PDA

View Full Version : bivši me otkanto za kavu

buca23
06.08.2008., 16:59
Hej ljudi,ko što i sam naslov kaže,bivši me otkanto jučer za neku kavu.Ustvari,on je mene zvao tek tolko da se čujemo i na kraju razgovora ja sam predložila da se nađemo na nekoj kavi,na šta je on reko:imam neki dogovor na večer,a sad popodne je prevruće! Užas,odmah mi je bilo jasno kolko je sati i sad se osjećam ko totalni majmun! Možda me to i nebi tolko diralo da sam ga prebolila do kraja,al baš onak,prebolila skroz. Naime,naša veza nije trajala predugo(nekih 10 mj.),međutim on je bio dečko kojeg sam fakat voljela,više nego bilo kojeg drugog prije,i iako danas najnormalnije inače funkcioniram bez njega(prekinuli smo prije pola godine),ono,imam svoj život,frendice,fax...kad mi se on javi telefonski totalno uvede neku pomutnju u moj život i par dana nakon toga sam van sebe.A još sad kad sam predložila tu cugu i kad me otpilio....baš se jadno osjećam,pa ono,bilo bi lijepo da me neko malo utješi:)

black000
06.08.2008., 17:05
Odrasti pod hitno :kava:

Herp
06.08.2008., 17:07
Prekini kontakt s njim.

buca23
06.08.2008., 17:10
[QUOTE=black000;15349471]Odrasti pod hitno :kava:[/QUOTE

Ma sve šta ti kažeš je sveto pismo :s

tilla
06.08.2008., 17:13
Prekini kontakt s njim.

ma daj? pa da budemo zakinuti za nastavak topika. :kava:

zake on neće s mnom na kafu?
nudim mu se, a on me neće.
polila sam mu auto farbom i zapalila mačku.

itd...

:cerek:

OT; nijedan ex nije odbio pivo s mnom. valjda znaju da im se ne uvaljujem.
razmisli o tome. :mig:

sisinjo
06.08.2008., 17:14
Baš je glup, koji te k.. zvao da bi te na kraju odbio za kavu?Možda si samo želi dokazati da još uvijek može biti s tobom, diže si ego ili tako nešto.Ako te opet bude zvao nemoj se javljat ili reci da imaš nešto drugo dogovoreno pa ti njemu malo prkosi.

WTF
06.08.2008., 17:16
Hej ljudi,ko što i sam naslov kaže,bivši me otkanto jučer za neku kavu.Ustvari,on je mene zvao tek tolko da se čujemo i na kraju razgovora ja sam predložila da se nađemo na nekoj kavi,na šta je on reko:imam neki dogovor na večer,a sad popodne je prevruće! Užas,odmah mi je bilo jasno kolko je sati i sad se osjećam ko totalni majmun! Možda me to i nebi tolko diralo da sam ga prebolila do kraja,al baš onak,prebolila skroz. Naime,naša veza nije trajala predugo(nekih 10 mj.),međutim on je bio dečko kojeg sam fakat voljela,više nego bilo kojeg drugog prije,i iako danas najnormalnije inače funkcioniram bez njega(prekinuli smo prije pola godine),ono,imam svoj život,frendice,fax...kad mi se on javi telefonski totalno uvede neku pomutnju u moj život i par dana nakon toga sam van sebe.A još sad kad sam predložila tu cugu i kad me otpilio....baš se jadno osjećam,pa ono,bilo bi lijepo da me neko malo utješi:)

dobro je napravio, očito je s tvoje strane previše emocija i dalje u igri, budi mu zahvalna kaj je to napravio i zaboravi na njega :kava:

tilla
Baš je glup, koji te k.. zvao da bi te na kraju odbio za kavu?Možda si samo želi dokazati da još uvijek može biti s tobom, diže si ego ili tako nešto.Ako te opet bude zvao nemoj se javljat ili reci da imaš nešto drugo dogovoreno pa ti njemu malo prkosi.

ma daj? svaki telefonski razgovor služi za dizanje ega?

:D
nekad ljujdi nazovi ni zbog čega posebno. eto, da čuju glas.

: opesivnno kopa po mobitelu i traži brojeve::rofl:

Vilibald
ma daj? pa da budemo zakinuti za nastavak topika. :kava:

zake on neće s mnom na kafu?
nudim mu se, a on me neće.
polila sam mu auto farbom i zapalila mačku.

itd...

:cerek:

OT; nijedan ex nije odbio pivo s mnom. valjda znaju da im se ne uvaljujem.
razmisli o tome. :mig:

možda ima plaćaš cugu:ne zna:

:rofl:

tilla
06.08.2008., 17:17
možda ima plaćaš cugu:ne zna:

:rofl:

jednom čak i večeru. :eek:
:top:

Patuljka
06.08.2008., 17:19
Pa nije te otkantao zauvijek nego samo za tu večer, koliko sam shvatila. I mene je moj otkantao jer je imao još 2 kolokvija za riješit i onda mi se tjedan nakon tog javio. Pusti sad da on tebe pozove pa ćeš vidjet na čemu si, makar se vidi da još osjećaš nešto za njega pa bi možda bilo bolje da pustiš tu kavu dok se ne ohladiš još malo ;)

buca23
06.08.2008., 17:22

Da,točno to i ja mislim da si lik samo diže ego,jer znao me već i prije nazvat pa ispitivat jel imam nekog novog frajera,a ja nisam htjela nikaj odgovorit,i onda me pito:a kaj ti ja više nisam zgodan?! Užas!

Ma da se razumijemo,ja sam htjela s njim popit kavu tek tolko. ok,možda se još uvijek nisam totalno ohladila od njega,al zbilja,to bi bila samo kava,ja stvarno nisam očekivala nešto više,jer nebi se više vraćala na staro NIKAD i proživljavala taj horor oporavljanja od prekida.

sisinjo
06.08.2008., 17:23
ma daj? svaki telefonski razgovor služi za dizanje ega?
Ja nikad nisam zvao bivše.Jedino bi ako smo ostali u prijateljskom odnosu nakon prekida ali ni to mi se nije nikad desilo.

tilla
06.08.2008., 17:23
Da,točno to i ja mislim da si lik samo diže ego,jer znao me već i prije nazvat pa ispitivat jel imam nekog novog frajera,a ja nisam htjela nikaj odgovorit,i onda me pito:a kaj ti ja više nisam zgodan?! Užas!

Ma da se razumijemo,ja sam htjela s njim popit kavu tek tolko. ok,možda se još uvijek nisam totalno ohladila od njega,al zbilja,to bi bila samo kava,ja stvarno nisam očekivala nešto više,jer nebi se više vraćala na staro NIKAD i proživljavala taj horor oporavljanja od prekida.

:zvrko:
al bi na kafe išla. ne javljaj se uopće više.:mig:
Ja nikad nisam zvao bivše.Jedino bi ako smo ostali u prijateljskom odnosu nakon prekida ali ni to mi se nije nikad desilo.

:D
pa dobro. neki zovu. i oke je. čak su spremni uskočit. niko nije u prijateljskom odnosu nakon prekida, al kad se stišaju emocije, more se popit kafa čak.
ukoliko prekid nije bio onako žešće loš.:o

buca23
06.08.2008., 17:25
Ma znam,imate pravo,baš sam ispala glupa kaj sam ga zvala na kavu,uopće ne znam koji k... mi je bio! Zahvaljujem svima na riječima utjehe:),samo to mi je trebalo.Ko ga šiša!

WTF
06.08.2008., 17:27
Ma znam,imate pravo,baš sam ispala glupa kaj sam ga zvala na kavu,uopće ne znam koji k... mi je bio! Zahvaljujem svima na riječima utjehe:),samo to mi je trebalo.Ko ga šiša!

:s

zato si ja s bivšima nikad ne ostajem dobar, kakva prijateljstva? pih :zubo:

nemože tu bit prijateljstva jer uvijek kod prekida jedna strana ostaje povrijeđena

tilla
06.08.2008., 17:29

nemože tu bit prijateljstva jer uvijek kod prekida jedna strana ostaje povrijeđena

varaš se. kad se emocije smire; ima elemenata za bit u dobrim odnosima.
ukoliko čovjek vrijedi ko čovjek, jel. :mig:

bliss
06.08.2008., 17:30
ja sam predložila da se nađemo na nekoj kavi,na šta je on reko:imam neki dogovor na večer,a sad popodne je prevruće! Užas,odmah mi je bilo jasno kolko je sati i sad se osjećam ko totalni majmun!

Sve to ne znači da ne bi s tobom otišao na kavu neki drugi dan. Ne izgleda mi baš da te otpilio, ali s obzirom da ga nisi preboljela, sklona si svakom postupku pridavati dublje značenje.
Možda ipak još uvijek nisi spremna vidjet se s njim, čim i telefonski poziv u tebi izazove toliku pomutnju. :ne zna:

Vilibald
06.08.2008., 17:40

neće ići,vjerujem u prijateljstvo nakon veze

pogotovo ako jedan ode u ameriku:zubo:(šteta što nisam ja)

pikastar
06.08.2008., 17:41

:top: e s tim se baš slažem... nažalost ali tako je:(

elpidika
06.08.2008., 17:42
onak naglasak BIVŠI
kojeg vraga ideš s njim na kavu

the end of relationship

moraš sve prekinuti
prestani se mučiti

Velvet_Dreams
06.08.2008., 17:43
10 mj. nije malo, ne razumijem zašt te odbio...

Velvet_Dreams
06.08.2008., 17:43
onak naglasak BIVŠI
kojeg vraga ideš s njim na kavu

the end of relationship

moraš sve prekinuti
prestani se mučiti

Neki ostanu frendovi i poslije prekida...

pikastar
06.08.2008., 17:44

Možda je stvarno imao neki "važniji dogovor"... vrijeme sve ranice lječi... nemoj to uzimat k srcu...još si mlada i još ćeš tako voljeti...
Nemoj samo gubit ove lijepe dane i mislit na njega...
Naravno da uvede pomutnju... ipak ste se voljeli... on si na taj način, kada vidi da ti patiš, hrani ego... e pa nemoj mu to dozvoliti... znaš da ona hladnoća uvijek pali... ledena kraljica:D
Ajd samo hrabro:D

tilla
06.08.2008., 17:46
:top: e s tim se baš slažem... nažalost ali tako je:(

za neke zaista je. ukoliko ne more drukčije svakako se bolje ne mučiti.
ALI! ima i slučajeva :D čula sam da postoje :angel: da je s vremena na vrijeme najnormalnije da se popriča, popije koja viška, dobiješ čak i savjet kojeg ne tražiš. :rofl:

big dil. :o
al ako te zove, a da znaš da cimaš na nj - je vrlo bzvz.:flop:

elpidika
06.08.2008., 17:46
Neki ostanu frendovi i poslije prekida...

ma frend psolije prekida je Q, ilitga mučenje
nema toga

sam se muče

Vilibald
06.08.2008., 17:49
moja setra je prekinula,pakao živi,uvrede,riječi,pljuvanje,blačenje,sada su najbolji frendovi:ne zna:
ipak se ovo ružno izgubi u sjećanju..

tilla
06.08.2008., 18:02
moja setra je prekinula,pakao živi,uvrede,riječi,pljuvanje,blačenje,sada su najbolji frendovi:ne zna:
ipak se ovo ružno izgubi u sjećanju..

pa većina prođe svakako razdoblje. al ponekad se ljudi unormale i zaista su u oke odnosu.
ipak, ja sam u fifti:fift.
s jednim sam oke - dapače, a s drugim mogla bi se nać samo s katanom u rukama. :E pa ukoliko momak želi na pivu rado ću odigrati kill bill scenu. :cerek:

WTF
06.08.2008., 18:05
varaš se. kad se emocije smire; ima elemenata za bit u dobrim odnosima.
ukoliko čovjek vrijedi ko čovjek, jel. :mig:

neće ići,vjerujem u prijateljstvo nakon veze

pogotovo ako jedan ode u ameriku:zubo:(šteta što nisam ja)

rijetki su to slučajevi :kava:

tilla
06.08.2008., 18:06
rijetki su to slučajevi :kava:

neki ljudi jednostavno nisu svađalice. :mig: a ni zlopamtila. :)

WTF
06.08.2008., 18:07

ovi ljudi o kojima ja govorim nisu ni svađalice ni zlopamtila, nego osobe koje se nemogu odvojiti od prošlosti na ovaj il onaj način i zatvoriti jedno poglavlje u životu jer svaki oblik komunikacije tumače kao znak pažnje i tračak nade

eto :kava:

tilla
06.08.2008., 18:09
ovi ljudi o kojima ja govorim nisu ni svađalice ni zlopamtila, nego osobe koje se nemogu odvojiti od prošlosti na ovaj il onaj način i zatvoriti jedno poglavlje u životu jer svaki oblik komunikacije tumače kao znak pažnje i tračak nade

eto :kava:

svi mi možemo zatvoriti poglavlje. samo neki ne žele.

nemogu se piše odvojeno. :mig:
a taj zračak, ovaj tračak nade - tumače osobe koje su dobre za izbjegavanje.:o

WTF
06.08.2008., 18:10
svi mi možemo zatvoriti poglavlje. samo neki ne žele.

nemogu se piše odvojeno. :mig:
a taj zračak, ovaj tračak nade - tumače osobe koje su dobre za izbjegavanje.:o

to ti i govorim

nemogu volim pisati zajedno

kao što volim pisati "zadatci" umjesto "zadaci"

:kava:

tilla
06.08.2008., 18:14
to ti i govorim

nemogu volim pisati zajedno

kao što volim pisati "zadatci" umjesto "zadaci"

:kava:

oke, oke. malo bode oči. :mig:
pijavice emocijonalne naravno da nisu dobrodošle. al dobar dio ljudi ukoliko želje ima i potrebe :mig: mogu ostati u dobrim odnosima.:D

nar.kO
06.08.2008., 18:44
Mislim da je on to uradio samo da budeš malo u bedu.Možda je i njemu čak stalo.Očekuj izvinjenje kroz par dana.:top:
sretno

shrine
06.08.2008., 18:50

Ti si njega ostavila ili on tebe?

bliss
06.08.2008., 18:53
Mislim da je on to uradio samo da budeš malo u bedu.

Da je nekog drugog pozvala na kavu i taj odbio jer već ima dogovor, ne bi uopće dobivala ovakve odgovore, niti bi ona sama razmišljala ovako. Ali čim je bivši u pitanju, odma su tu skrivena značenja? Bar mi možemo bit malo racionalniji, kad ona zbog emocija ne može :)

_Golubica_
06.08.2008., 19:00

Zašto si ispala glupa?
Daj nemoj bit tako stroga prema sebi. Pitala si ga jer si se htjela s njim nać,rekla si mu što želiš.
Znaš na čemu si,makar tko zna da li je tu priča gotova ako se ponovo javi.

Crow Jane
06.08.2008., 19:48
Joj "obožavam" kad mi osvanu ovakve teme....:rolleyes:

Vilibald
07.08.2008., 06:47
jebe se tebi,nisi ti dobila pedalu :D

buca23
07.08.2008., 09:48
Ti si njega ostavila ili on tebe?

Ma ja njega,ali zato kaj se nije ponašo kak treba,tj.uvijek sam ja nekako bila više zagrijanija za njega,nego on za mene,tak da mi je već to bilo dopizdilo.

tinna
07.08.2008., 10:10
Ma ja njega,ali zato kaj se nije ponašo kak treba,tj.uvijek sam ja nekako bila više zagrijanija za njega,nego on za mene,tak da mi je već to bilo dopizdilo.

Ma pusti bivše....
Vidiš da su se greške iz prošlosti opet počele ponavaljti....opet nije zagrijan

Juraj2
07.08.2008., 10:16

Je, tu je cijela prica. Neki se znaju civilizirano razic pa onda povremeno pijenje kave/pive i nije neki "big dil". S vecinom bivsih imam sasvim civiliziran kontakt kad se sretnemo. Ali ja vjerujem i u musko/zenska prijateljstva pa sam mozda malo cudan :D

Violently happy
07.08.2008., 10:22
kad mi se on javi telefonski totalno uvede neku pomutnju u moj život i par dana nakon toga sam van sebe.A još sad kad sam predložila tu cugu i kad me otpilio....baš se jadno osjećam,pa ono,bilo bi lijepo da me neko malo utješi:)

onda zahvaljuj nebesima što je on bio toliko pametan i otkantao te za kavu..

buca23
07.08.2008., 10:25
Ma pusti bivše....
Vidiš da su se greške iz prošlosti opet počele ponavaljti....opet nije zagrijan

Ma da,znam,a ja sam ljuta na samu sebe zato jer je opet on izašo na kraju ko neki "pobjednik",a ja sam ispala posrana. Opet sam mu dopustila da me ponizi na neki način.Al eto,kaj je tu je.

tilla
07.08.2008., 10:27
Ma da,znam,a ja sam ljuta na samu sebe zato jer je opet on izašo na kraju ko neki "pobjednik",a ja sam ispala posrana. Opet sam mu dopustila da me ponizi na neki način.Al eto,kaj je tu je.

joj, daj. pušit ćeš u toj spici ega sve dok budeš razmišljala na taj način.:mig:

dokle god budeš razmišljala o pobjedi :eek: nema tu kruha za nikakve kafe.

nemoj da igraš, ako ne umeš da igraš. :mig:

.keskin.
07.08.2008., 10:54
a sad popodne je prevruće

Aahhahahh :top::top::top::top::top::top::top::top: