View Full Version : rafo!
Drito Konj
13.02.2004., 16:31
sad sam pricao s novinarkom iz jutarnjeg koja je rekla da ipak nece objavit clanak jer list vise nije zainteresiran.
reko zakaj?
e ovak.
ona je pricala s rafom koji je izjavio da "je njemu strasno zao, da smo mi prijatelji, da je on mene doveo u kucu ko prijatelja i da smo trebali radit i da mu je zao kaj je tak ispalo ali da on nije imao nikakvu kontrolu nad time i da i DALJE NAMJERAVA SURADIVAT SA MNOM!"
pobogu...ako je on normalan....
e, da...i rekao je da "nece davat nikakve izjave da mene ne povrijedi...."
inace, nije imao pojma da je ovo na monitoru.
e sad, svi ste vidjeli pricu.
ja vam na ovakva sentimentalna sranja padam, da je on mene nazvao i rekao tak nekaj, isto tak nis ne bi napisao
ali mi je drago da nije
the truth is out there (wooosh :D)
Muahahahahah....Pa ovo je totalni :bonk: Koookos! :D :D
to je tocno, on nema nikakvu kontrolu nad tim sto je govno
Drito Konj
13.02.2004., 16:34
trenutno sam u stadiju histericnog smijanja te dobivanja glavobolje...
Drito Konj kaže:
the truth is out there (wooosh :D)
Da, truth bi bila out there da topik nije nestao!!!
To je sad bivsi truth, isto ko sto je i bivsi topik!
Znači, postoji mogućnost da se ja ipak sprijateljim s Rafom?!
Pitaj da li treba biografa. Naravno, ovu nezgodu ćemo izbrisati u memoarima. :D :D :D
A ti Drito, ako nastavite surađivati i ti opet popušiš, znaš šta će ti se desit? Dobit ćeš krila i postat anđeo. :angel: :bonk:
Papak... :B :B :B
Uglavnom, baš smo se lijepo zabavili.
Drito Konj kaže:
zapali još jednu, mariniranu :B
FastAndFurious
13.02.2004., 16:44
Ak smem dometnuti, ja bum KONJA šupila za vuho ako se opet nasanjka na sličan način.
OBEĆAVAM!!!!!!!!!!!!!!
BillGatesMustDie
13.02.2004., 16:51
Drito, rješenje svih tvojih problema zove se - narodnjaci... jebeš Rafu :cool:
Kaj, sad je Drito Konj maknuo topic jer ga Rafo ipak voli? :rolleyes:
verica kaže:
Kaj, sad je Drito Konj maknuo topic jer ga Rafo ipak voli? :rolleyes:
Jok. Odevo ga Rafo na ćevape. Nisu se još dogovorili ko će platit. :D :D
Ja mislim da bi bilo u redu da Drito Konj počasti - ipak je zaradio 100 Kuna
Jeremijajooj
13.02.2004., 16:58
E,jebi ga.
A da ti kakvu lovu nisu tutnuli..ono za gorivo,i sl.?:cool:
Jebote...
Drito, to ti je ono kaj sam ti govorila... Sve ti to ima veze. Pogotovo ak se radi o Jutarnjem, nemoj da te nis cudi :rolleyes:
suradjivat na isti nacin ko i do sad? muhahahaha :lol:
Nista Drito, posto vi jos uvijek suradjujete, lijepo sad nazovi shupka i reci mu da ti da nesto love.
Drito Konj
13.02.2004., 17:06
hrvati su usrani supci.
ocete se kladit da nitko nece htjet objavit pricu?
jer su jadni i jebo istinu, sve sljaka preko veza i vezica!
nek svi idu u picku materinu! :2up:
A da probaš zvat Story? :headbang: :lol:
BillGatesMustDie
13.02.2004., 17:12
Drito Konj kaže:
hrvati su usrani supci.
jer su jadni i jebo istinu, sve sljaka preko veza i vezica!
nek svi idu u picku materinu! :2up:
Znao sam ja da Monitor drže Srbi! Ha! :D
teah kaže:
A da probaš zvat Story? :headbang: :lol:
a da probaš na indexu? ili onom sto ljudi dvisto sisa kako se ono zove? :D
sailor kaže:
a da probaš na indexu? ili onom sto ljudi dvisto sisa kako se ono zove? :D
Ja mislim da je najbolje da se posluži metodom "Miroslav Dorešić - Učo". Naštanca fotke iz "zajedničkog druženja" pa ostavlja pod retrovizore auta na parkingu NOVE. Nakon toga može prijeć i na agresivnije metode. Obratit se Imperijalu, na primjer. :D
Stribor cumez
13.02.2004., 17:24
b te k i ovak ti mogu zeti samo gace (jel se rafo pali na star wars :D)
Drito Konj
13.02.2004., 17:26
eto topica natrag
SLOBODA PAPCIMA!!!
:D
Eric Cartman
13.02.2004., 17:30
a da se spustite (ili podignete) na nizu razinu pa da se posorate?!i nova od toga napravi reality u i kusur nastavaka.
Eric Cartman
13.02.2004., 17:31
pardon u 100 nastavaka
HELIX14
13.02.2004., 17:36
Drito Konj kaže:
Znas kaj bum ti ja rekel stari .
Onog selju Rafu sam delvi samo jednom na TV-u i to kaj ti pricas da je glazbeno intuitivan je preoprezna i kak bih rekel izjava .... za drek..
On je klinac, zmisljen , da bi skakal i kreveljil se na stageu i da bi se klinkice isfurale na njegov zgodnicki face .
Ti si tu isto nekaj bauljal i ispalo je da si izisel povredjen zbog fuckin 400 kn .
S tom spikom zajebi radnju ... :horor: :bang:
Htel si se i ti isfurat onak loma al su te zajebali ...
I sad ko tu fol vise nema topica jer je capri popusena i to je isto OK ko kaj je i Saraja bila Ok .
Al mojne tisra sad sentimente i sentiše .
A ak je sve i istina a sviras s nekim Rafom onda bi ti preporucil da se prihvatis pisanja jer tu si talentiran a mjuzu pusti drugim dečkima koji to kuze bolje .
A ak hoces nadjemo se u Nehajskoj kod mog frenda Krište u Valentini da ti to u bebu objasnim jer si sasvim ok lik .:top:
Drito Konj
13.02.2004., 17:38
HELIX14 kaže:
A ak je sve i istina a sviras s nekim Rafom onda bi ti preporucil da se prihvatis pisanja jer tu si talentiran a mjuzu pusti drugim dečkima koji to kuze bolje .
da mi je vidjet te decke :D
sad kao ispada da ja ne znam svirat jer sam kao nekaj sviral s malim?
:lol:
aha...
Drito Konj
13.02.2004., 17:43
zipa sad lixhe ono kuiš beba, ono...
ja ti kuiš ono ramsvi vec godu, ne, kuiš i štakri mi jembri nemre kajni ono kuiš pozatka, ne.
kuiš, beba. :D
nisam se niš htel izratfu kuiš nego ono, kuiš malo ratsvi, ne.
no offense, ralmo sam. :lol: :top:
HELIX14 kaže:
A ak hoces nadjemo se u Nehajskoj kod mog frenda Krište u Valentini da ti to u bebu objasnil jer si sasvim ok lik .:top:
Mislim ono kuis stari mojne prodavat tu fore kuis. Drita je dosta ljudi s foruma culo uzivo kak rasvi kuis i fakat to radi ok.
Kuis, pozdravi Krištu:D
HELIX14
13.02.2004., 17:49
Drito Konj kaže:
da mi je vidjet te decke :D
Sad sam si loma i prepotentan ??
Al da ti ja ko onak malo stariji i samo zato kaj te rado citam jer si fuckin No1 na IMF-u barem meni , Ok i onaj seljo Leb nije los al samo kad ne cuga..:D , ispricam story .
Moji neki frendovi svirali gazu ono pokraj Zagreba i vele mi ajd dodji pa cemo poslije otic u Krizevce pogledat jedan jebeno dobar band :
OK tak je i bilo .
Dodjemo mi oko ponoci u Krizevce u Disco u centru grada ne znam vise kak se zove al ak je neko iz KZ zna onak ide se u podrum i uredjenje je sasvim OK .
Mini stage postavljen al svira razglas ..
i tak prodje jedno cuka vremena i nis .
Kad me vec pocela laganini hvatat nervoza tipa kaj sad radim tu a jos do Zagreba pun klinac a drugorazredni Beatlesi i ta furka ..izlaze 4 decka , znam da znas za njih ..zovu se Crno perje ..gle glazbenici do jaja , sviraju svaki svoj instrument ono mrak ...............
i pricamo mi poslije s njima jer ih frend pozna i covek mi veli za soma kuna do 4 ujutro ....:eek:
Jebote za 250 kn a covjek moze svirat u kojem god bandu hoce ..
Mislim da znas o cemu govorim ..
Eric Cartman
13.02.2004., 17:50
HELIX14 kaže:
A ak hoces nadjemo se u Nehajskoj kod mog frenda Krište u Valentini da ti to u bebu objasnil jer si sasvim ok lik .:top: [/B]¸
Cekaj a koji si ti ja sam u valentina svaki dan
HELIX14
13.02.2004., 17:52
Drito Konj kaže:
zipa sad lixhe ono kuiš beba, ono...
ja ti kuiš ono ramsvi vec godu, ne, kuiš i štakri mi jembri nemre kajni ono kuiš pozatka, ne.
kuiš, beba. :D
nisam se niš htel izratfu kuiš nego ono, kuiš malo ratsvi, ne.
no offense, ralmo sam. :lol: :top:
Krišto nis ne svira on je gazda Valentine u Nehajskoj di te skvadra kao vidla da dolazis .
S cital komentare s Ploca .Foruma ?
:top: :D
Drito Konj
13.02.2004., 17:54
HELIX14 kaže:
Jebote za 250 kn a covjek moze svirat u kojem god bandu hoce ..
Mislim da znas o cemu govorim ..
ne, ne moze svirat glazbu koju voli u kojem god bendu hoce.
geddit?
crno perje ok sviraju, da
i to je ono tragicno, ljudi koji dobro sviraju ovdje NE MOGU dobit lovu adekvatnu vjestini, znanju, ljubavi prema glazbi, you name it...
Drito Konj
13.02.2004., 17:56
HELIX14 kaže:
Krišto nis ne svira on je gazda Valentine u Nehajskoj di te skvadra kao vidla da dolazis .
S cital komentare s Ploca .Foruma ?
:top: :D
ma jesam onda na pocetku jos, tko ce to trazit sad :D
ja u valentinu nikad bio nisam, pogotovo ne s gitarom
nisam đitarist ;)
HELIX14
13.02.2004., 17:56
uzbuna kaže:
Mislim ono kuis stari mojne prodavat tu fore kuis. Drita je dosta ljudi s foruma culo uzivo kak rasvi kuis i fakat to radi ok.
Kuis, pozdravi Krištu:D
Ma videl sam ga i ja ili barem mislim na Jarunu al nisam ziher ?:confused:
HELIX14
13.02.2004., 18:01
Drito Konj kaže:
ne, ne moze svirat glazbu koju voli u kojem god bendu hoce.
geddit?
crno perje ok sviraju, da
i to je ono tragicno, ljudi koji dobro sviraju ovdje NE MOGU dobit lovu adekvatnu vjestini, znanju, ljubavi prema glazbi, you name it...
Drito
pa pratili su Maju Blagdan kaj je bila sigurna lova i svirali su u Njemackoj kaj je bilo jos sigurnije a sad sviraju hard rock kaj nije in al to vole i rade dobro .
Mozda sam nekaj pomijesal se moze znat ak sam skuzil dobro ti sviras kljavu , osim Massima , gdje si jos sviral ?
Ovo je za ozbac ?
Drito Konj
13.02.2004., 18:02
HELIX14 kaže:
Ma videl sam ga i ja ili barem mislim na Jarunu al nisam ziher ?:confused:
nisi, nisi....
nisam se ja isao okolo guzit cisto da me se vidi...
uvijek sam svirao iz uvjerenja, nikad za lovu
ne, ja sviram bubanj i bas
Drito Konj kaže:
ja vam na ovakva sentimentalna sranja padam, da je on mene nazvao i rekao tak nekaj, isto tak nis ne bi napisao
ali mi je drago da nije
ispao je pickica. mozda nenamjerno. drito, jebiga, rafo je fuckin' dijete!!!!
Drito Konj
13.02.2004., 20:31
NoWa kaže:
ispao je pickica. mozda nenamjerno. drito, jebiga, rafo je fuckin' dijete!!!!
ne sjecam se da bi ja nekog tako zajebo s 20 godina, pardon!
-Shevchenko-
13.02.2004., 20:49
Javi se ljudima u FERAL!
Whatever
13.02.2004., 20:56
-Shevchenko- kaže:
Javi se ljudima u FERAL!
:lol: :lol:
Da, u Feral, svakako. Ja mislim da bi bila super naslovnica... Rafo u nekom bijesnom autu maše kroz prozor sa 100 kuna, a Drito sav poderan na cesti... :D
Drito Konj
13.02.2004., 20:58
Whatever kaže:
Da, u Feral, svakako. Ja mislim da bi bila super naslovnica... Rafo u nekom bijesnom autu maše kroz prozor sa 100 kuna, a Drito sav poderan na cesti... :D
:lol: :lol: :D
-Shevchenko-
13.02.2004., 21:03
Whatever kaže:
:D :D :D :D :D :D :D
Bez zezancije, mislim da bi to oni s oduševljenjem primili.... Samo naprijed, nemoj odustati.
Whatever
13.02.2004., 21:08
-Shevchenko- kaže:
:D :D :D :D :D :D :D
Bez zezancije, mislim da bi to oni s oduševljenjem primili.... Samo naprijed, nemoj odustati.
Ma šta ti je čoviče... Jutarnji neće objavit koje je živo žutilo od novine, a Feral će objavit...
A neš ti priče... Rafo je pizda od čovika. Wow. To prodaje novine.
Da je NovaTV nešto zasrala, onda bi još mogli i pričat o nekoj priči. Ovako sve ostaje na tome da je jedna javna osoba ispala đubre. What else is new?
Rekla sam ti demonstriraj ispred TV NOVE, oni su pobrali pare za tvoj znoj, ne? Tvoja oprema .... pobogu.. imas na to pravo...
Samo ne znam kako bi srocio baner :confused:
Ima li ko ideju?
Drito Konj
13.02.2004., 21:18
Ona007 kaže:
Rekla sam ti demonstriraj .. pobogu.. imas na to pravo...
I
kriva drzava honey.
i vidi si sig.
eto me, ginem :D
iIIegale
13.02.2004., 23:18
Ja brijem da si ti Drito zagrido. A kad gridas onda cujes samo ono st ozelis cuti. Sve ostalo ignoriras. I tako si na kraju popusio. Nemoj krivit rafu, vec gridanje.
Da nisi grido niko te ne bi mogo tako obradit. Al zivot je skola.
*_spike
13.02.2004., 23:24
Ja sam ti odmah rekao da to ne bu nitko objavio :D
http://www.forum.hr/showthread.php?s=&threadid=38213
PrittPen
14.02.2004., 00:52
Ona007 kaže:
Rekla sam ti demonstriraj ispred TV NOVE, oni su pobrali pare za tvoj znoj, ne? Tvoja oprema .... pobogu.. imas na to pravo...
Ima li ko ideju?
hm, zapravo bi bilo najbolje da se obučeš u svoj avatar i odeš ispred nove... :D s basom. i bubnjevima. i treba ti još netko za stražnje noge od konja.
PrittPen kaže:
hm, zapravo bi bilo najbolje da se obučeš u svoj avatar i odeš ispred nove... :D s basom. i bubnjevima. i treba ti još netko za stražnje noge od konja.
Nek' pita Rafu! Ipak su oni i dalje prijatelji i to... :D
Jebote koji supak. Sad bu mu zabio svoju staru gitaru u supak i tjerao ga da namjesti zice. :D Sira strana prvo! Naravno!
mrsavipas
15.02.2004., 14:50
a drito sta kazes da odemo nas par sa transparentima pred novu tv i pozovemo novinare da nas snime kako prosvjedujemo... imam ja pistaljku doma... neka se nas glas cuje:D
mozda zavrsimo na zagrebačkoj panorami ili na "ultrazvuku" otevea....
ili u krajnjem slucaju obratimo se malnaru on trazi papke za emisiju, mozda ti dopusti da odsviras koju pjesmu...:D
Drito Konj
15.02.2004., 18:17
mrsavipas kaže:
a drito sta kazes da odemo nas par sa transparentima pred novu tv i pozovemo novinare da nas snime kako prosvjedujemo... imam ja pistaljku doma... neka se nas glas cuje:D
mozda zavrsimo na zagrebačkoj panorami ili na "ultrazvuku" otevea....
ili u krajnjem slucaju obratimo se malnaru on trazi papke za emisiju, mozda ti dopusti da odsviras koju pjesmu...:D
ima i jedan frend melodiku a ja mogu isfurat triangl.
ocemo sva trojica? :D
mrsavipas
15.02.2004., 18:28
Drito Konj kaže:
ima i jedan frend melodiku a ja mogu isfurat triangl.
ocemo sva trojica? :D
moze moze:top:
ja mogu od kuce uzet i plahtu pa cemo napisati transparent:D
jel znas nekog da ima zvecku?:D
Drito Konj
15.02.2004., 18:32
mrsavipas kaže:
moze moze:top:
ja mogu od kuce uzet i plahtu pa cemo napisati transparent:D
jel znas nekog da ima zvecku?:D
ok, ti uzmi plahtu.
ja sam jednom frendu prije par godina poklonio zvecku, mozda nam se pridruzi. istina da radi u ivanic gradu, ali hej, demonstracije ovolikih razmjera propustit....
mrsavipas
15.02.2004., 18:37
Drito Konj kaže:
ok, ti uzmi plahtu.
ja sam jednom frendu prije par godina poklonio zvecku, mozda nam se pridruzi. istina da radi u ivanic gradu, ali hej, demonstracije ovolikih razmjera propustit....
a sta cemo napisat na transparentu?
uf... kolko dugo nisam prosvjedovo za nasu stvar... sad sam se napalio, mogo bi nes pojebat od napaljenosti, mater mu jebem rafovsku:D
cut ce oni samo morali bi napravit probu negdje ili cemo to napravit ko fol spontano?:D
Drito Konj
15.02.2004., 18:48
mrsavipas kaže:
a sta cemo napisat na transparentu?
uf... kolko dugo nisam prosvjedovo za nasu stvar... sad sam se napalio, mogo bi nes pojebat od napaljenosti, mater mu jebem rafovsku:D
cut ce oni samo morali bi napravit probu negdje ili cemo to napravit ko fol spontano?:D
hmmm...nesto kao "dole krivci, odose nam zivci" il nekaj da slici komunistickima, samo tako cemo ostavit pravi dojam revolucije.
"idoli dole, narod gore"
nesto tak, ne odvec pametno :D
ja bi spontano, da ne ispadne da smo se dogovarali, nego se dogovorimo da kao slucajno dodemo s rekvizitima u isto vrijeme pred dogovoreno mjesto. potpuno spontano.
znao sam das se napalit, bolje se olaksaj da ne napadnes neku pijanu babu koja ce nam se pridruzit jer brije da se borimo za prava penzica. :D
Drito Konj kaže:
hmmm...nesto kao "dole krivci, odose nam zivci" il nekaj da slici komunistickima, samo tako cemo ostavit pravi dojam revolucije.
"idoli dole, narod gore"
jebote drito od sinoc si vec i prosvjede organizirao...:D :D ...
stavi transparent: "vise svega a ne samo njih":D
mrsavipas
15.02.2004., 19:24
Drito Konj kaže:
"idoli dole, narod gore"
ja bi spontano, da ne ispadne da smo se dogovarali, nego se dogovorimo da kao slucajno dodemo s rekvizitima u isto vrijeme pred dogovoreno mjesto. potpuno spontano.
znao sam das se napalit, bolje se olaksaj da ne napadnes neku pijanu babu koja ce nam se pridruzit jer brije da se borimo za prava penzica. :D
nisu lose parole:D mogli bi dopisat "i mi bi da zivimo ko rudari"....
pa da ne smijemo biti previse pametni poslat ce nam pit bulove da se obracunaju, a narod se nece positovjetit sa nama... bolje da se ne pravimo pametni:D
i svakako bi trebali sponatano... jebi ga, ko fol ja sjednem pred onaj ducan iza zgrade i otvorim pivu, pa ti dodjes uzmes jos jednu i zapocnes pricu,ja se raspizdim odem po jos koje pivo u ducan dodju ovi tvoji sa zveckom i melodikom i krenemo u borbu sa sistemom:D
bome valja ti savjet, posevio bi babetinu sto ne bi bilo dobro za citav skup... ne bih bio 150% napaljen na prosvjed:D
Drito Konj
15.02.2004., 19:29
mrsavipas kaže:
nisu lose parole:D mogli bi dopisat "i mi bi da zivimo ko rudari"....
pa da ne smijemo biti previse pametni poslat ce nam pit bulove da se obracunaju, a narod se nece positovjetit sa nama... bolje da se ne pravimo pametni:D
i svakako bi trebali sponatano... jebi ga, ko fol ja sjednem pred onaj ducan iza zgrade i otvorim pivu, pa ti dodjes uzmes jos jednu i zapocnes pricu,ja se raspizdim odem po jos koje pivo u ducan dodju ovi tvoji sa zveckom i melodikom i krenemo u borbu sa sistemom:D
bome valja ti savjet, posevio bi babetinu sto ne bi bilo dobro za citav skup... ne bih bio 150% napaljen na prosvjed:D
ocemo simulirat zrtvovanje zivotinje?
ono, kečap i preparirana lisica recimo, da uprizorimo metaforu odnosa vlasti i nas potlacenika?
mrsavipas
15.02.2004., 19:35
Drito Konj kaže:
ocemo simulirat zrtvovanje zivotinje?
ono, kečap i preparirana lisica recimo, da uprizorimo metaforu odnosa vlasti i nas potlacenika?
mogli bi prikazat nesto u stilu da su budale žrtvovale konja za pijuna:D
Drito Konj
15.02.2004., 19:41
mrsavipas kaže:
mogli bi prikazat nesto u stilu da su budale žrtvovale konja za pijuna:D
u principu bi mogli napravit nekakvog obrnutog trojanskog konja.
ono, on mirno pase, drven :D vani....i onda ga pozovu tranu na fino sijeno, osedlaju ga, ihaa...
mrsavipas
15.02.2004., 19:50
Drito Konj kaže:
u principu bi mogli napravit nekakvog obrnutog trojanskog konja.
ono, on mirno pase, drven :D vani....i onda ga pozovu tranu na fino sijeno, osedlaju ga, ihaa...
i onda mi iskocimo iz njega i pocnemo instrumentima dizati buku nesnosljivu:D
Drito Konj
15.02.2004., 19:55
mrsavipas kaže:
i onda mi iskocimo iz njega i pocnemo instrumentima dizati buku nesnosljivu:D
samo nam prava krilatica fali.
ocemo natjecaj raspisat? :D
mrsavipas
15.02.2004., 19:59
Drito Konj kaže:
samo nam prava krilatica fali.
ocemo natjecaj raspisat? :D
ajde raspisi natjecaj trebaju nam nove ideje:top::D
i nema nista preko veze, mora biti sve objektivno a ne da budemo ko oni:D
Drito Konj
15.02.2004., 20:05
mrsavipas kaže:
ajde raspisi natjecaj trebaju nam nove ideje:top::D
i nema nista preko veze, mora biti sve objektivno a ne da budemo ko oni:D
znaci nista od 060 linije i forum demonstracije krilatica reality show? :D :D
Heart of darkness
15.02.2004., 20:05
A jebemu mater a da ti stvarno ono pocnes "za seljake svirat narodnjake"???
Mislin ko god to radi dobro mu ide vidin. Znan ja tu u Splitu za ovu dvojicu, jedan je ucio godinu dana svirat gitaru kod tete priko lita a drugi je isa na dodatnu nastavu iz klavijature u osnovnoj pa ubiru soma eura po nastupu.
big_lebowski
15.02.2004., 20:07
Hepiend... :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:
al' meni (iz ovih 30-tak stranica, u nastavcima) još nije jasno, jel Drito jebo nešto na tinovom krevetu il' nije :confused:
:D :D :D
mrsavipas
15.02.2004., 20:09
Drito Konj kaže:
znaci nista od 060 linije i forum demonstracije krilatica reality show? :D :D
kako nista? pa majku mu ja sam mislio da je to sredjeno... ovo su novi dodaci.... mora to biti savrseno izvedeno da im vise nikad ne padne na pamet drznut se o pleca napacenog forumasa:D
idemo svim raspolozivim sredstvima da se useru:D
joj, joj kad pocnem pistat:mad::D
Heart of darkness
15.02.2004., 20:09
I ti jos na krevetu onog pedercica! Ej a da nije on je li, ovaj, khm... pa onda ne prica o tome???
Drito Konj
15.02.2004., 20:15
mrsavipas kaže:
kako nista? pa majku mu ja sam mislio da je to sredjeno... ovo su novi dodaci.... mora to biti savrseno izvedeno da im vise nikad ne padne na pamet drznut se o pleca napacenog forumasa:D
idemo svim raspolozivim sredstvima da se useru:D
joj, joj kad pocnem pistat:mad::D
znam samo da ce ovaj triangl cincinkat kao nijedan drugi!!! :mad: :D
big_lebowski
15.02.2004., 20:16
Jel' Drito jebo nešto na ičijem krevetu.... :confused:
Jel' Drito jebo nešto uopće..... :confused:
.....ili je samo bio jeben :confused:
Drito Konj
15.02.2004., 20:17
a u ime svojih prijatelja garantiram da ce zvečkat i frulat ko ni jedan demonstrator u povijesti forumaskih demonstracija protiv sistema! :mad: :D
Ja dolazim sa africkom harfom i hrvatskom zastavom
onda ce nam se pridruzit ne samo penzici nego i branitelji, pa ce se ovi na Novoj usrat i odma dat pare da ne dobiju granatu u studio.. :D
BillGatesMustDie
15.02.2004., 20:45
Dolazimo s transparentom:
FJRD
big_lebowski
15.02.2004., 20:50
POTPISUJEM !
F J R D !!!
:top:
Ja za banner predlazem : Dolje zene-Gore mi !!!
A kad se umorimo onda obrnuto.
Ili: SSNMT-e iz vile istjerat ce narod-VILAMA
Necemo Rafu, ocemo Drita- narod se pita
messed_up
15.02.2004., 23:13
krilatice neka budu u stilu:
'kolka im je ćuna - tolko daju kuna'
ipak je to sve odreda tašta gamad
pa se možda i isprse :D
nekad pomislim da je najbolja stvar koja bi mi se u životu mogla dogoditi je ta da ostanem ljuta na one koji to zaslužuju
ali ako ništa drugo najbolja zajebancija proizlazi iz vlastite nesreće
smej se smej :zubo:
ja isto dolazim na prosvjede...
ja cu svirat neke korisne instrumente..kao recimo..khm..kosturske glave, suskalice od rize i cesalj:D
drito sta ces kad sretnes rafu?
/ignore user?
ili drito šaka?
ROAD RUNNER
16.02.2004., 08:21
NoWa kaže:
drito sta ces kad sretnes rafu?
/ignore user?
ili drito šaka?
Ignore, naravno, u tome je expert :D:D:D:D
Za šaku nema muda, mogo bi je jedino on progutati :D
FastAndFurious
16.02.2004., 12:09
:K :klap: :five:
Ej RR, ti i Drito se jako volite????
Tak ste mi guba, da je to za popizdit....
:cheer:
PrittPen
16.02.2004., 18:13
BillGatesMustDie kaže:
Dolazimo s transparentom:
FJRD
lol... :D
ROAD RUNNER
16.02.2004., 18:37
FastAndFurious kaže:
:K :klap: :five:
Ej RR, ti i Drito se jako volite????
Tak ste mi guba, da je to za popizdit....
:cheer:
Tko tvrdi suprotno plaća nam cugu obojici za kaznu!!!
Jel tak Drito ???:W
FastAndFurious
17.02.2004., 14:00
ROAD RUNNER kaže:
Tko tvrdi suprotno plaća nam cugu obojici za kaznu!!!
Jel tak Drito ???:W
Drito ima Dan Žalosti radi svoje makine.:cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
Potpuno ga razumijem, nema sad koncentracije za analiziranje međuljudskih odnosa :lux:
Ej Drito, imat ćeš super super super jeftine avionske karte za London s nekim njihovim novim avioprijevoznikom iz Ljubljane, tak da bu ti ostalo dosta love za :cheer: (doduše ne znam jel nude tak nešto u avijjjjjonu kao uslugu.
hm ... čujem (načuo sam) da će na party-u biti nazočno nešto obožavatelja dotičnog .... hi hi hi ...
Shadowfax
24.02.2004., 17:26
Ne znam jel uredu opce raspravljat o tom tipu. Moglo bi mu to sve imponirat.Znate ono oni su ljibomorni na moj uspijeh, ja imam lovu oni nemaju itd. Jel on je vjerovatno priglup da shvati neke stvari.
Trebo bi naucit ispravno pokazivat znak s kojim se tolko
preseravo aaaaaaaaaaa ma joj dize mi se kosa od tog lika .
:mad: :mad:
funkster
24.02.2004., 21:54
:bljak: :bljak: :bljak: :bljak: :bljak: :bljak: :bljak: :bljak:
KATASTROFA!!!!!!! PJEVO JE NA PLAYBACK I TO OCITO I JOS U RIJEČIMA OD PJESME SVI ME HOĆE ISKORISTIT NA MENI ZARADIT. UŽAS :bljak:
a ko su mi ovi iz benda Flegma kao? koje se nije udostojio ni predstavit na tv-u??
vBulletin® v3.8.4, Copyright ©2000-2013, Jelsoft Enterprises Ltd.