View Full Version : Party na plazi
Tuco-il brutto
24.02.2004., 09:43
Traži se!!!
Pozdrav iz mađarske metropole!
Traži se za organizaciju partyja na ljeto.
Detalji o pjescanim plazama u Hrvata se moze naci ovdje (http://www.forum.hr/showthread.php?threadid=15988) :W
koji ti je preporucio Indi, ne znam kako se zove ali - naci ces. Kod Lumbarde na Korculi. duuuga pjescana plaza, sa duuugim plicakom (tako do pojasa), a ima i neki kao kafic pod slamnatim krovom. Dovoljno je daleko od Lumbarde da party ne smeta mjestanima, a opet dovoljno blizu mjestu. Prilaz je OK, valjda nisu nista izgradili (u blizini su vinogradi i, mislim, bivsa vojna baza).
Jedini bed je da se plaza nije cistila, a kako je okrenuta prema otvorenom moru dosta je nanesenog smeca.
Godinama nisam bio pa ces se morati raspitati o stanju.
Inace meni najmrak pjescana plaza je na Lopudu (spomenuta na tom indijevom topicu).
:)
RobiKa kaže:
koji ti je preporucio Indi, ne znam kako se zove ali - naci ces. Kod Lumbarde na Korculi. duuuga pjescana plaza, sa duuugim plicakom (tako do pojasa), a ima i neki kao kafic pod slamnatim krovom. Dovoljno je daleko od Lumbarde da party ne smeta mjestanima, a opet dovoljno blizu mjestu. Prilaz je OK, valjda nisu nista izgradili (u blizini su vinogradi i, mislim, bivsa vojna baza).
Jedini bed je da se plaza nije cistila, a kako je okrenuta prema otvorenom moru dosta je nanesenog smeca.
Godinama nisam bio pa ces se morati raspitati o stanju.
Inace meni najmrak pjescana plaza je na Lopudu (spomenuta na tom indijevom topicu).
:)
je dobra ti je ta na lumbardi. ima i sdruge strane manja mislim da ju lokalci zovu przina. inace taj lokalitet je jedan od rijetkih gdje se proizvodi izvrsno bijelo vino Grk.
Tuco-il brutto
24.02.2004., 11:48
OK nisam znao da ima tako puno dobrih pješćanih plaža.
Moja divna domovina!!!
Kako iznajmiti plažu? Koga da pitam?Lokalne vlasti?
Zar nije obalni pojas slobodan za sve?
U biti samo treba prijaviti u policiju da će bit party:confused:
Da za Party moras obavezno javit policiji. I nemojte zaboravit detaljno pocistit smece poslje!
Plažu? Za tulum?
Znam jednu gdje je bio tulum :mad:
Zapravo dvije :mad: :mad:
I zato :no:
Tuco-il brutto
25.02.2004., 08:47
U čemu je problem:confused:
sailor kaže:
Plažu? Za tulum?
Znam jednu gdje je bio tulum :mad:
Zapravo dvije :mad: :mad:
I zato :no:
Vidis ona kod Lumbarde je na prilicno pustom mjestu, a opet lako dostupna. Cini mi se pogodna za Party.
I da cijeli taj dio sve do (neukljucujuci samu puntu) najistocnije punte Korcule je zapravo veliki pjescani sprud. Zato je Grk otamo najbolji. Zapravo je to 'the Grk lokalitet'.
Tuco-il brutto
26.02.2004., 10:13
Uz policiju da li još netko mora dati dozvolu za organizaciju partyja?
Očekujem da će doći oko 300-400 ljudi.
Mislim da bi svima bili u interesu. Lokalni bi zaradili masno na smještaju, hrani, piću...
Da li sve te dozvole (ako ih treba izvaditi) treba i platiti?
Tuco-il brutto
29.02.2004., 16:00
Da li netko ima iskustva sa sličnim projektima?
Tuco-il brutto kaže:
U čemu je problem:confused:
U smeću :mad:
Tuco-il brutto
01.03.2004., 09:48
sailor kaže:
U smeću :mad:
Glupost. Ljudi vani rade party-e na otvorenom, u parkovima, u gradskim šumama. Vole otvorene prostore, čist zrak, krasnu prirodu i glazbu. Naravno da bude i smeća, ali to se počisti. Postave se higijenski prijenosni wc-i. Svagdje može, ali u inaće djevičanski čistoj domovini-e tu ne može.
Bio sam na ogromnim feativalima gdje bude po 30 000 ljudi po danu. Svako jutro sve je čisto i spremno za idući dan jer je stotine higijeničara od rane zore pokupilo svo smeće.
To je nužno jer su takva pravila ponašanja, a i zakoni.
vBulletin® v3.8.4, Copyright ©2000-2013, Jelsoft Enterprises Ltd.