View Full Version : Je li ona vrijedna toga?
Nakon dugogodisnje veze cura me pravarila.Nakon te prevare bili smo si ok, dolazila je kod mene..bili intimni...,nadao sam se da cemo biti opet kao i prije sretni, no od prije dva dana prestala mi je odgovarati na poruke i zvati me, danas sa dobio poruku koja glasi: "Oprosti ja sad imam decka pa te molim da mi nepises i nezoves me te da nekomuniciramo vise molim te poslusaj bar jednom" -- cim sam dobio poruku sjeo sam u auto i odjurio do nje, no njeni su rekli da nije doma, nazvem je na mob kaze ona kod decka je, drugi put kaze kod pijateljice, mulja, sigurno je bila kod kuce. Meni je sada totalno bed, stalno gledam u prazno. Pomisljam na to da si oduzmem zivot. Jel netko od vas bio u slicnoj situaciji, sto da ucinim, sto da mislim?:(
Ništa. Sjedni i čekaj da te prođe.
Jedino čega je ona vrijedna jest da okreneš novu stranicu u životu na kojoj neće biti ispisano njeno ime.
Osim toga, ne postavalja se pitanje čega je ona vrijedna; pitanje je čega si ti vrijedan?
A odgovor moraš naći sam.
Prestani mislit na nju i počni mislit o sebi. Teško, dugo, ali kad jednom odlučiš, nema povratka.
Na samoubojstvo ni ne pomišljaj. Toga nitko na ovom svijetu nije vrijedan. ;)
lebowski
26.01.2003., 13:58
Kad bi se svatko ubio kad ga zena prevari, ne bi bilo puno muskaraca na ovom svijetu. Bene, idi dalje, s ovom si zavrsio.
Mikilegendo!care!
26.01.2003., 14:02
Litru loze i na narodnjake..."necu, necu dijamante..." :cool: :D
Ben -- kaže:
Jel netko od vas bio u slicnoj situaciji, sto da ucinim, sto da mislim?:(
Vjerujem da je malo onih (i muskaraca i zena) koji nisu bili bar u priblizno slicnoj situaciji i svijet jos postoji.
Odboluj, ako treba placi, jadaj se, pricaj sa svima koji te zele slusati, goviri o njoj sve najgore (ma koga briga sto ce drugi reci, ako ce ti to olaksati)...
I onda kreni dalje i budi spreman na to da ti ovo mozda nije posljednje razocaranje, ali nitko nije vrijedan tvog zivota i zdravlja.
Drzi se
Sto mislite ako je istina to da je ona sa njim, zapravo i prije subote sam osjetio da nesto ne valja. Zanima me je li moguce da ce onda kada ju decko iskoristi i ostavi zvati mene, jel moguce, iskustva, postoci 0%-100%?
Ne vise ne mogu plakati, a ne zelim ni piti, to sam radio prvi put kada me prevarila sada vise ne ide, sada samo sutim ne jedem nista, usamljen sam full.
Jeremijajooj
26.01.2003., 14:14
Kako da razumijem ovo:Ubiti se zbog jedne zene...?
A gdje su ostale?
Tin Ujevic
Mikilegendo!care!
26.01.2003., 14:22
Ako skaces kroz prozor, pazi da ne skrsis neciji auto :)
Ben -- kaže:
Nakon dugogodisnje veze cura me pravarila.Nakon te prevare bili smo si ok, dolazila je kod mene..bili intimni...,nadao sam se da cemo biti opet kao i prije sretni, no od prije dva dana prestala mi je odgovarati na poruke i zvati me.....Meni je sada totalno bed, stalno gledam u prazno. Pomisljam na to da si oduzmem zivot. Jel netko od vas bio u slicnoj situaciji, sto da ucinim, sto da mislim?:(
ben, uffff, najgore boli slomljeno srce, ali koliko god zvucilo banalno, to ce proci!!! vjeruj, srce zaraste, ostane mozda oziljak, ali znas kako kazu, kad slomis neku kost, to poslje bolje drzi nego prije! a i stari indijanci su rekli, sve sto te ne ubije, te jaca! a ovo te zasigurno nece ubiti!
zasigurno mislis da nikad vise neces biti u stanju voljeti neku drugu curu kao ovu. pa, i neces, posto ces svaku drugu voljeti na svoj nacin!!!
ona se prema tebi ponjela stvarno grubo, sram je bilo :mad:
prvo te prevari, a poslje toga nema niti toliko hrabrosti i dostojanstva da prekine s tobom kao zrela osoba, a jos i kazes da je dugogodisnja veza.....ma i bolje da te ostavila, sto ces s takvom osobom....
preboli ju, bit ce tesko, trebat ce proci vremena, ali nemoj se zavuci u sebe i biti sam. izlazi, druzi se s prijateljima, bavi se sportom (to je najbolja terapija) a na proljece kada ce grad biti pun cura u leprsavim haljinama....bit ces kao nov;)
Nemoj biti glup i oduzeti si život radi neke cure koja te očito nije bila vrjedna. Ali nemoj je ni zvati stalno jer si tako samo oduzimaš moguću šansu da opet jednog dana budeš s njom.
Drži se
by ben
Sto mislite ako je istina to da je ona sa njim, zapravo i prije subote sam osjetio da nesto ne valja. Zanima me je li moguce da ce onda kada ju decko iskoristi i ostavi zvati mene, jel moguce, iskustva, postoci 0%-100%?
Srećo moja! Nemoj. Možda hoće, možda neće.
Ona je sad s njim.
Zapitaj se: da li želiš biti dečko curi koja te ostavi i onda ti se nakon toga vrati? Gdje ti je samopoštovanje??:confused:
Tvoje želje i nade traže sada iglu u plastu sijena. Tvoj ego je povrijeđen i ti želiš da se ona jednog dana vrati i kaže ti kako je pogriješila. I to bi onda spasilo tvoju ljubav prema njoj. Tada bi ti imao osjećaj da je ovo među vama ipak imalo nekakvo značenje.
Nemoj. Idi dalje bez očekivanja. Plači, preispituj se, pij, radi što radiš kada si povrijeđen. Jednog ti dana sve to neće biti važno.
Ali zapamti: ona je tebe ostavila zbog drugog.
A to nitko ne zaslužuje. Biti drugi nekome. Nađi neku kojoj ćeš biti prvi. ;)
eowyn kaže:
-----------------------------------------------------------------------------------
Plači, preispituj se, pij, radi što radiš kada si povrijeđen. Jednog ti dana sve to neće biti važno.
-----------------------------------------------------------------------------------
Eto vidiš šta bi žene htjele da radimo zbog njih, da plačemo, da pijemo. Evo tebi najbolji savjet: nađi drugu
Hehe..sram te bilo!;)
Ovdje ne govorim iz ženske pozicije, nego iz pozicije ostavljene.
Ako sve to ne izbaci i ne prožvače, još će 5 mj. nakon toga čekati da mu se vrati.
Ali u jednom se slažemo; neka neđe drugu!:D ;)
lebowski
26.01.2003., 19:11
Ben -- kaže:
Ne vise ne mogu plakati, a ne zelim ni piti, to sam radio prvi put kada me prevarila sada vise ne ide, sada samo sutim ne jedem nista, usamljen sam full.
Mozda te je prevarila zato sto si se napio? Sad mozes pit, niste vise zajedno... :D
Ne, niste me razumjeli ona me je pravarila prije mjesec dana, nakon toga smo bili zajedno neko vrijeme i sada opet iz vedra neba kaze da je sa nekim tipom.
Da ocekujem da ce jednog dana doci i reci da je pogrijesila.
(eowyn mozemo li se naci na chatu danas navecer?)
Ma čovječe!
Ostavi se te cure! -da, sigurna sam da ti je onak totalno fatalna, inače se ne bi tako ponašao, al daj si probaj onak na papir izvući sve te njene "mušice" ostavljanja, vraćanja i tome slično... Fakat te nije vrijedna!!! Nadam se da ćeš to čim prije shvatiti i krenuti dalje-u nove radne pobjede;)
A do tada, drži se!!!
lebowski
26.01.2003., 19:55
Ben -- kaže:
Ne, niste me razumjeli ona me je pravarila prije mjesec dana, nakon toga smo bili zajedno neko vrijeme i sada opet iz vedra neba kaze da je sa nekim tipom.
Da ocekujem da ce jednog dana doci i reci da je pogrijesila.
Ma gle, ako ti nije problem to sto te vara svakih mjesec dana s nekim, onda dobro. Samo ono, kupi joj kondome ili nesto da ne zatrudni s tim frajerima s kojima te vara, zlu ne trebalo.
bloody sailor moon
26.01.2003., 20:06
ma pusti tu ženu na miru... nije te vrijedna... nakon nekog vremena češ shvatit da ti to niš ne treba
:top:
TeenSpirit
26.01.2003., 20:10
lebowski kaže:
Ma gle, ako ti nije problem to sto te vara svakih mjesec dana s nekim, onda dobro. Samo ono, kupi joj kondome ili nesto da ne zatrudni s tim frajerima s kojima te vara, zlu ne trebalo.
leb, u pravo vrijeme na pravom mjestu...
uvijek sa pravim savjetima! :top: :D ;)
dokle god volish... vrijedan je samoubojstva...
stvar je samo u tome da tek kad se ohladis, shvatis da nije bio vrijedan... cak ni suza...
a ti se za sad suzdrzi od samoubilackih poriva i nek ti ukucani sklone sve ostre predmete ili nek te vezu za radijator...
i cekaj da te prodje...
magic_tree
26.01.2003., 20:29
Uvijek se rastužim kad vidim koliko neki ljudi imaju problema sa samopoštovanjem :( ...
TeenSpirit
26.01.2003., 20:34
magic_tree kaže:
Uvijek se rastužim kad vidim koliko neki ljudi imaju problema sa samopoštovanjem :( ...
true, ima im svuda oko nas, okrenesh se...i eto jednog! okrenes se na drugu stranu, eto drugog! :rolleyes:
Mislim da me Bog kaznio, htio sam je ostaviti, vec sam poceo raditi na tome i onda ona ostavi mene, a ja se full zaljubio u nju i sad patim. Ima li nesto u tome logike?
magic_tree
26.01.2003., 22:04
Ben -- kaže:
Mislim da me Bog kaznio, htio sam je ostaviti, vec sam poceo raditi na tome i onda ona ostavi mene, a ja se full zaljubio u nju i sad patim. Ima li nesto u tome logike?
Ima. Ego ti je ljut što ju ti nisi napuc'o prvi :D .
Ajde, van s frendovima i proći se, za koji dan il tjedan. Pa na svijetu ima još tako puno krasnih djevojaka i žena ;) !
lebowski
26.01.2003., 22:05
Ben -- kaže:
Kakav je tebe Bog spopo? Odi citat Ničea malo... Zezam te...
Moras malo i patit u zivotu, patnja je ok, kad prestanes naucis uzivati u tome sto je nema, sta da ti velim? Ja bi se napio sa prijateljima i plako im, a ti nemoj... :D :D
Kad se napijem ok je no kada se vratim kuci bed mi je full, stvar je u tome sto je veza bila full ozbiljna, nastojim ne razmisljati o njoj no svaka sitnica me na sjeti na nas, svako mjesto gdje smo bili....
Sjetio sam se necega. Ja recimo ne znam dali ona ima decka, mozda me laze. Kada bi joj sa mobitela od kolege poslao poruku tipa "vidio sam te u subotu u gradu bila si sama, volio bi se upznati s tobom"
Sto kazete na ovo jel prolazi ili je totalno bed? Ili da nesto bolje smislim.
lebowski
26.01.2003., 22:18
Pa covjece ona te nece, nemoj zayebavat sad sa planovima... ajde, i mene je jednom jedna ostavila, mada zvuci nevjerojatno... Pa sam joj piso neka pisma, zvao ju i tak... Ponekad mi je i odgovarala... Kako ju bari ovaj ili onaj.. Mene apsolutno nigdje nije spominjala, ali to tek sad vidim... Bio sam papak, nisam se mogao pomiriti s tim... A poslije sam ju jednom poslo u k...
urac.
I bas mi je bilo drago. Ona se rasplakala. Pa sta?
Pisi joj pisma. Ne moras ih poslat. Meni je pomoglo. I daj, izlazi malo, druzi se s ljudima, nemoj samo o tome mislit, prisili se da ne razmisljas o njoj, nije lako al moras...
magic_tree
26.01.2003., 22:21
Leb...divan si kad se zalaufaš u ulozi psihića-ljubavnog savjetnika :D . Eh, da sam žensko... Odma bi ti se ispovjerav'o :p .
za pocetak
nisi cist ni normalan , jebla li te ona ...
otusiraj se (hladan tus)- bar ces bit cist :D
posalji je u kjurac
u svakom slucaju nepisi pisma jer to rade samo papani
:cool:
lebowski
26.01.2003., 22:27
Eladio kaže:
za pocetak
nisi cist ni normalan , jebla li te ona ...
otusiraj se (hladan tus)- bar ces bit cist :D
posalji je u kjurac
u svakom slucaju nepisi pisma jer to rade samo papani
Pisma pisu pjesnici poput mene, a papani ih salju... :D :D
Eh brate, koliko divnih pisama imam doma napisanih raznim glupačama koje žive sa ovom svijetu... Jednom sam napisao pismo Maji iz grupe Divas, zabrijo sam da ću ju zbarit kad sam bio u vojsci... :cool:
To ja zovem Velika Očekivanja... Pismo je bilo turbo dobro i tko zna, da asm ja Maja, odma bi mi dala pi?ke.... :D :D
Zrinska
26.01.2003., 22:30
BEN,a gdje ti je ponos,zar ti treba cura koju su drugi _____--ali?:rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:
Patagonija
26.01.2003., 22:30
Jednom sam napisao pismo Maji iz grupe Divas, zabrijo sam da ću ju zbarit kad sam bio u vojsci...
:bljak:
sweet jesus....:rolleyes: :D da maji....
lebowski
26.01.2003., 22:33
Patagonija kaže:
:bljak:
sweet jesus....:rolleyes: :D da maji....
Jesi bila u vojsci? Nisi.
Šuti.
Patagonija
26.01.2003., 22:36
Nisam...:D , al' imam frenda koji me mjesecima zvao sa straže i davio jadikovkama, pa znam iz prve ruke..., al' nije piso maji, šmaji, buraz...:B
hi, hi, hi....;)
Zrinska kaže:
BEN,a gdje ti je ponos,zar ti treba cura koju su drugi _____--ali?:rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:
koju su drugi lebali :D :D :D
Patagonija
26.01.2003., 22:38
bojim se pomislit kaj bi bilo da završiš u buksi...:D
Patagonija kaže:
bojim se pomislit kaj bi bilo da završiš u buksi...:D
..ajde pomgnite malo covjeku da si nadje karakter...
za pocetak ga moramo nauciti da pocne cijeniti sebe
(za to se trazi just Sandy :D :D )
Ben, jedino o cem bi po mom misljenju morao razmisljat je kako osmislit vrijeme da ti sto brze prodje i da je sto brze zaboravis.
I moze ti se dogoditi da ti ona doplazi natrag, a ti je fino steraj u krasni. Ako ti je njeno setanje OK - primi je natrag i racunaj da ce te ponovno zgazit cim joj se netko drugi ukaze na vidiku.
Ako ti netko nakon dugogodisnjeg hodanja tako nesto slozi (a i nije prvi put), onda racunaj s tim da te vec dugo ne voli.
Nemoj mislit da ja ne znam kako je ogavno biti ostavljen ili prevaren. Necu se niti prisjecati. Suicidalne ideje odbaci! ODMAH!
Ali, znas kaj, ja sam si zapamtila i onaj fenomenalan osjecaj kad to prodje. Covjece - koji je to osjecaj slobode...
Izdrzi ovo. Moze se.
Joj ne sutra pocinjem sluziti vojsku, ma civilnu idem, kako sam se zeznio, a to me je ona nagovorila, a sad nje nema, a mene ko _ebe.
Blaise kaže:
Ben, jedino o cem bi po mom misljenju morao razmisljat je kako osmislit vrijeme da ti sto brze prodje i da je sto brze zaboravis.
I moze ti se dogoditi da ti ona doplazi natrag, a ti je fino steraj u krasni. Ako ti je njeno setanje OK - primi je natrag i racunaj da ce te ponovno zgazit cim joj se netko drugi ukaze na vidiku.
Ako ti netko nakon dugogodisnjeg hodanja tako nesto slozi (a i nije prvi put), onda racunaj s tim da te vec dugo ne voli.
Nemoj mislit da ja ne znam kako je ogavno biti ostavljen ili prevaren. Necu se niti prisjecati. Suicidalne ideje odbaci! ODMAH!
Ali, znas kaj, ja sam si zapamtila i onaj fenomenalan osjecaj kad to prodje. Covjece - koji je to osjecaj slobode...
Izdrzi ovo. Moze se.
..jos bi nadodao..
dok osmisljavas ideje kako da ti vrijeme prodje , baci malo oko na serije tipa baywatch i slicno ;)
to pali :cool:
Patagonija
26.01.2003., 22:45
civilka rules, ben..:top: :D
lebowski
26.01.2003., 22:48
Eladio kaže:
..ajde pomgnite malo covjeku da si nadje karakter...
za pocetak ga moramo nauciti da pocne cijeniti sebe
(za to se trazi just Sandy :D :D )
A ti bene, u civilnu vojsku idu ... Eladiji... :D :D
Pogledaj u Karakljajića, pod Eladio ti je riječ papak... :D :D
Služi domovini sa puškom u... gaćama... A ne u staračkim domovima. Živjela vojska! Živjeli tupavi razvodnici! Živjela straža! Išijas i to...
Živjelo rastavljanje puške i tabor! Živjeli mi muški pijani kad uperimo jedan drugom pušku u glavu jer smo :cool:
Eladio kaže:
dok osmisljavas ideje kako da ti vrijeme prodje , baci malo oko na serije tipa baywatch i slicno ;)
:rolleyes:
O strahote..ja ovo nebi preporučila, ni pod razno..
Ionako je već sjeban..sad bi ti još i da poblesavi..
Patagonija
26.01.2003., 22:54
leb.., nekad je ''pametan uzmak, bolja polovica hrabrosti''...:D
živjelo markiranje vojske!:lux:
indian kaže:
O strahote..ja ovo nebi preporučila, ni pod razno..
Ionako je već sjeban..sad bi ti još i da poblesavi..
erekcija je oduvjek bila ljekovita ;)
violent jack
26.01.2003., 23:11
nije
by Ben
Offtopic:
Uf Ben, ovo tek sad vidim. Mislim da sam malo zakasnila.:D ;)
Osim toga, ne mogu ti ni PM poslati! Zašto?:confused:
Tj. sad vidim da ne mogu nikome.:(
Izgleda da imam problem s aktivacijom...Ajde neka neka dobra duša javi moderatoru u kakvim sam mukama.:D :)
P.S. Našla se neka dobra duša i PM mi šljaka. Konačno sam "aktivna".:D :D
Eladio kaže:
erekcija je oduvjek bila ljekovita ;)
Ajme nemoj više molim te..:D
Joj zvao sam je sada skrivenim brojem i mob joj nije ugasen, znaci da se sigurno dopisuju. Prije je uvijek gasila mob.
Septembar
27.01.2003., 01:08
Ben -- kaže:
Nakon dugogodisnje veze cura me pravarila.
...
SMS: "Oprosti ja sad imam decka pa te molim da mi nepises i nezoves me te da nekomuniciramo vise molim te poslusaj bar jednom"
...
Pomisljam na to da si oduzmem zivot.
sms-om se ne razracunavam na taj nacin ni sa one night standovima, a ova tvoja dugogodisnju vezu odjebe tako kao pretplatu za jucerasnje novine :eek:
vidis li apsurd reciprocnosti izmedju rijeci "zivot" i te osobe
SATPATRICK
27.01.2003., 01:25
Ben -- kaže:
Nakon dugogodisnje veze cura me pravarila.Nakon te prevare bili smo si ok, dolazila je kod mene..bili intimni...,nadao sam se da cemo biti opet kao i prije sretni, no od prije dva dana prestala mi je odgovarati na poruke i zvati me, danas sa dobio poruku koja glasi: "Oprosti ja sad imam decka pa te molim da mi nepises i nezoves me te da nekomuniciramo vise molim te poslusaj bar jednom" -- cim sam dobio poruku sjeo sam u auto i odjurio do nje, no njeni su rekli da nije doma, nazvem je na mob kaze ona kod decka je, drugi put kaze kod pijateljice, mulja, sigurno je bila kod kuce. Meni je sada totalno bed, stalno gledam u prazno. Pomisljam na to da si oduzmem zivot. Jel netko od vas bio u slicnoj situaciji, sto da ucinim, sto da mislim?:(
Meni se cini da si na dobrom putu! Znas sta ne valja! Ne zovi je vise! Ruzica je bila jedna u tvom srcu...Divlja si kupina...Otrov ide tvojim venama...Znam...
Nije vise tvoja draga...
Hvala Bogu, naci ces si onu pravu!!!Ja to znam a ti to, valjda, osjecas, nekako!!!!
Rad oplemenjuje ljude...Naucio si nesto lijepo od nje, stogod to bilo...Vrednuj to! Radi...Mnogi od nas su bili u istoj situaciji!!!
Da se nisi usudio oduzeti ...
To ti je bez veze...
Bog ti je namjenio nesto vrlo vazno za uraditi na ovome svijetu...
Postoje ljudi koji te trebaju!!! pogledaj oko sebe i vidjet ces...
Za dva tjedna ona ima rodjendan, a ja za 3. I sad imam u planu pokloniti joj nesto. Je li to pametno ili bolje mir.
Ben -- kaže:
Za dva tjedna ona ima rodjendan, a ja za 3. I sad imam u planu pokloniti joj nesto. Je li to pametno ili bolje mir.
ne bacaj pare..
da nisi ni slucajno
Septembar
27.01.2003., 01:55
Ben -- kaže:
ti si beznadezan slucaj :rolleyes:
lebowski
27.01.2003., 01:57
Ben -- kaže:
Kupi joj vibrator. Da si ga kupio, mozda te ne bi ni ostavila....
A sta ces, zajebavam te kad si papak...
Izvini...
Ben -- kaže:
Je li ovo neka praksa ili se meni samo tako cini ?:confused:
Tako cesto cujem od ljudi koji su prekinuli da ta osoba ima uskoro rodendan i sto sada...
Iskreno, uopce obratiti paznju na njen rodendan, u smislu da joj ga makar i usputno cestitas, je jako glupo i nepotrebno.
Mogu ti garantirati, a na temelju ovog uzorka koji sam gore navela, da ces biti povrijeden. Ne volim ovako govoriti, ali bolje da te ja povrijedim sada "istinom u glavu" nego da to napravi ona kada se pojavis s poklonom.
Odgovor je, dakle, jedno veliko NE za cestitanje rodendana i jos vece za poklon.
Evo krecem sada na posao, bed mi je full. Postoji sumnja u meni da me ona laze, jer vec od cetvrtka mi nije odgovarala na poruke, u subotu cak ni na pozive, a tek je od subote navecer sa njim, kao. Mislim da cu poslati porku od kolege da je preispitam.
Ben -- kaže:
Evo krecem sada na posao, bed mi je full. Postoji sumnja u meni da me ona laze, jer vec od cetvrtka mi nije odgovarala na poruke, u subotu cak ni na pozive, a tek je od subote navecer sa njim, kao. Mislim da cu poslati porku od kolege da je preispitam.
a to ti ful ima smisla :confused:
sta mislis da ce saznat :confused:
izbrisi vise njen broj
s tobom nikad na zelenu granu...
Bene, jel ti to nas onako lagano zaje..... ili si stvarno tako very low??? Šokiraš me totalno-svakim postom sve više! :eek:
Daj se probudi, isprintaj si fino svoje postove, pročitaj ih-ako treba i više puta, i dođi lagano k sebi....
P.S. i NE čestitati rođendan!!!
Jooj, nadam se da je ovo sve zaje......., hm... al nekako mi miriši drukčije:confused:
lebowski
27.01.2003., 10:10
Postoji sumnja u meni da me ona laze, jer vec od cetvrtka mi nije odgovarala na poruke, u subotu cak ni na pozive, a tek je od subote navecer sa njim, kao.
Ma to ti je sve ko fol. Ja sam siguran da je slomila obje ruke pišući ti smsove u kojima te moli za oproštaj, pa se zato ne javlja....
Ne daj se, na koljena i do nje... Sve je jedan veliki nesporazum!
poison_girl
27.01.2003., 14:00
bene, svakim postom zvučiš sve patetičnije. mislim, poslati joj sms s koleginog mobitela :rolleyes: , pa takve se gluposti rade u osnovnoj školi. odrasti već jednom. šta bi uostalom saznnao tako. to što je ona prekinula s tobom preko sms-a nakon dugogodisnje veze nema nikakvog smisla, mislim trebaš biti zadnji idiot da takvo nešto uradiš :rolleyes: :rolleyes:
Ben -- kaže:
Mislim da cu poslati porku od kolege da je preispitam.
Pitanje je sto zelis ovim postici.
Pa niste vise zajedno.
Recimo da otkrijes da te laze. I ? Nije s tobom vise u vezi, ima drugoga, ako ti laze to i tako vise nema nikakvog utjecaja na vas odnos.
A sto ako otkrijes da postoji razlog za njene postupke, odnosno da ti ne laze. Opet nemas nista od toga.
Znam da je tesko i da se u takvim trenucima ljudi cesto ponasaju neracionalno. Ali pokusaj shvatiti da sve napore, koje ulazes razmisljajuci o njoj i trudeci se nesto otkriti, mozes preusmjeriti na izlazak iz stanja u kojem jesi.
Nitko ne moze reci da je lako i da se sam ne bi ovako ponasao na tvom mjestu, ali svatko ce ti reci da sada jedino preostaje da se okrenes sebi i olaksas si.
A mozda da se zapitas da li si ti sam vrijedan toga da si dopustas takva sranja??? Mozda da sebe pocnes dovoljno cijeniti da ne bi pristajao na hirove takve osobe..
U principu, nije ona "kriva" sto se tako odnosi prema tebi - ti joj to dopustas... ("Nitko vas ne moze poniziti ako mu to sami ne dopustite")
Ne mogu se suzdrzati, danas drugu polovicu dana stalno mislim o njoj. Upoznao sam neku curu prije par subota u gradu i stalo mi salje neke sms-ove, no ne svidja mi se, ali ako ovako nastavi biti sa mnom, popustit cu i biti sa tom curom (iskoristiti je-ukratko).
Dugujem joj oko 1000 kuna i njena jakna je kod mene, sto da radim s tim? Mislim da cu u srijedu otici do nje i razgovarati otvoreno, reci joj da zelim biti njezin prijatelj, da mi je drago sto je napokon sa njim sretna, da je necu gnjaviti i dolaziti moljakati je. I zamolt cu je da mi podjeli neke gluposti po ulici.
Ne nije ovo za_ebancija, volio bi i ja da je to samo san. Nazalost to je istina. Poslao sam joj dvije poruke, kao da samo joj nasao nesto u vezi posla no ona ne odgovara, a toliko pati za poslom.
Ben -- kaže:
[B]Ne mogu se suzdrzati, danas drugu polovicu dana stalno mislim o njoj. Upoznao sam neku curu prije par subota u gradu i stalo mi salje neke sms-ove, no ne svidja mi se, ali ako ovako nastavi biti sa mnom, popustit cu i biti sa tom curom (iskoristiti je-ukratko).
Baš si faca :D
Dugujem joj oko 1000 kuna i njena jakna je kod mene, sto da radim s tim?
prodaj jaknu, novac te izgleda neće traziti, bojim se da bi ti i platila da ju vise ne zoveš, što ne znaći da ne možeš pokušati izvući još novaca od nje :D
Ben -- kaže:
Dugujem joj oko 1000 kuna i njena jakna je kod mene, sto da radim s tim? Mislim da cu u srijedu otici do nje i razgovarati otvoreno, reci joj da zelim biti njezin prijatelj, da mi je drago sto je napokon sa njim sretna, da je necu gnjaviti i dolaziti moljakati je. I zamolt cu je da mi podjeli neke gluposti po ulici.
NE IDI NIGDJE !!!!!
ako oce , nek dodje po to ...
..a te prijateljske fore nam nemoj ovdje prodavat , ipak smo mi ovdje igracine ;)
koga ti zavaravas s tim prijateljstvom :eek:
Ela pa koji ti je. Ovdje sam ja postavio post kako tugujem za curom i zelim ostvariti samo prijateljstvo sa njom, nista vise.
Ben -- kaže:
"Oprosti ja sad imam decka pa te molim da mi nepises i nezoves me te da nekomuniciramo vise molim te poslusaj bar jednom" -- cim sam dobio poruku sjeo sam u auto i odjurio do nje, no njeni su rekli da nije doma, nazvem je na mob kaze ona kod decka je, drugi put kaze kod pijateljice, mulja, sigurno je bila kod kuce.
Moram te citirati i nije mi jasno kako ne shvacas da ona ne zeli ni prijateljstvo. Ne zeli ni razgovor ni nista.
Ne vjerujem da bih i ja mogla biti s nekim prijatelj neposredno nakon prekida, bez obzira tko je prekinuo.
A ti zelis ostati prijatelj i biti joj uvijek pri ruci i ... i nadas se da ce ona uvidjeti kako si divan i vratiti ti se. Pa ces onda, ako i ne budes htio biti s njom, bar moci s visine je pogledati i reci kako zelis ostati samo prijatelj.
Da je ovo bajka ili film ili san mozda bi islo, ali u stvarnom zivotu ovo se ne dogada (ili se dogada toliko rijetko da nije vrijedno spomena).
Neka sama dode po ono sto je njeno, ali ne pricaj joj o prijateljstvu, previse je otrcano.
ben vas fino podjebava ako mene pitate. nema sanse da ikakva cura izdrzi godine sa ovakvim tipom.
-Watashi!i!i!i-
28.01.2003., 05:15
Zacudio bi se sto nekim zenama padne na pamet izdrzat :rolleyes:
kako ni jedna mene ne moze izdrzati ni mjesec dana
Ben -- kaže:
Ela pa koji ti je. Ovdje sam ja postavio post kako tugujem za curom i zelim ostvariti samo prijateljstvo sa njom, nista vise.
ti uistinu mislis da je moguce prijateljstvo (pogotovo u tvom slucaju) ,ma daj molim te :s :s :B
Danas sam je zvao, pitao kako je i slicno, nisam nista u vezi nas spominjao. Nakon toga ona je me zvala, (prvi put se nisam htio javiti), kao kaze ok joj je da ostanemo prijatelji (samo pozdrav i to). Bila je normalnog raspolozenje (ni vesela, ni tuzna).Ne zeli da joj pisem i zovem je kaze.I tako pricamo, kad kaze ona meni ceka me decko vani moram ici, kao dosao je po nju.Pricali smo nakon toga par minuta i onda je kao otisla. Kaze da idu kod njega i da ga je vec upoznala sa svojima. Jel nije to malo mozda prerano, tek hodaju kao od subote i vec da ga je upoznala sa svojima i da ide kod njega kuci, ili mozda laze, ovo mi full daje nadu da on ne postoji.aaaaaaaaaaaaaaaaaadrzte mi figeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee eeeeeeee.
Malo mi je lakse danas, na poslu sam mislio o nju stalno, no kada sam dosao doma i bio medju drustvom, malo mi je bilo lakse. Ono, kao na nekakve rate, malo mi je ok, a malo bed, najteze mi je kada legnem u krevet sjetim se kako je ona nekad sa mnom spavala i kada se budim, a nje nema. Jel napredujem ili sam u bedu?
lebowski
28.01.2003., 22:30
Jel napredujem ili sam u bedu?
Ovo je previse i za Usamljena srca... :flop:
Ja se stvarno nadam da nas fino zajebajes...
Ako se otvori Muzej papaka, dobices svoju prostoriju... da prostoriju... Dobices cijelo jebeno krilo... :flop:
Ben -- kaže:
aaaaaaaaaaaaaaaaaadrzte mi figeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee eeeeeeee.
Bio je jedan slican topic ovdje samo sto je ta osoba bar iskreno priznavala da je u komi. Malo potrazi, mislim da je bilo nedavno i sigurna sam da ces prepoznati simptome, pa onda daj odgovor sam sebi.
A sto se tice onoga ima li ona drugoga ili ne. E pa stvrano si ...:eek:
Ne zeli biti s tobom. I nebitno je da li ima drugoga. Ako ga je i izmislila ti nista nemas od toga.
Ben -- kaže:
... kao kaze ok joj je da ostanemo prijatelji (samo pozdrav i to). ...Ne zeli da joj pisem i zovem je kaze.
Ja pozdravljam i svog postara, a nije mi prijatelj. :rolleyes:
Patagonija
29.01.2003., 03:48
na poslu sam mislio o nju stalno
misliš u školi...?:confused:
u kurcu si..:rolleyes:
Drugarice u kakvoj skoli? Jesam li rekao da radim. Stvarno sam u komi, sada jos i vise. Full mi je bed.
Cro-cutie
29.01.2003., 06:35
Drugarice u kakvoj skoli? Jesam li rekao da radim. Stvarno sam u komi, sada jos i vise. Full mi je bed.
:rolleyes: :rolleyes:
Ben, procitaj malo svoje postove, pa onda ces shvatit zasto te pitamo ako si u osnovnoj. Cijela prica zvuci kao neka djecija "veza", a ne na odrasle vezu.
Kao prvo, ja ti ne vjerujem. ;) Al ako je istina, moj savjet je da pustis curu na miru. Ona nije interesirana u tebe. Tocka. Ako jednog dana dode da te opet "zavoli", onda ponovno probajte nesto. Ako ne.....onda bok!:W
Evo ti jedna prica iz mog zivota:
Ostavila me jer je nasla drugog. Nekako sam se smirio - ista faza kao i ti. Nisam imao volje za zivot i jedva sam se othrvao nekim mracnim mislima. Znas i sam kako to izgleda. Nisam imao nacina napraviti cisti prekid, da ju vise ne srecem na predavanjima i to mi je bilo jos teze.
Za tri mjeseca vratila se nazad i molila da joj oprostim. Znas koja je najgluplja stvar - jesam, oprostio sam i zaboravio sam sto mi je napravila - da sam bio emocionalno ubijen i da nisam prakticki ni jeo ni spavao.
Ako se pitas zasto najgluplja stvar - zato jer ce izgleda ponovo napraviti isto. Nakon 4 godine. Nemam pojma sto se dogada i muka mi je kad mi se misli vrte oko ideje da me ceka kraj i raskid. Ponovo jedem jednom dnevno (a dijeta mi stvarno ne treba), ponovo spavam na rate (oko 3 sata u komadu), umoran sam i nemam veselja.
Eto. Sam izvuci zakljucak. Ako ti veza nije duga kao moja, nisi izgubio puno. Vjeruj mi.
Drzi se. :top:
pa ko ce vas volit takve bezveselja...
bez karaktera..
sve je to velika manestra..
ostanite vjerni sebi :cool:
Neeeeeeeeeeeeeeeeeeeee, danas sam razgovarao sa njom, isla je vaditi krv, a posto ja radim u bolnici, zamolio sam ove sto krv vade da me zovnu cim se ona pojavi.
Zovnili su me dosao sam, ona mi je pricala kako je pala u nesvijest i tako prica po prica, otkirla mi je pravu istinu tko joj je decko. Decko joj je od njene prijateljice bivsi decko. Pricala mi je kako se zele zaruciti, kako je decko jako pozljiv pobozan i kako se vec nakon dva dana zele zauriciti. U meni se sve srusilo, otisao sam sa posla i sa njom pricao od 9 sati sve do 14:00, pricali smo dosta dugo. Isla je u grad pa se kanije vratila i zvala me da se opet nadjemo da pricamo, a ja sam pobjegao sa radnog mjesta i pricali smo. Pricala mi je kako za mene nista vise ne osjeca i slicno. Kaze kako to njihvo bila ljubav na prvi pogled i kako joj je on vec sada rekao da ne mora raditi da ce on za nju raditi. Full ga je hvalila i na moje pitanje rekla da je puno bolji od mene. Kao kaze da si vec govore one spike "Volim te" i slicno, kako je bila kod njega, kako se svaki dan vide i kako frajer prevali 60 km za nju samo da se vide. Vec mi je pricala kako ce za njezin rodjendan (za par dana) biti cjeli dan zauzete jer nekud je vodi. Ja se mislim sada u sebi, "curo pa to je presavrseno da bi bilo stvarno, frajer te zeli okrenuti i onda hi-life) Sto vi kazete na ovo sve? Usput danas sam upoznao neku curu koja radi isto u bolnici (na prvi pogled), i kasnije se napio sa kolegama zbog nje.
Ben -- kaže:
Neeeeeeeeeeeeeeeeeeeee, danas sam razgovarao sa njom, isla je vaditi krv, a posto ja radim u bolnici, zamolio sam ove sto krv vade da me zovnu cim se ona pojavi.
Zovnili su me dosao sam, ona mi je pricala kako je pala u nesvijest i tako prica po prica, otkirla mi je pravu istinu tko joj je decko. Decko joj je od njene prijateljice bivsi decko. Pricala mi je kako se zele zaruciti, kako je decko jako pozljiv pobozan i kako se vec nakon dva dana zele zauriciti. U meni se sve srusilo, otisao sam sa posla i sa njom pricao od 9 sati sve do 14:00, pricali smo dosta dugo. Isla je u grad pa se kanije vratila i zvala me da se opet nadjemo da pricamo, a ja sam pobjegao sa radnog mjesta i pricali smo. Pricala mi je kako za mene nista vise ne osjeca i slicno. Kaze kako to njihvo bila ljubav na prvi pogled i kako joj je on vec sada rekao da ne mora raditi da ce on za nju raditi. Full ga je hvalila i na moje pitanje rekla da je puno bolji od mene. Kao kaze da si vec govore one spike "Volim te" i slicno, kako je bila kod njega, kako se svaki dan vide i kako frajer prevali 60 km za nju samo da se vide. Vec mi je pricala kako ce za njezin rodjendan (za par dana) biti cjeli dan zauzete jer nekud je vodi. Ja se mislim sada u sebi, "curo pa to je presavrseno da bi bilo stvarno, frajer te zeli okrenuti i onda hi-life) Sto vi kazete na ovo sve? Usput danas sam upoznao neku curu koja radi isto u bolnici (na prvi pogled), i kasnije se napio sa kolegama zbog nje.
prvo: PUKLI STE KO KOKICE !
drugo : tebi je ta druga za osvetu :cool:
trece : ona je jednako blentava ko i ti , ali drzim joj fige :cool:
cetvrto : ma nemas sto izgubit ako copis tu drugu :cool:
drz bolnicarku :top:
Kako da ih rastavim? Mislim znam da ako im budem prkosio i radio gluposti da ce to samo ojacati njihovu vezu, ili mozda da ih ostavim na miru, ha? Mozda se oni sami ili dok je okrene on, mozda je onda ostavi.
Ben -- kaže:
Kako da ih rastavim? Mislim znam da ako im budem prkosio i radio gluposti da ce to samo ojacati njihovu vezu, ili mozda da ih ostavim na miru, ha? Mozda se oni sami ili dok je okrene on, mozda je onda ostavi.
ma pusti ih anek se sami rastave , ti tu nista nemozes :cool:
a u medjuvremenu sebe sredi ;)
i izbrisi vise njen broj :cool:
Znate li sto mi je najteze? Svaki puta kada idem na spavanje sjetim se nje, i svaki puta kada se budim isto mislim o njoj, ukratko stalno mislim o njoj, no mislim da cu uspjeti preboliti je, ali ipak bit ce mi tesko. Nego malo mi je cudno, u dva dana i da se oni vec zele zaruciti, sto kazete na to?
Ben -- kaže:
Nego malo mi je cudno, u dva dana i da se oni vec zele zaruciti, sto kazete na to?
ti si zreo za psihijatra :cool:
(kao i ona)
Eladio kaže:
ti si zreo za psihijatra :cool:
(kao i ona)
Potpisujem:top:
Mikilegendo!care!
30.01.2003., 10:16
Ben -- kaže:
Nego malo mi je cudno, u dva dana i da se oni vec zele zaruciti, sto kazete na to?
Da je bilo koji pacijent bolji od tebe :)
Ben -- kaže:
je, je pa ja cijelo vrijeme govorim kako u bolnicama rade svakakvi pacijenti, već sam do sada 3 topica otvorila na tu temu :D
Septembar
30.01.2003., 10:39
Decko joj je od njene prijateljice bivsi decko
:eek:
Pricala mi je kako se zele zaruciti, kako je decko jako pozljiv pobozan i kako se vec nakon dva dana zele zauriciti. U meni se sve srusilo, otisao sam sa posla i sa njom pricao od 9 sati sve do 14:00, pricali smo dosta dugo. Isla je u grad pa se kanije vratila i zvala me da se opet nadjemo da pricamo, a ja sam pobjegao sa radnog mjesta i pricali smo.
Pricala mi je kako za mene nista vise ne osjeca i slicno :eek:
Kaze kako to njihvo bila ljubav na prvi pogled i kako joj je on vec sada rekao da ne mora raditi da ce on za nju raditi. Full ga je hvalila i na moje pitanje rekla da je puno bolji od mene. Kao kaze da si vec govore one spike "Volim te" i slicno, kako je bila kod njega, kako se svaki dan vide i kako frajer prevali 60 km za nju samo da se vide. Vec mi je pricala kako ce za njezin rodjendan (za par dana) biti cjeli dan zauzete jer nekud je vodi
2 dana
vjerili...
Sto vi kazete na ovo sve?
kazem da si mazohista i papak i pacijent i da te treba zatvoriti
pa daj osvjesti se vec jednom
kak moze covjek tak nisko pasti :flop:
al izgleda da je bilo nasla krpa zakrpu, ona je isto zesci komad idiota
:2up:
sori stvarno mi ovakvi topici izvuku fiber :mad:
Patagonija
30.01.2003., 13:44
U meni se sve srusilo, otisao sam sa posla i sa njom pricao od 9 sati sve do 14:00, pricali smo dosta dugo.
prodala bih se za transkripte...:rolleyes: :D
ma nije...:top:
Kako da ih rastavim?
odi na Springera...:cool:
lebowski
30.01.2003., 14:05
Patagonija, svaka čast. :s
Drito Konj
30.01.2003., 14:08
Uf, moram.
Drago mi je da postoje veci papci od mene.
Ben ti si pickica. :D
Grda pickica.
Bivsa cura ti je glupa ko *****.
Uf kak se sad javljam, sad sam kao faca! U, zaakon! :D
;)
lebowski
30.01.2003., 14:11
Reci mu Drito! Koja papčina taj Ben... A ti, jesi se pronašao u nekom postu ili... :B :B
Drito Konj
30.01.2003., 14:16
ne seri leb, papku.
nisam ni znao za spiku s majom iz divas. papcino. inace, ja ju poznam. papku. :D
ja se nisam ni blizu papcio ko ben. ja sam sral tu po ljesu ali nisam cmoljio petri. ben je ultimativni papak, uzor i direktor svih papaka. :D
ben, daj ju odjebi fino. budi pametan, ne treba ti to.
lebowski
30.01.2003., 14:22
Drito Konj kaže:
ja se nisam ni blizu papcio ko ben.
:rolleyes: :B :B :D
ben je ultimativni papak, uzor i direktor svih papaka.
Definitivno. :top:
Ben je papak iz svemira.
tequila
30.01.2003., 14:28
ben ben ben ben
nisi ti papcina sinee ali jos malo fali.
zaljubio si se i sta sad. cura ocigledno nije zaljubljena u tebe i zato je jednostavno pusti na miru. bice bolje za koji mjesec:top:
za sad imas drogu, alkohol i one-night-stands. pa ti biraj.
bla bla bla sve su zene kurve ali to si mogao i sam zakljuciti.
cica mica gotova je prica.
za kraj jedan quote by dmx
.if you love something let it go...if it comes back to you it's yours...if it doesn't...it NEVER was.
Mistifying_me
30.01.2003., 14:32
stvarno ben daj dodji sebi! pa zar ne vidis da je cura skroz naskroz luda i da si i ti na dobrom putu da to postanes? :eek:
mislim, zarucit se s nekim nakon 2 dana i to tek sto je izasla iz duze veze??? :rolleyes: dobro da si je se jos i rijesio, ko zna sta bi ti uradila da ste ostali skupa? zaboravi na nju, i kreni s tom drugom curom, makar samo iz osvete, sta znas u sta to moze prerasti :D
Ko da on čita te vaše komentare..:rolleyes:
Sad još malo i doć će on i reć šta ima nova...:cool:
A ti Konju..kako se uopće možeš uspoređivat s njim..?:eek: ;)
Sandra October
30.01.2003., 15:13
indian kaže:
Ko da on čita te vaše komentare..:rolleyes:
Sad još malo i doć će on i reć šta ima nova...:cool:
A ti Konju..kako se uopće možeš uspoređivat s njim..?:eek: ;)
:s :top: mašala da se netko javi tko je se potrudio i pročitat te postove:D
jestel'vi primjetili da jedini tko pizdi u cijeloj priči ste svi vi koji postate, on se samo svako tolko javi ko novinar CNNa da nas izvijesti koji je novi biser napravio........
jebe se njemu šta ona misli, a kamoli šta vi mislite:D :B
sad će on brzo sa update-om:D
tequila
30.01.2003., 15:19
Sandra October kaže:
jestel'vi primjetili da jedini tko pizdi u cijeloj priči ste svi vi koji postate, on se samo svako tolko javi ko novinar CNNa da nas izvijesti koji je novi biser napravio........
jebe se njemu šta ona misli, a kamoli šta vi mislite:D :B
sad će on brzo sa update-om:D
:D :D :D too late
mobrado5
30.01.2003., 19:17
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!BENE AKO NISI POGLEDAJ @-MAIL ILI PRIVATE MESSAGE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
IMAS BROJ I JAVI SE OBAVEZNO!!!
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!BENE AKO NISI POGLEDAJ @-MAIL ILI PRIVATE MESSAGE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
IMAS BROJ I JAVI SE OBAVEZNO!!!
:confused:
Opa..šta ti nudiš??!
Sad sam se zagrijala..:D
Jel tako...:D
Meni isto postao omiljeni :s..a sve ko neće..:D
indian kaže:
:confused:
Opa..šta ti nudiš??!
Sad sam se zagrijala..:D
:B
nego drito ;) kakva je maja , cujem da je strava girl :D
Drito Konj
30.01.2003., 21:54
blah...nikaj....
leb je papak
ja sam ko klinac bio zaljubljen u malu iz male kuce u preriji
...nisam pisao pisma...
mobrado5
30.01.2003., 22:15
ljudi moji...lijepo se smijat tuđim problemima...ali lijepo je da se iz svega pa i iz ovakvih, nazovimo ih trauma, može sve okrenut i na šalu...jer to je jedino što ne ubija...
Ne nudim ništa, pod ništa podrazumjevam se što ste pomislili, nego čovjeku nudim pomoć zato što to isto recimo još i prolazim...u biti je definitivno zbogom bilo pred 3 dana, a par sat nakon što saznah "nešto" što me totalno potrgalo, preokrene mi se kliker i svatih da sam dobio a ne izgubio...RECIMO DA SU NAM PRIČE, TJ. GORKA ISKUSTVA 99% IDENTIČNA...npr.moja se ne zaručuje i još par sitnica...moja vrlo vjerovatni osto sere da ima nekog...ali kako bilo da bilo ONA ZA MENE VIŠE NE POSTOJI!!!
Pa stoga Ben javi se i poslušaj što ti "mudrac" od 18 god ima za kazat! jer ipak ljubav ne bira godine...tako da...Uglavnom moji savjeti mu vrlo vrlo vjerovatno mogu sve to barem smanjit da može dalje, malo neka pecka ali će moć nastavit najnormalnije život...ali vjerujem da ako me sasluša, da će ga proć sve za 1 jebeni sat! Vjerujte ljudi...bilo mi je ne koma ne bed nego nema riječi za opisati tako nešto...no onda koliko je svega toga bedirajučeg bilo...sada toga isto toliko ni nema! JA svojoj "dragoj" želim puno sreće, neka bila najsretnija, ali neka mene zaboravi za sve vijeke vjekova! AMEN!
mobrado5
30.01.2003., 22:17
p.s. još mjesec dana pa ću 19! ha ha ha ha ha ha
[QUOTE][i]mobrado5 ja sam mislila da su ovakve priče šala
:rolleyes: , nekako ljudi primijete da im se partner ohladio pa se i oni nekako skuliraju na vrijeme. ali modrobradi ja vidim da si ti faca i snažan tip i da ćeš se izvuć, osjeća se snaga iz tvojih riječi :top:
Ma jak sam i ja, ne da mi se zamarati vas. Imao sam post neki na ljesu, zapravo u kratko malo sam se sredio, danas sam dobio od sefice jezikove corbe. Da, zapravo, ukratko, ona je imala vec jednu avanturicu oko Bozica, to sam joj oprostio, i sada sa ovim je kao ozbiljno i vec mi kaze da se ne zacudim ako za mjesec dana dobijem pozivnice za svatove.
mobrado5
30.01.2003., 22:57
ela hvala ti na onom što si napisala...ali gle:
BIO SAM CMIZDRAVA BUDALETINA, JOŠ ME I SAD UHVATE BEDOVI, ONO KAO DA MI NEŠTO PRIMI SRCE I PAMET I VUĆE U PROPAST! UGLAVNOM, BIO SAM SLAB I JADAN DA JADNIJI NISAM MOGAO BIT!!! ALI KAO ŠTO REKOH JEDNOSTAVNO ME LUPILO PO GLAVI I SVE JE U SEKUNDU PROŠLO! STAO SAM NA NOGE KAO NIKAD I ZA NIŠTA DO SAD! JEBENIH MJESEC DANA SAM TRČAO ZA NJOM, SLAO SLATKE I OHRABRUJUČE PORUKE! NI SEKUNDA NIJE PROŠLA DA JA NA SVOJU LINU NISAM POMISLIO! ALI OD TOG TRENA KAD NAKON OPET MOJE SLATKE PORUKE ONA MENI POŠALJE : IPAK TE NAJVJEROVATNIJE MORAM POVRIJEDIT! MARTIN IMAM DRUGOG VEC MJESEC DANA...! DA, TO JE MENI POSLALA MOJA DRAGA NAKON GODINE I POL! RADILA JE BUDALETINU OD MENE JEBENIH MJESEC DANA! KAD PROČITAH TU PORUKU...MOŽETE SAMO NAGAĐAT KAKO MI JE BILO...N I K A D NIKOME SE TO NE DOGODILO...I TO JOŠ SAM BIO NA FAXU...JA SAM IZ UČIONE IZLETIO I SUZE SU SAME TEKLE...ALI NAKON PAR SATI NAKON ŠTO SAM SE SMIRIO...TAD JE "DOŠAO" U BITI TAJ TRENUTAK...P A Z I T E ...NAKON TAKVOG NEČEG, NAKON RAZOČARENJA U NEKOG KOGA STE VOLJELI VIŠE NEGO SEBE I SVE OKO SEBE, NAKON ŠTO VAM SE SVIJET U TRENU SRUŠIO (jer u tih mjesec dana mi smo bili par puta skupa i ljubili se i grlili i smijali i govorila mi je da me voli, itd.), NAKON ŠTO MJESEC DANA MISLITE DA IMA NADE, DA JE SAMO KRIZA...MENI SE SVE IZ VEEEELIKOG "MINUSA" PREOKRENULO U "PLUS"...gledajte to je samo ovaku ugrubo...prica je toliko komplicirana da bi mogao iznajmit veliku dvoranu doma sportova i sigurno je popunit i pričat 2 dana bez pauze...jebo me pas ako ja ne mogu napisat bestseller o mojoj i njenoj ljubavi...od upoznavanja koje nije viđeno u najvećim romantičnim filmovima, do puno možda i previše lijepih trenutaka, gorkih svađa, lijepih mirenja, dobrog sexa...do tog "sudbonosnig trena"...i tako dalje!
Mikilegendo!care!
30.01.2003., 22:58
A da ti ipak skocis kroz prozor? :)
Drito Konj
30.01.2003., 23:49
ajd napisi tu svemirsku pricu, mi tu volimo svemirske price i prevelike ljubavi koje onda redovito zavrsavaju ovisnoscu sjebane strane o imf-u :D
Sentimental
31.01.2003., 00:47
Jebote... gori egocentrik nego ja... :rolleyes:
Toliko da mi se sav egoizam i egocentrizam zgadi na prvi potez...
:bljak: :bljak: :bljak:
Ljudi moji ovo me tjera na obećanje da neću više nikad, nikad više vas zamarati sa svojim problemima... časna pionirska... :eek:
Vidim kakve monstruozne posljedice ostavlja...
A ja mislio da sam ja pacijent i da ja provociram... :confused:
Ovo je topic spoznaje... :D
Neću više, obećajem!!!
Časna sestra!!!
Ispravljam nekog... mobrado & ben su prava krpa i zakrpa... :D
freelancer
31.01.2003., 01:06
Nije! :o :(
poison_girl
31.01.2003., 12:02
mobrado5 kaže:
ela hvala ti na onom što si napisala...ali gle:
BIO SAM CMIZDRAVA BUDALETINA, JOŠ ME I SAD UHVATE BEDOVI, ONO KAO DA MI NEŠTO PRIMI SRCE I PAMET I VUĆE U PROPAST! UGLAVNOM, BIO SAM SLAB I JADAN DA JADNIJI NISAM MOGAO BIT!!! ALI KAO ŠTO REKOH JEDNOSTAVNO ME LUPILO PO GLAVI I SVE JE U SEKUNDU PROŠLO! STAO SAM NA NOGE KAO NIKAD I ZA NIŠTA DO SAD! JEBENIH MJESEC DANA SAM TRČAO ZA NJOM, SLAO SLATKE I OHRABRUJUČE PORUKE! NI SEKUNDA NIJE PROŠLA DA JA NA SVOJU LINU NISAM POMISLIO! ALI OD TOG TRENA KAD NAKON OPET MOJE SLATKE PORUKE ONA MENI POŠALJE : IPAK TE NAJVJEROVATNIJE MORAM POVRIJEDIT! MARTIN IMAM DRUGOG VEC MJESEC DANA...! DA, TO JE MENI POSLALA MOJA DRAGA NAKON GODINE I POL! RADILA JE BUDALETINU OD MENE JEBENIH MJESEC DANA! KAD PROČITAH TU PORUKU...MOŽETE SAMO NAGAĐAT KAKO MI JE BILO...N I K A D NIKOME SE TO NE DOGODILO...I TO JOŠ SAM BIO NA FAXU...JA SAM IZ UČIONE IZLETIO I SUZE SU SAME TEKLE...ALI NAKON PAR SATI NAKON ŠTO SAM SE SMIRIO...TAD JE "DOŠAO" U BITI TAJ TRENUTAK...P A Z I T E ...NAKON TAKVOG NEČEG, NAKON RAZOČARENJA U NEKOG KOGA STE VOLJEPREOan da se zavoli,ali samo trenutak moze razoriti ono sto je trenutak uspio stvoriti!!!KRENULO U "PLUS"...gledajte to je samo ovaku ugrubo...prica je toliko komplicirana da bi mogao iznajmit veliku dvoranu doma sportova i sigurno je popunit i pričat 2 dana bez pauze...jebo me pas ako ja ne mogu napisat bestseller o mojoj i njenoj ljubavi...od upoznavanja koje nije viđeno u najvećim romantičnim filmovima, do puno možda i previše lijepih trenutaka, gorkih svađa, lijepih mirenja, dobrog sexa...do tog "sudbonosnig trena"...i tako dalje!
uh:s
zbog ovih jadnih pričica volim ovaj forum
mislim, ovakve priče stvarno mogu utješit čovjeka kad "misli" da je u krizi
Prvo mi se dok sam citala cinilo kao neki svakidasnji problem, prekid veze, problemi, ali sada se vec pitam jel Ben sve nas zeza ili istinu pise? Pa koji persin vise plazi za tom zenskom? Lijepo mu je rekla da ga nece, a onda on brise s posla !!!! da bi onda s njom pricao 12 !!!! sati o njezinoj novoj vezi!!!!????
Ako je to istina skuliraj se, budi ponosni musko, vise ne zovi, nije te htjela, kraj price, sada ti neces vise nju.
Malo dostojanstva u daljnjem zivotu ne bi skodilo, jednom prevaren uvijek prevaren.
Sto imas raditi vise s curom koja te prevarila? Kako joj mozes ikada vise vjerovati?
Podgrijavana jela su uvijek losija od svjeze skuhanih. Pamet u glavu i u potragu za zenom svoga zivota.:cool:
Mistifying_me
31.01.2003., 13:25
ankada slazem se s tobom!
daj covjece dodji vise sebi, koji ti je ......?
kad ces shvatiti da je cura glupa i da si sretan sto vise nisi s njom??? a ti jos uvijek plazis i patis za njom :mad: cccc
zar je ovo moguce? ili nas zezas a ako je tako cuvaj se... ;) :D
lebowski
31.01.2003., 13:32
STAO SAM NA NOGE KAO NIKAD I ZA NIŠTA DO SAD!
Digo si se, veliš, na zadnje noge... :B :B
Hvalim, hvalim :s
jednom su mi rekli ili negdje sam procitao da nas muskarcica ima manje................naci ces ti vec onu pravu, a ovu zaboravi, slusaj mene, kad ti prodje i kad nadjes onu pravu ovaj ce ti se problem ciniti samo jedna nebitna glupost!
Da je bila prava ne bi te napustila, tocno? ;)
Samo malo da nesto utvrdimo, ovaj problem je istinit, to mi se događa trenutno u zivotu. Bed mi je kad netko napise da se zezam, a ja ne mogu spavati ni jesti od boli. Malo sam se sredio, ne zivkam je i ne pisem joj. Sve mi je to sumnjivo kod nje. Osjecam da jedan dio mene zeli natrag nju, a drugom dijelu se gadi ona i ne zeli je blizu sebe. Lazljivica jedna, vise od dvije godine smo u vezi i ona nakon dva dana sa drugim zeli se vec zaruciti sa njim. Citam ja postove svaki dan, nego stvar je u tome sto na poslu se ne mogu logirati jer nemam svoje racunalo, a ne zelim da netko drugi pise pod mojim nickom.
Patagonija
01.02.2003., 04:41
There is such thing as log out you know...:rolleyes:
ali enivejz, ben, sretno ti bilo, kako god bilo, jer si jedan od najvećih luđaka na koje sam u životu naletila, a to poštujem..., pijana sam previše i glava me boli od duvanja noćas, al' svira mi tu nešto bolesno i spavat ću u stolcu, pa stoga i stomu, sve pet, budi papak, budi prljav, crkni od sifilisa, al' budi svoj, reče neko, ubi me ak' znam ko... :cool:
Samo malo, ja sam ovdje postavio ovaj post jer sam ocajnicki trebao pomoc, neciji savjet, i sl. Dovoljno mi je tesko sto sam izgubio voljenu osobu, znam i ja sam da sam pogrijesio na nekim stvarima, no zar sam zalsuzio vrijedjanje?
Danas cjeli dan slusam neke tuzne pjesme i mislim na nju, malo mi je lakse (ne mislim na nju neprekidno), uskoro idem na neki rodjendan, nadam se da cu se malo razveseliti. Osjecam da ce mi se vratiti ona nakon nekog vremena, jako cvrsto to osjecam. Znam da je to plod moje maste, no definitivno nikada ne bi prisato na vezu sa njom.
poison_girl
01.02.2003., 22:45
Ben -- kaže:
, no zar sam zalsuzio vrijedjanje?
ne bene, nisi zaslužio vrijeđanje.
stvar je u tome........
joj, ma bolje je da prešutim
:s
Sentimental
01.02.2003., 23:14
Osjecam da ce mi se vratiti ona nakon nekog vremena, jako cvrsto to osjecam.
Jesi cuo za ono sto zovu ispiranje mozga?! :rolleyes:
Ja nisam presutio...
:flop:
Mistifying_me
03.02.2003., 07:43
poison_girl kaže:
ne bene, nisi zaslužio vrijeđanje.
stvar je u tome........
joj, ma bolje je da prešutim
:s
a zasto da presutis? nemoj tako daj fino objasni covjeku :rolleyes:
ljudi malo suosjecanja ne bi skodilo iako mnogi misle da se ponasa jadno i sl. sigurna sam da 99% forumasha zna kako se ben sad osjeca.ok ne kazem da su svi bili u istoj situaciji ali malo je tih sretnika koje nikad nije ostavila voljena osoba i koji nisu bili u ovakvoj depri u kakvoj je ben sada. nema potrebe da mu i mi jos sada samo pogorsavamo situaciju, ne?
ben sretno i drzim ti fige da prebrodis sve ovo :) :top:
Ako sam bila gruba, ispricavam se, ali stojim iza toga da joj se vise ne javljas.
Ne zovi, ne trazi je, ako ona zove, stisni zube, nemas vremena, nije te vrijedna.
Vrijeme lijeci sve, svako zlo za neko dobro, bolje da ste sad prekinuli, nego ozenili se , izrodili klince, pa se rastajali...
Nije islo, nisi ni prvi niti zadnji, budi jak, stisni zube, iza kise dolazi sunce...
PS. U ovo oblacno zimsko vrijeme, nikako ne slusati sentise, nego vesele pjesmuljke tipa Vlak od Nine i Emilije,
samo brze i divlje ritmove, to ce te smiriti, sentise ostavi za fazu kada se opet zaljubis.
Drugi savjet, ako si pri lovi kupi neki kompic, prikljuci se na Internet i do mile volje mozes ovdje uzivati u lijepim savjetima, humoru, svadji, ...:D :D
Drito Konj
03.02.2003., 12:49
nego vesele pjesmuljke tipa Vlak od Nine i Emilije,
samo brze i divlje ritmove, to ce te smiriti, sentise ostavi za fazu kada se opet zaljubis.
ubi se
povedi bena
:D
Cuj ti jedan drito, nisam rekla da treba biti kvalitetno, vec brzo i sasavo...Ipak sam bila humanija, nisam recimo napisala Daniela, Magazin...
A ja se bormes nem ubijala radi Bena , niti jedan toga nije vrijedan, da se razmeme...:D
Drito Konj
04.02.2003., 11:02
ma al nemre te valjda to razveselit kad si u kurcu, meni bi to gurnulo dublje u ponor beznada....onak, ostavi me komad, sav sam u kurcu i ne vjerujem da mi svira jebena emilija kokic pored glave. ubim odma.
vesna zmijanac, mitar miric, milos bojanic i saban saulic su doduse provjerena treapija. nakon tog nemres gledat od suza smijosnica. ;) :D
umjesto da cmizdrite slijedeći put se potrudite napraviti dječurliju na vrijeme. :D
Danas na poslu negdje oko deset sati dobijem ja njezinu poruku tipa, ovdje sam dodji cekam to i to. I nista ne obazirem se ja kad zvoni mobitel ona me trazi da dodjem, i ja (da ne kazem tko) dodjem kod nje. Pricali smo full dugo, nekih 3-4 sata, vrijeme je prolazilo brzo. Pricala mi je price o njima i kako joj se neki tiovi upucavaju, ja sam njoj isto pricao pricu kako imam curu i td. Sada meni nije jasno, zasto mi je pisala i kasnije zvala me ako ima decka, recimo sto bi bilo da nas je netko vidio i rekao njemu. I jos jednu glupost sam napravio, (za ovo me mozete popljuvati, znam), ona je isla jos nesto obaviti u grad i pozvala mene da idem sa njom i ja frajer opet sa posla otisao,aaaa. Pricao sam joj kako sam imao u planu zaruciti se sa njom za Valentinovo, rekla mi je da lazem, mislim dobro da se nije dogodilo to prije, sada vidim kakva je osoba, da me ne voli. Ne znam, kada sam bio sa njom osjetio sam nesto, nesto poput onog kada sam je prvi puta upoznao, osjetio sam da me jos voli.
Imam jednu prijateljicu u susjedstvu koja zna skoro sve o meni (o vezi), pricali smo jucer jako dugo o tome, razjasnila mi je neke stvari, ponavljam jos jednom, definitivno sam odlucio da sa tom bivsom nikada necu nista vise imati (mislim vise od prijateljstva prosjecnog). Hvala vam svima na potpori, i vi ste mi svi puno pomogli.:)
Zasto nema smajlija koji lupa glavom u zid???:rolleyes:
Bene, reci ti meni jel ti to radis u SDK? Kad mozes tako odlazit s posla?
Kako je krenulo najbolje je da ostanete zauvijek bas u ovakvoj vezi. Ti nadji curu, ona decka, kada vam zagusti jadajte se, bjezite s posla, ...:D
P.S. Drito Konju, kad smo vec kod narodnjaka mene bi vise ganuo Dusko Kulis.
A ovi nabrojani bas i ne, jos je falila i turbo Ceca, pa da Ben otkvaci.;) :cool:
LeslieGore
10.02.2003., 14:10
freelancer kaže:
Nije! :o :(
Ma ko kaze!
Borac! ;)
:D :D znas da zena na svijetu ima vise cim bolje da ima i pedera!!! naci ces neku sigurno!!! :K
fcbayern
13.03.2003., 22:53
Ma mani se te glupače nije te vrijedna. Jebena sponzoruša.
ne želiš si oduzeti život jer ne bi imao muda. Objesit se ili upucat svaka budala. Tamo negdje u Aziji ili ne znam negdje ljudi kad se žele ubiti gladuju po 3 mjeseca i onaj koji umre se stvarno želi ubit a ovo što ti pričaš su budalaštine. Predlažem ti nađi si novu žensku i zaboli te ili mijenjaj sponzoruše pa možda ona bude ljubomorna i ako nešto pokušaj odjebi ju.
Prijavio sam se, da ti napišem par utješnih riječi. Ekipa ti većinom dobro govori, odjebi tu žensku, nije vrijedna zraka koji diše. Znam da ti to, u ovoj situaciji, puno ne znači, ali je tako. Been there, done that. Trokuti su općenito zajebana stvar, to ćeš i sam vidjeti, malo kasnije :) pa ćeš ih se znati čuvati (to ti je poduka). Koliko vidim, nakon dugogodišnjne veze, ona je počela kontat kako zaslužuje više, bolje, zaboravljajući kako je traženje osobe, koja joj štima, općenito zajebana stvar. Mislim da joj je taj tip, ako uopće postoji, bio prvi koji je naletio i pokazao interes, pa ga koristi da bi se oslobodila tebe (nema baš puno u glavi, jel' da?) Nemoj ju zvati, ići kod nje i sl. jer joj to samo podiže ego u nebesa, a ti se, s druge strane, samo nepotrebno patiš, misleći da ti to pomaže. Alkohol ti je sada opasan, uz njega samo dobivaš čudne ideje. Kloni se mjesta gdje ona izlazi. Ako si iole agresivan, no good. Pa čak iako nađeš komada, nemoj joj to dati do znanja, nego se uz nju lječi (to ti luda kuća). Suicid: NIKAKO! Bottom line: prekini SVE veze s njom i pusti nju nek se pati, razmišljajući šta ti radiš, bolje ćeš se osjećati i probaj naći nekakvu zanimaciju, pa joj se u potpunosti posveti, bar dok ne prođe krizno razdoblje. hope this helps :)
vBulletin® v3.8.4, Copyright ©2000-2013, Jelsoft Enterprises Ltd.