View Full Version : Oćemo se jebat' il šta?
big_lebowski
28.01.2004., 16:43
ovako....
stojimo ja i frend u bircu... petak... oko 23:00...
i pijemo mi tako svaki svoju pivu, (već smo ih maznuli popriličan broj :D ) i pričamo nešto bezveze.... ISDN, PROXY, pička materina... :frajer:
kad, ono, dvije cure stoje tatlane i gledaju.... nešto pričaju međusobno i smiju se... kao, ono.... koketiraju.... :cice:
i priđemo mi njima.... i priča.... ovo-ono... bla-bla-bla... i sve divno i krasno.... :cool:
kad odjednom, moj frend, mrtav-hladan...: "DOBRO OĆEMO SE MI JEBAT' IL' ŠTA?".... drito u glavu...., pa jebote skoro sam se ugušio pivom.... :eek: :D
cure, kao šokirane.... ajme, meni.... kakav, kreten itd....
E, sad nije to baš najbolje završilo (očigledno :B ), al' ja mislim da čovjeku treba dat' orden za hrabrost... :D
pa jebote, šta su mislile, da ću im plaćat' cugu cijelu večer i klafrat s njima o vremenskoj prognozi za slijedeći tjedan.... mislim...
:rolleyes: :D
Znaš, ti si mi puno čudniji od svog prijatelja...
Tebe mi je teže shvatiti...
sentinel
28.01.2004., 20:06
da sam ja bio u toj situaciji ja bih curu popljuv'o pivom :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :s x10
illegale
28.01.2004., 20:41
Face kaže:
Tko pita ne skita! :D Ko pita, opala mu kita.
big_lebowski
28.01.2004., 21:06
ma jebeš to.... neću više s njim van.... ni na kavu.... NEĆU! :D
pijemo mi pivu na benzinskoj... ono, muzika u autu, a mi i dvije žuje....
i stane auto.... tankat gorivo... neki lik i žena (cca.25 god.)... žena - avion... ono... stvarno pička i pol...... :D
majstor natanka gorivo i ode platiti....
i stojimo mi tako... pričamo, komentiramo žemsku.... kad' lik.... opet mrtav-hladan...., stavi pivu na auto i flegmatično se odšeće do njihovog auta, otvori vrata i sjedne.... :eek:
žena šokirana, sva se uznevjerila, a on joj se upucava... mrtav-hladan....
vrati se njen lik... i ne može čovjek vjerovat', pa jebote!!!!
a, moj frend, lijepo pozdravi ženu izađe iz auta i vrati se pivi...
jebote nisam se pomaknuo 10 minuta.... nevjerovatno!
:D :D :D
IMF-ovac
28.01.2004., 21:09
Opasan ti je frend.
Ako se nastaviš družiti s njim, računaj da bi u kratko vrijeme mogao dobiti ne pičke, nego po pičci :D
big_lebowski kaže:
i stojimo mi tako... pričamo, komentiramo žemsku.... kad' lik.... opet mrtav-hladan...., stavi pivu na auto i flegmatično se odšeće do njihovog auta, otvori vrata i sjedne.... :eek:
žena šokirana, sva se uznevjerila, a on joj se upucava... mrtav-hladan....
vrati se njen lik... i ne može čovjek vjerovat', pa jebote!!!!
a, moj frend, lijepo pozdravi ženu izađe iz auta i vrati se pivi...
Bravo frend :top: Jel' se rukovao sa ženom? To bi upotpunilo dojam :D
big_lebowski
28.01.2004., 22:09
See-Line Woman kaže:
Bravo frend :top: Jel' se rukovao sa ženom? To bi upotpunilo dojam :D
nisam gledao.... zatvorio sam oči, na trenutak, jer sam mislio da će ga lik ubit' od batina.... :D :D :D
big_lebowski kaže:
nisam gledao.... zatvorio sam oči, na trenutak, jer sam mislio da će ga lik ubit' od batina.... :D :D :D
Ma neće mu nitko ništa. Ljudi se zbune :D Ali IMF-ovac je u pravu, ti bi mogao najebat, jer NISI lud :D :D :D
frend je lagano naporan.
forsira svoje upadanje.
ti ces ga trpit dok ne dobiješ po pičci zbog njega il dok ti ne otjera zenu koja ti se stvarno sviđa, a kojoj neće bit interesantna spika 'mala, ja bi tebe jebo'
Tip zvučio kao da ga trenutno više pere bezobrazluk od uspjeha. No neka, i to može biti prvi korak. Svakako razvija skuliranost.
IdemPišat
29.01.2004., 21:37
Frend bi ti mogao slobodno glumit u nekom Tarantinovom filmu!:driver: I am cool man,yeah!
Garovix
30.01.2004., 14:02
NoWa kaže:
frend je lagano naporan.
forsira svoje upadanje.
ti ces ga trpit dok ne dobiješ po pičci zbog njega il dok ti ne otjera zenu koja ti se stvarno sviđa, a kojoj neće bit interesantna spika 'mala, ja bi tebe jebo'
ti si pizdojalka :W
Znači, cure su se odlučile za "šta". :D
meni jedino nije jasno zasto se iscudjavate covjeku?
te iste cure bi dale malo poslije ali kad bi im se prvo tepalo, cugicu dvije platilo, kroz park malo provodalo...pa onda na diskretan nacin pozvalo u stan "da slusamo ploce".
lik je jednostavno izvukao shortcut do onoga bitnoga a da malo ustedi na vremenu kad gle cuda - dame se nasle uvrijedjene?!?
a covjek normalan.
Kako još nisi shvatio najosnovniju istinu o ženama? :rolleyes:
Cura može imati plan u glavi da će se večeras potrošiti s prvim tipom koji joj se svidi. Okupat će se, namirisati, našminkati, obući najljepšu haljinu... I cijelo će vrijeme znati da to nije ništa ozbiljno, da je u pitanju samo ševa. No, nikad neće željeti da se to jasno i glasno kaže.
Zašto joj treba celofan, ne znam. Tamo gdje prestaje logika počinje ženski mozak. ;)
Ali to je jednostavno tako. Ako već nije kreten, čovjek je ispao potpuna neznalica. Što su mu, uostalom, djevojke praktično i dokazale. :D
:rolleyes: mejbi.
ipak skidam kapu na pokusaju.
koliko puta sam samo naletio na gusku koja voli da je se slusa pa je onda puna price, onda je ona pametna, onda je duhovita...a ja se smijem a u stvari se smijem samome sebi, ona prica o nekim vrijednostima a ja razmisljam da li je sve ovo uopce vrijedno i sta nisam izdrko bilo bi brze gotovo...
a na kraju ona kaze da moze al da malkice jos curi...pa puko bi je pivskom flasom jer ja padnem kad vidim krv a ne da mi se jos i on digne...
I cijelo će vrijeme znati da to nije ništa ozbiljno, da je u pitanju samo ševa. No, nikad neće željeti da se to jasno i glasno kaže.
a u cemu je fuckin' razlika?
sto im svevisnji nije ugradio zelenu led diodu na celo, bem ga skrta, pa kad svijetli...
mr X kaže:
sto im svevisnji nije ugradio zelenu led diodu na celo, bem ga skrta, pa kad svijetli...
:D :D
mrsavipas
31.01.2004., 22:23
Big L ti si jado jadni... mislim koji si ti seljacina, pa se divis jednom prosjeku? sta si ti kojii ***** neka seljacina, papak ili sta? a sta bi ti trebo frend doli drolju nazvat droljom? ajde sjedi mi na ***** tupane tupi, i ne moj vise pisat gluposti ...
ma idjebi lagano....
stitch kaže:
No, nikad neće željeti da se to jasno i glasno kaže.
o zabludo, velika li si...:cool:
Iznimke samo potvrđuju pravilo. :B
NoWa kaže:
o zabludo, velika li si...:cool:
ma daj.
jedini slucaj koji sam vidio da zenska tako otvoreno govori je u "exorcistu" kad mala popu vice "fuck me, fuck me" ali, bemga i to je samo film...:cool:
To se NoWa voli praviti važna. :D
Mala, hoćeš li se ševiti? ;)
stitch kaže:
Mala, hoćeš li se ševiti? ;)
oću.večeras. al ne s tobom:D
Šteta. Za tebe, naravno. Pokazao bih ti svjetove za koje ne slutiš da postoje. :D
Ništa, morat ću svoju škorpionsku glad utažiti drugdje. Nećeš ti, hoće druge tri. ;)
stitch kaže:
Šteta. Za tebe, naravno. Pokazao bih ti svjetove za koje ne slutiš da postoje. :D
be my guide.:s :s
i vodi me iz tmine ovih zabluda u kojima se gubim. ja sigurno ne znam sto je sex, niti znaju oni koji su ga sa mnom imali. mi smo samo slijepe guske koje hrle s orgazmu. mozda nikad nismo dozivljeli taj uzavreli trenutak, nego se psihom tješimo.
sigurna sam da bih s tobom dozivjela orgazam pri jednom jedinom pogledu u tvoje gaće :s :s
Nema problema. Pošalji mi PM kad otkantaš tog tipa za večeras. :D
boze, hvala ti na forumu.
hvala ti na ovoj providnosti. obecavam da vise necu dozivljavati orgazme sjedajuci na njegovu tvrdocu, vec samo pogledom dozivljavati ono jos nedozivljeno.
isto te tako molim da stitchu podaris kitu. znam da nekad znas biti nepravden i covjeka uskratiti za par centimetara na pravom mjestu i te centimetre staviti oko struka u obliku sala, ali ucini iznimku. neka stitchu naraste. samo veceras.
:s
Znači, dogovorili smo se?
Obično me privlače inteligentne i lijepe žene, ali u tvom slučaju napravit ću iznimku. Vidim da ti treba pomoć. :kiss:
E moja NoWa, ni PM-a, ni odgovora. Rekoh ja da ti samo puno pričaš. :B
Gledam sinoć kako visiš na LJES-u. Doista imaš zanimljiv seksualni život. Ševiš se skoro svaki dan. Prekjučer si se skoro poševila, jučer si se skoro poševila, danas ćeš se isto skoro poševiti... :p
Sve u svemu, blago tebi. :top:
stitch kaže:
Gledam sinoć kako visiš na LJES-u. Doista imaš zanimljiv seksualni život.
dragi moj, ja sam na LJES dosla u 2, 30 negdje:B :B
NoWa kaže:
dragi moj, ja sam na LJES dosla u 2, 30 negdje:B :B
Igrala si PlayStation do 2.30? :D ;)
mwm kaže:
Igrala si PlayStation do 2.30? :D ;)
playdick:cool:
Herostrat
02.02.2004., 14:08
NoWa kaže:
playdick:cool:
pih, kakve rječetine od jedne dame :)
Herostrat kaže:
pih, kakve rječetine od jedne dame :)
ne vazi se ako su na engleskom;)
Herostrat
02.02.2004., 14:34
NoWa kaže:
ne vazi se ako su na engleskom;)
prihvaćam ispriku :-)
Zlo Koje Surfa
02.02.2004., 15:03
mr X kaže:
ma daj.
jedini slucaj koji sam vidio da zenska tako otvoreno govori je u "exorcistu" kad mala popu vice "fuck me, fuck me" ali, bemga i to je samo film...:cool:
Čini ti se.
Meni je upalilo "Ajmo se opalit u park".
Cura odgovorila "Ajmo"
Kres.
I to je to, one night stand.
:rolleyes: aha.
vracamo se na pocetak!
ja sam odmah tvrdio da nije lik iz pocetnog posta blesav nego one sto "hoce al nebi ovako nego onako"...i odose otcepljene spavat...heh...
grimReaper
03.02.2004., 01:27
ako se neka oce jebat nek se javi slobodno , da nije preruzna ni predebela molim ,ponude na pm samo uz sliku :cool: :D
NoWa kaže:
frend je lagano naporan.
forsira svoje upadanje.
Kratko i jasno! Da ima više ovakvih odgovora svaki topic bi imao do 5 postova maksimum, a onda bi se temu zaključilo i zatvorilo. Lagano bi posječenost forumu opala. Monitor.hr bi upao u financijske probleme, a postao bi i školski primjer za sve ostale web stranice koje bi također lagano osjetile pad posječenosti. S vremenom bi Internet izumro. Onda nam više ne bi ni telefon koristio....onda ni struja....noWa sjebala si nas do jaja!
mrsavipas kaže:
Big L ti si jado jadni... mislim koji si ti seljacina, pa se divis jednom prosjeku? sta si ti kojii ***** neka seljacina, papak ili sta? a sta bi ti trebo frend doli drolju nazvat droljom? ajde sjedi mi na ***** tupane tupi, i ne moj vise pisat gluposti ...
ma idjebi lagano....
Tisuću mu gromova i hiljadu dabrova! Big... jaaaaa bi ga ubia!
Zlo Koje Surfa kaže:
Čini ti se.
Meni je upalilo "Ajmo se opalit u park".
Cura odgovorila "Ajmo"
Kres.
I to je to, one night stand.
Pokušao sam ovako u tri navrata. Nakon perioda takvog kuvanja, molio sam Boga da se bar žvalim sa nekom koliko sam bio ugrožen. Meni to ne prolazi. Meni doduše ne prolazi baš ni ona druga fora kad je vodiš na večeru, pa na pića pa vamo pa tamo....
Moja stara formula je da se ide kod prijateljice, jada se, i onda se kaže:"Imaš li šta za poist? Naime ako imaš, zamotaj mi za doma pa ću te jebat.".
Skupi se..
:rolleyes: not bad, not bad...
mozda da je pokusati zbuniti je pitanjem, nesto kao:
"mislim, izvini, ja te ovo nikada ne bih pitao, stvarno nikada ali kad bi te pitao jel bi mi dala?"...:angeleye:
Mumya kaže:
Moja stara formula je da se ide kod prijateljice, jada se, i onda se kaže:"Imaš li šta za poist? Naime ako imaš, zamotaj mi za doma pa ću te jebat.".
Skupi se..
seljačina sa stilom:D
big_lebowski
09.02.2004., 05:31
mrsavipas kaže:
ma idjebi lagano....
:D :D :p :B :D
NoWa kaže:
seljačina sa stilom:D
Su stilon? Jeba te Stilo, BNW alapanderušo! Tako i zaradiN za bokuN Hleba!
Ale, aleeeee!!!!
Uarghhhhhhhhhh!
BalkanBoy
10.02.2004., 10:36
Ljudi, a cujte ovu spiku!
frend bari nekog komada i to ono sa stilom, prica o zvjezdama... blabla.... bla.... pa opet bla.... i ona gotova! Ima ju i covjek se uzivio i kaze: Ajd ides samnom van da te izj.... ko kravu! Komad sam sto nije pao u nesvjest! :D
BalkanBoy kaže:
frend bari nekog komada i to ono sa stilom, prica o zvjezdama... blabla.... bla.... pa opet bla.... i ona gotova! Ima ju i covjek se uzivio i kaze: Ajd ides samnom van da te izj.... ko kravu! Komad sam sto nije pao u nesvjest! :D
:lol: :lol: :lol:
BalkanBoy kaže:
Lik je Tip!:top: :top: :top:
Zgaženi mrav
28.02.2004., 00:30
NE, NECETE...
Zgaženi mrav
28.02.2004., 00:31
A MOŽDA I HOCETE
Zgaženi mrav
28.02.2004., 00:31
BalkanBoy kaže:
:confused: :confused:
vBulletin® v3.8.4, Copyright ©2000-2013, Jelsoft Enterprises Ltd.