View Full Version : Kvatrich-grafitti
Jeste li vidjeli ''redizajnirani'' Kvatrich? Stavili su na kamene blokove na ex-trznicu i na njima sada stoje table sa grafitima. Zgodno izgleda, no ima li to veze sa nekakvom izlozbom, dio performensa, ili tek ideja ''kako uljepsati Kvatrich''? :D
*_spike
23.02.2004., 13:14
To stoji još otkad, a sudeći po brzini preuređenja, toliko će i ostati.
Pa bolje to, nego nekaki standovi.
Nisu ni losi grafiti.
Ma sve to skupa izgleda prilicno otuzno...nasadjeni su na one betonske blokove, bez ikakvog reda i smisla, u backgroundu imamo straznju stranu limenih cvjecarnica sa kontejnerima...
E yesu syebali taj Kvatrich micanjem placa...:(
*_spike
27.02.2004., 14:11
A urbanom štihu dodatno i pridodaju mali zdepasti čovječuljci masne kose (čitaj: janjevci) kojima svako malo slučajno izleti "Cikarete, cikarete!".
ps.
Penny Lane kaže:
Zgodno izgleda, no ....//cut
Penny Lane kaže:
Ma sve to skupa izgleda prilicno otuzno
:s :s :s, onda ja često mijenjam raspoloženja
poznato je da sam bipolarna spajk :zubo:
no medjutim, stvar je u tome sto sam ih jucer ponovno vidjela, i ovaj put sam se malo bolje zagledala, duze sam promatrala...jos je padala kisa tako da je sve to skupa bilo prilicno chemerno...
jimmy jazz
28.02.2004., 13:31
Penny Lane kaže:
Ma sve to skupa izgleda prilicno otuzno...nasadjeni su na one betonske blokove, bez ikakvog reda i smisla, u backgroundu imamo straznju stranu limenih cvjecarnica sa kontejnerima...
E yesu syebali taj Kvatrich micanjem placa...:(
koma totalno, ostavili su rupu, neznam kaj su to trebali seliti, tam sad ionak niko nejde iza, ovak ti je bilo kod tramvaja usput, i ajd sad ti idi tam iza 15 minut peshice, a ovdi nema nish. ono, nish, nish. kaj ce mi tam betonski blokovi? i grafiti, ima ih dosta po celom gradu!
eh budala u gradskoj upravi, kaj se ne pita gradjane, trebali su ga pocistit i sredit i reorganizirati to da, al sad kvatrica vishe nema, odnesli su ga...betonski blokovi..da, toga treba u gradu...:rolleyes:
Lali Puna
29.02.2004., 01:31
to je (kao) izložba samo...privremeno tamo...
jimmy jazz
29.02.2004., 12:25
kaj to? plac s kvatrica koji je preseljen? eee, to je vec ideja!
Daklem, zašto ne stave tamo neki park.
Ili vrtuljak.
Ili park s vrtuljkom.
Jako je lijepo bilo kada je bio plac, pogotovo kada bi kumice otisle, a hrpe smeca ostale.
Jesus Quintana
29.02.2004., 13:19
Grejp kaže:
Daklem, zašto ne stave tamo neki park.
Ili vrtuljak.
Ili park s vrtuljkom.
Jako je lijepo bilo kada je bio plac, pogotovo kada bi kumice otisle, a hrpe smeca ostale.
ili da sve skupa poklone nekom gangsteru pa da čovjek zasadi jedan šoping-centar ili buket kladionica ili nešto slično ... :cool:
Dobro, nemojmo sad pretjerivat (sto je najgore, to bi se moglo i dogoditi..).
Ali zbilja bi mogli pristojnije srediti Kvatrich.
Sramota je kako zjapi takav vec godinu i nesto...pogotovo sa straznje strane, gdje su to kontejneri i pozadina ovih limenki sa cvijecem.
A da ne govorim o ljetu, kada je tamo stajao onaj usamljeni fast.food kiosk, sa plasticnim stolcima okolo...
...a meni je Kvatrich bio jedno od zhescih mjesta u Zagrebu.....
ljetopisac
01.03.2004., 15:09
u pripremi je rekonstrukcija kvatrica.
planovi postoje, plac je konacno preseljen, ceka se jos samo nesto para i suhoga vremena.
kvatric bi trebao dobiti novi asfalt, novu prugu, nove fasade sve unaokolo, te novo drvece sve po svuda.
:misli:
vBulletin® v3.8.4, Copyright ©2000-2013, Jelsoft Enterprises Ltd.