View Full Version : Najomraženiji lik SW-a?!
Galaxia
09.02.2004., 12:03
kako se brzo teme otvaraju niti ne stigneš sve pročitati a još i odgovoriti ...
dakle, kad imamo skoro sve možemo i ovo
meni je najviše od svih likova dizao tlak Chewbacca svojim neprestanim zavijanjem, režanjem lajanjem i ko zna s čim
nije ni bitno kad mi probije uši..
čujem da niti Anakin nije omiljen
meni je sasvim ok, čak i znam sliniti u nekim scenama :o, ali priznajem da bi bolji u ulozi bio Josh Hartnett :cerek:
Palapatine je običan dosadni prevrtljivi seljo u jedinici i dvojci
Luke je komad, njega nećemo staviti :D
Jar Jar je glup
Ewoksi - obožavala sam ih kao klinka ali sad mi zbilja idu na živce
C-3PO - simpatičan kroz iritantan način iako neizostavan dio filma
i naravno za kraj - Lukas
meni se sviđa njegov rad ( istina napravio je nekoliko greški, ništa teško da se uzme za ozbiljno)
ali vidim da mu neki ne opraštaju :D
pa da vas čujem
Moj glas Jar-Jaru.
Chewy:D mi je baš OK. Jes da reži i sl, ali ohn čupa ruke ljudima i ostalim stvorovima koji ga pobjede u onoj nekoj igri. Kak da ne voliš takvog:D
Ewoxi su mi ko klincu bili super, a sad su mi u banani, ali kad su uspjeli sjebat elitne Imperijalne postrojbe valjda nekaj vrijede.
Lucas. Ah jebi ga.
Da je upropasito stvar sa nastavcima I i II bome je, ali da nema njega nebi ni mi sad ovdje pisali:top:
Icepick
09.02.2004., 12:52
Bio sam rastrgan između Jar Jar-a i Anakina i ipak sam dao glas Anakinu.
Istina, Jar Jar jeste iritantan ali ga ima puno manje u filmu od Anakina. Besides, to je CG lik tako da ipak ima nekog "dobrog" u njemu, dok je ovaj kreten od Hajdena živo biće od krfi i mesa koje ne zna glumiti...ne zna čak ni izgledati kao da glumi....ma FUJ!!!!11one :bljak:
Dobro. Gluma mu baš i nije jača strana, ali zato u pojedinim trenucima izgleda ko totalni psihopat :jumping:
shef Sale
09.02.2004., 16:02
I moj glas za Staklenka Staklenka :D
-Almighty_Watashi-
09.02.2004., 17:39
A u pitchku, stisnuo sam na jar jara a nisam ni vidio da ima anakin!!! :o
Nastassja
09.02.2004., 19:23
Dala sam glas Jar-Jar-u jer dajem Anakinu još jednu šansu. Pa ćemo vidjeti.
Galaxia
10.02.2004., 11:11
Legion kaže:
ali zato u pojedinim trenucima izgleda ko totalni psihopat
šta mu to ne daj neku čar :cerek::mljac:
skellington
10.02.2004., 12:15
Icepick kaže:
Bio sam rastrgan između Jar Jar-a i Anakina i ipak sam dao glas Anakinu.
Istina, Jar Jar jeste iritantan ali ga ima puno manje u filmu od Anakina. Besides, to je CG lik tako da ipak ima nekog "dobrog" u njemu, dok je ovaj kreten od Hajdena živo biće od krfi i mesa koje ne zna glumiti...ne zna čak ni izgledati kao da glumi....ma FUJ!!!!11one :bljak:
iz istih razloga i moj glas je otisao anakinu... jos bih dodao, ipak je anakin kljucni lik u sw, a jar jar je, na kraju krajeva, sasvim nebitan... pa ga mogu uspjesno ignorirati... a kad gledam anakina i mislim si: "jebate, *ovo* ce postati darth vader", nekako se sav razalostim ;)
SilentDriver
10.02.2004., 12:26
Moj glas Jar Jar-u
Ok, moram ic sa Anakinom, jer boze moj, tako pateticne glume nisam vidjela od Trinitine smrti!
"Oh ja te volim i ti mene volis, i mi se sretni valjamo po polju, ali ja sam u biti angst-ridden Jedi apprentice u pubertetskoj fazi sa velikim macem, i nitko me ne razumije. "
Katastrofa. Jedva cekam da postane Vader.
Daleka_Obala
11.02.2004., 03:23
skellington kaže:
iz istih razloga i moj glas je otisao anakinu... jos bih dodao, ipak je anakin kljucni lik u sw, a jar jar je, na kraju krajeva, sasvim nebitan... pa ga mogu uspjesno ignorirati... a kad gledam anakina i mislim si: "jebate, *ovo* ce postati darth vader", nekako se sav razalostim ;)
Slazem se :top:
mirrorball
11.02.2004., 10:37
skellington kaže:
...a kad gledam anakina i mislim si: "jebate, *ovo* ce postati darth vader", nekako se sav razalostim ;)
...da, ali s obzirom da je u igri za Anakina bijo i Leonardo Di Caprio onda mi ovaj bude kao manje zlo...A da u nekim scenama stvarno izgleda ko psihopat i manijak = izgleda...A da ga egotrip pere - pere ga...
...BTW...moj glas Jar Jaru...
Dado_23
11.02.2004., 17:17
Nije Hajden (kak ga ja volim zvat) kriv. Lucas mu je reko kak da glumi i ovaj je to napravio. Ko da je Luke neka faca u originalnoj trilogiji...
Luke je cmizdravi placljivko. Nakon sto mu Vader odsijece ruku on pocne vristat ko curica, umjeto da se ugleda na Black Knighta is Monty Phytonovog Svetog grala :)
Kierlan
11.02.2004., 18:36
Hajden "Hans" Christian je apsolutno najgore smeće od glumca koje sam ikada vidio. U filmu je samo zbog potrebe Hollywooda za zgodnim dečkom za kojim budu cure uzdisale. Zbog ničeg drugog...
Am I right or what?
Uglavnom, odabir ne štima!
Cele303
12.02.2004., 11:43
Galaxia kaže:
meni je najviše od svih likova dizao tlak Chewbacca svojim neprestanim zavijanjem, režanjem lajanjem i ko zna s čim
nije ni bitno kad mi probije uši..
:top: :top:
christy
12.02.2004., 11:54
Meni je Jar Jar baš fora, Chewbacca je znao biti iritantan - najveća mi je enigma u filmu kako ga Han kuži :confused:
Moj glas ipak ide Palapatineu, kad sam bila klinka bio mi je strašan, pa zato :flop:
Nighthawk
13.02.2004., 20:22
CHEWBACCA RULEZ!!
Period.ni sistem.
Tip koji glumi Palpatinea je isto dobar. Ne znam je l' ga isti glumi u staroj i u novoj, zna li možda netko odgovor na tu enigmu? Znam da nije isti u petoj i šestoj (totalno drukčija faca na hologramu, ko da tipu visi koža ispod oka).
Hayden mi je dobar Anakin, isto kao i Lloyd. Oba su jadna i glupa a baš je takav Vader u povratku Jedija (bez uvrede Legionu i svim die-hard-vader fanovima). U 4. i 5. je legenda, ali meni jednostavno ne ide u glavu da takav bad muthafucka prijeđe k dobrima. Cijela stvar ima smisao ako je Anakin bio papak.
A možda ja sve to sanjam, zaronjen u crnu rupu.....
...ili kak god to već ide.
anakin i to u drugoj epizodi
njegovo iritantno glumljenje da zna glumit kad se sav "rabjesnjen" izdere na "amiladu" kako bi trebao ozivljavati mrtve :bljak:
Čim sam vidio naslov topica znao sam - moj glas ide Jar Jaru. Da se glasa za najiritantniji lik ikada on bi također dobio moj glas.
Gilad Pellaeon
14.02.2004., 21:46
Ewoci. :bljak:
Najveca pogreska cijelog star warsa.
Kao da gledam teletubiese.:flop:
Je-isti tip glumi Palaptina u svim nastavcima.
Jel mi to neko pričao prtiv Vadera.......
ajd mi još, molim te, reci koju i protiv Rancora pa buš videl :E
GnothiSeauton
16.02.2004., 09:03
Dugo sam se dvoumio između Anakina i Jar Jara, ali kao što netko reće, Jar Jar stvarno nije ni najmanje bitan...
Opet, uvažio sam da Anakin ... 1 -- zna izgledat ko totalni psihopat, to je ok, i 2 -- možda stvarno ima još šanse za njega u trojci. Ali da je bjeda u usporedbi sa Darth Vaderom stvarno je...
Nighthawk-če, koliko ja znam, a znam, zanimljivo je da jedini lik isti u postavi oridžidži filmova i ovih bljedunjavih CGI Hollycrap sranja je Palpatine -- Ian McDiarmid, s time da su mu u oridžidži filmovima jer je bio nešto mladolikiji lijepili masku, a sad je prirodno ostario pa je taman takav kakav treba bit za goljastog i sroljastog senatora Nabooa.
I da, stvarno je malo previše goljast i sroljast... ali čini mi se da ima naznake da je ono... tipa hehehe, standardni 'tučem-se-za-fotelju po kućama sa vlastitim alatom' ali ako me fakat zajebeš (ne postoji toliko evil a istovremeno hladno-proračunato-koji-bubreg-ću-ti-prvo-izvadit-bez-anestezije smiley na popisu ali evo ... :E :mad: ... tako nešto) ... to mu je sve igra da dođe na vlast, a onda ćemo vidjet pravog Darth Sidiousa i našeg dragog
Everything is proceeding just as I have forseen. Soon the Rebel Alliance will be crushed and young Skywalker will be one of us
Najludža scena i najdraži citat -- ono kad se Imperator i Vader šeću kroz špalir (inače iritantno-nesposobnih u filmovima) stormtrupera i tako ćakulaju kako će sjebat iritantne 'we shall fight them on the beaches, we shall fight them in the air, on land and the sea' rebele.
A kao kuriozitet, jedan od najboljih Imperatorovih (rijetkih) govora mi je onaj iz Tie Fightera (najzakonskija igra svih vremena općenito, a pogotovo Star Wars franšize)
The Empire is on the verge of success.
Soon, peace and order will be restored throughout the galaxy.
Even now are capable forces, led by Darth Vader, are striking back at the Rebel insurgents
Inače najj**niji Rebel, sad sam se sjetio, iako je tema za 'Jednom za svagda...' mi je Gen. Crix Mandine (Imperjalni... it figures ;) prebjeg i taktički genije za pješadijsku i wetworks borbu)
Ma Jar-jar je 1:1 uvjerljivo najiritantniji. ja bi na njega bacio Holy hand Granade of Antiochia
SilentDriver
22.02.2004., 10:47
jar jar je definitivno najomraženiji!
u prolazu
23.02.2004., 09:18
Jar jar je za dlaku iritantniji od C3PO
:mad: komedijaši!:flop:
kpt. Willard
24.02.2004., 09:16
Moj redosljed. Jar Jar, Ewoksi, C3PO.
Nakirija
17.02.2011., 23:19
Ewoksi
Iritiraju me. Jar Jar mi je zabavan, ne doživljavam ga iritantnim.
Ovaj zadnji.
Lik je sjebao i zadnjeg Indianu Jonesa s pretjeranim korištenjem CGI-a.
Palpatine.
Iako ne mrzim nikoga, nisam tako učen, my master Sifo-Dyas kaže da će me to odvesti na tamnu stranu :eek:... :zubo:
Za Đorđa nisam ni htio glasat, on je sam sebi već presudio, to mu je dovoljna kazna
Petit keksi
24.02.2011., 21:51
Zasto svi mrze Jar jara? Glavni je!
padmé_amidala
10.03.2011., 14:40
oke, seriously, kako nekog moze zivcirati jar jar...pa jar jar je preawesome :D vristim od smijeha na njegovu smotanost itd...
meni je sw fkt jedna od najdrazih stvari na svijetu, i eventualno ak me nesto nije odusevilo- to su bili ewoksi :D
lightsaber
03.09.2012., 00:07
Ako me neko živcira,onda je to Chewbacca i njegovo urlikanje.. :mad:
lady vintage
18.02.2013., 14:13
Jar Jar definitivno :kava: A vidim da nipošto nisam jedina koja misli tako :zubo:
la rosana
18.02.2013., 19:59
Jar Jar :D
Kojiro Izawa
25.02.2013., 00:11
Leia Organa. Ide mi na jetru sa svojim ukurčenim stavom, i napuhanim držanjem bez pokrića. Vidim da Hayden Christensen kao Anakin ne paše ljudima. E meni je u redu. Taman labilan i nediscipliniran koliko treba da ga Palpatine obrlati, a i psihopat u nastanku. Jedino mislim, da bi se takva osoba čak rađe i ubila, nego postala strahotna desna ruka cara, nakon što čuje vijest da mu je žena mrtva. Ali, da se i taj dio nekako opravdati.
Omega Phoenix
03.03.2013., 12:06
Chewbacca. Naporan mi je s tim režanjem ko sam vrag. Čim otvori usta jedva čekam da ih zatvori.
Padme Amidala. Totalni fail, Natalie očajno glumi, Padme bi trebala biti neka snažna političarka, a ne plačipička ko i muž joj. Totalno pogrešan odabir glumice.
Anakin je trebao biti opasniji lik, opasan i kao Jedi i Sith. Ne znam zašto ak je plavokosi adolescent mora djelovati slinavo, al ajde, naspram Padme je još i OK.
robovlasniik
11.03.2013., 00:14
Padme Amidala. Totalni fail, Natalie očajno glumi, Padme bi trebala biti neka snažna političarka, a ne plačipička ko i muž joj. Totalno pogrešan odabir glumice.
Anakin je trebao biti opasniji lik, opasan i kao Jedi i Sith. Ne znam zašto ak je plavokosi adolescent mora djelovati slinavo, al ajde, naspram Padme je još i OK.
Hayden Christensen je predobro odglumio anakina.ak nisi vidla pogled u tim ocima i tu mrznju pogledaj si opet 2 i 3 dio!
lady vintage
11.03.2013., 08:50
ovo boldano :rofl:
btw, potpuno se slažem :top: možda samo meni, ali hayden mi djeluje kao da se prenemaže kad je glumio anakina :ne zna:
TatooineBlog
12.03.2013., 21:35
ovo boldano :rofl:
btw, potpuno se slažem :top: možda samo meni, ali hayden mi djeluje kao da se prenemaže kad je glumio anakina :ne zna:
Ej, pozdrav, evo dopustite da ovdje stavim ono što sam stavio na svoj blog (http://starwars.blog.hr) u vezi Epizode III i čitave Prequel trilogije, a započinje s Haydenom Crhristensenom:
Ističe se često katastrofalna gluma Haydena Christensena, i to je na prvi pogled i opravdano. Međutim, niti jedan glumac, a kamoli tako mlad i s nevelikim iskustvom, ne bi mogao išta dobro izvući iz nereda u koji ga je stari George smjestio. Prvo, lik je užasno neodređen; mi na neki način bi trebali u ROTJ-u, pa čak i na kraju ESB-a, suosjećati s Darth Vaderom, i navijati za njegovo iskupljenje. Ali, iz posve nepotrebnog razloga, od njega se u ROTS-u čini monstruma koji čak i djecu-padawane ubija i to sve zbog Padme, da bi na kraju i nju krenuo daviti, iako je ljubav prema njoj bila jedini motiv zbog čega se preokrenuo (njegovi motivi najblaže rečeno su nejasni). Drugo, svi likovi u prequelima su toliko površno razvijeni, da se ne možemo ni na koji način poistovijetiti s njima niti katarzično doživljavati dramatične trenutke u kojima se oni nađu (što bi trebala biti osnova osnove dramskog ili filmskog posla). Ovaj se film ne može smatrati niti rutinskim, jer ne zadovoljava niti minimum onoga što je potrebno da zaintrigira gledatelja. Čak je bilo filmova s Jean Claude Van Dammom u kojima je gledatelj osjećao za likove. Dijalozi su posebna priča: kombiniraju se 2 obrasca koja uključuju: 1) sjedenje i razgovor i 2) šetnju i razgovor. Ključne dijelove misterija u filmu protagonisti će saznati ovako - konferencijiski. Nema jurcanja po Zvijezdi smrti, naguravanja u hibernacijskoj komori Cloud Cityja, ili bilo kakvih situacija u kojima se narativ predočava kroz DJELOVANJE i dramu, a ne samo kroz divanjenje. Ovi dosadni i neinventivni dijalozi se smjenjuju s "rojevima piksela", tj. akcijskim scenama koje opet ne možemo proživljavati (glumci očito neprirodno koreografiraju pred zelenim ekranom i to se tako jasno vidi u završnoj montaži!) niti u njima strepiti za bilo koga: niti za Klonove, jer se čine potpuno potrošnom robom, niti za Jedije, jer se tako rutinski rješavaju droida (pogotovo na početku na Grievusovom brodu) da su više komične epizode nego prijetnja. Isto tako, ton filma je šizofreničan - početna akcijska scena će se iz nečega što graniči s parodijom (sa svim duhovitim dosjetkama i gegovima), iznenada pretvoriti u turobnu i morbidnu scenu egzekucije Dookua - mislim čemu takvo vrludanje? I zbog čega je trebalo napraviti iznimku i baš ovaj film iz jednog obiteljskog serijala pretvoriti u PG-13 s tolikim sakaćenjima i masovnim ubijanjima, a da opet nikakav efekt koji bi spasio film nije postignut? Dakle, jedan veliki promašaj kojeg doista Hayden Christensen nije mogao popraviti, kao što ni u EPI nije mogao ni daleko iskusniji Liam Neeson.
chemgirl
21.03.2013., 15:42
Palpatine u svakom slucaju....
Sto se tice Anakina on mi je bio omiljen dok je sljedio jedije
i svijetlu stranu Sile. Droidi ok . R2-D2 mi je savrsen i presladak.
Chewie je ok. Evoke jos nisam viidjela *sytill young*.
Bio mi je i Obi Wan super.
Najdrazi Yoda definitvno ali tu nije stavljen.
Luke je cute.
vBulletin® v3.8.4, Copyright ©2000-2013, Jelsoft Enterprises Ltd.