View Full Version : Debele, punije, bucke, guzate, sisate...
rockyxxx
25.07.2008., 17:18
Da, i na kraju završi ovako: http://www.mojvideo.com/video-balkanski-sado-mazo/dc68ccaf27d9effeb938
:D
A u tri mile pičke strinine...
ponekad mi se čini da sam kao ovaj, bar se osjećam tako:brukica::brukica::brukica::brukica::brukica:
edi_bosanceros
25.07.2008., 17:24
Hej haj forumasi... Ajd da se i ja prikljucim brbljanju... :)
Enivej, svi frendovi misle da nisam normalan jer me uzasno privlace punije cure. Isprva sam se klosario po "mainstreamu" i trco za zgoljavim afingerima; al kad sam slucajno zabrijo s jednom
"vecom" curom - pa od onda nebi vise ove "manekenke" tako
stapom. Ima tu istomisljenika? Pa ne kuzim te cure koje su
iskompleksirane jer im je npr. guzica velika. Pa kome treba "manje" ak mozes dobit "vece"?!. Valjda ja nisam normalan... Doduse ne palim se na one kaj se samo "razliju" po krevetu. Bitna je zenska figura al sto vise naglasena...
Kad vidim golemo dupe i sise - ja poludim:). Ma brijem da puuuno
frajera ovak misli - al im je bed furat "debelu" curu po gradu pod
rukom. Ah, budale:) Nista sladje nema od velke mekane guze,
toplih grudi sta ti u ruke ne stanu, i mekane okrugle bushice na
kojoj mozes zaspat:) Ahhhhh:) Ima koja putena forumasica da se
slaze s menom? Ili neki istomisljenik?:))) Hm, doduse, mozda
nekaj s tim ima i cinjenica da ni sam nisam pretjerano "vitak" :D
:D :D
sex je kao voznja....voznja u manjem autu je neudobna....preferiram veca auta sa dobrim spojlerima:)))))
Lady_dawn
25.07.2008., 17:59
Kad god se otvori ovakva tema onda svi vrijedjaju debele i mrsave,a cemu to?
Anoreksicni i pretjerano debeli ljudi su bolesni ( psihicki i fizicki ) i mislim da to nikome nije lijepo ali ne treba ih vrijedjat jer ponavljam,bolesni su!To treba ljecit!
A sto se ostalih tice o ukusima se ne raspravlja...
Aurora21
26.07.2008., 15:36
Kad god se otvori ovakva tema onda svi vrijedjaju debele i mrsave,a cemu to?
Anoreksicni i pretjerano debeli ljudi su bolesni ( psihicki i fizicki ) i mislim da to nikome nije lijepo ali ne treba ih vrijedjat jer ponavljam,bolesni su!To treba ljecit!
A sto se ostalih tice o ukusima se ne raspravlja...
Da i oni koji vole puuuuuuuuuuno papati su bolesni :mig:
morski vuk
26.09.2008., 03:45
Ma maloda ljulja,da ima sise i guze da nije kostur.Osobno na curu 180 visine težina oko 70 kg a 170 -:)60 kg,to nisu salaste ni kosturi nego elegantno popunjene za svaki užitak
supher mali
26.09.2008., 10:19
ma debele su postale napuhane štikle, mrzovljni ego. isto i one pre visoke...
ma Krave treba ih spustit na zemlju
i pocet im naplacivat 20 posto vise za sjedenje i lezanje u bilo kojoj usluzi
Lovranka
26.09.2008., 10:53
Apsolurno razumjem tvoj zanos buckama!Mene čudi kako se neki dečki mogu napalit na cure bez sisa,košćatim dupeto, mršavim lošim nogama.Dobro, nije ne pričamo o ekstremnoj debljini al svakako taman popunjene cure su puno sexipilnije od mršavica.Barem imaju zdrav pogled na život, hranu i sex.Putenije su i imaš ih barem za što uhvatiti!
Ma maloda ljulja,da ima sise i guze da nije kostur.Osobno na curu 180 visine težina oko 70 kg a 170 -:)60 kg,to nisu salaste ni kosturi nego elegantno popunjene za svaki užitak
Upravo tako. Iako nekim curama zbog lica i oblika glave bolje stoje koja kila viska ili manjka, nekako sam skuzio da je najbolje ako ima BMI izmedju 19.5 i 23. Mislim da se svaka cura tu moze utrpati. To je na visinu 165 (opet my favourite) negdje izmedju 55 i 63 kile.
Apsolurno razumjem tvoj zanos buckama!Mene čudi kako se neki dečki mogu napalit na cure bez sisa,košćatim dupeto, mršavim lošim nogama.Dobro, nije ne pričamo o ekstremnoj debljini al svakako taman popunjene cure su puno sexipilnije od mršavica.Barem imaju zdrav pogled na život, hranu i sex.Putenije su i imaš ih barem za što uhvatiti!
Nisu sve cure mrsave zbog toga sto se izgladnjuju. Moja frendica jede vise od mene, u mitnici kad idemo pojede 2 porcije cevapa :), a visoka je 170 i ima 59 kila. Jednostavno cudan metabolizam.
Lovranka
26.09.2008., 11:06
Nisu sve cure mrsave zbog toga sto se izgladnjuju. Moja frendica jede vise od mene, u mitnici kad idemo pojede 2 porcije cevapa :), a visoka je 170 i ima 59 kila. Jednostavno cudan metabolizam.
Takva je jedna.A di je more ostalih...pa odi malo van pa pogledaj kako se muškarci lome kad vide neku puniju curu s večim sisama.Takva im sve pokupi!:rofl:Te veče sise nisu sigurno nastale od kave za doručak, cigarete za ručak i porcije čevapa za večeru!:kava:
logan27
26.09.2008., 11:47
Istina je da su svijet zadnjih godina prepravili razni gay stilisti koji nameću svoje standarde ženama. Današnje žene, pod utjecajem istih, u osnovi potiskuju sve žensko na sebi.(sekundarne spolne oznake odnosno guze, grudi,trbuh)S druge strane priče je industrija dijetetskih proizvoda jer je profitabilnije prodati prvo hranu pa zatim proizvode za mršavljenje, koji su zapravo skuplji od kvalitetne hrane. Što se tiče rasprave koliko pozamašno?, to spada u domenu ukusa, o čemu se ipak ne raspravlja.
a što se može reć za osobu na kojoj je sve ok samo je dupe ko trokrilni ormar
jel to privlačno?
ha? ha?
hehehe xD... ma znam odgovor! :umišljenko:
Grindlock
26.09.2008., 11:58
Ma nije to niš' čudno, bulimija je dosta česta pojava.
znash kaj je bulimija?
kad se naždereš i povraćaš.
ima ljudi koji mogu puno pojest.. ono
Morticia Addams
26.09.2008., 12:04
:confused:
Aha, dakle svaka mršavica povraća ili je anoreksična, jel'?
Eee, vi debeli, što sve nećete smislit' kao opravdanje za svoje žderanje. :flop:
violently_happy
26.09.2008., 12:06
aha..daklem, ja imam 168 i 56 kila.
Jedem normalno, nekad se čak i pretrpam.Obožavam junk food, i sve što je nezdravo...:klopa::rofl:
Bulimija?Give me a break.:rolleyes:
Grindlock
26.09.2008., 12:06
znash kaj je bulimija?
kad se naždereš i povraćaš.
ima ljudi koji mogu puno pojest.. ono
What's your point? Samo insinuiram da ta cura koja se naždere tako preko svake mjere vjerojatno za par sati ode u wc i izriga se. Ne znam gdje je greška. Ps. Bila je samo glupa šala, ne moraš odmah skakat...
Grindlock
26.09.2008., 12:11
:confused:
Aha, dakle svaka mršavica povraća ili je anoreksična, jel'?
Eee, vi debeli, što sve nećete smislit' kao opravdanje za svoje žderanje. :flop:
Što ste tako osjetljivi majko mila... Ženska je rekla da ima masu mršavu prijateljicu koja konzumira ogromne količine hrane. Nisam rekao da sve mršave cure imaju bulimiju il' anoreksiju, to si ti rekla. A ja imam 70 kg na 175cma tako da ne, nisam debel...
Morticia Addams
26.09.2008., 12:11
What's your point? Samo insinuiram da ta cura koja se naždere tako preko svake mjere vjerojatno za par sati ode u wc i izriga se. Ne znam gdje je greška. Ps. Bila je samo glupa šala, ne moraš odmah skakat...
A dvije porcije čevapa su PREKO SVAKE MJERE? :ne zna:
Pa o tome se i radi, zašto tako nešto inisinuirati ako uopće ne poznaješ ženu?
Grindlock
26.09.2008., 12:17
A dvije porcije čevapa su PREKO SVAKE MJERE? :ne zna:
Pa o tome se i radi, zašto tako nešto inisinuirati ako uopće ne poznaješ ženu?
Ti mene isto uopće ne poznaš a kažeš da sam debel. "70kg je DEBELO? :ne zna:"
Tamo gdje sam ja jeo čevape, dvije porcije ne mogu pojest a imam velik apetit... Ne znam, valjda je nesporazum nastao u različitom poimanju porcije čevapa :)
a ono si znal da kad netko naglo jede zapravo se ne deblja nešto
hrana brzo prođe kroz organizam
vjerojatnije je da će cura otić na wc kakit nego povraćat
ovi debeli amerikanci možda ne bi bili onoliko debeli da jedu hamburgere i puno trče, hodaju, ovo ono
ali viš kod njih je problem. i think. da oni sednu pred tv. i nastave klopat. i to onako sporo... dugosatno klopanje
užas.. to te pokopa
ovi debeli amerikanci možda ne bi bili onoliko debeli da jedu hamburgere i puno trče, hodaju, ovo ono
ali viš kod njih je problem. i think. da oni sednu pred tv. i nastave klopat. i to onako sporo... dugosatno klopanje
užas.. to te pokopa
ne možeš ti imat normalan metabolizam nikako ako jedeš hamburgere i junk food, pa makar nakon toga trčiš 3 sata po prirodi.
Morticia Addams
26.09.2008., 12:19
Tamo gdje sam ja jeo čevape, dvije porcije ne mogu pojest a imam velik apetit... Ne znam, valjda je nesporazum nastao u različitom poimanju porcije čevapa :)
Ja sam ti rekla da si debeo zato što si ti insinuirao za ženu koju uopće ne poznaješ da je bulimičarka.
Nadalje, to što ti ne možeš pojesti dvije porcije čevapa ne znači da ne može nitko. Ja isto ne mogu, al' recimo moja sestra koja je izrazita mršavica cijeli život to pojede bez beda i NE POVRAĆA nakon toga. :ne zna:
Morticia Addams
26.09.2008., 12:20
ne možeš ti imat normalan metabolizam nikako ako jedeš hamburgere i junk food, pa makar nakon toga trčiš 3 sata po prirodi.
To je istina. Onaj tko to jede non-stop jednostavno ne može imat' zdrav organizam.
slažem se ofkors.. al recimo ja, običan smrtnik a ne amerikanac xD :lol:
pojedem hamburger tu i tam
neće mi bit ništa
a ovi amerikanosi.. bili bi bar trunku mršaviji da se nešto kreću.. iako im je metabolizam bez obzira na sve uništen
pa odi malo van pa pogledaj kako se muškarci lome kad vide neku puniju curu s večim sisama.Takva im sve pokupi!:rofl:Te veče sise nisu sigurno nastale od kave za doručak, cigarete za ručak i porcije čevapa za večeru!:kava:
Da, pokupi ih za kadikoji titfuck:rofl:
A velike sise nisu uvjetovane žderanjem nego GENIMA. Pogledaj koliko ima debelih žena sa trbušinama i nekim vrećicama sala naslonjenim na te trbuhe:visi:
Zbunjevita :)
26.09.2008., 12:27
Da i oni koji vole puuuuuuuuuuno papati su bolesni :mig:
Ponekd jelo zbilja nema veze sa debljinom odnosno mršavošću...Znam puno takvih cura koje jedu ajme majko (da ja tako žderem bila bih k'o bomba :rofl:), a vitke su i bez celulita..Ima puno toga u kretanju i brzom metabolizmu...Imam frendicu koja zna kad odemo na ručak pojest 2 (:eek:) pizze k'o od šale, a sitna je i tanka, ali ona (oprostite na izrazu) sere 3 put na dan pa takvu prehranu njen organizm ni ne osjeti...:rofl:
To je istina. Onaj tko to jede non-stop jednostavno ne može imat' zdrav organizam.
slažem se ofkors.. al recimo ja, običan smrtnik a ne amerikanac xD :lol:
pojedem hamburger tu i tam
neće mi bit ništa
a ovi amerikanosi.. bili bi bar trunku mršaviji da se nešto kreću.. iako im je metabolizam bez obzira na sve uništen
E da. Ma i da je samo problem u tim hamburegirima. Al oni piju i colu stalno. A litra kole ima 46 čajnih žličica šećera. Pa sad pogledaj koliko sranja uneseš u sebe. A da ne govorim o kancerogenosti.
I ne može me niko uvjerit da ne jede ništa a da je debel. Takvi slučajevi su rijetki i to je bolest. Kad bi samo zapisali na papir sve šta stavite usta tokom dana, vidili bi da to nije baš ništa.
ima moja teta.. problema sa štitnjačom
ne jede skoro ništa.. ako pecivo i šalicu kave na dan
a punija je
ne razumijem zašto je organizam takav
kak stvoriš dodatne stanice ak ne unosiš one količine hrane koje bi ih mogle izgradit
ne vjerujem da od ničega može nastat nešto
prilično me fascinirata ta stvar sa štitnjačom
ima moja teta.. problema sa štitnjačom
ne jede skoro ništa.. ako pecivo i šalicu kave na dan
a punija je
ne razumijem zašto je organizam takav
kak stvoriš dodatne stanice ak ne unosiš one količine hrane koje bi ih mogle izgradit
ne vjerujem da od ničega može nastat nešto
prilično me fascinirata ta stvar sa štitnjačom
Statistika kaže da jedan od 100 pretilih ima poremećaj s hormonima, a to znači da ovih 99 papa. Puno. A u tu statistiku ne ulaze "puniji" ljudi.
Žderemo. Poslije II svj.rata prosječan čovjek je konzumirao 1,5 kg šečera, danas konzumira 50 kg. I to je to.
50kg mjesečno? godišnje?
ne kužim heh
ja dosta jedem šećer, mislim dosta ga unosim
i nije to zdravo
al ne mogu si pomoć
ko droga mi je
ne znam jel ću si ozbiljnije sjebat gušteraču.. al kako spriječit samog sebe? ne znam
Lovranka
26.09.2008., 13:11
Kae ovo???
Topis o anoreksičarima?
Ljudi, vi imate problema!
46 čajnih žličica šečera?E daj se ubi!
Topik bi se mogo komotno prebacit na "nutricionizam":rolleyes:
Jeba vas šećer:lol:
Živjele punije:D
http://blogs.sfweekly.com/shookdown/Big%20Butt%20Strain%20for%20web.jpg
e al ozbiljno. jel ima muških koji bi se napalili na ovo hamburger žensko krme??
e al ozbiljno. jel ima muških koji bi se napalili na ovo hamburger žensko krme??
Čital sam negdje o liku kojemu su takove fetiš. Što deblje to bolje.
Tip je puknuo oglas da traži žene 130+ kila i veli da jebe ko lud. Javljaju mu se konstatno:ne zna:
Ima ih...
Morticia Addams
26.09.2008., 13:19
Ima, kako ih i zašto ne bi bilo?
Netko će doduše to nazvati poremećajem, al' ja ne vidim ništa čudno u tome da netko voli mršave, netko debele, netko visoke, a netko niske. :ne zna:
Hvala Bogu da je tako. :)
50kg mjesečno? godišnje?
ne kužim heh
i nije to zdravo
al ne mogu si pomoć
ko droga mi je
ne znam jel ću si ozbiljnije sjebat gušteraču.. al kako spriječit samog sebe? ne znam
Pardon, godišnje.:)
Samo dokaz da ljudi žderu, i onda normalne nazivaju anoreksičarima, ko ova luda Lovranka.:rolleyes:
Morticia Addams
26.09.2008., 13:21
Pardon, godišnje.:)
Samo dokaz da ljudi žderu, i onda normalne nazivaju anoreksičarima, ko ova luda Lovranka.:rolleyes:
Ma pusti Lovranku, to ti je razočarana žena, profka i sve ostale. :eek::lol::lol:
starhammer
26.09.2008., 13:31
užas.. to te pokopa
postoje tri obroka... doručak, ručak, večera... jede se koliko si gladan! ak je papica dobra, može se malo više popapiti...ah, onaj đuveč, matere mu...:lol:
ali treba nešto i raditi... hodati, a ne samo ispred telke mir hvatati... i to je recept za zdrav život... ne prežderavanje...
:lol:
amerikanci... ma nemam riječi...:lol:
starhammer
26.09.2008., 13:36
mene više zanima kako otkopčati grudnjak, a da te on ne prilikom otkopčavanja svojim kopčicama ne zagrebe po licu...
:lol:
ovo je ekstrem... ah, da je 30 godina stara, da ima para ko blata i tri bmw-a, i seksi zgodnu nećakinju tipa halle berry... :rolleyes:, da li da odem u te žigolske vode?:lol:
pokušat ću uć malo u psihologiju lika koji voli pretjerano deblje žene
ako privlačnost shvatimo kao kemiju koja nas vodi k ostvarenju potomka s najboljim mogućim karakteristikama
onda takav tip muškarca duboko u svojim genima ima tendenciju prema debljim potomcima
koji će imat srčanih mana, disfunkcija itd.
zašto bi netko vodio svoju osobnu evoluciju u propast nije mi nikak jasno
zaključak do kojeg nije teško doć je da te žene i muški koji se pale na njih imaju ozbiljan poremećaj i ne svrstavam to u način života koji oni slobodno odabiru.. ili ''fetiš''
a možda mu je samo mama bila prekomjerno debela
al nabijat nešto kaj ne naliči na čovjeka već na vreću sala.. khm
bash da se zapitaš
50kg mjesečno? godišnje?
ne kužim heh
i nije to zdravo
al ne mogu si pomoć
ko droga mi je
Pa jel bitno. Bitan je odnos 1.5:50, moze bit i u 50 godina, opet je prestrasno
Mozda ti imas velik apetit, al nemozes toliko strpat u sebe. Samo sam htio rec da u nekim slucajevima debljina nije direktno povezana sa kolicinom kalorija koje uneses u sebe jer ti tijelo iz te hrane ne pokupi kao nekima koji se udebljaju i sa 3-4 puta manje unesenih kalorija. Da nema zabune, govorim o curi koja se ne bavi nikakvim sportom ili fizickom aktivnoscu i radi posao na kojem se vecinom sjedi.
PussyKiller
26.09.2008., 15:32
Svatko ima svoje fetise a nekome je fetis da mu jedan zenski guz pokrije cijelo tijelo i to je ok...ko voli nek izvoli :rolleyes:
little_bee_os
26.09.2008., 23:18
štajaznam... 177 i 58kg... nezadovoljna... skoro sam dosla do 70kg.. nikad neću zaboraviti koliko mi ej samopouzdanje palo u to vrijeme... trenutno nostim 38icu, padam prema 36tici...
pubertet me valjd još trese? 55kg mi je savršenstvo.. pokusavam do toga stići hehe..
a svi me osuđuju, ali to je meni kao neki dugoočekivani auto il tak nešto.. svojim trudom ću doći do toga...
živjelo postprekidalno razdoblje, tjedan dana pa sam jela samo 3 obroka :D
sad se bojim zaljubiti hahahaha :rofl:
Leonida
26.09.2008., 23:54
pokušat ću uć malo u psihologiju lika koji voli pretjerano deblje žene
ako privlačnost shvatimo kao kemiju koja nas vodi k ostvarenju potomka s najboljim mogućim karakteristikama
onda takav tip muškarca duboko u svojim genima ima tendenciju prema debljim potomcima
koji će imat srčanih mana, disfunkcija itd.
zašto bi netko vodio svoju osobnu evoluciju u propast nije mi nikak jasno
zaključak do kojeg nije teško doć je da te žene i muški koji se pale na njih imaju ozbiljan poremećaj i ne svrstavam to u način života koji oni slobodno odabiru.. ili ''fetiš''
a možda mu je samo mama bila prekomjerno debela
al nabijat nešto kaj ne naliči na čovjeka već na vreću sala.. khm
bash da se zapitaš
ovo je glupost.pretilosz dolazi iz lose prehrane koja je prepuna konzervansa,dodataka hrani,pojacivaca okusa i pica koja su prepuna aspartama i jos koje-kakvog smeca koje ljudi konzumiraju.naravno da uslijed toga dolazi do zatajenja nekih organa ili naglog debljanja.
mozda bas ti oblak imas sklonost debljanju i ako nastavis hranit se smecem od fast-fooda,kroz kojih desetak godina bi mogla postati ono sto si u svom tekstu popljuvala,vreca sala.to se posebno dogada zenama nakon porodaja a hormonalni poremecaji kod muskaraca sve su cesci,uvjetovani losom hranom,losim lijekovima,nekretanjem i modernim i stresnim nacinom zivota.
jedini spas od toga je zivot van grada,negdje na periferiji,prirodna i zdrava prehrana,tjelovjezba,opustanje i izbjegavanje stresnog nacina zivota.
a sama ljubav prema malo jacim curama proizlazi iz starog stereotipa da su punije zene zdrave jer u doba kada se to mislilo,vladale su mnoge bolesti koje su zene cinile ispijenima,mrsavima i blijedima.
sto se tice problema sa srcem i krvozilnim sustavom,ti problemi nisu iskljucivo rezervirani za punije ili debele ljude.danas ih imaju skoro svi,cak i sportasi zbog onog gore navedenog zivota...
:top:
za autora.nitko ne voli kost i kozu...
ovo je glupost.pretilosz dolazi iz lose prehrane koja je prepuna konzervansa,dodataka hrani,pojacivaca okusa i pica koja su prepuna aspartama i jos koje-kakvog smeca koje ljudi konzumiraju.naravno da uslijed toga dolazi do zatajenja nekih organa ili naglog debljanja.
mozda bas ti oblak imas sklonost debljanju i ako nastavis hranit se smecem od fast-fooda,kroz kojih desetak godina bi mogla postati ono sto si u svom tekstu popljuvala,vreca sala.to se posebno dogada zenama nakon porodaja a hormonalni poremecaji kod muskaraca sve su cesci,uvjetovani losom hranom,losim lijekovima,nekretanjem i modernim i stresnim nacinom zivota.
jedini spas od toga je zivot van grada,negdje na periferiji,prirodna i zdrava prehrana,tjelovjezba,opustanje i izbjegavanje stresnog nacina zivota.
a sama ljubav prema malo jacim curama proizlazi iz starog stereotipa da su punije zene zdrave jer u doba kada se to mislilo,vladale su mnoge bolesti koje su zene cinile ispijenima,mrsavima i blijedima.
sto se tice problema sa srcem i krvozilnim sustavom,ti problemi nisu iskljucivo rezervirani za punije ili debele ljude.danas ih imaju skoro svi,cak i sportasi zbog onog gore navedenog zivota...
što se ideš javljat a post nisi razumio ni 5 %
ajde micek pročitaj još jednom
možda proradi logika :top:
Leonida
27.09.2008., 00:57
što se ideš javljat a post nisi razumio ni 5 %
ajde micek pročitaj još jednom
možda proradi logika :top:
nema logike u tvome postu.ako je samo sprdnja,lose je odradena,od psihologije nema niti P jer ne mozes analizirati neciji smisao za estetiku.to je aposlutno individualan izbor.nametnuti necemu epitet poremecaja je vise nego neozbiljno i spada u PDF Teens.a proguravanje vlastite ideje o estetici na kojoj inzistiras bahatim blacenjem pretilih osoba govori vec polako o mentalnom sklopu osobe koja je takvo nesto napisala.tu je prvi korak ka psihologiji.
dakle,primi se ozbiljnih stvari i sagledaj neciju psihu u cjelini prije nego odlucis svrstati ljude u psiholoske profile,samo po estetskim mjerilima...:top:
zadovoljnija mica?
GnothiSeauton
27.09.2008., 01:00
A kako vaša bolest?
Pa ti nisi Jakovljević, ti se neki mnogo veći izdajnik!
:s :s :s
Debele, punije, bucke, guzate, sisate...
ma fuj to
:s :s :s
"Samo me još bolest služi.Sve ostalo nejde kako treba" :D
nema logike u tvome postu.ako je samo sprdnja,lose je odradena,od psihologije nema niti P jer ne mozes analizirati neciji smisao za estetiku.to je aposlutno individualan izbor.nametnuti necemu epitet poremecaja je vise nego neozbiljno i spada u PDF Teens.a proguravanje vlastite ideje o estetici na kojoj inzistiras bahatim blacenjem pretilih osoba govori vec polako o mentalnom sklopu osobe koja je takvo nesto napisala.tu je prvi korak ka psihologiji.
dakle,primi se ozbiljnih stvari i sagledaj neciju psihu u cjelini prije nego odlucis svrstati ljude u psiholoske profile,samo po estetskim mjerilima...:top:
zadovoljnija mica?
hehehe
daj ohladi malo
nisi shvatio moj post, nema veze.. ne ljutim se
spomenula sam pretjerano debele osobe (protumači kao amerikanci od 200 kg naviše) a ne debele
iako bi oni trebali brinut za svoje zdravlje
i da... to ti se zove poremećaj u prehrani ako ništa drugo.. on je istodobno uzrok i posljedica dosta sranja što se čovjeku može dogodit
peace bro xD
GnothiSeauton
27.09.2008., 01:06
Jedan moj frend mi ide na živce već neko vrijeme. Ne može ni jedna proći bez komentara tipa "a, ima tu koja kilica više" ili "preširoki su joj bokovi" i te gluparije. Prava žrtva globalizacije!
Živio Balkanski muškarac, koji voli da se ljulja!!!
Pa ono, ne znam, moje mišljenje je da muškarci vole guzice i sise. E sad, the rub of the matter je u tome kaj ne moš' imat guzice i sise bez koje kilice viška, izuzev ak nećeš plastičnjobastične sise (Plastik fantastik), kao u porno zvjezda, kojima se vide rebra a imaju balone na prsima.
Meni nikad nije smetala koja kila viška, ako sve skupa izgleda ko žena a ne ko Baron Harkonnen (http://images.elfwood.com/art/x/a/xadhoom/baron_harkonnen_by_xadhoom.jpg.rZd.98766.jpg). Ipak, bitno mi je da se "debelost" ne vidi na faci. Tak da ono, neki gornji djelovi spektra "zlatne sredine", itekako dolaze u obzir. Već ono kad mi u faci liči na barokne kerube (da joj samo još trubica fali), to mi je već malo banana.
Leonida
27.09.2008., 01:09
hehehe
daj ohladi malo
nisi shvatio moj post, nema veze.. ne ljutim se
spomenula sam pretjerano debele osobe (protumači kao amerikanci od 200 kg naviše) a ne debele
iako bi oni trebali brinut za svoje zdravlje
i da... to ti se zove poremećaj u prehrani ako ništa drugo.. on je istodobno uzrok i posljedica dosta sranja što se čovjeku može dogodit
peace bro xD
da,to se naziva poremecaj u prehrani...
nisi obrazlozila pa sam logicki povezao da mislis na psy poremecaje pretilih ljudi(koji se doduse znaju javit nezadovoljstvom sobom).
peace sis.:five:
pa jep i mislila sam na psy poremećaje :zubo:
ovo drugo da tebe umirim
...
btw. jedno malo pitanjce
a jesi ti bucko?? hehehe
Leonida
27.09.2008., 01:18
pa jep i mislila sam na psy poremećaje :zubo:
ovo drugo da tebe umirim
...
btw. jedno malo pitanjce
a jesi ti bucko?? hehehe
necemo sad zachetavat topic...:D
to je nebitno,jer zdravo razmisljanje ne proizlazi iz estetike vec iz mentalnog sklopa pojedinca...
a daj malo detaljnije obrazlozi te psiholoske poremecaje vezane uz debele ljude ili cistu privlacnost prema malo jacim komadima...
bas me zanima a nije offtopic jer je tema bas o privlacnosti prema takvima...
i nemoj u to mijesat amerikance od 200 kg jer to je vec bolest a ne normala...
Enivej, svi frendovi misle da nisam normalan jer me uzasno privlace punije cure. Isprva sam se klosario po "mainstreamu" i trco za zgoljavim afingerima; al kad sam slucajno zabrijo s jednom
iskompleksirane jer im je npr. guzica velika. Pa kome treba "manje" ak mozes dobit "vece"?!. Valjda ja nisam normalan... Doduse ne palim se na one kaj se samo "razliju" po krevetu. Bitna je zenska figura al sto vise naglasena...
:D :D
:)Ma koga ne privlace,pitam se postoji li muskarac kojeg ne privlace prave punije zene(ne debele),to i je pravi zenstveni stas.Kazem ne debela ali bolje i debele nego ove ruzne strklje kosturke,koje prevladavaju danas i jos nabijaju komplekse lijepim curama.Pa pogledajte kakve su zene o kojima su mastali stari slikari i slikali ih na svojim slikama.....zene nikad nisu bile ruznije nego danas,one manekenke nemaju nista zensko,izgledaju kao djecaci u pubertetu,a ja zelim zene ne djecake
biramo partnere podsvijesno
i genetika ima tu svoje prste čini mi se najviše
ili je princip slično nam paše... osjećaj da pripadamo toj osobi
ili po onome kaj sam negdje pročitala da je naš roditelj suprotnog spola na neki način 'model' po kojem biramo partnera
ne kažem ja sad da dečko koji ima puniju mamu voli deblje cure
ali moglo bi bit
hm ..ono
Dr.Lecter
27.09.2008., 12:34
Dečki, niste loši...
Nisam nikad bila debela, ali mi sve više idu na živce ovi "standardi" koje nam nameću mediji- tko nije mršav, manje vrijedi i sl. Mislim da iza svega stoji gay lobi! Pogledajte te današnje manekene i manekenke - skoro da nema razlike!
Jedan moj frend mi ide na živce već neko vrijeme. Ne može ni jedna proći bez komentara tipa "a, ima tu koja kilica više" ili "preširoki su joj bokovi" i te gluparije. Prava žrtva globalizacije!
:top::cerek:
Dr.Lecter
27.09.2008., 12:42
štajaznam... 177 i 58kg... nezadovoljna... skoro sam dosla do 70kg.. nikad neću zaboraviti koliko mi ej samopouzdanje palo u to vrijeme... trenutno nostim 38icu, padam prema 36tici...
pubertet me valjd još trese? 55kg mi je savršenstvo.. pokusavam do toga stići hehe..
a svi me osuđuju, ali to je meni kao neki dugoočekivani auto il tak nešto.. svojim trudom ću doći do toga...
živjelo postprekidalno razdoblje, tjedan dana pa sam jela samo 3 obroka :D
sad se bojim zaljubiti hahahaha :rofl:
:eek:
Na 177 cm 58 kg???????:s
Pa jebate ja treniram više od 10 godina pa sam visoka ko ti a teška 73 kg!
No dobro ne mora značiti,na meni to nije debelo jer stalno vježbam,ali hodati ko ofinger batali...
Biti trokrilni ormar hajd to baš i nije OK,ali šta fali malo punijim curama?
Kome bi još prsti upadali među rebra....:lol:
morski vuk
27.09.2008., 17:05
Ma kažem da je najbolje za ženz visina - 110 180cm - 110= 70 kg,170-60 KG 165-55 KG,to je nekako najbolje ali da joj ne ide u salo nego u guzu,sise,pa i u bute.To uopće nije debelo to je onak taman.I govorimo o malo ono jačim curama a ne salastim
Nephtis
27.09.2008., 19:40
ajajaj...imam takvu, i najbolja je na svijetu...ima sve di treba i koliko treba....auf....neznam kako da vam to opišem...savršenstvo..
bambika
27.09.2008., 19:50
Auh:lol:
Neko kaze da o ukusima ne treba raspravljati....to jednostavno ne postoji, lepo je lepo , gotovo matematicki odredjeno i to je ono sto se svima svidja, sve ostalo, debele ili mrasave su samo extremi koje pojedinci vole,sto je sasvim OK.:top:
Naravno da je lepse biti sa cvrstom i zategnutom guzom nego mlitavom i opustenom ili koscatom bez trunke " mesa"....
ja glasam za zlatnu sredinu:s
Dečki, niste loši...
Nisam nikad bila debela, ali mi sve više idu na živce ovi "standardi" koje nam nameću mediji- tko nije mršav, manje vrijedi i sl. Mislim da iza svega stoji gay lobi! Pogledajte te današnje manekene i manekenke - skoro da nema razlike!
Ma nije to samo balkanac,onda se nijedna prosjecna njemica ili amerikanka nebi udala:),stvar je da ste vi zene malo previse opterecene kilazom i kriv je zenski a ne gay lobi.
ajajaj...imam takvu, i najbolja je na svijetu...ima sve di treba i koliko treba....auf....neznam kako da vam to opišem...savršenstvo..
:top: znam kako ti je.
Ma nije to samo balkanac,onda se nijedna prosjecna njemica ili amerikanka nebi udala:),stvar je da ste vi zene malo previse opterecene kilazom i kriv je zenski a ne gay lobi.
Razlika je između žene siluete pješčanog sata, i debelih bačvi kojima je teško otići do printera...
Mislim da brkamo pojmove putenosti i oblina (cice i guze) i sala.
Kleopatra_0107
03.10.2008., 09:00
Potpisujen!:top:
Ali ja neman problema sa kilažon,svi mi kažu da me ima di triban imat da neman di netriba...:D
Iako iman 176,a kila 70,iako se svi čude da iman toliko kila(čak je i doktorica bila uvjerena da joj vaga ne valja),svi misle da iman oko 50 i nešto kila...ali valjda teške kosti....inače ja kažen kako mi previše moje pameti još dodatno nabija kilažu...:rofl::rofl:
ivan_horvat
03.10.2008., 16:51
Definitivno bucmaste - tko jednom proba, ne vraca se na mrsavo!
moon girl
03.10.2008., 19:04
relativno je to sve. najgore je kad ti kažu: trebaš smršaviti. a ti nemaš ništa previše, samo izgledaš ko žena.
kad smo već kod kilica, i muškarci ne smiju biti nikako mršavi. trebaju biti onako taman da ih imaš gdje uhvatiti:cerek:
08 IBRA
03.10.2008., 19:53
Sve je to relevantno,sve je to stvar ukusa
Ono što meni jedino ide na kurac je kad likovi kažu,eto radije ću biti sam nego s nekom ''debelom'' tj. punijom,ili ti ga obratno
Inače ja glasam za ''punije'' iako sam bio i sa ''mršavima'',
maca faca
06.10.2008., 16:45
Sve je to relevantno,sve je to stvar ukusa
Ono što meni jedino ide na kurac je kad likovi kažu,eto radije ću biti sam nego s nekom ''debelom'' tj. punijom,ili ti ga obratno
Inače ja glasam za ''punije'' iako sam bio i sa ''mršavima'',
kaj je s mojim mužem? oženio je 176 sa 67 kg, a nakon 8 godina braka sam 176 sa 80 kg! Možda da mu predložim da me zamijeni za dvije od 40kg. Ak je netko zgodan (kao ja) uvijek je zgodan, a ak nije nemre mu pomoči ni 20 kg gore dolje. Aj ne hvalite se nego uživajte u ženskim tjelesinama ma kakve one bile! E a i bila sam 176 sa 110kg u trudnoći, neznam je l se to računa!? HA HA HA ! Kad bolje razmislim trebao me je onda zamjenit za tri, budala
kaj je s mojim mužem? oženio je 176 sa 67 kg, a nakon 8 godina braka sam 176 sa 80 kg! Možda da mu predložim da me zamijeni za dvije od 40kg. Ak je netko zgodan (kao ja) uvijek je zgodan, a ak nije nemre mu pomoči ni 20 kg gore dolje. Aj ne hvalite se nego uživajte u ženskim tjelesinama ma kakve one bile! E a i bila sam 176 sa 110kg u trudnoći, neznam je l se to računa!? HA HA HA ! Kad bolje razmislim trebao me je onda zamjenit za tri, budala
Bravo za ovo maca faca!
:)Super tema, uglavnom super komentari. Imam priču iz vlastitog života - prijateljica koja je uvijek, ali baš uvijek imala frajere koji su joj se sviđali. Ni danas ne znam koliko ima kila, neudgodno mi je i pitati, ali ima ih - previše. Ne samo da je bila u dugim vezama, one night standovima, nego se i udala baš za dečka koji joj je te jedne večeri pao za oko.
Nevjerojatno je koliko ljudi ostane paf kad progovori - pametna, duhovita, lijepa, šarmantna za poludit, prava koketa...ima samo te kile viška (možda i 20-25 više nego bi trebala), ali vjerujte mi - kad ju upoznate - to se više jednostavno "ne vrijedi"..Ona je primjer da kile normalnim, samouvjerenim osobama s "obje strane" stvarno nisu bitne!:)
ovo vam je živa istina.
Bitni su ljudi, a ne njihove kile, izgled tijela i slično. No, malo ljudi to zaista može i zna. Nažalost.
Svaka čast svima koji znaju kako se i zašto živi!
Živjeli!
pa kaj nam priroda nije dala razne varijacije na temu...?
različite gene, metabolizme, predispozicije i tjelesne i umne...?
ljepota svega i je u tim svim različitostima...
svi smo različiti i to nas čini privlačne jedne drugima, a svakom je privlačno nekaj drugo i bilo bi jako monotono kad bi svi bili isti u svemu...
nebi imali kaj jedni drugima prigovarat :cerek:
ne znam, mene kao dijete flašice, najviše privlači oblik bočice coca-cole :cerek:
evo, procitala sam cijeli razgovor na ovu temu, i sa svojih 174/68 (kao jedna od "punijih") se osjecam predobro..
hvala! :top: nisam ni znala da ima toliko vas koji zapravo i volite primiti nesto osim hrpe kostiju ;)
evo, procitala sam cijeli razgovor na ovu temu, i sa svojih 174/68 (kao jedna od "punijih") se osjecam predobro..
hvala! :top: nisam ni znala da ima toliko vas koji zapravo i volite primiti nesto osim hrpe kostiju ;)
174/68, kaj nije to otprilike na sredini normalnog BMI? Malo googlanja mi kaze da je, recimo, Beyonce malo deblja za svoju visinu od tebe. Kaj je do toga doslo da je to "punije", da bi se trebala osjecat drukcije nego predobro...? :ne zna:
šumskičovjek
07.10.2008., 17:35
putenosi i obline su jedno a pretilost nesto drugo.ja volim putene žene i naglašene obline moja partnerica je putena topla i ima finu usku toplu picu a cice su joj tople i ugodno teske ,sasvim lijepo stoje.
little_devil
07.10.2008., 19:41
meni je smijesna kod se prica o nekom lobiju, daj se osvnite oko sebe, koliko anoreksicnih zena vidite, istrazivanje u Europi je pokazalo da smo jedna od zemalja s najdebljim ljudima...
meni je smijesna kod se prica o nekom lobiju, daj se osvnite oko sebe, koliko anoreksicnih zena vidite, istrazivanje u Europi je pokazalo da smo jedna od zemalja s najdebljim ljudima...
pa dobar je prosjek (http://www.net.hr/vijesti/page/2006/12/21/0050006.html) u hrvatskoj.
little_devil
07.10.2008., 20:34
pa dobar je prosjek (http://www.net.hr/vijesti/page/2006/12/21/0050006.html) u hrvatskoj.
struk 86, ajme..
Lady_dawn
07.10.2008., 20:39
Ma tu svi trkeljaju o anoreksiji,mrsavosti i tako tim stvarima a debljina je i dalje ubojica br.2 u cijelom svijetu...
uostalom ismijavati anoreksicne osobe sto se na ovoj temi redovito radi isto je kao ismijavati bolesne osobe jer anoreksija je bolest.
Good evil
07.10.2008., 20:48
Tesko da cu ikad biti punija :zubo:
genetske predispozicije imam sklone ka mršavosti :top:
Oni koje vole punije, neka me izbjegavaju.
Iako imam dobru guzu kazu, sise dvojku, tanki strukić, neznam za sto mi treba vise kila :ne zna:
Ponekd jelo zbilja nema veze sa debljinom odnosno mršavošću...Znam puno takvih cura koje jedu ajme majko (da ja tako žderem bila bih k'o bomba :rofl:), a vitke su i bez celulita..Ima puno toga u kretanju i brzom metabolizmu...Imam frendicu koja zna kad odemo na ručak pojest 2 (:eek:) pizze k'o od šale, a sitna je i tanka, ali ona (oprostite na izrazu) sere 3 put na dan pa takvu prehranu njen organizm ni ne osjeti...:rofl:
Ova prijateljica od Zbunjevite me podsjeca na mene :p
Lady_dawn
07.10.2008., 21:57
Tesko da cu ikad biti punija :zubo:
genetske predispozicije imam sklone ka mršavosti :top:
Oni koje vole punije, neka me izbjegavaju.
Iako imam dobru guzu kazu, sise dvojku, tanki strukić, neznam za sto mi treba vise kila :ne zna:
:top: Svaka cast na izgledu!
Iako imam dobru guzu kazu, sise dvojku, tanki strukić,
podsjećaš me na oblik bočice coca-cole :cerek: :cerek: :cerek: :cerek:
:rofl:
Good evil
07.10.2008., 23:58
Sve je dobro dok ne podsjecam na limenku coca cole :B
Sve je dobro dok ne podsjecam na limenku coca cole :B
bogme da :rofl:
:s:s:s:s:top:
Takvi linkovi nisu dozvoljeni.
Teta
174/68, kaj nije to otprilike na sredini normalnog BMI? Malo googlanja mi kaze da je, recimo, Beyonce malo deblja za svoju visinu od tebe. Kaj je do toga doslo da je to "punije", da bi se trebala osjecat drukcije nego predobro...? :ne zna:
pa ne znam, uvijek sam se smatrala "punijom" s obzirom na svoju okolinu. vecina prijateljica je mrsavija od mene, a da ni ne pricamo o casopisima i svjetskom modom. :rolleyes:
zalosno sto se smatram punijom, znam..
dakle, ono sto hocu reci, ovim topicom sam shvatila da se muskarci ne pale samo na mrsavice, hvala bogu.. :D
Pješčani sat
09.10.2008., 01:39
ne znam..uvijek mi se sviđalo što imam sise i dupe..ne pada mi na pamet mršavit zato jer neki peder u nekim novinama pokušava od cure napravit dečka na kojeg će se dotični palit ( jesam li sad nekog uvrijedila?)
kako si tek sad zoka90 shvatila da muškarci ne vole samo mršavice? :ne zna: prošeći po gradu, vidićeš:top:
kako si tek sad zoka90 shvatila da muškarci ne vole samo mršavice? :ne zna: prošeći po gradu, vidićeš:top:
pocinjem to shvacati, napokon :D :mig:
sowuljaga
09.10.2008., 06:40
e majke mi... napravite cijeli show oko jebene debljine... debelih je uvijek bilo i uvijek ce ih biti.. isto kao i mrsavih.. i ne znam zasto se medusobno pljujete.. sto vam je zivot isprazan?
gle sto ljudi sto cudi.. neki vole debele neki mrsave, neki sredinu... itd... mislim onak zvucite ko da su mrsavice opsjednute povracanjem, a debele prezderavanjem... :rolleyes:
mislim, ja nisam mrsavica, bila sam davno.. zbog sporta kojim sam se bavila sam za natjecanja svako malo varirala u tezini i do desetak kg u mjesec dana... i ostala sam deblja(doduse malo je i u genetici, a mlao je i u papici)... i kaj bi sad trebala plakat? ne bi islo.. volim se samu sebe bas takvu kakva jesam i nikada nisam imala problema s pronalskom decka... a i moji decki su varirali od strklje s kakvim sam sad, do nabildanog frajer, pa cak i do malo punijeg.. a gle ne biras u kog ces se zaljubiti...
al nekako vecinu cura koje poznam imam osjecaj da vise kuhaju i nekako bolje uzivaju u hrani... a moj strkljo me voli bas takfvu kava jesam.. i sa sisama i sa dupetom i guzicom koja nije ko trokrilni ormar...
Felix 3575
09.10.2008., 10:17
Pa dobro dobro je imat curu malo deblju do nekih granica opet , jbt nećeš da bude tenk prema tebi hehe :)
kisikana
09.10.2008., 11:09
putenosi i obline su jedno a pretilost nesto drugo.ja volim putene žene i naglašene obline moja partnerica je putena topla i ima finu usku toplu picu a cice su joj tople i ugodno teske ,sasvim lijepo stoje.
Kakve veze ima pizda tvoje cure sa debljinom?! :confused:
pa ne znam, uvijek sam se smatrala "punijom" s obzirom na svoju okolinu. vecina prijateljica je mrsavija od mene, a da ni ne pricamo o casopisima i svjetskom modom. :rolleyes:
zalosno sto se smatram punijom, znam..
dakle, ono sto hocu reci, ovim topicom sam shvatila da se muskarci ne pale samo na mrsavice, hvala bogu.. :D
Po tisućiti put: Muškarci se nikada ni nisu palili na mršavice ( postoje iznimke ), nego na cice i guzice. Debele nožetine, ručetine i trbušine nisu pri vrhu želja.:top:
Normalne žene sa cicom i guzom su najtraženije, nitko ne slini za debelim gležnjevima...:rolleyes:
morcego
10.10.2008., 17:46
Ja bih samo htjela poslat u tri p.m. sve koji misle da je rugt se debelima bezobrazno (što i je, slažem se),ali je zato ultra turbo super mega ljudska osobina nazivat mršavice hrpom kostiju. Mogu se identificirati sa obje skupine (jer sam bila i jedno i drugo) i iz iskustva znam da ima frajera koji se pale i na jedno i na drugo, ali se nitko ne pali na osobu sa sjebanim samopouzdanjem
Zato kad ste svi tako pametni, fino odjebite i sa "prasicama" i sa "kosturima" i zamolite nekog da vas odgoji kad starci već nisu.
salomonx
11.10.2008., 19:30
obožavam DEBELE cure,ali zašto debele?Bolje CURE jače tjelesne građe
Lady_dawn
11.10.2008., 19:35
Ja bih samo htjela poslat u tri p.m. sve koji misle da je rugt se debelima bezobrazno (što i je, slažem se),ali je zato ultra turbo super mega ljudska osobina nazivat mršavice hrpom kostiju. Mogu se identificirati sa obje skupine (jer sam bila i jedno i drugo) i iz iskustva znam da ima frajera koji se pale i na jedno i na drugo, ali se nitko ne pali na osobu sa sjebanim samopouzdanjem
Zato kad ste svi tako pametni, fino odjebite i sa "prasicama" i sa "kosturima" i zamolite nekog da vas odgoji kad starci već nisu.
:top: :s:s:s Potpisujem ovo!!!!!
elf_dalmatae
11.10.2008., 19:45
rukom. Ah, budale Nista sladje nema od velke mekane guze,
nekaj s tim ima i cinjenica da ni sam nisam pretjerano "vitak"
Pada mi na pamet Servantes iz Maloga Mista:
Ajme, koja lipa divojka, koji cvitak njezni! Senjor Roko Perch, vi to ne razumite, ja san zaljubljen...
Neka dragi, samo ti slijedi svoj ukus, uvijek kazem - 100 ljudi - 100 cudi :ne zna:
Ja inace preferiram cure skladnije tjelesne gradje, ali jednom prilikom sam u gradu vidio jednu prodavacicu koja je bila dosta korpulentnija.... A TAKO DOBRO JE IZGLEDALA....!!! ... Ko, ko, ko.. a sta ja znam, ogromna kutija puna Bajadera, Griotta i drugih slastica.
Ma cura je bila strava privlacna.
:cerek:
elf_dalmatae
11.10.2008., 19:46
:top: :s:s:s Potpisujem ovo!!!!!
Likewise :( :top:
Pješčani sat
11.10.2008., 20:38
morcego kaže:
Ja bih samo htjela poslat u tri p.m. sve koji misle da je rugt se debelima bezobrazno
ne kužim
ti se dakle, ne slažeš s time, da je bezobrazno kad netko neku debelu osobu nazove "debelom" ili sličnim imenom? :ne zna:
white panties
11.10.2008., 20:55
dakle ranije si se lozio na vitkije cure, sada se lozis na one sa malo "zenstvenijim" formama, drugovi te ne shvacaju, a ti se pitas da li to ima neke veze sa tim da i sam nisi bas vitak, i da li se i drugi muskarci loze na takve cure ili si ti jedini
u medjuvremenu je izbio i neki sukob izmedju cura koje su vitke, te one punije zovu prasicama, dok ih ove punije zovu kosturima
moj doprinos temi bi bio da da, potpuno si normalan, i drugi muskarci se loze na takve -"punije" cure, ponekad iskljucivo na takve, ponekad i na vitke cure istovremeno, mnogi se takodje loze na vitke cure, ali mogu prihvatiti i one punije, nekome nije bitan oblik tijela nego se lozi na "ono nesto", nekom je bitno da je hrvatica, da glasa za hdz, da je iz bosne, da dobro pusi k, i tako dalje
a mi cure smo glupe kada se tako prozivamo i svajdamo samo radi toga jer smo vitke ili manje vitke
mislim stvarno ruzno
iznutra smo sve preljepe:)
us girls should stick together
girl power!
i tako to:top:
WHITE PANTIES SVAKA ĆAST NA TVOM KOMENTARU!!!! Sve smo mi ljepe i ljepi na svoj naćoin,ovakav il onakav!A to što nekog privlaće punije,sitnije,ćupave,sisate,guzate ili već kakve pa uostalom svi smo drugaćiji!A MI ŽENE SMO SAME KRIVE ŠTO NAS MUŠKARCI NAZIVAJU ILI DEBELIM ILI ANOREKSIĆNIM KAD MI ŽENE NA TAJ NAĆIN GOVORIMO JEDNA O DRUGIMA!!
BITNO JE ONO NEŠTO ŠTO MORA IMAT PA JEL BIO MRŠAV,DEBEL ILI ....NIJE BITNO KAKAV!
Medeja...
11.10.2008., 21:47
Vidi, ja sam imala, u odredjenim periodima zivota, i vise, ali i 10 kg manje od svoje - 'ajdmo reci - idealne tezine.
E, u doba kada sam imala 10 kg manje vjerojatno bih (da nisam bila izmucena drugim brigama) bila odusevljena kak' izgledam. Nikad, naime, nisam bila tooooliko vitka. A ljudi su me presrijetali uz zabrinut izraz lica i pitanje da li sam nedavno bolovala od neceg. Oni dobronamjerni su me zezali i zapitkivali di su mi nestale sise.
Moj sadasnji decko kaze da mu ne bi smetalo ni 15 kg vise (fuj, fuj, fuj), samo da NIKAD VISE ne smrsavim kao tada.
ketty_me
11.10.2008., 23:07
ah...ja definitivno imam višak, ali kada ti više ljudi priđe i upucava ti se, jednostavno zaboraviš na to...uostalom, moj dečko kaže da sam njemu savršena (mora to reći :)) pa se i ne osjećam ko šator...cure...samo hrabro...
white panties
12.10.2008., 00:49
Vidi, ja sam imala, u odredjenim periodima zivota, i vise, ali i 10 kg manje od svoje - 'ajdmo reci - idealne tezine.
E, u doba kada sam imala 10 kg manje vjerojatno bih (da nisam bila izmucena drugim brigama) bila odusevljena kak' izgledam. Nikad, naime, nisam bila tooooliko vitka. A ljudi su me presrijetali uz zabrinut izraz lica i pitanje da li sam nedavno bolovala od neceg. Oni dobronamjerni su me zezali i zapitkivali di su mi nestale sise.
Moj sadasnji decko kaze da mu ne bi smetalo ni 15 kg vise (fuj, fuj, fuj), samo da NIKAD VISE ne smrsavim kao tada.
da, jebeno je kada si vitak zbog problema:)
i sama sam imala svoju" idealnu " tezinu u vremenima problema i patnje:)
white panties
12.10.2008., 00:50
ah...ja definitivno imam višak, ali kada ti više ljudi priđe i upucava ti se, jednostavno zaboraviš na to...uostalom, moj dečko kaže da sam njemu savršena (mora to reći :)) pa se i ne osjećam ko šator...cure...samo hrabro...
ma kakav visak, visak je samo kad tuku:mig:
mnogi decki vole taj "visak"
samo treba zivjeti zdravo i imati stav
leptirica 2
12.10.2008., 00:51
bitno je kako to ti dozivljavas,ja svojih sadasnjih 70 kg ne dozivljavam ko neki teski kompleks,bas se dobro osjecam!Bitno je kako se ja osjecam,a ne sta kazu drugi...:D
WHITE PANTIES SVAKA ĆAST NA TVOM KOMENTARU!!!! Sve smo mi ljepe i ljepi na svoj naćoin,ovakav il onakav!A to što nekog privlaće punije,sitnije,ćupave,sisate,guzate ili već kakve pa uostalom svi smo drugaćiji!A MI ŽENE SMO SAME KRIVE ŠTO NAS MUŠKARCI NAZIVAJU ILI DEBELIM ILI ANOREKSIĆNIM KAD MI ŽENE NA TAJ NAĆIN GOVORIMO JEDNA O DRUGIMA!!
BITNO JE ONO NEŠTO ŠTO MORA IMAT PA JEL BIO MRŠAV,DEBEL ILI ....NIJE BITNO KAKAV!
ma bravoooo,mislim da vi zene jedino i govorite o tome sve ste opsjednute debljinom,nama to bas i nije toliko bitno ni na vama ni na nama:mig:
sowuljaga
17.10.2008., 07:58
ma bravoooo,mislim da vi zene jedino i govorite o tome sve ste opsjednute debljinom,nama to bas i nije toliko bitno ni na vama ni na nama:mig:
:vidiga:
ne bih se bas slozila s tobom... nekima je jako bitno.. a opet nekim nije...
ja se ne opterecujem time, a nisam mrsavko :p
Maria Antonette
17.10.2008., 11:17
Ja bih samo htjela poslat u tri p.m. sve koji misle da je rugt se debelima bezobrazno (što i je, slažem se),ali je zato ultra turbo super mega ljudska osobina nazivat mršavice hrpom kostiju.
donekle se slazem...ali vidis.. bas te ultra,turbo,super,mega mrsavice se uopce ne libe curu koja ima malo mesa na kostima nazvati prasicom,svinjom,krmacom i inim divnim epitetima. i onda se jos uvrijede kada njima netko spomene da su premrsave...:rolleyes:
donekle se slazem...ali vidis.. bas te ultra,turbo,super,mega mrsavice se uopce ne libe curu koja ima malo mesa na kostima nazvati prasicom,svinjom,krmacom i inim divnim epitetima. i onda se jos uvrijede kada njima netko spomene da su premrsave...:rolleyes:
Da, obrnuto nije???
Pune novine sisetina i guzica, i tekstova "utjehe" za "normalne" žene.
Nitko nikada normalno popunjenoj ženi nije rekao da je debela, dapače, takva sa oblinama pokupi sve komplimente muškaraca.
A masa debelih voli itekako govoriti za normalno građene cure govoriti da su vješalice, letve, štenge, anoreksičarke....
morcego
17.10.2008., 13:21
morcego kaže:
Ja bih samo htjela poslat u tri p.m. sve koji misle da je rugt se debelima bezobrazno
ne kužim
ti se dakle, ne slažeš s time, da je bezobrazno kad netko neku debelu osobu nazove "debelom" ili sličnim imenom? :ne zna:
Naravno da se slažem, pa jesam u produžetku napisala da to i jest bezobrazno? Odnosi se na one koji misle da je to bezobrazno, ali istovremeno NE MISLE DA JE BEZOBRAZNO RUGATI SE MRŠAVICAMA.
Sprdanje ljudi zbog osobina koje su možda štetne samo i isključivo za tu osobu (bez obzira na to o čemu se radi9 smatram vrhuncem primitivizma.
Vrati se na cijeli post pa pročitaj uostalom.
morcego
17.10.2008., 13:27
Ma ne ovisi ti to uopće o tome - neke se libe, neke se ne libe. Ja sam zadnjih godina s liste "malo punijih kojima ne b škodilo da smršave" došla na volej mrziteljima mršavih, mogu reći da spadam u skupinu "ultra turbo super mega mršavica". I nikad nisam ismijavala nikoga zbog izgleda, ma kakav on bio. Ono što sam naučila je da u mršavosti nije nikakva sreać jer ako ti za sebe misliš da si ružna, onda ti za sebe misliš da si ružna. End of story.
Nadalje, upoznala sam puno debelih koji mršave nazivaju vješalicama i kosturima te onih koje to ne rade, kao i mršavica koje debele nazivaju prasicama i onih koje to ne rade. To je također dokaz da ne ovisi o tome kako izgledaš ni hoćeš li se drugima rugati zbog izgelda ili ne. Izruguju se ljudi koji nisu dobro odgojeni. End of story.
Ne kužim kako možete quotat pola teksta pa iz njega krivo zaključivati što sam rekla - daj čitajte sve! I onda još ja ispdanem neki šovinist, a pišem upravo s namjerom da ponižavam šoviniste!
Joj, joj..
Lady_dawn
17.10.2008., 14:05
Ma ne ovisi ti to uopće o tome - neke se libe, neke se ne libe. Ja sam zadnjih godina s liste "malo punijih kojima ne b škodilo da smršave" došla na volej mrziteljima mršavih, mogu reći da spadam u skupinu "ultra turbo super mega mršavica". I nikad nisam ismijavala nikoga zbog izgleda, ma kakav on bio. Ono što sam naučila je da u mršavosti nije nikakva sreać jer ako ti za sebe misliš da si ružna, onda ti za sebe misliš da si ružna. End of story.
Nadalje, upoznala sam puno debelih koji mršave nazivaju vješalicama i kosturima te onih koje to ne rade, kao i mršavica koje debele nazivaju prasicama i onih koje to ne rade. To je također dokaz da ne ovisi o tome kako izgledaš ni hoćeš li se drugima rugati zbog izgelda ili ne. Izruguju se ljudi koji nisu dobro odgojeni. End of story.
Ne kužim kako možete quotat pola teksta pa iz njega krivo zaključivati što sam rekla - daj čitajte sve! I onda još ja ispdanem neki šovinist, a pišem upravo s namjerom da ponižavam šoviniste!
Joj, joj..
Tocno tako,rugaju se ljudi koji nisu odgojeni,primitivni i iskompeksirani ljudi...nema veze jesu mrsavi ili debeli...A izrugivanje je krajnje primitivno!!
¤amélie¤
17.10.2008., 19:57
Sve je stvar ukusa. A o ukusu se ne raspravlja. Bila sam s dečkom koji se bolesno ložio na mršavice i to na stvarno užasno užasno mršave cure, a opet znam hrpu dečki kojima se mršave cure ne gade nego jednostavno ih seksualno ne privlače. Kao što rekoh, sve je stvar ukusa. Hrpa nas je na ovom svijetu i za sve će se naći netko tko se pali baš na njih :D
bičvaaa
06.12.2009., 22:48
neka neko stavi temu(meni se ne da..): ''priznajem da sam debela'' pa cemo vidjeti koliko ih ima..
btw.,ja nisam debela,ja sam elegantno popunjena... :zubo:
ParadisoInferno
06.12.2009., 23:06
uvjerila sam se na vlastite ocu ( i usi) da neke cure misle da su zgodne samim time sto su mrsave... :eek: isto tako i neke debele koje misle da su najlijepse na svijetu. dakle, zakljucak je: svako se gleda na drugaciji nacin, a muskarci (cast izuzecima) gledaju sise, guze, i to ce uvijek biti tako posto su vizualna bica..
ako se neko pali na debele, to je njegovo pravo, isto kao i za mrsave. a mi zenskog roda cemo uvijek imati neki prigovor na vlastitom tijelu, i naci neku manu.:rolleyes:
npr.nekome cu ja, koja imam 170 cm i 62 kg, biti debela, a nekom ne. Sva sreca sto se ne opterecujem time :cerek:
pusa:mig:
leptirica 2
06.12.2009., 23:09
Šta bih tek ja trebala reči na 168 i 65 kg?Boli me qurac kome jesam kome nisam..ja sam komad i pol ..a sa svojom guzom 100 cm ravno se ponosim!
ParadisoInferno
06.12.2009., 23:22
takoder... 90-65-98. :cerek: i btw, ne postoje zene s 90-60-90 :lol:
leptirica 2
06.12.2009., 23:23
takoder... 90-65-98. :cerek: i btw, ne postoje zene s 90-60-90 :lol:Pa ti nisi puna ti si savršeno šlangasta ženskca:cerek:
ParadisoInferno
06.12.2009., 23:30
pa to i hocu reci.... nekome cu biti punija, a nekome ne. sve je u oku promatraca... :) i, kad smo vec kod toga, sigurna sam da su mi se u zadnjih par mjeseci bokovi prosirili na 100 :D ali opet kazem, sva sreca sto me nije briga... :cerek:
Mr. Alokin
07.12.2009., 00:41
Punije, al da nisu neki ekstremi
Ramzes13
07.12.2009., 00:52
visina / težina i to je to! Tko odstupa jebiga nije zadovoljio.
Mr.Maroon
07.12.2009., 02:02
http://www.youtube.com/watch?v=KbwPkJXddUA
:lol::lol::lol:
Ne znam je li stavio itko već ovo, ali mislim da bi pjesma mogla postati himna topica.:rofl:
u svakom slucaju extra mrsavice me ni najmanje ne privlace(tip manekenke) volim malo mesa na zenskoj, al to opet u nasoj rvatskoj znaci debelo/objeseno/strije/celulit itd... jer nitko ne drzi do sebe i jako je tesko naci zensku s lijepim oblinama:o
Love Girl
07.12.2009., 04:43
Sto se tice celulita...svaka ga cura ima..pa i ona mrsava...ja sam jaca cura tj. punija i naravno imam celulita..ali isto tako imam prijateljicu i sestricnu koje su metar i zilet i nemaju 45kg s krevetom i imaju celulit...nije debljina razlog celulitu...a i svojim tijelom se ponosim...imam dupe bogovsko...imas za sta uhvatit a sise jaca cetvorka...nemam sala da potones u njemu ali imam...obozavam svoju malu busicu...ali i izgled nije sve...i ti mediji i svi ostali nabacuju to mrsavo...ne kazem da nema i takvih slatkih ali onih prirodnih a ne izgladnjivanje...jebes ti to da ja izgledam kao komad s novina kad nisam posteno pojela komad kruha...svasta...ne razumijem...
bičvaaa
07.12.2009., 21:15
najmrže mi je kad mršave cure kažu da su debele i više neče jest,i da moraju na djetu,
a kad debele cure kažu da su mršave, to kažu iz šale,i uglavnom se i smiju s drugima..
znači,tu podržavam ''debele''....
ali svako ima svoje viđenje stvari i situacija...
to je moje..
u zadnje vrijeme stalno pokazuju neku zenu od ice-t-a. uglavnom zena se stalno naslikava gola, naravno ima silikonske sise. ali ono sto je na njoj neobicno to je divovsko dupe, ali ogromno. to je nesto prestrasno, neznam jeli to netko od vas vidio. i bas me zanima ima li netko da mu se to svidja?
idem bas da potrazim sliku...
šumskičovjek
07.12.2009., 23:01
evo jedne praveeeee
http://www.milena-velba.de/
evo jedne praveeeee
http://www.milena-velba.de/
babetina:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:
jonyx2307
11.12.2009., 19:23
ja san cura....poprilično san vitka,tj neman stomačić ali zato sisa i guzica ne fali(bar ne meni)..ne znam meni je osobno lipo vidit puuniju curu koja ima kilice na pravom mjestu...ali ne prepunu....:kava:
vBulletin® v3.7.3, Copyright ©2000-2010, Jelsoft Enterprises Ltd.