View Full Version : Hrvatska traži zvijezdu, mi pronalazimo trash!
piacere_dfn
21.09.2008., 22:43
Nije još ni počelo, ali njušim vrhunske castinge, lude subotnje emisije, creme de la creme hrvatske estrade u žiriju (čitaj: Višnja Pevec, Josip Katalenić, Zlatko Pejaković) i nadasve talentirane mlade ljude željne uspjeha :D
No mnogi zaboravljaju da se ista emisija već vrtila kod nas ali pod nazivom Hrvatski idol, gdje je pobijedila Žanamari Lalić (koja je u međuvremenu negdje isparila) a u drugoj sezoni titulu najboljeg odnio je Patrik Jurdić (gastarbajterski pandan Katalenića sa manjkavim poznavanjem hrvatskog jezika - netragom nestao poslije zadnje emisije).
Zašto je sada naziv ovako nespretan i bezvezan? Zato što se u svim zemljama emisija zvala **** Idol, jedino je u njemačkoj nazvana Deutschland Sucht den Superstar - Njemačka traži zvijezdu. A emitirala se, pogađate, na RTL-u :rofl:
Jedva čekamo :cheer:
orange_girl
21.09.2008., 22:48
:tulum: :tulum: jedva čekam da hrvatska nađe ZVIJEZDU pa da kreiramo još jedan topic na svima nam dragom trash podforumu.. i nemoj protiv patrika, ipak je on snimio JEDAN hit :s :s :s
Nije još ni počelo, ali njušim vrhunske castinge, lude subotnje emisije, creme de la creme hrvatske estrade u žiriju (čitaj: Višnja Pevec, Josip Katalenić, Zlatko Pejaković) i nadasve talentirane mlade ljude željne uspjeha :D
No mnogi zaboravljaju da se ista emisija već vrtila kod nas ali pod nazivom Hrvatski idol, gdje je pobijedila Žanamari Lalić (koja je u međuvremenu negdje isparila) a u drugoj sezoni titulu najboljeg odnio je Patrik Jurdić (gastarbajterski pandan Katalenića sa manjkavim poznavanjem hrvatskog jezika - netragom nestao poslije zadnje emisije).
Zašto je sada naziv ovako nespretan i bezvezan? Zato što se u svim zemljama emisija zvala **** Idol, jedino je u njemačkoj nazvana Deutschland Sucht den Superstar - Njemačka traži zvijezdu. A emitirala se, pogađate, na RTL-u :rofl:
mislim da će ipak u žiriju umjesto Pejakovića bit Burnač :s
gnki2000
21.09.2008., 23:33
aha jel to zvijezda koja pjeva :kava:
pa ja sam zvijezda đisz :kava:
mikivtc
22.09.2008., 13:07
po čemu je zlatko pejaković zaslužio mjesto u tvom postu :ne zna: s ostalim se slažem..sve to treba ukinut..al nitko te ne tjera da gledaš to kad bude na tv-u..prebaci program :mig:
piacere_dfn
22.09.2008., 14:18
po čemu je zlatko pejaković zaslužio mjesto u tvom postu :ne zna: s ostalim se slažem..sve to treba ukinut..al nitko te ne tjera da gledaš to kad bude na tv-u..prebaci program :mig:
A tko je rekao da ja imam želju i namjeru to gledati? Po toj logici, trebalo bi maknuti pola postova odavdje.
Cilj je samo ismijati glupost koja je prestala biti zanimljiva poslije 2004., a čiji natjecatelji će postići slavu eventualno ako se pojave u Red Carpetu :kava:
ivana_016
22.09.2008., 19:55
A odakle znate tko je u žiriu? Pa ti su ljudi brrrrrrr daleko od dobrih pjevača!!!
A ja se prijavila ajooooooooooooj sad mi žao...:confused::ne zna:
nokoment
22.09.2008., 20:02
A odakle znate tko je u žiriu? Pa ti su ljudi brrrrrrr daleko od dobrih pjevača!!!
Brže nađi posao u Per*eca i eto ti finala, garant :mig:
piacere_dfn
22.09.2008., 20:24
Super, sad ćeš nas moći izvještavati :lol:
Tko je sjedi u žiriju kada biraju Čurlića za sve one reklame i emisije?
Sigurno rodbina!?
Vilibald
22.09.2008., 22:12
Tko je sjedi u žiriju kada biraju Čurlića za sve one reklame i emisije?
Sigurno rodbina!?
ajde priznaj,kaj ti je napravio:lol::rofl:
Svi fonetičari i logopedi padaju u nesvjest kada ga čuju!
marčelina
23.09.2008., 02:51
:tulum: :tulum: jedva čekam da hrvatska nađe ZVIJEZDU pa da kreiramo još jedan topic na svima nam dragom trash podforumu.. i nemoj protiv patrika, ipak je on snimio JEDAN hit :s :s :s
a koji molit ću :confused:
Azriela
23.09.2008., 11:41
Svi fonetičari i logopedi padaju u nesvjest kada ga čuju!
Pa da, gad odvratni, nema školsku dikciju, onak kak se šika po fonetičarima i logopedima... Ma daaaaaaj. Raja ga voli, i zaboli ih što se logopedima i fonetičarima ne sviđa.
Možda da fonetičari i logopedi vode emisije, pa da sve bude stručno, profesionalno i dozlaboga dosadno :ne zna: Ćurlić šuška, mumlja i nazalno izgovara, debeo je i smiješan, nekima iritantan. Who cares?
ravencrow88
23.09.2008., 11:55
je li IKAD nađena zvijezda po tim emisijama opstala duže od 2 pjesme?
macondo
23.09.2008., 12:07
je li IKAD nađena zvijezda po tim emisijama opstala duže od 2 pjesme?
Ne. Ali to ionako nije ni bitno. Najzanimljiviji dio svega toga su oni prvi castinzi. Kakavih sve luđaka ima koji bi napravili sve za 5 min slave. Koje samo jednom pogledao Deutchland Sucht.... zna o čemu pričam. Koja je to pišarija....npr. tip već x-totu sezonu pokušava proći kao imitator M.Jacksona :lol: i uvjeren je da ga žiri namjerno ignorira.
Presmiješno/prestrašno
orange_girl
23.09.2008., 12:24
napisala bi ja odma da sam se sjetila.. ma bilo je nesto ako okrenes moj broj..
ja san se dogovoria sa prijateljima da dodemo poluzgazeni i otpivamo nesto od backstreet boysa :rofl:
ukoliko se to dogodi obavjestit cu vas ode :kava:
Ka i story super nova, i svi ostali ovakvi showovi mi se gade. Ljudi se crne za 2 minute da budu na televiziji.
Još nemogu izbit iz glave lani kad je bilo ono što je bilo na novoj, neznam ime, pa su pivali, a na audiciji, slučajno okrenia program neki lik neprestano piva i piva i piva al ne hebe on dva posto kako pederski zvuci i kako, nezna pivat LOL
Iako znam da ovo neću gledat, pretpostavljam da će biti crnjaka od nekih......
Ps. ST! obavezno se javi :) da to vidimo .....
meni se Čurlić ne dopada , a mislim da na Tv-ima jako puno simpatičnih i spontanih ljudi, koji se mogu slušati bez gestovnog ili titlovanog prijevoda.
Stariji, nagluhi se jako moraju pomučiti da shvate štoseve ovog kvazi duhovitog voditelja . Npr. Drele je debeo ali čovjek ima glas, a i dobre fore.
Čurlić sinhronizira svaku reklamu na Tv-u. Pokušajte ga poslušati ! Budite objektivni!
Vilibald
24.09.2008., 18:39
meni se Čurlić ne dopada , a mislim da na Tv-ima jako puno simpatičnih i spontanih ljudi, koji se mogu slušati bez gestovnog ili titlovanog prijevoda.
Stariji, nagluhi se jako moraju pomučiti da shvate štoseve ovog kvazi duhovitog voditelja . Npr. Drele je debeo ali čovjek ima glas, a i dobre fore.
Čurlić sinhronizira svaku reklamu na Tv-u. Pokušajte ga poslušati ! Budite objektivni!
a lijepo te pitam što ti se zamjario?:rofl:
drele je glup ko qrac,a i fore su mu takve:kava:
dobro,o ukusima se ne raspravlja:rolleyes:
LoseBiramNick
24.09.2008., 18:40
ja nisam siguran dal je ovo tipa Britain's got talent ili ono cisto "singerski" idol?
Ako moze odgovor...
LoseBiramNick
24.09.2008., 18:43
mislim da se pjesma zove Moj Broj
ma jadno... :D
Ajme koji različiti ukusi!
Moj je bolji od tvog!
Zašto kada spomenem Čurlića pola foruma skoči na noge?
otompotom
24.09.2008., 19:47
pogledati naziv teme...
(ak ti je do ćurlića otvori si topic, baš se pitam kolko će postova skupit)
jeronime
25.09.2008., 02:20
Mislim da je ovo toliko isfurano, a još pored toga kreće operacija trijumf koja ima najavu kao odličan show,e sad ćemo vidjeti, RTL je trebao pokrenuti nešto do sada neviđeno na našim prostorima a ne ovo...:flop:
Zaboglavi
25.09.2008., 12:14
Bezveze, 1000000 puta odvrcen film pjevackog showa. Koji zacudo ima neku naviku ponavljanja uopce gledanosti.
Tko god pobjedio sigurno ce na sceni biti ravno 40 dana i onda nestati.
ja nisam siguran dal je ovo tipa Britain's got talent ili ono cisto "singerski" idol?
Ako moze odgovor...
nije to kao BGT... ovo je Idol... samo zavijanje :D
al se ne zove idol jer je RTL sve pošvabio i jer se ta emisija pod imenom Idol ovdje već emitirala :rofl:
MegiAvril
25.09.2008., 15:47
e dal netko za sigurno zna kolko moras imat najmanje godina da se prijavis?
16 valjda :D
ako bude nešto ovako :s
:http://www.youtube.com/watch?v=XLCy8O7cH0s&feature=related :lol:
Simpsolina
25.09.2008., 18:54
16 valjda :D
ako bude nešto ovako :s
:http://www.youtube.com/watch?v=XLCy8O7cH0s&feature=related :lol:
kakvih sve mutanata ima :kava:
MegiAvril
25.09.2008., 20:12
haha omfg ovaj lik je lud XDDD jao ak je 16 onda nista jer ja imam 14 a bas bi se htjela prijavit... smrc
Kelly17
25.09.2008., 20:46
to je sigurno trash cijele hrvatske ja neznam to sje stvarno glupo
mercyfull death
26.09.2008., 20:31
A gledajte, ja sam gledala kada je Žanamari "Jajić" pobijedila i bilo je na audiciji stvarno svakakvih ljudi. Mislim da svake godine ljudi rade jednu te istu gresku, pa stave za suce one koji nemaju pojma o tome tko zna pjevati, a tko ne zna,mada ima fakat nekih koji nemaju pojma o pjevanju i nemaju glasa. Ja to ne smatram glupim, jer sam zeljela odmalena biti pjevacica i imam glasa za pjevanje, jer sam vec bila po natjecanjima i nije mi to strano.. Prijavila sam se, imam 20 godina i veliku zelju i nadam se da cu uspjeti, drzite mi fige:)
ivana_016
26.09.2008., 21:25
A gledajte, ja sam gledala kada je Žanamari "Jajić" pobijedila i bilo je na audiciji stvarno svakakvih ljudi. Mislim da svake godine ljudi rade jednu te istu gresku, pa stave za suce one koji nemaju pojma o tome tko zna pjevati, a tko ne zna,mada ima fakat nekih koji nemaju pojma o pjevanju i nemaju glasa. Ja to ne smatram glupim, jer sam zeljela odmalena biti pjevacica i imam glasa za pjevanje, jer sam vec bila po natjecanjima i nije mi to strano.. Prijavila sam se, imam 20 godina i veliku zelju i nadam se da cu uspjeti, drzite mi fige:)
Ja dijelim tvoje mišljenje i ne smatram glupim taj show ali žiri ne valja definitivno :D odmah da ti kažem da imaš strašnu konkurenciju... mene :bicedobro: aj sretno :p
MegiAvril
26.09.2008., 21:47
ah bas bi bilo zabavno na tom steta kaj sam pre mala xDDD
fernngully
27.09.2008., 11:40
Khm, ja sam se isto prijavila i smatram da je to super za one ljude koji znaju prjevati, a za one koji ne znaju pjevati i nije baš tako super jer se obrukaju do zla boga... Cure, oprostite, ali ja sam vama najveća konkurencija! :mig: Malo se zekam, ali prijavila sam se samo zbog jednoga, a to je da uživam, da pokažem što znam, a ako uspijem, super... Ako ne uspijem, idem dalje, jer mene ni jedan neuspjeh ne može izbaciti iz takta... koje ste si pjesme izabrale??? ak se smije znati? :)
Khm, ja sam se isto prijavila i smatram da je to super za one ljude koji znaju prjevati, a za one koji ne znaju pjevati i nije baš tako super jer se obrukaju do zla boga... Cure, oprostite, ali ja sam vama najveća konkurencija! :mig: Malo se zekam, ali prijavila sam se samo zbog jednoga, a to je da uživam, da pokažem što znam, a ako uspijem, super... Ako ne uspijem, idem dalje, jer mene ni jedan neuspjeh ne može izbaciti iz takta... koje ste si pjesme izabrale??? ak se smije znati? :)
navodno dobro pjevam, hvalilo me dosta njih na nekim zatvorenijim natjecanjima
al mi ne pada prijavit se u ovaj cirkus :kava:
ivana_016
27.09.2008., 14:47
...prijavila sam se samo zbog jednoga, a to je da uživam, da pokažem što znam, a ako uspijem, super... Ako ne uspijem, idem dalje, jer mene ni jedan neuspjeh ne može izbaciti iz takta... koje ste si pjesme izabrale??? ak se smije znati? :)
Ja sam se prijavila iz istih razloga :D Nisam bila baš 100 % za to, ali ekipa me nagovorila... sad ih sve moram vodit na audiciju kao moralnu podršku (ustvari da se svi skupa zabavimo)...
Pjevat ću od Whitney Houston-One moment in time, ti?
navodno dobro pjevam, hvalilo me dosta njih na nekim zatvorenijim natjecanjima, al mi ne pada prijavit se u ovaj cirkus :kava:
Ja hoću jaku konkurenciju!!! Da pokažem koliko sam dobra:mig: Ako misliš da znaš pjevati prijavi se :top:Što nas je više dobrih bit će manji cirkus:rofl:
fernngully
27.09.2008., 15:40
Ja sam stavila dvije pjesme, Tina Vukov - Tuga dolazi kasnije i Celine Dion - Because you loved me. Inače, mislila sam doći s gitarom i otpjevati Zombie, ali to čuvam za kasnije ako prođem... :) Ne znam vidjet ću još... Mislila sam svejedno uzeti gitaru, da se zabavimo, da budemo opušteni, da pjevamo, da nam to ne bude samo natjecanje, nego i stjecanje novih prijateljstava... :mig: Ja sam inače prvi vokal Hrvatske u konkurenciji mladih pjevača. :trio: :jumping: :cheer: Ne znam koga bih vodila sa sobom, dečko mi bude radio... :(
piacere_dfn
27.09.2008., 15:51
Ok curke, drž'mo vam fige :top:
Ali problem je u takvim natjecanjima što izvjesni ljudi (nije bitan talent) postanu "poznati" jer je to netko drugi tražio. Razumijete? Glasovanje publike, žiri...Ta osoba neće postati netko zbog sebe same, nego zbog drugih. A onda će završiti kao i sve instant zvijezde, puniti će minute RC-a snimkama seksa ili slično.
ivana_016
27.09.2008., 16:31
Ja sam stavila dvije pjesme, Tina Vukov - Tuga dolazi kasnije i Celine Dion - Because you loved me. Inače, mislila sam doći s gitarom i otpjevati Zombie, ali to čuvam za kasnije ako prođem... :) Ne znam vidjet ću još... Mislila sam svejedno uzeti gitaru, da se zabavimo, da budemo opušteni, da pjevamo, da nam to ne bude samo natjecanje, nego i stjecanje novih prijateljstava... :mig: Ja sam inače prvi vokal Hrvatske u konkurenciji mladih pjevača. :trio: :jumping: :cheer: Ne znam koga bih vodila sa sobom, dečko mi bude radio... :(
Opasna konkurencija nema šta :D...a pjesme koje si izabrala su odlične! Jedva čekam :mig:
A jesi se ti već prije prijavljivala za ovakvo nešto?
Jesu audicije u 11. mjesecu?
Ja hoću jaku konkurenciju!!! Da pokažem koliko sam dobra:mig: Ako misliš da znaš pjevati prijavi se :top:Što nas je više dobrih bit će manji cirkus:rofl:
odbijam biti klaun u tom cirkusu :kava:
fernngully
27.09.2008., 17:25
Znaš kaj mene užasno živcira??? To kaj nema ama baš ni jedne informacije na htz.hr osim onoga kaj su na početku napisali... Mislim da su oni sad previše okupirani s Big Brotherom... Tak da ne znam kad počinju audicije... Mene npr. zanima da li ćemo svi moći doći na audiciju ili će oni već putem tih prijava napraviti neku selekciju... Nekak mi se tak čini jer onda u on-line prijavi ne bi tražili sva ona pitanja... Ne znam... Nisu čak ni pravila prijave napravili, mislim, kolko god. trebaš imati i te spike... Da, ja sam ti se prije natjecala u sličnom showu, ne znam jel se sjećaš, bio ti je SuperNov@ Juniors, za klince... Onda sam imala kojih 13-14 g., išla sam čak u Gospić na audiciju jer u Zg tu subotu nisam mogla i u Gospiću sam bila prva. Samo kaj to nije nikada išlo do kraja, smislili su neku foru :Svi ste vi pobjednici - nekog malog idiota Juru koji je imitirao Coloniju, tj. Indiri uzeli pod svoje i to ti je bilo sve... Ne znam jel se toga sjećaš... Ugl... Tak sam nabrijana kad vidim reklamu... Jedva čekam... I svejedno mi je kaj drugi ljudi misle o takvim natjecanjima... a jesi se ti kad natjecala u tak nečemu? PIACERE DFN mislim da nitko, ali baš nitko ne može postati zvijezda zbog nekog drugog, jer si TI taj koji se prijavljuješ i TI si taj koji odlučuje o sebi... Jedino je moguće da se dogodi kakav masan mito pa da netko zbog para postane zvijezda... ili zbog p**** i k****... ak me kužiš kaj mislim... :mig:
fernngully
27.09.2008., 17:37
WTF, imaš malo krive poglede na stvar... ti STVARNO MISLIŠ da netko tko FAKAT ZNA pjevati i tko FAKAT ZNA kaj radi i tko to FAKAT želi - tamo predstavlja samo nekog klauna??? nevjerojatno... :bonk: :blabla: :horor: mislim da tamo nitko ne predstavlja klauna jer se većina prijavi jer misli da zna pjevati, iako naravno ima ljudi koji ne znaju a prijavljuju se... i onda čuju istinu, ne baš lijepu za njih... ali na to se trebamo svi pripremiti, jer koliko je ušiju sa sluhom toliko je i mišljenja... :mig:
ivana_016
27.09.2008., 19:32
Znaš kaj mene užasno živcira??? To kaj nema ama baš ni jedne informacije na htz.hr osim onoga kaj su na početku napisali... Mislim da su oni sad previše okupirani s Big Brotherom... Tak da ne znam kad počinju audicije... Mene npr. zanima da li ćemo svi moći doći na audiciju ili će oni već putem tih prijava napraviti neku selekciju... Nekak mi se tak čini jer onda u on-line prijavi ne bi tražili sva ona pitanja... Ne znam... Nisu čak ni pravila prijave napravili, mislim, kolko god. trebaš imati i te spike... Da, ja sam ti se prije natjecala u sličnom showu, ne znam jel se sjećaš, bio ti je SuperNov@ Juniors, za klince... Onda sam imala kojih 13-14 g., išla sam čak u Gospić na audiciju jer u Zg tu subotu nisam mogla i u Gospiću sam bila prva. Samo kaj to nije nikada išlo do kraja, smislili su neku foru :Svi ste vi pobjednici - nekog malog idiota Juru koji je imitirao Coloniju, tj. Indiri uzeli pod svoje i to ti je bilo sve... Ne znam jel se toga sjećaš... Ugl... Tak sam nabrijana kad vidim reklamu... Jedva čekam... I svejedno mi je kaj drugi ljudi misle o takvim natjecanjima... a jesi se ti kad natjecala u tak nečemu?
Nisam se prijavljivala prije jer nisam bila dovoljno stara! A kad je bilo to za djecu, mislim da nije bila audicija u Osijeku. Negdje sam pročitala da će audicije početi u 11. mjesecu, al sad to ne mogu pronaći :( Možda će biti neka selekcija...trebali smo poslati sliku...al to mi je glupo. Samo da ne sude po izgledu, jer bi moglo stvarno biti cirkusa. Za sebe se ne bojim jer imam i fizički izgled i što je važnije (ili bi bar trebalo biti)- dobre glasovne sposobnosti! Nije me briga što drugi govore, ja mislim da je ovaj show odličan početak pjevačke karijere, i da je moguće opstati na estradi samo ako si dovoljno dobar, novac nije uvijet. Možeš imat milijune,ali ako nemaš nimalo talenta, nemaš ni publike, pa tako ni karijeru...
fernngully
27.09.2008., 22:16
Iskreno, nadam se da neće biti tako isprazni da gledaju ljude po izgledu, a još jedna stvar je ta da je ovo pjevački show, a ne show za manekene, i ako će slučajno nekoga u toj predselekciji izbaciti zbog izgleda, a nisu tu osobu čuli kako pjeva, napravit će veliko sranje. Mislim, to je po meni! A ti ćeš u Osijek ići na audiciju? Šteta, ja ću u ZG. AKO PROĐEMO, HEHEHE... :mig: Ali možda se vidimo u drugim krugovima, opet, ako prođemo... Činiš mi se o.k. cura, super je kad je netko siguran u sebe... I ja sam takva što se tiče pjevanja... Ali vidjet ćemo... :mig: jel znaš još nekoga sebi poznatoga da se prijavio? inače, moram te upozoriti na jednu stvar, a ta je da je prije, kad je bio SSNMT na Novoj, jedna cura iz mojeg mjesta prošla puno audicija i onda su joj rekli da, ako želi proći u live emisije, da onda mora platiti neku tešku paru... tak da... ništa ne ide bez mita i korupcije, očito... nažalost... ali ja nisam jedna od onih koji tako dolaze do slave... poštena sam, pa ću takva i ostati... :mig: :cheer: :jumping:
Kelly17
27.09.2008., 22:23
Glupoast stoljeća šta još neće stavit
WTF, imaš malo krive poglede na stvar... ti STVARNO MISLIŠ da netko tko FAKAT ZNA pjevati i tko FAKAT ZNA kaj radi i tko to FAKAT želi - tamo predstavlja samo nekog klauna??? nevjerojatno... :bonk: :blabla: :horor: mislim da tamo nitko ne predstavlja klauna jer se većina prijavi jer misli da zna pjevati, iako naravno ima ljudi koji ne znaju a prijavljuju se... i onda čuju istinu, ne baš lijepu za njih... ali na to se trebamo svi pripremiti, jer koliko je ušiju sa sluhom toliko je i mišljenja... :mig:
ne, al si podložan manipulaciji kamere :kava:
croatish7
28.09.2008., 03:43
dosta mi je ivane radovnikovic i višnje pevec i patrika zvjezde i antonije sole i sonje kovac i takvih trasheva
u hrvatskoj mogu nabrojati pjevaca da ih nabrojim na prste jedne ruke koji znaju pjevati
ipak vrhunac vrhunaca je VIŠNJA PEVEC... vec duze vrijeme nisam vidjela toliki trash...odmah poslije je gospon ivo sa svojim kosuljama
dosta mi je ivane radovnikovic i višnje pevec i patrika zvjezde i antonije sole i sonje kovac i takvih trasheva
u hrvatskoj mogu nabrojati pjevaca da ih nabrojim na prste jedne ruke koji znaju pjevati
ipak vrhunac vrhunaca je VIŠNJA PEVEC... vec duze vrijeme nisam vidjela toliki trash...odmah poslije je gospon ivo sa svojim kosuljama
Antonija Šola je čist ok :kava:
fernngully
28.09.2008., 09:25
Hm... Mislim da je onaj koji je pokrenuo ovu temu dao totalno krivu informaciju što se tiče žirija i svega ostaloga jer je naglašeno da će se žiri sastojati od cremme de la cremme našeg estradnog neba... E sdad, mislim da bi popljuvali sami sebe kad bi stavili u žiri Zlatka Pejakovića (koji je već bio jednom prilikom u žiriju pa sumnjam da će ga opet uzeti), Josipa Katalenića (balavog slinavca koji ne zna za kaj služi mozak), tu Vesnu Pevec - da vam budem iskrena, nemam pojma tko to je niti ću se truditi da ju googlam, a Mladen Burnać je posebna priča... Koja opet nema veze sa pjevanjem, sluhom, ljepotom glazbe niti ičim što je vezano uz pojam glazbe... :raspa: ugl, mislim da nije na nikome da sudi o nečijim stavovima, a na kraju krajeva tamo će se pojaviti netko od vaših poznatih pa ćete sigurno htjeti gledati da li će se taj netko obrukati ili će ipak nešto postići. Tako to uvijek ide. Uvijek svi s*** po takvim projektima, a na kraju ih vidiš sve redovito pred telkom, bilo zbog ovih ili onih razloga... I glupo mi je što su za vas svi prošli pobjednisci propali slučajevi... Mislim, o.k., nema ih na estradi, ali odakle netko od nas može znati kaj se njima promijenilo u glavi kad su shvatili koliki je teret slave ili nešto slično... Nitko od nas to ne može znati... I zato sam ja tu da promijenim malo poredak na našoj estradi... :D
kaj je to točno cremme de la cremme, tj tko bi po tebi tamo bio? :kava:
adrian'85
28.09.2008., 11:30
Sandra Dabo :p
fernngully
28.09.2008., 12:33
Iskreno, mislim da u Hrvatskoj postoje ljudi koji puno znaju o glazbi i koji znaju tko ima pojma, a tko nema, ali oni nisu javno eksponirani, ako me kužiš na šta apeliram. Npr., ljudi s glazbene akademije su adekvatni za tak nekaj; solo-pjevači, muzikolozi i sl.; ali oni su sigurno preokupirani sa nekim drugim stvarima, a mislim da ih nitko ne bi ni zvao kao žiri zbog ovih ili onih razloga; po meni, ja ih ne bih zvala jer bi oni tražili doslovno dlaku u jajetu - znam iz osobnog iskustva, dakle, oni nisu adekvatni. Ljudi koji biraju žiri biraju one koji su donekle kakti u mogućnosti da pravilno ocjene natjecatelja + to kaj im je bitno da stalno valjaju neke fore i da gledateljima osim pjevanja i kandidata bude i žiri zanimljiv. Jedini koji bi meni ušali u uži izbor su Jacques Houdek (SAMO zbog svojih glasovnih sposobnosti, ali nikako ne i zbog toga što je presamodopadan), definitivno Ivana Kindl jer je ženska super, a ima i glas, mislim da bi tu dobro pasao i Zdravko Šljivac kaj vodi "Zvjezdice" jer on ima iskustva s audicijama u svom zboru, Indira (iz Colonije) da podigne atmosferu u žiriju (a žena je i super i ima glas i stil) vjerujem da bi im ona bila ta koja bi valjala fore, po meni je izvrstan izbor Alan Bjelinski, tip je užasno pristupačan i simpatičan + to kaj ima super klavirske i dirigentske sposobnosti, a možda bi tu čak stavila i Tončija Huljića, možda super tenor Tomislav Mužek... Ne znam, izbor je fakat velik i baš ne vjerujem da će staviti Katalenića i Burnaća, popljuvali bi onu svoju rečenicu "najistaknutiji iz naše glazbene branše"... Ne kažem da je to cremme de la cremme, ali je definitivno najbolje što naša estrada može pružiti... A tko je to tebi cremme de la cremme u Hrvatskoj? Ili nešto barem približno tome? :D
Kelly17
28.09.2008., 13:20
trash stoljeća kakve su to zvijede da mi je znati zvijezda na jedan dan
U žiriju treba sjediti burmać koji sliči na Belmonda u mlađim danima, Dado Topić koji je vrlo osjećajan pa može i zaplakati, Katalenić jer je to jedini način da vidim o kome se radi, a voditi treba svakako Čurlić !
fernngully
28.09.2008., 14:09
Ponavljamo se, ponavljamo... :azdaja: :bljak: ah... :bitcedobro:
Ivana Kindl izgleda rahitično a onaj Šljivac ,koja je to faca? Vodi neki dječji zbor i on je sada u rangu Karajana?
Da i Colonija ima užaaaaaaaaaasno stila! Pogotovo kada je modni mačak obuče u mini bez gaćica!
I onaj Bjelinski, koji je pravo tatino dete, pridodaju mu se osobine koji ima svaki prosječan muzičar. Ja tvrdim najbolji je Katalenić!
Huljić i Mužek nemaju vremena za te bedastoće!
fernngully
28.09.2008., 14:48
Ne želim nikog vrijeđati, ali tvoji odgovori su u rangu amebe. Kao prvo i osnovno, žiri se ne bira na temelju izgleda, a Ivana je SUPER CURA još boljega glasa. Inače, ljudi se ne cijene po izgledu, tak da... Imaš krivi poredak važnosti... Kao drugo, ja sam nabrajala ljude koji imaju smisla za glazbu i koji bi bili u rangu onih koji mogu obnašati takve dužnosti, svi znamo da su oni jako zauzeti i tako dalje. Što se tiče Bjelinskog, baš me zanima kako bi ti dirigirala svaki dan u drugom mjestu, na operama, raznim koncertima, zborovima, orkestrima... I velika je zanimljivost to što se na Akademiju na mjesto dirigenta upiše godišnje SAMO JEDNA OSOBA, pa ti gledaj kak je to PROSJEČNO... Indira je najopičenija žena na sceni, ne kužim kak u svakome vidiš samo mane, ali vrline a-a, jok. A što se tiče tvojeg ukusa i Katalenića... Daj, nabavim ti njegov broj pa se upoznaj s njim. Vjerujem da TRENUTNO nema curu... :p Nekim ljudima to nisu bedastoće, pa te ja pitam TKO SI TI DA SUDIŠ O TOME? Baš me zanima kako bi ti reagirala da npr. netko pljuje po tome kaj ti voliš... :p
UGL, SVAKO IMA PRAVO NA SVOJE MIŠLJENJE, SAMO ŠTETA ŠTO SU NEČIJA MIŠLJENJA TOLIKO NISKA I GLUPA!
Joj, mislim da se Kataleniću ne bih dopala! Ja sam malo starija koka!
Kaj se ti pališ na onog Šljivovca?
Lana Klingor je rjetko ružna ženska osoba.
Siroti Bjelinski, kada mora tako trčati po cijeloj Hrvatskoj koja je velika ko mjesna zajednica u malo većem gradu negdje dalje.
Zlatko Pejaković? Pa on je pjevao Isusa Krista Superstara prije 40 godina kada je taj mjuzikl bio prvi put postavljen u staroj Jugi, u Ateljeu 212. To si trebala srce moje onda pogledati, to je bilo kao Bjelinski,Šljivovica i klingor skupa pa puta 6!
Kelly17
28.09.2008., 19:41
Umirat ću od smijeha
fernngully
29.09.2008., 09:51
1. Nisam rekla Lana Klingor, daj odi na tečaj bilo kakvog čitanja, znači, ne treba ti ni brzo čitanje ni sporo, samo odi na bilo kakav tečaj, valjda će ti koristiti.
2. Šljivac je čist o.k., a ako si ti bolja od njega skidam ti kapu.
3. Bjelinski je čovjek koji nije prošvikal zbog slave.
5. Ti si onda fakat stara koka kad si prije 40 godina gledala Pejakovića u tom mjuziklu (ja sam gledala noviju verziju, sa Đanijem Stipaničevom, Giulianom i ostalima, ipak sam ja mlado meso) :p
4. A kaj se tiče Katalenića i starijih koka, pogledaj video pa buš vidla da prolaziš. http://www.youtube.com/watch?v=4l0jChzJdrg
VIDIŠ DA IMAŠ ŠANSE KOD NJEGA. NIJE SCE TAKO SIVO... :hekla:
peggy bundy
29.09.2008., 13:16
Joj, mislim da se Kataleniću ne bih dopala! Ja sam malo starija koka!Kaj se ti pališ na onog Šljivovca?
Lana Klingor je rjetko ružna ženska osoba.
Siroti Bjelinski, kada mora tako trčati po cijeloj Hrvatskoj koja je velika ko mjesna zajednica u malo većem gradu negdje dalje.
ne boj se voli on starije :lol:
http://www.youtube.com/watch?v=4l0jChzJdrg
najviše volim te prve audicije kad ima pacjenata :cerek:
sretno svima koji se planiraju prijavit:mig:
Ah Ivana, ups. žena ima toliko čuvenih hitova a ja nju pogrešno nazivam, ali ja ko stara koka znam što je pravi komad a to ova sigurno nije.
Što se tiče onog pedo....
+ Šlivovice ne bih baš ruku u vatru stavila da ti nisi bila blizu!
Pošto ponekad odem u kazalište vidjeh i onog prekokrasnog Bjwelinskog, nemam riječi!
Flin Stone
29.09.2008., 17:46
Članovi žirija: Antonija Šola, Zrinko Tutić i Giuliano
Predsjednik žirija - Pejaković. zamjenik Šljivić, ostali: Katalenić, Bjeljinjski, Milo Hrnić, rezerva: Đana (obućena), Klingor(obućena)!
fernngully
01.10.2008., 20:43
FLIN STONE ti to ozbiljno za žiri ili zekaš??? ;)
MegiAvril
04.10.2008., 21:16
Članovi žirija: Antonija Šola, Zrinko Tutić i Giuliano
to fakat??? bilo bi mi bas fora da su oni xDDD
Kolembo
04.10.2008., 21:33
Antonija Šola je čist ok :kava:
:lol::lol:
Bez Katalenića i Pejakovića emisija ne smije niti započeti!
fernngully
06.10.2008., 20:11
Dajte ljudi, javite se ako se netko prijavio!!! Baš me zanimaju vaša razmišljanja o svemu tome... :mig: :hekla: :raspa:
chester_7
07.10.2008., 12:28
Eeeeeej!
Evo, ja sam se prijavio, prije tjedan dana su mi javili da sam upao, ali nemam pojma kada počinju audicije. Mislim da sam jednom čak i vidio negdje na internetu da će u Zg-u audicije biti 10.11. i 11.11., e sada...
Zna li tko, tko će biti u žiriju?
Imam za vas pitanje: Jel mi netko može reći iz koje je emisije ona reklama koja se vrti na RTL-u za najavu natječaja "Hrvatska traži zvijezdu"? Onaj klinac koji pjeva "They tried to make me go to rehab" ima izvrstan glas i cilj mi je pronaći cijeli video s tom pjesmom, ukoliko je to moguće. Eto, zahvaljujem unaprijed za bilo kakvu informaciju.
CosmaShiva
07.10.2008., 12:44
koliko se sjećam ona Žana Marie je bila na švabskom tome šou i tamo su je izbacili...
fernngully
07.10.2008., 18:04
SEMEYA imaš na YouTube-u tu snimku, ali ja ju sad ne mogu naći da si bog... To ti je iz emisije Deutschland sucht den Superstar (DSDS)... CHESTER 7, tebi su javili da si upao? Znači postoji predselekcija? DAJ MI MOLIM TE NAPIŠI DETALJE KAD SU TE NAZVALI I KAJ SU TI REKLI!!! UNAPRIJED SAM TI ZAHVALNA... :mig:
Violently happy
07.10.2008., 18:09
molim bez offtopica, o tim stvarima na PM.
piacere_dfn
07.10.2008., 21:22
Dok čekamo domaće mlade nade, ovako to rade u Bugarskoj (domovina Valentine i Ken Lee :D)
:cheer:Šest kokoški sam zaklalaaaaa (http://www.youtube.com/watch?v=DtRG52vDKXY&feature=related) :cheer:
ivana_016
07.10.2008., 22:20
Eeeeeej!
Evo, ja sam se prijavio, prije tjedan dana su mi javili da sam upao...
:tuzni: ajoj meni još ništa nisu javili, a prijavila sam se prije 20 dana...
Sad sam već zabrinuta... jel to sigurno bila predselekcija??? A možda je dobna granica 18??? Po tome ja ne bi upala :(
Pa vi stvarno želite nastupati? Što će vam to? Samo ćete izgubiti vrijeme!
fernngully
08.10.2008., 10:11
Ey, Ivana... Nemoj očajavati, mislim da sam skužila njihovu caku... Trebaš se prijaviti i na telefonu i na internetu... Naravno da moraju neku lovu pokupiti na tim prijavama, a ako si se prijavila samo na internetu, od tebe nisu dobili nikakvu lovu, kužiš... mislim, to je moje mišljenje... i kak sam predpostavljala, čini se da će na temelju izgleda imati tu predselekciju (i na temelju poziva), a ne na temelju onoga što bi trebali, a to je PJEVANJE... Iskreno, malo su me razočarali sa svojom organizacijom, još uvijek nijedna informacija, još uvijek ništa nitko ne zna... sve u svemu :flop: :bonk: za organizaciju do sada... vrijeme im polako istječe... ili nama... hm... puno na sne zna na čemu smo... :rospija: ja sam im poslala mail u produkciju, bumo vidli kaj budu mi odgovorili... :mig:
NEMA PREDAJE, IDEMO DALJE! (zvuči ko HDZ-ov slogan, :lol:)
Ey, Ivana... Nemoj očajavati, mislim da sam skužila njihovu caku... Trebaš se prijaviti i na telefonu i na internetu... Naravno da moraju neku lovu pokupiti na tim prijavama, a ako si se prijavila samo na internetu, od tebe nisu dobili nikakvu lovu, kužiš... mislim, to je moje mišljenje... i kak sam predpostavljala, čini se da će na temelju izgleda imati tu predselekciju (i na temelju poziva), a ne na temelju onoga što bi trebali, a to je PJEVANJE... Iskreno, malo su me razočarali sa svojom organizacijom, još uvijek nijedna informacija, još uvijek ništa nitko ne zna... sve u svemu :flop: :bonk: za organizaciju do sada... vrijeme im polako istječe... ili nama... hm... puno na sne zna na čemu smo... :rospija: ja sam im poslala mail u produkciju, bumo vidli kaj budu mi odgovorili... :mig:
Nadam se da niste ozbiljni :kava:
Violently happy
08.10.2008., 10:21
nda..
ajte vi o tome se dogovarajte ovdje http://www.forum.hr/showthread.php?t=373595
Ja se javljam za predsjednicu žirija!
fernngully
08.10.2008., 10:56
Čuj, "lezba na dužnosti", tebi ni iz džepa ni u džep zato kaj se mi tu dopisujemo... :bonk: Gdje si bila do sada??? :mad: Mi se tu već malo dulje vrijeme dopisujemo pa... :flop:
fernngully
08.10.2008., 10:56
Kika, ja sam ZA da ti budeš predsjednica žirija.. :mig:
Ali uz uvjet da čurlić vodi, a Kataleniće pjeva najavnu špicu!
fernnugully ne bi škodilo da se pročita naziv pdf-a....i nekoliko puta ako je potrebno :kava:
Violently happy
08.10.2008., 11:01
molim bez offtopica, o tim stvarima na PM.
Čuj, "lezba na dužnosti", tebi ni iz džepa ni u džep zato kaj se mi tu dopisujemo... :bonk: Gdje si bila do sada??? :mad: Mi se tu već malo dulje vrijeme dopisujemo pa... :flop:
molim te da se smiriš..ok?
fernngully
08.10.2008., 12:48
Ako se moram ja smiriti, onda se morate i vi smiriti jer ovdje samo svi izgovaraju svoja mišljenja, a ako to vama smeta, onda ne znam koja je svrha foruma, ako ni tu čovjek ne smije govoriti ono kaj misli... :mad:
Violently happy
08.10.2008., 12:51
Ako se moram ja smiriti, onda se morate i vi smiriti jer ovdje samo svi izgovaraju svoja mišljenja, a ako to vama smeta, onda ne znam koja je svrha foruma, ako ni tu čovjek ne smije govoriti ono kaj misli... :mad:
gle, ne znam da li si shvatila, ali ovaj pdf je Trash kultura.Ako ne znaš što to znači, pročitaj Top temu: definicija trasha.
Za pravila i uvjete prijave na HTZ imaš poseban topik na pdf Televizija.
Ne znam što ti tu nije jasno?
pošto i dalje neki ljudi misle da je ovo topic na kojem se prijavljuje za istoimeni show, zaključavam ga dok ne počne.
Jedno je barem sigurno... Pokraj takvog žirija barem nitko neće imati tremu :top:
Night_elf
28.12.2008., 23:48
Ibertreš. :cerek:
Linak. (http://www.hrvatskatrazizvijezdu.com/)
Pogledajte tko je u žiriju. :D
Katalenić. :rofl:
Ja ću ovo gledati, majke mi.
Endimion17
29.12.2008., 11:54
1. Višnja Pevec
2. Josip Katalenić
3. Zlatko Pejaković
:lol::lol::lol: majke ti isusove :rofl::s
Svršena posljednja audicija :rofl:
Ibertreš. :cerek:
Linak. (http://www.hrvatskatrazizvijezdu.com/)
Pogledajte tko je u žiriju. :D
Katalenić. :rofl:
Ja ću ovo gledati, majke mi.
za one koji ga ne znaju ... evo, pa se upoznajte :rofl:
:s :s
Night_elf
29.12.2008., 12:41
za one koji ga ne znaju ... evo, pa se upoznajte :rofl:
:s :s
O da,da mladi "gospodin".
Vidjela sam klipić već odavno, ali i dalje se pokidam od smijeha kad vidim kak ga je otpilila :rofl:
Jadni kandidati. :D
Vladimir RUS
29.12.2008., 13:26
Pa ta emisija je, koliko ja znam vec bila, i to na Novoj TV, zvala se Hrvatski Idol.
Violently happy
29.12.2008., 14:19
Pa ta emisija je, koliko ja znam vec bila, i to na Novoj TV, zvala se Hrvatski Idol.
Ne, to nije isto.
Zato se jedno zove Hrvatski Idol,a drugo Hrvatska traži zvijezdu.:kava:
doriana gray
30.12.2008., 19:33
patrick jurdić je snimio spot http://www.youtube.com/watch?v=YHqYLXXOvEk
vidjela sam ga na češkoj glazbenoj televiziji. jednom :lol::lol::lol:
hu d fak is patrik jurdič?
patrick jurdić je snimio spot http://www.youtube.com/watch?v=YHqYLXXOvEk
vidjela sam ga na češkoj glazbenoj televiziji. jednom :lol::lol::lol:
čak 4.010 pogleda na jubitou.. :eek: :top:
za sve obožavatelje-> http://www.patrickjurdic.com/ :cerek: :cerek: :cerek:
eva_cro
31.12.2008., 11:22
Takvi showovi su bili zabavni prva sva puta... Sad se već može predvidit pobjednik itd.
Chiro23
01.01.2009., 15:47
Takvi showovi su bili zabavni prva sva puta... Sad se već može predvidit pobjednik itd.
Pa ne gledaš to valjda zaozbiljno?Kao,navijaš za nekog i slične gluposti?:ne zna:
To se fino gleda iz zajebancije,ko stari Pervanovi stari skečevi:kokice:
NeOn_GrEeN
10.01.2009., 11:28
Ne, to nije isto.
Zato se jedno zove Hrvatski Idol,a drugo Hrvatska traži zvijezdu.:kava:
to nea veze s vezom...
ovo je njemačka licenca
Violently happy
10.01.2009., 11:35
to nea veze s vezom...
ovo je njemačka licenca
Znam da nema.
To sam i rekla.
to nea veze s vezom...
ovo je njemačka licenca
"Ipak je to Nijemac napravio" :lol:
To je isti show bože, Pop Idol. ;)
SweetHeart
10.01.2009., 23:26
za sve obožavatelje-> http://www.patrickjurdic.com/ :cerek: :cerek: :cerek:
netko si je stvarno dao truda :rofl:
NeOn_GrEeN
12.01.2009., 00:41
"Ipak je to Nijemac napravio" :lol:
To je isti show bože, Pop Idol. ;)
ma znam ja tog lika šta radi naš šou! to nije isto... ovo je baš po njemačkoj verziji... sad dolazi i beat your host
netko si je stvarno dao truda :rofl:
Jeje,iza uha:lol::lol:
cuttie_123
03.02.2009., 22:37
Imam za vas pitanje: Jel mi netko može reći iz koje je emisije ona reklama koja se vrti na RTL-u za najavu natječaja "Hrvatska traži zvijezdu"? Onaj klinac koji pjeva "They tried to make me go to rehab" ima izvrstan glas i cilj mi je pronaći cijeli video s tom pjesmom, ukoliko je to moguće. Eto, zahvaljujem unaprijed za bilo kakvu informaciju.
to je Fadi, nije pobijedio ali je bio 2. Fadi Maalouf
Kelly17
08.02.2009., 20:56
Glupost ista stvar kao i operacija trijumf
expressivo
15.02.2009., 23:33
nedo Bog da nam ovakvo nešto bude recimo na utakmici Dinamo-Hajduk pa da nam naši idoli pjevaju hahahaha :lol: :lol: :lol:
HAHAHAHA (http://www.youtube.com/watch?v=OIKkUTn1Wuc)
kukurica
17.02.2009., 23:27
jel neko more reci kako se zove ona pisma koju vrte kad najavljivaju htz ona cura sto pjeva
NeOn_GrEeN
18.02.2009., 14:29
Glupost ista stvar kao i operacija trijumf:flop::flop::flop::flop::flop:
a ti si malo glupa jel? operacija trijumf ja bila borba za mjesto u glazbenoj akademiji, a ovo je šou u kojem ljudi pjevaju za 5 albuma i neku lovu kuiš sad?
jel? a?
jel i dalje isto?
Malo paziti na ton i način komunikacije, molim.
Violently_happy
Azriela
23.02.2009., 11:21
Pa zar nitko nije sinoć gledao, vrištao, gušio se??? Ja nisam k sebi mogla doći...
Kandidati :s:s
Toni Cetinski :top: potencijal za citiranje po trashu :D
SweetHeart
23.02.2009., 12:06
Pa zar nitko nije sinoć gledao, vrištao, gušio se??? Ja nisam k sebi mogla doći...
Kandidati :s:s
Toni Cetinski :top: potencijal za citiranje po trashu :D
Ja sam se trgala od smijeha! :rofl:
Al istodobno mi bude žao tih ljudi koji stvarno misle da znaju pjevati. Zašto im nitko blizak ne kaže, bar onda kad čuje da će se prijaviti, ej, sorry, al nemaš pojma. :D
Ona cura koju tata uči pjevati, ima dobar glas, al stvarno previše mekeće, ko i dosta ljudi tamo. Al glavno da žiri nema pojma. :lol:
Violently happy
23.02.2009., 12:08
Isse..to traje samo sat vremena..:(
Ajme, pregenijalno je bilo!:s Ono kad su simultano pustili njih 20ak kako svi krešte jednu te istu pjesmu..vrh vrhova!!:s:rofl::rofl:
SweetHeart
23.02.2009., 12:11
Ja mislila da će to trajat bar dva sata. :D
Zakon su mi kaj dodatno sprdaju ljude, ova veli da pjeva za 9, a Toni: 8, 7, 6, 5, 4, 3, 2, 3, 2, 2... 1 :lol:
Azriela
23.02.2009., 12:21
Ja mislila da će to trajat bar dva sata. :D
Zakon su mi kaj dodatno sprdaju ljude, ova veli da pjeva za 9, a Toni: 8, 7, 6, 5, 4, 3, 2, 3, 2, 2... 1 :lol:
E to, to :rofl::lol::rofl:
A ona četvorka "domaćih" dečki iz dijaspore, što su odreda pjevali na njemačkom? Majko mila :horor:
Treba to ići više puta tjedno...bolje nego one limunade explo/klu ziv s anemičnim voditeljkama bez kičme i otrcanim prilozima trećerazrednih novinara :kava:
SweetHeart
23.02.2009., 12:25
Pa da, ovo ih manje košta, a ljudi se dobrovoljno prijave da pokažu svoju... posebnost. :D
ma fuck that
kad se ovak neko pojavi talentiran
http://www.youtube.com/watch?v=pL2s2SWL8QE&feature=related
:eek::s
Azriela
23.02.2009., 13:54
Pa da, ovo ih manje košta, a ljudi se dobrovoljno prijave da pokažu svoju... posebnost. :D
Daaa, bilo je dosta khm, spešl osobica sinoć :rofl:
HelloKitta
23.02.2009., 16:43
Trebalo bi birati samo one najgore čudake što se prijavljuju i raditi od njih "zvijezde", tako show ne bi bio samo gledljiv pri početku na onim audicijama. :)
magnifique
23.02.2009., 18:20
neznam kako nitko nije prokomentirao ona šarmantna četiri momka koji su stigli čak iz njemačke, i od kojih su dva ne neku (iskreno neznam koju) foru prošla... ja se samo nadam da mi neće farma i ovo bit u istom terminu... stvarno bi bila šteta propustit ovo..
Violently happy
23.02.2009., 18:29
neznam kako nitko nije prokomentirao ona šarmantna četiri momka koji su stigli čak iz njemačke, i od kojih su dva ne neku (iskreno neznam koju) foru prošla... ja se samo nadam da mi neće farma i ovo bit u istom terminu... stvarno bi bila šteta propustit ovo..
kako nije..?
A ona četvorka "domaćih" dečki iz dijaspore, što su odreda pjevali na njemačkom? Majko mila :horor:
:mig:
Iskreno..od ta 4 je bio jedan koji je donekle znao pjevati i on nije prošao.A majke ti kriterija..a ova dvojica..to će sada biti novi Saša,Tin bez Kedže?:D
magnifique
23.02.2009., 18:35
a sorry još sam pod dojmom od juče...:o saša tin i keđo su nenadmašni za tvoju informejšn!!!!:mad::D
:mig:
Iskreno..od ta 4 je bio jedan koji je donekle znao pjevati i on nije prošao.A majke ti kriterija..a ova dvojica..to će sada biti novi Saša,Tin bez Kedže?:D
:rofl:
samo sam ih malo vidjela :horor: sreća nisam čula pjevanje :s
navijam za rafaelo...
polomila sam se jučer kad je rom objasnil po čem je dobil ime.......jebga Toni pojma nemaš......
navijam za Rafaelo.....:rofl::top:
Endimion17
23.02.2009., 21:26
a onaj tip "roker" :zubo: koji prosipa neki planinski rap? eeee jeeeboooote kako je ušetao! :s:s:s
na faci vidiš skamenjen osmijeh, kisel, usiljen "ajme meni mama, di sam ovo doša, maaaamaaa :mama:", a pokreti tijela "uuuuh jeeeaaahhhh sve ću vas pojebat aaahhh"
ja sam VARIO. :lol:
Vilibald
23.02.2009., 22:04
zakaj nisam gledala,zakaj?:mama::(
jos jedan retardni show..:bonk::mama:
Azriela
23.02.2009., 22:10
:vidiga: je, draga propustila si svašta :kava: Gđicu Devetku (od mogućih deset), kvartet nešto drukčijih gastarbajtera (ali stajling je bio na nivou, zurke...ma sve :cerek:)
edit: nisam ni ja od početka do kraja gledala, mislila sam da imam pametnijeg posla :rolleyes:
Bio mi je divan i onaj very spešl dečkić s rukom u džepu, dok druga pokretima plete melodiju (onak ko Vlatkić u "dala bih sve oujeee" danima) :lol:
Azriela
23.02.2009., 22:12
jos jedan retardni show..:bonk::mama:
:klopa: hehe...to se čekalo, dajte nam trešere nesvjesne svog trešerizma, meni nikad dosta :D
:vidiga:
edit: nisam ni ja od početka do kraja gledala, mislila sam da imam pametnijeg posla :rolleyes:
:eek: Jel' smije jedna moderatorica na trešu nešto takvo propustit?
Ajde sigurna sam da je jedna gledala od početka do kraja :D
Azriela
23.02.2009., 22:34
:vidiga:
:eek: Jel' smije jedna moderatorica na trešu nešto takvo propustit?
Ajde sigurna sam da je jedna gledala od početka do kraja :D
Znam...gnušam se nad sobom, nemoj da se pročuje :no:
Ma, da nije Vajli dežurala, ne bi mi pizdarije padale na pamet. Znam ja kad se na nju mogu osloniti :D
sutra je repriza na zahtjev velikog broja gledatelja ( rekoše na teveju )
Azriela
23.02.2009., 23:14
sutra je repriza na zahtjev velikog broja gledatelja ( rekoše na teveju )
jupiiii, znade li se kad?
jupiiii, znade li se kad?
Tako treba! Za kaznu gledati još jednom od početka :clint:
:D
Azriela
23.02.2009., 23:24
Tako treba! Za kaznu gledati još jednom od početka :clint:
Jebate stvarno sam se posramila...niš, sutra ridempšn :mig: samo da ne bude u radnom vremenu :eek:
Dobro, konačni kvisko mi je Dora, obećajem gledati i polufinale i finale...i sve emisije ususret Dori :D Da, tako ću se iskupiti....a i korizma je :(
Nego kad bi došla ta repriza?
Nego kad bi došla ta repriza?
U 20.00 :D
Ja ne mogu gledat :cry:
A htjela bi još jednom vidjeti 4 baljuljija aus dojčland... na hrpi :cry:
Azriela
24.02.2009., 00:06
U 20.00 :D
Ja ne mogu gledat :cry:
A htjela bi još jednom vidjeti 4 baljuljija aus dojčland... na hrpi :cry:
jupiiiii....ne, sutra nema kava, dejtova, ludih provoda, jedinstvenih prilika za bolje zaposlenje i sigurnu udaju, sutra se gleda....i uči od majstora :D
Simple Fille
24.02.2009., 20:53
Ja ne mogu vjerovati da ja to gledam. I to upravo sada. :s:s:s
Koja je to ludnica. Kakvih sve likova ima. :s
Špiro Marasović! :s :rofl: :lol:
Violently happy
24.02.2009., 20:56
Jao, ovo sunce za kojeg se na zna koju pjesmu pjeva...:cerek::s:s
Violently happy
24.02.2009., 20:58
Ona se ne fura na Amy, jer ona taj stajling ima prije Amy.Onak..sa 6 je počela tu furku...:s:rofl::rofl:
TripleExpreso
24.02.2009., 21:02
E se moze jos ljudi prijaviti na ovo? Gdje i kako...
Simple Fille
24.02.2009., 21:04
Jao, ovo sunce za kojeg se na zna koju pjesmu pjeva...:cerek::s:s
Ona se ne fura na Amy, jer ona taj stajling ima prije Amy.Onak..sa 6 je počela tu furku...:s:rofl::rofl:
E da...i to! :rofl:
Večeras sam upalila TV samo da TO pogledam jer mi je kolegica sa posla rekla da to moram pogledati. Večeras je valjda repriza. :D
Violently happy
24.02.2009., 21:04
E se moze jos ljudi prijaviti na ovo? Gdje i kako...
U slučaju da pitaš ozbiljno, na krivom si pdf-u.
Probaj ovdje (http://www.forum.hr/showthread.php?t=386247).
Violently happy
24.02.2009., 21:05
Večeras sam upalila TV samo da TO pogledam jer mi je kolegica sa posla rekla da to moram pogledati. Večeras je valjda repriza. :D
Pa prošla ti baba s kolačima.:ne zna:
Simple Fille
24.02.2009., 21:08
Pa prošla ti baba s kolačima.:ne zna:
Je...prošla je maloprije. Gledala sam! :jumping::klap:
ljudi ako niste vidjeli KEN LI niste vidjeli ništa!
Ukucajte KEN LI na Google-u i poslušajte
Ovi naši su profesionalci
Violently happy
24.02.2009., 21:21
ljudi ako niste vidjeli KEN LI niste vidjeli ništa!
Ukucajte KEN LI na Google-u i poslušajte
Ovi naši su profesionalci
Da, da...svi smo već odaaaavno vidjeli Ken Li.
dobro samo sam htio da se još malo nasmijete
hotgirl
24.02.2009., 21:55
jel neko more reci kako se zove ona pisma koju vrte kad najavljivaju htz ona cura sto pjeva
:lol:
hotgirl
24.02.2009., 21:59
kako ste vi svi zlobni pa to je strasno,svi po svima pljuju,ajd budite face pa se prijavite.
ako će pravit ovakvu (http://www.youtube.com/watch?v=Mue6Vc_T9Ds) glazbu, nema im premca :D
ima potencijala ovaj show, trash potencijala :s
Simple Fille
24.02.2009., 22:17
kako ste vi svi zlobni pa to je strasno,svi po svima pljuju,ajd budite face pa se prijavite.
Je si li ti možda jedna od izbačenih?! :cry::cry::cry:
Violently happy
24.02.2009., 23:01
Ma mi to iz ljubavi.:cerek:
Sigurno imaš neki forum podrške za one koji nisu uspjeli na HTZ. :)
Vilibald
24.02.2009., 23:05
opet zam zakasnila :tuzni:
upalim teve i imam kaj vidit,biba :eek:
jel ima još repriza?
Violently happy
24.02.2009., 23:09
opet zam zakasnila :tuzni:
upalim teve i imam kaj vidit,biba :eek:
jel ima još repriza?
A da..sad odma 100.:kava:
:p
Ne možeš tako olako propuštati ovakvu emisiju.2 puta!!!! :tuctuc:
:ban:
Vilibald
24.02.2009., 23:12
A da..sad odma 100.:kava:
:p
Ne možeš tako olako propuštati ovakvu emisiju.2 puta!!!! :tuctuc:
:ban:
znam pogriješila sam :(
obzirom da je to rtl sigurno ima...pa nije valjda sve trajalo 1 sat?moraju reprize biti u nastavcima.i reprize drugi dan prije reprize dadilje,a poslije reprize punom parom:rofl:
to je prava rtl teve pa se nadam..:ne zna:
Azriela
25.02.2009., 09:32
Nije da nismo imali najbolju namjeru pronaći među kandidatima nove idole za našu buduću djecu, ali...onda smo vidjeli kandidate. I čuli ih kako pjevaju :rofl:
Nije da nismo imali najbolju namjeru pronaći među kandidatima nove idole za našu buduću djecu, ali...onda smo vidjeli kandidate. I čuli ih kako pjevaju :rofl:
i vidjeli razne stylinge :eek: :rofl:
http://www.htz.rtl.hr/galerija/video/37/tags/tesko-prepoznati/
http://www.htz.rtl.hr/galerija/video/22/
lollatutu
25.02.2009., 10:01
Ovo više nije treš, ovo je dosadno:zubo::zzz:
Pa sve smo već vidjeli:ne zna:
Ekipa, nove Mažoretkinje na vidiku. :kokice:
Ne bijah u mogućnosti gledati prvu emisiju i iskreno mi je žao zbog toga. :cry:
Nadam se da ću na ovom topiku uspjeti nadoknaditi propušteno. :tuzni:
Azriela
25.02.2009., 10:13
Ekipa, nove Mažoretkinje na vidiku. :kokice:
Ne bijah u mogućnosti gledati prvu emisiju i iskreno mi je žao zbog toga. :cry:
Da bar :moli:
Violently happy
25.02.2009., 10:29
Evo za Herpušu Zbor malih Nina Badrić (http://www.youtube.com/watch?v=ehBXYDPC588&feature=related) :cerek:
set zvijezda (http://www.youtube.com/watch?v=jtHaowYBFy0&feature=related)
Evo za Herpušu Zbor malih Nina Badrić (http://www.youtube.com/watch?v=ehBXYDPC588&feature=related) :cerek:
set zvijezda (http://www.youtube.com/watch?v=jtHaowYBFy0&feature=related)
I onda, kako ih ne bi voljeli :cerek:
:zubo:
Violently happy
25.02.2009., 10:41
Za one kojima nije dovoljno zanimljivo..glazbeni kviz (http://www.youtube.com/watch?v=6woWoEJ5UVs) :D
Isuše, Toni ima majicu na Pink Floyd :rofl:
Azriela
25.02.2009., 11:25
Eeeee, to hoću za melodiju zvona na mobu :lol::lol::lol:
Kako su dobre, jeboteeeeee :rofl::rofl::lol:
Violently happy
25.02.2009., 11:53
Eeeee, to hoću za melodiju zvona na mobu :lol::lol::lol:
Kako su dobre, jeboteeeeee :rofl::rofl::lol:
Joj, ja bi si stavila onu što stoji ko da ju je netko digao iz groba i oduševljeno pjeva "Ajm nat ej grl..not jet ej woman..."http://www.pic4ever.com/images/126fs2277198.gif
Šteta što to nema na jubitou..:(
Azriela
25.02.2009., 11:57
Joj, ja bi si stavila onu što stoji ko da ju je netko digao iz groba i oduševljeno pjeva "Ajm nat ej grl..not jet ej woman..."http://www.pic4ever.com/images/126fs2277198.gif
Šteta što to nema na jubitou..:(
:cerek: Ta je među najjačima, leš na baterije
Ajm nat alajv..nat jet a ded mit...:rofl:
Violently happy
25.02.2009., 11:57
O jebemteludu..:rofl::rofl::rofl:
The White Rabbit
25.02.2009., 12:05
nema mi bolje od one u haljini oblika kobasice, koja je rekla da ima stilista.:lol:
Mora bit da ju taj njezin "stilist" gaaadno mrzi.:rofl:
Oh i onaj polumrtvi zblajhani tip:lol:
a jeste jadni svi št ase tu izrugujete :lol:
baš me zanima ko bi se od vas prijavio i kako bi pjevali LOL
uostalomn šta fali curkama imaju jebene glasove :s i dečki isto
i oni bar IMAJU ŽIVOT a ne vise ispred monitora cijele dane ko vi :flop:
ma vi sigurno niste prošli na audiciji HAHAH
i šta, ta curka kojoj se smijete je moja prijateljica i ima PREKRASAN GLAS i jako je ljepa, kako možete tako nešto reči :flop:
krivo vam je što niste prošli haha :lol:
:horor: klikni logout drugi put GLUPAĆĆĆĆ0 :bonk:
i šta, ta curka kojoj se smijete je moja prijateljica i ima PREKRASAN GLAS i jako je ljepa, kako možete tako nešto reči :flop:
Issa ti koja si ti munjara :rofl::rofl::rofl:
expressivo
25.02.2009., 12:35
hahaha kakvih jučer idota neće biti tamo :lol: najbolja mi ona ženska bila kad je rekla tko je onaj Lisica, onaj Fox kaj mi je on, a on vlasnik Dallas Recordsa, reko glupače, a i nema glasa... :vidiga: a bilo je puno onih što pjevaju neke pjesme i oponašaju pjevače tih pjesama, kao npr. od Indire iz Colonije, ak već hoće otpjevati njenu pjesmu onda nek ju otpjeva na svoj način, a ne oponašati, a takvih idiota ima puno :rofl:
jedva čekam sljedeću epizodu :lux:
Simple Fille
25.02.2009., 12:42
Da te nema moralo bi te izmisliti. :s
Uvijek me nasmiješ. :s:s:s
eva_cro
25.02.2009., 12:54
Koja je to javna bruka... Mislim, u redu je kad se prijave oni koji ZNAJU kako pjevati... Ali oni koji misle da znaju, a ne znaju su grozni...
lollatutu
25.02.2009., 12:55
Kako mi je promakao zbor malih Nina Badrić :rofl::s:s
Koja je to javna bruka... Mislim, u redu je kad se prijave oni koji ZNAJU kako pjevati... Ali oni koji misle da znaju, a ne znaju su grozni...
Nije istina :D
Samo neka oni pjevaju i nas zabavljaju! :D
:trio:
Da te nema moralo bi te izmisliti. :s
Uvijek me nasmiješ. :s:s:s
:cerek: Što bi tek bilo da sam se prijavila :cerek:
Azriela
25.02.2009., 13:18
Da, gdje bi stavili link na temu? Na 2trash4U forum haer-a
Violently happy
25.02.2009., 13:21
:s:s
:lol::lol:
Radi veće vjerodostojnosti moraš ponekad ubaciti xD i O_o
Simple Fille
25.02.2009., 13:25
Gle...vjerojatno bi te Radanica izbacila jer je ipak ona stručnjakinja i pol i rekla bi ti da nije to to. :D
Ta Radanica mi je misterij....ne znam niti jednu njenu pjesmicu. :ne zna:
Ona pjeva fado :o
Umirala sam od smijeha :rofl:
Jedino me Cetinski iritira do boli :flop: Mislim, mogli su emisiju nazvati Cetinski show pa bi razumjela njegov konstantni uzaludni trud da bude smijesan. Glavno da je njemu zabavno :zubo: Previse omalovazavanja s njegove strane za moj ukus. Mada, tesko je odoljeti kad vidis onoliko samouvjerenih buducih zvijezda - imaju sve, osim talenta :rofl:
Azriela
25.02.2009., 13:32
Gle...vjerojatno bi te Radanica izbacila jer je ipak ona stručnjakinja i pol i rekla bi ti da nije to to. :D
Ona je jedna od onih posve bespotrebnih na glazbenoj sceni. Što se mene tiče ona ne postoji....samo njezina texas-big-hair kad ju negdje vidim, jer to ne možeš ne vidjeti :D
Simple Fille
25.02.2009., 13:37
Ona je jedna od onih posve bespotrebnih na glazbenoj sceni. Što se mene tiče ona ne postoji....samo njezina texas-big-hair kad ju negdje vidim, jer to ne možeš ne vidjeti :D
A bome ima i prava pušačka usta! :rofl:
:zavidna: :o
Simple Fille
25.02.2009., 13:41
Ona pjeva fado :o
Ozbiljno? :o
Nisam imala prilike nigdje ju vidjeti/čuti na TV-u. Ili je ona medijski slabo zastupljena ili ja stvarno malo gledam TV?:ne zna:
Nisam imala prilike nigdje ju vidjeti/čuti na TV-u. Ili je ona medijski slabo zastupljena ili ja stvarno malo gledam TV?:ne zna:
Nema je bas na TV-u, ali lijepo pjeva. Bila je i emisiji Zvijezde pjevaju...
A bome ima i prava pušačka usta! :rofl:
:zavidna: :o
Da! I 100000 zuba :D
:nijezavidna:
Ona ne pjeva na Balkanu :o
Neces ju imat prilike vidjeti :( ... neva eva \Rina BB mode\ :D
Simple Fille
25.02.2009., 13:50
Nema je bas na TV-u, ali lijepo pjeva. Bila je i emisiji Zvijezde pjevaju...
Ja sam te zvijezde pjevaju gledala pred kraj tako da se baš i ne sjećam. :ne zna:
Uglavnom...budem je upratila već na TV-u da je poslušam. :s
Možda ima šta i na jubitu.
Simple Fille
25.02.2009., 13:53
Umirala sam od smijeha :rofl:
Jedino me Cetinski iritira do boli :flop: Mislim, mogli su emisiju nazvati Cetinski show pa bi razumjela njegov konstantni uzaludni trud da bude smijesan. Glavno da je njemu zabavno :zubo: Previse omalovazavanja s njegove strane za moj ukus. Mada, tesko je odoljeti kad vidis onoliko samouvjerenih buducih zvijezda - imaju sve, osim talenta :rofl:
Sinoć sam skužila da Tonček malo prefosirava neke fore ( nešto tipa Mirka Fodora :rolleyes: ) i nije spontan. :ne zna:
A čak ga i razumijem...ja bih već nakon par onakvih talentiranih kandidata dobila fraz. :rofl:
A debela što radi most?:eek::eek:
Ajm a Velentajn, end ajm a star!!!:rofl:
Stavila je kajš ko obeliks:eek:
A debela što radi most?:eek::eek:
Stavila je kajš ko obeliks:eek:
Ajme da :s:s:s
Ali maloj ciganki što je došla s tatom nadobudnim nebi ništ računal:s:s:D
The White Rabbit
25.02.2009., 14:39
herp se uživjela u opću klimu foruma.:lol:
da..sad sam se sjetila, što je s ono dvoje, tata pastir i kćerkica kozica, isusbog:rofl:preodvratno. Pa stari je smrdio oko onih vrata od žirija do kraja, ako sam dobro vidjela. a jesam.:o
herp se uživjela u opću klimu foruma.:lol:
da..sad sam se sjetila, što je s ono dvoje, tata pastir i kćerkica kozica, isusbog:rofl:preodvratno. Pa stari je smrdio oko onih vrata od žirija do kraja, ako sam dobro vidjela. a jesam.:o
To je tatina uzdanica :zubo: Mada je cura meketala najbolje od svih tu vecer :rofl:
Simple Fille
25.02.2009., 15:59
Jebemti...ovo moram staviti u potpis. Odmah sada! :s :rofl:
Jebemti...ovo moram staviti u potpis. Odmah sada! :s :rofl:
Ne možeš ako nisi u stanju napraviti most s velikim debelim belim kajšem:rofl:
Simple Fille
25.02.2009., 16:05
Ne možeš ako nisi u stanju napraviti most s velikim debelim belim kajšem:rofl:
Mogu napraviti most,ali nemam bijeli kajiš. :cry:
Mogu napraviti most,ali nemam bijeli kajiš. :cry:
Kupiće ti čiko:mig:
Violently happy
25.02.2009., 16:32
Ajmo malo mambo! (http://www.htz.rtl.hr/galerija/video/54/) :mirko: :rock:
Endimion17
25.02.2009., 16:53
:rofl::jebote đizs krajst :lol:
Sisaj kurac. :drito: :D
Meni je nelagoda to gledati. :( Užas.
Violently happy
25.02.2009., 18:27
Ma hajde...trgneš jednu ljutu i da vidiš veselja.:D
Endimion17
25.02.2009., 18:39
Zašto? OK, nije baš da je materijal za HTZ, ali... :ne zna:
Jedino je čudno kako ima samo 17 godina. :misli: Djeluje starije.
Vilibald
25.02.2009., 18:41
meni isto malo bed,ali sve za treš, pogledam fimiće i sve sam vidjela:s
Ne pijem više ni ljuto ni blago. NEVAR! :D
Zašto? OK, nije baš da je materijal za HTZ, ali... :ne zna:
Jedino je čudno kako ima samo 17 godina. :misli: Djeluje starije.
Ne, ne. Krivo si me shvatio. Ne mogu ti opisati osjećaj koji HTZ, BigBrother, neke serije, "stvaraju" u meni. Totalna nelagoda, moram promijeniti program. Eto.
Rudolf T
25.02.2009., 19:38
Što je ovo bilo?:bljak: Nisam znao da T-55 (http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/d/d7/T-55_skos_RB.jpg/800px-T-55_skos_RB.jpg) može napraviti most :E:E
Endimion17
25.02.2009., 20:57
Ne, ne. Krivo si me shvatio. Ne mogu ti opisati osjećaj koji HTZ, BigBrother, neke serije, "stvaraju" u meni. Totalna nelagoda, moram promijeniti program. Eto.
Ahaaaa. Tako. Onda shvaćam. Dijelim taj osjećaj. :D
Violently happy
25.02.2009., 21:12
Oli to mislite na ono kad se sramite umjesto drugih?
Jerbo i ja to tako, ali nešto mazohističko u meni ne da da čejnđam čenl..:D
Draiman
25.02.2009., 21:14
Nisam jedini.:s:)
-lavica-
25.02.2009., 21:24
Mi tu. :brukica:
Amateri. :raspa:
Ja sam otvorila i temu o tome. (http://www.forum.hr/showthread.php?t=351181) :hekla:
-lavica-
25.02.2009., 21:35
Ja sam otvorila i temu o tome. (http://www.forum.hr/showthread.php?t=351181) :hekla:
da bi reč rekla i suzu pustila
:s
Možeš mi se iskupiti nekim dobrim linkom sa HTZ. :raspa:
Ninabadrićke mališane i Obelix does the mambo sam već vidjela. :hekla:
-lavica-
25.02.2009., 21:50
nemrem. jebe me recesija. :mama:
Ijao! Pravi pogodak. :s Dakle svima je nelagoda gledati ljude kako se brukaju. :D
lollatutu
25.02.2009., 22:41
E ovo je prejako:s:s
Aj em Valeri, don čju nov mi, aj em star:lol:
Mambo, bogati:s, Rambo Indira:s
Inače, Cetinski me neviđeno živcira..oduvijek, ovdje posebno.
Ljigavi je ljigo, jedino što ima je ta božanski glas
Rudolf T
25.02.2009., 23:14
Inače, Cetinski me neviđeno živcira..oduvijek, ovdje posebno.
Ljigavi je ljigo, jedino što ima je ta božanski glas
Prvo se ispričavam radi ot-a,
ali za njim su ti curice vrištale radi ove (http://www.youtube.com/watch?v=5LplhmLbuPw) pjesme.
Endimion17
25.02.2009., 23:19
Volim te. :cri:.cry::cerek:
E da, to u vezi brukanja - sjećaš se serije Strasti (http://www.youtube.com/watch?v=502oR8iotGs)?
Identični osjećaj. Sram to što gledaš notorne debile, a ne moš se maknuti. :eek:
Cetinski, cetinski, i meni se gadi. Baš mi je ... ne mogu. Eto. :D
Simple Fille
26.02.2009., 09:00
Ima nas još! :headbang:
Nikada nisam mogla shvatiti zašto se sramim tuđih postupaka i to od osoba koje prvi put vidim u životu.:ne zna:
:trči pročitati temu od herp na psihologiji: :trk:
osoba_a
26.02.2009., 10:03
Meni se ranije dešavalo da od sramote skočim i pobjegnem u drugu sobu, pa provirujem da vidim da li je prošlo. Ali više kod filmova i serija, nego kod tih glazbenih audicija ili štoveć. Uživim se previše, izgleda :zubo:
Najjača emisija :s :s :s
Mambo, meketalica, Nina, Dojčland quatro, 9. , Severina :s:s Carevi
Ajme, i ona i'm not a girl...samo što nije odapela tamo....
Frendica mi čak uspjela proć :trio:
Azriela
26.02.2009., 11:44
Volim te. :cri:.cry::cerek:
E da, to u vezi brukanja - sjećaš se serije Strasti (http://www.youtube.com/watch?v=502oR8iotGs)?
Identični osjećaj. Sram to što gledaš notorne debile, a ne moš se maknuti. :eek:
Cetinski, cetinski, i meni se gadi. Baš mi je ... ne mogu. Eto. :D
Strasti...uuuu, Timmy i Tabitha, dark side, urnebes :rofl::lol:
Meni bi ti od te spomenute sramote dok gledam Strasti išli trnci po vratu i obrazima. To mi se često događa kada se sramim zbog toga što je netko treći jadan i bruka se :ne zna:
Dijelim mišljenje o Cetinskom, napuhana plitka pizda. On i njegova supruga se itekako zaslužuju :kava:
*Flower*
26.02.2009., 12:50
a onaj što je pjevao la bambu :lol:
pa kaže : pa,la,la,la,la bamba...šjor kapitan:rofl:
pa kaže : pa,la,la,la,la bamba...šjor kapitan:rofl:
Ček malo, ti oš reć da je to krivo :confused: :cry:
ona vonabi indira vladić mujkić aka valeri d star.
mhmmm jeaaa!
:lol: :rofl: :rofl:
Violently happy
26.02.2009., 13:17
Ček malo, ti oš reć da je to krivo :confused: :cry:
Joj, Herpušo..pa svi znaju da je ispravno tvoj kapitan.:o
A zasto traze zvijezdu :ne zna: ? Od kad je Simonica propjevala ja ne trebam druge zvijezde, a i cijela Hrvatska bi trebala tako osjecati :mad:
Azriela
26.02.2009., 14:03
A zasto traze zvijezdu :ne zna: ? Od kad je Simonica propjevala ja ne trebam druge zvijezde, a i cijela Hrvatska bi trebala tako osjecati :mad:
:nono: zvijezda nikad dosta. Ne budi sebična, sadašnji klinci, ali i naša djeca će trebati idole.
Sad ih mi lijepo odaberemo, pomognemo da se afirmiraju i da vidiš sreće :cerek:
Endimion17
26.02.2009., 14:32
Je li kome od vas palo na pamet otići se tamo namjerno osramotiti, onako iz fore? Kao projekt?
Azriela
26.02.2009., 14:41
Je li kome od vas palo na pamet otići se tamo namjerno osramotiti, onako iz fore? Kao projekt?
Kako znaš da već nismo? Pa sad vidamo rane sprdajući se na forumu :mig:
edit: ne da mi taština :ne zna:
Bez brige, Endi, nisi prošao nezamijećeno (http://www.htz.rtl.hr/galerija/video/45/) :D :D
Vilibald
26.02.2009., 15:00
Bez brige, Endi, nisi prošao nezamijećeno (http://www.htz.rtl.hr/galerija/video/45/) :D :D
jel samo meni to čudo prekida?:mad: umanjuje mi doživljaj
rafaelo i ekipa:s:D
lollatutu
26.02.2009., 15:07
Prvo se ispričavam radi ot-a,
ali za njim su ti curice vrištale radi ove (http://www.youtube.com/watch?v=5LplhmLbuPw) pjesme.
Pa ja tu njegovu i onu 'Ja sam zaljubljen' i dan danas pjevušim kad sam u k:zubo:, ali to ne umanjuje da mi je ljiga od čovjeka i ko što netko reče
On i njegova žena=našla krpa zakrpu:zubo:
lollatutu
26.02.2009., 15:09
Inače, kakvu to kosu ovaj Fox ima?:confused:
Nekakvo ruglo crveno na glavi:ne zna:
a retardirani Cetinski pokušava imitirati onog Sajmona iz Britanije:rigo:
Ne ide Cetinski, preljigav si!
Azriela
26.02.2009., 15:13
Pa ja tu njegovu i onu 'Ja sam zaljubljen' i dan danas pjevušim kad sam u k:zubo:, ali to ne umanjuje da mi je ljiga od čovjeka i ko što netko reče
On i njegova žena=našla krpa zakrpu:zubo:
Wodu ju miin, netko? :mad: :mig:
Mene od starta nervira što se o njemu brijalo u kontekstu "školovanog glasa" Nije da nema...ali i Vanna jebeno pjeva pa je svejedno zakurac. U svakom smislu. Nešto kao proljev, samo malo dosadnije i iritantnije :eek:
Toni je čak imao dobrih pjesmuljaka, nije moj đir, ali nije ni katastrofa....no taj -kroatiše uberzinger- stav mi je uvijek išao na neku stvar.
Poslovni susret uživo s bračnim parom Cetinski mi je bio ogadio gablec na neko vrijeme...:rolleyes:
lollatutu
26.02.2009., 15:16
Sta bien, sta bien Azriela:o me todo eso about Cetinski :nepostojeći španjolski natucan iz serija: :zubo:
Vilibald
26.02.2009., 15:18
Wodu ju miin, netko? :mad: :mig:
Mene od starta nervira što se o njemu brijalo u kontekstu "školovanog glasa" Nije da nema...ali i Vanna jebeno pjeva pa je svejedno zakurac. U svakom smislu. Nešto kao proljev, samo malo dosadnije i iritantnije :eek:
Toni je čak imao dobrih pjesmuljaka, nije moj đir, ali nije ni katastrofa....no taj -kroatiše uberzinger- stav mi je uvijek išao na neku stvar.
Poslovni susret uživo s bračnim parom Cetinski mi je bio ogadio gablec na neko vrijeme...:rolleyes:
pričaj :ceka:
kakva mu je žena?pa ja niš ne znam o estradi (:D) :mama:
lollatutu
26.02.2009., 15:22
rospija, kakva bi bila:raspa:
pa viđe samo tko joj je otac
vBulletin® v3.8.4, Copyright ©2000-2013, Jelsoft Enterprises Ltd.