PDA

View Full Version : Afrodita

stranice : [1] 2 3 4 5 6

Annie1
12.05.2004., 08:26
Buduci da smo zajednicki otkrile prednosti Afroditine linije za celulut, zanima me da li tko ima kakva iskustva s ostatkom Afroditinih proizvoda?

Ima jos kaj pametno za kupit? :D

Elektra
12.05.2004., 09:44
Već sam spomenula da sam kupila od Afrodite nekakav peeleng za svakodnevno tuširanje. To je ustvari ogromna boca (500ml ako se ne varam) i sadrži Aloe Veru i košta ti oko 25kn u dm-u. Ne možeš fulat

uglavnom, super je! :top: :top:

Annie1
12.05.2004., 10:00
To imam. Dalje?:)

sis
12.05.2004., 10:03
Krema za ruke mi je super i košta oko 12 kuna.

Leeloo
12.05.2004., 10:26
Ti&Ti krema za kosu. :s :s

Elektra
12.05.2004., 10:31
Annie1 kaže:
To imam. Dalje?:)

A nemam drugo .. tek sam počela s kupovanjem Afroditine kozmetike .. strpi se da se nakupi malo :D :D

Što ti sve imaš? Preporuči ti nešto dobro :D

Annie1
12.05.2004., 10:50
Ja imam gel od cerkopije i taj peeling. Razmisljam kaj jos imaju. Jel netko probao njihovo mlijeko za tijelo?

LadyInRed
12.05.2004., 10:57
Annie1 kaže:
Ja imam gel od cerkopije i taj peeling. Razmisljam kaj jos imaju. Jel netko probao njihovo mlijeko za tijelo?

ja sam probala, mislim da je losion za tijelo od Aloa Vere. i to sam koristila prošlo ljeto. jako dobro, hladi lijepo kožu nakon sunčanja, ima ugodan svjež miris. ali nije mi bilo dovoljno masno. sve skupa, mogu preporučiti da probaš ali ja mislim da prije ljeta neću kupovati taj losion. koristim nešto drugo trenutno:)

Hannah
12.05.2004., 11:25
postoji i drugo mlijeko za tijelo koje ima na ambalaži nešto narančasto (piše stretch efect). ovaj s aloe verom ice efect ima zeleni taj dio.

e, to je malo hranjivije mlijeko i meni je odlično. nakon mazanja koža nije masna kao od običnog plavog nivea mlijeka, ali nije suha. uglavnom, :top: ! a cijena je super: 400ml za nekih 28kn!

Annie1
12.05.2004., 11:45
Hanah, to je ono u bijeloj bočici?

Clea
12.05.2004., 13:20
Annie1 kaže:

ja sam kupila ono mlijeko s bademom...

meni je dobro, dosta je masno, a opet se dobro razmazuje...

je li jako dobro ne bih znala jer ti ja u isto vrijem koristim nekoliko tih stvari;)

al mi je za sada dobro...imaš u onom irisu na trgu kod name testera...zato sam ga i kupila jer sam vidla kakovo je...mirs je malo po bodemu, ali meni se to sviđa...

i jeftino je...400 ml 34 kn...

bijela boca na pumpicu s naranđastim natpisom

Hannah
12.05.2004., 13:51
je, to je ta bijela boca, s pumpicom...imaš je tu negdje na sajtu:
http://www.kozmetika-afrodita.com/hr/index.htm

evo, i Clea ti je lijepo opisala o čemu se radi (al imaš ga i za manje od 34 kn).;)

da, jedino taj miris možda nije ono, parfimiran i sl. al je mazivo zbilja ok!

ja sam kupila za isprobat jednom i neku njihovu kremu za lice. nije loša u rangu ovih jeftinijih.
sve u svemu omjer cijene i kvalitete je jako dobar.

(mislim da je razlog povoljnih cijena jeftinija ambalaža - npr. kreme za lice su u laganim plastičnim kutijicama, a ne u staklenim teglicama, itd.)

Tigrica
20.05.2004., 00:36
Leeloo kaže:
Ti&Ti krema za kosu. :s :s

istina! :top: :top:

Annie1
20.05.2004., 08:04
Ja kupila neki dan njihovu kremu za kosu kao zastita od sunca, mora i sl. Javim rezultate kad isprobam na moru, guba zvuci i fino mirisi

Elektra
20.05.2004., 10:27
E vidi.. zaboravila sam .. vidjela sam pred nekih 2 tjedna njihove proizvode za sunčanje .. poslije sunčanja i sl ... baš me zanima kako djeluju (a nisu uopće skupi) ..

ima netko iskustva?

fairy
20.05.2004., 12:24
Clea kaže:
ja sam kupila ono mlijeko s bademom...

meni je dobro, dosta je masno, a opet se dobro razmazuje...

je li jako dobro ne bih znala jer ti ja u isto vrijem koristim nekoliko tih stvari;)

al mi je za sada dobro...imaš u onom irisu na trgu kod name testera...zato sam ga i kupila jer sam vidla kakovo je...mirs je malo po bodemu, ali meni se to sviđa...

i jeftino je...400 ml 34 kn...

bijela boca na pumpicu s naranđastim natpisom

Odlično je, slažem se!!
Malo je masnije, ali za suhu kožu je idealno!

njasa
20.05.2004., 15:05
ja iman mliko za tjelo od aloa vere i piling za tusiranje od aloa vere- stvarno su dobri! narocito krema koja ima efekt hladenja kad se nanese, divota!

shoegal
20.05.2004., 15:43
Ja već dugo koristim njihovu kremicu za noge Chamomila sensitive, jako mi je dobra.

SaraTroroga
23.05.2004., 01:25
Kupila sam danas bademovo ulje za tusiranje,velika boca od pola litre,i mogu reci da je:cerek:
Divno mirise,lepo razmazuje(malo ga treba),a i koza je posle divno mekana da i ne treba mazati losion.
:top:

Hana_
24.05.2004., 20:08
Elektra, kupila sam taj piling od aloe vere, mirisi predivno :top:

aliiiiiiii vichy je bolji jer je gusci ( ovaj je bas nekak tekuci) i ima jaca zrnca, tak da mi spuzvica ni ne treba kad ga koristim, dok mi je afroditin preslab

prava sam mazohistica:D

jerry
27.05.2004., 00:26
a jel itko probao od afrodite onu liniju za problematičnu kožu s aknama ACNE STOP-masku, tonik, pjenu za čišćenje i kremu?

Leeloo
27.05.2004., 00:39
jerry kaže:
a jel itko probao od afrodite onu liniju za problematičnu kožu s aknama ACNE STOP-masku, tonik, pjenu za čišćenje i kremu?

To je za pubertetske akne. Moja rodica je kupila to ali jako malo pomaže.

U principu kao i sve za pubertetske akne

sivanad82
24.10.2006., 14:13
Da li je neko koristio navedenu? Kakva su vasa iskustva?
Cula sam dosta rijeci hvale za nju, pa ne znam da li da je probam..... Cuveni "Eucerin" izgleda da je dosadio mojoj kozi, u posljednjih nekoliko dana uopste mi ne prija...

Unaprijed hvala!
Poz

mikka
24.10.2006., 14:32
Afrodita kamilica hidratantna- i više nego dobra. Za ostale ne znam.

Martinka
24.10.2006., 21:34
Meni su njihove kreme nekako preteške, zatvaraju pore. Koristila sam neku kremu i serum protiv kuperoze, ne znam više kako se to zvalo.

lianne
25.10.2006., 00:36
imala neku njihovu malu okoloocnu s vitaminima(narandasti poklopac)...nije bila losa...za standardne kremice nemam iskustva:)

Bitchka
25.10.2006., 21:03
Afrodita kamilica hidratantna- i više nego dobra. Za ostale ne znam.

meni je onak, lagana,niš posebna

hana
25.10.2006., 21:05
ja koristim kamilica+zeleni caj link (http://www.kozmetika-afrodita.net/content.php?section=nega_obraza&page=136#izdelek) vlažilnu kremu na preporuku kozmeticarke, za moju masno/mjesovitu a dehidriranu kozu je savrsena i sve drugo sta sam probala nije bilo ni blizu
a koristim i pjenu i tonik iz linije za mlade acnestop jer me jedino od tog tonika ne pece lice (za razliku od neutrogeninog npr)

Bitchka
25.10.2006., 21:10
ja koristim kamilica+zeleni caj link (http://www.kozmetika-afrodita.net/content.php?section=nega_obraza&page=136#izdelek) vlažilnu kremu na preporuku kozmeticarke, za moju masno/mjesovitu a dehidriranu kozu je savrsena i sve drugo sta sam probala nije bilo ni blizu
a koristim i pjenu i tonik iz linije za mlade acnestop jer me jedino od tog tonika ne pece lice (za razliku od neutrogeninog npr)

meni je isto to preporučeno

kakvi su pjena i tonik?

hana
25.10.2006., 21:17
tonik (http://www.kozmetika-afrodita.net/content.php?section=nega_obraza&page=135#izdelek) iz linije kamilica&zeleni caj nisam nigdje nasla... nasla sam samo mljeko za ciscenje (http://www.kozmetika-afrodita.net/content.php?section=nega_obraza&page=134#izdelek) i ok je ali ja ta mljeka ne voli, ne svidja mi se to po licu ni nis...
a pjena (http://www.kozmetika-afrodita.net/content.php?section=nega_obraza&page=124#izdelek) iz linije acne stop mi je super, nema onog osjecaja zatezanja ko poslje rosal intui npr (koji sam prije imala) i izlazi van pjenasta vec :) ... a tonik (http://www.kozmetika-afrodita.net/content.php?section=nega_obraza&page=125#izdelek) mi je jedini od kog me ne pece lice (a probala sam neutrogenu, alverde, niveu neku i neznam koje jos...) ... kremu (http://www.kozmetika-afrodita.net/content.php?section=nega_obraza&page=126#izdelek) iz acnestop kolekcije ne koristim posto koristim onu kamilica+zeleni caj tako da za kremu neznam
eto :)

Bitchka
25.10.2006., 21:26
hvala, sutra kupujem
inače poznato je da su im proizvodi izrazito blagi , nisu agresivni

hana
25.10.2006., 21:28
meni su super i kreme za tijelo i samponi.
javi kad probas jel ti pase :)

club delicious
25.10.2006., 22:55
jednom sam imala fazu kad sam htjela poludit koliko mi je lice bilo dehidrirano pa sam se na preporuku kozmetičarke morala trackat više puta dnevno kremom. zato sam kupila neku Afroditinu za lice i tijelo, s pšeničnim klicama i bila je jako dobra. Velika padela, kao ona Nivea soft npr. svjetlozelena padela, tamnozeleni poklopac.

A okoločna sa zelenim čajem i kamilicom je prva liga! E sad ću si je opet kupit za po zimi.

Leona81
25.10.2006., 23:02
..koristim bademovu hranjivu (narancasti poklopac) kad mi je lice dehidrirano, a ostalo vrijeme vlazilnu (zeleni poklopac) boje sam navela jer sam par puta fulala po slovima..Slovenci tak to sve slicno zovu :D

inace osjtljivog lica na sve i sva nije bilo nikakvih losih reakcija..Afrodita rules..i odlican je losion za tijelo..mislim da je sa kamilicom..zelena naljepnica, na pumpicu..uopce se ne lijepim nakon njega i fino navlazi kozu..i mljac mirisi!

emergence
25.10.2006., 23:05
..koristim bademovu hranjivu (narancasti poklopac) kad mi je lice dehidrirano, a ostalo vrijeme vlazilnu (zeleni poklopac) boje sam navela jer sam par puta fulala po slovima..Slovenci tak to sve slicno zovu :D

inace osjtljivog lica na sve i sva nije bilo nikakvih losih reakcija..Afrodita rules..i odlican je losion za tijelo..mislim da je sa kamilicom..zelena naljepnica, na pumpicu..uopce se ne lijepim nakon njega i fino navlazi kozu..i mljac mirisi!

da i meni je taj losion prefin:cerek: i ta kremica mi je dosta light i fina...makar mislim da su im proizvodi upravo za relativno nezahtjevnu kožu. i da kunem se u njihovo bademovo ulje:s

Grim
25.10.2006., 23:14
odlican je losion za tijelo..mislim da je sa kamilicom..
...i zeleni čaj? Super mi je :top:
Znači dobre kremice? Šta bi preporučile za kakvu noćnu kremicu za suho lice? Ne mora nužno bit baš noćna, ta bademova hranjiva zvuči ok?

Špranja
26.10.2006., 01:39
Koristim povremeno Afroditinu regenerativnu kremu (narančasta kutija, bijeli poklopac), a frendica koja ima jako suhu kožu, koristi ju stalno, i ne bi ju mijenjala za nijednu drugu. Meni je izvrsna, a mažem svaku večer njome i ruke (isušene, jer ne podnosim rukavice, a možda i genetski...) i onda ih stalno njuškam, jer mi krasno miriše...

sivanad82
26.10.2006., 08:21
ja koristim kamilica+zeleni caj link (http://www.kozmetika-afrodita.net/content.php?section=nega_obraza&page=136#izdelek) vlaľilnu kremu na preporuku kozmeticarke, za moju masno/mjesovitu a dehidriranu kozu je savrsena i sve drugo sta sam probala nije bilo ni blizu

Hvala Hana, kupila sam je (jer imamo isti tip koze) i PREZADOVOLJNA saaaaam!!! Ne samo da me ne pceka, nego mi savrseno odgovara kozi a pri tom fenomenalno mirise. Mirisom me podsjeca na Matiz kremice....
Superiska je stvarno!
Moram probat tu pjenu i ostalo......
A jesi li slucajno problala njihovu hranjivu - isto od kamiice i zelenog caja. Razmisljam se da i nju uzmem.... ide zima.... L*

mikka
26.10.2006., 08:28
Ja imam baš isti slučaj s kožom, i kao što sam gore napisala, hidratantna mi je bila super, pa sam sad htjela za noć probati i hranjivu. Međutim, bila mi je jako premasna i dobila sam par akni, sigurno od nje, tako da sam odustala. Preteška je za masnu kožu. Moj savjet ti je da ostaneš na ovoj koja ti odgovara.

Leona81
26.10.2006., 10:30
da i meni je taj losion prefin:cerek: i ta kremica mi je dosta light i fina...makar mislim da su im proizvodi upravo za relativno nezahtjevnu kožu. i da kunem se u njihovo bademovo ulje:s

...mislis neosjetljivu?
..ja ti imam upravo takvu, svaki dan kad ustanem iz kreveta ceka me iznenadenje..da li cu se taj dan ljuskati ili ne..da li cu bez problema staviti puder ili cu prethodno staviti tri sloja kreme i dobiti dva zivcana sloma...sad dodatno i grijanje pogorsava situaciju..al eto nakon ove kremice malo je lakse..

Leona81
26.10.2006., 10:34
...i zeleni čaj? Super mi je :top:
Znači dobre kremice? Šta bi preporučile za kakvu noćnu kremicu za suho lice? Ne mora nužno bit baš noćna, ta bademova hranjiva zvuči ok?

..aha, zelini caj-kamilica, ne budi lijena isla sam sad procitati u kupaonu :D

..jap, ta sa narancastim poklopcem, bademova, al citam sad i o ovoj od kamilice, takoder hranjiva..al nije tak prevec skupo, pa ako nije ok nije smak Svijeta :)

hana
26.10.2006., 12:49
A okoločna sa zelenim čajem i kamilicom je prva liga! E sad ću si je opet kupit za po zimi.

ja svaki put kad udjem u dm razmisljam uzet ju ili ne. inace okolocno podrucje namazem sa vlazilnom kojom mazem i ostatak lica. imam 21 god i neznam jel mi treba ta okolocno vec ili ne... kad si ti s tim pocela i jel ima razlike kad stavis bas tu okolocnu naspram kad stavis neku obicnu?

Moram probat tu pjenu i ostalo......

pjena je iz te linije za mlade ali meni je super iako nisam vise tako mlada :zubo:

Ja imam baš isti slučaj s kožom, i kao što sam gore napisala, hidratantna mi je bila super, pa sam sad htjela za noć probati i hranjivu. Međutim, bila mi je jako premasna i dobila sam par akni, sigurno od nje, tako da sam odustala. Preteška je za masnu kožu. Moj savjet ti je da ostaneš na ovoj koja ti odgovara.

ista stvar i kod mene, samo sta sam ja tu hranjivu kupila zabunom umjesto hidratantne (vlazilne) ali mi je preteska, mastim se jos vise :flop:

rinica
02.01.2007., 19:35
Da li je netko mozda isprobao one veeelike afroditine sampone (od litre);) ?Kakvi su vam...??

emergence
02.01.2007., 19:46
jesam
srednja zalost. ok su

rinica
02.01.2007., 19:57
A koju si vrstu probala?Cula sam od par ljudi da su ok ;) ...Hm,ma tko bi vise znao

emergence
02.01.2007., 20:00
od čička i jos neki mislim da je kopriva.
meni su u rangu palmolive sampona, ono za nezahtjevnu kosu. meni je zamrse recimo

-ana-
02.01.2007., 20:01
kad smo vec kod sampona:cerek: .... postoji li neki dobar sampon za normalnu kosu? ja vec godinama koristim za suhu kosu.... treba mi neka promjena sad preko zime... :kava:

-ana-
02.01.2007., 20:02
meni je zamrse recimo
eh, to ne volim kod sampona.... :kava:

Kya
02.01.2007., 20:22
kad smo vec kod sampona:cerek: .... postoji li neki dobar sampon za normalnu kosu? ja vec godinama koristim za suhu kosu.... treba mi neka promjena sad preko zime... :kava:

meni je super nivein silky shine, baš je za normalnu kosu

Rock Star
02.01.2007., 21:35

Probaj Baleine. Tak jeftini, a tak mi pomažu! Pogotovo regeneratori.

deedeedee
03.01.2007., 09:47
meni je zakon od afrodite od kamilice. a imam suhu i zahtjevnu kosu.

Merlina
03.01.2007., 23:39
Ako šampon košta 20 kn u njemu je vrijednih sastojaka za 1 kunu. Kad proizvođač ukalkulira sve troškove, pogotovo reklame ne ostane puno za kvalitetu. Upravo sam isprobala ALFAPARF PEARL SHAMPOO i prilično sam zadovoljna. Cijena je 55,00 kn. Probala sam i neke skuplje, najskuplji je bio oko 200 kn i nisu mi bili puno bolji. Ovo je šampon za farbanu kosu. Isto tako probala sam i Panten-neki i otpala mi koža sa vlasišta, ne preporučam ni za živu glavu. Meni se ipak čini da je (barem kod farbane kose) regenerator najvažniji. Trenutno koristim TIGI, košta ali se isplati zlata vrijedi, a tuba koja košta oko 100 kn traje mi barem 6 mjeseci.:top:

mrkvich
04.01.2007., 13:02
Upravo sam isprobala ALFAPARF PEARL SHAMPOO i prilično sam zadovoljna. Cijena je 55,00 kn.

njihov sampon i regic sam koristila prije par godina,tj probala sam ga par pranja...kosa mi je katastrofalno pocela otpadat,bratu isto.
drago mi je da je tebi dobar.

u zadnje vrijeme mi je uzasno tesko naci odgovarajuci sampon za normalnu kosu bez volumena(teska je,gusta,cvrsta).vecina njih mi izaziva uzasno perutanje vlasista i moram se drzati sampona protiv prhuta od kojeg mi kosa :rolleyes: njah,al bar je cista.
zadnji koj sam probala je bio od hauschke za normalnu kosu, osjetljivo vlasiste....kosa mi je imala hebeni volumen,nadignuta,ma super,al nakon 2 pranja peruti koliko oces.

Jump-Jump
05.01.2007., 11:40
Trenutno koristim TIGI, košta ali se isplati zlata vrijedi, a tuba koja košta oko 100 kn traje mi barem 6 mjeseci.:top:

Koji os TIGI-ja?? Mora da imaš kratku kosu?! Moja gusta i poluduga naprosto proždire šampone!!

Lilit
05.01.2007., 11:47
meni su super, probala kamilicu a sad imam brezu i kadulju (ja mislim da je to dvoje) kao za masnu kosu sklonu prhuti, fino mirisi i pase mi, istina miris se ne zadrzi i nakon susenja kose ali sta's

Merlina
05.01.2007., 23:49
Koji os TIGI-ja?? Mora da imaš kratku kosu?! Moja gusta i poluduga naprosto proždire šampone!!
Imam dugu kosu, isušenu i taj mi je regenerator vratio život u nju - zove se Dumb blonde. Istina, svako malo umasiram i neka ulja u kosu prije pranja ili preko noći. Naravno, prirodna.:)

Merlina
05.01.2007., 23:54
njihov sampon i regic sam koristila prije par godina,tj probala sam ga par pranja...kosa mi je katastrofalno pocela otpadat,bratu isto.
drago mi je da je tebi dobar.

u zadnje vrijeme mi je uzasno tesko naci odgovarajuci sampon za normalnu kosu bez volumena(teska je,gusta,cvrsta).vecina njih mi izaziva uzasno perutanje vlasista i moram se drzati sampona protiv prhuta od kojeg mi kosa :rolleyes: njah,al bar je cista.
zadnji koj sam probala je bio od hauschke za normalnu kosu, osjetljivo vlasiste....kosa mi je imala hebeni volumen,nadignuta,ma super,al nakon 2 pranja peruti koliko oces. Evo ja potrošila već više od pola pakiranja i sva je kosa na glavi (a imam je prilično). Čini mi se da su oni ovu liniju tek izbacili pa su i šamponi bolji no što su prije bili. To je pearl šampon, piše da je za suhu i kovrčavu kosu sa sastojcima kašmira i vitamonom E:)

-ana-
06.01.2007., 00:01
moja mama danas kupila dove sampon i regenerator........ nikad nisam imala dove... i to za suhu kosu.... a, lijepo sam joj rekla da mi treba za normalnu.... no, nema veze.... jel netko od vas koristil dove? ja jos nisam isprobala....

Rock Star
06.01.2007., 13:26
moja mama danas kupila dove sampon i regenerator........ nikad nisam imala dove... i to za suhu kosu.... a, lijepo sam joj rekla da mi treba za normalnu.... no, nema veze.... jel netko od vas koristil dove? ja jos nisam isprobala....

Meni je Dove koma.

-ana-
06.01.2007., 14:21
Meni je Dove koma.
probala sam ga-nije mi dobar :zubo:

smjeskica
06.01.2007., 22:58
meni je zamrse recimo
E koji ne mrsi kosu...sta god sam probala petlja :flop:

-ana-
06.01.2007., 22:59
E koji ne mrsi kosu...sta god sam probala petlja :flop:
a kaj si sve probala?

Afrodita
06.01.2007., 23:11
zadnji koj sam probala je bio od hauschke za normalnu kosu, osjetljivo vlasiste....kosa mi je imala hebeni volumen,nadignuta,ma super,al nakon 2 pranja peruti koliko oces.
Imam istu kosu i problem, a vlasište me često zna peckat nakon agresivnih šampona.
Za sada što sam probala savršeno pomaže Kerastase - Dermo Calm šampon. On nije klasičan šampon protiv prhuti već baš za osjetljivo vlasište.

smjeskica
07.01.2007., 00:53
a kaj si sve probala?
nista preskupo...fructis, nivea, dove, palmolive (uzas), johnson's (koma), schauma (cak i nije los) ali imam pretanku dlaku i petlja se, a ne bih da se sisam.

mrkvich
07.01.2007., 15:15
Imam istu kosu i problem, a vlasište me često zna peckat nakon agresivnih šampona.
Za sada što sam probala savršeno pomaže Kerastase - Dermo Calm šampon. On nije klasičan šampon protiv prhuti već baš za osjetljivo vlasište.

meni je dobar ducray-elution sampon za osjetljivo vlasiste, koristim ga uz squaphane (protiv prhuta). nis,probat cu to neko vrijeme tek tolko da mi se regulira i popravi vlasiste, pa cu probat onda neki drugi...

rinica
10.01.2007., 20:01
Ma nemama pojma,zbombardirani smo kontradiktornim informacijama glede tih sampona...Kao oni tipa Dove,Fructis,Elseve,Nivea...navodno nisu bas ok jer sadrze puno silikona koji cine kosu kratkorocno mrak,ali problem nastaje nakon nekog vremena njihovog koristenja...
Tak da si mislim da su mozda ovi jednostavnijeg sastava bolja opcija...
Al opet,tko sam ja...:) ;)

rinica
10.01.2007., 20:04
Zaboravih napisati da sam kupila u dm-u Afroditin (1L) od kamilice+biotin i ne cini mi se los uopce....bar zasad
A cijena mu je i vise nego prihvatljiva- 23,90 kn:cerek:

Lilit
11.01.2007., 00:19
meni je kamilica malo "preslaba" ali zato breza&kadulja kao sto rekoh prije :top:

-ana-
11.01.2007., 00:25
meni se kosa u zadnje vrijeme dosta masti... :tuzni: valjda od vremena.

Miss Poison A.
12.01.2007., 10:48
Ja imam farbanu kosu u tamno smeđu nijansu, a prije toga sam imala i pramenove i svašta. Baš sam ju izmučila.
A od šampona sam isprobala valjda sve moguće,od regeneratora također.
Najbolji šampon mi je Vichy dercos... nema boljeg. Onaj žuti za suhu kosu.
Samo ga nema baš previše a cijena 80 kn. Kome nije puno preporučam. :top:
Budući da mi je frizerka dobra prijateljica,pitala sam nju kako da nahranim kosu. Ona u svom salonu koristi Keune a preporučila mi je Loreal preparate. Rekla je da za kosu nema boljih. I Vichy je Loreal zapravo jel. :)
I kupila sam si crveni regenerator za obojenu kosu i ŽUTU ELSEVE masku za kosu. Nikad nisam imala ništa bolje. Kosa mi je tolko nahranjena,lijepo pada... evo sad cu kupit treće pakovanje te maske. Samo treba redovito hranit kosu. I ona mi je rekla da od maske nema koristi ako se ne korisit pravilno. Treba poslije pranja umasirati masku u kosu i zavezati kosu toplim ručnikom.. sa radijatora recimo. I ostaviti tako kosu u toplom ručnika najmanje 10 min. Bez obzira šta piše na kutiji 3 minute ili neznam šta. I od kad tako radim, preporod. Sad korisrim ta 3 proizvoda stalno i hvala Bogu nemoram više stalno isprobavati nešto novo i muciti kosu.

Možda si čak nabavim Loreal pakung iz Profesionalne linije, pa ako je tko imao neka kaže kakav je. :kiss:

Rock Star
12.01.2007., 11:00
Meni je u zadnje vrijeme super Vichy protiv ispadanja jer jako vlaži kosu i uopće mi nije ko slama od njega. Inače nije pomogao protiv ispadanja, ali za regulaciju suhoće je pet plus!

dendarii
12.01.2007., 11:15
evo da podijelim svoja iskustva. imam zaje... kosu. tanka je, a teška tak da se objesi. normalna je do suha (sad i do masna od kad sam se kanirala),ali mi je vlasište osjetljivo-čim je agresivniji šampon ili ak mi ne paše odmah dobijem perut, ali onu ogromnu-cijele krpe, kojeg se dugo ne mogu riješiti.

probala sam svakakve šampone-skoro sve lush-eve, skoro sve iz dm-a i zaključak je slijedeći. pašu mi oni što nisu agresivni i koji nemaju slilikone, dakle najjednostavniji mogući bez specijalnih dodataka-fitoval protiv ispadanja je jako dobar, receptovi nisu loši (pogotovo onaj protiv ispadanja, al za masnu nije dobar-dragi je masan), ali najbolji do sada su definitivno oni od elements-a (ko rvacki laš)-dragom sam uzele od koprive za masnu kosu i presretan je, a sebi neki voćni mango i nešto za suhu kosu i ja sam prezadovoljna. i fakat su jeftini-300ml je 8,5kn!! ja ih još razrijedim-ne zato kaj sam škrta, nego se bolje pijeni i manje je agresivan tako, lakše ga se nanosi kad je rjeđi. sad sam kupila nekakav od morskih minerala za oštećenu kosu isto od elementsa i nije mi wow, al je prosječan. kupila sam i alverdeove-neki za tanku kosu od kane i masline-nije loš, poslije ne treba regenerator jer ne petlja kosu, al je malo teži-brže mi se zmaže kosa nego od elementsa, sa time da ja ne stavljam gelove, pjene i sl. stvari.

dragi je koristio taj dercos za masnu kosu i u životu nisam vidjela agresivniji šampon!! imao je tako crveno tjeme, onako bolesno i iziritirano, a još uvijek je bio masan.

zato mi je bilo ovo zanimljivo za afrodita šampone jer imam utisak da bi mogli biti oke (ostale afroditine stvari su oke), al mi je bedasto kupiti litru i da mi nije dobar. imam već previše šampona s kojima veste perem, a i vrijeme je takvo da neću još dugo veste nositi.

aina_mo
14.01.2007., 15:37
vec par godina koristim afroditinu koprivu, em sto fino mirise, uvelike sam se rijesila peruti

Barica
14.01.2007., 16:46
ali najbolji do sada su definitivno oni od elements-a (ko rvacki laš)-dragom sam uzele od koprive za masnu kosu i presretan je, a sebi neki voćni mango i nešto za suhu kosu i ja sam prezadovoljna. i fakat su jeftini-300ml je 8,5kn!!

di toga ima? ja sam pretrazila cijeli dm u imortaneu na iblerovom i nisam nasla

maity
14.01.2007., 19:10
di toga ima? ja sam pretrazila cijeli dm u imortaneu na iblerovom i nisam nasla

nema ti to u dm-u vec u praskoj vec blizu trga i na glavnom kolodvoru - u liniji gdje je mcdonalds, al s druge strane - odmah kod one parfumerije - valjda sam dobro objasnila :) . to je bas njihov ducan.

Barica
14.01.2007., 19:35
nema ti to u dm-u vec u praskoj vec blizu trga i na glavnom kolodvoru - u liniji gdje je mcdonalds, al s druge strane - odmah kod one parfumerije - valjda sam dobro objasnila :) . to je bas njihov ducan.

hvala. bas cu otic vidjeti:)

rinica
25.01.2007., 20:29
Evo da i ja podijelim iskustvo s vama glede Afrodita-kamilica sampona...Sve u svemu cini mi se da je ok,dosta blag ali temeljito cisti i cini mi se nije prepun silikona i ostalih gluposti....Jos kad se cijena uzme u obzir....ma mrak:p :s

Labinčica
02.02.2007., 00:21
Bok evo pred par dana odem do moje kozmetičarke da mi nakon dvije god očisti lice jer mi je koma i ono super očisti, predloži mi neke kreme,ali ona mi kaže da kupim hydro Control hidratantna krema anti-wrinkle. LJudi to je protiv bora ali ja biser t nisam odmah skužila tek kad sam otišla na afroditinu stranicu,imam tek 24god.Zar nisam premlada da to koristim? To je ona nova krema ¸plus 50 pa nemam ja 50 god

-ana-
02.02.2007., 00:59
ja sam dosta dugo koristila od afrodite kamilica-zeleni caj. bila mi je odlicna.
i evo, dosla je zima, pa mi vise ne odgovara..... tako da sam pri zadnjoj kupovini uzela kremu drugog proizvodjaca.....ali vratit cu se na afroditu na proljece, pa cemo vidjet.:E

lianne
02.02.2007., 01:28
Bok evo pred par dana odem do moje kozmetičarke da mi nakon dvije god očisti lice jer mi je koma i ono super očisti, predloži mi neke kreme,ali ona mi kaže da kupim hydro Control hidratantna krema anti-wrinkle. LJudi to je protiv bora ali ja biser t nisam odmah skužila tek kad sam otišla na afroditinu stranicu,imam tek 24god.Zar nisam premlada da to koristim? To je ona nova krema ¸plus 50 pa nemam ja 50 god
ma puisti to..one promoviraju ono za sto su placene,onog tko im je sponzor i s cijim proizvodima rade...
:nono:ne slusati kozmeticarke..slusaj sebe ili eventualno doktore kad je rijec o kozi..
ovako samo pumpas postotak nekim kozmeticarkama za koje je evidentno da ni ne znaju sta promoviraju :rolleyes:

Rock Star
02.02.2007., 11:32
Al fakat, kad treba početi s kremama protib bora? Ja imam 22 i nekak mi se čini da bi trebala jer sam uočila jednu boru, što me čudi jer genetski nemam predispoziciju za to, mama s 50 nema skoro niš bora (osim podočnjaka jer malo spava), ali, ak mi zaista i treba, koja je najbolja? Nejdem dermatologici jer mi uvijek preporuči neku skupu kremu od koje nemam neke velike koristi, pa poslije samo plačem za lovom bačenom u vjetar, tj. u nečiji novčanik... Preporuke, molim!

Samantha
02.02.2007., 14:11
Trenutno koristim Afrodita karotin hidratantnu i mogu reci da odavno nisam imala bolju kremu,a vjerujte mi isprobala sam ih bas dosta,cak i onih od 100 eura...al ova daleko prednjaci nad svima.
Nije masna,a tako nahrani moju mjesovito dehidriranu kozu....ma divota.
Isto tako okolocna iz iste linije je super.

lianne
02.02.2007., 14:46
Al fakat, kad treba početi s kremama protib bora? Ja imam 22 i nekak mi se čini da bi trebala jer sam uočila jednu boru, što me čudi jer genetski nemam predispoziciju za to, mama s 50 nema skoro niš bora (osim podočnjaka jer malo spava), ali, ak mi zaista i treba, koja je najbolja? Nejdem dermatologici jer mi uvijek preporuči neku skupu kremu od koje nemam neke velike koristi, pa poslije samo plačem za lovom bačenom u vjetar, tj. u nečiji novčanik... Preporuke, molim!

kazu strucnjaci nakon 25...:zubo:

Lilit
09.03.2007., 17:52
jel mi moze neko rec di ima za kupit afrodita prizvoda koji koriste u kozmetickim salonima, dakle mislim na kreme koje su svi kazu bolje kvalitete od onih koje se prodaju u dm s istim imenom.
navodno nesto kod trga pa neka ulicica negdje nesto?
pliz ako neko zna :moli:

pinkday
11.03.2007., 19:20
Trenutno koristim Afrodita karotin hidratantnu i mogu reci da odavno nisam imala bolju kremu,a vjerujte mi isprobala sam ih bas dosta,cak i onih od 100 eura...al ova daleko prednjaci nad svima.
Nije masna,a tako nahrani moju mjesovito dehidriranu kozu....ma divota.
Isto tako okolocna iz iste linije je super.

jesu to kremice za 35+? meni tako nešto treba. i ja imam mješovitu kožu a sada je dehidrirana. jesu ti barem malo smanjile borice? ako jesu, kupujem!!!!! kolko koštaju?
pozz:)

finky
01.05.2007., 16:45
koristila sam mlijeko s bademom i jako mi se dopalo... brzo se upija a koža ostaje fino mekana i hidratizirana... mogla bih ponovno to kupiti kad potrošim ovo koje sad imam... super je ambalaža od 400 ml...

finky
01.05.2007., 16:46
ima li koja iskustva sa šamponom kamilica/biotin? je li blag?

patientia
01.05.2007., 16:46
Mirise li po karbofiksu?

finky
01.05.2007., 16:48
e sad, meni je miris blag i zbilja mi se sviđa... kad sam mirisala uljni gel za tuširanje, dragi je rekao da miriše po karbofiksu... i zbilja ima malo neugodniji miris... ali meni mlijeko nije tako mirisalo

Cigarette Smoker Fiona
01.05.2007., 16:52
jel probao netko onu novu aloe kolekciju? trazim u dmu, ali ili sam ja corava ili oni to nemaju! :confused:

patientia
01.05.2007., 16:53
Super, onda mogu probati mlijeko.

mousse od čokolade
01.05.2007., 16:54
kamilica/biotin.. jako blag. fin miris.. podsjeca me na sampone iz 80ih po mirisu - kad su svi isto mirisali. ali blag, pogodan za cestu upotrebu..daje kosi sjaj..eto :)

finky
01.05.2007., 16:58
kamilica/biotin.. jako blag. fin miris.. podsjeca me na sampone iz 80ih po mirisu - kad su svi isto mirisali. ali blag, pogodan za cestu upotrebu..daje kosi sjaj..eto :)

ne iritra vlasište? nakon propalog alverdea vraćam se balei med 5.5, ali mi je palo na pamet isprobati ovaj ako ne iritira vlasište...? budući da ima 1000 ml, ako mi ne bude odgovarao, morat će ići mami :)

mousse od čokolade
01.05.2007., 16:58
Evo: Afrodita Bademov uljni gel za tuširanje za suhu kožu: bademovi proteini 0,1% ; uljni kompleks 3%
sastojci: aqua, sodium laureth sulfate, coco glucoside, glyceryl, oleate, PEG-7 Glyceryl Cocoate, Cocamidopropyl Betaine, Sodium Chloride, Panthenol, Propylene Glycol, Polyquaternium-10, Hydrolyzed Sweet Almond Protein, Parfum Sodium Hydroxide, Methylchloroisothiazolinone, Methylisothiazolinone, Hexyl Cinnamal, Amyl Cinnamal, Butylphenyl Methylpropaniol

mousse od čokolade
01.05.2007., 16:59
ne iritra vlasište? nakon propalog alverdea vraćam se balei med 5.5, ali mi je palo na pamet isprobati ovaj ako ne iritira vlasište...? budući da ima 1000 ml, ako mi ne bude odgovarao, morat će ići mami :)

meni stvarno ne iritira.. a osjetljiva sam ko trogodisnja curica :D sad ne znam koji da balzam koristis..
ali sampon ko sampon je super. lako se ispire - sto mi je isto full bitno, a ne da se onako "zakelji" za kosu pa da ga ispirem 3 sata...

finky
01.05.2007., 17:01
Super, onda mogu probati mlijeko.

nadam se da će ti odgovarati... ja sam ga prestala koristiti jer sam se prebacila na avon care kad sam dobila 2 boce, isto od 400 ml... mislim da u afroditi ima parabena ali se ne sjećam točno... no, meni je baš odogvarao...

finky
01.05.2007., 17:06
meni stvarno ne iritira.. a osjetljiva sam ko trogodisnja curica :D sad ne znam koji da balzam koristis..
ali sampon ko sampon je super. lako se ispire - sto mi je isto full bitno, a ne da se onako "zakelji" za kosu pa da ga ispirem 3 sata...

probat ću ga! sad sam pri kraju s nesretnim alverdeom i idući tjedan ću kupiti ovaj... što se tiče balzama, koristim onaj gliss kur leave in što se našprica na kosu i od toga mi se tjeme ne iritira... doduše, jučer sam kupila balein regić od breskve da ga isprobam, ali budući da balzam ne nanosim cijelom dužinom kose ne bojim se iritacija od njega... šampon je kod mene ključan zbog masažice prilikom pranja

patientia
01.05.2007., 17:17
Evo: Afrodita Bademov uljni gel za tuširanje za suhu kožu: bademovi proteini 0,1% ; uljni kompleks 3%
sastojci: aqua, sodium laureth sulfate, coco glucoside, glyceryl, oleate, PEG-7 Glyceryl Cocoate, Cocamidopropyl Betaine, Sodium Chloride, Panthenol, Propylene Glycol, Polyquaternium-10, Hydrolyzed Sweet Almond Protein, Parfum Sodium Hydroxide, Methylchloroisothiazolinone, Methylisothiazolinone, Hexyl Cinnamal, Amyl Cinnamal, Butylphenyl Methylpropaniol

Proteini u kozmetici su marketinski trik, oni se ne mogu ugraditi u kozu ili kosu, nego vezu vodu kao i svaki drugi humektant. Gel sadrzi blage tenzide, zgusnjivace i emolijente, jos neke humektante... Polyquaterniumi smanjuju staticki elektricitet u kosi i pomazu ju raspetljati, ne znam koja je njihova svrha u gelu za tusiranje. Sadrzi konzervanse (methylisothiazolinone i methylchloroisothiazolinone se smiju koristiti jedino u proizvodima koji se ispiru jer iritiraju kozu) i dosta parfema i drugih sastojaka za miris (koji takodjer iritiraju kozu). Ne znam sto smatraju uljnim kompleksom. Mozda ester glyceryl oleate...

patientia
01.05.2007., 17:20
nadam se da će ti odgovarati... ja sam ga prestala koristiti jer sam se prebacila na avon care kad sam dobila 2 boce, isto od 400 ml... mislim da u afroditi ima parabena ali se ne sjećam točno... no, meni je baš odogvarao...

I ja imam Avon care losione. Parabeni mi ne smetaju, ima puno gorih sastojaka, pa radije njih izbjegavam.

finky
01.05.2007., 17:34
sad sam off topic, ali ja imam onaj fito-firming complex i zbilja je odličan... mislila sam izbjegavati parabene, ali kad mi je taj losion tako dobar i fin, odlučila sam zanemariti parabene u njemu :cerek:

-ana-
01.05.2007., 17:49
od afrodite sam dosta dugo koristila kremu za lice-kamilica/zeleni caj. dobra mi je bila, ali mi je s vremenom dosadila-miris uglavnom. imaju odlicni losion od aloe vere - malo je presuhi, ali sve u svemu odlican za ljeto, jer super hladi.

(mislim da je razlog povoljnih cijena jeftinija ambalaža - npr. kreme za lice su u laganim plastičnim kutijicama, a ne u staklenim teglicama, itd.)
a s ovim se slazem.

mousse od čokolade
01.05.2007., 17:50
dakle..od afrodite imam kremicu za ruke, kremicu od kamilice za oko ociju, obicnu od kamilice (al ju ne koristim vec neko vrijeme, iako je cisto ugodna i fina), gel za tusiranje od badema, imala i sampone od kamilice i cicka, + imam losion za tijelo koji koristim vecinom ljeti zato jer hladi - Aloevera vlažni losion za tijelo - zbog aloe ima taj ice effect i super je nakon suncanja.. jako sam zadovoljna s njim :cerek:

uglavnom..sto god sam nabavila do sad od afrodite, sa svim sam bila zadovoljna.

finky
01.05.2007., 17:53
krema za lice od kamilice - je li gusta ili onako vodenastija, lako razmaziva?

-ana-
01.05.2007., 17:57
krema za lice od kamilice - je li gusta ili onako vodenastija, lako razmaziva?

lako se razmaze i lagana je.

mousse od čokolade
01.05.2007., 18:08
imas onu koja se lako razmaze (to je kao vlažilna - hidratantna) i imas masniju (to je nourishing)

bistra
01.05.2007., 19:26
Mirise li po karbofiksu?
miriši, miriši...:rofl:
ali, nema veze, opraštam:zubo: , pošto je to mlijeko za tijelo naprosto genijalno!
toplo preporučam još i gel za tuširanje od kamilice i piling od cerkopije, koji nije baš svrsishodan kao piling (ja volim grublje:D ), ali je super za svakodnevno tuširanje.

littlefoot78
01.05.2007., 20:28
Piling od badema mi je super! Nije preagresivan, a opet je učinkovit! :cerek:

Btw., možete mi preporučit neki Afroditin šampon za kosu? (Kosa masna a vrhovi suhi :cry: ) Please please!

ciganche
01.05.2007., 20:53
Btw., možete mi preporučit neki Afroditin šampon za kosu? (Kosa masna a vrhovi suhi :cry: ) Please please!

i meni i meni!!!! :moli:

Našla sam u dm jedan beeečki mislim da ima po litre u njemu. Jel valja šta?

mrcika
01.05.2007., 20:56
jel probao netko onu novu aloe kolekciju? trazim u dmu, ali ili sam ja corava ili oni to nemaju! :confused:

To je nova kolekcija i kaze mi zena u dm-u da ju jos nisu dobili i kao ovaj tj treba doci! Ja bi kupila hidratantnu kremu za lice!

Cigarette Smoker Fiona
01.05.2007., 21:12
i ja! :) zato me bas zanima. ak kupis prije mene obavezno javi dojmove. ;)

littlefoot78
01.05.2007., 21:28

Nema je u dm-u, bar za sada, ali sam je neki dan vidjela u Afroditinom dučanu.

Blu11
01.05.2007., 22:00
Nema je u dm-u, bar za sada, ali sam je neki dan vidjela u Afroditinom dučanu.

Nisam pojma imala da imaju dućan. A di to? :)

Btw, ono ulje za kosu čičak je bleh, hrpa parafina i jak miris, nikad ga isprat...:zubo:

Lilit
01.05.2007., 22:42
meni je odlican sampon breza i kadulja, pise da je za masnu kosu i vlasiste s peruti... ja sam prije kupovala sampone za masnu ali mi se od njih onda stvarala perut tako da je ovaj super

mousse od čokolade
01.05.2007., 23:05
kod Trga.. tamo kod Dolca/prolaza Harmice..

littlefoot78
03.05.2007., 21:02
Da li je tko koristio njihove maske za lice? Kakve su?

ANTI
03.05.2007., 21:15
Ja i to maloprije. Prvo peeling od badema, a onda ista takva maska. Zadovoljna. No, kako volim mijenjati, kad ju potrošim probat ću nešto drugo.

patientia
03.05.2007., 21:30
Prije puno godina imala sam njihovu masku od kadulje za problematicnu kozu, tj. dali su mi tester. Kad sam ju odlucila kupiti, vise je nigdje nije bilo :(

Blu11
03.05.2007., 22:11
Ja uzela regenerator med/badem - fino... :)
Nema silikona, samo mineralnog ulja al nema veze.

thanks na adresi, mousse. :kiss: Na stranici sam vidjela samo Kaptol centar, a ne jaše mi se do tamo.

Esni
03.05.2007., 22:25
Ja sam jedanput uzela afroditinu kremu za oko ociju i nije mi se svidla.Pekle su me oci od nje!

patientia
03.05.2007., 23:27
Vesnic, koju kremu? Mozda zeleni caj i kamilica?

Kya
03.05.2007., 23:28
koristim kremu za oko očiju kamilica i zeleni čaj i ok je, ali ništa posebno

Ava Adore
03.05.2007., 23:32

Osim ovog na Trgu ima i dućan kod Baschiere na Horvaćanskoj

Esni
04.05.2007., 09:47
Vesnic, koju kremu? Mozda zeleni caj i kamilica?

nemam pojma,ima god dana od tog!Al me pekle oci uzas.I suze mi isle!!

ciganche
04.05.2007., 14:32
meni je odlican sampon breza i kadulja, pise da je za masnu kosu i vlasiste s peruti... ja sam prije kupovala sampone za masnu ali mi se od njih onda stvarala perut tako da je ovaj super

jel to onaj ogromni šampon od po litre??? koliko ti kosa izdrži nakon njega? Meni inače jedva dva dana

nikit@
04.05.2007., 16:58
probao netko ovu kremu? http://www.kozmetika-afrodita.com/content.php?section=se_nega_obraza&page=1757#izdelek
vidim da se reklamira po novinama

mousse od čokolade
04.05.2007., 17:14
ja sam imala tester od te.. al posto je anti-age, natrackala sam ju samo na vrat - i nis, onak fino mirisi

anything but angel
04.05.2007., 18:55
kamilica/zeleni čaj hidratantna krema!!!:s :s :cerek: :cerek: najbolja krema ikad - bar za mene!

Cecropia gel - najbolji u uklanjanju celulita i centimetara - koristim ga već 3 godine!:top:

linija za sunčanje - odlična!:top: isto ju koristim godinama! prekrasno miriše, antialergijska je, koža je prekrasna nakon nje! osobito volim njihov losion nakon sunčanja!:cerek:

mlijeka i losioni za tijelo - odlični! velika pakiranja, a jako prihvatljive cijene! divno se razmazuju i hrane kožu.

sve u svemu, jako sam zadovoljna njihovom kozmetikom. zapravo, prezadovoljna! jako je kvalitetna i više nego prihvatljiva cijenom...:)

anything but angel
04.05.2007., 19:00
ja sam imala tester od te.. al posto je anti-age, natrackala sam ju samo na vrat - i nis, onak fino mirisi

pa to što je anti-age ti ne može naštetiti, dapače! to samo znači da štiti kožu od slobodnih radikala, hrani i vlaži kožu te spriječava nastanak borica i ima zaštitni faktor!
nisam ju probala, no mislim da je ovo odlična krema, bar po sastojcima, a i "karakteristikama" (:rofl: ko da govorim o autu :zubo: ). inače te kreme za mješovitu/masnu, malo problematičniju kožu, dosta isušuju lice i često nemaju zaštitni faktor, pa zapravo na duge staze uzrokuju bore i isušivanje lica, a ova mi zvuči baš dobro.. samo nisam ju vidila u dm-u i ostalim dućanima, tako da ju je vjeerojatno moguće kupit samo u njihovom specijaliziranom dućanu - razuvjerite me ako sam u krivu..:zubo:

anything but angel
04.05.2007., 19:08
Da li je tko koristio njihove maske za lice? Kakve su?

moja frendica koristi neku njihovu od čajevca za problematičnu kožu i prezadovoljna je..

mousse od čokolade
04.05.2007., 19:24
pa to što je anti-age ti ne može naštetiti, dapače! to samo znači da štiti kožu od slobodnih radikala, hrani i vlaži kožu te spriječava nastanak borica i ima zaštitni faktor!
nisam ju probala, no mislim da je ovo odlična krema, bar po sastojcima, a i "karakteristikama" (:rofl: ko da govorim o autu :zubo: ). inače te kreme za mješovitu/masnu, malo problematičniju kožu, dosta isušuju lice i često nemaju zaštitni faktor, pa zapravo na duge staze uzrokuju bore i isušivanje lica, a ova mi zvuči baš dobro.. samo nisam ju vidila u dm-u i ostalim dućanima, tako da ju je vjeerojatno moguće kupit samo u njihovom specijaliziranom dućanu - razuvjerite me ako sam u krivu..:zubo:

ma da? a ja ti se jako bojim s tim kremama.. cim ima u sebi nesto "za zatezanje" pece me lice za poludit.
hmmm..moguce da ima samo u ducanu - ali znas kaj, mislim da sam ju danas vidla u getrou? prckala sam nesto po njihovim proizvodima, a bome imaju dosta od afrodite..

metix
04.05.2007., 21:23
i meni i meni!!!! :moli:

Našla sam u dm jedan beeečki mislim da ima po litre u njemu. Jel valja šta?

isti problem s masnom kosom.. Ima li rješenja???

Maisie
04.05.2007., 21:36
Imam neku kremu za kosu. Kako mi je došla skoro do kraja, a bila je u onoj tubi kao, prebacila sam ostatke u neku kutijicu pa ne znam kako se zove :o
Miris kokosa, zeleno-bijela ambalaža. Poprilično intenzivan miris koji naravno ne osjetim jer se naviknem, ali drugi osjete i ne samo u kratkom vremenskom i prostornom intervalu. To mi se ne sviđa :(
Sviđa mi se miris kose, dečko veli da njemu smrdi :( pa se bojim da i drugima u biti smrdi :D

Ne znam bi li ju opet uzela. Sve mi se čini da hoću, makar za po doma nosit :D

P e t r a
05.05.2007., 02:02
linija za sunčanje - odlična!:top: isto ju koristim godinama! prekrasno miriše, antialergijska je, koža je prekrasna nakon nje! osobito volim njihov losion nakon sunčanja!:cerek:

I meni je super krema za suncanje sa faktorom 20 i mlijeko poslije suncanja. Super mirise.. :cerek: I nisam pocrvenila!

Inace jos koristim njihov sampon od koprive i stvarno mi pase!

U Mercatora ima za kupit ja mislim skoro sve ove sampone sto su naveli na svojoj stranici, ako koga zanima..

Blu11
05.05.2007., 11:27
I meni je super krema za suncanje sa faktorom 20 i mlijeko poslije suncanja. Super mirise.. :cerek: I nisam pocrvenila!

Inace jos koristim njihov sampon od koprive i stvarno mi pase!

U Mercatora ima za kupit ja mislim skoro sve ove sampone sto su naveli na svojoj stranici, ako koga zanima..

P e t r a, koji od koprive? Ja imam onaj klasični kopriva + pantenol prozirni - sad s njim perem veš. Elektrizira mi kosu ful.:eek:
Koji ti koristiš?

Lilit
05.05.2007., 13:07
jel to onaj ogromni šampon od po litre??? koliko ti kosa izdrži nakon njega? Meni inače jedva dva dana

ma meni od svakoga izdrzi dva tri dana, mislim moze i duze ali onda to vise nije nikakva frizura.
ali super mi je taj sampon jer inace od svih za masnu kosu dobijem prhut a od ovog ne, i bas pise da je za masnu kosu i vlastiste s prhuti. fino mirisi, jeftin je...meni pase.

stijena
05.05.2007., 13:12
imam kremu za lice kamilica zeleni čaj, tekstura je lagana, razmaziva ali ukupan dojam- ništa posebno!! potrošit cu je do kraja,ali ne namjeravam ponovo kupiti

Andjelcic
05.05.2007., 13:13
super je pjena s kamilicom i vlazilna krema kamilica&zeleni caj. pjena s cajevcem nije losa, ali je na dulje staze preagresivna, koza mi se perutala od nje.

emergence
05.05.2007., 13:31
briljantin za kosu-smrdi i zamasti
ulje za tuširanje-velika boca, nije bas jako uljno ali čisto solidno
losioni za tijelo-bademov je jako hranjiv, aloe vera jako rijedak i hladi(idealan poslije depilacije) a moj favorit je kamilica zeleni-čaj
mlijeko za lice kamilica&zeleni čaj-KATASTROFALNO LOŠE, ne kupovati
maska za kosu od pšeničnih proteina-jako dobra
regenerator od grozdja-loš, smrdi
šampon od koprive-najjednostavnija vrsta šampona u rangu onih s placa za 8kn ali ok je tu i tamo i za normalnu kosu
regenerator od trava-zeleni je, jako mi se svidja ima ga brdo a fino kosu nahrani
ulje od badema-super za skidanje šminke
čičkovo i orahovo ulje za kosu-jaaaaako loše, nikak se ne mogu isprati i u potpunosti su umjetna

mislim da je to sve kaj sam probala...moram se jos sjetiti:zubo:

Andjelcic
05.05.2007., 13:33
e da, losion za tijelo kamilica&zeleni caj je dobar.

emergence
05.05.2007., 13:36
sve u svemu imaju prosječne do solidne proizvode. oni grozni su ipak u manjini.

ništa nemaju što me baca s nogu:zubo:

doduše mislim da imaju odlične profi proizvode ali oni imaju i dosta višu cijenu

-ana-
05.05.2007., 14:28
e da, losion za tijelo kamilica&zeleni caj je dobar.

odlican losion za osjetljivu kozu. :s

P e t r a
05.05.2007., 17:46
P e t r a, koji od koprive? Ja imam onaj klasični kopriva + pantenol prozirni - sad s njim perem veš. Elektrizira mi kosu ful.:eek:
Koji ti koristiš?

Da, taj koristim i nije mi kosa elektrizirana, osim kad je bura :) Tada je valjda svima elektrizirana :) Imas od koprive i biotina, jesi taj probala? Ima ga u dm-a. Meni je bolji ovaj klasicni, jer mi se od ovoga nekako masti kosa..

mousse od čokolade
05.05.2007., 18:39
meni je frendica rekla da su afroditini samponi prije par godina bili puno bolji, da su sad poceli stavljati neke dodatke u njih koje prije nisu.. kao npr. te novotarije s biotinom.

Blu11
05.05.2007., 19:32
šampon od koprive-najjednostavnija vrsta šampona u rangu onih s placa za 8kn ali ok je tu i tamo i za normalnu kosu
čičkovo i orahovo ulje za kosu-jaaaaako loše, nikak se ne mogu isprati i u potpunosti su umjetna

Potpisujem ovo dvoje, posebno ulja. :) Skoro čisto parafinsko ulje i smrdi.:zubo:
btw, izbjegavajte i ona Olival ulja za kosu.

Cigarette Smoker Fiona
03.06.2007., 10:16
probala dvodijelnu masku za vlazenje (onu sa dva jastucica, maska + piling). preeeedobra je!! :cerek: :cerek:
maska stvarno vidljivo hidratizira i ne iritira kozu, a i piling je genijalan! sitne, ali nepravilne cestice koje stvarno temeljito ciste, a savrseno su njezne. uz sve to jos i mirisi. obozavam i taj piling i tu masku, genijalna stvar! :cheer:

gljivek
03.06.2007., 10:45
meni je super ovaj gel protiv celulita s cimetom..ja nemam celulit ali mi je od toga koza preeeeglatka i meka...to mi je super! :top:

herecgovka-zg
03.06.2007., 10:46

:

zasto lose???? meni je njihovo orahovo najbolje! i lijepo mirisi! koje ti orahovo koristis??

Blu11
03.06.2007., 11:00
Ja imam čičkovo ulje njihovo, smrdi užas. Čak sam dodavala eteričnih ulja unutra ali nema šanse da išta ubije taj miris. I masno je grozno.:mad:

Vjerojatno ima 5% čičkovog ulja, ostalo sve parafinsko ulje. Bleh! :rigo:

Saireen
03.06.2007., 11:19
btw, izbjegavajte i ona Olival ulja za kosu.

imam olival ulje od avokada, preefino miriši i odlično je. koje si ti probala?

herecgovka-zg
03.06.2007., 12:21
ma olival je uzas..... koje orahovo je najbolje onda??

Blu11
03.06.2007., 19:17
imam olival ulje od avokada, preefino miriši i odlično je. koje si ti probala?

Orah (mislim) i avokado. Meni se nikako ne sviđaju mirisi. Avokada imam punu bočicu, pa ako si u Zg poklanjam sa zadovoljstvom.:zubo:

Imam i Olival ulje od badema za kosu/kožu/nokte, ali to je ok - nema parafina, samo bademovo ulje i vitamin E. I nema mirisa.:p

herecgovka-zg, ne znam za orah ali meni je kokosovo ulje sveti gral za kosu (uz maslinovo ofkors). Imaš u Aromatici 100 ml 24 kn.;)

Saireen
03.06.2007., 20:33
gdje je ta aromatica?

herecgovka-zg
03.06.2007., 20:45
jel to iz aromatice ima parafina?

Blu11
03.06.2007., 22:20
Aromatica je u staroj Vlaškoj, bliže trgu.
Nema parafina, samo kokosovo ulje. ;)

snjoxi
04.06.2007., 11:49
jel tko koristio kremu za lice za osjetljivu kozu sa kamilicom i zelenim cajem?
kremica je super.

vlale
04.06.2007., 12:28
kremica je super.

meni je bila užas, lice mi se od nje počelo perutati, nakraju sam je bacila, a okoločna od zelenog čaja mi je produbila i to znatno one sitne smiješne borice (tj. borice od smijeha), kad sam ju prestala koristiti i borice su se povukle

užas i groza

patientia
16.06.2007., 11:30
Imam osjetljivo vlasiste. Je li neki od Afroditinih sampona jako blag? Bojim se konzervansa methylisothiazolinone-a i methylchloroisothiazolinone-a, oni iritiraju kozu, pa se smiju koristiti samo u proizvodima koji se ispiru (u gelovima za tusiranje ih ipak dobro podnosim). Takodjer, cini mi se da su ti samponi dosta parfumirani. Gledala sam sastav, od tih litrenih sampona Alkaloidovi su dosta losi (imaju konzervans formaldehid koji opako iritira kozu), Saponiini (Fruttella, tako nesto) mi se cine ok, a najbolji mi se cini Konzumov Standard kojem ne pise proizvodjac (slicno Saponiinom samponu, samo manje parfumirano).

chichita
16.06.2007., 11:47
koristila sam afrodita šampon protiv peruti, intenzivni, što se mjesec dana koristi i riješila sam se peruti (ja ju inače nisam imala nego sam ju od palmolive šampona dobila) ali kosa mi je presuha, sad ju liječim raznim maskama da se oporavi...

patientia
16.06.2007., 11:58
Uh, onda to otpada. Moja kosa je suha osim par cm uz vlasiste.

andrej_friz
16.06.2007., 12:26
Možda bi te to zadovoljilo....

http://www.intercosmoonline.com/GetFile.aspx?aliaspath=%2f_Images%2ftrattamento%2f 00-comfort-linea_jpg

http://www.intercosmoonline.com/GetFile.aspx?aliaspath=/_Images/trattamento/popup/TEST-LINEA_comfort_jpg

Sastoji se uglavnom iz morskih algi i navodno posle 30 dana 100% garantira rezultat.... i neče ti dodatno izsušiti kosu... :)

patientia
16.06.2007., 12:31
Gdje se moze kupiti kod nas? Ne znam talijanski, a sastav ne uspijevam naci.

andrej_friz
16.06.2007., 12:38
.... pronašao sam nešto... možda če biti bolje nego Ita. ;).... ne znam ako ima u Hrvatskoj.... ako želiš mogu provjeriti.... ;)

Comfort linija je namenjena za poškodovana lasišča in za njihovo pomiritev. Obogatena z morskimi algami (Enteromorpha Compressa in Himanthalia Elongata) in aktivnimi principi, ki stimulirajo nastanek novih celic, celijo poškodbe in pospešujejo prekrvavitev.

Comfort šampon zahvaljujoč koncentriranim morskim elementom nežno očisti lasišče.

* Zapre in zaceli poškodbe na lasišču.
* Deluje antioksidacijsko na lase in lasišče.
* Navlaži lase.
* Pospeši prekrvavitev.

Lasje so po uporabi svetleči, mehki in svilnati.

200ml

Comfort Ampule z morskimi elementi koncentrirani z aktivnimi sestavinami, ki osvežijo in tonificirajo lasišče

Ampule vsebujejo:

* Morsko vodo: lase nahrani z minerali, zapre in zaceli poškodbe na lasu in lasišču.
* Enteromorfne alge: obnovijo poškodovano lasišče
* Alga Himantlia: navlaži in zaceli poškodbe na lasišču
* Izvlecki evkaliptusa in bora: tonificirajo in osvežijo lasišče.

12 ampul

patientia
16.06.2007., 12:41
Hvala :) Raspitat cu se kad me put nanese u Sloveniju.

andrej_friz
16.06.2007., 12:45
...nema na čemu ....

littlefoot78
30.07.2007., 22:16
Zaboravih napisati da sam kupila u dm-u Afroditin (1L) od kamilice+biotin i ne cini mi se los uopce....bar zasad
A cijena mu je i vise nego prihvatljiva- 23,90 kn:cerek:

Kupila i ja! Oprala sam do sada kosu s njim 2 puta i nekako imam dojam da mi jako isušuje vrhove dok se vlasište masti jednako kao i prije. :confused: Nadam se da prvi dojam vara, jel kaj ću sad s litrom šampona ak mi nevalja?!

patientia
31.07.2007., 00:05
Ja sam odustala od kupnje Afroditinih sampona zbog iritantnih konzervansa methylisothiazolinone-a i methylchloroisothiazolinone-a:
http://en.wikipedia.org/wiki/Methylchloroisothiazolinone
http://en.wikipedia.org/wiki/Methylisothiazolinone

U gelovima za tusiranje ih jos podnosim, ali vlasiste mi je ultraturbo osjetljivo.

Rock Star
31.07.2007., 13:04
Potrošila sam još tijekom zime šampon s koprivom i iako mi nije baš bio nešto, potrošila sam cijelu litru. U početku je bilo ok, ali sad mi je žao kaj sam to napravila jer, kao, šteta je baciti. Šampon mi nikako ne odgovara i neću ga više kupiti. Preagresivan je.

littlefoot78
31.07.2007., 23:07
Ja sam odustala od kupnje Afroditinih sampona zbog iritantnih konzervansa methylisothiazolinone-a i methylchloroisothiazolinone.

Naučih to na vlastitoj koži! :D

platinum blonde
06.08.2007., 13:30
Kupila sam nedavno afroditinu koprivu i pogriješila, previše mi zamrsi i isuši kosu.

missm
07.08.2007., 13:02
Probala sam kod mame, čini mi se isto koprivu.
Samo jedno pranje-ali ne čini mi se ništa posebno.

Pafulja
10.08.2007., 11:48
meni su osobno draži koji petljaju kosu. bolje operu. oni nepetljavi kao da imaju silikon ili glicerin u sebi-ljigasti su kao regenerator, pa zato ne petljaju, a kosa se brže maže i taj se silikon samo taloži-zato često kažu da se kosa zastiti nekog proizvoda-zasiti se maj es.

ovi koji petljaju u biti nisu krivi neko način na koji perete kosu. ja imam tanku i voli se petljati- nagnam glavu dole i šampon razmažem po rukama i nanesem samo uz tjeme i neidem kružno nego nutra van trljam da ne zapetljam. vrhovo skoro da i ne perem nego pustim da pjena sa tjemana sama opere koliko ide (doduše, ne koristim pjene, gelove, vosak i sl). i to je to! nikad mi se ne zamrsi kosa kad tako pazim. i razrijedim malo šampon (to mi svi frizeri kažu, jer da je preagresivan nerazrijeđen i više ga se kupuje) i ne stavljam uopće regenerator-samo mi oteža kosu. stavim malo ti&ti kreme od afrodite na vrhove i nikad mi nije bila bolja kosa.

sad sam kupila afroditin ovaj od kamilice litru i čini mi se fakat dobar-dobro opere i još se bolje ispire, i nema taj silikonski osjećaj poslije.
kopriva mi je biola preagresivna jer imam suhu kosu, al bum kamilicu kupila i opet.
probala sam od afrodite i one njihove 2u1 gel za tuš i šampon isto od litre i bilo mi je super za more kad svaki dan properem kosu od soli.

anything but angel
30.08.2007., 20:16
kremica je super.

meni jedna od najboljih krema ikad - i pritom mislim na onu hidratantnu/vlažilnu! stvarno me oduševila, a nisam ništa očekivala, što zbog činjenice da je to Afrodita (a ja sam prije koristila kreme razvikanijih "imena"), što zbog stvarno smiješno jeftine cijene.. no već prvi dan korištenja mojoj sreći nije bilo kraja - sve što sam tražila od kreme! potrošila sam 3 teglice, sad sam malo promijenila, ali čini mi se da ću se pokajnički vratiti mojoj Afroditi..:o

Lilit
30.08.2007., 21:19
kremica je super.

mislis na ovu kremu (http://www.kozmetika-afrodita.com/content.php?section=nega_obraza&page=342)? meni je bila super ali ova salonska (http://www.kozmetika-afrodita.com/content.php?section=se_nega_obraza&page=1690) mi je jos bolja :)
dugo nisam nasla dobru kremu a pri nego nas otkrila tu sam probala lorealu ovu happy nesto ili kako se zvala, niveinu aqua nesto, babylove djecju i jos par...

-ana-
31.08.2007., 14:49
mislis na ovu kremu (http://www.kozmetika-afrodita.com/content.php?section=nega_obraza&page=342)? meni je bila super ali ova salonska (http://www.kozmetika-afrodita.com/content.php?section=se_nega_obraza&page=1690) mi je jos bolja :)
dugo nisam nasla dobru kremu a pri nego nas otkrila tu sam probala lorealu ovu happy nesto ili kako se zvala, niveinu aqua nesto, babylove djecju i jos par...

kakva je ova druga? salonska? u usporedbi s kremom kamilica/zeleni caj?:D

anything but angel
31.08.2007., 14:58
Jel ko probao ovu novu kremicu s aloe verom, vlažilnu varijantu??? ako je, zanima me usporedba sa kamilica/zeleni čaj vlažilnom kremom...

e i ako mi ko može usporediti 24 h sensitive kremu sa kamilica/zeleni čaj???

:moli: :zubo:

Lilit
31.08.2007., 21:56
kakva je ova druga? salonska? u usporedbi s kremom kamilica/zeleni caj?:D

ova salonska je nekako rjeđa, vlaznija neznam kako rec
znas kako je ona hranjiva masnija od hidratante e tako je nekako i ova salonska jos manje masna a vise hidratanta, ne znam meni se jako svidja, ful je onako ko vodenasta, ljepo se razmaze a nije ni skuplja od ove iz dm, dapace jeftinija samo sta je moras kupit veliko pakovanje (jer malo nema) ali meni je to ok i doslo jer sam pocela i vrat mazat :D

Andjelcic
31.08.2007., 21:59
lilit, kakvu kozu imas?

Lilit
31.08.2007., 22:02
prije masna/mjesovita, pa onda dehidrirana
sad neznam kako ju nazvat, svaki mjesec bar jedan pristic, ponekad masna T-zona, lice zateze nakon pranja s vecinom gelova/sapuna (koristim gel za osjetljivu/suhu)

Andjelcic
31.08.2007., 22:04
prije masna/mjesovita, pa onda dehidrirana
sad neznam kako ju nazvat, svaki mjesec bar jedan pristic, ponekad masna T-zona, lice zateze nakon pranja s vecinom gelova/sapuna (koristim gel za osjetljivu/suhu)

tak nekak je i meni, mozda malo masnija i problematicnija. treba mi neka hidratantna nemasna krema, dvoumim se izmedju ove i avene hydrance legere.

Lilit
31.08.2007., 22:11
mmm ja sam probala i neku avene ali neznam jel to ta koju spominjes, nesto hydro je bilo u nazivu, imas sliku te na koju ti mislis?
imala sam tester samo ali bila mi je isto dobra i nije me zatezalo od nje nit sam se sjajila od nje.
ako ces probavat afroditu mozda bolje kupit prvo tu dm-ovsku da vidis dal ti pase. oko 50kn je.

Andjelcic
31.08.2007., 22:13
http://www.aposor.de/images/apotheke/medikamente/3023361.jpg

Andjelcic
31.08.2007., 22:16
ako ces probavat afroditu mozda bolje kupit prvo tu dm-ovsku da vidis dal ti pase. oko 50kn je.
probala sam je i bila mi je dosta dobra, ali mi je aveneova dosta bolja. ova salonska mi je primamljiva jer kazes da je rjedja.

Lilit
31.08.2007., 22:18
aha a neznam onda, i da mislim da je ta sa slike ta koju sam ja probala ali sam ju koristila samo par dana (koliko je trajao tester).
meni je ova salonska dobra i 200ml dodje ja mislim 120kn a avenova jedna mala dodje preko 100kn tako da se drzim salonske a tebi neznam sta preporucit, jedino da ti posaljem mrvicu salonske u kutijici :lol:
meni je salonsku stavila kozmeticarka u salonu, zato sam ju i isla kupit.

Andjelcic
31.08.2007., 22:20
aha a neznam onda, i da mislim da je ta sa slike ta koju sam ja probala ali sam ju koristila samo par dana (koliko je trajao tester).
meni je ova salonska dobra i 200ml dodje ja mislim 120kn a avenova jedna mala dodje preko 100kn tako da se drzim salonske a tebi neznam sta preporucit, jedino da ti posaljem mrvicu salonske u kutijici :lol:
meni je salonsku stavila kozmeticarka u salonu, zato sam ju i isla kupit.
mozda je kupim, ak ne bude dobra posluzit ce za vrat i/ili tijelo. :cool: jel netko komentirao sastojke?

Lilit
31.08.2007., 22:21
je, pat... sad cu ti nac link...
evo ga - link (http://www.forum.hr/showpost.php?p=8414396&postcount=374)
a to ti je na ovoj (http://www.forum.hr/showthread.php?t=177677&page=15&highlight=afrodita) stranici pa mozes vidit i sta smo dalje komentirale o njoj

Andjelcic
31.08.2007., 22:30
hm, sadrzi avokadovo i suncokretovo ulje... jel ti masti kozu? uzrokuje pristice?

Lilit
31.08.2007., 22:31
ne... npr od nivee ona aqua ili kako se zvala mi je izazivala pristice, ova ne...
pa sta nema i dmovska ta ulja?

Andjelcic
31.08.2007., 22:33
hm, ne sjecam se, davno sam je koristila. hvala, budem se jos malo dvoumila. :D

Lilit
31.08.2007., 22:39
sretno :mig:
a jel ima ta avenova uva i uvb zastitu?

Andjelcic
31.08.2007., 22:47
sretno :mig:
a jel ima ta avenova uva i uvb zastitu?
legere mislim da nema, ali u istoj liniji imas jednu s uva - uvb 15. kazu da je malo teza od legere, ali isto dobra.

-ana-
02.09.2007., 01:13
ova salonska je nekako rjeđa, vlaznija neznam kako rec
znas kako je ona hranjiva masnija od hidratante e tako je nekako i ova salonska jos manje masna a vise hidratanta, ne znam meni se jako svidja, ful je onako ko vodenasta, ljepo se razmaze a nije ni skuplja od ove iz dm, dapace jeftinija samo sta je moras kupit veliko pakovanje (jer malo nema) ali meni je to ok i doslo jer sam pocela i vrat mazat :D

svidja mi se. :cerek:

nisam te dobro skuzila, ima je ili nema za kupiti u dm-u? :o
ako je nema za kupiti u dm-u gdje da je kupim? u ljekarni?:D

Lilit
02.09.2007., 01:23
u dm imas tu "normalnu" a salonske nema. ta iz dm je 50ml oko 50-60kn a salonska je 200ml 154kn ja mislim.
salonske ima u zg u ducanu koji drzi afroditu a on ti je na trgu odmah, harmica se to ja mislim zove, sad neznam jel taj prolaz di je ducan harmica ili sta, uglavnom od konja gore je taj prolaz i na kraj tog prolaza (natkriven prolaz) - neko iz zg ce ti bolje objasnit :) mali je ducan ful ali ima dosta proizvoda...
a ima i jos negdje afrodita duckas u zg ali neznam di, objasnjavali mi ali ja zaboravila.
ali kao sta rekoh kremica je od 200ml pa stvarno ne bi htjela da neko da ne moju preporuku kupi pa se poslje razocara tako da ono, razmisli si :mig:

-ana-
02.09.2007., 01:46
ja nisam iz zagreba..... :cry:

kod nas nema afroditinog ducana... :mad:

a stvarno mi treba neka promjena... lice mi se dosta brzo navuce na jednu kremu, pa ih moram uglavnom mijenjati... jedino sam kamilica/zeleni caj koristila dosta dugo, no ne odgovara mi vise... ova salonska mi se po opisu jako svidja jel kazes da je rijedja. i sastav mi se cini dobar.

budem ja tu u svojem 'selu' (koprivnica) pitala u nekom kozmetickom salonu, pa da mi naruce. :zubo:

fala ti. :)

Lilit
02.09.2007., 14:08
nema na cemu. ako nadje salon u kojem ju imaju mozes mozda pitat da ti daju mrvicu da probas prije nego narucis :mig:

klaunina
02.09.2007., 21:25
ja nisam iz zagreba..... :cry:

kod nas nema afroditinog ducana... :mad:

a stvarno mi treba neka promjena... lice mi se dosta brzo navuce na jednu kremu, pa ih moram uglavnom mijenjati... jedino sam kamilica/zeleni caj koristila dosta dugo, no ne odgovara mi vise... ova salonska mi se po opisu jako svidja jel kazes da je rijedja. i sastav mi se cini dobar.

budem ja tu u svojem 'selu' (koprivnica) pitala u nekom kozmetickom salonu, pa da mi naruce. :zubo:

fala ti. :)

Hey sugrađanko, Afroditu proffesional možeš kupiti dolje u kozmetičkom kod Jajetičke (ako trenutno nemaju, naruče ti!) Ja također od njih nabavljam proffesional liniju.:top:

Nina-01
02.09.2007., 22:14
Gdje bi se mogla kupiti profi krema Afrodita sa 30 % AHA kiselina?
Tam u dućanu kod Trga nemaju, a u Kaptol centru ne žele prodati fizičkim osobama, nego samo salonima.....

-ana-
04.09.2007., 00:06
Hey sugrađanko, Afroditu proffesional možeš kupiti dolje u kozmetičkom kod Jajetičke (ako trenutno nemaju, naruče ti!) Ja također od njih nabavljam proffesional liniju.:top:

od jajeticke uglavnom kidam :trk:

idem u pandoru uglavnom, jako sam zadovoljna.

mikka
15.10.2007., 14:39
Kako je po mom iskustvu gotovo sve od Afrodite super, probala bih i ovu njihovu novu kremu od meda i badema. Probao netko?

Pafulja
16.10.2007., 14:20
ja sam prije jedno 2 tjedna kupila onu hranjivu-super miriši i fina je za suhu kožu kao noćna. malkoc mi je ipak bolja ona za osjetljivu kožu sklonu kapilarima-ona 24 h. ta mi je već druga.
jako volim afroditu. sad planiram kupiti onaj antikuperozni serum-ulje i hranjuvu karotin, ali ne 50+, nego za 35. god. jel netko probao te?

mikka
17.10.2007., 07:28
Probala serum i nije mi valjao. To je u stvari mješavina ulja, a neki kažu da i nisu baš prirodna nego sintetička.

Pafulja
17.10.2007., 13:59
vidiš, vidiš. hvala na upozorenju-kakva ti je koža inaće?
neka cura je napisala da joj je baš bio super taj serum, pa sam se odmah zakačila. probati ću neku prirodnu mješavinu sama isfurati.

mikka
17.10.2007., 14:05
Jako osjetljiva, mješovita. Uglavnom, taj serum je bio za noćnu upotrebu jer se nikako ne upija. Kapilare su di su bile i prije tog seruma :-(

jasmine
19.10.2007., 14:29
kupila jucer i tu novu kremu i za moju normalnu do mjesovitu kozu je jako masna i nikako mi nepase ali ce zato biti odlicna za vrat i dekolte pa necu morati trositi druge kreme.za nekoga sa suhom kozom mogla bi biti odlicna.

mikka
23.10.2007., 12:22
jamine, koju imaš? Hranjivu ili hidratantnu?

jasmine
23.10.2007., 16:02
jamine, koju imaš? Hranjivu ili hidratantnu?

multiaktivna hranjiva,valjda sa medon,jel to nova,i dala sam je muzu da je koristi i kaze mi da mu se na licu odmah upije da je mora par puta na dan stavljati i sad mi opet nista nije jasno a meni je premasna. :ne zna:

HUNTRESS
23.10.2007., 21:39
ja sam od njihovih proizvoda za lice imala samo vlažilnu kremu kamilica-zeleni čaj i od nje su mi prištevi izbijali ko ludi pa sam je prestala koristit

adriatica
31.10.2007., 11:14
Koristim njihovu badem-hranjivu, odlična je kao podloga puderu i kao noćna, brzo se upije, ali ostavlja masniji trag. Doduše ja volim masnije kreme.

edit: mana joj je što nema SPF

Noemi
31.10.2007., 11:20
Probala serum i nije mi valjao. To je u stvari mješavina ulja, a neki kažu da i nisu baš prirodna nego sintetička.

meni je predobar. za sada. na pocetku mi je zatvorio par pora, ali kasnije ne. kapilarice nisu otisle, ali mi koza vise nije crvenkasta.

nanosim ga kako pise, preko kreme, na mjesta koja su roskasta. ili na vlaznu kozu:)

LadyStardust
01.11.2007., 19:10
jel mi moze neko rec di ima za kupit afrodita prizvoda koji koriste u kozmetickim salonima, dakle mislim na kreme koje su svi kazu bolje kvalitete od onih koje se prodaju u dm s istim imenom.
navodno nesto kod trga pa neka ulicica negdje nesto?
pliz ako neko zna :moli:

Na trgu, prolaz Harmica, s lijeve strane prolaza ako dolazis s trga, malecki afroditin dućan :)
Samo da te upozorim da su u afroditinom dućau nešto više cijene onih kremica kojih ima i u DM-u za kupiti. Npr. ja sam jednom tamo kupovala pjenu za umivanje od čajevca koja u DM-u košta 33 kn,tamo sam ju platila preko 40:bonk:

*ViToNkA*
01.11.2007., 20:16
ja sam od njihovih proizvoda za lice imala samo vlažilnu kremu kamilica-zeleni čaj i od nje su mi prištevi izbijali ko ludi pa sam je prestala koristit

kakva ti je koza...meni je dermatolog to preporucio imam problema s pristicima a dehidrirana mi je koza pa me strah mazat...jesi sigurna da ti je od njih izbijalo...cure jel joj kome izbijalo od afrodite kamilica zeleni caj...

5ivy
09.11.2007., 15:19
dal je neko koristio šampon i regenerator iz Afroditine linije protekt? Kupila sam masku iz te linije i jaako sam zadovoljna :cerek: pa razmišljam kupit i ostale proizvode..

patientia
10.11.2007., 09:51
U DM-ovima se mogu uzeti testeri za osjetljivu i kuperoznu kozu. Probala sam kremu, jako je masna, ali ujutro nisam imala nove pristice.

5ivy
10.11.2007., 11:51
kupila sam nedavno njihovu PROTECT masku za kosu-odlična je! :cerek: :top: A koštala je 16kn samo! Vidim na njihovoj stranici da postoji i takav regenerator i šampon pa me zanima dal ih je neko probao?

hrčkica
11.11.2007., 00:24
dal je neko koristio šampon i regenerator iz Afroditine linije protekt? Kupila sam masku iz te linije i jaako sam zadovoljna :cerek: pa razmišljam kupit i ostale proizvode..

Pridruzujem se pitanju :p i ja imam masku i divna mi je pa me zanimaju samponi...

5ivy
11.11.2007., 22:09
Pridruzujem se pitanju :p i ja imam masku i divna mi je pa me zanimaju samponi...

a daj mi reci di si ju kupila? ja sam u mercatoru slučajno naletila na nju, al mi ni jedan baš ovih dana nije usput a ne znam di drugdje mogu kupit afroditine proizvode (iz zgba sam)....

hrčkica
12.11.2007., 00:35
a daj mi reci di si ju kupila? ja sam u mercatoru slučajno naletila na nju, al mi ni jedan baš ovih dana nije usput a ne znam di drugdje mogu kupit afroditine proizvode (iz zgba sam)....

u kozmu u importanneu. :mig:

nu_tela
14.11.2007., 12:37
Jel ko od vas koristio njihove kreme za celulit (za salone)? Mislim se da li da kupim, ali mi se 500 kn ipak čini malo dosta, pa me zanimaju mišljenja cura koje su ih možda koristitli...

Lilit
14.11.2007., 13:55
U DM-ovima se mogu uzeti testeri za osjetljivu i kuperoznu kozu. Probala sam kremu, jako je masna, ali ujutro nisam imala nove pristice.

ma da? di nadjes te testere?

Tijana
14.11.2007., 19:05
Jel ko od vas koristio njihove kreme za celulit (za salone)? Mislim se da li da kupim, ali mi se 500 kn ipak čini malo dosta, pa me zanimaju mišljenja cura koje su ih možda koristitli...

Ja probala Cecropiu koncentrat, Grejp i cecropiu za body wrapping i cimet gel - sve iz profi linije i odlični su mi bili. :top:

Misliteljica
14.11.2007., 20:57
Ja sam se zbilja nadavala novaca na kreme dok nisam našla Afroditu. Prvo jeftine su, drugo zbilja imaju puno različitih krema i treće, ne izazivaju mi niti alergije, niti mi zatvaraju pore da dobijem akne itd.
Koristim njihov hydro serum jer imam masnu kožu i nevjerojatan je, odmah se upije, mogu se šminkati, a koža minikad nije suha. Afrodita je ZAKON. i ima fenomenalne kreme za tijelo, protiv celulita...sve.

dark_star
14.11.2007., 21:42

jel ta kamilica+zeleni čaj za sve tipove kože, ili?

meni baš treba nešto šta istovremeno regulira t-zonu i one dehidrirane:p

+jel zna netko jel ima ove kreme još u dm-u ili negdi?????

http://www.cosmetics-market.com/images/aktuel_afrodita.jpg

nu_tela
14.11.2007., 21:45
Ja probala Cecropiu koncentrat, Grejp i cecropiu za body wrapping i cimet gel - sve iz profi linije i odlični su mi bili. :top:

Puno bolji od onih iz 'slobodne prodaje'?

Tijana
14.11.2007., 22:29
Puno bolji od onih iz 'slobodne prodaje'?

Da, puno su mi bolji.
Sad sam kupila i neku njihovu masku za lice i serum. Javim kad isprobam.

Lilit
15.11.2007., 00:00
jel ta kamilica+zeleni čaj za sve tipove kože, ili?

meni baš treba nešto šta istovremeno regulira t-zonu i one dehidrirane:p

+jel zna netko jel ima ove kreme još u dm-u ili negdi?????

http://www.cosmetics-market.com/images/aktuel_afrodita.jpg

skoro sve sa slike ima u dm, ima i u metrou nesto malo, mozda i jos negdje drugdje ali nisam bas ni trazila kad vec ima u dm... naravno ima i u afrodita ducanu
a za koji tip koze je neznam, dehidrirani valjda, onako vlazna je ali nije masna (masna je ona hranjiva) ...

ice cream girl
15.11.2007., 14:30
Njihova AHA krema je odlicna.Nema je na maloprodaji, samo u centru Afrodita ili uzet preko nekog koz.salona.Stvarno je dobra.:D

SSDM
15.11.2007., 15:06
kakva ti je koza...meni je dermatolog to preporucio imam problema s pristicima a dehidrirana mi je koza pa me strah mazat...jesi sigurna da ti je od njih izbijalo...cure jel joj kome izbijalo od afrodite kamilica zeleni caj...

Ja imam problema sa aknama, citaj aknetinama. KOzmeticarka mi je preporucila da koristim afroditinu kremu zeleni caj + kamilica (hranjiva) i da je mjesam sa pembritinom (znas ono orvoris kapsulu i istreses malo praha na malu kolicinu kreme) i tako da namazem po aknama, a prije toga da nanesem klindamicin. I da funkcionisalo je tako cak vise od godine dana, a onda koza jednostavno postane imuna i akne opet podivljaju. Inace mi je koza mjesovita/masna a dehidrirana, a od te kreme mi je bila super mekana i svjeza.

Lilit
15.11.2007., 15:10
razlika je izmedju hranjive i hidratantne kreme, prva je puno masnija i teza i nije bas za masnu/mjesovitu kozu a druga je samo vlazna ali ne i masna.... a obje imaju kamilicu, zeleni caj, tako nes uglavnom slicne su ful kutijica je slicna i to sve

patientia
16.11.2007., 17:31
ma da? di nadjes te testere?

U Antunovicu stoje na blagajni. Vjerojatno su vec razgrabljeni...

dark_star
17.11.2007., 01:56
skoro sve sa slike ima u dm, ima i u metrou nesto malo, mozda i jos negdje drugdje ali nisam bas ni trazila kad vec ima u dm... naravno ima i u afrodita ducanu
a za koji tip koze je neznam, dehidrirani valjda, onako vlazna je ali nije masna (masna je ona hranjiva) ...

mi u st-u nemamo afrodita dućan koliko znam, al našla sam je u dm-u...dođe oko 46 kn..krema je odlična i hvala svima na preporuci:mig:!

inače, dobro da si naglasila -za one s mješovitim tipom kože koji bi htjeli koristiti tu kremu, pazite da se ne zabunite i uzmete hranjivu, koja je teška i masna i predviđena za suhu i osjetljivu kožu...naime, pakiranja su gotovo identična-narančasta oznakica je na onoj za suhu i osjetljivu, a zelena odgovara prozivodima za miješani tip kože..tako je i kod garnierovih proizvoda mislim, samo šta ovdje nije jasno naglašeno, pa pazite da se ne zabunite:mig:

Lilit
17.11.2007., 12:33
mi u st-u nemamo afrodita dućan koliko znam, al našla sam je u dm-u...dođe oko 46 kn..krema je odlična i hvala svima na preporuci:mig:!

imala sam i ja tu iz dma ali kad sam bila u zg sam si uzela u afrodita ducanu tu neku kao salonsku koja je jos vlaznija a dodje i jeftinije jer je veliko pakovanje :)

Noemi
17.11.2007., 14:09
Ja imam problema sa aknama, citaj aknetinama. KOzmeticarka mi je preporucila da koristim afroditinu kremu zeleni caj + kamilica (hranjiva) i da je mjesam sa pembritinom (znas ono orvoris kapsulu i istreses malo praha na malu kolicinu kreme) i tako da namazem po aknama, a prije toga da nanesem klindamicin. I da funkcionisalo je tako cak vise od godine dana, a onda koza jednostavno postane imuna i akne opet podivljaju. Inace mi je koza mjesovita/masna a dehidrirana, a od te kreme mi je bila super mekana i svjeza.

ne bi stavljala penicilin na kozu, narocito onaj za oralnu upoebu bez konzultacije s dermatologom:( nije bas da se radi o pasti za zube

dark_star
19.11.2007., 09:27
imala sam i ja tu iz dma ali kad sam bila u zg sam si uzela u afrodita ducanu tu neku kao salonsku koja je jos vlaznija a dodje i jeftinije jer je veliko pakovanje :)

joj da..u salonima obično drže to šta se ne može naći u standardnoj ponudi:p

Tijana
19.11.2007., 17:56
Konačno sam uspjela isprobati njihovu masku za lice sa E vitaminom i Cera derm serum (sve iz profi linije za salone) i savršeni su za suhu, dehidriranu kožu!

Tiare Flower
27.11.2007., 21:36
Već dugo niste spominjali Afroditu.
Jel netko probao ovo njihovo novo mlijeko za tijelo s bademovim uljem?

Vidim po časopisima i da su napravili neke nove kreme s jojobinim uljem (2-3 vrste krema za različite tipove kože), ali sam ih vidjela samo kroz izlog one trgovine u prolazu Harmica (između Trga i Dolca), nigdje drugdje.

Lilit
27.11.2007., 22:34
mozda su ti to ti salonski proizvodi kojih onda nema u dm-u nego to samo za salone prodaju...a u harmici ih mozes kupit

Tiare Flower
27.11.2007., 23:42
Znam da ih tamo mogu kupiti, ali bilo je već zatvoreno. :cerek:
Htjela bih probati i ovu njihovu novu kremu za ruke (anti-age, mislim s grožđem ili tako nešto).

Je li netko probao to mlijeko za tijelo s bademovim uljem?

frogy
28.11.2007., 10:04
Ja sam koristila mlijeko za tijelo i uljni gel badem, ali u onoj staroj ambalaži. Ne znam da li je sada promijenjena formula, ali ono mi je bilo super (jedino nije baš fino mirisalo, ali miris je nesato kad sam ga namazala). Dovoljno je reći da sam se isključivo njime mazala cijelu trudnoću i nemam ni jednu striju....

mikka
28.11.2007., 12:07
Već dugo niste spominjali Afroditu.
Jel netko probao ovo njihovo novo mlijeko za tijelo s bademovim uljem?

Vidim po časopisima i da su napravili neke nove kreme s jojobinim uljem (2-3 vrste krema za različite tipove kože), ali sam ih vidjela samo kroz izlog one trgovine u prolazu Harmica (između Trga i Dolca), nigdje drugdje.

Pa toga nema na njihovim stranicama, samo badem reklamiraju kao novo.

Skviki
01.12.2007., 08:38
dobre su i povoljne :top:

ice cream girl
01.12.2007., 16:06
Ja sam koristila mlijeko za tijelo i uljni gel badem, ali u onoj staroj ambalaži. Ne znam da li je sada promijenjena formula, ali ono mi je bilo super (jedino nije baš fino mirisalo, ali miris je nesato kad sam ga namazala). Dovoljno je reći da sam se isključivo njime mazala cijelu trudnoću i nemam ni jednu striju....

Ja sam se isto mazala cijelu trudnocu iskljucivo sa Afrodita bademovim mljekom za tijelo.Pomijesala bi malo cistog bademovog ulja sa tim mlijekom.Nisam niti jednu striju dobila.Odlicno je!!!

5ivy
01.12.2007., 18:22
jel probao netko možda njihovu hidrantnu kremu sa aloe verom?

5ivy
01.12.2007., 18:23
btw. kupila sam jučer njihov šampon i regenerator iz linije Protect (za suhu i oštećenu kosu)...javim rezultate!

5ivy
02.12.2007., 02:23
vidim na televiziji da reklamiraju afroditinu kremu sa aloe verom (za dehidriranu kožu). da li je netko probao?

Tiare Flower
02.12.2007., 13:18
Pa toga nema na njihovim stranicama, samo badem reklamiraju kao novo.

Sorry, zabunila sam se, te s jojobom su nove kreme od Green Linea (Krka).

dark_star
03.12.2007., 22:22
za dehidriranu ti je super ona čuvena sa zelenim čajem, ali nakon nekog vremena koža se ipak malo zamasti :(

HappyWorm
03.12.2007., 22:59
hidratantna mi je bila super...neznam točno koja mislim badem

Lilit
03.12.2007., 23:23
za dehidriranu ti je super ona čuvena sa zelenim čajem, ali nakon nekog vremena koža se ipak malo zamasti :(

ja jos nisam dosla do tog stadija fala bogu jer muka mi je morat trazit novu kremu :)

dark_star
04.12.2007., 22:41
ma za tu cijenu zapravo i nemam zamjerke-koristim je kad mi je koža dehidrirana i za tu svrhu obavlja posao:), a inače sam prešla na aveneov fluid za balansiranje suhih dijelova i t-zone i prezadovoljna sam :)
afrodita kao brand mi je zakon- nenametljiva, a kvalitetna..super su mi i ove nove kupke iz aloe vera linije :p

Lilit
04.12.2007., 22:49
kakav je taj avenov fluid i sta tocno radi? balansira? sta kako? se sjajis po njemu? zeteze koza?

Tijana
05.12.2007., 19:56
Ja kupila prije par dana Afroditinu salonsku Collagen kremu za suhu kožu i odlična mi je. 200 ml platila 190 kn.