View Full Version : Buducnost Europske Unije
- 2007. Ulazi Bugarska u EU
- 2010. Ulaze Rumunija u EU
- 2015. Ulaze Hrvatska, Makedonija, Bosna i Hercegovina, Turska,
Albanija,
Kosovo, Srbija i CG u EU
- 2017. Zaposljava se prvi nas covjek u administraciji EU
- 2018. Prvi nas covjek u administraciji EU zaposljava cijelu svoju,
zeninu
i kumovu svojtu kao i clanove porodica najblizih komsija kao i neke
ljude iz
svog zavicaja.
- 2019. Nasi vec cine 10% administracije.
- 2022. Udio nasih u administraciji je 60%. Evropska administracija
povecava
plate tri puta, uvodi fleksibilno radno vrijeme i juznoslovenske jezike
kao
"treci"
sluzbeni jezik
- 2024. Zbog stresa, 90% clanova evropske administracije je na
bolovanju.
Najvise bolovanja biljezi se u periodu od 15.6. do 15.10. i od 15.12. do
15.1. Bolesnici su vidjeni po Mediteranu, na Baliju i Alpima, gdje se o
trosku EU lijece od stresa. Zakonom se uredjuje da EU snosi najveci dio
troskova lijecenja
bolesnih. Do njihovog povratka na posao zaposljevaju se novi radnici,
"na
neodredjeno".
- 2025. Broj Zapadnih Balkanaca u EU administraciji je 90%. . Makedonci
na
referendumu ponovo odbacuju euro.
- 2026. Dolazi do rezanja troskova i otpustaju se cistacice, kuvari,
vozaci.
Svi do jednog belgijski drzavljani. Udio Balkanaca u EU administraciji
doseze 99.3%.
- 2027. Hrvatska dobija nove kredite EU medu kojima i onaj kredit za
uzgoj
dudovog svilca i cubastog gnjurca. Hrvatsko predsjednistvo okoncava
sestomjesecni mandat. Crna Gora uspjesno okoncava proces privatizacije.
Od
januara 2028. predsjedavanje Unijom preuzima Beograd.
- 2028. Njemacka u februaru istupa iz EU. Mjesec dana kasnije, to cine
Francuska i Finska, a do kraja godine, za vrijeme albanskog
predsjedavanja,
i Velika Britanija, Belgija, Danska, Svedska, Holandija, Luksemburg,
Italija, Spanija, Portugal, Austrija, Ceska, Litvanija, Letonija,
Estonija,
Grcka i Slovenija. Sve zemlje uvode rigorozan vizni rezim za drzavljane
zemalja EU.
hehehoho
09.02.2004., 16:04
koji su to naši?
hehehoho kaže:
koji su to naši?
balkanci:rolleyes:
hehehoho
09.02.2004., 16:13
Roko kaže:
balkanci:rolleyes:
ah da, tvoji.
e bogati a opce je poznato da je Split u biti na skandinavskom poluotoku prema tome hehehehoooo ti si skandinavac zajedno sa mnom.
ajde ne pravi se previse fin
hehehoho
09.02.2004., 16:46
Roko kaže:
e bogati a opce je poznato da je Split u biti na skandinavskom poluotoku prema tome hehehehoooo ti si skandinavac zajedno sa mnom.
Mjesto stanovanja ne govori nista o osobi, osim toga ja Split gledam kao dio Mediterana, a ne balkana. kakve to ima veze s finocom?
je i ja na balkan kao zemljopisni pojam a poluotoci su obicno poluokruzeni morem a balkan u svakom slucaju mediteranom.
hehehoho
09.02.2004., 22:04
Roko kaže:
je i ja na balkan kao zemljopisni pojam a poluotoci su obicno poluokruzeni morem a balkan u svakom slucaju mediteranom.
A bili ti tako puno pametan i tako siguran u svoju percepciju pogleda jos koji put u atlas da budes bas 100% siguran da je kao i svaki poluotok balkan poluokruzen mediteranom u svakom slucaju?
I kao sto rekoh, tvoji.
vidim da si iskompleksiran.
pa dobro eto ja balkanac a ti mediteranac, mittleeuropljanin, fetivi splicanin jos od Dioklecijana i jadan balkana nisi nikad vidio.
hehehoho
10.02.2004., 12:27
Vidis?
Ma sta ti vidis kretencino, ne znas dobro procitat ni mapu, a sad bi se igra vidovnjaka.
nemoj tako nije mttle europski niti mediteranski ovako vrijedjati. skaces si sam u usta.
ajde nastavi svoje iskompleksirano vrijedjanje
Roko, hehehehea ili kako li se vec zove lijepo ignoriraj, a od mene ::klap: :klap: :klap: :klap:
Jesi to sam smislio, ili si od nekud prepisao?
hehehoho
10.02.2004., 16:41
kemik kaže:
Roko, hehehehea ili kako li se vec zove lijepo ignoriraj, a od mene ::klap: :klap: :klap: :klap:
Jesi to sam smislio, ili si od nekud prepisao?
Prepisao, bitno je da se izgubi njegovo poznavanje zemljopisa.
BTW ja se i trudim da me takvav par kretena ignorira kad im vec ne mogu bit na ignore listi.
Al vidim da se ti nemos suzdrzat.
od cega se ne mogu suzdrzat? samoj sebi se cinim dosta sudrzana!
hehehoho
10.02.2004., 17:00
kemik kaže:
od cega se ne mogu suzdrzat? samoj sebi se cinim dosta sudrzana!
Od cega, hmmmm, od pusenja, prekomjernog jela, kocke, alkohola, speeda, dopa....nemam pojma koji su tvoji problemi.
hehehoho
11.02.2004., 17:57
Tuka Nesuzdržana
Jebote, koliki idiot covjek treba da bude, da zivi na balkanskom poluotoku a da nezna to i da se jos prepire s nekim i tvrdi da Split nije na Balkanu? Jok! Split je na Aljaski. Ne bih vjerovao, da mi je neko pricao da postoji odrasla osoba a da nezna tako elementarne stvari koje se uce u prvom osnovne.
hehehoho, tebe ne cini Balkan idiotom vec ti sam. Jesi li ti isao u skolu? (osnovnu)
hehehoho
12.02.2004., 13:20
Greven kaže:
Jebote, koliki idiot covjek treba da bude, da zivi na balkanskom poluotoku a da nezna to i da se jos prepire s nekim i tvrdi da Split nije na Balkanu? Jok! Split je na Aljaski. Ne bih vjerovao, da mi je neko pricao da postoji odrasla osoba a da nezna tako elementarne stvari koje se uce u prvom osnovne.
hehehoho, tebe ne cini Balkan idiotom vec ti sam. Jesi li ti isao u skolu? (osnovnu)
Kretencino bosanska, to sto je Split na balkanu mene ne cini balkancem, jer to mozes shvatit.
Malo si autistican, ne ide bas razumijevanje procitanog ?
BTW. Ne postoji poveznica izmedju moga i tvog idiotskog mentalnog (pa ako hoces balkanskog) sklopa, pa nas se nemoze svest pod isti nazivnik, kao sto se tebe, tvoje i roka moze svest pod balkanski drvored.
Ti si totalni idiot. Split JESTE na Balkanu i ti JESI Balkanac, mjestom rodjenja i prebivalista, a nevaspitani idiot karakternim crtama, neobrazovanoscu, ophodjenju, sto nema nikakve veze sa Balkanskim poluotokom i Dalmacijom. Tebi slicnih primitivnih neandertalaca ima i medju rodjenim, original Skandinavcima.
Garant imas nisko celo, jedno dva centimetra...
Osoba koja ima teskoce sa razumijevanjem procitanog ima disleksiju a ne autizam, neznalico.
Spot Perdita
12.02.2004., 16:10
Roko kaže:
Dala sam sebi malo truda i gledajuci iz zemljopisnog ugla Hrvatska nije na balkanskom poluotoku. Na balkanskom poluotoku su Grcka, Turska i Bugarska(najvjerojatnije sam i zaboravila koju drzavu).
Jok! Samo Island je na Balkanu...
hehehoho
12.02.2004., 16:38
Greven kaže:
Ti si totalni idiot. Split JESTE na Balkanu i ti JESI Balkanac, mjestom rodjenja i prebivalista, a nevaspitani idiot karakternim crtama, neobrazovanoscu, ophodjenju, sto nema nikakve veze sa Balkanskim poluotokom i Dalmacijom. Tebi slicnih primitivnih neandertalaca ima i medju rodjenim, original Skandinavcima.
Osoba koja ima teskoce sa razumijevanjem procitanog ima disleksiju a ne autizam, neznalico.
dislekticar ne razumi procitano, a autist ne razumi nista jer je zatvoren u svom balkanu, sto je slucaj sa svim smrdljivim bosansko-ciganskim kretenima poput tebe.
Ti i svi balkanci mi mozete udrit jedno dudlanje, al' stani u red stoko.
hehehoho
12.02.2004., 16:40
Greven kaže:
Jok! Samo Island je na Balkanu...
jel' imbecilu, a di su granice balkana.
http://www.britannica.com/eb/article?eu=119645&tocid=0&query=balkans&ct=
ali sigurno je Encyclopedia Britannica jedna srbocetnicka organizacija kojoj je jedini cilj postojanja vratiti jugoslaviju i sjebati dignitet hrvaskih branitelja...
hehehoho
12.02.2004., 17:09
kemik kaže:
ali sigurno je Encyclopedia Britannica jedna srbocetnicka organizacija kojoj je jedini cilj postojanja vratiti jugoslaviju i sjebati dignitet hrvaskih branitelja...
I nemos da se suzdrzis da ga jebes, moras me citat, cccccccc.
Nisi mogla pustit onoga idiota bosanskog da cacka.
Spot Perdita
12.02.2004., 17:16
kemik kaže:
Encyclopedia Britannica je falila. Balkanska brda su se na karti prvi put pojavila 1808, tada se vjerovalo da pocinju kod Crnoga Mora pa sve do Hrvatske. Kasnije se saznalo da Balkanski lanac pocinje kod Crnog Mora, ali da prestaje u istocnoj Srbiji.
hehehoho kaže: ...da cacka... Iskreno govorec, nije mi palo na pamet da trazim po netu. Nisam ti ja ucitelj, ako si uopste isao u skolu, a nisam ni' psihijatar da se opterecujem tvojim problemima.
hehehoho
12.02.2004., 18:05
Greven kaže:
Iskreno govorec, nije mi palo na pamet da trazim po netu. Nisam ti ja ucitelj, ako si uopste isao u skolu, a nisam ni' psihijatar da se opterecujem tvojim problemima a i problemima ostalih pacijenata.
mdaa ...al te opterecuje, samo se naslonite i dajte svojim rijecima pokusajte nam objasnit sto vas muci.
NakurnjakOdStridera
13.02.2004., 12:08
Takvi su obicno najgori, do prekjucer je srao po ulici, a danas je kozmopolit...obicna pokondirena tikva. Naucio se jedini u porodici sluziti internetom, pa mu je ego porasao i misli da su svi ovdje seljacine ko njegovi, te da se prema svima moze tako i odnositi...to je inace sama srz balkanizma...mozda mu se jednom mozak dovoljno razvije da to i sam shvati.
NakurnjakOdStridera kaže:Takvi su obicno najgori, do prekjucer je srao po ulici...
Mozda je bolje pustiti ga da isprazni frustracije ovdje nego da napada i gnjavi ljude na ulici. Neonacisti koji napadaju turiste i frustrirani gnjavatori koji im dosadjuju, su krajnje nepozeljna pojava svugdje a narocito u zemlji koja pretendira da postane turisticka destinacija. Los glas se daleko cuje.
hehehoho
13.02.2004., 18:28
Greven kaže:
Mozda je bolje pustiti ga da isprazni frustracije ovdje nego da napada i gnjavi ljude na ulici. Neonacisti koji napadaju turiste i frustrirani gnjavatori koji im dosadjuju, su krajnje nepozeljna pojava svugdje a narocito u zemlji koja pretendira da postane turisticka destinacija. Los glas se daleko cuje.
pa da , al' eto bar neke koristi, smradovi poput tebe, sad vise ne zive u barakama na 150 km udaljenosti , nego na 1.500 km.
hehehoho
13.02.2004., 18:32
NakurnjakOdStridera kaže:
Takvi su obicno najgori, do prekjucer je srao po ulici, a danas je kozmopolit...obicna pokondirena tikva. Naucio se jedini u porodici sluziti internetom, pa mu je ego porasao i misli da su svi ovdje seljacine ko njegovi, te da se prema svima moze tako i odnositi...to je inace sama srz balkanizma...mozda mu se jednom mozak dovoljno razvije da to i sam shvati. [/B]
Mama i tata su ti balkanci u doslovnom smislu te rijeci.
Stvar je u tome da Balkan uopce nije los, bas naprotiv, ali ljudi poput ovog hehheoheo ga cine predmetom sprdnje svih ostalih dijelova svijeta osim npr. J. Koreje jer njih vjerojatno nit ne uce da postoji ista osim Kine na sjeveru i J. K. na jugu.... :D
hehehoho
13.02.2004., 20:13
morski_pljas kaže:
Stvar je u tome da Balkan uopce nije los, bas naprotiv, ali ljudi poput ovog hehheoheo ga cine predmetom sprdnje svih ostalih dijelova svijeta osim npr. J. Koreje jer njih vjerojatno nit ne uce da postoji ista osim Kine na sjeveru i J. K. na jugu.... :D
pa da, i nepada im napamet da im je sj. koreja na sjeveru izmedju njih i kine,.
Da prdon (nije tipfeller) mislio sam na S. Koreju...
:jumping:
Spot Perdita
13.02.2004., 21:21
morski_pljas kaže:
Balkan je zemljopisni pojam koji se cesto krivo koristi. Zemlje koje su na Balkanu se ne svrstaju na Balkan, a zemlje koje nisu se upravo svrstaje na Balkan.
Hrvatska je blizu Balkana, mnogo ljudi koji pojma nemaju ni o Hrvatskoj ni o Balkanu se uvazavaju druge uciti sto je Balkan i sto je Hrvatska. U tome je problem.
SvogaTelaGospodar
13.02.2004., 21:26
Spot Perdita kaže:
Hrvatska je blizu Balkana, mnogo ljudi koji pojma nemaju ni o Hrvatskoj ni o Balkanu se uvazavaju druge uciti sto je Balkan i sto je Hrvatska. U tome je problem.
sorry tetka..al hrvatska je nažalost na balkanu...a tek rvacka....:rolleyes:
Spot Perdita
13.02.2004., 21:44
SvogaTelaGospodar kaže:
sorry tetka..al hrvatska je nažalost na balkanu...a tek rvacka....:rolleyes:
Gospodar, malo gore sam pojasnila zemljopisno lezanje Hrvatske, nije na balkanskom poluotoku. Ovo samo usput, jer, kao sto si mogao procitati, moj upis se nije radio o tome.
SvogaTelaGospodar
13.02.2004., 21:46
Spot Perdita kaže:
Gospodar, malo gore sam pojasnila zemljopisno lezanje Hrvatske, nije na balkanskom poluotoku. Ovo samo usput, jer, kao sto si mogao procitati, moj upis se nije radio o tome.
ok, može pitanje?
je li BiH na balkanu?
Spot Perdita
13.02.2004., 21:54
SvogaTelaGospodar kaže:
ok, može pitanje?
je li BiH na balkanu?
Balkanska brda se spustaju u istocnoj Srbiji, ne znam da li im je kraj u BiH ili vec u Srbiji.
Znam sto mislis ovim pitanjem, nego ukazujem na to kako neki ljudi inzistiraju da je Hrvatska na tom poluotoku. Nece cuti za drugo. Zar ne mislis da je to cudno?
SvogaTelaGospodar
13.02.2004., 22:08
Spot Perdita kaže:
Balkanska brda se spustaju u istocnoj Srbiji, ne znam da li im je kraj u BiH ili vec u Srbiji.
Znam sto mislis ovim pitanjem, nego ukazujem na to kako neki ljudi inzistiraju da je Hrvatska na tom poluotoku. Nece cuti za drugo. Zar ne mislis da je to cudno?
ha čuj, mene je to prije isto ljutilo, ali danas kad vidim kako se seljoberski ponašaju ljudi koji nas reprezentiraju....ne zamjeram strancima kad nas svrstavaju među balkance....a pod tim misle neuračunljive divljake ....to je ta bizantska krv u nama..na žalost....pogledaj hehehehaaahahaoa...pogledaj fil faggota...broadwaya...i slične...stočari.....i to je kompliment...
il ak hoćeš pogledaj "političare" i "ugledne osobe iz javnog života".....ljubo česić rojs i spajić se belje reporterima na izlasku iz sudnice...dubravka šuica truje pse za praznik sv. vlahe....đapić se neda iz državnog stana...thompson pjeva o klanju....cirkusant i nogometaš je doministar znanosti....bozanić zabranjuje kondome.....pa to je lakrdija od države.....
hehehoho
13.02.2004., 22:10
I jos si ti na slobodi da slika bude potpuna.
SvogaTelaGospodar
13.02.2004., 22:13
hehehoho kaže:
I jos si ti na slobodi da slika bude potpuna.
dobro hehehehoohoho...jesmo onda zaključili konačno ...jel ivanišević srbin ili nije? meni se sve čini da je....
WhiteWhaleKiller
13.02.2004., 22:16
Ako mi dozvolite... U čemu bi bio problem da Ivanišević i je Srbin? Jel govorimo o istom? Onom tenisaču ogrnutom hrvatskom zastavom na pobjedničkom postolju? Koji je podržao Gotovinu?
Ili o onom ishlapjelom Račanovom ministru pravosuđa?
hehehoho
13.02.2004., 22:22
SvogaTelaGospodar kaže:
dobro hehehehoohoho...jesmo onda zaključili konačno ...jel ivanišević srbin ili nije? meni se sve čini da je....
Ja mislim da je G. Ivanisevic (tenisac) , srbin al mu se to gadi (sto je i normalno), pa sebe gleda kao Hrvata.:cool:
BTW eh, hvala na uletu.
hehehoho kaže: Ja mislim da je G. Ivanisevic (tenisac) , srbin al mu se to gadi (sto je i normalno), pa sebe gleda kao Hrvata.:cool:
BTW eh, hvala na uletu. Popusio bi ti njemu, jel' da, pa nek' je Srbin, nema veze.
hehehoho
13.02.2004., 22:29
Greven kaže:
Popusio bi ti njemu, jel' da pa nek' je Srbin.
jel' ko ti i tvoji onima sto su te humano preselili na sjever?
Nemoj se sad' izvlacit' na bajke vec priznaj da bi mu rado popusio da se mozes hvalit' kako si ga popusio cuvenom Ivanisevicu.
Spot Perdita
13.02.2004., 22:33
SvogaTelaGospodar kaže:
ha čuj, mene je to prije isto ljutilo, ali danas kad vidim kako se seljoberski ponašaju ljudi koji nas reprezentiraju....ne zamjeram strancima kad nas svrstavaju među balkance....a pod tim misle neuračunljive divljake ....to je ta bizantska krv u nama..na žalost....pogledaj hehehehaaahahaoa...pogledaj fil faggota...broadwaya...i slične...stočari.....i to je kompliment...
il ak hoćeš pogledaj "političare" i "ugledne osobe iz javnog života".....ljubo česić rojs i spajić se belje reporterima na izlasku iz sudnice...dubravka šuica truje pse za praznik sv. vlahe....đapić se neda iz državnog stana...thompson pjeva o klanju....cirkusant i nogometaš je doministar znanosti....bozanić zabranjuje kondome.....pa to je lakrdija od države.....
Ah, ali ako netko stranca informira on ima da to prihvati :) To sto si gore naveo vazi i za druge zemlje, pa zapravo spada u europski model :D
Na forumu....neke stvari idu obostrano. Ne moze se pisati hvalospjeve petokraki i cuditi se kad netko ne ostane duzan.
Spot Perdita kaže:
Ah, ali ako netko stranca informira on ima da to prihvati :) To sto si gore naveo vazi i za druge zemlje, pa zapravo spada u europski model :D
Na forumu....neke stvari idu obostrano.
Ne moze se pisati hvalospjeve « i cudite se kad netko ne ostane duzan.
Ispravio sam ti text. I ti si moj ispravljala.
:D
hehehoho
13.02.2004., 22:40
Greven kaže:
Nemoj se sad' izvlacit' na bajke vec priznaj da bi mu rado popusio da se mozes hvalit' kako si ga popusio cuvenom Ivanisevicu.
ajde spavat, dat ce ti barba cuvar baraka litru brlje za kuci, da mu ga podojis.
SvogaTelaGospodar
13.02.2004., 22:46
WhiteWhaleKiller kaže:
Ako mi dozvolite... U čemu bi bio problem da Ivanišević i je Srbin? Jel govorimo o istom? Onom tenisaču ogrnutom hrvatskom zastavom na pobjedničkom postolju? Koji je podržao Gotovinu?
Ili o onom ishlapjelom Račanovom ministru pravosuđa?
nema problema whitefatshit...nema problema... što se mene tiče....al mislim da će bata jovan blue broadway da protestvuje ...spominjao je nekakva polja...statute...od stoleća sedmog....ne znam...brije...
BroadwayBlueshirt 68
13.02.2004., 23:09
SvogaTelaGospodar kaže:
nema problema whitefatshit...nema problema... što se mene tiče....al mislim da će bata jovan blue broadway da protestvuje ...spominjao je nekakva polja...statute...od stoleća sedmog....ne znam...brije...
Eheheh, picko sugava...
To je Poljicka Republika i Poljicki Statut, stoko neobrazovana.
Samo ti nastavljaj prosipat mrznju na Hrvate s juga, a oni ce te uvijek jebati na ovom forumu pa i na drugima, shuuugo.
A uzrok tvojoj mrznji? Uzrok tvojim mnogobrojnim kompleksima? Uzrok tvojoj psihickoj bolesti???
Mora da ti je koji Hrvat s juga ili:
1)Jeba majku.
2)Picku razbio.
3)Jeba curu
A moze biti da je i 1,2,3...HAT TRICK!
SvogaTelaGospodar
13.02.2004., 23:37
BroadwayBlueshirt 68 kaže:
Samo ti nastavljaj prosipat mrznju na Hrvate s juga,
ja? pa ja sam se uvijek zauzimao za prava roma...kaj ti je?
BroadwayBlueshirt 68
13.02.2004., 23:47
SvogaTelaGospodar kaže:
ja? pa ja sam se uvijek zauzimao za prava roma...kaj ti je?
Bolje ti je da se zauzimas za nesto vrijedno u zivotu, i da prestanes lijeciti komplekse po internetu...
This isn't a free clinic, one day you're gonna pay what you owe.
A ja sam se uvijek zauzimao za prava pripadnicima marginalziranim i fringe grupama kojima ti ocito pripadas.
Dakle, po mome crnci imaju prava da ti razvaljuju supcinu, jer ti to volis, i izabrao si takav -lifestyle-, i to ti nitko ne smije zabranit.
SvogaTelaGospodar
13.02.2004., 23:53
Bolje ti je da se zauzimas za nesto vrijedno u zivotu, i da prestanes lijeciti komplekse po internetu...
This isn't a free clinic, one day you're gonna pay what you owe.
A ja sam se uvijek zauzimao za prava pripadnicima marginalziranim i fringe grupama kojima ti ocito pripadas.
Dakle, po mome crnci imaju prava da ti razvaljuju supcinu, jer ti to volis, i izabrao si takav -lifestyle-, i to ti nitko ne smije zabranit.
čovjek može sat naštimati po tebi...točno prije dvanaest jovan broadway blueshirt izlazi iz svog štakorečeg ćumeza....logira se na net...i serucka...
e.. a di ti je juan lopez? prekinuli ste? sad te guzi 50 cent-look-a-like? :D
BroadwayBlueshirt 68
13.02.2004., 23:59
SvogaTelaGospodar kaže:
čovjek može sat naštimati po tebi...točno prije dvanaest jovan broadway blueshirt izlazi iz svog štakorečeg ćumeza....logira se na net...i serucka...
e.. a di ti je juan lopez? prekinuli ste? sad te guzi 50 cent-look-a-like? :D
Mora da se tvoj dedo zvao Jovan prije nego sto je stigao u Zagreb, tj, prije nego sto se poIvanio. Vidim da ga rado spominjes.
Reka sam ti, Jennifer, ne Juan, nego Jennifer. Pa, bolesnice, ne primamo ga svi u supak ako ti jesi.
A, nu, nije ti bilo dosta Dikembe-a i Rodmana, sad bi i half-dollar te ge guzi!
Izdrzi, pudlice, reka je Rodman da ce opet u ZG.
SvogaTelaGospodar
14.02.2004., 00:12
Mora da se tvoj dedo zvao Jovan prije nego sto je stigao u Zagreb, tj, prije nego sto se poIvanio. Vidim da ga rado spominjes.
kaže se dida ili deda..čobane
Reka sam ti, Jennifer, ne Juan, nego Jennifer. Pa, bolesnice, ne primamo ga svi u supak ako ti jesi.
juan i jovan...sutra je valentinovo
:grli: kaj će ti juan kupiti? aha...vodi te na večeru i ples....u gay joint...."flaming fag"
wow!
BroadwayBlueshirt 68
14.02.2004., 00:14
SvogaTelaGospodar kaže:
kaže se dida ili deda..čobane
juan i jovan...sutra je valentinovo
:grli: kaj će ti juan kupiti? aha...vodi te na večeru i ples....u gay joint...."flaming fag"
wow!
Kod mene je Dida, a kod tebe deda, zato sam i napisa, cobane.
SvogaTelaGospodar
14.02.2004., 00:19
Kod mene je Dida, a kod tebe deda, zato sam i napisa, cobane.
napisao si dedo...jovice
BroadwayBlueshirt 68
14.02.2004., 11:51
SvogaTelaGospodar kaže:
napisao si dedo...jovice
Pa ZBOG tebe sam napisa DEDO, idiote...
SvogaTelaGospodar
14.02.2004., 16:21
Pa ZBOG tebe sam napisa DEDO, idiote...
lažeš sam sebe...to je već bolest
vBulletin® v3.8.4, Copyright ©2000-2013, Jelsoft Enterprises Ltd.