PDA

View Full Version : Championship manager za PS2

Jesus Quintana
11.02.2004., 18:25
Vidio sam da postoji Total manager, Premier manager te još 2-3.. čini se da za PS2 nema CM4 (igram ga od prapočetaka) - jedinog pravog nogometnog managera :( ... zanima me igra li netko nekakav dobar manager na Playstationu ..

-Shevchenko-
11.02.2004., 18:37
Ja ti baš sad imam upaljenog cm3 01/02 nema do njega.... zakon je..

i da se odmah pohvali, imam niz od 96 utakmica bez poraza u seriji a!!!!

cm4 ne valja, zajebali su engine a sutra dečki iz SI-a objavljuju nešto novo..... Najavljuju revoluciju. Bumo vidili.

Evo jedne sličice iz mog Milana...

www.sljememarathon.hr/inter.jpg

Serse
11.02.2004., 22:07
dobri stari 00/01 manager :)
da se ja tebi pohvalim, najveca pobjeda na toj igri mi je bila s AEK-om 7:0 protiv milana u ligi prvaka :W :W :W

-Shevchenko-
11.02.2004., 22:20
Kao prvo ti je 01/02 manager..... a evo ti još slika, užicaj, ove su jako svježe (odigrao prije par sati)....

Zanimljivo je da sam nakon 200000 odigranih utakmica baš sad postigao svoje najveće rekorde...

www.sljememarathon.hr/inter2.jpg
www.sljememarathon.hr/inter3.jpg
www.sljememarathon.hr/milan.jpg

Serse
11.02.2004., 22:23
-Shevchenko- kaže:
Kao prvo ti je 01/02 manager.....
po slikama vidim da su identicni!!

robybaggio
11.02.2004., 22:33
Pošto PS2 ima samo 32 MB RAM-a i procesor od 300 MHz (doduše moćan, ali za takvo nešto prespor) te nema hard, teško je ikada očekivati CM na njemu. Ovi ostali manageri su sranje. Bolje ti je igrati Master-Ligu na PES ili WE.

-Shevchenko-
11.02.2004., 22:35
Serse_Cosmi kaže:
po slikama vidim da su identicni!!

Nisu skroz.

Serse
11.02.2004., 22:39
novi manager mi ne valja iako sam osvojio serie a s perugiom :top:
nema istre :cry:

-Shevchenko-
11.02.2004., 22:41
Serse_Cosmi kaže:
novi manager mi ne valja iako sam osvojio serie a s perugiom :top:
nema istre :cry:

Slažem se, novi je jadan... Ništa osim 442 ne "pali", nažalost zbog glupog enginea.

Ne komentiraš moje uspjehe?

Serse
11.02.2004., 22:44
nisi ni ti komenitirao moje :B

al stvarno... kako je los novi manager to je strava... cetvorka je :top:

-Shevchenko-
11.02.2004., 22:48
Serse_Cosmi kaže:
nisi ni ti komenitirao moje :B

al stvarno... kako je los novi manager to je strava... cetvorka je :top:

Tebi nažalost ne vjerujem (dokaži).

Ni četvorka ne valja. Pa bolji je 03/04 od cm4. Za Cm4 je izašlo brdo patcheva i bio je strašno Bugovit -ne igriv!!! Osim ako ne znaš neka nogometna pravila poput ofsajda. :D

cm4 sucks
cm3 rules

Serse
11.02.2004., 22:52
-Shevchenko- kaže:
Tebi nažalost ne vjerujem (dokaži).

Ni četvorka ne valja. Pa bolji je 03/04 od cm4. Za Cm4 je izašlo brdo patcheva i bio je strašno Bugovit -ne igriv!!! Osim ako ne znaš neka nogometna pravila poput ofsajda. :D

cm4 sucks
cm3 rules
ima pun ***** bugova, al je svejedno triput bolji od 03/04...
kako da dokazem? mogu napraviti screenshot nekako?

-Shevchenko-
11.02.2004., 22:56
Po čemu je cm4 bolji od cm 03/04?

Stari, logično je da je cm03/04 bolji od prethodne verzije jer su svi bugovi iz prethodne ispravljeni, kod je još dorađeniji, sve je puno puno stabilnije.... Osim ako ne voliš učestala rušenja igre.

Screenshot napraviš sa prinscreen, otvoriš neki peditor i kažeš mu paste. Smanji sliku, uplodaj ju ne web i linkaj. Ako ju nemaš gdje uploadati pošalji ju meni na ivan@prior.hr i budem ti učino uslugu.

Serse
11.02.2004., 23:00
-Shevchenko- kaže:
Po čemu je cm4 bolji od cm 03/04?

Stari, logično je da je cm03/04 bolji od prethodne verzije jer su svi bugovi iz prethodne ispravljeni, kod je još dorađeniji, sve je puno puno stabilnije.... Osim ako ne voliš učestala rušenja igre.

Screenshot napraviš sa prinscreen, otvoriš neki peditor i kažeš mu paste. Smanji sliku, uplodaj ju ne web i linkaj. Ako ju nemaš gdje uploadati pošalji ju meni na ivan@prior.hr i budem ti učino uslugu.
ispravljeni su svi bugovi.. ali simulacija igre je katastrofa i to me vise smeta od svih bugova od cm4 zajedno.
i poslat cu ti bez brige, samo da probam kako to radi :)

Serse
11.02.2004., 23:07
ne radi mi opcija print screen :( mozda zato jer nemam printer
na cm4 ni nema te opcije a 00/01 vise nemam

antoolun
12.02.2004., 01:48
Samo par riječ o najnovijem cm-u.
Mlađi brat, koji pojma nema o čemu se u toj igri radi, uspio je pobijediti Real Madrid u gostima 6:0.
Počnem igrat s Dinamom, odigram par prijateljskih i vidim da mi je Mladen Bartolović uvjerljivo najbolji igrač.
Kada sam to vidio odmah sam uninstalirao igru.

-Shevchenko-
12.02.2004., 09:18
antoolun kaže:
Samo par riječ o najnovijem cm-u.
Mlađi brat, koji pojma nema o čemu se u toj igri radi, uspio je pobijediti Real Madrid u gostima 6:0.
Počnem igrat s Dinamom, odigram par prijateljskih i vidim da mi je Mladen Bartolović uvjerljivo najbolji igrač.
Kada sam to vidio odmah sam uninstalirao igru.

:top: :top: :top:

-Shevchenko-
12.02.2004., 09:20
Serse_Cosmi kaže:
ne radi mi opcija print screen :( mozda zato jer nemam printer
na cm4 ni nema te opcije a 00/01 vise nemam

Nema ti ta tipka veze s printerom (prije je imala)....

BillGatesMustDie
13.02.2004., 06:45
Meni te slike ništa ne znače jer se može u igri koristiti opcija add manager, pa uzmeš Inter uz Milan, pa kad se susretnu s Interom makneš golmana s gola kad ti treba gol... tako sam ja rasturio Real s Valenciom 40:0... :B

Jesus Quintana
13.02.2004., 07:59
BillGatesMustDie kaže:
Meni te slike ništa ne znače jer se može u igri koristiti opcija add manager, pa uzmeš Inter uz Milan, pa kad se susretnu s Interom makneš golmana s gola kad ti treba gol... tako sam ja rasturio Real s Valenciom 40:0... :B

tehnički .. u pravu si, ali ipak .. ako nam čovjek laže jednu takvu stvar onda je teeeeško bolestan :cool:

-Shevchenko-
13.02.2004., 10:15
Vidim da ne vjerujeta, ali, eto, kad dođem doma, pošaljem vam screen s postavama. Da stavim i match report?

Večeras će vas to čekati, samo da dođem doma...

Sudden Sid
13.02.2004., 19:26
Championship Manager 3 i njegovi upgradeovi nisu igrice nego... kult! :s :s :s :s

Koliko sam ja vremena izgubio na toj igrici, koliko puta su me neznalice znale pitati kak mi nije dosadila ta jednolicna igrica (koji naivci), koliko puta sam popizdio kad bih spusio gol u zadnjoj minuti... thats a way of life!

A onda je dosla cetvorka i... nije bilo te iskre. Ne valja igrica. Ni cetvorka ni 03/04. Izgubilo se sve. Zato se nadam da ovi iz SI sad rade revoluciju jer inace ostajem zaklaman na 01/02 zauvijek

Jesus Quintana
13.02.2004., 21:20
Sudden Sid kaže:
Championship Manager 3 i njegovi upgradeovi nisu igrice nego... kult! :s :s :s :s

Koliko sam ja vremena izgubio na toj igrici, koliko puta su me neznalice znale pitati kak mi nije dosadila ta jednolicna igrica (koji naivci), koliko puta sam popizdio kad bih spusio gol u zadnjoj minuti... thats a way of life!

A onda je dosla cetvorka i... nije bilo te iskre. Ne valja igrica. Ni cetvorka ni 03/04. Izgubilo se sve. Zato se nadam da ovi iz SI sad rade revoluciju jer inace ostajem zaklaman na 01/02 zauvijek

već oko 10 godina igram CM, slažem se CM je kult, rame uz rame sa Warcraftima i Diablom .. stara je istina da ono što je savršeno ne treba popravljati, dečki će sigurno ispraviti greške jer iza CM-a stoje armije igrača... :top:

-Shevchenko-
13.02.2004., 21:30
Istina je....

Kad se sjetim koliko sam utakmica odigrao, pa te razjebu ozljede, crveni, oaj se buni, pa onda imaš lijepe rezultate... Pa popušiš igrača jer ne želi produžiti ugovor....

I evo nedvnosam ga opet instalirao i čim dođem s posla, upalim kompić i loudam sejv file i dalje... Uživam u toj igri. Pokušao sam i ja sa ovom novom ali nema tu vajde.

Veliku krivicu igra i to što sam ja opsjednut veznom linijom i hrpom dodavanja. Svršavam kad vidim da mi Prirlo ima prek 70 dodavanja, Rui Costa isto toliko. U novom mi se konstantno događa da igrači koji su mi "glavni kreativci" imaju po 8-9 dodavanja po utakmici na što popizdim.

CM3 ću uvijek pamtiti.

Sjećam se jednog igrča kojeg sam dobio u 2008. Gianluca Bassi. Imao je par 20-ki a dodavanja po utakmic preko 100, skoro na svakoj. Uz to je još bio i najbolji igrač lige. Obožavao sam ga. Čak sam si htio na majcu otisnuti broj 10 sa prezimenom BASSI.

A za sve oni koji mi nisu vjeroali na onim rezultatima evo im obećanih screenshotova.

www.sljememarathon.hr/inter11.jpg
www.sljememarathon.hr/inter12.jpg
www.sljememarathon.hr/inter13.jpg
www.sljememarathon.hr/inter14.jpg

Ovo mi je posebno draga.
www.sljememarathon.hr/inter6.jpg

Taktika s kojom igram? Evo je.
www.sljememarathon.hr/taktika.jpg

FORZA CM3!

I pozdrav svima koji ju još igraju.

:)

Sudden Sid
13.02.2004., 21:36
storytelj kaže:
već oko 10 godina igram CM, slažem se CM je kult, rame uz rame sa Warcraftima i Diablom .. stara je istina da ono što je savršeno ne treba popravljati, dečki će sigurno ispraviti greške jer iza CM-a stoje armije igrača... :top:

Iz tvojih usta u uši SI - a :s
Ma peta sreća! :top: :D

BillGatesMustDie
14.02.2004., 05:12
-Shevchenko- kaže:
A za sve oni koji mi nisu vjeroali na onim rezultatima evo im obećanih screenshotova.

www.sljememarathon.hr/inter11.jpg
www.sljememarathon.hr/inter12.jpg
www.sljememarathon.hr/inter13.jpg
www.sljememarathon.hr/inter14.jpg

Ovo mi je posebno draga.
www.sljememarathon.hr/inter6.jpg

Taktika s kojom igram? Evo je.
www.sljememarathon.hr/taktika.jpg
Znaš što, dosad sam ti još i vjerovao, ai nakon ovog više ne...
Tvojih 9:0 i match report samo dokazuje ono što sam govorio. Ista stvar se događa kad u igri Intera makneš 2 centralna braniča i golmana... (iako mi se kod tebe čini da je samo golman jer kovač i obrana imaju 6 i 5). Pogledaj samo na koju foru zabijaju golove.
Pirlo ima loptu, Pirlo ide, udarac. Gol.
Seedorf trči s loptom. Seedorf i GOL!!!
Toldo krivi svoju obranu koja nije bila postavljena.
Rui Costa. Ide. Gol! Kaka. Gol! Shevchenko... ha pa naravno GOOOOOOOL!!!!!!111one

I nema šanse da Toldo ima dvojku ako ga nema na golu. Taktika koja stoji je samo ona na početku tekme dok se za vrijeme igre mogu raditi makinacije...

Mislim da svatko tko iole ozbiljnje igra managera zna da to tako ne ide...

:W

Jesus Quintana
14.02.2004., 08:17
BillGatesMustDie kaže:
Mislim da svatko tko iole ozbiljnje igra managera zna da to tako ne ide...

:W

ja igram no mislim si, čovjek je šampionski šampion pa razvaljuje..crv sumnje je posijan, kako je do vraga 100 i nešto sitno tekmi neporažen? Nije valjda preuzeo sve momčadi iz serije A ili bar one jače...ili,ili .. poslije svake tekme koju ne izgubi napravi sejv pa ako slijedeću tekmu izgubi samo se vrati u prošlost i igra dok ne savlada protivnika i onda opet sejva... BGMD o čemu se ovdje radi? Scheva jel' varaš? :confused:

-Shevchenko-
14.02.2004., 10:39
Dajte ljudi....

Kakav smisao CM ako ga igram s varanjem?

Nego, da li se mi možemo dogovoriti pa da nekome od vas pošaljem CD sa save fileom?

Fakat ne znam kako da vam dokažem.

Odigrao sam HRPETINU utakmica i stvarno sam fanatik.... ostoji jedna osoba koja to može potvrditi...

Onda, ako niste primijetili Toldo tu ima 35-36 godina i to je već gotovo. Mogu poslati i njegov screenshot i ako treba cijeli report sa tekme. Fakat ne znam kako da vam dokažem.

Kao veliki obožavatelj CM-a prezirem sve koji varaju u toj predivnoj igir-simulaciji.

Ovih 9:0 mi je dogodilo prvi put u životu 8a fakat sam igrao jako dugo) i ne vjerujem da se to može ponoviti.

Kad imaš Tottija, Kaku, Pirla, Shevchenka, Joaquima, Savršenu obranu, Đorđića, Possanzinija, Seddorf.... To je 6 igrača u vezi i jedan (skoro pa savršeni) napadač.... Dogodi se, i još ako je to rivalski klub (gdje vjerujem da poraste koeficijent važne utakmice)... Dogodi se. Rekord drži moj bratić koji je sa juveom zgazio Xmamx 10:0. Rijetko zabijam preko 5-6.

Eto ako imate kakvu ideju s kojojm bi mogao dokazati da nisam varao (ne daj bože) javite mi ili ćemo dogovoriti da nekome pošaljem savefile na CD-u.

Pozdrav svim CM fanovima i robiju.

BillGatesMustDie
14.02.2004., 16:52
Ajde ti stavi još slike Interove statistike i match statistics...

Ovako ti je to puno nelogičnosti. Igrači se šetaju do gola, Possansini puca izdaleka visoku loptu i daje gol... to što toldo ima toliko godina ima malo veze jer Kahn brani vrhunski i u 42. Skoro sva ključna dodavanja su asistencije... vjeruj mi kao nekom tko jako dugo igra i poznaje mehanizme igre, ima puno toga

-Shevchenko-
14.02.2004., 16:56
Nema problem, čim dođem doma stavljam gore.... Mogu staviti i par prethodnih i par sljedećih utakmica Intera da vidite da i igra stalno ta ekipa.

Čim dođem doma....