PDA

View Full Version : Duboko grlo (Deep throat) - zbirni topic

stranice : [1] 2 3

bozanstvena333
22.10.2004., 04:30
Deep throat ili gutanje Ne radi se o gutanju bonbona ni hrane nego o guranju pise u jednjak.Pusenje je lako al treba tu stvarcicu gutat a da se ne zadavis...Molim iskustva,oni koji sprehaju engleski mogu procitat sve o tome na www.deep throat.il ja cu vam prevest:D :D

Drito Konj
22.10.2004., 04:47
ne gle, ti moraš tu rec svoja iskustva inace tema nema smisla, kuis? :D

April
22.10.2004., 09:14
Linda Lovelace (ili tako nekako) Deep throat queeeeeennn (70's)

tko treba saljem (70 mgb), komedija ziva!

na to ju je silio muz!!!

HumbleMan
22.10.2004., 09:24
bozanstvena333 kaže:
Deep throat ili gutanje Ne radi se o gutanju bonbona ni hrane nego o guranju pise u jednjak.Pusenje je lako al treba tu stvarcicu gutat a da se ne zadavis...Molim iskustva,oni koji sprehaju engleski mogu procitat sve o tome na www.deep throat.il ja cu vam prevest:D :D

PRAKSA, PRAKSA, I SAMO PRAKSA:top:

El Bradbury
22.10.2004., 09:53
Čuj, silio je muž. Teško žabu natjerat u vodu :rolleyes:

Septembar
22.10.2004., 10:04
bozanstvena333 kaže:
il ja cu vam prevest:D :D ma sta prevesti, de tio to pokazi, snimi i distribuiraj ;)

btw tips za dubokogrlasice- glavu unatraske na rub krveta ;)

bozanstvena333
22.10.2004., 11:07
Drito Konj kaže:
ne gle, ti moraš tu rec svoja iskustva inace tema nema smisla, kuis? :D :D pa kak nema smisla?Pitam misljenje drugih dal da pocnem s tim il ne?Ja u dvojbi a ti mi kazes da nema smisla...:D :)

bozanstvena333
22.10.2004., 11:09
Septembar kaže:
ma sta prevesti, de tio to pokazi, snimi i distribuiraj ;)

btw tips za dubokogrlasice- glavu unatraske na rub krveta ;) :D Imam strah od rubova,a tak mi se zavrti u glavi.

Scorpio babe
22.10.2004., 12:35
bozanstvena333 kaže:
:D Imam strah od rubova,a tak mi se zavrti u glavi.

:lol: :top:

Rubelj grill
22.10.2004., 13:03
Septembar kaže:
btw tips za dubokogrlasice- glavu unatraske na rub krveta ;)

DING-DING-DING!! We have a winner!

kosta vujic
22.10.2004., 15:07
bozanstvena333 kaže:
:D pa kak nema smisla?Pitam misljenje drugih dal da pocnem s tim il ne?Ja u dvojbi a ti mi kazes da nema smisla...:D :)

ma ne obracaj paznju malko je priglup a josh kada nanjushi frishko zensko poludi skroz [ na klonice isto]

mrkenangelo
22.10.2004., 15:18
bozanstvena333 kaže:
:D Imam strah od rubova,a tak mi se zavrti u glavi. a... onda ništa, jebiga... :rolleyes:

Fblade
22.10.2004., 18:08
bozanstvena333 kaže:
:D pa kak nema smisla?Pitam misljenje drugih dal da pocnem s tim il ne?Ja u dvojbi a ti mi kazes da nema smisla...:D :)

Obavezno pocni s time. Cim imas volju to valja iskoristiti pa ces vidjeti kako ti ide ;)

Violator
22.10.2004., 19:48
Mogu samo zamisliti scenu da cura pocne povracati dijetne cokoladne pahuljice sa ukiseljenim jogurtom koje je pojela prije par sati preko moje kite... uzbudljiva scena...

travno
22.10.2004., 23:42
HEATHER BROOKE!!!!!

Tako jednostavno i s voljom.....

Creeping Death
23.10.2004., 00:29
Sjećam se jednog broja penthousa(mislim da je bio penthouse:misli: ) u kojeme je taj postupak detaljno opisan.
Uglavnom treba vježbati, puno vježbati:D
Također autorica teksta savjetuje da se prvo izvježbaš na banani, prije nego uzmeš pravu stvar u ruke, odnosno u usta.

Nažalost opisa samog postupka se ne sjećam tako da ti ne mogu previše pomoći.:w

El Bradbury
24.10.2004., 10:53
Violator kaže:
Mogu samo zamisliti scenu da cura pocne povracati dijetne cokoladne pahuljice sa ukiseljenim jogurtom koje je pojela prije par sati preko moje kite... uzbudljiva scena...

Baš si morao reći UKISELJENI

blaargh

bozanstvena333
26.10.2004., 00:01
kosta vujic kaže:
ma ne obracaj paznju malko je priglup a josh kada nanjushi frishko zensko poludi skroz [ na klonice isto] :rolleyes: primjetih to

Jalnuški Diletant
26.10.2004., 02:58
Septembar kaže:
tips za dubokogrlasice- glavu unatraske na rub krveta ;) Jel' o ovom (http://www.strangeland.com/asp/show.asp?id=1679&seq=3&page=1&cat=0&gal=2&sort=rating&searchfor=&FType=) pričate?

bozanstvena333
26.10.2004., 11:17
:D da,a gdje joj stade toliki?:confused:

6 of 9
26.10.2004., 19:49
eh...

nisam probala... zvuči mi opasno :D

nego, brijem da je to pitanje dominacije nad ženom... isto kao i analni seks...

pravo je pitanje...
ŽENE, koliko VI uživate pri deep throatu? :D

rogati
26.10.2004., 20:00
ma daj cure,pa samo zinite i njam. :D :D :D

nema tu nikakve nauke.

Rubelj grill
26.10.2004., 20:04
6 of 9 kaže:

pravo je pitanje...
ŽENE, koliko VI uživate pri deep throatu? :D

Brijem da uživaju u činjenici da rade nešto što ne mogu sve ... ali ....

...zašto ja odgovaram na pitanja koja počinju sa "Žene..."??!!

omexochitl
27.10.2004., 02:06
6 of 9 kaže:
brijem da je to pitanje dominacije nad ženom... ovaj, pa, hm, kad nekog volimo/smo zaljubljeni, ne možemo (i ne želimo) baš u svakom trenutku u vezi (i sexu) biti jednaki (ili dominantni) :o tak da, ak daješ, možda je prije stvar submisije :p

rompepe
27.10.2004., 11:03
6 of 9 kaže:

nego, brijem da je to pitanje dominacije nad ženom... isto kao i analni seks...

brijem da se feministice jebu ko balvani... :D

Jalnuški Diletant
27.10.2004., 11:13
bozanstvena333 kaže:
:D da,a gdje joj stade toliki?:confused: Moraš priznati da je žena prava umjetnica.

Podržavam tvoju ideju i želju da savladaš tu vještinu.

Smatram da bi to trebala biti vještina kojom SVAKA žena treba ovladati.

Kao kuhanje npr....

:zubo:

6 of 9
27.10.2004., 11:49
omexochitl kaže:
ovaj, pa, hm, kad nekog volimo/smo zaljubljeni, ne možemo (i ne želimo) baš u svakom trenutku u vezi (i sexu) biti jednaki (ili dominantni) :o tak da, ak daješ, možda je prije stvar submisije :p

a kako je tebi bilo? :frajer:

6 of 9
27.10.2004., 11:51
rompepe kaže:
brijem da se feministice jebu ko balvani... :D

ima i puno nefeministica koje se jebu ko balvani :D

rompepe
27.10.2004., 13:04
6 of 9 kaže:
ima i puno nefeministica koje se jebu ko balvani :D

jos se hvale... :D

6 of 9
27.10.2004., 13:13
rompepe kaže:
jos se hvale... :D

za nagradu što si mi spustio, naučit ću raditi deep throat samo za tebe, progutati ga i................... probaviti :D

mrkenangelo
27.10.2004., 13:16
kužim da je pušenje nekim ženama (većini, pretpostavljam) malo nezgodno, al sigurno ima i onih koje to pali :D

tricky_kid
27.10.2004., 13:17
mrkenangelo kaže:
kužim da je pušenje nekim ženama (većini, pretpostavljam) malo nezgodno, al sigurno ima i onih koje to pali :D

zašto misliš da je pušenje nezgodno ženama, jel' tebi lizanje nezgodno?

mrkenangelo
27.10.2004., 13:19
žensko sam. imam prijateljice. kuiš?

tricky_kid
27.10.2004., 13:24
mrkenangelo kaže:
žensko sam. imam prijateljice. kuiš?

to sad govori iskustvo tvojih frendica ili tvoje vlastito, zašto te ne pali to što vidiš, recimo, da to što radiš pali nekog kome to radiš?

kosta vujic
27.10.2004., 13:24
mrkenangelo kaže:
žensko sam

- dokazhi :D

mrkenangelo
27.10.2004., 13:27
tricky_kid kaže:
to sad govori iskustvo tvojih frendica ili tvoje vlastito, zašto te ne pali to što vidiš, recimo, da to što radiš pali nekog kome to radiš? otjeraj se s tim psihoanalitičkim spikama :D

mrkenangelo
27.10.2004., 13:28
kosta vujic kaže:
- dokazhi :D u najmračnijoj ulici ovoga grada, u ponoć, ti i ja? ha, bejbe? što kažeš?

MezaZG
27.10.2004., 14:09
mrkenangelo kaže:
u najmračnijoj ulici ovoga grada, u ponoć, ti i ja? ha, bejbe? što kažeš?

Pa ona posta ali je ljuta na mene pun *****:W

kosta vujic
27.10.2004., 15:21
mrkenangelo kaže:
u najmračnijoj ulici ovoga grada, u ponoć, ti i ja? ha, bejbe? što kažeš?

- morat cu se oslonit na culo opipa :D :top:

omexochitl
27.10.2004., 16:05
6 of 9 kaže:
:frajer: :p

tricky_kid kaže:
zašto misliš da je pušenje nezgodno ženama, jel' tebi lizanje nezgodno? pušenje je mehanički iliti fizički zahtjevnije od lizanja, kad se već stalno uspoređuje :kava:

nardev
27.10.2004., 16:34
meni je najbolje kad cura moze sve i duboko i kratko i sve. A jos mi je bolje kad je to zanima i zeli se igrati s njim ko da je njen. Kad vidim da uziva u njemu ufffff.ma nema boljeg osjecaja.

bozanstvena333
28.10.2004., 07:44
:top:

acti
02.03.2005., 21:30
Muski..jel volite to i jeste li ikad dozivjeli da vam ga cura uvuce do korjena? uvijek sam mislila da to svi muskarci gotive al mi je skoro jaran pricao da je dozivio to i da mu uopste nije odgovaralo.. onda se pitam mozda laze uopste ili nije to to ..mozda su radili nesto drugo a on mislio da je to. u svakom slucaju bila sam iznenadjena da mu se nije svidjelo.

Zene: da li ste radile to i kako ste naucile? hm ja bih fakat voljela nauciti mislim da je to dobro za znati ( nikad covjek ne zna sta ce se u zivotu desiti:) al nekako..ne mogu nikako ili jednostavno nemam dovoljni iskustva i praxe ; ) receno mi je da probam s bananom..pa banane su vecinom dosta tanje tako da ne mislim da bi to odgovaralo..imal ko kakav savjet; )

acti
02.03.2005., 21:31
e da zaboravih..izvinjavam se ako je tam vec bila sto pretpostavljam da jeste al..neda mi se traziti po forumu : )

acti
02.03.2005., 21:35
ma nesto izvan obicnog sexa; ) kojeg ti svakako nisi probao jel? : )

*cactus*
02.03.2005., 21:54
IMHO

neide svaka kita do korjena

lud_i_glup
02.03.2005., 21:57
najosjetljiviji dio penisa je glavica. pa si ti sad misli...

calavera
02.03.2005., 22:02
nisam dozivio :( (jos?) ali gotovo sam siguran da je dobro :D

acti, samo ti uci :top:

sikeizy
03.03.2005., 08:23
čuj ako ti je to toliko napeto ti to napravi! vjerujem da će ti svaki muškarac rado pristati biti pokusni kunić!!:top: čak vrlo rado!
a mislim da ti ni kandidata za probu nije teško nać!
pitaj nekog pa da vidimo tko će da odbije ''žrtvovat se u znanstvene svrhe'';)

al što se tiče muškaraca slažem se sa kolegom ''lud_i_glup'' glavno ti dobro odradi glavić i dobićeš sve u životu!:top: :w

hator
03.03.2005., 09:34
to radim samo u rijetkim trenucima jel ipak želim preživjeti a i rijetki su ti koji uživaju samo u tome:)) bitnije da ga dobro obradiš jezikom ,a tako svejedno jel ide do želuca ili ne:D

u.t.p.m
03.03.2005., 10:01
acti kaže:
Muski..jel volite to i jeste li ikad dozivjeli da vam ga cura uvuce do korjena? uvijek sam mislila da to svi muskarci gotive al mi je skoro jaran pricao da je dozivio to i da mu uopste nije odgovaralo.. onda se pitam mozda laze uopste ili nije to to ..mozda su radili nesto drugo a on mislio da je to. u svakom slucaju bila sam iznenadjena da mu se nije svidjelo.

Zene: da li ste radile to i kako ste naucile? hm ja bih fakat voljela nauciti mislim da je to dobro za znati ( nikad covjek ne zna sta ce se u zivotu desiti:) al nekako..ne mogu nikako ili jednostavno nemam dovoljni iskustva i praxe ; ) receno mi je da probam s bananom..pa banane su vecinom dosta tanje tako da ne mislim da bi to odgovaralo..imal ko kakav savjet; )

E moja jaranice:bara: :bara: :bara:

joujou
03.03.2005., 10:54
Desirée kaže:
Probala. Refleks povracanja. Bzvz. I meni i njemu draze da ja mogu do zraka :D

ne možeš to radit sa refleksom povraćanja... ako ga ne suzbješ.. nije 'do korjena'... ako nije 'do korjena'.. nije to to.... pošto to nije bilo to.. nij eni čuda da vam je bilo bez veze ;)

Ava Adore
03.03.2005., 10:57
acti kaže:
receno mi je da probam s bananom..pa banane su vecinom dosta tanje tako da ne mislim da bi to odgovaralo..imal ko kakav savjet; ) Ne znam tko bi pored pravih primjeraka probao na banani... jel još s korom? :D Ili bez kore, pa mi pukne na pol u ustima, pa se još udavim :rolleyes: :D :D

Jegulja
03.03.2005., 13:21
Refleks se uz malo treninga moze savladati...ima gusta u tome imaaa:D :D :D

Buddy
03.03.2005., 13:32
acti kaže:
banane su vecinom dosta tanje

sta da? chiquitine banane???

hoces reci da moj maximilian spada u kategoriju kiselih krastavca?

ontopic: ja bih volio da to moja nauci...trudi se ali tesko joj ide..

Lali Puna
03.03.2005., 14:30
a kak se to radi?

Smiljko
03.03.2005., 14:40
Moja ima pokvarene zube pa nedam da mi ga cucla.

Mafijozičarka
03.03.2005., 14:43
Napravila sam to vise puta, i ok mi je, mogu se suzdrzati da se ne zrigam :bljak: Primjetila sam da se i mom komadu to svidja ali ne mogu baš podnijeti da mi ga zabija desetak puta.... no ima gušta u tome.... pogotovo kad vidim da mi dragi uživa.... Bitno je disati na nos :top:

sikeizy
03.03.2005., 14:49
Mafijozičarka kaže:
Napravila sam to vise puta, i ok mi je, mogu se suzdrzati da se ne zrigam :bljak: Primjetila sam da se i mom komadu to svidja ali ne mogu baš podnijeti da mi ga zabija desetak puta.... no ima gušta u tome.... pogotovo kad vidim da mi dragi uživa.... Bitno je disati na nos :top:

pohvalno!:top: :s

LoveMeTender
03.03.2005., 15:03
acti kaže:
Zene: da li ste radile to i kako ste naucile?

Radim....

Trening, trening i samo trening...

acti
03.03.2005., 17:13
ma za taj reflex povracanja..kazu da je bitno jezik malo naprijed izbaciti..pa je lakse valjda..ne znam sljedeci put sigurno cu probati pa kako bude nek bude fakat me interesuje:D sto se tice obrade glavica naravno bitna stvar ali nije TO TO ; ) ovo je nekako drugcije special treatment kojeg bih voljela znati za posebne osobe ; ) toliki trud i muku nije bas svako zasluzio; ) pusit zna svaka bolje ili gore ; ) ovo ne bas; )))

luka771
03.03.2005., 19:06
Ava Adore kaže:
Ne znam tko bi pored pravih primjeraka probao na banani... jel još s korom? :D Ili bez kore, pa mi pukne na pol u ustima, pa se još udavim :rolleyes: :D :D

Probaj staviti bananu u kondom. Pa ak pukne, bar neće ostati! A uz to ako staviš kondom s okusom imaš banana split!:mig:

:top: za usavršavanje tehnike!

joujou
03.03.2005., 19:52
luka771 kaže:
Probaj staviti bananu u kondom. Pa ak pukne, bar neće ostati! A uz to ako staviš kondom s okusom imaš banana split!:mig:

:top: za usavršavanje tehnike!

gle.. vjerujem da ti je Ava htjela reći da tko bi pored qurca vježbao pušenje na banani :mig:

osim toga nema tu tehnike... nikakve... to je samo naguravanje

fora je samo u tome da oslabiš gag refleks.. naučiš grlo da osjeća kontinuirani podražaj, a da pritom ne podiže želudac :top:

calavera
03.03.2005., 22:09
Mafijozičarka kaže:

:D :top:

SheOrc
04.03.2005., 02:27
Verjem da muskarce to pali jer im onda qurcina ispadne toliko velika da ce se cura zadaviti mos misliti sta o svom pitonu onda misle.

Enivej, tehnika je dosta jednostavna, samo si ga gurni duboko u grlo i koncentrisi se da ti se ne povraca. Kada je tako duboko u grlu najbolje je i primit spermu buduci da direktno klizi u grlo pa ne ide preko receptora ukusa na jeziku.

monol!t
04.03.2005., 08:27
acti kaže:
hm ja bih fakat voljela nauciti mislim da je to dobro za znati ( nikad covjek ne zna sta ce se u zivotu desiti:)

bome da, covjek danas mora biti spreman na sve

sikeizy
04.03.2005., 09:12
SheOrc kaže:
Verjem da muskarce to pali jer im onda qurcina ispadne toliko velika da ce se cura zadaviti mos misliti sta o svom pitonu onda misle.

Enivej, tehnika je dosta jednostavna, samo si ga gurni duboko u grlo i koncentrisi se da ti se ne povraca. Kada je tako duboko u grlu najbolje je i primit spermu buduci da direktno klizi u grlo pa ne ide preko receptora ukusa na jeziku.

šta ti se inače ne sviđa okus sperme? kakav je okus?

Mafijozičarka
04.03.2005., 09:40
Kakav je okus? hm...neznam ni ja kak bi to opisala, specifičan je i pomalo iritantan, barem meni... Naravno nije gori od poriluka, ali zbog toga kaj je drugacijeg okusa nego vecina toga sto unosimo u usta. Ponekad je slankast, ponekad slatkast, a ponekad je mljac :p ... naravno ja mislim da i to ovisi o mojem raspoloženju i želučanom stanju:)

sike mislim da bi trebao probat...to je kao da ja neznam kakvog mi je okusa mackica??? hallloooo.... Pa svaki bi muskarac trebao probati okus svoje sperme...i to meni nije ništa sick.... bitno da se pije pivo ha? :Pivo:

sikeizy
04.03.2005., 09:47
kad bolje razmislim vjerovatno(sigurno) sam probao s obzirom da nakon poze 69 dođu i druge :top:
ali samo molim te ne pivo!:flop:
vino je zakon!:top:

Mafijozičarka
04.03.2005., 09:53
Slažem se niti ja ne pijem pivo! ali prodala bi se za dobar bambus odnosno butelju Tge za yug:) :s :s :s :s :s

sikeizy
04.03.2005., 10:04
Mafijozičarka kaže:
Slažem se niti ja ne pijem pivo! ali prodala bi se za dobar bambus odnosno butelju Tge za yug:) :s :s :s :s :s
ja ti danas idem u dalmaciju pa ako trebaš koju litru crnjaka(plavac mali) - samo reci!:)

MegaS
06.03.2005., 11:16
E faking nemreš belivit!!!! Moja sinoc pusila 2-3 put u životu ( meni naravno i prva 2-3 puta i napravi deep throat.... ono ocekivao sam da dobije taj reflex no nista... doduše napravila je to JAKO polako pa pretpostavljam da se skoncentrirala dofoljno da ga suzbije.... Osjećaj? :zvrko: majko mila, draga i presveta.... jos se ni ne priviknes na pusenje a onda ovo.... i naravno nakon par minuta dođe meni za svršit i obavjestim ja nju ( kao ako hoce prekinuti da joj ne svršim u usta ili da stavi kondom jer sam joj tako zadnji put svršio... ) ali ona ništa, isto kao da ja nista nisam rekao.... A kako sam tek svršio.... ISUSE... nikad jače i duže u životu i inace samo onako lagano neki zvuk ispustim,al tada....you get the picture ;) ( diže mi se samo kad se sitim sinoć :cerek: ) ... sve je progutala..... :zvrko: :cerek: NA MOJE JEBENO I NENORMALNO IZNENAĐENJE!!!... Kad je zavrsila krenula onako s laaaganom nevjericom da me poljubi,tako sam je zgrabio i ljubio sljedecih 10 min da to nije bilo normalno :)

Kasnije kad sam je pitao kao gdje je to sve naucila, mislim uopce nije neki takav tip promiskuitetne cure, nego onako mirna , draga i povucena, samo mi je rekla da je slusala moje savjete i instinkt i naravno slijedila osjecaje :D

E ako ovo nije najbolji odgovor onda jebemu sve :)

E da, sve se dogodilo nakon sto sam ja nju "obradio" junački oko pola sata.... :cerek:

Narode... ono.... WOW!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

A mojoj ljubavi.... Ljubim te, volim te više od ičega !!!!

Aragorn
06.03.2005., 12:22
MegaS kaže:
E faking nemreš belivit!!!! Moja sinoc pusila 2-3 put u životu ( meni naravno i prva 2-3 puta i napravi deep throat.... ono ocekivao sam da dobije taj reflex no nista... doduše napravila je to JAKO polako pa pretpostavljam da se skoncentrirala dofoljno da ga suzbije.... Osjećaj? :zvrko: majko mila, draga i presveta.... jos se ni ne priviknes na pusenje a onda ovo.... i naravno nakon par minuta dođe meni za svršit i obavjestim ja nju ( kao ako hoce prekinuti da joj ne svršim u usta ili da stavi kondom jer sam joj tako zadnji put svršio... ) ali ona ništa, isto kao da ja nista nisam rekao.... A kako sam tek svršio.... ISUSE... nikad jače i duže u životu i inace samo onako lagano neki zvuk ispustim,al tada....you get the picture ;) ( diže mi se samo kad se sitim sinoć :cerek: ) ... sve je progutala..... :zvrko: :cerek: NA MOJE JEBENO I NENORMALNO IZNENAĐENJE!!!... Kad je zavrsila krenula onako s laaaganom nevjericom da me poljubi,tako sam je zgrabio i ljubio sljedecih 10 min da to nije bilo normalno :)

Kasnije kad sam je pitao kao gdje je to sve naucila, mislim uopce nije neki takav tip promiskuitetne cure, nego onako mirna , draga i povucena, samo mi je rekla da je slusala moje savjete i instinkt i naravno slijedila osjecaje :D

E da, sve se dogodilo nakon sto sam ja nju "obradio" junački oko pola sata.... :cerek:

Neznam da lmi je išta ovdje bilo ovak drago čitati! To majstore :top: za tebe i tvoju dragu.
Uživajte

stvarna-mishka
06.03.2005., 12:26
MegaS kaže:

Kakve sve izjave nježnosti možeš čuti kad mu ga dobro popušiš...

MegaS
06.03.2005., 12:30
stvarna-mishka kaže:
Kakve sve izjave nježnosti možeš čuti kad mu ga dobro popušiš...

:rolleyes: daj oladi... možda sam još pod dojmovima od sinoć,ali ako mislis da izjave nježnosti dobiva samo kad mi popuši... mislim neman pojma uopce sto da ti kažem...

Oš iskreno? bilo bi mi svejedno da me samo zagrlila i tako stala s menom, a još draže od toga da mi je popušila bi mi bilo da zaspe na meni...

E sad koliko ces ti meni vjerovat cisto me zaboli, al se ja tebi ovdje moram ispovidat. ;)

I ovo je bilo jako jeftino... ko si ti i koliko me poznaješ da bi takvo što rekla tako lako?

stvarna-mishka
06.03.2005., 13:04
MegaS kaže:
:rolleyes: daj oladi... možda sam još pod dojmovima od sinoć,ali ako mislis da izjave nježnosti dobiva samo kad mi popuši... mislim neman pojma uopce sto da ti kažem...

Oš iskreno? bilo bi mi svejedno da me samo zagrlila i tako stala s menom, a još draže od toga da mi je popušila bi mi bilo da zaspe na meni...

E sad koliko ces ti meni vjerovat cisto me zaboli, al se ja tebi ovdje moram ispovidat. ;)

I ovo je bilo jako jeftino... ko si ti i koliko me poznaješ da bi takvo što rekla tako lako?

Dobro, ok, ok.nisi mi se mora ispovidat...:kava:

Ricky
06.03.2005., 14:11
MegaS, si siguran da je tvoja malička nevinašce kojim se pravi. Cure ti nikad neće reč kaj su točno prije radile, a iz osobnog iskustva one najtiše i najmirnije su ujedno i najbolje u krevetu. Nemoj se sad naljutit al uvijek znam kad sam vani da treba koja samo sjedi, šuti i pije svoje piće jedva čeka da joj uleti neki "jazavac" da joj plati cugu. Nemoj se sad naljutit... ;) :)

Claire
06.03.2005., 14:17
ja sam sigurna da postoji neka dobra tehnika disanja... i da se to da uvjezbat... ko kod pjevanja i to...
ja to mogu samo kad popijem... ali to se ne racuna, jer ja kad popijem mogu svashta...
a jel bi se dalo CroFaga nagovorit da curama odrzi jedan tecaj? :o

Ricky
06.03.2005., 14:35
Claire kaže:
ja sam sigurna da postoji neka dobra tehnika disanja... i da se to da uvjezbat... ko kod pjevanja i to...
ja to mogu samo kad popijem... ali to se ne racuna, jer ja kad popijem mogu svashta...
a jel bi se dalo CroFaga nagovorit da curama odrzi jedan tecaj? :o

Još će si nekaj i zaradit. Možda da izda i video kazetu pa na TV prodaju. He he:D :D Poklon gratis je vibrator za vježbanje koji i pulsira + baterije.

goddess11211
06.03.2005., 14:52
acti kaže:

vjezba, vjezba, vjezba...najgore je proc preko onog gag refleksa,
glavno je da se opustis...i svaki put bit ce malo lakse i ici ce malo dublje...

Aragorn
06.03.2005., 15:08
Ricky kaže:
MegaS, si siguran da je tvoja malička nevinašce kojim se pravi. Cure ti nikad neće reč kaj su točno prije radile, a iz osobnog iskustva one najtiše i najmirnije su ujedno i najbolje u krevetu. Nemoj se sad naljutit al uvijek znam kad sam vani da treba koja samo sjedi, šuti i pije svoje piće jedva čeka da joj uleti neki "jazavac" da joj plati cugu. Nemoj se sad naljutit... ;) :)

Ne zajebavaj čovjeka! Bit će poprilično glup ak se s tim bude opterećivao i samo bi si mogao pokvarit vezu! Kaj te briga kaj je bilo ak ti je s tom osobom ok?!

Inače ima jedan.....sexaju se Mujo i Fata i Fata mu ga svjetski puši. "Bolan Fato, di si to naučila?" "Gledala na teveju, moj Mujo" PLJAS-zvizne joj šamarčinu. "Pa zašto bolan Mujo" pita ga Fata. "Gledam i ja nogomet već 20 godina pa nisam Maradona"-na to će on :D

Ricky
06.03.2005., 15:14
Aragorn kaže:
Ne zajebavaj čovjeka! Bit će poprilično glup ak se s tim bude opterećivao i samo bi si mogao pokvarit vezu! Kaj te briga kaj je bilo ak ti je s tom osobom ok?!

Inače ima jedan.....sexaju se Mujo i Fata i Fata mu ga svjetski puši. "Bolan Fato, di si to naučila?" "Gledala na teveju, moj Mujo" PLJAS-zvizne joj šamarčinu. "Pa zašto bolan Mujo" pita ga Fata. "Gledam i ja nogomet već 20 godina pa nisam Maradona"-na to će on :D

:D :D :D Još će mala izvezat analac ili double sa vibračem i reć da joj je to prvi put.... Ma ne zezam ja njega al kad tip tak uleti na forum kaj može drugo i očekivat...

MegaS
06.03.2005., 16:26
Ne brinite se vi za mene i za moju vezu :) ..

Yust for the record: Siguran sam da je nevinašce ;) bar bila prije mene :E

hana
06.03.2005., 21:55
MegaS kaže:
ili da stavi kondom jer sam joj tako zadnji put svršio... )

stavis kondom i onda ti ga pusi preko kondoma i ti svrsis u kondom?
:misli:
ili sam krivo pokopacala nes?

ONTOPIC:
meni nikako ne ide u glavu kako uzbit gag reflex ono dovraga imas krajnike i jednjak ono ne znan nema bas puno "prostora"
bo...

AFRODITA69
06.03.2005., 23:00
acti kaže:

;) :o :W

hana
06.03.2005., 23:04
AFRODITA69 kaže:
;) :o :W

dobro kakav je ovo replay osim sta je spamanje?

Ava Adore
06.03.2005., 23:08
Cure, kak ide vježbanje? :D :D

AFRODITA69
06.03.2005., 23:11
hana kaže:
dobro kakav je ovo replay osim sta je spamanje?

pa ljepi-znaci da sam profi u onom kaj radim...i da mi je drago da znam dobro svoj posel.:D
a bogme i"njima"isto.
bye

Zrinska
06.03.2005., 23:13
Ricky kaže:

al uvijek znam kad sam vani da treba koja samo sjedi, šuti i pije svoje piće jedva čeka da joj uleti neki "jazavac" da joj plati cugu. Are you sure...:D ;)

Ava Adore
06.03.2005., 23:16
Ricky kaže:
al uvijek znam kad sam vani da treba koja samo sjedi, šuti i pije svoje piće jedva čeka da joj uleti neki "jazavac" da joj plati cugu. Nemoj se sad naljutit... ;) :) Koji stavovi :rolleyes: tj., koji stav :rolleyes:

MegaS
07.03.2005., 11:47
hana kaže:
stavis kondom i onda ti ga pusi preko kondoma i ti svrsis u kondom?
ili sam krivo pokopacala nes?

ONTOPIC:
meni nikako ne ide u glavu kako uzbit gag reflex ono dovraga imas krajnike i jednjak ono ne znan nema bas puno "prostora"
bo...

Pa prvi puta kad sam joj svršio potrefilo se da sam imao kondom kužiš? Mislim zasto bi to bilo cudno.... ono cura to ide prvi prvi-drugi put to radit i da joj ja odmah svršim u usta..... :rolleyes:

Malo je previše volim da bih je koristio samo kao neku sex igracku i za ispoljavanje svojih nagona....

hana
07.03.2005., 22:16
MegaS kaže:
Pa prvi puta kad sam joj svršio potrefilo se da sam imao kondom kužiš? Mislim zasto bi to bilo cudno.... ono cura to ide prvi prvi-drugi put to radit i da joj ja odmah svršim u usta..... :rolleyes:

Malo je previše volim da bih je koristio samo kao neku sex igracku i za ispoljavanje svojih nagona....

ma da da, razumem :) dapace pohvaljujem ali samo sam pitala :) NHF

:o) Jo (o:
07.03.2005., 22:51
Evo mojih par savjeta:
1. Biti opušten apsolutno
2. Započeti sa 'lizanjem i grickanjem glavića'
3. dovesti ga do ludila s tom fazom
4. zatim ga polako 'gutati' uz disanje na nos - pa do kam ide
5. ponoviti to par puta pa se vratiti na točku 2.

:closed:

:w

tweak
07.03.2005., 23:05
hana kaže:

ONTOPIC:
bo...

ko shto je neko reko, razjunferishi si grlo dok si pod gasom (ne prevech da ne bi bilo :D)
iduchi put (trijeznoj) ide lakshe

...u principu otvorish grlo ko da nesh lagano gutash i povuchesh

ah, jebemu, teshko je opisat

uglavnom, probaj dok si pod gasom (tak sam otkrila da to ekshli uopche mogu i da throatanje kicka ass :D)

hana
07.03.2005., 23:10
deep kick kaže:
razjunferishi si grlo

hahaha :rofl:
hebena kombinacija rijeci :D

da da velis pod gasom a... da ne bi bilo onda riganja od alkohola usput :rofl:
ne, ne, ovaj salu na stranu ali jos sam nekako :confused: pa veci komadic krua nemozes progutat kako onda to khm mhm... no dobro bili zivi pa probali... :mig:

acti
08.03.2005., 10:57
:o) Jo (o: kaže:
Evo mojih par savjeta:
1. Biti opušten apsolutno
2. Započeti sa 'lizanjem i grickanjem glavića'
3. dovesti ga do ludila s tom fazom
4. zatim ga polako 'gutati' uz disanje na nos - pa do kam ide
5. ponoviti to par puta pa se vratiti na točku 2.

:closed:

:w

HVALA konacno PRAVI savjet ono sto sam trazila ; ) ovdje sve neka iskustva la nist aKONKRETNO ; ) tnx :top:

MegaS
08.03.2005., 11:10
acti kaže:
HVALA konacno PRAVI savjet ono sto sam trazila ; ) ovdje sve neka iskustva la nist aKONKRETNO ; ) tnx :top:

A fak it , ja bi ti bio rekao savijete al kad ne znam :D

najbolji? opusti se i jednostavno uživaj u tome....

acti
08.03.2005., 15:36
MegaS kaže:
A fak it , ja bi ti bio rekao savijete al kad ne znam :D

najbolji? opusti se i jednostavno uživaj u tome....

ma nisam ni kontala da mi musko da savjet :) jedino ako nije derpe : ) mislim nista protiv pedera al sumnjam da bi jedan straight momak moga da mi da savjet sto se tice toga; ) i tvoj je opis bio odlican svidja mi se tvoja reakcija ; ) valja se potrudit ; ))))))))

hana
08.03.2005., 18:01
MegaS kaže:
samo mi je rekla da je slusala moje savjete i instinkt i naravno slijedila osjecaje :D

tek sad skuzih ovaj dio... kakve si joj savjete dao? nisu li savjeti poanta ovog topica :D

acti
08.03.2005., 21:39
hana kaže:
tek sad skuzih ovaj dio... kakve si joj savjete dao? nisu li savjeti poanta ovog topica :D

fakat : )) dobro pitanje;)

MegaS
08.03.2005., 22:57
Krivo ste me shvatile, nisam joj ja dao savjete za deep throat nego samo kako ce ga obradit, tipa jace, slabije, njeznije. grublje, brze, sporije.... znate vec kako mi je odgovaralo, na to sam mislio :)

a to opet varira od svakoga muskarca pa vam od toga nema pomoci nikakve :)

marina11
24.09.2006., 01:07
zanima me mozete li izvesti duboko grlo i ako da kako... ja se trudim, ali mi bas i ne ide pa me zanima postoji li mozda neka caka koju ne znam kako da prodje onu granicu od koje dublje ne ide? znam da neki pricaju da im dolazi na povracanje. ja nemam taj problem nego jednostavno ko da dodje do zida....

cabon
24.09.2006., 01:10
zanima me mozete li izvesti duboko grlo i ako da kako... ja se trudim, ali mi bas i ne ide pa me zanima postoji li mozda neka caka koju ne znam kako da prodje onu granicu od koje dublje ne ide? znam da neki pricaju da im dolazi na povracanje. ja nemam taj problem nego jednostavno ko da dodje do zida....

tajna je u pravilnom disanju

anonymous
24.09.2006., 01:38
Evo jednog fola...legnes tako da ti glava visi s kreveta,frajer stane iznad tebe i puff,magic happens:klap:

Zeljko81
24.09.2006., 02:48
probaj misliti na sladoled :D

McAucliffe
24.09.2006., 03:01
Finta dubokog grala je u tome da moraš prevladati refleks gutanja...to je malko teže...
Recimo to uče američki marinci kako bi mogli duže izdržati pod vodom..
Zvuči smiješno,ali je istinito 100%

Emericzy
24.09.2006., 07:59
Bilo je već o tome dosta na forumu. Nije neki problem naučiti, ali ima par faktora na koje treba obratiti pažnju. Prvo, želja da to napraviš. Drugo, pažljivi partner. Treće, dobar položaj. Za početak, jako je dobro imati glavu zabačenu unatrag. Kao što preporučuje anonymous, legni tako da to glava bude na rubu kreveta, tako da ti malo visi prema dolje. Tek kad ti stvar već ide, nakon malo iskustva, probavaj druge položaje. Četvrto, ti moraš imati punu kontrolu. Partner nek tebi prepusti sve pokrete. Ti ga uzimaj onoliko duboko koliko ti ide bez muke. To je jako važno i iz sasvim fizičkih razloga i psihološki. On može biti malo aktivniji tek kad već imate dovoljno iskustva s time. Peto, praksa. Na kraju to ne bude nikakav problem, ma kako se teško činilo na početku.

qwertz
24.09.2006., 11:03
Finta dubokog grala je u tome da moraš prevladati refleks gutanja...to je malko teže...

onda ona ne bi prošla taj test,
al bi sigurno zadovoljila nekog marinca i bez "dubokog grla"...:D

marina11
24.09.2006., 22:07
sta cure, nijedna od vas to ne pokusava kad ne odgovarate ili.... a ja bas zapela da to uspijem. :)

Anson
24.09.2006., 22:15
sta cure, nijedna od vas to ne pokusava kad ne odgovarate ili.... a ja bas zapela da to uspijem. :)

pa onda zapni malo jace, nece ti pomoci piskaranje po forumu nego praksa :mig:

građevinar
24.09.2006., 23:44

Baš me zanima kako to uče :rofl:

Tinchi
24.09.2006., 23:55
Meni je lakše naopačke, 69 recimo :)
Također, stvar mi pojednostavljuje i disanje tj. kako gutaš tako polako izdiši. Udahni netom prije.. Iako nikad nisam uspjela do kraja. Da, bitna je i veličina :zubo: Manji naravno ide lakše :)

Iako, kad mi se baš neće nema te sile koja će ga natjerat nutra :D

SickFuck
25.09.2006., 00:25

lezi na stol, na leda i zabaci glavu unatrag a neka ti lik utrpa. stane do jaja, a ako ti je labrnja malo veca, stat ce i ona... :)

Hipatija1980
25.09.2006., 01:29
lezi na stol, na leda i zabaci glavu unatrag a neka ti lik utrpa. stane do jaja, a ako ti je labrnja malo veca, stat ce i ona... :)
Nemoj se ugušit! :lol:

Vincent V
25.09.2006., 07:38

to te ja pitam, braVOOOOOO

Ramzes
25.09.2006., 07:44
Ma vraga to oni uče kako bi duže ronili, to im je samo izgovor kao i tipovima iz Legije stranaca. :D

another cheetah
25.09.2006., 09:48
ma svi su oni pederi, kakvo ronjenje :lol:

neznalicaXXL
25.09.2006., 09:52
A jebga, radim ali nema nikakve cake, opusti se i uživaj u njegovom zadovoljstvu.:cerek:

Ramzes
25.09.2006., 09:54
ma svi su oni pederi, kakvo ronjenje :lol:
Pederčine kolega, pederčine ... pederi su malo suptilniji ...

Monica.
25.09.2006., 11:48
tajna je u pravilnom disanju
Istina :top: pod uvjetom da ti nos nije zaštopan :zubo:

neznalicaXXL
25.09.2006., 12:01

To ti se zove Sevino duboko grlo.:zubo:

Ramzes
25.09.2006., 12:07
To ti se zove Sevino duboko grlo.:zubo:
Hmmm, da, iz tog njenog spota neupućeni mogu naučiti nekoliko stvari ... :D ali ne sve, recimo šampanjac se pije, a ne proljeva se po krevetu ... a na koži brzo ispari, pa je bolje uzeti med ili domaći pekmez od šljiva, duže se liže a i hranjiviji su.

micek<3
25.09.2006., 12:17
Hmmm, da, iz tog njenog spota neupućeni mogu naučiti nekoliko stvari ... :D ali ne sve, recimo šampanjac se pije, a ne proljeva se po krevetu ... a na koži brzo ispari, pa je bolje uzeti med ili domaći pekmez od šljiva, duže se liže a i hranjiviji su.

i jeftiniji :D

neznalicaXXL
25.09.2006., 12:18
Čuj, radila ja to i prije Seve, ali za neupućene je to dobar edukacijski filmić. Što se tiče lizanja, uvijek biram šlag, ipak je to :cerek: .
Ali probala sam i sa šampanjcem i mogu ti reći nije Seve baš toliko glupa.:E :cerek:

Miriam
25.09.2006., 12:24
znam da neki pricaju da im dolazi na povracanje. ja nemam taj problem nego jednostavno ko da dodje do zida....

meni je taj nadražaj na povraćanje totalno napaljujući :eek: :no: :E

agathaa
25.09.2006., 12:33
meni je taj nadražaj na povraćanje totalno napaljujući :eek: :no: :E
kako bilo kakav nadrazaj na povracanje moze biti napaljujuc?!lijepo bi molila objasnjenje:)

Ramzes
25.09.2006., 12:36
kako bilo kakav nadrazaj na povracanje moze biti napaljujuc?!lijepo bi molila objasnjenje:)
Valjda napaljujuć na povraćanje? :confused:

agathaa
25.09.2006., 12:40
Valjda napaljujuć na povraćanje? :confused:
kako god, ja to fakat ne kuzim!

Ramzes
25.09.2006., 12:54
kako god, ja to fakat ne kuzim!
A ljude svašta pali u sexu ... ničemu se više ne čudim nakon gledanja njemačkih kanala ... :misli:

agathaa
25.09.2006., 12:56
A ljude svašta pali u sexu ... ničemu se više ne čudim nakon gledanja njemačkih kanala ... :misli:
da nije, ali niti neke stvari smatram pod normalnima..meni ce i dalje neke stvari biti jebeno bolesne:rigo:

Miriam
25.09.2006., 12:59

Neke stvari se nedaju objasnit :o

Miriam
25.09.2006., 14:02
da nije, ali niti neke stvari smatram pod normalnima..meni ce i dalje neke stvari biti jebeno bolesne:rigo:

ti nisi centar svijeta - osim sebi samoj. :mig:

stoga ti stvari mogu, kao što i sama kažeš, biti jebeno bolesne i nenormalne samo iz aspekta vlastite perspektive.
:cool:

cura je u uvodnom postu rekla da želi izbjeći povraćanje, a ja sam pripomenula da je meni lagani podražaj na povraćanje pri malo žešćem pušenju dodatno napaljujući i da ga niti ne pokušavam suzbijati. što je u okviru ove teme. a ti odmah na bolesnoće i nenormalnosti. :lol:

nego, draga, saugaš li ga ti duboko ili samo pametuješ okolo? ;)

Monica.
25.09.2006., 14:06
Ag sauga tak dobro da stiže i "pametovat" okolo ! :D

JustForFun
25.09.2006., 14:30
Ljudi oprostite je li vi pod "dubokim grlom" podrazumjevate:

pušenje tipa da kurac stane cijeli
svršavanje d njegove strane dok je kurac cijeli u ustima

Ovo drugo baš ne izvodim isključivo...a ako se misli na ovo prvo, meni to nije problem ako je kurac čist i uredan...i ako je sa mnom sve u redu, ako je grlo malo nadraženo...može biti teže...ima jedan trik, naime meni kad više puta to izvodim dođe do nekog malog nagona za povraćanjem i taj idući put kad ideš glavom dolje, nemoj ići tako duboko i već idući možeš nastaviti...
...mislim da je važan dio da na kurac ne gledaš kao na nešto prljavo i to...ne mislim da gledaš, već se skroz operiraj i od najmanjeg truna razmišljanja o njemu kao takvom (moje je geslo: radije bih čist kurac u usta, već prst...tako ti i dođe)...dok se ne uvježbaš lickaj ga duže i pokušavaj po malo...ne znam šta bih ti rekla...vjerujem da nisu svima refleksi za povraćanjem jednako intezivni, tako da je tebi to možda jednostavno teže...probaj se umisliti da si u porniću...možda bude djelovalo...

marina11
25.09.2006., 14:44
mislim da cijeli stane unutra, dakle ne do pola ili do kud vec stane, nego sve. ma nemam ja problema s gadjenjem, sve je to meni super i svrsavanje u usta i sve, zato sad i pokusavam nesto novo... :)
i da mozda sam se krivo izrazila, NE tjera me na povracanje, nego jednostavno ne ide dublje.:confused:

neznalicaXXL
25.09.2006., 14:44
Ljudi oprostite je li vi pod "dubokim grlom" podrazumjevate:

pušenje tipa da kurac stane cijeli
svršavanje d njegove strane dok je kurac cijeli u ustima

Obadvoje:cerek:

cabon
25.09.2006., 14:47
mislim da cijeli stane unutra, dakle ne do pola ili do kud vec stane, nego sve. ma nemam ja problema s gadjenjem, sve je to meni super i svrsavanje u usta i sve, zato sad i pokusavam nesto novo... :)
i da mozda sam se krivo izrazila, NE tjera me na povracanje, nego jednostavno ne ide dublje.:confused:

pa rekao sam ti vec da je to stvar pravilnog disanja ... umjesto da gutash pokushaj ga udahnuti

Ramzes
25.09.2006., 14:56
pa rekao sam ti vec da je to stvar pravilnog disanja ... umjesto da gutash pokushaj ga udahnuti
:rofl: Ova ti zlata vrijedi! :s :top:

Emericzy
25.09.2006., 18:13
Kad zabaciš glavu, usta ti se izravnaju s grlom i imaš ravni put dovoljno dugačak za apsolutno svakoga. To rade gutači mačeva. :rofl:

Creeping Death
25.09.2006., 18:21

Je, a ovo je i dobar savjet.

Neka se pridruži američkim maricima:D

http://www.marines.com/page/usmc.jsp?flashRedirect=true

Sada neka samo ispuni ovo http://www.marines.com/page/usmc.jsp?pageId=/forms/processLead.do&flashRedirect=true i na pola puta je da bude gutala velike k**** sve do jaja :zubo: :rolleyes:

dinamo94
26.09.2006., 19:37
Šteta bi bila da takav kadar odlazi iz Hrvatske ..

agathaa
27.09.2006., 11:23
Ag sauga tak dobro da stiže i "pametovat" okolo ! :D
:kiss:

agathaa
27.09.2006., 11:25
ti nisi centar svijeta - osim sebi samoj. :mig:

stoga ti stvari mogu, kao što i sama kažeš, biti jebeno bolesne i nenormalne samo iz aspekta vlastite perspektive.
:cool:

cura je u uvodnom postu rekla da želi izbjeći povraćanje, a ja sam pripomenula da je meni lagani podražaj na povraćanje pri malo žešćem pušenju dodatno napaljujući i da ga niti ne pokušavam suzbijati. što je u okviru ove teme. a ti odmah na bolesnoće i nenormalnosti. :lol:

nego, draga, saugaš li ga ti duboko ili samo pametuješ okolo? ;)
o nenormalnostima ne bih s tobom...ali vidim da bi nam ti svima mogla odrzati dobar seminar o tome ...kako biti, postati i zivjeti s tim!:gitara:

Miriam
27.09.2006., 13:22
o nenormalnostima ne bih s tobom...ali vidim da bi nam ti svima mogla odrzati dobar seminar o tome ...kako biti, postati i zivjeti s tim!:gitara:

Još mi nisi odgovorila na pitanje "saugaš" li ga ti do dna :mig:

Ze_Ilithid
27.09.2006., 13:25
Da ga meni saugaš probil bi ti plućno krilo...:zubo: :zubo: :zubo:

agathaa
27.09.2006., 13:26
Još mi nisi odgovorila na pitanje "saugaš" li ga ti do dna :mig:
onako kako si ne mozes ni zamisliti...jer ne znas, naravno:frajer:

agathaa
27.09.2006., 13:27
je, da...:afro:

neznalicaXXL
27.09.2006., 13:37
:rolleyes: Aha da...

Ze_Ilithid
27.09.2006., 13:38
je, da...:afro:

No dobro, bubreg....

agathaa
27.09.2006., 13:40
No dobro, bubreg....
odustani:cerek:

Ze_Ilithid
27.09.2006., 13:41
Odustajem, zlo se sprema.

agathaa
27.09.2006., 14:42
Odustajem, zlo se sprema.
:mirko:

Ze_Ilithid
27.09.2006., 14:45
:mirko:

Upomoć!! :azdaja: :no:

agathaa
27.09.2006., 14:49
:cheer: samo sam se salila

Galileo
27.09.2006., 19:49
Gušiš se :eek: :confused: ???

:lol: :lol:

Bobo Fett
28.09.2006., 00:58
ja sam jednom uspio stavit i jaja i bilo je onak bas kul

tomika_os
06.10.2006., 16:39
To uopće nije tako teško. Ja sam u početku imao odbojan pristup što se tiče toga, ali sam se s vremenom naviknuo. Stvar je navike. I sada to radim bez pol muke :cool:

another cheetah
06.10.2006., 17:31
To uopće nije tako teško. Ja sam u početku imao odbojan pristup što se tiče toga, ali sam se s vremenom naviknuo. Stvar je navike. I sada to radim bez pol muke :cool:

pa pojasni curi kako da joj pomognes :rofl:

Dalilah
06.10.2006., 19:31
Ja to ne mogu i bok. Nije da nisam pokušavala:cerek: štoviše vrlo se trudim i volim pokušavati,ali ne mogu.:flop:

Avantgarde
08.10.2006., 13:32
odličan položaj usta za pušenje presented by največi gorila trenutno:

http://blamebush.typepad.com/blamebush/2005/06/deep_throat_man.html
:rofl:

marina11
08.10.2006., 14:20
a kvragu! nisam bas tako mislila.... :)

Ris
08.10.2006., 18:15
Bilo je već o tome dosta na forumu. Nije neki problem naučiti, ali ima par faktora na koje treba obratiti pažnju. Prvo, želja da to napraviš. Drugo, pažljivi partner. Treće, dobar položaj. Za početak, jako je dobro imati glavu zabačenu unatrag. Kao što preporučuje anonymous, legni tako da to glava bude na rubu kreveta, tako da ti malo visi prema dolje. Tek kad ti stvar već ide, nakon malo iskustva, probavaj druge položaje. Četvrto, ti moraš imati punu kontrolu. Partner nek tebi prepusti sve pokrete. Ti ga uzimaj onoliko duboko koliko ti ide bez muke. To je jako važno i iz sasvim fizičkih razloga i psihološki. On može biti malo aktivniji tek kad već imate dovoljno iskustva s time. Peto, praksa. Na kraju to ne bude nikakav problem, ma kako se teško činilo na početku.

Što je bolje, nać ispraksiranu curu,
ili nać curu bez prakse pa je ućit?

Emericzy
08.10.2006., 18:25
Što je bolje, nać ispraksiranu curu,
ili nać curu bez prakse pa je ućit?
Najbolje je s onom s kojim ti je i inače dobro. Glupo je komplicirati s novom curom samo zato jer ga zna progutati. Premala je to fora za tako nešto.

Zafashan
08.10.2006., 18:33
....Premala je to fora za tako nešto.
Tocno, isto kao i kod svega drugoga... ljudsko prokletstvo, nikad nismo zadovoljni onim sto imamo... i izmisljamo nesto novo... uvijek bi kruha preko pogace.

Sad ti je deepthroat napet... kad imas, postane ti ne toliko bitno, u stvari, normalno. Onda uvijek nadjes nesto drugo sto ti je napeto. A partner/ica neka se "rise to expectations", hahaha. I vice versa vrijedi, naravno.

Hella Good
08.10.2006., 18:36
Tocno, isto kao i kod svega drugoga... ljudsko prokletstvo, nikad nismo zadovoljni onim sto imamo... i izmisljamo nesto novo... uvijek bi kruha preko pogace.

Sad ti je deepthroat napet... kad imas, postane ti ne toliko bitno, u stvari, normalno. Onda uvijek nadjes nesto drugo sto ti je napeto.

:rolleyes: I uz sve to, imate obraza reći da su žene komplicirane... aj jaj jaj :rofl:

Zafashan
08.10.2006., 18:41
:rolleyes: I uz sve to, imate obraza reći da su žene komplicirane... aj jaj jaj :rofl:
Da, jesu. Jer ovako nesto nece nikad priznati. Najcesce ni samoj sebi. :p
Valjda smo mi komplicirani jer smo otvoreni prema sebi. A vi niste. Iako se krijete i od sebe.

Hella Good
08.10.2006., 18:48
Valjda smo mi komplicirani jer smo otvoreni prema sebi.

Upravo se o tome radi..vi ste otvoeni SAMO prema sebi, a žena nek si misli.. ;) Ali to je druga tema, ovdje se raspravlja o jednoj drugoj vječnoj temici :kiss:

Klana
20.03.2007., 15:09
Pričala sam neki dan s prijateljicom i slučajno smo se dotakle teme oralnog sexa... I kroz priču ona meni kaže da može staviti cijelog u usta!!!
Inače, nije jedna od onih osoba koje lažu i izmišljaju, znam ju oduvjek.
Kažeda joj to nije problem i da joj se uopće ne javi onaj refleks povračanja.

Nemojte me krivo shvatit, ali meni to zvuči nekako nemoguće (osim ako tip nema skroz malog ili mu se nije digo). Ja ga mogu stavit do pola možda, ali sve više od toga jednostavno me tjera na povračanje...
Jel netko ima drugačija iskustva?

Ava Adore
20.03.2007., 15:10
Znaš, ima različitih veličina muških spolovila :mig:

Klana
20.03.2007., 15:12
Znaš, ima različitih veličina muških spolovila :mig:

Ne, meni je to jasno. Ali recimo neka standardna prosječna veličina 16 - 17 cm... Jel to izvedivo?

WishFish
20.03.2007., 15:14
Naj, djevojka to može (I MORA :)) izvježbati!
Ima negdje filmić gdje žena proguta umjetnjak od valjda 40cm dakle veličina tu nije bitna.
Naravno, ako ne izvježba onda će joj se povraćati ali zar se ne može ispovratiti i kad si gurne prst u grlo?

--

Marguerite
20.03.2007., 15:16
Ako pokusas da "opustis" grlo (zvuci glupo i ne znam kako bih objasnila), vidjeces da u usta mozes "strpati" citav muski polni organ prosjecne velicine (duzine i sirine) u erekciji

nick4ban
20.03.2007., 15:22
cure, vježbat, vježbat i vježbat!

nick4ban
20.03.2007., 15:22
Ako pokusas da "opustis" grlo (zvuci glupo i ne znam kako bih objasnila), vidjeces da u usta mozes "strpati" citav muski polni organ prosjecne velicine (duzine i sirine) u erekciji

kolko si se puta ti izrigala prije nego li si skužila'

Mrtva mrkva
20.03.2007., 15:32
...standardna prosječna veličina 16 - 17 cm...
Prevarili su te. :D

theviper
20.03.2007., 15:41
Pričala sam neki dan s prijateljicom i slučajno smo se dotakle teme oralnog sexa... I kroz priču ona meni kaže da može staviti cijelog u usta!!!

Nemojte me krivo shvatit, ali meni to zvuči nekako nemoguće (osim ako tip nema skroz malog ili mu se nije digo). Ja ga mogu stavit do pola možda, ali sve više od toga jednostavno me tjera na povračanje...

moze se, doduse, to je samo jednoj curi s kojom sam bija poslo za rukom, ali ne vidim zasto je to uopce toliko bitno mozes li ili ne...
ako ne mozes, ne moras:top:

nick4ban
20.03.2007., 15:45
Prevarili su te. :D

pa čuj... meni paše.....

bolji od konkurencije :zubo:

n3ws
20.03.2007., 15:47

Nismo svi isti. Guraj do kuda mozes. :p ;)

little_devil
20.03.2007., 15:49

pa koliko ja znam neke zene mogu "otvoriti grlo" i bez problema ga strpati koliko god ide....

Sponza ri
20.03.2007., 15:51
moze,moze...:zubo:

nick4ban
20.03.2007., 15:53
pa kad si sponzoruša :zubo:

Malina
20.03.2007., 16:18
Ja sam vidjela na pornjavi da jeste...praksa cini cuda...:D

Spreher
20.03.2007., 16:33
ma naravno da se može. ja sam probao s bananom pa se može... :D Ali treba prakse sigurno da to postane ugodno, a ne da ti se stalno javlja gag reflex

Sponza ri
20.03.2007., 16:39
pa kad si sponzoruša :zubo:

imas ti kakav problem s tim...:rolleyes: :cool:

Ruda
20.03.2007., 16:53
ma naravno da se može. ja sam probao s bananom pa se može...
Znači najprije si se izvježbao sa bananom.....sada ide i pravi???:zubo:

miseducata
20.03.2007., 17:01
moze se, doduse, to je samo jednoj curi s kojom sam bija poslo za rukom, ali ne vidim zasto je to uopce toliko bitno mozes li ili ne...ako ne mozes, ne moras:top:

slažem se.ja eto ne mogu,provala sam par puta al ne ide,riga mi se i ne pada mi na pamet sad tu ić vježbat i dok ne uspijem naučit izrigat jedno sto puta..:cool: no way..
a nijedan tip to od mene nije ni tražija,jednostavno se potrudim oko drugih stvari-usisavanja jaja,svršavanja u usta i razmazivanja sperme oko usana-i zaboravi on da taj deep throat uopće postoji..:D meni to izgleda samo ka mučenje..ono,oću li il neću ovaj put izrigat..ako ne izrigam-yes,uspila sam!!!:rolleyes:

Black Mamba
20.03.2007., 17:09
Ja sam vidjela na pornjavi da jeste...

Žene koje u filmovima izvode takve podvige su profesionalke koje to rade svakog dana, pred kamerama, a ne za čoveka koga vole i do koga im je stalo. Plus, većina njih grlo (i ne samo grlo!) našprica anestetikom, a u takvom stanju bi 'ladno mogle da gutaju i mačeve... :rolleyes:

Ostavite se pornića, deco.

Za vaše dobro...

nick4ban
20.03.2007., 17:26
imas ti kakav problem s tim...:rolleyes: :cool:

ne- ako dijelimo zaradu :zubo:

Xena2000
20.03.2007., 17:28
Žene koje u filmovima izvode takve podvige su profesionalke koje to rade svakog dana, pred kamerama, a ne za čoveka koga vole i do koga im je stalo. Plus, većina njih grlo (i ne samo grlo!) našprica anestetikom, a u takvom stanju bi 'ladno mogle da gutaju i mačeve... :rolleyes:

Za vaše dobro...

Baš tako...;) Btw. većina porno glumica u privatnom života pola toga ne prakticira.

Čini li vam se da se od žena u seksu traži više nego od muškaraca?(nema veze s feminizmom, majke mi...:D). Ne govorim o slučajevima u kojima žene uživaju u gutanju, u dubokom grlu, u analnom seksu, nego u tome što recimo ovdje po forumu, frajeri pišu ..'moraš vježbat', 'ako ne gutaš ispada da mu kratiš zadovoljstvo'...'analno...kako da ju nagovorim'...ili..'ako je probala s drugim i zaključila da ne valja, neka onda proba i samnom'...'kako znaš da ne valja, ako nisi probala'...i slične spike. Uz gore citirani post dobivamo miks nečega, što po meni u seksualnom života jednog para(ili trojca..:D ), nije poželjno, a to je nametanje nečega i patroniziranje ukoliko ne uspiješ izvršiti tj. zadovoljiti.

Molim za komentar one 'hladne glave', bez vrijeđanja....Emericzy, recimo.:)

Klana
20.03.2007., 17:35
Ma nije sad stvar u tome što ja to "moram" moći napravit. Ne moram, ali bih željela probati ako se može. Moj dragi se (za sad) ne žali, ali mislim da nema ništa loše u tome ako poželim postati malo "bolja" iliti sopsobnija, da probam nešto novo...
Hvala svima

miseducata
20.03.2007., 17:42
Baš tako...;) Btw. većina porno glumica u privatnom života pola toga ne prakticira.

da,čitala sam intervju s terom patrick di ona kaže da od svih tih čudesa koje radi na poslu i koja uglavnom samo na filmu i izgledaju dobro,u privatnom životu najviše voli doggy i misionarski jer jedino u tome stvarno uživa..pa sad..;)

Sponza ri
20.03.2007., 20:04
ne- ako dijelimo zaradu :zubo:

Sorry srce,radim sama...:E

Malina
20.03.2007., 20:19

Za vaše dobro...

Pa kazem da sam tamo jedino vidjela ne znam nikog iz blize okoline da je to uspjela....ne znam cemu tvoja cjelokupna filozofija...:)

january85
20.03.2007., 23:06
Uz malo vjezbe definitivno je moguce strpati bar 20cm u usta, pa sad ako je 20 ili manji onda znaci da ide cijeli. Kada ti dodje da povratis, samo GA progutaj i to ti je to.

Crnogorac-PG
20.03.2007., 23:20
Ma nije sad stvar u tome što ja to "moram" moći napravit. Ne moram, ali bih željela probati ako se može. Moj dragi se (za sad) ne žali, ali mislim da nema ništa loše u tome ako poželim postati malo "bolja" iliti sopsobnija, da probam nešto novo...
Hvala svima

Uh, divota li je ovakvu djevojku imat!! :s :s

A sto se te drugarice tice, vjerovatno joj je momku bas mali cim joj cijeli staje. Mojoj curi pola udje i ne moze vise bez da je udavim!:D

january85
20.03.2007., 23:23
Uh, divota li je ovakvu djevojku imat!! :s :s

A sto se te drugarice tice, vjerovatno joj je momku bas mali cim joj cijeli staje. Mojoj curi pola udje i ne moze vise bez da je udavim!:D

Ako joj udje pola i ne moze dalje, kolikog ti onda imas?

Crnogorac-PG
20.03.2007., 23:26
Os da vidis? :D

january85
20.03.2007., 23:28
Ajd daj da vidim

Jaranka
21.03.2007., 02:48
ide ide... vjezbat...igrat se s njim ... treba ga voljeti... mmm;)

bludni_svetac
21.03.2007., 03:32

Ma nije to nista, ja sam gledao gutacicu vatre i sablji, cak je jela i eksere. Neka tvoja prijateljica to proba, a za pimpaca je lako.

likich
21.03.2007., 03:57
Uz malo vjezbe definitivno je moguce strpati bar 20cm u usta, pa sad ako je 20 ili manji onda znaci da ide cijeli. Kada ti dodje da povratis, samo GA progutaj i to ti je to.

E da je više ovakvih savjeta...
A ja bi se nadovezao:

Mislim da veličina nema veze s tim jer mi ga je samo jedna mogla cijelog progutati. I još mi je usput i jajca htjela ugurat u usta, što znači da bi u to grlo još centimetara stalo!!! A nije imala pojma o pušenju kad smo prohodali!!! Neke to mogu, neke ne, ali ne možete znati prije nego pokušate! Ako vas to zabavlja, satima vježbajte, a ako vam se to ne sviđa neće vam pomoći nikakve egzibicije...
Nisam čuo da je netko prekinuo zbog lošeg pušenja... Toga izgleda nema...

Predlažem 69-tku jer je tada on u najboljem položaju da lako uklizi. Bez žurbe, naravno! A kad uspijete, dečko će trčat za vama kao pašče!!!

Vincent V
21.03.2007., 08:38
.........jednostavno se potrudim oko drugih stvari-usisavanja jaja,svršavanja u usta i razmazivanja sperme oko usana-i zaboravi on da taj deep throat uopće postoji..:D meni to izgleda samo ka mučenje..ono,oću li il neću ovaj put izrigat..ako ne izrigam-yes,uspila sam!!!:rolleyes:

bravo sestro, samo naprijed........:top: :top: :top:

WishFish
21.03.2007., 10:02
Aj sad idealna (i napaljujuća) poza za gutanje je da se cura legne na krevet na leđa i to na rub kreveta tako da joj glava pada preko ruba a muškarac klekne ispred nje i gura. Ako je pored kreveta ogledalo onda cura može gledati kako joj kosa pada po podu za vrijeme penetracije.

--

Ruda
21.03.2007., 10:05
Aj sad idealna (i napaljujuća) poza za gutanje je da se cura legne na krevet na leđa i to na rub kreveta tako da joj glava pada preko ruba a muškarac klekne ispred nje i gura.
Da,da, a kad joj cijeli uđe, može mu gurnuti i nos u šupak

nick4ban
21.03.2007., 12:35
:lol:

Bitchka
21.03.2007., 12:37
:rolleyes: Ma nije to neka velika vještina,samo ga potisneš niz grlo i on klizi

WishFish
21.03.2007., 12:46

Samo je malo teže kad dođeš do želuca pogoditi rupu tako da može dalje kliziti...

Default_user
21.03.2007., 12:47
Čini li vam se da se od žena u seksu traži više nego od muškaraca?

evo ti ga nje!.. e zaista nevjerovatno!.. :)

ne trazi se nista sto se ne zeli dati. ne govorim tu o onima koji che varat ako im partnerica nesto specificno zbog bilo kojeg razloga uskrati.

Vincent V
21.03.2007., 12:49

jesi li to ti na avataru?

nick4ban
21.03.2007., 13:38
jesi li to ti na avataru?

ma nije.
njena je još deblja :zubo:

Emericzy
21.03.2007., 13:42
Ne, meni je to jasno. Ali recimo neka standardna prosječna veličina 16 - 17 cm... Jel to izvedivo?

* A study published in the September 1996 Journal of Urology concluded that average erect length was 12.9 cm

* A study published in the December 2000 International Journal of Impotence Research found that average erect penis length was 13.6 cm

nick4ban
21.03.2007., 13:56
opa, povećava se :D

nick4ban
21.03.2007., 13:56
nego, jesu li uračunate velične i kod dječaka?

WishFish
21.03.2007., 14:03
nego, jesu li uračunate velične i kod dječaka?

Greškom je prošlo i par curica sa većim klitorisima!

Emericzy
21.03.2007., 14:14
Molim za komentar one 'hladne glave', bez vrijeđanja....Emericzy, recimo.:)

Je l' me netko tražio?

Reakcija na podražaj mekog nepca je individualna. Neke žene (i muškarce) dodir u tom predjelu smeta jako, neke malo. Drugo, to je i stvar navike. Generalno, rekao bih, da žene koje same vole oralni seks, dakle odvojeno od užitka koji time pružaju muškarcu, vjerojatno imaju slabiju reakciju, ili im zadovoljstvo pri tom činu pomaže da ju lakše svladaju, ili oboje.

O tome kakvo je to kome zadovoljstvo nema puno smisla raspravljati. Tri četvrtine stvari koje ljudi u seksu rade nema logično objašnjenje. Ljude jednostavno veseli i to je to. Druge ne veseli.

Zanimljivo, žene se nikad -- ama baš nikad -- ne pitaju, koje je muškarcu zadovoljstvo od ženskih sisa. Što muškarac ima od toga da rukom uhvati i mazi sisu? Teoretski, ništa; dlan nije erogena zona u konvencionalnom smislu. A svejedno je muškarcu to zadovoljstvo. Ne radi se samo o pružanju zadovoljstva ženi.

Tako je i kod oralnog seksa. Pušenje kare mnogim je ženama aktivno zadovoljstvo, povrh onog zadovoljstva koje osjećaju vidjevši da je muškarcu lijepo. Uzeti cijeloga u usta i grlo malo je ekstremni način prakticiranja oralnog seksa, ali mnoge ljude u seksu najviše privlače baš ti rubovi. Vole ići onoliko dalje koliko se usude -- i onda možda još milimetar dalje.

Moj je savjet da -- kao i kod mnogih drugih stvari u seksu -- najprije malo razmislite o anatomiji. Ukrućeni kurac lagano je savinut prema gore. Usna šupljina i prijelaz u grlo savijeni su prema dolje. Negdje oko sredine tog pregiba je meko nepce koje uzrokuje većinu problema.

Dakle, oni kojima je stalo da probaju, a žele izbjeći neugodne reflekse, ili ih se žele otarasiti, trebali bi najprije uskladiti geometriju.

Zakrivljenost oba ta kritična dijela anatomije najbolje se poklopi ako žena leži na krevetu na leđima, a glava joj je na rubu i malo nagnuta nadolje. To je dosta udoban položaj (naročito kad rub kreveta nije tvrd :) ). Muškarac stoji ili kleči kraj kreveta (ovisno o visini kreveta), nagnut nad ženom i ševi ju u usta.

Zakrivljenost grla tada je najmanja, većina pritiska je na jeziku i na donjoj strani grla, nasuprot osjetljivom nepcu. Podražaj je najslabiji.

Da se razumijemo, nije ovo čarobni trik koji će vam odmah dozvoliti da progutate alatku Rocca Siffredija s osmijehom, ali je značajno olakšanje pri eksperimentiranju.

Kao i kod prvih početaka s analnim seksom, žena mora imati punu kontrolu. Ona mora točno odrediti kako duboko muškarac može ući, a može mu sugerirati i ritam, ako joj jedan ritam više odgovara od drugoga.

Na primjer, dobro je pred usta staviti ruku koja će biti graničnik. Muškarac gura dok ga ruka ne zaustavi. Na početku se to mora raditi vrlo, vrlo polako i nježno, a na nešto slično uobičajenom ritmu i silini penetracije prelazi se tek kad je navika već u potpunosti stečena.

Pažnja i nježnost ovdje su još potrebniji nego kod analnog seksa.

Kad je navika jednom tu, ovakav položaj više nije nužan (iako je i dalje jedan od boljih).

BTW. netko je spomenuo gutanje mačeva. To upravo i jest jedan od trikova gutača mačeva -- zabaciti glavu toliko da se usta i grlo izravnaju.

DIABOLO31
21.03.2007., 14:14
gdje riba onom Crncu - Lexington Steel-u (30 i nesto cm) cijelog stavlja u usta a on govori: "It's been a long time since someone done that.". Pa izvolite i vjezbajte. Moguce je. Subject closed. Joj da mi je od pametne kuje kljucic:rolleyes:

još_jedna
21.03.2007., 14:21
* A study published in the September 1996 Journal of Urology concluded that average erect length was 12.9 cm

* A study published in the December 2000 International Journal of Impotence Research found that average erect penis length was 13.6 cm

opa, povećava se :D

:lol::lol::lol:

Da, kakve će li samo statistike biti 2056? :rofl: :rofl: :rofl: :lol::lol::lol:

goli
21.03.2007., 14:46
:lol::lol::lol:

Da, kakve će li samo statistike biti 2056? :rofl: :rofl: :rofl: :lol::lol::lol:

cca 23,4 cm, tad valjda vise nece bit prituzbi na velicinu :rofl:

Barca
21.03.2007., 15:03
A i ta tvoja frendica svasta stavlja u usta. :eek: :eek: :rigo:

zed_alive
21.03.2007., 15:08
moguće je, kako ne...samo treba se paziti...meni je jedna cura progutala čitavog ali mi je kiselina iz želuca spržila glavić... :( ali to ne zato što imam dugačak kurac...nego imala je kratki jednjak... :rofl:

oxia
21.03.2007., 15:35
meni to uopce nije problem,ide kao podmazano :D

Xena2000
21.03.2007., 18:02
Emericzy, hvala na iscrpnom odgovoru, ali nije me to zanimalo. Nema veze.:)

Deafult; nitko osim tebe nije primijetio...:)
Razumijem da nikoga na ništa ne prisiljavaš, ja sam govorila o očekivanjima i stereotipima( o tome da žena koja je dobra u krevetu mora gutati, primati analno i prakticirati duboko grlo, dok je za muškarca važno samo da mu se digne i da povremeno liže). Nitko ništa ne mora, shvaćam, samo me zanimalo.

No, da ne davim dalje ljude sa muško ženskim spikama. Uživajte.

Emericzy
21.03.2007., 18:18
ja sam govorila o očekivanjima i stereotipima( o tome da žena koja je dobra u krevetu mora gutati, primati analno i prakticirati duboko grlo, dok je za muškarca važno samo da mu se digne i da povremeno liže).

Pa.... kako bi to ti postavila? Majka Priroda (ma kako je mi zvali) konstruirala je muškarca da tura i ženu da to prima u sebe. To je jednostavno anatomski tako. Iz toga slijedi da je 85 posto seksa bazirano baš na tome -- da ga muškarac nastoji uturiti, a žena da ga nastoji prihvatiti. Na 1001 način.

Bilo bi čudno da je drukčije. Anatomija je prirodno odredila 'ton' velike većine seksa. Besmisleno bi bilo sad praviti se da stvari nisu takve i da bi zapravo žena trebala turati, a muškarac primati. Ima, naravno i toga i zna biti zabavno i napaljujuće, ali to je ipak usputni ukras, a ne nešto osobito značajno.

Ako ti se to čini lošim, predloži nam primjer. Što bi to bilo -- makar u u teoriji -- što bi nekom primjetnom postotku žena u seksu činilo zadovoljstvo, a što bi od muškaraca zahtijevalo neku osobitu prilagodbu, vježbu, možda čak trpljenje? Meni ništa ne pada na pamet.

Znam, javit će se Ban Daar i spomenuti BDSM, ali nisam na to mislio.

Mrs. T
21.03.2007., 18:18
A i ta tvoja frendica svasta stavlja u usta. :eek: :eek: :rigo:

:lol: :lol: :lol:

Xena2000
21.03.2007., 18:37
Ako ti se to čini lošim, predloži nam primjer. Što bi to bilo -- makar u u teoriji -- što bi nekom primjetnom postotku žena u seksu činilo zadovoljstvo, a što bi od muškaraca zahtijevalo neku osobitu prilagodbu, vježbu, možda čak trpljenje? Meni ništa ne pada na pamet.

Ma ne bih ja to poslagivala drugačije, samo razmišljam naglas.
Naravno da se prirodi oduprijeti ne možemo, niti bi trebali. No, u pravu si, primjera nema. Jer čak ni moj prst u njegovom analnom otvoru mene ne može dovesti do orgazma, ali može mi to biti napaljujuće, pa mogu eventualno to uzeti za primjer....ili gutanje ženskog ejakulata pri svršavanju(koji opet ne doživljava većina djevojaka). No, ni to nisu baš najbolji primjeri.

Mene ti smeta kad čitam ove komentare, moraš probat, moraš vježbat, pušenje bez gutanja nije pušenje...uopće nije važno što prakticiram niti se osobno vrijeđam, nego mislim da takav muški stav može izazvati komplekse u seksualnom smislu kod žena. Možda. :misli:

Ma, otišla sam u dubine i daljine, a mislim da to nikoga ovdje ne zanima, i moram priznati, već mi je glupo potezati teme vezane uz muško-ženske odnose, jer onda time privlačim ove koji me vole vrijeđati. :kiss:

Emericzy
21.03.2007., 19:18
Mene ti smeta kad čitam ove komentare, moraš probat, moraš vježbat, pušenje bez gutanja nije pušenje...uopće nije važno što prakticiram niti se osobno vrijeđam, nego mislim da takav muški stav može izazvati komplekse u seksualnom smislu kod žena. Možda. :misli:

Ma, otišla sam u dubine i daljine, a mislim da to nikoga ovdje ne zanima, i moram priznati, već mi je glupo potezati teme vezane uz muško-ženske odnose, jer onda time privlačim ove koji me vole vrijeđati. :kiss:

Ma, problem je više u totalnoj demokraciji foruma nego u stvarnom pristupu stvarima. Ne vjerujem da si se u stvarnom životu puno susretala s takvim nametanjem.

U stvarnom životu muškarac i žena obično ispipavaju put jedno do drugoga, nađu se negdje na gruboj sredini koja je lijepa i jednom i drugome i onda stvar malo produbljuju. Jedno prihvati jednu stvar koja mu prije nije bila uobičajena, drugo prihvati nešto drugo. I zajedno izgrade nešto treće. Rijetko tu ima nekakvih velikih ekstrema ako se to dvoje ljudi inače dobro slažu. A ako se ne slažu, kog vraga rade zajedno u krevetu?

Na forumu je drugo; tu se pojavi puno frustriranih, puno nedoraslih i pišu što im padne na pamet. Čitaj iste ljude malo dulje i vidiš kakav im je profil. Od ljudi koji inače imaju koliko-toliko razumne stavove sigurno nećeš pročitati sugestiju da žena nije prava žena ako ne može progutati sablju do balčaka dok istovremeno prima dva golema crnca vaginalno i analno.

A ostale ignoriraš. Mislim da i srednjoškolka, ako je imalo pametna, može nakon nekog vremena provedenog na forumu ustanoviti tko je tko i kakav je. I koliko mu vrijede stavovi.

S druge strane, valjda se i ti slažeš da bez bar malo eksperimentiranja, bez bar blagog gurkanja granica i pokojeg iskoraka u novo i nepoznato neće biti nekog jako zanimljivog seksa. Rijetko tko će biti zadovoljan time da baš cijele svoje seksualne karijere liže samo dvije kuglice vanilije.

Xena2000
21.03.2007., 19:28
Slažem se, ali ne govorim da bi seks trebao biti monoton, nego govorim o stereotipnim očekivanjima, koji kod mene imaju ovo društveno polazište.

Seks bi trebao biti sve samo ne dosadan....:cerek:

No, svejedno lijepo si to objasnio.:)

Black Mamba
21.03.2007., 19:42
... nego govorim o stereotipnim očekivanjima

Kad smo već kod stereotipa, predlažem ti da stvar posmatraš sa vedrije strane - šta je jedno "duboko grlo" u odnosu na:

... pa, sve ono što žene inače rade.

U vezi, zbog veze i za vezu. :rolleyes:

divlja zvijer
21.03.2007., 19:42
Kao i sve ostale radnje na svijetu, sa puno vježbe sve se može.

Barca
21.03.2007., 19:45
Ja mislim da zena nije prava zena ako ne moze progutati sablju do balcaka dok istovremeno prima dva golema crnca vaginalno i analno. :cool:

(vidis da mozes :D )

Black Mamba
21.03.2007., 19:50
... sa puno vježbe sve se može.

Puno vežbe se koristi prilikom izvođenja mađioničarskih trikova i dresiranja životinja u cirkusu, a za (dobar) seks je potrebno nešto drugo: samopouzdanje, na prvom mestu.

_malicka_
21.03.2007., 19:52
Puno vežbe se koristi prilikom izvođenja mađioničarskih trikova i dresiranja životinja u cirkusu, a za (dobar) seks je potrebno nešto drugo: samopouzdanje, na prvom mestu.

Kakve veze samopouzdanje ima sa dubokim grlom? :confused: Ak mi se riga kad mi kurac udje preduboko, onda mi se riga. Mogu jedino 'vjezbom' svaki put pokusati da ide dublje.

Black Mamba
21.03.2007., 19:53
...

I još dvojici drka, sa strane.

(Ono kad je bal, nek je bal... :cerek: )

Barca
21.03.2007., 19:55
I još dvojici drka, sa strane.

(Ono kad je bal, nek je bal... :cerek: )

Dobro, to onda nije obicna zena. To je Barca. :frajer:

:rofl: :rofl: :rofl:

Black Mamba
21.03.2007., 19:58
Kakve veze samopouzdanje ima sa dubokim grlom?

Evo kakve: meni je, recimo, više nego dovoljno to što sam lepa & pametna, tako da uopšte ne moram da se zamaram sa gutanjem mačeva i inim stvarima (kako bih zadržala muškarca pored sebe).

A u seksu dajem...

... pa, upravo onoliko koliko primam.

Ni manje, ni više.

Black Mamba
21.03.2007., 20:03
Naravno, svako pravilo potvrđuje izuzetak.

Da sam na Anđinom (Angelina Jolie) mestu, gutala bih, pa bih pitala je l' ima još! :)

P.S. Ma kakav mač, i korice ako treba...

Emericzy
21.03.2007., 20:56
Slažem se, ali ne govorim da bi seks trebao biti monoton, nego govorim o stereotipnim očekivanjima

Pa, to se lako riješi. Izbjegavaj stereotipne muškarce. :) A stereotipima na forumu se smij zajedno sa mnom. :)

I nadam se da se na tebe ne odnosi ovo što priča Black Mamba o tome što su sve žene spremne napraviti za vezu. (U čemu ima puno istine.)

Ariane
22.03.2007., 00:17
ako mislis da bi ga to cinilo sretni(ji)m, i ako zato to zelis napraviti, ne vidim gdje je tu stereotip.
a sto se tice kako... a evo ti Emericzy pa ga citaj :)
mozda bi ti bilo zgodno da probas vjezbati sa vlastitim prstom... samo opusti grlo, lagano savines jezik u obliku slova u.

Jolly Smoke
22.03.2007., 02:28
Jedna treba je u jednom talk showu gurnula u usta duuugački balon.Dužine kojih 30 cm,tako da...sve je moguće.

Suzdrzana
22.03.2007., 03:05
Ja sam jednom probala tu metodu sa zabacivanjem glave prije samog čina. Baš se fino opusti grlo. Ipak, nije mi bio gušt nikakav cijelog ga imati u ustima, tako da uvijek radim to...više da sebe zadovoljim:o , ako ćemo biti iskreni:zubo:

Default_user
22.03.2007., 11:33

to valjda pisemo mi muskarci pa se medjusobno tjesimo :)

WishFish
22.03.2007., 11:38
to valjda pisemo mi muskarci pa se medjusobno tjesimo :)

Jest da su to statistike za daleki istok ali nemojmo si sada kvariti iluziju!

Xena2000
22.03.2007., 11:45
I nadam se da se na tebe ne odnosi ovo što priča Black Mamba o tome što su sve žene spremne napraviti za vezu. (U čemu ima puno istine.)

Baš htjedoh reći kako ima stereotipnih muškaraca tako ima i sterotipnih žena. Izbjegavam i jedne i druge...:D

Ali kad sam živac po karakteru pa reagiram čak i na budaletine...a i na one pametnije koji pišu bedastoće.:D

Ruda
22.03.2007., 12:22

Hmmmm, 0,175 cm na godinu....za 40 godina imati ću mrcinu od cca 26 cm:zubo:

tuk'bah
22.03.2007., 12:51
Ali recimo neka standardna prosječna veličina 16 - 17 cm...

:eek: :cry: :cry:

Kenzo99
22.03.2007., 13:06
The Average Penis Size
There are four studies that are well respected in the penis size world. These are their results.

The first one is the famous Kinsey Sex Institute study. In the 1960s they asked over 3500 college males to measure themselves.

average penis length: 6 inch (15.2 cm)

average penis girth: 5 inch (12.7 cm)

Then there is the now famous Richard Edwards' Definitive Penis Size Survey Results with over 3000 participants. (not online anymore)

average penis length: 6.3 inch (16 cm)

average penis girth: 5.1 inch (13 cm)

Another survey is the one done by Durex (just under 3000 participants):

average penis length: 6.4 inch (16.3 cm)

average penis girth: 5.2 inch (13.3 cm)

A more recent study was performed by Lifestyles Condom Co. in Cancun Mexico in March 2001 (see ABCNEWS.com). They measured 300 college-aged students:

average penis length: 5.9 inch (15 cm) *

average penis girth: 5 inch (12.7 cm)

* The exact figures of the Lifestyles study are 5.877 inch for length and 4.972 inch for girth. However, it is silly to put much attention on such decimals from a study that measures 300 men, with a world population of about 1.5 billion adult men.

evo malo bolje!

Barca
22.03.2007., 13:15
Ispod 20 cm kao da ga i nema. :kava: :zubo:

Kenzo99
22.03.2007., 13:28
ne kuzim bas sta si htjela reci, naravno da ga ima!no ovo je prosjek.. vise-manje

Emericzy
22.03.2007., 14:56
ne kuzim bas sta si htjela reci, naravno da ga ima!no ovo je prosjek.. vise-manje

Ma ona je mislila na forum. Na forumu nema jebača s kurcem manjim od 20 centimetara duljine i to kad je mekan.

Kenzo99
22.03.2007., 15:24
aha sada mi je sinulo na pamet, svi se vhale da su jako obdareni.da, da sjetio sam se nekog threda gdje su se svi silno hvalili ;)