View Full Version : [RTL] Ljubav je na selu
SETRA Samoborček
05.03.2012., 15:35
http://www.rtl.hr/rtl-sada/zabava/ljubav-je-na-selu/22406/ljubav-je-na-selu-7/
Jel netko zna zašto je Stipe od početka imao samo dvije cure? Znam da je došao naknadno, al što nije moralo biti više zainteresiranih da "upadneš"? Sad je glupo da mora jednu poslat doma.
forzaMILAN
05.03.2012., 16:42
upadam ko padobranac, al dal se netko sjeća koja je ono jučer magazinova pjesma svirala u pozadini kad su se matine cure budile? cijeli dan je se ne mogu sjetit :503:
upadam ko padobranac, al dal se netko sjeća koja je ono jučer magazinova pjesma svirala u pozadini kad su se matine cure budile? cijeli dan je se ne mogu sjetit :503:
Magazin - Dobro jutro:)
http://youtu.be/6nH1KZxsnw4
banana boat
05.03.2012., 17:36
I ja sam vidjela da su se Ivana i Saša poljubili, a nitko ne komentira onaj dio nakon kissa kad je 'panično' pitala jel bilo sinoć kamera u sobi, ili jel se snimalo u sobi, i onda je valjda netko rekao ne, i onda je kao odahnula... hm hm...
obzirom na konačan odabir lete sljedeće: darija, ksenči, novosađanka, kod stipe možda ostanu obe do idućeg ispadanja, a za family perković mi je misterij. :D
Stipe napokon dobio fun club stranicu na fejsu :) http://www.facebook.com/pages/Stipe-Filipovi%C4%87/399929983366024
Rebelle Fleur
05.03.2012., 19:52
I ja sam vidjela da su se Ivana i Saša poljubili, a nitko ne komentira onaj dio nakon kissa kad je 'panično' pitala jel bilo sinoć kamera u sobi, ili jel se snimalo u sobi, i onda je valjda netko rekao ne, i onda je kao odahnula... hm hm...
obzirom na konačan odabir lete sljedeće: darija, ksenči, novosađanka, kod stipe možda ostanu obe do idućeg ispadanja, a za family perković mi je misterij. :D
Mislim da umjesto Novosađanke leti Martina. :) One dvije su se dosta zbližile (zato mislim da je plakala zbog njenog ispadanja, ne svog), uostalom bilo bi malo prepredvidljivo od strane RTL-a da prikažu ovu kako plače i još kasnije komentira.. Prečudno je.
majalenaaa
05.03.2012., 20:25
Daria malo previše glumata.
majalenaaa
05.03.2012., 20:27
Mislim da umjesto Novosađanke leti Martina. :) One dvije su se dosta zbližile (zato mislim da je plakala zbog njenog ispadanja, ne svog), uostalom bilo bi malo prepredvidljivo od strane RTL-a da prikažu ovu kako plače i još kasnije komentira.. Prečudno je.
Što se tiče obitelji Perković, imam filing da će sve 3 ostati. :)
MeaCulpa
05.03.2012., 20:48
Daria malo previše glumata.
Ona je takva i u RL, nebi vjerovala.
forzaMILAN
05.03.2012., 21:54
Magazin - Dobro jutro:)
http://youtu.be/6nH1KZxsnw4
hvala ti :)
Snowcrowned
06.03.2012., 02:21
http://www.rtl.hr/rtl-sada/zabava/ljubav-je-na-selu/22406/ljubav-je-na-selu-7/
Jel netko zna zašto je Stipe od početka imao samo dvije cure? Znam da je došao naknadno, al što nije moralo biti više zainteresiranih da "upadneš"? Sad je glupo da mora jednu poslat doma.
Stipe nebu nikog slal doma jer ima samo dvije žene, pisalo je već negdje. a zaš ih je od početka imal samo dvije ne znam, valjda su mu se samo one javile. :ne zna: a upal je jer je onaj lik Miran odustal, izbacili su ga il kaj već jer mu je ostala samo jedna žena, a valjda su morali stavit još jednog kandidata.
(ajme kak me sram kaj sve ovo znam :brukica: :rofl:)
Daisy28
06.03.2012., 10:34
Etogac: http://hot.net.hr/tv/show/page/2012/03/05/0815006.html?pos=n1 :D
zli_pablo
06.03.2012., 15:51
Lol, onom slavoncu je brat zbario trebu. Prikazali su na kraju epizode njih sve za ručkom, braz i plavuše se ljubakaju a plavuša ispituje ekipu da li su bile sinoć kamere u sobi :D
Lol, onom slavoncu je brat zbario trebu. Prikazali su na kraju epizode njih sve za ručkom, braz i plavuše se ljubakaju a plavuša ispituje ekipu da li su bile sinoć kamere u sobi :D
a što ako Perković otprije poznaju svoje odbranice kao i Miran... :no:
zli_pablo
06.03.2012., 20:56
a što ako Perković otprije poznaju svoje odbranice kao i Miran... :no:
haha, moguće :D
agent20
09.03.2012., 02:25
haha, moguće :D
moguće da cijeli show i namješten
hmmmmmmm.......http://www.24sata.hr/domace-zvijezde/sad-joj-je-zao-plesala-u-klubu-oko-sipke-i-pokazivala-je-grudi-257026
Markeca
10.03.2012., 13:30
ako sam ja dobro shvatio kraj zadnje emisije, mate šalje davorku kući, iva je, kod stjepana, odlučila otići sama, a tomislav šalje kući novosađanku...
Ja mislin da:
Stjepan baca vanka Dariu
Tomislav Martinu
Ivan Silviju
Mate e kod njega mi je najteže za pretpostavit ali moga bi Kseniju
plincezica
11.03.2012., 09:52
hmmmmmmm.......http://www.24sata.hr/domace-zvijezde/sad-joj-je-zao-plesala-u-klubu-oko-sipke-i-pokazivala-je-grudi-257026
bas gledam..:kava:
a ne znam,ona je meni takva seljaca..:ne zna:
Markeca
11.03.2012., 10:15
bas gledam..:kava:
a ne znam,ona je meni takva seljaca..:ne zna:
dakle, za stjepana ko stvorena :kava:
MeaCulpa
11.03.2012., 14:07
Scena u faxovskom bircu:
Daria poslužuje i dođe treba s bebom u kolicima.
I treba se smjesti a Daria sva sretna dođe po naruđbu i
pita: a kako se zove?
Treba: Stjepan.
Daria: A lijepo...
:rofl:
webstartm
11.03.2012., 14:45
Jel ima negdi live stream ...nemogu nac,a gledali bi , a samo laptop imam...
Markeca
11.03.2012., 16:42
probaj na http://tv3000.tk/index.php?option=com_content&view=article&id=92&Itemid=99
mikidragi
11.03.2012., 22:14
stjepan postao najveći tv ljigavac što ja pamtim :rigo:
mate pušač marketinga kad pada na propale hostese:o
ovaj mladi preseravator, mislim tomislav, će još ispast najnormalniji, posut ću se pepelom:kava:
stipe mi žao što nema matrijala za njega:(
R Nesta Marley
12.03.2012., 13:41
ovaj mladi preseravator, mislim tomislav, će još ispast najnormalniji, posut ću se pepelom:kava:
sinoc ovo pogledao sasvim slucajno i puko od smijeha
slazem se sa tobom za sve likove a nejvise me ubi u pojam ovo boldano
slažem se s napisanim.
stjepan me sinoć strašno razočarao svojim ponašanjem prema onoj voditeljici radija. dobro ga našla ona napasna, muškobanjasta striptizeta. očito se zaslužuju. :flop:
tomislav se pokazao kao pravi kavalir. brijem da je onu priču o ispadanju dogovorio s onom djevojkom. :top:
i žao mi je što nema romantike izmdjeu perkovića i ane. slatki su zajedno. :(
Pogledao jučer.
Nije li ono veselje sa pjenušcem i cvijećem kad je izbacio ovu malo korpulentiju bilo malo too much? Meni je to baš onako dosta jadno izgledalo jer nisam primijetio da je žena baš takva babaroga kakvom su je htjeli prikazati. Ustvari uopće nije babaroga.
Mate je ostavio Kseniju pa onda pizdio kako mu ona nikako ne valja? Tko je tu lud?
Slažem se s ovime gore, na kraju će Tomislav stvarno najnormalniji ispasti...
bubicaa
12.03.2012., 15:21
Ma sampanjac je bio isceniran,kao za neku komediju :D
Tomislav je ispao ok.
Ivan izgleda kao da mu je svega dosta. Ana mu ocito ne sjeda, druge dvije su za brata :zubo:
Ja bih Mati izbacila i Kseniju i Davorku,i dala mu neku novu :rofl: Zanima me sto ce mu to u iducoj reci ova treca...
Markeca
12.03.2012., 15:37
malo je glupo donositi mišljenje o nekome samo po nekoliko kadrova na televiziji. oni su tam par dana i ko zna šta se sve događalo
Ma sampanjac je bio isceniran,kao za neku komediju :D
Tomislav je ispao ok.
Ivan izgleda kao da mu je svega dosta. Ana mu ocito ne sjeda, druge dvije su za brata :zubo:
Ja bih Mati izbacila i Kseniju i Davorku,i dala mu neku novu :rofl: Zanima me sto ce mu to u iducoj reci ova treca...
Ma. meni se čini da Ivan uopće nije materijal za ovakav tip emisije. Braća ga prijavila, a obojica lajava i trpaju se pred kamere više nego on, pa što lijepo nisu prijavili sebe:ne zna:
Ova treća kod Mate, čini mi se, hoće doma:ne zna:
A kod Stjepana predstava za cijelo selo...baš si je izabrao ko prstom u...jedna što melje ko čekićar i dvije opajdare:lol: Savršeno:rofl:
A Stipe bi mogao izabrat onu od 50 godina. Možda bi on djecu, ali mi više djeluje ko da mu još uvijek treba mama:kava:
malo je glupo donositi mišljenje o nekome samo po nekoliko kadrova na televiziji. oni su tam par dana i ko zna šta se sve događalo
Ali zato je ova konstatacija nevjerojatno inteligentna :s
Daj me prosvjetli, na temelju čega da donesemo mišljenje o nekome u toj emisiji? Ili možda ne bi trebali imati mišljenje nego samo pilijiti u pokretne slike?
** Tara **
12.03.2012., 16:52
Nisam stigla gledati cijelu emisiju sinoć pa nisam skužila zašto su govorili Silviji da zaslužuje ispasti?
S kim se ona to po selu šocala?
Markeca
12.03.2012., 17:13
Ali zato je ova konstatacija nevjerojatno inteligentna :s
Daj me prosvjetli, na temelju čega da donesemo mišljenje o nekome u toj emisiji? Ili možda ne bi trebali imati mišljenje nego samo pilijiti u pokretne slike?
pa gle, meni je očito da se dogodilo nešto što nismo vidjeli, jer je jedna htjela otići, ovaj ju jedva nagovorio da ostane i izbacio drugu "zbog svega što se događalo". jel možeš ti reći šta se dogodilo? ja to nisam vidio :ne zna:
vidio sam kako su muzle krave, kako su koješta radile tamo, al nisam vidio apsolutno ništa po čemu bih shvatio šta se dogodilo i mogao zaključiti da je neko pizda, a neko nije.
uostalom, da, ta emisija i služi samo za piljiti, počeo sam ju i gledati jer u to doba nema skoro pa ništa pametnije na televiziji i zabavno mi je gledati kako se ekipa tamo blamira :kava:
Mate mi je glup i odvratan lik, nenormalno..
Manje više svi su tupasti....a na Tomislava su se na početku svi okomili jer tip jedini iskače od ostalih što zna sastaviti dvije rečenice, a odudara i izgledom...svi su kontali za ostale da su bolji, jednostavniji, skromniji itd., ali niš od toga :D
Novembre
12.03.2012., 18:18
Nekako mi je otužno gledati onog nesocijaliziranog Ličanina kad se onako spetlja i ne zna što bi pričao. Žao mi ga je, zaslužuje naći nekoga, samo pitam se tko bi se odvažio živjeti tamo u onoj zabiti.
Tomislav mi je još i ok u usporedbi s ostalima, a i njegove cure su još najnormalnije. Barbara je skroz simpatična.
Nisam skontala što je Daria učinila da su je s guštom izbacili, a scena sa šampanjcem je bila prejadna i nimalo fair prema njoj.
Onaj Stipe ili kako već se baš i nije usrećio s izborom žena, Ksenija je prečudna, Davorka napasna, ona treća još donekle. Očekivala sam da će izbaciti Kseniju.
Mislim da prva sezona LJNS je bila OK ,poslje sve jadnije sezone a ova je da sjedneš i plačeš...
bond007
12.03.2012., 20:29
U cijeloj ovoj sezoni Tomislav je ispao najnormalniji, iako mi se na početku činio umišljen, ali je sasvim pristojan prema svojim gošćama, za razliku od ostalih debila u toj emisiji.
Stipe, čoban, nek se pogleda na šta liči,pa nek onda misli da može birati žene i zamjeravati sve. A mutav je toliko ,da mi izgleda kao da je iz doba Krapinskog pračovjeka. Jer još živi u onom svijetu gdje je muškarac glava kuće,a žena rob i mora obavljati sve poslove. Pa neznam koja bi išla živjeti u onu pripizdinu.
Mate, hm,,nešto mi je tu sumnjivo, bivši pomorac,a nezna složiti jednu rečenicu niti zna sa tim ženama tamo. I izbacio Davorku,a plesali zajedno i ostalo. Isto debil na kvadrat, jadne ove žene kaj su se uopće prijavile .
Ivan , samo reklamira sir, i tu i tamo će povalit on i braća ove kaj su im došle. Nijedan ne misli ništa ozbiljnije,niti vezu,samo reklama i avantura. Samim time što nisu htjeli rezati tortu jer im je to" glupo i nije običaj",pokazuje kakvi su zapravo.
Stjepan, e ovaj je najveće smeće od svih. Mislim kako se ponio prema Dariji,a zašto,zato jer su ove druge 2 u ekipici,pa su mi nešto srale o njoj. Ali onako razgovarati i samo je falilo da joj ne kaže mrš,stvarno nema kulture niti karaktera 1 %, a na kraju kad je otišla ono slavlje sa šampanjcem je dno dna ,ljudskog poštovanja,kulture...nemam komentara....smeće na kvadrat....
uglavnom jučer su se svi pokazali bezobrazni ,ak su takvi na televiziji,kakvi su onda kad nema kamera.....
ma uopće neznam šta snimaju tu emisiju kad nitko ne misli ozbiljno, nek radije daju te novce u humanitarne svrhe.....
a ove žene...jadne one kaj su se tamo prijavile tim debilima.
JessicaRabbit8
12.03.2012., 22:51
Baš se vidjelo da Daria previše glumata pred kamerama - Svanuo je još jedan prekrasan dan u našem malom selu + nasmijana na silu od uha do uha.
Drago mi je da je ispala i baš sam se nasmijala kada su otvorili šampanjac! :D
MeaCulpa
13.03.2012., 00:38
Stjepan se ponio tako neljudski, tako nehumano. Daria nije ništa glumila, samo da znate, na jest uvijek nasmijana. Ove dvije, striperica i debilka, rade klanove i na taj način idu po pobjedu? Ma seljađija teža. Daria učinila si sebi uslugu time što si otišla od tamo. Otvaranje šampanjca i one zviždaljke nakon njenog odlaska je DNO DNA. SELJAČINE
bubicaa
13.03.2012., 09:17
Joj dajte,sigurno je sampanjac bila ideja stjepana i cura :kava:
Rezija rtl-a kakve nema.
Isto kao i silvijin ostanak
Nekako mi tu ima jako malo spontanosti. Tj. Spontano je ono sto nismo vidjeli
Neka nije. Ali mogli su birati da li tu ideju prihvatiti ili ne. Ne vjerujem da su im prijetili ovrhom na računu u slučaju odbijanja ideje.
Markeca
13.03.2012., 12:51
Stjepan se ponio tako neljudski, tako nehumano. Daria nije ništa glumila, samo da znate, na jest uvijek nasmijana. Ove dvije, striperica i debilka, rade klanove i na taj način idu po pobjedu? Ma seljađija teža. Daria učinila si sebi uslugu time što si otišla od tamo. Otvaranje šampanjca i one zviždaljke nakon njenog odlaska je DNO DNA. SELJAČINE
pobjedu u čemu? i za šta? dobit će netko auto, 100 tisuća kuna ili 3 tjedna na maldivima?
pobjedu u čemu? i za šta? dobit će netko auto, 100 tisuća kuna ili 3 tjedna na maldivima?
Pa za Stipanovi srce pa će joj on kupit auto, uzdržavat i vodit 3 tjedna na Maldive:D
Mate, hm,,nešto mi je tu sumnjivo, bivši pomorac,a nezna složiti jednu rečenicu niti zna sa tim ženama tamo. I izbacio Davorku,a plesali zajedno i ostalo. Isto debil na kvadrat, jadne ove žene kaj su se uopće prijavile .
Mate je izabrao potpuno druge žene a rtl mu je poslao Kseniju, Davorku, Šteficu i one druge dvije:503:
Ksenija kako je rekao pije i puši ka turčin:rolleyes:
Davrka se ponašala kao da je došla u hotel :rolleyes:
A štefica........
Mate je izabrao potpuno druge žene a rtl mu je poslao Kseniju, Davorku, Šteficu i one druge dvije:503:
koje druge žene? pa tamo su mu bile došle neke baš stare babe koje mate asocira na pokojne muževe.:confused:
a ni on nije baš neka premija....
bubicaa
13.03.2012., 15:26
Mozda druge po pismima :misli: mozda nisu poslali one cija je pisma izabrao
Baš sam se ponadala da će ovo bit zanimljivo... A kad ono... bezveze :ne zna:
Mozda druge po pismima :misli: mozda nisu poslali one cija je pisma izabrao
da :lux:
kaubojka bu matu smotala:raspa:
Onda se zbilja treba zabrinut za njega :503:
Onda se zbilja treba zabrinut za njega :503:
:rofl:pa vidiš da je onu naj poslao doma:ne zna:
kaubojka mu je pomutila racune garant:raspa:
bumbar_zzz
13.03.2012., 22:29
Baš je sve nekako nakaradno...
:ne zna:
Baš je sve nekako nakaradno...
:ne zna:
ma bit ce tu još svašta:zubo:
kaubojka je opasna...ona bi Matu garant i mlatila kad ju nebi slusao..:rofl:
kaubojka je opasna...ona bi Matu garant i mlatila kad ju nebi slusao..:rofl:
:rofl:i meni se cini tako:rofl:
naj mi bilo smješno kad je stajala za vrijeme rucka i rekla da nemre sjediti jer ju boli kicma:s
a zauzela pozu hajde slikajte me:rofl:
blondina
13.03.2012., 23:55
Pogledat ću do kraja kad sam već počela, ali baš mi je sve nekako isforsirano i namješteno. Prošle sezone - puno, puno bolje.
A Stjepanovo slavlje nakon što mu je jedna otišla :bljak:
majalenaaa
14.03.2012., 00:44
Imam filing da će Mate na kraju izabrati Kseniju. HAHAAHAH
Malo je kontradiktoran.
http://www.rtl.hr/vijesti/scena/301969/galeb-iz-brusja-mate-se-zaljubio/
citat...
Čarobna uvala galeba iz Brusja mjesto je spoja sa Šteficom. Vožnja brodićem, hvatanje ribe i dizanje utega pokazat će neku drugu Matinu stranu – je li se Mate napokon zaljubio?:cerek::cerek:
Mislite i dalje da je Ksenija u điru?:D
Snowcrowned
14.03.2012., 02:37
ono kak je Barbara gledala Tomislavove slike kad je bio klinac ili kakve već, hahahaha, vidi se iz svemira da je to nekakvo forsiranje :rofl:
a to kak su kod Stjepana otvorili šampanjac i one zviždaljke, oprostite ali ja sam skoro pala sa stolca od smijeha, je malo odvratno, čija god da je ideja, ali jednostavno si nisam mogla pomoć. :rofl: :rofl: :rofl: :brukica:
http://www.rtl.hr/vijesti/scena/301969/galeb-iz-brusja-mate-se-zaljubio/
citat...
Čarobna uvala galeba iz Brusja mjesto je spoja sa Šteficom. Vožnja brodićem, hvatanje ribe i dizanje utega pokazat će neku drugu Matinu stranu – je li se Mate napokon zaljubio?:cerek::cerek:
Mislite i dalje da je Ksenija u điru?:D
:cerek:ajde vidit cemo dal ce to kaubojka dat:raspa:
:rofl:
stella&luna
14.03.2012., 17:02
Meni nije jasno zašto netko veliča te mužjake jerbo se u prethodnim sezonama isto pokazalo da kad dođu ženske oni postaju odjednom izbirljivi , a žive u zadnjoj kući u selu. Onaj brat od prošle godine se spanđao s onom crnom curkom i onda na kraju opa ! dijete s drugom. Svakoj curi koja je došla tamo svaka čast. A koliko su samo svi blatili Silviju, Ivanu i onu Novosađanku, a te su najnormalnije tamo i s njima bar znaš na čem si do kraja dok su se svi frajeri toliko promijenili od početka, fuj ! Stipe je i dalje NAJJAČI, možda je malo izbirljiv al šta će dobio je lijenu i prestaru - šta bi trebo odmah pristat na to daj šta daš ???
Meni nije jasno zašto netko veliča te mužjake jerbo se u prethodnim sezonama isto pokazalo da kad dođu ženske oni postaju odjednom izbirljivi , a žive u zadnjoj kući u selu. Onaj brat od prošle godine se spanđao s onom crnom curkom i onda na kraju opa ! dijete s drugom. Svakoj curi koja je došla tamo svaka čast. A koliko su samo svi blatili Silviju, Ivanu i onu Novosađanku, a te su najnormalnije tamo i s njima bar znaš na čem si do kraja dok su se svi frajeri toliko promijenili od početka, fuj ! Stipe je i dalje NAJJAČI, možda je malo izbirljiv al šta će dobio je lijenu i prestaru - šta bi trebo odmah pristat na to daj šta daš ???
e sad pitanje je sad šta on više voli, mislim oni su tu da se malo snimaju a da li ce tu biti kakve ljubavi zaozbiljno sumnjam:ne zna:
al i da bude šta, ova starija je vrijedna i bistra a ova ljena bi mogla imat djecu s njim ako na to puca:o
al mislim da nece ništa biti s toga:o
zašto su one tri ostale kod ivana? zašto je glupi rtl pristao na promjenu pravila :rolleyes:
bumbar_zzz
14.03.2012., 20:14
A da, možeš mislit kako je RTL pristao na promjenu pravila. Pa oni su to osmislili! Ostale su zbog gledanosti, a ne zbog toga jer su braća molila RTL. Nije da se ne mogu s njima nalazit neovisno o showu.
TheProvense
14.03.2012., 20:37
i meni je bilo odvratnoo ono slavlje kad je daria otišla..gamad nekulturna..:flop:
vrhunac mi je bio komentar na plitvicama od one starije- išli smo u šetnju brodom :s
a najveći :facepalm: od braće- da oni neće rezati tortu jer to poprima dublja značenja nekakvih odnosa :confused: ne kužim :confused:
koji su to sve redom kreteni..
nicoleta 555
14.03.2012., 20:47
U cijeloj ovoj sezoni Tomislav je ispao najnormalniji, iako mi se na početku činio umišljen, ali je sasvim pristojan prema svojim gošćama, za razliku od ostalih debila u toj emisiji.
Stipe, čoban, nek se pogleda na šta liči,pa nek onda misli da može birati žene i zamjeravati sve. A mutav je toliko ,da mi izgleda kao da je iz doba Krapinskog pračovjeka. Jer još živi u onom svijetu gdje je muškarac glava kuće,a žena rob i mora obavljati sve poslove. Pa neznam koja bi išla živjeti u onu pripizdinu.
Ivan , samo reklamira sir, i tu i tamo će povalit on i braća ove kaj su im došle. Nijedan ne misli ništa ozbiljnije,niti vezu,samo reklama i avantura. Samim time što nisu htjeli rezati tortu jer im je to" glupo i nije običaj",pokazuje kakvi su zapravo.
Stjepan, e ovaj je najveće smeće od svih. Mislim kako se ponio prema Dariji,a zašto,zato jer su ove druge 2 u ekipici,pa su mi nešto srale o njoj. Ali onako razgovarati i samo je falilo da joj ne kaže mrš,stvarno nema kulture niti karaktera 1 %, a na kraju kad je otišla ono slavlje sa šampanjcem je dno dna ,ljudskog poštovanja,kulture...nemam komentara....smeće na kvadrat....
uglavnom jučer su se svi pokazali bezobrazni ,ak su takvi na televiziji,kakvi su onda kad nema kamera.....
ma uopće neznam šta snimaju tu emisiju kad nitko ne misli ozbiljno, nek radije daju te novce u humanitarne svrhe.....
a ove žene...jadne one kaj su se tamo prijavile tim debilima.
Neka njih svih glavno je da si ti najpametnija
Principessa
14.03.2012., 21:55
slažem se s vama. darija je možda sajko, al' dno dna je onaj šampanjac kad je otišla. :rigo:
a oni retardi od braće od tri ćaće i ono praznovjerje s tortom. dobro je plavojka napravila i sama razrizala tortu.. :s
MeaCulpa
14.03.2012., 22:09
Daria opće nije sajko, facepalm. Da sam ona tužila bi rtl majke mi.
Meni Daria uopće nije loša. Malo više priča, ali što sad. A i bolje mi izgleda od svojih suparnica.
Stjepan je najveće razočaranje od kandidata. :flop:
a najveći :facepalm: od braće- da oni neće rezati tortu jer to poprima dublja značenja nekakvih odnosa :confused: ne kužim :confused:
koji su to sve redom kreteni..
Ja san odvalila na taj dio. Valjda je to njih podsjetilo na vjenčanja i zajedničko rezanje torte. :rofl: Ali u ovoj emisiji mi se barem učinilo da braća nisu u dogovoru s RTL-om, već da produkcija vuče sve konce. I sam Ivan je u jednom trenutku malo prigovorio braći i curama kako su one sve trebale bit tamo zbog njega, a kad oni... za svakog po jedna.
ne kuzim samo je li Mate posla' ća Davorku zato što je napasna i IMO želi imat di litovat na Hvaru, ili zato što je malo starija od druge dvi (bar ja mislim da je starija)?
bumbar_zzz
14.03.2012., 22:46
Ja isto mislim da Daria nije sajko, al ima žešću profesionalnu deformaciju koja je ljudima iritantna. Moram priznat da je i meni bila naporna sa onim radijskim načinom izražavanja.
Ali ne mislim da je loša osoba.
SETRA Samoborček
14.03.2012., 23:03
Moraš bit pravo lud da budeš onakav optimist :zubo:
MeaCulpa
15.03.2012., 00:48
Moraš bit pravo lud da budeš onakav optimist :zubo:
Ja sam fakat mislila da je malo sajko, i stalno sam brijala: pa tko je STALNO sretan. Uvijek je bilo: cure izvolite i osmijeh od uha do uha. Svaki dan. Od kad je šou gotov, i opet se pojavila na faxu u bircu nema više tog osmijeha. Moram priznati da mi je neobično vidjeti nju bez tog osmjeha. Full mi se čini depresivnom i žao mi je, ne čini mi se lošom osobom.
Sve u svemu taj šou joj nije trebao, Daria se više ne smije onako lijepo. Često je jako ozbiljna. :(
stella&luna
15.03.2012., 10:36
A jel neko skužio kad su rezali tortu kaže plava 'joj zapelo mi je J na nožu jel hoće tko J ??' a kaže Silvija ' ma dosta mi je za danas i J i E ' ! :s :rofl:
al da nitko neće izrezat tortu to mi je za ne povjerovat... Uz komad torte odma prsten na ruku ...:rofl:
TheProvense
15.03.2012., 10:43
Stjepan je najveće razočaranje od kandidata. :flop:
stjepan je najveći tenkre u ovom showu..
seljačina prvoklasna..da sam mu majka, sramila bi ga se..
ove dvije što su ostale mu dobro pašu..ponajviše ova propala striperica...
a i ova druga koja sa trideset ima jedva 6 zuba u gornjoj čeljusti..:kava:
i ona mala od ivana isto ima problema sa zubima..zato stalno i pokriva osmijeh i spušta glavu dok se smije..a tek je ušla u dvadesete..
a tek ksenija.....
hrvati, četkicu u ruke i pravac kod zubara! :mudri:
Anavi=)
15.03.2012., 10:55
Darija je svakako bolji izbor od preostale dvije, ali i meni je bila spuki. Stalno smo komentirali kako je 100% na nekim drogama, jer ne možeš uvijek biti tako dobre volje. :D
Inače, od cura mi je Barbara :cerek:
Ali sam za toga iz Jamarice čula svakakve priče (od njegovoh suseljana), pa bih radije za nju nekog boljeg :)
TheProvense
15.03.2012., 11:19
Inače, od cura mi je Barbara :cerek:
Ali sam za toga iz Jamarice čula svakakve priče (od njegovoh suseljana), pa bih radije za nju nekog boljeg :)
i meni je barbara isto simpatična :)
:kokice:
slušam(o)..mislim čitam(o)..
pričaj..piši.. :kokice:
bumbar_zzz
15.03.2012., 15:18
Sad moraš i nama reć :D
MaricaDivojka
16.03.2012., 10:13
zašto? možda zahvaljujući vječnom osmijehu pređe iz radijskog u televizijski format u neku emisiju tipa govorimo o zdravlju zubi..:D..meni ona pari ka stepfordska supruga rodon iz gradića pejtona na proputovanju kroz la-la zemlju..:D
Anavi=)
16.03.2012., 17:11
i meni je barbara isto simpatična :)
:kokice:
slušam(o)..mislim čitam(o)..
pričaj..piši.. :kokice:
Sad moraš i nama reć :D
Npr. do nedavno je bio u vezi s curom koja je prvi srednje :) i čak su imali zajedničkog psa, pa kad su se razišli nisu se mogli dogovoriti što će s njim, pa je sada pas jedan tjedan kod nje, jedan kod njega :lol:
chezza91
16.03.2012., 18:53
^^ sam malo.. Tomo od 29 godina je bio s curom koja ima 15??
ne djeluje mi baš kao takav frajer :S
ovo za psa.. hahahah :s
Bogomoljka
16.03.2012., 19:48
Ja zaboravila da ovdje ima topic o Ljubavi na selu :facepalm:
MeaCulpa
16.03.2012., 20:49
zašto? možda zahvaljujući vječnom osmijehu pređe iz radijskog u televizijski format u neku emisiju tipa govorimo o zdravlju zubi..:D..meni ona pari ka stepfordska supruga rodon iz gradića pejtona na proputovanju kroz la-la zemlju..:D
Fakat glupo razmišljanje.
Ali ti si poznata po tom da želiš biti komična.
Uživo ne filozofira toliko, ali sigurna sam da je pred kamerama željela ostaviti super dojam pa je zato birala raznolike riječi i doslovce sranje opisivala kao waw
Anavi=)
16.03.2012., 22:28
^^ sam malo.. Tomo od 29 godina je bio s curom koja ima 15??
ne djeluje mi baš kao takav frajer :S
ovo za psa.. hahahah :s
Ozbiljno i mene je iznenadilo, to mi je njegova susjeda pričala, ali kaže da nije to ništa čudno, da uvijek neka mlade vuče sa sobom...
*Flower*
16.03.2012., 23:41
Ja sam fakat mislila da je malo sajko, i stalno sam brijala: pa tko je STALNO sretan. Uvijek je bilo: cure izvolite i osmijeh od uha do uha. Svaki dan. Od kad je šou gotov, i opet se pojavila na faxu u bircu nema više tog osmijeha. Moram priznati da mi je neobično vidjeti nju bez tog osmjeha. Full mi se čini depresivnom i žao mi je, ne čini mi se lošom osobom.
Sve u svemu taj šou joj nije trebao, Daria se više ne smije onako lijepo. Često je jako ozbiljna. :(
Ne kužim, konobari? Kaj ne radi na radiju? :ne zna:
MaricaDivojka
17.03.2012., 00:09
Fakat glupo razmišljanje.
Ali ti si poznata po tom da želiš biti komična.
Uživo ne filozofira toliko, ali sigurna sam da je pred kamerama željela ostaviti super dojam pa je zato birala raznolike riječi i doslovce sranje opisivala kao waw
zijeeev, najvolin ove vitezice šta se baren jednon po sezoni jave i vezu zlatoveze o divnoj naravi i kolopletu (uvjerena san da bi i voditeljka odobrila ovu rič) vrlina njihovih poznanica, simpatija, sestara, susida...samo ti, srce, i dalje palamudi, meni te je baš gušt čitat.. ti si, za razliku od mene, komična i kad želiš bit ozbiljna.:cerek:
MeaCulpa
17.03.2012., 12:34
zijeeev, najvolin ove vitezice šta se baren jednon po sezoni jave i vezu zlatoveze o divnoj naravi i kolopletu (uvjerena san da bi i voditeljka odobrila ovu rič) vrlina njihovih poznanica, simpatija, sestara, susida...samo ti, srce, i dalje palamudi, meni te je baš gušt čitat.. ti si, za razliku od mene, komična i kad želiš bit ozbiljna.:cerek:
Evo zaš mrzim dalmatince.
1. Ne poznamo se. U prolazu ju viđam, napisala sam kako, da češće navraćaš u temu vidjela bi kako
2. Taj srce uzvišeni ton ostavi za svoj wc i svoj drek molim lijepo samnom se tak i ne razgovara.
3. Glupe su ti provokacije dalmatinko a fore još gluplje, nema mi goreg kad se netko forsa biti komičan, ali operu te svaki put pa ne moram ja tu sad išta o tome...
Aj vrati se ležanju na kamenu...
Ne kužim, konobari? Kaj ne radi na radiju? :ne zna:
Pa ja sam se iznenadila s tim podatkom, iskreno.
Ona već dost dugo radi u maminom bircu na faxu, a čula sam da i na istom već 100 godina studira. Ovo za radio fakat nemam pojima. Neki dan je baš netko od kolega komentirao kak se jadala na emisiju i ove dve kokoši, na podmetanja i sl.
MaricaDivojka
17.03.2012., 12:41
:cerek: :cerek: :cerek:oooo, srce moje agresivno, pa ja san tebe krivo procijenila..tebi se u stvari ne sviđa voditeljka nego ja..evo šaljen pusice..:cerek::cerek:
Štrikalica
17.03.2012., 13:00
još netko? :klopa:
ne?
ok, nastavimo u revijalnom tonu.. :)
Anavi=)
17.03.2012., 16:09
Pa ja sam se iznenadila s tim podatkom, iskreno.
Ona već dost dugo radi u maminom bircu na faxu, a čula sam da i na istom već 100 godina studira. Ovo za radio fakat nemam pojima. Neki dan je baš netko od kolega komentirao kak se jadala na emisiju i ove dve kokoši, na podmetanja i sl.
Koji faks?
Ozbiljno i mene je iznenadilo, to mi je njegova susjeda pričala, ali kaže da nije to ništa čudno, da uvijek neka mlade vuče sa sobom...
Da, da, Tomo voli mlađe. ;)
Ispostavilo se da imamo zajedničkih prijatelja, sad imam i neke slikice njega i njegovih mlađahnih frendica :D :D :D
Tomo se prije nekih 2 tjedna upucavao mojoj vjenčanoj kumi, kaže da je uživo baš onako ljigav, ima malo dužu kosu... uglavnom, ni sa jednom iz showa na kraju nije ostao...
laringologija
18.03.2012., 21:34
Stipe maloprije na svom profilu:
Stipe je pustio suzu i rekao: "Mislim da je problem između mene i tih cura u godinama.. Velika smo razlika." Večeras nastavak u 21:55...
https://www.facebook.com/pages/Stipe-Filipovi%C4%87/399929983366024
nicoleta 555
18.03.2012., 22:11
Evo opet pocinju
MaricaDivojka
18.03.2012., 22:12
joj, stipe, nemoj, jadna ofca..ne bi to ni u larinom izboru bolje odglumili..:D
nicoleta 555
18.03.2012., 22:13
Osiso Stipe janje
MaricaDivojka
18.03.2012., 22:13
božica je šišačica ofaca in diskajz..ma koje tice umiru pjevajući, koji australci..:D
nicoleta 555
18.03.2012., 22:15
Ovi se dobro najeli sljiva
MaricaDivojka
18.03.2012., 22:15
čudna ova neka vrtlarsko-voćarska moda..ona prije u tomekovon vrtlu u crvenu majicu na riculiniće, ova u šljiviku u sakoiću, ovoj u rozo viri 20 centi dekoltea..baš cooool..:D
nicoleta 555
18.03.2012., 22:17
Ipak je lani bilo puno bolje nego ove godine
nicoleta 555
18.03.2012., 22:18
Ove dvi kod Stjepana su stvarno katastrofa
MaricaDivojka
18.03.2012., 22:18
a nu golubića šta se lipo hrane, a koja romantika..najbolje bi bilo da mu još i sažvače da se stipan ne bi umorija..:D
nicoleta 555
18.03.2012., 22:19
Vratiti nam lorenu i prošlu sezonu
nicoleta 555
18.03.2012., 22:20
Pleaseeeeeeeeeeeeeeeee
Baphomet
18.03.2012., 22:21
Ajmo Mate! :D
MaricaDivojka
18.03.2012., 22:21
u filipovića su sve žemski poslovi..te kuvaj, te u vrtal, te u štalu, te muzi, te striži, te vitlaj motornon pilon..đavliji je ovi brko..:D
nicoleta 555
18.03.2012., 22:22
To Mate legendo obori je s nogu
Baphomet
18.03.2012., 22:23
U Filipovića muški je posao golim rukama međede lovit :D
nicoleta 555
18.03.2012., 22:24
Nemoj plakat mate nać ćeš drugu
Baphomet
18.03.2012., 22:25
A koji se vrag te žene javljaju. Kao da ne znaju da idu na selo :)
nicoleta 555
Ko ih sljivi
sanjalica1
a štefice, štefice, slomi mati srce :(
MaricaDivojka
18.03.2012., 22:26
U Filipovića muški je posao golim rukama međede lovit :D
i brkove sukat..to je izgleda najteže od svega..:D
Jel čitao netko Jutarnji danas?
Kao da neka žena vara na humanitarnim akcijama a bila je u ovoj emisiji (rekla je da bi htjela imati petero djece).
nicoleta 555
18.03.2012., 22:27
Još uvik imaš svoju vrsu, možda nades u njoj koju grdobinu bila bi lipsa od ovih tvojih devojka
nicoleta 555
18.03.2012., 22:29
A možda i koju skarpinu pa lampugu
MaricaDivojka
18.03.2012., 22:29
mate je iša metodon eliminacije..daliborka ga je puno ćapavala pa je dobila izgon, ksenči mu je puno lajava, tako da mu je na kraju jedino štefa preostala pa se onda sinbad moreplovac sitija da bi se moga malo i zaljubit..onako reda radi..sva san se naježila od ugode..:D
mate:(otkantala ga štefica:(
ali baš mi je ona simpa, bila je iskrena:rolleyes:
nicoleta 555
18.03.2012., 22:30
Mate mi te volimo
Julie Bergdorf
18.03.2012., 22:32
Jel čitao netko Jutarnji danas?
Kao da neka žena vara na humanitarnim akcijama a bila je u ovoj emisiji (rekla je da bi htjela imati petero djece).
Sjecam je se,kratke kose,mislim da je bila sa Stjepanom na razgovoru..
Sent from my E15i using Tapatalk
Mate mi te volimo
je baš je onak dobrica:zubo:
kaj ce sad s kaubojkom:rolleyes:
nicoleta 555
18.03.2012., 22:32
Ma nek stefica lovi rakove u svome gradu jer za nju tako finu nema mista na Hvaru
nicoleta 555
18.03.2012., 22:33
Fuj
machkala
18.03.2012., 22:34
ne znam zašto ,ali meni Mate uopće nije žao...čini mi se prefrigran i dvoličan...
Ova cura kod Stipe (bucka) čini mi se da je skoro zaplakala dok su pričali.
nicoleta 555
18.03.2012., 22:35
A ovaj Stjepan i ove njegove su za popizdiz, izbacite ih sve troje
nicoleta 555
18.03.2012., 22:36
A možete i ovog bljutavog Tomislava
MaricaDivojka
18.03.2012., 22:36
ovoj hostesi pod hitno triba kupit kosmodisk..kralježnica me zamoli samo gledajući njeno držanje..pari igor, frankenštajnov sluga pokorni..:D
nicoleta 555
18.03.2012., 22:37
Ovo je svaku epizodu sve gore i gore
MaricaDivojka
18.03.2012., 22:38
pariz-dakar na traktoriću..vrum vrum..:D
A možete i ovog bljutavog Tomislava
:D
a dobro šta je tebe više spopalo?
nicoleta 555
18.03.2012., 22:39
Ksenija je još najbolja od svih vidi je kako rastura
MaricaDivojka
18.03.2012., 22:40
mate đuskalo..parti mašina :D
nicoleta 555
18.03.2012., 22:41
a dobro šta je tebe više spopalo?
Uvatilo me nemam pojma
sanjalica1
18.03.2012., 22:43
je li ovo stjepanova majka podviknula: dosta? bravo majko, ivu triba neko umiriti
a ove plave lude kod Stjepana
nicoleta 555
18.03.2012., 22:45
Jel da?
što je Ivan jadan i nezreo...
sanjalica1
18.03.2012., 22:47
ajme šta je u retkovcima neizvjesno!!!!
MaricaDivojka
18.03.2012., 22:48
ivana ka da neko u kaznionicu šalje kad ga prid kamere stave..
nicoleta 555
18.03.2012., 22:49
Onda tko tu koga
Baphomet
18.03.2012., 22:50
Siroti Ivan, a ko mu je kriv kad mu je u odabiru presudan bio broj grudnjaka :D
kaže Ivani mislim da ni ti nisi ništa bolja od njega...jado jadni...
nicoleta 555
18.03.2012., 22:51
Onda tko je osto skupa jel netko zna
nicoleta 555
18.03.2012., 22:53
Ja mislim da su se spojili Mate i Stipe a Ivan i stjepan
MaricaDivojka
18.03.2012., 22:53
paaa, jedna mu je guzata, jedna je debelonoga, a samo mu je jedna obdarena zračnim jastucima..doduše, ta jedna ima sisa i za slijedeće tri sezone..:D
nicoleta 555
18.03.2012., 22:55
A Tomislava mama neda nikome
Desertrose22
18.03.2012., 22:57
Upravo je netko napisao na fb-u da je tomo tu samo radi promocije firme, ok to smo znali, ali da vec ima organizirane svatove za sljedecu godinu
nicoleta 555
18.03.2012., 22:57
Dat ću Rtl-u stagod oce samo da maknu ove stjepanove iz emisije
Kaj je ova Iva pijana ili nadrogirana? :eek:
MaricaDivojka
18.03.2012., 22:59
o bože, moran smanjit ton kad hostesa mekeće..koja boja glasa, koji kromanjonski izgled..prava pećinarka, čak i ona debelonoga mojica kod ivana ima kraljevske manire u odnosu na nju..fuj fuj
nicoleta 555
18.03.2012., 22:59
A boze, boze
Dat ću Rtl-u stagod oce samo da maknu ove stjepanove iz emisije
ili da prebaciš program?
sanjalica1
18.03.2012., 23:00
eno stipine majkeeeeee
nicoleta 555
18.03.2012., 23:00
A može i Stipe ovim svojima spakirat kofere šta pri
MaricaDivojka
18.03.2012., 23:01
šteta šta je božica starija od stipana..ka super herojica je..nije joj ni sport bili ravan..:D
Hazel Silk
18.03.2012., 23:01
namazan izgleda kao pucko :rofl:
koliko epizoda još ima do kraja?
Tomo se prije nekih 2 tjedna upucavao mojoj vjenčanoj kumi, kaže da je uživo baš onako ljigav, ima malo dužu kosu... uglavnom, ni sa jednom iz showa na kraju nije ostao...
Bari i mlađu sestru (maloljetnu ofkors) od moje školske kolegice :facepalm:
I ova epizoda ime preloš scenarij :rolleyes:
nicoleta 555
18.03.2012., 23:02
ili da prebaciš program?
Šta je tebi šta ti hoćeš , mora da si neko iz emisije
Morales77
18.03.2012., 23:03
Burazi :rofl:
MaricaDivojka
18.03.2012., 23:04
hahaha, a bidni ivan ka djeva uvrijeđena..samo frkće..:D
nicoleta 555
18.03.2012., 23:04
July je uhoda
Šta je tebi šta ti hoćeš , mora da si neko iz emisije
jesam, ja sam ova sivooka sisojka :D
samo mi te žao koliko kukaš da ti ne paše ni epizoda, ni voditeljica...
hahaha, a bidni ivan ka djeva uvrijeđena..samo frkće..:D
aha...kaže nije istina da Saša nikad ne pleše :D
nicoleta 555
18.03.2012., 23:06
Eto mučenje je zavrsilo
nicoleta 555
18.03.2012., 23:07
Ma ne sve je cool
nicoleta 555
18.03.2012., 23:08
jesam, ja sam ova sivooka sisojka :D
samo mi te žao koliko kukaš da ti ne paše ni epizoda, ni voditeljica...
Koja ova plava kod ivana
Stipe plakao samo da upadne emisiju, kako je sav očajan bio,
a sad očajan i zbog ovih što su mu došle...
je li to di moje televizije ili anita ima bradu???:eek::eek:
sitnaMalaPlava
18.03.2012., 23:37
ima ima,brije se :D
huskybucka
19.03.2012., 07:41
Ivan je opasno ljubomoran na starijeg bracu Sašu...
Mozda mu Saša uvijek pobere curu:rolleyes:
Anita, ja ne znam sta bi ona radila na selu, ne kuha, ne muze...
Ona Iva kod Stjepana, katastrofa...
vrazichka
19.03.2012., 09:13
ja gledam i ne vjerujem... koja ekipa :503::503:
ona stipu i hranila i casu mu drzala:kava:..a iva je luda..a stipina mater jos njoj rekla ajd ti duso samo jedi :rofl::rofl: valjda i njoj isla na zivce.
anita i brijanje brade.. :facepalm::facepalm: užas. dve ciste ne zna sloziti, a nista nit ne radi..
ivan mi izgledao na onoj veceri ko da se upravo usro u gaće i samo bahato odgovarao:rolleyes::rolleyes:
uglavnom srednja zalost od emisije
nemamee
19.03.2012., 12:44
ja gledam i ne vjerujem... koja ekipa :503::503:
ona stipu i hranila i casu mu drzala:kava:..a iva je luda..a stipina mater jos njoj rekla ajd ti duso samo jedi :rofl::rofl: valjda i njoj isla na zivce.
anita i brijanje brade.. :facepalm::facepalm: užas. dve ciste ne zna sloziti, a nista nit ne radi..
ivan mi izgledao na onoj veceri ko da se upravo usro u gaće i samo bahato odgovarao:rolleyes::rolleyes:
uglavnom srednja zalost od emisije
Pa zašto gledaš emisiju ako ti je srednja žalost? :kava:
meni su baš zanimljivi tako pomalo blesavi, a uostalom kakvi bi drugačiji trebali bit u emisiji takvog tipa? inače ovo mi je prva sezona koja je baš interesantna i komična, a svi koji tu na forumu nešto govore protiv, ne trebaju ni gledat dalje. mislim koja je poanta gledat nešto što te živcira..?!
Snowcrowned
19.03.2012., 12:48
slušam kaj govori Stipe i ne vjerujem. u početku mi je bio simpa, čak mi ga je bilo i žao na neki način, ali sad mi se sve više čini da je lik totalni primitivac. on i njegovi ženski poslovi, bokte ko da je ponižen ne znam kak jer šiša ovce :rolleyes: :facepalm: :rofl:
vrazichka
19.03.2012., 14:02
pa ne znam zakaj gledam :rofl::rofl::rofl:
valjda zato sto su tak komični... :ne zna:
i znam da cu gledat i dalje jer me zanima sta ce bit :lol::lol::lol:
mara044
19.03.2012., 17:05
Meni se čini da Stipe traži ropkinju, a ne ženu. Vidi, mati mu u godinama, treba nova radna snaga za kuhati, spremati, strizati ovce, rezati drva,... a, još kad bi znala i puškom gađati, pa stabla obarati,.. ma, gdje bi joj bio kraj. Sad odjednom - prijavio se iz zabave. Ma, nemoj! Majka iz pozadine šalje naredbe i daje primjedbe. Primitivizam, baš u rangu krapinjonca.
Stjepan kao ga je dobio magareću pamet - skupa s onim curama. Još malo pa ćemo gledati pornić, a izjave su stvarno strašne, jedva sklepaju neku jadnu rečenicu.
Retkovčani, tj. Perkovići - nismo mogli vjerovati da su dečki jedno bezazleno, simpatično rezanje torte pretvorili u dramu; šta misliš, odmah se trebaju ženiti ako zajednički prerežu jednu tortu. Čini mi se da su jedva korak dalje od - isprva simpatičnog - Stipe.
Tomislav mi jest pun sebe, Barbara i Branislava, a i ona curka što je otišla - simpatične su, ali će stvarno Tomislav naspram ostalih - još ispasti super.
Mate će dobiti što je i zaslužio - ostavio u zapećak, po meni - najbolju od pristiglih gošći, razmahao se s Davorkom, pa s kaubojkom (čudna mi čuda žene), a sada je Štefica njega otkantala. Pa će birač dobiti otirač. Ili ništa. Odoše snovi o velikoj obitelji u 55.-oj.:504::bonk:
banana boat
19.03.2012., 17:12
Ima netko link za gledanje cijele jučerašnje epizode?
Gilles Louis
19.03.2012., 17:28
Ima netko link za gledanje cijele jučerašnje epizode?
http://www.ljubavjenaselu.rtl.hr/video/epizoda-9/
http://www.rtl.hr/rtl-sada/zabava/ljubav-je-na-selu/22841/ljubav-je-na-selu-9/
a dajte vi meni recite, kaj je ova mlađa iz Zadra kod Stipe odbrusila ovoj drugoj na odlasku, zašto se je na nju naljutila?
Meni se čini da Stipe traži ropkinju, a ne ženu. Vidi, mati mu u godinama, treba nova radna snaga za kuhati, spremati, strizati ovce, rezati drva,... a, još kad bi znala i puškom gađati, pa stabla obarati,.. ma, gdje bi joj bio kraj. Sad odjednom - prijavio se iz zabave. Ma, nemoj! Majka iz pozadine šalje naredbe i daje primjedbe. Primitivizam, baš u rangu krapinjonca.
Stjepan kao ga je dobio magareću pamet - skupa s onim curama. Još malo pa ćemo gledati pornić, a izjave su stvarno strašne, jedva sklepaju neku jadnu rečenicu.
Retkovčani, tj. Perkovići - nismo mogli vjerovati da su dečki jedno bezazleno, simpatično rezanje torte pretvorili u dramu; šta misliš, odmah se trebaju ženiti ako zajednički prerežu jednu tortu. Čini mi se da su jedva korak dalje od - isprva simpatičnog - Stipe.
Tomislav mi jest pun sebe, Barbara i Branislava, a i ona curka što je otišla - simpatične su, ali će stvarno Tomislav naspram ostalih - još ispasti super.
Mate će dobiti što je i zaslužio - ostavio u zapećak, po meni - najbolju od pristiglih gošći, razmahao se s Davorkom, pa s kaubojkom (čudna mi čuda žene), a sada je Štefica njega otkantala. Pa će birač dobiti otirač. Ili ništa. Odoše snovi o velikoj obitelji u 55.-oj.:504::bonk:
potpisujem - evo uzela mi riječi iz usta :D
ma Stipe mi stvarno postao preizbirljiv - u onoj zabiti nema ženske ni na teveju,a kamoli u zbilji-i Božica i Anita za njega su premija (mislim,ne želim se rugat jer čovjek je radišan ali brate mili intelektualno je u 19.stoljeću)
Štefica je od početka bila moj favorit jer stvarno je kulturna i zapravo slatka i čini mi se draga i pristojna osoba
Barbara mi je miljenica-baš šećer od cure
Ove dvi kalašture iz Samobora su mi baš prototip sponzoruša,a Ivan od svih trojice najveći zatupanac i za njega je Ana premija.
Za ove kod Stjepana neznam šta reć-i meni ona radijska zvijezda išla na jetra s onim pjesničkim javljanjem sa sela,al ove dvije što su mu ostale :eek:(malo više simpatija ipak gajim prema striptizeti jerbo ova Nikolina mi je antipatična do bola sa onim isprekidanim govorom)
Eto - toliko od mene i ipak se nadam da će Štefica dati šanse starom morskom vuku :)
i am me
19.03.2012., 20:45
ne znam zašto ,ali meni Mate uopće nije žao...čini mi se prefrigran i dvoličan...
Bas citam komentare i cinilo mi se da nitko ne dijeli moje misljenje...
i eto tebe....:top:
I uopce ne vidim onako finu zenskicu poput Štefice sa nekim tako sirovim poput njega.
poisonous ivy
19.03.2012., 21:17
zanimljivo je gledati kako je svaka sezona dobrim dijelom namjestena...
recimo ta braca koja uopce nisu braca nego su bratici
Daisy28
19.03.2012., 21:37
Sta sam nesto propustila? :misli: od kad su bratici?
Sent from my HTC Desire using Tapatalk
Snowcrowned
19.03.2012., 23:49
don't be a tease, do tell. :Slin:
otkud to znaš, provjerena informacija, tvoja teorija ili kaj? :misli:
majalenaaa
20.03.2012., 00:24
Bas citam komentare i cinilo mi se da nitko ne dijeli moje misljenje...
i eto tebe....:top:
I uopce ne vidim onako finu zenskicu poput Štefice sa nekim tako sirovim poput njega.
Potpisujem! :) Vidi se da je stari lisac :D
poisonous ivy
20.03.2012., 08:27
don't be a tease, do tell. :Slin:
otkud to znaš, provjerena informacija, tvoja teorija ili kaj? :misli:
pa ono, s obzirom da Sasi na fejsu pise da je iz Rijeke i da zivi u Osijeku, pretpostavljam....
chezza91
20.03.2012., 11:16
^^ ma braća su oni.. ja imam dosta rodbine u županji koji osobno poznaju te perkoviće i kažu da su braća, njih trojica i još jedan najmlađi.
bubicaa
20.03.2012., 11:31
Zadnji je nesto bolestan? Vidjeh slike na fejsu...
chezza91
20.03.2012., 11:49
kolko sam ja upućena, mislim da ga je auto udario, al nemojte me držat za riječ :D
stella&luna
20.03.2012., 11:54
pa ono, s obzirom da Sasi na fejsu pise da je iz Rijeke i da zivi u Osijeku, pretpostavljam....
Da fejs se do sada evo pokazao kao najpouzdaniji izvor... NOT! Kad je krenula emisija svi su za profilne stavili slike s nekim, a kako mi izgleda većina ih je solo ili u nekim kratkim vezama. Prvo su stavili slike s nekim da ne ispadnu jadni a kad su skužili da su popularni i da im fejs dobro dođe za barenje evo slikica u neviđenim pozama.
Zao mi je što pljujete po Stipi on je meni najjači od svih. Koje košulje, neviđene hipsterske kombinacije... a šta je ženski i šta muški posao' Na selu je to ljudi moji tko prvi stigne odradi, nema takve podjele, svi sve rade a Stipe mi ne izgleda baš ko ljenčina. Sumnjam da njegova također hipsterska mati odrađuje sama i ovce, i krave, i konje i kokoši i svinje... Mislim da je samo htio pokazati život u takvoj predivnoj prirodi ima svoju cijenu.
P.S. Meni je onaj brat crni prezgodan, ne znam nitko ga više ništ ne spominje. Lagendarna mi je rečenica za ples 'ljudi ako ne možete to gledati zažmirite' :rofl:
be real
20.03.2012., 17:54
plava za crnog,sisata za zutog,a bucka za onog mutavog.
Ali Tomislavove slike s bivšim djevojčetom su najlegendarnije :s
veselaaa
20.03.2012., 21:18
link? :)
TheProvense
20.03.2012., 21:19
Meni je onaj brat crni prezgodan..
a i tebi je svašta prezgodno..
i am me
21.03.2012., 00:05
a i tebi je svašta prezgodno..
:lol::rofl::lol::rofl:
link? :)
Ne znam, mislim da ne bih smjela baš ovako na forum. :D
^^ ma braća su oni.. ja imam dosta rodbine u županji koji osobno poznaju te perkoviće i kažu da su braća, njih trojica i još jedan najmlađi.
tko zna šta bi pokazala dnk analiza :mig:
bože, kakav debil. ne mogu vjerovati da netko može stavljati onakve fotke na facebook. :facepalm:
bumbar_zzz
23.03.2012., 14:22
Jel bi bilo u redu stavit koju ovdje? :zubo:
plincezica
23.03.2012., 19:55
Ne znam, mislim da ne bih smjela baš ovako na forum. :D
ajde sta si taka :D:D:D:D:D
meni je brate najlegendarniji oni njegov visoki prijatelj..:lol::lol::lol::lol:
Frendica ga ima na fejsu pa mi je pokazivala onu paradu neukusa.
Budem je tražila pass da pogledam sve slike pa ću linknut. :D
Desertrose22
24.03.2012., 01:31
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=1975558205817&set=at.1256231023087.30608.1748941804.100000168550 562&type=1&ref=nf
Sjecate se njega?? :eek:
Tomislav i njegova.....
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=108132272535724&set=a.108130689202549.15358.100000168550562&type=3&permPage=1
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=108132329202385&set=a.108130689202549.15358.100000168550562&type=3&permPage=1
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=108132339202384&set=a.108130689202549.15358.100000168550562&type=3&permPage=1
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=108132365869048&set=a.108130689202549.15358.100000168550562&type=3&permPage=1
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=108132445869040&set=a.108130689202549.15358.100000168550562&type=3&permPage=1
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=108132445869040&set=a.108130689202549.15358.100000168550562&type=3&permPage=1
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=108132459202372&set=a.108130689202549.15358.100000168550562&type=3&permPage=1
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=108132459202372&set=a.108130689202549.15358.100000168550562&type=3&permPage=1
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=108132489202369&set=a.108130689202549.15358.100000168550562&type=3&permPage=1
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=108132489202369&set=a.108130689202549.15358.100000168550562&type=3&permPage=1
S kakvin se on to diteton navlači :eek::eek:
plincezica
24.03.2012., 11:39
S kakvin se on to diteton navlači :eek::eek:
pa iskreno ne iznenađuje me jer mi i on djeluje tocno tako,ono pravo derle..
Snowcrowned
24.03.2012., 14:01
najbolja je ona di cura ima dudu ko beba :rofl:
SETRA Samoborček
24.03.2012., 14:28
Ok, cura je mlada i ima :cice:, al možda stvarno to nije trebalo prenijeti tu na forum :confused:.
Ima čovjek otvoren profil i svatko tko je htio je mogao pogledati :).
Desertrose22
24.03.2012., 15:33
Ok, cura je mlada i ima :cice:, al možda stvarno to nije trebalo prenijeti tu na forum :confused:.
Ima čovjek otvoren profil i svatko tko je htio je mogao pogledati :).
Ja sam stavila jer je par njih trazilo. A ko ne zeli ne mora gledati. U biti on je sam stavio te slike, a ovo je samo mali dijelic albuma, pa ne vidim u cemu je problem da se stave linkovi na forum. Pa tko voli nek izvoli
plincezica
25.03.2012., 11:11
i sta veceras kao biraju s kim ce na romanticno putovanje???
a sta je s onim clankom iz novina da je mate odabra davorku ili kako se vec zove za romanticno putovanje,a nju je prvu izbacio???:kava:
i sad isto sta sam nedavno citala u novimanama kod perkovica-da je sasa zapravo bio sa onom iivanom jer se zapravo nije mogao obranit od nje..wtf..moram rec da me sezona totalno razocarala..
ona iva sa stjepanovog imanja mi je toliko fuj da pribacim program kad je ona u kadru..:503:
plincezica
25.03.2012., 11:26
totalno jbt..
bas je totalna koma,prvo su cure u prve 2 epke bile totalno same tj. s bracom,pa sta ce-sparise se -ko kad su pametne
Upravo je netko napisao na fb-u da je tomo tu samo radi promocije firme, ok to smo znali, ali da vec ima organizirane svatove za sljedecu godinu
organizaciju svadbe???sa onom sta ima dudu u ustima??:lol::lol::lol:
Retkovčani, tj. Perkovići - nismo mogli vjerovati da su dečki jedno bezazleno, simpatično rezanje torte pretvorili u dramu; šta misliš, odmah se trebaju ženiti ako zajednički prerežu jednu tortu. :
ajme tu sam se bila ismijala,moj sinko sta su se uzvrpoljili kad su tri noza vidli..ma sta,ma ko,to u nas samo mladenci,nece niko,sta je ovo :lol::lol:
Suzie Stark
25.03.2012., 13:12
Moram komentirat....jer mi stvarno nije jasno....ona Anita,nije mi jasno kako se zena u njenim godinama moze onako zapustiti,znam da je vec bilo komentara i o tome ali neide mi u glavu.zena je mlada od mene a izgleda 20 godina starije...frizura....majcicedraga :504:..one obrve...nezna pricat...stalno trepce onim ocima kao da (bozemiprosti) joj nisu sve ovce na broju:ne zna:
stvarno mi nije jasno...kao da je dosla iz neke pripizdine bogu iza nogu .ili nema ogledalo .
Iva....muskobanjasta..nema nista zenstveno na njoj.....
Stjepan i njegovo E ...joooooj :504:
Onu trojicu brace od trojice cace necu ni komentirat :)
meni je od pocetka Tomislav bio najzanimljiviji ...tako da bez obzira sto se pali na curice....:cerek::cerek:
I Stipetova majcica .......:lol::lol:
huskybucka
25.03.2012., 17:16
Moram komentirat....jer mi stvarno nije jasno....ona Anita,nije mi jasno kako se zena u njenim godinama moze onako zapustiti,znam da je vec bilo komentara i o tome ali neide mi u glavu.zena je mlada od mene a izgleda 20 godina starije...frizura....majcicedraga :504:..one obrve...nezna pricat...stalno trepce onim ocima kao da (bozemiprosti) joj nisu sve ovce na broju:ne zna:
stvarno mi nije jasno...kao da je dosla iz neke pripizdine bogu iza nogu .ili nema ogledalo .
Iva....muskobanjasta..nema nista zenstveno na njoj.....
Stjepan i njegovo E ...joooooj :504:
Onu trojicu brace od trojice cace necu ni komentirat :)
meni je od pocetka Tomislav bio najzanimljiviji ...tako da bez obzira sto se pali na curice....:cerek::cerek:
I Stipetova majcica .......:lol::lol:
Sto se tice Anite, nisu svi savrseni...
To sto trepce ocima tebe iritira, ne znas da postoje tikovi?
Isto tako postoje smetnje u govoru...
Al zato je za tebe mr. savršeni Tomislav:mig:
sanjita
25.03.2012., 17:55
cura ima neki veliki hormonski poremećaj (brada i debljina). vjerojatno nema pravu medicinsku pomoć. možda se ni ne liječi.
meni nje žao.
stella&luna
25.03.2012., 20:07
Ja sam stavila jer je par njih trazilo. A ko ne zeli ne mora gledati. U biti on je sam stavio te slike, a ovo je samo mali dijelic albuma, pa ne vidim u cemu je problem da se stave linkovi na forum. Pa tko voli nek izvoli
Ja se slažem sa Samoborček, cura je mlada i nema veze ni sa serijom ni s čim da ovdje gledamo njene poze. Možda ti ne vidiš problem ali ja bi svakako tužila onoga tko bi moje privatne fotke stavljao na forume, na kraju krajeva to i jest kriminalno djelo bar koliko ja znam, slobodno me opovrginite. Tko može na forum može i na fejs pa si je mogao pogledati slike Princa od Jamarica ako ga baš zanima ...
Padilla
25.03.2012., 20:08
Ima negdje link za pogledati sve epizode ?
SETRA Samoborček
25.03.2012., 20:27
http://www.ljubavjenaselu.rtl.hr/video/
Ja se slažem sa Samoborček, cura je mlada i nema veze ni sa serijom ni s čim da ovdje gledamo njene poze. Možda ti ne vidiš problem ali ja bi svakako tužila onoga tko bi moje privatne fotke stavljao na forume, na kraju krajeva to i jest kriminalno djelo bar koliko ja znam, slobodno me opovrginite. Tko može na forum može i na fejs pa si je mogao pogledati slike Princa od Jamarica ako ga baš zanima ...
Pa koliko ja znan nije kriminalno djelo jer te slike nisu ukradne nego su dostupne svima na internetu točnije facebooku, nisu zaštićene nego izložene svima na izvolte, sad bile one na fejsu ili na forumu manje je bitno, curi ionako da je stalo do privatnosti rekla bi Princu od Jamarica da zaštiti slike di je ona da ih ne vidi cili svit ali čin se na fejs stavljaju take slike znaš koliko je sati i da je mala željna pozornosti ka i dragi joj ako joj je još dragi pojma neman :mig:
nicoleta 555
25.03.2012., 21:41
Ma ovo su sve pizdarije
nicoleta 555
25.03.2012., 21:43
A tomislav misli da je neka faca ako prihvaća sve i svakoga na Facebook
nicoleta 555
25.03.2012., 21:48
Onda ko tu koga
MaricaDivojka
25.03.2012., 22:05
svaka žena uživa skupljat balegu po dvorišĆu, ja stvarno ne znan šta je toj aniti..:D
Opet ovaj ima seanse s mamom oko žena...:eek:
MaricaDivojka
25.03.2012., 22:08
bože, šta se ovaj tomo i mater mu lipo pričaju, pravo neki fin i kulturan svit:D
Desertrose22
25.03.2012., 22:08
Briga me sta ti mislis,a samoborcek je pogledala slike a i ti toliko o moralnoj prodici...a slike nisu iz privatnog albumanego sa fejsa...
Ovaj Stipe i nj mama mi tak idu na živce.
... Ona ne zna raditi, ona šeće po dvorištu, ona nikad nije bila na selu, ona dugo spava, ona ovo ona ono...
Pa jbte, je li treba žena ili sluškinja?! :rolleyes:
MaricaDivojka
25.03.2012., 22:11
aaa, golotinja šeće ekranon..opet ih triba vijeću za telekomunikacije prijavit..moran, teška srca, priznat da đavlija debelonoga nema celulita :D
tomislav i njegova Mama imaju karijeru u krv nije voda :s :zubo:
MaricaDivojka
25.03.2012., 22:12
hostesa baš lipo figura iza grede na sijeniku..reka bi čovik da je leđa izravnala..:D
Da, Mato stoji na nuli, a može da ima Kseniju.
Stvarno, gdje mu je pamet. :rolleyes:
A majke ti, kakva joj je to pjesma?
MaricaDivojka
25.03.2012., 22:16
vražji mate dotra svoje stado među lavandu ne bi li štefu eterična isparavanja omađijala..za ksenči ionako triba neko žešće sredstvo :D..ksenći, zaboravila si junake iz sumrak sage, oni ti taman po godinama pašu..:D
danestonapisem
ne mislim da je žena neprivlačna ili bilo što takvog...da li vam tomislavova mama malo baca na margaret thatcher?
Desertrose22
Mate ce plakati za Davorkom ova Ksenija je koma :504:
MaricaDivojka
25.03.2012., 22:18
stipe nije registrira kola..:D
MaricaDivojka
25.03.2012., 22:19
jebate, vidi u stipe oblačića po nebu ka da špicu simpsona gledan..:D
nicoleta 555
25.03.2012., 22:20
Ma placemo svi gledajući ovo
nicoleta 555
25.03.2012., 22:21
A ovaj Tomislav je bljutav za popizdit
MaricaDivojka
25.03.2012., 22:22
cure su naprosto oduševljene jahanjem..:D
Desertrose22
25.03.2012., 22:23
A ovaj Tomislav je bljutav za popizdit
Da ljigav i glasom i izgledom
nicoleta 555
25.03.2012., 22:23
Mate će sa stipom na putovanje, a povest će i stipinu mamu da im kuha
ajmo ispadanje, dosadni su svi :lux:
nicoleta 555
25.03.2012., 22:25
I kseniju da im piva
SETRA Samoborček
25.03.2012., 22:25
Ovaj Stipe i nj mama mi tak idu na živce.
... Ona ne zna raditi, ona šeće po dvorištu, ona nikad nije bila na selu, ona dugo spava, ona ovo ona ono...
Pa jbte, je li treba žena ili sluškinja?! :rolleyes:
A što bi po tebi žena na selu trebala radit? :confused::ne zna:
ne mislim da je žena neprivlačna ili bilo što takvog...da li vam tomislavova mama malo baca na margaret thatcher?
Meni vuče na Šimu Krasić :zubo:
Kaubojka sam, kaubojka sam, volim rijeke sve
Volim sada i more
Sve bi dala, sve bi dala, sve za jednu noć,
kad bi znala da češ doć
Ajme,koliko god da se trudim ali svi likovi su mi malo retard...iskompleksirani,bez potrebe i aduta ufurani
Mate??? 55g i želi veliku obitelj??? koliko??? 3-4 reče???
Stjepan totalno se uživio da će biti na tv-u...a ponaša se kao da je pao sa marsa i da ženske nikada nije pipnuo
Stipe???ajme zatucanoga stvorenja,plaka je kad nije bilo da će biti u serijalu a sad se ispostavilo da je bolje i da nije...
Tomislav??? bezveze,ali nekako jedini sa dozom bontona i kulture...
Ivan mladi seoski baja...
Pitam se što su oni htjeli da pokažu svojim pojavljivanjem u ovakvom serijalu??'
Ovim serijalom se daje na znanje kako na selu žive zatucani,šovinistički nastrojeni momci zaostali negdje u početku 20st.
ryann__
25.03.2012., 22:26
Da, Mato stoji na nuli, a može da ima Kseniju.
Stvarno, gdje mu je pamet. :rolleyes:
A majke ti, kakva joj je to pjesma?
ksnene je luda ka puska
a mate more imat svaku
nicoleta 555
25.03.2012., 22:26
Al će se ludo zabavit
nicoleta 555
25.03.2012., 22:28
A kad se oni tek raspojasaju na završnom partiju
SETRA Samoborček
25.03.2012., 22:28
♫ Kaubojka sam, kaubojka sam, volim rijeke sve ♫
♫ Volim sada i more ♫
♫ Sve bi dala, sve bi dala, sve za jednu noć, ♫
♫ kad bi znala da ćeš doć' ♫
♫ Volim sada i more ♫
♫ kad bi znala da češ doć ♫
kaubojka je neuništiva :rofl:
nicoleta 555
25.03.2012., 22:32
Ova plava kod Ivana je još najnormalnija od svih
MaricaDivojka
25.03.2012., 22:33
ovo mi sve baca na plodove zemlje..još samo fale uznezvjereni seljaci i kuknjava o poticajima..:D
đevenica
25.03.2012., 22:33
♫ Volim sada i more ♫
ajme, riknula sam na ovo :rofl: :rofl: :rofl: :rofl:
♫ Volim sada i more ♫
Jel to njezina umotvorina?
vBulletin® v3.8.4, Copyright ©2000-2013, Jelsoft Enterprises Ltd.