View Full Version : savršena kontracepcija u stalnoj vezi?
Eto, piše se sve i svašta. Naime, želio sam podijeliti moje iskustvo s vama. Ne koristim kondome osim u dane kada žena ima menzis, ostale dane sam golač i savladao sam tehniku do kraja. Ostati unutra a ejakulirati u sebe. Super je, a druga tehnika je još bolja, pri kraju promijeniš rupicu (čokolada i kakao) i udri do kraja. Na to se palimo skroz a već smo blizu 40.
Zanimaju me vaša iskustva itd.
Bog društvo:p
kiki-j-zg
30.01.2004., 13:52
rovad kaže:
Ne koristim kondome osim u dane kada žena ima menzis
:confused: :confused: :confused:
Grof_Drkula
30.01.2004., 13:53
rovad kaže:
Ostati unutra a ejakulirati u sebe.
sve mi je jasno osim ovoga....? :confused: kak si to uspio......?
Grof_Drkula
30.01.2004., 13:54
rovad kaže:
Ne koristim kondome osim u dane kada žena ima menzis, ostale dane sam golač i savladao sam tehniku do kraja.
ne koristis kondome kad ima menzu? kak to? :confused:
Ipanema
30.01.2004., 13:56
A kakva ti je to anketa sa samo par vrsti kontracepcije?
Kegi, on koristi kondome kad zena ima mengu, a ostale dane ne.
Mada mi vise nis nije jasno :confused:
Kužim da će biti svašta na ovom postu. Buraz a kaj te mući u menzi?
missy_si
30.01.2004., 14:02
a zašto kondom kad ima menzu? a u drugu rupicu može bez kondoma...aj malo objasni ;)
:cheer:
kegi, sve je stvar vježbe, kad si pri kraju samo ga stisneš tak da ejakulat nemre van i onda skrene u mjehur. Poslije ga izmokriš makar to ne kužiš. To ti je to. Stvarno dela, a kaj je najbolje žena je opuštenija skupa samnom, nema greške jedino moraš paziti da si u položaju koji ti dozvoljava da ga čapiš. Makar nisam do sada imao tih problema ni u jednom položaju. Jasno da i žena mora pratiti tvoje znakove. Siguran sam da će se sada neko sprdat stime kaj sam napisao ali baš me briga. Možda pomognem savjetom nekom kome je stalo da postigne više od samog hoblanja i stenjanja.
Ipanema
30.01.2004., 14:04
missy_si kaže:
a zašto kondom kad ima menzu? a u drugu rupicu može bez kondoma...aj malo objasni ;)
:cheer:
Valjda da se slucajno ne uprlja.
Cokolada mu je ipak draza... :D
kiki-j-zg
30.01.2004., 14:04
rovad kaže:
Kužim da će biti svašta na ovom postu. Buraz a kaj te mući u menzi?
Ima tog "svašta" već u uvudnom postu.
:rolleyes: Ali dobro, ima nas svakakvih.
Zato kaj za menge može doći lakše do infekcije, a u guzi ne. Osim toga higijena je najbitnija. Ti se pereš koji put?
Grof_Drkula
30.01.2004., 14:07
rovad kaže:
kegi, sve je stvar vježbe, kad si pri kraju samo ga stisneš tak da ejakulat nemre van i onda skrene u mjehur. Poslije ga izmokriš makar to ne kužiš. To ti je to. Stvarno dela, a kaj je najbolje žena je opuštenija skupa samnom, nema greške jedino moraš paziti da si u položaju koji ti dozvoljava da ga čapiš. Makar nisam do sada imao tih problema ni u jednom položaju. Jasno da i žena mora pratiti tvoje znakove. Siguran sam da će se sada neko sprdat stime kaj sam napisao ali baš me briga. Možda pomognem savjetom nekom kome je stalo da postigne više od samog hoblanja i stenjanja.
nikad cuo za to.....jebate. i rud......ali mogao bih probati....ali zvuci nekako nezdravo! sto se tice menge....zasto se s kondomom jebes kad ima mengu...a ne kad nema? to mi nije jasno?
si gadljiv ili sta?
Vidim da se javljaju iskusni kaj su sretni da uopče pogode rupicu pa bila ona i na plotu:eek: Osim toga ak vam nije dobra tema oma ih na pretek na drugom postovima. :W
missy_si
30.01.2004., 14:10
Stvarno dela, a kaj je najbolje žena je opuštenija skupa samnom, nema greške jedino moraš paziti da si u položaju koji ti dozvoljava da ga čapiš. i već si u zbilji, nije dobro, sex mora bit stvar opuštanja i totalna pomracina :), bez razmisljanja ;)
Makar nisam do sada imao tih problema ni u jednom položaju. Jasno da i žena mora pratiti tvoje znakove ...:rolleyes: Di je tu opuštenost?
a kako ću se ja sad sprdat iz toga kad nemam pojma kak to izgleda :D ...to mi zvuci ko klasicno potezanje malog iz zemljice :D
:W
Grof_Drkula
30.01.2004., 14:11
rovad kaže:
Vidim da se javljaju iskusni kaj su sretni da uopče pogode rupicu pa bila ona i na plotu:eek: Osim toga ak vam nije dobra tema oma ih na pretek na drugom postovima. :W
pa ne se ljutiti.....ja samo pitam jel mi jasno nije.....
ja se inace kad je menga....jebem bez....kondoma....jerbo tada cura nemere zatrudnit....a kad nema mengu....onda kondom pod obavezno.....a ovo pica...supak....to je super stvar....jer u pupak svrsiti mozes......
ali ali ali..........nije samo do svrsavanja.....dok se jebemo...muski......cijelo ti vrijeme izlazi sperma.....ne toliko puno...ali malo po malo....pa ti zapravo vadjenje kurca prije ejakulacije....i na znaci toliko puno.....
kiki-j-zg
30.01.2004., 14:12
rovad kaže:
Možda pomognem savjetom nekom kome je stalo da postigne više od samog hoblanja i stenjanja.
Znači, kod tvog načina sexa stenjanje je isključeno i nepoželjno. :confused:
Ok, a čemu kondom za vrijeme menge ak već svršavaš u sebe... svršavaš u sebe...:s :s
Moram danas dragog obavijestiti da smo primitivni i da se naš sex svodi na HOBLANJE I STENJANJE. Hoću više, danas su mi se vidici proširili! :D
kegi kaže:
....zasto se s kondomom jebes kad ima mengu...
Pa chovjek je ekoloshki osvjeshten...morao bi se dodatno prati, zar ne :D
Grof_Drkula
30.01.2004., 14:14
magic kaže:
Pa chovjek je ekoloshki osvjeshten...morao bi se dodatno prati, zar ne :D
pa tek je tada prilika za jebati se bez....a ako vec jebes kad ima mengu....onda mos i bez kondoma....jer razlike nema....svjejedno vidis krv....i svejedno to moras oprati....pa u cemu je onda razlika?
Ipanema
30.01.2004., 14:15
kegi kaže:
ja se inace kad je menga....jebem bez....kondoma....jerbo tada cura nemere zatrudnit
Ima i onih koje su zatrudnile i za vrijeme menge.
Kako bilo da bilo, još ste tu. Niš se ne poteže, stalno je unutra a to ženi odgovara. Ma dobro, niste baš ekipa za spiku pa ko voli nek izvoli. Ja odustajem od posta jer nije naišao na pravu zemljicu:W
Grof_Drkula
30.01.2004., 14:17
Ipanema kaže:
Ima i onih koje su zatrudnile i za vrijeme menge.
ok....znaci nikad bez kondoma....to je zapravo poruka......
ali ovo njegovo mi jos nejasnije zato.....kad nema mengu....on bez kondoma....a realno.....zena moze zatrudnijeti...da joj muskarac samo jednom stavi penis....bez da itko svrsi....dovoljna je samo jedna kap......a puno kapi izadje vani do svrsavanja......a sta s time?
Ipanema
30.01.2004., 14:17
rovad kaže:
Ja odustajem od posta jer nije naišao na pravu zemljicu:W
Ajd, hvala Bogu. :rolleyes:
Grof_Drkula
30.01.2004., 14:18
rovad kaže:
Kako bilo da bilo, još ste tu. Niš se ne poteže, stalno je unutra a to ženi odgovara. Ma dobro, niste baš ekipa za spiku pa ko voli nek izvoli. Ja odustajem od posta jer nije naišao na pravu zemljicu:W
a sokole...pa sta je tebi....nitko te ne napada ni nista....samo te trazimo da nam objasnis...jebate...oprosti ako to gledas kao napad....mene iskreno zanima....kako to ide.....svrsavanje u *****? a ne vani.....to bi volio znati.....iako to meni ni ne treba...jerbo se ja kontroliram......
sentinel
30.01.2004., 14:18
a šta oni biskupi seru, k'o oni su protiv kondoma....
Ipanema
30.01.2004., 14:19
kegi kaže:
ok....znaci nikad bez kondoma....to je zapravo poruka......
ali ovo njegovo mi jos nejasnije zato.....kad nema mengu....on bez kondoma....a realno.....zena moze zatrudnijeti...da joj muskarac samo jednom stavi penis....bez da itko svrsi....dovoljna je samo jedna kap......a puno kapi izadje vani do svrsavanja......a sta s time?
Ono sto si napisao na pocetku posta:
"Nikad bez kondoma".
Sve njegovo je ovako i onako nejasno.
Rovad, no hard feelings.
Grof_Drkula
30.01.2004., 14:20
Ipanema kaže:
Ono sto si napisao na pocetku posta:
"Nikad bez kondoma".
Sve njegovo je ovako i onako nejasno.
Rovad, no hard feelings.
hvala ti na pojasnjenju.....koje je ipak trebao dati rovad...ali dobro..zadovoljim se s tvojim jer je dobro.....
vidim....znas ti znas....ima li to kakve veze s ustanovom u kojoj radis?
novajlija
30.01.2004., 14:22
kegi kaže:
hvala ti na pojasnjenju.....koje je ipak trebao dati rovad...ali dobro..zadovoljim se s tvojim jer je dobro.....
Dajte.. svjestan sam te tuzne cinjenice ali radije ne razmisljam na taj nacin... nemojte me prisiljavati da ga odmah stavljam... :)
kiki-j-zg
30.01.2004., 14:24
Davore, lijepo je to što ste vi blizu 40, ali s tim godinama bi trebao barem znati objasniti nama pilićima neke stvari ak već hočeš širiti znanje.
Neznam zašto, ali cili ovaj zbunjeni post me podsjeća na nekog lika koji je tvrdio da mu je mamica zatrudnila jer se kupala u kadi u kojoj je on drka.
Odustajem
Grof_Drkula
30.01.2004., 14:26
pa sto je pobjego covjek? a objasnio nije....
mislim.......stvarno....
e ljudi.....ja sebe jebem u supak..super je......
i sad ak ne kuzite kako to...glupi ste i ja odlazim sa ovog topica.......:confused:
rovad kaže:
...savladao sam tehniku do kraja. Ostati unutra a ejakulirati u sebe. .
Pa kad si vec takav tehnichar, shto nisi nju nauchio da ona izmenstruira u sebe :confused:
Ne bi trebali kondom ni 'one dane u mjesecu'
Grof_Drkula
30.01.2004., 14:30
magic kaže:
Pa kad si vec takav tehnichar, shto nisi nju nauchio da ona izmenstruira u sebe :confused:
Ne bi trebali kondom ni 'one dane u mjesecu'
ahahhhahahahahahahaaaaa
koji plod.....heheheh......super stari........:top:
kiki-j-zg
30.01.2004., 14:31
Vrati seeeeeeee, vrati seeeeeeeee...
A baš smo neki, otjerasmo čovjeka ... :D :D :W
Grof_Drkula
30.01.2004., 14:32
kiki-j-zg kaže:
Vrati seeeeeeee, vrati seeeeeeeee...
A baš smo neki, otjerasmo čovjeka ... :D :D :W
mi? ma otjero sam sebe...jerbo nije to bas dobro objasnio..a sta je ocekivao onda nego pitanja....jerbo nam nije jasno.....barem meni nije......i sad ode.......pa stvarno.....
Ej, kegi...a za ovo
....dovoljna je samo jedna kap......a puno kapi izadje vani do svrsavanja......a sta s time?
Nauchi ga da ushmrkne ;)
Grof_Drkula
30.01.2004., 14:33
magic kaže:
Ej, kegi...a za ovo
Nauchi ga da ushmrkne ;)
ahahahhahhaha.............
hehehehhe
pa daj prestani......puknut ce mi misici na trbuhu.....:D
Ipanema
30.01.2004., 14:33
kegi kaže:
:confused:
Sto ti mislis kakva je to ustanova???
Isusek... :D :D Otvorit cu ti ja oci kad se vidimo u RL.
Ne, nema veze s time gdje ja radim, ali je prije par godina postojala brosura u opticaju... ono, za mlade...
no u brosurama ti uvijek pise da su plodni dani tad i tad i razne "formalne stvari" ali ne pisu situacije iz stvarnog zivota, a to je da se npr. moze zatrudniti za vrijeme menge itd.
Grof_Drkula
30.01.2004., 14:36
Ipanema kaže:
:confused:
Sto ti mislis kakva je to ustanova???
Isusek... :D :D Otvorit cu ti ja oci kad se vidimo u RL.
Ne, nema veze s time gdje ja radim, ali je prije par godina postojala brosura u opticaju... ono, za mlade...
no u brosurama ti uvijek pise da su plodni dani tad i tad i razne "formalne stvari" ali ne pisu situacije iz stvarnog zivota, a to je da se npr. moze zatrudniti za vrijeme menge itd.
:D
hma.........zasto ja nisam dobio tu brosuru.....hm....valjda je teta mislila da meni to ne treba....da ja to znam.....:D
kiki-j-zg
30.01.2004., 14:37
magic kaže:
Nauchi ga da ushmrkne ;)
:s Vježbom do savršenstva.
Ipanema
30.01.2004., 14:45
kegi kaže:
hma.........zasto ja nisam dobio tu brosuru.....hm....valjda je teta mislila da meni to ne treba....da ja to znam.....:D
Eeee, mozda ju doma imam negdje u svojoj buksi.
Prekopam malo... samo za tebe :B
:misli: Jeli ovo onaj šjor Papak što je nekidan plakao kako ga je žena ostavila, punica maltretirala a on ima pun ***** para??? :eek:
Ok kegi i društvo sad se tema razvila. Nije zez stvarno je moguće. U stvari čitao sam neku knjigu gdje se to opisuje pa sam prije oooooo giduna i ja probao. Ak je moguće zakaj ne bi i ja? I tak sam se spraksal da je to i mene začudilo.
U stvari finta je jednostavna ko grah;)
potrbno je osjetiti kad će ona prva kap krenuti, a to je pa sekundi prije buuuma. Onda se miško stisne ( u stvari bitno je da se stisne uretra. Ejakulat iz mošnji ide kroz uretru van (To valjda kužite?) e, kad se ona pritisne (ovako ili onako, nebitan nčin) onda ejakulat ili ti spermići skrenu u mjehur. Budući da su to samo proteini, bjelančevine i malo mokraće u mjehuru se razrijedi i posloje ode kad "pustiš vodu". Ejakulat postaje gnjecav pri kontaktu sa zrakom, dok ne napusti uretru on je tekuć. Sada se nadam da ste svatili, a što se tiće kondoma i menge: Za vrijeme menge žena je sklonija infekciji pa ju tako štitim, a postoji još dugogodišnja praksa da nakon snošaja se nadražim sapunicom na mokrenje i tako sa mokraćom koja je u načelu sterilna isperem pimpaća pa se zaštitim od infekcije i ja. Možda vam nije bistro ali je tako. Ja to upražnjavam već dvadesetak godina i nikada nisam imao infekciju ili kakvu drugu boleštinu.
DOBROOOO?
missy_si
30.01.2004., 14:51
rovad kaže:
Ok kegi i društvo sad se tema razvila. Nije zez stvarno je moguće. U stvari čitao sam neku knjigu gdje se to opisuje pa sam prije oooooo giduna i ja probao. Ak je moguće zakaj ne bi i ja? I tak sam se spraksal da je to i mene začudilo.
U stvari finta je jednostavna ko grah;)
potrbno je osjetiti kad će ona prva kap krenuti, a to je pa sekundi prije buuuma. Onda se miško stisne ( u stvari bitno je da se stisne uretra. Ejakulat iz mošnji ide kroz uretru van (To valjda kužite?) e, kad se ona pritisne (ovako ili onako, nebitan nčin) onda ejakulat ili ti spermići skrenu u mjehur. Budući da su to samo proteini, bjelančevine i malo mokraće u mjehuru se razrijedi i posloje ode kad "pustiš vodu". Ejakulat postaje gnjecav pri kontaktu sa zrakom, dok ne napusti uretru on je tekuć. Sada se nadam da ste svatili, a što se tiće kondoma i menge: Za vrijeme menge žena je sklonija infekciji pa ju tako štitim, a postoji još dugogodišnja praksa da nakon snošaja se nadražim sapunicom na mokrenje i tako sa mokraćom koja je u načelu sterilna isperem pimpaća pa se zaštitim od infekcije i ja. Možda vam nije bistro ali je tako. Ja to upražnjavam već dvadesetak godina i nikada nisam imao infekciju ili kakvu drugu boleštinu.
DOBROOOO?
:) zvuci komplicirano...a ti si neki fanatik sto se sterilnosti i cistoce tice ;)....ali svaka cast ako to sve skupa tebi pase - OK
:cool:
kiki-j-zg
30.01.2004., 14:55
To što ti radiš sa sapunicom je majka priroda sama riješila i obično nakon svršavanja postoji nagon za mokrenjem upravo iz tih dezinfekcijskih razloga.
Da normalno svršavaš i da ti mokrača nije pomiješana sa spermom ne bi na silu trebao ponovo izazivati mokrenje. :rolleyes:
Face no. 1: Milo dijete, brižan otac, krasan muž. Neshvaćen. Imao aždaju za ženu. Sve se forumašice sažalile.
Face no.2: Iskusan jebač koji će nas zatucane balkance naučiti kako se jebe.
Face no.3: (sudeći po PM-u kojeg mi je poslao) Macho man koji će svima slomiti kosti.
:lol:
missy, nije to fanatizam. Ak upražnjavaš higijenu i ako nisi bolestan (upala mokračnih puteva) onda ti je mokraća sterilna. Ma u stvari kaj se jačudim 90% žena još nije skužilo na kaj piški a di je pipica. Klitač su valjda skužile još ko male(bar se nadam):p
A da, fakat je da žene mogu začeti za vrijeme menge, u stavri prava je sreća ak se to ne desi. Još sam davno odustao od plodnih i neplodnih dana. To je pušiona. Uzdaj se use i u svoje kljuse:s
Možda vam to sve skupa izgleda bljak, i komplicirano, ali kad se svlada sve je puuuuno bolje. Osim toga ne ovisiš o ženi.
mwm, baš si faca. Koje ti paralele vučeš???? No dobro ak te to veseli samo izvoli. :w
missy_si
30.01.2004., 15:13
[QUOTE]rovad kaže:
[B]missy, nije to fanatizam. Ak upražnjavaš higijenu i ako nisi bolestan (upala mokračnih puteva) onda ti je mokraća sterilna. Ma u stvari kaj se jačudim 90% žena još nije skužilo na kaj piški a di je pipica. Klitač su valjda skužile još ko male(bar se nadam):p
uvijek podcjenjena mala plava :)....ma ti si 100% smotan....zasto mislis da si ti najpametniji...a mi kao nemamo pojma o cemu ti spikas....ja prihvacam tvoj nacin razmisljanja...samo me je zanimalo zasto toliko pisati o tome koliko je sve skupa "cisto" (citaj sterilno) to za mene nije normalno :) :B
Ipanema
30.01.2004., 15:14
rovad kaže:
A da, fakat je da žene mogu začeti za vrijeme menge, u stavri prava je sreća ak se to ne desi. Još sam davno odustao od plodnih i neplodnih dana. To je pušiona. Uzdaj se use i u svoje kljuse:s
Kuzis li sto si napisao?
Zena ti moze zatrudnit bilo kad, to je sve individualno.
A ti za vrijeme menge stavis kondom, a ostale dane se igras izvlacenja?
kiki-j-zg, u pravu si, točno je da je to prirodno no tako ubrzam stvar jer ko bi sad čekal da samo po sebi dođe. Osim toga što dulje čekaš eventaulni infekti dulje rade svoj posao.
ipanema, pa kak ne kužiš, strvar se uopče ne izvlači, u tome i je trik. U slučaju prekinutog snošaja muško izvlači alat prije nego ejakulira i onda ga mora gnjavit do kraja. Ovako muškarac može svršit bez izvlačenja a i sigurnije je jer u prethodnom slučaju izvlačenja može zakasnit i dio sjemena iscuri unutra. No dobro sve je strvar tehnike:p
Nisam vas ja htio učit poslu samo sam želio izmejniti iskustva. Sad se fakat osjecam ko frik. :rofl:
kiki-j-zg
30.01.2004., 15:22
rovad kaže:
kiki-j-zg, u pravu si, točno je da je to prirodno no tako ubrzam stvar jer ko bi sad čekal da samo po sebi dođe. Osim toga što dulje čekaš eventaulni infekti dulje rade svoj posao.
Higijena je poželjna, ali dok se tak pretjerano štitiš od jedne vrste bolesti, meni nažalost graničiš sa nekim drugima mentalne prirode.
Nije sada cilj vrijeđeti te, to je tvoj izbor i tebi paše, ali da moj seksualni odnos izgleda tako sterilizirano i neprirodno kao tvoj, od uživanja ne bih ostalo ni "U".
Kladim se da se tuširaš barem 4-5 puta dnevno i pritom koristiš grubu kefu.
rovad kaže:
Ja odustajem od posta jer nije naišao na pravu zemljicu:W
E da si tražio savjet kako usrećiti "sexy i osjeČajnu ženu" možda bi pokupio simpatije kao onomad s djecom....ovakav nastup :nono:
Ipanema
30.01.2004., 15:25
rovad kaže:
ipanema, pa kak ne kužiš, strvar se uopče ne izvlači, u tome i je trik. U slučaju prekinutog snošaja muško izvlači alat prije nego ejakulira i onda ga mora gnjavit do kraja. Ovako muškarac može svršit bez izvlačenja a i sigurnije je jer u prethodnom slučaju izvlačenja može zakasnit i dio sjemena iscuri unutra. No dobro sve je strvar tehnike:p
Nisam vas ja htio učit poslu samo sam želio izmejniti iskustva. Sad se fakat osjecam ko frik. :rofl:
Ajd, nek ti bude.
Zakaj bi se osjecal ko frik... pa ne citaju svi iste knjige :D
kiki-j-zg, ma daj, objasnio sam samo princip. Pa nisam kreten, no tvoj komentar da je higijena poželjna ne stoji. Higijena je neophodna u intimnim odnosima. A da ti pravo kažem tuširam se nedjeljom. Soryak ste se našli uvrijeđeni, :(
Veliju da je dobro izmjeniti iskustva i dobra podijeliti s drugima. Kako vam nije stalo, ili ste još premali ja:trk:
Bog društvo
Ipanema
30.01.2004., 15:32
rovad kaže:
Veliju da je dobro izmjeniti iskustva i dobra podijeliti s drugima. Kako vam nije stalo, ili ste još premali ja:trk:
Bog društvo
I evo ti jos jednog forumasa koji uzima forum k srcu.
Daj, rovad, oladi... :cool:
missy_si
30.01.2004., 15:36
Ipanema kaže:
I evo ti jos jednog forumasa koji uzima forum k srcu.
Daj, rovad, oladi... :cool:
kriza srednjih godina...podcjenjuje mlade ljude :D.....i nema strpljenja....htio je ispasti faca, već je na poćetku izjavio kako ćemo se sprdat iz njegovog topica i sad PONOVO bjezi...je faca jer moze svrsit u sebe...ali nije faca jer to nezna podjelit z drustvom ;)
Joe Black
30.01.2004., 15:40
rovad kaže:
kegi, sve je stvar vježbe, kad si pri kraju samo ga stisneš tak da ejakulat nemre van i onda skrene u mjehur. Poslije ga izmokriš makar to ne kužiš. To ti je to. Stvarno dela, a kaj je najbolje žena je opuštenija skupa samnom, nema greške jedino moraš paziti da si u položaju koji ti dozvoljava da ga čapiš.
to nikad nisam potpuno savladao ali znam što misliš...
Ima nade za mene, daleko sam od 40te :misli:
kiki-j-zg
30.01.2004., 15:43
Davore, moj naklon, ja sam još ne nehigijenskoj razini i to je sve. Nekako teško prihvačam promjene, to ti je zbog porijekla, tovar ostaje tovar.
Ja i dragi se tuširamo nakon sexa tek nakon što predahnemo i zapalimo cigaretu (zamisli koliko se bakterija u tom razdoblju nakoti :eek: ), a da ti ne spominjem da svršava unutra. Još nemamo strah da ćemo oboliti jedno od drugog.
Legendo, imaš pravo Kozari Bok je ipak samo Kozari Bok. Pa kaj vi imate i struju???? A da, samo se nabaciš na stup. A vi imate i telefon??? a ne ima ga susjed:p
Viš kak i ja znam biti ciničan HI HI
ljupkica
30.01.2004., 15:44
savršena kontracepcija? hmm...ovak
veza od prvog dana do mjesec dana- prezervativ bez dvoumljenja
veza od mjesec pa nadalje- pilule...
eto....;)
Ipanema
30.01.2004., 15:47
ljupkica kaže:
eto....;)
EVO JEEEEEE !!!!:cheer: :cheer:
:w
Piljule, piljule... to te ja pitam.
Grof_Drkula
30.01.2004., 15:50
ehe.....pa ja cu to probati......
ali rovad....ma ne do ti Bog da ja od toga slucajno sebe napumpam...:D :W
ljupkica
30.01.2004., 15:51
Ipanema kaže:
EVO JEEEEEE !!!!:cheer: :cheer:
:w
Piljule, piljule... to te ja pitam.
ma pilule su zakon samo kaj ih je bolje uzimat kad imaš stalnu vezu, tj. stalni fu-fu...jer to su ipak hormoni...
kaj ima ipanema? nismo se dugo vidjele...hehe:W
Ipanema
30.01.2004., 15:52
kegi kaže:
ehe.....pa ja cu to probati......
ali rovad....ma ne do ti Bog da ja od toga slucajno sebe napumpam...:D :W
:rofl: :rofl:
:vidiga: Kegi, vidimo se na RiD-u :top:
Ipanema
30.01.2004., 15:54
ljupkica kaže:
ma pilule su zakon samo kaj ih je bolje uzimat kad imaš stalnu vezu, tj. stalni fu-fu...jer to su ipak hormoni...
kaj ima ipanema? nismo se dugo vidjele...hehe:W
Nis posebno. Evo slavim tvoj dolazak/povratak :cheer: :zivili: :headbang:
Grof_Drkula
30.01.2004., 15:54
Ipanema kaže:
:rofl: :rofl:
:vidiga: Kegi, vidimo se na RiD-u :top:
A sto je to RiD?....rodiliste...? ili nes tak?
Ipanema
30.01.2004., 15:55
kegi kaže:
A sto je to RiD?....rodiliste...? ili nes tak?
"Roditelj i djeca" na Forumu. :B
ljupkica
30.01.2004., 15:57
Ipanema kaže:
Nis posebno. Evo slavim tvoj dolazak/povratak :cheer: :zivili: :headbang:
:Pivo: :cice:
ljupkica kaže:
eto....;)
Ma tko je to vidio ševit se od prvog dana veze??
Iš đavle, sotono ... ;)
Baš sam htjela pitati ali vidim da me netko preduhitrio... šta nije lakše uzet tableticu svaki dan i onda nitko ne mora ništa stiskat i uvlačit u sebe... :confused: Nekako mi se to čini puno sigurnije.
Ali vidim da u anketi s početka topica ni nema opcije "tablete"... šteta što tako iskusnog čovjeka neke klinkice od dvadeset-i-kusur godina moraju na to podsjećati...
Da meni dečko izvodi to sa stiskanjem i svršavanjem u sebe mislim da bi letio van brzinom aviona... :eek:
Prvo kondom, kad vidimo da sve štima u vezi tablete... pa može svatko svršiti kada i kuda i kako hoće... to ja zovem opuštanjem i uživanjem...
Ipanema
30.01.2004., 15:59
vrabac kaže:
Prvo kondom, kad vidimo da sve štima u vezi tablete... pa može svatko svršiti kada i kuda i kako hoće... to ja zovem opuštanjem i uživanjem...
Nista za dodati.
ljupkica
30.01.2004., 16:00
404 kaže:
Ma tko je to vidio ševit se od prvog dana veze??
Iš đavle, sotono ... ;)
a ti isto sve doslovno shvaćaš...mislila sam ono seks na jednu noć i to....ak se desi....
zdravogotovnjak:D
ljupkica kaže:
a ti isto sve doslovno shvaćaš...mislila sam ono seks na jednu noć i to....ak se desi....
zdravogotovnjak:D
Joj seks na jednu noć .. pa kako možeš?? Idem po krunicu i do crkve preko puta, joj kakva je ova današnja mladež Bog nek im prosti ... :)
rovad kaže:
mwm, baš si faca. Koje ti paralele vučeš???? No dobro ak te to veseli samo izvoli. :w
Nisu paralele, nego imam dobro pamćenje šta'š.
A ako tebe vesele ove uloge koje sam sebi zadaješ - samo naprijed. Ja te mogu i ne čitati.
:W
Ipanema
30.01.2004., 16:03
404 kaže:
Idem po krunicu i do crkve preko puta, joj kakva je ova današnja mladež Bog nek im prosti ... :)
Kaže starac... :bang:
vrabac, GOVORIMO O STALNOJ VEZI. apropo TABLETA,to kaj sam videl u životu, a i čul za tablete ponukalo me da ih niti ne stavim na vote. Curo moja draga ima i pilula poslije, a ima i vibrač pa uživaj bez frke. Govorim o tehnici koja bi mogla i dečkima pomoći da ih mlade naivne komadi ne uhvate na neplodne dane i tablete. A onima u pravim vezama i braku da se riješe kondoma koji su sve lošiji, manji i tanji te tableta koje više štete nego koriste. Tablete baš koriste kak veliš curice od 20 i kusur jer za drugo neznaju, a i mogu regulirati mengu s time. OK?
ljupkica
30.01.2004., 16:06
Ipanema kaže:
Kaže starac... :bang:
:D :vidiga: :headbang:
kiki-j-zg
30.01.2004., 16:08
Samo sam čekala da faca počne popovati o tabletama. Fakat smo klinkice koje ne znaju ništa drugo nego nam je najlakše piti tablete. Je, i na kiosku ih dijele, nisi čuo?
pitao si za kontracepciju u stalnoj vezi, a sada govoriš o nekom hvatanju od strane nas žena. Pa sam sebi skačeš u usta.
Ipanema
30.01.2004., 16:11
.
Ipanema
30.01.2004., 16:11
rovad kaže:
Curo moja draga ima i pilula poslije, a ima i vibrač pa uživaj bez frke.
Govorim o tehnici koja bi mogla i dečkima pomoći da ih mlade naivne komadi ne uhvate na neplodne dane i tablete.
:eek:
Uhvatiti na tablete?
Joe Black
30.01.2004., 16:13
rovad kaže:
Zato kaj za menge može doći lakše do infekcije, a u guzi ne. Osim toga higijena je najbitnija. Ti se pereš koji put?
vidi se tko zna... kad curi, maternica je otvorena i može doći do gadnih problema...
kiki-j-zg kaže:
To što ti radiš sa sapunicom je majka priroda sama riješila i obično nakon svršavanja postoji nagon za mokrenjem upravo iz tih dezinfekcijskih razloga
Može se kombinovati i prije :D
Inače, mokraća nije sterilna kako se misli. Određena količina bakterija postoji i u većoj su koncentraciji nego negdje drugdje u tijelu.
Oni napredni mogu se sjetiti da kod igranja piss games se mora paziti da ne završi u očima jer se mogu gadno zacrveniti...
Nisam siguran, ali mogao bi mi netko pomoći, mokraća je Ph neutralna i tome bi trebala biti kvaka...
rovad kaže:
vrabac, GOVORIMO O STALNOJ VEZI. apropo TABLETA,to kaj sam videl u životu, a i čul za tablete ponukalo me da ih niti ne stavim na vote. Curo moja draga ima i pilula poslije, a ima i vibrač pa uživaj bez frke. Govorim o tehnici koja bi mogla i dečkima pomoći da ih mlade naivne komadi ne uhvate na neplodne dane i tablete. A onima u pravim vezama i braku da se riješe kondoma koji su sve lošiji, manji i tanji te tableta koje više štete nego koriste. Tablete baš koriste kak veliš curice od 20 i kusur jer za drugo neznaju, a i mogu regulirati mengu s time. OK? :eek: I ja govorim o stalnoj vezi, ne bih koristila tablete u "nestalnoj" vezi jer ne pružaju zaštitu od bolesti.
A ako sam u stalnoj vezi ili čak u braku onda valjda u takvoj vezi postoji dovoljno povjerenja da vjeruješ svojoj partnerici da te neće ići "hvatati na tablete"!!!!! :eek: Ili sam ja zbilja toliko naivna...
Ja sam curica od 27 i koristim tablete jer su, koliko znam, najsigurnija kontracepcijska metoda (ako se ne kombinira više metoda u isto vrijeme), a što se tiče toga koliko štete mojem zdravlju, idem na redovite kontrole i čim se pokaže da ne nešto poremetilo, prestat ću s njima.
A o "piluli poslije" i njezinoj štetnosti neću ovdje ni pričati...
nadam se da me zamo za*ebavaš...
kiki-j-zg
30.01.2004., 16:15
Iz posta u post, padaš čovječe sve niže. Još koji i bit ćeš nam predaleko da uopće obračamo pažnju na tebe.
Ipanema
30.01.2004., 16:16
vrabac kaže:
A o "piluli poslije" i njezinoj štetnosti neću ovdje ni pričati...
Ni ja ne kuzim ovo sa "pilulom poslije".
Ko da se je...te jednom mjesecno, pa ona samo ubaci pilulu poslije u kljun. :flop:
da, veli da pije pa sorry zaboravila sam, onda ....nisi pazio. Zakaj nebi svima bilo gut? osim toga nikog ja ne silim, kaj ne? Samo krati vrijeme!!!;)
Baš mi je bilo drago da smo lijepo popričali. Cure tablete su ok ako ih koristite da bi sebe zaštitile kad imate klipana koji ne pazi. Inače to su hormoni koji te mogu zaje.... pa kad buš htela djecu buš dobila Škegru. No dobro ima danas za razliku od onda ultrazvuk. A djeca nikom ne smetaju ja ih imam dvoje a vi hrabrice javite se kad napravite svoja 2 Hrvata. Može?
Ipanema
30.01.2004., 16:19
rovad kaže:
Cure tablete su ok ako ih koristite da bi sebe zaštitile kad imate klipana koji ne pazi.
Nismo mi ovdje tako mladi kako ti mislis.
Kakav klipan koji ne pazi, o cem pricas ti?
Joe Black
30.01.2004., 16:21
Ipanema kaže:
Ni ja ne kuzim ovo sa "pilulom poslije".
Ko da se je...te jednom mjesecno, pa ona samo ubaci pilulu poslije u kljun. :flop:
ispričavam se, nemam vremena čitati, ali ne misli li se tu na one tablete koe se piju nakon što se slučajno dogodila nesreća ili je žena bila silovana čime se unutar nekog kratkog vremena spriječava oplodnja naglim mijenjanjem hormonalne slike?
mislim da je 24, ili 48 sati u pitanju....
rovad kaže:
da, veli da pije pa sorry zaboravila sam, onda ....nisi pazio. Zakaj nebi svima bilo gut? osim toga nikog ja ne silim, kaj ne? Samo krati vrijeme!!!;)
Baš mi je bilo drago da smo lijepo popričali. Cure tablete su ok ako ih koristite da bi sebe zaštitile kad imate klipana koji ne pazi. Inače to su hormoni koji te mogu zaje.... pa kad buš htela djecu buš dobila Škegru. No dobro ima danas za razliku od onda ultrazvuk. A djeca nikom ne smetaju ja ih imam dvoje a vi hrabrice javite se kad napravite svoja 2 Hrvata. Može?
Ako se slučajno dogodi da zakasnim s tabletom (do sada mi se dogodilo jedanput), isti tren se prijavljuje partneru... i počinju se koristiti druge metode ili se apstinira. Pa nisam tolika koza da mu to kažem poslije odnosa, ili da ne kažem uopće...
A svoja 2 Hrvata ću napravit, fala lijepo, kad budemo oboje spremni i voljni za to.
Grof_Drkula
30.01.2004., 16:23
e ljudi...ja idem doma ovo probat......imam doma psa...zenku.....kontam.....nece njoj smetat ako gazdi pomogne u novim stvarima.......
ajte adio vam svima.....:W
Ipanema kaže:
Valjda da se slucajno ne uprlja.
Cokolada mu je ipak draza... :D
jest, ova ti je dobra:D :D :D :D :D
razni ljudi, razni ukusi )okusi??? brrr?
sad neću mjesec dana moć jest puding od čokolade
yuck !!!!!!!!!!!:eek: :eek:
Ipanema
30.01.2004., 16:25
Joe Black kaže:
ispričavam se, nemam vremena čitati, ali ne misli li se tu na one tablete koe se piju nakon što se slučajno dogodila nesreća ili je žena bila silovana čime se unutar nekog kratkog vremena spriječava oplodnja naglim mijenjanjem hormonalne slike?
mislim da je 24, ili 48 sati u pitanju....
Ma znam ja o kojim pilulama za poslije on prica, ali to koristiti u stalnoj vezi???
Joe Black
30.01.2004., 16:27
Ipanema kaže:
Ma znam ja o kojim pilulama za poslije on prica, ali to koristiti u stalnoj vezi???
nisam u toku...
..inače njegova metoda mi se ne sviđa jer je neprirodna i prostata puno trpi... :rolleyes:
Joe Black kaže:
nisam u toku...
..inače njegova metoda mi se ne sviđa jer je neprirodna i prostata puno trpi... :rolleyes: Meni se čini da trpi i on a ne samo prostata...
... a mi se tu uskokodakali bez veze... pa nek čovjek stiska kad mu se tako sviđa... a i mi smo danas naučili nešto novo... :D
kegi kaže:
sve mi je jasno osim ovoga....? :confused: kak si to uspio......?
Kad je rambo u stavu pozor, napipaj dio izmedju jaja i supka(brisani prostor).Ispod koze ces osjetit gurlu kroz koji ekipa juri na svjetlo dana kad ispaljujes.E, pa taman prije nego krenu na put stisnes to mjesto sto jace mozes, pa umjesto u qrac skrenu u mjehur.Inace, tu tocku zovu Million $ Spot...(iako jos neznam zasto).
grimReaper
30.01.2004., 19:45
ma najbolja je metoda : izvadiga prije nego svršiš , još poznatija kao i IPNS
kiki-j-zg
30.01.2004., 20:07
Desirée kaže:
hebes anketu s 2 vrste kontacepcije.. A pilule? A apstinencija? :zubo: A pracenje tj. temp/cervikalne sluzi? Mislim...
I, ja koristim pilule + kondom (ne uvijek)
Tableta nije bilo u njegovoi vrijeme, a apstinenciju je pokusao al ga je neka drolja iskoristila i jos ga sjebala sa dvoje djece. :D :D Ostatak zivota posvetio je samo jednoj misiji - da se to vise niti jednom muskarcu ne dogodi, pa taman i morao svog udava svaki put udaviti.
Vera Pavladoljska
30.01.2004., 20:25
Onoga trena kada odlučim (a jesam - da mi je veza stalna, a time i "savršena" u svom nesavršenstvu) ne trebam kontracepciju.
Je li moguće da sam ja ovo napisala?:eek: :o
kiki-j-zg
30.01.2004., 20:31
nataniel kaže:
Onoga trena kada odlučim (a jesam - da mi je veza stalna, a time i "savršena" u svom nesavršenstvu) ne trebam kontracepciju.
Je li moguće da sam ja ovo napisala?:eek: :o
Ideeeees! Ovo treba zaista zapisati. :D Budes li imala srece mogli bi se svi mi izredati ko kume i kumovi. Nije bed, nisu forumasi cicije, samo nek su zdrava.
(Mislim da se Don Ante Bakovic poceo baviti carobiranjem.)
Vera Pavladoljska
30.01.2004., 20:42
kiki-j-zg kaže:
Ideeeees! Ovo treba zaista zapisati. :D Budes li imala srece mogli bi se svi mi izredati ko kume i kumovi. Nije bed, nisu forumasi cicije, samo nek su zdrava.
(Mislim da se Don Ante Bakovic poceo baviti carobiranjem.)
Neeeee, nije don ante kriv ja mislim da mi je puko led (ko u životu na sjeveru), šalu na stranu , nešto mi se dogadja.
(sabrat cu se ja - možda)
:rolleyes: ;)
AFRODITA69
31.01.2004., 02:12
ne kuzim samo zakaj koristite kondom u vrjeme menge?jel to radi gadljivosti..ili?jer nije valjda da se bojite zaceca kad je menga u punom naponu!:confused: :s
inace ja licno korisitm pills,radi redovitih mengi (super mi je kad znam u sat i min.da ce mi doci)a i zato jer mi je dvoje djece cisto ok.sve drugo je bez protekcije
Ma ne trebam ni ja al nekako bi mi bilo smishno da sad zatrudnim...josh malo cu bit nona ;)
A ovaj tip je toliko dosadan da mu ja ne bi pichke dala sve da mu kurac pjeva i pleshe, osim shto ga je nauchio da se ushmrkne.
nataniel kaže:
koliko djece ti misliš imat?:D
Vera Pavladoljska
31.01.2004., 20:36
Clea kaže:
koliko djece ti misliš imat?:D
Ne "mislim" ništa.Ja ti naime, u tim stvarima sve dajem u ruke Bogu.
Vjerovala ti ili ne.
Najbitnije mi je, sto god Onaj gore odluci, da sam s osobom, koja bi skupa sa mnom tog klinca turbo dobro podigla, odgojila.
A je li mi sudjeno biti majka ili ne, to budemo vidjeli.
Prekompleksno je to u mojoj tintari, dora:D ;)
nataniel kaže:
Ne "mislim" ništa.Ja ti naime, u tim stvarima sve dajem u ruke Bogu.
Vjerovala ti ili ne.
Najbitnije mi je, sto god Onaj gore odluci, da sam s osobom, koja bi skupa sa mnom tog klinca turbo dobro podigla, odgojila.
A je li mi sudjeno biti majka ili ne, to budemo vidjeli.
Prekompleksno je to u mojoj tintari, dora:D ;)
ja nisam dora...ja nisam nowa...ja sam clea:D
gle, ako ste normalno plodni, onda se ne radi o klincu, nego o klincima...osim ak mislite živjet na različitim kontinentima i viđat se svake prestupne;) :D
mene to stvarno već muči:(
Vera Pavladoljska
31.01.2004., 20:59
Clea kaže:
ja nisam dora...ja nisam nowa...ja sam clea:D
gle, ako ste normalno plodni, onda se ne radi o klincu, nego o klincima...osim ak mislite živjet na različitim kontinentima i viđat se svake prestupne;) :D
mene to stvarno već muči:(
koja god da si:D , sorry, sala - jel radiš za don Bakovića, pa anketu provodiš?
nemoj da te muči hoću li ja i koliko imati djece, nemoj biti tužna...:D
Jebote, al me ovaj tip nasekiro!!!:mad:
Ne mogu vjerovat da ima jos ovakvih!
Koje su to ideje?
Osobno, bila sam godinama na tabletama, a sada kondomi!
nataniel kaže:
koja god da si:D , sorry, sala - jel radiš za don Bakovića, pa anketu provodiš?
nemoj da te muči hoću li ja i koliko imati djece, nemoj biti tužna...:D
ups, sori...osjetljiva točka :D ;)
STo se tice ovog bez zastite ...zanima me kolka je sansa u postotku da zena zatrudni u plodnim danima ako se shevimo bez zastite i ja ga vadim . Zar je to tolko nesigurno? A ovaj liq kaj svrsava u sebe .. coece daj napisi knjigu revolucionirat ces sex!!!KOja glupost , strasno.
rovad kaže:
U stvari čitao sam neku knjigu gdje se to opisuje pa sam prije oooooo giduna i ja probao.
Radi se o knjizi Tao ljubavi. To je prvo.
Drugo, tehnika ujukulacije postiže se vježbom koja se naziva Jelen.
Treće, nema govora o tome da svršavaš u mokraćni kanal. Otkud ti takva bedastoća? :rolleyes:
Ejakulacija ide u krv.
Eh, sad... Ispod testisa nalazi se točka koju prije orgazma treba pritisnuti da bi se prekinuo kanal kojim sjeme ide van. Ona se nalazi iznad prostate. Time se dobivaju kontrakcije prostate koje podsjećaju na nekoliko manjih orgazama. Ali bez ejakulacije.
Nakon određenog vremena vježbanja nije potrebno upotrebljavati prst, sve se može riješiti stezanjem mišića stražnjice prije orgazma. Muškarac ne ejakulira na uobičajen način pa se i odnos produžava. Kažu da indijski majstori tako mogu po nekoliko sati. ;)
Baš ste "stručnjaci", nema što. A da počnem o akupresurnim točkama, pali biste na dupe.
Kladim se da svaku ženu mogu dovesti do orgazma a da i ne dotaknem tri-četiri jedine erogene zone koje poznaju tipični hrvatski muškarci. :B
stitch kaže:
Radi se o knjizi Tao ljubavi. To je prvo.
čitala sam tu knjigu :)
jako je dobra ;)
Grof_Drkula
02.02.2004., 09:13
grimReaper kaže:
ma najbolja je metoda : izvadiga prije nego svršiš , još poznatija kao i IPNS
eh.....koliko ja znam njih koji su ga izvadili prije, pa su kasnije plakali, jerbo su ga prerano izvadili!
ma ta teorija vadjenja kurca prije....to je shit.......to ti sigurno nece pomoci da cura ne svrsi....garantiram.....jerbo...tko imali zna ista o tome.....zna da cim ti stavis ***** unutra......odmah ti sperma pocinje izlaziti....ali naravno.....ne u tim kolicinama....ali izlazi....a i sami znamo.....koliko je potrebno da se zena oplodi....
kiki-j-zg
02.02.2004., 09:24
Što ćeš Kegi, neki još valjda misle da za trudnoću trebacijeli mlaz, a ne jedan spermić. a to što su imali jebenu sreću pa se nije desila trudnoća, pripisuju svojoj genijalnosti i sposobnosti. :rolleyes:
Valjda je lakši abortus nego upotreba kondoma ili tablete. :rolleyes:
Grof_Drkula
02.02.2004., 09:37
kiki-j-zg kaže:
Što ćeš Kegi, neki još valjda misle da za trudnoću trebacijeli mlaz, a ne jedan spermić. a to što su imali jebenu sreću pa se nije desila trudnoća, pripisuju svojoj genijalnosti i sposobnosti. :rolleyes:
Valjda je lakši abortus nego upotreba kondoma ili tablete. :rolleyes:
eh....a jebiga...tko to ne zna....bu naucio.....I just hope so.....
ljudski je grijesiti....sta je je.....ali ima jedna....budala se uci na svojim greskama......a pametan covik na tudjim......pa kako tko hoce......:W
kiki-j-zg
02.02.2004., 10:02
lust4lif3 kaže:
rovad kaže:
Ostati unutra a ejakulirati u sebe.
uummm...:confused: :confused: :confused:
Evo ga, još jedan neobrazovan forumaš! :D :D Briši s foruma, nabavi literaturu i uči!
Kad usvojiš znanja, ne samo da ćeš svršavati u sebe nego će ti sparmići biti tako izdresirani da će jajašce izbjegavati i širikom luku i kada naiđu na njega. :D :D
Grof_Drkula
02.02.2004., 10:03
kiki-j-zg kaže:
Evo ga, još jedan neobrazovan forumaš! :D :D Briši s foruma, nabavi literaturu i uči!
Kad usvojiš znanja, ne samo da ćeš svršavati u sebe nego će ti sparmići biti tako izdresirani da će jajašce izbjegavati i širikom luku i kada naiđu na njega. :D :D
treba odmalena odgajati spermije...da idu u drugom pravcu.....!:W
kegi kaže:
ma ta teorija vadjenja kurca prije....to je shit.......to ti sigurno nece pomoci da cura ne svrsi....garantiram.....
A, varaš se. To će sigurno pomoći da ne svrši. Osim ako nije u pitanju NoWa, koja može doživjeti orgazam od samog pogleda na njega. :B
Valjda si htio reći - da ne zatrudni. ;)
kiki-j-zg
02.02.2004., 11:30
lust4lif3 kaže:
ali...ali...:confused: ....ja sam žemsko ;)
Još gore :D usvoji znanja i poduči svog dragog. ;)
kiki-j-zg kaže:
Kiki, nego jel ti još daješ lekcije? ;)
kiki-j-zg kaže:
Čitaj: uzmi kliješta i stisni mu ga čim imalo počne dahtati.
Grof_Drkula
02.02.2004., 11:32
stitch kaže:
A, varaš se. To će sigurno pomoći da ne svrši. Osim ako nije u pitanju NoWa, koja može doživjeti orgazam od samog pogleda na njega. :B
Valjda si htio reći - da ne zatrudni. ;)
da to sam htio reci...hvala na ispravku netocnog navoda....:W
Grof_Drkula
02.02.2004., 11:40
Desirée kaže:
i, koja je savrsena kontacepcija?
apstinencija?? :lol:
ja sam se odlucio...podrvrgnuti sterilizaciji....:W
magic kaže:
Ma ne trebam ni ja al nekako bi mi bilo smishno da sad zatrudnim...josh malo cu bit nona ;)
A ovaj tip je toliko dosadan da mu ja ne bi pichke dala sve da mu kurac pjeva i pleshe, osim shto ga je nauchio da se ushmrkne.
:D :D
svaka čast na 'ušmrkavanju'! ne znam jesu li te gluposti o 'svršavanju u sebe'???:eek: :eek: uopće moguće, al da su bolesne-jesu.
Grof_Drkula
02.02.2004., 11:50
Desirée kaže:
hehehehe ma bravo ti!
ma tako se ne moram zamarati...a mogu prskati gdje hocu.....ma cak i u sebe...bez straha da sebe napumpam....iako.....to mi zvuci ful zanimljivo.....:D
kiki-j-zg
02.02.2004., 12:33
404 kaže:
Kiki, nego jel ti još daješ lekcije? ;)
Ma ne, ja sam zadivljena novom tehnikom i presretna sam što me netko napokon prosvijetlio.
a i dragi je oduševljen, sad ga stiska i kad treba i kad ne treba. :D :D
Wall kaže:
ne znam jesu li te gluposti o 'svršavanju u sebe'???:eek: :eek: uopće moguće, al da su bolesne-jesu.
Onda su bolesni i ljudi koji su ih otkrili prije tri tisuće godina.
Puna mi je kita veeelikih jebača i jebačica ovdje koji se ponašaju po načelu - ono što ja ne znam, ne postoji.
Daj otvori oči napokon. :B
Clea kaže:
čitala sam tu knjigu :)
jako je dobra ;)
Ima još mnogo sličnih. ;)
A vježbaš li redovito? :D
stitch kaže:
Ima još mnogo sličnih. ;)
A vježbaš li redovito? :D
a ne baš :D
makar sam u zadnje vrijeme opet počela :)
Makar netko ovdje. :D
Hajde ti njima lijepo objasni da ništa nisam izmislio. Skočio mi je tlak, idem dubiti na glavi. ;)
stitch kaže:
Makar netko ovdje. :D
Hajde ti njima lijepo objasni da ništa nisam izmislio. )
a čuj, okani se ćoravoga posla što se tiče objašnjavanja...
oni su ti svi tu manje više stručnjaci ;)
Je, isto kao što je Jure Radić stručnjak za mostove. :D
xxx_girl
01.02.2008., 22:54
Cura može zatrudnit i kad ima mengu...I u slučaju da se ne svrši u nju...To nema veze...Prilikom seksa...ispušta se mala količina spermija...koja može biti presudna. usotalom, svi mi znamo da trdunoća nastane samo od jednog spermića...
vBulletin® v3.8.4, Copyright ©2000-2013, Jelsoft Enterprises Ltd.