View Full Version : Davis Cup: Hrvatska-Brazil 4:1
luka_fc
08.09.2008., 10:44
Izbornik reprezentacije Goran Prpić pozvao je za dvoboj s Brazilcima, koji je na rasporedu od 19. do 21. rujna u Zadru, Marina Čilića, Ivu Karlovića, Roka Karanušića i Marija Ančića, koji je zbog bolesti zadnji dvoboj odigrao u srpnju na Masters Series turniru u Torontu, uz startni poraz od Franka Dancevica. Zadnju pobjedu upisao je, pak, prije više od dva mjeseca u Wimbledonu.
hm, sad tu mene zanima (nisan moga nać di su bile prijašnje raprave): dal je tribalo Karlovića zvat u reprezentaciju? nakon svih onih pizdarija oko prijašnjih nastupa, pa sranja oko otkazivanja SMS-om nastup na OI u Pekingu za koji je prije kumio klečeći da mu se dopusti i sl.
Osobno sam protiv njegova nastupa. I bez njega virujem da imamo dobre šanse dobit Brazilce, a uz to što će ti igrač koji stalno narušava atmosferu?
dr. van Nostrand
08.09.2008., 11:41
A ko igra za Brazilce?
Melo/Sa će vjerojatno parove, a singl? Belucci? I tko još?
opet ovi zovu karlovica :rolleyes:
amo se kladit da se neće pojavit
Vicious
08.09.2008., 14:15
amo se kladit da se neće pojavit
Možemo se kladiti u SIM karticu? :zubo:
dr. van Nostrand
08.09.2008., 14:42
Možemo se kladiti u SIM karticu? :zubo:
Evo ja baš jednu prodajem:D
Naravno da se neće pojavit, koef. je 1,15:rofl:
Otkaz SMS-om 1,50
Otkaz telefonom 3,20
Otkaz faksom 5,00
otkaz osobno 999,00 :rofl:
robybaggio
11.09.2008., 15:46
Volio bih da Roko dobije priliku i da bude mikrofona oko terena. :kava:
dr. van Nostrand
11.09.2008., 16:44
A ko igra za Brazilce?
Melo/Sa će vjerojatno parove, a singl? Belucci? I tko još?
Od nabrojanih singl igra još Alves...
Bit će čupavo:ne zna:
Od nabrojanih singl igra još Alves...
Bit će čupavo:ne zna:
Ma vraga čupavo. U petak će Čilić pobijediti Alvesa, a Ančić se poigrati s Beluccijem. Par može biti čupav, ali Ančić i Karlović i to mogu riješiti.
A nakon 3:0 je svejedno :D
dr. van Nostrand
12.09.2008., 10:55
Ma vraga čupavo. U petak će Čilić pobijediti Alvesa, a Ančić se poigrati s Beluccijem. Par može biti čupav, ali Ančić i Karlović i to mogu riješiti.
A nakon 3:0 je svejedno :D
Tko zna u kakvom je stanju Ančić:ne zna:
Tko zna hoće li se Karlović pojavit:ne zna:
:ne zna:
jajoglavac
12.09.2008., 11:06
možda i prođemo
ja ću riskirati i igrati na otkaz telefonom, sviđa mi se koeficijent, a možda i nakon SMS afere odluči da je telefon malo prmjereniji :rofl:Sad, kako će to financijski podnijeti, ne znam:lol:
Hrvatska pobjeđuje jer se vraća Ančić i kojem će, nadam se, pomoći Čilić.
prije bi reka da će ančić pomagat čiliću :kava:
Pa dobro sad, to ćemo još vidjeti :kava:
Luyindula
13.09.2008., 09:19
Parove će igrat Šilić i Karlović. Da se mene pita, singlove bi igrali Čilić i SMS, pitajboga u kakvoj je formi Lepi.
Fino, a kako bi to sve ostvario kad ti SMS otkaže SMSom (telefonom?)
Na stranicama HTS-a sam procitao da se karte za susret mogu kupiti u Zadru ili Zagrebu. Zna li netko dal su to jedina prodajna mjesta, ili je karte moguce kupit i u Rijeci ??
Na stranicama HTS-a sam procitao da se karte za susret mogu kupiti u Zadru ili Zagrebu. Zna li netko dal su to jedina prodajna mjesta, ili je karte moguce kupit i u Rijeci ??
Samo tamo.
Evo, mogu ja uložiti na to da će Karlović igrati?
Poznavajući Prpića, singl će igrati Karlović i Silič (drži se renkinga kao pijan plota), a parove vjerojatno Mario i Karlović.
Ako sve bude kako spada, u nedjelju će singl igrati Mario i Roko (i ja se nadam mikrofonima pored terena i Mići kojeg je sramota :p )
Deejaytime
16.09.2008., 21:26
MARIN ČILIĆ morat će propustiti dvoboj s Brazilom jer mu je liječnik naredio strogo mirovanje zbog mogućnosti da naš tenisač ima velikih zdravstvenih problema.
> Ančić: Radio sam spartanski i sada sam spreman za Davis Cup
Hrvatska teniska reprezentacija neće u najjačem sastavu nastupiti protiv Brazila predstojećeg vikenda u Zadru u kvalifikacijskom susretu za Svjetsku skupinu Davis Cupa.
Izbornik Goran Prpić ne može računati na Marina Čilića koji će na preporuku liječnika zbog upale živca na licu morati mirovati tjedan dana. Nakon pretraga koje su obavljene u Zadru liječnik reprezentacije Srđan Matijašević je rekao:
“Marin je podvrgnut magnetskoj rezonanci mozga. Radi se o parezi lijevog ličnog živca lica, koja u slučaju bilo kakve fizičke aktivnosti može prijeći u paralizu. Razlog može biti upala zbog izloženosti vjetru, ali se može raditi i o virusnoj upali. Nakon konzultacije s ORL specijalistom i neurologom izričito se zahtijeva mirovanje, bez fizičkih aktivnosti i bilo kakvih treninga sljedećih šest do sedam dana. Marin je podvrgnut konzervativnoj terapiji (lijekovi protiv edema živca, B vitamin i antivirusnoj terapiji), te procedurama fizikalne medicine (osobito gimnastika lica i mehanička zaštita oka te protuupalne kapi).
Marin Čilić nije skrivao razočarenje što neće biti u mogućnosti pomoći kolegama iz reprezentacije te je izjavio:
“Prvi simptomi su se pojavili u ponedjeljak, kad mi je počelo suziti oko. Kako se u utorak ujutro ništa nije promijenilo, a imao sam teškoće s vidom, s liječnikom reprezentacije dr. Matijaševićem otišao sam na specijalistički pregled. Liječnik mi je rekao da bi se u skučaju većeg fizičkog napora živac mogao upaliti do korijena, što bi stvorilo mnogo veće probleme, čak i paralizu lica.”
Podsjećamo, osim Marina Čilića u sastavu hrvatske reprezentacije su još Ivo Karlović, Mario Ančić i Roko Karanušić, a odluku o tome tko će nastupiti izbornik Prpić donijet će u četvrtak.
Luyindula
16.09.2008., 21:49
Sjajno, nemožemo spojit dva DC susreta u najjačem sastavu.
Pozvan će vjerojatno biti Skenderović, ili eventualno Lovro Zovko. BTW. sad se otvorilo mjesta za Roka.
Vicious
16.09.2008., 23:38
Ako ništa drugo, sreća u nesreći je da je to otkazivanje došlo baš protiv Brazila, kojeg ipak možemo dobiti i bez Marina.
igramo bez čileta, sa lepim za kojeg je upitno koliko može nakon bolesti i sa smsom koji je sposoban posisati i od najvećih retaja na touru... ne miriše mi ovo na dobro :(
Luyindula
17.09.2008., 19:04
igramo bez čileta, sa lepim za kojeg je upitno koliko može nakon bolesti i sa smsom koji je sposoban posisati i od najvećih retaja na touru... ne miriše mi ovo na dobro :(
Tu je Roko. On većinom dobije slabijerangirane, a glatko spuši od boljih.
A i Zovko je pozvan umjesto Siliča. :D
Ma tu je naš talisman od 208cm, nema razloga za brigu :top:
Roko :brukica:. Što se mota po toj glavi, to nikad bećemo znati
Luyindula
19.09.2008., 11:16
Petak, 14 sati
ANČIĆ (HRV) - BELLUCCI (BRA)
KARLOVIĆ (HRV) - ALVES (BRA)
Subota, 15 sati
KARANUŠIĆ/ZOVKO (HRV) - MELO/SA (BRA) :rofl:
Nedjelja, 12 sati
KARLOVIĆ (HRV) - BELLUCCI (BRA)
ANČIĆ (HRV) - ALVES (BRA)
Danas će biti 2-0 za nas, ili eventualno 1-1. Parove pušimo, da igraju Lovro i Lepi možd bi i imali šanse, ovako...
Da vidimo kako će Roko izvest parove, nadam se dobrom ozvučenju. Mićo se vjerojatno uhvatio za glavu kad je vidio da Rokec igra.
Total40
19.09.2008., 14:31
Petak, 14 sati
ANČIĆ (HRV) - BELLUCCI (BRA)
KARLOVIĆ (HRV) - ALVES (BRA)
Subota, 15 sati
KARANUŠIĆ/ZOVKO (HRV) - MELO/SA (BRA) :rofl:
Nedjelja, 12 sati
KARLOVIĆ (HRV) - BELLUCCI (BRA)
ANČIĆ (HRV) - ALVES (BRA)
Danas će biti 2-0 za nas, ili eventualno 1-1. Parove pušimo, da igraju Lovro i Lepi možd bi i imali šanse, ovako...
Da vidimo kako će Roko izvest parove, nadam se dobrom ozvučenju. Mićo se vjerojatno uhvatio za glavu kad je vidio da Rokec igra.
Yep...ako ne bude velikih iznenađenja naši bi u nedjelju trebali uču sa vodstvom 2:1.Teško ćemo parove izvuči mada nikad se ne zna.Ako se Roko naspava moglo bi svašta biti...:zubo:
Ali,nikad se ne zna,Davis Cup je prilično nepredvidljivo natjecanje.
Generalno naši su u prednosti bez obzira na izostanak Čileta.
Mario več vodi u 1.setu 4:0...
lepi belučija dere ko zeca. 6:2 2:1
zašto je tako malo ljudi u višnjiku, nije vrag da je u zadru toliko velika zaposlenost :zubo:
falio si mi mi-chou :cerek:
Total40
19.09.2008., 15:12
lepi belučija dere ko zeca. 6:2 2:1
zašto je tako malo ljudi u višnjiku, nije vrag da je u zadru toliko velika zaposlenost :zubo:
falio si mi mi-chou :cerek:
Da,zaposelni su svi po kafićima...:zubo:
Ma Dalmatici su fjakasti malo,dok skuže da se u gradu igra tenis za svjetsku skupinu eto ti ponediljka...:D
Ma napunit će se dvorana,samo strpljenja...:D
je napunit će se, doći će ljudi izviždati sms-a. kako bi to fora bilo vidit :rofl:
Whatever
19.09.2008., 15:34
Lepi :cheer:
brejk :s i to nakon 40:0 za belluccia :s
4:2 u trećem, ajmo lepi završi ovo :lux:
Vicious
19.09.2008., 17:10
Uf, koliko malo ljudi u onako dobroj dvorani. :flop:
pc_arhe
19.09.2008., 17:26
To mi uvijek bilo "jako" opravdanje.
U Zagrebu ima oko 50 000 nezaposlenih (čak više nego i u Splitu :zubo: )
A koliko tek ljudi rade ujutro i mogu doći na neki popodnevni događaj. Npr. koliko samo ljudi radi u prosvjeti (od vrtića do fakulteta) u jutarnjoj smjeni i mogu doći, ako imaju imalo volje i želje. Ili koliko samo ljudi rade noćnu, koliko ih se i može nekako izvući s posla, učenici, studenti, kućanice :zubo: ...itd...itd...
Po dosad viđenom loša organizacija (skoro pa gore nego u Zagrebu) u Zadru i malo gledatelja (u rangu sa Zagrebom). Šteta što je Split prekrižen za Davis cup.
Ali Mićo je zato u formi:
"Netko ima loptu. Djevojčica koja skuplja lopte se malo zagledala u Marija. Sasvim normalno"
Mićo je potajno zaljubljen u Lepog :D
pc_arhe
19.09.2008., 18:24
Što je to Mićo tražio da mu se pošalje SMS-om (od gledatelja, neku statistiku mislim. Rekao je da pogledamo na ATP stranici i da mu pošaljemo)?
Da SMS-om :lol::rofl:
Čak je dao i broj. Mislim da je ovo:
099 634 6340
Luyindula
19.09.2008., 19:16
Karlović u svom stilu.
Sutra će biti više ljudi, spektakl je zajamčen.
prekinulo banderu i mićana :confused:
gonzalez66
19.09.2008., 19:31
prekinulo banderu i mićana :confused:
da,zbog otvaranja varaždinskih baroknih večeri..?
KATASTROFA gospodine Bruno Kovačeviću :flop:
p.s. ja sam mu poslao statistike na mobitel :D
Whatever
19.09.2008., 19:35
Karlović protiv strašnog Alvesa doduše vodi 7-6 7-6 ali jebeš ti 14. igrača svijeta koji 127-om ne može uzet servis :rofl:
Luyindula
19.09.2008., 19:35
:rigo:
gonzalez66
19.09.2008., 19:38
*Luyindula
ovaj smajl je na komentar u vezi prijenosa jel ? :)
Roose Bolton
19.09.2008., 19:44
Karlović protiv strašnog Alvesa doduše vodi 7-6 7-6 ali jebeš ti 14. igrača svijeta koji 127-om ne može uzet servis :rofl:
Evo čuo te Bandera pa uzeo servis i pobjedio pa se radovao kao da je osvojio Wimbledon. :lol:
Anyway. 2-0 ali puno teže od očekivanog.
MassimoM
19.09.2008., 19:51
Ivo Karlović konačno pobidija nekoga. Bilo je vrime. Bravo Ivo vodimo 2-0! :s
Luyindula
19.09.2008., 20:08
*Luyindula
ovaj smajl je na komentar u vezi prijenosa jel ? :)
Naravno. :)
2-0, sutra (ne)moguća misija.
dobro je 2 - 0
a Mićo stalno govori del Porto :rofl:
Whatever
19.09.2008., 20:14
to je to, sad bi stvarno trebali generalno zasrat da ne prođemo... a onda s čiletom i Lepim do još jednog trofeja :lux: :D
Luyindula
19.09.2008., 20:19
Del Potro dere Doviđenka, 6-1 4-1, a u dvoboju Slovačke i Srbije, Đoković je dobio Hrbatya, ali Lukas Lacko ima 2-0 protiv Tipse.
Vicious
19.09.2008., 20:20
Iako je kod naših znalo svašta biti moguće, i iako ni ovo danas nije taklo baš onoliko glatko koliko smo mislili da hoće, ovih 2:0 je valjda dovoljna garancija za pobjedu i povratak tamo gdje nam je i mjesto. :)
Vicious
19.09.2008., 20:23
Španjolska u Madridu, na zemlji, 2:0 protiv SAD, Nadal u 4 seta protiv Querreya, Ferrer u 5 protiv Roddicka, zadnji 8:6, očito je bilo dramatično.
Španjolska u Madridu, na zemlji, 2:0 protiv SAD, Nadal u 4 seta protiv Querreya, Ferrer u 5 protiv Roddicka, zadnji 8:6, očito je bilo dramatično.
sigurno je u Madridu publika bila luda i to još u areni za bikove
Dobro je za prvi dan, SMS me pravo iznenadio, ali izgubiti od ovog luzera bi bilo stvarno previše. A sutra očekivati više ljudi, na meču Brazilci ag. Zovko/Karanušić je stvarno realno očekivati. Zadar razočarao:flop::kava:
A Mićo bi se stvarno trebao malo dozvati pameti, koju on količinu dezinformacija ponudi, to je nevjerojatno. A i meni se čini da malo previše slini za Mariom.
sutra nas očekuje prava poslastica s velikim šoumenom rokom "j...m ti boga i sve svece na nebu" karanušićem u glavnoj ulozi :rofl: :lol:
"Šta je ovo, ko da po jajima igram"
Roko http://www.pic4ever.com/images/s050.gif
Roko ne igra sutra, to je jedino sigurno.
Zovko i karlovic su odigrali puno meceva zajedno, ne znam za bolji izbor, iako je ancic odlican igrac dubla.
Roose Bolton
19.09.2008., 21:33
Ma par treba biti Ančić/Karlović.
Ne kužim šta Prpić brije.
gonzalez66
19.09.2008., 21:43
Roko ne igra sutra, to je jedino sigurno.
Zovko i karlovic su odigrali puno meceva zajedno, ne znam za bolji izbor, iako je ancic odlican igrac dubla.
a nema smisla forsirati Karlovića i Ančića,kad imamo 2:0 :ne zna:
Rađe neka se odmore,pa neka priliku dobe Zovko i Karanušić..
a Zovko je ionako specijalista za parove :top:
Roko ne igra sutra jer u zivotu nije igrao parove, zar to treba nacrtat...
Celofan
19.09.2008., 21:53
IVO KARLOVIĆ i izbornik Davis Cup Goran Prpić reprezentacije pred novinare su izašli puni entuzijazma nakon prvog dana dvoboja protiv Brazila. Hrvatska vodi 2:0, oba su meča riješena u tri seta; bolje od ovoga nije moglo.
"To je velik rezultat, najbolji mogući rezultat, ali lagao bih kad bih rekao da se tome nismo nadali. Vjerovali smo da možemo i očekivali ovakav rezultat nakon prvog dana. No, ne treba se unaprijed zanositi. Potreban nam je još taj treći bod i dok ga ne dobijemo nema euforije", poručio je Prpić.
Ivo Karlović večeras je ostvario svoju prvu veliku pobjedu za Hrvatsku u Davis Cupu i kaže da se osjeća kao da mu je kamen pao s leđa. "Bio je težak meč protiv izuzetno agresivnog protivnika. Alves se borio za svaku loptu, ima dobar servis protiv kojeg mi nije bilo lako reternirati. Ali najvažnije je da je pobjeda sad tu. Oduševljen sam rezultatom, pobjeđivanje u Davis Cupu za mene je nešto novo i svakako će biti jedno veliko iskustvo", kaže Karlović koji se osjeća spremnim da izađe na teren i sutra u igri parova protiv Marcela Mela i Andrea Saa, "jednog od deset najboljih parova na svijetu", prema mišljenju Gorana Prpića.
"Spreman sam ako bude trebalo igrati i sutra. Fizički se osjećam dobro, nisam umoran nakon današnjeg meča", kaže Karlović i dodaje kako nije bitno tko će sutra igrati jer imaju tri igrača "koji mogu, koji znaju, koji su spremni". "Vjerujemo da ih možemo dobiti", poručuje Karlo Veliki.
Prpić i sam priznaje da još ne zna tko će se sutra suprotstaviti brazilskom paru, ali Roko Karanušić je zasigurno otpisan. "Roko sigurno neće igrati. On nije nikad igrao parove", kaže izbornik koji se vjerojatno nada da će na teren moći poslati udarni dvojac: specijalista za parove Lovru Zovka i Marija Ančića. Ali sve će ovisiti o Ančićevom zdravstvenom stanju. On tvrdi da je spreman, da može i da želi, ali liječnici će imati zadnju riječ.
"Ne znam, iskreno ne znam tko će igrati. Porazgovarat ćemo večeras i odabrati najbolju opciju", kaže Prpić koji je konferenciju za novinare iskoristio i kako bi pozvao publiku u Višnjik.
"Nadali smo se da ćemo iskusiti barem djelić one fantastične atmosfere koju su dobili rukometaši. Tužni smo što se to nije dogodilo. Imamo dva boda, to je najvažnije, ali uz podršku publike bilo bi nam puno lakše. Sutra je subota, neradni dan i nadamo se da će biti više ljudi. Posebno jer je protivnik težak i atraktivan, jedan od deset najboljih parova na svijetu".
da tuzna je bila slika sablasno prazne ove prekrasne dvorane...
Kao sto sam najavio igra relativno uigrani par, a ne neki koji bi prvi puta izasli zajedno na teren....
Luyindula
20.09.2008., 15:01
Tko igra parove???
Zovko i Bandera izgleda.
Poserem se na gledatelje. I danas ništa.
Luyindula
20.09.2008., 15:03
Šta Mićo palamudi da će se Ljubo vratit u DC. :confused:
Sad će Zovko dat malu poduku SMS-u kako se igraju parovi.
luka_fc
20.09.2008., 15:05
totalno razočaranje s posjetom. Sad jel razlog neatraktivnost protivnika il što mi možda nemamo nekog igrača za kojim bi svi slinili, Bog će znat, al bome sam očekiva (s obzirom na cijenu ulaznica) da će bit bar 4-5 tis.
Shit na kvadrat. Nije atraktivan suparnik, ali ni naši junaci jerbo više emocija pokazuju Ančić i Čilić na klupi nego ova dvojica :rolleyes: Trebao je Ančić igrati (osim ako se loše osjeća).
Baš mi je nekako bezveze, nije to isto k'o kad su Mario i Ljubo igrali subotom, to mi je najdraži meč bio, al ova dvojica :rigo:
A evo se i Mićo ispričao što je rekao del Porto, pa onda opet kasnije ponovio isto, ajme majko :lol:
Luyindula
20.09.2008., 15:20
Najbolji igrači parova kod nas su Ančić i Zovko. Samo što ovaj drugi teško održava formu.
Ivo već sad pokazuje da nije igrač za parove.
Luyindula
20.09.2008., 16:08
Dobili smo prvi set :lux:
Zovko je isus u parovima za ostale...:s
Mislim da bi nakon ovoga trebali Zovka zvati za parove za svaki DC susret. Jedino bi par Mario & Ivan imali prednost pred Zovkom s bilo kojim od naših ostalih igrača.
E da, skoro zaboravih, Mićo je legenda. :)
Luyindula
20.09.2008., 17:13
Uspjeli smo brejknut...loše im ide 1. servis.
Whatever
20.09.2008., 17:22
2-1 u setovima vode Brazilci :kava:
:vidiga: Bandera na mreži
Roose Bolton
20.09.2008., 18:21
peti set....a to znači pušiona jer igra Bandera.
Luyindula
20.09.2008., 18:27
Brazilci su iskusniji...možemo pobijedit ako SMS-ov servis bude besprijekoran, a Lovro koncentriran.
Roose Bolton
20.09.2008., 19:11
Kao što sam rekao - peti set i Bandera ne idu u istu rečenicu.
Anyway, bit će 4-1.
Vicious
20.09.2008., 20:40
Mislim da sutra ne bi trebalo biti problema...
Kakav je raspored, tko bi prvi trebao igrati?
treba dati lepom da riješi pitanje pobjednika pa onda da čujemo malo rokovo jebanje boga isusa :kava:
zadrani :flop:
Vicious
20.09.2008., 20:57
Čudno mi je to, zar je Zadar stvarno baš ispao tako krivi izbor za domaćina? OK, možda tenis nije ni rukomet ni košarka, ali sam mislio da će bar pola dvorane biti ispunjeno.
stvarno ni meni nije jasno. prvo sam mislio ljudi jučer nisu stigli na lepog u 2 popodne zbog posla, pa sam mislio da su banderu bojkotirali zbog njegovog odjebavanja reprezentacije... ali danas nije bilo isprike, da je publika bila brojnija možda bi i dobili taj dubl iako je brazilski par objektivno jači.
robybaggio
20.09.2008., 21:26
U bespućima youtube-a nađe se svašta pa i DrŠ-ev nastup pred Davis Cup reprezentativcima:
http://www.youtube.com/watch?v=rpKtMB8TIzU&NR=1
Svašta...
robybaggio
20.09.2008., 21:28
stvarno ni meni nije jasno. prvo sam mislio ljudi jučer nisu stigli na lepog u 2 popodne zbog posla, pa sam mislio da su banderu bojkotirali zbog njegovog odjebavanja reprezentacije... ali danas nije bilo isprike, da je publika bila brojnija možda bi i dobili taj dubl iako je brazilski par objektivno jači.
Tenis u Zadru? I nije neka bistra ideja, ali ajde... Neka koriste novu dvoranu.
Tenis je prefin sport za zadar, tamo su navikli pusiti u dvorani...
Tenis je prefin sport za zadar, tamo su navikli pusiti u dvorani...:rofl:
Baš me zanima kako će Karlo sutra odigrat, odnosno može li Bellucci kontrolirati ubitačni Karlov backhand slice :p
A i bolje mu je da pobjedi jer u 16h počinje HRTov megaspektakl Volim nogomet
:rofl:
Baš me zanima kako će Karlo sutra odigrat, odnosno može li Bellucci kontrolirati ubitačni Karlov backhand slice :p
A i bolje mu je da pobjedi jer u 16h počinje HRTov megaspektakl Volim nogomet
Da, i ukoliko SMS ne pobijedi (a nije mala vjerojatnost), urednik će biti na mukama dal preći na megaspektakl ili ostat i vidjet kako Hrvatska ide u Svjetsku skupinu, što, nažalost, znači da nećemo gledati zadnji meč :rolleyes::kava:
Luyindula
21.09.2008., 12:56
Bandera - Belucci 4-3, bez brejka.
Luyindula
21.09.2008., 13:08
Evo tie-break...lopta se odbija od Ivin reket kao od drvo.
Total40
21.09.2008., 13:09
Bandera - Belucci 4-3, bez brejka.
Nije isključeno da Mario u zadnjem meču spašava stvar...:kava:
Evo Ivo vodi 1:0 u setovima i ima brejk u drugom. Mićo je zadovoljan i to je najbitnije. :)
Roose Bolton
21.09.2008., 13:51
Bandera se raspištoljio. :lol:
robybaggio
21.09.2008., 14:24
SMS Express
Luyindula
21.09.2008., 14:31
Ako sam dobro skužio Mi-Choua, naši moguci protivnici u idučem dijelu natjecana su:
Chile/Australija
Briatnija/Austrija
Švicarska
Izrael/Peru
Nizozemska/Koreja
Rumunjska
Srbija
*boldani vode 2-1
Samo neznam dali nam u idućem krugu dolaze poraženi iz polufinala, i dali će biti podjeljen ždrijeb po nositeljima.
Koreja je blizu izjednačenja protiv Nizozemske, kao i Britanija protiv Austrije. Peruanac Horna vodi protiv Dudija Sele, ako dobije, i tu će biti 2-2.
Ako sve bude 2-2, onda će igrati Bogdanović (VB) - Peya (AUT), De Bakker (NIZ) - Im (KOR), Levy (ISR) - Miranda (PER).
Čile i Australija igraju predvečer, a ako sve bude kao što je najavljeno, igrat će Gonzales i Guccione, tako da su Čileanci blizu prolaza.
Vicious
21.09.2008., 15:55
Gotovo, konačno. Teže nego što se očekivalo, ali to je sad manje važno.
Luyindula
21.09.2008., 16:13
Chile/Australija
Briatnija/Austrija
Švicarska
Izrael/Peru
Nizozemska/Koreja
Rumunjska
Srbija
Polufinalisti će se uključiti u idućoj rundi. Mi ćemo biti među nositeljima, bez obzira na neke mečeve koji još nisu riješeni.
Čile i Australija igraju večeras, Čile je po meni vrlo blizu prolaza.
VB - Austrija 2-2. Upravo igraju Bogdanović i Peya, 1-0 u setovima za Bogd., ali Peya ima brejk u drugom.
Izrael vodi 2-1, 5-2 u zadnjem setu, dakle prolaze 95%.
Huta Galung je izgubio, ali De Bakker vodi 1-0 i 5-2 u drugom setu.
Roose Bolton
21.09.2008., 16:17
Bandera uveo Hrvatsku u Svjetsku skupinu. :kava: :lol:
jel to dobro il loše? :confused:
Roose Bolton
21.09.2008., 16:26
Ekipi je danas dan žalosti. Svi su navijali za Belluccija.
Luyindula
21.09.2008., 16:28
Poečli su Karanušić i Alves.
da, sad neće moć lepi da spašava stvar u posljednjem meču i ispadne junak :mirko: :(
Luyindula
21.09.2008., 17:29
Nizozemska pobjedila, De Bakker donjeo odlučujući bod protiv Koreje.
Peya vodi 2-1 u setovima u 4-1 u četvrtom setu. VB pred ispadanjem.
Počeo je i Gonzales, osvojio je prvi set protiv Guccionea 7-6. Čile vodi 2-1.
Roko dobio prvi set 7-6, ima 3-2 u drugom. Ubili smo ih u tie-breakovima. :)
Bilo bi dobro izvući Nizozemsku ili Rumunjsku, ni Austrijanci nisu loš izbor.
Roose Bolton
21.09.2008., 18:12
Bandera je odigrao 7 TB-ova u tri dana.
Luyindula
21.09.2008., 21:12
Roko dobio Alvesa, 7-6 4-6 i naravno 7-6.
Vicious
21.09.2008., 21:41
Bilo bi dobro izvući Nizozemsku ili Rumunjsku, ni Austrijanci nisu loš izbor.
Zna li se s kim bismo bili domaćini, a s kim gosti?
Ako se dobro sjećam, bilo je ono pravilo za koje ne znam vrijedi li još uvijek, a to je da se u susretu između dvije reprezentacije uvijek mijenja domaćinstvo, dakle, s Austrijom smo igrali kao gosti prije 2 godine, što znači da bismo sad bili domaćini, a s Rumunjskom smo zadnji put bili domaćini pa bismo sad bili gosti? Za ostale ne znam, kao ni za one s kojima nikad nismo igrali.
gonzalez66
21.09.2008., 23:55
a kod kuće smo "jebačka repka"
jer rijetko tko na svijetu može na ovoj podlozi protiv naših vrsnih servera,pogotovo protiv Karlovića
:kava:
isto kao npr Španjolska ili Argentina kod kuće na zemlji . . .
Whatever
22.09.2008., 00:56
:zubo:
Roose Bolton
22.09.2008., 01:01
:bicedobro:
http://www.geog.pmf.hr/e_skola/geo/mini/vjetar_u_hrvatskoj/images/Sl%2010.jpg
Evo, Bandera se diže. :s
gonzalez66
22.09.2008., 01:26
:bicedobro:
http://www.geog.pmf.hr/e_skola/geo/mini/vjetar_u_hrvatskoj/images/Sl%2010.jpg
Evo, Bandera se diže. :s
ahaahaaah
a cara :lol::s
Koliko sam vidio renking (ne znam da li će se za ždrijeb uzimati ovaj od sada ili onaj nakon polufinala) mi smo 5. nositelji tako da u prvoj rundi možemo dobiti jednu od slijedećih zemalja Češka (ždrijeb), Čile (ždrijeb), Austrija (doma), Švicarska (ždrijeb), Izrael (ždrijeb), Nizozemska (ždrijeb), Rumunjska (u gostima) ili Srbija (ždrijeb).
Ispada da smo od svih tih repki do sada igrali samo sa 2. Po meni su jedini problem Srbija i Švicarska pod uvjetom da Fedex i Đoko budu igrali (a pošto će se vjerojatno dijeliti bodovi, igrat će).
Slažem se s konstatcijom da je "Lepi" ekipi dan žalosti. :D
kako mi se bljuvalo kad sam vidio prpića kako se vješa po banderi kad je pobijedio... samo što ga nije pitao oćeš da ti popušim kurac tu u dvorani pred svima ili poslije u svlačionici? a prije par mjeseci je trubio kako nikad neće banderu u repku zvati. kakav jebeni debelokožac :rigo:
To_all_my_friends
22.09.2008., 08:23
isto kao npr Španjolska ili Argentina kod kuće na zemlji . . .
Pomenu Argentinu ili Španjolsku na zemlji... Finale Davis kupa ove godine će biti Argentina-Španjolska i izgleda da će Argentina biti domaćin, ali izgleda da se ovog puta Argentinci neće oprijedeliti za zemlju kao podlogu (prema onome što sam pročitao)... Nisu toliko blesavi... He,he...:D
The only logistical issue is that the home nation will probably want to choose a moderately quick hard court to face Nadal and co – having waited so long for a first home final, Argentina will not want to welcome the world’s greatest claycourter on his favourite surface.
http://www.daviscup.com/news/matchreport.asp?articleid=14744
Total40
22.09.2008., 08:24
Gotovo, konačno. Teže nego što se očekivalo, ali to je sad manje važno.
Karlo je odigrao prilično nesigurno,defanzivno te ga je kroz cijeli meč servis izvlačio.Da je sa druge strane bio samo malo bolji igrač o Belluccia gledali bi Maria u 5.meču.Ali ajde,ipak je pobjeda...
Veseli činjenica da se Mario polako vrača,itekako će nam trebati.
Roko je jučer nemoguće izvukao,dva brejka manjka i 2 meč lopte u 3.setu.Tipičan Roko,odigra 2 vanserijska udarca pa 5 totalnih trubetina.Nervozno,nerezonski igra da je to za popiz...Ali dobro,izvukao se i treba čestitati.Da malo sredi glavu i uhvati se ozbiljnijeg treninga mogao bi nešto napraviti...ovako...:rolleyes:
Sve u svemu naši su i više nego zasluženo slavili,Brazil ipak nije ekipa od koje se mogla očekivati senzacija.Imamo dobru repku,po kvaliteti negdje među prvih 8.Ako ne bude nepotrebnih laprdanja kakvim smo svojedobno svjedočili moglo bi još dobrih rezultata biti.
U Zadru nažalost malo ljudi,šteta i nema opravdanja.Dvorana je vrhunska i cijena je bila ok.Možda nije bio preatraktivan protivnik,ne znam...Ljudi su malo prekonforni i misle ko ga je...pobjedit ćemo i bez da ja dolazim u dvoranu.Ljudi ne shvačaju da je ogromna razlika u doživljaju tenisa koji se gleda iz fotelje i onog u živo.
Još jednom šteta jer je pitanje kada će Zadar opet ovakvu prilku dobiti...
Vratili smo se gdje nam je i mjesto, u svjetsku skupinu.
:D
http://img91.imageshack.us/img91/1973/l3405763dm8nw7.jpg (http://imageshack.us)
Španjolska
http://img228.imageshack.us/img228/8066/madrid09214partidovsrodub4.jpg (http://imageshack.us)
http://img524.imageshack.us/img524/5285/7225961703942gbh6kg7.jpg (http://imageshack.us)
Argentina
http://img232.imageshack.us/img232/8716/capt776ae6b2dbd842b2904dv8.jpg (http://imageshack.us)
Na ovom susretu smo vidjeli kako je zadarska publika najbolja na svijetu i kako su "pomogli" tenisačima "isto" kao i rukometašima. Stvarno su pokazali koliko je tenis cjenjen sport u njihovom gradu-svaka čast !
robybaggio
22.09.2008., 12:03
Ova predstava i pobjede dr. Ive SMS Bandere Karlovica prepricavati ce se vise nego ona cuvena pobjeda u Dusseldorfu.
Whatever
22.09.2008., 12:34
Slažem se s konstatcijom da je "Lepi" ekipi dan žalosti. :D
Moš mislit... :D
Jedino šta Bandera kod mene može uzrokovat od emocija je potpuna ravnodušnost... Drago mi je da Hrvatska ide dalje, ali za njega ne mogu navijat nikako. Ne navijam ni za protivnika, ali me savršeno boli Q. Da se on nije iztraljavio protiv strašnog Belluccija, Lepi bi riješio stvar.
Prpić je pokazao koliko mu vrijedi riječ. Ali vratit će se to njemu, već sa sljedećim sms-om u polufinalu DC-a, kad Lurch dobije jednodnevnu virozu pa odigra sljedeći tjedan turnir pojedinačno i parove. :D
Luyindula
22.09.2008., 13:13
Koliko sam vidio renking (ne znam da li će se za ždrijeb uzimati ovaj od sada ili onaj nakon polufinala) mi smo 5. nositelji tako da u prvoj rundi možemo dobiti jednu od slijedećih zemalja Češka (ždrijeb), Čile (ždrijeb), Austrija (doma), Švicarska (ždrijeb), Izrael (ždrijeb), Nizozemska (ždrijeb), Rumunjska (u gostima) ili Srbija (ždrijeb).
Da, s njima možemo igrat.
Češka, Austrija, Izrael, Nizozemska i Rumunjska se trebaju proć. Fedex će definitivno igrati za Švicu, a Šubara za Srbe. Čile je dost dobar, mislim da smo s njima tu negdje.
Najgroznija opcija bi bila Srbija u gostima. Ostalo je prihvatljivo (iako ni Švica u gostima nije za poželjeti).
@Bildo
Ti si to sarkastičan ili zaista nisi primjetio "ogroman" odziv gledatelja u Zadru?
@Whatever
Možda te Karlo ostavlja ravnodušnim, ali sigurno žališ što Lepi nije donio pobjednički bod pa da nas tu slijedećih godinu dana maltretirate s tim uspjehom.
Jedino šta Bandera kod mene može uzrokovat od emocija je potpuna ravnodušnost... Drago mi je da Hrvatska ide dalje, ali za njega ne mogu navijat nikako. Ne navijam ni za protivnika, ali me savršeno boli Q. Da se on nije iztraljavio protiv strašnog Belluccija, Lepi bi riješio stvar.
:mirko:
joj daj ajde, priznaj da si navijao za brazilca :rofl:
Roose Bolton
22.09.2008., 18:07
@Whatever
Možda te Karlo ostavlja ravnodušnim, ali sigurno žališ što Lepi nije donio pobjednički bod pa da nas tu slijedećih godinu dana maltretirate s tim uspjehom.
Pitanje je kako bi i da li bi Lepi donio pobjedu. Forma mu je banani, jebe ga zdravlje, a sada mu i diploma opasno visi. :lol:
Bandera uveo Hrvatsku u Svjetsku skupinu. :kava: :lol:
:s
svaka čast momcima.
Luyindula
22.09.2008., 20:29
Pitanje je kako bi i da li bi Lepi donio pobjedu. Forma mu je banani, jebe ga zdravlje, a sada mu i diploma opasno visi. :lol:
:lol::lol:
Bolje dobit Srbe nego Švicu.
Genijalni zakljucak kad svicarska ima dva top 10 igraca...
Luyindula
23.09.2008., 11:22
Genijalni zakljucak kad svicarska ima dva top 10 igraca...
To je bio reply na odgovor da je bolje dobit Švicu neg Srbe. :rolleyes:
pc_arhe
23.09.2008., 13:10
Čile, doma
Čile
Kod kuće. Dobro je
Massu je olupina od igrača kakav je bio. Gonzo je dobar
A tu je i Ančićev stari pajdaš Capdeville
pc_arhe
23.09.2008., 13:14
Pobjednik SAD-Švicarska u četvrtfinalu.
Rogerer
23.09.2008., 13:15
oće bit ponovo u zadru? :rofl:
Čile kući, prolazimo :top:.
Zanimljivi parovi Španjolska Srbija i Švicarska SAD :s
Pobjednik SAD-Švicarska u četvrtfinalu.
uh bit će teško, ali se može
Luyindula
23.09.2008., 20:50
Parovi 1. kola Svjetske skupine (od 6. do 8. ožujka 2009. godine):
Argentina - Nizozemska 99% - 1%
Češka - Francuska 35% - 65%
SAD - Švicarska 40% - 60%
Hrvatska - Čile 70% - 30%
Švedska - Izrael 70% - 30%
Rumunjska - Rusija 20% - 80%
Njemačka - Austrija 65% - 35%
Španjolska - Srbija 80% - 20%
Ždrijeb je mogao bit bolji,ali i gori...
Vicious
23.09.2008., 21:34
Čile je dobar protivnik za pobijediti kod kuće i za početak osigurati ostanak u svjetskoj skupini.
Eto, bar će nam dolaziti atraktivniji igrači u idućoj godini, prvo Gonzalez, a možda po prvi put ugostimo i Federera.
Vjerojatno je ovo bilo sve što se Zadra tiče, no do idućeg susreta ćemo imati sve nove dvorane spremne pa se nadam da će se igrati negdje s pravom Davis Cup atmosferom u punom kapacitetu.
pc_arhe
24.09.2008., 01:12
jel se zna di se igra ?
Po glasinama u Varaždinu.
Probajte pogoditi zašto. Imate tri pokušaja :D
Whatever
24.09.2008., 01:29
a tvoja diploma je kao pošteno stečena? :D
vjerojatni razvoj događaja je da će Čile preteć Banderu na ATP listi, postat prvi igrač, a onda će Lurch opet bit nezadovoljan raspodjelom para i hvatat će ga jednodnevne viroze :kava:
Zaista,mislim da je svim Karlovim odvjetnicima pozlilo sada kada on kao prvi igrac repke vise ne poteze pitanje o ravnopravnoj raspodjeli para:kava:
Kakva ljiga :bljak:
robybaggio
24.09.2008., 09:52
Zaista,mislim da je svim Karlovim odvjetnicima pozlilo sada kada on kao prvi igrac repke vise ne poteze pitanje o ravnopravnoj raspodjeli para:kava:
Posalji mu SMS. :kava:
Whatever
24.09.2008., 12:17
Dakle, raspodjela para je ista, samo je razlika u tome šta je on sada prvi igrač pa je odjednom postalo sve pošteno i nema razloga za prigovore. :rofl:
I onda će ovdje neki uvaženi diskutanti pričati po 150 put kako je on jadan samo neshvaćen i sve su krivi mediji i njegova mucavost. :s
Moram priznati da je i mene uspio iznenaditi,iako sam znao da je sugavac koji cijeli taj kazin radi zbog para mislio sam da ce biti bar malo covjek i sada kao prvi igrac repke nastaviti traziti ravnopravnu raspodjelu,al ono pokazao je da je ljiga na kub....kad se samo sjetim kako su ga ona dva-tri bisera na ATP topicu nazivali covjekom od principa :rolleyes:
Di ste sada biseri? :s:s:s
@Roby navrati na nogomet,ima zanimljivih tema:mig::D
robybaggio
24.09.2008., 16:29
SMS je za tiskovine izjavio da ce se od sada uvijek odazivati na pozive izbornika Prpica, da li ce biti prvi ili treci igrac mu je nebitno. :kava:
Nogomet? Jel to ono Dinamo-Hajduk? Sto imam tamo pisati? Miso Kovac je jednom rekao da utakmice gleda s ugasenim zvukom jer mu ne treba netko govoriti ono sto i sam vidi na ekranu. E pa tako nekako i ovo dodje. O cemu pisati i diskutirati kada se sve vidjelo na terenu? :kava:
SMS je za tiskovine izjavio da ce se od sada uvijek odazivati na pozive izbornika Prpica, da li ce biti prvi ili treci igrac mu je nebitno. :kava:
onda ok :bicedobro:
Roose Bolton
24.09.2008., 18:53
a tvoja diploma je kao pošteno stečena? :D
Ja sam bio 8 semestara na nastavi. Nisam pisao ispite ispite e-mailom iz Chennaija i on da se kurčio diplomom. :kava:
Blake je studirao dvije godine, a onda napustio faks jer nije mogao igrati pro tenis i studirati, a ovaj car cijelu godinu po luta po svijetu i usput polaže pravo. Možeš mislit.
Lepi je kratke ljetne pauze koristio za zajebanciju po jet-skiju umjesto da je provede u sobi uz knjigu. Valjda čita knjige kao commander Data u Star Treku.
lepi je rekao da razmišlja i o doktoratu...sad će on to, za dvije godine bez problema, doktor lepi! :lol: :rofl:
U čemu je problem ?? Svaka mu čast kad je uz to što je PROFESIONALNI tenisač uspio i završiti faks...
Whatever
24.09.2008., 23:14
Ja sam bio 8 semestara na nastavi. Nisam pisao ispite ispite e-mailom iz Chennaija i on da se kurčio diplomom. :kava:
Blake je studirao dvije godine, a onda napustio faks jer nije mogao igrati pro tenis i studirati, a ovaj car cijelu godinu po luta po svijetu i usput polaže pravo. Možeš mislit.
Lepi je kratke ljetne pauze koristio za zajebanciju po jet-skiju umjesto da je provede u sobi uz knjigu. Valjda čita knjige kao commander Data u Star Treku.
Pa valjda znaš da se pravo može i izvanredno studirati i ne moraš nužno biti na predavanjima jer to nije fizika ili matematika gdje ti treba tumačiti, jasno je što piše. A po svim tim putovanjima sigurno možeš u pauzama u hotelu ili avionu uzet knjigu i štrebat. Ne treba biti poseban superman da dnevno nađeš 2-3 sata za čitanje pravnih knjiga.
Uglavnom, ne branim Lepog jer ne znam kako je stekao diplomu, možda je i on za akciju Indeks, a možda i nije. Sprdati ga bez dokaza i znanja da je nešto smuljao je bezveze. Ja znam ljude koji su uz redovni faks ili posao izvanredno završili i pravo - baš zato jer ne moraš visit na predavanjima niti ti posebno treba tumačiti gradivo, uzmeš i nabubaš, eventualno tu i tamo odeš na konzultacije ako ti nešto nije jasno.
Ali ovdje svi do u decimalu znaju šta je Lepi radio, ali se prave ćoravi i gluhi kad Bandera po jubilarni 338. put sjebe reprezentaciju zbog viroze koju preboli u pola dana. :D
Roose Bolton
24.09.2008., 23:21
lepi je rekao da razmišlja i o doktoratu...sad će on to, za dvije godine bez problema, doktor lepi! :lol: :rofl:
Ma Lepi pikira na mjesto predsjednika Vrhovnog suda.
Budimo realni, tu je riječ o studentu nad studentima. Nit je vidio nastavu, nit je vidio profesore ali je uredno pisao seminarske radnje, ispolagao sve žive kolokvije i ispite - naravno, sve u roku i uz minimalnu količinu učenja. Tu i tamo bi otvorio knjigu na pauzama između poena. Znaš ono kad se Lepi pokrivao ručnikom preko glave? E tada je Lepi učio. Ispod ručnika je bila knjiga iz rimskog prava.
Ma kakav jebeni Đikić i njegov 5,0 prosjek. Lepi je pojam. :s
Roose Bolton
24.09.2008., 23:36
Pa valjda znaš da se pravo može i izvanredno studirati i ne moraš nužno biti na predavanjima jer to nije fizika ili matematika gdje ti treba tumačiti, jasno je što piše. A po svim tim putovanjima sigurno možeš u pauzama u hotelu ili avionu uzet knjigu i štrebat. Ne treba biti poseban superman da dnevno nađeš 2-3 sata za čitanje pravnih knjiga.
:lol:
Možda za čitanje beletristike ali ne za spremanje ispita.
Uglavnom, ne branim Lepog jer ne znam kako je stekao diplomu, možda je i on za akciju Indeks, a možda i nije. Sprdati ga bez dokaza i znanja da je nešto smuljao je bezveze. Ja znam ljude koji su uz redovni faks ili posao izvanredno završili i pravo - baš zato jer ne moraš visit na predavanjima niti ti posebno treba tumačiti gradivo, uzmeš i nabubaš, eventualno tu i tamo odeš na konzultacije ako ti nešto nije jasno.
Aha, ono bubanje na letu Indian Welles - Miami. Rimsko pravo je npr. nabubao na letu Beč- St. Petersburg. Piece of cake.
Riječ je o Lepom. On nije čovjek - on je više od toga.
Ali ovdje svi do u decimalu znaju šta je Lepi radio, ali se prave ćoravi i gluhi kad Bandera po jubilarni 338. put sjebe reprezentaciju zbog viroze koju preboli u pola dana.
Počeo si sanjati Banderu? :lol:
Ma Lepi pikira na mjesto predsjednika Vrhovnog suda.
Budimo realni, tu je riječ o studentu nad studentima. Nit je vidio nastavu, nit je vidio profesore ali je uredno pisao seminarske radnje, ispolagao sve žive kolokvije i ispite - naravno, sve u roku i uz minimalnu količinu učenja. Tu i tamo bi otvorio knjigu na pauzama između poena. Znaš ono kad se Lepi pokrivao ručnikom preko glave? E tada je Lepi učio. Ispod ručnika je bila knjiga iz rimskog prava.
Ma kakav jebeni Đikić i njegov 5,0 prosjek. Lepi je pojam. :s
naravno, to mogu samo iznimni pojedinci poput lepog, bolje da se odmah ostavi tenisa i posveti akademskoj karijeri...ne gine mu nobel u dogledno vrijeme :kava:
Whatever
25.09.2008., 00:01
naravno, to mogu samo iznimni pojedinci poput lepog, bolje da se odmah ostavi tenisa i posveti akademskoj karijeri...ne gine mu nobel u dogledno vrijeme :kava:
ajd ti se ostavi sarkazma, rooseu to stoji i dobro mu ide, tebi baš i ne :)
@Roose
rekoh ti, nije sad pitanje Lepi, o njegovom studiranju znam jednako kao i ti, a po vjekovnom sukobu Lepi fan-club vs. Bandera cheerleaders možemo tako do sutra... nebitno...
ali mi ne moš reć da se pravo ne može izvanredno završit uz posao ili drugi faks jer takvih slučajeva ima koliko hoćeš... ja ih znam nekoliko i to sve po pravilima, bez mita i korupcije :kava:
ajd ti se ostavi sarkazma, rooseu to stoji i dobro mu ide, tebi baš i ne :)
hvala na savjetu, al iskreno, puca mi kuratz za tvoj dojam :)
Roose Bolton
25.09.2008., 00:34
ali mi ne moš reć da se pravo ne može izvanredno završit uz posao ili drugi faks jer takvih slučajeva ima koliko hoćeš... ja ih znam nekoliko i to sve po pravilima, bez mita i korupcije :kava:
Ti znaš nekoliko ljudi koji su završili faks ,a putovali su po svijetu 365 dana na godinu od svoje 18. godine? Ja takve još nisam upoznao. Čuo sam samo za Maria Ančića.
Ja znam dosta ljudi koji su radili i završili faks. Jedna sjedi preko puta mene u kancelariji. Ali ti ljudi su radili i učili. Uzimali GO da bi polagali ispite. Nisu godinama klatili po svijetu i onda se vratili kako bi im se uručila diploma.
rekoh ti, nije sad pitanje Lepi, o njegovom studiranju znam jednako kao i ti,
Ja o njegovom studiranju ne znam ništa. Znam samo da mi je bivša cura završila pravni fakultet i znam da se tu ipak ne radi o čitanju knjige u avionu nego o malo dugotrajnijim čitanjima i znam da spremanje za ispite ipak zahtejva odvajanje na baš malo slobodnog vremena.
Govorim o studiranju za siromašne - dakle učenjem do diplome.
U playing activity Lepoga od 18. godina nadalje nisam baš viđao neke rupe u kojima se posvećivao učenju i ispitima. U tim rupama je vozio skuter.
Sve ovo gore uz saznanje da je dobio diplomu na faksu koji je Đapiću poklonio magisterij i saznanje da svaki kurac za malo debljim novčanikom dođe do diplome kao od šale, dovoljno mi je da sumnjam u to da je Lepi završio faks kao svaki normalni student.
Više sam sklon vjerovati da sa svojom diplomom može obrisati dupe jer mu samo za to i služi.
Opet, ostavljam mogućnost da se kod njega radi o genijalcu koji ima fotografsko pamćenje i nabuba napamet debelu knjižurinu u roku od 3-4 sata.
Doduše, skromni vokabular kojim barata ipak me ne može uvjeriti da se tu radi o načitanoj osobi.
Htio sam samo napisati kako sam, nakon onakve atmosfere u Zadru za vrime rukometa, ostao paf kad sam vidio onu kazališnu atmosferu u polupraznoj (zapravo 3/4 praznoj) dvorani. Mislim, znao sam odmah da neće biti niti blizu popunjenosti na rukometu, ali sam ipak očekivao bolju posjećenost i življu atmosferu.
Ali, valjda su Zadrani svjesni da su popušili priliku, barem što se tenisa tiče. Šteta.
A sad, ono što mi je čitajući zadnje dvije stranice ušlo u oko:
Ančićeva diploma.
@Roose Bolton: Kad sam pročitao što sve pišeš, kao da svoje postove čitam. Pogotovo me iznenadilo ono o učenju ispod šugamana za vrime pauze između gemova :eek:
Jer, ja i kolege (završio sam pravo u Splitu, koju godinu prije Marija) smo se često znali zajebavati kako kolega Mario marljivo uči u avionu i onda lista knjigu i ponavlja ispod šugamana za vrime pauze. Zanimljivo mi je da si uletija s istom idejom :rofl:
@Whatever: Nema šanse, ali NEMA ŠANSE da profesionalni sportaš koji putuje po svijetu i gotovo nema slobodnog vremena, završi pravo, na čist način.
O tome da je završio u roku je apsurdno i govoriti. Dublje u priču zaista ne bi ulazio.
Zemljanin
25.09.2008., 11:37
Pravo su zavrsili i Seks i Voja Seselj (on u lekoldnom loku - za 2 godine na salajevsom univelzitetu), pa nekako u poredjenju s njima - Lepi mi izgleda k'o televizor u boji.
Ne znam sto je Damir Skaro zavrsio, ali znam da je stigao i magistrirati - iako svojim stupnjem uracunljivosti i izjavama najvise implicira da je zavrsavao skolovanje po "specijalnom" programu.
Uvjeren sam da je M.A. imao manjih-vecih-silnih popusta (zaokruziti tocan odgovor) studirajuci i ne vjerujem da se ijedan profesor bahatio glumeci strogocu na hrvatskom osvajacu DC-a, olimpijske medalje i tako to... ali nekako ne vjerujem da je dosao u referadu i dogovorio cjenik ispita uz odgovarajuce popuste na kolicinu i placanje u gotovini.
Doduše, skromni vokabular kojim barata ipak me ne može uvjeriti da se tu radi o načitanoj osobi.
Bila mi je interesantna njegova opaska u nekom medijskom prepucavanju s Ivanisevicem (zapravo to je bio dio odgovora Zeki), pa je rekao nesto u stilu "znam da ne kaze covjek sve sto misli, ali vjerujem da ono sto kaze doista i misli..."... ne znam je li to naucio na faksu, ali se ni uz najbolju volju i ni uz kakve motivirajuce faktore ne mogu se sjetiti da sam ista pametnije cuo od nekog sportasa. Barem ne u zadnje vrijeme. Osim profesora Ivankovica i njegovog paranormalnog gatanja proslosti.
Ako cemo po pravici - ako doista treba sumnjati u necije studentske dosege, zar ne bi trebalo vise cuditi akademska izvanredna uspjesnost Antonije Balek? Ali bi bilo krajnje nepristojno u visoko senzbiliziranoj javnosti sumnjati u nekoga sa stravicnim hendikepom... a hendikepi Lepog su pridjev koji ga je odredio i cinjenica da je mala vjerojatnost da ce ostati gladan... i on i njegova cukuncukununucad...
robybaggio
25.09.2008., 12:52
Jebe se Lepom. On ionako ulazi u kvotu stranih studenata. :kava:
ajmo malo o tome di bi se moglo igrat protiv čilea :mig:
mislim da je logičan izbor split :ne zna:
do sada i najbolja atmosfera i najbolji rezultati idu u korist...
i samo me zanima zašto se diže takva buka oko ulaznica u zadru kad smo i mi protiv rumunja i rusa plaćali 40 (ok, oni 50)...nije to velika razlika
Ovi koji osporavaju El Guapovu diplomu to cine apsolutno neargumentirano i bez ikakvog ali ikakvog evidencea.Na Serie A topicu to bi se okarakteriziralo vec u startu kao palamudjenje,a o tome se upravo i ovdje radi: momci palamudite.:kava:
robybaggio
25.09.2008., 16:00
Dobio sam na Facebooku friend request od stanovitog Alejandra Cifuentesa ****** (zvjezdice zamijenite genitivom prezimena propale nade hrvatskog zenskog tenisa :kava:), mog prezimenjaka iz Cilea. Ajme sto cu mu krv piti kada SMS pokori njegovu novu domaju.
Whatever
25.09.2008., 16:32
Meni je zanimljivije da je tata Đoković otkrio urotu vascele vaseljene protiv srpskog tenisa (http://www.jutarnji.hr/sport/tenis/clanak/art-2008,9,25,,134639.jl) :rofl: :rofl:
Imamo li novog Dokića? :s :s
robybaggio
25.09.2008., 16:38
Zar sumnjas u njegove navode i zakljucak? :kava:
ajmo malo o tome di bi se moglo igrat protiv čilea :mig:
mislim da je logičan izbor split :ne zna:
do sada i najbolja atmosfera i najbolji rezultati idu u korist...
i samo me zanima zašto se diže takva buka oko ulaznica u zadru kad smo i mi protiv rumunja i rusa plaćali 40 (ok, oni 50)...nije to velika razlika
:s:s Slažem se !!
:s:s Slažem se !!
Split bi bio bolji za četvrtfinale, a sada Osijek ili Varaždin s novim dvoranama.
kakvo četvrtfinala, ka da smo neki ogromni favoriti jebote :rolleyes:
i to s novim dvoranama zajebi...osijek i varaždin nisu teniski gradovi, a lipo se vidlo na primjeru zadra šta se dogodi kad im daš domaćinstvo :rigo:
Vicious
28.09.2008., 16:42
i to s novim dvoranama zajebi...osijek i varaždin nisu teniski gradovi, a lipo se vidlo na primjeru zadra šta se dogodi kad im daš domaćinstvo :rigo:
Za Osijek ne znam, ali Varaždin je sigurno teniskiji grad od Zadra, zapravo vjerojatno prvi poslije Splita i Zagreba, budući da su iz Varaždina (na stranu sad što ja tu živim :D) ipak došli Hiršzon, Krajan i Karolina Šprem, nova dvorana, koja će imati 5000 mjesta, sigurno bi bila solidno popunjena, s više publike nego u Zadru, koji je neusporedivo veći grad.
No nije to bio jedini razlog što je u Zadru bilo malo ljudi, već općenito popularnost tenisa u Hrvatskoj pada na mizerne grane, Davis Cup mečevi kod nas su zadnjih godinu dvije ionako bili slabo posjećeni, kad smo igrali protiv Argentine sam imao dojam kao da je više Argentinaca u dvorani nego naših... Zagreb Indoors sve jadnije izgleda, umjesto da se proba dovoditi jača teniska ekipa općenito, posjećenost turnira se pokušava spasiti tako što će svi naši igrači biti tamo. A niti se od naših igrača prave neke zvijezde, za razliku npr. od rukometaša koje se dizalo u nebesea (OK, sve to i s pokrićem), no dok nisu došli njihovi uspjesi, prije toga je ljude koji ga inače normalno ne prate, za rukomet uglavnom boljela ona stvar, kao i za skijanje prije (a čini se i poslije) Janice itd. Dok eventualno ne dođu nečiji pojedinačni uspjesi, koji će se nizati jedan za drugim, teško da će se tu nešto bitno promijeniti.
kakvo četvrtfinala, ka da smo neki ogromni favoriti jebote :rolleyes:
Jel'?
U Varaždinu je na Fed kupu protiv smiješnog Brazila, reprezentacije u kojoj nijedna igračica nije bila ni blizu 100. mjesta na WTA listi, bilo tisuću gledatelja usred ljeta. Još jednom, u pitanju je bio ženski tenis.
I to da Varaždin nije teniski grad... lol.
Osijek je proiv Maroka imao puni Zrinjevac, a radilo se o susretu Prve skupine, a ne Svjetske skupine. Ako bude u Osijeku doći će više publike nego što bi došlo u Zagrebu koji je po tebi vjerojatno "teniski grad".
Jedini problem je što je Slavonija u posljednjih petnaestak godina toliko opljačkana da ljudi neće imati za ulaznice ako budu skup(lj)e. Ali to je druga tema koja može utjecati na ovu.
...no dok nisu došli njihovi uspjesi, prije toga je ljude koji ga inače normalno ne prate, za rukomet uglavnom boljela ona stvar, kao i za skijanje prije (a čini se i poslije) Janice itd. Dok eventualno ne dođu nečiji pojedinačni uspjesi, koji će se nizati jedan za drugim, teško da će se tu nešto bitno promijeniti...
Upravo tako. Najbolji primjer je euforija za hokejom na ledu od 1987. do 1990. u Zagrebu, u vrijeme dok je Željko Gradečki unio velik novac u Medveščak. Posljedica je bila pun Dom sportova na svakoj ligaškoj utakmici, odlasci navijača u Jesenice, Ljubljanu...
Jel'?
U Varaždinu je na Fed kupu protiv smiješnog Brazila, reprezentacije u kojoj nijedna igračica nije bila ni blizu 100. mjesta na WTA listi, bilo tisuću gledatelja usred ljeta. Još jednom, u pitanju je bio ženski tenis.
I to da Varaždin nije teniski grad... lol.
jel možda špremica igrala :mig:
glavni razlog zbog kojeg bi ti da domaćinstvo osijeku ili varaždinu su nove dvorane :rolleyes:
jel možda špremica igrala :mig:
glavni razlog zbog kojeg bi ti da domaćinstvo osijeku ili varaždinu su nove dvorane :rolleyes:
Bile su dvije Splićanke u sastavu protiv Kineskog Tajpeha u Splitu pa nije bilo tisuću gledatelja. Zar to Split čini neteniskim gradom?
Bez novih dvorana ni Osijek ni Varaždin ne bi imali uvjete da organiziraju 1. kolo Svjetske skupine. Dvorane su glavni razlog da sad napokon MOGU to napraviti. Što se tiče atmosfere i vjerojatne popunjenosti Maroko & Brazil pokazuju da bi bilo dobro da dobiju opet. Ako se ti ne sjećaš kako je bilo s Marokom, to nije problem Osječana nego tvoj.
Vicious
28.09.2008., 23:44
Ma uostalom to sad nije toliko ni bitno... Koliko je grad teniski ili ne, tenis ionako nije bio tako masovan sport da bi se uz njega vezao neki tako veliki broj ljudi koji bi bili garancija neke super posjećenosti, u bilo kojem gradu, rekoh gore da je to uvijek više bila stvar koliko imamo uspješne pojedince. Ivanišević je mogao napuniti dvoranu gdje god da se pojavi. Za Davis Cup bi bilo bitnije da dvoranu mogu napuniti ljudi koji tenis toliko ni ne prate, niti ga pretjerano razumiju, ali će se ponašati krajnje navijački, bit će glasni, iritirat će i provocirati protivnika, sudac će ih stalno morati smirivati, prelazit će granicu sportskog navijanja, navijati čak i na greške protivnika pa i na fulane prve servise, činiti sve da protivniku bude što neugodnije za igrati. Sami po sebi Karlović, Čilić, Ančić i nisu neki magnet za masovno okupljanje, čini mi se da bi se tako nešto bilo moguće jedino ako odemo jako daleko, bar u polufinale. Tko zna, možda bi se i u Zadru bolje napunila dvorana da tu nije bila riječ tek o kvalifikacijama za svjetsku skupinu.
i to smo sve imali u splitu...sjećam se protiv rumunja u parovima, sudac je zbog publike dva poena da rumunjima :s
najbolji rezultati i najbolja atmosfera...sve to ima split :amen:
Evo, dobili 2000 bodova kazne, zbog navodno prebrze podloge u Zadru. Šta kažete a ?
dr. van Nostrand
02.10.2008., 23:04
Koji smo uopće na toj ljestvici Davis cupa? A koji smo sad? :ne zna:
Luyindula
03.10.2008., 00:10
Koji smo uopće na toj ljestvici Davis cupa? A koji smo sad? :ne zna:
http://en.wikipedia.org/wiki/Davis_Cup
Skrolaj malo dolje.
5. smo, a ostajemo peti ako nam oduzmu 2000 poena. (tj. ako se žalba ne uvaži). Ta ljestvica služi za određivanje nositelja, mi smo dosta visoko plasirani što nam ide na ruku.
Ovdje je aktualni renking
http://www.daviscup.com/ranking/current.asp
robybaggio
03.10.2008., 20:25
Kako naš savez može biti odgovoran za podlogu? Pa podloga je kupljena od tvornice, zar ne?
"podloga je kupljena od tvornice" :s:s:rofl:
hts bira podlogu...oni određuju brzinu i sve ostale šeme...
oni u "tvornicu" šalju narudžbu kakvu podlogu žele...
"tvornica" nije kriva :rofl:
robybaggio
04.10.2008., 10:28
Da, a ti misliš da tvornice prodaju podloge koje ne zadovoljavaju standarde. Je, baš će službenici HTS-a znati tehničke detalje. Naruče podlogu u nekom rangu brzine i to je to. Pa nećeš valjda ti biti kriv ako kupiš novi auto od recimo BMW-a i padneš na tehničkom jer su kočnice neispravne.
ako nema načina da se testira brzina podloge kako bi ITF znao da je podloga prebrza?
:kava:
Nema tvornice nema ni 'tvornice', podloga je hrvatski proizvod i hts je namjestao podlogu da bude sto je moguce brza. Malo su se zaigrali i sad imaju platit cijenu za to. end of story
Zanimljivo je to novo (ako se ne varam uvedeno 2008.g.) pravilo o mjerenju brzine podloge.
Pogotovo ovaj dio ...
The pace of the courts to be used, excluding grass and clay surfaces, shall have a measured ITF Court Pace Rating between 24 and 50 inclusive
Znači natapanje već ionako sporije zemljane podloge kad se igra s protivnikom koji nema u sastavu specijaliste za zemlju (što su već znali raditi neki južnoamerikanci kao Ekvador, Paragvaj ... ) i rađenje živog pijeska od terena je dozvoljeno :ne zna:
Ma u biti gadi mi se ta intencija usporavanja podloga svih vrsta koja ide već zadnjih 15-ak godina :rigo: .
Oni koji su gledali tenis prve polovice 90-ih vjerojatno se sjećaju kako su izgledali dvoranski tereni tada, kako je izgledala podloga u Wimbledonu i kako je u krajnjoj liniji izgledala igra na podlogama te vrste. Velikim dvoranskim turnirima i Wimbledonom su tada uglavnom dominirali igrači kao Sampras, Becker, Edberg, Ivanišević, Stich, Krajicek ... veliki serveri, ali i igrači koji su nakon servisa izlazili i završavali poen na mreži.
Nekad u Wimbledonu s početkom 2.tjedna uobičajena slika terena su bile 2 ugažene staze koje su vodile od mjesta serviranja prema mreži. Danas je utabano do prašine 2 metra ispred i iza osnovne linije, prostor servis polja do mreže u finalu je očuvan skoro kao 1.dana :flop: :(
I da me se krivo ne shvati, nema to ama baš nikakve veze s Nadalom (kao što se u zadnje vrijeme na tenis topicu puno toga povezuje s njim, nekad s razlogom, još češće bez razloga), ovo o čemu pišem je počelo daleko prije njegove pojave.
ma normalno da nema veze to s nadalom :D
jednostavno, da bi se više para okretalo moraš ljudima dat više...i to je cijela filozofija
robybaggio
06.10.2008., 10:09
Nema tvornice nema ni 'tvornice', podloga je hrvatski proizvod i hts je namjestao podlogu da bude sto je moguce brza. Malo su se zaigrali i sad imaju platit cijenu za to. end of story
A tko proizvodi tu podlogu? Radimir Cacic i Gopran Prpic proizvode cilime za tenis u podrumu? Imas tvornicu koja radi takve proizvode po narudzbi.
Najvećim dijelom netočno.
Podloga na kojoj se igralo zove se RuKort i proizvodi ju zagrebačka tvrtka Concept '90. Dakle, oni bi trebali voditi računa o tome da podloga zadovoljava uvjete.
Odnosno, ako u ugovoru HTS-a i Concepta piše da je Concept dužan napraviti podlogu koja zadovoljava standarde onda bi kaznu trebao platiti Concept '90. Inače, taj isti Concept '90 je ovog tjedna u Moskvi na ATP/WTA turniru postavio podlogu na kakvoj se igralo u Zadru.
@robybaggio: Potpisujem.
@ono: Naravno da postoji način mjerenja brzine. Postoji stroj koji ispucava lopte i program očitava brzinu. Na taj način je ITF i očitao brzinu u Zadru, inače se ne bi znalo da je prebrzo.
@gahan: Upravo tako. ITF je ozakonio apsurd da "zemljaši" imaju pravo napraviti plažu (jedan od najgorih primjera je meč Rusija - Njemačka prije desetak godina), a za umjetne podloge sada postoje standardi.
pa i ja sam reka da ima način mjerenja brzine
Najvećim dijelom netočno.
Podloga na kojoj se igralo zove se RuKort i proizvodi ju zagrebačka tvrtka Concept '90. Dakle, oni bi trebali voditi računa o tome da podloga zadovoljava uvjete.
Odnosno, ako u ugovoru HTS-a i Concepta piše da je Concept dužan napraviti podlogu koja zadovoljava standarde onda bi kaznu trebao platiti Concept '90. Inače, taj isti Concept '90 je ovog tjedna u Moskvi na ATP/WTA turniru postavio podlogu na kakvoj se igralo u Zadru.
Takvom nakaradnom dedukcijom mozemo doci i do odgovorne osobe u toj zagrebackoj 'tvornici' podloge, pa njega okrivit i trazit da plati stetu... ITF ne zanimaju nikakvi concepti nego organizator susreta - hts. HTS je odgovoran za sve eventualne propuste. HTS placa kaznu.
Takvom nakaradnom dedukcijom mozemo doci i do odgovorne osobe u toj zagrebackoj 'tvornici' podloge, pa njega okrivit i trazit da plati stetu... ITF ne zanimaju nikakvi concepti nego organizator susreta - hts. HTS je odgovoran za sve eventualne propuste. HTS placa kaznu.
HTS treba platiti kaznu prema ITF-u kao organizator, ali ako ima opciju u ugovoru koju sam spomenuo onda ima pravo od Concepta naplatiti štetu.
Ako nema, ništa.
Zašto bi bilo nakaradno da netko snosi odgovornost ako nešto nije napravio kako je trebalo?
Kasnim par mjeseci, ali moram na ovo odgovoriti...
HTS nema takvu opciju u ugovoru, barem ne u ovom slučaju....
I HTS i svi igrači su tražili tako brzu podlogu u Zadru, sa kojom su svi (i HTS i igrači sa obje strane) bili prezadovoljni...
Bilo je vremena da ''zg tvornica'' uspori podlogu, ali na striktno traženje svih navedenih strana podloga je ostala takva kakva je i bila...
Daklem, iz ovoga se može izvući na čiju se striktnu odgovornost tako i radilo...
Zdeva_ZD
01.02.2009., 22:50
kad se točno igra protiv čilea?
5.3 u poreču...
http://www.index.hr/sport/clanak/davis-cup-ogled-sa-cileom-u-porecu----/412433.aspx
5.3 u poreču...
http://www.index.hr/sport/clanak/davis-cup-ogled-sa-cileom-u-porecu----/412433.aspx
Igra se od 6. do 8. ožujka.
DC nikad ne počinje četvrtkom
Kasnim par mjeseci, ali moram na ovo odgovoriti...
HTS nema takvu opciju u ugovoru, barem ne u ovom slučaju....
I HTS i svi igrači su tražili tako brzu podlogu u Zadru, sa kojom su svi (i HTS i igrači sa obje strane) bili prezadovoljni...
Bilo je vremena da ''zg tvornica'' uspori podlogu, ali na striktno traženje svih navedenih strana podloga je ostala takva kakva je i bila...
Daklem, iz ovoga se može izvući na čiju se striktnu odgovornost tako i radilo...
Ja sam napisao "ako", jer ne znam. Ti tvrdiš da nema, ja ću vjerovati da je tako. Dakle, to je jasno.
Ali mi je ipak malo blesavo da firma koja je specijalizirana za proizvodnju takve opreme ne zna pravila ITF-a. No i to mogu shvatiti jer su pravila nova.
No isto tako se sjećam da su HTS i svi igrači tražili vrlo brzu podlogu protiv Italije u Dubrovniku pa su dobili nešto najsporije dvoransko ikad. Tako da počinjem sumnjati u sposobnost da se dobije što se traži.
Baš me zanima kako će biti u Poreču. Igrači (po tome i HTS) opet hoće što brže, ali da ovaj put bude unutar granica. Zanima me hoće li biti na 50 (maksimum) ili 49, ili će im pobjeći malo previše namaza pa će biti 35 ili 25, da na kraju Čileanci budu zadovoljniji.
U Dubrovniku ''zg tvornica'' nije htijela riskirati, ali tamo je dogovoren ovakav teren kakav je i bio u Zadru...
Nije pitanje u količini namaza, nego su pitanja u samoj vrsti odabira premaza i u samom načinu premazivanja...
Ako će HTS na svoju odgovornost tražiti brži teren, to će se tako i napraviti...
Izmotavanje ili ne, ipak se mora znati da je to sve još novo i nažalost se to može testirati samo na licu mjesta...
Znalo se je odmah kako se teren može usporiti da bude na samoj granici i u Zadru, ali teren je svima jako dobro pasao pa je takav i ostao...
Sumnjam da će HTS ikad pristati na brzinu iznad jedinice 50 :D
Što se tiče Dubrovnika, prava je sreća da je sve završilo kako je završilo, jer brzina je bila idealna za Talijane. No malo mi je nategnuto "da je sve to još novo..."
Concept '90 to ipak ne radi od jučer i ima previše podloga postavljenih po Rusiji (a ovog tjedna i u Beogradu na Fed kupu) da bi radio ovakve greške. Ne mislim toliko na Zadar, jer sa 50 lako pobjegne na 52, nego najviše na Dubrovnik.
"Nije htjela riskirati", kažeš. Ne sviđa mi se taj app pristup i ne djeluje ozbiljno.
U prijevodu: HTS nije htio odgovarati za teren u Dubrovniku, onda je čisto normalno da ni c90 nije htio riskirati...
Da li to zvuči ozbiljno...
Tek su se poslije toga u HTS-u okuražili na opciju ''Zadar''...
Uf, ne razumijem tu logiku.
Head odgovara za kvalitetu (znači svojstva) lopti, Wilson odgovara za kvalitetu (svojstva) reketa, pa valjda onda i Concept treba odgovarati za kvalitetu (svojstva) igrališta. Znači, ako naručiš brzo valjda je logično da i dobiješ brzo.
A ako Concept "ne želi riskirati" onda mi to više izgleda da ne zna postaviti omjere premaza, vrstu, način... da bi dobio ono što se traži.
Ako ja od Coca Cole naručim 1000 limenki coca cole nisam valjda ja odgovoran za ono što je unutra (to je paralela s onim "HTS nije htio odgovarati za teren"). Valjda je odgovoran onaj koji isporučuje za ono što je rekao da će isporučiti.
Što ako mi Coca Cola upakira fantu i ja to prodam u bircu u svježe otvorenoj limenci? Ja sam kriv?
Meni tu nema logike.
Nad
He, he, he...
Slažem se ja sa tobom, sve pet...
C90 odgovara za kvalitetu (svojstva) terena...
Ali recimo da HTS naruči brži teren, za koji se unaprijed ''zna'' da će biti ''brži'', onda je isto normalno da će se c90 postaviti tako da će napraviti takav teren bez sankcija...
Jer nije pružatelj usluga (u ovom slučaju c90) tražio brži teren, nego je to tražio naručitelj usluga (u ovom slučaju HTS) i to na svoju odgovornost...
Ali recimo da HTS naruči brži teren, za koji se unaprijed ''zna'' da će biti ''brži'', onda je isto normalno da će se c90 postaviti tako da će napraviti takav teren bez sankcija...
Jer nije pružatelj usluga (u ovom slučaju c90) tražio brži teren, nego je to tražio naručitelj usluga (u ovom slučaju HTS) i to na svoju odgovornost...
Da, samo što nema šanse da je HTS tražio PREbrzu podlogu.
Nego najbržu moguću (čitaj: koliko pravila dopuštaju).
No nekako sam najskloniji varijanti da o "overu 50" :D nitko nije ni razmišljao.
Zapravo, možda i jest, ali tko je mogao pretpostaviti da će ITF u prvoj godini novog pravila dolsovno oderati kaznu za relativno malo prekoračenje. I novčanu i bodovnu.
A zanimljivo je da inače toleriraju bez sankcija neke poveće propuste. Pouzdano znam da su recimo svlačionice u Austriji na 1. kolu Svjetske skupine prije tri godine bile... štalica.
Zna li netko kad počinje prodaja ulazniac za Poreč ??
2 Bildo: probaj saznati preko valamar-a, ako ti se tak baš žuri...
inače, vjerujem da će biti ulaznica...
2 aeiou: he, he, he, i ovaj put će biti mjerenja...
peggy bundy
14.02.2009., 18:15
jedno pitanja... pisalo se ovih dana da je u porečkoj dvorani pronađena bakterija legionele... hoće li oni zadržati domaćnistvo?
Kažu da davis cup nije upitan što je normalna stvar, sigurno nece rec da je pod upitnikom domacinstvo...
@Accu: pogledao sam ali nema ništa, samo najava.
vBulletin® v3.8.4, Copyright ©2000-2013, Jelsoft Enterprises Ltd.