View Full Version : Tražim liječnika, specijalista...
stranice :
[
1]
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
BobRock
12.12.2003., 13:40
Zna li neko dobrog zubara u Zagrebu, po mogucnosti privatnika. Treba mi pod hitno popravka zuba.
Hvala
Pozdrav
BobRock :D
Prijatelj
12.12.2003., 13:41
Znam :zubo:
violent_femmes9
12.12.2003., 13:45
Ne znam smijem li ovako javno reklamirati svoga, ako zelis ime, pisi mi na PM.
Inace, ordinacija je jako blizu Tvornice.
BobRock
12.12.2003., 13:45
Izgledati ces ti jos i gore ako ne ispljunes adresu i broj telefona
:B
Prijatelj
12.12.2003., 13:49
Šubi dubi
mene bole zubi
:B :B :B
violent_femmes9
12.12.2003., 15:31
BobRock kaže:
Izgledati ces ti jos i gore ako ne ispljunes adresu i broj telefona
:B
ko, jel ja? sta fali D6h simetriji
nobrainatall
15.12.2003., 23:43
violent_femmes9 kaže:
Ne znam smijem li ovako javno reklamirati svoga, ako zelis ime, pisi mi na PM.
Inace, ordinacija je jako blizu Tvornice.
da i ja znam jednog kod tvornice i ak mislimo na istog mogu rec da je on majstor i da svakako treba otici kod njega ako se ima problema sa zubićima
violent_femmes9
16.12.2003., 09:44
Inicijali su mu I.G.?
Joj dajte ime...pa nece vas nitko ubit...svi se mucimo sa nekakvim glupanima pa bi bilo ljepo da cujemo kakve preporuke. AKo netko i preporuci svojeg tatu nece od toga dobiti puno u djep a ja cu ga osobno popljuvat ovdje na forumu ako ne valja!
Sanja :o)
06.03.2004., 18:38
Trebam preporuke za dobrog drzavnog dermatologa... (valjda to dvoje ide zajedno :D ).
Hvala!
:w
Evo, molila bih forumasice koje su se lijecile od hpv-a il se jos lijece, ( a mogu se javit i ostale koje imaju privatnog ginekologa)da mi preporuce ginekologa , mogu mi se i na pm javit :)
Htjela bih ic na lijecenje koje ce bit bar nekolko puta tjedno, a ovako u ambulanti narucena sam svakih 2- 4 tjedna :(
Jednom je jedna forumasica napisala da je njeno lijecenje CIN I il CIN II trajalo 2 tjedna :confused: zbilja neznam kako joj je nick , pa ako ona mozda ovo cita, molila bih ju da se javi
:)
Poslala sam ti na PM, o njoj sam cula samo najbolje, a ima i izvrstan site.
lahor kaže:
Poslala sam ti na PM, o njoj sam cula samo najbolje, a ima i izvrstan site.
samo se naruči na vrijeme :D gužva je
dreamer~dreams
09.03.2004., 23:41
lahor, molim te i meni posalji PM jer i ja tražim ginekologinju...
Prolaznica
10.03.2004., 09:12
Pridruzujem se listi predbiljezbi za PM :w
www.poliklinika-harni.com
Izvrstan site, vidi se da prate novosti u ginekologiji, a postoji i forum gdje mozete pitati i dobit cete vrlo strucan odgovor.
fakat neznam dal ti to dvoje ide skupa,,,ali ja sam ti bila u VZ-u kod super dermatologinje,pa ako ti to pomaze- dubravka zimbrek
f.kurelca 7
042/211144
11.03.2004., 17:05
Da... to sam zaboravila reci, treba mi dermatolog u Zagrebu!
loler, puno hvala svejedno! :)
Sanja :o) kaže:
Da... to sam zaboravila reci, treba mi dermatolog u Zagrebu!
loler, puno hvala svejedno! :)
haha,a bed ,a vec mislila kako sam uradila dobro djelo! ajde onda sreto s tim :w
SpOokey
11.03.2004., 22:07
Imas u Trnju, tocnije u Domu zdravlja Kruge dobru dermatologicu, barem meni...........za pregled ti treba naravno uputnica , dodes tamo il ih nazoves i dogovoris za pregled
mr.sc.Tajana Marinović-Remetić, ak trebaš broj javi se na pm
Ja sam bila kod dva dermatologa u Zg. Inače, hrvatski dermatolozi navodno nisu baš nešto (kažu doktori), to navodno idu specijalizirati loši studenti.
Ali moje iskustvo je manje-više ok. Prvi dermatolog kod kojeg sam bila (kod kojeg možeš doći s uputnicuom) je dr. Zlata Sviben RAdovčić u Domu zdravlja studenata. Žena je navodno stručnjak, ali je malo bezobrazna, relativno neljubazna i onako bolno iskrena, pa te ubije u pojam (ja sam išla zbog ispadanja kose).
Zbog toga sam bila samo jednom. :D Drugi dermatolog kod kojeg idem već jako dugo je dr. Maja Ceković, u privatnoj poliklinici Dermangio, adresa je Pod zidom (kod Dolca). Prvi pregled je 200kn, a kontrole su 150. Mislim da možeš doći i ako imaš privatno zdravstveno osiguranje (Addenda ili tako nešto). S njom sam jaaaako zadovoljna, stanje mi se jako popravilo i dobar je stručnjak, izuzetno ljubazna i draga.
:W
13.03.2004., 23:05
Puno vam hvala na pomoci!!:)
Trebao bi otići na pregled za oči (kratkovidnost + astigmatizam), jer nisam bio već duže vrijeme,a trebao bi nove naočale.
Zanima me koji je dobar okulista, jer ne želim da mi netko za par minuta izmjeri diptriju u stilu "gužva mi je žurim".
Da li uzeti uputnicu kod liječnika i otići u neku bolnicu ?
Ako da, u koju ?
Možda otići privatno kod nekog okuliste ?
Gdje ?
Koji su optičari dobri ?
Naime već mi se par puta dogodilo da mi naprave cvike koje baš ne odgovaraju u potpunosti kutu astigmatizma.. pa ne bi htjel ponoviti to isustvo !
Hvala !
:W
Studentica
02.05.2004., 21:11
hej
evo ovako. da ne ispadne da nekog hvalim ili nesto. imam malu dioptriju i astigmatizam..i mogu reci da je tesko da ce ti netko zbilja dobro napraviti pregled...
preporucujem ti dr. curuvija-opacic u zagrebu. ona ima privatnu ordinaciju ispod slosserovih stuba, tamo preko puta one nove benzinske (Langov trg). idem kod nje vec 4 godine.. pregled nije skup (250-280 kn) i zbilja je izuzetna.
prije nje sam preko zdravstvenog bila na rebru i naocale i lece su mi bile totalno lose...ali mislim da to ipak ovisi o doktoru...
eto odi kod nje pa mi javi kako je bilo.
zena inace rjesava i teze slucajeve iz svih dijelova hrvatske i cula sam preporuke za nju iz vise izvora.
iako ovo ispada kao reklama. mislim da to nije jer smatram da se za one ljude koji izuzetno rade svoj posao i koji su strucnjaci u tome treba cuti i pohvaliti ih...a nazalost, uglavnom se prica o onim losima.
dundo220
04.05.2004., 02:30
ja sam cula da je opto centar u vlaskoj ok,pregled im je besplatan ak kupis kod njih naocale ili lece..
Studentica kaže:
preporucujem ti dr. curuvija-opacic u zagrebu. ona ima privatnu ordinaciju ispod slosserovih stuba, tamo preko puta one nove benzinske (Langov trg). idem kod nje vec 4 godine.. pregled nije skup (250-280 kn) i zbilja je izuzetna.
jos jedan glas za curuviju :top:
idem kod nje već nekih 8-9 godina, žena je stvarno savjesna :)
_Iva_25
19.05.2004., 20:28
Moze i privatnika. Hvala unaprijed.
susjeda
19.05.2004., 22:19
Zvonimira Jelinić, dom zdravlja u donjem gradu. Genijalna je i ako postoji i malo šanse da ti popravi zub mazit će ga i paziti samo da ga ne mora vaditi. Preporučam:top: :W :W
Upravnik
19.05.2004., 22:25
Ja se isto pitam jel u Osijeku ima koji normalan zubar,a čak sam htjeo i topic otvorit.Jel ovaj zubar kod kojeg sam trenutno je totalni idiot kojemu se uopće neda radit,a kad nešto napravi bolje da nije ni radio.Za zubara :flop:
shoegal
20.05.2004., 01:18
Meni je super Krešo Guljaš. On radi na poliklinici.
Ja sam se inače prije jako bojala,ali on je jako dobar,smiren i ima razumijevanja.
Uvijek će pokušati izliječiti zub,bez obzira koliko to dugo trajalo,nego da ga vadi.
Ma sve u svemu :top:
dr.peso-sljepcevic.zubarica,radi u strossmajerovoj i izuzetno je dobra i pazljiva.
Studentica
23.05.2004., 15:53
dr. madjar na sjenjaku 48
nesto sitno doplatis uz ovo osnovno osiguranje (za bolje plombe i tak..)
_Iva_25
25.05.2004., 16:38
:top: Odlicni ste, hvala svima!
anonymous
03.09.2004., 11:21
Molim preporučite mi dobrog psihologa u Zagrebu.
Hvala!
DreamGirl
03.09.2004., 23:50
a za sto?
nisu svi psiholozi za sve..
mogu ti preporuciti kajjaznam prof. Flander- Buljan ak se radi o zlostavljanoj djeci
ili ako ides na operaciju mozga prof. Pacic-Turk
itd itd. ili psihologice u studentskom domu zdravlja na trgu hv. velikana ( ili kak god da se to mjesto zove trenutno) ako imas problema s ucenjem
ili Kalibro ak ti u firmi treba napraviti kakvo testiranje..
itd itd..
ima dobrih psihologa..ovisi za kaj ti treba
anonymous
06.09.2004., 13:32
Trebam psihologa koji je uspjesno pomogao nekome tko je bio u depresiji, nesiguran u sebe, zatvoren, nestrpljiv, razdrazljiv, preosjetljiv, i sl.
(moze i privatni)
Hvala!
anonymous kaže:
Trebam psihologa koji je uspjesno pomogao nekome tko je bio u depresiji, nesiguran u sebe, zatvoren, nestrpljiv, razdrazljiv, preosjetljiv, i sl.
(moze i privatni)
Hvala!
AFAIK lijecenjem takvih problema se bave psihijatri, a ne psiholozi.
DreamGirl
07.09.2004., 08:29
jup depresija je psihijatrijsko podrucje..onakako je bas za dijagnozu..to se bez pocetne torture ljekovima nemre sam tak..
kasnije upada psiholog ako stvari krenu na bolje kao nastavak ove terapije ..
psihijatra za depresiju ne znam ni jednog..
jedino znam da cu bilo kojeg ovisnika poslat Sakomanu..al to je jedini psihijatar kojeg znam :o
Evo savrsenog mjesta da izreklamirate svog stomatologa:)
Molila bih toplu preporuku jednog kvalitetnog u Zagrebu koji radi preko zdravstvenog...please....:s ..ili barem privatnika koji me nece ogoliti (novcano, jelte) do koze
Sencerely yours...
HVALA:W
debelakrava
18.09.2004., 13:03
u domu zdravlja siget - dr. penić- fantasticna zena.:D
atlantis
20.09.2004., 15:40
DZ CRNOMEREC
doktor Drakulić...
stariji gospodin, izuzetno njezne ruke... :)
neki dan sam bila zbog grde upale mesa (iako je zub zdrav potpuno)... ocistio mi je to i objasnio sto da kupim, a da nije antibiotik... uglavnom drugi je dan vech bilo super :)
atlantis
20.09.2004., 15:46
Noemi kaže:
Sto ti je preporucio?
propolis, ali onaj bez alkohola i da time mazem unutrasnjost usta...
kaze on: "sad smo otvorili da se cisti, i sutra bi vech trebalo biti dobro. ako se ne smiri onda chemo morat na antibiotike."
i smirilo se... drugi sam dan josh malo tesko pricala ali se oteklina za pola smanjila...
Dragi moji molim vas pomoć! Zanima me dobar privatni labos u zagrebu di bi mogla dati mokraću i izvaditit krv.
Prolaznica
22.09.2004., 14:15
kad krenes od pizzerie Bigy u ul. Pokornoga prema Masicevoj, na raskrscu s lijeve strane ti je jedan privatni lab
Ja ti obično idem u laboratorij Breyer. Oni su ti u Deželićevoj 79, tel 377 68 70.
Nalazi su gotovi isti dan iza 3 (ak se dobro sjećam), pošalju ti ih faksom ili mailom ak hoćeš. :top:
Hvala Tijana, to mi baš paše. :W
Tijana kaže:
Ja ti obično idem u laboratorij Breyer. Oni su ti u Deželićevoj 79, tel 377 68 70.
Nalazi su gotovi isti dan iza 3 (ak se dobro sjećam), pošalju ti ih faksom ili mailom ak hoćeš. :top:
Moj glas za njih - brzi, efektivni i šalju nalaze mailom :top:
Zna li netko dobrog kiropraktičara u Zg?
Hvala
Sorry svima, krivi prozor
Bolkovac u Petrinjskoj
u onom Kineskom hotelu
al ti je tam krajem mjeseca
najbolje nazvat hotel pa pitat
najbolji dr. Michael Santek, Srebrnjak 18.
dosla sam kod njega u strasnom stanju: iscasenje vratne kraljeznice, degenerativne promjene na istoj, a sada sam kao nova
Pink Lemon
12.12.2004., 15:53
zna li netko nekoga dobroga?
po mogucnosti da se moze privatno otici pa obaviti sve odjednom, a ne se vucarati po bolnicama mjesecima?
po internetu sto sam gledala, uglavnom se bave estetskom kirurgijom...
Ja ti znam ovu doktoricu SOnju Kapor kod koje idem 5 gidna to ti je bombon od zenske pregledava te jako dugo i ful je picajzlasta ali njene metode pale ;)
Samo ta doktorica ti je u RIjeci, a ja ne znam od kuda si :)
Soprano
14.12.2004., 19:39
Dr Jurković u Sesvetama, Selčinska 25.
Nezgodno za one iz zapadnog dijela grada, ali isplati se, stvarno vrhunski liječnik.
više imaš na
www.drjurkovic.hr (http://)
Prof. dr. Mario Bagatin. Ima privatnu ordinaciju u Zagrebu. Malo progooglaj pa ćeš naći adresu i tel. broj. :)
Što se bolnica tiče, preporučam Šalatu, tamo je čini mi se najstarija ORL klinika u Hrvatskoj. Prije godinu i pol sam tamo operirala sinuse. Dr. Jurlina mi je bio đast fajn. Osim što je stručnjak jako je ugodan prema pacijentima. Samo tam se za pregled čeka cca 3-4 tjedna, a na operaciju ako nije u pitanju nešto od životne važnosti i dva mjeseca.
Pink Lemon
18.12.2004., 22:01
zahvaljujem!
Mislim da cu na Salatu, pa evo jos jedna informacija - tamo je moguce obaviti pregled u popodnevnim satima, brzo i po dogovoru i uz placanje.
Naravno, ni to jos nisam stigla! :bonk:
Samo da me opet ne snadje koja gadna upala dok ne uspijem te preglede obavit, zima tek pravo pocinje, a ja vec 2x bila na antibioticima!
bozanstvena333
18.12.2004., 23:14
Pink Lemon kaže:
zahvaljujem!
Mislim da cu na Salatu, pa evo jos jedna informacija - tamo je moguce obaviti pregled u popodnevnim satima, brzo i po dogovoru i uz placanje.
Naravno, ni to jos nisam stigla! :bonk:
Samo da me opet ne snadje koja gadna upala dok ne uspijem te preglede obavit, zima tek pravo pocinje, a ja vec 2x bila na antibioticima! Procitaj na netu o lijeku umckaloabo ili lat.pelargonium sidoides
Ovih dana sam se odlucio posjetiti zubara nakon X vremena. Pri tome sam se mislio obratiti dr. Simonicu gdje su moji vec bili, ali izgleda da je covjek out of business jer nema vise ordinacije. Moze li netko preporuciti dobrog zubara koji je i ujedino i kirurg (zlu ne trebalo) te ima dobro opremljenu ordinaciju (primjerice aparat za snimanje) i sirok spektar usluga te prije svega bogato iskustvo sa pacijentima?
Studentica
20.12.2004., 23:57
molim preporuke...cula sam da je Anic dobar...
Štrikalica
22.12.2004., 12:19
Studentica kaže:
molim preporuke...cula sam da je Anic dobar...
imam ti ja dvojicu - dr. Menčik i dr. Velimir (moj poznanik/frend..ne znam kak se preziva :zubo: )..ak nisi riješila PMni me :)
RiDent ne znam ako si vidio na Turnicu. To ti je zubna ordinacija koja je prije bila u sklopu Medica i sad su se preselili preko puta knjiznice Turnic :)
Sunce na pomolu
23.12.2004., 04:53
Ljudi jer normalno da su mi zubi s bijelim plombama osjetljivi na vruce hladno, nakon 2 mjeseca?
Zubar privatnik, zubi izgledaju lijepo, ima i kameru cak u ordinaciji. Ali?
Thnx... u medjuvremenu sam skonto da Simonic i dalje radi pa sam tamo se prebacio. Ma bitno mi je da zubar koji god bio ima iskustva, znanja i opreme. Thnx na odgovoru!
Preporuke za dobrog psihoterapeuta u Rijeci?
Thanx
:rolleyes: bubica :rolleyes:
kaj te kandida izludila :rofl:
shalu na stranu, imash pm.
Imas jednu dobru na POmeriu :)
moonlit
24.12.2004., 17:29
ja znam jednog dobrog mesara...se to broji?
Sunce na pomolu kaže:
Ljudi jer normalno da su mi zubi s bijelim plombama osjetljivi na vruce hladno, nakon 2 mjeseca?
Zubar privatnik, zubi izgledaju lijepo, ima i kameru cak u ordinaciji. Ali?
meni je trebalo prek 4 mjeseca da mi prestanu biti osjetljivi na toplo/hladno/tvrdo,tak da je valjda normalno. sad je sve OK!
aherc kaže:
najbolji dr. Michael Santek, Srebrnjak 18.
dosla sam kod njega u strasnom stanju: iscasenje vratne kraljeznice, degenerativne promjene na istoj, a sada sam kao nova
Godinama imam problema sa križoboljom, mučio se i patio, obilazio liječnike, uglavnom nije bilo nekih večih uspjeha. Već sam se i priviknuo na bol koju sam konstantno imao u križima.
Prije 4 dana napokon sam se odlučio za kiropraktičara (Šanteka). Nakon uvodnog razgovora rekao mi je da sam specifičan slučaj, ali već nakon tri tretmana osječam se fenomenalno. Čovjek je zbilja super, malo je skuplji od drugih, ali briga me. Tek sada vidim kakva sam budala bio sve ove godine.
Vjekoslav Bolkovac - jedan od najboljih kiropraktičara i osteopata u svijetu.
Radi u Rijeci, a jednom mjesečno je u ZG na par dana u hotelu "I"
The_Equilibrist
02.02.2005., 01:01
Imate li koga za preporuciti?
Cimera mi prije par dana zabolio zub. Bila je subota, pa je otisao u nekih koji su radili (poliklinika u Savskoj, odmah kraj SC-a). Tamo mu zubarica otvorila jedan zub i stavila lijek (kako to da meni recimo zubari koji su ikad na kraju ista napravili nikad nisu trebali stavljati neki lijek; uvijek bi sve bilo gotovo iz prve) i rekla mu da dode za par dana. U meduvremenu ga i dalje bolio zub (ne moze odrediti koji), danas otisao do te zubarice, slikali ga i na kraju je zavrsilo tako da su joj bila simnjiva tri zuba :eek: i sva tri je otvorila :eek: :eek: :eek:
I na kraju, veceras ga opet boli. Mislim, kao prvo, na kakve je on to mesare naletio? Ima li itko iskustava s tom poliklinikom?
A drugo, dajte preporucite nekog provjereno dobrog zubara. Ako nastavi ici u ove, za mjesec dana ce nositi protezu.
znam ja jako dobru zubaricu... u kranjčevićevoj je... budem pronasla detalje pa ti javim na pm (mislim da se ne moze ovak javno)
hehe, bio je na "Sanji" neki "raspjevani zubar" neki dan :D, činio se baš simpa i svi su ga hvalili :D
kako se ono zvao? možda ga netko zna? :D
The_Equilibrist kaže:
Imate li koga za preporuciti?
Cimera mi prije par dana zabolio zub. Bila je subota, pa je otisao u nekih koji su radili (poliklinika u Savskoj, odmah kraj SC-a). Tamo mu zubarica otvorila jedan zub i stavila lijek (kako to da meni recimo zubari koji su ikad na kraju ista napravili nikad nisu trebali stavljati neki lijek; uvijek bi sve bilo gotovo iz prve) i rekla mu da dode za par dana. U meduvremenu ga i dalje bolio zub (ne moze odrediti koji), danas otisao do te zubarice, slikali ga i na kraju je zavrsilo tako da su joj bila simnjiva tri zuba :eek: i sva tri je otvorila :eek: :eek: :eek:
I na kraju, veceras ga opet boli. Mislim, kao prvo, na kakve je on to mesare naletio? Ima li itko iskustava s tom poliklinikom?
A drugo, dajte preporucite nekog provjereno dobrog zubara. Ako nastavi ici u ove, za mjesec dana ce nositi protezu.
vjerovatno mu mora vaditi živac. kad se to radi, obavezno se stavlja lijek da ga umrtvi i privremena plomba. ako ga tako jako boli do slijedečeg odlaska zubaru, neka isčupa s iglicom privremenu plombu i dok jede neka stavlja malo vate u zub. vjeruj mi, to pomaže. meni je jednom zubar vadio živac i dolazila sam k njemu svaka dva dana. svaki put mi je ponovo stavio lijek, i rekao mi ako bude neizdrživo bolilo da sama izvadim i stavljam vatu dok jedem. tek kad mi je do kraja izvadio žicac, stavio je i plombu tak da to nije ništa neobično! ;)
što se tiče preporuke, neznam, ja idem u dugave, ali sam zdravstveno osigurana. znam jedino super zubara u Vukovarskoj kod kojeg sam stavljala cirkon. Zove se Ivanković, telefon: 6156816. studoši imaju poupust, a frajer ima vrhunsku ordinaciju i nije tak skup. probajte nazvati i pitati! ;)
fairy kaže:
što se tiče preporuke, neznam, ja idem u dugave, ali sam zdravstveno osiguranaNe valjda u Dom zdravlja? :eek: Tam je ona jedna zubarica sto je generacijama i generacijama klinaca unistila zube.
Leda kaže:
Ne valjda u Dom zdravlja? :eek: Tam je ona jedna zubarica sto je generacijama i generacijama klinaca unistila zube.
da, u dom zdravlja, ali ne kod ženske, moje zubeke sređuje frajer i super je! ;)
fairy kaže:
da, u dom zdravlja, ali ne kod ženske, moje zubeke sređuje frajer i super je! ;) aj sad mi je odmah lakse :D , ta zena je stvarno zivi horor, imam bezbroj primjera oko sebe kak je ljudima "sredila" zube :(
imaš super zubaricu na remizi kaj lječi kariozne zube nekom novom tehnologijom ozonom bez brušenja i boli. Bil sam tam i oduševljen sam. Telefon ti je 3028 464.
maristella69
02.02.2005., 13:40
Za standardni popravak zuba dr. Klešin (DZ Medveščak) - uistinu toplo preporučujem!
Za estetiku, pa ako još imaš puno love, još je lakše..ali da se ne razbacujemo imenima, bude ti već netko dao preporuku.
:) ;)
Chloe kaže:
znam ja jako dobru zubaricu... u kranjčevićevoj je... budem pronasla detalje pa ti javim na pm (mislim da se ne moze ovak javno)
dakle, kad svi javno pišu, evo i ja ću :D
dr vesna vuković
kranjčevićeva 12
tel: 3646804
Romeo20
02.02.2005., 17:00
Evo da vam kažem iz prve ruke. Ja sam cimer autora teme! On je manje-više sve rekao, ali evo malo ću ga nadopuniti: mene zub(i) nije bolio na vanjske podražaje, tj. mogao sam jesti slatko,piti toplo-hladno a ništa nije bolilo. Ali kako je bolila cijela strana nisam mogao točno odgonetnuti o kojem se zubu radi! Bolio je najviše kad bi mirovao tj po noći. A nakon što mi je "slavna" doktorica stomatologije otvorila tri zuba tražeći uzročnika boli ( i dalje me boli) sad me osmica počela boliti i na vanjske podražaje
(kad grizem hranu). Tako da sam odustao od te zubarice dok mi nije uništila sve zube! Ne tražim od Vas odgovor, nego preporuku dobrog stomatologa. Vidio sam već dvije preporuke, dr. Ivanković i dr. V.Vuković pa ako još netko ima iskustva sa gore navedenima molio bi za komentar! Hvala svima, a najviše cimeru koji je potakao ovu temu!
ja ti samo mogu reći da sudeči po izgledu ordinacije dobro radi, a nije bolesno skup.
npr. ima kamericu s kojom ti pokazuje zube i ti ih vidiš na malom ekrančiću ispred sebe(nešto kao TV). dakle pokaže ti gdje imaš pokvaren zub, objasni ti kakav je kvar. istina-bog gadno izgleda za popizditi, ali vidi se po opremi da je profić.
mislim da je rekao koliko se ja sijećam da je popravak jednog zuba cca 100-150kn.
nazovi pa pitaj, nemaš kaj izgubiti
pogledaj si stranicu www.drstolar.hr
Materazzi
10.02.2005., 01:50
ljudi treba mi link,adresa , broj telefona ili bilo kaj za nekog dobrog psihijatra(po mogucnosti psihijastricu)u zg ali privatnog. moze preporuka hvala
Frendica mi isla kod Grudena i kaze da je jako dobar a nije ni skup. Raspitaj se, nemam br. negdje je u Petrovoj
idem u dr johsona kraj fakulteta politologije
dobar je skroz, al ja bi da me isteže tako netko cili dan :D
ja idem kod dr. Cartera ali on je u puli i rovinju ali je mega super
dr. Igor Grgić, Martićeva u Zg
predobar
uspio mi je ispraviti neravno držanje samo tako
Ovisi kakvi te problemi muče. Svaki psihijatar je na neki način posebno dobar za neke probleme jednostavno zato, jer ga ti problemi više zanimaju, pa njima posvećuje više svog vremena u smislu edukacije ili jednostavno ima više pacijenata s takvim problemima pa ga je to natjeralo da o tome nešto više nauči. Neki se više bave ovisnostima, alkoholizmom, drugi više fobijama, anksioznošću, a treći pak poremećajima poput shizofrenije.
Za bilo kakvu preporuku, moraš reći za šta ti treba, a onda opet postoji mogućnost da tebi taj psihijatar baš ne odgovara kao nekom drugom. To je prilično individualna stvar. Ko što neke ljude voliš, a drugi ih ljudi ne mogu smislit.
Lindelia
18.02.2005., 11:50
Taroth kaže:
Frendica mi isla kod Grudena i kaze da je jako dobar a nije ni skup. Raspitaj se, nemam br. negdje je u Petrovoj
nije skup? koliko kosta jedan session?
maristella69
18.02.2005., 15:46
Fosil kaže:
Ovisi kakvi te problemi muče. Svaki psihijatar je na neki način posebno dobar za neke probleme jednostavno zato, jer ga ti problemi više zanimaju, pa njima posvećuje više svog vremena u smislu edukacije ili jednostavno ima više pacijenata s takvim problemima pa ga je to natjeralo da o tome nešto više nauči. Neki se više bave ovisnostima, alkoholizmom, drugi više fobijama, anksioznošću, a treći pak poremećajima poput shizofrenije.
Za bilo kakvu preporuku, moraš reći za šta ti treba, a onda opet postoji mogućnost da tebi taj psihijatar baš ne odgovara kao nekom drugom. To je prilično individualna stvar. Ko što neke ljude voliš, a drugi ih ljudi ne mogu smislit.
Upravo tako. Zalud ti preporuke i seanse, ako ne možeš s psihijatrom razviti odnos povjerenja i povezanosti, ali ne takav da više ne možeš funkcionirati bez njega. Snaga je u tebi, on ti samo pomaže u tome.
Lindelia kaže:
nije skup? koliko kosta jedan session?
Evo prošli tjedan bio moj frend, koji je u depri, pa ga majka malo poslala da se razgovara, jel'te. Majka naravno i plaća. Session - prava sitnica - 200 kunića. Ne znam kako se dotični psihijatar zove, al' se mogu raspitat.
kod nas se sat privatnog psihologa placa 200 kuna (prvi pregled i razgovor 300) a psihijatri su skuplji.
Taroth kaže:
Frendica mi isla kod Grudena
:eek: :eek: :eek:
ne valjda "onog" Grudena?
Materazzi kaže:
ljudi treba mi link,adresa , broj telefona ili bilo kaj za nekog dobrog psihijatra(po mogucnosti psihijastricu)u zg ali privatnog. moze preporuka hvala mmmm, ja sam ti išel tamo iznad britanca u neki centar za problematičnu mladež ili tako nešto.
super je kaj su u centru grada, pa ti je sve blizu. :top:
fish_51
21.02.2005., 09:19
možete mi reći gdje je doktor simonović, na kojoj adresi???...naime, i ja sam u potrazi za dobrim zubarom
unaprijed hvala!:)
fish_51
21.02.2005., 09:20
ups! simonić:) ....mala greška u tipkanju
ssnjoff
21.02.2005., 11:41
ble kaže:
Thnx... u medjuvremenu sam skonto da Simonic i dalje radi pa sam tamo se prebacio. Ma bitno mi je da zubar koji god bio ima iskustva, znanja i opreme. Thnx na odgovoru!
Simonić mi je upropastio tri zuba. Bježi dalje od njega!
Simonic ti je ona niz privanih kuca prije veleucilista na... hm, cini mi se da je to vojak. Pise na vratima ime pa ne mozes fulat.
Zao mi je cuti ssnjoff za tvoje probleme, ali za sada ja nisam imao problema... nadam se da ni necu.
Onda ja moram reklamirat svog: Dr Ricky Lee - jedini u Hrvatskoj (AFAIK - mozda ga je nabavio i neki drugi 'domaci' kiroprakticar) ima specijalni aparat Insight Subluxation Station (http://www.subluxation.com/html/surface-emg.htm) koji sluzi za preciznije otkrivanje problema s kicmom - to sto sve moze otkriti taj aparat, ne moze ni jedan kiroprakticar pomocu dodira ili rengenske snimke. Aparat ce poceti koristiti sljedeci tjedan pa cu detalje reci nakon toga.
ssnjoff
22.02.2005., 07:36
ble kaže:
Simonic ti je ona niz privanih kuca prije veleucilista na... hm, cini mi se da je to vojak. Pise na vratima ime pa ne mozes fulat.
Zao mi je cuti ssnjoff za tvoje probleme, ali za sada ja nisam imao problema... nadam se da ni necu.
your choice. već sam čula da su najučinkovitija iskustva kad su vlastita ... jedan od elemenata učenja...:cool:
fish_51
23.02.2005., 08:37
riječani moji! predložite mi nekog zubara koji je "od povjerenja" po vama plizzzzz
hvala!:)
jel bitno da ima ugovor s zdravstvenim ili ne?
cutecat
23.02.2005., 16:48
meni su ovi iz Medica bili skroz OK (sad su u RiDent-u na Turnicu). Operirala 1 umnjak, 2 granuloma, ma super. Mislim da i dalje imaju ugovor sa HZZO-om.
A da li netko zna psihijatra ili psihoterapeuta koji se bavi prolemima ovisnosti i problema prehrane? Imoze na PM
Zmijica
24.02.2005., 13:01
Taroth kaže:
Ne Grudena nizaboga! :horor: :eek:
Osim ako nisi tako sjeban da ti je sve ravno...
Zena mu je (isto psihijatrica, specijalizirana za djecu i mlade) skroz OK i strucna.
Probaj tu:
http://www.dpp.hr
Generalno, preporucam psihoterapeuta, ne psihijatra. Osim ako se stvarno ne radi o mentalnoj bolesti ili sumnji na to.
JEWELLERY
04.03.2005., 21:36
Zanima me koliko košta taj dr Šantek! Pretpostavljam da je prvi pregled besplatan...
Hajde ljudi dajte tocno adrese tih kiroprakticara i cijene tretmana, bas me sad uhvatila ukocenost - pa kad se kunete da se tako uspjesno otklanjanjaju problemi!
I ja bih pomoc!
Dajte adresu tog u marticevoj i drugih?
Hvala
Reaktivac
28.04.2005., 23:18
Neka preporuka za dobrog,privatnog zubara u Zagrebu ? Hvala...
Ja idem s klincima kod zubarice koja koristi ozon za liječenje karijesa. Klinci su oduševljeni. Vidi www.drstolar.hr.
Manuella
04.05.2005., 00:17
Dr.Andrej Meniga u Frankopanskoj...odličan zubar,vrhunski...ali i košta..po zubu oko 300 kn,zavisi jeli samo popravak ili i liječenje zuba.
toorkish
04.05.2005., 03:18
Ovisi u kojem dijelu grada.
Manuella kaže:
Dr.Andrej Meniga u Frankopanskoj...odličan zubar,vrhunski...ali i košta..po zubu oko 300 kn,zavisi jeli samo popravak ili i liječenje zuba.
istina! :s
jel' još radi na stomatološkom faksu u ambulanti?
dr. mia matošević - novaković u sesvetama, kašinska cesta.
091 500 16 40
Ja totalno zadovoljan svojom "socijalnom" zubarkom u Gundulićevoj.
Pozdrav svima,
Imam sad već nekoliko godina neke bijele fleke po stomaku i već sam promijenila par dermatologa (doduše, nikad nisam bila kod privatnika) i to mazala raznim kremama. Nije pomoglo. bio je dugo status quo, pa sam se i pomirila sa situacijom. ali, sad se cijela stvar opet širi... fleke su se proširile, imam ih na cijelom trupu, a na suncu se posebno sve iziritira, pa se vidi sa 100 metara...
uglavnom, odlučila sam opet ići u borbu, a za to mi treba pomoć dobrog dermatologa. Molim vas za koju preporuku...
hvala!
jedantamo
27.06.2005., 18:34
poglej PM
Dr. Pasic na Salati. Vrhunska strucnjakinja.
Kristina19
27.06.2005., 18:43
Moja frendica ima isto tako fleke (ali imala je i po licu) i išla je na nekakve terapije na Šalatu i puno su juj pomogle. Rekla je da joj je dermatologica u domu zdravlja u Novom Zagrebu (tamo u Sigetu). Čula sam da je dobra i u Krugama. Ja se spremam kod nje. Navodno je žena ovak malo čudna ali svi ju hvale što se posla tiče!
Sretno!
A i mislim da ima dobrih dermatologa i bez privatnika.
dr. mirjana tudorić
radi privatno na malešnici
:D eh, od vas nikad pomoći. :D sad imam previše imena, pa opet ne znam koga odabrati. ali, javim vam kako je bilo.
tilla kaže:
dr. mirjana tudorić
radi privatno na malešnici
Odlična :top:
Storm13
10.07.2005., 00:11
Znam da je bilo vec hrpa tema o aparaticima, ali nigdje se ne spominju imena lijecnika. Moram staviti fiksni aparat, a ne zelim bezveze usetati u neku ordinaciju pa vas molim da mi preporucite nekoga.
Ordinacija Anić u Bauerovoj ulici...
ja sam tamo išla kad sam imala aparatić
i zadovoljna sam bila.Naravno to je privatnik
Mia-Sofija
17.08.2005., 18:41
molim da me savjetujete gdje u zg ili osijeku su najbolji privatni zubari i koliko kostaju; idem u hr za mjesec dana...
posaljite brojeve telefona, adese ako imate,
hvala!:)
kentaur
18.08.2005., 09:05
Lovrenčić u uličici iza Sheratona, preko puta mirovinskog
LOVRENČIĆ GORAN, DR. Zagreb, Trpimirova 17 telefon na PM - ne zaboravite, ovo nije Mali oglasnik ;)
jako je dobar
i slušat ćeš ugodni jazz dok će ti nježno bušit zubiće :D
Mia-Sofija
19.08.2005., 13:19
puno hvala na savijetu, nazvacu ga uskoro.Dajte javljajte se jos ko zna dobrog zubara!:)
jojerfra
20.08.2005., 20:22
u Osijeku dr. Sikora, poliklinika Sikora, j.j. strossmayera 253a, telefon na PM
stvarno je super ja sam bio kod njega a i starci mi idu... i dobro je što je puno jeftinije u Osijeku nego u Zg...
U Os je definitivno najbolji Dr. Zvonimir Mihaljević, ordinacija mu je u Čepinu. Upravo iz tog razloga se treba naručiti bar 3 mjeseca ranije :)
margareta
29.08.2005., 09:05
Molim Vas da mi preporučite dobrog okulista u Zagrebu. Naime, željela bih prestati nositi leće te ponovo kupiti naočale. Leće sam kupovala u Optokontaktu u Vlaškoj te bih promijenila okulista.
Hvala unaprijed
Nabavi rupicaste naocale i vjezbaj s njima. Prestani nosit te konvencionalne jer ti nece popravit vid :w
violent_femmes9
29.08.2005., 15:18
Zmaj kaže:
Nabavi rupicaste naocale i vjezbaj s njima. Prestani nosit te konvencionalne jer ti nece popravit vid :w
savjet ti je bas zesci
pa ni ne sluze naocale da izlijece miopiju ili dalekovidnost :rolleyes:
ali itekako sluze da omoguce normalan zivot, na tome im hvala :)
margareta, ako je samo dioptrija u pitanju, to ti moze odrediti bilo tko
ja idem u bolnicu kod subspecijaliste, koji mi usput odredi i dioptriju, pa ti ne mogu direktno pomoci, sori
Pa znam da ni nisu napravljene da ispravljaju vid. Ali zasto bi ih nosila ako joj neispravljaju vid? Do kraja zivota tako. Bolje da vjezba par mjeseci i ispravi potpuno vid.
Kako mislis da vježbam da bih ispravio vid ?
Od prije par mjeseci i meni je dijagnosticirana miopija pa povremeno nosim naocale.
Vjezbas fokusiranje sa tim rupicastima naocalama. Vjezbas ocni misic.
To su ti najobicnije naocale od plastike sa rupama u toj plastici, nemaju lece.
I da neznam kakvu dioptriju imas, vidit ces savrseno sa njima. Univerzalne su.
Imas ih na ocima 30min-1h dnevno, radis normalne stvari, i tako par mjeseci.
I za to vrijeme nesmijes nosit obicne naocale. Sto moze bit problem.
0.75, a di se mogu nabavti te rupicaste ?
http://www.biorama.hr
Odi na proizvodi pa na veda vision. Tamo dodu 200 kn. Sto nije puno u odnosu na obicne naocale, ali nije ni malo za komad plastike. Tako da ti savjetujem da netrcis odmah uzet, nego malo pogledaj po nekakvim ducanima, kineskim mozda, mozda ima negdje jeftinije.
:rofl: a jel možda ima i jeftinijih GP leća kod Kineza :D
Hvala ti na dobronamjernim savjetima no čovječe kakva to mora biti vježba da meni korigira miopija+astigmatizam =-7 ? Pa to jedva laser korigira, a ne rupičaste naočale. Ruku na srce, kao i kod ostalih mišića na tijelu svaki mišić vježbom ojača, no prestankom vježbe uglavnom atrofira zar ne? prema tome učinak tih naočala nije trajan?
kentaur
30.08.2005., 09:02
dr Henč
nalazi se na zapadnom dijelu parkića - potez od Tekstilca i Kulušića prema Ministarstvu obrane
najnaj je Željko Gredičak samo ne znam da li se i dalje time bavi ili se potpuno posvetio kartingu
ja najviše vjerujem kompjuterskoj kontroli vida
Kompjutorski program je radio čovjek. I računalo nikad ne može unatoč i najboljem algoritmu predvidjeti svaku specifičnost.
Toliko iz struke.
Veky kaže:
:rofl: a jel možda ima i jeftinijih GP leća kod Kineza :D
Hvala ti na dobronamjernim savjetima no čovječe kakva to mora biti vježba da meni korigira miopija+astigmatizam =-7 ? Pa to jedva laser korigira, a ne rupičaste naočale. Ruku na srce, kao i kod ostalih mišića na tijelu svaki mišić vježbom ojača, no prestankom vježbe uglavnom atrofira zar ne? prema tome učinak tih naočala nije trajan?
Bubno sam bezveze kod kineza :D
Cuj neznam jel moze rijesit tvoj problem. Mozes pokusat.
Recimo da ti moze pomoc, ili ces vjezbat 30 min svaki dan do kraja zivota sa tim naocalama, ili 12 sati dnevno nosit konvencionale naocale ili lece.
Teze taj misic atrofira kad se izvjezba.
Trebalo bi vjezbat par puta tjedno kad se potpuno ispravi vid, ne bas svaki dan.
kentaur kaže:
dr Henč
nalazi se na zapadnom dijelu parkića - potez od Tekstilca i Kulušića prema Ministarstvu obrane
također (henč-petrinović, ako se ne varam)
ja također tražim dobrog okulistu tj. želim otići od dr. Bilić koja je em preskupa em se dugo čeka:( i nekako nije preveč pedantna pri pregledu, čini mi se:flop: je li taj dr. Henč za preporučiti i kad su leće u pitanju?
Ako se bojiš zubara onda ti mogu preporučiti da si pogledaš prvo stranicu
www.drstolar.hr.
Ta ordinacija jedina u Zagrebu radi sa najnovijom metodom sa ozonom sa aparatom HealOzone bez brušenja zubi.
Koliko dode ovaj ozon tretman?
214 kn kompletan tretman sa kontrolnim pregledom i ispunom na kraju + 120 kn paste za remineralizaciju. Ako se tretira više zubi trebaju samo jedne paste.
Optika Stepinac (http://www.optikastepinac.hr/pocetna.htm), tržni centar na Savici. Jedna starija teta doktorica, crna - pregledavala me dugo i skužila da nemam astigmatizam nakon što sam godinu i pol bespotrebno nosila cilindre. :bonk:
Hvala joj. :)
ivan_maks
02.09.2005., 15:40
Dr. Gabric, Klinika Svjetlos..on je u Bukovackoj...kod Maksimira
Da, dr. Gabrić je zakon, po meni najbolji okulist u Hr.
Inače, pomalo OT. Nakon 4 godine sa Alcon otopina prešao san na Total Care prije dva dana i iznenadio sam se boljim osjećajem. Leće su mi "lakše" i bolje ih nosim na oku.
ivan_maks
02.09.2005., 16:33
Veky kaže:
Da, dr. Gabrić je zakon, po meni najbolji okulist u Hr.
Inače, pomalo OT. Nakon 4 godine sa Alcon otopina prešao san na Total Care prije dva dana i iznenadio sam se boljim osjećajem. Leće su mi "lakše" i bolje ih nosim na oku.
i za mene isto...samo sto su mu pregledi mozda malo preskupi...
Total Care je za polutvrde...jel da??
:rolleyes:
biancazg
03.09.2005., 20:30
Kompjutorska kontrola vida?
Zafrkavas me? Kako to nekome može biti dobro?
Mene moj doktor na to poslao tri puta za redom, i sva tri puta mi izbacilo neku totalno drukciju dioptriju.
roberta carlos
05.09.2005., 14:15
Godiva kaže:
Optika Stepinac (http://www.optikastepinac.hr/pocetna.htm), tržni centar na Savici. Jedna starija teta doktorica, crna - pregledavala me dugo i skužila da nemam astigmatizam nakon što sam godinu i pol bespotrebno nosila cilindre. :bonk:
Hvala joj. :)
dr. nola?
ivan_maks kaže:
Total Care je za polutvrde...jel da??
Ovaj moj je za tvrde i polutvrde (RGP) :top:
ivan_maks
05.09.2005., 23:09
Veky kaže:
Ovaj moj je za tvrde i polutvrde (RGP) :top:
ma znam to sam prije imo...al sad imam meke lece i RENU otopinu... :cool:
Dr. Ćuruvija-Opačić
Oftamološka ordinacija, Langov trg (mislim da je br. 9)
Ona je jedna od vodećih specijalista za leće u HR (ali i za naočale je naravno ok). Kod nje sam već preko 8 godina (polutvrde leće) i sve je jako dobro (za razliku od Rebra čiji mi je kabinet za leće bio koma).
Jedino što ćeš morati platiti pregled (ništa socijalno), ali se meni isplati - siguran sam da će sve biti u redu i da sam godinu dana miran.
Što se tiče kompjuterskog pregleda, može, ali ipak treba vid provjeriti i dobrim klasičnim čitanjem s ploče - najbitnije je kako ti vidiš, a ne kaj kompjuter kaže.
ivan_maks
06.09.2005., 18:54
Ajvar kaže:
Dr. Ćuruvija-Opačić
to mi nes opasno kriminalno smrdi... :confused:
A čuj, mislim (prema tvom nicku) da ti je prezime problem... pa da, pretpostavljam da je to puno važnije od činjenice da žena (Ćuruvija-Opačić) ima jedan od najstarijih kabineta za leće u hr, da ima gomilu klijenata (zadovoljnih - inače se ne bi vraćali) te da je predsjednica Kontaktološke sekcije pri Hrvatskom oftalmološkom društvu Hrvatskog liječničkog zbora...
Ili možda griješim.
Vjerojatno i Milanka Opačić "opasno kriminalno smrdi"
Zmijica
07.09.2005., 16:08
Ma nemoj se nervirat Ajvar, pusti idiota...
(di je moderator, jebemumisa :mad: )
Potpisujem Curuviju-Opacic :top:
Kod nje se mogu i lece odmah narucit.
Lova? 300-400 kn za pregled (ukljuceno mjerenje ocnog tlaka i pregled pozadine), 700 kn lece.
A ja jesam kompliciraniji slucaj.
Dioptrija mi je dvoznamenkasta brojka :(
ivan_maks
07.09.2005., 17:24
Ajvar kaže:
Vjerojatno i Milanka Opačić "opasno kriminalno smrdi"
pa mozda...ko zna... :rolleyes:
ivan_maks
07.09.2005., 17:26
Zmijica kaže:
Ma nemoj se nervirat Ajvar, pusti idiota...
(di je moderator, jebemumisa :mad: )
Potpisujem Curuviju-Opacic :top:
Kod nje se mogu i lece odmah narucit.
Lova? 300-400 kn za pregled (ukljuceno mjerenje ocnog tlaka i pregled pozadine), 700 kn lece.
A ja jesam kompliciraniji slucaj.
Dioptrija mi je dvoznamenkasta brojka :(
slusaj duso...ti bi moderatora zvala, a mene vrijedjas...daj si smiri strasti i hormone, jer ja ovdje nikoga nisam vrijedjao....
a sto se tice topika...kao sto vec rekoh...i kod dr. gabrica u bukovackoj je pregled negdje 300 kuna, mozes isto odma dobit lece..a naocale u vrlo kratkom roku...
snjezana_1
20.10.2005., 22:09
Dijagnosticiran mi je opsesivno kompulzivni poremećaj i bila sam u Vrapču gdje sam za terapiju naručena tek za 2 tjedna, a i sam pregled je trajao 10 minuta. Kako već tjednima sate provodim ponavljajući različite radnje i već me je strah da na poslu to svi vide odlučila sam se za privatnog psihijatra koji će mi ipak posvetiti više od 5 minuta.
Problem je što ne mogu nigdje naći ni preporuku ni obavijest o tome tko je od privatnika spacijaliziran za taj poremećaj.
Molim vas da mi pomognete i ako ne u postu onda na PM pošaljete imena. Unaprijed hvala.
snjezana_1 kaže:
Dijagnosticiran mi je opsesivno kompulzivni poremećaj i bila sam u Vrapču gdje sam za terapiju naručena tek za 2 tjedna, a i sam pregled je trajao 10 minuta. Kako već tjednima sate provodim ponavljajući različite radnje i već me je strah da na poslu to svi vide odlučila sam se za privatnog psihijatra koji će mi ipak posvetiti više od 5 minuta.
Problem je što ne mogu nigdje naći ni preporuku ni obavijest o tome tko je od privatnika spacijaliziran za taj poremećaj.
Molim vas da mi pomognete i ako ne u postu onda na PM pošaljete imena. Unaprijed hvala.
Uzmi tel. imenik ili gradski vodič Zig-Zag, tamo ih imaš pa zovi. Navodno je dobar Đorđević, stanuje negdje u Mesničkoj.
soapfreak
30.10.2005., 13:32
Snježana, pošaljem ti u toku dana pm.
pozdrav
snjezana_1
08.11.2005., 21:25
Nisam još ništa dobila na PM; još uvijek tapkam u mraku.
Preko imenika je nemoguće naći psihijatra za posebno područje, nigdje ne piše tko je za što specijaliziran, a bila sam kod jednog privatnika koji je rekao da me može liječiti, a nije točno znao ni što je OKP.
deatwin
09.11.2005., 08:26
...a da preko imenika jednostavno iznazivaš sve psihijatre koji su navedeni u imeniku...i probaš na taj način saznati koji od njih najbolje "pokriva" OKP...
Ili da nazoveš Centar za krizna stanja na Rebru......i tamo pitaš za preporuku....
Lječničku komoru.......
Žao mi je, ali drugi savjet nemam...
Sretno u lječenju
Nazovi Rebro "Klinika za psihološku medicinu", oni ti imaju najbolje stručnjake. I imaju normalnu satnicu terapijsku. Kad jednom dobiješ svojeg terapeuta, on/ona imaju za tebe rezerviran termin i ideš koliko treba (koliko sam ja informirana, a ti vidi), nazovi i pitaj - broj imaju u imeniku garant.
Dora Maar
14.11.2005., 15:24
Jel takav uopće postoji?
Najprije mi je privatnik (superljubazan, sve pet) sjebao zub. Kad sam ga za par dana nazvala da nešto nije u redu rekao mi je da pretjerujem da je to reakcija. Onda sam fino dobila gangrenu. Otišla k drugom (manje ljubazan, mislim da je prikriveni gay) koji je pljuvao po tom prvom i isto sjebao stvar. Prerano je napunio zub jer je, citiram " želio danas više završiti s tim", tako da sad vjerojatn opet imam jebenu gangrenu. Loša verzija je što su sad kanali puni i sve me strah da ne završim na kirurgiji.
No, kanimo se te teme, nekako ću to riješiti.
Moje pitanje je postoji li kvalitetan zubar u Zagrebu, nije bitno jel privatnik ili je Bogu iza nogu?
HELP MEEEEEEE
ovo sam ja htjela pitat. :D
preselila sam se, ne mogu više ić kod svoje dobre lakoruke nježne zubarice, strah me otić kod nekog naslijepo.
samo meni privatni zubari nisu opcija. imam zube ko putar, to bog isus ne bi poplaćao.
lokacija nebitna. imam pokaznu, plan grada i dvije zdrave noge. :D
Sorry što ne odgovaram na tvoje pitanje, ali možeš li mi reći koliko je dugo on liječio taj tvoj zub? (Kad misle da ga je prerano napunio)
Dora Maar
15.11.2005., 09:16
Zašto je to bitno?
Čisto me zanima, jer je i meni jedan zub u procesu liječenja.
alexxx kaže:
ovo sam ja htjela pitat. :D
preselila sam se, ne mogu više ić kod svoje dobre lakoruke nježne zubarice, strah me otić kod nekog naslijepo.
samo meni privatni zubari nisu opcija. imam zube ko putar, to bog isus ne bi poplaćao.
lokacija nebitna. imam pokaznu, plan grada i dvije zdrave noge. :D
Ja bih ti preporucila da smanjis ili izbacis secer i slatikse i samo ces trebati redovne preglede.
Ja sam to naucila u Kanadi, di je jedna plomba par stotina dolara
:eek:
Dora Maar kaže:
Jel takav uopće postoji?
Najprije mi je privatnik (superljubazan, sve pet) sjebao zub. Kad sam ga za par dana nazvala da nešto nije u redu rekao mi je da pretjerujem da je to reakcija. Onda sam fino dobila gangrenu. Otišla k drugom (manje ljubazan, mislim da je prikriveni gay) koji je pljuvao po tom prvom i isto sjebao stvar. Prerano je napunio zub jer je, citiram " želio danas više završiti s tim", tako da sad vjerojatn opet imam jebenu gangrenu. Loša verzija je što su sad kanali puni i sve me strah da ne završim na kirurgiji.
No, kanimo se te teme, nekako ću to riješiti.
Moje pitanje je postoji li kvalitetan zubar u Zagrebu, nije bitno jel privatnik ili je Bogu iza nogu?
HELP MEEEEEEE
Pa, zar privatnici mogu tako radit sto hoce?
Mozes li se negdje zalit, ili ih prijavit?
talia, vjerovala ili ne, kao shto ima osoba koje imaju 'slabu' kosu ili nokte, tako postoje osobe krhkih i osjetljivih zuba, ma koliko vodili brigu o prehrani i higijeni.
magic kaže:
talia, vjerovala ili ne, kao shto ima osoba koje imaju 'slabu' kosu ili nokte, tako postoje osobe krhkih i osjetljivih zuba, ma koliko vodili brigu o prehrani i higijeni.
Pa, ja sam ta.
Ja sam se uvjerila na svojoj kozi.
Plus, mi je to i moj zubar rekao.
Manje secera, manje kvarenja.
Uostalom, sta ima za izgubiti, moze samo biti bolje, ako smanji secer.
Nije kao da je secer zadrava namirnica puna vitamina...:D
.
voće je slatko. u voću ima šećera. voće je zdravo. naprimjer.
nego, jel itko u zagrebu ide kod zubara pobogu? :D
talia kaže:
Pa, ja sam ta.
.
okej - ti si se loshe hranila i tebi je pomoglo. ima ih koji se superzdravo hrane a i dalje im se zubi kvare. kao shto ima osoba koje se hrane smecem i ne peru zube a imaju osmjeh za snimanje reklama. nema pravila. ajmo natrag temi :top:
alexxx kaže:
voće je slatko. u voću ima šećera. voće je zdravo. naprimjer.
nego, jel itko u zagrebu ide kod zubara pobogu? :D
Govorim o rafiniranom seceru i slatkisima, ne o vocu.
Natrag na temu, ja ne zivim u ZG, pa ne mogu pomoci.
Nego, cure, stvarno, kako ide to s privatnm zubarima, zar nema neke garancije, ne moze se reklamirati i slicno?
:confused:
magic kaže:
okej - ti si se loshe hranila i tebi je pomoglo. ima ih koji se superzdravo hrane a i dalje im se zubi kvare. kao shto ima osoba koje se hrane smecem i ne peru zube a imaju osmjeh za snimanje reklama. nema pravila. ajmo natrag temi :top:
Ok, ako ti znas bolje od zubara, zasto ne otvoris stomatolosku ordinaciju u Zagrebu, vidis da je problem? :zubo:
PS:
Neki ljudi puse, pa ne dobju rak pluca, znaci da nema pravila?
Takodjer, jedna zena na mom poslu je pusila tokom obje trudnoce i djeca su joj zdrava. I ona tvrdi da nema pravila, da li je u pravu?
tough_cookie
15.11.2005., 21:57
ja imam jako dobrog zubara!!
:D
DrSigmundFreud
15.11.2005., 22:59
:W eh, tu sam
i ja tražim dobrog (i brzog) zubara u Zagrebu ili okolici
ovaj moj moj u Beču je super, ali dere....:horor:
Andariel
15.11.2005., 23:04
i ja se pridružujem upitu :D
u obzir ne dolaze privatnici :o
nego, jel ima tko iskustva sa zubarima iz studentske poliklinike? ići tamo ili ne? :confused:
Dora Maar
16.11.2005., 12:40
cookie, daj broj kaj škrtariš :):)
yoh, stari mi je liječio jedan zub dva mjeseca, ovaj užasnu gangrenu jedno osam dana. osjetila sam da nije još "čist" do kraja, još je bilo sve upaljeno, nije se smirlila upala, a vidjela se sjena i na snimci
čak sam čula i drugu kolegicu kako mu govori da ona to još ne bi punila...i nemreš bilivit, on je to "htio završit".
završila bih ja njemu sad sudskom tužbom, ali nemam nikakv dokaz. niti karton, niti račun da sam bila, kak ću dokazat da sam bila uopće tamo? kaj misliš da će kolegica posvjedočit u moju korist? aha, bude
e, potrovat ih sve treba, POTROVATI
Ja isao zubaru u dom zdravlja na crnomercu.
bilo je ok.
nitko ne ide kod zubara il nitko nije zadovoljan? :D
cicap, jedno vrlo važno pitanje. kolka ti je tolerancija na bol? :zubo:
Dora Maar kaže:
cookie, daj broj kaj škrtariš :):)
yoh, stari mi je liječio jedan zub dva mjeseca, ovaj užasnu gangrenu jedno osam dana. osjetila sam da nije još "čist" do kraja, još je bilo sve upaljeno, nije se smirlila upala, a vidjela se sjena i na snimci
čak sam čula i drugu kolegicu kako mu govori da ona to još ne bi punila...i nemreš bilivit, on je to "htio završit".
završila bih ja njemu sad sudskom tužbom, ali nemam nikakv dokaz. niti karton, niti račun da sam bila, kak ću dokazat da sam bila uopće tamo? kaj misliš da će kolegica posvjedočit u moju korist? aha, bude
e, potrovat ih sve treba, POTROVATI
Oprosti, a zasto nemas racun?
Sama si kriva, ako nisi trazila racun.
I dalje ga mozes prijavit, da ne izdaje racune.
Kako si paltila? Keshom?
2revolution
17.11.2005., 00:46
ja sam baš prije nekih mjesec dana od privatnika se vratila teti zubarici u dom zdravlja - jerbo me ovaj privatnik ubijao u pojam svojom žurbom, non stop gužvama i čekanjem makar imam dogovoren termin i na kraju je kulminiralo jebenm upalom koju sam vukla skoro 2 tjedna i od koje sam čak bila zabrijala da će mi zubi svi ispasti koliko me bolilo i izmaltretiralo
:zubo:
za sad mislim da je odluka bila dobra, jednostavno zbog konkurencije i sveg tog - svi oni su tu negdje klasa.
dom zdravlja je voltino, toje zapravo dom zdravlja Zapad ali mislim da to više ne ide po mjestu stanovanja
žena je fakat cool, ima ručicu laganu i malu i tiho priča to mi strašno paše dok sjedim na onoj odrunoj stoličetini
:rolleyes: :D evo sam neki dan čistila kamence i to kaj nikad nisam podnosila sad mi ej bilo skroz zanimljivo i totalno djeluje pročišćavajuće:o :D
jedino sam skužila da je jako nabrijana na pušače i voli držati predavanja o štetnosti pušenja za moje zubeke
iskreno govoreći i s materijalne strane nije loše ić na knjižicu zubaru. kako spadam u onaj dio čovječanstva kojem zubi stvaraju probeleme svako toliko - apsolutno podržavam povratak u domove zdravlja! :cool: :zubeki:
alexxx kaže:
nitko ne ide kod zubara il nitko nije zadovoljan? :D
cicap, jedno vrlo važno pitanje. kolka ti je tolerancija na bol? :zubo:
Ne razmišljam previše o tome, ako razmišljaš - ne bu dobro!
Bitno mi je da sam se natjerao da dođem i da se to mora odraditi, jer ako ne - samo će mi biti gore nego što je.
Ako nema nekih nepredviđenih komplikacija (ako, u mom slučaju, zubar zna što radi), lako je pretrpjeti bol.
Zato samo navalite :D !!!
:zubeki:
Dora Maar
17.11.2005., 11:31
2revolution, kako se zove?
koliko si čekala da te prime? naime, ono tipa dodjite za dva mjeseca mi nije neki fun...pa ti otvori zub pa dodjite za mjesec...
Nazalost ucestalo je da zubari pljuvaju jedni po drugima.I frizeri to rade,valjda smo takva nacija.
Vrhunski strucnjaci koji se bave kanalima cesto zatvaraju i rjesavaju zub u jednoj jedinoj posjeti.
Pises,privatnik ti je sjebao zub pa si ga zvala za par dana i bila je gangrena:misli: Ajde dobro.Kanali puni i opet gangrena,ajde dobro.:zubo:
Ali da bi jos zavrsila zbog revizije kanala odmah na kirurgiji:misli:
MA nemam pojma,ali da ja razmisljam o tome da li da tuzim nekog ili ne prvo bi malo proguglala ili bi nazvala stom.komoru ili prosetala do faxa i uopce se raspitala o mom problemu.
A tek onda bi bacala drvlje i kamenje po ljudima.
A stvarno mislite da si oni koji rade s HZZO-om mogu priustit najbolji materijal:confused:
atlantis
17.11.2005., 14:28
cicap kaže:
Ja isao zubaru u dom zdravlja na crnomercu.
bilo je ok.
moj stomatolog iz DZ Crnomerec uzrokovao je ovo :D
khm :D
veselo (http://www.forum.hr/showthread.php?s=&threadid=67265)
Mene je taj moj zubar spasio.
I, imam o njemu sve najbolje za reći.
Bila mi je ispala plomba i trpio sam užasne bolove zadnjih 2 sata na poslu, da sam se htio nokautirati.
A buduci da nisam imao svoga zubara u ZG-u na putu do hitne sam svratio u ljekarnu da si uzmem nešto, ali ni to baš nije pomagalo.
Na hitnoj me nisu htjeli primiti zato što sam rano došao, oko 18h, tj. trebao sam čekati i samo bi mi ga izvadili.
Pa sam nakon toga otišao do Črnomerca i uletio kod prvoga zubara koji me je riješio bez puno pitanja.
Poslije sam se upisao kod njega i slijedećih mjeseci smo se "družili" dok mi nije popravio sve što je bilo.
Možda nam je isti, ne znam.
Pročitao sam tvoj slučaj.
:top:
Dora Maar
17.11.2005., 14:57
Ne kužim zašto nitko neće napisati imate dobrog stomatologa, iako je imao iskustva s takvima. Kaj vam je žao pohvalit čovjeka da mu ne napravite reklamu ili što? Ne kontam..
Dora Maar kaže:
Draga, vrati se u prvi osnovne, u onu zgradu oko koje si se ševila s tatom i rijetko ustvari ulazila u tu zgradu, i nauči čitati s razumijevanjem. Onda se uključi u raspravu, može?
Vidim da ti treba kvalitetan lijecnik, ali bojim se da za tvoje probleme nije kompetentan stomatolog:kava:
Dora Maar kaže:
Draga, vrati se u prvi osnovne, u onu zgradu oko koje si se ševila s tatom i rijetko ustvari ulazila u tu zgradu, i nauči čitati s razumijevanjem. Onda se uključi u raspravu, može?
Vidi budale sta pise :bljak:
cicap kaže:
Ne razmišljam previše o tome, ako razmišljaš - ne bu dobro!
Bitno mi je da sam se natjerao da dođem i da se to mora odraditi, jer ako ne - samo će mi biti gore nego što je.
Ako nema nekih nepredviđenih komplikacija (ako, u mom slučaju, zubar zna što radi), lako je pretrpjeti bol.
Zato samo navalite :D !!!
:zubeki: ako ima tešku ruku pa boli više nego je nužno potrebno, bit će me strah, ako me strah, izbjegavat ću naručivanje dok me neki zub ne počne tako bolit da ne mogu funkcionirat. imala sam zubaricu koje sam se bojala. nije bilo dobro. :D
Eto, vidiš da ti je to sve u glavi.
;)
ja znam zubara kod kojega bih išla kad bi mi se pojavio kakav veći problem:) inače idem kod "svojeg" izabranog zubara i sasvim je ok, nemam nikakvih problema premda nisam baš najredovitija s pregledima:D ali ovaj drugi tip je vrhunski (i skup ko' vrag, naravno);) pošaljem ti info na pm ako želiš...
ja sam jako zadovoljna svojom stomatologicom; liječi mi gornju dvojku ima već skoro 3 mjeseca samo da ne moram ići na operaciju
ima privatnu ordinaciju
ljubazna, stpljiva, vesela i simpatična, a uz to kad vam popravlja zube vi gledate film na monitoru ispred sebe :D
ako nekoga zanima kontakt javim mu na pm
Dora Maar
29.11.2005., 12:04
Lijepo molim onda kontakte na private :))
I cijene, ako može i adrese...tx!
nadrobljeno je svega,a nigdje adresa nekog dobrog zubara. :rolleyes:
So moze netko,ako zna :( puko mi je zub pa mi treba sto prije. :moli:
Elektrodječak
02.12.2005., 02:09
Mene je moja bivsa poslala vadit zub, nova ga je izljecila za 2 mjeseca uz zgrazanje na petljancije one prije....uglavnom ova nova je super, ali nema smisla da je preporucujem jer je zena prebukirana skroz i ne prima nove pacijente, ja sam se uvukao preko veze prakticki....obe su na HZZO
milenii
02.12.2005., 14:50
Pa ni ja ne mogu vjerovati da nitko nije napisao niti jednu adresu, ime ili br. telefona ni jednog zubara.:flop: Bilo bi stvarno dobro da se ovdje nađu pohvale ali i pokude imenovanim zubarima. Neki od tih mesara ne zaslužuju ni lipe a ljudi im uporno dolaze upravo zato što ne znaju. Pomozite jedni drugima i ne laprdajte bez veze po temi. Ja ću otići tamo gdje mi je najbliže doma pa mi se možda posreći.
Javit ću vam dojmove i iskustva.
Studentica
02.12.2005., 17:19
meni je super dr. Dvojkovic u Dalmatinskoj!!!
radi preko HZZO, a moze i privatno :)
eto ja sam prezadovoljna :)
:top:
Studentica
02.12.2005., 17:21
a ne preporucujem dr. Stefanec-Papic jer previse gleda materijalni dio i osjecam se ko da sam prisiljena doci na kontrolu. a za nju rade cure koje su tek zavrsile fax, a mijenja ih cesto. pa ako imas srece, dobijes dobru, ako nemas, nemas.
uglavnom za nju
:flop:
talia kaže:
Pa, ja sam ta.
.
Moj decko je zubar, na zalost nije u ZG pa vam ga ne mogu preporuciti, a i privatnik je i skup je.
No, zasto sam ovo citirala, zato sto je njegov komentar na ovo bio: "Da je to istina ne bih ja imao ni cetvrtinu posla od onog sto imam"
Eto, ako je tebi pomoglo, onda super, ali da ce izbjegavanje secera pomoci da se zubi ne kvare, to nije tocno.
alexxx kaže:
ako ima tešku ruku pa boli više nego je nužno potrebno, bit će me strah, ako me strah, izbjegavat ću naručivanje dok me neki zub ne počne tako bolit da ne mogu funkcionirat. imala sam zubaricu koje sam se bojala. nije bilo dobro. :D
zato ides kod privatnika, i za injekciju mu platis 50 kn vise popravak zuba. Najbolje potrosenih po-50 kuna u mom zivotu :D
Dr. Adrijana Haramija; ima privatnu ordinaciju na Gračanima, Grabešćak 10, jako sam zadovoljna s njom; cijela moja obitelj ide kod nje na moju inicijativu i svi su prezadovoljni; a ja napokon idem s veseljem kod zubara, čudno za povjerovat, ali tako je :D
Najbitnije od svega što se osjećam ugodno, pusti mi ili muziku ili film; ima najnovije materijale i opremu i super je kao osoba što mi je ipak najbitnije od svega.
Bivša zubarica bi mi napravila što treba, ne baš najbolje i to je to; ova fino uzme vremena koliko treba; i sve mi govori što radi; tako da se ne osjećam ko da sam na traci.
i nije mi žao ni jedne kune ni to što imam pola dana jahanja do nje.
uh, ja se raspisala, nadam se da sam pomogla
andjeo_s_ greskom
06.12.2005., 12:16
Goran Vidovic
poliklinika SP savska 23
ljubazni
pazljivi
strpljivi
polako lijeci
bitan mu je svaki detalj...
slika svaki korak lijecenja...
meni ok zasad
Red_calibra
23.12.2005., 11:21
Preporučila bih dr. Mladena Karakaša, u Sesvetama... privatnik, izvrstan... ja sam otišla kod njega na preporuku drugih...i ostala. ljubazan, stručan... nije ni pretjerano skup.
touch_of_pink
04.01.2006., 17:01
Dobar dan...
Možete li mi preporučiti nekog dobrog privatnog stomatologa u zagrebu, po mogućnosti centar, trešnjevka i okolica...
I da, kako se otprilike kreću cijene kod privatnika? ako znate...
Red_calibra
06.01.2006., 11:07
Dobar dan...
Možete li mi preporučiti nekog dobrog privatnog stomatologa u zagrebu, po mogućnosti centar, trešnjevka i okolica...
I da, kako se otprilike kreću cijene kod privatnika? ako znate...
Moram jednog liječnika izdvojiti tu... radi se o dr. Deanu Cekiću, web: www.ordinacijacekic.hr , riješio mi je veliki problem koji nisu mogla 3 stomatologa i prezadovoljna sam uslugom,izuzetno je temeljit, ljubazan, kao i cijeli njegov tim i nije nešto preskup,imaš cjenik na stranici.
Sretno!
Nakon dugogodišnjih posjeta zubarima po prvi puta osjećam strah. Naime zadnja "socijalna " mi je toliko uništila pojedine zube da bih je :mad: ..
Možete li mi preporučiti zubare (privat ili zakupce ili u domovima zdravlja) samo da su pedantni i da znaju svoj posao...
THX
Jel ima netko za preporučit dobrog, strpljivog, pametnog... gastroenterologa? Jel može telefon, i raspon cijena? Hvala!
puno toga oćeš ti...
pa, da započmem:
Dr. med. Petar Vukelić
Specijalist interne medicine - gastroenterolog
Ulica Črnomerec 31/a/I kat
tel. 01/375 88 92
tel/fax: 375 15 90
Ordinira: pon.-pet. 8,00-16,00 ili po dogovoru
tough_cookie
16.03.2006., 12:17
puno toga oćeš ti...
pa, da započmem:
Dr. med. Petar Vukelić
Specijalist interne medicine - gastroenterolog
Ulica Črnomerec 31/a/I kat
tel. 01/375 88 92
tel/fax: 375 15 90
Ordinira: pon.-pet. 8,00-16,00 ili po dogovoru
potpisujem! :top:
a sestra mu je maher za gastroskopiju (da nije nje bilo, ne znam kak bih izdrzala, on je malo oguglao na muke pacijenata u tom segmentu ;) )
cijene - tu sad ovisi sto ces radit, meni je gastroskopija i uzv iznutrice ;) dosla 800 kn. (isplatilo se, ne zalim!)
osjećam povezanost.
s istim skenerom nam je prelazio preko tibice i provjeravao veličinu jetre, razvijenost gušterače, položaj bubreščića...
i isto nam je crijevce gurao u usta, pa kroz jednjak i ždrijelo sve do želučeka...
instant romantika.
ljubav uistinu putuje kroz želudac.
mush mushi
28.03.2006., 19:55
Molim nekog da mi preporuci dobrog oftamologa na podrucju Rijeke i gdje se u Rijeci mogu nabavit nocne lece tj. one koje skidaju dioptriju preko noci na jedan dan? Ako ne znate za Rijeku onda moze i u Zagrebu. Hvala
Mary Poppins
29.03.2006., 16:38
Ja sam bila kod dr. Pavičević (Optisol, na Korzu), na kompletnom pregledu. Meni je bila OK, našla mi je neku dioptriju iako nisam opće mislila da ju imam.
Nadam se da će i tebi pomoći :kiss:
mush mushi
29.03.2006., 17:14
Hvala ti, a za ove nocne lece nisi cula?
ima u zagrebu
http://www.poliklinikadrbaic.hr/
navodno su super i fakat funkcioniraju
problem je što rade do -4 dioptrije, ja bi probala da su za šišmiše :zubo:
mislim da je cijena 5000 kn, leće i pregledi
u svakom slučaju treba otić na pregled sa se vidi mogu li se uopće koristit
pisali smo već nekoliko puta na forumu o njima pa si malo potražite u prošlosti
evo vam
http://www.forum.hr/showthread.php?p=4768340
mush mushi
30.03.2006., 12:26
Thanx!
Mrs Flick
10.04.2006., 23:05
Nakon višegodišnjeg lutanja i vrlo neugodnih iskustava, nađoh jednu koju ne bi više mijenjala ni za što na svijetu: dr. Marija Bjelica-Stilinović, Horvatovac 84, Zagreb.
To je privatna ambulanta, super uređena i opremljena ko svemirski lab, a žena je oko 40 i totalni mrak - uvijek nasmijana i pristupačna, nema pitanja na koje nisam dobila odgovor, sve je napravljeno super kvalitetno i stručno i što mi je jako važno vrlo ugodno (koliko to može biti jedan posjet zubaru). Ima sve na jednom mjestu, i kirurga i protetičara i ortodonta i sve radove dokumentira - snimi posebnom kamerom stanje prije i poslije i čuva na kompu. Nije najjeftinija u Zagrebu, nije doduše ni najskuplja, ali vrijedi svake kune.
Da mi je netko rekao da bum se drapala od smijeha na zubarskom stolcu i da bum s gustom promatrala rezultate protetskih radova stvarno bi mislila da je skrenuo - ali eto, ima i toga :jumping:
Mrs Flick
Roving Gambler
03.05.2006., 12:37
Moj stomatolog je mislio da je rjesenje jednog problema vadenje vrha korijena zuba, ali me specijalistica gore navedenog poslala nazad jer da ona to ne bi dirala dok ne pocne nepodnosljivo boliti ili se ne upali. Stomatolog, koji je jako dobar, je na to zakolutao ocima i preporucio da odem u Zg potraziti drugo misljenje, jer da tu necu dobit bolje misljenje od ove kojoj me poslao a on moze jedino vaditi zub.
Roving Gambler
03.05.2006., 12:39
Ah, da dodam - ona smatra da je u zubu visak punjenja sto ce se vremenom kao anulirati, na sto mi je on rekao da je to proces koji postoji u "teoriji", traje 15-20 god i ne moze se srediti u potpunosti.
Probaj otić na Oralnu kirurgiju u Dubravi.
Moj je dragi svojedobno tamo bio i bio je jako zadovoljan liječnicima.
purgerica
04.05.2006., 14:56
cekaj to je kao popravak jednog zuba. Ono kaj ti klasicni zubar, izbrusi i stavi plombu, jel? I to kosta 214? A kaj znači ovo za više zubi i ista pasta?Znam da gluposti pitam,ali...
Yes, to je to i još me niš nije bolilo. Popravak jednog zuba košta 214 kn + 120 kn paste za remineralizaciju s kojim pereš zube mjesec dana. To je 334 kn za jedan zub. Ako ih trebaš više popravit (a takav sam ja bio) onda svaki sljedeći zub košta 214 kn, jer ti ne trebaju dvije paste za prat zube. Kužiš?
ja sam bila na stomatološkom fakultetu u gundulićevoj i ne bih opet.
vadili su mi osmice. prvi put je operacija trajala 15ak minuta, poslije sam bila tjedan dana naotečena, plakala ko kišna godina, jer mi upće nisu rekli šta će mi radit. nisam imala pojma da ću imat 3 šava u ustima. stvarno šok!
druga operacija je trajala 45 minuta, a zub je bio isto položen kao prvi put. tak su me izmasakrirali da mi se poslije još neko vrijeme klimala sedmica. moja zubarica (privatnica) kojoj inače idem popravljat zube se nije mogla načudit kako mi nisu dali nikakve antibiotike.
i tak... da idem opet, svakako bih otišla nekom privatniku i platila.
btw. išla sam k ovima jer je mamina frendica tamo radila, zna te doktore i bla bla...
purgerica
05.05.2006., 08:20
Hvala. Razumijem. I samo još nekaj. Plaća se po zubu bez obzira, dal je mali zubić ili kutnjak...
sepiani
05.05.2006., 08:41
dobar zubar u zagrebu je poliklinika dr. jadranke štefanac-papić, odmah kod jelačić placa, mislim ilica 3. svi su vrlo ugodni i ništa ne boli, no malo je skupasto: 300 kn po zubu, 500 ako ti je baš u komi, čišćenje zuba 400 kn.
Koliko sam upoznat cijena je po zubu bez obzira na veličinu zuba i veličinu karijesa.
mogu brojevi telefona i meni na pm
pliiiz
samo nemojte da su puno skupi, radim reviziju punjenja korijena
i NEMOJTE ić na tomatološki fakultet. Neke profesore tamo bi dobro namlatila. Seronje!
Na web stranici www.drstolar.hr su brojevi telefona, radno vrijeme i može se vidjeti lokacija ordinacije.
Tiger Lilly
11.05.2006., 12:06
u Zg - dr. Erak, Dolac 1. Dobar, simpatičan, nježan.
Na web stranici www.drstolar.hr su brojevi telefona, radno vrijeme i može se vidjeti lokacija ordinacije.
ja sam bio kod nje, nije loše, ali je jako skupa.
ozonirala mi je 4 zuba i to mi je došlo preko 1000 kuna.
i jedna plomba mi je ispala kaj mi je popravila običnom metodom, ali mi je metnula novu besplatno.
kako se tebi ona čini?
btw, bila je pljačka nedavno kod nje, ukrali su jednoj pacijentici u čekaonici tašku.
ima ko iskustva sa dr.Žarković tamo u republike austrije ili dr.Žurić - domagojeva
BigGreenElephant
01.06.2006., 18:40
Trebam preporuku za dobrog privatnu zubnu ordinaciju u ZG.
Kex Doomlich
04.07.2006., 23:22
Baš sam danas vidio prilog o zubarima šta liječe zube sa ozonom. Ja baš imam jedan zub koji treba izliječit (:zubo:), a neznam gdje u Zagrebu ima takvih zubara i jesu li to samo privatnici koji to onak pristojno naplate. Jel ima tko kakvu informaciju?
Fala.
green_eyes
05.07.2006., 00:19
Eh, toga sam se i bojala... sad će svi navalit kod zubara s healozoneom pa će dić cijene do neba...:mad: 'bem ti Exploziv i njihove reportaže... :D
Inače, ak je to istina da se s ozonom mogu liječit i dublji karijesi bez brušenja i korijenski kanal bez endodontskog liječenja to je fakat revolucionarna stvar!:top:
Dentist, ako još dolazite na ovaj podforum, molim vas da nam pobliže (i detaljno:top: ) objasnite healozone i njegove prednosti (i mane) u odnosu na klasično svima nam znano brušenje...
A imate li vi google?
Jao kako se ljudima danas sve moze prodati:rolleyes:
green_eyes
05.07.2006., 00:24
A imate li vi google?
Jao kako se ljudima danas sve moze prodati:rolleyes:
Kak to misliš? Ozon dokazano može uništiti do 99,9% bakterija ako se primjenjuje 20-30 sekundi na zubu...
green_eyes
05.07.2006., 00:25
Kex, imaš PM:)
Early crown or root caries often can be arrested by remineralizing solutions alone, or by pit and fissure sealants. Whether using ozone treatments provide added benefit is yet unproven. Additional studies should be done as outlined by the NICE. KaVo has responded that more research is being done and that it hopes NICE will review new findings sooner than its scheduled 2008 review date [1].
from http://www.dentalwatch.org/questionable/healozone.html
vBulletin® v3.8.4, Copyright ©2000-2013, Jelsoft Enterprises Ltd.