PDA

View Full Version : Naj marina na Jadranu

nina333
11.09.2008., 19:57
Poštovani moreplovci, koja marina na Jadranu vam je najbolja?
Iskustva, lijepo molim......

Bhakti
11.09.2008., 21:09
Poštovani moreplovci, koja marina na Jadranu vam je najbolja?
Iskustva, lijepo molim......Piškera na Kornatima definitivno, stvarno je tamo poseban osjećaj...raj na zemlji:top:

ivan_horvat
12.09.2008., 10:45
Mala vala, sidro, brodic i ekipa... zaista se ne sjecam kad sam zadnji puta prenocio u marini.

Pitanje gusta, valjda...

Hrvoj
12.09.2008., 11:16
Nisam bio u puno marina, čini mi se da je najbolje opremljena, uređena... Frapa u Rogoznici. Da je najljepša, definitivno nije...

nina333
12.09.2008., 19:53
Mala vala, sidro, brodic i ekipa... zaista se ne sjecam kad sam zadnji puta prenocio u marini.

Pitanje gusta, valjda...

Onda ne oftopičari. Sretno ti u vali!

HoD
15.09.2008., 09:16
Najbolja je dakako Frapa u Rogoznici, jedini joj je minus totalni kreten od vlasnika kojeg se ne znan ni ja zašto svi boje i ne kažu mu ono šta ga ide:confused:. Ako budete tamo otvorite im knjigu žalbe pa ćete vidit dojmova i dojmova.

Najveća (mislim čak i na sredozemlju) je Dalmacija u Sukošanu, međutim još je uvik uređena ko iz doba socijalizma.

Najlipša i najurednija je Palmižana na Paklenjacima, iako meni baš i ne paše cila ta jagma oko nje i obližnjeg preskupog restorana i preružne vlasnice.

Najprimamljivija našim jet-setovcima je Aci u Opatiji, valjda zbog same Opatije i blizine Zagrebu.

I tako to...

ivan_horvat
26.09.2008., 11:54
bit cu dobar, pa necu vise pisati izvan teme (kao sto je nina lijepo hrvatski rekla, oftopicariti).

Najbolja marina, prema mom skromnom misljenju, je takodjer Piskera. Mala, lijepo uredjena, ljubazno osoblje. Smjestena na prekrasnom mjestu. Relativno daleko od drugih marina - kad ti zatreba zaklon, cesto moze biti jedini izbor. Za sada mi se jos nije desilo da je popunjena, cak i kada sam dosao predvecer.

Kojevo
01.10.2008., 19:23
ako budete imali priliku odite u nerezine na otoku losinju. cijene su niske, mjesto odlicno, samo sto je wc daleko, skoro da ih ni nema!!!

neno1966
01.10.2008., 20:47
Najbolje marine su one gdje ti ne treba auto do prvog wc-a ili restorana a takvih gotovo i nema...:mad:

zmiklauz
03.10.2008., 15:00
Marina u Trogiru odnosno Čiovu je dosta dobra sve blizu,Palmižana mi je malo prenapuhana Dagmarica je ružna kaj je je ali klopa je prva liga, Hvar je katastrofa kad su valovi(a kad nisu) u Milini na Braču je dosta simpatično kolko se sjećam