View Full Version : Supernatural / spoileri
mirrorball
16.09.2008., 12:52
Sve vam je jasno. Nema chata, spama i PREDIMENZIONIRANIH slika (pogledajte obavijest o dopuštenim dimnezijama istih).
ex_noah
16.09.2008., 13:39
hvala :)
sada se ovdje napokon moze raspravljat o seriji :top:
mmm da,ali nadam se da nece biti opet onoliko chata i slinjenja za samom i deanom...bas zato mi je i bio u kurcu ovaj topic,inace serija je :s:s:s:s:s
Evo Lazarus Rising clipova :
http://www.youtube.com/watch?v=9gVt6QYP1O4
http://www.youtube.com/watch?v=vVe8oC9jYAQ
:rolleyes: I dalje niste svijesni da je to bilo zbog summer hiatusa... Sad više neće biti (tolko) spamanja...:D
U ime toga stavljam poster za 4. sezonu...:D Nadam se da je to dozvoljeno, da neću dobiti kaznene bodove...:rolleyes:
http://img185.imageshack.us/img185/152/sn640x480pe2.jpg
*zijeva* Isječke smo već vidjeli...
kaj su modovi do sad imali povez na ocima i sjedili na usima? http://www.gay.hr/forum/images/smilies/drama.gif
obrisati takav dragulj medu hrpom sterilnih topica na forumu http://www.gay.hr/forum/images/smilies/drama.gif
R.I.P. :Pop:
ex_noah
16.09.2008., 22:40
posteri su mi ok :D
ja volim imat postere od svih serija
nadam se da ce ovaj topic konacno licit na nesto
i inace, dosta ljudi koje znam mi je reklo da su zadovoljni ovom odlukom moderatora jer bas zbog tog spama nisu voljeli dolazit na ovaj topic
odsad ce valjda biti dobro
molim one koji vole razmjenjivat slike glumaca, nek to rade na pvt ili prek msna, da nebi opet bilo 1000 stranica niceg
e da, i lady d molim te da ne padas toliko nisko i saljes mi takve mailove s uvredama, to sto ti neznas pravila ponasanja na forumu ,tvoj problem :top:
imat ce kao i stari 3 stranice :Pop:
Vidim da su voajeri odmah dojurili ovamo čim su stari postovi obrisani. Zavrtilo mi se u glavi kad sam vidjela toliko novih ljudi i toliko novih postova. Ljudi, polakše malo. Nemam ja toliko slobodnog vremena da svaki dan deset stranica čitam.
BTW, linkovi i slike nisu bili za nas troje nego za sve vas koji ste samo lurkali umjesto da nešto napišete, a onda ste se okolo žalili jer vam nešto u threadu nije odgovaralo.
Najlakše je napasti ljude koji su tri mjeseca održavali thread živim. O čemu smo trebali pisati? O novim epizodama? Ne, čekajte malo, pa bio je summer hiatus. Nije bilo novih epizoda. Ups.
Ovo nam je sada hvala što smo vam sve moguće linkove i sve moguće slike donijeli na jedno mjesto. Sram nas bilo.
@ noah
Nadam se da si stigao pročitati moj zadnji post na starom threadu prije nego ga je mirror obrisao. U njemu ti vrlo pristojno objašnjavam koliko je čudno da ti je trebalo tri mjeseca konstantnog postanja i još deset dana bez ikakvih postova da shvatiš da ti nešto u threadu ne odgovara. Ali dobro, svatko ide svojim tempom. I kažem ti to javno da ne bi i mene optužio da te vrijeđam.
I još ću te, ex-noah, samo zamoliti da prestaneš spamati. Ovo je sada novi thread i bilo bi lijepo da pišeš samo o seriji. Pa za to si se borio (ne baš najčasnije). Deset dana nakon što smo prestali postati. Trebam li to još jednom reći? 10 dana nakon našeg zadnjeg posta. Baš se pitam gdje su bili svi ti duboko uvrijeđeni moralisti u tih deset dana kad je thread bio spamfree. Jer na threadu nisu bili i o seriji Supernatural nisu pisali.
Znači, odsad svi postovi moraju biti ontopic. Dakle...
Supernatural je američka serija u kojoj glume Jensen Ackles i Jared Padalecki.
:amen: to that, El.
Serija ulazi u svoju četvrtu sezonu nakon uspješne dosadašnje tri.
Radnja treće sezone završila je cliffhangerom kakav nije imala ni u jednoj od prethodne dvije, čime je creator serije Eric Kripke osigurao cjeloljetno zujanje oko serije i nestrpljivo iščekivanje novih epizoda i razrješenja finala treće sezone.
Četvrta sezona bavit će se Deanovim boravkom u paklu (postepeni flashbackovi će ga podsjetiti što se i kako događalo), Samovim boravkom na zemlji za vrijeme smrti starijeg brata, odnosom braće nakon što se Dean vrati među žive (jer će svatko imati svoje tajne koje će se postepeno otkrivati) te velikog misterija oko njihove majke Mary (kako je upoznala Azazela i što je u faktu pokrenulo cijelu radnju serije).
Uz stalnu postavu Jareda Padaleckija i Jensena Acklesa i dalje je s nama Jim Beaver (Bobby Singer) te pregršt zanimljivih novih gostujućih glumaca (bilo samo u jednoj epizodi ili u njih više) uz neke stare koji će se pojaviti na iznenađenje mnogih. Postava iza kamere nije se znatno promjenila. Uz Erica, tu su i dalje scenaristi Sera Gamble, Ben Edlund, Cathryn Humphris, Jeremy Carver... Dok su redatelji neizostavni Kim Manners, Robert Singer, Philip Sgriccia i dr. I na posljetku producenti legenda McG, John Shiban, Cyrus I. Yavneh te mnogi drugi.
Najavljivana kao najbolja sezona do sada, vjerujem da fanovi neće ostati razočarani te da će znati prepoznati i cijeniti velik trud koji je uložen u sezonu od strane cijele ekipe Supernaturala.
http://www.gay.hr/forum/images/smilies/naklon.gif
:rofl:
you go girls :cheer:
We rock even ontopic. http://www.gay.hr/forum/images/smilies/lollipop.gif :lol:
o yes you do :rofl: *epic*
ups, ontopic :bonk:
srednje ime jensena acklesa je ross http://www.gay.hr/forum/images/smilies/lollipop.gif
Zanimljivo kak Dean i Sam nemaju srednje ime...:misli:
a njihov otac, john? :misli:
ili pak pokojna majka marry?
John ima srednje ime... John E. Winchester... Možda se negdi i spominje puno ime...:ne zna: Par njegovih aliasa počinju na e - Edgar (Casey u 303), Elroy (McGillicudy ili tak nekaj u 201)...
Na Marynom grobu nije nikaj pisalo, samo Mary Winchester.
vidis vidis, zanimljivo. http://www.gay.hr/forum/images/smilies/think.gif
a kakva je situacija sa bobbyem, jess, jo i ellenom, ha? http://www.gay.hr/forum/images/smilies/hmmm.gif
Well... Bobby je dobio ime po direktoru Robertu Singeru, al nisam uspjela nać srednje ime...
Jessicino puno ime je Jessica Lee Moore...
Jo je Joanna Beth Harvelle...
Za Ellen se ne zna.
:lol: :rofl: :lol:
Ajmo pogađat Deanovo i Samovo srednje ime! Ja predlažem Dean Michael i Samuel Joseph ili James. *gusar* (imena posuđena s lj-a...:zubo:)
kao i uvijek nepresusan si izvor informacija. mislim da dajes jedinstven doprinos ovom threadu http://www.gay.hr/forum/images/smilies/yes.gif
hmm, jesi li sigurna da se smijemo upustati u takve spekulacije? ostajemo li pri tom on topic? i spominjanje LJ, ovdje? mislim da si na tankom ledu *concern soccer mom*
nego vratimo se u sigurne ontopic vode. mislite li da su likovima u amarickoj dramskoj seriji supernatural dodjeljena odgovarajuca srednja imena? ili je pak po vasem misljenju doslo do odredenih misfitova?
Uf, tough one... I'm still thinking... And I think I will have to sleep on it...:zubo:
imas pravo, to cu i ja uciniti :mig:
nadam se da ce se do sutra i drugi ljubitelji americke dramske serije supernatural pridruziti ovoj zanimljivoj ontopic raspravi medu kolegama fanovima :D
Ja bih vam (svima) zaželjela laku noć, ali to bi bilo izrazito offtopic pa ću zato umjesto toga samo reći da je dosad prikazano točno 60 epizoda serije Supernatural.
OMG, D, upravo sam vidla još dvije minute iz 4.01! I to kakve. :cheer:
Daj se ulogiraj pa ti pošaljem link za te scene iz serije Supernatural.
meni je zao sto nitko od ogromne forumaske populacije fanova americke dramske serije supernatural nije pokrenuo nikakvu temu unutar ovog novog, cistog i normalnog threada.
no ja cu probati. tko vam je omiljeni scenarist americke dramske serije supernatural?
i'll go first http://www.gay.hr/forum/images/smilies/lollipop.gif
sera gamble http://www.gay.hr/forum/images/smilies/naklon.gif
now you.
Dakle, najdraži scenarist serije Supernatural?
:eek: Izbaci jedno e i sve će ti biti jasno. :lol:
on je izvan kategorije, molim izaberi nekog drugog http://www.gay.hr/forum/images/smilies/lollipop.gif
i pripazi malo na izbor smajlica, opasno si se priblizila spamanju *charlotte*
Oh, zaboga! *is ashamed*
Ne mogu izabrati nekog drugog. EK je EK.
dobro, glavno da si svjesna gdje su granice *serious*
znaci EK. mozes li nam elaborirati taj svoj izbor?
Jesam. *shvaća gdje je pogriješila* Neću to više nikada ponoviti. Časna nespamerska.
Mogu.
Legende...:cerek:
ont - Oni koji su čitali prijašnji thread, znat će da sam ja totalni fan Erica...:D Nije zgodan, proćelav je, ima ženu i sina, ali mu svaka čast i slava zbog Supernaturala. Ali ako njega izuzmemo, Sera Gamble je definitivno najbolja... I ne samo u SN-u, žena ima predobar blog! Stavimo jednoga od ovo dvoje i redatelja Kima Mannersa zajedno i dobijemo neke od najboljih epizoda.
Sera i Kim - Dead in the water, Houses of the Holy, Heart i Fresh Blood (ok, ova zadnja mi i nije baš...osim kad je Sam Gordonu golim rukama odrezao glavu...:D).
Eric i Kim - Shadow, Devil's Trap, In my Time of Dying, The Magnificent Seven, No Rest for the Wicked. So far.
As we all know, danas je premijera nove sezone! :cheer: :cheer: :cheer:
Scenarist Eric Kripke, redatelj Kim Manners. :D :cheer: :cheer: :cheer:
edit
*squeeeeeeee* lol...
Is squeeeeeeeeing allowed?
Još malo više od 10 i pol sati.
I don't care... Pogle kolki sam ontopic post napisala! :o Kaj se mene tiče, squeing is allowed. :o
i'm squeeeeeeing all day long *squee*
moja isprika dezurnim dusobriznicima, jednostavno sam nesposoban ontopicariti danas http://www.gay.hr/forum/images/smilies/geisha.gif
Još 2 i po sata! Jesu 2 i po sata? Kaj je El rekla, po kojem vremenu ide cw-ov program?
Ajme... Tak dugo još... Umrijet ću! :mama:
ex_noah
19.09.2008., 02:21
pa sta ste toliko nestrpljivi da ni titl necete pricekati da izade? :)
Titl u smislu titlovi ko na hr programima?
Meni ne trebaju titlovi. Ja znam engleski.
ex_noah
19.09.2008., 02:52
ma i ja znam english
al mi nekako bolje s titlom
onda nista ne propustim
ni jedan detalj
btw, da vas pitam posto cete tu svi sigurno to znati
jel ovo zadnja sezona supernaturala?
Ja propuštam detalje baš kad se koncentriram na titlove... Zato ih više zanemarujem...:D
Eric planira 5 sezona, ja se iz sveg srca nadam da gledanost s4 bude visoka tak da šefovi wb-a i cw-a odobre snimanje 5. sezone...:D A nakon toga slijede mogući spin off-ovi...:ne zna:
ex_noah
19.09.2008., 03:02
Eric planira 5 sezona, ja se iz sveg srca nadam da gledanost s4 bude visoka tak da šefovi wb-a i cw-a odobre snimanje 5. sezone...:D A nakon toga slijede mogući spin off-ovi...:ne zna:
ma negdje sam procital kad sam cital clanak o CW da ce supernatural i smallville jos kratko trajat, pa zato pitam
a dobro, nek ima 5 meni drago
jedna od drazih serija tog tipa :top:
puno bolja od ghost whisperer
ghost whisperer spominjem jer sam ih skinuo oba dvije u isto vrijeme, nakon kaj sam procital da tak malo vuku na hororce i da svaki put neki istrazuju neki slucaj
Ovo tehnički više nije spojler, ali tko ne želi znati, neka ne čita. Znam što se dogodilo iPodu.
Jel sda konačno možemo pisati o 401 u crnome? :D Jel gotova ep? :lol:
Pretpostavljam kaj mu se dogodilo...:lol: Jel ga Dean pregazio skupa sa Samom? :lol:
Još nije. Traje do 4.
Nije. Bacio ga je na back seat. Još nema pregaženih. :lol:
Jel sad već smijem reći da je Ruby još u seriji? Samo u drugom tijelu.
"the date on the paper is TODAY's date!!"
:lol: :rofl: :lol: :rofl: :lol:
Ruby je Kristy, jelda?
Ko bi reko...:rolleyes: Although... Jel Sam zna koga...ekhm...jel.? :lol:
edit
Znala sam da je Eric maher i pol... Ali ovo... Jao... :s :s :s
El, Deanov amulet? Sam ga nosio...awwwwwwwwwwwwwwwww... I vratio mu ga... Još veći awwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwww...:cerek:
awwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwww... Topim se...
Kaj će bit tek kad vidim epizodu? :lol:
Postoji mogućnost da ju ne...ekhm...jel.
Al ne bih se u to htjela miješat.
lol Zato nismo vidli amulet u prvih pet minuta.
1000. post! :cheer:
Onda ću se ja umješat...:D Jesu skupa... Sigurno...:D
*squeeeeeeeeee* :lol:
edit
joj, ne... ovo je krivo zvučalo...:lol: nisam sque zato kaj su sam i ruby skupa. i nisu skupa skupa. samo se... ekhm. ne...
nejde me više...:lol: odem.
:w
edit2
pa ne mogu vjerovati da sam već epizodu našla na rapidu! :eek:
ovo definitivno zavređuje jedan ogroman squeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!!!!!!!!!!!!!
Predobro... Predobro... :s :s
Ostali su vjerni dosadašnjem glazbenom žanru...:cerek: AC/DC - You shook me all night long na početku, za vrijeme recapa
Špica, nova... (Kad su na conu u San Diegu prikazali prvih 5 minuta, dali su špicu od 3. sezone.)
Vrane... Love it!
Daklem. Jučerašnje epizode naslov jest Lazarus Rising. Za one koji žele znati više, pogledat u Novi Zavjet. Ili zgooglat...lol...
Naravno, Dean je oživio, vratio se nakon 4 mjeseca. :cheer: I to na jučerašnji datum...rofl...
Iskopao se iz groba u stilu Buffy kad ju je Willow vratila iz mrtvih u zadnjoj sezoni...
Jeben krug oko njegovog groba... Ko da je a-bomba eksplodirala... Interesting.
Nema ožiljaka osim otisnute šake na nadlaktici... Izgleda ružno... But hey! Anything to get him out of the hell! :D
The reunion - svi u šoku, svi u nevjerici... I Bobby i Sam su ga napali...lol... Bobby (saznajemo i Bobbyjevo srednje ime...lol... it's Steven) ga napao srebrnim nožem, Dean mu dokazao da nije shapeshifter ni ikoje drugo stvorenje...lol... Na kraju ga je za svaki slučaj zalio i svetom vodom...:lol:
THE Hug - priceless...:cerek: Vjerojatno prvi i zadnji (obostran) u svih 5 sezona...:lol:
Ruby's back. Glumica nije preloša, još se ima šanse dokazati... Ali mi se sve čini da je tu Katie Cassidy napravila bolji posao (kolko god ju ja i dalje ne voljela).
Protekla 4 mjeseca dok Deana nije bilo zajedno su tamanili demone... Sam ipak koristi svoje moći... Iako za sad u dobre svrhe... Istjerao je demona iz cure u roku keks - telepatski! :s I ja bi to...lol...
I na kraju nova faca koja je Deana izvukla iz pakla - Castiel. Glumac... Uau! Those eyes... God, he's good.
Navodno anđeo... Ali. Koji anđeo ima crna krila? Dean i Bobby ga prizvali... Prešetao kroz sve zamke za demone koje ovaj svijet zna... Rock salt, Rubyn nož - ništa nije pomoglo... Možda baš zato jer nije zao pa sve to nema efekta na njega...hm...
Castiel - We need to talk, Dean. Alone.
...
Dean - Who are you?
Castiel - Castiel.
Dean - Yeah, I figure that much, I mean what are you?
Castiel - I'm an Angel of the Lord.
Dean - Get the hell out of here. There's no such thing.
Castiel - This is your problem, Dean. You have no faith. [pokaže mu krila]
Dean - Oh, some made you who you are... You burned out that poor woman eyes!
Castiel - I warned her not to spy on my true form. It can be overwhelming to humans, so can my real voice, but you already knew that.
Dean - You mean the gas station and the motel? That was you talking??
Castiel potvrdno kimne glavom.
Dean - Buddy, next time lower your volume.
Castiel - It was my mistake. Certain people, special people can perceive my true visage, I thought you'd be one of them. I was wrong.
Dean - And in what visage are you now? Holy tax accountant?
Castiel - This? This is a vessel.
Dean - You're possessing some poor bastard?
Castiel - He's a devout man, he actually prayed for this.
Dean - Look pal, I'm not buying what you're selling, so who are you really?
Castiel - I told you.
Dean - Right... And why would an angel rescue me from hell??
Castiel - Good things do happen, Dean.
Dean - Not in my experience.
Castiel - What's the matter? You don't think you deserve to be saved...
Dean - Why'd you do it?
Castiel - Because God commanded it. Because we have work for you.
kraj epizode
Predobro...
imho... Bez ikakvog slinjenja (:rolleyes:), Jensen je u ovoj epizodi napravio hell of a job... Face... Od one kad je ugledao časopis Busty Asian Beauties i kad je Pamela insinuirala na...ekhm, nekaj...lol... prek one kad je ugledao Impalu nakon 4 mjeseca... do onih kad je ugledao Bobbyja, kasnije i Sama... A vi recite kaj hoćete.
i can stop saying ok, ok, ok, ok, ok, ok, ok, ok, ok! just can't, see?
OMG, OMG, OMG. od kud da krenem! i'll leave the hug for the end :cerek:
eric did said he'll be bringing some other supernatural beings i tad sam odmah pomislio na andele. yeah i know, i'm simply genius.
brijem da je lik angel for real, a krila nisu bila crna vec sjena jer mu nije mogo pokazat he's true form. but i beat your ass sammy the boy king can see him *smug*
ok, the highlights: kad dodu kod vracare i bobby veli these are THE BOYS! *epic* yeah eric we know you read the fandom!
she invites them both and dean goes all bazooka on sammy *giggles*
of course the hug but for me it was kinda mystery spot like and there was all that hype around so my poor little brain wasn't in overdrive.
ruby asking are you two together :rofl: that was hilarious and makes me love her more.
she and sammy are sooooooooooo not doing it, no way *lollipop*
poor sammy wondering what will dean say *cuddles him* and that demon vanquishing shit was wow.
and OMG jared's huge! soon he won't be able to fit into the screen :D
and now i don't have a single coherent thought left in me *dreamy sigh*
o yeah, they were funny as hell *lols*
p.s.
i'm glad ruby's back
N...da.
Ovo s anđelima nije tak jednostavno...
Ok, jesu krila prikazana ko sjena, ali su ih isto tak mogli prikazati i bijelima, tj. sjajnima, tak kaj bi zaslijepila Deana... Tu ima još nekaj, postoji neka caka. Jer to bi onda ispalo da je dobro (u ovom slučaju anđeli) tolko jako da može ušetat u pakao bez po muke i napraviti kaj hoće... Osloboditi koga god hoće... Onda bi isto tak mogli ušetati i pobiti sve demone, ugasiti pakao for good. Ne bi Eric to napravio... Svatko zna da mora postojati kozmička ravnoteža.
Osim toga, Castiela ko anđela niti nema u Bibliji, tak da ti se već tu nameće prvo pitanje - zakaj ga nema? Kužiš... Slažem se da je anđeo, samo velim da tu postoji neka ogromna kvaka. I jedva čekam da se otkrije koja! Jer se još niti u 8. epizodi nikaj ne zna...lol.
p.s. Nevezano uz anđele...
Deanova reakcija na iPod u Impali? :lol: A kaj Sam sluša? Jasona Mannsa! još veći :lol: Deanova reakcija na pjesmu? Pricless...:lol: :rofl: :lol: (ako uzmemo u obzir da su u stvarnom životu Jensen i Jason dobri prijatelji, štoviše, zajedno su napravili duet istog tipa pjesme koja je počela svirati u autu - bila bi još veća fora da je stvarno počela svirati Crazy love, ali to bi im bilo malo too much :lol:)
Ah, taj Sam. :lol:
Koja je Jasonova pjesma bila?
edit
Never mind. Found it.
Previše me pitaš... Trebala bi pitati na cw-u...:ne zna: Vidjeh da su neke cure pisale da imaju album na kojem je ta stvar...:ne zna:
Jučerašnja epizoda je imala 4 milijuna gledatelja (http://lounge.cwtv.com/showpost.php?p=6541201&postcount=1)! :cheer: :cheer:
A navodno do sad i 67k downloada (http://lounge.cwtv.com/showpost.php?p=6543891&postcount=17)!
Go Supernatural! :cheer: :cheer:
Jel vas možda znima kak su ostale cw-jeve premijere kvotirale? :D
Samo neke od njih:
1.90210 - 3.72 million
2.America's Next Top Model - 3.68 million
3.Gossip Girl - 3.47 million
4.One Tree Hill - 3.29 million
5.Privileged - 2.53 million
Tuče nas samo Smallville da 4.383 milijun...:D
wow, brijem da nikad nije bilo 4 mil. wow again and go boys go :cheer:
E kaj brijes, nisi nis napisla?
mislim da je pocela svirat crazy love pao bi sa stolca :rofl:
naravno da ce bit catch i uzasno me zanima koji! *hyper* valjda bu eric smislio nesto originalno. ugl epizoda postavlja milijardu pitanja.
lol na 8. epizodu girl.
nego sjetio sam se sta sam zaboravio napisat. ne svida mi se kaj sam skriva power stuffs od deana *sad puppy* a sad ce dean skrivat od njega za angela guya i to mi je sve tak, well just sad :tuzni:
on the brighter side, even the press knows it now "Jensen Ackles Has a Crush on Jared Padalecki" (http://www.buddytv.com/articles/supernatural/exclusive-video-interview-jens-22905.aspx) :cerek:
and just to fill you in, the fandom is already writing dean/castiel http://www.gay.hr/forum/images/smilies/giggle.gif
Naravno da će smisliti nekaj prejebeno! :o
Pa to je Eric! On već zna kak će sve to skupa završiti...:lol: U petoj sezoni. :lol:
Je, pa da. U tome je sad jedna od biti ove sezone - da svaki od njih ima svoje tajne koje se postepeno otkrivaju. Iako, Bobby je vidio Castiela... Misliš da neće ništa reć Samu? Ili će to biti u savezima - Dean i Bobby protiv Sama i Ruby? :ne zna:
Dean/Castiel? Opće me strah...:lol:
Za one kojima ovaj buddyjev video ne radi, evo youtube uploada (http://de.youtube.com/watch?v=-4eha0C-Oug). Promjenila sam link. Sad je tu cijeli intervju. :D To je za one jadnike (poput mene) koji imaju spori internet. :D
naravno da eric zna, he's crazy like that :D
dean ce morat nesto prosrat i bobbyu tak da brijem da ce i bobby bit in the dark *shrug*
ali grozno mi je to, pa jos i savezi. there shouldn't be any secrets between them *sniff*
well ja ne bi imo nista protiv getting down with an angel. wings http://www.gay.hr/forum/images/smilies/hypno.gif http://www.gay.hr/forum/images/smilies/drool.gif
rofl...*mazi*
Ne vidim nikaj posebno u anđelima... Radije bi bila jedna od njih nego got down s kojim od njih. :ne zna:
A i Castiel mi nije baš tolko drool kolko hypno... There's something about his eyes...
Jel se to meni samo priviđa? :ne zna:
yeah castiel mi uopce nije drool, ali su mu oci definitivno hypno *yes*
http://img227.imageshack.us/img227/8647/jensenpadaleckiuf8.jpg
:cerek:
thanks E :D
*edit
thanks D also :D
Da mi je samo bilo vidjeti Jensenovu facu kad je to vidio...:lol: :rofl: :lol:
yeah and i bet he was all like, i thought we agreed you were taking my name? *brows* yours is so fucking weird *frowns*
http://www.gay.hr/forum/images/smilies/giggle.gif
Don't do too much damage.
if this was the epic thread i would do this http://www.gay.hr/forum/images/smilies/lollipop.gif
http://www.desiring-jensen.org/gallery/albums/uploads/Supernatural/season4-stills/401/12.jpg
Oj, joj, joj...*rukom preko očiju*
it's boring, nothing ever happens :o
you think they'll notice something? http://www.gay.hr/forum/images/smilies/lollipop.gif
Not if they won't be notified by the certain someone.
then it's a given :raspa:
lady D...super sazetak epizode! hvala
Well... Samo moje viđenje epizode...*is shy*
Ako je pomoglo, nema na čemu. :D
edit
So... ex noah? Kako napreduju titlovi?
anabella
22.09.2008., 21:48
Vidim da je počeo novi thread pa bi se htjela malo ubacit.Pogledala sam Lazarus Rising,odlična je epizoda.Pogledala sam ju već 3 puta,a kraj barem 10.Ovo s anđelima mi je odlično,a Misha Collins(Castiel),glumac je odličan,one okice.Ah!Najblje mi je od svega kaj je u jednom trenutku creppy,a u drugom trenutku suosjećajan.Odlična epizoda,i Dean,naravno,slatkica!
Inače,koliko sam pročitala na netu,Castiel kao anđeo postoji,ono ironično je to što je on anđeo četvrtka kad se Supernatural i prikazuje.Samo Eric to može.
andreao
22.09.2008., 22:16
očito da su na sve mislili. pa čak i sa onim novinama kad je na njima pisao datum premijere Supernaturala.
lol... That's Eric. :cerek:
wow, novi ljudi. http://www.gay.hr/forum/images/smilies/wow.gif
bok beba :kiss:
p.s.
this is not chat http://www.gay.hr/forum/images/smilies/lollipop.gif
Of cousre it is not! http://www.gay.hr/forum/images/smilies/lollipop.gif
I opet nitko ništa ne posta... Kak je to tragično i žalosno i kaj ja znam kaj sve ne...:tuzni:
A kaj se čudiš, D? Pa nije njih briga za ovaj thread. Samo nisu htjeli da mi postamo. Nadam se da sad uživaju u čitanju mnogobrojnih ontopic postova.
Uostalom, jučer je bila nova epizoda SN-a, što naravno znači da opet nemaju o čemu pisati. :rolleyes:
Pie. :lol:
yep, thread se usijao od postanja :rolleyes:
today i cuddled dean and wowed at castiel *wow*
o and how do you kill an angel? *unsure*
p.s.
da je ovo epic thread moj post bi bio 10 puta duzi http://www.gay.hr/forum/images/smilies/lollipop.gif
Pie. :lol:
Yeah... Nije ju dobio ni ovaj put...:lol: Jadan...*mazi* :cerek:
o and how do you kill an angel?
Well... Samo zato jer ih ljudi ne znaju kak ubiti, ne znači da ih se ne može ubiti.
Anđela poput Castiela sigurno nije lako ubiti, ali zato niže rangirane jest... Gledaj to na način - kak ima rangova među demonima, tak ih ima i među anđelima. A određeno rangirani demoni imaju moći ubiti isto rangirane anđele. I obrnuto, naravno.
Castiel je jedan od kerubina, koji su samo jedan nivo ispod "najviših" anđela - serafina, tak da njega sigurno nije lako ubiti, a i ima dovoljno moći za izvuć čovjeka iz pakla.:D Dok neki "niži" anđeo to ne bi mogao.
Dobra epizoda, dobra...:D
Glazbeni dio me niti ovaj puta nije razočarao... Billy Squier - Lonely is the night...:D
Dean: Ghost proofed panic room... Bobby, you're awesome! :lol:
I moj najdraži dio...:D
Castiel: Excellent job with the Witnesses.
Dean: You were hipped all this?
Castiel: I was made aware.
Dean: Well, thanks a lot for the angelica assistance! You know, I almost got my heart ripped of my chest!
Castiel: But you didn't.
Dean: I thought, Angels were supposed to be Guardians - fluffy wings, halos - you know, Michael Landon, not dicks.
Castiel: Read the Bible. Angels are Warriors of God, I'm a Soldier.
Dean: Yeah, then why didn't you fight?
Castiel: I'm not here to perch on your shoulder. We had larger concerns.
Dean: Concerns?! Our people are getting torn in shreds down here! And by the way, while all this is going on, where the hell is your Boss?! Ha?! If there is a God...
Castiel: There is a God.
Dean: I'm not convinced. Cause, if there is a God, what the hell is he waiting for? Ha?? Genocide? Monsters roamin' the Earth?? The freacking Apocalypse?! And what point? Does he lift a damn finger and help the poor bastards that are stuck down here?!
Castiel: The Lord works...
Dean [prekine ga]: If you say in the mysterious ways, so help me, I will kick your ass!
So, Bobby was right? About the Witnesses? This is somekind of a... sign of the Apocalypse?
Castiel: That's why we're here. Big things are footing.
Dean: Do I wanna know what kind of things?
Castiel: I sincerely doubt it, but you need to know. The Rising of the Witnesses is one of The sixty six Seals.
Dean: Ok, I'm guessing this is not a show at See world...*
Castiel: Those Seals are being broken. By Lilith.
Dean: She did the spell. She rose the Witnesses.
Castiel: Mhm. And not just here. Twenty other hunters are dead.
Dean: Of course. She picked victims the hunters couldn't save so they would barrel right after us.
Castiel: Lilith has certain sense of humor.**
Dean: Well, we put those spirits back to rest.
Castiel: Doesn't matter, the Seal was broken.
Dean: Why break th Seal anyway?***
Castiel: You think of the Seals as of the locks on a door.
Dean: Ok, last one opens, and?
Castiel: Lucifer walks free.
Dean: Lucifer? I thought Lucifer is just a story they told at demons sunday school. There's no such thing.
Castiel: Three days ago you thought there's no such thing as me. Why do you think we're here walking among you now for the first time in two thousand years?
Dean: To stop Lucifer.
Castiel [potvrdno kimne]: That's why we've arrived.
Dean: Well... Bang-up job so far... It's hell of a work with the Witnesses. That's nice.
Castiel: Well, we tried. There are other battles. Other Seals, some we'll win, some we'll lose. This one we lost.
Dean: Hm...
Castiel: Our numbers are not unlimited. Six of my brothers died in the field this week. You think the Armies of Heaven should just follow you around?
There's a biger picture here. You should show me some respect. I dragged you out of hell, I can throw you back in.****
*jao, Dean, tupasto moje malo... :rukom prekriva oči, trese glavom:
** hell of a humor... literally.
***:i dalje ruke preko očiju tresući glavom:
****dobro da mu je pokazao zube... Dean, ne gristi ruku koja te hrani...:nono:
da je ovo epic thread postao bi con report, ovako http://www.gay.hr/forum/images/smilies/lollipop.gif
lol... Da je ovo epic thread, postala bi mišljenje o Ruby (koje djelim s velikim djelom fanova diljem svijeta), ali ovak...http://www.gay.hr/forum/images/smilies/lollipop.gif
Da je ovo epic thread, linkala bi xy stvari - od različitih intervjua s Mishom prek intervjua s dečkima... Do članka di su Erica proglasili gospodarem hororaca na tv-u. Ali ovak - http://www.gay.hr/forum/images/smilies/lollipop.gif
Da ne zaboravimo promotional fotke od Mishe... Nove POSTERE... Nove stare fotke... Ah, kaj bi to linkova bilo... Al ovak...http://www.gay.hr/forum/images/smilies/lollipop.gif
Dobro, konačno da sam i ja pročitala nekaj o tom conu... I opet nije bilo Jena! Kaj se događa s tim čovjekom?? Nekak mi se čini da nešto često zaobilazi sn konvencije...
baby is working, or cleaning their house http://www.gay.hr/forum/images/smilies/giggle.gif
da je ovo epic thread ovaj post bi sadrzavao barem jos 10 smilies http://www.gay.hr/forum/images/smilies/lollipop.gif
p.s.
lol na hrpu tvojih da je ovo epic thread :cerek: :cheer:
Dosta zajebancije. Propustio je više conova nego Jay...
Ili... Imam osjećaj da ih je Jared ranije više izbjegavao, a sad ih Jensen izbjegava...:misli:
tebi je ciscenje kuce zajebancija? :o
we're back :cerek:
You think? :cerek:
Al nemoj mi sad sa slikama u divovskim dimenzijama...:nono: Malo po malo. Kad dođemo do tam 10. str, onda možemo.
deal *epic* :cheer:
kaj cemo tek na 20. http://www.gay.hr/forum/images/smilies/giggle.gif
sad nam jos E fali :cerek: E javi se *zove E glumeci str8era*
Ej. Nećemo pretjerivati.:kava:
Doć će i ona s vremenom.
kak to mislis necemo pretjerivat? http://www.gay.hr/forum/images/smilies/unsure.gif
Žalosnih li vijesti...:tuzni:
Ove sezone bit će objavljene samo Jaredove promotivne fotke koje su već snimljene, ali još nisu službeno puštene u javnost...
Za Jensena se još ne zna, ali vrlo vjerojatno ih neće biti jer su prošle sezone bile snimljene samo njegove dok Jaredovih nije bilo.
pa kak? a sve one together fotke? *puzzled*
Nema ni together fotki. Ja govorim sad samo za 4. sezonu, ono kaj sam ti bila poslala su promo fotke od 2. sezone, s nekima koje do sad nisu još bile objavljene, ono, nove stare fotke. :zubo:
Za 4. sezonu su za sad objavljene samo Mishine fotke.
Tak su bili napravili i za s3... Napravili svega 3 fotke od Jensena, Katie i Lauren.
Kak sam happy kaj se moj izvor prevario!
Bit će i Jenovih promo fotki! :cheer:
greeneyez21
03.10.2008., 10:50
Promo za 404 http://www.youtube.com/watch?v=RRlWUxgci38
i don't like angels anymore! no! *sad/mad*
Oh, I do. Now even more.
Sad je puno toga jasnije... Jebiga, prošlost ne možeš mjenjati, zato budućnost. Sam je krenuo krivim putem čim se spetljao s Ruby. No matter what, Deans dying wish was for Sam not to use his powers. What did he do? Went to Ruby, that black eyed skank. *Deans furious look*
Ti si i dalje na njegovoj strani?
To sad treba popraviti.
ooooooooooo... Kad Dean to sazna... Nadam se da će ga pošteno odalamiti...
Iz sveg srca se nadam da će uspjeti vratiti Sama... Jer ako neće...
Prejebena epizoda. Jedva čekam nastavak.
p.s. Ovaj put nema dijaloga... Jer bi pisala transkritp cijele epizode...:zubo:
ne vjerujem da sam otvorio forum u trenu kad si ti postala :cerek:
ti sreco znas sta je temelj mog obozavanja serije. castielovo deal with it or we will made me cry, sad, then ultimately mad!
u ovoj epizodi je skroz prilazan kao warrior, a warriore nikad nisam volio. he should be bringing council, forgiveness and comfort. not flaming swords. i don't like it, not one bit.
naravno da sam na samovoj strani. that boy was searching god back there in HOTH when dean was all there's no such thing(s).
je, to je i meni palo na pamet, ali ne zelim razmisljat o tome *shivers*
Znam. Ali vidi se da opće ne pratiš samu seriju. Jesi se uopće potrudio pročitati ona dva dijaloga Deana i Castiela kaj sam napisala? Plus ono o Castielovom rangu među anđelima. Beba, ne možeš očekivati da će se pojaviti na zemlji nakon tolko godina, ukazati se ljudima i onda biti slatki, mili, dobri i dragi kad imaju većeg posla. Kak je i sam Castiel rekao. Stvarno ti preporučam da opet pročitaš ili poslušaš te dijaloge... Jer da on nije takav ratnik kakav jest, a kerubini su Božji najjači ratnici, Dean ne bi bio vani i Sam bi otišao u k***c.
Anđeli o kojima ti govoriš su anđeli čuvari. Ako već idemo tak.
Ne vidim kakve veze ima kaj je Sam tražio Boga u Houses of the Holly? Nije bilo vrijeme da on stupi na scenu. Ako već idemo tak. A kad već idemo tak, onda da "opravdam" Deana. On vjeruje u dokaze, ne vjerovanja. Castiel mu je dokazao kaj je trebao. I Dean sad vjeruje. Recimo. Tim više kaj mu je Azazel sam potvrdio da ga je anđeo poslao u prošlost.
Eric nije badava izabrao baš Castiela. Nije ok postavljati neke teze i teorije ako nisi napravio domaću zadaću.
opet p.s. Znam da će te ovaj post pogoditi, i za to mi je žao... I znam da sam manje-više badava pisala sve to, ali sam morala.
joj beba, pa naravo da sam sluso/cito, ali to ti nis ne znaci u mom emotional modu :D
i nije mi namjera bila bit "u pravu" ili nabacivat cinjenice. ja ti jednostavno velim kak ja zamisljam stvari, my vision. a ova ericova mi se ne svida. al nema veze, to smo znali i prije :mig:
mene je eric dobio sa the boys, tebe sa whole package i to se nece promijenit any time soon *yes*
:kiss: *medo*
Season 4 - Promotion Pictures - Announcement #02 :D
http://img257.imageshack.us/img257/3530/tnsn08pr00la7.jpg
I still don't know the release date, but I know the promotion pictures were taken by Brian Bowen Smith on September 20, 2008. There are 6 pictures of Jared and 10 of Jensen, no ensemble pics for now.
By Andreas at LJ. :D :cheer:
Dodatak za epizodu - Impala ima 275 ps...:Slin: *thud*
and all i get is fine? http://www.gay.hr/forum/images/smilies/drama.gif
Čuj, D, znam da moramo stavljati male slike, ali nisi mu zato morala pol glave odrezati.
@ Ethan
Yes, just fine. :kava:
A kaj bi ti? Imamo različita mišljenja. :ne zna:
@ El
:lol: Takva je fotka...:lol:
i krenula je kava http://www.gay.hr/forum/images/smilies/giggle.gif
pa mozda *kiss* i *medo* i tak.
yay, E's back :cheer:
I ja bih se isto svađala, al što mogu kad nisam gledala ove epizode.
Sad sam jako :tuzni:.
Zato što se ne mogu svađati s vama, a ne zato što nisam gledala. :zubo:
awwwwww *cuddles*
just say something and i'll say it isn't :D
Jensen is drop dead gorgeous. :raspa:
He is...:cerek:
El's back! :cheer:
that's cheating E :B
p.s.
jeste vidle kak sam nam branio cast na heroes topicu? :o/http://www.gay.hr/forum/images/smilies/lollipop.gif
:vidiga: Prešla te...:vidiga:
she's a cheating cheat :B
Ej. Ne napadaj nekoga kad ga nema da se brani.:o :D
A za obranu časti - *medo* :kiss:
*giggles*
http://www.gay.hr/forum/images/smilies/sramise.gif
http://www.gay.hr/forum/images/smilies/hug.gif
http://www.gay.hr/forum/images/smilies/jumphug.gif
http://www.gay.hr/forum/images/smilies/lollipop.gif
@ Ethan
Što se tiče varanja - http://www.gay.hr/forum/images/smilies/lollipop.gif
Osim toga, nisam varala. :o :kava:
A što se tiče obrane časti - ma ti si najbolji.
:D *proud*
jesi, varala si :o
Baš nisam. :p
Ali bar se svađamo. :D :cheer: Yay! Thank you. :kiss:
:lol:
:cheer: :cerek:
now say something about tom and jared http://www.gay.hr/forum/images/smilies/lollipop.gif
The unfortunate incident (http://kelbub.livejournal.com/695.html)
I zbog takvih glupača svi ostali fanovi moraju ispaštati i budu etiketirani...:rolleyes:
Ko zna, možda je to bila Stephanie...:lol:
:lol: na bacanje in slow motion. I na to da je zovu flying fangirl.
@ Ethan
Tom i Jared Padalecki. :raspa: Evo, rekla sam. :o
:rofl: prica je predobra :lol:
@ E
i said something about :o
p.s.
they have the same last name? :eek:
:lol: na bacanje in slow motion. I na to da je zovu flying fangirl.
@ Ethan
Tom i Jared Padalecki. :raspa: Evo, rekla sam. :o
Aha...:lol: A čuj, pa i jest poletjela... *Jensen daje ti kriiiiiiiiiiiiiiiila...* :lol:
they have the same last name?
Vidi stvarno... Jared stvarno djeli svoje prezime kome god...:kava:
bad D, bad http://www.gay.hr/forum/images/smilies/spank.gif
Molim? Kaj sam nekaj krivo rekla? :misli: :ne zna:
p.s. http://www.gay.hr/forum/images/smilies/catfight.gif http://www.gay.hr/forum/images/smilies/giggle.gif
ex_noah
07.10.2008., 00:17
opet cete zachatati ovaj topic :rigo:
o shut up you telltale http://www.gay.hr/forum/images/smilies/raspa.gif
@ D
there's only one man jared would give his name to http://www.gay.hr/forum/images/smilies/love.gif
p.s.
you're on http://www.gay.hr/forum/images/smilies/giggle.gif
ex_noah
07.10.2008., 03:12
opet ste otjerali sve ljude sa svojom psycho spikom i ispustanjem slina nad glumcima
da ne spominjem da ste svako malo offtopic
ovaj topic i vasi smajliji su mi vise uspjeli zgadit nego bilo koja tema na LJESu a tamo ih ima svakakvih :rigo:
Joj daj jednostavno prestani. Tu nikad nema nikoga. Da mi ne pišemo, živa duša se ne bi javila... Stvarno ne kužim zakaj si takav...
Di si barem sad sa svim ontopic temama?
Jel nismo komentirali epizode?
Jel se itko javio za raspravu s nekim konkretnim pitanjem ili mišljenjem?
Jel si se ti možda javio s kakvim komentarom epizode ili pitanjem?
I kakvo slinjenje? Tu nema ni s od slinjenja. Stvarno nema.
Psycho spika? Koja psycho spika? Kaj ti to kod nas smatraš psycho spikom?
@ ex
Pa dobro, što je tebi? Stvarno ne razumijem otkud ti ta silna potreba da tu izigravaš nekakvog dušebrižnika. Pogotovo kad ti je od 7 postova njih 6 offtopic.
I koje smo to ljude otjerali?
Niko ovamo ne dolazi.
Od 139 postova, samo 13 nije naše. Da, zbilja su fanovi nahrupili ovamo. :rolleyes:
A što se tiče tvog tako divnog smajlića... Kad sam došla na Neprikazano i vidjela da si ti zadnji postao, i meni se smučilo. Ali ja sam prepristojna da takve smajliće tu stavljam. Pristojnost je lijepa osobina. Mogao bi poraditi na njoj.
awwww poor noah na podnosi nase smajlice, how sad http://www.gay.hr/forum/images/smilies/placko.gif http://www.gay.hr/forum/images/smilies/baby.gif
you know this guy?
http://pics.livejournal.com/ze_pink_lady/pic/0027akz0
:cheer: Iz My bloody Valentine...:cheer:
no way, he's that guy? *shock*
A beba... Kak je tebe lako šokirati...*mazi*
Ali izgleda pinku drukčije...:D
je malo mu je lame zurka. vjerojatno su co-stars bili ljubomorni pa je hair lady dala sve od sebe da ga upropasti http://www.gay.hr/forum/images/smilies/giggle.gif
pa znas da sam sklon drami i sokiranju :cerek:
Hair lady...:rofl:
Možda glumi ludog ubojicu pa ima i friz u skladu s ulogom...http://www.gay.hr/forum/images/smilies/giggle.gif :ne zna:
p.s. Baš me zanima ko je završio gore u ventilatoru...http://www.gay.hr/forum/images/smilies/giggle.gif
pa tak se zove teta koja ti radi zurku na setu :o
jen the killer? *hmm* *wonders*
we'll find out soon right? http://www.gay.hr/forum/images/smilies/lollipop.gif
How soon? Why soon? Kaj taj film dolazi k nama? :eek:
Voljela bi ga vidjeti u kinu jer je 3D...
Ili misliš da ćemo pročitat na netu?
ja sam mislio da cemo ga skinut s neta :D
back on topic, prvi plodovi mog uspjesnog ulizivanja http://www.gay.hr/forum/images/smilies/lollipop.gif
http://img135.imageshack.us/img135/1217/jensens2dt7.jpg
http://www.gay.hr/forum/images/smilies/hypno.gif
:mama: Dakle još nije sve fotke stavio u javnost... :mama:
:tuzni:
edit
opa... ispravka netočnog navoda... tu su...:D :cheer:
pa kaj se places, it's all going according to plan :mig:
je da sam si ja spoilo nazive sljedece dvije epizode *sigh* but i'll take one for the team *team player*
*mazi* Iz naslova i tak nikaj ne možeš saznati...
:cheer: :kiss: *medo* za team playera.
yeah, but i'm a bitch i volim pljeskat rucicama kad mi se naslov pojavi nakon spice u petak ujutro http://www.gay.hr/forum/images/smilies/aparatic.gif
Ekhm! Cough cough.
Ladies and Gentlemen! May I have your attention, please!
Sneak peak at the promo pics of season 4! :cheer:
http://i275.photobucket.com/albums/jj283/kdoutt_2007/supernatural115.jpg
http://i275.photobucket.com/albums/jj283/kdoutt_2007/supernatural116.jpg
http://i275.photobucket.com/albums/jj283/kdoutt_2007/supernatural117.jpg
and there are together pics http://www.gay.hr/forum/images/smilies/yay.gif
p.s.
nekak su mi jako ozbiljni.
Yay for together pics! *gg*
Ozbiljni za razliku od prijašnjih photo sessiona...*gg*
i just had to :cerek:
http://p-userpic.livejournal.com/80110823/8271366
Dobro je da nisu stavili Jenovu i Jayevu glavu jednu do druge... Dakle ne spavaju u istoj sobi. *lollipop*
pa kad nisi pratila con, jen zivi dole, jared gore http://www.gay.hr/forum/images/smilies/naklon.gif as if http://www.gay.hr/forum/images/smilies/lollipop.gif
boys http://www.gay.hr/forum/images/smilies/love.gif
Ozbiljno? Jay to nije spomenuo u onom clipu koji sam ja vidla...
A bome mi se nije dalo skidati sve kak sam od zadnjeg skinula...:ne zna:
Možda da sam barem transkripte pročitala...:misli: :zubo:
edit
a i mislila sam da jay ima prizemnicu...:misli: :zubo:
ozbiljno ak vjerujes u tu verziju.
mozda da si transkripte procitala :D onda bi znala da jen sometimes ide spavat pa jay mora sam igrat igrice tj. on i njegove dvije suze *cuddles jay* :rofl:
http://www.gay.hr/forum/images/smilies/love.gif
:rolleyes:
*ide tražit j... transkripte*
kaj rolas, daj radije kavu http://www.gay.hr/forum/images/smilies/lollipop.gif
Onda evo kave - :kava:
*taman našla transkripte, ide čitat* http://www.gay.hr/forum/images/smilies/nerd.gif
fora s dalekozorima (http://xeverybody-else.livejournal.com/120537.html)
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Proplakala sam... Tim više kaj znam koja je to scena i kak je to od prilike izgledalo...
edit
a no dobro... i tak bude u današnjoj epizodi...:D
Ma, zar i to??? :confused:
A jebiga sad... Ako znaš sve s cona, onda si morao znat i za tu scenu.:o
:Pop:
http://p-userpic.livejournal.com/78211033/9169929
god i love fangirls! *fic high*
i, i, i don't really know what to say. just bless sam's poor soul and that this is soooo not over. and i don't mean that sammy's lying, just that there will be stuffs.
and http://www.gay.hr/forum/images/smilies/sniff.gif for ending the whole road trip. now it's time for random episodes http://www.gay.hr/forum/images/smilies/sigh.gif
i ain't doing it for your angel *love ya sammy*
p.s.
the whole fight was surreal, like i totally wasn't watching them. my brain just couldn't sink in.
Prvo i najprije da riješimo scenu s dalekozorima...:lol: Da nije bilo one scene prije, umrla bi od smijeha... Opekli su se, sad su puhali i na hladno... Dalekozor nije bio ni blizu očima...:lol: Ni kod jednog ni kod drugog...:lol:
E, sad možemo dalje. Kako ga je odalamio! Dvaput! Jao! :lol: :rofl: :lol: Priceless... Kako sam likovala... Naravno, ono kad sam napisala prošli tjedan da ga treba pošteno odalamiti, znala sam da oće... I tak podmetnuh spoiler bez da je itko skužio da je spoiler...:raspa: Osim El, ona je isto znala za to...:D
Koja faca kad je skriven promatrao Sama, taj izraz bijesa, razočarenja... Priceless...:s
edit
a beba...*mazi*
ako te tješi, slijedi samo jedna random epizoda... but very funny and interesting one...:D
http://www.gay.hr/forum/images/smilies/bearhug.gif
iso sam gledat opet, sta nikad ne radim http://www.gay.hr/forum/images/smilies/sniff.gif http://www.gay.hr/forum/images/smilies/placko.gif
there was as always a bunch of funny things, will write about them later.
p.s.
deanovo razocaranje, definitivno najjaca emocija. i'm sooo beyond mad, just disapointed. *shivers*
Sam - Where is Lilith?
Demon [trapped in a devil's trap] - Kiss my ass.
Sam - I'd watch myself if I were you.
Demon - Why? Ha? Because you're Sam Winchester, mister Big Hero? And yet, here you are, slutin' around with some demon. Real hero!
Sam - Shut your mouth!
Demon - Tell me about those months without your brother. But all the things that you and this demon bitch do in the dark... Tell me, hero...
:D
...
Dean - So, anything you wanna tell me, Sam?
Sam - Dean... Hold on, ok? Just let me exp...
Dean - You'll say - let me explain? You gonna explain this? How about this? Why don't you start with who she is? And what the hell is she doing here.
Ruby - Good to see you again, Dean.
Dean - Ruby?
[Samu] Is that Ruby?
Daklem, Dean napadne Ruby, Sam joj stane u obranu, Dean ga odgurne, Ruby napada Deana.
Sam - Ruby! Stop it!
[Ruby prestane]
Dean - Well, aren't you an obedient little bitch?
Sam - Ruby... Ruby! [pokazujući na tipa iz kojeg je izvukao demona] He's hurt. Go.
Dean - Where the hell you think you're going?
Ruby - The ER. Unless you wanna go another round first? [ode s tipom]
Sam - Dean...[Dean krene van] Dean!
edit
a beba...*mazi još više*
aren't you an obedient little bitch prejebena recenica! a tek is jenovih usta *hypno/wow*
mislim da sam vidio da je sera pisla epizodu. if i see that lady in person i'm gonna bow to her.
[Sam u sobi, Dean uđe, počne se pakirati]
Sam - Dean, what are you doing? What, are you leaving?
Dean - You don't need me. You and Ruby go fight demons.
Sam - Hold on, Dean! Come on, man...
[Dean udari Sama, punches him, kak bi se to lepo reklo...:D]
http://img261.imageshack.us/img261/9812/metamorphosisavi0003237if1.jpg
Sam - Are you satisfied?
[punches him one more time! :cheer: :D]
Sam - Guess not...
Dean - Do you even know how far of the reservation you've gone? How far from normal, from human?
Sam - I'm just exorcizing demons...
Dean - With your mind!!! What else can you do?
Sam - I can send them back to hell. It only works with demons, and that's it.
Dean - What else can you do?!
Sam - I told you!
Dean - And I have every reason in the world to believe that.
Sam - Look, I should have said something, I'm sorry, Dean, I am! But try to see the other side here!
Dean - The other side?!
Sam - I'm pulling demons out of innocent people...
Dean - Use the knife!!
Sam - The knife kills the victim! What I do, most of them survive! Look, I saved more people in the last 5 months then we save in a year!
Dean - That's what Ruby wants you to think? Ha? Kind of a way she tricked you into the using your powers? Slippery slope, brother. Just wait and see. Cause is gonna get darker and darker, and god knows where it ends.
Sam - I'm not gonna let it go to far.
Dean - It's already gone too far, Sam... If I didn't know you, I would wanna hunt you. And so would other hunters.
Sam - You were gone... I was here. I had to keep on fighting without you. And what I'm doing... It works...
Dean - Tell me, if it's so terrific... Then why did you lie about it to me? Why did an angel tell me to stop you?
Sam - What?
Dean - Castiel said that if I don't stop you... He will. See what that means, Sam? That means that God doesn't want you doing this. So you're just gonna stand there and tell me that everything is all good?
http://img525.imageshack.us/img525/5656/metamorphosisavi0004737hk4.jpg
[the phone rings] - Saved by the bell...lol.
p.s. o da, prejebena rečenica...lol... Cathryn Humphris je napisala epizodu, Sera je bila supervising producer. :D
p.p.s. i'm so gonna go to hell for the smilies in this post...
o, znao sam da sam vidio serau negdje :zubo: and who is this cathryn chick, jel napisala jos koju epizodu?
don't worry, i'll come along :mig:
Žena je napisala Dead Man's Blood, The Usual Suspects, Born Under a Bad Sign, Bedtime Stories, Metamorphosis.
Iako... Producer ove ep je Kim... Ne čudi me da je dobro ispala, bez obzira ko ju napisao...:D
p.s. Daklem, slažeš se da je zaslužio puncheve?
no, no way. i'm comig with you for the ride *yes*
BUABS and BS, very good work! i like her :zubo:
lol...:kiss:
Taman sam imala spremljen još jedan dijalog i komp crkne...:hebemu:
Al bum ga opet napisala...:D
Anyhoo, imam ih još samo 2. :D Preživjet ćete. :D
Kako to misliš, preživjet ćemo? :confused:
Pa mi ih jedva čekamo. :jumping: :D
lol... Onda dobro. Samo provjeravam. :D
E, sad se malo vraćamo u sezonu 3... Točnije rečeno na gag reel sezone 3...:D
Na moj prijedlog i odobrenje drugih, vraćam screen capove nazad. :p
Istim redom, s istim (ili sličnim) komentarima... Kome smeta... Nek ih ne gleda! :p
http://img507.imageshack.us/img507/2480/gagreel3flv000196240vi8xy0.jpg
http://img263.imageshack.us/img263/4365/gagreel3flv000196680cx9me6.jpg
http://img89.imageshack.us/img89/4356/gagreel3flv000197120gu6gp6.jpg
:D
http://img408.imageshack.us/img408/4854/gagreel3flv000364520nu9rs2.jpg
http://img263.imageshack.us/img263/5457/gagreel3flv000364920qp1ax4.jpg
:lol: :lol:
Winchester. Dean Winchester.
http://img375.imageshack.us/img375/4600/gagreel3flv000211080la4dc3.jpg
http://img375.imageshack.us/img375/4351/gagreel3flv000072720sb2zn8.jpg
http://img511.imageshack.us/img511/4682/gagreel3flv000075760un3pm8.jpg
http://img521.imageshack.us/img521/3788/gagreel3flv000076240bu5sv3.jpg
Još malo blue steela... Or whatever...:D
http://img505.imageshack.us/img505/9453/gagreel3flv000412880is9yf8.jpg
Kako smo cool... uuuuuuu... Čak niti ne primjećuje Jaredovu guzu nabijenu u facu. :lol:
http://img370.imageshack.us/img370/553/gagreel3flv000370880hj4bc4.jpg
Da. Ne... Dobro je. Ne zna ravno hodati...:lol:
http://img101.imageshack.us/img101/8135/gagreel3flv000152400pb4nx3.jpg
Jenova reakcija...:D
http://img392.imageshack.us/img392/9923/gagreel3flv000224280em9ee3.jpg
"ok, cut! he lost it...:kava:
http://img101.imageshack.us/img101/2753/gagreel3flv000426680qv0hr8.jpg
Još malo glupiranja...:cerek: :D
http://img95.imageshack.us/img95/8430/gagreel3flv000027760zy4uy2.jpg
http://img49.imageshack.us/img49/7107/gagreel3flv000028320ja0rw7.jpg
http://img512.imageshack.us/img512/3919/gagreel3flv000030600gv5bm2.jpg
http://img337.imageshack.us/img337/7167/gagreel3flv000043920jk3uz0.jpg
Dean i vicevi...lol... Netko mu ispriča vic...
http://img357.imageshack.us/img357/4947/gagreel3flv000163520bc1qg7.jpg
5 sekundi kasnije...:lol:
http://img524.imageshack.us/img524/5197/gagreel3flv000167560ax0km5.jpg
svi osmjesi Jensena Acklesa...:cerek:
http://img93.imageshack.us/img93/3527/gagreel3flv000257440rn7mn9.jpg
http://img93.imageshack.us/img93/4365/gagreel3flv000260960us2bs2.jpg
http://img403.imageshack.us/img403/7510/gagreel3flv000349680se2pq9.jpg
http://img80.imageshack.us/img80/9462/gagreel3flv000374880zk5mq0.jpg
i jedna zalutala...:ne zna:
http://img508.imageshack.us/img508/2724/gagreel3flv000449680ut8ud3.jpg
Dvije glave su pametnije od jedne. Recimo...:D
http://img101.imageshack.us/img101/8193/gagreel3flv000452160px8lh9.jpg
http://img337.imageshack.us/img337/3505/gagreel3flv000457160bs5xl6.jpg
:rofl: ne vjerujem da si pisala po starom threadu i da nisi skuzila di si http://www.gay.hr/forum/images/smilies/giggle.gif
*let's go for a ride*
Ma to je bio samo jedan post! :o
I stvarno nisam skužila...:ne zna: Kak sam i napisala u onom postu, da se ne ponavljam.
Eto, screen capovi su svi opet tu. :D Istim redosljedom ko na starom threadu. :D
znam, procito sam tam http://www.gay.hr/forum/images/smilies/giggle.gif al nisam htio postat :D
btw, mislim da ce random episode next week bit zapravo dobra stvar. da malo napravimo step back. i jos ak ce bit funny http://www.gay.hr/forum/images/smilies/yay.gif :cheer: we need that in this dark times.
lol... Sad bi ti napisala tko i što... Al kad si spoilerphobe...:hebemu:
Ali da, bit će very funny... Znaš, Dean će...:lol: Pa će Sam... Pa će onda...:lol: Ali će ih čudovište (u svakoj ep je čudovište, to nije spoiler :p) onda... Onda će oni... I na kraju će... Da, oće, oće... Khm, da. :o
:lol: Ovaj avatar se i ne odnosi baš na mene, ali mi je presmješan...:lol:
http://p-userpic.livejournal.com/71834829/10355383
pocela si linkat avtare ko ja :zubo: odlican je :rofl:
a ne, ja vec i previse znam o sljedecoj epizodi :o
nista prije then/now za mene ne dolazi u obzir, no way http://www.gay.hr/forum/images/smilies/nope.gif
al super ti je kratki sadrzaj :rofl: stvarno je :rofl:
a ovo khm, they'll hug again? no wait, don't tell me :o
:cerek:
p.s.
razmisljam da promjenim avatar vec neko vrijeme al ovaj mi je jednostavno prejak.
A kad sam slučajno naletila na njega, pa reku, predobar je, to moram podjeliti s drugima...:D
Ma kaj, znaš samo naslov...:ne zna: Ne vidim problem u tome... Iako...lol.
You wish. Ono je bila situacija jedna jedina u cijeloj seriji. :o Iako ih nije bilo preloše vidjeti...:zubo:
p.s. Linkaj avatar da te savjetujemo dal da ga mjenjaš...:D Ja sam sa svojim manje više zadovoljna... Iako...:zubo:
vidio sam i screen cap :o dobro da sam jos ziv nakon toga!
yeah i wish http://www.gay.hr/forum/images/smilies/lollipop.gif
lol, nemam jos nista u vidu, razmisljam o promjeni :D
boys http://www.gay.hr/forum/images/smilies/love.gif
To nije mogao biti screen cap, nego episodic still. :o To su dvije potpuno različite stvari. :o
Znam, beba... Ali ne dobijemo uvijek ono kaj hoćemo...*mazi* Ili barem ne dvaput.:D
Ne usudim se ić gledat avatare jer će mi sigurno neki zapeti za oko...:D To se ne smije dogoditi. :o Ili barem još neko vrijeme ne...:D
it's late i vidis da znas na sta mislim :mig:
i'm off to bed girls, bye *waves*
http://www.gay.hr/forum/images/smilies/yawn.gif
a zas ne jos neko vrijeme? :zubo:
p.s.
ko zna mozda cemo dobit i dvaput http://www.gay.hr/forum/images/smilies/love.gif
Bye baby! :w
:ne zna: Ovaj mi se baš sviđa... Šteta samo kaj se ne vidi krvav kljun ptice...
p.s. Ne nadaj se...http://www.gay.hr/forum/images/smilies/raspa.gif
[u autu, na putu prema tipu kojeg trebaju ubiti jer u sebi ima gen koji će ga pretvoriti u čudovište]
Dean - This is what I mean, Sam. You're sure your emotions aren't getting in the way here?
Sam - What are you talking about?
Dean - You know, nice dude, but he's got something evil inside him, something in his blood, maybe you could relate.
Sam - Stop the car.
Dean - What?
Sam - Stop the car or I will!
[stanu kraj ceste, izađu iz auta]
Sam - You wanna know why I've been lying to you, Dean? Because of crap like this!
Dean - Like what?
Sam - The way you talk to me, the way you look at me, like I'm a freak!
Dean - I do not!
Sam - You know, or even worse! Like I'm an idiot! Like I don't know the difference between right and wrong!
What?
Dean - Do you know the difference, Sam? I mean, you've been kinda strolling dark road lately.
Sam - You have no idea what I'm going through. None.
Dean - Then enlighten me!
Sam - I've got demon blood in me, Dean! This disease pumping through my veins and I can't ever reap it out or scrub it clean! I'm a whole new level of freak!
And I'm just trying to take this... this curse and make something good out of it. Because I have to.
Dean - Let's just go talk to the guy. I mean Jack. Ok?
A kaj nisi rekla da imaš još dva dijaloga? :klopa:
A di je drugi? :ceka:
[nakon kaj su ubili čudovište - the rugaru - it sounds made up, but believe me, it's not]
Dean - You did the right thing, you know... The guy was a monster, there was no going back.
Sam, I wanna tell you I'm sorry, I've been kinda hard on you lately...
Sam - Don't worry about it, Dean.
Dean - It's just that... Your... Your psychic thing... It scars the crap out of me.
Sam - Look, it's all the same. I'd really rather not talk about it.
Dean - What? You don't wanna talk? You?
Sam - There's nothing more to say. I can't keep explaining myself to you, I can't make you understand...
Dean - Why don't you try?
Sam - I can't. Because this thing, this blood, it's not in you the way it's in me. It's just something I gotta deal with.
Dean - Not alone...
Sam - Anyway, it doesn't matter. This powers... It's playing with fire. I'm done with them. I'm done with everything.
Dean - Really? Well, that's a relief... Thank you.
Sam - Don't thank me, I'm not doing it for you. Or for the angels or for anybody. This is my choice.
Evo i drugog.
Ne znam kaj si tolko nestrpljiva. Kak sam kojeg pretipkala, tak sam ga poslala.:o Mislim, stvarno.:kava:
Jel ti znaš kak je teško pisati transkripte?:o I to kad još ne znaš engleski kak bi trebala za takav posal!:kava: Nije da sam studirala engleski or anything.:o
Plus kaj znaju gutat cijele riječi, ne samo slova.:o Dean pogotovo.:kava: Kak taj lik ne zna govorit...:kava: Tu sad ne mislim na Jensena, on jako ljepo govori, mislim na Jensenovu interpretaciju Deana. Koja je savršena...:cerek: Ali ne za pisanje transkritpa.:kava:
a ja mislio da ti to copy pasteas http://www.gay.hr/forum/images/smilies/giggle.gif
Well, that's nice. Awww.
But he's lying. :kava:
Nema šanse da će Sam prestati koristiti svoje moći.
Rationalizing's a bitch.
Or something like that. :lol:
edit
Dean baš krasno govori. :o :kava:
Naravno neće. Provjereno. Pa ipak znamo sve do 12. epizode. :kava:
Beba, a odakle bi ja kopi pejstala te dijaloge? (da znam za sljedeći put) :kava:
sammy promised but there will be things http://www.gay.hr/forum/images/smilies/shrug.gif
*edit
kaj ja znam beba, ti si pretrazila net uzduz i poprijeko :mig:
u kava, bas mi pase sad http://www.gay.hr/forum/images/smilies/mljac.gif
Ma ima stranica s transkriptima od prve tri sezone, nema možda 2-3 epizode. Ali još nemaju nikaj od četvrte... Ne znam ko je tolko lud da to ide raditi... I tak brzo poslije prvog prikazivanja epizode... I to za nepoznate ljude... Isto ko i titlove... Ma ne bi to badava radila za nikaj na svijetu... Osim ako me neko meni drag ne bi zamolio...:D Onda bi razmislila.:D
edit
je, i meni paše...:D
edit2
ispravak netočnog navoda... ona gore navedena stranica ima prve dvije epizode četvrte sezone.:D
Isto ko i titlove... Ma ne bi to badava radila za nikaj na svijetu...
Ja to ne bih ni za novac radila.
Ne, čekaj malo... :lol: :rofl: :lol:
Nije mi jasno kak se nekom da pisati te transkripte.
Al drago mi je da ima i takvih ljudi. :D
Ne, čekaj malo... :lol: :rofl: :lol:
N...da...:lol:
Nije mi jasno kak se nekom da pisati te transkripte.
Al drago mi je da ima i takvih ljudi. :D
Eto, ja to iz gušta... Jer znam da ima ljudi kojima je drago kad ih napišem.:D
A i nije da imam pametnijeg posla...:brukica: :zubo:
4 videića za ep 405 (http://www.movieweb.com/news/NEtjqxwzp7wXwB)
1. Ericov sažetak epizode, ostali clips iz epizode...
Onaj zadnji objašnjava Lederhosen...:lol: :lol: :lol:
Ma ne bi to badava radila za nikaj na svijetu... Osim ako me neko meni drag ne bi zamolio...:D Onda bi razmislila.:D
*sweet*
sure http://www.gay.hr/forum/images/smilies/giggle.gif
Ti ne bi da te neko zamoli?
of course i would, i'm a http://www.gay.hr/forum/images/smilies/hero.gif
and now excuse me, i'm off to bed :w
:kiss:
Zar već? A dobro... :w
:kiss:
D, OMG, skoro mi je promaklo!
Mislim, već mjesecima čekam da makneš reg. korisnika pa više nisam ni gledala.
I baš si onda stavila nešto novo.
Yay za furious angela. :cheer: :cheer: :cheer:
Bilo je i vrijeme. :kava:
Pogledala sam 3 od 4 videića iz 405. Lol.
Oće to biti spojler ako kažem da Dean dobro zgleda u toj epizodi?
E da, D, svima nam je drago da nemaš pametnijeg posla. :D
Vidi stvarno... Danas sam ga stavila, i već zaboravila...:lol: Ethan nije nikaj skužio...:tuzni:
Hvala, hvala...:D
Da pogodim. Nisi pogledala Ericov sažetak. :lol: Na toj stranici nisam ni ja...:D
A znam...:D :(
E, Ethane, Ethane, kako nisi primijetio?
Pa kam ti gledaš? ccc
D, još da nabaciš kakvu lokaciju...
Nego, reci ti nama kako si došla do furious angela. ?
Kako si samo pogodila?
To mi nije bilo naročito zanimljivo. :brukica:
Ja sam više vizualni tip. :D
Ajde, nemoj biti :(. Dobro je nemati pametnijeg posla.
Da bar ja nemam pametnijeg posla. *sigh*
Pa, u stvari i nemam. Imam samo posla. Točka. :lol:
Siroče je umorno, vidiš da je već u krevetu...
Vidjet ćemo još za tu lokaciju...:ne zna:
furious angels (http://www.youtube.com/watch?v=HDi9OeJqwG4&feature=related)
No dobro, da onda više i to pitam. Odakle tebi osnadurtha cailin?
Zaboravljaš da imam vidovnjačke sposobnosti.:o
lol Prestani mi linkati stvari koje me prestraše. Ne mogu vječno čučati iza kauča. :kava:
No, bilo je već i vrijeme. :o :lol:
Ali ako imaš vidovnjačke sposobnosti, kako onda to ne znaš? :zubo:
Osnadurtha cailin znači supernatural girl. Na irskom. :D
Već je u krevetu, ha?
Postoji samo jedan dobar razlog za tako rani odlazak u krevet.
A Jen je trenutno u Vancouveru, tako da... *
No dobro, i ako si bolestan.
Nije valjda bolestan?
Oćemo lokaciju! Oćemo lokaciju!
* Too much? :ne zna:
Ma kaj te sad u tom videu prepalo? :ne zna: :kava:
E pa, neki put sam dobre volje i vidim i čujem sve i sva, a neki put su tu samo šumovi u kanalu. :o Teško je biti vidovnjak. :o
Ma da? Stvarno to znači? http://www.gay.hr/forum/images/smilies/wow.gif
Nije too much, baš je taman...:D Čekaj samo da to pročita...:lol:
Mislim da nije bolestan, reko bi nam...:ne zna:
Spooky je. :horor: :kava:
lol
Yep. Najstvarnije.
Ma i ja sam umorna. Ali ja se ne dam. *gusar*
Ostat ću budna barem do 4. *Jen s puškom*
Ma nije. Baš je dobar. I furious angels u toj pjesmi imaju vrlo važnu misiju.:o
Može. *Jen s puškom*
i dokle ste ostale s puskom, ovaj budne? http://www.gay.hr/forum/images/smilies/giggle.gif
ja sam jucer bio samo pol sata doma tak da going to bed u pol 1 nije nis cudno :o http://www.gay.hr/forum/images/smilies/lollipop.gif
well jutros ni jen ni jay nisu bili u vancouveru http://www.gay.hr/forum/images/smilies/heehaw.gif http://www.gay.hr/forum/images/smilies/smug.gif
yay D, bas ti pase name tag :cheer: http://www.gay.hr/forum/images/smilies/cheer.gif
Kaj s puškom, s Jenom! Sam si reko da nije bio u Vancouveru...http://www.gay.hr/forum/images/smilies/giggle.gif
Bila sam tu do 3 i po, al mi je forum zaštekao, pol sata sam se pokušavala natrag spojiti, nije išlo, pa sam samo ošla leć...:ne zna:
Hvala, hvala...:raspa:
Evo i lokacije...http://www.gay.hr/forum/images/smilies/lollipop.gif
D, yay za lokaciju. :cheer: :cheer: :cheer:
I :mama: za broj postova.
They are gone. They are all gone. :tuzni:
:tuzni: :tuzni: :tuzni:
There, there...http://www.gay.hr/forum/images/smilies/bearhug.gif http://www.gay.hr/forum/images/smilies/bearhug.gif http://www.gay.hr/forum/images/smilies/bearhug.gif http://www.gay.hr/forum/images/smilies/bearhug.gif http://www.gay.hr/forum/images/smilies/bearhug.gif
:( *sigh* *šmrc*
Pitam se kolko će mi trebati da opet prijeđem 1000 postova. :E
@ Ethan
A di su bili? http://www.gay.hr/forum/images/smilies/treptrep.gif
edit
D, za lokaciju ne moram pitat otkud ti. :D
Naravno da ne...http://www.gay.hr/forum/images/smilies/lollipop.gif
Pa na kojem smo threadu? http://www.gay.hr/forum/images/smilies/giggle.gif
lol Ja ne znam di si ti, al mene ima posvuda. :lol: No dobro, skoro posvuda. :D
I ja sam malo tu, malo tam...:zubo:
Kako si me samo našla (tamo)? :zubeki:
Za sn threadove i pm dobivam instant obavijesti na mail...:zubeki:
skinuli su nam skupa 3k postova, oh the unfair universe http://www.gay.hr/forum/images/smilies/drama.gif
ok, back to work http://www.gay.hr/forum/images/smilies/showoff.gif
the boys where visiting someone and they where quite busy http://www.gay.hr/forum/images/smilies/lollipop.gif
Već smo komentirale kak nije fer...
But guys... Don't forget...
What goes around... Comes around... *Justin* http://www.gay.hr/forum/images/smilies/lollipop.gif
sings along http://www.gay.hr/forum/images/smilies/sing.gif
@ Ethan
Ti bar još imaš svojih 3k. *sigh*
Ja sam opet na 60. *sigh na kvadrat*
Really? A koga su to posjetili? http://www.gay.hr/forum/images/smilies/treptrep.gif
@ D
Onda sam manje impresionirana. :kava:
lol Baš sam jučer vidla video (ne Justinov) na youtubeu na tu pjesmu.
Je, a kaj si ti mislila? Pa glavobolja bi me ubila da su mi "psychic kanali" stalno otvoreni! Pitaj Sama! :o :lol:
@ E
treba se truditi, truditi i truditi :o *yes* *serious*
you need some help getting there or maybe a few tips http://www.gay.hr/forum/images/smilies/heehaw.gif
o they where in the neighbourhood http://www.gay.hr/forum/images/smilies/lollipop.gif
dobro jel vi znate od kad ja vas cekam??? i sad vidim da ste online i da nis ne pisete! goddammit :azdaja:
Awwwwwwww...*mazi* A ja sam mislila da ti više spavaš...*mazi*
Tu uopće nisam niti išla gledat ko je online...:ne zna: A i čekala sam da TheColossus prebaci post s tv-a tu, na neprikazano.
El i ja razglabamo o spoilerima. Nam se pridružuješ?
no, i'm going to bed *baby pout*
Aww...*mazi* Žao mi je...http://www.gay.hr/forum/images/smilies/bearhug.gif
Od srca svim Rubynim mrzoljupcima...lol:
Smite The Ruby (http://lounge.cwtv.com/showthread.php?t=254891)
:lol: :lol: :lol:
dobro jel vi znate od kad ja vas cekam??? i sad vidim da ste online i da nis ne pisete! goddammit :azdaja:
i'm going to bed *baby pout*
Kaj se furiš? Pa jesam ti poslala čak tri poruke? No dobro, jednu slučajno, a jednu da objasnim onu slučajnu, ali svejedno, bile su tri. Tri. 3.
I zašto mi u zadnje vrijeme svi prijete tim valjkom? :confused:
Ne kužim to.
Kaj je nešto u vodi? :ne zna:
:o
Smite The Ruby (http://lounge.cwtv.com/showthread.php?t=254891)
A demon with a lisp?!!! A squeaking Ruby?!!! Those two things alone give her more character than she’s had so far this season!
:lol: :lol: :lol:
vBulletin® v3.8.4, Copyright ©2000-2013, Jelsoft Enterprises Ltd.