PDA

View Full Version : Prijateljstvo/Cura

Ed Hunter
26.02.2004., 20:52
ee... pazite malo moju pricicu...

ja i ova cura smo prekinuli prije 4 mjeseca (tada) i 2 mjeseca nakon toga su prekinuli moj jako dobar frend i njegova cura i sada ja i njegova bivsa cura smo se ful zblizili, al nista vise od prijatelja i tako zelim da ostane...
I sada isli ja i te cure ekipa na koncert i pleso sam s njom zajebavali se... (moj frend vise ne gaji nikakve osjecaje za tu curu i boli ga ***** dali cu ja bit s njom ili ne ...! ) (a bivsa je stajala iza mene i te cure , puna ljubomore (najvjerojatnije) ) ... dobro, proso jedan dan nakon toga i sada ona meni u nedjelju ujutro posalje sms .. SMS ! u kojem je pisalo da sam jadan i đubre, da kako mogu biti sa bivsom od frenda i ta sranja ! (napominjem, između mene i te bivse od frenda nema NIŠTA! )... Posvadjam se sa bivsom i posaljem je u tri picke materine da odjebe od mene jer me stalno provjerava kako sam cuo okolo od ljudi... Fuck off sam joj reko... ! Neces ti meni pricati o prijateljstvu kucko...! moj finalni zakljucak! :2up: bitch!

No, dali ste imali ikada slicnu situaciju? Kako ste reagirali? Kako bi ste reagirali kad bi vam se ovaka situacija dogodila? Jesam li dobro reagirao?

Please comment!!! I thanx unaprijed for help ! :w

p.s. ŠTA CES TI MENI O PRIJATELJSTVU GOVORIT KUČKO..

funkster
26.02.2004., 21:00
:top: tako treba majstore. uvijek su takve kad ih odjebeš. sad još i pojebi tu žensku u inat ovoj kravi

Gazda
26.02.2004., 22:32
Dobro si postupio u principu, lose u izvedbi. Trebas to uvijek na fini nacin - cemu se uopce nervirati zbog zene i to jos bivse?

bloody sailor moon
26.02.2004., 22:32
jea.... igore.. moj.. :gitara: :kiss:

gnom
26.02.2004., 22:47
Ovakvi zenski ispadi nisu nist novo ,a kak si ti reagirao?pa ko zadnji papak ,mogao si i prije znat kakva ti je ta bivsa a ne da je moras podnosit da ti visi iza ledja i jos poslije nesto sere

ZAUSTAVIMO PAPCINE

Ed Hunter
27.02.2004., 01:02
gnom kaže:
Ovakvi zenski ispadi nisu nist novo ,a kak si ti reagirao?pa ko zadnji papak ,mogao si i prije znat kakva ti je ta bivsa a ne da je moras podnosit da ti visi iza ledja i jos poslije nesto sere

ZAUSTAVIMO PAPCINE

kuis u tome je problem mene je tipica totalno iznenadila... no dobro ti si ipak partibrejker

solat
27.02.2004., 09:16
Ed Hunter kaže:
Fuck off sam joj reko...

:top: :top: :top: :top:
ma to majstore... nisam bio baš u istoj situaciji, ali sam dobivao histerične telefonske pozive u 08:00 ujutro jer moja bivša nije bila zadovoljna sa mojim izborom djevojke u tom trenutku...
ma ti si još dobar, da je meni bila u tom trenutku blizu, ja bi njoj zalijepio žvaku u kosu... :D :D

Jovo
27.02.2004., 11:23
hehehehe, Igore, dobar si ti meni, samo sto ti je lijeva ruka od sakata:D :D da te Romina tako jebucka....hehehe.....da te pitam, jel onaj drugi par..znaci tvoj frend.....koji je prekinuo dva mjeseca poslije.....Tibor????? molim te reci da je da se barem mogu dobro nasmijat:D :D

Basta
27.02.2004., 15:22
Ma s tom curom definitivno nešto nije u redu kad ti prijatelj više ne želi čuti za nju.

Ed Hunter
27.02.2004., 16:04
Jovo:
ne nije to tibor...

Desna Ruka:
ma taj moj frend malo pretjeruje tak da sam se naviko ...

Jovo
27.02.2004., 18:35
Ed Hunter kaže:
Jovo:
ne nije to tibor...

a jeibga onda........hehehe, cuo sam da se njegova Karin pojavila u broju KLIKa :) hehehe, neznam zasto, ali i on i Jaric nesto gube zivce zbog toga, barem mi je on tako reko:cool:

Ed Hunter
27.02.2004., 18:40
Jovo kaže:
a jeibga onda........hehehe, cuo sam da se njegova Karin pojavila u broju KLIKa :) hehehe, neznam zasto, ali i on i Jaric nesto gube zivce zbog toga, barem mi je on tako reko:cool: +

off topic! ! odi na tbmvssranje pa tamo pricaj o tome :)