PDA

View Full Version : Zasto

sirena2001
04.12.2002., 11:17
Zasto?

Prijateljica mi je , po mom misljenju, olicenje zene danasnjeg vremena

Lijepa , pametna , sa zavrsenim fakultetom , stanom , zaposlena kao direktor u poznatom turistickom kompleksu , govori pet stranih jezika … no SAMA je …

Kaze da bi htjela naci srodnu dusu

Eto nekog s kim bi podijelila osjecaje … veceri … dijete … buducnost …

No nakon nekoliko vezica i dalje je sama
vec se je pomirila sa tim da nije stvorena za tako nesto

I pita se sto to s njom nije u redu ?

Vjerujte nisam joj znala sto odgovoriti kao ni jos dvije frendice sinoc u kaficu dok smo ispijale sokic…

Doista sto vi mislite o takvim zenama ?

Zasto bez obzira na kvalitete kojim raspolazu ostaju SAME

Secundo
04.12.2002., 11:24
Poznam jednu takvu. Kod nje su visoki zahtjevi i beskompromisnost uzrok dugogodisnjeg samovanja. A sada je ionako prekasno, ne bi se vise mogla priviknuti na nekog u svojoj blizini.

xxGaladrielxx
04.12.2002., 11:29
ma sve je stvar srece (hoce li naci srodnu dusu) i angazmana :)

blondie_30
04.12.2002., 11:34
Originally posted by Secundo
Poznam jednu takvu. Kod nje su visoki zahtjevi i beskompromisnost uzrok dugogodisnjeg samovanja. A sada je ionako prekasno, ne bi se vise mogla priviknuti na nekog u svojoj blizini.

agree; poznam vise takvih... ima i takvih frajere ali oni ne traze "srodnu dusu" pa se lakse snadju

Vjeveric
04.12.2002., 11:36
Pametna, energična i atraktivna žena uvijek teško nađe partnera.
Žene vole imati muškarca koji je snažnija osoba od njih (ne mislim na mišićnu masu).
Žene vole kad je njihov muškarac barem jednako pametan kao i one.
Naravno da pametnice onda imaju problema... :)

Septembar
04.12.2002., 12:00
Originally posted by Vjeveric
Žene vole imati muškarca koji je snažnija osoba od njih (ne mislim na mišićnu masu).
Naravno da pametnice onda imaju problema... :)

plus sto se muskarci "boje" samostalnih, uspjesnih zena, ekonomski jakih, koje se naizgled cine nedodirivo (a neznaju da su one same te bedeme izgradile, da bi sakrile onu ranjivu, maznu zenku unutra).
kao sto ti rece "zene vole imati snaznije muskarce", isto tako muskarci vole imat slabije zene, i opet se vracamo u pecine i toljage :p al nemozes od gena pobjec

imala sam jedan experiment
kad sam jedno vrijeme intezivno izlazila i sretala mnoge nove muske face, primjetila sam kad kazem ko sam, sta radim, i tako neke obicene stvari, reakcije su bile ono kao super bas dobro, ali nakon par ustogljenih recenica gdje je razgovor vise zvucao kao poslovni sastanak, uglavnom su se povlacili
onda sam im pocela govoriti da sam teta u vrticu ;)
da vidis razlike, :eek: nikakve dosadne price o poslu, vec zeza, flirt i te stvari :)

da se razmemo, netreba meni neko ko se nemoze nosti s tim ko sam i sta sam, al malo zenske diplomacije nekad nije na odmet :D

djidjimidji
04.12.2002., 12:03
Ha! Zašto? Vječno ljudsko pitanje! Uvijek bez konačnog odgovora!
Osim ako za ozbiljan odgovor ne uzmemo kratko i jasno - Zato! ;)
No, šalu nastranu na stranu - evo i ja znam jedan muški primjer za sličnu stvar. Radi se o meni (oh, kakva umišljenost... donesite mi ogledalce...). Ali, kako sebe dobro poznajem (kaj ozzbiljno???), mogu o tome možda iz te perspektive dati neke natuknice koje se mogu smatrati pokušajem konstruktivnog odgovora.
1. sve nabrojene kvalitete apsolutno i apsolutno su nebitne za problem koji tišti kako tvoju prijateljicu, tako i brdo drugih prijateljica i prijatelja. te kvalitete čak mogu i sputavati razvoj međuljudskih odnosa jer biti na nižoj intelektualnoj razini je mnogim muškarcima (a i ženama) neprihvatljivo. Ljudi zaziru od pameti, ljudi bježe od intelekta, ljudi se boje istine... (zašto su vodeći političari uvijek samo prosječni tipovi - upravo ZATO jer narod ne voli one koji su iznad!). dakle, njene kvalitete samo ograničavaju krug potencijalnih spojivih muških partnera. na žalost.
2. iz opisa onoga što radi, čini se da je osoba i prilično ambiciozna. to je već druga mana (nikako prednost) u sklapanju lijepe bračne veze. jer, sigurno je da ona svoj ambiciozni stil prenosi i na vezu. moguće je čak da ju zbog ambicije da ima obitelj - toliko i progoni to što u tome ne uspijeva (kad je već u svemu drugom uspjela). eto, ljubav nije intelektualno rješiva, niti je matematički razloživa. tim je lakše onima koji se u tim stvarima ionako ne snalaze. ovi drugi stalno vrte jednadžbe po glavi razmišljajući kako ovo, zašto ono.....

Možda poneki savjet, da se cura baš ne zdeprimira preko granice! Hmmm... Evo, lijepa stvar za nju bilo bi da počne živjeti mirnije. Ako je već osigurala i stan i ostale materijalne sitnice, neka pokuša učiniti jedan doista glup korak. Glup, nelogičan, korak za koji će joj svi reći da je pogriješila. Nek razbije tu porculansku skulpturu od svog života - neka da otkaz na primjer! Neka okusi život ispočetka. Tako da prestane brinuti kako da si kupi neki novi nepotreban detalj u stanu, nego da počne gledati i na sitnice kao na vrijednosti. Možda tada uspije uočiti neke oči koji je gledaju, a možda tada u njima to uspije i prepoznati. Možda takva uspije u tim očima zapaliti vatru. Da, mnogi čeznu za onim što ona ima... ali ona je u prednosti jer zna da sve to za čime drugi čeznu - ne vrijedi koliko crno ispod nokta! OK, priznajem, savjet za otkazom je šala.... ali.... ako na vodi nema valova - potrebno je ponekad "samo" prevrnuti čamac! ;)

Vera Pavladoljska
04.12.2002., 12:07
Originally posted by Vjeveric

.............chak i kad su plavushe.......:rolleyes: ;) :)

xxGaladrielxx
04.12.2002., 12:07
pa upravo to, septembar, kaj ja velim. stvar srece i angazmana.
ak si "teta u vrticu" imat ces vise kanditada. dobijes na kavntiteti ali nema kvalitete jer trazis upravo onog koji ce te prihvatiti onakvu kakva jesi, a niti ti ne ides ispod svojih kriterija.
ne mislim da se muskarci boje uspjesne zene. kaj joj reci? kakve teme izmjenjivati sa osobom cije bogatsvo duha ima vise od 3?;)

just Sandy
04.12.2002., 12:09
Originally posted by Septembar
kad sam jedno vrijeme intezivno izlazila i sretala mnoge nove muske face, primjetila sam kad kazem ko sam, sta radim, i tako neke obicene stvari, reakcije su bile ono kao super bas dobro, ali nakon par ustogljenih recenica gdje je razgovor vise zvucao kao poslovni sastanak, uglavnom su se povlacili
da vidis razlike, :eek: nikakve dosadne price o poslu, vec zeza, flirt i te stvari :) hahaha, točno tak
meni često kažu da izgledam k'o medicinska sestra
a ja im ne želim razbiti tu iluziju ;)
da vidiš kako je razgovor onda spontan i lagano teče... :D

Vjevo, dobar osvrt, kao i uvijek.

sirena2001
04.12.2002., 12:22
hm zanimljivo

"Prevrnuti camac"

zamisljam se kako joj govorim daj otkaz !

a ZNAM da joj je posao u globalu SVE

godine i godine ucenja odricanja

borba za uspinjanje na ljestvici gdje moras biti 5 puta bolja od muskih kolega hm da

a i (hm da Nati i ona je plavusa a je joj to pomoglo u zivotu boli glava) SAD kad je dosegla ciljeve koje si je makar sto se te strane zivota tice ispunila ( prije koji mjesec je odbila perspektivan posao u inozemstvu koji joj se zbog njenih KVALITETA nudio) shvaca da previse u nekim segmentima daje ... a da je zakinuta tamo gdje bi trebala imati ono sto drugi imaju u njenim godinama ...

hm ...

postaje izvjesno koliko treba da se uskladi i dali je to uopce moguce ta dva segmenta ... posao i privatan obiteljski zivot

koliko jedno uzima ili daje na ustrb onog drugog ...

kako to uopce ZENA mora biti koncipirana da bi pratila muske kolege ... i dali su oni u privilegiziranom polozaju ?

sirena2001
04.12.2002., 12:32
A da joj predlozim da kaze da je neka druga struka :rolleyes:

Pokusavam se staviti u kozu tog muskarca kad otkrije istinu …

Kakav je to temelj za neku vezu ?

djidjimidji
04.12.2002., 12:42
Žena treba biti koncipirana onako kako je to opisano u udžbeniku iz anatomije. E sad, ak joj nešto fali (zub, uho, ruka, sisa, bubreg, mozak...) ili ima nečeg previše (mozga, masnih naslaga, peruti u kosi, dlaka na jeziku, dlaka po prsima, prstiju na ruci...), to ne znači da žena nije žena. :D

A-ghm... žena prije svega treba biti to što je. Pa ako je ambiciozna i ako joj je posao smisao života, onda živjeti u skladu s tim i prihvatiti negativne strane. Ne priklanjam se crno-bijelom oslikavanju da su muškarci u povlaštenom položaju. Sve je stvar afiniteta. Ja bi mogao biti domaćica i okopavati okućnicu dok žena leti po poslovnim sastancima... ali - iskreno - meni se takva žena ne sviđa (pa zato to neću niti imati... radije bi da onda zajedno okopavamo okućnicu i bavimo ne nečim od čega jedino preživljavamo... jebeš nove aute i odlaske na novu godinu u Pariz)!!! Meni se ne sviđa taj višak ambicioznosti. Ambicioznost imamo svi, ali ambicija pod svaku cijenu - to je koma!
Kad čovjek osigura sve kaj si je ona osigurala, i ako doista želi obitelj (a ne da ima samo o tome neku fikciju viđenu po raznim reklamama.... ili čistu fizičku potrebu da ju navečer netko zagrli, a drugi dan da šalabajza za svojim poslom koji joj je i dalje najbitniji na svijetu), onda nije problem obitelji se prepustiti. Sve ostalo znači da osoba već ima brak (u braku je s poslom) i jedino što ne uspijeva je da ju taj njen posao onako pošteno, ljudski, zagrli i voli.... ehh... to je onda već stvar frustracije, a ne istinske želje za obitelji! ;)

djidjimidji
04.12.2002., 12:49
A ti sad već tražiš i savjete! Huh!
Iskrenost tu nema premca. Bar ako se mene pita, bolje je odmah sasuti u glavu kaj je na stvari, nego okolišati, igrati se planova... nije to posao, nema u odnosima među ljudima taktike! Čim počne taktički - smrdi na promašaj.
Neka se cura promijeni u ono što želi biti. Ili ako već je ono što želi biti - neka nastavi živjeti normalno. Svakom dođe ono što zasluži tj. ono što njegov magnet privuče. Cvijet pčelu, govno muhu! :D

Sanjar61
04.12.2002., 13:04
Uvijek sam bila protiv predrasude da muškarci ne vole pametne i uspješne žene. Isto kako žene biraju raznorazne muškarce, tako i muškarci biraju raznorazne žene. Ipak tu emocije igraju glavnu ulogu.

Mislim da je djidjimidji najbliži istini...takve žene vrlo često "prekasno" promijene prioritete u životu. Jednostavno postoji period u životu kad se čovjek ne pita kojekakva pitanja prije nego uđe u vezu...poslije je malčice teže. A kad te godine prođu u, kako sam kažeš, "godinama i godinama odricanja i učenja", onda se, kad se konačno digne glava, nema bogzna što za vidjet...

I nema totalnog usklađivanja obiteljskog i poslovnog dijela...U nekim periodima života nužno je nešto i žrtvovati.

djidjimidji
04.12.2002., 13:33
...da, ponekad je potrebno nešto žrtvovati! Ali, kad se ta "žrtva" čini, ne treba ju gledati kao žrtvu nečega radi nečeg drugog, nego kao svoj izbor iz razloga koji znamo, zbog našeg životnog izbora. Zato ako je nekome izbor da nema djecu - prava žrtva bi bila da pristane imati djecu, ali - takvo što ne treba činiti u životu!!!! Takvo što nikuda ne vodi. Takva djela vode čovjeka u još veću nesreću. Trebaš samo vidjeti što ti je bitnije, imati hrabrosti sasuti samom sebi istinu o sebi u lice i djelovati. Pa ako ti doista posao predstavlja sve, ako doista u tome nalaziš pravi gušt - onda pusti obitelj i filmske snove o braku i - živi za posao.

Možda bi osobi čija je kuknjava zarolala ovaj topik trebalo savjetovati da ode k psihologu. Iz čistog razloga da joj pomogne shvatiti sebe, svoje želje i postupke. Ljudima je teško da se sami suoče sa sobom, ali prije ili kasnije (očito) to moraju.

indian
04.12.2002., 13:43
Originally posted by Septembar
imala sam jedan experiment
da vidis razlike, :eek: nikakve dosadne price o poslu, vec zeza, flirt i te stvari :)

:confused: :confused: :confused:
Ne znam jel ovo za sprdačinu il je žalosno?!

Mislim, ako ti je malo do flerta i zezancije može proć, mada moraš imat malo glumačkih sposobnosti za ovako nešto :p,...al za nešto ozbiljnije ne znam baš čemu.

Kao što su takve žene u manjini, tako su i muškarci koji se mogu i znaju nosit s tim.
Valjda..

Al ako žena 'ide' s takvim stavom..to se vidi i smeta.

lebowski
04.12.2002., 13:45

Nije u redu to sto se pomirila sa tim da nije stvorena za tako nesto. Jebeno je to kad covjek ogugla, kad mu je vise pun kufer svega, natezanja oko veza, uspona i padova, kad jednostavno digne ruke od svega i pocne ucit kuhat (ako je musko :D). I onda dodje do toga da ljubav precjenjena, da se ne valja nikom povjeriti...Kako se boriti ako nemas zelju za borbom? Ne znam, ja bi reko toj frendici da se krece po mjestima gdje mozes izlaziti i upoznavati ljude, ako se vec pomirila s tim da nije stvorena za ljubav, onda joj to ne bi trebalo predstavljati problem. Znam jednu djevojku koja je mrzila spojeve, rijetko kad bi se odvazila da s nekim izadje. Ne znaci da nije bila zgodna, pametna ili sjebana na bilo koji nacin. Jednostavno, ljudi su joj bili dosadni, svi su razglabali o istim temama, koje njoj nisu bile toliko zanimljive. Svi su pricali krive viceve. A onda je izasla s jednim tipom koji joj je ispricao vic koji ju je nasmijao. I sad je s njim.

Secundo
04.12.2002., 13:49
Originally posted by Sanjar61
I nema totalnog usklađivanja obiteljskog i poslovnog dijela...U nekim periodima života nužno je nešto i žrtvovati.
Ne zaboravimo da je muskarcima lakse zrtvovati obiteljski zivot. Em su plodni do visoke starosti, t.j. bioloski sat ne kuca tako glasno, em im nitko nece zamjeriti ako zive samo za posao a odgoj djece prepustaju dragoj supruzi koja silom prilika zrtvuje svoju karijeru. Barem na ovom drugom bi se moglo i trebalo malo poraditi, a najlakse je vjerojatno nabaviti dadilju. Okolina bi u tom slucaju trebala odoliti refleksu i ne pokusavati nabijati takvim parovima komplekse tipa "a sto ce vam onda uopce djeca".

sirena2001
04.12.2002., 14:25
Sve mi ovo slici na «GEMIST»

hm hm

razvodnjeno vino ako se nevaram ... i to s mineralnom

:rolleyes:

sweet Irma
04.12.2002., 14:33
jednostavno još nije naišla na onog pravog. Nekom dođe prije, nekom kasnije. od forsiranja nema ništa.
na stranu sve predrasude o uspješnim ženama, jer ima ih i koje su pored toga i u sretnom braku. ima muškaraca koji se mogu i znaju nosit sa takvim ženama, ali treba imat i sreće pa nić na takvog

ygraine
04.12.2002., 14:39
Svi mi na neki nacin privlacimo na sebe ono sto nam je doista vazno, oko cega se nase misli roje... Jer sve zahtijeva vrijeme, predanost, raspored na ljestvici prioriteta, umijece slusanja i razumijevanja... A individuama koje na bilo koji nacin nisu u nekakvom opceprihvacenom prosjeku fakat je teze… Ali nitko bas sve nema, niti je to moguce, to bi trebalo tako shvatit i prihvatit…
Ja osobno ne volim pretjerano ambiciozne muskarce npr. Kojima je prioritetno gdje su bili, sta su radili i koliko su zaradili i treba im ohoho vremena da se iskljuce iz filma... I sto bi ja imala od toga? Visak novca. I manjak komunikacije, razumijevanja, ljubavi, jer to sve iziskuje napor i usredotocenost, a jednostavno nema vremena za sve to. Ne moze se nekoga doista slusat i razumjet, npr. i istovremeno radit nesto deseto. Jer je to vaznije. Makar i u mislima.
I da… najbitnije je bit iskren. Prema sebi prvenstveno.

ZC3
04.12.2002., 18:58
jedna je moja prijateljica jednom prilikom konstatirala.kad muskarac koji je zainteresiran za tebe shvati da si uspjesnija od njega, imas bolji posao, visu naobrazbu, i vise zaradujes ucinak je isti kao i - nakon kastracije

nazalost skoro da bih mogla reci da je u pravu....CAST IZUZECIMA

Sanjar61
04.12.2002., 19:47
Evo, ja i moj muž imamo istu naobrazbu ali ja sam uspješnija (viša sam na ljestvici rukovođenja), imam veču plaću i...i on je jako ponosan na mene;) ...o kastraciji ni govora :D

On spremno čuva klince dok sam ja na sužbenom ili seminaru ili večeri...i ja spremno čuvam djecu dok on ide na razno-razne tenise, ili privatnim poslom...Sve je stvar dogovora i sve se može kad se ljudi vole;)

jahač
04.12.2002., 21:09
.....
samo provjera

Vjeveric
04.12.2002., 21:49
Originally posted by Sanjar61
Mislim da je djidjimidji najbliži istini...takve žene vrlo često "prekasno" promijene prioritete u životu. Jednostavno postoji period u životu kad se čovjek ne pita kojekakva pitanja prije nego uđe u vezu...poslije je malčice teže. A kad te godine prođu u, kako sam kažeš, "godinama i godinama odricanja i učenja", onda se, kad se konačno digne glava, nema bogzna što za vidjet...
Ma nije ta žena osamljen primjer - sve nas je više koje se iz tko zna kojih razloga ne želimo "vezati"... Mi ne kažemo da smo same, radije koristimo složene rečenice pa to zvuči otprilike ovako:
- Učim se živjeti samostalno, upoznajem sebe, testiram svoje sposobnosti i promatram muškarce u izlogu jer ne žuri mi se, imam vremena. Uzimam samo najbolje. (lažemo same sebe provlačeci prste kroz kosu)

One malo slobodnije dodaju:
- Povremeno uzmem nekog, zanesem se njegovom ljepotom i praktičnošću (ne troše mu se baterije!), ali vratim ga brzo natrag. Nevjerojatno, ali SVAKI IMA NEKI FELER!

Psiholozi misle da je tako radi ženine sve jače potrebe da ju netko glorificira. Žena hoće da ju netko obožava, da se svaki dan oduševljava njezinim šarmom, ljepotom, znanjem. Muškarac to, naravno, neće... taman posla... On je još više egoističan i hoće da se žena divi njemu! ON JE MUŠKO! HA!!

:D

Marakana
04.12.2002., 21:56
On je još više egoističan i hoće da se žena divi njemu! ON JE MUŠKO! HA!!
Tako je...ona se mora meni diviti...tek kad se ona divi meni..imat će sve što hoće..ja ću je obožavati..i sve ću dati za nju..i umrijeti ako treba!!!!;)
Iskreno.....

Sanjar61
04.12.2002., 22:00
Ja se sama sobom svaki dan oduševljavam:D a mužu se divim beskonačno što me trpi takvu;)

smotana2001
05.12.2002., 08:29
Sanjar ti si jedna od rijetkih sretnica :p

Žena zbog koje je pokrenut topic možda je jednom bila jako povrijeđena u ljubavi, a posao joj je pomogao da zaboravi na bol.
Kad se bol stišao i kad je postala svijesna da i osim posla ima života...bilo je prekasno...

lebowski
05.12.2002., 09:37
Nikad nije kasno
Da se voli strasno

Sanjar61
05.12.2002., 10:23
Naravno da nikad nije kasno...al' je izbor znatno sužen i po broju i po "kvaliteti"; sad su uglavnom vec svi zauzeti ovim ili onim oblikom veze. I što ti preostaje? ili brakolomstvo:D ili cekanje novog ciklusa:p

smotana2001
05.12.2002., 10:26
Originally posted by lebowski
Nikad nije kasno
Da se voli strasno

nadam se..nadam..:(

plojka
06.12.2002., 02:03
kae ovo
nek zena ljepo umjesto sokica
uzme nesto zesce
i nek malo vise izlazi vanka.....bez prijateljica:D

vud33vil
11.08.2008., 12:15
Jbg

_Golubica_
11.08.2008., 12:35
Neka traži i bit će joj dano :top:

vud33vil
11.08.2008., 13:22
:rofl:

Opulentus
11.08.2008., 18:42
Tko zna da li se teta iz uvodnog snašla ili je nabavila pesa...

vud33vil
11.08.2008., 19:01
Odgovor je jednostavan, ta zenskica previse razmislja kad pusi , kad dobije otkaz... postane cistacica u kerumu , e onda se moze sa pravim vezama pocet hahaha ipak se mjerim po hrvatskim standardima :s Nazalost nitko nevoli karjeruse :(

jesicca
11.08.2008., 21:12
Zasto?

Prijateljica mi je , po mom misljenju, olicenje zene danasnjeg vremena

Lijepa , pametna , sa zavrsenim fakultetom , stanom , zaposlena kao direktor u poznatom turistickom kompleksu , govori pet stranih jezika … no SAMA je …

Kaze da bi htjela naci srodnu dusu

Eto nekog s kim bi podijelila osjecaje … veceri … dijete … buducnost …

Vjerujte nisam joj znala sto odgovoriti kao ni jos dvije frendice sinoc u kaficu dok smo ispijale sokic…

Doista sto vi mislite o takvim zenama ?

Zasto bez obzira na kvalitete kojim raspolazu ostaju SAME

poznajem jednu takvu...moju frendicu...,u biti par njih:)
eto u cemu je glavni problem kod nje (iako ona ga ne vidi)...cura je jednostavno duze vrijeme sama( al opet ne predugo)...

ispocetka se kod nje furao neki trend tipa: ja sam uspjesna, mlada, zgodna, izlazim di hocu, kad hocu i bas mi je dobro, ne treba mi decko da bi upotpunjavao moju sliku..., međutim s vremenom je i ona pozeljela svoju srodnu dusu, ali s vremenom kriteriji su postali kod nje sve puno puno visi..., bas kao i samo misljenje o sebi se naglo povecalo...

stvarna istina je da pola deckiju odbije jer smatra odmah na pocetku da to nije to, da ne zadovoljavaju neki njezin kriterij..., a zapravo malo deckima (pa i sebi) je dala sanse da ih upozna, pa da tek onda odluci jel ima to smisla il nema...
također posto je vec duze vrijeme sama, naravno da vec pomalo gradi i neki idealisticki tijek neke veze u kojoj nebi bilo problema, ali isto tako, sklonost nekoj prilagodbi i kompromisu, kako vrijeme prolazi..je kod nje sve manja...
druzeci se s njom i jos par takvih cura..., nekad ostanem zapanjena i iznenađena s time kako simpatican postupak nekog okej decka da se priblizi jednoj curi iz tog drustva ostane "kratkih rukava" zbog njihovih nezadovoljanja kriterija.., jer on "nije dobro srocio poruku ili nije koristio pravi pristup kod upoznavanja"..., vjerujte mi nekad to nema veze sa zdravim razumom, vec s vise sa onim: previsoki kriteriji (iliti savrsenstvo)+ni sama neznam sta hocu...:ne zna:

Po mom misljenju ljudi trebaju davati sebi sanse da nekog upoznaju, a ne na prvi pogled zakljuciti, e to nije to...to se ni nemoze zakljuciti, jer osobu ni ne poznajes ni neznas kakve kvalitete ta osoba posjeduje...
a moja mama bi sigurno nadodala onu staru izreku: "tko visoko leti, nisko pada".., u smislu, dobro je imati dobro misljenje od sebe, al ne previsoko i biti prizemljen :kava:

h0pl1t
12.08.2008., 09:17
iskreno, nebi nikad htio biti s nekom zenskom koja je jaca u ekonomskom smislu.
Mozda je sam malo zadrt kaj se toga tice ali ego mi jednostavno nebi dozvolio da zena vise od mene zaradjuje.

A kaj se tice jezika i nekih drugih stvari koje zena zna, neka zna jer ja zanam neke stvari koje samo jedan od 50 000 zna i to jako dobro znam, pa se ne bojim da je pametnija od mene:rofl:

fantazy
12.08.2008., 09:20
ja ću dodati nešto što baš nije vezano za konkretan slučaj nego za mene
jbg moram
zašto, sve što je lijepo ima kraj.....

Eagle30
12.08.2008., 16:46
kolegica ti ima pre velike kriterije, mada to možda ne želi reći.
Znaš kako se kaže od birača nema ...ača.

Nex
12.08.2008., 16:47
Mali hint: pogledajte datume :)

fulcrum
12.08.2008., 17:20
Mali hint: pogledajte datume :)

Zašto?

Vidiš da se neki ne mogu suzdržat od pametnih komentara makar su teme i 6 godina stare. :D

white panties
12.08.2008., 17:42
i
A kaj se tice jezika i nekih drugih stvari koje zena zna, neka zna jer ja zanam neke stvari koje samo jedan od 50 000 zna i to jako dobro znam, pa se ne bojim da je pametnija od mene:rofl:

sta, znas dobro lizati?:cerek::D
mm, kakav catch:top:

Nex
12.08.2008., 17:51
Vidiš da se neki ne mogu suzdržat od pametnih komentara makar su teme i 6 godina stare. :D

Ah, svatko ima neki svoj problem. Ja se ne mogu suzdrzati od blesavih komentara na teme 1 dan stare :D

anthony9906
12.08.2008., 20:05
Nije u redu to sto se pomirila sa tim da nije stvorena za tako nesto. Jebeno je to kad covjek ogugla, kad mu je vise pun kufer svega, natezanja oko veza, uspona i padova, kad jednostavno digne ruke od svega i pocne ucit kuhat (ako je musko :D). I onda dodje do toga da ljubav precjenjena, da se ne valja nikom povjeriti...Kako se boriti ako nemas zelju za borbom? Ne znam, ja bi reko toj frendici da se krece po mjestima gdje mozes izlaziti i upoznavati ljude, ako se vec pomirila s tim da nije stvorena za ljubav, onda joj to ne bi trebalo predstavljati problem. Znam jednu djevojku koja je mrzila spojeve, rijetko kad bi se odvazila da s nekim izadje. Ne znaci da nije bila zgodna, pametna ili sjebana na bilo koji nacin. Jednostavno, ljudi su joj bili dosadni, svi su razglabali o istim temama, koje njoj nisu bile toliko zanimljive. Svi su pricali krive viceve. A onda je izasla s jednim tipom koji joj je ispricao vic koji ju je nasmijao. I sad je s njim.

super,slažem se.