View Full Version : Automobil pravog muskarca..
Ne, necemo o tome koja je marka muska i te spike, to je stvar ukusa, osim naravno da nikad necete voziti novu Bubu ili slicne gejpederaste uzase. :D
Nego, ja definitivno drzim da auto mora biti neopran, zmazan i pun smeca. Jer gle, ako je cist, onda pokazujete da ste sposobni za ciscenje, a to nije muski. Ako je prljav, onda cete recimo ako idete na spoj sa djevojkom odmah saznati puno o njoj: spast ce u 4 kategorije:
1) rospija brutal - kvocat ce, durit se i srat jer je auto zmazan
2) rospija soft - kvocat ce ali i bacit smece iz auta
3) neuredna - nece joj smetati ali nece ni pocistiti
4) Prava Picka I Pol - nece joj smetati i jos ce bacit smece iz auta
E ta pod 4), to mozete zenit. :top:
funkster
26.02.2004., 22:49
U pravu ste gospon gazda. Ja tek kad sam dobio auto, licko sam ga prva dva tjedna. I onda sam ga tuknuo. I onda ga je stara tuknula. Pa se odžavao čist iznutra još kojih dva tjedna. I onda sam zaključio da je auto u kurcu kad je čist. Karakterni odraz mene samog je u autu, što bi reklo da ja nikad nisam čist :D
I sto je auto prljaviji to bolje ide
Smece ga nervira pa je aktivniji :D
Ava Adore
26.02.2004., 22:58
Gazda kaže:
Gazdaaa TREPT TREPT koliko se sjecam, ja sam ti bacala smece iz auta :D :D :D
Ali ne bih se zenila, ne ne :D
Ava Adore kaže:
Gazdaaa TREPT TREPT koliko se sjecam, ja sam ti bacala smece iz auta :D :D :D
Ali ne bih se zenila, ne ne :D
Hehehe sjecam se. :kiss: :kiss: :top:
Al ne bi se ni ja zenio, bez brige :D
IMF-ovac
26.02.2004., 23:24
U mom autu ima smeća, lišća, blata, čikova i pepela do koljena :D
Perem ga samo za tehnički.
Nikad se niko nije bunio zbog toga jer svi koji se sa mnom voze znaju da bi u suprotnom morali tražiti drugi prijevoz :D
Ava Adore
26.02.2004., 23:27
Gazda kaže:
Hehehe sjecam se. :kiss: :kiss: :top:
Al ne bi se ni ja zenio, bez brige :D
ma ja sam prava :D :D :D :kiss:
Ava Adore
26.02.2004., 23:28
IMF-ovac kaže:
Nikad se niko nije bunio zbog toga jer svi koji se sa mnom voze znaju da bi u suprotnom morali tražiti drugi prijevoz :D
hoces nas ti onda vozit doma s tuluma? :D :D
IMF-ovac
26.02.2004., 23:30
Ava Adore kaže:
hoces nas ti onda vozit doma s tuluma? :D :D
Može. Ako nećete prigovarati što je auto pun smeća :D
Ava ne da ti nece prigovarati nego ce ti i pocistit. Ma svaka joj cast. :top: A sad dosta EPP-a! :zmaj:
IMF-ovac
26.02.2004., 23:37
Gazda kaže:
Ava ne da ti nece prigovarati nego ce ti i pocistit.
Onda može!
Prodato :top: :D
Liberatore
27.02.2004., 00:17
Gazda kaže:
ta ako ti jos i njivu preore, ima da ti radja i djecu.
ja sam isto glasala za ovo prljavo.
i moj je prljav pa da mi ne sere:D
Liberatore kaže:
ta ako ti jos i njivu preore, ima da ti radja i djecu.
pazi mili sta si reko :cerek:
Ja sam svoje auto prao pet sati prije spoja sa djevojkom s kojom sam sad. Stara škola, jebiga.
Sumnjam da ću ikada imati čisto auto, jer nisam baš oličenje urednosti. A ako će mi netko prigovarati zbog toga, nek se vozi na cipelama.
Drito Konj
27.02.2004., 01:02
IMF-ovac kaže:
Perem ga samo za tehnički.
pickico :zubo:
IMF-ovac
27.02.2004., 11:41
Drito Konj kaže:
pickico :zubo:
Ma nebi ja, ali šogorov brat mi radi na tehničkom i rekao mi da me neće pustiti ako dođem sa prljavim autom :mad:
Caranx sexfasciatus
28.02.2004., 15:24
Da imam novi lijepi auto onda bi ga drzao cistim...ovak. Koja svrha? Kad je cist i dalje je krama...samo ulickana krama a to je kurtaz. Budi ono sto jesi....
punknroll
28.02.2004., 23:33
Ja još nisam ni vozački položio, srušili me mater im jebem lopovsku.
IMF-ovac
29.02.2004., 01:02
punknroll kaže:
Ti'š onda na papanluk :D
punknroll
29.02.2004., 01:10
misliš da nisam već tamo, pfffff, mogo bi tamo bit moderator.
debelakrava
29.02.2004., 01:16
ne kenjaj punk...ne bi naucio vozit jel nemas dobru koordinaciju pokreta. zagledas se u prvu zensku na uglu i slupas auto...sva sreca da je instruktor kocnice imo
Gazda kaže:
osim naravno da nikad necete voziti novu Bubu ili slicne gejpederaste uzase. :D
Nemoj tako :mig: Buba (nova) :top: :cerek:
Ja spadam u ovu kategoriju... iako bi ja umjesto naziva "Prava Picka I Pol" stavila - budaletina i pol :D:D:D
punknroll kaže:
sta radis onda na muskom kutku?
sad jos reci i da ne jebeš...:B
Desiree
29.02.2004., 16:52
punknroll kaže:
Ja sam polozila :B
:driver:
Heart of darkness
29.02.2004., 17:04
Ne mos jebeno virovat, a koliko je trajao taj tvoj slavni i junacki pohod?:rolleyes:
Arash's friend
29.02.2004., 18:02
dora kaže:
Nemoj tako :mig: Buba (nova) :top: :cerek:
je, super je, stvarno, .. a jel' imaju i modela za muske?
....mora biti prljav.
Jer tako znam da drzi do sebe, a ne do auta :frajer:
Arash's friend
29.02.2004., 18:09
Desirée kaže:
Ja sam polozila :B
:driver: Želka, Želka, kud nam sol na ranu stavljas, kaj nije dosta da imamo tu jednog clana MK koji je pao na ispitu, nego sad se jos i ti trebas praviti vazna kak si polozila... :zmaj:
sentinel
29.02.2004., 23:16
Gazda kaže:
Nego, ja definitivno drzim da auto mora biti neopran, zmazan i pun smeca. Jer gle, ako je cist, onda pokazujete da ste sposobni za ciscenje, a to nije muski.
ne mora biti....
ja sam glasao za cist auto....
pa ko kaze da ga ti moras "manualno" cistiti po tri sata....ne mora ti to znaciti da si ti sposoban za ciscenje, moze to i znaciti da imas para pa ga vozas kroz automatsku auto praonicu....
Veli Jože
01.03.2004., 14:25
Svaki put kad sam oprao auto a to je bio pravi ritual koji se sastojao od usisavanja,mazanja guma,lickanja sa sprejem za plastiku i ostalih kozmetičkih auto radnji...,nikad (ili vrlo rijetko) nisam spuštao suvozačevo sjedalo što je eufemizam ma znate za što.
Svaki put kada sam se uredno obrijao,istuširao,stavio novu majicu itd...nikad (ili vrlo rijetko)nisam osjetio miris ženskog tijela što je eufemizam ma znate za što.
Svaki put kad sam bio kulturan,obazriv,gentalmenski raspoložen...neću reći nikad ali ne tako često, nisam uspio pronaći ,ma već mi je pun k**** eufemizma,formulu da je odvedem u krevet.
I onda sam odlučio da se ne brijem najmanje dva dana,da auto perem kad imam vremena a ne zato što moram,da obučem što mi je pri ruci itd... i rezultati su bili i više nego zadovoljavajući bez da ovdje glumim neznam što.
I zato Gazda i ostali,jedan od testova koji mora vaša potencijalna women proći je otprilike ovaj bez obzira koliko novaca posjedujete i koji auto vozite:
Recimo da imate Spaček ili neki današnji slični automobil i otiđite u najmondenije mjesto u vašoj regiji(moj je primjer Opatija) te planirajte biti u centru tog mjesta u subotu u vremenu najveće večernje gužve i inscenirajte manji kvar kojemu je potrebno njeno uz vaše guranje da bi bio otklonjen odnosno da bi auto ponovo upalio.
Dobro promatrajte njene reakcije,budite koncentrirani i ako bez problema uz smail i sitnu ironiju niskog inteziteta pristupi guranju,obavezno,ipak razmisliti još jednom,ženiti tj.pristupiti sljedećem testu.
Da sam to izostavio što ću vam sada napisati test ne bi imao nikakve vrijednosti.
U automobilu pod bilo koju cijenu treba biti kazetofon ni u kom slučaju CD(mp3) ili slični simboli potrošačke industrije a ako imate bolji auto od Spačeka ili njegova današnja klona obavezno posuditi.
Paragalactic
01.03.2004., 21:09
Svi moji auti su oduvjek bili prljavi... I tu okolnost sam čak koristio pri barenju. Kao: "Vidi kak mi je auto zmazan - totalno sam pravo i normalno muško... Šlampavo i sve... "
neovisan?
02.03.2004., 20:47
Ma ne samo sto treba biti prljav, treba biti blatan!
Zasto?
Postoje dva cisto tehnicka razloga:
1. Veliku kolicinu hrdje na jednom mjestu moze zadrzati jedino kvalitetno, zitko blato, koje se polako, slojevito talozi, a takodjer je vazno znati da
b) ona mjesta koja nekim cudom jos nisu zahrdjala gore opisano blato najbolje stiti od korozije.
Blatno auto - vjecno auto.
Marakana
03.03.2004., 18:59
Najdraži su mi strastveni pušači, a u autu ne puše..:D ..I naravno onda su nervozni, prilikom vožnje po gradu,psuju druge sudionike u prometu...Pa zapali majmune jedan,tvoj je auto..A što ćeš...:D
Dalje , dragi su mi oni koji nedjeljna popodneva,ili subotnja,koriste za "lickanje" limenih ljubimaca..:D .Imate li vi žene doma, pa bolje bi bilo da za to vrijeme jebete nju..Ostaviće vas, iako vam je auto čist!..:D ;)
Nadalje, cakani su mi oni što voze auto u one praonice sa automatima na lovu, a sam moraš prat i ribat(jebote koja gužva bude:D )..Pa majmune,daj još 20kn, koliko rad košta, i nikad nećeš tako dobro oprat auto kao u praonici specijaliziranoj..A ,najveća prednost, je ta, da dok se auto pere ti pivu možeš popit,dvijetri,po želji..:D ;)
A ima i slučajeva da ,i Ona sudjeluje u "lickanju", udruženim "snagama" to izgleda kao familijarno druženje...Napominjem ponovo, bolje bi bilo da se nešto "drugo" radi...Dok ima te i takve "snage"...:D
Ima toga još.....:driver:
moja lada samara '89 godiste, pokrpano bijele boje sa trulo-hrdjavim pjegama i rupama. to je auto za vinograd i sportove pa tako tamo imam panjeve od trsja, vrecicu gipsa i cementa za hitne intervencije, lopaticu za snijeg, penjacki cepin, tenisice za blato (sa blatom), nesto sodera i pijeska, krvavu mrlju od zadnje prevezene telece polovice, nekoliko boca sa prozirnom tekucinom (oprez! obaveno pomirisati. jedno je voda, drugo benzin, trece tekucina za ciscenje bicikl-lanca). iz kuta iznad suvozaceve glave visi na zici mala antena (ne bi trebala visit, al ljepilo ne drzi), radio od prve nesrece '91 ne lezi bas najbolje pa je ispor naguran komad gume, jedna zvucnik je skroz mrtav, drugi napol. posred sofer-sajbe je krug 1.5cm razbijen od udarca kamencica. ispod suvozacavog sjedala bi trebala bit drot-kefa, stara. moje sjedalo je strgano od nesrece '02, jedna strana propada, naslon zadnjeg sjedala ne lovi dobro pa se kod naglog kocenja, ako nema nikog iza, zna otkacit i otic naprijed pa silovito raspali nazad, ko da je (opet) udarac odozada. ne da mi se opisivat vanjstina, oziljci, rupe, detalji. auto je dobar. ide. osim kad pada kisa pa nece upalit zbog vlage u kablovima. s njim sam jednom bio i u Papayi i vozio neku curku doma. -"imas auto?" -"aha...." -"joj supač :cerek: " - :zubo: - :eek:
jedna me pitala zakaj ne slozim radio, zvucnike, barem zaljepim antenu...? zamislio sam se, na kraju sam joj morao ispricat kako mi je svojedobno pukao krevet i propao madrac na pod. prvo sam ga zabio cavlima, kad je opet propao svinuo sam cavle i podmetnuo 6 cigli pod nosece letve. onda je drzao. pa bi propao cca svaka dva mjeseca. sto je bilo prihvatljivo, porihtaju se cigle i spava dalje. vise me nije pitala zasto ne izvadim barem panj iz gepeka. ili pokupim cement sa poda. ili nabavim novi sic da se mogu naslonit dok vozim.
navodno je to dio mog šarma
ne preuredan...jer to ne znači da voli čistit, nego da je opsjednut svojim autom...
al baš ni da je smeće po svuda...znači da je indiferentan na svinjac oko sebe....
alergična sam na prvo i drugo....
Arash's friend
04.03.2004., 11:19
seti kaže:
upalit zbog vlage u kablovima. s njim sam jednom bio i u Papayi i vozio neku curku doma. -"imas auto?" -"aha...." -"joj supač :cerek: " - :zubo: - :eek:
idesh..! :lol: , ma svaka ti dala!
baaatak
04.03.2004., 13:08
tko je od vas ikad vidio čistog pezejca?! kad to voziš, jedva skupiš za benzin, a peru ga atmosferski poremećaji.
moj stari je vozio tristaća i prije bi se bio rastao od žene i familije, nego što bi opro tu među ciganima omiljenu sprdnju od vozila.
Zildjian
11.03.2004., 12:38
e ja moju hondicu perem svako 2-3 tjedna ali je perem.... nije mi problem izgubit malo vrimena za oprat auto...
seti kaže:
moja lada samara '89 godiste,...
Seti je umjetnik. :top:
mobyXXL
04.06.2004., 12:16
Gazda kaže:
Ne, necemo o tome koja je marka muska i te spike, to je stvar ukusa, osim naravno da nikad necete voziti novu Bubu ili slicne gejpederaste uzase. :D
Nego, ja definitivno drzim da auto mora biti neopran, zmazan i pun smeca. Jer gle, ako je cist, onda pokazujete da ste sposobni za ciscenje, a to nije muski. Ako je prljav, onda cete recimo ako idete na spoj sa djevojkom odmah saznati puno o njoj: spast ce u 4 kategorije:
Ja popizdim kad vidim i jedan kamenčić u autu :mad: pa jebena prašina :mad: .... ufff. A ak je izvana odmah ga idem prat. Perem ga jednom tjedno (nedjeljom) i na to trošim 3-4 sata. A ak vidim da je pićka neuredna, mislim njen životni prostor, njen auto odma mi se :bljak:
I onda se još čudiš da ne jebeš...
Whatever
04.06.2004., 12:33
Ti ne surfaj s posla da ti šefica ne bi primila anoniman poziv :D
mobyXXL
04.06.2004., 12:35
Gazda kaže:
I onda se još čudiš da ne jebeš...
:confused: :confused: :confused:
pospani
04.06.2004., 22:08
Gazda kaze:
dora kaže:
Ja spadam u ovu kategoriju... iako bi ja umjesto naziva "Prava Picka I Pol" stavila - budaletina i pol :D:D:D Dora, cim kazes "zensko", ovo tvoje se podrazumjeva:mig:
Inace, moj auto je onako....polucist/poluprljav...ovisno kako tko voli gledati stvari.
Kad ga vozim na servis, onda dam da ga i operu. Kako nisam dugo bio na servisu....hehe
U nacelu, na straznjem sicu se nadje svega i svacega. Obicno praznih plasticnih boca i pokoji zguzvani casopis. A ima i odjevnih predmeta koje mi ljudi zaboravljaju kad ih vozim: 2 kape, vesta, rukavice...
U gepeku samo cekam kad ce mi se razviti neki inteligentni oblik zivota. Lopte za nogomet i kosarku, role, par tenisica, hrpa polupopijenih boca vode/cole/cegavec....Ima i neke odjece(nisam siguran jel cista ili ne).
Ali ne dam da se pusi u autu. Jebiga, meni to odvratno smrdi i tocka. Ako bas neko mora zapaliti, stanem ja fino pa cemo se prosetati. Meni se nikad nigdje ne zuri.
Znaci, ja sam pitchcica jer cigaru ugasim u pepeljari a ne na mjenjacu?Ili ne drzim do sebe ( :lol: ) jer ne proljevam pivu po sicevima i volanu?Ma daj, koja su to sranja?Ako ti smeta govno u dnevnom boravku, smeta ti i u autu.A ako ti ne smeta u autu...:misli: Meni je auto iznutra cist.Izvana je prljav i izgreban jer ja vozim njega a ne on mene i za to me boli k..., ali ako ne moram sjedit u svinjcu, zbog cega bi?Da bi netko mislio da sam faca?Koji glumci... :bljak:
Pa to podudaranje po pitanju reda i nereda nije uopće nebitna stvar u vezi. I to koji su detalji kome bitni, ali to je stvar koju u pravilu otkiješ tek kasnije kad si već pošteno zaglibio, a život se sastoji od detalja .:D
more bit jedino alfa i nemre bit baš previše čist- je pa nismo picajzle.
beheaded
08.06.2004., 01:17
mobyXXL kaže:
pićka
:vidiga: ni psovat ne zna...
Meni je supach natrpat sve smeće iz auta u one malene kutijice za opuške, pa upotrijebit silu da ih zatvorim...
Vozački sam položio iz 4. pokušaja i to bi mi trebalo pisat veeelkim slovima na crvenoj beštiji!
E, da, auto ima piljevinu posvuda...
mobyXXL
08.06.2004., 13:19
beheaded kaže:
:vidiga: ni psovat ne zna...
Meni je supach natrpat sve smeće iz auta u one malene kutijice za opuške, pa upotrijebit silu da ih zatvorim...
Vozački sam položio iz 4. pokušaja i to bi mi trebalo pisat veeelkim slovima na crvenoj beštiji!
E, da, auto ima piljevinu posvuda...
pićka ti je po Legionu :D
vBulletin® v3.8.4, Copyright ©2000-2013, Jelsoft Enterprises Ltd.