View Full Version : Intersound
Zanima me imali tko iskustva sa audio komponentama marke Intersound , konkretno Cd pleyer-ima , koja je to uopće klasa uredjaja ?
Thurgood
19.02.2004., 11:13
zvuči mi nepoznato. što ima tako zanimljivog u ponudi?
CD player linijski 5god. star malo korišten , original made in Japan
300 kn.
Thurgood
19.02.2004., 11:33
za te novce se može kupiti i "provjerenih" modela. iz znatiželje sam proguglao i pod tim imenom našao samo neku diskografsku kuću :misli:
Molim primjer ako znaš , razmišljam o kupnji nekog cd player-a za te novce a da paše uz yamahin reciver 440.
Thurgood
19.02.2004., 11:45
odi na news grupu hr.fido.hifi pa traži savjet. ali uglavnom će ti reći da su većina brand-name plejera dovoljno dobri. i to je jedina kategorija gdje preporučuju Sony, npr... iako mi taj pristup nije jasan - pojačala, zvučnici i kablovi se picajzliraju do bola a izvor zvuka skoro pa svejedno koji :confused:
no... nema veze :)
P.S. mislim da će ti Pioneer DVD biti preporuka ;)
Thurgood
19.02.2004., 11:50
u Plavom oglasniku ima Sansui i Sony za 250, Pioneer i Technics za 500... i par komada bez cijene
Misliš da DVD player može reproducirati audio CD isto kvalitetno kao i čisti audio CD player ili u ovoj klasi recivera to nije uopće bitno ?
Thurgood
19.02.2004., 12:02
u ovoj klasi pojačala i ostatka opreme DVD-ji po 1000 kuna mogu biti jednako kvalitetni. tako bar kažu :)
Još nešto , probao sam preko ovog recivera sony-jev cdp xe 330 i pioneer dv464 oba spojena analogno i digitalno optičkim kabelom
i nisam uočio razliku u reprodukciji pa me zanima gdje je kvaka ?
Thurgood
19.02.2004., 12:06
Lovro kaže:
Još nešto , probao sam preko ovog recivera sony-jev cdp xe 330 i pioneer dv464 oba spojena analogno i digitalno optičkim kabelom
i nisam uočio razliku u reprodukciji pa me zanima gdje je kvaka ?
ako ne čuješ razliku - nema kvake. kao, manji su gubici i vanjski utjecaji na signal ako ide digitalno do pojačala. ali ovisi i o kvaliteti D/A pretvarača, tako da ne znam što da ti odgovorim. može biti bolje, ali ne mora. kad ne čuješ razliku - isto je :)
Lovro kaže:
Zanima me imali tko iskustva sa audio komponentama marke Intersound , konkretno Cd pleyer-ima , koja je to uopće klasa uredjaja ?
koliko sam ja upucen intersound kao proizvodjac ne postoji.
oznaku "intersound" drugi proizvodjaci lupaju po proizvodima namijenjenim "interdiscount"-ovim (http://www.interdiscount.ch/webapp/wcs/stores/servlet/StoreCatalogDisplay?storeId=10001&catalogId=10001) trgovinama. nesto kao u smislu kada se takva roba uvozi u drzavu u kojoj interdiscount ima svoje trgovine na nju se placaju najminimalniji nameti jer je to kao produkt "id"-a....
audio uredjaji su tako pod markom - intersound,
video & tv pod - intervision, a
kucanski aparati, etc - intertronic...
svojevremeno sam u stelazi promatrao dva potpuno jednaka tv-a jedan je bio intervision a drugi sanyo. osim razlike u imenu razlika je bila u cijeni. intervisionov je bio oko 20% jeftiniji.
btw sudeci po cijeni nevjerujem da se u tom tvom intersoundu krije "onkyo";)
vBulletin® v3.8.4, Copyright ©2000-2013, Jelsoft Enterprises Ltd.