PDA

View Full Version : Jel se popravio?

GoodGirl
03.09.2008., 23:38
Ovdje na forumu toliko citam o zlostavljanjima svih mogucih vrsta, maltretiranjima, prijevarama, lazima i svaki put se pitam..pa do kad ce te zene dopustati da se gazi po njima?
Koliko mi se cini, prica se uvijek ponavlja i zato me zanima (a mislim da ce to pomoci i mnogima ovdje), postoji li itko tko moze posvjedociti da im se decko-muz promijenio i da su sva ta zlostavljanja prestala? Kako? Nakon koliko? Sve si mislim, ako vas se malo javi, mozda ce zene koje su u problemima shvatiti da ne treba cekati vec ce nakon prvog, dva, tri sr... pokupiti stvari i otici....

GoodGirl
04.09.2008., 00:36
okej, do sada ovaj topic ima 12 citanja a ni jedan odgovor...hmmmm...makes u think....

Skattemus
04.09.2008., 00:37
moje nije bilo brak nego veza i ne,nije se popravio.Zato je i bivsi

Mandala
04.09.2008., 13:23
Moje mišljenje je da se ne mijenjaju. Samo su u stanju prepoznati kad im se sprema generalna frka pa se kao malo poprave no i to je obično kratkog vijeka. A mi smo očito jadnice i tuke koje svaki puta popuše istu foru!!!

ivanna86
04.09.2008., 15:21
Moje mišljenje je da se ne mijenjaju. Samo su u stanju prepoznati kad im se sprema generalna frka pa se kao malo poprave no i to je obično kratkog vijeka. A mi smo očito jadnice i tuke koje svaki puta popuše istu foru!!!

imas pravo. ak se i "poprave" to je kratka vijeka, samo da dobiju na vremenu. kad popases i prestanes misliti o odlasku, ajmo jovo nanovo...

Pixie777
04.09.2008., 20:55
Znam samo jednog takvog. Bivšeg alkosa i zlostavljača(psiho i fizo).
Niti jedan se slučaj iz prošlosti nije ponovio...al brat bratu, zato mu je trebalo jako jako dugo godina života i vremena provedenog samog, bez žene i djece...

Collien
04.09.2008., 21:50
Bivsi decko...Nije se promijenio. Hrpa prekida, jos vise obecanja kako ce biti bolji, ali uvijek isto, pomjena ja trajala maksimalno par dana.

Kamikaze
04.09.2008., 21:56
Ovdje na forumu toliko citam o zlostavljanjima svih mogucih vrsta, maltretiranjima, prijevarama, lazima i svaki put se pitam..pa do kad ce te zene dopustati da se gazi po njima?
Koliko mi se cini, prica se uvijek ponavlja i zato me zanima (a mislim da ce to pomoci i mnogima ovdje), postoji li itko tko moze posvjedociti da im se decko-muz promijenio i da su sva ta zlostavljanja prestala? Kako? Nakon koliko? Sve si mislim, ako vas se malo javi, mozda ce zene koje su u problemima shvatiti da ne treba cekati vec ce nakon prvog, dva, tri sr... pokupiti stvari i otici....

maltretiranje u smislu tući ženu - mislim da tu nema nikad popravka kad tad bi se opet desilo...
za druge vrste maltretiranja neznam mogu li se promjenuti u svakome slučaju nije iskljućeno ..ali za hrabre junačine koji tuku žene... nemam nade

bondgirl007
21.09.2008., 13:53
Osobno ne vjerujem da se ljudi mijenjaju, pogotovo kad su već ušli u zrelu dob.Oni su u biti skroz isti,samo što im nekada ne vidimo mane, bilo da su razlozi zaljkubljenost,izmanipuliranost ili nešto slično.Pustim obećanjima ne vjerujem, jer o osobi govore njezina djela, a ne riječi.Čvrsto vjerujem ako se prijeđe preko nečijeg propusta(tipa nevjera,zlostavljanje i sl.) da će se to opet ponoviti, samo je pitanje vremena.Zašto dati nekome priliku da opet napravi budalu od mene?!

kajbuvac
21.09.2008., 18:24
maltretiranje u smislu tući ženu - mislim da tu nema nikad popravka kad tad bi se opet desilo...
za druge vrste maltretiranja neznam mogu li se promjenuti u svakome slučaju nije iskljućeno ..ali za hrabre junačine koji tuku žene... nemam nade

Ima...treba ga poslati u neki karate klub...pa da pokuša tamo tuči karatisticu.:lol::lol:

Samo kukavice i karakterno izkompleksirane pizde tuku fižički slabijeg od sebe.:flop:
Mada ima takvih žena,koje kao da traže šaku(neče prestati,mada je situacija zajebana u kojoj bi mnogi muškarci odustali,ušutili).....bolje je ignorirati.:mig: