PDA

View Full Version : Kako bezbolno prekinuti sa djevojkom

walter
09.02.2004., 12:47
Evo, mnogo se mladih ljudi javlja, imaju problema, ne znaju kako prekinuti sa curom. Sad, dobiju one standardne savjete tipa - pojebi joj sestru, frendicu itd. Ali ne želimo da se žena povrijedi, jel tako? ;)
Pa sam ja smislio jedan totalno zanimljiv i bezbolan način kako prekinuti s curom. Dakle, treba ju zaključati u podrum na dva sata. I šta? Kad žena nema šta raditi, onda ona razmišlja o svojoj vezi. A znamo svi da žena nikad neće biti potpuno zadovoljna.
Tako da kad izađe nakon dva sata iz podruma, ona je već čvrsto odlučila da to nije to, da ta veza nema budućnosti, da ona samo troši svoje vrijeme na tebe, čitatelju, da joj nikog kurca ne valjaš, da nisi zahvalan, da si džubre, da ju ne cijeniš, da ovo-ono...
Naravno, dobro je ostaviti i mobitel, da može nazvati svoje prijateljice. U tom slučaju, dovoljno je i pola sata.

ljutika
09.02.2004., 12:53
Sigurno te je gadno oprala.:D

mwm
09.02.2004., 12:56
Zaboravio si radio.
Da ne bi došlo do interferencije tišine u glavi i podrumu.

6943
09.02.2004., 13:17
Probaj s palicom za bezbol.

Bellydancer
09.02.2004., 13:54
A šta je bezbolno u ovom tvom tretmanu?
Dobro, ne tučeš, ali....

walter
09.02.2004., 14:03
Bellydancer kaže:
A šta je bezbolno u ovom tvom tretmanu?
Dobro, ne tučeš, ali....
A šta je bolno u tom tretmanu? :confused:

Kvejki
09.02.2004., 14:05
walter kaže:

Psihicka bol je najveca bol, i najteze izlijeciva :D.
Pricekaj da ja otvorim privatnu praksu, onda uz ovakav tretman dobacis moj business card :D

walter
09.02.2004., 14:06
Little Earthquake kaže:
Psihicka bol je najveca bol, i najteze izlijeciva :D.
Pricekaj da ja otvorim privatnu praksu, onda uz ovakav tretman dobacis moj business card :D
Ništa ti, mali zemljotrese, nisi skontala. :(

Kvejki
09.02.2004., 14:08
walter kaže:
Ništa ti, mali zemljotrese, nisi skontala. :(

:p

Ja se zezam.
I dalje si car :D

skellington
09.02.2004., 14:16
poklonis joj kilogram secera...

i kad ona pita, zasto si mi poklonio secer, ti se lijepo osmjehnes (tako da je ne povrijedis :)) i kazes: "pa, secer dolazi na kraju."

i onda brzo zbegas :D

Kvejki
09.02.2004., 14:17
skellington kaže:

i kad ona pita, zasto si mi poklonio secer, ti se lijepo osmjehnes (tako da je ne povrijedis :)) i kazes: "pa, secer dolazi na kraju."

:s :s :s

Onog tko tako prekine sa mnom vjecno cu voljeti :D

missy_si
09.02.2004., 14:20
walter kaže:
Pa sam ja smislio jedan totalno zanimljiv i bezbolan način kako prekinuti s curom.

hej...imaš možda neki dobar prijedlog za obrnutu situaciju??

walter
09.02.2004., 14:22
missy_si kaže:
hej...imaš možda neki dobar prijedlog za obrnutu situaciju??
Imam - strgaj mu motor usred ljeta, i neće ni skužiti da si otišla...

djidjimidji
09.02.2004., 14:23
bezbolno prekinuti je kao pojebati, a ostati nevin - dakle, nemoguće. još koja glupost? ;)
:kava:

missy_si
09.02.2004., 14:25
walter kaže:
Imam - strgaj mu motor usred ljeta, i neće ni skužiti da si otišla...

:confused: ali :lol:, vidim da nisi od volje ;)

Bellydancer
09.02.2004., 14:25
walter kaže:

Pa, rekli su ti - psihicka bol...tortura... osobito ako je klaustrofobična. Onda "jebote, s kojim sam ja bolesnikom. Hoće li me ubiti?" Može se desiti i da osijedi od straha.

Vidim - tebi je bezbolno ostavljanje cure - to da je na nekakav način natjeraš da ona ostavi tebe...

Meni bi bezbolnije bilo - npr. (pošto znaš šta sve ona ne voli i mrzi) ti počneš da voliš takve stvari. Ne znaš šta ti je, odjednom ti nešto super da ideš na Magazin (ma, nemreš se više folirat), onda, počneš nosit one pederske majice...

walter
09.02.2004., 14:34
Bellydancer kaže:
Pa, rekli su ti - psihicka bol...tortura... osobito ako je klaustrofobična. Onda "jebote, s kojim sam ja bolesnikom. Hoće li me ubiti?" Može se desiti i da osijedi od straha.

Ubaciš i koju Milu i Gloriju i problem riješen. :top:

christy
09.02.2004., 14:41
skellington kaže:

vrhunski :top:

Kvejki
09.02.2004., 14:52
walter kaže:
Ubaciš i koju Milu i Gloriju i problem riješen. :top:

Hebale te Mila i Glorija, to je bapski casopis, nutra ce procitat da mora svasta otrpjet od svog napacenog dragog.
Nesto u stilu onih savjeta za zene iz pedesetih :D
Cosmo, Cosmo joj daj. Unutra ce procitat da s siromasnim, neuglednim tipom moze biti samo ako je seks dobar...onda ce procitat njihove clanke o seksu i shvatit da seks nije dobar...i pustit ce te na miru zauvijek :lol:

skellington
09.02.2004., 15:04
Little Earthquake kaže:
Onog tko tako prekine sa mnom vjecno cu voljeti :D
christy kaže:
vrhunski :top:
tenkju, tenkju. :mig:

Vincent V
09.02.2004., 15:11
walter kaže:
Evo, mnogo se mladih ljudi javlja, imaju problema, ne znaju kako prekinuti sa curom. Sad, dobiju one standardne savjete tipa - pojebi joj sestru, frendicu itd. Ali ne želimo da se žena povrijedi, jel tako? ;)
Pa sam ja smislio jedan totalno zanimljiv i bezbolan način kako prekinuti s curom. Dakle, treba ju zaključati u podrum na dva sata. I šta? Kad žena nema šta raditi, onda ona razmišlja o svojoj vezi. A znamo svi da žena nikad neće biti potpuno zadovoljna.
Tako da kad izađe nakon dva sata iz podruma, ona je već čvrsto odlučila da to nije to, da ta veza nema budućnosti, da ona samo troši svoje vrijeme na tebe, čitatelju, da joj nikog kurca ne valjaš, da nisi zahvalan, da si džubre, da ju ne cijeniš, da ovo-ono...
Naravno, dobro je ostaviti i mobitel, da može nazvati svoje prijateljice. U tom slučaju, dovoljno je i pola sata.

Weisskirchener
09.02.2004., 15:20
Little Earthquake kaže:

Cosmo, Cosmo joj daj. Unutra ce procitat da s siromasnim, neuglednim tipom moze biti samo ako je seks dobar...onda ce procitat njihove clanke o seksu i shvatit da seks nije dobar...i pustit ce te na miru zauvijek :lol:

Apsolutno se slazem! Cosmo je nicely-printed high-volume postconsumeristical trash. Evo meni omiljenog naslova: "Kako da procenite koliki mu je" (ako neko ima taj broj, molim ga da mi prenese sta je pisalo u clanku - ja sam, nazalost, video samo naslovnicu).

Dakle, dosli smo do sofisticirane, ali nazalost spore tehnike raskida. Pretplatis devojku na "Cosmopolitan", i sacekas da njihovi saveti (ispravno napisano "saveti", jer bi pravi savet po svojoj definiciji trebalo da je pametan) pocnu da deluju...

Napredna tehnika je i da se sam pretplatis na Cosmo (ili da krisom uzimas njen) i da radis sve kontra onome sto tamo pise.

I voila, ona te sutne, sva sretna sto je ispala emancipovana.

Wk

dukat
09.02.2004., 15:33
skellington kaže:

oh da

walter
09.02.2004., 19:32
NoWa kaže:
trebas biti dobar i poslusan mjesec dana, postat dosadan do bola.

HA! Biti dosadan! :lol: :lol: :lol:
Biti dosadniji od ženske? Nemoguća misija. Žene ostavljaju dosadne tipove? Tjah. Kakve se laži ovdje prodaju mladeži. :eek:
Žene OBOŽAVAJU dosadne tipove. Dosadni tipovi imaju sve žene svijeta, mačko. Dosadni tipovi mogu im poslužiti kao držač za pletivo. Ili bilo šta drugo.
Žene se udaju za dosadne tipove. Žene rađaju djecu dosadnim tipovima.
Znam to, jer sam i ja dosadan tip. A nijedna me nije ostavila. :frajer:
Zato velim, treba to u podrum!!!

cleo
10.02.2004., 16:21
.

Arash's friend
10.02.2004., 17:42
walter kaže:
Evo, mnogo se mladih ljudi javlja, imaju problema, ne znaju kako prekinuti sa curom. Sad, dobiju one standardne savjete tipa - pojebi joj sestru, frendicu itd. Ali ne želimo da se žena povrijedi, jel tako? ;) Pocnes se intenzivno druziti s njezinom majkom, nasmijavas gospodju majku i cujes se s njom preko telefona sve dok ona ne pocne na sva usta govoriti kako si ti "fini zet". Ako ima brata kojeg ne voli (ok to nije bas cesto ali ima) onda se skompas s njime i pocnete svukud ici zajedno. Pricas s ostalim clanovima njezine obitelji i do srca se smijete pa zasutite kada ona udje u drustvo.

I za cas evo oslobadjajuce presude !

Vera Pavladoljska
10.02.2004., 18:04
walter kaže:
Žene OBOŽAVAJU dosadne tipove. Dosadni tipovi imaju sve žene svijeta, mačko. Dosadni tipovi mogu im poslužiti kao držač za pletivo. Ili bilo šta drugo.
Žene se udaju za dosadne tipove. Žene rađaju djecu dosadnim tipovima.

Trebaju samo navodnici pod "dosadan".
Briljantno, inače, stvarno.

Ti si zaista žena zarobljena u tijelu muškarca, manipulatoru. ;) :top:

boklec
10.02.2004., 18:14
Mislim da je metak čelo ili potiljak sasvim dovoljan...:D
Pretpostavljam da nece ni osjetit...

Anastasia
10.02.2004., 18:19
walter kaže:

A ako shvati da je to to i želi ti roditi djecu? :eek:

Vera Pavladoljska
10.02.2004., 18:21
NoWa kaže:
zene obozavaju ne-dosadne tipove.
al se udaju se dosadne.

A ti si jakoooooo mlada, jelda?:)

Nije to tako jednostavno, kako si pokušala postaviti.

Postoje dosade i "dosade", dušo.

Vera Pavladoljska
10.02.2004., 18:26
NoWa kaže:
nisam jaaaaaaaako mlada.
nista nije jednostavno u međuljudskim odnosima.
znam dušo da postoje dosade i 'dosade'. barem ja naiilazim na svakakve:rolleyes:

ajme:(

a kako ti se takvi "svakakvi" zakvače?

dušo?

:-)

i u međuljudskim odnosima stvari mogu biti vrlo jasne i skoro pa jednostavne, ovisno kolika je jasnoća u nama.

Anastasia
10.02.2004., 18:30
Nat, ti si meni super i znaš to. Ali ponekad previše pametuješ. Previše širiš opće istine. Previše zahtjevaš da svi misle poput tebe. Previše se postavljaš kao netko iznad svih nas smrtnika. Previše mudruješ. Ponekad si previše! :kiss:

Anastasia
10.02.2004., 18:40
Ma on bi neš drugo... :D :p

Vera Pavladoljska
10.02.2004., 18:43
kad nisam smrtnik:o :rolleyes:

i što ćemo sad s tim?

ti i ja?:)

Anastasia
10.02.2004., 18:45
Profesor Jakov kaže:
Gemišt bi, kako si znala? :klap: :lux:

Jer nisi pivo tip. :cool:

Paragalactic
10.02.2004., 18:45
walter kaže:
Žene OBOŽAVAJU dosadne tipove. Dosadni tipovi imaju sve žene svijeta, mačko.
Istina! I tipovi koji prde! Glasno!

Anastasia
10.02.2004., 18:53
nataniel kaže:
kad nisam smrtnik:o :rolleyes:

i što ćemo sad s tim?

ti i ja?:)

Ti znaš da ja uvijek kažem (napišem) što mi je na duši. Ali s obzirom da sam i ja puno mana (jedno 10000), volim misliti da si ljudi mogu biti iskreni, i prihvaćati jedne druge za ono što jesu.
Jesam i ja pametna, kaj ne? :cool: :p :D

Vera Pavladoljska
10.02.2004., 19:00
Anastasia kaže:
Ti znaš da ja uvijek kažem (napišem) što mi je na duši.

Da i ja.
I što ćemo pitam?
Imaš neko rješenje?

Ann, ne projiciraj.

ne znam - jesi li pametna?

:) :kiss:

mrsavipas
10.02.2004., 19:01
evo ja bih to bezbolno uradio tako da bih joj priznao da sam peder... onda bi pozvao svog frenda i zažvalio ga pred njom... bilo bi bezbolno, ostali bi prijatelji, jer žene razumiju pedere:top:

Anastasia
10.02.2004., 19:03
nataniel kaže:
Da i ja.
I što ćemo pitam?
Imaš neko rješenje?

Ann, ne projiciraj.

ne znam - jesi li pametna?

:) :kiss:

Poslije ovakvog dana?
Ne vjerujem :D

mrsavipas
10.02.2004., 19:04
dobro ovo sa frendom bi bila posljednja linija obrane:D

luther
10.02.2004., 23:09
mrsavipas kaže:
dobro ovo sa frendom bi bila posljednja linija obrane:D

pa ovo je tolko blesavo da bi cak moglo i upalit:top:
sad si mi dao ideju

IAN
11.02.2004., 18:50
NAT, tebe sigurno netko lose jebe pa pises cudne postove.

file01
13.12.2009., 01:16

mislim da je jos bolje samo kopati nos isprid nje. kad tad ce joj se to zgaditi... -.-

4fun
13.12.2009., 10:11

mislim da bi cak i nasa policija odreagirala brze od toga. :D

Yami_Raziel
13.12.2009., 12:07
HAHAHAHHAHAHA ZAKON xhahahahahhahahahahhahaha xD

BrokeBM
13.12.2009., 12:29
istina :s: :rofl: :rofl:

@file01 - može i kopanje nosa :lol:

LillyOctober
13.12.2009., 12:54
Evo, mnogo se mladih ljudi javlja, imaju problema, ne znaju kako prekinuti sa curom.
....

Pa sam ja smislio jedan totalno zanimljiv i bezbolan način kako prekinuti s curom.
...

Mene baš zanima zašto bi prekidi trebali biti bezbolni i koji bi vrag trebalo bježati od toga da ćeš time povrijediti nekoga?

Rijetko su prekidi obostrani i da, onda ostavljena strana pati. So what? I to je dio života.

Jbg, zašto je postalo tako teško reći (ili barem sebi priznati) - da, radije ću da ti ostavljen(a) patiš nego ja s tobom u vezi?

Ne trebaš biti seronja, ali zar je toliko bitno biti "čist" pred društvom?