View Full Version : Hrvatska Traži Zvijezdu
system of a down
21.06.2009., 18:19
ccc..ni ja ne idem -.-
vjerovala ili ne,nikom se ne da -.-
EDIT:kad sam spomenuo da imam kutiju lucky strikea odjednom im se ide :P
Lioness-os
21.06.2009., 19:04
hahaha,ma jooj...ja ludim..nitko kaže neće ići...i sad odjednom svi na tim prokletim statusima na fejsu pišu da idu u vlp...ja mračim -.- a cijeli dan tražim prijevoz.
Studena92
21.06.2009., 19:06
loool ništa od vjenčanja onog dariusa i one trebe sa htza :rofl::rofl:
iznenađenja li :rofl:
Šta? Kako? "Zašto"? :eek::eek:
Lioness-os
21.06.2009., 19:09
Šta? Kako? "Zašto"? :eek::eek:
To je namješteno otpočetka...ne znam zašto je ona na to pristala...valjd da se više gleda rtl i da bude zanimljivije.Znam Saru i ne bi se ona još udavala.Tako da ništa od toga.Nije toliko glupa.
deedeedee
21.06.2009., 19:11
pa veća bi im gledanost onda bila da nije pristala. :zubo:
Lioness-os
21.06.2009., 19:14
pa veća bi im gledanost onda bila da nije pristala. :zubo:
ahahhaa,legendo!!!:rofl::lol::lol::s
Studena92
21.06.2009., 19:27
To je namješteno otpočetka...ne znam zašto je ona na to pristala...valjd da se više gleda rtl i da bude zanimljivije.Znam Saru i ne bi se ona još udavala.Tako da ništa od toga.Nije toliko glupa.
Poznaješ je? Onda dobro,svi su vidili da joj se baš ne udaje :rofl:
A jel još hodaju?
Lioness-os
21.06.2009., 19:46
Poznaješ je? Onda dobro,svi su vidili da joj se baš ne udaje :rofl:
A jel još hodaju?
Ma znam ju preko sestrične.Mislim da nisu ni bili zajedno,koliko sam vidjela po statusu na facebooku a i nema slika nikakvih.Tako da...namješteno je.I sigurno im je plaćeno za to.:rolleyes:
nikky :)
21.06.2009., 20:31
moze netko mi staviti link za download ili poslati na pm pjesmu od bojana ne govori da me znas ? :cerek:
Kak to ljudi skidate, meni je taj pjesmuljak takvo smeće. Strašno. :D
sexy_ciccolina
21.06.2009., 20:37
moze netko mi staviti link za download ili poslati na pm pjesmu od bojana ne govori da me znas ? :cerek:
Skrolaj gore ili je to na prethodnoj strani.
21.06.2009., 20:39
Skrolaj gore ili je to na prethodnoj strani.
ja vidim samo od zorana, a ja bi od bojana:)
sexy_ciccolina
21.06.2009., 20:45
Ima link di su pjesme od obojice pa odi na još jednu stranicu prije.
21.06.2009., 20:55
Ima link di su pjesme od obojice pa odi na još jednu stranicu prije.
aha, evo sam nasla. tnx :)
bio danas Bojan na mesapu (http://www.mesap.hr/) ali nisam išla, majka ga je fotkala :D sad sve curice na fejsu imaju profajl pikčr s njim. juuuj, slatko :zubo:
h.o.n.n.e.y.
21.06.2009., 22:39
@ Lidač
što je Bojan radio na mesapu??
edit: pročitala sam da se Bojan vraća tek za tjedan dana u Međimurje,pa mi sad nije jasno kak je bio na mesapu....
system of a down
22.06.2009., 02:02
upravo se vratio sa dočeka i nemam komentara.
puna dvorana, svirala se metallica,pantera, whitesnake, skid row i sve živo.
Lioness-os
22.06.2009., 02:33
@ System
da,da..znam da je bilo super.Lega mi sve ispričao i vidjela sam video jedan.:cerek:
system of a down
22.06.2009., 02:41
dodji sto je ivan stavio ,jel?
lejla -lioness :D
mala s mora
22.06.2009., 10:06
upravo se vratio sa dočeka i nemam komentara.
puna dvorana, svirala se metallica,pantera, whitesnake, skid row i sve živo.
i ja bi volila da sam mogla doc! i bila bi, bez obzira sta sam miljun kilometara daleko, ali man ispit sutra:(
Lioness-os
22.06.2009., 11:13
dodji sto je ivan stavio ,jel?
lejla -lioness :D
daaaaaaaa.AAAAAAA jesam ja rekla da se možda znamo.:DAjd me dodaj na fejs,ako me već nemaš.:rofl:
lony_00
22.06.2009., 13:25
david coverdale je na svojoj web stranici pisa o zokiju!!! aaaaaa to bi ga tribalo veselit vise od pobjede, definitivno.:cerek:
.OOO-ER!!!...I thought Zoran did a great job with the song...He obviously feels the lyric & his performance emotionally affected the judges...That’s what it’s all about...connection...
:Pivo:
aaaa gdje to? Mogu dobit link? ne mogu naći, tražila sam :(
mala s mora
22.06.2009., 13:46
aaaa gdje to? Mogu dobit link? ne mogu naći, tražila sam :(
ja sam ti stavila link par stranica unazad... vrati se malo i potrazi ;)
@ Lidač
što je Bojan radio na mesapu??
edit: pročitala sam da se Bojan vraća tek za tjedan dana u Međimurje,pa mi sad nije jasno kak je bio na mesapu....
bio je vec, otpjevo dve pjesme :ne zna:
lony_00
22.06.2009., 14:48
ja sam ti stavila link par stranica unazad... vrati se malo i potrazi ;)
tnx :mig:
Njushkalo
22.06.2009., 15:35
Meni se pjesma nimalo ne sviđa,ali ja nisam mjerodavan,ja ne slušam ništa hrvatsko :kava:
Mysterious girl
22.06.2009., 16:27
Ma znam ju preko sestrične.Mislim da nisu ni bili zajedno,koliko sam vidjela po statusu na facebooku a i nema slika nikakvih.Tako da...namješteno je.I sigurno im je plaćeno za to.:rolleyes:
pisalo joj je na Face-u da je u vezi s njim,a sad su prekinili
sexy_ciccolina
22.06.2009., 18:02
O dočeku će biti na "Exluzivu" al to već znate.
mala s mora
22.06.2009., 19:15
O dočeku će biti na "Exluzivu" al to već znate.
zakasnila sam 2 minute je izgleda proslo... sta je bilo?
zeljk092
22.06.2009., 19:19
Ništ posebno!
Studena92
22.06.2009., 19:45
:lol: kako ne vrijeđaš ako si napisala - " Netko mora i to slušati " .
Nisam mislila vrijeđat, krivo je ispalo,al mislila sam reć da svatko ima svoj ukus i da to ne bi trebalo bit ništa šokantno i tak...
cd-doll
22.06.2009., 21:14
e koji peh.....meni je frendica kartu poslala preko pošte i meni još pismo nije stiglo tak da najvjerojatnije će mi karta za finale doći prekasno....Molim nekog ako ima još 1 kartu ili zna kako do 1 karte da se javi na pm pliizz......
haha na kraju sam išla i bila sam među specijalnim Zokijevim gostima i to je jedan od Zokijevih najboljih prijatelja otpilio nekog drugog da bi ja imala ulaz za HTZ....na kraju sam još i na TV-u bila hehe....upoznala pola Zokijeve obitelji i prijatelji i šta je najbolje još su me u Valpovo zvali da idem skupa sa njima na njihov after party....ma ludo je bilo svi koji nisu bili stvarno su propustili odličan show.....i iako je Bojan pobjedio Zoki ima bolje navijače...ajme kako smo mi vikali i šta smo sve vikali a pogotovo šta smo vikali tijekom reklama kad su dali one kratke reklame prije nego što su proglasili pobjednika vikali smo "Mito i Korupcija!"....ma bilo je zakoon :top::top::top:
sexy_ciccolina
22.06.2009., 21:46
Sutra repriza u 12.30
mala s mora
22.06.2009., 22:22
haha na kraju sam išla i bila sam među specijalnim Zokijevim gostima i to je jedan od Zokijevih najboljih prijatelja otpilio nekog drugog da bi ja imala ulaz za HTZ....na kraju sam još i na TV-u bila hehe....upoznala pola Zokijeve obitelji i prijatelji i šta je najbolje još su me u Valpovo zvali da idem skupa sa njima na njihov after party....ma ludo je bilo svi koji nisu bili stvarno su propustili odličan show.....i iako je Bojan pobjedio Zoki ima bolje navijače...ajme kako smo mi vikali i šta smo sve vikali a pogotovo šta smo vikali tijekom reklama kad su dali one kratke reklame prije nego što su proglasili pobjednika vikali smo "Mito i Korupcija!"....ma bilo je zakoon :top::top::top:
zasto samo priko reklama??? tribali ste i u za vrijeme prijenosa to vikat:D
Sutra repriza u 12.30
iman ispit ne znam ocu se stic vratit doma... :(
ma uglavnom, prepuno ljudi, Zoki pjeva, svi sretni veseli, on govori da mu je ko da je pobjedio, da je on sebi pobjednik bla bla, te diplomatske spike :zubo: curice ga navlače za rukave da im da autogram i tak..
nego, veli majka da je Bojan još uvijek sav zbunjen, ono, ne vjeruje još. izgleda preplašen, picek mali :mig:
mala s mora
22.06.2009., 23:26
ma uglavnom, prepuno ljudi, Zoki pjeva, svi sretni veseli, on govori da mu je ko da je pobjedio, da je on sebi pobjednik bla bla, te diplomatske spike :zubo: curice ga navlače za rukave da im da autogram i tak..
nego, veli majka da je Bojan još uvijek sav zbunjen, ono, ne vjeruje još. izgleda preplašen, picek mali :mig:
thanx, a nasla sam i link: http://www.rtl.hr/index.php?cmd=show_video&video_id=3347
kako je slatki:cerek: i one ga curice izdrpale (i ja bi):D
od sad mi je exkluziv najdraza emisija jer su "eto cisto tako iz gusta" odlucili pratit njegovu karijeru:mig:
bio danas Bojan na mesapu (http://www.mesap.hr/) ali nisam išla, majka ga je fotkala :D sad sve curice na fejsu imaju profajl pikčr s njim. juuuj, slatko :zubo:
Hoćemo slikice tu vidjeti :cheer:
Lioness-os
23.06.2009., 16:32
Šta je ovo?? Čim nema dragog nam Apolona,nema ni dopisivanja na forumu.:lol::lol::lol:
Apoloneee, vrati se brzo,dosadno nam je bez tebe:cerek:
tuk'bah
23.06.2009., 16:39
Da nisu ni za finalnu emisiju uspjeli skupit neki orkestar i imati živu svirku :s
Isticanje da je to najbolji show na ovim prostorima i da je bolji od svih prije :s
Lisica Fox :s
:rofl:
Šta je ovo?? Čim nema dragog nam Apolona,nema ni dopisivanja na forumu.:lol::lol::lol:
Apoloneee, vrati se brzo,dosadno nam je bez tebe:cerek:
sunce moje:cerek: to sam i napravio
Jeb*** vikendica, em što je kiša i ne mogu se kupat, em nemam internet :(
Lijepo sam si danas otišao u TELE2 centar i kupio neki USB s internetom na bonove
Nemam pojma što je to, ali barem da nakratko dođem i javim se svojim legendama:s
Brat mi je bio u Valpovo(pošto je veliki fan Zoky-a, te je reka da mu je bilo zaaaakon)
:s:s
pa dobro, al bojanov plus u startu je kaj sad ima ogromnu popularnost dok se npr vedrana s početka nitko i ne sijeća
a kud si baš vedrana spomenula moja frendica bi te ubila da je ovo pročitala:nono:
i drago mi je da je bojan pobjedio stvarno zasluženo
Danas obaram rekord...Jučer sam 92 puta pustio Bojanovu pjesmu Ne govori da me znaš :s:s:s
Pisma mi je zakon i obožavan je... Jedva čekan kad će na top liste:top:
Mislim da će biti pravi hit:s:cerek:
I opet ti mene uveseljavaš :rofl: dođem tu, i prvo što vidim je tvoj post :s :s :s
Blizu sam ti :o
I opet ti mene uveseljavaš :rofl: dođem tu, i prvo što vidim je tvoj post :s :s :s
Blizu sam ti :o
aawwwww... Gaty thx:cerek::cerek::cerek:
Ma gdje si mi blizu, ako jesi dođi na jednu kavicu, sok i naravno pripremi se na teroriziranje s Bojanovim pjesmama:lol::cerek:
mala s mora
23.06.2009., 20:41
Brat mi je bio u Valpovo(pošto je veliki fan Zoky-a, te je reka da mu je bilo zaaaakon)
sta je??? a koliko ti godina ima brat? aj nagovori ti njega da on nama dode na forum:mig:
sta je??? a koliko ti godina ima brat? aj nagovori ti njega da on nama dode na forum:mig:
20 godina...on ti baš i nije gleda htz samo bi gleda zoky-eve nastupe...:D
Mrzio je Bojana te bi se često i znali posvađat oko Zorana i Bojana- pred finale smo se potukli:lol::lol:
mala s mora
23.06.2009., 21:01
Mrzio je Bojana te bi se često i znali posvađat oko Zorana i Bojana- pred finale smo se potukli:lol::lol:
uuuuuuuuuuuuu a je li ti brat duge kose???:D
os me upoznat s njim??? malo sam starija, ali kazu stara koka, dobra juha:lol:
uuuuuuuuuuuuu a je li ti brat duge kose???:D
os me upoznat s njim??? malo sam starija, ali kazu stara koka, dobra juha:lol:
legendo:lol::lol::s:s
Btar je za divno čudo veći Šminker od Bojana tako da mi nije jasno odakle toliki fanizam za Zorana:D
BTW ima curu:top:
Ma gdje si mi blizu, ako jesi dođi na jednu kavicu, sok i naravno pripremi se na teroriziranje s Bojanovim pjesmama:lol::cerek:
Ne bi to bilo teroriziranje:cerek: uf, zanmljiva ponuda, ali daleko sam :( predaleko :tuzni:
mala s mora
23.06.2009., 21:05
legendo:lol::lol::s:s
Btar je za divno čudo veći Šminker od Bojana tako da mi nije jasno odakle toliki fanizam za Zorana:D
BTW ima curu:top:
a jebi ga!!! a nista ja ne volim sminkere...:( ali drag mi je tvoj brat svejedno, cim je zokijev fan:mig:
mozda slusa rock pa mu je zoki bolje lega... :ne zna:
a jebi ga!!! a nista ja ne volim sminkere...:( ali drag mi je tvoj brat svejedno, cim je zokijev fan:mig:
mozda slusa rock pa mu je zoki bolje lega... :ne zna:
vraga sluša rock....cajke cajke cajke:lol:
zato mi je i bilo čudno
@gatitia:
jbg šteta, baš bi nam bilo zabavn na kavi:s
mala s mora
23.06.2009., 23:53
vraga sluša rock....cajke cajke cajke:lol:
zato mi je i bilo čudno
:eek::eek::eek:
Ikstomi
23.06.2009., 23:56
Onda, HTZovci tko pobijedi? :zubo:
Onda, HTZovci tko pobijedi? :zubo:
Bojan Jambrošić :s:s:s:s :cheer:
Nemoj da opet moram u euforiju uć(a polako izlazim)
mala s mora:
I ja se čudim:ne zna:
sexy_ciccolina
24.06.2009., 00:17
Ja mislim Apolon da ti je brat samo kontrirao.
baby doll
24.06.2009., 00:50
Čitam već dugo ovu temu, a nikako da nešto pametno komentiram... :P
Isprva sam show pratila samo da se smijem kandidatima s onih audicija jer općenito nisam baš fan takvih realityja i instant zvijezda. I sjećam se da sam prije nego su počele live emisije zapamtila Carlu i Nikolinu, ostali mi nisu zapeli za oko (i uho) :D
Onda sam opet zaboravila na show i slučajno nabasala na njega kad je bila ona sexy tematska večer. I onda sam vidjela Bojana i njegovu izvedbu "Kiss" i pala na guzicu :eek: . I to ne iz razloga koje imaju zaljubljene curice iz publike(bez uvrede ikome, nadam se da znate što mislim), već zato jer ima super glas i izbor pjesama, a ponajviše zato jer izgleda skoro identično kao moj dečko - iste oči i pogled, ista ona bradica, isto držanje i konstitucija tijela, isto gestikuliranje i mimika, iste ruke, jedino je moj dečko plav, ima dublji glas i malo je više ono...kako da kažem...muževan jel. :rofl:
I otada ja svaki petak gledam "svog dečka" kako pjeva pjesme koje mi se i inače stalno vrte na PM3-u i koje obožavam. Pogotovo "Feel" jer sam jednom sanjala dečka kako mi to pjeva. Nije mi toliko bilo bitno da pobjedi, već samo da mi pjeva u što više emisija i da me iznova baca na koljena jer sam u njemu vidjela samo svog XY-a koji je iznenada naučio pjevati. :D Naravno da sam kao malo dijete plakala nakon "Con te Partiro" i "You raise me up" jer su te pjesme jedne on onih naših pjesama koje su obilježile našu vezu.
I sad kad ovo pišem, još uvijek ne mogu vjerovati koliko je tu sličnosti između njih dvoje, sva sam se naježila... :cerek:
Lioness-os
24.06.2009., 00:56
sunce moje:cerek: to sam i napravio
Lijepo sam si danas otišao u TELE2 centar i kupio neki USB s internetom na bonove
Nemam pojma što je to, ali barem da nakratko dođem i javim se svojim legendama:s
A ljubeee:cerek::cerek::cerek: Znala sam ja da ne možeš bez nas:rofl:
Odmah mi je ljepši dan(noć).. :D
Ma ja sam preko 50 puta poslušala Zokijevu verziju Ne govori da me znaš..i ne mogu se naslušat koliko dobro pjeva:s:cerek: i poslušala sam par pjesama njegove grupe Insomnis...uuuuf posebno pjesma ''nothing's changed'':cerek:
Lioness-os
24.06.2009., 01:00
Čitam već dugo ovu temu, a nikako da nešto pametno komentiram... :P
Isprva sam show pratila samo da se smijem kandidatima s onih audicija jer općenito nisam baš fan takvih realityja i instant zvijezda. I sjećam se da sam prije nego su počele live emisije zapamtila Carlu i Nikolinu, ostali mi nisu zapeli za oko (i uho) :D
Onda sam opet zaboravila na show i slučajno nabasala na njega kad je bila ona sexy tematska večer. I onda sam vidjela Bojana i njegovu izvedbu "Kiss" i pala na guzicu :eek: . I to ne iz razloga koje imaju zaljubljene curice iz publike(bez uvrede ikome, nadam se da znate što mislim), već zato jer ima super glas i izbor pjesama, a ponajviše zato jer izgleda skoro identično kao moj dečko - iste oči i pogled, ista ona bradica, isto držanje i konstitucija tijela, isto gestikuliranje i mimika, iste ruke, jedino je moj dečko plav, ima dublji glas i malo je više ono...kako da kažem...muževan jel. :rofl:
I otada ja svaki petak gledam "svog dečka" kako pjeva pjesme koje mi se i inače stalno vrte na PM3-u i koje obožavam. Pogotovo "Feel" jer sam jednom sanjala dečka kako mi to pjeva. Nije mi toliko bilo bitno da pobjedi, već samo da mi pjeva u što više emisija i da me iznova baca na koljena jer sam u njemu vidjela samo svog XY-a koji je iznenada naučio pjevati. :D Naravno da sam kao malo dijete plakala nakon "Con te Partiro" i "You raise me up" jer su te pjesme jedne on onih naših pjesama koje su obilježile našu vezu.
I sad kad ovo pišem, još uvijek ne mogu vjerovati koliko je tu sličnosti između njih dvoje, sva sam se naježila... :cerek:
ajoooj:cerek: Ja sam se naježilaaaaaa nakon ovog teksta...:rofl::mig:
mala s mora
24.06.2009., 01:11
uuuuf posebno pjesma ''nothing's changed'':cerek:
joj kako mi je ta dobra!!! :s pjesma na d pjesmama! ljubim onoga ko ju je napisao i zokija sta je onako dobro otpjevao:cerek:
a kud si baš vedrana spomenula moja frendica bi te ubila da je ovo pročitala:nono:
i drago mi je da je bojan pobjedio stvarno zasluženo
kaj s vedranom :D
meni je dečko super, imala sam prilike par puta popričati sa njim :top:
a i kako je otpjevao 's dlana boga pala si', ima na onom cdu :eek:
predobro zvuči, nije mi jasno kako je ispao u prvoj emisiji sa takvim glasom :ne zna:
ili možda.. dobro, onaj this love je loše zvučao :misli:.. mah kakogod:D
ee i da, na jednom afteru se zoki bario s nekom curom.. kaj ipak ima curu?
i jesu matej i ona tuka prekinuli? :cerek:
A ljubeee:cerek::cerek:: Znala sam ja da ne možeš bez nas:
Odmah mi je ljepši dan(noć)..
Ma ja sam preko 50 puta poslušala Zokijevu verziju Ne govori da me znaš..i ne mogu se naslušat koliko dobro pjeva:s:cerek: i poslušala sam par pjesama njegove grupe Insomnis...uuuuf posebno pjesma ''nothing's changed'':cerek:
Znala si ti, znam sam i ja da ne možete bez mene:cerek::cerek::cerek:
Lion ti Zoky-a promoviraj, a ja ću Bojana :s:lol:
sexy_ciccolina
24.06.2009., 02:28
Što je zabranjeno flertovat? O Mateju i Valentini se ne čuje ništa otkad je ispao.
Lioness-os
24.06.2009., 03:01
Znala si ti, znam sam i ja da ne možete bez mene:cerek::cerek::cerek:
Lion ti Zoky-a promoviraj, a ja ću Bojana :s:lol:
Suprotnosti se privlače,zar ne?? :cerek:
oooo odavno već ja promoviram Zokza.:DLegenda nad legendama.A svaka čast i Bojanu....nečem nikog sudit jel dobar ili ne.Svako na svoj način je dobar.:mig:
Lioness-os
24.06.2009., 03:02
joj kako mi je ta dobra!!! :s pjesma na d pjesmama! ljubim onoga ko ju je napisao i zokija sta je onako dobro otpjevao:cerek:
Potpisujem:cerek::s:top:
Suprotnosti se privlače,zar ne?? :cerek:
oooo odavno već ja promoviram Zokza.:DLegenda nad legendama.A svaka čast i Bojanu....nečem nikog sudit jel dobar ili ne.Svako na svoj način je dobar.:mig:
Pa tako kažu...Minus i plus ko amer i rus:lol::lol::lol:
I Bolje ti je...:D:D heheeh šalim se... Ala ovog šugavog vrimena, ne mogu se kupat, a ne mogu ni spavat :rolleyes:
Uglavnom za dobro jutro
Bojan Jambrošić-Ne govori da me znaš:s
Tourniquet_
24.06.2009., 10:33
:cerek::cerek: Meni je još bolja Reopening the past..slušam tu pjesmu danima i nemogu vjerovat kak je dobra:s:s
Njushkalo
24.06.2009., 11:19
Evo ja baš sad poslušao te pjesme od Zokya što ste ih nahvalili,moram priznati da meni i nisu baš nešto,malo su mi kako bi Radanica rekla dosadnjikave :kava:
zeljko_ri
24.06.2009., 11:22
Zvijezda pronađena a vi očito još uvijek tražite zvijezde :D Show prošao a vi još brbljate...
Njushkalo
24.06.2009., 11:31
Zvijezda pronađena a vi očito još uvijek tražite zvijezde :D Show prošao a vi još brbljate...
Ovo je sad chat topic :zubo:
Tourniquet_
24.06.2009., 11:56
Hmm :rofl: Rekla bi nešto al neću. :D
Njushkalo
24.06.2009., 11:57
Hmm :rofl: Rekla bi nešto al neću. :D
Pa reci,nema Apolona :mig:
ima Apolona ima...:mig:
@turniquet slobodno reci:D
Znam što ćeš reći XD... Nema veze-šta god rekla Bojanu neće odnijeti pobjedu:p
Aaaaa danas pripremam jednu poslasticu za Bojanove fanove:s
Mislim lakše je otići samo do trafike, ali eto ja imam volju za sve one koji možda ne kupuju novine(stvarno nisam normalan)
Gibam sada, počet će mi serija :cheer::cerek:
Njushkalo
24.06.2009., 13:03
ima Apolona ima...:mig:
@turniquet slobodno reci:D
Znam što ćeš reći XD... Nema veze-šta god rekla Bojanu neće odnijeti pobjedu:p
Mislim lakše je otići samo do trafike, ali eto ja imam volju za sve one koji možda ne kupuju novine(stvarno nisam normalan)
Isuse koji si ti fanatik :rofl:
system of a down
24.06.2009., 13:21
danas zoki,livio i jura gitara (kauboj) u caffe baru prandau,valpovo..pocinje u 21h , vidimo se nadam se...
Studena92
24.06.2009., 14:09
...a ponajviše zato jer izgleda skoro identično kao moj dečko - iste oči i pogled, ista ona bradica, isto držanje i konstitucija tijela, isto gestikuliranje i mimika, iste ruke, jedino je moj dečko plav, ima dublji glas i malo je više ono...kako da kažem...muževan jel. :rofl:
:lol: :top:
Nije valjda Querida Enemiga :eek:
sexy_ciccolina
24.06.2009., 14:11
Ništa od rikvestova,bolje da sam tražila Zokijev mail preko fan sajta.
Tourniquet_
24.06.2009., 14:15
Je zvijezda pronađena, al to nije pobjednik:klap: :D
Ma neću više, Bojan mi je počeo bit sladak dečec i drago mi je kaj je pobjedio i nadam se da bu imal koristi od toga..
Zoki je bio car i ostao..samo kaj to sad cijela Hrvatska zna:s
Querida Enemiga je zakon serija baj d vej:brukica:
Studena92
24.06.2009., 14:25
Querida Enemiga je zakon serija baj d vej:brukica:
:tuctuc: :Pop: :vidiga:
No biggy ja sam svojedobno bila expert za sapunice :mig:
(Gaby Spanic rules :headbang:)
mala s mora
24.06.2009., 14:31
kad je blesav, tamo ide nesto barit, a s menon se ne bi triba ni trudit, samo da me pogleda i njegova sam:D
barit znaci flertovat jel da???:confused:
:cerek::cerek: Meni je još bolja Reopening the past..slušam tu pjesmu danima i nemogu vjerovat kak je dobra:s:s
ma dobre su mi tako dobre da je u biti tesko izdvojit naj, ali eto nothing's changed mi je ipak najvise usla pod kozu
morat cemo preimenovat topic ili se pribacit u pdf glazba :mig:
danas zoki,livio i jura gitara (kauboj) u caffe baru prandau,valpovo..pocinje u 21h , vidimo se nadam se...
daj molin te ne pisi vise to, osim ako nije negdi oko splita nastup! jer svaki put dobijem takvu zelju da dodem gori!!! ljubomorna sam na vas slavonce... zoki dodi u dalmaciju:(
mala s mora
24.06.2009., 14:32
Ništa od rikvestova,bolje da sam tražila Zokijev mail preko fan sajta.
kojih rikvestova???
sexy_ciccolina
24.06.2009., 14:35
kad je blesav, tamo ide nesto barit, a s menon se ne bi triba ni trudit, samo da me pogleda i njegova sam:D
barit znaci flertovat jel da???:confused:
ma dobre su mi tako dobre da je u biti tesko izdvojit naj, ali eto nothing's changed mi je ipak najvise usla pod kozu
daj molin te ne pisi vise to, osim ako nije negdi oko splita nastup! jer svaki put dobijem takvu zelju da dodem gori!!! ljubomorna sam na vas slavonce... zoki dodi u dalmaciju:(
Barit znači nabacivat se ,upucavat se etc.Flertovat možeš onako bez neke namjere. Sad ih je ionak previše osim njega osim ovih curica.Mora se čovjek zabaviti.
kojih rikvestova???
Na "Fejsu".Dala mi Lioness link
mala s mora
24.06.2009., 14:37
Barit znači nabacivat se ,upucavat se etc.Flertovat možeš onako bez neke namjere. Sad ih je ionak previše osim njega osim ovih curica.Mora se čovjek zabaviti.
copy/paste oni isti komentar:D
sexy_ciccolina
24.06.2009., 14:38
Nu strpi se kad bude Telac turneja u Splitu.
mala s mora
24.06.2009., 14:41
Nu strpi se kad bude Telac turneja u Splitu.
je reci ti skorpionu da se strpi, bas...:eek:
napastovat cemo ga ja i hrpa 13-ogodisnjakinja:lol::lol::lol::lol::lol:
ma imam i ja to ali namjerno nisam poslala rikvest. poslat cu ga kad se bura malo smiri. ovako mislim da ih je i previse pa da ne uspije sve ni pogledat...
sexy_ciccolina
24.06.2009., 14:44
je reci ti skorpionu da se strpi, bas...:eek:
napastovat cemo ga ja i hrpa 13-ogodisnjakinja:lol::lol::lol::lol::lol:
Al daj mu zraka.Ako ga sve zaskočite mogo bi se onesvjestit.A onda se potučete koja će mu dati umjetno disanje.
mala s mora
24.06.2009., 14:46
Al daj mu zraka.Ako ga sve zaskočite mogo bi se onesvjestit.A onda se potučete koja će mu dati umjetno disanje.
ne moze ostat bez zraka kad je onoliki a mi mi sve skupa ne dolazimo ni do sise:lol:
sexy_ciccolina
24.06.2009., 14:55
Misliš? Pa dovoljno je navaliti na njega i srušiti ga.
mala s mora
24.06.2009., 15:01
Misliš? Pa dovoljno je navaliti na njega i srušiti ga.
nije to ni lose jer cu ja bit jedina koja zna prvu pomoc, buduci da sam je polagala na vozackom, a one okolo maloljetnice znaci nisu kvalificirane za spasavanje zokija:cerek:
well kod mene je bario značilo da se ljubakao s nekom curom no dobro šta napadate odma -.-
lijepo sam pitala :D
sexy_ciccolina
24.06.2009., 15:45
Ah kolki su tako sparivani čim bi se pojavili negdje sa osobom suprotnog spola
Tourniquet_
24.06.2009., 16:16
nije to ni lose jer cu ja bit jedina koja zna prvu pomoc, buduci da sam je polagala na vozackom, a one okolo maloljetnice znaci nisu kvalificirane za spasavanje zokija:cerek:
:lol:
zeljko_ri
24.06.2009., 16:27
Kad malo odrasteš, valjda se nećeš sramiti svojih riječi :rofl::rofl:
mala s mora
24.06.2009., 19:30
well kod mene je bario značilo da se ljubakao s nekom curom no dobro šta napadate odma -.-
lijepo sam pitala :D
aj nek se zabavlja dok jos moze... jer kad ga ja uvatim u svoje kanđe, gotovo mu je:D:lol:
Lioness-os
25.06.2009., 00:57
I Bolje ti je...:D:D heheeh šalim se... Ala ovog šugavog vrimena, ne mogu se kupat, a ne mogu ni spavat :rolleyes:
Uglavnom za dobro jutro
Bojan Jambrošić-Ne govori da me znaš:s
Ajoooj...ma dođi ovdje kod nas u slavoniju..točnije kod mene u Osijek.Hajde nabavim ja domaćeg kulena,kobasice..i još bolje Osječko pivo :rofl::cerek::mig:
Naravno da se svako jutro sluša ta pjesma....u Zokijevoj verziji jel.. :cerek:
Lioness-os
25.06.2009., 00:58
da,da..i ta je super..e poslušaj i pjesmu Sometimes...ufff ...riječi su suvišne:cerek::rofl:
Lioness-os
25.06.2009., 01:04
šta nije te prihvatio ?
sexy_ciccolina
25.06.2009., 02:18
Ne još.
Tourniquet_
25.06.2009., 11:22
da,da..i ta je super..e poslušaj i pjesmu Sometimes...ufff ...riječi su suvišne:cerek::rofl:
Jesam, stvarno je dobra:cerek:
Zokijev glas je tako..dobar.
Lindy2008
25.06.2009., 12:50
Bojan se više ne vraća na svoje staro radno mjesto. :tuzni:.
Ne znam di ću ga sad moći vidjet.
Ali, želim mu sreću. Gdje god da je. :top: :cerek:
Bojan se više ne vraća na svoje staro radno mjesto. :tuzni:.
Ne znam di ću ga sad moći vidjet.
Ali, želim mu sreću. Gdje god da je. :top: :cerek:
Znaš možda gdje ikad će biti organiziran doček za Bojana? Nešto sam načula da će biti u subotu :cerek:
Lindy2008
25.06.2009., 13:20
Znaš možda gdje ikad će biti organiziran doček za Bojana? Nešto sam načula da će biti u subotu :cerek:
Ne znam, jučer bila na njegovom radnom mjestu pitat za njega i kažu da se ne vrača, da će možda navratit oko pol 20 navečer u ponedjeljak tamo. Uglavnom, kažu, vratio se.
Kad malo odrasteš, valjda se nećeš sramiti svojih riječi :rofl::rofl:
nikad se neću sramit riječi hvale za Bojana:s:s tooooo nikad...:D
@Lion:
Uuuuu domaći kulen, to obožavam:cerek:
Ma ništa od iznenađenja, ovaj internet na USB-u se brzo troši(provedem pola sata na forumu skine mi 15 kuna :rolleyes: )
Tako da do nedjelje ću samo dolazit ovako prije podne i predvečer da malo s vama komentiram i spominjem Bojana XD:top:
Al čim dođem u ST iznenađenje će bit postavljano:)
Ne znam, jučer bila na njegovom radnom mjestu pitat za njega i kažu da se ne vrača, da će možda navratit oko pol 20 navečer u ponedjeljak tamo. Uglavnom, kažu, vratio se.
Pa nekak je i bilo za očekivati da neće paralelno moći raditi u salonu i ozbiljno se baviti pjevanjem :mig:
Rekla mi je frendica da je čula na jednom radiju reklamu da u subotu u nekoj dvorani, valjda u Čakovcu, nastupa Bojan - kao to je taj doček pa sam mislila da nešto više znaš o tome.
Ja bih svakako išla to pogledati :cerek:
Ma Bojan radi u salonu, samo naravno sada malo manje-dok se sve ovo ne slegne...:top::top:
Ajd Selma uživaj i za mene....Sve bi dao da mogu bit na tom koncertu u Čakovcu :(:(
Ako slučajno upadneš u priču s njim pozdravi od Spliće-njegovog najvjernijeg fana:top:
Lioness-os
25.06.2009., 13:40
@Lion:
Uuuuu domaći kulen, to obožavam:cerek:
Ma ništa od iznenađenja, ovaj internet na USB-u se brzo troši(provedem pola sata na forumu skine mi 15 kuna :rolleyes: )
Tako da do nedjelje ću samo dolazit ovako prije podne i predvečer da malo s vama komentiram i spominjem Bojana XD:top:
Al čim dođem u ST iznenađenje će bit postavljano:)
Etogac,imade izravan avion za ST i OS...za čak 50 min stignemo.. :=):D
Ma kakvo je to iznenađenje? Si ti možda Bojan? hahahahhahaa:rofl::cerek:
Lindy2008
25.06.2009., 13:53
Ma Bojan radi u salonu, samo naravno sada malo manje-dok se sve ovo ne slegne...:top::top:
Ajd Selma uživaj i za mene....Sve bi dao da mogu bit na tom koncertu u Čakovcu :(:(
Ako slučajno upadneš u priču s njim pozdravi od Spliće-njegovog najvjernijeg fana:top:
Apolo, ne radi,ja jučer išla k njemu da mu prenesem tvoje pozdrave i da mu kažem koju potporu je imao tu, al ga nema i neće se vratiti.
A ako kaj doznam, javim. :mig:
Ekskluzivno, ekskluzivno :D
Koncert za doček Bojana održat će se u subotu 27.6. u 20 sati u dvorani Graditeljske škole u Čakovcu. Najavljeni su i gosti iznenađenja, a ulaz je naravno besplatan :cheer::cheer::cheer:
Hoću, hoću samo ne znam koliko ću se moći probiti do njega, ali trudit ću se :cerek:
Apolo, ne radi,ja jučer išla k njemu da mu prenesem tvoje pozdrave i da mu kažem koju potporu je imao tu, al ga nema i neće se vratiti.
A ako kaj doznam, javim. :mig:
joooj šta stvarno:eek::eek:
baš si srce...:D:cerek:
@lion:
otkada je otvorena zračna linija OS-ST...znam da kad sam lani išao u osijek morao sam glupim busom ić :rigo:
@selma:
Samo se ti guraj, ja prvi bih trebao imat propusnicu za upoznavanje s Bojanom tako da se vadi na mene...:s
zeljko_ri
25.06.2009., 17:42
A šta tek kad bi ga uživo vidio i pričao snjim? Ti bi se raspao ko curice iz 80-tih koje su vrištale, plakale i padale u nesvjest pred Michaelom Jacksonom :D
A šta tek kad bi ga uživo vidio i pričao snjim? Ti bi se raspao ko curice iz 80-tih koje su vrištale, plakale i padale u nesvjest pred Michaelom Jacksonom :D
Ne znam... na to ti pitanje ne mogu odgovorit jer ga nisam upoznao :(:(
Al bilo bi ti bolje da si na mojoj strani, inače ti neću bit učitelj :D:D
(šala):mig:
sexy_ciccolina
25.06.2009., 18:10
Pitanje je.Mada on bi to galantno prikrio.
Lioness-os
25.06.2009., 19:21
[QUOTE=Apolon;21226082]
@lion:
otkada je otvorena zračna linija OS-ST...znam da kad sam lani išao u osijek morao sam glupim busom ić :rigo:
eeeee to ti je novost!:D Svakog utorka više puta na dan ima prijevoz avionom...ali je karta zato jebeno skupa...200 i više kn...zavisi koliko mjesta je popunjeno..strašno.:rolleyes:
sexy_ciccolina
25.06.2009., 21:17
A odnedavno imate i za Egipat
mala s mora
25.06.2009., 21:28
jos su gore bile one sta su rizale zile na beetlse! apolone, samo nemoj da te ka i ovu ovde policija bude morala nosit:lol: http://www.youtube.com/watch?v=a3j6S8N8bTE
[QUOTE=Apolon;21226082]
@lion:
eeeee to ti je novost!:D Svakog utorka više puta na dan ima prijevoz avionom...ali je karta zato jebeno skupa...200 i više kn...zavisi koliko mjesta je popunjeno..strašno.:rolleyes:
sta je stvarno otvorena linija? pa to je super!
edit: da sam mlada i ja bi je kupila i nosila: http://zoranmisic.com/site/2009/06/zoranove-majice-stigle-u-fan-shop/
mozda na koncert i budem ;)
sexy_ciccolina
25.06.2009., 21:52
A nigdje slike od majice.Sramota.
@mala to budeš ti P:
edit našla sliku
http://zoranmisic.com/site/wp-content/uploads/2009/06/Slika-za-fan-shop.bmp
mala s mora
25.06.2009., 21:54
slika se izlistava s ostalim vijestima na naslovnoj stranici: http://zoranmisic.com/
btw, evo sad pise sutra je bojanov docek u cakovcu i zoran pjeva... jer znaju da bez zokija samo za bojana niko nece doc:p
sexy_ciccolina
25.06.2009., 22:00
Stavila sam sliku naknadno.Eeeee...
Lindy2008
25.06.2009., 22:15
Ja ovo našla: BOJAN
http://www.bojanjambrosic.com/
mala s mora
25.06.2009., 22:16
Stavila sam sliku naknadno.Eeeee...
koju sliku? sta naknadno?
mala s mora
25.06.2009., 22:23
kopiraju:kava:
sexy_ciccolina
25.06.2009., 22:55
koju sliku? sta naknadno?
Majice biserko :D
mala s mora
25.06.2009., 22:57
Majice biserko :D
pa dobro, ali di si ti stavila sliku majice???:confused: valjda si krivo napisala, mislila si rec vidila:misli:
sexy_ciccolina
25.06.2009., 22:58
Ma daj pogledaj post na prošloj strani.
mala s mora
25.06.2009., 23:03
aha, nisam vidila edit, a preumorna sam za logicko zakljucivanje:(
btw, sad kad sam vidila edit moram rec: nismo pricali o meni nego o apolonu:D ja se necu tuc s policijom ja cu past u nesvjest ko ona buckasta, molim lipo:mig:
sexy_ciccolina
25.06.2009., 23:29
Pa to sam i rekla lol:
Peyton Sawyer
26.06.2009., 00:29
može mi netko reći gdje je Apolon nestao? ne da mi se sada čitati starije postove pa bi mi bilo drago gdje mi je brat nestao.. Apolone, smijem te bratom zvati???
može mi netko reći gdje je Apolon nestao? ne da mi se sada čitati starije postove pa bi mi bilo drago gdje mi je brat nestao.. Apolone, smijem te bratom zvati???
Apolon ti je, ako sam ja dobro skužila, u nekoj vikendici i vraća se u nedjelju,ali se povremeno uključi jer si je kupio usb internet.
Antiša02
26.06.2009., 03:20
Za sve one koji čekaju da ih prihvati Zoky na Faceu strpite se, moju sisterku je jučer prihvatio, lik ima blizu 3000 prijatelja ... treba to sve prihvatiti ... :rofl: uglavnom napisal je kao da će vas sve prihvatiti u što kraćem roku i naravno pročitat mailove! :D
Tourniquet_
26.06.2009., 08:49
@mala to budeš ti P:
edit našla sliku
http://zoranmisic.com/site/wp-content/uploads/2009/06/Slika-za-fan-shop.bmp
Dobra je :gitara:
Peyton Sawyer
26.06.2009., 09:13
Apolon ti je, ako sam ja dobro skužila, u nekoj vikendici i vraća se u nedjelju,ali se povremeno uključi jer si je kupio usb internet.
hvala :)
ah odkada znam za tu stranicu... i tu imam najviše komentara :brukica::D
hoćeš bit moja odvjetnica :s Taman mi jedna triba hehe:D:D
@lion:
nije bitna cijena, hvala bogu da sada ima avion:s ono tramakavanje s busom mi je bilo užas :rigo: a i autobus je skuplji onda izgleda:flop:
@sawyerice:
selma ti je sve rekla :top:
Lioness-os
26.06.2009., 16:01
@ Apolon i Mala s mora:
Da,da..napokon su organizirali i prijevoz avionom, OS-ST i OS-ZG.Znam da nije bitna cijena ali opet nije jeftino.U svakom slučaju je bolje nego autobus.:D
I nevezano za to...imam jedan prijedlog pa me zanima šta mislite o njemu:
Mogli bi organizirat nas par s foruma, koji konstantno komentiramo i podržavamo svoje divne buduće pjevače, ''FORUM kavu'' ili nešto slično, u čast svim HTZ-ovcima ali najviše Zoranu i Bojanu,ipak su oni najviše zaslužili.Ako se mogla organizirat facebook kava,zašto ne bi mogli i mi organizirat ovo?
Očekujem vaše prijedloge i komentare, bili dobri ili loši.:rofl::mig:
Lion super ideja:cerek::cerek::cerek:
Ja sam to htio ponuditi,ali ne znam u kojem bi gradu to bilo :ne zna:
I da propadne prijedlog, ti nećeš izbjeć kavu sa mnom kada dođem u OS:top:
Lioness-os
26.06.2009., 16:27
Lion super ideja:cerek::cerek::cerek:
Ja sam to htio ponuditi,ali ne znam u kojem bi gradu to bilo :ne zna:
I da propadne prijedlog, ti nećeš izbjeć kavu sa mnom kada dođem u OS:top:
Eto zato sam ja ponudila taj prijedlog.Pa prvo ćemo vidjet druge prijedloge i komentare pa ćemo vidjet šta,kako i gdje organizirat.
BTW,nisam ni namjeravala izbjeć kavu s mojim dragim suparnikom Apolonom.Mada znam da to nismo,to je varka samo. :cerek:
Eto zato sam ja ponudila taj prijedlog.Pa prvo ćemo vidjet druge prijedloge i komentare pa ćemo vidjet šta,kako i gdje organizirat.
BTW,nisam ni namjeravala izbjeć kavu s mojim dragim suparnikom Apolonom.Mada znam da to nismo,to je varka samo. :cerek:
upravo to... :cerek::cerek::cerek: Kao što Zoky i Bojan nisu suparnici tako nismo ni mi... XD:cerek:
sexy_ciccolina
26.06.2009., 17:26
http://rapidshare.com/files/248476924/ZOKZ_MP3.zip.html
Ja ih upravo skidam,a link je na fan sajtu
http://zoranmisic.forumm.biz/forum.htm
Lioness-os
26.06.2009., 18:25
upravo to... :cerek::cerek::cerek: Kao što Zoky i Bojan nisu suparnici tako nismo ni mi... XD:cerek:
:s:s:top::cerek:
Baya_Rober
26.06.2009., 21:35
ima li pjesme u studijskoj verziji na vidiku???
sexy_ciccolina
26.06.2009., 21:42
Ček da se Apolon vrati doma pa će ti reć.
system of a down
27.06.2009., 01:01
@ Apolon i Mala s mora:
Mogli bi organizirat nas par s foruma, koji konstantno komentiramo i podržavamo svoje divne buduće pjevače, ''FORUM kavu'' ili nešto slično, u čast svim HTZ-ovcima ali najviše Zoranu i Bojanu,ipak su oni najviše zaslužili.Ako se mogla organizirat facebook kava,zašto ne bi mogli i mi organizirat ovo?
Očekujem vaše prijedloge i komentare, bili dobri ili loši.:rofl::mig:
imas pivo sutra.
Lioness-os
27.06.2009., 01:19
imas pivo sutra.
Hvala,znadem :mig: Vidimo se na motorijadi :rofl::D
Mazoretkinja
27.06.2009., 11:07
ajmeee.... Najbolji san u mom cijelom zivotu!! Sanjala sam da sam isla u Valpovo i da sam upoznala Zorana Misica ♥ ♥ ♥ ♥ Joooj.....kako mi je bilo zao sto sam se tako brzo probudila... Zoky fan4ever!! :)) :cerek::cerek::cerek:
Lioness-os
27.06.2009., 13:05
ajmeee.... Najbolji san u mom cijelom zivotu!! Sanjala sam da sam isla u Valpovo i da sam upoznala Zorana Misica ♥ ♥ ♥ ♥ Joooj.....kako mi je bilo zao sto sam se tako brzo probudila... Zoky fan4ever!! :)) :cerek::cerek::cerek:
hahahha,prekull... <3 Već se i sanja Zoky...joj,joj.. :mig:
Ja čem ga upoznat uživo napokon, uskoro... :cerek::D
Lioness-os
27.06.2009., 13:09
APOLONE,nesrećo, dolazi više s vikendice!!!!! Ljudi su zamrli ovdje kad tebe nemaaaa:D:cerek:
Potakni ih na onu moju ideju o organiziranju ''Forum kave''.Dozvoljeni su prijedlozi,kritike.....sve,sve,...samo recite što imate na umu.:rofl:
PUSSSA
:kava:
Mazoretkinja
27.06.2009., 13:22
hahahha,prekull... <3 Već se i sanja Zoky...joj,joj.. :mig:
Ja čem ga upoznat uživo napokon, uskoro... :cerek::D
haha,ma sanjala sam ga ja vec(slobodno recite da nisam normalna) samo sto je u predhodnim snovima on bio kod mene,3-4 puta :D
:cerek::cerek:
Blago ti seeee....!!!:mad: hh..:mig:
mala s mora
27.06.2009., 13:49
jebem vam ja slavoniju sta je tako daleko:D
ali budem se ja dopeljala do gori... jednog dana:mig:
Peyton Sawyer
27.06.2009., 14:10
APOLONE,nesrećo, dolazi više s vikendice!!!!! Ljudi su zamrli ovdje kad tebe nemaaaa:D:cerek:
Potakni ih na onu moju ideju o organiziranju ''Forum kave''.Dozvoljeni su prijedlozi,kritike.....sve,sve,...samo recite što imate na umu.:rofl:
PUSSSA
:kava:
slažem se s tobom.. otkad ga nema sve zamrlo..
sexy_ciccolina
27.06.2009., 15:17
jebem vam ja slavoniju sta je tako daleko:D
ali budem se ja dopeljala do gori... jednog dana:mig:
Skupljaj pare za avionsku kartu
Još malo do Bojanova koncerta u Čakovcu, jedva čekam :cerek:
Javim se poslije sa dojmovima, sigurna sam da bude super :top:
mala s mora
27.06.2009., 15:34
Skupljaj pare za avionsku kartu
rade cu autom... kad vec idem da vidim sve usputne lipote :mig: iako bila sam u srednjoj jednom ali kako je isla ekipa iz skole bilo nam je vaznije zajebavat se nego promatrat okolis...
Studena92
27.06.2009., 15:51
:rofl: Ljudi, vi ste skroz pošandrcali, kad je Apolon tu,sa njim pričate, kad nije, zovete ga da se vrati i pričate o njemu. Ovisnici!
sexy_ciccolina
27.06.2009., 16:08
Meni ne fali
martin23
27.06.2009., 16:30
kopiraju:kava:
Presmješna stranica od Bojana, kopija puno bolje www.zoranmisic.com
Lioness-os
27.06.2009., 16:35
hahaha,najavite se svi kad budete dolazili u Slavoniju pa svratite do mene:mig:
Btw,Apolone zadavit ću te.Ali ozbiljnooooo!!!:mad: (Letit će čaše samo da znaš)
I da sutra nam se vraća... weeeeee!!! Bit će komentaraaaaa :):D
mala s mora
27.06.2009., 16:50
hahaha,najavite se svi kad budete dolazili u Slavoniju pa svratite do mene:mig:
nemoj rec dva puta :mig:
Lioness-os
27.06.2009., 16:59
nemoj rec dva puta :mig:
zašto ne? Ozbiljno,kao što sam predložila da organiziramo forum kavu a vidim da nitko nije dao nikakve prijedloge ni komentare na to.A dobra je ideja zar ne?:D
mala s mora
27.06.2009., 17:18
jedino je problem sta smo u razlicitim djelovima zemlje... znaci ja i apolon idemo na kavu:D
Lioness-os
27.06.2009., 18:14
jedino je problem sta smo u razlicitim djelovima zemlje... znaci ja i apolon idemo na kavu:D
Da,da,...oboje ste pozvani u Os.Nek se pridruži još tko hoće.Najvjerniji forumaši. :rofl::D:cerek:
KARMEN25
27.06.2009., 18:45
idem na Bojanov koncert...
Baya_Rober
27.06.2009., 19:08
blago tebi....osh povest apolona??? :lol:
Njushkalo
27.06.2009., 19:51
Apolon je trenutno na vikendici pa sumnjam de će doć(gdje god ona bila):lol::lol::lol:
Lioness-os
27.06.2009., 20:11
Apolon je trenutno na vikendici pa sumnjam de će doć(gdje god ona bila):lol::lol::lol:
Iz pouzdanih izvora znam da se Apolon sutra vraća kući.:D:cerek:
je, danas su u čakovcu ali nejdem, beed :D
umorna sam još od INmusica i još me uvijek bole neki dijelovi tijela pa ono :zubo:
nego,
* zasad potvrđeni gosti: Carla Belovari, Nikolina Kovačević, Iva Ušalj, Zoran Mišić, Leo Pavlačić i Tomislav Kramarić
+ Merljinda Ljušaj, zbor Josip Štolcer Slavenski, grupa Bljesak, plesni studio Escape, cheerleaders Livi...
Evo me s koncerta u Čakovcu...
Bilo je super, divno, prekrasno, neponovljivo :cerek:
Osim Bojana nastupali su i Carla,Zoran, Nikolina, Leo, Iva i Tomislav iz HTZ, grupa Bljesak, zbor J.S. Slavenski, plesni studio Escape, cheerleaders Livi.
Dvorana je bila prepuna, atmosfera super, vikalo se, pjevalo, vrištalo, plesalo... Sve u svemu to se trebalo doživjeti :top:
Zoranu se jako pljeskalao,ali kad je BOJAN došao na pozornicu to je bio lom, vrisak, trebalo je vremena da se ljudi malo stišaju i da on počne pjevati. A bio je tak zgodan i tak sretan, baš se vidjelo da uživa :cerek:
Otpjevao je većinu pjesama koje je pjevao u HTZ plus svoje dvije pjesme koje ima snimljene od prije. I da jednu pjesmu su Bojan i Zoran zajedno otpjevali :top:
Svim Bojanovim gostima na koncertu :s , a za njega :s:cerek::s:cerek::s
martin23
28.06.2009., 05:04
više o ovom događaju pogledajte na www.zoranmisic.com :rofl::rofl:
mala s mora
28.06.2009., 13:30
više o ovom događaju pogledajte na www.zoranmisic.com :rofl::rofl:
nice... bravo za curu:mig: i stvarno ima svita!!!
Lioness-os
28.06.2009., 14:08
nice... bravo za curu:mig: i stvarno ima svita!!!
Slažem se!:s
A što je najveća fora,više se pričalo o Zoranu nego Bojanu! Sorry Apolon i ostali Bojanovi fanovi ali moram:HAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAAAHHA:lol::lol::lol:
Kao da je bio Zokijev doček po drugi put a ne Bojanov.:lol::lol::rofl:
A što je najveća fora,više se pričalo o Zoranu nego Bojanu!
A po čemu si to zaključila :ne zna:
Zato što je vijest objavljena na Zoranovoj stranici ????
Bit će i na Bojanovoj, samo ljudi se još oporavljaju od koncerta pa nisu stigli staviti :cerek::D
Jel me netko tražio:D:D:D
Napokon sam došao kući :cheer:
Ma mogao sam i ja na koncert samo nisam znao:( , ali nema veze poslao sam ja rođaka...Kaže da je bila ludnica i slažem se sa Selmom,to što su spominjali Zoky-a ništa ne govori, doček ja bia za Bojana:s:s
@lion:
To za kavu stoji, ne boj se-budem ja povea malu s mora:top:
@sexy:
ni ti meni nisi falila da ti budem iskren:rofl:
@svi ostali:
Pusa samo zato jer sam vam nedostaja:top:
Lioness-os
28.06.2009., 14:58
A po čemu si to zaključila :ne zna:
Zato što je vijest objavljena na Zoranovoj stranici ????
Bit će i na Bojanovoj, samo ljudi se još oporavljaju od koncerta pa nisu stigli staviti :cerek::D
Pa po tome što,gdje god se okreneš svi pričaju više o Zokiju nego o Bojanu.Nemam ja ništa protiv Bojana.Ali Zoki je Zoki.:D:cerek:
Pa po tome što,gdje god se okreneš svi pričaju više o Zokiju nego o Bojanu.Nemam ja ništa protiv Bojana.Ali Zoki je Zoki.:D:cerek:
pa nek pričaju...:D može bit zoky zoky, al Bojan je Bojan:s:s
Lioness-os
28.06.2009., 15:02
[QUOTE=Apolon;21273355]
Napokon sam došao kući :cheer:
slažem se sa Selmom,to što su spominjali Zoky-a ništa ne govori, doček ja bia za Bojana:s:s
@lion:
To za kavu stoji, ne boj se-budem ja povea malu s mora:top:
QUOTE]
Hajde hvala bogu da si kod kuće!!!!:s:jumping:
Željno sam iščekivala tvoj dolazak na forum i te prepirke oko Bojana-Zorana. :cerek:
Ma tko je rekao da se bojim?? Jedva čekam da se svi potučemo na kavi.:rofl::D Šalim se samo:mig:
mala s mora
28.06.2009., 15:09
i to ne ostane tako, da zavrsimo prepirke!!!
zoki je bog, a bojan je... bojan:lol:
sad, ozbiljno, njih dva su prerazliciti da bi sad ustvrdivali koji je bolji. ja ne volim bojana niti malo, zoki mi je zakon, apolonu obrnuto i to je to...:mig:
Nema problema:D:D
Ev tek sam doša a već su počele prepirke :cerek::cerek:
Aaaaa to mi je nedostajalo
i to ne ostane tako, da zavrsimo prepirke!!!
zoki je bog, a bojan je... bojan:lol:
sad, ozbiljno, njih dva su prerazliciti da bi sad ustvrdivali koji je bolji. ja ne volim bojana niti malo, zoki mi je zakon, apolonu obrnuto i to je to...:mig:
nemojmo završit prepirke:lol::lol::lol:, pa tek sam došao
Ako je Zoky Bog onda je Bojan Bog Bogova:s :cheer:
mala s mora
28.06.2009., 15:13
nemojmo završit prepirke:lol::lol::lol:, pa tek sam došao
Ako je Zoky Bog onda je Bojan Bog Bogova:s :cheer:
los si ti vjernik apolone... samo je jedan bog i nama drugih bogova uz njega! i zove se zoki:top:
ili ako oces po grckoj mitologiji, zeus je isa u penziju a zoki preuzeja njegovo misto! bojanu nadi neki podredeni polozaj... :p
los si ti vjernik apolone... samo je jedan bog i nama drugih bogova uz njega! i zove se zoki:top:
ili ako oces po grckoj mitologiji, zeus je isa u penziju a zoki preuzeja njegovo misto! bojanu nadi neki podredeni polozaj... :p
šta je bilo kad si se probudila :D:D
Aaa baš su mi nedostajale ove prepirke :top:
mala s mora
28.06.2009., 15:18
šta je bilo kad si se probudila :D:D
Aaa baš su mi nedostajale ove prepirke :top:
kad sam se probudila bila sam u soku jer je bilo podne i po... :D
Lioness-os
28.06.2009., 15:20
awwwwwwwwww, kako je lijepo vidjet te prepirke:cerek::cerek::cerek:
Zoki je legendaaaaaaaaaaa!!!!! Bojan je samo jedan običan dečko koji će se provlačit na sceni kao i svaki pobjednik tih glazbenih show-ova.Zoki je poseban i on će se istaknut,tj.već je ostavio svoj utjecaj na sceni.:rofl::cerek:
sexy_ciccolina
28.06.2009., 15:22
i obojan :D:D:D
sad čekam Bojanov fotosešn
a nakon one priče o nesretnoj ljubavi klinke će još više navalit ako već i nisu
mala s mora
28.06.2009., 15:24
Zoki je legendaaaaaaaaaaa!!!!! Bojan je samo jedan običan dečko koji će se provlačit na sceni kao i svaki pobjednik tih glazbenih show-ova.Zoki je poseban i on će se istaknut,tj.već je ostavio svoj utjecaj na sceni.:rofl::cerek:
stvarno vjerujem da je zoki u nas pocetak neceg novog... nesto tipa novi val i da ce napravit neki zaokret u glazbi... iskreno se tome nadam!!!
a bojan je bojan, pop pjevac u pop zanru, curice sline, bake ga vole i to je to... s njim nema revolucije... a nama bas treba revolucija:D
A ja kud god se okrenem svi pričaju o Bojanu :cerek:
A kaj se tiče Zorana, nemam ništa protiv njega, dečko je sasvim ok.
Ali Bojan je Bojan i amen :cerek:
I da, Bojan takooooooooo dobro zvuči uživo :s
Apolone, došao si :mig: hvala Bogu jer sam sad ja jedina tu bila za Bojana dok te nije bilo :rofl:
mala s mora
28.06.2009., 15:27
a nakon one priče o nesretnoj ljubavi klinke će još više navalit ako već i nisu
sta ga je ostavio decko???:( ja ne znam za pricu, sta je bilo?
mala s mora
28.06.2009., 15:28
A ja kud god se okrenem svi pričaju o Bojanu :cerek:
A kaj se tiče Zorana, nemam ništa protiv njega, dečko je sasvim ok.
Ali Bojan je Bojan i amen :cerek:
I da, Bojan takooooooooo dobro zvuči uživo :s
Apolone, došao si :mig: hvala Bogu jer sam sad ja jedina tu bila za Bojana dok te nije bilo :rofl:
sama sebi uskaces u usta:flop:
da da kao rafo :lol::lol::lol:
Vi ste ljubomorni što je Bojan bolji od Zoky-a... :p
@selma:
tako je meni bilo 3 mjeseca ovde jedini koji bio za Bojana:D
...ovo je malo nisko :(:(:(
sama sebi uskaces u usta:flop:
ne kužim :ne zna:
sexy_ciccolina
28.06.2009., 15:30
Kakv dečko.Neka cura ga sjebala.Piše u Zadnjem "Story"-ju.Ajmo se potuč.
ja ti znam, ali moram šutit...povjerljivo je:top:
ne uskače si u usta nego bojanovi fanovi svi spavaju od sinoćnjeg koncerta, trenutno smo nas dvoje samo...vidit ćeš ti večeras:top:
ja sam skužio pa umjesto tebe odgovorio
@sexy:
ono je bio sarkazam:lol::lol: al dobro ti si u pitanju-sve mi jasno:D
mala s mora
28.06.2009., 15:33
...ovo je malo nisko :(:(:(
jebi ga ne mogu svi podnjet moj smisao za humor... uostalom ja neman nista protiv gejeva, cak dva prijatelja su mi gej:ne zna:
a sad ozbiljno: sta je bilo???
rekla si da di god se okrenes svi pricaju o bojanu, a iza kazes da si bez apolona bila jedina za bojana na forumu. malo kontradiktorno zar ne???:mig:
ne uskače si u usta nego bojanovi fanovi svi spavaju od sinoćnjeg koncerta, trenutno smo nas dvoje samo...vidit ćeš ti večeras:top:
Tako je, svi su još mamurni i oporavljaju se :kava:
mala ja podnosim smisao za humor:D:D
sexy_ciccolina
28.06.2009., 15:34
da da kao rafo :lol::lol::lol:
Vi ste ljubomorni što je Bojan bolji od Zoky-a... :p
@selma:
tako je meni bilo 3 mjeseca ovde jedini koji bio za Bojana:D
A vidit ćemo.Na Zokijevom sajtu se već najavljuje turneja dok ovaj će snimat album.
Lioness-os
28.06.2009., 15:35
@ Apolon:
Rafo je potpuno druga priča.Rafo za razliku od zokija ne zna pjevat.On ima samo nastup.:confused:
@Mala s mora :
Udružimo snage protiv Bojanizma!HAHAHAHHAHAHA:lol::lol::lol::D
A vidit ćemo.Na Zokijevom sajtu se već najavljuje turneja dok ovaj će snimat album.
pa da...pa što da će imat prije njega turneju :lol::lol:
sam nek Bojan snima album pa kad ga snimi Zoky će postat kao "Blizanci" u New York-u :lol::lol::s
sexy_ciccolina
Tako je, svi su još mamurni i oporavljaju se :kava:
20 do 4 i ovi spavaju pa kaj su ružili do 5 ujutro makar i u tom slučaju bi već bili budni.
sam nek Bojan snima album pa kad ga snimi Zoky će postat kao "Blizanci" u New York-u :lol::lol::s
Sad kad ti je napokon pobjedio favorit uživaš podjebavat.Gledala sam njegove snimke sa audicija i baš je na jednoj očajno pjevao više kreštao.Mislim čovjek sa iskustvom treba bit uvježban.
mala s mora
Kakv dečko.Neka cura ga sjebala.Piše u Zadnjem "Story"-ju.Ajmo se potuč.
jebeni story je razgovor sa bojanom cijeli objavio na netu a sa zokijem pise: kupite stori i procitajte:o nego, to znaci da im zoki donosi bolju prodaju i bolju zaradu:D
ja ti znam, ali moram šutit...povjerljivo je:top:
uf, jedva cekam šoru veceras:mljacko:
rekla si da di god se okrenes svi pricaju o bojanu, a iza kazes da si bez apolona bila jedina za bojana na forumu. malo kontradiktorno zar ne???:mig:
Pritom nisam mislila na forum nego na rl :rolleyes:
Dat ću ja vama Bojanizam...:D:D
Ma da budem svo vrijeme sam tu na forumu-NE DAM NA BOJANA :brukica: :s:s
Jer je legenda :cheer:
Ja već dobijam Zokitivitis od vas...:kava:
mala s mora
28.06.2009., 15:38
insomnis je jucer stavio status da snimaju (na myspaceu) tako da sigurno i zoki snima:cerek:
prebrzo mi pisete, ne uspjevam sve povatat:(
sexy_ciccolina
28.06.2009., 15:38
Mene zanima jel mu Matej kupio bojanku P:
jebeni story je razgovor sa bojanom cijeli objavio na netu a sa zokijem pise: kupite stori i procitajte:o nego, to znaci da im zoki donosi bolju prodaju i bolju zaradu:D
moš mislit u Story-u Zoky na 2 stranice, a bojan na 3 ili 4 ako se na varam:D
Uglavnom Bojan je veća zvijezda:cerek:
@mala:
jedva čekam i ja šoru:s
Lioness-os
28.06.2009., 15:39
Apolone dok Bojan bude snimio album,Zoki će već svojim nastupima imat organiziranih još 10000000000000 nastupa,to je važnije nego snimit jedan pišljivi album pa tek na turneju.To je baš ono standardno što svi pobjednici prolaze i na kraju ništa od toga ne ostvare.:lol::lol::lol:
insomnis je jucer stavio status da snimaju (na myspaceu) tako da sigurno i zoki snima:cerek:
prebrzo mi pisete, ne uspjevam sve povatat:(
također...idem ja malo na plažu-lijepo je vrijeme pa ćemo nastavit večeras
previše nas je :D:D
Pozz...:cerek:
Apolone dok Bojan bude snimio album,Zoki će već svojim nastupima imat organiziranih još 10000000000000 nastupa,to je važnije nego snimit jedan pišljivi album pa tek na turneju.To je baš ono standardno što svi pobjednici prolaze i na kraju ništa od toga ne ostvare.:lol::lol::lol:
ne gledamo crtić Lion, nego stvarni život :lol::lol:
Ah kad su ljudi toliko slijepi
da 100000000 nastupa
Majko umrijet ću:lol:
Apolone, a gdje je ono obećano iznenađenje :rofl::o
Lioness-os
28.06.2009., 15:43
moš mislit u Story-u Zoky na 2 stranice, a bojan na 3 ili 4 ako se na varam:D
Uglavnom Bojan je veća zvijezda:cerek:
@mala:
jedva čekam i ja šoru:s
Ma dat ću ja tebi Zokivitis!!!!!!:mad::mad::mad:
To što je Zoki na 2 strane u story-u govori koliko je čovjek uspio i nema se šta o njemu previše pričat,on je svoje odradio i uspio:cerek:,dok jadni Bojan mora tek sve to proć.hahahahahhah:lol:
mala s mora
28.06.2009., 15:43
@Mala s mora :
Udružimo snage protiv Bojanizma!HAHAHAHHAHAHA:lol::lol::lol::D
ma sta je najgore bojan je toliko slab virusic da cak se nije uspio razvit u bojanizam... ostaje nezapamcen kao poludnevna prehlada:( jadan...
Dat ću ja vama Bojanizam...:D:D
Ja već dobijam Zokitivitis od vas...:kava:
dok na drugu stranu who je proglasio pandemiju zokivitisa u rh, a siri se i na susjedne zemlje... lijeka na svu srecu nema... simptomi: beskonacno obozavanje lika i djela zokija... do sada je bilo par smrtnih slucajeva a riknuli su bojanovi fanovi zahvaceni zokivitisom, uglavnom zato sto se nisu prepustili nego su se opirali:D
Lioness-os
28.06.2009., 15:44
ne gledamo crtić Lion, nego stvarni život :lol::lol:
Ah kad su ljudi toliko slijepi
da 100000000 nastupa
Majko umrijet ću:lol:
A nekom bi nedostajao kao? :D
mala s mora
28.06.2009., 15:46
Ma dat ću ja tebi Zokivitis!!!!!!:mad::mad::mad:
To što je Zoki na 2 strane u story-u govori koliko je čovjek uspio i nema se šta o njemu previše pričat,on je svoje odradio i uspio:cerek:,dok jadni Bojan mora tek sve to proć.hahahahahhah:lol:
sta je uopce pisalo u tom storiju, vec se bia rasproda dok sam ja svatila da pise o zokiju:(
sta je uopce pisalo u tom storiju, vec se bia rasproda dok sam ja svatila da pise o zokiju:(
Hoćeš da ti napišem što je pisalo o Bojanu :cerek::rofl::p
Idem ja, ovdje počinje nevrijeme a ja na kompu :crta:
Lioness-os
28.06.2009., 15:49
Hajde mi recite kad će se Bojan spomenut u nekim poznatim bendovima poput Whitesnake-a? NIKAD!!! Zoran se upoznao s njima i još se njegovo ime spominje na njihovoj stranici!!! Zar to ne govori da je čovjek LEGENDA???:cerek:
sexy_ciccolina
28.06.2009., 15:49
Ovo mi liči na moj tata je bolji od tvog tate
mala s mora
28.06.2009., 15:52
Ovo mi liči na moj tata je bolji od tvog tate
da a bojanovci su upravo utekli pod razlicitim i neuvjerljivim izlikama!
je, danas su u čakovcu ali nejdem, beed :D
umorna sam još od INmusica i još me uvijek bole neki dijelovi tijela pa ono :zubo:
nego,
jesam bila na kraju :D
prepuna dvorana ljudi. stigla sam tek na zadnjih nekoliko pjesmi, al srećom vidjela sam zokija i bojana u duetu :D
Velik je zoki :D a bojan se već počeo ponašati ko zvijezda :ne zna:
sexy_ciccolina
28.06.2009., 15:53
Ko će osnovat Bojanov fan club i jel već postoji.
Lioness-os
28.06.2009., 15:54
da a bojanovci su upravo utekli pod razlicitim i neuvjerljivim izlikama!
ahahhahahhahahahahaa,legendoooooo!!!!:s:s:s:s
Ne znaju jadni šta će više napisat,moraju izmišljat raznorazne stvari o Bojanu.:lol::lol::lol:
mala s mora
28.06.2009., 15:57
Ko će osnovat Bojanov fan club i jel već postoji.
znam ko ce ga osnovat-apolon!!!:lol:
ahahhahahhahahahahaa,legendoooooo!!!!:s:s:s:s
Ne znaju jadni šta će više napisat,moraju izmišljat raznorazne stvari o Bojanu.:lol::lol::lol:
a neka smisljaju do veceras... bice se sad bacili na proucavanje clanaka i skupljanje argumenata... nevrime ih pogodilo my ass:o
sexy_ciccolina
28.06.2009., 16:02
Nije baš nego je moj tata ipak bolji P:
Lioness-os
28.06.2009., 16:02
znam ko ce ga osnovat-apolon!!!:lol:
a neka smisljaju do veceras... bice se sad bacili na proucavanje clanaka i skupljanje argumenata... nevrime ih pogodilo my ass:o
E BAŠ TO!:D:top:
mala s mora
28.06.2009., 16:06
Nije baš nego je moj tata ipak bolji P:
napusila se ti a???:lol:
sexy_ciccolina
28.06.2009., 16:14
napusila se ti a???:lol:
Čega ba :D biće od glavobolje
mala s mora
28.06.2009., 16:18
Čega ba :D biće od glavobolje
dobro pitanje... cega...:lol::lol::lol:
Studena92
28.06.2009., 18:24
Jel se vi zezate cilo vrime ili se zaozbiljno ponašate kao dičurlija :ne zna:
Pa Zoran i Bojan (i svi ostali) su još uvijek jedno veliko NITKO i NIŠTA,a statistika pokazuje da će to najvjerojatnije i ostati. Nemojte me krivo shvatit,obojica dobro pjevaju,ali da ih ovako rano dižete u zvijezde,stvarno nema smisla :confused:
sexy_ciccolina
28.06.2009., 18:34
Lako je pisat o nekome ko je nitko i ništa.Al zašto onda o meni nitko ne piše P: Nema zvijezda osim u Holivudu.
Kako si samo pogodila što ću raditi :confused::rolleyes::raspa:
Tko je gledao Exkluziv :top:
mala s mora
28.06.2009., 19:05
Jel se vi zezate cilo vrime ili se zaozbiljno ponašate kao dičurlija :ne zna:
Pa Zoran i Bojan (i svi ostali) su još uvijek jedno veliko NITKO i NIŠTA,a statistika pokazuje da će to najvjerojatnije i ostati. Nemojte me krivo shvatit,obojica dobro pjevaju,ali da ih ovako rano dižete u zvijezde,stvarno nema smisla :confused:
a di si ti izgubila smisao za zabavu???:eek:
Kako si samo pogodila što ću raditi :confused::rolleyes::raspa:
Tko je gledao Exkluziv :top:
nisam, sta je bilo?
sexy_ciccolina
28.06.2009., 20:25
Pa o koncertu nego o čemu drugom.Mislim ovom u Čakovcu.
Studena92
28.06.2009., 21:06
a di si ti izgubila smisao za zabavu???:eek:
Pa lipo sam pitala jel se zezate. Ak jeste, OK onda
Lipo je to sve,samo nemojte se previše nadat nekim velekarijerama
sexy_ciccolina
28.06.2009., 22:25
Nadam se malokarijerama lol: za velekarijere trebaju godine staža.BTW evo drugi međimurski slavuj,prvi je Katalenić.
mala s mora
28.06.2009., 22:43
Pa o koncertu nego o čemu drugom.Mislim ovom u Čakovcu.
wow, ja eto stvarno nisam mogla sama zakljucit!!! znam da je bilo o koncertu, ali me zanima sta... nema veze, objavit ce sutra na internetu pa cu sama pogledat:mig:
Pa lipo sam pitala jel se zezate. Ak jeste, OK onda
Lipo je to sve,samo nemojte se previše nadat nekim velekarijerama
zezamo se, pa nismo toliko blesavi da mislimo ozbiljno:mig:
Lioness-os
28.06.2009., 23:09
Ali znamo da klinke od 12,13 godina misle ozbiljno o svojim ''zvijezdama''. O jadne oneeee...shvatit će kad budu starije.Kao mi.:rofl::mig::cerek:
Hajde mi recite kad će se Bojan spomenut u nekim poznatim bendovima poput Whitesnake-a? NIKAD!!! Zoran se upoznao s njima i još se njegovo ime spominje na njihovoj stranici!!! Zar to ne govori da je čovjek LEGENDA???:cerek:
ovo neću komentirat jer je totalno glupo post...ti poznati rock bendovi nisu Bojanov stil i naravno da neće bit spomenut...to svi znamo
@mala:
ne bacam se ja na ništa, cijel dan sam bio vani evo maloprije došao:D
vi živite u svom Zoran svijetu, nećemo vas dirat, al da lupetate gluposti-oo jeste:lol:
Studena, naravno da se zezamo:lol::lol:
Mi se kao "mrzimo" al se zapravo volimo, zato spuštamo jedni druge:D:D
sexy_ciccolina
29.06.2009., 00:29
A da vi Bojanovci parate nosom oblake ouuu jess to je veri veri tru ofkors
Lioness-os
29.06.2009., 00:33
Studena, naravno da se zezamo:lol::lol:
Mi se kao "mrzimo" al se zapravo volimo, zato spuštamo jedni druge:D:D
Upravo tako:cerek: :top::cerek:
orange_girl
29.06.2009., 00:59
ajme, ovdje je još atmosfera zagrijana. šaljem svima jedan veliki pozdrav i poručujem: no hard feelings, ali toga ovdje ustvari i nema :zubo:
imam neki filing (glede daljne karijere zorana i bojana) da će se bojan vuć po dori, ali bi se mogle 'njegove' pjesme vrtit po radiju po ne znam koliko puta. baš mi je on onako žak stil. zoran će pjevat s tim bendom i sad, kolko će se provući s tim je upitno. ja se nadam da hoće jer mi paše taj stil glazbe, ali ali...
sexy_ciccolina
29.06.2009., 01:36
Nadam se da Bojana neće dohvatiti Huljić.
Lioness-os
29.06.2009., 11:32
I ja se toplo nadam da neće ni jednog HTZ-ovca dohvatit Huljić.Dovoljno je što je upropastio Igora Cukrova na Dori.A dečko ima predivan glas,ali je pjesma udri me lopatom.:rolleyes:
Lioness-os
29.06.2009., 12:15
Evo jedne informacije....tko je blizu Osijeka nek dođe na Urban Fest Osijek...u subotu svira bivša Zokijeva grupa Wasted Generation,možda i Zoki bude došao. Ja dolazim u svakom slučaju.:D:cerek:
http://www.osijek031.com/osijek.php?topic_id=18436
Studena92
29.06.2009., 14:13
ovo neću komentirat jer je totalno glupo post...ti poznati rock bendovi nisu Bojanov stil i naravno da neće bit spomenut...to svi znamo
Pa tko će ga spomenit? :ne zna: Toše je mrtav, Toni mu se već klanja, tko još...hmm...jel Čola gledao HTZ?
imam neki filing (glede daljne karijere zorana i bojana) da će se bojan vuć po dori, ali bi se mogle 'njegove' pjesme vrtit po radiju po ne znam koliko puta. baš mi je on onako žak stil. zoran će pjevat s tim bendom i sad, kolko će se provući s tim je upitno. ja se nadam da hoće jer mi paše taj stil glazbe, ali ali...
Ma kaj ti je, Žak ga može pojest, on ima glasčinu ipo
zeljko_ri
29.06.2009., 14:26
Ovaj naslov nije točan. Ja bi rekao Curice i Apolon.... (http://mojtv.hr/magazin/2426/curice-padale-u-nesvijest-na-prvom-bojanovom-koncertu.aspx)
mala s mora
29.06.2009., 14:29
@mala:
ne bacam se ja na ništa, cijel dan sam bio vani evo maloprije došao:D
e pripa se ti šore znam ja... cak se i muski boje nas rokerica... to si ti vani vjezbao da te cure ne istuku!!!:mljacko:
mala s mora
29.06.2009., 14:30
Ovaj naslov nije točan. Ja bi rekao Curice i Apolon.... (http://mojtv.hr/magazin/2426/curice-padale-u-nesvijest-na-prvom-bojanovom-koncertu.aspx)
eno apolon na slici:lol::lol::lol:
:lol::lol::lol::lol: legendo.... ali ja nisam bio na Bojanovom koncertu
Hahahaha Lion je rekla da je Zoky bio zvijezda večeri... ah ta zaluđenost Zoxl-om
reka san ja, pravo Zokivitis:lol:
Željko legendo:s
sexy_ciccolina
29.06.2009., 14:34
A mogo si.Malo Red Bull-a i gore si P:Ko ti kriv kad se nisi toga sjetio.Napokon mi Zoki prihvatio rikvest
vBulletin® v3.8.4, Copyright ©2000-2013, Jelsoft Enterprises Ltd.