View Full Version : krvavi obracun
Nazalost, prokleta sudbina je htjela da dodjem u kontakt sa jednom pripadnicom tzv. njeznijeg pola koja je izgleda sve drugo nego pripadnica tzv. njeznosti.
Radimo isti projekat i prezentacija je sutra. I ona rospija dugog jezika meni danas kaze kako ja ne trebam da dodjem sutra jer nemam sta pametno reci na prezentaciji! Njena sreca sto su u Kanadi muskarci na zadnjem mjestu nakon zena, kucnih ljubimaca, pedera, djece i vremenske prognoze.
Posto me dirnula tamo gdje sam izuzetno osjetljiv, a to je pljuvanje po mom doprinosu i radu u ovom projektu, zaboravih da sam genteman i rekoh joj da se ona ukljucila u projekat kada je dosta stvari bilo uradjeno! I da je dobila dobru ocjenu a ni slovo nije napisala u predgovoru projekta. I sad ona kaze kako su ona i jedan drugi udarili skoro sve a ja gotovo nista. Nazalost zaboravih joj reci da "koji je milokliz ona da odredjuje ko ima sta reci i gdje?"
I ko je nju ovlastio za to?
Ukoliko me sutra bude vukla za jezicinu, onda ce cuti kako Pusa dere jarca.
Nego, ima te li slicnih iskustava, i kako izlazite na kraj s tim?
KokuZ kaže:
tako je, jos samo jednom da nesta kaze, pa kad joj uputis onaj drzki pogled jebala je ježa! samo ostro s njima! nedaj se! :top:
mene je jedna gadjala tanjurima, i da si vidio kasnije kako sam joj se podlo smjesio iza ledja dok sam skupljao komadice po stanu...
Mljacko
11.02.2004., 02:10
Probaj racionalno, ako ne ide, pošalji je u pizdu materinu, sa stajališta psihologije pomaže...
diadora
11.02.2004., 02:12
Ne znam da li bi se ovo moglo nazvati slicno iskustvo ali cesto slusam svog mladeg sina ( 10 god) kako grinta - curice ovo, curice ono...I onda pita - zasto curice misle da mogu sve i da mi samo moramo stajati i sutjeti , a one mogu sve jer su curice???
I pravo da dazem, zbunjena sam - odgajam svoje sinove da budu pristojni, dotvore vrata, propuste stariju osobu , zensku , da se ustanu i bla-bla...
I pocelo me nervirati gledajuci curice od 10 god kao cine pizdarije znajuci da ce proci bez posljedica. Naravno, da je situacija obrnuta posljedice ne bi izostale.
Mljacko kaže:
Probaj racionalno, ako ne ide, pošalji je u pizdu materinu, sa stajališta psihologije pomaže...
vrlo rado samo u engleskom takav izraz ne postoji.
Ili da kazem "Go to your mother's ass"
Mozda i skonta skrivenu poruku
diadora
11.02.2004., 02:15
To jos zvuci bolje od May dog f*** your mother
Daleka_Obala
11.02.2004., 02:22
KokuZ kaže:
Radimo isti projekat i prezentacija je sutra. I ona rospija dugog jezika meni danas kaze kako ja ne trebam da dodjem sutra jer nemam sta pametno reci na prezentaciji!
Otkad imas kolegicu za raznoshenje pica? Ili to njenu raznosis? Buaaa, uf sto ce perje frcat kad Kokica dozna!
(I sto to imas pametno rechi kad prezentiras picu?)
Daleka_Obala kaže:
Otkad imas kolegicu za raznoshenje pica? Ili to njenu raznosis? Buaaa, uf sto ce perje frcat kad Kokica dozna!
(I sto to imas pametno rechi kad prezentiras picu?)
Kokitz-a je upoznata s ovim slucajem. I dala mi je moralnu podrsku :top:
Za reprezentaciju cu reci da nasa pitza zadovoljava moderne kriterije. I da je jeftinija nego joj slicne, i da imamo razne velicine: mala, srednja, velika i pravo velika. Imamo i sve vrste toppinga koji se danas mogu naci na trzistu. Musterije su zadovoljne kvalitetom i uslugom.
Prezentacija nece dugo, traje 10-ak minuta.
Daleka_Obala
11.02.2004., 03:07
KokuZ kaže:
Kokitz-a je upoznata s ovim slucajem. I dala mi je moralnu podrsku :top:
Za reprezentaciju cu reci da nasa pitza zadovoljava moderne kriterije. I da je jeftinija nego joj slicne, i da imamo razne velicine: mala, srednja, velika i pravo velika. Imamo i sve vrste toppinga koji se danas mogu naci na trzistu. Musterije su zadovoljne kvalitetom i uslugom.
Prezentacija nece dugo, traje 10-ak minuta.
Aj donesi mi jednu kvatro formadjo pravo veliku na ovu adresu u Australiji... nego, cekaj, imate li vi onaj deal da ako pica ne bude donesena u roku od dvajs minuta, onda je besplatno?
:D
Garovix
11.02.2004., 10:01
KokuZ kaže:
Nazalost, prokleta sudbina je htjela da dodjem u kontakt sa jednom pripadnicom tzv. njeznijeg pola koja je izgleda sve drugo nego pripadnica tzv. njeznosti.
Radimo isti projekat i prezentacija je sutra. I ona rospija dugog jezika meni danas kaze kako ja ne trebam da dodjem sutra jer nemam sta pametno reci na prezentaciji! Njena sreca sto su u Kanadi muskarci na zadnjem mjestu nakon zena, kucnih ljubimaca, pedera, djece i vremenske prognoze.
Posto me dirnula tamo gdje sam izuzetno osjetljiv, a to je pljuvanje po mom doprinosu i radu u ovom projektu, zaboravih da sam genteman i rekoh joj da se ona ukljucila u projekat kada je dosta stvari bilo uradjeno! I da je dobila dobru ocjenu a ni slovo nije napisala u predgovoru projekta. I sad ona kaze kako su ona i jedan drugi udarili skoro sve a ja gotovo nista. Nazalost zaboravih joj reci da "koji je milokliz ona da odredjuje ko ima sta reci i gdje?"
z kurvetinama nemreš bit džentlmen...zaboravi se na trenutak i zvekni joj šamarčinu, pizda joj materina. da joj...'a znaš da tvoj tata ne psuje...' :tulum:
Drito Konj
11.02.2004., 12:34
psuj joj na hrvatskom stari.....na to ce popizdit, ti ces se ispuhat a ona nece imat pojma kaj si reko :D
Garovix kaže:
z kurvetinama nemreš bit džentlmen...zaboravi se na trenutak i zvekni joj šamarčinu, pizda joj materina. da joj...'a znaš da tvoj tata ne psuje...' :tulum:
Ne smiješ ruku na ženu dignut! :nono:
Prokini je nogom. ;)
KokuZ kaže:
Nazalost, nemam. :E
SunGöttin
11.02.2004., 19:55
KokuZ kaže:
kokuze, to trebas djonom, ko i ona tebe. bori se. ako treba, umri. umri muski ;)
Nazalost danas nisam bio u mogucnosti da sretnem ono dvoje (ovdje u Kanadi sanse za bilo sta se mijenjaju brzinom svjetlosti), ali sam insistirao da uradim svoj dio prezentacije. I jesam. I obavjestio ovog drugog momka koji je bio s nama u timu, da sam svoj dio zavrsio i naveo mu da zelim s njim da popricam u vezi novonastale situacije. Samo da vidim da li i on dijeli njeno misljenje.
Ona gore opisana mala, danas salje pomirujuce tonove, i njen email prenosim u cjelosti:
overvew for presentation
hi guys...
sorry if i was harsh the other day, i was just very frustrated and sick of this whole project. anyways, here is the overview that i am printing off for the panel. feel free to add any comments while we are presenting!
See you at 1:30 or so...apparently we are supposed to be there 10 minutes early.
Medjutim, ne prihvatam pomirbu. Ako sve bude u redu i bez neocekivanih preokreta u drugim zivotnim poljima (a u Kanadi nista nije sigurno), onda cu je pitati za zdravlje u petak!
A i ovog drugog da se izjasni.
Sarmageddon
11.02.2004., 23:39
KokuZ kaže:
jebo te patak pa ona te zeli!! :klopa:
...samo to ne zna da izrazi na pravi nacin
KokuZ kaže:
Ona gore opisana mala, danas salje pomirujuce tonove, i njen email prenosim u cjelosti:
overvew for presentation
hi guys...
sorry if i was harsh the other day, i was just very frustrated and sick of this whole project. anyways, here is the overview that i am printing off for the panel. feel free to add any comments while we are presenting!
See you at 1:30 or so...apparently we are supposed to be there 10 minutes early.
Medjutim, ne prihvatam pomirbu. Ako sve bude u redu i bez neocekivanih preokreta u drugim zivotnim poljima (a u Kanadi nista nije sigurno), onda cu je pitati za zdravlje u petak!
A i ovog drugog da se izjasni.
Ovo je tek sumnjivo...nanjušila je da si popizdil i sad te hoće sa spikom uspavati...navesti te da pomisliš kako je ipak sve u redu, a onda - tras. Ma zakolji ju, nemaš kaj mislit.
Reci ti njoj ovako:"Mala sva sreca tvoja da si se u Kanadi rodila. Da si kojim slucajem ugledala svijetlost dana u Hrvatskoj jos bi ti tako pametna negdje ovce cuvala, prala muzu noge i djecu dojila. Zato zeno muci dok Kokuz nije napravio prezentaciju kako ti u dva postupka pizzom usta zacepiti i dignuo ove potcinjene kanadske muskarce na ustanak i borbu protiv rospija tebi slicnih."
diadora kaže:
Ne znam da li bi se ovo moglo nazvati slicno iskustvo ali cesto slusam svog mladeg sina ( 10 god) kako grinta - curice ovo, curice ono...I onda pita - zasto curice misle da mogu sve i da mi samo moramo stajati i sutjeti , a one mogu sve jer su curice???
I pravo da dazem, zbunjena sam - odgajam svoje sinove da budu pristojni, dotvore vrata, propuste stariju osobu , zensku , da se ustanu i bla-bla...
I pocelo me nervirati gledajuci curice od 10 god kao cine pizdarije znajuci da ce proci bez posljedica. Naravno, da je situacija obrnuta posljedice ne bi izostale.
drugim rijecima, od sinova radis papke. Pusti ih nek rade malo sranja i nek dobiju radi toga. Pa jebemu, moraju se malo ispuhat i izdivljat. Bolje sad na pizdarijicama malim nego kasnije kad udu stariji, isli van, vozili...
Inace, lijepo je da ih tako odgajas..al ne kaze se dzabe "Bots will be boys" :)
Jel ovo za R i D??
Danas sam imao priliku da vidim gore opisanu malu i jesam, ali je ona jos dok i nije pocelo predavanje (u kojem je trebala da prezentuje jedan drugi rad s kojim ja nemam nikakve veze) napustila ucionicu. Nisam htio da je ometam, jer je trebala da prezentuje, pa sam mislio da je priupitam kada prodje nastava.
Izasla je i vise se nije vratila. Kasnije sam saznao od jednog momka koji je trebao da prezentuje zajedno s njom, da je mala bolesna, pa je zato otisla iz razreda.
Tako da sada trebam da cekam najmanje 10 dana da je ponovo vidim. A dotle ce me proci, a i vec mi je popizditis ,do sada, dosta prosao.
siberian_winter
14.02.2004., 08:01
ne pustaj misao da prodje, a kad je vidis samo oshtro ..
messed_up
14.02.2004., 18:26
nedaj se zajebavat, pogotovo ne od kanađanke
ti ljudi dvije boje ne znaju složiti kak spada, a kamoli projekt
za sada šuti i radi svoje
ako ti opet bude nešto prijetila da će te izbaciti, ti upotrijebi njeno oružje: reci joj da si ti nju već izbacio iz projekta, jer ne zna ni dvije boje složiti kako spada
nek si ode negdje kupit ukus, i tako to
samo pitaj ako ti uzfali municije
a ako je mala dobra, sjeti se da je danas valentinovo, pa joj pošalji neka srčeka mailom, te strankinje su tako glupe da će pasti ko kruška :D :D
diadora
14.02.2004., 19:29
doc_1 kaže:
drugim rijecima, od sinova radis papke. Pusti ih nek rade malo sranja i nek dobiju radi toga. Pa jebemu, moraju se malo ispuhat i izdivljat. Bolje sad na pizdarijicama malim nego kasnije kad udu stariji, isli van, vozili...
Inace, lijepo je da ih tako odgajas..al ne kaze se dzabe "Bots will be boys" :)
Jel ovo za R i D??
Ne, racunala sam da ce netko uhvatiti vezu izmedu malih rospija koje kad narastu postanu - velike!
...ali matematika mi nikada nija bila jaca strana
vBulletin® v3.8.4, Copyright ©2000-2013, Jelsoft Enterprises Ltd.