View Full Version : Zagreb-parking
Mr. Wolf
17.02.2004., 00:11
Ne znam jel ste čuli kako naš voljeni veliki poslovni čovjek Mato Kraljević genijalno vodi gradsku firmu?! Prodaje sistem naplate parkinga preko mobitela, koji je pola svog vremena nedostupan i nemoguće je platit parking prek mobitela. Kao Britanci su zainteresirani za sistem koji pola dana provede srušen.
Živim u centru i obožavam se parkirati tj. tražiti parking koji je hebena noćna mora, a da sve bude bolje pobrinuo se Kraljević koji nam prodaje muda pod bubrege i daje nam uslugu koje se zove harač. Posudim frendu svoj auto i uzmem njegov i mislim kako ću moć platit parking prek moba da ne moram ici svaka 2 sata bacat kovanice u automat koji ih zabave pljuje van il popapa za sebe. Tako mi uspije jednom platit i sad trebam produžiti parking, a ono poruka dođe "usluga je trenutno nedostupna probajte kasnije"!
Mr. Wolf
17.02.2004., 00:12
Dok sam se dovuko iz grada do auta već sam imal poklon ček na šajbi, nađem tipa koji ju je napisal i samo kaj mi nije rekel da se žalim plinari! Dalje da i ne govorim kak plaćamo svaki mjesec 55 kn za nekej kaj ne možemo koristit i trošimo gorivo u lovu na parking!
Ima li tko kakvih ideja, da se udružimo i da mi njih malo hebemo?:bljak:
meni je u kurcu jedino ogranicavanje parkinga. npr.ispred FER-a je dozvoljeno parkirati 3 sata, a predavanja znaju trajati i 6 sati.
i šta onda?
da odes preparkirat auto na drugi parking jer je neki tukac stavio ogranicenje?il da zgibnes s predavanja:D?
Mr. Wolf
17.02.2004., 01:22
Pa platiš mobom kad servis radi :-))
Mr. Wolf kaže:
Pa platiš mobom kad servis radi :-))
platis mobom 3 sata.al cetvrti ne mozes.
NoWa kaže:
meni je u kurcu jedino ogranicavanje parkinga. npr.ispred FER-a je dozvoljeno parkirati 3 sata, a predavanja znaju trajati i 6 sati.
i šta onda?
da odes preparkirat auto na drugi parking jer je neki tukac stavio ogranicenje?il da zgibnes s predavanja:D?
i meni je to bezveze :flop:
ako već ne u prvim dvjema, trebali bi bar u 3. zoni ukinuti ograničavanje parkinga :mad:
btw, meni je na mob. parkiranje uvijek radilo :p
Equilibrium
17.02.2004., 01:34
NoWa kaže:
platis mobom 3 sata.al cetvrti ne mozes.
Malo pričekaš, pa bi onda trebalo proč
ja sam jednom plaćal 6 sati mobom u crvenoj zoni. Pustiš da prođe 15 minuta i okineš SMS.
Equilibrium kaže:
Malo pričekaš, pa bi onda trebalo proč
ja sam jednom plaćal 6 sati mobom u crvenoj zoni. Pustiš da prođe 15 minuta i okineš SMS.
ovo nisam još probala :o
ali mislim da oni stričeki ipak mogu nabiti kaznu, samo da je manja ako prekršiš vrijeme a platiš :confused:
Equilibrium kaže:
. Pustiš da prođe 15 minuta i okineš SMS.
jebiga, u tih 15 minuta mi šikne kaznu....
jebalo ih naplacivanje parkinga pred faxom.
Pa NoWa, imaš u Unskoj ispred bijele zgrade mjesta koje se ne naplaćuje... A nije baš daleko od FER-a. Ako je samo to problem... :cerek:
Anteaa kaže:
Pa NoWa, imaš u Unskoj ispred bijele zgrade mjesta koje se ne naplaćuje... A nije baš daleko od FER-a. Ako je samo to problem... :cerek:
ma ne idem vise tamo.
a mjesta u Unskoj zauzmu oni brzi od mene. iako sam majstor parkiranja na besplatnih mjestima.
smao ponekad se desi zajeb tipa ovaj d asi primoran parkirat tamo gdje se naplacuje. i zbog toga si bijesan. al okej,platio si i fino si parkiran.al onda te idu jebat da ne mozes bit dulje od 3 sata. ma daaaaaaaaaj.
Equilibrium
17.02.2004., 02:00
NoWa kaže:
jebiga, u tih 15 minuta mi šikne kaznu....
15 minuta te ne smiju dirat... imaš pravo na "akademsku četvrt"
Jedan moj bivši kolega je imo eksces sa naplaćivačem parkinga. Ostavio je auto, računo na 15 min i frajer mu u nekih 10 min zvekno kaznu.
Ovaj se vratio, frajera uhvatio za šiju, jebo mu sve po spisku, otpeljo ga u centralu (blizu su bili) i tamo su mu poništili kaznu.
Eto, zato znam za tih 15 min.
Equilibrium
17.02.2004., 02:02
NoWa kaže:
ma ne idem vise tamo.
a mjesta u Unskoj zauzmu oni brzi od mene.
Ja sam u životu tamo 2 puta našo mjesto u radno vrijeme. Mislim da je malo uzaludno tražit.
NoWa kaže:
al okej,platio si i fino si parkiran.al onda te idu jebat da ne mozes bit dulje od 3 sata. ma daaaaaaaaaj.
Kolko ja znam, to se baš htjelo postić, in the first place.
Da ne možeš ostavit auto parkiran pred faksom cijeli dan.
Sve u svemu, onaj kvart je ful zajeban općenito. Tamo nać mjesta u radno vrijeme je prava umjetnost
Musatom
17.02.2004., 09:51
E jebiga onda sam umjetnik, kad god sam išao sa autom na fax našao sam ili kod bivše Ri banke ili na putu do martinovke:B
Imam neplačenih kazni unatrag nekoliko godina:( :( :( Svaki put kad dobijem novu, samo je zbroje sa onim starim neplačenim:D
Jednom kad mi sve to sjedne nahrdal sam:( :(
Jedina nada mi je da se mogu žaliti, pozivati na zastaru i slične bedastoče-
Sva sreća da pravna država ne funkcionira:D :D :D
Ahil kaže:
Sva sreća da pravna država ne funkcionira:D :D :D
i da imam veze:D
Equilibrium kaže:
Ja sam u životu tamo 2 puta našo mjesto u radno vrijeme. Mislim da je malo uzaludno tražit.
Sve u svemu, onaj kvart je ful zajeban općenito. Tamo nać mjesta u radno vrijeme je prava umjetnost
A zamisli kako je meni... Ja tamo živim. :(
Anteaa kaže:
onda se ne mičeš s parking mjesta do navecer:))))
Anteaa kaže:
Zbog takvih kao ti se mi ostali ne možemo parkirati:D :D :D
Ma vidiš kako nemam obzira. :B
Užas jedan! (i ne sramim se :cerek: )
:jumping:
Anteaa kaže:
Ma vidiš kako nemam obzira. :B
Užas jedan! (i ne sramim se :cerek: )
:jumping:
Trebala bi malo razmisliti o svom ponašanju:D :D
Molim te da kad prvi put vidiš svijetloplavi C-3 u svom kvartu da se odmah makneš i oslobodiš mi parkiralište:W
Mr. Wolf
21.02.2004., 12:16
Jel zna netko točne navode iz zakona o prometu, za premještanje vozila? Radi se o ovome, čuo sam da se auto ne smije premještati osim ako je parkiran na sljedećim lokacijama:
zebra, parking za invalide, na prometnici gdje onemogućuje prolaz drugim vozilima i na pločniku na više od 1,5 m od zida.
vBulletin® v3.8.4, Copyright ©2000-2013, Jelsoft Enterprises Ltd.