PDA

View Full Version : 3 pitanja!!!

Hoffman
14.02.2004., 12:54
1.ovako, zanimam me u cemu vi wed dizajneri radite one male meni slikice?....

2.da li valja Dreamweaver MX 2004 ? (ako ne sta bi preporucili)

3.koji je dobar prog za obradu slika??

Hvala svima koji ce odvojiti djelic vremena za odgovor... :D

Romeo
14.02.2004., 13:12
Nije da sam neki webdizajner, ali eto...

1. Za vecinu slikica koristim Paint Shop Pro, mali (u usporedbi sa Photoshopom), jednostavniji i mocan program za graficku obradu.

2. MX 2004 nisam jos instalirao, jucer sam ga dobio, tak da ne znam, ali prijasnje verzije su bile :top: tak da bi valjda i ova trebala bit :top:.

3. Za obradu slika ja koristim Paint Shop Pro i Photoshop. Prvi kad ja nesto sam "crtam" (gumbici, meniji i sl.) a photoshop za obradu fotografija.

wyrm
14.02.2004., 16:49
Hoffman kaže:
1.ovako, zanimam me u cemu vi wed dizajneri radite one male meni slikice?....

2.da li valja Dreamweaver MX 2004 ? (ako ne sta bi preporucili)

3.koji je dobar prog za obradu slika??

Hvala svima koji ce odvojiti djelic vremena za odgovor... :D

1. Fireworks i rijetko Photoshop
2. Valja. Iako sam ja old skul pa radim u DW3 i notepadu :D
3. Fireworks i Photoshop

Edge
14.02.2004., 18:08
1. Photoshop.

2. Ja ga imam instaliranog i mogu reci da je OK (koristio sam dreamweaver od 3.0 pa nadalje). Dosta je kompleksan za pocetnike , no isplati se malo stisnuti zube.

3.Photoshop ja koristim mada preporucujem i ova dva programa koje su decki naveli jer su jednostavniji. Paint shop pro je poprilicno mocan i jednostavan za koristenje. Ni Fireworks nije los.

bowets
14.02.2004., 21:22
1. male slicice... pod time valjda mislis buttone i slicno:confused: ? za sve graficke potrebe koristim photoshop :top:
2. DW MX 2004... ja sam isto koristio sve od DW 3 pa do 2004, no jedino sto me zbunilo u 2004 je to sto nisam nasao button za layer na common

Hoffman
16.02.2004., 00:39
bowets kaže:
1. male slicice... pod time valjda mislis buttone i slicno:confused: ?

"1.ovako, zanimam me u cemu vi wed dizajneri radite one male ------>meni<------- slikice?...."

da na buttone sam mislio...

:D :top:

wyrm
16.02.2004., 16:09
Hoffman kaže:
"1.ovako, zanimam me u cemu vi wed dizajneri radite one male ------>meni<------- slikice?...."

da na buttone sam mislio...

:D :top:

Kao sto sam vec rekao, meni je Fireworks mila majka. A i relativno je jednostavan... :D

bowets
16.02.2004., 20:31
wyrm kaže:
Kao sto sam vec rekao, meni je Fireworks mila majka. A i relativno je jednostavan... :D

ja sam mislio da je fireworks nesto drugo...

wyrm
17.02.2004., 22:10
bowets kaže:
ja sam mislio da je fireworks nesto drugo...
Garant si mislio na Flash... :D