je uža specijalnost), pa i kad gubi pobjeđuje, što je strašno seksi.

Još si strpao sve vlasnice sisa u isti koš (jer si odjeban), imaš porive za osvetom (jer si odjeban) i smatraš da ti treba dignuti spomenik jer si bio "dobar" (jer si zajeban). Dobar si jer si takav, a ne zbog plaće.

Serem ti se na svjetonazor ako ga može sjebati jedno odjebavanje.
Daj se saberi i daj taj bemvej nekome kome je potrebniji. Darfurska djeca bi se sigurno rado vozala u kabriju i mahala mahali. Ako imaju čime mahat, naravno.

Daj ispocetka lijepo procitaj prvi post pa ce ti neke stvari biti jasnije.

Istina, nije bilo lijepo generalizirati ali pitam se kako bi ti reagirao da ti se nesto tako dogodi.

A ako si vec takav dusebriznik zasto onda ne popljujes zene koje pricaju da su svi muskarci svinje i slicno...

slafko
21.07.2008., 15:29
Ovaj novi ima veću i širu kitu. :kava:

supher mali
21.07.2008., 15:32
pa super mario sto je je nisi za bacit.

ali ne svacas da ona ima drugacije vizije od tebe. i ona je cugara i njoj trebaju dozivljaji... sto vise dozivljaja. nije jedina. sve su takve amnje vise iz velikih gradova osim onih koje se stvarno cuvaju i mami i tati pomazu ... i naravno jos se nisu ljubile! ako si nasao curu koja je dobra u sexu znaci da se vec ljubila sto znaci da ne postuje pravila...

nauci zivit s time. i nadite im drugo ime ne kuje vec vucare

miss baxuz
21.07.2008., 15:41
a možda je ženskoj samo proradila intuicija...a?....

ili joj je osobno to face rekao kujo-gaduro, ali tu nježnost neće podijeliti s nama...a?...

Ma ko će ga znat... :kava:

Mariamagdalena
21.07.2008., 15:47
Eh, sad...on je najslabija karika jer je dopustio da ga spuca cura...:rolleyes:..

Drugo, šta dečki nemaju pravo plakat, psovat kad nenadano dobiju nogu plus što je taj odjeb uslijedio nenadano? Ok, naizgled divna veza i nije divna, I agree, ali to kaj on trenutno pizdi na kuju ne znači da ima inače takav stav. Pogledaj recimo US, prepun je postova gdje su muški svinje, žene đubrad od strane ostavljenih i nikom ništa...

Elem, mala je garant našla neku suprotnost njemu, kakva god ona bila i ne bih se iznenadio da je taj drugi ženskaroš samo takav...Ne mora biti, možda i griješim. I vjerojatno ne vodi ljubav nego se jebe...Još jedan od razloga zašto je moguće da je mala pomahnitala.

Nego, ako njegovoj maloj nešto nije štimalo u vezi, što nije lijepo rekla? A ne ovako, sve divno i krasno i hop...nema je više. Jel to spada u kujasto ponašanje ili nezrelo ponašanje? :confused:

Cika Strile

Ma pusti ti US-rance!
Gledam ja ove naše postove i nema niti jednog di se žensko koje ostavi ili ode ili whatever napravi da nije po volji muškom dijelu populacije automatski etiketira, kako? Pa naravno: drolja, kuja, kurva, sponzoruša!:top:

Našla krpa zakrpu!
Dečko izdaje čekove bez pokrića; pa naravno da će biti ulovljen i snosit sankcije za to.
Uvijek čujemo samo jednu stranu priče i u v i j e k se muškarci solidariziraju...
Ma lijepo je to i pohvalno, al gdje je tu objektivnost?
Zašto bi on imao pravo biti, ne ljut - nego bijesan, jer se njemu "netko" usudio odbiti poslušnost (dirty bitch - nije ju dobro dresiro?).
Ako ima love - s njim je zbog para!
Ako nema - neće ga zbog nedostatka istih!
Ako on ima para, a ona ga svejedno neće, onda je luda kuja koja ne zna cijenit te iste proklete pare;WTF?!
Vidim samo da je taj muški povrijeđeni EGO svetinja u koju se ne smije dirat ni pod koju cijenu.
Smeta me samo što žene nikad nisu tako sućutne i solidarne kad se radi o pripadnici istog spola...
Uglavnom se priklanjaju Vama - muškarcima; iz straha ili podilaze iz navike, patrijarhata ili :ne zna:

avelana
21.07.2008., 15:49
ja mislim da si ti bio šlapa u toj tzv. vezi, podilazio si joj 100 %, ispunjavo njene zelje 100%,dopustao joj dosta toga sto ces vjerovatno kasnije shvatit kad pocnes analizirat tu vasu vezu! Ja s ovime ne aduliram da se mora znati di je kome mjesto (ni slucajno).. ali mora da si bio slijep pored svih signala koji su vjerovatno postajali protiv tebe..ali ti si od onih tipova koje postanu šlape od ljubavi,slijepi miševi..

Hm..ima vas više takvih.. al baš istih sa istom situacijom.. ,

sto se tice tvoje mrznje prema zenskom rodu, bit cu sad djubre itd.. forget it, samo nemoj biti MUŠKA ŠLAPA! :)

jesam li bila spomenula rijec šlapa???!!!

avelana
21.07.2008., 15:55

Cika Strile

Slazem se s jednim djelom, drugim se nadopunjujem: dopustio joj je takvo ponašanje.. zašto, kako ?? jer je bio zasljepljen tom vezom..

sto se tice njenog ponasanja kujasto i nezrelo u jednom.. ali ga je bome spustila na zemlju !

Grazia
21.07.2008., 15:55

ocito joj je falio netko ko ima mozga u glavi.:top:
covjece, glup si ko tenk...:s:s

Sviba
21.07.2008., 15:56
ja mislim da si ti bio šlapa u toj tzv. vezi, podilazio si joj 100 %, ispunjavo njene zelje 100%,dopustao joj dosta toga sto ces vjerovatno kasnije shvatit kad pocnes analizirat tu vasu vezu! Ja s ovime ne aduliram da se mora znati di je kome mjesto (ni slucajno).. ali mora da si bio slijep pored svih signala koji su vjerovatno postajali protiv tebe..ali ti si od onih tipova koje postanu šlape od ljubavi,slijepi miševi..

Hm..ima vas više takvih.. al baš istih sa istom situacijom.. ,

sto se tice tvoje mrznje prema zenskom rodu, bit cu sad djubre itd.. forget it, samo nemoj biti MUŠKA ŠLAPA! :)

Ovo bum potpisal...treba lupit šakom o stolu. Nije uvijek lako i sam bi se ponekad na sebe izbljuvo kolko znam popuštat i tolerirat:ne zna:

miss baxuz
21.07.2008., 15:56
ocito joj je falio netko ko ima mozga u glavi.:top:
covjece, glup si ko tenk...:s:s

Potpisujem :s

VirtualBaby
21.07.2008., 15:59
E pa neka vam onda i bude kad ste takve. Nimalo vas ne žalim.....

Dobro što ne žališ nas ali zašto žališ sebe? Žena je odabrala onog tko joj više odgovara i za kojeg smatra da je bolji izbor. Zar svi ne bi trebali postupati na takav način?

VirtualBaby
21.07.2008., 16:01

Tako rade ribe. Žene bacaju mamac i same biraju lovinu. :p

VirtualBaby
21.07.2008., 16:03
one vole zločeste momke zbog kojih će pizditi, patiti, plakati i biti LUDE

Ispravak netočnog navoda: Žene vole zločeste momke koji će zbog njih pizditi, patiti, plakati i biti ludi :rofl:

avelana
21.07.2008., 16:05
dobro draga .. ne feminiziraj mu sad topic..:kava:

vrrrlet
21.07.2008., 16:06

Cika Strile

Stvar je dobrog ukusa ne zvati ih kujama nakon što su ispale kuje. Kujom ih zovem od milja u ostala vremena, ali to je pjesnička sloboda, a ne očaj.

Daj ispocetka lijepo procitaj prvi post pa ce ti neke stvari biti jasnije.

Istina, nije bilo lijepo generalizirati ali pitam se kako bi ti reagirao da ti se nesto tako dogodi.

A ako si vec takav dusebriznik zasto onda ne popljujes zene koje pricaju da su svi muskarci svinje i slicno...

Hvala što misliš da sam toliko pametan da mi treba drugo čitanje. Kao da sam sabornik, jebote.

A kako ću leagirati bumo vid'li kad navlšim tlinajst. Još nemam culu.

Ok, evo ovim putem pljujem sve žene koje pričaju da su svi muškarci svinje i slično... iskovistio bih pviliku da povdvavim i svoj festi ce i dvugaricu Tatjanu pofebno... sretan, lakše?

Cika Strile
21.07.2008., 16:08
Ma pusti ti US-rance!
Gledam ja ove naše postove i nema niti jednog di se žensko koje ostavi ili ode ili whatever napravi da nije po volji muškom dijelu populacije automatski etiketira, kako? Pa naravno: drolja, kuja, kurva, sponzoruša!:top:

Našla krpa zakrpu!
Dečko izdaje čekove bez pokrića; pa naravno da će biti ulovljen i snosit sankcije za to.
Uvijek čujemo samo jednu stranu priče i u v i j e k se muškarci solidariziraju...
Ma lijepo je to i pohvalno, al gdje je tu objektivnost?
Zašto bi on imao pravo biti, ne ljut - nego bijesan, jer se njemu "netko" usudio odbiti poslušnost (dirty bitch - nije ju dobro dresiro?).
Ako ima love - s njim je zbog para!
Ako nema - neće ga zbog nedostatka istih!
Ako on ima para, a ona ga svejedno neće, onda je luda kuja koja ne zna cijenit te iste proklete pare;WTF?!
Vidim samo da je taj muški povrijeđeni EGO svetinja u koju se ne smije dirat ni pod koju cijenu.
Smeta me samo što žene nikad nisu tako sućutne i solidarne kad se radi o pripadnici istog spola...
Uglavnom se priklanjaju Vama - muškarcima; iz straha ili podilaze iz navike, patrijarhata ili :ne zna:

Pa ako te to smeta kod žena, imaš potpuno pravo na i savjetujem da otvoriš topic na ŽK ili ovdje na LJES-u, mogla bi biti zanimljiva tema. :top:

Ne znam baš da sam se solidarizirao s ovim tipom (iako bih mogao, nešto slično sam i sam doživio), ali je nakon dulje i naizgled funkcionirajuće veze dobio nogu just like that pa se malo zanio i generalizira. I sad se svi na to kače :confused:...Ok, tip je glupo generalizirao. Možda i nije, možda je zbilja takav, no prema onome što je napisao, ne čini se tako...

I zašto ne bi imao pravo biti bijesan zbog ovoga, wtf? Pa neka je, nama ni iz džepa ni u džep...Stvari očito nisu štimale pa su oboje krivi zbog raznoraznih razloga, ali samo zbog činjenice što je on SVE žene nazvao kujama (a nije trebao slažem se) u razdoblju kada ga je JEDNA OD ŽENA "sjebala", razapinjati ga na križ je u najmanju ruku glupo...

Cika Strile

fassgodard
21.07.2008., 21:06
Nemoj samo upasti u zamku preziranja cijelog ženskog roda nakon ovoga.
Ako to dopustiš,sve će žene u tvojoj blizini osjetiti da ih prezireš i uzvratiti ti istom mjerom, a ti ćeš ih zbog toga prezirati još više.
Tako će se zatvoriti krug.
Moj savjet ti je da ovu pičku što prije zaboraviš ili da počneš izlaziti s nekom njenom prijateljicom.Ionako kažeš da si ih već nekoliko upoznao.

Ice Tea™
22.07.2008., 01:55
Da, sve su žene gadure, bla bla bla. :rolleyes: :visi:
Završio si točno u skladu s onim kakvu si si curu odabrao ("Bmw kabriolet za kojim je kuja slinila od prvog dana našeg poznanstva"). I to je sva mudrost. Više sreće (pri odabiru) drugi put. :kava:

fassgodard
22.07.2008., 02:10
Da, sve su žene gadure, bla bla bla. :rolleyes: :visi:
Završio si točno u skladu s onim kakvu si si curu odabrao ("Bmw kabriolet za kojim je kuja slinila od prvog dana našeg poznanstva"). I to je sva mudrost. Više sreće (pri odabiru) drugi put. :kava:

Nije ona htjela BMW cab jer ne bi onda otišla s nekim balegarom.
Problem je u tome što je ON mislio da je ona zbog toga s njim.

stidljiva ljubičica
22.07.2008., 02:14

đžes ba faso prkane stari

Ice Tea™
22.07.2008., 02:18
I bmw može dosadit s vremenom. Cura se izvozala koliko je htjela i došlo je vrijeme za promjene. :D

I to opet samo govori o njegovom načinu biranja cure, ono, za svaku pohvalu. :rolleyes:

coff
22.07.2008., 02:20
..fassgodard je naciljao sustinu.....a vrlet me nasmijao u ovaj sitan sat...hvaljen forum.hr!!!.....

fassgodard
22.07.2008., 02:21
I bmw može dosadit s vremenom. Cura se izvozala koliko je htjela i došlo je vrijeme za promjene. :D

I to opet samo govori o njegovom načinu biranja cure, ono, za svaku pohvalu. :rolleyes:

Kaže jedna lijepa pjesma:"If she cares about the car I drive
Then she can get in hers the moment I arrive."

Za ovo drugo ima jedna izreka moga djeda:"Više povuče jedna picina dlaka nego dva para dobrih volova.":D

Ice Tea™
22.07.2008., 02:26
Kaže jedna lijepa pjesma:"If she cares about the car I drive
Then she can get in hers the moment I arrive."
Prigodno, dobra pjesma. :top:
Za ovo drugo ima jedna izreka moga djeda:"Više povuče jedna picina dlaka nego dva para dobrih volova.":D
He he, djed ti je mudar čovjek. :mig:

ladni pifkan
22.07.2008., 02:52
Ostavila me cura radi kretena. Još bi razumio da sam i ja bio nekakav probisvijet ili nešto slično pa da joj je svejedno jer nema šta izgubiti. Bili smo 2 i pol godine skupa i svo to vrijeme ništa joj nije falilo. Imam super posao i odličnu plaću, svoj stan u Zg i Bmw kabriolet za kojim je kuja slinila od prvog dana našeg poznanstva. Mislim da mi niti po pitanju izgleda ništa ne fali. Upoznao sam joj starce, pola familije i skoro sve njene frendice. Mislim da ne moram spominjati da su me svi super prihvatili. Veza nam je bila super uz par laganih trzavica kojih ima u svakoj vezi. Također i sex nam je bio prva liga.

Imam curu 2 godine. Nekad ja platim cugu, nekad ona, nekad joj dam nešto para ak meni starci daju viška, a njoj manjka, nekad ona meni da kad idem s frendovima na kavu, a švorc sam jer sam zadnju kunu spiskao na benzin, ili autobusnu kartu da se možemo vidjet. Studiram u Zagrebu, putujem svaki dan, živim sa starcima u malom mjestu u još manjem stanu, vozim stari auto od stare, koji cura voli jer ako ga vidi, to znači da sam se došo naći s njom, a i moramo se ševit u njemu jer drugog mjesta nemamo...auto nema klimu, a kam još da je kabriolet... Para imam kolko starci odvoje, al ako Bog da, bit će stipendija kakva na godinu, bar općinska ako ništa...Ni ona, ni ja nismo ružni, nismo baš ni za naslovnice, recimo da spadamo u malo viši prosijek, ali jedno drugome smo najljepši na svijetu...Upoznali smo jedno drugome starce i sve frendove, od ostale familije kolko smo bili u prilici. U kojem god smo društvu: frendovi, starci, braća, sestre - smijeha ne fali ni s jedne strane...Veza nam je super i prepiremo se oko gluposti, jer pravog povoda za svađu nemamo, a kao svim normalnim ljudima - potrebna nam je rasprava da se ispušemo s vremena na vrijeme...Sex nam je fenomenalan, iako imamo već bolove u vratu i leđima od sexa u autu, al šta ćeš...mislim da nema para koji koristi više poza za auto od nas.
I da, držimo jedno drugo ko kap vode na dlanu, nemamo namjeru varati se, i općenito provjeravamo i tražimo odobrenje jedno od drugoga za neke radnje za koje smatramo da bi mogle povrijediti drugog partnera...

Uglavnom, ove razloge zbog kojih ste vi imali "dobru" vezu, si možeš, kak se u narodu kaže, nabit v rit (iako sumnjam da će bit mjesta i za Bmw i za stan...)...takvih ko ti, i nažalost ko tvoja bivša, ima previše, prevezi se samo koji put oko Pashe ili Lampaša...sad je pravo vrijeme da spustiš krov :mig:

stidljiva ljubičica
22.07.2008., 02:54
[QUOTE=ladni pifkan;15106360]Imam curu 2 godineQUOTE]

ajde pifka!...drago mi je da ste preživili buru...baz obzira na ljes mašinu :rofl: ajd uživaj

ladni pifkan
22.07.2008., 02:56
[QUOTE=ladni pifkan;15106360]Imam curu 2 godineQUOTE]

ajde pifka!...drago mi je da ste preživili buru...baz obzira na ljes mašinu :rofl: ajd uživaj

Koju točno buru?
Svaki put kad je meni stajala trepavica pod krivim kutem, prognozirao mi se prekid u 34 od 40 komentara :lol::lol:

coff
22.07.2008., 03:00
...pa naravno da cete prekinuti...strpjenja molim,strpljenja......

KungFuMonkey
22.07.2008., 03:16
ja mislim da si ti bio šlapa u toj tzv. vezi, podilazio si joj 100 %, ispunjavo njene zelje 100%,dopustao joj dosta toga sto ces vjerovatno kasnije shvatit kad pocnes analizirat tu vasu vezu!

nemoj biti MUŠKA ŠLAPA! :)

Zakaj ne? Nije mi jasno.

Što bi ja sad trebo, zalizat se na desno, stavit jaknu na kožne resice i hračkat po podu zato kaj ženske ne vole šlape i njihove se želje ne smiju ispunjavat sto posto. Slijedeći put kad pička jede macho-a nakon kaj poliže čokoladu i ostane joj onaj nugat koji si je ostavila za kraj da joj bude najveći gušt zaletit ću se i stompat je čizmom u glavu, onda ću joj istrgnut štapić iz ruke i bacit ga u travu, malo protrljat da se zemlja uhvati i da joj upropastim sladoled i onda ću joj ga vratiti al će bit zmazan pa ga neće moć pojest. Nakon toga naravno čekam da raširi noge.

Meni je jednom ženska kad me napucala rekla da sam "predobar za nju" i da to ne bu moglo funkcionirat.

Ja reko ha dobro, onda niš. Di je problem jebote. :confused:

Teta2U
22.07.2008., 04:40
Zakaj ne? Nije mi jasno.

Što bi ja sad trebo, zalizat se na desno, stavit jaknu na kožne resice i hračkat po podu zato kaj ženske ne vole šlape i njihove se želje ne smiju ispunjavat sto posto. Slijedeći put kad pička jede macho-a nakon kaj poliže čokoladu i ostane joj onaj nugat koji si je ostavila za kraj da joj bude najveći gušt zaletit ću se i stompat je čizmom u glavu, onda ću joj istrgnut štapić iz ruke i bacit ga u travu, malo protrljat da se zemlja uhvati i da joj upropastim sladoled i onda ću joj ga vratiti al će bit zmazan pa ga neće moć pojest. Nakon toga naravno čekam da raširi noge.

Meni je jednom ženska kad me napucala rekla da sam "predobar za nju" i da to ne bu moglo funkcionirat.

Čini mi se da si taj avelanin post malo krivo shvatio...

Jel' imaš svoje -ja- kad si solo? Imaš. Zadrži ga i u vezi.
Imaš želje, potrebe? Imaš. Izrazi ih.
Poanta veze je dvoje ljudi koji imaju svoje -ja-, imaju svoj život, ali jedno drugo upotpunjuju. Postoje stvari koje nikako ne podnosiš? Reci, izrazi negodovanje, ne zanemaruj.
I ovdje ne mislim na grunđanje i pametovanje, već razgovor. Miran razgovor izveđu dvoje ljudi.
Kompromisi su ono što održava vezu kvalitetnom, ne potpuno dodvoravanje.

The Hitchhiker
22.07.2008., 07:16
Da ne povjeruješ...

pa čuj i sam si mogo svatit da curi nije stalo do tebe neg do tvog novca,a i vidi se da si materijalni tip-misliš da češ ju kupit...i samo da znaš nisu sve cure gadure a ti bi trebo prepoznat koje jesu a koje nisu...i nemoj pravit đubre od sebe zato što je neka glupača ispala đubre pred tobom...:kava:

zng
22.07.2008., 07:22
Da ne povjeruješ...

prvo,nemoj generalizirat,nisu sve gadure.Drugo u tomu svemu mozaiku nešto nedostaje.Na pvi pogled ti si "mraka" a nisi,možda jesi sa BMW-om,stanom i lovom.Dok joj je bilo stalo do toga bila je s tobom a kad se "otrijeznila" ostavila te.Malo analiziraj vaš intimni život,možda nisi toliko dobar kako misliš??

fassgodard
22.07.2008., 07:28
možda nisi toliko dobar kako misliš??

Vjeruj kolega...Da je najbolji na svijetu,opet bi izvisio.

rockyxxx
22.07.2008., 07:32
A koje godište ti je BMW???:ne zna:

Možda je stari tip pa si izvisio.

Ovaj Huligan joj je samo pričuva dok ne uleti netko s novim tipom BMW-a.

zng
22.07.2008., 07:39
Vjeruj kolega...Da je najbolji na svijetu,opet bi izvisio. ima nas koji smo par puta zgriješili u vezi ili braku pa opet funkcionira.Nekako sam mišljenja kako su žene spremnije na oprost(za preljub) nego mi muškarci.Ako muškarac ne zlostavlja ženu i djecu,zaradu donosi redovito,uz to dobar u krevetu,ne dižu toliku prašinu oko toga.Još ako je muškarac spretan u komunikaciji s partnericom,brzo zaboravi.Naravno ostaje pitanje do kada,zar ne??

fassgodard
22.07.2008., 07:41
ima nas koji smo par puta zgriješili u vezi ili braku pa opet funkcionira.Nekako sam mišljenja kako su žene spremnije na oprost(za preljub) nego mi muškarci.Ako muškarac ne zlostavlja ženu i djecu,zaradu donosi redovito,uz to dobar u krevetu,ne dižu toliku prašinu oko toga.Još ako je muškarac spretan u komunikaciji s partnericom,brzo zaboravi.Naravno ostaje pitanje do kada,zar ne??

Pa mi smo i osjetljiviji,jebiga.

KungFuMonkey
22.07.2008., 07:56
Čini mi se da si taj avelanin post malo krivo shvatio...

Jel' imaš svoje -ja- kad si solo? Imaš. Zadrži ga i u vezi.
Imaš želje, potrebe? Imaš. Izrazi ih.
Poanta veze je dvoje ljudi koji imaju svoje -ja-, imaju svoj život, ali jedno drugo upotpunjuju. Postoje stvari koje nikako ne podnosiš? Reci, izrazi negodovanje, ne zanemaruj.
I ovdje ne mislim na grunđanje i pametovanje, već razgovor. Miran razgovor izveđu dvoje ljudi.
Kompromisi su ono što održava vezu kvalitetnom, ne potpuno dodvoravanje.

Njemu je u toj vezi bilo dobro. I ponašo se tak kak se ponašo jer mu je to bilo dobro. A zašto bi se on trebo ponašat kao ne-šlapa zato kaj cure ne vole šlape.

sisinjo
22.07.2008., 08:07
Prijatelju, ovo je najbolje reći primitivnim riječnikom-ko joj jebe mater, naći ćeš bolju.Nema smisla generalizirat sve ženske.A ona kad skuži da s ovom propalicom nema budućnosti jer doći će joj to kad tad u iz guzice u tupavu glavu fino ćeš se u sebi smijat zato što te odjebala.Ali samo nemoj biti glup i ponovno tražit nešta s njom.

Mantis Religiosa
22.07.2008., 08:47
Prijatelju, ovo je najbolje reći primitivnim riječnikom-ko joj jebe mater, naći ćeš bolju.Nema smisla generalizirat sve ženske.A ona kad skuži da s ovom propalicom nema budućnosti jer doći će joj to kad tad u iz guzice u tupavu glavu fino ćeš se u sebi smijat zato što te odjebala.Ali samo nemoj biti glup i ponovno tražit nešta s njom.

a, zasto bi ona dosla nazad k njemu nakon sto je odjebala i njega i BMW :ne zna:
mozda u bajkama :rofl:

Mantis Religiosa
22.07.2008., 08:54
Imam super posao i odličnu plaću, svoj stan u Zg i Bmw kabriolet za kojim je kuja slinila od prvog dana našeg poznanstva.

pa ti sam dokazujes da su vecina muskraca svinje :kava:
meni se cinis kao neki pritajeni nasilnik :eek:
drugi puta si nabavi lutkicu biti ces zadovoljan 100% poslusna je i sve to, legne kada joj kazes, suti sta joj obuces..... :rofl:

DMAllegry
22.07.2008., 08:57

Nikad se nije žalila, ali to ne znači da joj je bilo dobro, možda joj je nešto falilo, ali to se onda kaže!!!!! (dakle ne opravdavam ju) Prije nego je to napravila trebala je s tobom razgovarati, djeluješ mi ipak kao netko s kime se može razgovarati.
Ako te je pak ostavila zato jer se jednostavno zasitila "dobrog" dečka, pa se okrenula propalitetu (a to se često puta dešava) onda možeš žaliti samo zbog jedne stvari, a to je da to nije napravila RANIJE. I normalno je da onda u ovom momentu sve žene gledaš negativno, ali ponavljam kao i mnogi prije mene, NISU SVE TAKVE. Nadam se da ćeš se brzo u to sam uvjeriti :top:

qwertz987
22.07.2008., 09:25
a zasto svi tog decka s kojim je sad nazivate propalicom i jebivjetrom? ok, nema bmw, nema posla, nema para... ali mozda je on voli onako kako decko s parama i bmw-om nije znao... ako jedna strana misli da je veza savrsena, to ne znaci da je to stvarno i istina...

i onaj ko se poziva na materijalne stvari i po njima procjenjuje ljude (ja imam i ja sam super, on nema i on je propalitet) moze i ocekivati da netko bude s njim radi materijalnog (ne zato sto je ta druga osoba stvarno sponzorusa, nego zato sto on tako zeli - viđu mene viđu auta - sad ce sve popadat na mene)

i pouka za kraj: ka upoznas neku novu - odma je rspali bejzbol palicom i reci: daj picke znam da imas - nek vidi ko je gazda - ipak je kuja kao i sve zene i to zasluzuje...

Agency
22.07.2008., 09:27
Bio si s njom 2,5 godine, pretpostavljam da nije glupa i isprazna osoba. Zato kreni od činjenice da nije otišla bez razloga.

Svako zašto ima svoje zato.

Joanna4
22.07.2008., 09:39
Da, da, ti tako savrsen, a ona otisla s kretenom... zamisli. Sram ju bilo... a veza vam je bila tako savrsena... stvarno se treba sramiti. Tak nam i treba kad smo sve kuje. Naravno, dok ti je davala, nije bila kuja. Onda je vjerojatno bila ljubav, ili dusica ili sta vec. Znas one definicje zena: cura - daje samo decku; zena - daje muzu i ljubavniku; kurva - daje svima; prokleta kurva - daje svima samo meni ne.

A to sto si ponosni vlasnik bmw-a tocno svjedoci o tvom blistavom karakteru i kako si ti ustvari jedna divna osoba.

Sve je bilo savrseno, i onda ona odjednom ode s propalitetom... ma daj progledaj!

E da, pitas zasto su zene takve gadure? Iz istog razloga iz kojeg muskarci zlostavljaju zene - zato sto to partner dopusta!

Agency
22.07.2008., 09:41
Da, da, ti tako savrsen, a ona otisla s kretenom... zamisli. Sram ju bilo... a veza vam je bila tako savrsena... stvarno se treba sramiti. Tak nam i treba kad smo sve kuje. Naravno, dok ti je davala, nije bila kuja. Onda je vjerojatno bila ljubav, ili dusica ili sta vec. Znas one definicje zena: cura - daje samo decku; zena - daje muzu i ljubavniku; kurva - daje svima; prokleta kurva - daje svima samo meni ne.

A to sto si ponosni vlasnik bmw-a tocno svjedoci o tvom blistavom karakteru i kako si ti ustvari jedna divna osoba.

Sve je bilo savrseno, i onda ona odjednom ode s propalitetom... ma daj progledaj!

Slažem se. Tebi propalitet, njoj njena mucica

Barca
22.07.2008., 09:47
a zasto svi tog decka s kojim je sad nazivate propalicom i jebivjetrom? ok, nema bmw, nema posla, nema para... ali mozda je on voli onako kako decko s parama i bmw-om nije znao... ako jedna strana misli da je veza savrsena, to ne znaci da je to stvarno i istina...

Balerina_178
22.07.2008., 09:51
IZA SVAKE KUJE STOJI MUSKARAC KOJI JU JE UCINIO TAKVOM!!! I neki muski jesu svinje!

fassgodard
22.07.2008., 09:53
IZA SVAKE KUJE STOJI MUSKARAC KOJI JU JE UCINIO TAKVOM!!!

Opa,pa ti podcjenjuješ žene.
Dakle,želiš reći da su žene nesposobna bića koja pravi muškardin može oblikovati kao glinamol.

Mona*
22.07.2008., 09:56
hm...a očito nisi bio njen tip
sve da si i savršen,možda ne voli savršene :ne zna:

Basta
22.07.2008., 09:59
hm...a očito nisi bio njen tip
sve da si i savršen,možda ne voli savršene :ne zna:

mala se još traži... a neke žene sebe traže u šumi kurčeva... :D

Agency
22.07.2008., 10:01
Ne sudi izgubljenima!:o

Mona*
22.07.2008., 10:03
u šumi kurčeva... :D

uuu,jel to na Velebitu? :cerek:

avelana
22.07.2008., 10:05
Zakaj ne? Nije mi jasno.

Ti uopce nisi skonto ni slova sto sam napisala, sorry..:ne zna:

Basta

ne znam, nisam tražio... :zubo:

qwertz987
mala se još traži...

ne mora znacit - ako je otisla s razlicitim, ne znaci da je retardirana... :)

jednostavno je nasla drugacijeg (ali samo po onome sto je ocito... ko zna kakav je taj decko zapravo - mozda je dusa od covika)

7/9
22.07.2008., 10:06
:rolleyes:
ovaj prvi post mi je točno kao iz one reklame: "No dosta o meni, pričajmo malo o mome autu". Ja ovo, ja ono, meni ovak, pa sam ja ovak...
Sori, al od toliko ega, nije ni čudo da si mislio kako sve štima i kako je ona presretna. Drugi put pogledaj i malo u tu "kuju" i "gaduru" od cure s kojom ćeš hodati pa ona možda i neće tebe ostaviti usred predivne veze s prvim "propalitetom".

Herp
22.07.2008., 10:08

Je ali tamo se to pristojno zove - kukovi. :mig:

Imaš Hajdučke, Rožanske, Dabarske...pa biraš ovisno o afinitetima. :D

OT: Da citiram sig jedane forumašice - "Nisu sve žene iste, ima i gorih."

lana74
22.07.2008., 10:26
Zenio Hercegovac sina. Sin mlad, neuk, nema pojma.
Nista ne brini - kaze stari - ja cu te svemu pouciti kada dodje vreme!
Kada dodje vrijeme mladenci se povuku u sobu, a stari se prisulja vratima.
- Tata sta da radim?
- Ljubi je!
- Jesam, sta dalje?
- Svuci je!
jesam, sta dalje?
- Sad je polozi u krevet!
- Jesam, sta dalje?
- Sada joj stavi medju noge ono sto imamo ti i ja!

- Jel' mobilni?

Cika Strile
22.07.2008., 10:28
Ok, bacam ovo US

lana74
22.07.2008., 10:37
:rolleyes:
ovaj prvi post mi je točno kao iz one reklame: "No dosta o meni, pričajmo malo o mome autu". Ja ovo, ja ono, meni ovak, pa sam ja ovak...
Sori, al od toliko ega, nije ni čudo da si mislio kako sve štima i kako je ona presretna. Drugi put pogledaj i malo u tu "kuju" i "gaduru" od cure s kojom ćeš hodati pa ona možda i neće tebe ostaviti usred predivne veze s prvim "propalitetom".

:top::top::top:

fantazy
22.07.2008., 10:46
kako me ovaj naslov iritira i bez čitanja

Balerina_178
22.07.2008., 10:56
Opa,pa ti podcjenjuješ žene.
Dakle,želiš reći da su žene nesposobna bića koja pravi muškardin može oblikovati kao glinamol.

Ne, nego, npr. dok si nesretno zaljubljena i stvari nejdu kak si zamislis, s vremenom to popusti i ti izadjes cvrsca.. (a uostalom, nisam rekla nist krivo. cure se pale na zloceste decke, a muskima su privlacnije 'zloceste' cure (koje mogu glumit neuhvatljivost i sve ono kak se ponasal ,npr., lik u kojeg su bile zaljubljene), a takve jedino mogu biti ak to iskuse.

joanie1
22.07.2008., 11:07
kako mrzim ova generaliziranja!
to sto ti sebi dragi biras sponzoruse i kaj ja znam kakve to je TVOJ problem,i uostalom dobio si sto si izabrao! i ne...nisu sve cure takve..ako nisi znao!:kava:
ko ti kriv kad ides na takve...ma uopce necu nista dalje pisati jer necu da pocnem generalizirati o muskom spolu,sto bi naravno isto bio crap....

slafko
22.07.2008., 11:30
Ne baš glinamol, ali plastelin da.

DMAllegry
22.07.2008., 11:48
Da ne povjeruješ...

Nikad nije pokazivala da joj išta fali u vezi sve do zadnjih par tjedana kad se počela čudno ponašati. Počeli smo se viđati na kapaljku, skoro uopće nismo razgovarali a niti smo izlazili više. Počela je češće izlaziti van (kakti ide s frendicama na kavu) da bi nakon par dana od jedne njene frendice saznao da ju je vidla kako se bari s nekim likom. Pomislio sam da se napila dok je bila vani pa je malo izgubila kontrolu. Priliku da razgovaramo o tome uopće nisam dobio ali sam dobio poruku da moramo prekinuti a od one iste njene frendice sam saznao da je par dana nakon prekida sa mnom prohodala s njim. Ne znam puno o njemu osim da voli cugati, puši ko turčin, da ništa ne radi već samo živi starcima na grbači, promiskuitetan je do bola i poj..e sve što mu dođe pod ruku a navodno da je i poznat policiji zbog nereda na utakmicama.

Ne kužim zasto sad svi osuđujete njega. Ok, možda misli da je bio savršen u vezi, a da nije ni svjestan da nije, ali nema veze, što god da je, ponašanje njegove cure je nezrelo i ako joj nije bilo dobro s njim onda se o tome popriča ili se veza lijepo prekine.

KungFuMonkey
22.07.2008., 12:21
Ti uopce nisi skonto ni slova sto sam napisala, sorry..:ne zna:

Jesam nažalost. Dovoljno da skontam da je to kaj si napisala tupavo. Al ti nisi skontala niš što sam ja napiso.

Mario0024
22.07.2008., 12:22
Znam da me mnogi smatrate da sam ja pripadnik vrste tipa Hrvoje Žužić i slični. Međutim nisam. To što imam svoj stan i kabrio ne znači da sam umišljeni snob koji lovi sponzoruše sa autom i budem s njima dogod mi cura daje nego je priča ipak malo drugačija. Imam strogog oca koji je veliki radoholičar i radim u njegovoj firmi praktički 10 – 12 sati dnevno, ali me zato i pošteno plača. Stan sam dobio na poklon ali auto sam si kupio sam od ušteđevine jer od 18-e radim s njim a sav novac koji sam zarađivao nisam imao gdje potrošiti jer su mi praktički do 20-e izlasci bili jako ograničeni. Možda je i moj posao pomalo utjecao na prekid, ali to sam joj rekao u početku i rekla je da će imati razumjevanja.

Ali mislim da sam shvatio koji je moj najveći problem. Užasno sam naivan i zbog toga sam i popušio vezu. Bezgranično sam vjerovao svojoj curi i pružio joj sve što je htjela. Ali to je bilo zato jer sam bio sljep od ljubavi, što sam vjerovao da ona to zaslužuje i zato joj se nikad nisam suprostavio što sam možda trebao.

Sinoć sam razgovarao s njenom najboljom frendicom i ona mi je rekla da je ona prije mene uvijek imala veze s dečkima koji su je nosili kao kap vode na dlanu i ispunjavali sve njene želje. Očito se cura zasitila toga i poželila je malo akcije. Tvrdi mi da me protekle 2 i pol godine cura nije varala ali joj je očito naša veza dosadila jer joj je to bila najdulja veza do sada. Ali kao što su mi rekli neki forumaši vjerojatno cura još traži sebe. Mada to mi je malo čudno jer nije riječ o balavici od 17 godina već o curi od skoro 23 godine. Niti njena frendica ne zna puno o njenom novom dečku ali koliko je skužila, dečko ima jako dobru spiku s kojom ju je osvojio. Koliko ju je skužila, cura se doslovno preko noći zaljubila. Ali vjeruje da ta veza neće dugo trajati jer njen novi dečko je navodno promjenio jaaako puno cura tako da će mu ona vjerojatno biti samo jedna u nizu nakon što dobije od nje ono što želi. Ali ako i ona dobi nogu što je lako moguće barem će osjetiti kako je meni bilo, ali tada će biti kasno.

Uglavnom sa svojom bivšom više neću razgovarati jer nakon svega nemamo o čemu. Da smo bar razgovarali, možda bi i shvatio razloge prekida. Za prekid mi je javila sms porukom što je krajnje ciganski. Pokušati ću zaboraviti što je bilo i s vremenom naći novu curu. Ali ovaj puta neću po curu ići s cabriom nego ću posuditi maminu Astru. Neču ići s busom iz vrlo jednostavnog razloga. Astra ima klimu a bus nema :)

Ok, toliko od mene

Wish me luck :)

P.S. Isprika svim curama koje su se našle uvrijeđenima zbog mog generaliziranja i hvala "Cika Strile", "Butch Coolidge", "avelena" i "pooofkyca" na savjetima i što ste mi otvorili oči.

Barca
22.07.2008., 12:31
Sinoć sam razgovarao s njenom najboljom frendicom i ona mi je rekla...

Puno joj je ona prijateljica kad je s tobom tracala nju :rolleyes:

Btw, da, to sto je prekinula porukom je ljigavo, slazem se. Ne volim ljude koji nemaju muda napraviti stvari kako spada.

miro30
22.07.2008., 13:11
[QUOTE=Mario0024;15101556]Da ne povjeruješ...

Ostavila me cura radi kretena. Još bi razumio da sam i ja bio nekakav probisvijet ili nešto slično pa da joj je svejedno jer nema šta izgubiti. Bili smo 2 i pol godine skupa i svo to vrijeme ništa joj nije falilo. Imam super posao i odličnu plaću, svoj stan u Zg i Bmw kabriolet za kojim je kuja slinila od prvog dana našeg poznanstva. QUOTE]

Imaš BMW kabriolet? I ostavila te? Ni ja to ne razumijem...:lol:

To je definitivno najbitnije u vezi.. Imat BMW kabrio:rofl:

miro30
22.07.2008., 13:12

NIKA_LEE
22.07.2008., 13:15
Da ne povjeruješ...

Nemoj generalizirati, nismo sve takve, a pogotovo nemoj sebi upropastiti priliku da imaš kvalitetnu vezu s nekom koja te zaslužuje zbog lošeg iskustva s tom curom.
A možeš situaciju postaviti i tako da je ona zeznula sebe a ne tebe, drž se.:top:

Smart_bitch
22.07.2008., 13:24
E, al mora da ga jebe to što je i lošija partija od njega - utoliko bolja.

Zna to jebat, da da. :kava:

Inače, kad prestaneš furat racionalne razloge, možda ti dođe duševni mir. Ovako neće nikada.

slafko
22.07.2008., 13:27
Meni duševni mir dođe čim pomislim kako sam pošteđen svih prijašnjih sranja i gluposti. Kako njenih, tako i svojih. :D

Roly
22.07.2008., 13:33
Mario0024 ne generaliziraj i ne trpaj sve žene u isti koš.po tome su i svi muški isti,a istina je da nije tako jel da?u kukolju uvijek ima i ljepog cvijeća...
kako si birao tako ti je i ispalo.sljedeći put malo bolje otvori oči i nađi neku koja će biti uz tebe zbog tebe samog,a ne zbog tvoje love ili auta,jer način na koji ti razmišljaš je površan i isprazan.
za ostati uz nekog treba puno više od dobre pile i svežnja novčanica,bar meni,ne znam kaj bi me zadržalo uz nekog ko ima ovo kaj ti imaš,ako je prema meni svinja i ja se osjećam loše i nesigurno.
samo sad nemoj reć da ti je neko stavio pištolj na glavu i reko da moraš bit s ovom curom,jer kao što rekoh partnere si mi sami biramo,pa onda ljepo i poslje snosimo posljedice za taj izbor.

Roly
22.07.2008., 13:35
p.s.nije ljepo davati bivšima nadimke poput:gadura.drolja,idiot,kreten i sl.
jer ipak smo mi nekad bili sa tim osobama,i to onda puno govori i o nama,pa bi se onda i nama po tome moglo prišiti nekoliko epiteta jel da?:)

slafko
22.07.2008., 13:45
p.s.nije ljepo davati bivšima nadimke poput:gadura.drolja,idiot,kreten i sl.
jer ipak smo mi nekad bili sa tim osobama,i to onda puno govori i o nama,pa bi se onda i nama po tome moglo prišiti nekoliko epiteta jel da?:)Zakaj? :ne zna:

Pazi, jednom kada te prođe ona faza slijepe zaljubljenosti, možeš sasvim realno sagledati s kim si zapravo imao posla.

eleuthera
22.07.2008., 13:56

Sviba. :top:

Jebiga, ohladila se. :ne zna:

A ti s ovakvim "imam BMW za kojim je slinila" nećeš daleko dogurati. :mig:
I ne, nisu sve žene gadure i kurve, ostavi se genealizacija pa možda i nađeš neku normalnu. :)

eleuthera
22.07.2008., 13:58
@Slafko

Oke, svatko ima pravo na par mjeseci fore vrijeđanja nakon što ga onaj drugi sjebe, ali dugoročno, vrijeđanje bivšeg partnera ne ostavlja baš lijepu sliku.

Cika Strile
22.07.2008., 14:04
Ali mislim da sam shvatio koji je moj najveći problem. Užasno sam naivan i zbog toga sam i popušio vezu. Bezgranično sam vjerovao svojoj curi i pružio joj sve što je htjela. Ali to je bilo zato jer sam bio sljep od ljubavi, što sam vjerovao da ona to zaslužuje i zato joj se nikad nisam suprostavio što sam možda trebao.

Eto...mlad, naivan, zelen...kad pogledaš, neka ti se to desilo, sad bar znaš kakak ne trebaš biti. Što me vodi sljedećem, samo nemoj postati suprotnost onome što si bio, dakle totalni kreten i seljak. Nije poanta u tome, poanta je negdje u sredini. Kakvoj, na tebi je da to otkriješ, a ne bi ti štetilo malo njuškat po forumu, možda naletiš na par dobrih savjeta i razmišljanja :top:
Glavna stvar - poštuj sebe, a onda i druge. Ne ide to preko noći, ali dobra osoba, a ni veza, ne nastaje preko noći :mig:

Glede ovih kapitalističkih fora - auto, stan...volim hrvatski jal. Na to lijepo odmahni rukom, boli te neka stvar. Ako imaš neke stvari koje obični smrtnici nemaju, a jebi ga. Nek se potrude. Ako si ti sebi kupio auto od vlastite ušteđevine pa bio to i BMW cabrio, neka si. Samo moraš znati da u ovoj mladoj kvazi-demokratskoj kapitalističkoj zemlji ćeš češće naletjeti na one željne novca u vezi, a ne vezu pa ćeš vjerojatno morati malo pripaziti. Ali, dobro, životna škola.

Samo ti piči dalje, doći će neka prava. E, da, nije bitno voziš li ti mamin ili svoj auto - nije poanta u autu, već u onome tko ga vozi :mig:. Dakle, unaprijedi sebe, a ne auto...auto već imaš, šta ne?

Cika Strile

slafko
22.07.2008., 14:04
Eleuthera,

nisam spominjao vrijeđanje. Vrijeđanje bi bilo tipa "glupa kuja" i slično. Ovo kaj sam gore naveo su standardne ljudske odlike od kojih niti sam nisam imun. Jer pazi, ako se svjesno i namjerno uvučem u nečiju igru i lažem, serem i radim sranja kakva ona radi meni - nisam ništa bolji od nje. Naprotiv. Samo, problem je u tome kaj me nekada takve stvari znaju zabavljati. Kao, recimo, s ovom maličkom gdje smo se igrali od kraja prošle godine do negdje petog mjeseca. Onak, lud zbunjenog i svakome je jasno da se jebemo u mozak i lažemo, ali zabavno nam je.

Internet je zlo, ali googlanje nečijeg imena (ili imena njene najbolje frendice u mom slučaju) zna pomoći da vidiš s kime imaš posla.
I odlučiš se ili maknuti ili prihvatiti igru.

Balerina_178
22.07.2008., 14:18
Ne baš glinamol, ali plastelin da.

nije ono moj post. slucajno sam zbrisala ono di pise ko je to napisal. vrni se na prethodnu str.

Balerina_178
22.07.2008., 14:19
fassgodard je to napisal/a

eleuthera
22.07.2008., 14:19
Pa na to sam i mislila. "Glupa kuja" kao naziv kada nekome drugome pričaš o njoj. Ili samo "kuja". Ju get d pikčr.

I ja sam to radila, da ne bi bilo zabune :zubo:
Ex je prvih par mjeseci nakon prekida standardno bio "onaj kreten". A onda me prošlo. :ne zna:

A guglala nisam. :o

slafko
22.07.2008., 14:27
Pa na to sam i mislila. "Glupa kuja" kao naziv kada nekome drugome pričaš o njoj. Ili samo "kuja". Ju get d pikčr. Nije da baš pričam o svojim bivšima ikome, ali kada bih rekao "glupa kuja" to bi stvarno bila laž. Naime, bez obzira na koliko god sjebane kuje si uspio izabrati, nijedna nije bila glupa. :D Nemam želudac za glupe.

A guglala nisam. :oNa sreću, ja jesam. Da nisam, vjerovao bih joj sve kaj mi govori, a ovako sam znao da sere, kenja i izmišlja. Genijalna je mala skroz. Sve me strah u kakvu će odrasti kada je već danas sposobna za ovakve pizdarije, laži i manipulacije. Možda se skulira jednom kada odraste...

mio standard
22.07.2008., 14:47
Kad njemu prvi put poleti ruka, zvati će tebe i onda ju odjebi. Tko kretena hoće, kretena zaslužuje.

OnlyMe5
22.07.2008., 14:52
Kad njemu prvi put poleti ruka, zvati će tebe i onda ju odjebi. Tko kretena hoće, kretena zaslužuje.

kaj to ti je neka postapalica? :D
vidim da to cesto koristis..

nar.kO
22.07.2008., 15:03
Ima boljih :kava:
Jebeš to,kad leta za autom,zbari i ti neku drugu,pa nece ni njoj biti svejedno

Ken
22.07.2008., 15:14
Ajd glavu gore, nisi ni prvi ni zadnji. Zene vole biti takve, zale se na monotoniju u vezi, dosada i tako to, nisi im napet i dovoljno musko pa idu naci nekog novog, nekog divljeg. Obicno takav divlji ih ne jebe 2% (sluze mu samo za seks), stav prema zenama mu je cobanski "ja idem van, ti budi doma, nemas sto ici, zauzeta si", a zna i samare dijeliti. Onda se cura opameti, i trazi novoga, koji je, ironije li, isti kao prvi, "dosadan" :D

Tako da budi sretan, doci ce ona pameti, samo nekom drugom, jebiga, tebi ce doc neka druga, to ti je krug, kao kruzenje vode u prirodi

iva23
26.07.2008., 15:39
kao prvo nisu sve žene gadure i ne možeš ne temelju svog iskustva generalizirat cijeli ženski rod, jer to je djetinjasto i glupo. cura te zafrknula i to je činjenica, ali ponavljam nisu sve cure takve!!!!!!!!!!!! realno gledajući nisu ni svi dečki ok, di god se okreneš svi varaju na veliko, pa opet ne možemo mi cure reć da su baš svi dečki takvi jer ima časnih izuzetaka...drugi put širom otvori oči i prati malo koga to imaš kraj sebe.:mig:

fulcrum
26.07.2008., 16:29
Iva, naj se uzrujavati. ;)

Good evil
26.07.2008., 23:29
I šta reče ono...?
Jel..
Auto, bmw neš, astra?

A jel znadeš do Zagorja doc? :rofl::rofl::rofl:

[sori sta neam nista pametno za rec, al vidim da ti je sve receno i da si razumna osoba. Jebi ga, svakog nes sjebe. Tebe je ljubav. Sva sreca pa nije jedina, i sva sreca pa ti razumno razmisljas. Samo hrabro naprijed!]

Jelena__
27.07.2008., 13:08
a šta si ti očekivao od cure koja je slinila za bmw -om :rolleyes:

uostalom ako je jedna takva nisu sve takve, ne možeš trpat sve u isti koš :kava:
jednostavno si na krivu naletio, preživjet ćeš :bicedobro:

nutella1
27.07.2008., 15:34
bila je s tobom jer e znala da si un para..drugi put kad ides uopznat curu reci da zivis s starcima da si bivsi alkoholicar i da vozis fiču....pa ako te takvog neka zavoli....onda te bas VOLI....a ne ova materijalna kucka..koja nije bila s tebon u vezi nego s tvojim autom....

Maranz
27.07.2008., 15:54
Da ne povjeruješ...

Prodaj auto i koristi tramvaj.
Da te opet neka ne zajebe pa da ne cvilis kao sada!

Untouchable™
27.07.2008., 15:56

Ajde Kuduze, glavu gore. Sjećaš se tog filma? :)

Cura te odjebala, no što sad... Ni prva ni zadnja. Gledaj to sa vedrije strane:

"Odjebala me je jer sam gotovo perfektan tip koji se nije uklapao u mozaičku cjelinu sa njenom iskompleksiranošću. Stoga je odlučila naći nekog prikladnijeg, nekoga tko se više ukalpa u njen srušeni bezvrijedni svijet, tipa koji puši kao Turčin, pije i psuje kao Čarls Bukovski, i nema ni trunke intelekta koji posjedujem. Zbilja, dođe mi da je nazovem kujom i lijepim njene golišave slikice i filmove na net, ali što mi to treba? Samim time ću se izjednačit sa nekim tko je u stanju bez ikakvog povoda ostavit nekoga s kime je dvije godine u vezi radi tipa koji ne vrijedi ni omanjeg qrca. Ma tko je jebe, idem popit "žuju" sa frendovima, kladim se da ću tamo upoznat neku drugu koja više vrijedi".

Dakle... Glavu gore... :)

iva23
27.07.2008., 20:58
Iva, naj se uzrujavati. ;)

a ne uzrujavam se, nego pokušavam objasnit neke tako jednostavne stvari:mig:

fantazy
28.07.2008., 00:35
a ne uzrujavam se, nego pokušavam objasnit neke tako jednostavne stvari:mig:

a kome molim te, onaj ko ima takav stav samo će biti sretan jer te uspio iziritirati

lutak_ na_koncu
28.07.2008., 01:04
mozda je problem u tome sto nisi spustao krov na tom kabriu kada je trebalo

...uglavnom, medalja uvijek ima strane

ako smijem primjetiti post ti je pun samohvale stan, auto ... dobra placa

... mozda joj je bio pun k...ufer tvoje samohvale i mozda se ti ipak malo previse prenemazes a ona to vise nije mogla gledati ... valjda su prve impresije bile OK, ali ona je duboko u sebi trpila

i ako trazis pravu curu, onda trazi onu koja je na placi i trazi namirnice za rucak

trubadurr
28.07.2008., 18:50
Da ne povjeruješ...

trebao si znati ako cura pali na auto i slične pizdarije da nije prava cura . uopšte ona koja gleda materialno stanje i na tome zasniva budučnost mora znati da to nije veza na neograničeno vrijeme. kad tad če se raspast.
ja osobno bi bježao od takve odmah na početku

iva23
28.07.2008., 21:17
a kome molim te, onaj ko ima takav stav samo će biti sretan jer te uspio iziritirati

???????????????????????????????????????

lilileo
29.07.2008., 07:47
Zene su gadure samo kad se osjećaju ugrozeno ili kad nisu zadovoljne. Sve na svijetu ima uzročno-posljedični odnos.

slafko
29.07.2008., 08:38
Otkada to ženski um funkcionira logično? :misli:

fantazy
29.07.2008., 08:44
Otkada to ženski um funkcionira logično? :misli:

:lol::lol: ni tebi nije lako

slafko
29.07.2008., 09:06
WTF, pa nije mi jasno po kojoj to logici žene funkcioniraju logično. :bonk:

iva23
29.07.2008., 21:50
WTF, pa nije mi jasno po kojoj to logici žene funkcioniraju logično. :bonk:

ma nemoj zezat..a objasni ti meni na koju logiku muškarci funkcioniraju..:p

Or7
29.07.2008., 23:52
ne da mi se citat sve, jel netko spomenul kolko godina imaju nasi junaci?

iva23
30.07.2008., 00:07
ne da mi se citat sve, jel netko spomenul kolko godina imaju nasi junaci?

nemam pojma. šta je to kao bitno?

slafko
30.07.2008., 08:40
Afkors da je bitno.

Or7
30.07.2008., 15:53
nemam pojma. šta je to kao bitno?

heh a ti imas 23? ja mislio 13 u prvi mah :mig:

Auto Frik
30.07.2008., 15:58
Da ne povjeruješ...

nevezano za bmw:) al ja ne podnosim takve ženske

supher mali
30.07.2008., 16:12
joj, zenska psiha? gabariti s kojima je okruzena i dalje ne moze.

znam curu onako iz videnja koja je pre-zgodna. visto sumnjam da je glupa... mislim da je lipa i pameta i tako... do ne davno mlada -ali vise nije? Vidim je s lokalnim tipom nit je ekstra zgodan nt bogat nit pametan... jednostavno je bio s svima. na koju foru ne znam. nakon godinu dana je sad s nekim likom kojeg poznam od svog djedinstva koji je bio nula medu generacijom ai eto sa dje izrastao u pristojnog zgodnog muskrca. vjerovatno ona ne zna njegovu proslost ali nije nit vazno. ali koliko ja znam taj je bio ozenjen do ne davno i ima djete? ili se meni samo pricinja?

kad cura iz zg kaze ne bi ja na daljinu? ja vjerujem da u zg-u mozes naci nekog s druge strane planete.. ali ne ona ce naci nekog iz svog kvarta?

nije da mi smeta... ali ja vise volim nekog za kog nisam opterecem i s kojim se sve poklopi od prve i spreman san proci milje i milje... bez obzira sto znam koji je to rizik ALI sto dobivam s nekom lokalnom curom koju oduvjek znam... i prilazim joj s: oces mi biti cura? ha ha... takvu da seksam i gledam u oci? pa rade bi upalio pornic...

a opet one dalmice? prva godina fakulteta, nikad bila s nikim i vrati se s tipom drzi ga za ruku vodi ga doma... zivi kod nje i tako??? jebote sve odjednom zna?

zenu jednostavno treba natjerat da se dobro osjeca s tobom i to je to se radi tako da se pojavis u pravom trenutku s pravim francuskim kljucem

iva23
30.07.2008., 21:34
heh a ti imas 23? ja mislio 13 u prvi mah :mig:

možda je pametnije da ti ne misliš...:D

Adonia
30.07.2008., 21:37
Boze koji glupi topic

v...77
30.07.2008., 21:39
Da ne povjeruješ...

e moj prijatelju u istom smo sranju...procitaj temu "pravo me zajebala" pa ces se uvjerit... pozdrav:top:

Lila_sun
30.07.2008., 21:56
Deja vu. :eek: Mislim da sam ovu temu vidjela vec vidjela samo pod naslovom zasto su muskarci takvi idioti :rofl: Ne treba se ogranicavat na spol, ima toga s obje strane, vjeruj mi, bila i probala :mig: Ja bila predobra on bio pizda i -eto. Lekcija? Sve su opcije uvijek otvorene. Nemoj biti predobar. Dobar da, al ne predobar, ostavi malo opcija iznenadjenja otvorenima u vezi...I sigurno je da si sad ogorcen, al nemoj isprojicirati tu sliku na cijeli zenski rod, ko neki mi ovdje na US-u :rofl: :rofl:

supher mali
30.07.2008., 21:59
svaka koja ti ne da - daj njezin broj najvecem kretenu sto ga poznas -nek je bari i moli se bogu nek je zbari...

ili stavi njezin broj u oglas : povoljno čistim auto garaže ha ha

Cika Strile
01.08.2008., 11:36
Kako se autor nije dulje vrijeme oglasio, zatvaram butigu...otvaram na molbu autora teme.

Hvala