View Full Version : Hrvatska Traži Zvijezdu
Vjerujem da ce Zokiju pasti tesko tvoj komentar,obzirom da se radi o muzickom ekspertu svjetskog glasa...
Uglavnom,svi clanovi koji su preostali su dobri,ne bi dosli ovdje gdje jesu..I dajte ljudi malo pozitive u svojim komentarima..:mig:
Ohrabrite ih...jel to toliko tesko?Nagraditi trud?
Sto se Zokija tice on je super,ima sve jako je simpa i predobar glas.
Ja ga vidim za par godina na samom vrhu hrvatske glazbene ljestvice.:top:
:lol::lol::lol::lol: da kao i sve koji su nastupali u ovakvim showovima:lol::lol:
Ti ovo sigurno zoveš pozotivnim komentarom...
OT:
Sad će BOJAN pa NIKOLINA:cerek: -jedva čekam
ambasadorica
22.05.2009., 20:45
asti, tony nas je prozva :cerek:
nevanevičicaa
ma šta ovaj toni blebeće....:eek:
Elektra
Za Tonija: nisu svi klinci i sigurno se ne prepucavamo :D :D
DA Tony nas je prozva:rolleyes::rolleyes::rolleyes:
JOj koji veliki forumaš CCC...
Basil Fawlty
22.05.2009., 20:46
Daj Tony, odbij...
zeljko_ri
22.05.2009., 20:47
Fuj fuj kako možete visiti na forumu i razglabati o drugim ljudima :mig:
ambasadorica
22.05.2009., 20:47
ok, prvi dio je točan :zubo:
Jagod'ca
22.05.2009., 20:48
tony nas je popljuvao :rolleyes:
Violently happy
Daj Tony, odbij...
Toni ne voli forum...:mad::mad:
:rofl:
DA Tony nas je prozva:rolleyes::rolleyes::rolleyes:
JOj koji veliki forumaš CCC...
2-3 klinca....:lol:
puno, puno, puno vise ljudi ne vole tog prepotentnog pjevaca.....
Blue Dreams
Joj, sa Foxom bih mogla pričat sto godina. Tip mi je zabavan!
FOX-ov komentar za BABU ŠEVU
svaka čast:s:s:s:s
@željko
Da sram nas bilo:eek::eek:
Peyton Marie S.
22.05.2009., 20:49
Jelena Senzibilitet Mlataralo veli da Barbi ima masnoću u glasu :confused:
Zgadija mi se večeras s komentarima:flop::flop::flop:
A ja mislio na njegov koncert:rolleyes:
ambasadorica
22.05.2009., 20:51
meni je on, eto, ok :ne zna:
iako ja njemu nisam :cry:
nema veze, bit ću šupendara :(
Jelena Senzibilitet Mlataralo veli da Barbi ima masnoću u glasu :confused:
:rofl: to nisam ni ubrala :rofl:
oth1357
22.05.2009., 20:51
Joooj ne mogu vise ovog Foksa slusati...ma kakvi sun ovo komeeentari
Joj, sa Foxom bih mogla pričat sto godina. Tip mi je zabavan!
imas pravo....
zvijezda je vec nadjena....:lol:
A ja mislio na njegov koncert:rolleyes:
Može li netko linkati na što je Toni mislio kad je prozivao forumaše?
Baš me zanima!!!
Jagod'ca
22.05.2009., 20:52
"Ljudi klonite se foruma", reče Tony ne misleći da ovdje ima korisnijih stvari i informacija nego li na njegovom tako najavljivanom i iščekivanom koncertu :rolleyes:
Mislim nije mi jasno,do današnje emisije ništa o forumu, sad odjednom na nas ko na najveće neprijatelje...:D:D:D
Joooj šta bi volija da nas neke prozove po nicku:lol::lol:
Tad bi umra od smija...:top:
:lol::lol::lol::lol: da kao i sve koji su nastupali u ovakvim showovima:lol::lol:
Ti ovo sigurno zoveš pozotivnim komentarom...
OT:
Sad će BOJAN pa NIKOLINA:cerek: -jedva čekam
Veceras je petak,zalosna je cinjenica, da je pojedincima ovdje jedino drustvo petkom uvece pc.I da ne zaboravim bljuvanje zuci, na ljude koji su uspijesniji i bolji od njih,na bilo koji nacin.
Cak i da Zoki ne uspije tamo gdje se nada,vjerovatno ce postati profesor,vjerovatno ce vikendom imati zanimljiviji zivot od tvog.
Idi spremaj se i slusaj muziku,uzivaj u zivotu..i izadji negdje..
ambasadorica
22.05.2009., 20:52
Baš me zanima!!!
ja bih rekla na cijeli topic :D
daj čime se zamaraš :rofl:
benzina
22.05.2009., 20:54
.....nemojte tako, Toni ima pravo, pa ne mogu ovi kandidati koji su na početku svoje karijere slušati vas, nas po forumima, uvijek će netko imati svoju publiku , i one koji će pljuvati po njima.....ali nebi smjeli to uzimati srcu!
I ne serite TONI je legenda, i kao pjevač i čovjek!!!!!:top:
I JOŠ NEŠTO : ZORAN JE NARAVNO POBJEDNIK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
zeljko_ri
22.05.2009., 20:55
"Ljudi klonite se foruma", reče Tony ne misleći da ovdje ima korisnijih stvari i informacija nego li na njegovom tako najavljivanom i iščekivanom koncertu :rolleyes:
Možda je mislio da se "zvijezde" klone foruma, što je i dobar savjet.
pokojo04
Veceras je petak,zalosna je cinjenica, da je pojedincima ovdje jedino drustvo petkom uvece pc.I da ne zaboravim bljuvanje zuci, na ljude koji su uspijesniji i bolji od njih,na bilo koji nacin.
Cak i da Zoki ne uspije tamo gdje se nada,vjerovatno ce postati profesor,vjerovatno ce vikendom imati zanimljiviji zivot od tvog.
:top::top::top::top::s:s:s:s
trebam reci da me stvarno motivira, to sto Tony nase strucno misljenje cijeni ...... :-)
tako je!:mig:
Blue Dreams
MA treba se klonit foruma (ovakvih stvari). Samo nam uzima vremena, a to se samo prepucavamo, svi se nešt svađaju. A i budimo iskreni, takvi loši komentari mogu štetiti kandidatima u pitanju samopouzdanja. Kad ima svakakvihljudi koji svašta pričaju :/
Al kad ja volim forume... :D
gledaj društvo mi je vanka i zvali su me...Al jednostavno HTZ obožavam i ne sramim se toga:cerek::cerek::cerek:
@vi ostali:
Tony kao ne smetaju komentari vezani za njega CCC
Moš mislit:flop::flop:
nije u redu ak ste ikoga ogovarali. barbaru očigledno jeste kad se žalila. i takve stvari ljude pogađaju.
Peyton Marie S.
22.05.2009., 20:56
tu se slažem, ovako samo nalete na gadne komentare i to im srozava samopouzdanje, možda za neko vrijeme kad show završi il pred kraj.
ali istina je da su ljudi na forumima puno zlobniji nego u zbilji. znam to.
p.s. baš me zanima šta će Gejan reć za komentare s foruma. biće da nije gej i da ne fejka na pozornici, yawn http://www.pic4ever.com/images/ugly_cafe.gif
A šta ti onda tu radiš?
Jagod'ca
22.05.2009., 20:57
Da, vjerovatno i je, ali zvijezde moraju biti spremne i na pozitivne i na negativne komentare tako da ne vidim u tome ništa čudno, a pogotovo ne toliko da bi nas se prozivalo radi toga.
Violently happy
22.05.2009., 20:57
Baš me zanima!!!
da, mi inače odmah linkamo svaku riječ koju kaže sveti trojac..:Pop:
No ovaj put smo osupnuti reklamama..:(
zeljko_ri
22.05.2009., 20:58
Ako Barbara ikad ovo vidi, ma zgodna si (dobre noge:D) i imaš dobar glas. Na PM očekujem broj telefona :mig:
A šta ti onda tu radiš?
legendo
Evo Bojan:s:s
rose123
na koje komentare na forumu su mislili? mene baš jako zanimaaa :)
Jagod'ca
MA treba se klonit foruma (ovakvih stvari). Samo nam uzima vremena, a to se samo prepucavamo, svi se nešt svađaju. A i budimo iskreni, takvi loši komentari mogu štetiti kandidatima u pitanju samopouzdanja. Kad ima svakakvihljudi koji svašta pričaju :/
Al kad ja volim forume... :D
Uzima vrijeme onima koji si ga ne znaju organizirati ili čak nemaju što bolje za raditi :mig:
Blue Dreams
22.05.2009., 20:59
Da, ljudi su obično zlobniji na forumima, primijetila sam.
Puknila sam se od smijeha na Bojanov nadimak. A jeste njega našli... :D
nevanevičicaa
tony mi se volimo:cerek:
ajmo nastavit u revijalnom tonu.....:p
Elektra
A možda se nekima ne da ić van petkom? :mig: Ima i drugih dana u tjednu. :D Ne izlaze svi petkom (barem ja ne :D).
Violently happy
A šta ti onda tu radiš?
Sprema se za van i s prijezirom gleda na nas obične smrtnike bez RL.
Toni..jes to ti?:confused:
gledaj društvo mi je vanka i zvali su me...Al jednostavno HTZ obožavam i ne sramim se toga:cerek::cerek::cerek:
@vi ostali:
Tony kao ne smetaju komentari vezani za njega CCC
Moš mislit:flop::flop:
Ja mislim da takve poput tebe jedino fizider zove,al ne vanka, nego da zaviris u njega i ispraznis mu sadrzaj...Vjerovatno ti se to ponavlja svaku noc..Vikendom
posebno,kad shvatis kako je maj mjesec,fino vrijeme,minici u opticaju..:rolleyes:
zeljko_ri
22.05.2009., 21:00
Sumnjam da ćeš ikad reći ovaj i ovaj komentar u toliko i toliko sati je rekao ovo i ovo :D
Lipo vas je bojan posra...:s:s:s
I da piva Feel pogodija san i to:s:s:s
Obožavan tu pismu...
Osjeća san se prozvanim kad je reka hvala onima kojima me podržavaju:s
Jagod'ca
22.05.2009., 21:01
Tko je tako zloban pa je rekao da je Bojan glumac? :rolleyes: ja :mig:
[QUOTE=apolonia_3;20708439]legendo
:mig:
Elektra
22.05.2009., 21:02
Ako Barbara ikad ovo vidi, ma zgodna si (dobre noge:D) i imaš dobar glas. Na PM očekujem broj telefona :mig:
Da, baš tebe čeka :D
tinna01
22.05.2009., 21:02
Šta je danas dio predstavljanja svakog kandidata odgovaranje na pisanja forumaša?Apsolutno svatko je spomenuo šta se o njemu piše na forumu i imao potrebu komentirati
Ja mislim da takve poput tebe jedino fizider zove,al ne vanka, nego da zaviris u njega i ispraznis mu sadrzaj...Vjerovatno ti se to ponavlja svaku noc..Vikendom
posebno,kad shvatis kako je maj mjesec,fino vrijeme,minici u opticaju..:rolleyes:
Ajme kako ću ja sada živit nakon ovoga kad si otkrio moj ritual vikednom
Ajmeeeeee...
BTW kad smo kod toga frižider je prazan, bija san gladan pa san se bađ najea:lol:
zeljko_ri
22.05.2009., 21:03
Da, baš tebe čeka :D
Nikad se ne zna, ljudi uplaćuju loto i čekaju zgoditak :D
metamorph
Ma stvarno je pogodio Toni i ostatak žirija kandidatima da ne obraćaju pozornost na forumaške izjave. Vjerujem da se za 90% izjava koje se vidi na forumu može procjeniti da su proizašle iz umova degeneriranih osoba bez imalo sposobnosti za stvaranje bilo kakve smislene kritike. Pogotovo kad je riječ o glazbi teško da se na ovakvom mjestu može naći bilo kakva realna i objektivna izjava. Doduše, vjerujem da tu svi daju samo vlastito mišljenje ali za većinu negativnih komentara mislim da su krivci ljudi koji su na neki način i duševno ugrožene osobe koje pate od kompleksa manje vrijednosti i za njih je naravno foum je najbolje mljesto za liječenje takvog kompleksa.
Jagod'ca
:s:s:s
Peyton Marie S.
Skroz mi je bio dobar Bojan večeres :top:
Jagod'ca
22.05.2009., 21:04
Šta je danas dio predstavljanja svakog kandidata odgovaranje na pisanja forumaša?Apsolutno svatko je spomenuo šta se o njemu piše na forumu i imao potrebu komentirati
Neka nas prozivaju, sad smo bitni :mig:
p.s. baš me zanima šta će Gejan reć za komentare s foruma. biće da nije gej i da ne fejka na pozornici, yawn http://www.pic4ever.com/images/ugly_cafe.gif
potpisujem http://www.pic4ever.com/images/ugly_cafe.gif
ljudi, ja mislim da si kandidati plakali (da, plakali) kad su čitali (ili kad im je dojavilo :ne zna:) ove komentare. ova zadnja dva kandidata su djelovali totalno tužno dok su govorili a i doimaju se preosjetljivo. a moji kandidati, nemojte čitat komentare kad niste sposobni podnijet negativnu kritiku http://www.pic4ever.com/images/ugly_cafe.gif
potpisujem, ali za carlu namijenjeno
.......i jos nesto ICH DEUTSCH SPRECHEN :eek:.....
GUTE BESSERUNG, SÜSSE!!!!
zeljko_ri
Da, stvarno su minice u opticaju :misli:
:crta:
Ajme kako ću ja sada živit nakon ovoga kad si otkrio moj ritual vikednom
Ajmeeeeee...
BTW kad smo kod toga frižider je prazan, bija san gladan pa san se bađ najea:lol:
Fino,kao i dosad, bljuvaces zuc na bolje i uspijesnije od sebe, virtualnim putem, jer si mali mišić u stvarnosti.I cekati da se otvore radnje da nabacis zalihe u "brlog".
Blue Dreams
Ma Bojan je kjut. Tipičan boy next door za kojim tinejđerke luduju. Al ima i glaaaaaaaas!
Eto, vi neljudi, što vi pričate o jadnom Bojanu?? Uf uf.
Ma stvarno je pogodio Toni i ostatak žirija kandidatima da ne obraćaju pozornost na forumaške izjave. Vjerujem da se za 90% izjava koje se vidi na forumu može procjeniti da su proizašle iz umova degeneriranih osoba bez imalo sposobnosti za stvaranje bilo kakve smislene kritike. Pogotovo kad je riječ o glazbi teško da se na ovakvom mjestu može naći bilo kakva realna i objektivna izjava. Doduše, vjerujem da tu svi daju samo vlastito mišljenje ali za većinu negativnih komentara mislim da su krivci ljudi koji su na neki način i duševno ugrožene osobe koje pate od kompleksa manje vrijednosti i za njih je naravno foum je najbolje mljesto za liječenje takvog kompleksa.
Ne slažem se nego jednostavno da svak piše svoje mišljenje i svi moraju znat da ih to ne treba pogodit
OT: Bojan je bia zakon:s:s:s
zeljko_ri
22.05.2009., 21:05
Večeras ja na tapeti forum :zubo:
ambasadorica
Lipo vas je bojan posra...:s:s:s
erm...denial :D
Elektra
A ovo si kako utvrdio/la? :rofl: :lol:
Jebote, danas ne smiješ niš negativno reć, odmah ispadaš poremećen. :rolleyes:
Fino,kao i dosad, bljuvaces zuc na bolje i uspijesnije od sebe, virtualnim putem, jer si mali mišić u stvarnosti.I cekati da se otvore radnje da nabacis zalihe u "brlog".
CCC...da je tebi znat ko sam ja i kakav je moj "night" life...:D:D
No dobro...Svidjeli su mi se komentari za bojana:top:
Baphomet
22.05.2009., 21:06
Nije valjda da je to ovaj forum? :D
Jagod'ca
O osobnosti svakog od njih da se pričat ali što se tiče glasa tu su jednostavno svi podjednako odlični :)
al' su nas danas odlučili popljuvat, pa to je strašno :rolleyes:
A ovo si kako utvrdio/la? :rofl: :lol:
Jebote, danas ne smiješ niš negativno reć, odmah ispadaš poremećen. :rolleyes:
slažem se...al jednostavo pusti ljude...
Tony opet forum proziva:rolleyes::rolleyes: Očigledno ne može bez foruma
Tony za Bojana
:cheer: :cheer:
Elektra
Nikad se ne zna, ljudi uplaćuju loto i čekaju zgoditak :D
Ha, vrijedi probat, to da :D
ne vidim nijedan posjećivaniji i komentiraniji topic od ovog:D:D:D
Elektra
22.05.2009., 21:07
Pa, indexov nije sigurno :D
Violently happy
22.05.2009., 21:07
ljudi, ja mislim da si kandidati plakali (da, plakali) kad su čitali (ili kad im je dojavilo :ne zna:) ove komentare. ova zadnja dva kandidata su djelovali totalno tužno dok su govorili a i doimaju se preosjetljivo. a moji kandidati, nemojte čitat komentare kad niste sposobni podnijet negativnu kritiku http://www.pic4ever.com/images/ugly_cafe.gif
Jel oni baš stvarno moraju staaaaalno spominjat forum?Zar su baš tako fragilni?:(
Jebote..ideš u svijet kritike/najčešće pljuvanja,.ono..nisi nikad čitao neke kritike..:rolleyes:
tinna01
22.05.2009., 21:08
rekla mi frendica da je Bojan bio prošlu nedelju u crkvi u Sesvetama -pa eto, koga zanima- možda dođe i ove :-)
zeljko_ri
croportal :ne zna:
KARMEN25
bravo Bojane,najbolji si!!!
CCC...da je tebi znat ko sam ja i kakav je moj "night" life...:D:D
No dobro...Svidjeli su mi se komentari za bojana:top:
Pa jasno je svima kakav je tvoj nocni zivot:Dsjedenje uz Tv i prezderevanje,usput "nabacis"po neki ogavan komentar na forumu i popljujes nekoga.."rekreativno".
emt je u pms-u muškom il ženskom pa ga/je ne dirajte....:mig:
pogodija san i za nikolinu :da se opet tebi vratim
Nina za noge....koja legenda:s:s:s
ambasadorica
22.05.2009., 21:09
moram se složiti...btw, ovdje komentari nisu ni do koljena onome što se može naći na, npr, BBu :kava:
jbg, prijavom na tv show otvaraš sezonu lova na sebe :)
blaenka
ali ima tu i konstruktivnih kritika,
npr. vidiš barbara je konačno izašla iz onih vrećastih haljina (šta je uz onako lijepu figuru čista šteta)i obukla usku haljinu (dobro meni se haljina baš i ne sviđa ali joj savršeno stoji)
:rolleyes::rolleyes::rolleyes:
a šta ti onda radiš tu? samo si registrirao da bi to napomenuo...:ne zna:
komentiraš o nečijem životu , a nemaš pojma ni tko ni što je...
s druge strane..kome ne paše neka ne čita ove komentare:kava:
Baphomet
Ma TV je upaljen dok radim i cijelo vrijeme nešto o forumu ovdje, forum tamo...:D
Al evo Nikoline :cerek:
Pa jasno je svima kakav je tvoj nocni zivot:Dsjedenje uz Tv i prezderevanje,usput "nabacis"po neki ogavan komentar na forumu i popljujes nekoga.."rekreativno".
lilka ima pravo
U PMS-u si...Neću te dirat:top:
Blue Dreams
22.05.2009., 21:10
Imaju svi oni svoje obožavatelje, i to PUNO njih. Većina negativnih komentara općenito su jako zlobni, jer ljudi su često vrlo negativno usmejeni kada nešto/nekog ne favoriziraju.
Tako da, kandidati se ne trebaju brinuti, uvijek će imati svoje prave obožavatelje :). A uvijek ima i ljudi koji ih neće voljeti, to je dio glazbe
Jel oni baš stvarno moraju staaaaalno spominjat forum?Zar su baš tako fragilni?:(
Jebote..ideš u svijet kritike/najčešće pljuvanja,.ono..nisi nikad čitao neke kritike..:rolleyes:
moraju. valjda su se skupa dogovorili da će nam ''spustit''. :rolleyes:
nije li očito :rofl:
nego jebote, ko da nema i dobrih kandidata. :ne zna:
evo ovaj apolonia kreše eseve po Bojanu i Nikolini ko rodjak prstima po odojku :s :s :s
Violently happy
22.05.2009., 21:11
Ma Nikolina..pretvorit će dosadnu pjesmu u nešto..!:top::s
Peyton Marie S.
Pa očito im je ponestalo ideja za predstavljanje kandidata :ne zna:
Evo je Nikolina :D
Elektra
Nikolina mi je super :cerek:
Nina izgleda MMMMMMMMMM:cerek::cerek::cerek:
A i super mi je ovo izvela:s
Violently happy
moraju. valjda su se skupa dogovorili da će nam ''spustit''. :rolleyes:
nije li očito :rofl:
nego jebote, ko da nema i dobrih kandidata. :ne zna:
evo ovaj apolonia kreše eseve po Bojanu i Nikolini ko rodjak prstima po odojku :s :s :s
I ja volem Nikolinu..nemoj tako.:o
:p
nije ovo jedini forum u hr
Elektra
22.05.2009., 21:12
To :top:
dobar, dobar:s:s:s
Jagod'ca
Upravo to :top:
Elektra
nije ovo jedini forum u hr
Nije, ali je sigurno najveći s najviše korisnika :o
ivtau samo su mi favoriti...nema nikakvih rodbinskih veza:D:D:D
Jooooj--kako ovu curu obožavam:cerek::cerek::cerek:
ambasadorica
22.05.2009., 21:13
nisam oduševljena nikolinom :kava:
e da, ni bojanom nisam bila :kava:
:zla forumašica:
emt je u pms-u muškom il ženskom pa ga/je ne dirajte....:mig:
Naprotiv!Vec sam se ekstra registrovala, da kazem sta mislim o pojedincima..:D
Nikakvi pms,hormonalni poremecaji i sl.
Dok ovdje ,na ovaj forum, da udje neki psihic, imao bi sa pojedinicima posla do penzije:lol:
Ti i ova/ovaj apolonija prednjacite i najbolji ste kandidati, za jednu dobru strucnu dijagnozu.
:lol:
Mazoretkinja
awww....Zoky :cerek: ZAKOOON!!
Blue Dreams
Pa počeli su čitati, smetalo im je, i sada moraju reći nešto svoje vezi toga :). Meni je to u redu.
I ja volem Nikolinu..nemoj tako.:o
:p
ma ne. i meni je ok. zapravo najbolji kandidat :)
samo sam htio reći da ima i masu komentara koji su zapravo komplimenti. jebi ga, to im nije prošlo kroz glavu :kava:
Elektra
22.05.2009., 21:14
Fox je začaran :s :D
Jagod'ca
22.05.2009., 21:14
:rofl::rofl::lol::s
samo sam htio reći da ima i masu komentara koji su zapravo komplimenti. jebi ga, to im nije prošlo kroz glavu :kava:
da...to ne gledaju...uvijek ti se kod nas u hrv gleda samo ono negativno:rolleyes::rolleyes::rolleyes:
zabranjena
22.05.2009., 21:15
ni ja:rofl:
Elektra
Dok ovdje ,na ovaj forum, da udje neki psihic, imao bi sa pojedinicima posla do penzije:lol:
Ti i ova/ovaj apolonija prednjacite i najbolji ste kandidati, za jednu dobru strucnu dijagnozu.
Vidim ja da ti nisi bio do pdf-a Politika, prošetaj malo do tamo pa da vidiš šta su pojedinci :D :p
Peyton Marie S.
Aaaaa Tony pusti ljude da pričaju, da bar začepi gubicu bar dok drugi pričaju :rolleyes:
Baš nisam ljubiteljica Nine Badrić ni njenih pjesama, al ova mi u Nikolininoj izvedbi zvuči jako dobro.
Zgodno je to Tony smislio, dragi ljudi, smijete trošit lovu na glasovanje, smijete spalit lovu za moje koncerte, al inače katanac na gubec i gotovo. E, pa brusa malo.
potpisujem
www.zlorum.hr (http://www.forum.hr/index.php) http://www.pic4ever.com/images/ugly_cafe.gif
blaenka
nisam baš oduševljena večeras kandidatima, ok su ali...
bojan mi je bio ok ali ga mogu samo slušati jer kad vidim one njegove izraze lica dođe mi da okrenem program
Jagod'ca
:nono: Hej, pa apolonia je muško, zašto ga cijelo vrijeme ubrajate u ženski spol :rofl:
Nikolina odlična danas
Zašto Radanica stalno ima raspuštenu kosu? kaj ima klempave uši? :mig:
Nikolina mi je super :cerek:
dobro pjeva, ne perfektno kao Nina, ali solidno
hladna, bez emocija - pjevanje kod Nikoline :kava:
Vidim ja da ti nisi bio do pdf-a Politika, prošetaj malo do tamo pa da vidiš šta su pojedinci :D :p
:rofl::rofl::s:s
Violently happy
22.05.2009., 21:16
:cheer:Definitivno.:cerek:
Čak mi je postala i zgodna..:eek::rofl:
Što se tiče drugog pasusa..:D.. pa znaš da se slabi uvijek kače samo za negativno.:ne zna:
:nono: Hej, pa apolonia je muško, zašto ga cijelo vrijeme ubrajate u ženski spol :rofl:
Nikolina odlična danas
bar je napisala ovaj/ovaj
većina napiše OVA:lol::lol::lol:
to mi je bia kompliment XD
Jagod'ca
22.05.2009., 21:17
Zašto Radanica stalno ima raspuštenu kosu? kaj ima klempave uši? :mig:
Može bit :rofl:
Blue Dreams
22.05.2009., 21:17
Meni Nikolina ima vrlo specifičnu boju glasa, kao i Zoran. Ne onako prosječnu. Nego nešto što se pamti. Ja puno pjevača ne mogu zapamtiti po glasu vrlo duuugo, čak i one koje obožavam. Ali Nikolinu sam odmah upoznala i prepoznala.
ambasadorica
22.05.2009., 21:18
Pa počeli su čitati, smetalo im je, i sada moraju reći nešto svoje vezi toga :). Meni je to u redu.
:s prosvjetljenje :s
vratili su nam istom mjerom i, jbt, pogodilo nas je :s
nemreš vjerovat :rofl:
ae, neka, milo za drago :D
Ovo mu za Mlakara nije trebalo:rolleyes::rolleyes::rolleyes:
Koja debilčina:flop::flop:
Peyton Marie S.
estrada vs. kandidati HTZ
Tony vs. Tonka (Tonka :s :s samo ti njemu reci :top:)
nisu rekli jer nesmiju. oni na indexu su gori nek mi ovdje.
Jagod'ca
bar je napisala ovaj/ovaj
većina napiše OVA:lol::lol::lol:
to mi je bia kompliment XD
samo se ne sekiraj jer ipak si HTZ fan4ever :top::cerek:
tinna01
slutim koga će prozvat u sljedećoj emisiji :D
Elektra
22.05.2009., 21:19
Ide mi na živce ova Radanica koja rečenicu ne može sastaviti kako Bog zapovijeda. :rolleyes:
samo se ne sekiraj jer ipak si HTZ fan4ever :top::cerek:
naravno:cerek::cerek::cerek::cerek:
Studena92
22.05.2009., 21:21
Oliver Mlakar :rolleyes: ma mislim šta mu je večeras?
Nikolina carica :s
Publika naporna večeras, jbt ne znaju when to say when
Peyton Marie S.
22.05.2009., 21:21
Ide mi na živce ova Radanica koja rečenicu ne može sastaviti kako Bog zapovijeda. :rolleyes:
Ma mooože samo dok dovoljno dugo mlati rukama.
Violently happy
22.05.2009., 21:22
Smetaju joj ruke.Izgleda ko da će klepit nekog.
Nadam se da će drugi blok biti puno bolji,ovo mi je bilo neš:D:D
Hvala lijepo,moj drustveni zivot , ne dozvoljava mi duze zadrzavanje na ovakvim mjestima..Samo vi uzivajte!
Dosla sam samo da vam "rečem koju".:mig:
Je li netko primijetio asimetriju obrva Marka the Suvoditelja... Kao da mu je jedna obrva očupana ili spaljena :eek:
A eto kad im je već MaxFactor sponzor mogli bi to odmah i zakrpati...
ambasadorica
22.05.2009., 21:22
jel? :confused:
moram priznat da sam tamo zadnji put bila prije cca 2 god :misli:
ovdi mi je nekako bolja vibra :confused:
slutim koga će prozvat u sljedećoj emisiji :D
:zubo:
iza dobrog konja prašina se diže :frajer:
Zla majkee
22.05.2009., 21:23
potpisujem
www.zlorum.hr (http://www.forum.hr/index.php) http://www.pic4ever.com/images/ugly_cafe.gif
hvala bogu, nisam jedina.
opcenito mi ta nikolina nikak ne sjeda. ima jeben glas, super pjeva, moze svasta...al mi je zlo kad ju vidim :rolleyes:
Violently happy
22.05.2009., 21:23
Hvala lijepo,moj drustveni zivot , ne dozvoljava mi duze zadrzavanje na ovakvim mjestima..Samo vi uzivajte!
Hvala ti, sad smo bogatiji za koji klišej.:s
Elektra
22.05.2009., 21:24
Ma samo nek si se ti nama olakšala :s :D
Smetaju joj ruke.Izgleda ko da će klepit nekog.
Nemojte tako, ipak je ona jedna od rijetkih koja je bila uspješna u inozemstvu (kao autorica u Italiji?), tj. tamo je dugo bila pa joj zapinje materinji... A znate po Nini Morić kako talijanski lako izgura hrvatski :)
nemoj nase zvijezde kritizirati....
svi ste super......
najbolji ste....
hvala bogu, nisam jedina.
opcenito mi ta nikolina nikak ne sjeda. ima jeben glas, super pjeva, moze svasta...al mi je zlo kad ju vidim :rolleyes:
nisi me dobro pročitala :D
meni je inače dobra premda me nije večeras pjevanjem oduševila (to sam potpisao) al da je bila loša, nije :ne zna:
tinna01
22.05.2009., 21:25
Je li netko primijetio asimetriju obrva Marka the Suvoditelja... Kao da mu je jedna obrva očupana ili spaljena :eek:
neeee, on to njeguje kao dio imagea, kao,ono, fora i to...
legendo:lol::lol::s:s:s
emt ne znam što bi ja bez tebe, bez tebe mi je tako život prazan
ambasadorica
primjećeno je još u večeri za 5 :D
meni osobno to nije dovoljno da zaustavi nekontrolirano slinjenje čim ga ugledam :D
marko :Slin:
zabranjena
:rolleyes::rolleyes::rolleyes:
oh!oh!
zabranjena
22.05.2009., 21:26
primjećeno je još u večeri za 5 :D
meni osobno to nije dovoljno da zaustavi nekontrolirano slinjenje čim ga ugledam :D
marko :Slin:
meni je on ko neko dijete, nije mi to seksi
Blaće je legenda, Toni se pokušava dodvoriti publici i gadi mi se...
A odavno se nisam ovako nasmijala kao posljednjih par tjedana s Antonijinim provalama... Ženi je legla improvizacija ko budali šamar. Službeno sam fan..
A i što kaže, skroz je u pravu... Uz dužno poštovanje, Minea, Maja Šuput i slične ni u još par godina "stasanja" neće se ni približiti nijednom kandidatu trenutnog poretka. (nije da ih želim slušati kako "stasaju")
dobar, dobar:D:D
Violently happy
22.05.2009., 21:28
Nemojte tako, ipak je ona jedna od rijetkih koja je bila uspješna u inozemstvu (kao autorica u Italiji?), tj. tamo je dugo bila pa joj zapinje materinji... A znate po Nini Morić kako talijanski lako izgura hrvatski :)
Ne govorim ništa protiv nje kao osobice i pjevačice.
Skužaj.:kava:
Elektra
Meni je Antonija zakon :cerek:
Studena92
Nema problema,svrati još koji put. Sutra navečer možda da vidiš ko je u subotu na forumu :mig:
Tonka ej meni vrh...:s:s:s
Obožavam ju...
Evo nam Carle... baš mi je drago :cheer:
ambasadorica
22.05.2009., 21:29
meni je on ko neko dijete, nije mi to seksi
sad razmišljam :misli:
inače se ne ložim na bebaste frajere :ne zna:
zaključujem da onda marko nije bebast/djetinjast/kakveć :D
:mirko:
bilo je više puta (evo npr. za Izbore prošle godine) spominjanje foruma na TV-u i koliko pamtim, uvijek je to bio forum.hr :ne zna:
sranje, pala nam je reputacija :mad:
Carla:"Neki su rekli da si prije bila super, a sada da se dereš"
to je moj komentar:lol::lol::lol::lol::s
A i što kaže, skroz je u pravu... Uz dužno poštovanje, Minea, Maja Šuput i slične ni u još par godina "stasanja" neće se ni približiti nijednom kandidatu trenutnog poretka. (nije da ih želim slušati kako "stasaju")
Ali nije na Blaćici da ih proziva, a i Toni zna da nije u pravu ali je osjećao dužnost da brani kolege koji nisu prisutni... Ali opet i njegov komentar nije bio primjeren. IMO, oboje su pogrešno komentirali. Ali svakako zabavno za publiku :top:
ambasadorica
22.05.2009., 21:30
evo carla se dotaknula komentara o deranju :zubo:
ne znam kaj vele na indexu al toga je bilo ovdi podosta :zubo:
Peyton Marie S.
Ja nisam primjetila :ne zna: al sad kad znam da će ovo pročitat :zubo: :Markić dođi da ti ja sredim obrve http://www.pic4ever.com/images/mayi.gif :zubo:
bilo je više puta (evo npr. za Izbore prošle godine) spominjanje foruma na TV-u i koliko pamtim, uvijek je to bio forum.hr :ne zna:
ovo je najveći forum u hrvatskoj:D:D:D
uvijek se ovaj forum protezao svugdje...:mig::mig:
rtl, je.em...vam
sto mucite djevojku...
bravo carla - DIE STIMME
Elektra
Ovo mi je Ninina najdraža stvar, a ima popriličn broj godina :cerek:
Studena92
22.05.2009., 21:31
Blaće je legenda, Toni se pokušava dodvoriti publici i gadi mi se...
A odavno se nisam ovako nasmijala kao posljednjih par tjedana s Antonijinim provalama... Ženi je legla improvizacija ko budali šamar. Službeno sam fan..
Potpis :top: A Toni odma počeo srat i branit. I ja sam fan,jel ima negdje fanklub.
TONKA je zakon!!! :cheer: :cheer:
zabranjena
sad razmišljam :misli:
inače se ne ložim na bebaste frajere :ne zna:
zaključujem da onda marko nije bebast/djetinjast/kakveć :D
:mirko:
ma samo ti živi u tom uvjerenju:D:), sladak je ali samo to
stvarno mi je žaj...:(:(
al trebala je nastavit pjevat, vidjelo se da se prepala
Suzanna
Joj žao mi Carle, koliko god mi ne paše ali mi je stvarno tužno ovo:(
Violently happy
Meni je Antonija zakon :cerek:
I meni.
Osim kad svima govori da su bili divni....jebat ga, valjda je to u scenariju.Ipak oni nisu forum haer, kvrožedna bastradz.:o
Elektra
I ne samo to već često prikažu na tv-u naslovnu od forum.hr-a :D
Carla se malo zajebala :(
Jagod'ca
22.05.2009., 21:32
Carla:"Neki su rekli da si prije bila super, a sada da se dereš"
to je moj komentar:lol::lol::lol::lol::s
Prozvan si, srami se :rofl:
Prozvan si, srami se :rofl:
mislim da sam do sada se u svakom kandidatu osjeća prozvanim:lol::lol::lol::lol:
Ali nema veze...:mig:
Violently happy
22.05.2009., 21:33
Ovo mi je Ninina najdraža stvar, a ima popriličn broj godina :cerek:
Meni je Ja sam Vlak.
Di je Kokića i taj nenadjebivi treš moment..:s
:D
Ali nije na Blaćici da ih proziva, a i Toni zna da nije u pravu ali je osjećao dužnost da brani kolege koji nisu prisutni... Ali opet i njegov komentar nije bio primjeren. IMO, oboje su pogrešno komentirali. Ali svakako zabavno za publiku :top:
Pa nije baš da ih je [I]prozvala[I], ne? Više je to bila maglovita konstatacija... Ja bih rekla da je Toniju dirnut ego (što se mene tiče, njegov brat se slobodno mogao osjetiti prozvano)... Dakle, ako ste se osjetili prozvano, žao mi je, ali s razlogom.
bravo carla!!!!!
najbolja si....
cak bolesna...
zabranjena
22.05.2009., 21:33
pa daj koji joj je vrag da ovakva nastupa
ambasadorica
22.05.2009., 21:34
Ja nisam primjetila :ne zna: al sad kad znam da će ovo pročitat :zubo: :Markić dođi da ti ja sredim obrve http://www.pic4ever.com/images/mayi.gif :zubo:
alo, ne diraj :mad:
ma samo ti živi u tom uvjerenju:D:), sladak je ali samo to
odlično, jedna manje s kojom se moram nadmetat :cerek:
Studena92
:eek: Carla ipak nastupa
Pala na stolicu, jadna
Bravo Carly :top:
Elektra
Dakle, očito da je forum.hr. Mislim, nisam ni sumnjala :raspa:
Ja mislim da se vi redovno pojedinci "olaksavate"ovdje.:kava:
Tako da ovaj moj polucasovni ulazak na forum,ne bi se mogao nazvati takvom akcijom.Al ako ga ipak nazivate onda moje "olaksavanje"je imalo ciljane forumase :D
Ko sto rekoh fino vrijeme,zivot, petak navece,mladost:)Imate pozdrav!
A vi se jedite iznutra i nastavite tracati i omalovazavati ljude, koji su u vjerovatno svemu bolji od vas samih,praznite frizidere,istiskujte akne i copajte nos.
Luzeri!
Elektra
Meni je Ja sam Vlak.
Di je Kokića i taj nenadjebivi treš moment..:s
Nju nisam uopće uzimala u izbor, ali da, u pravu si :s :s :cerek:
Jebote, kad se samo sjetim :s
Peyton Marie S.
Carla :s :s trudi se cura stvarno :top:
zabranjena
22.05.2009., 21:35
odlično, jedna manje s kojom se moram nadmetat :cerek:
he he :)
Jagod'ca
22.05.2009., 21:35
mislim da sam do sada se u svakom kandidatu osjeća prozvanim:lol::lol::lol::lol:
Ali nema veze...:mig:
Zapažen si s njihove strane, nije to mala stvar...ipak :lol:
Carla :s:s
Elektra
22.05.2009., 21:36
Tako da ovaj moj polucasovni ulazak na forum,ne bi se mogao nazvati takvom akcijom.Al ako ga ipak nazivate onda moje "olaksavanje"je imalo ciljane forumase :D
A vi se jedite iznutra i nastavite tracati i omalovazavati ljude, koji su u vjerovatno svemu bolji od vas samih,praznite frizidere,istiskujte akne i copajte nos.
Luzeri!
Da, sad ćemo stvarno bit u k*rcu kad si nam ukazala na to kako smo zapravo jadni. :tuzni:
God bless you.
:D :D
zabranjena
22.05.2009., 21:36
Luzeri!
ha ha dobra:top:
Ekipa spomenuli su vas na telki sada ste popularni xD.
Zoki bi se derao i na nekoj crkvenoj pjesmi,ali je dobar :P
Zapažen si s njihove strane, nije to mala stvar...ipak :lol:
Carla :s:s
Ja sam forum.hr traži zvijezdu(debila):lol::lol::lol::lol:
Violently happy
22.05.2009., 21:37
Luzeri!
Još nisi otišla u provod?:ne zna:
zeljko_ri
22.05.2009., 21:37
A da Carla nema gripu, onu... e baš tu...
Još i kašlje bez ruke na ustima, očekujem u slijedećoj emisiji da neće biti ni Antonije :D
Carla, the voice cak i sada :s :s :s
btw. Barbara danas imho i nije briljirala pjevački, no kako cura izgleda, posebno u onom Zoxl Max Factor prekidu :zvrko: :cerek: :cerek: :cerek:
ambasadorica
22.05.2009., 21:38
danas odlaze barbi ili matej :s
iako je danas čak bio zrnce bolji, ipak bih mateja ispratila na temelju minulog rada :cool:
zabranjena
pa zar nije rano još za izlaske ili sam ja nešto pobrkala pošto jako dugo nisam bila vani PETKOM:eek::eek::eek: :brukica:
Peyton Marie S.
http://www.pic4ever.com/images/127fs2928878.gif
sad gledam ovo ponovo puštanje po strofe kandidata i Matej mi zvuči stvarno dobro :top:
šteta samo što ispada...
Jagod'ca
22.05.2009., 21:39
Luzeri!
Jesi sad ukenjala s ovim :flop:
Zar je loše reći svoje mišljenje i podijeliti ga s drugim ljudima, u tome i je bit foruma :mig:
:s:s:s:s eee kako san umra od smija kad san ovo pročita:s
:Ja mislim da se vi redovno pojedinci "olaksavate"ovdje.:kava:
Luzeri!
mnogo si bre smesna....
sedni, bre!!!
ionako danas nisi htela izaci.....:D
Luyindula
22.05.2009., 21:40
Nisam uhvatio Gejana, jel zaplakao ovaj put ???
:s za ovu malu.
Elektra
Aaaaaa, samo ne ovu pjesmu :( :( :( :mad:
Studena92
Pa nije baš da ih je [I]prozvala[I], ne? Više je to bila maglovita konstatacija... Ja bih rekla da je Toniju dirnut ego (što se mene tiče, njegov brat se slobodno mogao osjetiti prozvano)... Dakle, ako ste se osjetili prozvano, žao mi je, ali s razlogom.
:lol::top:
zeljko_ri
pa zar nije rano još za izlaske ili sam ja nešto pobrkala pošto jako dugo nisam bila vani PETKOM:eek::eek::eek: :brukica:
A kad bi ti išla vani? 3 ujutro?
Ekipa spomenuli su vas na telki sada ste popularni xD.
Zoki bi se derao i na nekoj crkvenoj pjesmi,ali je dobar :P
Sam nek se Zoki dere, dobro to njemu ide, a meni dobro zvuči.
Jedino se nadam da ću uhvatit drugi krug pjesama, naime kod nas u Valpovštini opako nevrijeme, nadam se da neće nestat struje.
Matej je nabacio gel! Aleluja!!!
zabranjena
22.05.2009., 21:41
šta su mu ove dvi sa strane, odvalila sam :rofl:
blaenka
koliko tonkica ima godina?
Zla majkee
dam se kladit da su se matej i bojan tukli oko ove pjesme...
nevanevičicaa
evo žene iz snova:p
Peyton Marie S.
isse što ovo "Angels" leži Mateju :eek:
http://www.pic4ever.com/images/meditationf.gif
Jagod'ca
22.05.2009., 21:42
:lol: Pronašao ga je, odnosno nju (zvijezdu jel? :mig:)
obožavam ovu pjesmu koju Matej upravo pjeva :cerek:
Dear Prudence
šta su mu ove dvi sa strane, odvalila sam :rofl:
gledam i nemrem vjerovat......koja šizoidna koreografija...:lol::rofl:
ambasadorica
žao mi je što ti moram ovo reći....ali ako se gleda cijeli forum.hr, nisi ni među top 10 kandidata za to mjesto :D
zabranjena
A kad bi ti išla vani? 3 ujutro?
pa negdje oko 11-12 prerano je devet sati ali nema veze
Nisam uhvatio Gejana, jel zaplakao ovaj put ???
:s za ovu malu.
nije zaplaka:kava::kava:
BTW ova pisma je super,ali mislim da nitko neće nadmašit Vukašina u ovoj izvedbi:s
Elektra
22.05.2009., 21:43
Matej je nabacio gel! Aleluja!!!
A ja stalno gledam tu kosu i nikako skužit ŠTA je drugačije :rofl:
Studena92
22.05.2009., 21:43
:s:s:s:s eee kako san umra od smija kad san ovo pročita:s
:rofl: Đizs krajst, on se s nama oprostio prije 10 minuta i sad opet. Koji jadnik
žao mi je što ti moram ovo reći....ali ako se gleda cijeli forum.hr, nisi ni među top 10 kandidata za to mjesto :D
znam i ne boj se to mi je kompliment...Ipak imams voje granice:mig::mig::mig:
@jagodice:
Napokon i mi na zelenu granu,nadam se da nisi zaboravila date:mig::mig:
ovo je bilo loše :o
inače, pjesma je :cerek:
Luyindula
22.05.2009., 21:44
dam se kladit da su se matej i bojan tukli oko ove pjesme...
Bojan će garant "Feel".
:rofl: Đizs krajst, on se s nama oprostio prije 10 minuta i sad opet. Koji jadnik
ONA,OPROSTILA,JADNICA :mig::mig::mig:
Ovaj mali Matej mi je tako simpa! Precakan je, i ima jaaako ugodan glas.
Bit ću jako tužna ako ispadne. :(
Bojan će garant "Feel".
naravno da hoće, pokazalo je u prilogu
I ne vjerujem da su se tukli oko ove pjesme
Odmah sam rekao da će Bojan FEEL pjevat:mig:
Violently happy
22.05.2009., 21:46
Ma ne znam, ali impresivno je kako nađe vremena za iskritizirat i nakon toga ide van.
Pokazalo nam je!:cheer:
Zla majkee
Bojan će garant "Feel".
je. pa nece valjda neku brzu :o boze sacuvaj...
nevanevičicaa
a zoran će supreme
a amy će vogue ili like a virgin
ambasadorica
22.05.2009., 21:47
ovo je bilo loše :o
zločesti forumaš, zločesti :tuctuc:
Violently happy
22.05.2009., 21:47
koliko tonkica ima godina?
Koga briga?:ne zna:
Bojan i Nikolina:lol::lol::s:s:s
Studena92
22.05.2009., 21:48
ONA,OPROSTILA,JADNICA :mig::mig::mig:
Baš si se ti javio :D nebitno, ionako priča gluposti :mig:
zabranjena
Ma ne znam, ali impresivno je kako nađe vremena za iskritizirat i nakon toga ide van.
Pokazalo nam je!:cheer:
:rofl::rofl::rofl:
stvarno impresivno
a zoran će supreme
a amy će vogue ili like a virgin
koji vogue,pjevaju se material girl, like a virgin i papa don't preach:D:D:D
Jagod'ca
@jagodice:
Napokon i mi na zelenu granu,nadam se da nisi zaboravila date:mig::mig:
Nisam zlopamtilo tako da sam na ono loše već i zaboravila, no naravno da se date tu ne ubraja. Na njega još mislim :mig::)
Baš si se ti javio :D nebitno, ionako priča gluposti :mig:
pa da jer znam kako je kad te smatraju za nekog drugog spola:lol::lol::lol:
morao sam se javiti...:top::rofl:
Zla majkee
22.05.2009., 21:49
isse opet reklame....
dajte nam mišića :cerek:
Nisam zlopamtilo tako da sam na ono loše već i zaboravila, no naravno da se date tu ne ubraja. Na njega još mislim :mig::)
Aaaaa:cerek::cerek::cerek:
Svak ima loš dan pa tako i svi mi...:mig:
Osjećam da sam lglupo napisao rečenicu poviše:lol:
Meni je Matej bia koma...:flop::flop:
nevanevičicaa
22.05.2009., 21:50
koji vogue,pjevaju se material girl, like a virgin i papa don't preach:D:D:D
ja voljim vogue:cerek:
ajmo pretpostavljat--- da mi bude zanimljivo. anybody? hahaha:eek:
isse opet reklame....
dajte nam mišića :cerek:
ne brini, ubrzo će deranje i urlikanje an sceni:D:D:D
zločesti forumaš, zločesti :tuctuc:
to se ja nadam da će me kvotnuti u idućoj emisiji :rofl:
šminkerica
22.05.2009., 21:51
nije zaplaka:kava::kava:
BTW ova pisma je super,ali mislim da nitko neće nadmašit Vukašina u ovoj izvedbi:s
slažem se!!! :cerek::cerek::cerek: :mig:
oth1357
22.05.2009., 21:51
Simpa mi je Matej ali previse volim ovu pjesmu......prva je bila ok,ali ova mi i nije nesto....
Da Vukasin je ovdje blistao :)
ja voljim vogue:cerek:
ajmo pretpostavljat--- da mi bude zanimljivo. anybody? hahaha:eek:
pa bilo ti je u prilogu ko šta pjeva:D:D
Barby je papa don't preach,ostalo znaš :)
@lego:
Dođi kod mene na instrukcije i garantiram ti u idućoj ćeš emisiji bit spomenut:lol::lol:
Zla majkee
22.05.2009., 21:52
kaj opet carla, a?
Jagod'ca
22.05.2009., 21:52
Aaaaa:cerek::cerek::cerek:
Svak ima loš dan pa tako i svi mi...:mig:
Osjećam da sam lglupo napisao rečenicu poviše:lol:
Meni je Matej bia koma...:flop::flop:
Sve što je bilo, bilo je, sad smo ponovno u dobrim odnosima jel? :cerek:
Ma meni je Matej baš slatkica nekako :)
slažem se!!! :cerek::cerek::cerek: :mig:
ooo šminky:eek::eek:
OTH, pa jer ja to vidim ekipicu s OT-a thread-a:cerek::cerek:
Znam da se slažete sa mnom...Još imam tu Vukijevu izvedbu...Genijalna je:s:s
@lego:
Dođi kod mene na instrukcije i garantiram ti u idućoj ćeš emisiji bit spomenut:lol::lol:
ne bih, hvala :D
Studena92
22.05.2009., 21:53
Ti stvarno želiš da te prozovu u slijedećoj emisiji. To care :lol:
Violently happy
22.05.2009., 21:54
Ja bi da Nikolina pjeva od Madonne...ništa.:(
Ajme, uopće ne mogu zamislit išta..:(
Sve što je bilo, bilo je, sad smo ponovno u dobrim odnosima jel? :cerek:
Ma meni je Matej baš slatkica nekako :)
Naravno:cerek::mig:
@majkee:
Može se i Carla tu ubrojit,ali mislio ja na ZOXL-a:D
Ti stvarno želiš da te prozovu u slijedećoj emisiji. To care :lol:
pa ovo večeras mi je bilo malo, hoću još:lol::lol::D:D
@lego
Šmrc, ništa onda sam si kriv kad te ne spomenu u idućoj:D
šminkerica
22.05.2009., 21:55
ooo šminky:eek::eek:
OTH, pa jer ja to vidim ekipicu s OT-a thread-a:cerek::cerek:
Znam da se slažete sa mnom...Još imam tu Vukijevu izvedbu...Genijalna je:s:s
pratim ja i ovaj show, al ne tako pozorno... ipak, OT mi ništa ne može zaminit!
ambasadorica
to se ja nadam da će me kvotnuti u idućoj emisiji :rofl:
ne bih, hvala :D
ti se moraš odlučit dal želiš da te netko kvotne ili ne :D
Violently happy
Pa to smo mogli misliti za Mišića..:ne zna:
oth1357
@apolonia.....
da da,to je ta ekipica...;)
vBulletin® v3.8.4, Copyright ©2000-2013, Jelsoft Enterprises Ltd.